Aj aj aj, inte bra ...

2007-12-31 @ 14:44:52
Helt ärligt, snart tar jag en kökskniv och hugger av fingret! Vad har jag gjort med det? Det gör verkligen jätte ont. Vaknar varje morgon med ett svullet lilfinger som gör ont hela tiden och ännu värre vid rörelser. Sedan går det över efter några timmar och kommer tillbaka morgonen efter.

Nu börjar hockeyn igen, JIPPIE! 
WIKEGÅRD!

ÄLSKAR! <3

2007-12-30 @ 18:55:21


Älskar låten och älskar hans röst.

det är mörkt ute ...

2007-12-30 @ 18:38:01

Usch vad trött jag är, och ändå har jag inte gjort något idag. Eller jag har läst kasnke 50 sidor i Stolthet och fördom, men inget annat... eller jo, jag har haft det tråkigt. Något som jag också har just nu, sitter och kollar på trean. Inget roligt alls, men hittar inget annat som fångar intresset. Nu börjar visst tv3 20 år, hoppas det är lite roligt iaf. 
HAHA, Adam och Gry är ju med. :) Och Måns Möller! Det här kanske blir lite kul iaf.


Till slut ska jag bara tillägga att jag har fått två nya idoler, eller två nya och nya ... en ny iaf. Daniel Breitzholt och Niklas Wikegård. Daniels kommentarer är bara för härliga och Wikegård har en sån j*vla skön stil och temperament.
Wosha.

en av många saker som irriterar en.

2007-12-30 @ 16:37:25
Ska säga till alla hästälskare att ta farväl av "sina" hästar, och försöka uppfylla deras livsönskningar och så. För om 10-20 år så kommer det sättas igång ett projekt som kommer arbeta för att utplåna alla hästar från denna planet.

Jag är så fruktansvärt trött på dom dära gående hamburagrna och att man hela tiden som rätta sig efter dom. Jag är verkligen det, varje gång jag ser en häst så får jag lust att .... ja, låt oss säga att göra något dumt.
Om nu en del hästar, eller kanske alla (kan inget om hästar), nu är så rädda för bilar så är det mest idiotiska man kan göra att rida på/längs en bilväg, korsa den eller att rida i närheten av en överhuvudtaget. Folk skyller på att dom är för klena att rida i skogen och att de skadar sig lättare då, och just därför så måste de rida på bilvägar. Vems fel är det då? Jag menar hästar var från börjar vilddjur, vem var idioten som kom på att vi ska fånga in alla på hela jorden och styra och bestämma över deras liv? Att tvinga dom att varje dag bli ridna utav små skit ungar som vill klappa, mata, rykta dom hela tiden. En massa skit ungar som springer runt i deras "hem" (stallen) och skriker och skrämmer dom. Dom är ju verkligen som fångar.

Därför så fattar jag inte hur folk som äger hästar eller rider dom sedan kan komma och påstå att vissa saker är djurplågeri, som tex att man testar smink på andra djur. Visst är det djurplågeri. men är det så mycket bättre att ta ifrån djur deras frihet, låsa in och som sagt tvinga dem att ha en massa olika människor som ska springa runt och "ta hand" om dem varenda dag. Dessutom blir de bara svagare än vad dom var från början, så idagsläget kan dom inte ens vistas i deras naturliga miljö utan att utsätta sig själva för en stor risk att skada sig.

Egentligen så är det väl inte hästar jag har något emot, utan de människor som tar hand om dem. Deras dubbelmoral och tankesätt får mig verkligen att vilja ta en stekpanna och slå in tänderna på dem.
Jag gillar inte hästar, inte alls. Jag gillar inget som har något att göra med dem. Men på samma gång så tycker jag synd om dem.  

tråksöndag.

2007-12-30 @ 12:13:37
Så var det en ny dag igen. En dag som på förhand verkar bli en tråkigdag, har nämligen bestämt mig för att läsa i boken idag. Ska läsa minst hälften av alla sidor idag. Med andra ord minst till sida 100, ligger just nu på sida 16. Har hört ifrån Minigs att boken är riktigt tråkig, men men det är bara att bita ihop. Den ska ju läsas någon gång.
 
Det blir inget springade idag heller, har träningsvärk i bägge låren. Snacka om pinsamt, sprang varken långt eller fort igår. Man kan lugnt iaf säga att man är otränad.
Ska äta frukost nu, vad gott! Wosha.

Kom precis på en sak. Jag fick inget sms ifrån Karro på julaftonen, som hon lovade. :/

Godnatt Sverige!

2007-12-29 @ 23:37:56
Nu ska jag stänga av datorn och sova, är jätte trött.  Ska bli riktigt skönt att sova, hoppas jag somnar snabbt så
man kan sova ut riktig ordentligt.
Tror också att jag håller på att bli sjuk, inte kul alls. :/ Aja, hoppas det bryter ut lagom till man börjar skolan. :)
Nu blev jag hungrig helt plöstligt, ska kanske ta en macka innan jag lägger mig.

Godnatt alla!

J-VM

2007-12-29 @ 22:28:02
HAHAHAHAHA, hockey junior VM så underbart! Inte bara för hockeyn. Ska inte gå in på det, skulle bara bli ett långt och tråkigt inlägg. Nej, just nu är det roligaste namnen på alla spelare. Framför allt de i Kanada, en av killarna heter Sucker (Sutter) och en annan heter Subban. Men det namnet som gjort störst intryck är ändå svensken Robin Figrens efternamn. Har fastnat så mycket för det så jag har bestämt mig för att byta efternamn när jag fyller 18, dock inte till Figren utan Filgren. Hahaha, trodde helt ärligt att han hette Filgren de första gångerna man hörde namnet.

Ska bara tills slut tilllägga att jag älskar hockey!
Kanada, HAHAHA, synd.

SNOWDOGS

2007-12-29 @ 19:19:45

image42  image41

Jag älskar den filmen! Den är så klockren. Så sjukt rolig, man skrattar så mycket så man håller på att dö.
Cuba Gooding Jr, en sån bra skådespelare, han är bara med i bra filmer (förutom de dåliga, men de blir bra för att han är med).

Hej då lillfinger.

2007-12-29 @ 12:21:25
Somnade inte alls tidigt inatt som jag ville, fastanade framför tv:n fast det inte alls var något roligt. Programmet slutade runt två, vilket sedan ledde till att jag somnade kanke en timma senare och vaknade upp för en halvtimma sedan.
Men morgonen startade på bästa tänkbara sätt, öppnade en spelningslista och första låten som började spelas var Pictures In My Head. Gick sedan för att fixa frukost, vilket man sitter och äter just nu. Sedan ska jag nog ut och springa lite, usch. Orkar egentligen inte, men måste.

Som vanligt så vaknade man också med sitt oönskade lillfinger. Har vaknat upp nu i en vecka med ett värkande lillfinger, sedan går det över under dagen för att sedan komma tillbaka på kvällen. Svullet är det ockås, inte mycket ... men tillräckligt mycket för att lägga märke till det. Jag har ingen aning om vad jag har gjort. Börjar överväga Dannes råd om att amputera bort det, då slipper man iaf värken.

Nu spelas Karins favorit låt ... Hold me now, it's hard for me to say I'm sorry.
Nej, nu ska jag ut och springa i detta underbara, vackra väderet i det så kallade Sverige.

Blä på facebook!

2007-12-29 @ 00:14:22
För kanske fem minuter sedan så bestämde jag mig för att lära mig facbook. Betämde mig för att en gång för alla skulle jag logga in och logga ut förens jag förstod allt, eller iaf mer än vad jag gjorde.
Men som vanligt så hann jag bara precis logga in, för att sedan logga ut. Elelr så var det inte riktigt för jag hann faktiskt acceptera två vänner request, eller vad man nu kallar det. Jag lovar, jag kommer aldrig förstå mig på den dära skiten. :S

Så stället för att lära mig facebook började jag kolla igenom alla bilder man har, något man borde göra oftare eftersom det alltid slutar med at en massa minnen dyker upp och sedan ligger man nästan på golvet och skrattar. Helt sjukt vad man har hittat på under alla åren med alla vännerna. Allra roligaste är det att se bilderna från åttan och fotbollen.
Usch vad klockan är "mycket". Ska nog lägga mig nu, har fått den fula (HAHAHA) vanan att lägga mig alldeles för sent på den senaste tiden.

image40
Så söta alla en gång var, hahaha. =)

Ja, Karin. men kan mycket väl bli hög på en låt. Speciellt om det är en bra låt. (a)

Ensam tomte söker ...?

2007-12-28 @ 13:25:48

image39

Något säger mig att din tomte börjar känna sig lite ensam...

en söt liten blonda sak.

2007-12-27 @ 18:41:32
image37

Jennie Körvalainen, jag visste om dina dolda talanger i fotboll. Men att du kan sjunga slog ner som en blixt från en klar himmel! När lärde du dig det? Du sjunger ju som en gud. Din röst är len som en ... en len sak. Varför har du aldrig visat mig den sidan utav dig tidigare? Är alla finnar så? Spelar ni bara dumma så man ska få den uppfattningen om er för att sedan kunna överraska oss? Eller är det bara så att ni faktiskt lyckas ibland med vissa saker? En sak är iaf säkert och det är ni finnar fascinerarmig, ni är så annorlunda alla andra levande vareslser.


Släng dig i väggen Ernst, Jenny rules!

2007-12-27 @ 16:01:30
Dagen började med en tidig morgon som snabbt förvandlades till en försovning. Ringde och väckte Karin, som hon hade bett mig. Visserligen var det en halvtimma senare än sagt, men tyckte att hon förtjänade en liten sovmorgon (a). Mötte mongot i farsta runt kvart i elva. Vi gick runt, snackade lite skit och köpte lite saker. Runt halv ett var vi klara och bestämde oss för att gå olika vägar. Min fader kom och hämtade mig och vi åkte till mormor och morfar. Där var såklart kusinerna och man blev tvungen att leka lite med dom. Fick spela Ratatouille, Buzz och så lyssnade jag på dom när de körde singstar.
Mamma trodde mig inte när jag sa att Karin hade bett mig att slå Anton, hon tyckte att det inte lät som Karin. Seriöst, är jag och Challe de enda i hela världen som verkligen känner Karins sanna jag? :S

Nu ska man försöka hitta på något som roar en hela kvällen, ska kasnke baka kladdkaka. (a)
Skriver senare! Wosha!

 

There has been times ...

2007-12-26 @ 23:42:39

Have there been times to laugh, and times you really want to cry.
Finding reasons to believe her, cause you'd die a little if she lied.
And when in times of doubt, have you ever tried to work it out.
But still she leaves you wondering, what it's all about.

så tråkigt!

2007-12-26 @ 11:00:43
Sitter här och väntar på att farfar och farbror ska komma hit. Är jätte hungrig, hoppas dem kommer snart. Då ska vi ha en mini-jul och så ska vi äta!
Tittar just nu nu på min tomte som står bredvid Karins, de sklijer sig en hel del åt. Min tomte har inget huvud ...
men min har iaf bägge sina lungor kvar, vilket Karins inte har. Hon snodde den högra igår, usch och fy vad elakt. Tror Karin blev lite sur på mig, när jag hela tiden ville lyssna på Hard to say I'm sorry. Haha, synd Karin.

Nu lyssnar jag på en jätte gammal låt, I need you. Jag tror det är den mest spelade låten jag har.
Det kanske märks, men jag är jätte uttråkad. Hatar sånna här stunder då man bara väntar, varesig det är något roligt eller tråkigt man väntar på. Det är bara jobbigt, man kan inte heller göra något annat för då kommer bli tvungen att avbryta det snart. Usch, dem skulle ha varit här för en halvtimma sedan.
Åh, nu kom Why do I love you. Så länge sedan jag hörde den.

Nu kom det en röd bil som tillhör min farbror, måste dra!

Julaftonen.

2007-12-25 @ 23:35:32
Ska väl berätta lite kort om julen.
Som vanligt firades den hos mormor och morfar, med i stort sätt hela familjen. Mamma, pappa, bror, mormor, morfar, morbror, moster och kusinerna. Det enda som skiljde sig från de övriga åren var att vi inte samlades för att kolla på Kalle Anka i år, utan vi åkte dit runt fem.
Som vanligt så var det mysigt och barnen tjatade om att de vuxna skulle äta snabbare för att vi skulle öppna julklapparna. Men helt ärligt så drog dom inte ut på det lika länge som de gjorde de tidigare jularna.
William försökte innan middagen att tänka på annat än julklapparna genom att springa runt och fotografera allt och alla. Han gillade framförallt och sticka fram den framför ansiktet på mig, han tog säkert 15 kort på mig inom loppet av 5 minuter och enda jag gjorde var att stå vi bordet och vänta på maten.

Julen måste verkligen vara de vuxnas favoritdag på året, det är den enda dagen då de har möjligheten att plåga sina barn ostaffat. Det är vid de tillfällena då de tar extra lång tid på sig att avsluta sin första portion, då de gärna tar flera fast det redan är proppmätta. Sedan ska de fika och det tar en evighet, för att sedan plocka undan allt och till slut sätta sig runt granen för att börja själva julklappsutdelningen. Men då är det alltid någon som ska göra något, som tex hämta ett glas, eller hämta mera chips. De måste verkligen älska julafton.
Vilken tur att man inte längre känner av den dära nyfikenheten längre ...

26:e december

2007-12-25 @ 23:16:16
Karin åkte hem för en stund sedan, hon glömde kvar sin tomte. Men jag lovar, jag ska inte äta något av den.

Usch, imorron är det den 26:e. Den dagen som jag verkligen önskade att man kunde spola förbi. Tänk om man levde i en såndära viasat box eller vad det nu är, då skulle man kunna spela in alla viktigta stunder och sedan återuppleva dem och så skulle man kunna spola fram de stunderna man inte vill uppleva.
Imorron kommer verkligen vara ett rent helvete. Men jag kommer nog klara det, tror jag, hoppas jag. Eller jag vet att jag kommer göra det, så länge som farfar eller pappa inte visar något. Skönt iaf att vi ska vara här hemma, där man kan ifrån och göra "normala" saker. Om vi hade varit i Glanshammar hade det inte funnits någonstans att ta vägen när det blir jobbigt, man hade inte kunnat gå ifrån.
Ska vara vaken tills tolv, då ska jag tända ett ljus ... om det nu känns som någon idè då. Sedan ska jag sova, måste upp tidigt.
Längtar verkligen inte tills imorron, kommer kännas så fel... så fel utan dig.

Challe&Karin <3

2007-12-25 @ 00:35:36

 

Hahaha, älskar er.

i väntan på Tomten.

2007-12-23 @ 23:29:36
Nu ska man ta och snacka lite skit här ... som vanligt.
Nu är det mindre än en timma innan det är julafton, ska passa på och önska alla en God Jul. Jag och Karin har bestämt oss för att vara riktigt busiga, vi ska försöka vara vakna när tomten kommer och ska klättra in igenom skorstenen (snälla, Challe, mig själv och även alla andra ... misstolka inte det dära). Tror vi måste göra upp en plan så att han inte märker oss, för isf får vi inga julklappar.

Jennie har snaggat av allt hår. Det var iaf vad hon sa till mig för en kvart sedan, men sen kom det fram att hon hade skaffat en Victoria Beckham som efter ytterligare en tid ändrades till en ... kort kort kort frissyr. Hur som helst så har hon klippt sig kort. Kanske kortare än vad jag någonsin sett henne i, och såklart så vägrar hon att skicka bild.

Sedan ungefär kl. sex så har jag bara lyssnat på tre låtar om och om och om igen. Dessa tre väldigt speciella låtarna är Hard to say I'm sorry, World of our own och Oblivious.
Vad har mer hänt för skojj idag? Jo, jag har haft jätte ont i mitt lillfinger hela dagen, inte för att det var kul direkt. Den första tredjedelan av dagen kände jag inte av det. Sen när jag pratade med Karin i telefon så började det göra jätte ont. När jag berättade det för henne så kunde hon inte sluta tjata om att jag kanske hade slagit någon eller henne hårdare än vad jag brukar igår. Som jag brukar slå någon? Sedan gjorde det ont i det även om jag inte rörde det och nu gör det bara ont nät jag böjer på det. Tycker faktiskt synd om mig själv.
Men nu ska jag gå och gömma mig under granen och vänta på tomten. GOD JUL!

Oblivious

2007-12-23 @ 16:43:39
Kom nyss hem ifrån en mysig söndagsutflykt med Rohie. Idag upptäckte jag två saker. Den första var att alla människor man känner som jag trodde var snälla har blivit dumma och elaka, tänker framförallt på Rohie och Karin. Medans de som jag redan visste var elaka har blivit ännu elakare. Usch, vart är världen på väg? Den andra saken jag upptäckte var att jag är jävligt grym på att dansa. (a)

Lyssnar just nu på Oblivious. Den är så bra.

She's talking in rhyme, and making no sense.
And some of the time, I wish I were dead.
If I hadn't listened to her, would she still be here?
Would she still be here?

I wish I, could steer by, avoid the mess and carry on.
I'd sit back, and just act, like I'm oblivious to it all.

Invading my space, if only that's what it was.
Left with egg on my face, but I'll shrug it off.
Could somebody translate for me and make it more clear,
then she'd still be here.

Jag älskar den här låten och jag älskar hans röst. Det finns ingen finare i hela världen.

23:e december

2007-12-23 @ 10:57:02
"Blev nyss väckt av Karin".
Ska börja med att tacka de fina flickorna som man var med igår. Anna, Mingis, Karin, Challe och Antonia, det var verkligen jätte mysigt och roligt, även om det kanske slutade lite fel. Haha, men men man kan inte komma undan med allt.

Idag ska man in till stan med Rohie, fattar inte varför jag ska det. Jag hatar stan en helt vanlig dag pga allt folk, som det inte kommer tusen gånger värre nu dagen före julafton. Är ju rena rama självmordsförsöket ifrån min sida, men vad gör man inte för Rohie?
Herregud, det är julafton imorron. Känns inte alls som det. Var är snön? :'( Det är ju ingen jul utan snö! Ska nog bli kristen i två dar och be till gud om att det ska snöa imorron. Det borde egentligen funka, om gud nu verkligen finns. Ska nog prova, om jag ber hela dagen idag oavbrutet och det inte kommer någon snö imorron så finns inte gud. Men om det däremot kommer snö imorron så blir jag glad, på så sätt vinner jag ju hur det än blir ... nästan.
Nu ska jag äta frukost, Wosha.

Äntligen!

2007-12-22 @ 14:14:28
Äntligen, har jag städat klart rummet! Det är alltid lika jobbigt att börja städa. Sedan när man väl kommit in i sjävla städandet så är det klart, och då känns det som man glömt en massa saker. Men nu är det gjort, utan något glömt!
Ska hjälpa mamma klä granen snart och sedan får man väl försöka hitta på något att göra.

Tjejkvällen som vi skulle ha ikväll verkar skita sig, precis som jag trodde. Vi har ingenstans att vara och dessutom så vet jag inte längre hur många det blir eller vilka. Verkar ju tillkomma folk hela tiden. Aja, man får helt enkelt hoppas på det bästa.

HAHA, kollade igenom de bilderna som skapades igår. Kan inte sluta åt Karins bilder med Bob i. AffroBob :'D

FINN FEM FEL
image32
  • För det första så har moderkaksdjur inget med latin att göra, det är ju naturvetenskap.
  • För det andra går inte Bob på latin, om han nu gjorde det så skulle det inte vara en sån plåga att gå på de lektionerna.
  • För det tredje är min lärare är en tjej, som för övrig inte är ett dugg lik Ingmar Bergman.
  • För det fjärde så har moderkaksdjur inte åtta ben, utan två.
  • För det femte så är Bob längre än mig.

Jennys tankar en fredagskväll enligt Karin

2007-12-21 @ 23:44:13

     image29

Tänk er för.

2007-12-21 @ 20:09:53
Jag funderar seriöst på att ta bort min blogg, av den enkla anledningen att varje gång man har gjort något med en eller flera vänner så tjatar alla om jag ska skriva om det i min blogg och att jag måste få med vissa saker och bla bla bla. Såklart jag då skriver lite om dagens händelser om folk ber mig snällt, eller ber mig... säger till mig ... mordhotar mig. Men när jag väl skrivit min lilla text om allt så får man alltid klagomål. "Det var ju inte alls så" "Jenny bara ljuger i sin blogg" "Nu får ju alla värsta uppfattningen om mig" och bla bla bla bla ...
Snälla rara, ber ni mig skriva en händelse så får ni allt vara beredda på att jags kriver det ifrån mitt perspektiv. Annars kommer jag bli tvungen att skriva närmare tio stycker olika inlägg. Ett för mig själv, en - tre för de som var mer, två-fyra för de ögonvittnen som troligen fanns på plats och sedan en för de som läser bloggen och tolkar historien.

Så innan nästa gång ni ber mig skrva i bloggen, tänk då på att allt som kommer ut är bara hur jag upplever saker och ting. Tänk då på att allt som skrivs är bara från mitt perspektiv och därför kanske det inte stämmer överrens med eran personliga uppfattning och teori om hur det gick till. Men snälla rara, nästa gång ni ber mig skriva så klaga inte. Jag har ju gjort det bästa jag kan utav situationen, vad mer kan ni begära av mig? 
I'm only human,  sometimes I make mistakes. Toppen, nu fick man en låt på hjärnan också..

tråk-fredag ...

2007-12-21 @ 19:54:59
Messar just nu med Lisa och pratar med Karin på msn. BLÄ, jag har tråkigt! Hungrig är man också, fast jag åt för kanske en timma sedan. :/ Ska väl försöka leta upp något ätbart snart.

Usch, vad ska man hitta på att göra en fredagskväll då man egentligen inte orkar göra något? Har ingen bra film jag vill se, det går inget på tv, jag orkar inte åka någonstans. Orkar knappt sitta vid datorn, men kommer inte på något mer lockande att göra. Hoppas kvällen går snabbt så att man kan lägga sig snart.

Hockey

2007-12-21 @ 16:55:08

Det finns verkligen inget värre än hockey. Jag menar det verkligen, det är det allra värsta som finns. Man kan bli så otroligt arg och sur när man kollar på en match. Ibland får man lust att slänga något på tv eller slänga ut den genom fönstret. Har aldrig i hela mitt liv, i en annan situation, ens varit hälften så sur som jag kan bli när jag kollar på hockey. 
Men samtidigt som det är det värsta, så vet jag att det finns inte många andra saker i världen som gör mig lika lycklig som hockey. Ord kan inte beskriva den känslan man ibland kan få när man kollar på en match. När det går bra för ens lag. Jag har aldrig upplevt en lyckligare känsla.
Grejjen med hockey är att allt svänger så snabbt och när man i ena sekunden nästan haft själmordstankar så kan man i nästa tro att man är den lyckligaste i världen. Det är det dom gör hockey så underbart. Att man verkligen berörs utav det. Dte finns bara en sak när man kollar på hockey, inget annat existerar.

Jag saknar hockey så mycket, känslorna och stämningen. Men framför allt den dära stoltheten man hade. Att vara stolt över någon annan är nog det största man kan uppleva. Jag kommer ihåg varje gång vi gick in i en hall, det kändes som alla blickade bort mot oss, kändes igenom oss och tänkte "Där är dom." Nästan om alla blev avundsjuka. Jag kommer ihåg alla de gångerna då alla skrek och var glad för att du hade räddat dom, eller när alla bara sa att Danne är så bra. Det kändes som man svävade högt ovanför molnen, hela kroppen fylldes med glädje.
Jag kommer aldrig den gången då vi kom till MB. Vi kom lite senare, när vi väl kom in i halleb och tittade mot resultattavlan trodde mamma och pappa att vi kommit för tidigt eller att matchen var slut. Det blev jätte chockade när MB bara ledde med ett mål. När vi sedan kom upp på läktaren vände sig alla mot oss och sa "Det är Danne han är suverän!" "Det är Danne, han har räddat hur mycket som helst". Jag kommer inte heller glömma den dära pappan i MB som efter varje räddning vände sig om i irritation och sa "Vilken målvakt!" Jag har aldrig varit så stolt i hela mitt liv, och tvivlar starkt på att jag någonsin kommer bli det.
Det är ju det jag saknar, stämningen, hockeyn, stoltheten ... hela grejen. Jag växte ju i stort sätt upp i en hockeyhall. Kart man saknar det då. Tänker tillbaka på den tiden varje gång jag passerar en hockeyhall. Varje gång man passerar Björkängshallen så tänker jag tillbaka på alla matcher, barnen jag brukade leka med, careterian, den nya läktaren och den allra sista gången man var där inne och faktiskt "tillhörde" det.

image28

Fredag den 21/12.

2007-12-21 @ 11:48:21
Kom precis hem från ICA Maxi nu, följde med mamma och handlade. Ska äta lunch snart och sedan ska man städa rummet. För ett par dagar sedan blev om tillfrågad om man ville åka till farsta med Karin och Challe idag, men ska inte det. Har två mycket bra anledningar till det, för det första så orkar jag inte och för det andra så skulle jag inte få plats där. Kommer vara sjukt mycket folk, var ju där igår och jag kan lova att det kommer vara fler idag.Messar just nu med Lisa, hon hälsar till alla.

Nu ska jag leta upp alla gamla låtar. Lägga in dom i spelningslistan, börja städa och bara njuta av musiken. Men först måste man ta på sig städa rummet kläderna, med andra ord mjukiskläder.
Skriver senare! Wosha.

Pictures in my head

2007-12-20 @ 21:09:48

Nu är det såhär ... Jenny har blivit kär, jag vet att det händer ofta men den här gången är det allvar. Jag har fallit nästan så långt man kan, och jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Så perfekt, allt! Finns inget som man skulle vilja ändra, inget man skulle vilja byta ut. Jag är verkligen beroende. Skulle inte klara mig en dag utan att höra den. Den har lixom allt. Pictures in my head, den nya drogen. Låten är så sjukt bra. Finns ingen bättre, eller nu överdrev jag .. men nästan ingen bättre.

I can see me looking at you,  
at the start of the day for all my life.
I can see me dying to hold you,
On the way when, I'm driving home at night .

I've got these pictures in my head,
These pictures in my head, yeah.
Pictures in my head, yeah.

En dag med Jonna.

2007-12-20 @ 20:56:06
Kom precis hem ifrån Jonna, sa ju att jag inte skulle vara hemma innan åtta. Måste skriva lite om min dag är för rädd för Jonna's utbrott som annars kommer drabba mig.

Dagen började med att man hade samling i skolan. Johan Järver höll ett tal om terminen och hur mysiga hans mänkgrupp är. Lars-Olof var då så klart tvungen att försöka att hålla ett minst lika bra tal, med betoning på försökte. Sedan var det julkkonsert i matsalen. Rektorn höll som vanligt ett långt tal om helt oväsentliga saker. Sedan var det bara att bege sig till farsta för att möta Jonna. Jonna som alltid är snäll liten flicka var inte i skolan för att hon skulle kunna åka till farsta med mig. Något som både uppskattades och kändes fel.

Målet var att hitta kläder till mig att ha på mig på julafton. När man väl kom till farsta så insåg jag att Jonna är den värsta personen man kan leta efter kläder med. För hon tvingar en att prova varenda litet plagg man tittar på. Sedan slänger hon med en massa andra plagg. Men hon är samtidigt den allra bästa.
Om man känner Jonna väl så vet man att hon alltid har kameran i sin inneficka, och idag var inte en sådan dag då hon hade glömt den. Nej då, den hade hon med sig och som vanligt lyckades hon dra upp den vid de tillfällena som det passar sig allra minst vid. Hon drog upp den när vi satt och åt för att ta kort på en ätande Jenny och sedan stack hon in den i omklädningsrummet när jag bytte om. Hur som helst så slutade det hela med att jag hittade något och Jonna lyckades köpa julklappar till i stort sätt alla.
Efter farsta åkte vi hem till mig för att hämta mitt arbete om Australien för att hjälpa Jonna. Var ju skyldig henne en tjänst eftersom hon åkte med mig. Vi åkte sedan hem till henne. Så fort vi hade kommit innanför dörren så körde hon iväg Cindy, bokstavligen! Hon tvingade ut henne på en prommenad med Jali, som resulterade med Cindy*s livsäventyr. Ska bara säga att någonstans på vägen runt sjön svängde hon fel och hamnade mellan två granar för att sedan dyka upp på en välkänd väg åt andra hållet än vad hon började gå mot. Detta lilla äventyr tog en timma och fyrtio minuter, dessutom höll hon även på att frysa ihjäl. 
Sedan kom Kalle, och efter han kom pappa och hämtade mig. Då åkte vi och köpte julgarn.
 
Så dagen slutade lyckligt, förutom atta Anabola blev väldigt sårad när Jonna hela tiden lekte med henne känslor. Men det hela vägdes upp när Lisa stickade klart sin halsduk. 
Detta blev ett långt och "mysigt" inlägg. Ska nu lägga in en bild precis om Jonna önskade.  

image27
Här är virrpannan man spenderade dagen med, älskar dig gumman.

Hatar hatar hatar ...

2007-12-19 @ 21:50:44
Nu i efterhand så kom jag på vad jag egentligen skulle ha skrivit i mitt förra inlägg. Så ska försöka få ner det lite kortfattat snabbt nu.

Saken är den att jag hatar stan, jag hatar alla människor som ska trängas och knuffas och komma fram först och framförallt så hatar jag centralen. Centralen är verkligen den värsta platsen som finns. Den dära jävla gången som alltid är fullproppad med folk som har bråttom hit och bråttom dit. Den dära gången som alla människor ska gå i olika riktningar i och knuffa sig fram igenom.

Jag hatar verkligen den gången, finns inget värre ställe! Får panik av alla människor som ska först fram eller bara råkar gå där. Klarar inte av så mycket folk samtidigt i en sådan liten lokal. Man kan ju knappt andas där inne heller. Utan att andas in alla stress och det dåliga humöret som sprider sig.

Kort sagt så hatar jag centralen, helt ärligt. Fattar inte hur folk orkar med att åka dit varje dag och gå ignom den dära gången. Vet att jag har upprepat mig oerhört mycket, men jag kommer inte på några ord för att beskriva den hemska platsen.

"Jag har HIV"

2007-12-19 @ 21:39:34
Kom precis hem ifrån bion nu. Filmen var väl helt okej. Ingen film som man själv skulle gå och kolla på, men inte så botten att man nästan spydde. Däremot var den väldigt konstig ibland.
Är jätte hungrig nu, ska ta något att äta innan man stänger av datorn och sover.
Imorron slutar man skolan! JIPPIE! Har en liten sovmorgon till halv tio, sedan slutar man runt 10:45 tror jag ... om det itne var 11:45. Hur som helst innan tolv. =) Ska sedan till farsta, förhoppningsvis. Annars vet jag inte vad jag gör.

Fick precis reda på att Jenniepennie fick en massa ägg slängda på sig ... iår igen. Haha, skulle inte förvåna mig om hon berättade förra veckan för alla vad hon råkde ut för förra året, vilket ledde fram till att de äggade henne. Precis som det var förra året med andra ord. Eller så är hon bara för kaxig, det är också en realistisk anledning.
Har nu spenderat den senaste tiden genom att rita teckningar till Jennie. Det är min födelsedagspresent till henne. Är riktigt nöjd med resultatet. =)
Ska äta något nu, Wosha.

Var bara tvungen att döpa inlägget det "Jag har HIV.", lovade Carro det.

Bio med mänk-människorna.

2007-12-19 @ 16:07:14
Ska snart iväg på bio. Fryser som en idiot, kommer dö när jag går ut. Har hört rykten om att Mickis ska lägga in stöten på Lars-Olof. Varför hon nu ska göra det vet jag inte, eftersom hon ska få barn och gifta sig med Johan Järver nästa år. Men hon kasnke vill ha ett sista äventyr innan hon blir fast för alltid.

Skickade precis in min ergonomiläxa, en veka för sent. Har inte orkat, inte för det är så ansträngande att skcika ett mail men har inte orkat ta reda på hans mail.
Imorron slutar man skolan. Det betyder att imorron kommer man åka dit för sista gången i år. Vad skönt och slippa den dära skiten nu ett tag. Ska packa ihop alla sakerna imorron och flytta hem till Karins mamma. Ska vara där de dagarna Karin inte är där. Har inte träffat Karins mor på ett tag nu så det ska bli skojj.

Tror jag ska ändra den dära bilden sen när jag kommer hem, om jag orkar. Annars gör jag det imorron, om jag har lust.
Men nu tjatar Carro på mig om att jag ska gå. Wosha.

ÄLSKLINGEN.

2007-12-19 @ 15:11:48
Kom precis på att jag måste skriva lite om denna speciella dag. Idag är det nämligen så att finnen fyller år, hon är troligen den mest korkade (iaf en av de mest korkade) människan jag känner, men hon är ändå en av de underbaraste som finns på denna jord. VIll bara säga GRATTIS och önska dig en underbar födelsedag med mycket glädje och skratt. Älskar dig gumman, glöm inte bort det.

image24 image26 image25 
Nu är det så att du äntligen fyller 16, bara ett halvår efter alla andra. Men det gör dig inget, för du är glad ändå och påstår att du inte är liten längre. Så söt du är gumman. Aja, om två månader eller så fyller man själv 17. =)

SKRATTA INTE ÅT GAMLINGAR!

2007-12-19 @ 14:22:41
Jag har ont i munnen, mungiporna eller vad man nu kallar det. Herregud vad vi skrattade idag på lunchen. Var ju bara flumm rakt igenom hela skiten. Hahaha, bara jag och Mickis som fattade allt tillslut, om nu ens vi gjorde det.  Men kul var det iaf. Mickis höll på att spruta på Anna en gång med lyckades hålla igen, sedan sprutade hon på Anna's tallrik och bricka. Hon höll även på att komma i trappan på väg upp till korridoren.
Frågan är egentligen vad vi diskuterade, det hela började med att Mickis ställa frågan "hur är det att äta en kondom?" från ingestans. Vi var då tvungna, eller jag var tvungen att få reda på hur hon hade kommit och tänka på det, sedan snackade vi om våra barns namn och till slut leddes vi in på ett samtalsämne som i stort sätt handlade om att allt sprutade. Anna blev rädd för oss och lyckades efter ett antal desperata försök att fly ifrån oss. Carro blev väldigt besviken över vårat samtalsämen eftersom hon trodde att hennes klasskamrater skulle diskutera molekyler när hon sökte in till NV, så hon hann fly innan det hela "spårade" ut.
Dagens sanning är:
Bussar är pensionerade brandbilar.
Varför? Jo för att bussar kan inte spruta, de har ingen resningsmekanism eller glöd. 
Dessutom har de snygga brandmännen förvandlats till gamla busschafförer. 

På bussen hem fick jag syn på en gamal gubbe som inte hade något hår på huvudet. Eller egentligen så hade han det, men han kanske bara hade 20 hårstrån på hela huvudet. Han höll på och dra händera genom håret som han försökte fixa till frisyren. Först skrattade jag lite för mig själv för att det såg så patetiskt ut, men sedan började jag tycka synd om honom. Tänk vad han måste frysa! Inte för att hår värmaer så jätte mycket, men lite grann iaf. Han har säkert inte heller råd med en mössa, för isf hade han ju haft på sig en.
Så man ska inte skratta åt gamlingar, det är faktiskt synd om dom.   
Nu måste jag käka, ska snart åka till "skolan" igen ... Usch. =/ Wosha.

Jag hade fel.

2007-12-19 @ 09:13:20

Woho, sovmorgon. Det är alltid lika skönt och mysigt. Sitter just nu och äter frukost, lyssnar på musik och kollar på tv. Längtar nu tills imorron, sen slipper man den dära skolan, alla läxor och prov på ett tag. Ska bara sova och vila ut sig hela lovet för att sedan bli utbränd igen efter en månad i skolan. Är inte livet härligt?

Igår såg vi klart på flugornas herre, jag var så okoncentrerad man kan vara. Ville inte se slutet efter allt man hört om den filmen.
Efter filmens slut så dök alla skådespelares namn upp och jag måste erkänna att jag hade fel. Det var inte Joshua Jacksson som spelade Ralph, men det någon som var jävligt likt honom. Måste ha varit hans brorsa med ett väldigt olikt efternamn. Det var som att kolla in i en spegel, dom var verkligen jätte lika både på utseendet, rösten och skådespeleriet. Likheten var lika slående som mellan de två bilderna till vänster.


                                   eller så var det som de till höger. Älskar er flickor.

Oboy

2007-12-18 @ 22:10:12
"Det är jag som är oboy" "Jag kör riktiga oboy"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jag tror jag dör! :'D HAHAHAHA, Snacka om att göra bort sig totalt! HAHAHA, oboy. :'D Snart ligger man på golvet och skrattar. HAHAHAHA, vilka minnen! Minnen som man inte kommer ihåg, men ändå.

Vi saknar dig, äckelpanna ...

2007-12-18 @ 21:55:25
Nu är det såhär, att Karin har fått för sig att jag är en okänslig person som inte bryr sig om henne och hennes liv och att jag är mobad.
Karin om du bara visste hur fel du har. Jag är inte okänslig och jag bryr mig faktiskt om dig. Anledningen till att jag är som jag är för att jag bryr mig om dig. Jag vill att du inte ska låta någon trampa ner på dig och måste därför lära dig att säga ifrån och kaxa emot. Jag låtsas att jag är okänslig så att du hela tiden ska utvecklas och tänka ett steg längre för att du ska nå högre mål.
Sedan kommer man till den biten där du hade mest fel, för jag är verkligen inte mobbad. Det är du som är mobbad. Jag råkar bara vara offret ibland, men det gör mig inte mobbad för jag är som sagt inte som du. Dessutom är jag ingen äckelpanna, för du är det enda orginalet när det kommer till det.
"Det finns bara ett orginal och det är du"

Jag måste faktiskt vara ärlig, för det verkar som att jag har lyckats med allt detta. För på den senaste tiden har du blivit kaxigare, stöddigare och otrevligare. Jag tvivtlar faktikst ganska starkt på om jag vill fortsätta vaar din vän.
Nu när jag väl tänker efter så kommer jag fram till att det inte kan vara jag som gjort dig som du är. Det är din nya skola och dina nya klasskamrater. Ingenting av detta är bra för sin personlighet, inte för att du speciellt het men ändå du har ju en.
Challe och jag är oroliga. Vi saknar den gamla vanliga Karin. Hon som alltid var tyst när hon blev nertrackad och hon som alltid tog åt sig allt utan att säga emot. Sa hon nu emot så kom hon med bland det mest patetiska man kunde. Vi saknar helt enkelt den svaga Karin.
image18

 

SI

2007-12-18 @ 20:28:05
Efter att i stort sätt börjat dagen med att prata med två små pojkar som var väldigt förrvirade, utvecklingsstörda och verkade lida utav någon sort psykisk störning och schizofreni så rullade väl dagen på som vanligt. Blev pippad av Elaine på lunchen när vi stod i matkön.
Efter skolan var det rehab, den sista för i år. Det gick väl bra, fick i stort sätt göra allt i fred eftersom Lena tog hand om någon annan. Efter det var det bara att bära av till globen för att leta efter julklapp till broder min. Efter mycket letande så hittade man de "rätta" julklapparna.

Väntar nu på att maten ska bli klar, måste sedan skriva den sista labrapporten. Fattar inte varför jag inte gjorde det igår. Hade ju all tid i världen på mig, men såklart ska man skjuta upp allt som vanligt. Imorron har man sovmorgon, jippie. Det ebtyder att man bara har två letioner. =) Sedan hoppas jag att det blir farsta en kort stund så att jag kan hitta något att ha på mig på måndag. Efter det är det bio med Lars-Olof LÄNGTAR .... eller inte.
Ska äta nu, Wosha.

Challe, det var hon som tvingade dom.

MM, mysiga måndagen.

2007-12-17 @ 19:16:55
Har precis renskrivit min översättning nu. Nu kom även mor och far hem, hoppas de har med sig något gott.
Var och hadlade julklppar med Danne tidigare idag, det var skojj. Han var jätte glad efteråt, eftersom det gick så snabbt. Men såklart det gick snabbt, för det första ska vi bara köpa två julklappar i år istället för 10 och dessutom har jag redan kollat efter de "rätta" klapparna i en månad nu.

Imorron har jag sovmorgon, underbart! Det har jag också på onsdag, en mycket längre då. Men sedan på kvällen är man tvungen att gå på någon sjuk bio som jag inte ens vill se. Kommer inte bli kul, men men .. kommer iaf kunna äta godis och sånt då. Dagen efter är det ju också dessutom avslutning. På fredag ska man tydligen till farsta och kanske en liten stund på lördagen innan tjejkvällen. Vad mysigt det kommer bli, hoppas verkligen att det blir något och det bara inte planeras in för att sedan glömmas bort eller bara rinna iväg med sanden.
Sedan måste man också städa rummet ihelgen, usch det är mycket som ska göras.
Shit, kom precis på labrapporten. Måste skriva den nu, Wosha.

sista måndagen

2007-12-17 @ 15:31:14

Måste bara lite kort berätta om denna måndag som var den sista i skolan för i år. Har blivit mycket sista gången för i år nu på senaste tiden, men gillar att vara lite dramatisk
Det hela började med att man inte hade pluggat på spanskaläxan och kvar tvungen att leta upp alla orden på svenska och sedan skriva ut det på morgonen. Som första lektion hade vi svenska. Under den lektionen så ringde Karin till mig, men jag svarade inte. Märkte inte att det ringde. Sedan hade jag spanska. Fick tillbaka mitt spanskaprov och blev jätte glad/chockad. Fick MVG, 93 poäng av 100. Efter spanskan hade vi matte. Vi hade vikarie eftersom min lärare är i Thailand .. tror jag det var. Så min grupp redovsiade grupparbetet vi gjort. Jag fick det "finaste" diagrammet. Tack så mycket Anna & Mingis. Sedan fick man reda på att planerna att åka till farsta nog kommer gå åt skogen, eftersom vi tydligen ska gå och se den dära filmen på bio då med Lars-Olof. Usch och fy.
Sedan var det engelska, och den lektionen var väl helt okej. Fick alla resultaten på allt som vi hittils har gjort. Är inte så jätte nöjd med det, men hon säger att jag kan nå de högre betygen så man får väl hoppas på det.

Men det var bussfärden hem som var lite speciell. Fick åka med Johanna och Mickis, dom båda två blev oscoiala vid Trångsund eftersom de skulle lyssna på mp3. I Trångsund gick mina gammla mattanter på, de satte sig bakom mig och började diskutera P-piller. Herregud, det var verkligen .. roligt. Tänk er två 50-60 åriga tanter sitta och diskutera p-piller. För att ni verkligen ska förstå så ska jag nu citera en av dom "Sedan var jag jätte orolig när jag hade legat med någon annan". Det var verkligen hemskt. Dom snackade om hur det hade utvecklat och all möjlig skit. Sedan fick man ju pka buss med Bob.
När jag väl hade gått av ringde jag Karin. Hon svarade väldigt tyst och fick fram efter en litens stund, viskande att hon kollade på film. Säger bara att det var korkat att svara då ... 
Väntar nu på att min bror ska komma hem så att vi kan äta, är jätte hungrig, och sedan åka och köpa julklappar.
Oj, märkte nu att detta inte var så kort ... =/ Wosha.

den gamla tanten har talar.

2007-12-17 @ 07:33:33
Måndagmorgon och man sitter och äter frukost. Funderar allvarligt på om man ska skippa spanksan idag, har inte gjort läxan. Hoppas han inte tar förhöret inför hela klassen. =/
Kom precis på att vi kommer får sluta tidigare idag, eftersom filmen vi kollade på i fredags gick ut över våran lunch.  Förhoppningsvis så släpper hon oss halv så att jag hinner med bussen.
Nu är det så att jag tror att mitt onda i ryggen har gått över! Trror jag iaf. Så skönt, har nästan känt mig som en gammal kärring med ryggont.

Idag har jag svenska på morgonen. Det betyder att ajg kommer få läsa min bok, den boken som är en jätte stor besvikelse. Fattar inte hur det kunde sluta med att jag valde den boken. Förstod redan få början att den skulle vara seg och svår att skriva om sedan. Det är så synd för filmen är så bra, iaf den nyinspelade. Men man håller nästan på att somna när man läser boken. För er som undrar så pratar jag om Stolthet och fördom.
Nu måste jag dra, Wosha.

You're not singing, you're not singing, you're not singing any more.

2007-12-16 @ 19:35:47

Har precis sett klart matcherna nu. Den sista var ju helt klart bäst. Jag älskar Arsenal - Chelsea matcherna, dom är alltid så som en fotbollsmatch ska vara. Känsloladdade, spännande och fyllda med tuffa närkamper ...
Kommer ihåg när vi var där, visserligen var det ingen toppenmatch. Men jävlar vilket tryck och vilken stämning. Tänk då bara hur det måste vara under en sån match mellan två topp lagen som också är  två Londonlag.
Matchen slutade iaf rättvist. Fast tycker att Arsenal förtjänade ett mål till, men det är ju min åsikt.
Aja, ska inte prata mer om fotboll nu.

Har inte pluggade ett endaste dugg spanska idag, vill inte. Men måste... får väl bli lite senare.

Idag har jag faktiskt varit duktig med att hålla mig ifrån datorn. Måste bara berömma mig själv. Jag har inte heller skrivit så många inlägg igen. Jag börjar bli av med mitt beroende... eller inte.
Nu är det inte alls långt kvar till jul! =D Längtar så till stämningn som alltid blir. Den är så mysig. Hoppas bara att snön kommer, det är ju ingen jul utan snö. Fick nästan en chock idag när jag kom på hur lite tid det är kvar nu innan jul och att det itne kommit någon snö överhuvudtaget i år! Visst har det väl kommit lite, men den har ju försvunnit på direkten så den har inte räknats.

KLAR!

2007-12-16 @ 12:55:59
Vad skönt, har precis översatt min text nu. Ska ta det lugnt ett tag nu, sedan ska jag skriva ut adjektiven och kolla på fotboll. Kollar just nu på svenska hjältar. Gud vad jag stör mig på den dära Mark Levengood. Han är så löjlig, töntig, fånig och bara euwh ...
Klarar inte av att kolla mer på han, ska nog leta upp någon rolig eller något annat skojjigt.
Skriver senare, Wosha.

Tredje advent

2007-12-16 @ 11:09:10
Idag är det tredje advent och det tredje ljuset ska tändas, mysigt. Det betyder att det blir en liten fika idag också.  
Gick precis upp och hamnade framför datorn ... som vanligt. Ska snart gå och fixa lite frukost ...  gott!
Sedan ska jag plugga, eftersom man sedan kommer sitta framför tv och kolla fotboll. Idag är två riktigt bra matcher, hoppas bara att de blir spännande och att jag har gjot klart allt innan avspark. 

Dem här veckan kommer vara så underbar och kort.
Imorron är det måndag, och måndagar överlever man bara för att det är måndagar. Visserligen har man inget Prison break att se fram emot nu, men ska köpa julklappar på kvällen så jag kommer nog vara sysselsatt.
Tisdagar går alltid fort, fast man har tråkiga lektioner då. Det är lite förvånande. Vi har även ingen mänk på morgonen så har sovmorgon. På pedleden ska vi också se klart på flugornas herre, som man vill se slutet efter allt snack om det. =/ Direkt efter skolan har jag den sista rehaben. JIPPIE! Sen ska jag kolla på jeans.
Sedan är det onsdag, den sista lektionsdagen detta år. För det första har vi ingen naturkunskap, vilket betyder att vi har sovmorgon. Sen har jag bara två lektioner den dagen, spanska och svenska. Inte dom roligaste. Men spanskan överlever man och svenskan är så kort, och man ska ändå bara läsa en bok. Slutar halv två då ska man till farsta med Karin, handla julklappar och kläder. Det ska bli mys, hoppas att det inte är så mycket folk. ¨
Sedan är det bara torsdag och sista dagen i skolan för detta år. HÄRLIGT! Så den här veckan kommer gå snabbt och smärtftitt, verkar det som. Ska väl egentligen inte yttra mig om det, eftersom det alltid verkar inträffa raka motsatsen då.
Ska äta nu, Wosha.

Välkommen.

2007-12-15 @ 22:06:49
YES! Nu har man äntligen tjatat tillräckligt länge och mycket på Karin så hon gav upp. Hon ska nu skaffa blogg. Välkommen till Famlijen! Ska bli skönt, då slipper jag skriva om hennes liv... vad ska jag skriva om i min blogg nu då?

Har precis poppat en påse popcorn och sitter nu med mjukiskläderna och kollar på tv. Lättpåverkad som man är så lät man Mingis övertala en att kolla på Pirates of the Carribbean. Aja, spelar väl ingen roll.. får kolla på Blomman då.
Ska ha en riktigt mysig kväll, längtar faktikst till att krypa ner i min riktiga säng nu. Den ser sådär mysig ut nu igen, när den är bäddad. Ska troligen kolla på film hela natten också, iaf till klockan två. Men kommer nog vara vaken ett bra tag efter det med. Så har någon lust att prata så är det bara att ringa.
Om jag inte har alldeles fel så är detta mitt sista inlägg för ikväll, så ska väl säga godnatt till alla.
Godnatt!

The love you give will never die.

2007-12-15 @ 21:32:04

image16 image15
All the meaning that is in your eyes, the love you give will never die.
Vill bara berätta att dom här flickorna är dom allra viktigaste i mitt liv. Genom alla år så har dom alltid funnits där och stöttat mig. Dom har alltid hjälpt mig och lyst upp min värld. Jag har ingen aning vad jag har gjort som gör att jag förtjänar dessa två flickor.
Jag älskar er, väldigt mycket. Jag hoppas att ni förstår det. Tack för allt.

"Jag är en apa, tralalala"

2007-12-15 @ 13:16:16
Håller just nu på med och packa ihop min madrass ... Vill egentligen inte men folk tjatar på mig om att det är den som är orskaen till att jag har ont i armen, ryggen och nacken hela tiden. Tror inte på det, men men vad ska man göra?
Har ingen aning om vad jag ska göra idag heller, egentligen så borde jag nog plugga så jag slipper det imorron. Har ändå inte så mycket plugg att göra, ska översätta en text och lära mig tio spanska adjektiv och dess motsater. Kan nästan alla redan, men det är så tråkigt att göra det.
Ska kanske till mormor och morfar senare, om jag orkar. Försökte få min bror att vilja åka och köpa julklappar, men det gick inge bra. =/
Måste också få tag på Karin, men det försöker jag nog med senare. Inte för att det kommer gå bra då, eftersom hon troligen är i globen då. Så får väl försöka få tag på henne imorron.  
Ska väl sätta på någon film nu och fortsäätta med städandet. Wosha.

Haha, måste bara berätta om Jonna's sms signal, är troligen den roligaste jag hört. Det är Jonna som har gjort det själv och det är i stort sätt hon själv som sjunger "Jag är apa, tralalala". Jag blev faktiskt lite ställd när jag hörde den de första gångerna igår kväll. Det är en en sån pass sjuk sak som den lilla psykopaten Jonna kan komma på göra.  

Sommaren 07

2007-12-15 @ 12:02:51
Jag saknar sommaren, den var så underbar. Alla helgerna med Jennie, lördagarna som vi satt inne på gröna lund, alla andra saker vi hittade på. Så underbart! Kommer ihåg när vi satt på bryggan och väntade på att få gå in. Det var verkligen mysigt. Ni är så underbara flickor, ni betyder verkligen mycket. Av någon anledning får jag för mig att det var den sista sommaren med er, vill inte att det ska vara så. Jag vill göra om allt nästa sommar, fast 1000 gånger bättre.
Jennie, helgerna med dig var verkligen underbara. Vi hade så fruktansvärt kul, så mysigt. Jonna, det du gjorde på grönan. Jag vet inte hur ska förklara det, för att berskriva hur mycket det betyder. Du är bara så underbar, det är ni båda.
Jag vet att jag har andvänt ordet underbar en hel, nästan inom farozonen för missbruk. Men kan inte komma på något annat ord för och de stunderna. Kommer alltid minnas sommaren-07 som sommaren då jag var med er. En sommar fylld med värme och sol, även när det regnade så sken solen hos mig.
Älskar er flickor, tack för en underbar sommar!

image10 image12 image11 image8 image9

Godnatt, sov gott.

2007-12-15 @ 00:32:07

Kom precis hem ifrån Jonna. Som väntat så var det riktigt mysigt, som det alltid är hemma hos Jonna. Vi tog det mest lugnt och kollade på film, två stycken faktiskt. Eller jag kollade på två, nästan ... missade kanske 10 minuter när jag åkte hem. Som vanligt så somnade Jonna, men frågar man henne så vilade hon bara ögonen.
Under denna kväll så sades några riktigt sköna kommentarer som jag tyvärr inte kommer ihåg just nu. Är jätte trött, sitter här och fryser. Men kännde mig nästan skyldig att skriva någon rad här innan jag går och lägger mig.

För er som är intresserade så kan jag säga att jag fortfarande har ont i ryggen. Jonna gav mig ingen massars. Hon hade inte läst bloggen, och eftersom jag inte är en krävande person så frågade jag henne inte om hon kunde massera mig.
Usch, känner på mig att jag kommer drömma mardrömmar om den dära flugornas herre. Inte kul alls. Aja, får väl helst enkelt gå och möta dessa hemskheter nu, godnatt!

Nästa station, familjen Blåbär.

2007-12-14 @ 18:10:14
Sitter just nu och väntar på att bror ska bli klar med vad han nu håller på med, så att jag kan få skjuts till Jonna. Lyssnar på Almost here. Måste bara påpeka återigen vilken bra låt det är. ÄLSKAR DEN!
Kom precis och tänka på flugornas herre, hur man nu kan göra det. Fy fan vad hemsk det var när dom högg ihjäl den dära lilla killen. Hur korkade får man vara? Hörde sedan Challe när hon berättade slutet för Andreas, filmen blir ju bara sjukare och sjukare. Är inte ens säker längre på om jag vill se slutet. Inte för att det är sorligt, det är bara sjukt. Fattar inte hur man kan skriva en bok som detta utspelar sig i. Som Emelie sa, det handlar ju om barn som dödar barn. Vem kan komma på en sån idè? Dessutom verkar det ju som hälften av dom dära ungarna lider av någon form utav psykiskstörning, eftersom ingen av dom verkar bry sig om folk dör eller om dom själva dödar någon. Med andra ord, den dära filmen är ju helt kokowako.

Just det, på söndag är det ju fotbollsdag! Längtar. Ska bli riktigt mysigt att kolla på fotboll hela dagen. Hoppas bara att matcherna går vid olika tider, har glömt att kolla det. Orkar inte göra det, får helt enkelt bli en överraksning.
Satt igår och läste igenom en massa gamla inlägg i bloggen. Vad mycket sjuka saker man skrivit genom åren höll jag på att skriva, men har tydligen inte haft blogg så länge. Iofs så skriver jag nog en del sjuka saker nu med, så ska väl inte kritisera de inläggen för mycket.
Nu kom bussen, ska gå av vid nästa station som också råkar vara slutstationen, WOSHA.

CENSUR!

2007-12-14 @ 16:04:18
Jag håller på att bli galen! Det onda i min rygg vägrar att gå över. Har känt av det hela dagen, och så har man ingen snäll kompis som vill massera en. Inte för att jag har frågat någon, men det är en sån sak som dom ändå borde fråga.
Väntar på att ugnen ska bli varm så att man kan börja laga mat. Sedan ska man till den nyligen rövknullade Jonna. Hoppas att hon iaf är snäll och frågar om jag vill ha massars. Kan ju alltid hoppas på att hon har läst min blogg. (a)

Idag såg vi Flugornas herre på pedleden, jag höll på att blit tokig (igen). Kände igen Ralph så väl men kunde inte placera honom. Hade en liten misstanke om vem det var men trodde bara att jag inbildade mig. Men sen när Sinem sa att hon också kännde igen han så förstod jag att jag inte var galen. Då började jag försöka lista ut vem det var. När vi sedan kom till en scen som jag så väl kännde igen ifrån en gång då jag inte hade något att titta på så visste jag att min gissning från början hade varit rätt. Såklart var det Joshua Jackson.

  


Ska dra nu, skriver kanske/troligen senare ikväll. WOSHA!


 

Inte långt kvar nu.

2007-12-14 @ 07:28:38
Nu är det inte långt kvar till helgen, har verkligen längtat efter den hela veckan. Ska bli så skönt att få vila ut och sedan gå i skolan i bara tre dagar innan avslutningen.
Klockan är tjugo över sju och jag börjar undra varför jag sitter vid datorn. Har bara tjugo minuter på mig att äta frukost och klä på mig ... och för mig är det väldigt kort tid. =/
Jag har fortfarande ont i ryggen. Det gör ju inte lika ont som igår, men ont gör. Riktigt ont. Mamma skyller på min madrass och tycker jag ska börja sova i sängen igen. Men vad har madrassen egentligen gjort? Den är ju helt oskyldig.
Ska vara med Jonna idag, ska kanske tvinga henne att massera mig. (a) Men då åker man väl på käftsmäll. Haha, den dära psykopaten ... <3
Kom precis på att jag får dricka cola idag! =D
Ska dra nu, WOSHA.

Helg snart!

2007-12-13 @ 20:29:23
Ja, nu har man skrivit fem inlägg idag. Lovar att detta ska bli kort.
Jag har fortfarande ont i min rygg. Hoppas verkligen att det har gått över tills imorron, annars vet jag inte vad jag gör. Kollar just nu på Simpsons och väntar på att badkaret ska fyllas med vatten. Japp, jag ska bada snart! Vad skönt, det var länge sedan.
Längar till helgen, den kommer bli så mysig! =) Ska bara ta det lugnt och verkligen njuta av den lediga tiden.
NU ska jag bada, WOSHA.

"RAWR"

2007-12-13 @ 18:51:18
Ska börja med en glad överraskning, idag när jag rotade runt bland mina kläder i fotöljen så hittade jag en tjugolapp i ena fickan på en tröja. Jippie, jag är rik!

För att börja prata om Bob nu då, ett samtalsämne som blir allt vanligare i bloggen. Snart kommer det väl stå mer om han än Karin. Haha, nej nu ska vi vara ärliga. Ingen kan ta Karins plats. <3 Men hur som helst så har jag sett Bob ett antal gånger under dom senaste dagarna och kommit fram till att han inte alls är lika söt som han var för någon vecka sedan. Berättade det för Lisa, och Lisa som bara är en liten 92:a svarar med ett söt litet sms "varför det?". Som hon tror att jag vet det, han själv vet nog knappast det. Så när jag sedan frågade henne om hon tyckte att jag skulle ställa honom den frågan så svarade hon ja. Troligt att jag som inte ens vågar säga hej till han skulle våga gå fram till han och fråga "varför är du inte lika söt som du var förr?" Hur dum (*gullig*) får man vara Lisa? 

Har tydligen börjat med dagens citat igen...  
Dagens citat sades utav Karin när vi pratade om Bob.
"RAWR"
Verkar som det finns flera som tycker som jag... haha. (a)

Massars, någon?

2007-12-13 @ 17:44:13
Kom precis hem nu ifrån en liten utflykt till skoaffären. Hittade tyvärr inga skor. =/
Idag var det väl en vanlig dag, men undantaget att vi inte hade någon svenska eller spanska vilket gjorde dagen väldigt kort. Dessutom var man inte helt slut inför sista lektionen som var latin. Idag känndes den inte heller så lång, eftersom vi knappt gjorde något, vi försökte inte ens. För att citera Mickis "Idag är det vi som är dom jobbiga"
Måste bara lägga till att jag var så jäkla trött idag på matten, jag vet inte varför. Men jag ber verkligen om ursäkt till framför allt Mingis, Anna och Namtal. Förlåt flickor, det var inte meningen. Men jag vet inte vad det var med mig.

Jag har haft så fruktansvärt ont i ryggen hela dagen. Någon som kan/vill massera? Det gör jätte ont.
Tack Hanna för den lilla massarsen jag fick, det var verkligen jätte skönt! =)
Pratade med Karin i kankse två minuter tidigare, jävlar vad hon babblade på om sin dag ... jävla ego. Väntar just nu på att maten ska bli klar, är vrålhungrig!
Ska försöka fixa Mickis film nu. Skriver troligen senare ikväll, WOSHA!

I can't say I'm sorry.

2007-12-13 @ 10:58:31
När jag hör den låten blir jag så jäkla glad, för jag vet och känner hur mycket starkare jag är än dig. För mindre än ett år sedan gick jag runt och beskyllde mig själv för att vara orsaken till din olycka, jag intalade mig själv att det var jag som gjorde att du mådde så dåligt som du gjorde. Det var inget jag hade gjort, utan det var för att jag inte hade funnits där när du behövde mig, jag hade inte hjälpt dig tillräckligt. Du fick mig att tro att jag aldrig skulle le och skratta igen på samma sätt som innan. Du fick mig verkligen att må skit.
Men nu idag så vet jag att det inte var mitt fel, jag kunde inte ha gjort något mer för dig. Det var du som stängde ut mig, det var du som vägrade att låta mig hjälpa dig och du ska fan inte få mig att känna mig skyldig. Allt är ditt egna fel, inte mitt! Jag fattar inte hur jag kunde tro något annat. Det är så sjukt, jag fanns där alltid. Jag ringde dig alltid, jag hörde alltid av mig, det var du som strulade runt, sket i mig och sedan gav mig skuldkänslor.

Varenda ord i låten får mig att tänka på dig, och det får mig att må bra.
When I think about the best days of my life, I can't say I'm sorry.Cuz I can never tell myself I didn't try.
Jag försökte, jag försökte verkligen, jag gjorde att för dig.
Varenda litet ord får mig att tänka på dig, förutom still beautiful, won't be hard just to slip and fall. För du är fan inte vacker jag tänker inte, ska inte och kommer inte gå tillbaka till dig. Inte en chans, inte efter allt du utsatt mig för. Jag saknar inte ens dig, om jag nu saknar något så är det isf den vänskapen vi hade. Innan allt spårade ut, innan du blev som du blev. Den dagen du kommer tillbaka kan jag kanske ta emot dig igen, men jag tror inte. Jag aldrig kunna se på dig på samma sätt som jag en gång gjorde, du kommer aldrig kunna bli en lika betydelsefull och viktig vän som du en gång var och jag kommer aldrig kunna förlåta dig. Det du gjorde, så gör man bara inte mot någon. Man gör det inte mot någon människa, och speciellt inte mot den personen som man säger är ens bästa vän, den personen som man säger betyder mest för en. 
Jag är så glad över att jag äntligen insett att du inte är något för mig längre, att det inte alls var mitt fel... och framför allt för att jag inte mår dåligt längre och för att jag kan gå vidare med mitt liv. Jag kan skratta och le igen utan dig vid min sida.  
Jag kommer aldrig glömma dagarna med dig, men jag kommer nog aldrig heller längta tillbaka. Det vi hade, hade vi. En vänskap som bara varade en kort stund, en vänskap som betyde mer än allt annat, en vänskap som aldrig kommer komma tillbaka. Jag klarar mig så mycket bättre utan dig.

sovmorgon. =)

2007-12-13 @ 09:35:29
Vad skönt, har sov morgon. Börjar klockan tolv. =D Då kan man fråga sig vad jag egentligen gör upp nu, och det kan jag säga att jag också undrar. Planen var att gå upp tio, och klockan skulle ringa kvart i tio. Vaknade halv, var då så pass pigg att det skulle ta ett bra tag innan jag somnade om så tänkte bara invänta att klockan skulle börja ringa och sedan gå upp. Men det tog så lång tid innan den ringde, kollade på den en gång till. Då var den 43, så tänkte att den ringer vilken minut som helst ... men det gjorde den inte. Så jag kollade en gång till på den, den var då 46 ... 08:46. Snacka om att man blev sur. Kunde iaf inte somna om så bestämde mig för att gå upp och äta en mysig frukost, men hamnade framför datorn istället... oväntat

Lyssnar just nu på Almost here, jag älskar den låten. Det är den finaste låten som finns!
Haha, nu kom Auf Wiedersehen Bitch. Man kan se en liten koppling mellan den låten och uttrycket "Du bär toga." Om man inte kan lista ut vad det betyder nu så är man helt dum i huvudet.
Igår fick man ett uppdrag av Finnen, ska skriva minst ett GB till henne varje dag när hon är i Thailand. Gjorde det när hon åkte till Finneland. Fast det var ju inte ens hälften så länge som hon ska vara borta nu. Aja, får väl börja klura på samtalsämnen redan nu.
Jag har ont i ryggen, undra om det är ifrån rehaben ... eller något annat. Där har man dagens mysterium. Bara att plocka fram förstoringsglasset och börja leta ...
Ska äta frukost nu, WOSHA.

Vem gömmer sig i Jonnas dusch?

2007-12-12 @ 21:25:48

Nu är helgen planerad igen ... eller iaf fredagen. Den ska spenderas med den underbara Jonna Blåbär. Ska bli så kul, det var riktigt länge sedan man umgicks med henne. Dessutom vill hon spela Chingchongchang, det var också länge sedan. =) Kommer bli hur mysigt som helst.

Just nu duschar Jonna, och jag undrar verkligen vem som gömmer sig i hennes dusch. Hon påstod nyss att alla gör det, men jag gör inte det. Jag sitter ju här! Så vad menar hon med alla? Är det någon mer som inte gömmer sig där, eller är jag ensam i hela världen?
Herregud nu börjar jag bli trött asså. Jonna påstod nyligen att Brad Pitt gömmer sig i hennes dusch ... ni som känner vet nog vad jag sa efter detta påståendet.

Kollar just nu på fotboll, eller kollar och kollar. Tv:n står på i bakgrunden och jag kollar när alla börjar skrika. Det är ändå ingen rolig match. Finns inte heller någon rolig på msn. =/ Undrar vart alla har tagit vägen ...
Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig med att hålla mig ifrån datorn. Är så stolt. =D 
Ska dra nu, pusshej.

"du glömde myrsloken"

2007-12-12 @ 20:22:23
Kom precis hem ifrån rehaben och letandet efter skor.
Rehaben gick jätte bra. Lena sa att musklen verkligen blivt mycket bättre, vilket betyder att snart är det slut med den skiten! =)
Att leta skor gick väl lite sämre, eller jag hittade ett par. Ett par gråa, dom var inte så jätte fina, men de duger. Ska snart äta middag, det blir French hot dog. ÄLSKAR!  

Karins stycke ...
Har bestämt mig för att ge Karin ett eget stycke, eftersom hon tjatar om att jag hela tiden ska skriva om henne och hennes liv.
Imorron börjar Karin typ kl. sex på morgonen. Jag börjar kl. tolv. =D Nästan den allra första sovmorgonen för oss på den här terminen, ska bli så skönt. Ska verkligen sov ut inatt.
Idag ringde mongot mig och tvingade mig och min mor att hämta henne i trångsund för att skjutsa hem henne. Så jävla lat och egoistisk hon är. Bortskämd är verkligen ett ord som passar för henne.
Ihelgen ska Karin vara ren .... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, går verkligen inte att hålla sig för skratt varje gång det kommer upp. ='D

Jag har kommit på att jag skriver alldeles för långa inlägg, så nu ska jag försöka skriva kortare. Inte för att det kommer gå bra, men kan iaf låtsas att man försöker.
Såg Bob idag ... han är lika söt längre som han var förut. Dessutom tror jag att jag snackade med honom i början av terminen, pinsamt! Vi diskuterade våra fula naturbilder som vi tagit i tyresta. USCH, vilken hemsk dag det var. =/
Ska äta nu, WOSHA.

Digerdöden är tillbaka.

2007-12-12 @ 14:28:30

Nu är man hemma. Slutade egentligen idag efter mitt spanska prov, som för övrigt gick jätte bra, men fick inte reda på det förens svenskan började. Tog då bussen hem med Natta, försökte övertala henne att skaffa blogg. Får se om man lyckades med det.
När jag kom hem bakade jag muffins, som jag precis tog ut ur ugnen. Tror ingen kommer vilja äta dom. De bär nämligen chokladbölder, tror det har blivit smittade av digerdöden. Gör inte mig något, då får man flera själv. :D

Mamma ställde mig världens sjukaste fråga idag ...
"Har du frågat Karin om han är söt då?"
HAHAHAHAHA, mamma är verkligen ... lite .. speciell ibland. Som jag skulle fråga Karin en sån sak överhuvudtaget? Med tanke på de killar som hon kollar på så har hon ingen smak alls. (thihi)
Nej, nu ska jag äta pestbärande muffins WOSHA.

Booriing

2007-12-11 @ 19:25:57
Usch, vilken tråkig dag det har varit idag, eller iaf de senaste timmarna. Såklart så hamnar man framför datorn för att fördriva tiden och när man inte finner några roliga att prata med så blir bloggen det enda "vettiga" att sysselsätta sig med.
Nu har planerna för hlgen ändrts återigen, och med tanke på hur det brukar vara så kommer de ändras igen. Men i just detta nu så ser de ut ungefär såhär. En dag ska man spendera med Challe, av någon kontig anledning har jag siktat in mig på fredag. En annan dag ska man troligtvis spendera med JB, och eftersom man väldigt väl vet hur de dagarna brukar sluta så blir det troligen att man sover över hos familjen Blåbär. Vilket alltid är ett litet äventyr.
Herregud, vad uttråkad jag är. Orkar inte kolla på någon film heller, inte för att jag har någon bra hemma så det spelar ju ingen roll. Inte är det något bra på tv heller, och så är man ensam hemma. Ibland är livet lite tråkigt.
Ska väl försöka hitta på något roligt att göra nu. WOSHA.

Lycka till Lisa!

2007-12-11 @ 17:27:41
Hahaha, nu är det bestämt. Lisa ska komma till min skola och presentera mig för Bob. Men först ska hon lära känna honom. Hur hon nu ska lyckas med det. Hon känner ju inte killen, och jag tvivlar starkt på att hon känner några av hans kompisar. Aja, hur som helst så kommer det bli kul att se vart detta leder. Fast jag tror jag redan vet, till en återvändsgränd ... för att vara lite vitsig.
Oj, kom precis på vad som diskuterades idag vid lunchen, eller luncherna. Fick vara närvande vid två olika luncher idag, inte för att det är något ovanligt men ändå. Vid det första tillfället var det charader som var huvudtemat. Mickis och Johanna spelade upp en scen som Mickis upplevde för någon dag sedan. Rikrigt underhållande. Det handlade om en panda som inte var så öppen som Mickis hade hoppats på, eller hur man nu ska förklara det. Vid det andra tillfället vad det Gustav, våran naturkunskapslärare som var ämnet. Låter sjukare än vad det egentligen var, grejjen var den att Gustav satt vid bordet bredvid oss. Eftersom vi nyligen har haft prov så dök frågan upp om han hade rättat dom. Svaret var som väntat nej, efter en liten stund så kom det även fram att han inte rättat vårat grupparbete eller "test" som vi gjorde för någon månad sedan heller. Han föröskte skylla ifrån sig med att han har så mycket att göra och att han faktiskt rättade vårat första prov väldigt sanbbt. Det var ett misstag eftersom vi nu förväntar oss att han är snabb på att rätta. Dessutom är "jag har så mycket att göra" ingen ursäkt, eftersom isf skulle vi elever kunna köra med den hela tiden.
Ska läsa igenom lite gamla och sjuka inlägg nu, WOSHA.

Varför kan inte alla bara vara vänner och kramas?

2007-12-11 @ 16:14:03

Klockan är nu kavrt i fyra, och egentligen slutar jag inte förens om en kvart. =) Som vanligt så ska Jenny nu skriva lite om Prison break, men jag ska vara ärlig. Jag orkar itne skriva så mycket eller jag orkar iaf inte tänka så mycket som jag brukar när jag reflekterar över gårdagens avsnitt. Vad ska man säga om det? Precis som jag sa, så slutade det spännande och det är just därför jag inte vill prata om det egentligen. Det gör mig bara galen och frustrerad av nyfikenhet. Ska väl iaf nämna att jag tycker synd om Alex och den dära killen på Sona, vad han nu heter. Han som gillar basket, det var också synd om hans pappa. Fy fan vad hemskt asså. Den dära Withsler kan gå och dra något gammalt över sig, det är precis sånna som han som är blåbärssoppa! Varför ska alla börja bråka med varandra? Varför kan inte alla bara vara vänner och krama varandra? Vraför ska dom hela tiden bråka och gå bakom ryggen på varandra? Varför ska Michael att börja bråka med Lincoln, vad är meningen med det? Dom ska ju hänga ihop, herregud vilken nörd jag är. Nej, nu ska man prata om annat...

HAHAHAHA, kollar just nu på Björn Gustafsson. Man kan inte få nog av hans skämt, dom är så klockrena!

"1942... 40... 47... 1947... 1948" 
"Borås
"
"Vart man ska hänga, vart man ska käka, hon vet vad som är topnotch"

"Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?"
Så klockren asså.

Lisa, du kan sluta ställa den frågan. Jag lovar, den dagen jag prata med honom kommer du vara den första som får reda på det. Dessutom kommer du aldrig få bli av med den kunskapen, för jag kommer tjata om det i flera månader efter. Jag kan lova dig också att den dagen aldrig kommer ske, för jag vågar inte. Jag tänker inte heller lära känna honom. Låt mig säga såhär, det finns vissa som bara ska ... finnas där. HAHAHA. (a)
Ska plugga spanska nu, har prov imorron. =/ WOSHA.

bla bla bla bla bla ....

2007-12-11 @ 13:17:35
Kom precis hem, slutade kvart över elva idag ... fast egentligen när jag skrev mitt förra inlägg.
Jag är så jäkla trött just nu, och det är itne bra. För alltid när jag är trött börjar jag tänka på alla negativa saker, speciellt de som skett de senaste halvåret. Det har verkligen inte varit min tid, tror det aldrig har hänt så jäkla mycket skit på en sån kort tid för mig någonsin.
Det hela började redan i början av sommaren, jag börjar gråta bara när jag nämner det. Sedan fortsatte det med att man inte fick spendera så mycket tid med dom personerna som man ville umgås med. I slutet av sommaren skadade man sig och har därför iinte haft en enda rikigt träning/match sedan i slutet av våren. Den enda tränining jag har haft är den dära rehabliteringen 40 minuter i veckan sedan Oktober. Dessutom lades laget ner under den tiden, vilket gjorde att jag inte fick avsluta det med flickorna. Sen träffade man några CP barn vid Farsta IP. Det finns inga ord för sådnna patetiska människor! Sen har väl allt blivit fel i skolan. Jag fatatr itne vad jag håller på emd i engelskan och svenskan, visserligen så säger ju Marit att det går i engelskan. Hell no, säger jag bara. Naturkunskapen är också helt upp och ner, enligt mig alltså. Jag är så jäkla besviken där när det gäller det ämnet. Sen har man ju matten, den kan ju gå och dra något gammalt över sig.
Men egentligen så är allt mitt egna fe, det är det som är det värsta. Om jag bara hade skitit i skolan i våras och inte varit så jävla korkad så hade jag inte ens mått hälften av så dåligt som jag gör nu. För då ahde jag ändå varit där, då hade jag ändå visat att jag bryr mig. Om jag hade värmt upp ordentligt innan och tränat mer under sommaren så hade jag inte blivit skadad på cupen och då hade jag kunnat spela. Dessutom hade jag kunnat spelat de sist matcherna med laget innan man fick gå vidare. Sen om jag hade varit lite smart så hade jag vänt om och gått tillbaka till farsta, men nej då. "För det händer aldrig mig", hur fan kan man vara så dum och tro det? Så kort så är allt mitt egna fel, inte för att jag ville skylla på någon annan ... men man undrar verkligen varför man har satt sig själv i den situationen man är i ...

Pappa, jag älskar dig. Det är just du som får mig att vilja ändra på det och inte släppa det. Du är anledningen till att man vill vara stark, du är verkligen den viktigaste för mig.

nhasdbhasdfä

2007-12-11 @ 10:08:02
Har precis kommit ut ifrån aulan. provet gick väl sådär, var lagom svårt för att det ska kännas som att det gick bra. Jag tror faktiskt att det gick riktigt bra.
Nu har jag rast till kvart över ett, ska dra hem vid elva. Ska först bara ta reda på vad jag fått på dom andra matte proven.  
Sitter just nu och sneglar över till Johannas datorn, hon hållrt på mycket roligare saker än mig.
Aja, ska dra nu. WOSHA.

nästa, nationella i matte!

2007-12-11 @ 08:06:09
Nu är jag i skolan, tog en tidigare buss eftersom man inte vill riskera att komma försent idag. När man gick av bussen hittade man Natta i diket, så jag har nu någon att vara "social" med. Vi börjar om en halvtimma, provet ska tydligen ta två timmar. Efter det börjar vi med vanliga lektioner efter kl elva, och såklart är den lektionen matte. Kommer vara så trött på matte att jag kommer spy på böckerna.
Det är helt knäppt tyst här i korridoren, detenda man hör är någon fläkt och när vi skriver på tagentbordet (med andra ord inte knäppt tyst, men vi kan låtsas det). Vi är nämligen dom första elverna i NV-korridoren, nu lät det som vi är pluggisar. Men det är bara för att vi gillar skolan så mycket. (a)
Nu kom jag på att jag skulle ha ringt Karin när gick av bussen. Haha, synd för henne. Hon går säkert och väntar på att jag ska ringa nu ... eller inte.
Nu kom det några till i klassen. Aja, ska väl vara lite social nu. WOSHA.

Nu blir det andra bullar.

2007-12-10 @ 21:51:02
Sitter just nu och kollar på 2½ men, det är faktiskt lite halv roligt.
Imorron har jag nationella i matte. Det betyder att jag måste ta en tidigare buss, vilket betyder att jag måste gå upp tidigare. Usch, inte kul.
Oj, vad sugen jag blev på rostat bröd helt plötsligt. Får väl ta det till Prison break sen då. Åh, idag är det årets sista Prison break avsnitt. :'( Hur ska man klara sig? Det kommer ju sluta jätte spännande, och sen är det meningen att man ska gå runt i flera veckor utan att veta vad som kommer att hända. Prison break är verkligen inte bra för nerverna, eller vad man nu ska säga. Man blir ju galen varje gång ett avsnitt atr slut.
Idag tycker jag att jag har varit riktigt duktig med att hålla mig ifrån datorn, eller iaf för att vara mig. =D
Nu är det dags för Prison break, WOSHA.

Challe, nu blir det andra bullar. ;D

måndag den 10 december.

2007-12-10 @ 19:20:38
Nu har Jenny pluggat matte. Jag är så duktig. =D Är riktigt uttråkad nu, men inte finns det något skojj att göra. =/
Ska väl egentligen plugga spanska nu, men det är så tråkigt. Gör det imorron istället. Vad ska man skriva om nu då? Jo, fick reda på att Challeballe har skaffat blogg idag. Det var ju lite sisådär halv roligt.
Var nyss inne på facebook, men loggade ut på direkten. Jag fattar verkligen ingenting av det dära, och varje gång jag försöker lära mig något så tröttnar jag på direkten för att det är så rörigt. Så det slutar alltid med att jag loggar ut efter kasnke en minut. Men någon gång ska jag väl lära mig den dära skiten, men det kommer vara en riktigt tråkdag då jag inte har något bättre för mig att göra. Vilket jag kan sätta en hundring på kommer ske under julovet.
Jag har kommit en riktigt hemsk sak, jag har blivit beroende av bloggen igen. Kommer ihåg för typ ett år sedan när alla tjatade på mig om att jag sulle skriva om allt som hände. Det slutade med att jag nästan varje minut satt och tänkte på hur man kunde sammanfatta dagen som varit. Så fort det hände något speciellet så började tankarna flyga iväg om hur det skulle skrivas på bloggen. Kom på mig själv idag på engelskan när vi hade genomgång, jag satt och tänkte på hur jag skulle skriva om den hära dagen. Inte kul alls. Kommer ju snart få bo på rehabliteringshem. =/
Vad mys det är just nu, Jag älskar veckor då jag har det uppbokat nästan varje dag. Ja, uppbokat med roliga saker iaf. Idag finns det ju visserligen inte så mycket att göra, imorron ska jag bara hem och plugga lite spanska. På onsdag har jag rehab, och ska kanske åka och köpa skor om jag hinner. På torsdag ska jag köpa skor (om jag inte gjorde det dagen innan) eller så har jag träning. Sedan är det helg, någon dag ska jag troligen vara med Challe och en annan ska jag kasnke kolla på Karin's luciatåg. Funderar på att hälsa på mormor och morfar, var ett tag sen jag träffade dom. Annars kanske det blir något med JB, om hon nu vill umgås med mig. Sen är det måndag och då ska man troligen till Trångsundsskolan och hälsa på. Sen går man bara och väntar på att lovet ska börja.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, fick precis reda på att Karin ska vara ren på luciatåget! :'D HAHAHAHAHAHA, jag tror jag dör! EN REN?! :'D Karin med den röda stjärten! HAHAHAHA :'D Jag måste bara köpa en kamera ifall jag ska gå. Oj oj oj, vad du kommer lida Karin. :'D
Dessutom har hon inte några kläder till det än, och det är i den här helgen. Lyckat!
WOSHA.

En gång när Karin gick på bussen, tappade hon allt hon höll i.

2007-12-10 @ 16:51:02
Just nu pratar jag med Karin, som vanligt har hon lyckats glömt nycklarna och har en teori om att hon är utelåst.
Ringde nyss min tränare, men han svarade inte.
Jag kom nyss på att Karin är min insperationskälla, men det är bara för att hon är så söt. :)
Idag var det nobeldagen, eller det är det vl fortfarande. Men aja, hur som helst så uppmärksammades det i skolan. Vi fick sitta och lyssna på fem olika föreläsningar om de olika nobelpristagarna och deras upptäckter, mycket intressant. Det var så intressant att de hela slutade med att Mingis som satt bredvid mig tog upp mobilen och skickade sms till mig. Jag kan säga att denna konversation höll på tills Johan Järver hade pratat klart om fredspriset. HAHAHA, när lärarna hade presenterat de tre första priserna, kemi, medicin och fredspriset (i samma ordning) vände sig Mingis till mig och frågade vem som hade fått fredsprsiet. "Al Gore" svarade jag med en väldigt osäker röst eftersom hans namn var det enda jag kom ihåg. Efter föreläsningarna hade vi en rast på en timma för att sedan lyssna på två till. Meningen var att vi skulle mingla runt och äta chips och dricka cider. Men Mingis och Namtak ville äta så jag följde med. När dom väl hade tagit mat så kom Johan Järver och skällde ut dom för att de åt för tidigt enligt honom. Han är lite speciell...
Sedan var det bara fysik priset och Litteratur som skulle presenteras, det gick på drygt en timma. Sedan var det lunch och fick glass serverat av lärarna. Rektorn gick runt och "interjuvade" elever med hjälp utav mikrofonen. Jag lyckades också tränga mig före rektorn i kön till rostbiffen. Lite pinsamt när han kollade på mig, men han verkade inte bry sig ett dugg för han började fråga hur dagen varit och vad vi hade gjort.  Efter lunchen hade vi engelska, på den kollade vi på Shakespeare in love.
Det var också på engelska lektionen som jag kom på att göra en "komma ihåg lapp". Den var jätte bra, för då blev alla saker som skulle göras idag gjorda. Gick precis och hämtade choklad, den var inge god. =/
Nu ringde min tränare tillbaka. Ska börja träna igen så fort som möjligt. =) Det är träning på torsdag tydligen, men tror inte jag kommer gå. Får väl se. Ska bli så jävla kul och börja splea igen. Saknar det så sjukt mycket!

Nu över till den delan som egentligen bara en enda männsika kan förstå sig på, eller kanske två. Idag på föreläsningen så satt Bob på raden bakom mig. Sen när vi skulle mingla runt så stod jag vid chips skålen och väntade på att min kompis skulle ge mig Cider. Då kom Bob igen ställde sig bredvid mig och sträckte sig efter chipsen ... Usch, nu blev det pinsamt. Ska bara vara tyst. WOSHA.

Nobeldagen ....

2007-12-10 @ 08:26:41
Nu är det morgon, vilken härlig morgon .... Idag har vi sovmorgon, eller vissa påstår det och vissa vet inte. Såklart att man satsar på sovmorgon då. klockan ringde 45 senare än vad den brukar, sen jag låg själv kvar i 40 minter till. Så jag har nästan haft en en och en halv timmas sovmorgon, en dag då vi egentligen börjar en halvtimma senare. Det dära blev lite krånligt.
Idag är det nobeldagen, det betyder dress-up day i skolan. Tror inte att någon kommer bry sig om det. Jag har ingen anning om vad vi ska göra heller, det enda jag vet är att vi kommer ha våran sista lektion vilket är engelska och sedan kommer det hända något med glass.
Sen när man väl kommer hem så ska man plugga lite, och ringa min kära tränare. Antingen så kommer han "inte komma ihåg mig" eller så kommer han skälla ut ... eller så ska ham smörar för en. Ja, det blir en liten överrsakning att se fram emot. Han kan iaf inte kasta ruttna tomater på mig, eller vatten för den delen. ;D  Eller så ska han vara rolig och chocka en med en annan personlighet. Man kan säga att han är en man med många olika ansikten, eller så är han som Karin ... schitzo.
Nej, nu är det väl dags att röra på sig, WOSHA.

underbara helg.

2007-12-09 @ 20:33:15
Måste bara skriva några sista rader innan jag stänger av datorn för att kolla på tv och sedan lägga mig. Den här helgen har varit så underbar. Har nästan inte haft något plugg att göra, vilket är väldigt ovanligt. Sen har man ju märkt hur flummig man har varit. Visst blir man det varje helg framåt kvällen, men den här helgen var verkligen värre. Usch, nu regnar det ute. =/ Inte kul alls.
Imorron är det ju måndag, PRISON BREAK! =D Åh, det är så sjukt underbart bra. Tror det är sista avsnittet för i år. ='( Hur ska man klara sig?
Aja, ska dra nu. WOSHA.

9 december

2007-12-09 @ 19:55:38

Denna dag har varit lång. Inte tråkigt långt, utan bara lång. Började med att man åkte till Sickla för att shoppa, som jag berättade förut. När jag kom hem var det fotboll, Middelburgh - Arsenal. Det var väl inte en sån roligmatch, resultatmässigt... men Eboue spelade. =D Efter det kollade jag på film, Treasure raiders. HAHAHA, det var världens B-film. Fan vad jag garvade åt den asså, den var inte rolig. Den var bara så sjukt dålig, tycker synd om dom som medverkade i den och framför allt om dom som har gjort den. Det kändes som de försökte göra en blandning utav de mest folkkäraste filmerna (som för övrigt också är dåliga, men ändå ... charmiga eller vad man nu ska säga). Man kunde hitta likheter i filmen som fick en att tänka på Bond filmerna, National treasure och Indian Jones. Dom hade till och med en egen Arnold  Schwarzenegger. Med andra ord, jag rekomenderar inte filmen ... om nu inte vill ha något/någon att verkligen håna.
Idag fick jag en väldigt speciell kommentar av min far. Han påstod att jag lät som Stekarn i fredag hela veckan. Ja, man får väl helt enkelt ta det som en optimist.
Imorron har vi dress-up day. =/ Usch, fattar inte vitsen med att klä upp sig i skolan bara för att det är en "speciell" dag. Visst om det är skolavslutning eller något sånt, men nobeldagen.
Har märkt att jag har skrivit rätt så mycket den här helgen. Haha, börjar bli lite väl för fäst vid den här bloggen. Aja, ska duscha nu, WOSHA.

Den blonda trion.

2007-12-09 @ 14:39:59
Herregud, jag hittade inlägget om Johanna's möte med en muslim och jag kna säga att jag fick ont i munnen. Jag började garva så mycket och fick nästan lika stort leende som Karin hade första gången jag såg henne (den dära cp ungen). När jag läste om hennes reaktion när hon fick syn på Muslimen som hetta Naria så låg jag nästan på golvet och skrattade. Jag såg henne verkligen framför mig när hon tog i Jennie's mobil och sprang fram till Naria, som muslimen hette. Den dagen, hon var så uppselt och så .. så Johanna.
Nu hittade jag också låten som Johanna skrev till mig. HAHAHAHA. Så fin den är, gråter varje gång. 
 Vad man saknar dom tre små flickorna, Finnen, JB och Snäckan. Man gjorde allti så roligt och sjuka saker med dom.

"När hennes blick fastnade på Naria för första började hon hoppa och peka. Hon slet åt sig Jennies mobil och slängde den till Jonna och skrek "Kom med mig!". "
Försökte hitta en av de bilder som togs den dagen, men har tydligen inte kvar dom. =/

De roliga tyskalektionerna.

2007-12-09 @ 14:23:56
HAHAHA, sökte på google innan jag åkte iväg. Sökte på Jennhe, det kom upp kanske 4 jätte gamla inlägg. Två stycken var ifrån min blogg på pa. :O Herregud vilka minnen man fick när jag läste om tyska lektionen. Dom var verkligen underbara med Johanna och Christine. Fast det var mest jag och Johanna som pratade och Christine verkade mest plågad av att sitta brevid oss, men men sånt är livet. Sen började man ju tänka på den dagen då Johanna träffade en muslim för allra första gången. Shit, jag måste verkligen hitta det inlägget. Vilken dag! Vilket minne!
Kom precis hemifrån Sickla. Det gick inte så bra, eller det som köpes var en tröja och en mascara. Sedan såg jag två par jeans som var jätte fina, men för långa. =/ Jag ska kanske åka och köpa något par imorron ... jag får se.
Nu när jag ägnat lite tid åt att läsa gamla inlägg så har jag insett att jag är verkligen hemsk på att stava. Ska gå skriva kurs med Lisa, kl 23:00 varje fredag med start den 22/12.
Nu är det bara 15 dagar kavr till julafton, vad mysigt det ska bli. Men det betyder att det är 17 dagar till den 26:e. Det är verkligen den värsta dagen på året, iaf på detta år. Längtar inte ett endaste minsta dugg. Ska bli skönt att iaf få vara hemma, så man inte sitter där i glanshammar i tystnaden och bara minns.

Nu är det bestämt. Barbiie blue & Pinky in their cars ska snart ha konsert med sin hetaste singel FLÄSK!
Blijetter finns att köpa på ticnet.

Ska dra nu, skriver troligen senare. WOSHA.

Glitter i ansiktet, tack så mycket!

2007-12-09 @ 10:10:51
Nu ska man starta dagen med en liten bekännelse. Challe, kommer du ihåg när vi hade kärlek som tema i engelskan i nian? När vi började pratade om en viss person och du ställde diagnosen att jag helt enkelt var tvungen att släppa taget. Det funkade, iaf i början. Men nu börjar allt komma tillbaka, jag har aldrig sett finare ögon. Jag tror jag måste åka och köpa en ballong, kanske i en annan färg. Gult verkade ju inte funka. Gult ät fult... kasnke ska köpa en grön, grönt ät skönt (Det där kommer du cokså tolka fel).

Nu över till något annat. Karin, jag har glitter i stort sätt i halva ansiktet. Jag ska sickla idag och shoppa. Tack så mycket. Nej, nu ska jag äta frukost. WOSHA.

00:00

2007-12-09 @ 00:00:54
Kom precis hem ifrån Karin. Ja, vad ska man säga? Grejjen med Karin är att det alltid håller samma rolighetsfaktor, eller vad man ska kalla det. Visst är det lite roligare ibland och anske inte lika roliga som det brukar, men det är ändå alltid kul att vara med henne. Men sakerna vi göra, blir bara sjukare och sjukare för varje gång. Som tex igår, igår hade Karin skaffat typ all svullo "mat" som finns. Vi kollade på Idol och lurade i Karins kompis att hon satt på psyket, Karin gav sin mat en manlig kroppsdel (HAHAHAHA), Karin tog sönder soffan, rammlade minst fyra gånger. Idag så pinsamt nog så lekte vi typ extreme makeover, eller vad det nu heter. Karin blev verkligen jätte SÖT! Bara för att göra det extra tydligt så ska jag meddela att Karin är söt. Sen ringde vi och störde Karins kompis. Han såg ur uttråkad och plågad ut som helst, och så lät han jätte trött. Stackare. =/ Sedan när han tröttnade på oss totalt så raggade Karin upp en ny kille. Han skrattade typ som min coach, LO (Lars-Olof). Det var verkligen inte roligt.
Nu är det så att jag vet att jag lovade att jag skulle skriva en sak, men jag har glömt bort vad. Så antingen får jag bli påmind eller så räknas detta som min lilla text om det.
Nu är jätte trött, ska snart lägga mig ... tror jag. Eller så är jag vaken ett tag, den som lever får se. WOSHA!

Hemma hos Karin

2007-12-08 @ 21:02:10
Just nu sitter jag hemma hos Karin. Sitter på övervåningen samtidigt som den lilla babianen sitter på undervåningen och äter middag, kl nio! :O
Sitter i en annolundare miljö än vad jag är van vid när jag skriver blogg så kan kanske skaffa lite insperation ifrån det. Ja, vad ska man säga? Min stol är mycket skönare än Karins. Mitt skrivbord är mycket bättre än Karins, mitt tagentbord är mycket bättre än Karins. Dessutom är min musik MYCKET bättre än Karins. Just nu spelas någon låt ifrån junior eurovison songcontest. Det enda som jag kan säga är bättre är att Karin har roligare personer på sin msn, eller hon brukar ha det... nu är alla så sura, tråkiga och lika Karin ... Så man kan säga att jag verkligen föredrar mitt rum framför Karins. 
Idag fick jag en jätte snäll komplimang. Det var någon som sa att jag var en fin häst... eller något i den stilen. Blev riktigt generad när Karin hälsade det vidare till mig.
Nu kommer tönten, måste sluta. WOSHA!

16 dagar kvar till jul.

2007-12-08 @ 16:46:32
Usch vad seg den hära lördagen har varit. Har ju känts längre än en skolvecka. =/ Är hur uttråkad som helst, hoppas det blir något ikväll ... annars vet jag inte vad jag gör. Aja, man får hoppas på det bästa och be till gud (som Karin påstår sig att vara). 

Nu kom jag på en viktigt sak som jag glömt att berätta! Igår fick jag faktiskt en sittplats på bussen till skolan, och dessutom fick man sitta själv! Helt otroligt! Antingen hade alla drabbats av någon sjukdom eller så har min dröm slagit in, att alla tar tåget istället. ;D
WOSHA!

Karlsson på taket eller Quasimodo?

2007-12-08 @ 13:01:48
Nu har jag skrivit min spanska text, kan nästan all grammatik som vi ska kunna och jag är skit hungrig. Väntar på att min bror ska laga mat, jag orkar inte. Det är ändå hans jobb, han är ju äldst. Det är faktiskt bra att vara småsykon. =) Får se om jag orkar med lite matte senare...
Försöker fundera ut vad man ska hitta på ikväll. Vet iaf vad man ska göra nästa helg, eller iaf en dag. Ska vara med Challe. =) Kanske någon annan figur som man inte träffat på länge, som tex Karin. ;D Nej, nu ska jag försöka få tag på någon rolig liten människa, det utesluter Karin alltså.
Imorse när jag vaknade så satte jag på tv:n (Challe, misstolka inte det dära). Det var barnprogram då, Karsslon på taket. Då slog det mig, hur lika Karlsson på taket och Quasimodo från Ringaren i Notre Dame. Jag trodde nästan att det var den filmen ett tag. Nja, eller iaf när man såg Karlsson.
När jag ändå håller på och pratar om mobbade personer så måste jag bara berätta vad Karin sa igår. Hon satt och kollade i någonsfotoalbum och stannade på den här bilden. Först skrattade hon, sen var hon tyst i en minut samtidigt som hon inspekterade bilden. Sedan sa hon: "Aha, det är tjurar."

image7

Lördags morgon.

2007-12-08 @ 10:31:05

Nu sitter lilla jag här igen vid datorn. Just nu spelas Walking into walls - Brian McFadden, vilken röst han har.
Äter frukost, det blev en äcklig pirog... fanns inget annan "gott" hemma. Men jag äter bara brödet. Ska snart ut och springa för att sedan plugga. Idag ska jag plugga spanska. =D Vet inte om jag okrar med matten. =/
Det är inget kul på tv:n och jag har egentligen inte så mycket att säga, inte för att jag brukar det men men.
Åh, nu kom Have you ever been in love.

Nej, nu blev prirogen äcklig så jag slängde den. Tog en mandarin istället. =) Nej, nu ska jag ut och springa lite, WOSHA.

HAHAHA

2007-12-08 @ 00:22:00
Bara för att meddela till alla er som läst mitt tidigare inlägg så var det inte skrivet utav mig. Jag tror att ni alla som har en halv eller mindre hjärnceller kan lista ut vem det var som skrev det...

Ja, vad ska man säga om idag? Det hela började med att vi fick sluta tidigare ifrån pedledden. Jag åkte till farsta med min kära klasskarmat (hahah) Carro. Vi sprang runt där och var ... ja jag var ju som jag brukar och Carro ... var faktiskt ganska lik Karin, dum alltså. Orkar inte ens rabbla upp alla dumma saker som hon gjorde, skäms nästan över det.
Sedan åkte jag hem, åt mat och sånt för att sedan ge mig av till Karin. Hos Karin var det uppdukat för svullokväll. Hon hade tvingat sin broder att åka till Ica och köpa, chips, dipp och popcorn ... det var inte Anna och Mingis som skulle komma på besök, bara lilla jag. Vi högg in nästan på direkten med alla godsaker, idol började och vi satte oss framför tvn. Men som det alltid sker när jag brukar sitta ner för länge så blev jag uttråkad. Tog Karins mobil och började vara social, men det var inte många som nappade på det. =/ Förutom några få som Anna och Johan. Efter ett litet tag kan man tro att det hela spårrade ur ... vilket det nog också gjorde också. Efter att jag skrivit att Karin hade blivit hämtad av några män i vita rockar som tagit henne till psyket ringde en orolig Johan för att se hur det var med henne. Karin som inte alls kan driva med folk avslöjade direkt vad som egentligen hade hänt och tvingade mig sedan att prata med Johan. Jag kan säga såhär, han var rolig... men ganska otrevlig när han påstod att jag var dum i huvudet för att mitt gymnasie heter Östra, eftersom enligt honom så kan det inte heta det. Han påstod också flera gånger att jag var jobbig att prata med, vilket jag har väldigt svårt att tro på (a). HAHA, faktum är att han avslutade samtalen tre gånger och ringde upp igen två gånger inom loppet utav fem minuter.
Fast den korta tid han har känt Karin så visste han en del om henne. Han kände tex till hennes berömda skratt, det som jag brukar kalla för hamster skrattet... eftersom hon låter som en hamster. Men han påstod att det lät mer som en missbildad valross.
Dessutom vann Marie idol! WOHO! Hon var ju klart överlägsen. =)
Karin, du är underbar. Älskar dig gummselumsan. <3 .... fast du skrattar mobbat och är osminkad. ;)

För er som undrar hur det gick på mitt naturkunskapsprov kan jag berätta att det var jätte lätt. Är jätte glad över det. Hade värsta ångesten över hur jag prioterat den den hära veckan. Aja, ska bli skärpning på det. Nästa vecka har jag nationella i matte och ett spanska prov, usch. =/
Nu ska jag vara social med Karin, WOSHA!

Karin :D <3

2007-12-07 @ 23:11:27
Idag har varit en helt underbar dag för att jag har varit hela kvällen med Karin!:D kan det bli bättre? Svaret är NEJ! :D

WOSHA!

Helg! =D

2007-12-07 @ 07:18:22

Det finns nästan inget underbarare än att ha vaknat upp, legat kvar i sängen länge för att sedan gå upp, inte vara för trött ,ha allt tid i världen på sig att göra sig i ordning.
Jag ska gå till bussen om tjugofem minuter, sitter fotfarande och äter frukost. Fast min macka var inte så god idag. =/ Snart har jag naturkunkapsprov, usch. Vill bara få det övertsökat ... hoppas jag kommer få göra om det senare. Lyssnar just nu på Erik Segerstedt - Wherever you are. Den är så fin. Sen ska jag lyssna på 2 happy 2 soon, som är skriver utav Brian McFadden. =)
Vad skönt det ska bli med helg nu. Ska verkligen vila ut ordentligt ... fast vi har prov och sånt till nästa vecka som måste pluggas inför så känns det ändå mycket lugnare än förra helgen. Kanske för att då hade vi tre prov och en inlämning. =/ Aja, nu måste jag sluta skriva. WOSHA.

GODNATT!

2007-12-06 @ 20:47:17
Nu ska jag stänga av datorn, duscha och sedan sova.
Imorron har jag NK aturkunskapsprov, sedan jag förhoppnigsvis till farsta med Carro, ska iaf dit och shoppa kläder lite senare. På kvällen ska man vara med Karin, om inte hon ändrar sig helt plötsligt... vilket inte skulle vara helt oväntat.
WOSHA och godnatt.

Jenny är lite frustrerad.

2007-12-06 @ 20:28:48
Jag vet att jag har skrivit många olika inlägg under en väldigt kort tid just nu. Kankse för att jag är skriva hurmör ... kanske för att göra något annat än att plugga. =/
Jag är så fruktansvärt arg på vissa människor just nu. På dessa människor som påstår att vara experter på saker och sedan säger de så oerhört korkade saker. För det första är det skumt att i stort sätt vem som helst kan kolla sig expert inom något område. Jag kan kalla mig Karinexpert om jag vill bara för att jag vet när hon föddes och vilka skolor hon har gått i. Eller när jag och Jonna går runt och skojjar om psykopaten och naturvetaren.
Men för att återgå till själva saken som gjorde mig frustrerad från början ... Just nu är det snack om att många männsikor, framför allt unga tar till sig vapen och skjuter ner folk, tar med det till skolan och hotar folk, och sedan begår vissa självmord. Detta har verkat blivit ett av nyheternas favorit samtalsämne, eftersom de känns som dom hela tiden tar upp sådanna fall eller diskuterar kring dom. Jag tänker framför allt på den händelsen som chockade hela norden egentligen när det skedde i Finland. Överallt kunde man läsa om det, det stod med stora bokstäver på löpsedlarna och vart man än vände eller vred sig såg man eller hörde man det på tv eller radio.
Dom lät experter få prata om det på tvn, expert som påstod att detta mycket väl kan hända i Svergie. Herregud, det är klart det kan hända i Svergie. Det är ju inte landet som är orsaken till detta, det är ju personen som begår detta. Vem som helst kan ju egentligen göra något sådant. Då blev jag iaf arg över att frågan ens ställde för jag ansåg det som en självklarthet. Sedan när man hör hur experterna bara för ett år sedan påstått att det itne kan hända i Svergie när dessa saker skedde i USA. Det är ju så oerhört korkat. Det fattar varenda människa att om det kan hända någonstans i världen så kan det hända varsom helst.
Det är ju som att säga att för att det snöar här i Sverige så kan det inte snöa någon annanstans i världen. Hur dum får man vara egentligen?

Den roliga latinlektionen

2007-12-06 @ 19:58:55
Okej, nu kommer alla tro att jag blivit helt galen utav alla prov och sånt vi hade den senaste veckan, men faktum är att det som jag nu ska säga faktiskt stämmer. Idga var latinlektionen rolig. Mickis, vad gick du på? "Du skjuter laserstrålar och jag studstar på dom" HAHAHA, så synd att ljudet på filmen inte fungera. Den håller ju världsklass! Men den kommer nog säkert slå inom den stumma filmbranschen. ;)

image6
HAHAHAHAHAHA

=D

2007-12-06 @ 18:13:22
Eftersom Karin är så snäll och delar med sig utav hennes liv, så ska jag skriva lite om det. Egentligen så vill hon att folk ska veta om henne och hennes liv, att hon finns och hur hennes dag har varit. Men eftersom hon inte har någon blogg, och eftersom hon vet att om hon nu hade en så skulle det vara betydligt färre som läste hennes blogg än min så berättar hon allt för mig i hopp om att jag ska skriva ner det. Eftersom jag är en så snäll så gör jag det. Idag hade Karin Kemiprov, det gick skit. Jag kommer inte ihåg hur det var, men jag tror iante att hon svarade på alla frågor och de frågor som hon svarade på kunde bara ge henne typ tre poäng ifrån G, om hon nu fick full pott på dessa frågor.
Men jag kan tänka mig hur det kommer låta imorron efter jag har gjort mitt prov.. =/ Usch, jag längtar verkligen till efter provet, när man inte kommer vara så nervös eller stressad längre. Ett NK prov kan man ju iaf göra om ifall det behövs, iskillnad ifrån matten.
Nu äter jag choklad, mmm.... vad gott det är. =)
Nu till alla er som kan något om fotboll .. och till er som inte kan, man msåte bara se det här klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=j8Aj5rxB5fk&feature=related
VÄRLDSKLASS! Sen sjunger han ju som.. jag vet inte vad. Snacka om att killen har allt ;)
WOSHA.

18 dagar kvar.

2007-12-06 @ 17:21:14
Är det bara jag som är jätte seg och efter. För jag fattar verkligen inte varför folk håller på och klanka ner på Peter Jihde som prgramledare för Idol. Jag menar han är väl inte så farlig. Visst passar han bättre in i sportvärlden, där han faktiskt kan det han håller på med. Men han är ju för fan så mycket bättre än dom dära fjollorna Carolina Gynning och den dära andra tönten som jag inte ens kan namnet på... Dessutom sjunger han ju så fruktansvärt bra. ;)

Ja, nu ska man väl berätta lite om sin dag ... den var väl som vanligt. Det gick skit på mitt läxförhör på latinen. Matten var jätte seg och tråkig. På idrotten gjorde jag som vanligt mina övningar som gick på fem minuter och sedan gömde jag mig i omklädningsrummet. Just det, vi hade ju spanska och svenska också idag ... vad gjorde jag då? Jo, på spanskan satt jag och Minigs mest och diskuterade hennes sätt att agera med vissa saker, HAHAHA. På svenska lyckades jag läsa kanske fem sidor. Sen flög tankarna iväg på annat (a), så jag låtasade att läsa samma sida om och om igen medan jag messade med Lisa. Vilket jag har gjort i stort sätt hela dagen. Det är alltid mys att prata med Lisa. =) Hon är speciell, hon känns inte som en ritkigt vän utan ...något mer.
Just det sen sa Carro, den dära tjejen som är snäll och aldrig skulle kunna vara elak, att jag var en bitch. Anledningen var att typ i måndags frågade hon om vi kunde åka och handla julklappar i helgen. Jag sa då att det är så mycket folk och att jag hellre gör det på en vardag. Då föreslog hon fredag, eftersom det är typ våran tidigaste dag. =/ Jag sa att det kanske funkar om inte jag ska åka och handlar kläder med mor min. Sen idag frågade hon om det gick och jag sa nej. Då sa hon ett antal upprepade gånger (minst tre gånger) att jag var en bitch. Detta är ingen lögn! Tro mig!
Nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl. Ska väl egentligen plugga till naturkunskapsprovet imorron, men jag orkar inte. Jag gör hellre omprov i Januari... har fått alldeles för lite tid för det här provet. =/ Karin tjatar om vad hon ska heta på skype.
HAHAHAHA, herre gud vad klockren Daniel Breizholt är! "Där satt den". HAHAHAHAHA.
Karin, jag vet inte vad du sa... och du vägrar ju att säga det. Så jag hoppas att du är nöjd nu, med vad du än påpekade. WOSHA.

19 dagar kvar till jul.

2007-12-05 @ 18:31:06
Egentligen fattar jag inte varför jag räknar ner hur många dagar det är kvar till jul. Jag längtar ju inte direkt dit. =/

Nu är jag hemma, har precis ätit och innan det hann man precis komma hem ifrån rehaben innan man var tvungen att ringa Challe. Vilket jag gjorde med ett nöje.
 Idag försökte Carro skylla ifrån sig och så påstod att det inte alls var så hemskt det hon sa till mig på engelskan i måndags. Men Carro, det var fruktansvärt att säga!

Lyssnar just nu på Work of art och frågar Lisa om råd, vet inte vad jag ska skriva. =/  Jo, nu kom hon på att hon ville att alla skulle få veta vem jag har messat med idag. *trumvirvel*
LISA! =)
Bara för er som undrar så menar jag inte Lisa, min matte lärare. För det första så skulle jag aldrig i livet messa med henne och för det andra så skulle jag isf nämna henne som "den sega kärringen" eller något liknande.
Jag tänker inte berätta vad jag och Lisa har diskuterat, det finns två anledningar. Den ena är för att jag inte kommer ihåg och den andra är för de få sakerna som jag kommer ihåg är för pinsamma att ta upp här. (a)

Egentligen ska väl lilla jag sitta och plugga, men jag har ingen lust. Ja, jag vet... det enda jag verkar göra är att plugga. Men vi har haft så sjukt mycket att göra den här senaste veckan. =/ Ska bli rikitgt skönt med lov, och slippa alla läxor, prov och den där jävla stressen man hela tiden känner. Framför allt ska det blir skönt att slippa matten. Just det, när jag ändå pratar om saker jag kommer slippa. Idag avslutade jag datakunskapskursen, det slutade med ett VG. Riktigt stolt faktiskt. Det var ju så fruktansvärt tråkigt och onödigt för min del. Åh, vad skönt. Lov snart! Vad mysigt man kommer ha det. Ska försöka träffa alla möjliga personer som man ägnat alldeles för lite tid åt. Jonna, du är en av dom som kan känna sig mest träffad. Challe & Karin, kvällen måste bli av. Finnen, du kan fet glömma att lovet ska gå utan att jag ska mobba dig irl. ;D Rohie, vad vore lovet utan en tid med sin bästa vän. Hihi, nu börjar det hära spåra ut lite grann tycker jag. =/
Ikväll ska Eboue spela, till er som är intresserade... eller Arsenal ska iaf spela. =) 
Aja, ska väl gå och plugga nu innan jag bli för trött. WOSHA.

Usch, matte.

2007-12-05 @ 10:01:29
Sitter just nu i skolan, har precis haft nationella imatte.Usch vad sämst det gick. Redan nu vet jagatt jag hade fel på typ hälften. Bredvid mig sitter Carro, Diana och Mickis dom snackar om hur dåligt det gick för dom och så diskuterar do, vilka som var de rätta svaren. Det får en bara att inse hur mycket mer fel man hade. USCH, jag går natur och håller på att få IG i matte. =/ Det är ju hemskt. Aja, får man G ska man hoppa av lycka.
Nu har jag håltimma i två två timmar, inte så kul. Sen har språk, ännu mindre kul. men vi ska ändå bara plugga inför provet, så det kommer vara rätt så lugnt idag. Efter det har jag svenska, tror bara att vi ska få välja en bok att läsa. Sen har vi datakunskapsprov, powerpoint. Usch, har aldrig använt det programmet i hela mitt liv. Det kommer inte gå något bra, och inte heller orkar jag plugga på det. =/ Det kan man inte heller just nu i skolan, alla pluggsidor som är de enda sidorna man egentligen får gå in på funkar inte. Men dom andra gör det. =/
Aja, ska göra något annat nu. Orkar itne sitta här och deppa över något som  man ändå inte kan förändra, WOSHA.

tralalala

2007-12-04 @ 19:34:40

Har pluggat naturkunskap nu i en och en halv timma, känns som jag inte har lärt mig något. =/ Har sån panik egentligen över provet som är på fredag. Men jag sakerna går bara in i skallen när man försöker plugga.
Ska tydligen bli förhörd imorron utav Carro, usch. Hoppas hon glömmer bort det. =)

Mitt lilla löfte om att ajg ska hålla mig bort ifrån datorn har ju gått jätte bra =/ Aja, tv:n är iaf inte igång i bakgrunden. Sen stänger jag av datorn klockan åtta. =)

Hihi, nu ska jag plugga datakunskap =/ WOSHA.

Wosha

2007-12-04 @ 17:26:06
Helt ärligt, jag glömde bort vad wosha betyder för typ 3 månader sedan. Trots det så avslutar jag varje inlägg med ett "wosha", Jennie ... hjälp mig! Vad betyde det? =/
Haha, kollar på gamla idolavsnitt.  Finns inget roligare att kolla på. =/ Så äter jag choklad och godis. =) Har gömt allt gott i mina små lådor. HAHAHAHAHA, jag hade glömt bort Knut! Åh, Knut din lilla lut. "Baby, baby, why cant we just stay togheter?" HAHAHAHA, så muppig.
 Ikväll är det fotboll! Tror jag ...  Olalala, vad kul. Men har för mig att det inte var några roliga lag. =/

Jäklar vad stolt jag blev igår. Ungefär 10 minuter efter att Prison break hade börjat satt jag och hoppade och skröt om hur smart jag var och coolt allt var och bla bla bla .... Listade ju ut redan efter förra avsnittet hur Prison breka skulle börja eller hur man nu säger. Alltså jag visste att han bara utmanade Witshler eftersom alla andra skulle bli upptagna. Jag listade ut Prison break. Det är ju ett smart program, inte för att klanka ner på mig själv, men det allra mest oväntade sakerna händer ju alltid där. Ja, förutom de sakerna som dom alltid verkar fylla avsnitten med just nu. Dom verkar ju ha fastnar i en "låt-oss-döda-alla-olika-sorters-person" fas. =/ Det är faktiskt inget som uppskattas, iaf inte från mig. De dödar ju hela tiden fel personer, dessutom fyller det ingen funktion heller längre. Nu bryr man sig inte om någon eller så blir man helt galen. Om man nu ska döda någon ska det väl ändå vara någon är lite viktig, men inte för viktig? Jag vill ha Sarah tillbaka! =/ Helt ärligt, jävlar vad fort han verkar ha kommit över henne. =/
SHIT! Jag skulle ju plugga! =O WOSHA.

=/

2007-12-04 @ 17:08:08
Okej, gjort är gjort .. eller hur .... ? Jag har gjort bort mig, totalt. Inte sånt som jag säger när Karin muppat sig, utan nu har jag verkligen det. USCH. Hoppas verkligen att detta är bara en av alla andra miljontals saker som ajg förstorar upp. Usch busch =/
Ska plugga nu, WOSHA.  

Usch väder.

2007-12-04 @ 07:23:29
Det spöregnar ute, inne är det svinkallt och så blåser det så man tror att tak ska åka av vilken minut som helst, om tjugo minuter ska man själv ut dit. Lycka till. Dessutom är det kolsvart där ute. Usch, varför ska det jämt vara så mörkt när det är vinter. Längtar tills snön kommer, det lyser iaf upp lite.
Nu ska jag gör mig irodning och sedan krypa ner under täcket några få minuter innan jag ut i detta väder som kallas för svensktpissväder. WOSHA.

Jag gillar inte matte eller naturkunskap.

2007-12-03 @ 19:15:15
Seriöst, Daniel Breitholtz är en av dom skönaste människorna som finns.

"Fast jag tycker du är alldeles toppen."
"Kompis, du borde inte vara här. Du borde vara i ett vaderat rum och måla teckningar med tårna."
"Skit i vart jag blänger, jag blänger vad fan jag vill!"
Hahaha, jag har fått en ny idol. Han är så fruktansvärt härligt ärlig.

Håller på att plugga nu, usch. Naturkunskap... =/ Det är så tråkigt just nu. Men måste plugga, har kanppt gjort något idag. Kom hem och då hade jag ont i huvudet och var jätte trött. Åt nästan middag på direkt och sen vilade jag i två timmar. Låg och kollade på gamla Idol avsnitt, just därför jag har insett hur klockren Daniel är. Sedan började jag plugga. Som ni märker får jag inte mcyket gjort, men det går iaf bättre än mitt "hålla-mig-ifrån-dator-löfte". =/ Det går ju verkligen jätte bra... (a)
Åh, nu hittade jag godis i lådan. =D Jippie. Mmm, det var gott. Men nu ska jag väl återgå till mitt pluggande. Ikväll är det Prison break. =) Hihihi. Nu är det ju Joey!
Ska kolla på tv/plugga, WOSHA.

21 dagar kvar till jul

2007-12-03 @ 16:07:31
21 dagar kvar till jul!
Just nu sitter jag och kollar på gamla idol avsnitt, samtdigt som jag pratar med Challe. =) <3 Hon sak köpa middag, det blev riskakor och något mer.
På fredag avr det tänkt att jag skulle åka till farsta med Carro och köpa julklappar, men jag är inte säker på att jag vill det efter det hon sa till mig. Idag var jag jätte snäll och satte mig bredvid henne på engelskan, precis när jag hade satt mig ner och brett ut mig sa hon: "Du suger kuk". Tänk er Carro säga det! Till mig! Det var ju bara toppen av taskighet.
Idag gjorde jag ett oförberett matte prov. Det var nämligen så att min mattelärare och hennes kollega hade kommit på att vi har alldeles för lite tid på oss att göra matten proven. Så idag fick vi göra om VG/MVG delen. Det gick väl ... bajs, men bättre iaf än vad det gjorde sist.
HAHAHAHA, Daniel Breitholtz är så klockren.  "Kompis, du borde inte vara här. Du borde vara i ett vaderat rum och måla teckningar med tårna."
Ikväll är det Prison break! =D WOHO!
Jag har ont i huvudet, ska gå och äta något. WOSHA.

sova.

2007-12-03 @ 07:36:24
Jag hade jätte svårt att somna inatt, det gick bara inte. Så efter att ha legat ett bra tag försökte jag få tankarna på annat genom att messa Jennie och Lisa. Få inte det här fel, men jag somnade nästan på direkten då.
Vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa och försökte somna om, mamma kom in i mitt rum en minut innan klockan skulle ringa "är du vaken?" frågade hon. "Ja, min klockan ringer om en minut" svarade jag surt och försökte somna om igen, precis när jag lagt mig ner ringde klockan. Jag låg kvar i 25 minuter, så skönt. Det var så varmt och skönt och så var jag trött fast ändå inte. Gick upp fem över sju, gjorde mig iordning på tio och nu sitter jag här och äter frukost. Snart kommer Andreas på tv, säger bara en sak: Hejja Marie!
Ska dra nu, WOSHA.

22 dagar kvar till jul.

2007-12-02 @ 20:22:26
Kom nyss hem ifrån Karin. Den jäveln försökte blåsa mig på 1000 kr! :O :@ Eller blåsa och blåsa, sno var ordet.
På vägen till henne kom jag på att jag har ju spanska imorron, det var ingen glad snilleblixt man fick. Men när ajg satt och tänkte på det kom jag plötsligt på att imorron man ju få se Kalle Anka. =D Så söt. (a) Jag är så patetisk så att det är pinsamt. =/ Herregud, måste skärpa mig. Är ju nästan värre än Karin. =O

Idag är det 22 dagar kavr till jul. Det är ju både kul och ... mindre kul, mycket mindre kul.
Imorron är det ju måndag! PRISON BREAK! Så spännande det är nu, även om jag bröjar tröttna på det. =/ Som sagt, dom dödar varandra bara hela tiden. Hinner ju knappt lära känna personen innan dom dödar den, eller så dödar dom just en sån person som man inte kan döda.
Idag kom jag fram till att jag spenderar alldeles för mycket tid vid datorn. Det märker jag framför allt eftersom jag hela tiden är trött. Det är ju därför jag besämmde mig för att göra något åt det, hur ajg nu ska lyckas med det. Har ju klarat cola löftet. (a)

Väntar på att parlamentet ska börja, tydligen ska Bebbe's mamma vara med. Hoppas Björn Gustafsson eller Magnus Betnèr är med. =) Dom är så klockrena.
Nu ska jag fika, WOSHA.

äntligen.

2007-12-02 @ 18:53:05
Äntligen, har amn skrivit klart idrotten. Nu har jag en sak mindre att göra. =)
Ska snart åka till Karin och lämna lite saker.
Har ont i mitt lår, hoppas det bara en något som man får innan man blir frisk igen. Orkar inte med en längre td utan fotbollen längre. Jag känner att jag håller på att bli galen, det enda man har i huvudet just nu är skolan och plugg. Behöver något som få en att tänka på annat. 
Aja, nu ska jag till Karin. WOSHA. 

plugg plugg plugg ...

2007-12-02 @ 16:07:05
Kom precis hem ifrån en liten prommenad, som egentligen skulle ha varit en joggningstur. Men har haft ont i låret idag av någon konstig anledning så tyckte det var onödigt att riksera att få börja om från noll igen.
Har pluggat nästan hela dagen, naturkunskap. Men trots det är jag inte ens i närheten av klar.  =/
När jag var ute och gick fick jag värsya glädjekicken eller vad man ska kalla det. Kom på att imorgon kommer jga få ... Kalle Anka. =D
Men men, ska väl fortsätta med Naturkunskapen nu då. Det är ju ändå det sista provet i gymnasiet jag kommer få i det ämnet. =)
WOSHA.

Footloose biljetterna fixade!

2007-12-02 @ 11:30:22
Nu är det ungefär 11 timmar sedan Karin åkte hem... och jag saknar henne inte ett dugg. (a) Igår fixade vi Footloose biljetter, ÄNTLIGEN! Förlåt Karin om jag blev sur. Men blev så arg på den dära cp sidan, helt sjuk ju. =S
Sitter just nu och äter frukost, väntar på att EM lottningen ska börja. Sen ska jag göra mig iordning och sedan är det bara att återgå till pluggandet. Har tre prov och en inlämning till nästa vecka. =/ Nästa helg kommer också bli plugg, för då kommer jag ha minst två prov att plugga till.
Igår visade jag .... för Karin. Hon var så seg, hon gissade rätt på typ femte försöket och sedan skrattade hon åt honom. Mobbad. Sedan spanade hon in Breda Pitten i Troja. Hallå, man kollar ju hellre på .... (jag måste verkligen komma på ett namn. =/)

ÅH NEJ! SLEMPRPOPEN ÄR PÅ TV!
Jag HATAR Christer Sjögren! Hans jävla fejjakde leende, han cp äckliga röst. Han är så tillgjord och försöker verkligen ... med något.

Nu börjar lottningen, WOSHA.

Karin, den blonda.

2007-12-01 @ 21:08:29
Nu sitter man här, med Karin bredvid sig. Hon är djupt försjunken i årets skolakatalog. Ska bara lite snabbt berätta om dagens citat som Karin nyss sa. Vi pratade om en bekant till Karin och om hans beetende, Karin nämnd i en hast hur kan oftast anklagas för att vara bög. Just pga hans beetende. Jag sa då att just dessa anklagelser kunde vara orsaken till varför han inte vill komma ut ur garderoben, smarthuvudet Karin ska då berätta för mig att det inte alls är så och sa: "Nej, han har flickvän. Han heter Josefine."
Nu beräattade Karin en annan liten rolig historia ifrån ettan. I våran skola gick vi i 1-3 klasser. Vi hade också små klädhängare som vi delade två och två. Över dessa skåp hade vi varsitt litet skåp med vcåra namn på. Karin berättade hur en kille hade gjort ett kort till henne med ett stort hjärt i och i mitten av det var en bild på den här killen. Han hade också skrivit att han gillade Karin jätte mycket och lagt det i hennes skåp. Karin som blev jätte glad över kortet gjode i stort sätt ett likadant tillbaka, och la det i hans skåp. Någon dag senare hade den här killen kommit fram till Karin och sagt att han hade lagt det i fel skåp, och att det egentligen var till den andra Karin som gick i samma klass. HAHAHAHAHA, snacka om att göra bort sig! ='D

Just nu sitter Karin och berömmer min spelningslista, hon säger att den är jätte bra. Som jag inte redan visste det. Sen kollar hon i skolkatalogen och pekar ut alla "snygga" killar. Suck ... nu kom vi till Östra. Undra om hon kommer lägga märke till ... (a). Nej, hon missade han! =O Hur kan man göra det?
hahaha, nu lärde vi oss namnet på en kille. Hahahaha ;D
WOSHA!