SKRATTA INTE ÅT GAMLINGAR!

2007-12-19 @ 14:22:41
Jag har ont i munnen, mungiporna eller vad man nu kallar det. Herregud vad vi skrattade idag på lunchen. Var ju bara flumm rakt igenom hela skiten. Hahaha, bara jag och Mickis som fattade allt tillslut, om nu ens vi gjorde det.  Men kul var det iaf. Mickis höll på att spruta på Anna en gång med lyckades hålla igen, sedan sprutade hon på Anna's tallrik och bricka. Hon höll även på att komma i trappan på väg upp till korridoren.
Frågan är egentligen vad vi diskuterade, det hela började med att Mickis ställa frågan "hur är det att äta en kondom?" från ingestans. Vi var då tvungna, eller jag var tvungen att få reda på hur hon hade kommit och tänka på det, sedan snackade vi om våra barns namn och till slut leddes vi in på ett samtalsämne som i stort sätt handlade om att allt sprutade. Anna blev rädd för oss och lyckades efter ett antal desperata försök att fly ifrån oss. Carro blev väldigt besviken över vårat samtalsämen eftersom hon trodde att hennes klasskamrater skulle diskutera molekyler när hon sökte in till NV, så hon hann fly innan det hela "spårade" ut.
Dagens sanning är:
Bussar är pensionerade brandbilar.
Varför? Jo för att bussar kan inte spruta, de har ingen resningsmekanism eller glöd. 
Dessutom har de snygga brandmännen förvandlats till gamla busschafförer. 

På bussen hem fick jag syn på en gamal gubbe som inte hade något hår på huvudet. Eller egentligen så hade han det, men han kanske bara hade 20 hårstrån på hela huvudet. Han höll på och dra händera genom håret som han försökte fixa till frisyren. Först skrattade jag lite för mig själv för att det såg så patetiskt ut, men sedan började jag tycka synd om honom. Tänk vad han måste frysa! Inte för att hår värmaer så jätte mycket, men lite grann iaf. Han har säkert inte heller råd med en mössa, för isf hade han ju haft på sig en.
Så man ska inte skratta åt gamlingar, det är faktiskt synd om dom.   
Nu måste jag käka, ska snart åka till "skolan" igen ... Usch. =/ Wosha.
Kommentarer
Postat av: Mickis

hahaha, underbart skämt vi kom på :D

2007-12-19 @ 15:40:44
URL: http://michams.blogg.se
Postat av: Jenny

Haha, jag har skit ont i munnen. :/

2007-12-19 @ 15:48:00
URL: http://jennhe.blogg
Postat av: karin

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA "bussar är pensionerade brandbilar" :'D HAHAhahaha

2007-12-19 @ 17:18:49
Postat av: Jenny

Ja, somliga är lättroade .. (a)

2007-12-19 @ 21:02:11
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback