så besviken

2009-02-28 @ 18:58:06

Det känns som att allt förvandlats till en tävling. En tävling som jag ärligt talat inte vill vara med i, men på något sätt lyckats din syn på allt få mig verka delta i den. Kort sagt, det känns patetiskt. Och inte lite patetiskt heller, det ligger verkligen och vilar på gränsen till desperat och sorligt. Orkar inte lägga ner tid på en sådan sak överhuvudtaget. Känns så grundskolan över det hela.


Måste ärligt talat säga att jag är grymt besviken på två människor, riktigt besviken. Detta är riktat till Jonna och Cindy. Ord kan verkligen inte beskriva min besvikelse. Flickor, vad händer med era bloggar? Det är en av de få ljusglimtar man har i livet. Men dessa två ljusglimtar står hela tiden stilla, och ljus kan inte brinna i all evighet. Nej man måste hela tiden , eller i ert fall då och då, förse dem med bränsle. Så flickor, vad händer?

Apropå detta, ikväll ska man till Jonna. Börja nästan känna som man kan flytta över halva garderoben dit, har spenderat en hel del tid där den senaste tiden. Något som man bara kan beskriva med ett ord, LYCKA.
//Jenny

Äckel Spira

2009-02-28 @ 15:16:48

Kunde de inte ha bilder på något som frambringer glädje istället för rädsla?

Jag hatar den äckliga jävla biologiboken. Satt och svarade på instuderingsfrågorna inför provet på tisdag. Kom då till en fråga som jag inte fattade någonting utav och försökte leta upp det i boken. Fastnade med blicken på en sida som har med stycket att göra, och av alla bilder så fastnade blicken på just den bilden med en stor äcklig och skräckinjagande orm. Och bara för att jävlas med nu, när jag är duktigt och pluggar och faktiskt kommit in i tempot så bryter fobin ut, nästan den värsta graden. Då jag inte kan ha fötterna under ett bord eller något annat ställe då jag inte ser dem eftersom jag får för mig att det finns en orm där. Kan knappt sitta på en stol utan vill helst stå upp och varsamt titta mig omkring hela tiden.


Så nu sitter man i rummet, med en massa saker att göra, en deadline på allt inom de närmaste tre dagarna ... och man är för rädd för att sitta normalt och för rädd för att öppna boken. Lyckat, lyckat Jenny.

//Jenny

"... och den var sandad"

2009-02-28 @ 11:19:42

Efter att ha fått alldeles för lite sömn och drömt för hemska drömmar så har man vaknat. Dagen var planerad så att man skulle plugga, vilket jag verkligen behöver. Hur plågsamt det än kommer bli.

Gårdagen då. Jonna frågade om jag ville hitta på med henne. Tyvärr hade man i stort sätt redan bokat in ännu en fredag with the old dudes. Så vi beslöt att det skulle ske idag istället. Det blev en sväng till gymmet iaf, där man träffade den person man gärna inte springer in i där. Efter ett härligt träningspass där jag återigen insåg hur otroligt svaga armar jag har så blev det en tur till Farsta i jakt efter en bankomat. Sedan stressning inne på Konsum innan man tajmade in bussen relativt snyggt.


Hann precis innanför dörren innan Danne ringde och sa att jag skulle komma så tidigt som möjligt. Det var bara att stressa in i duschen, sminka sig, klä på sig och äta. Kom sedan dit ungefär vid sjuk, där man blev bemött på bästa sätt. Drog till bowling efter återigen lite strul och det var där det roliga egentligen började. För mig gick det hyfsat, Danne sämst och för Ivan gick det bra, trots att han tappade kloten två gånger. Efter det blev det återigen strul, men det slutade med att vi drog hem till dem igen. Där Ivan lämnades omedvetet ensam bakom när vi sedan drog till Trångsund där vi drog runt. Träffade en Lasse som var socialare än vad han någonsin varit, träffade även Robin som var hur rolig som helst. Blev sedan till raggad på av en pårökt kille, och jag driver inte. Han var pårökt.  Något som Lina säkert hade varit överlycklig för om det nu inte var så att hon inte var närvarade. Träffade Freddie återigen, i två sekunder innan vi drog vidare till den killen som Danne varnade oss för. Kvällen slutade med att man fick reda på att man såg ut att vara 22 och en lång taxifärd ut till vidja då det enda man fick höra var Robin babbla på om en gångar och att hans mamma tappade honom när han var liten.


Gick sedan hem till Ivan en liten stund efteråt. Där jag verkligen insåg vilken underbar bror man har. Vi kommer hem till hans kompis tio över på natten, jag har då varit hungrig sedan halv tolv. Då ställer han sig och steker bacon åt mig. Sedan är det ju allt annat han hela tiden gör. Kort sagt han är verkligen den bästa brodern man kan ha.

//Jenny

OMTYCKT

2009-02-26 @ 23:37:44

Kom precis hem från en helt underbar dag på alla sätt och vis. Förutom att den innehöll en massa roligheter och spenderats med bara underbara människor så var det ändå inte det bästa. Nej, det bästa med denna dag är att man hela dagen känt sig omtyckt.

Började imorse när Karin, varade dock inte så länge eftersom fröken tog kvart i tio bussen här ifrån. Sedan blev det lite sims spelande. Fick sms från Johanna och kvällen började planeras. Mitt uppe i planerandet tog Cinylindy och Jonnabonna kontakt med en och frågade om man ville bowla med systrarna Ahvander. Såklart hängde man på det. På vägen in till Gullmars blev såklart en massa babbel och skratt. Det är verkligen få människor som kan få en skratta så mycket som de två flickorna. Det är även få människor som kan vara sig själv med till 100% och få en att känna sig så omtyckt. Väl vid banorna inne vid Gullmars förberedda vi oss mentalt inför den vad som troddes sig vara pinsamma situationen. Men när väl kastat det första klotet brydde man sig verkligen inte. Kom helt och hållet in i sitt egna spel och flamsande blev bara ännu värre.


När bowling väl var slut följde man med de två till Farsta strand där man väntade med dem i några minuter. Fick även kontakt med det coola gänget. I väntan där upptäckte man att systrarna inte alls är som de i High School musical. Nej, då inte ens för fem öre, för de brister ju aldrig ut i sång helt oväntat och utan anledning, aldrig!

Satte mig sedan på tåget in till stan, vilket påminde mig ännu mer om att jag hatar att åka kommunalt sent.

Mötte Johanna inne på centralen och babblande började på en gång. Den tjejen alltså ... det räcker med den komplimangen, annars börjar hon tro en massa saker. Biljetterna köptes och sedan blev det middag på donken. Höll på att hungra ihjäl, men kämpade för att inte slänga i mig allt på en gång. Blev sedan ytterligare lite väntan eftersom vi var tidigt ute. Filmen var helt okej. Johanna är verkligen helt underbar att gå på bio med. När skämten når en viss gräns för henne sitter man och skrattar åt henne istället. Vägen hem bestod även av en massa babbel. Det slår mig ibland hur lika hon och jag är... men i nästa sekund är vi helt olika.


Förutom dessa saker så fick man ta emot lite sms från människor under dagen där de undrade vad man skulle göra och så. Kan ju säga att de flesta gjorde det ganska odiskret. Men de vet att iaf att jag existerar och orkar lägga ner tid på mig, vilket borde ses som en komplimang.

Kanske inte verkar som så mycket, men den här dagen var verkligen hur bra som helst. Och återigen, det bästa är att jag just nu sitter hemma och ler för mig själv och är så lycklig. Känner mig verkligen sjukt omtyckt. Tack så mycket allesammans! Undra vad Sam tyckte om mina målningar.

//Jenny

bowling + bio

2009-02-26 @ 15:00:54

Verkar som det kommer bli en riktigt mysig och rolig dag. Bio ikväll är nu bestämd. Det blir Bedtime stories med Johanna iaf, får se om några fler hackar på. Blev även nyss tillfrågad av systrarna Ahvander om man ville bowla, och såklart kunde man inte säga nej. Så har nu gjort mig iordning, ska bara välja ut kläder och sedan invänta att klockan ska bli halv tre så man kan vandra ut till bussen.

Har sedan en timme emellan dessa två aktiviteter som ska fördrivas. Får se hur man lyckas och vad som hittas på. Förhoppningsvis kommer den gå fort, men tvivlar på det.

Nu kom kusinerna! :D
//Jenny

Carry on my wayward son

2009-02-26 @ 10:17:15

Nu har Karin åkte hem, ÄNTLIGEN! Gårkvällen bjöd på flera avsnitt än vad jag trodde, det blev även fler avsnitt än vad jag tittade på när jag var som mest besatt av det. Hihihi, besatt. Det blev hela 7 avsnitt. Avslöjade i stort sätt vad som skulle ske i alla, och berättade hur många saker i förväg för jag tyckte det var lättare. Men förhoppningsvis blev hon inte allt för sur. Får även be om ursäkt eftersom jag inte var lika taggad på att titta som Karin och därför blev det nog inte lika många avsnitt som det kunnat blivit.

Det blev även en massa flum, precis som vanligt när det gäller oss två. Tycker synd om dem som får stå ut med oss. Ska bara tillägga att den som någon gång trott eller påstått att jag och Karin hade dålig fantasi skulle ha sett oss igår. Vill inte berätta vad som skedde eftersom det verkligen är alldeles för pinsamt. Vad jag dock kan säga är att 006 & 008 genomgått en uppgradering ... och Karin gör bort sig eftersom hon inte lever upp till namnet.


Fick sms från Johanna igår. Hon frågade om jag ville gå på bio imorron, vilket kom som en liten chock. Sa såklart ja, vem skulle inte säga det? Så alla små detaljer som vilken film, biograf och om det ska bli fler eller inte skulle beslutas idag.

Ska nu hoppa in i duschen. Efter det blir det frukost och lite sims innan pluggningen drar igång. Usch, vill verkligen inte.

//Jenny

SMEKTA!

2009-02-25 @ 13:21:47

Då var hemma igen... tråkigt. Kom till Ahvanders runt .. ja det var en väldigt bra fråga har totalt glömt bort klockslaget, men kan tänka mig att det var runt sju. Spelandet drog igång på direkten. Första spelet blev Monopol, som jag från och med igår ogillar ännu mer. Det är så segt! Åkte ut först. Fick sedan sitta och leka Titanic med min spelpjäs. Men inte sjönk den, trots att jag körde in i isbergen flera gånger. Satt sedan och tjatade nästan att Cindy skulle gå i konkurs så Jonna kunde vinna, till slut så gick min önskan i uppfyllelse och spelet avslutades. Efter det blev det Bildo, ett rätt så roligt spel, men slut tvisten är lite halv jobbig. Efter det blev det Fia med knuff som jag total ägde på ... eller jag vann iaf. Sedan blev det Plump som gick åt helvetet för min del. Kvällen avslutades med Obama, där jag verkligen total ägde.  "She wants me, but noot in a good way."

Efter det tvingade Jonna oss att titta på film, så lotten föll på Ratatouille. Men Jonna gick och la sig nästan med det samma, så jag och Cindy fick ensamma kolla på filmen. Den var ganska lång och inte så värst rolig så med 40 minuter kvar stängdes den av och men blev ensam lämnad med en sovande Jonna. Hade kommit över min tröskel så var inte alls trött. Låg istället och messade i över en timme innan jag även blev övergiven på det sättet. Fick även ett Hej pucko ifrån Jonna när hon sov.

När man sedan vaknade så var Jonna gulig nog att springa upp och fixa frukost medan man själv låg kvar. Det blev ytterligare lite kortspel vid frukosten, ännu mer Plump och lite Vänd tia. Har tappat allt inom kortspel verkar det som, eftersom det inte gick så mycket bättre där.


Som vanligt var det riktigt trevligt att spendera kvällen med Ahvanders. De är riktigt trevliga typer de. Till min förvåning lärde jag känna dem båda ännu bättre igår. Cindy är en rå seriemördare medan Jonna verkar vara lagd åt lite olika håll. Men, jag gillar dem ändå ... dras ju som sagt till konstiga personer.

Apropå konstiga personer, ska göra mig i ordning nu för att sedan träffa Karin. Äntligen dags för vårt Supernatural maraton!

//Jenny

Ahvander time!

2009-02-24 @ 18:11:57

Så, nu bär det av till the Ahvanders!
Kommer hem imorron, så om någon vill något nås jag på mobilen.

ÄNTLIGEN!

2009-02-24 @ 15:53:07


Äntligen funkar internet igen!

Internetlös

2009-02-24 @ 12:27:57

Sitter just nu hemma hos mormor och morfar. Vårt internet pajade någonstans mellan måndagen och tisdagen. Så man fick klara hela dagen igår utan intrenet eller hemtelefonen. Kan säga att det var riktigt hemskt. Framåt kvällen började man känna av abstinens besväret och blev nästan rädd för att man skulle behöva köras in på pysket med tvångströja för att inte flippa ut. Ska försöka sammafatta gårdagens traumatiska händelser.

Började med att vaknade på morgonen och upptäckte att internet inte funkade på datorn. Gick ut till köket och startade om modem och router som man alltid gör. Efter att provat fem gånger upptäcker man inte alla lampor lyste och provade därför om telefonen fungerade. Men till ens stora besvikelse var den lika stendöd som en sten. Måndagen och tisdagen var egentligen tänkta som pluggdagar detta lov, men eftersom alla uppgifter och information man skulle ta del av fanns på internet var det bara biologifrågorna som kunde besvaras. Danne kom hem två timmar senare och det första han sa till mig var frågan "Hur har du klarat dig?" Hade ännu inte hunnit tänka så mycket på det, så det var inte ett sådant stort problem. Men det skulle visas sig bli värre, mycket värre.


Inte blev det någon biologi heller, nej först blev det några serier och sedan en sväng till gymmet med Jonna. Där vi körde på riktigt ordenligt. Trodde jag höll på att bli sjuk eftersom jag var jätte trött, men kände imorse när man klev upp att det inte var fallet. Blev då inbjuden att lära Jonna matte. Vet inte ritkigt om jag är rätt person för det, men vad gör man inte för sina vänner?

Kom sedan hem och tanken var att det då skulle bli biologi. Men det blev ännu mer serier och sedan var jag för trött för att börja plugga. Klockan var då bara 19:00 så det var för tidigt för att lägga sig. Men nu började verkligen abstinens besväret och uttråkan ta över och allt kändes så mycket värre. Och hur löser man ett beroende? Jo, man fyller tomrummet efter det med ett annat beroende. Så det blev Sims spelande igår kväll. Något som jag börjar känna sug efter nu. Men sitter som sagt hemma hos mormor och morfar, ska snart börja med allt pluggande. Har verkligen ingen lust med de två svenska uppgifterna man ännu inte börjat på. Men, man får helt enkelt skylla sig själv om man hela tidne skjuter upp sker. Förhoppningsvis kommer telefonledningen bli uppsatt någon gång under dagen, annars kommer den bli det senast imorron ... om de håller vad de lovat dvs.

//Jenny

En dag med Pinky

2009-02-22 @ 20:44:54

Sötnos!

REN LYCKA!

Barbiie Blue <3 Pinky

Bjuder på den.

Pinkylinky

2009-02-22 @ 17:26:01

Kom precis hem från en dag med Lisa. Tanken var att vi skulle ta en tur in till stan. Men eftersom vädret var som det var ändrades det, och istället blev det gamla vanliga hederliga Farsta. Blev ett par timmar där inne och sedan skiljdes vi åt. Den tjejen är så otroligt söt.

Är så rastlös just nu, vill verkligen göra något. Men alla verkar ju upptagna med andra. Så det kommer väl bli en massa Kyle XY avsnitt.  Men om någon känner sig taggad på att hitta på något, vad som helst. Så är det bara att slå en pling.

//Jenny

Lisapisafisa

2009-02-22 @ 11:22:41


Sitter nu här på min nya datorstol. Min total pajade igår, så fick istället ta in en av korgstolarna som jag nu använder flitigt. Trodde inte att den skulle vara så bekväm, men det är den faktiskt. Ska nu slå på ett Kyle XY avsnitt och sedan gör mig i ordning. Ska ju träffa Lisa idag! Så det ska bli mysigt... eller porrigt. Sjukt spännande nu med Kyle, önskar bara att man kunde spola fram allt så man fick reda på allt.

//Jenny

nästa, melodifestivalen

2009-02-21 @ 19:32:55


saknar BlidöDet blev en plockdag kan man kalla det. Blev en massa småsaker gjorda och två svidande förluster. Lite Kyle XY också. Serien är så sjukt bra och rolig. Fattar inte varför jag inte uppmärksammat den tidigare. Har dessutom nästan blivit lite kär i Josh. Den är verkligen så sjukt bra!

Nu är det melodifestivalen som gäller.

//Jenny

Kyle XY

2009-02-21 @ 12:17:25


Råkade av en slump sitta framför tv:n när Kyle XY började. Det var första avsnittet och jag har aldrig sett den serien. Dock har många människor föreslagit och hållit långa predikar om att jag ska se. Den tänkte ge serien en chans. Har ännu inte sett klart, just nu är det andra pausen. Men fy farao vad jag har garvat serien. Har redan satt på nedladdningen och väntar förväntansfullt på att de andra avsnitten ska komma hem.

Måste även påpeka att reklamen för hockey SM är bäst. Så klockren.

//Jenny

Matchdag!

2009-02-21 @ 10:55:20

Sov inte mycket inatt, så detta kommer bli en lång dag. Om man säger att meningen var att vi skulle bowla igår, vilket det, så var kvällen helt misslyckad. Men påstår ändå inte det eftersom den var rolig fram tills min trötthet tog över.  Blev hämtad klockan åtta, drog då hem till Ivan där vi var ett tag. Kom till bowlinghallen tjugo minuter innan de stängde. Så vi satt där inne ett tag och drog sedan till någon krog som låg där precis bredvid. Ja, gott folk. Igår blev det livets första krogrunda. Efter ett tag tjatande på Danne och Ivan att sjunga karaoke, och en massa skrattande åt alla som trodde de kunde sjunga eller dansa så åkte vi hem till Ivan igen där det blev kortspel och en massa annat skit. Total dog nästan så det blev en tidigare kväll än vanligt för dem.


När man sedan kom hem så sådär runt halv tre var man dödstrött, men inte kunde man somna för det. Låg vaken länge och när jag äntligen somnade så vaknade jag flera gånger under natten. Men sånt är livet.

Ska nu dra runt och fördriva tiden tills klockan 16:00, då det är match.

//Jenny

Jao, det är grodan

2009-02-20 @ 18:45:03

Vilken dag.

Började med att man fick träffa Johanna och Karro för första gången denna vecka, och även sista troligen på lite mer än en vecka. Sedan var det kemi. Fick sitta längst bak i klassrummet med två ankor bredvid mig som satta och hostade konstant. En positiv sak, vilket var väldigt positivt var att jag fattade precis allt vi gick igenom lektionen. Kan ni förstå?! JAG FATTADE KEMIN! Blev så glad så jag tänkte bombardera alla mina kontakter på mobilen med sms. Men ändrade mig i sista sekunden.

Blev sedan lunch och ett VG/MVG matteprov, som gick bättre än G delen. Kändes iaf bättre eftersom jag kunde svara på fler frågor, men sedan om de stämde är en annan femma. Blev sedan tvingad till centrum där det inhandlades grejor. (Hamrin är söt). Svenska var nästa lektion som gick snabbt, speciellt med tanke på att vi fick sluta tidigare också. Johanna övertalade mig då att skippa kemin. Så vi lämnade in projektarbetsskissen och sedan var hon snäll och följde med mig till Farsta som sällskap i väntan på Jonna & Cindy.  


Åt i Farsta, sedan blev det lite tittning i affärer. Köpte ett linne, som jag tyckte var jätte coolt och fint. Väntade sedan på Johannas tunnelbana och gick sedan för att möta Jonna och Cindy vid bussarna som jag trodde, men blev överraskad innanför spärrarna istället. Cindy lyckades redan på bussen ställa till med en vanlig Cindy situation. Blev en hel skratt efter den incidenten. Blev gymmet i 1½ timme, sedan tog vi en sån där vattenmassage grejamoj, eller Medey Jet som man också kan kalla den. På vägen till Farsta Strand försökte man ställa diagnosen varför Jonna var på så dåligt humör. Teori nummer ett blev inte godkänd som vill komma på ytterligare en som hade Freuds teori som grund. Men detta ledde bara till väldiga diskussioner, men jag stod fast vi den. Det blev även känt att Cindy fått suga en hel del under sina dagar.

Ska nu ta och ringa Danne för att se om det blir någon bowling eller inte. Sen får man se vad som sker under kvällen.

//Jenny

Hamrin är söt. 2

2009-02-19 @ 19:14:50

Har bytt ut hovet mot vardagsrummet.
Har nu packat både väskorna ifall Jonna skulle höra av sig sent ikväll eller tidigt imorron och meddela att det blir gym direkt efter skolan. HAr även bestämt coh lagt fram kläder till både morgon dagen och kvällen. Vilket jag aldrig brukar orka göra dagen innan. Ska nu gå ut till vardagsrummet och sätta mig med chokladen tillsammans mor och far och titta på hockey. Skulle allra helst vilja sitta inne på Hovet nu och hejja, men får istället troget och snällt siotta hemma och stötta Djurgården genom att titta på tv och hålla koll på resultatet via MODO - Rögle.
Fick en flashback från stunden i stan när jag skulle välja ut kläder och såg mitt gula linne. Tyligen passar jag i gult, enligt Menghei. Hockey nu!
//Jenny

Hamrin är söt

2009-02-19 @ 17:15:43

Mina ben, det är allt jag säger. Mina ben!
Det första som skedde när jag vaknade var att jag beslutade mig för att inte stanna kvar under engelskan och samhällen. Det andra var att somna om.

När man äntligen fått ordning på allt och satt sig i bilen messade man Johanna och frågade om hon skulle komma idag. Fick sms från Karro igår när jag sov (la mig jätte tidigt), så visste redan att hon skulle vara hemma. Men tydligen inte, skulle få klara mig ytterligare en dag utan mina två musketörer. Hahaha, där var jag lite rolig. Första lektionen var psykologi som var helt okej. Fick redovisa inför klassen om positiv förstärkning, vilket var i stort sätt det Petra redan pratat om i början av lektionen. Fick sedan skäll av Hamrin på rasten innan biologin då jag berättade att jag tänkte gå hem. Men tydligen ändrades den uppfattningen för både henne och Menghei, när de inte heller orkade med resten av dagen och istället ville åka in till stan.


Det blev en sväng till Lene för höra om vi kunde få arbeta själva på lektionen istället och sedan lite mer prat med henne. Sedan begav vi oss in till stan. För att sammanfatta den vistelsen kort, så kan ska jag säga att kineser kan vara jätte elaka. Hamrin är söt. Jag måste äta mer. Menghei hittad ett par nya skor. Det blev en del outfits provande för mig. Vi upptäckte även att det faktiskt är fysiskt möjligt att klämma in sig tre stycken i ett omklädningsrum på Ginatricot med väskor, jackor och sedan låta två stycken prova kläder. Hamrin fann sin  själsfrände, Menghei frös helt i onödan och det blev en hel del värk i fötterna.  But it was all worth it. Det härligaste var ögonblicket då Hamrin sa att nu började alla våra klasskamrater med sin engelska lektion precis då vi stod utanför Pizzahut.


Sitter just nu och njuter med tanke på att morgondagen är den sista innan lovet. Ska bli så skönt med lov, och detta lov verkar bli riktigt lyckat.

Har också en hel del funderingar på hur man ska klara av morgondagen. Först en hel dag i skolan, sedan ska man till gymmet med Jonna och Cindy. Med tanke på hur mycket min kropp värker nu och musklernas strejkning så ska det bli riktigt intressant och se hur man klarar av den situationen. Om jag inte minns helt fel dessutom har Ivan och Nikolina bjudit med mig på bowling senare på kvällen dessutom. Som jag sa, detta ska bli intressant. ¨

//Jenny

Myran, Ponny & Myrsloken

2009-02-18 @ 19:37:25

Mina armar är verkligen helt slut. Vi var på gymmet ungefär 1 timme och 50 minuter. Ganska viktig information om ni frågar mig. Otroligt nog så var jag inte sugen på någonting överhuvudtaget efter passet där. Men när folk började suktas genom att sprida lukten av pommes så blev det ganska jobbigt.

Just det, fick försvara Fabregas lite grann. Eller försvara och försvara. Fick iaf yttra mig lite om honom.

Lyckades också tvinga med mig Jonna och Cindy in på Konsum där vi köpte batterier och Kitkat såklart. Fick sedan gå hem i mörkret, och jävlar vad mörkt det var två gatlyktor har pajat ungefär halvvägs hem till mig. Så det blev riktigt mörkt där ett tag.

Väl hemma blev det segning, har ännu inte orkat hoppa in i duschen. Har istället tittat klart på fjärde delen av En dag med Figren. Tyckte så synd om honom.
En sak som gjorde mig riktigt glad var att det bestämdes att en spel kväll (eller kväll/natt) kommer att ske på lovet. Snacka om att ha saker att se framemot nu. Har blivit ännu mer motiverad att få klart allt plugg nu. Ungefär så planen ser ut just nu, allt ska göras i början av lovet. Förutom lördagen som ska tas till slapp och återhämtning och söndagen som ska ägnas åt Lisa. Så måndag och tisdag dvs.


Den där avslappningsgrejen vi hade på idrotten idag hjälpte inte överhuvudtaget. Efter den blev jag ännu mer stressad och uppjagad av flera tankar. Tyvärr Martin.

Ska väl försöka finna krafterna att tvätta bort sminket och sedan hoppa in i duschen. Men tvivlar på att det kommer ske inom den snaraste framtiden. Armarna strejkar fortfarande och ens val av handlingar är verkligen begränsade.

//Jenny

käften, käften, käften ...

2009-02-18 @ 15:26:39

Kort dag även idag. Psykologi som gick snabbt. Var som vanligt ganska intressant. Lunch som spenderades med Anna och Mingis, då Anna utsattes för ett litet bus. Rätt åt henne. Sedan var det ett matteprov som gick åt helvetet rent utsagt. Efter det var det idrott då vi fick ligga och lyssna på avslappningsskiva.

Den var indelad i tre delar, den första låg jag bara där och glodde. Den andra blev jag verkligen avslappnad och var helt borta nästan ett tag.  Tills jag fick ont i bakhuvudet, trodde ett tag att jag låg och förblödde. Vilket var precis lagom till tredje delen, så under den sista delen låg jag mest och tänkte på Karin och mitt Supernatural maraton. Vi fick sluta tidigare från idrotten och när alla kravlade sig upp och tagits sig ut ur rummet var samtliga helt borta och groggy.


Är just nu lite stressad och uppjagad. Vet inte riktigt hur eller vad man ska göra. Så kan inte påstå att avslappningen funkade. Ska gymma senare med Jonna och Cindy, men vet ännu inte när. Dessutom har man en äcklig och jobbig engelska läxa tills imorron. Funderar starkt på att skita i hela dagen imorron, eller gå hem efter biologin. Känner just nu ingen lust alls för varken engelska eller samhälle. Men, men får se hur det blir.

//Jenny

Norton antivirus 2009

2009-02-18 @ 08:28:58

Träningsvärk! Okej, så farligt är det ändå inte, men visst känner man av gårdagen i både vaderna och låren. Dessutom har man en liten lätt känning i magen från i söndags och måndags. Hoppade över träningen igår eftersom jag inte ville genomlida ännu en dag med en sådan hemsk träningsvärk.

Idag är det en relativt kort dag i skolan. Psykologi, matteprov och idrott. På idrotten ska vi ha stresshantering och behöver därför inte vara ombytta. Så det blir ingen ansträngning där inte. Ska bli kul att se hur många av Romme barnen som kommer idag och hur de mår.


Efter skolan ska man hem och förhoppningsvis plugga engelskan. Men vet inte om jag kommer ha någon lust. Kommer väl läsa igenom samhällen igen ytterligare en gång och klura på rubriken. Ska sedan gymma lite senare. GREAT! Dags för tandborstning!  

//Jenny

Mingis är en skolkare

2009-02-17 @ 15:38:30

Det var en hyfsat kort och slapp dag idag. Började klockan nio med slasa som höll på i en timme. Sedan var det afrodans vid halv tolv i en timme och sedan slutade man.

Salsan hade man valt med Caroline. Det var riktigt roligt faktiskt, dock lite pinsamt. Men vi överlevde iaf. Sedan var lunch i skolan, fisk som vanligt på tisdagar. Lyckades sedan tvinga med mig Caroline till centrum. Vilket påminner mig om att Caroline är världens bästa salsa dansare. På vägen tillbaka skiljdes vi åt eftersom hon hade en lång håltimme och jag hade afrodans. Så fort man kom till skolan började jag leta efter Diana, Alex och Natta. Hittade ingen, man fann Mickis som också letade efter dem, så vi fortsatte letande tillsammans och efter ett tag kom även Kim.


Stegen styrdes mot aerobics salen där hela gänget satt. Måste säga att afrodansen var mycket jobbigare än vad jag hade väntat mig. Men det var verkligen sjukt kul. Skulle inte banga på det igen.  Åkte sedan hem med Alex och Natta.

När jag kom hem tog det bara 20 minuter innan jag borta igen. Åkte till mormor och morfar och tvättade. Kom precis hem därifrån nu. Väntar nu på att pappa ska komma hem så man kans räkna lite matte. Bad honom komma hem tidigare idag så han sa tidigast 16:00.

Så det är ungefär så kvällen ser ut. Matteräkning. Ska även se Djurgårdsmatchen som går på tv. Skulle ju egentligen varit där med Karin, men matten satte käppar i hjulet.

//Jenny

I'm still standing for Hope & Glory

2009-02-17 @ 08:17:44

Blev precis på min om att FABREGAS ÄR FRISK!

Idrottsdag, salsa och afrodans. Det fanns inte mycket skoj att välja mellan. Brukar alltid finns åtminstone en grej som låter lite skoj, men inte i år inte. Låg kvar ungefär 45 minuter i sängen idag, alldeles för länge. När man sedan stressat för att hinna upptäckte man att man likaväl kunde ha tagit lugnt eller sovit en halvtimme längre. Misstaget är tyvärr redan gjort så vad gör man då? Jo, leker lite med kameran. Hihihi.


Får se honom på lördag!!!!!

Kände nyss av något av de hemskaste jag någonsin känt. Kan lätt mättast med den cupen då jag fick bollen i huvudet eller då jag överansträngde låret. Vilka hemska minnen. Det är nämligen så att man äntligen börjat med något som jag sa skulle starta redan första veckan i skolan efter jullovet. Nämligen träning varje kväll (utom på fredagar och lördagar) innan man lägger sig. Började med det i söndags och gick runt hela dagen igår med träningsvärk, hade en ännu värre imorse när jag vaknade. När jag sedan nös för ungefär en minut sedan högg det till i hela magen och jag önskade nästan att den skulle ramla av. Lite komiskt att jag har längtat och kämpat för att känna av träningsvärk morgonen efter varje gång vi besökt gymmet.

//Jenny

  

Livet är så jävla underbart just nu

2009-02-16 @ 21:13:49


Fick nyss höra något som gjorde gladare än vad jag varit på länge. FABREGAS ÄR FRISK OCH SKA SPELA NÄSTA MATCH! Är så glad så det finns inga ord! Han skulle inte var hel förrän halvvägs in i april. MEN HAN ÄR FRISK NU! Gråter nästan av lycka.


FABREGAS ÄR FRISK!
Såg precis att även Eduardo är frisk nu.

Not a subwayvirgin any more.

2009-02-16 @ 16:20:57

Kom hem från skolan för ett ganska bra tag sedan. Har sedan dess egentligen haft en lång diskussion  med mamma som gick från min samhälles uppgift till den störda rektorn vi har i skolan, och där emellan dök även dagarna i Trångsundskolan upp.

Skolan idag var riktigt rolig och skön. Morgon dock kunde man hoppat över. När man väl kom till skolan upptäckte man att både Johanna och Karro inte var där. Johanna fick man reda på ganska snabbt var sjuk medan Karro antog man bara var det. Har inte hört något från henne sedan i fredags, så börjar bli lite orolig nu.

Paniken började sprida sig och tanken att åka hem slog en även. Men sedan dök Hamrin upp och allt blev precis som den gamla goda tiden då vi läste scortum. Svenska gick fort, likaså med coachtiden och kemin.


På lunchen drog jag, Hamrin, Mingis och Challe till Hanninge där vi åt på Subway, för första gången för mig. Det var himmelskt. Sedan föreslog Hamrin att hon och jag skulle gömma oss medan Mingis och Challe letade efter oss. Förslaget togs upp på skämt, men Mingis nappade direkt så vi började leken. Det var verkligen sjukt kul. Jävlar vad vi skrattade inne på HM. I väntan på att insläppta på samhälles lektionen så utvecklade vi leken en aningen och vi fick lite konstiga blickar från några esteter. Men vem bryr sig? De är ju ännu konstigare.

Samhällen var faktiskt ganska intressant och gick fort. Troligtvis för att vi missade en hel del i början.


Något som iaf gjorde mig grymt glad idag var att svenska inlämningen skjutsits upp till söndagen under sportlovet, så kommer ha hela lovet på mig att göra den. Den andra saken är att jag är oroligt glad att jag inte valde Romme ändå, eftersom det nu verkar som både Karro och Johanna kommer vara sjuka imorron. Och hur kul hade det varit för mig att stå där? Helt ensam och så nybörjade som man bara kan vara.

Nu ska man börja skriva samhälles uppsatsen och sedan är det matte som gäller.
//Jenny

zoom zoom ...

2009-02-16 @ 07:53:15

Jag tror nästan jag måste gå och lägga mig klockan åtta varje dag bara för att kunna spendera så mycket tid i sängen som jag vill. Har börjat sega och ligga kvar i sängen allt längre och längre under den senaste tiden. En sak är iaf att jag äntligen lyckats komma på knepet att somna, så nu behöver man inte ligga i flera timmar och vänta på John Blund. Dock har jag ingen aning om vad knepet är, så gör samma sak varje natt innan jag och lägger mig.Fick uppleva den trevlig morgonen som alla ungdomar älskar, om man nu kan kalla sig ungdom fortfarande, skrika på sin föräldrar. Vilket ledde till att alla blev lite irriterade på varandra. Men det är bara mitt sätt att visa kärlek på. Fråga Karin.

//Jenny

Sheldon rules!

2009-02-15 @ 21:37:58

Quality time with Jonna

2009-02-15 @ 20:01:41

Räknade ytterligare ett pass ganska kort efter det förra inlägget. Blev sedan middag. Messade därefter Jonna för kolla om det skulle bli gym på onsdag, vilket det kommer bli. Blev då utbjuden på en promenad som man inte kunde tacka nej till. Så det var bara att slänga på lite puder så som man inte såg ut hur som helst och sedan ge sig ut i mörkret. Vi var ute ungefär en timme, men med tanke på hur gick kändes det längre. Vi babblade på om allt möjligt mellan himmel och jord, och som vanligt var det oerhört porrigt och avkopplande att spendera tid med henne. Det allra roligaste var när vi stannade till vid dammen och lekte med ankorna. Jonna lyckades skrämma iväg dem flera gånger, medan man själv lyckades pricka två stycken.

På vägen tillbaka var man på ett jätte bra humör, vilket gör att jag tycker vi borde göra en tradition av denna promenad. Varje söndag klockan 18:00.


När man kom hem räknade jag matte ett litet tag, känns som man börjar fatta det mer och mer nu, förhoppningsvis klarar man provet på onsdag och fredag. Ska nu ta och titta på lite The big bang theory och kanske fila lite på samhällen. Orkar verkligen inte med svenskan. Den är så tråkig.

//Jenny

Sheldon is the star

2009-02-15 @ 15:01:32

Har precis avslutat det första mattepasset för idag. Ska förhoppningsvis hinna med två till, men troligtvis blir det bara ett. Måste säga att det gick jävligt bra för att vara matte, det flöt på riktigt ordentligt. Har även lyckats fått tag på låtarna från igår så nu ska det hjärntvättas.  

Tittar just nu på The big bang theory, fan vad jag älskar Sheldon. Störde mig på honom första säsongen, men älskar honom nu.


Läste nyss att Peter Johansson ska ge ut sitt debutalbum i år. Dock inte förrän i september tidigast. Vilket lyckorus jag fick när jag läste det. Har länge undrat varför killen inte gjort något och fruktat att jag missat det.

Åh , är så glad. Denna sommar verkligen bli helt underbar! Troligtvis den bästa någonsin. Vilket är ganska stort eftersom sommaren 07 klassats som oslagbar de senaste två åren.

//Jenny

hur?

2009-02-14 @ 22:39:19

Universums tre stora mysterium

"Ja, det var ju dumt."

2009-02-14 @ 21:40:48

Måns och Heat var överlägset de bästa idag. Måste erkänna att man blev lite kär i killen på trummorna, och Måns var lika söt som alltid. Lili och Sussie hade en bra låt, men vem fan vill se två gamla tanter stå och sjunga den?
Roligaste var pappas två moments han hade idag. Han kan verkligen få en att skratta, dessutom är han så förutsägbar. Nej, nu är det dags att leta låtar.

//Jenny

En sådan underbar dag

2009-02-14 @ 18:39:19


Att det var alla hjärtans dag idag kan väl inte ha undgått någon? Och tack vare Dean, eller kanske Johanna och Karro så fick man spendera dagen med Fabregas.

pluggfri lördag?

2009-02-14 @ 15:00:58HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ AV  SKRATT!

Johanna nyss upp våran vänskap, men klarade mig inte länge utan henne. Faktiskt inte ens en minut så bad genast om ursäkt. Vilket godtogs på en gång och sedan var allt glömt ... för hennes del.


Har inte blivit något pluggande ännu. Orkar inte göra svenskan så funderar på att göra den på lovet samtidigt som allt annat ska göras. Ska nog dock börja med samhällen snart. Har nästan sett framemot den här uppgiften efter att jag kom på vad den ska handla om. Hoppas bara den blir bra så det inte flummar ut för mycket. Blackbay shall be saved!

//Jenny

goder morgon

2009-02-14 @ 10:01:25

Klockan ringde halv åtta imorse. Skulle hinna upp och tvätta håret och lite sådant innan gästerna kom. Blev överlycklig när man hade en något starkare känsla i baksida lår än vad jag hade i armarna för några gånger sedan. Har under dagen bara känt mer och mer i låren så känns som det börjar gå åt rätt håll. Blev ännu gladare när man såg i spegeln att timmarna på gymmet börjar synas. Nej, jag stod inte och posade för mig själv framför spegeln som en viss person gjorde på gymmet.

Det glada humöret försvann sedan när pappa ringde och sa att chokladtårtan inte fanns i affären och när han frågade vad som skulle köpas var man så ledsen att man inte kom på något. Så får se vad det blir.Ska snart ta något att äta, har ännu inte ätit frukost och magen håller på att dö av hunger. Ska sedan se det nya Psych avsnittet. Förhoppningsvis är det roligare än de senaste avsnitten, har börjat tröttna på den serien. Ska sedan återigen försöka ta reda på vad sker med Supernatural och sedan börjar väl pluggningen. Sen så ska ju fika en massa babbel in där emellan någonstans.

//Jenny

inom 12 timmar

2009-02-13 @ 22:34:18

Karro har gett mig ett tvångsbeteende ... 


10:10 - en kille med brunt hår gillar dig.

11:11 - Han är ledsen utan dig.

13:13 - Du kommer lära känna en ny kille.

16:16 - Ni kommer bli tillsammans.

18:18 - Han är avundsjuk.

22:22 - Han gillar dig.


Vem?Jag har märkt en sak. Folk gillar sarkasm, och uppfattar den rolig när man använder sig utav den. Trots att allt man egentligen gör är att klanka ner på dem. Har jag bara råkat ut för de naiva och arroganta människorna, eller är alla lika dumma?

Quest for Camelot

2009-02-13 @ 22:12:35


Blev ingen sväng över till Jonna och Cindy. De båda två lyckades somna, inte ett dugg chockad över att Jonna gjorde det, men att Cindy gjorde det... det var något nytt. Blev även uppringd och folk tjatade på att man skulle hänga med på bowling, men sa vackert nej till det... mer ett arg och irriterar "nej...?".

Hur som helst blev det The magic sword - Quest for Camelot istället. Fick tyvärr se den på engelska, men måste säga att några av låtarna var bättre då. Fick även veta att Karro gillade min alla hjärtans dag present till henne. Har skickat ett till Karin också så hoppas hon blir minst lika glad, annars kommer jag slå henne, och sedan skämma ut henne. Vet nu hur man ska lyckas med det tack vare Challe.  


Ska nu ta och leta upp någon annan film innan man kryper ner i sängen. Då ska det bli Mannen med järnmasken och förhoppningsvis kommer man kunna se ytterligare lite längre än sist. Hoppas även att man lyckas vakna precis under favorit scenen.

Imorron kommer farfar och farbror över. Så det kommer bli lite fika och sånt. Ska passa på och plugga svenska och samhälle då också. Sedan blir det hårdpluggning med matten på söndag. Ser verkligen framemot det.

Marias kompisar är verkligen desperata.
//Jenny

Han är så underbar

2009-02-13 @ 19:59:09

Yellow Fever

Pizza, brunsås och kanelbullar

2009-02-13 @ 17:34:24

Klev för ungefär tio minuter sedan innanför dörren.

Inriktningsdagen som verkade riktigt intressant var långt ifrån det. Inte gjorde Lene eller hungern saken bättre. Lyckades iaf komma där ifrån tjugo minuter senare än sagt. Blev raka vägen till bussen, på vägen dit man sms från fronter där det stod att svenskan var inställd. Så det blev ingen frånvaro.

Tanken var att man egentligen skulle ha åkt direkt till gymmet, men eftersom Jonna och Cindy försovit sig så fick man ta en sväng över till dem innan. Hemma hos dem blev det lite jackprovning/outfits provning från Jonnas sida och man fick se Cindys välomtalade stirrblick som jag aldrig hört talas om. Blev även några danssteg från Jonna vid busshållplatsen vilket inte bara uppskattades utav mig och Cindy, utan även folk som körde förbi.


Väl på gymmet inträffade det som jag hoppades aldrig skulle inträffa. Freddie var där. Det jobbigaste var att när man väl kom in kastade man en blick runt i hela lokalen utan att se honom. Tanken att han kanske just i det ögonblicket var inne och bytte om slog mig, men vad var oddsen för det? Tydligen ganska höga eftersom man sedan såg honom på ett av rullbanden när man själv kom ut ombytt och taggad. Blev ett hej och sedan några pushningar från Jonna att lägga in en stöt. Ofta, säger jag bara. Något mer än så blev det inte. Förut att han bad mig hälsa till Danne och ett "Ha det bra" innan han gick.

Blev gymmet i två timmar för oss. Jonna och Cindy hade ju idrottsdag så vi var illa tvungna, var även tvungna att skaffa intyg på det. På vägen lyckades man även tvinga in dem på konsum där det inhandlades kitkat och Pringles för min del och godis för deras. Låter inte så bra efter ett pass på gymmet, men det var vi värda.


När man kom hem fick man reda på att planerna om bowling kunde glömmas bort. En hel del personer som jag inte känner så väl hade velat hänga på. Kände mig lite obekväm förra gången, så avstod från det. Skickade istället ett sms till Jonna och blev direkt inbjuden till en kväll hos dem. Vilket man såklart inte kunde tacka nej till. Fick även en trisslott när man kom, som var från mormor och morfar eftersom det är alla hjärtansdag imorron. Innan jag ens öppnat kuvertet ropade Danne att han vunnit 50 kr. Var hur kul som helst att komma tillbaka  två minuter senare och meddela att man själv vunnit 75 kr.

Nu är det visst mat. Ska sedan duscha och se om man hinner med någon pluggning.

//Jenny

Drake Bell fever

2009-02-13 @ 09:14:07

Vilken underbar morgon ... Börjar med att man försover sig rejält. Stressar för att hinna, missar utgången till bussen med fem minuter vilket gjorde att man istället tiggde skjuts. Ja Karro, har man den möjligheten så är det klart man nyttjar den.

Idag är det en hel del som ska hinnas med. Har inriktningsdag som börjar kvart i tio. Så ska sitta där och lyssna på en föreläsning som någon kille som jobbar på psyket ska ha. Låter riktigt intressant och förhoppningsvis så är de det också. Ska sedan möjligtvis och förhoppningsvis gymma med Jonna och Cindy.  Efter det ska man hem och plugga, sedan är bowling som gäller idag igen. Någon som känner för att hänga på? FÅr inte heller glömma beställa biljetter.


Har lite dåligt samvete från igår. Karro gjorde i stort sätt alla uppgifter igår. Snacka om att hon var ambitiös igår. Men, men vi alla har våra dagar. Idag kommer det bli skoj. En hel dag utan Johanna. Den enda risken som finns är att Karro blir uttråkad och börjar ge på sig mig. Får antingen sätta sig bredvid Anna eller ha mobilen nära till hands.

Sitter just nu och lyssnar på en massa Drake Bell låtar.Vilket man även gjort de senaste dagarna. I still make you smile.
//Jenny

”Jag vill också ha två barn”

2009-02-12 @ 22:18:49

Medan Johanna satt hemma och lyssnade på barn låtar satt jag och Karro och tittade på svettiga män som kämpade för kung och fosterland.

Dagen började bra. Hade psykologi första lektionen där vi fick börja med en uppgift som ska vara inlämnad någon gång under lovet. Karro och jag satte oss ner och blev klara med den långt innan lektionens slut, vilket gjorde att vi fick sluta tidigare. Andra lektionen var biologi där vi jobbade på bra och gjorde de frågor och uppgifter som skulle göras. Sedan var det engelska. En lektion där Marit fick för sig att jag, Karro och Johanna bråkade. Så hon tvingade oss tre plus Mingis som blev indragen i det hela att arbeta som en grupp. Vilket ingen egentligen hade något emot. Till min stora lättnad blev det ingen läsning på läxan, så man har ytterligare en vecka på sig att plugga in den.

Det blev en lång håltimme till samhällen som bara varade i två minuter eftersom vi skulle få arbeta med våra uppgifter. Jag och Karro skrev då som planerat biologin, eller Karro skrev den. Men det tidsfördrivet som skulle sega oss till matchen hjälpte inte eftersom vi redan klockan tre varvid globen.


Väl inne vid globen blev det biljetter, donken affärer, tidsfördriv och hovet i den ordningen. När det började närma sig match skedde en hel del roliga saker och likaså under matchen. Blev lite tafsande från bådas sida. Dessutom störde sig Karro extremt mycket på tjejen bredvid sig som var hockeyexpert, medan jag störde mig på tjejen som satt bredvid mig som inte kunde sitta still.
Blev även otroligt glad eftersom detta var Figrens kväll. För det första var han med på framsidan av programmet, för det andra gjorde han mål och för det tredje så fick han pris efter matchen.

//Jenny

”Ska du sätta på dig bältet eller?”

2009-02-11 @ 20:49:20

"Jag fick de tråkigaste spelarna i elitserien."

Såg tredje delen av dagen med Figren nyss. Lika rolig som i de förra delarna. Fann dock ett minus, ett väldigt stort minus med honom. Han snusar. Men han kan verkligen sjunga.

Blev inget skolarbete, fastnade framför allt roligt på datorn och nu är det för sent. Börjar redan längta till sängen.

//Jenny

uppdaterad!

2009-02-11 @ 20:06:57

Mina fötter värker som jag vet inte vad! Har varit en riktigt bra dag. Vaknade upp helt utvilad efter en lång natts sömn. Hade vaknat ett par gånger på morgonen men tvingat mig själv att somna om. Kom till skolan där man fick se mitt underbart vackra skåp samt lite Johan Glans stand up. Fick även irritera sig lite grann på ettorna och planera framtiden inkl. projektarbetet. Fick även en mugg som var hur gullig som helst utav Mingis.  

På psykologin vilket var den första lektionen blev det rättegång. För sidan vann överlägset. Efter det var det matte, en lektion som vi återigen jobbade på bra. Blev sedan hämtad av mor och dagen på IKEA började.


Blev som vanligt en massa små skit saker som man egentligen inte behöver där. Hittade dock en ram som jag behöver, men var inte säker på om det var rätt mått så beslöt mig för att skjuta på det inköpet. Tog sedan en sväng till kungens kurva och skärholmen där det enda vi hittade var egentligen några skor. Som vi inte heller köpte eftersom man hade fel strumpor. Åkte då hem och åt, tvingade Danne fixa nytt bränningsprogram, blev utskrattad och sedan påhoppad av Challe.


Tog sedan en kort sväng till Onoff där man köpte fodral till kameran, så imorron kommer den tas med. Kom även på i bilen på vägen hem att man hade engelska läxa tills imorron. Får se om det blir någon, hade annars tänkt börja med samhällen. Imorron är det hockey! Verkar som detta kommer bli en sms fri dag.

//Jenny

a dream comming true

2009-02-10 @ 21:50:43

Det blev ingen matte överhuvudtaget. Orkade inte med någon, räknade ändå så bra i skolan. Dock blev det lite förberedelser inför svenskan. Vet nu vad och ungefär hur jag skriva den. Kom även på vad min debatt artikel ska handla om i samhällen och blev så glad och entusiastisk att jag nästan sprack. Tog sedan en liten promenad som gjorde att jag blev av med adrenalin kicken man fick.

Blev istället påmind om min dröm jag drömde inatt. Handlade om mig, Jonna och Cindy. Det sjuka var att den var så verkligen och vi tre skulle lätt kunna hamna i den situationen utan några större problem. Apropå drömmar. Johannas värsta mardröm gick i uppfyllelse tidigare idag. Kan säga med gott samvete att jag kämpade för att det inte skulle inträffa, men det var helt i onödan eftersom skadad redan var skedd flera dagar sedan.Sitter just nu i två ganska djupa konversationer. Den ena på msn med Challeballe och den andra sker via mobilen med Johannas älskling.  

Märker nu att mitt rum måste städas igen. Det blev hel städat i söndags eftermiddag och på måndagskvällen var det stökigt igen. Fattar egentligen vitsen med att man städar inför födelsedagar. Rummet ser ändå lika förjävligt ut dagen efter som dagen innan av någon anledning.  

Nej, ska nu roa mig fram till klockan 22:55, då börjar god natt programmet.

//Jenny

These things happen all the time

2009-02-10 @ 15:25:05


Jag och Karro valde verkligen rätt individuella val
. Kom precis hem från skolan. Radiojournalistiken var inställd så det blev en kort dag för mig. 12:45 - 14:45 ungefär. Sitter just nu och mumsar i mig en liten bit från chokladtårtan. Den var verkligen himmelsk.
Blev överlycklig när man kom till skolan. Allt satt kvar på skåpet. Dock var ytterligare en ballong smälld och en tredje var helt spårlöst borta. Så fixade om bilderna lite grann. Nu har man några på utsidan och några på insidan.


Var riktigt ambitiös idag i skolan. Räknade flera tal på matten och hann även med en hel del annat. Tänk vad mycket man egentligen skulle hinna med på de lektionerna om jag verkligen försökte. Sedan var det biologilabb som var den roligaste labben man någonsin gjort. Den gick ut på att alla fick leka fåglar och skulle fånga mest mat under en viss tid.

Ska nu ta det lite lugnt innan man sätter igång med matten igen.

//Jenny

Första tabben

2009-02-10 @ 10:28:24

Så klockrent.


Vilken underbar sovmorgon. Börjar 12:45. Väcktes klockan nio av mobilen som ringde. Hade redan innan det vaknat av mig själv ett antar gånger, men inte är man så dum så man går upp tidigare än nödvändigt.
Har under morgon pratat lite grann med Johanna. Mornar kan knappats börja bättre än att hacka lite på något offer. Pratar även med Jonna nu.

Sitter just nu och bara tittar på min kamera. Vill ta en massa bilder men har inget att fotografera. Usch.

Ska väl ut i köket nu och leta upp någon lunch.

//Jenny

Jag har allt

2009-02-09 @ 22:37:12

Har nu varvat ner lite grann efter kvällens händelser. Fick stressa iväg till El-giganten för att köpa minneskort till kameran. När man kom hem var det bara 30 minuter innan gästerna skulle komma och då skulle man få tv:n att funka. Allt lyckades och lagom till att Kusinerna skulle åka hem så dök Karin upp. Blev då en kort tid av flumm skratt och allt annat som alltid sker när Karin är i närheten. Det var mycket som skulle ut och hinnas med på kort tid, och nu i efterhand känns det som allt fick utlopp. Fick presenter från henne som hon var riktigt nöjd och stolt över. Gladast blev man av den sista som man fick öppna. Lyckades även göra min första tabbe som 18-åring vilket Karin lyckades fånga på bild. Ska nu försöka lägga in bilderna på datorn. Så de dyker väl upp här eller någon annanstans.


Apropå bilder, hoppas verkligen de sitter kvar på mitt skåp imorron. Annars kommer jag börja gråta. Kommer nog troligen tvinga Johanna att skriva ut nya också.

//Jenny

9 februari så långt

2009-02-09 @ 17:08:48

Åh, jag verkligen så sjukt underbara människor i mitt liv så det är inte sant! Vet inte vart man ska börja någonstans. Förutom alla de gulliga sms:en man fått så har människor bara varit så sjukt gulliga. Har fått presenter från människor man verkligen inte väntat sig från så man nästan har skuldkänslor. Dessutom har allt varit så väl igenomtänkt.


Började redan på morgonen. Första lektionen var svenska som började halv nio, en lektion som Karro sagt att hon inte skulle gå på medan Johanna var osäker. Kommer till skolan och när man bara tagit några kliv in i NV-korridoren utbrister Emelie grattis. Tack svarade man och fortsatte framåt. När man passerar henne så syntes mitt skåp och då tog det tvärstopp. På det satt det flera ballonger i olika färger med texten Grattis på. Tog bara någon sekund och sedan hörde man fnitter från två flickor som sprungit och gömt sig. Hjärnan stannade helt ärlig blev så otroligt glad. När de hoppat fram och man kramat om den tog man en närmare titt på skåpet och såg att det även hade täckts av bilder på Dean och Fabregas. Blev ännu mer kramar och hjärtat bara smälte.

Fick då även present av dem vilket var en bok som de själva gjort. Den handlade om mig och mitt kärleksliv och avslutades med ett intern skämt och en otroligt gullig sida. De är så underbara!


Blev sedan påhoppad av Anna, och fick äntligen anledningen till hennes konstiga beteende. Hon hade köpt en godispåse som var mer än halv fylld med endast Soda pops. Nu är man tittar på den känner man sig ganska tragisk, eftersom mer än halva innehållet är redan uppätet. Men då ska man ha i minnet att jag delat med mig till i stort sätt alla. Fick även reda på av Mingis att man kommer få en present av henne inom de närmaste dagarna.


Vill egentligen skriva hur mycket som helst om denna dag och allt som skett hittills. Men det är så mycket och vet att jag bara skulle upprepa mig hela tiden. Så vill bara säga tack till alla som överhuvudtaget uppmärksammat denna dag. Och ett extra tack såklart de som förgyllt den. Ni är verkligen helt underbara. Tack!

//Jenny

GRATTIS MIG!

2009-02-09 @ 07:42:40

Igår kväll när man skulle krypa ner i sängen upptäckte man att tv:n hade lagt av. För att vara mer exakt, ljudet hade helt och hållet lagt av. Blev då tvungen att tjata på pappa och sedan vänta på han skulle göra sin saker innan han kunde byta min, eller rättare sagt Dannes tv till deras gamla. Vilket gjorde att den trötthet jag känt innan försvann och jag blev pigg.
Efter att man legat i sängen i nästan en timme började man äntligen somna in, men väcktes då av sms. Blev lite vaknare men höll ändå på att somna. Sedan vid 00:02 fick man sms först från Karin, blev jätte rörd av det. Så min plan om att bombardera henne gick åt helvetet. Några få minuterar senare fick man sms från Jennie, och det samtalet fortsatte ett tag till. Lyckades efter ett tag slå mig fri från alla sms:re, och man kunde äntligen somna in straxt före ett.Vaknade sedan när klockan ringde. Upptäckte att man hade fått sms från Johanna 02:08, hon är bara för söt. Låg sedan och tittade på vänner tills mamma kom in och tjatade att man skulle gå upp. Kämpa mig upp när Vänner var slut och kom ut till köket där hela familjen satt och väntade på en. Fick en chock när man såg Danne. Fick inte öppna det paket jag ville öppna först så tvingades sätta mig på golvet och slit upp det paket som inslaget i sopsäckar. Det visade sig att jag själv inte behöver lägger ut några pengar på tv, eftersom det var precis det paketet innehöll. Fick även en ställning till den samt en kamera från Danne + en del av tv:n. Blir lika sur varje gång han köper så mycket, men glädjen tar alltid över.


Sitter nu helt klar och väntar på att klockan ska bli åtta så man kan åka. Hatar att bara sitta och vänta på saker.

//Jenny  

Tonight

2009-02-08 @ 21:22:23

sista städningen

2009-02-08 @ 19:47:35


Så har nu kommit hem från handlingen inför morgondagen. Blev en massa krångel eftersom hela släkten i stort sätt bestämt sig för att vara nyttiga. Så det blir en hel del tittande på antal kolhydrater och sedan bort rensning. Men lite gott blev det iaf. Lyckades även tjata till mig några krokodil hattar som jag ska tvinga på alla imorron. Eller ja, alla förutom mamma.


Orkar inte med någon mer matte, trots att det skulle vara ett smart drag. Så kör igång med stäningen istället. Har bara en låda kvar och sedan golvet. Ska även tjata på pappa lite grann så biljetter kan beställas.

Hoppas nu verkligen att när man vaknar imorron kommer man ha fått ett sms från Johanna som skickades 02:10. Faktum är att jag nöjer mig bara med ett grattis så länge det kommer någon gång under rätt dygn.

//Jenny

Eduardo är snart tillbaka!

2009-02-08 @ 16:57:40


Adebayor
skadad, Eboue utvisad, Clichy skadad, med en man mindre på planen från den 38:e minuten plus allt annat som drabbat Arsenal innan dagens match så lyckas det spela 0-0 i derbyt mot Tottenham. Mot de värsta rivalerna som finns.  

Dessutom satt både Arshavin och Eduardo på bänken. Åh, Eduardo, snart är du tillbaka! Efter nästan ett år.


Dagens har annars gått åt till att räkna matte. Känner att man börjar få koll på en del saker, men en vecka till av förberedelser skulle inte vara helt fel. Får helt enkelt bara hoppas på det bästa imorron, och be till gud inatt innan man somnar.

Fick ett samtal idag från Anna. Kan säga med gott samvete att det var allt annat än normalt. Tydligen så brukar hon göra sådana saker, ringa till folk hon inte känner så jätte bra och fråga en massa saker. Hon lovade iaf att hon skulle ringa igen om en månad. Ser verkligen framemot det.

//Jenny

ÅRETS BILD!

2009-02-08 @ 11:11:10

Året har knappt börjat men ändå har årets bild redan fångats.

Fotograf: Jonna Ahvander   Modell: Cindy Ahvander

M & A

2009-02-08 @ 10:08:40


Matte
, Arsenal, gymma. Det är de tre orden som hela dagen kommer kretsa kring.

Vaknade för ett tag sedan med en brännande hals. Aldrig något man uppskattar, förhoppningsvis så blir man inte sjuk. Men känns som jag klarat mig ett bra tag undan sådana saker som varit i min närhet, så skulle inte förvåna mig om jag insjuknar snart.

Blev verkligen överlycklig igår kväll efter jag sett filmen, och blir det nu när jag tänker på det. Efter mer än 2 års sökande har jag äntligen hittat det! Igår hittade jag Drake Bells första album. Har under åren hittat några av låtarna för sig men inte hela albumet, men igår tog mitt sökande slut. Så just nu håller det på att hitta hem till mig. Kommer troligen drabbas av den världskända Bell effekten den närmaste tiden.

Hittade även en annan låt från en hela annan artist som jag föll för, Leave it all to me - Miranda Gosgrove ft. Drake Bell. Så är nu på jakt efter även hennes album.


Är väl dags att gå ut i köket och jaga ner frukosten.

//Jenny

"Grab that nerd!"

2009-02-07 @ 23:29:21

Såg nyss Merry Christmas Drake & Josh, sjukt roligt film! Har verkligen saknat Drake & Josh. Det allra roligaste var utan tvekan när Drake började prata brittiska. Mini Chris Rock var också hur rolig som helst.

  

Bludge: "You're alright Josh."

Josh: "Thank you ... "

Bludge: "Bludge"
Josh: "Bludge?"
Blugde: "Yeah"
Josh: "... that's Swedish, right?"

Psych, Drake & Josh

2009-02-07 @ 19:14:06

Om jag inte hade varit så dum, seg och olika mig själv inte tittat på mobilen med jämna mellanrum skulle man troligen spenderat kvällen med Jonna. Men tyvärr lade man märke till sms:en alldeles för sent, vilket gjorde att en ivrig homo sapiens lyckades sno henne från mig. Där drog jag allt en nitlott.

Känner dock att det inte gör så mycket, förutom att det är väldigt synd att gå miste om en kväll med Jonna så behöver jag lugn och ro blandat med lite vila ikväll. Är helt slutkörd efter all matte, stress och press som drabbat en under dagen. Så det blir ännu en mysig hemma kväll för min del.

Danne kommer kanske ringa om ett tag, han frågade om jag ville hänga med på bowling om det blev någon. Lockar lite grann, men får se hur det blir med den saken.


Har blivit ännu mer sugen på att köpa träningskläderna jag såg i veckan med Jonna. Så funderar på om man inte ska tvinga iväg mamma till intersport och köpa dem nästa vecka när vi ska till IKEA.

Åh, nästa vecka. På måndag. Födelsedag, presenter, , läsk och en massa godis. Fy farao vad mysigt! Hoppas verkligen Johanna ringde 02:10.


Nej, nu ska resten av kvällen ägnas åt Psych och den nya Drake & Josh filmen som jag ännu inte sett. Ska sedan lägga mig tidigt så jag orkar upp ännu tidigare imorron så man hinner räkna en massa och förhoppningsvis så hinner man även gymma.
//Jenny

Vilket helvete

2009-02-07 @ 15:11:04

Känner att jag har inte alls den ork eller lust att räkna matte idag som skulle behövas. Har ändå de senaste 2½ timmarna kämpat mig igenom hälften ungefär, men ändå fattar man ingenting. Så frågan är om man ens ska gå till det på måndag och göra bort sig totalt eller chansa på att klara det på nationella eller omprovet som kommer ske i slutet av terminen.

Har egentligen väldigt stor lust att välja bort matte C, men då skulle man tvingas välja bort matte D också. Vilket skulle kännas ganska löjligt om man nu valt NV. Dessutom skulle pappa mörda mig, och sedan bli hur besviken som helst... och vips kom tårarna bara på tanken.Är så sjukt trött i huvudet just nu. Hungrig som bara den också. Jag kommer tvingas räkna minst två pass till idag och troligen ställa in morgondagens träning om den inte sker senare på kvällen då jag ändå inte skulle ha någon ork till matteräkning.

Har också bestämt mig vad man ska göra på svenskan. Skulle egentligen skriva om barns språkutveckling, men pga. tidsbrist ska jag ta någon som är definitivt mycket lättare, namn. Så förhoppningsvis kommer man hinna skriva klart den på tisdag eller onsdag. Slog mig precis att man kommer tvingas räkna sjukt mycket matte nästa vecka också. Kan helvetet aldrig ta slut?

//Jenny

underbara männsikor

2009-02-06 @ 20:24:14


"Tänk dig Dean som en bil med Fabbe i framsättet", så lät det när Karro idag skulle muntra upp mig. Någon mer än jag som helt och hållet missuppfattade det? Förutom att jag missuppfattade det så blev jag oerhört chockad över att Dean tog upp.

Fick även nyss veta det gulligaste någonsin av mamma. Hon träffade William tidigare idag och frågade honom vad han tyckte vi skulle bjuda på på måndag. Hans svar var choklad. Vilket mamma blev väldigt chockad över, även jag när jag fick höra det. William äter nästan aldrig choklad utan föredrar godis, som han är helt galen i. Efter ytterligare en stunds diskuterande så skedde detta:

Mamma: Varför vill du ha choklad? Du tycker väl inte om det?
William: Nej, men Jenny gör det.
Mamma: Jaha, vad vill du ha då? Massa godis.
William gjorde då en överdriven nick med ett stort smile.

Herregud, hur söt är ungen egentligen?
Håller just nu på att titta på Get smart, har bara tagit en paus eftersom mamma och pappa ville se På spåret... vilka gammlingar. Vi köpte den som bluray DVD idag. Förutom att filmen är grymt rolig så är kvalitén otrolig. Man blir helt mållös när man ser på den. Ibland känns det som man sitter på Cosmonova och ibland som man själv står bredvid dem.

Nej, ska nog återgå till städningen nu.

//Jenny

ny hållning

2009-02-06 @ 15:44:45

Läste nyss Jennies blogg. Måste bara fylla in med att jag har den sjukaste fobin mot ormar som finns. För att komma till saken, jag läste hennes senaste inlägg, vilket handlade om ormar. Hade bara scrollat ner så man bara såg texten, när jag sedan kom till de sista raderna scrollade jag ner ytterligare lite grann för att få texten centrerad i mitten. Då såg jag översta kanten av bil, var max en halv centimeter, men insåg direkt vad det var. Hade inte ännu brytt mig om samtalsämnet, det berörde mig inte alls. Men när jag såg den översta delen av bilden grep den till och nästan i den graden som finns. Blev tvungen att gå ut till mamma stå och bredvid henne i tio minuter innan jag osäkert och med en hög dunkande puls kunde återvända till mitt rum. Usch, nej ormar är verkligen det värsta som finns.


VI satt då och diskuterade hållning, så från och med nu ska jag ändra hållning helt och hållet. Känner mig som en docka fast på en glasspinne men hakan rätt upp i luften. Men, men ... man vänjer sig.

Orkar inte räkna någon matte, inte ännu iaf. Funderar på om man ska ta och städa eller kolla på någon serie. Det bästa vore väl ändå städning. Den ger mer, dessutom slipper jag bli beroende av någon serie och jag kan träna mer på min hållning. Ja, det får bli dagens nya sysselsättning.

Kan fortfarande inte sätta benen under skrivbordet.

//Jenny

Supernatural morgon!

2009-02-06 @ 09:19:29

Hade nyss den bästa morgonen någonsin!
Hann med och se det nya Supernatural avsnittet.

tre dagar kvar!

2009-02-06 @ 08:01:47

Jag vet vad jag önskar mig ...

När jag vaknade idag hade jag en liten lät min-mini-mini känning i armarna. Så det får räknas som träningsvärk. WOHO! Äntligen har man träningsvärk!

Är så sur, igår när man tittade ut genom fönstret så såg det ut som värsta vinterlandet. Det var jätte mysigt. Nu när man tittar ut, ligger det bara snö på marken. Hoppas verkligen att det snöar på måndag. Det vore så mysigt. Snälla gode gud, gör så att det snöar på måndag. Det blev ingen snö på julafton, snälla låt det snöa på måndag istället.


Usch, idag har jag kemi två gånger. Skulle hellre ha samhälle två gånger på en dag än att ha kemi två gånger. Hatar Saide eller hur han nu stavas och hans äckliga kemi. Okej, jag har inget större emot honom, men kemin.
//Jenny

Bourne Supremacy

2009-02-05 @ 22:07:11


Är helt slut i hela kroppen just nu. Blev ingen matte idag, orkade inte med det. Kommer bli hårdpluggning i helgen och troligen ett stort IG på måndag. Ska nu krypa ner i sängen och se det sista av Bourne supremacy. Älskar verkligen Bourne filmerna.

Är så glad, städade rummet i någon timme nyss. Idag blev det hyllan, byrån och tv:n. Så nu är det bara sängen, garderoben och golvet kvar. Wonderful!

Nej, nu är jag för trött för att dröja mig kvar här. Kommer nog somna på direkten.

//Jenny

Alkis kiss

2009-02-05 @ 19:46:58

Cindy måste ha den största personlighetsklyvningen världen någonsin skådat.
Kom precis hem från ett pass gymmet, och humöret är på topp. Ska nu titta på hockey i 1½ timme innan det blir Bourne. Träningen gick bra, vi körde lite mer armar och ben idag så hoppas att något iaf kommer kännas imorron. Tack gode gud så vad inte Freddie där, men det var nära ett tag. Såg en kille som jag tyckte jag kände igen och han tittade likadant på mig. Så fick stå där i fem minuter nästan bredvid honom känna sig dum och slänga lite konstiga blickar mot honom. Men när han sedan vandrade iväg var det helt klart att det inte var han.


På vägen till bussen hem så lyckades Jonna bjuda in sig själv på måndag. Sedan gick nästan resten av vägen ut på att komma på alla de inbjudningar Jonna gjort bara idag på de få timmarna vi varit tillsammans. Blev en hel del måste jag säga. Så vi konstaterade att hon verkligen är bäst att på det.

När vi sedan genade över perrongen i Farsta strand så lyckades Jonna med något otroligt. Hon gjorde en ren tiopoängare mitt på perrongen. Både jag och Cindy trodde hon skulle putta ut oss på spåret så i förskräckelse dök vi undan hennes armar när hon sträckte sig efter stöd och nästa hundradel låg hon på marken och skrattade. Vilket gjorde att vi inte hann till turkshoppen som Jonna ville.


När man sedan kom hem meddelade jag att Jonna skulle komma på måndag. Men precis som jag lovade så sa jag att jag hade bjudit in henne. Ska nu ta mig något att äta, är inte ett dugg hungrig så det blir nog bullarna jag la ögonen på tidigare idag.

//Jenny

gymmet snart!

2009-02-05 @ 15:49:18

Kom hem från skolan nyligen. Ska iväg igen om 45 minuter, till gymmet för de som undrar. Måste även se någorlunda okej ut nu för tiden där också ...

Dagen gick överraskande fort idag. Psykologin var som vanligt intressant. Vi fick tyda drömmar. Allt, jag skojar inte allt handlade om sex. Till och med om man drömde om tandläkare, dörrhandtag eller vattenslangar. Sedan var biologi där vi jobbade på jätte mycket och bra och slapp på så sätt läxan. Lunchen var hemsk, sedan var det engelska då man jobbade på bra också. Fick jobba helt själv medan Karro och Johanna jobbade tillsammans.


Sedan var det dags för den långa rasten som vi spenderade genom att gå till centrum där vi köpte kitkat! Och lite smågodis. Gick sedan tillbaka till skolan där vi satte oss i det lilla rummet och pratade om första intryck och tiden innan vi tre började umgås. Så kul att höra vad folk tyckte och tänkte om en. Blev mest glad för vad Sinem och Karro tyckte. Sedan var det samhälle, som vi bara led igenom.


Det tråkiga var dock att idag blev Johanna dumpad av sin älskade älskling. Hon försköt eller rationaliserade sina känslor och försökte spela cool. Men både jag och Karro såg igenom det. Hoppas bara att hon kan komma över det snart.

//Jenny

Fyra dagar kvar!

2009-02-05 @ 07:06:35

Upptäckte att jag glömde lägga upp detta inlägg igår, så det får bli morgonens.
Fick igår ett sms från Angela. Som vanligt handlade det om bara en sak, Freddie. Tydligen hade hon skaffat gymkort och sedan upptäckt att han gymmar där också. Oron spred sig direkt att det kanske var samma gym som jag själv går på så var tvungen att fråga vilket, och visst var det samma gym. Blev tvungen att sms Jonna på direkten och hennes svar blev "Nu måste du se snygg ut på gymmet". Lycka till med det säger jag bara. Hoppas bara att man aldrig springer in i honom där, eller jo möjligtvis om man kommer precis när han ska sluta. Det skulle inte vara så farligt.


Tycker att jag har varit så duktig denna vecka. Håll i er nu alla, för detta lär slå ner som en atombomb. Jag har inte sett en endaste serie denna vecka. Inte ett endaste avsnitt av någon serie. Helt otroligt! Slog precis att imorron är det torsdag, vilket betyder att det bara är en dag kvar till man få se ett nytt Supernatural avsnitt.
Apropå Supernatural. Det är nu bestämt vilka dagar Karin och jag ska ha vårat Supernatural maraton. Onsdag - torsdag på sportlovet kommer vi båda två vara nåbara hela natten eftersom det är då vi ska sitta uppe hela natten och titta spaghetti pojken och hans oemotståndlige broder. En hel natt med bara en massa Winchesters historier. Kan det bli bättre? Om jag känner oss rätt kommer det max bli tre avsnitt och sedan en massa babbel och flum.
//Jenny

Bourne identity

2009-02-04 @ 19:29:51

Har nu pluggat lite matte, känner mig så duktig så. Tycker dock att skolan är riktigt hemsk. När man för en gångs skull har ägnat sig åt lite roliga saker och levt livet en vecka så slår allt tillbaka på en och man är direkt efter i allt. Det är verkligen straffet för att man valde NV. Önskar att någon verkligen kunde ha förvarnat en om det. Tror inte att jag hade gjort något annat val, men en förvarning hade inte varit fel.


Har sedan det senaste inlägget hunnit med en hel del. Åkte med mormor och hämtade William i skolan. Busade lite med honom. Handlade lite grann med dem. Åkte sedan hem åt en förmiddag. Åkte sedan till maxi med Danne där vi köpte kitkat, dock någon konstig sort, middag och sedan lite andra grejer. Åkte sedan hem, åt middag och räknade matte en stund. Har även hunnit med att boka friluftsdagen, men verkar som det kan ske några ändringar på det just nu.


Ska nu hoppa in i duschen och sedan är det Bourne identity som gäller. Funderar faktiskt på att börja städa lite grann under tiden.

//Jenny

with the teeth

2009-02-04 @ 15:24:16


Jag och Jennie är nog mer lika varandra än vad jag vill inse.

Rolig och intressant. Så skulle jag beskriva min dag. ... och skönt! Det är otroligt skönt att sluta tidigt.

Psykologi var första lektionen, vilket var det enda intressanta som hände under dagen. Sedan var det mattematik. Förstod genomgången och kände mig hur smart som helst när jag kunde svaret på en fråga som ingen annan i klassen verkade kunna. Blev ännu gladare när jag sedan klarade ett tal helt själv, men när man kom till det andra talet stod det verkligen still.


Tredje och sista lektionen var idrott. Vi gjorde egentligen ingenting under lektionen. Vi gick igenom redovisningen flera gånger teoretiskt. Sedan satt vi mest och skrattade åt det Eliana hade berättat för oss i väntan på våra idrottslärare. Eliana, hon har verkligen en hel del roliga saker att säga.

Vi se alla andra göra sina redovisningar innan vi gick upp till aerobicssalen där vi redovisade våran. Kändes lite löjligt eftersom vi inte hade någon musik och det enda som hördes var våra kommentarer så vi skulle minnas ordningen och lite fniss här och där. Fick även alla alternativ på friluftsdagen presenterade. Bara tråkiga saker och i en hast tänkte jag att jag ändå skulle välja Romme till slut. Men sedan dök frågan Vad fan skulle jag göra i Romme? upp. Så nej.


På bussen satt jag och Johanna och hånade småbarnen. Vi satt och tjuvlyssnade och imiterade dem. Riktigt pinsamt, tur att ingen satt i närheten. Men ganska roligt, fick sedan även veta precis innan man gick av att jag pratar för mycket.

Nu sitter jag här vid datorn och äter någons nötter som låg i skåpet. Väntar på att Danne ska komma hem så jag ska lura iväg honom till Maxi och äntligen köpa min efterlängtade Kitkat.

//Jenny

Kattkött! Har var det kattkött!

2009-02-04 @ 08:14:33


Såg precis något som gjorde min dag. Diana har länkat till min blogg! Blir lika glad varje gång jag ser det! Det är dock bara högst 5 människor som har gjort det. Det gjorde verkligen min dag!

Sitter just nu och äter frukost. Känner mig en aningen stressad. Om 55 minuter ska man vara helst klar. Har inte ens packat väskan än.


Det blir ingen IKEA idag. Mamma är fortfarande alldeles för trött. Stackare. Aja, bara hon är pigg på måndag, annars blir det synd om henne. Det påminde mig om att jag måste städa rummet innan dess. Usch. Det får bli på fredag eller måndag.


Längtar inte alls till idrotten. Idag är det redovisningar som gäller. Vi ska bara visa upp det för Martin och den där tjejen, vad hon nu heter. Men programmet är ändå rätt så pinsamt.

Nu frågade mamma om hon skulle skjutsa mig. JIPPIE! No more stress.

//Jenny

Träningsvärk beställd!

2009-02-03 @ 20:41:18

Det är verkligen den små sakerna som gör det. Jag är hur glad som helst över mina snoddar jag köpte igår. Speciellt de prickiga.

Har nu kommit hem från en trevlig eftermiddag med Jonna och Cindy. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Känner hur endorfinkicken börjar närma sig sitt utbrott. Sa innan och under tiden var på gymmet att imorron ska jag banne mig ha träningsvärk. Vilket var dagens mål. Känner nu hur det verkar i armarna, av någon anledning, och magen. Så känner jag inte av något imorron så ska jag söka upp hjälp och få musklerna undersökta av Bengt.


Jonna och Cindy hade ju beställt tid med en av coacherna där. Snacka om rolig kille. Han gick runt och halvdrev lite med oss och sig själv. Ett av de roligaste var när han visade lårmaskinen och när Jonna ställde frågan om solariumet.

Nu blev maten klar.

//Jenny

time to read the news

2009-02-03 @ 11:53:02
Har precis kommit hem från en av världshistoriens kortaste skoldagar. Det blev en engelska skrivning, som för övrigt gick åt helvetet och sedan inget mer. Ska nu skriva ihop radiojournalistiks läxan lite snabbt, packa och sedan bär det av till Jonna där tillverkningen av lunchen kommer ske och sedan gymmet. Riktigt mysigt. Känner att man sedan måste ta tag i skolarbetet. Har levt livet lite för mycket den senaste veckan.

//Jenny

welcome Arshavin

2009-02-03 @ 08:57:27

Det är helt sjukt hur saker och ting kan bli olika.

Låg kvar i sängen något för länge, men även kortare än vad jag vant mig vid den senaste tiden. Gick upp en aningen stressad vilket gjorde att man snäste och var otrevlig mot pappa. Kändes som allt tog en evighet och helt plötsligt blev man ännu mer stressad. Då kliver mamma in i bilden och frågar om man vill ha skjuts. Hon börjar bli ganska desperat, influensan sitter fortfarande kvar. Inga symptomer förut att hon blir så extremt utmattad så fort hon gör något. Såklart tackar man ja till skjuts. Eftersom man då inte har bråttom så segar man sig verkligen genom allt. Men ändå sitter man här, 20 minuter innan man egentligen ska gå till bussen och man är hur klar som helst.


Somnade igår under filmen, vaknade sedan halv elva då man gick upp, värmde värme kudden ytterligare en gång. Fick reda på att Arshavin nu har gått till Arsenal. Så stod och diskuterade lite fotboll med pappa. Men återigen var otrevlig, var så trött och ville bara lägga mig i sängen och somna. Nu i efterhand när jag tänker på det så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Kände inget direkt när spekulationerna gick angående den flytten. Tyckte inte han var så bra under EM, och tycker att Arsenal klarar sig bra utan ännu en till anfallare när alla ordinarie spelare och deras reserver blir friska igen. Men avgudar verkligen Arsène Wenger och tänker inte ifrågasätta hans handlingar.


Nej, nu ska man väl försöka sysselsätta sig med något innan man måste till skolan och skriva en tråkig engelskan skrivning som man har ingen som helst lust att göra.

//Jenny

en av de bästa

2009-02-03 @ 08:12:46

vi är mer än vad du ser, vi är en.

2009-02-02 @ 19:05:51

Just nu sjunger Nille att jag är den sötaste som finns. Har nyss kämpat mig igenom engelskan. Skrev bara av allt jag skrev förra veckan. Orkar verkligen inte bry mig. Det kommer troligen gå åt helvetet imorron, men, men.


Längtar så otroligt mycket till morgondagen. Imorron klockan 18:00. Ska bli skönt att få röra på sig igen. Hoppas verkligen också att man får hänga på för instruktören. Annars blir det väl att springa ett tag på rullbandet. Måste bara se till att man tar med sig iPoden.


Sitter just nu och tänker tillbaka på mina älskade träningskläder. Helt sjukt hur fort man föll för dem. Medan man drömmer sig bort till Intersport så kommer även ett hemskt och traumatiskt minne upp i huvudet. Jonna berättade att den där mannen har förstört mitt popcorn! Ord kan inte beskriva ilskan och aggregationerna som bubblar upp inom en. Får verkligen kämpa för att detet inte ska ta över. Dessutom malde hon på och berättade ännu mer saker om honom. Han håller t.ex. på Manchester United. Det finns bara en människa i hela världen som är förlåten för att den gör det och det är Karro. Sedan är han hemsk och håller på Djurgården i hockey. Nej, usch och fy! Det är allt jag säger.  
Ju mer jag tänker på det, ju mer irriterad blir jag... men sedan dyker ännu en sak upp i huvudet. Något annat Jonna sa mitt upp i frustrationen. Det värmde verkligen.

Nu kom pappa hem med den nya tv:n. Ska väl ta och titta på den lite grann. Följde inte med och såg den innan den köptes. Ska sedan göra mig i ordning inför Casanova. Funderar på att rya ner i sängen samtidigt som den rullar på.

//Jenny

Johanna har funnit sin kärlek

2009-02-02 @ 17:33:11

Kom precis hem från en hel dag.

Började i skolan med svenska då jag äntligen kom på vad jag ska skriva om. Så gjorde inledningen och så. Sedan var det coachtid som jag spenderade med mes Saieds grupp efter mycket om och men. Kände mig ganska utpekad där. Sedan var det kemi som vi fick sluta tidigt ifrån och inte lite tidigt heller.


Åkte till Farsta med Karro och Johanna där vi åt. Kommer i fortsättningen ha så underbart långa luncher även på måndagar, så skulle inte förvåna mig om vi börjar åka dit varje måndag nu också. På vägen tillbaka till skolan blev Karro överlycklig eftersom hon fann ett sätt att klara sig igenom samhällen. Hon förgyllde nog närvaron för oss alla tre en hel del. Men hon hade lite hjälp. Från det ögonblicket till samhällens slut skedde en hel del roliga saker som man verkligen skrattade åt. Det roligaste var konversationen med Mingis när vi försökte förklara allt.


Mingis:
"Vart ploppade han ifrån?"
Karro: "Från sin mamma"

Måste nog även påpeka att Karro hade en bra dissardag och att hon och Johanna betedde sig ännu mer som småungar idag än vad de någonsin gjort. Trodde inte det var möjligt, men fick bevis för det idag. Sprang även in i Sinem i Farsta.


Slutade tidigare från samhällen så man fick sitta och vänta på Jonna i Farsta strand ett tag. Gick runt där i lite mer än en timme och som vanligt var det riktigt mysig (porrigt) att umgås med Jonna. Hittade träningskläder som jag verkligen blev förälskad i. Men inte fick man köpa dem för Jonna heller.
Ska nu äta, middagen blev precis klar. Messar även med Karro. Tydligen har hennes tunnelbana stannat i en tunnel eftersom någon dragit i nödbromsen.

//Jenny

"Superbilen går på bränsle"

2009-02-02 @ 07:14:28

Idag är Jenny sur. Känner absolut ingenting. Eller jo, det drog lite i armarna när jag skulle plocka fram bröd, men det kändes mer som man hade en förkylning som satt sig där. Och jag som ville lida idag av träningsvärk. Verkar som vi ta och köra ännu seriösare i fortsättningen. Med andra ord, inte lalla runt med bollarna inne i magrummet.
 
Blev jätte glad inatt när jag skulle sova. På onsdag och torsdag ska tydligen de två första Bourne filmerna gå på tv. Lyckan var totalt, men inom loppet av två sekunder blev den större och total reflekterades. Det slog mig att idag går Casanova på tv. Dessutom är det bara en vecka kvar nu! EN VECKA! Så lite glad är man iaf idag.
Måste ta och lägga på ett kol nu om man ska hinna.

//Jenny

snart bara en vecka kvar!

2009-02-01 @ 21:15:15


Sitter just nu och sjunger med högt till Diggar dig. En oerhört bra låt enligt mig. Packar även väskan inför morgondagen. Ännu en vecka börjar, måndag och skolan börjar igen. Och denna helg som varit så mysig. Men morgondagen kommer vara rätt så okej ändå. Har lyckats tjata med mig Jonna till Farsta. Mutade henne med en kaffe som hon sedan ändrade till en kopp te. Så ska äntligen inhandla mina saker. Sedan ska man hem och försöka få ut några vettigt angående engelskan. Har verkligen inte haft någon som helst lust med skrivningen. Marit gör så tråkiga uppgifter. Hatar också att man hela tiden ska finna bevis för saker och ting.


Gick nyss in på fonter i hopp om att finna det nya schemat, men tydligen har de latmaskarna ännu inte fixat det. Börjar med det imorron. Från och med måndag den 2 februari 2009 har man ingen mer fysik A. Iaf inte med Lars-Olof. Nu kommer man bara tvingas klara av coachtiden med honom, något som inte är så krävande.
Nej, ska väl återgå till mitt packande nu.

//Jenny

after training

2009-02-01 @ 19:11:11

Inatt kommer jag verkligen sova gott. Det kan jag lova mig själv och alla andra där ute.
Saker och ting började inte så bra. Tänkte fixa iPoden så att man hade bra spelningslistor. Den brukar alltid hänga sig med jämna mellanrum när man låter den kopplas in i datorn. Men har inte gjort det på ett bra tag så trodde att det skulle funka ytterligare en gång utan att något hände. Men tänka sig hur fel man ha. Såklart hängde den sig och man började förbereda sig för en väg till och från bussen utan musik.

Dessutom kom man ut till bussen 10 minuter innan den skulle gå, ibland hatar man bara tillvaron man befinner sig i. Fick sedan en utskällning av systrarna när de kom på bussen.


Träningen gick bra, körde hårdare än sist, så det kändes hur bra som helst. Vågade även för första gången i hela mitt liv prova på att gå på ett rullband. Kände mig så modig så. Körde även mer mage och armar idag. Känner verkligen hur trötta armarna är. Så har jag ingen träningsvärk imorron kommet jag bli sur.


Efter träningen fick man reda på att Jörgen skulle komma och hämta oss, så min iPod olycka skulle inte göra så mycket. Åkte med till Lilla bas, där familjen skulle hämta sin middag.

Som vanligt när all sorts träning börjar gå mot sitt slut kommer mitt otroliga och plågsamma sug efter pizza. Det bara vattnas i munnen. Så man fick sitta kvar i bilen och fantisera om pizzor och dess smaker. Efter ett tag kom även andra intressanta förslag upp på tal. Vi fick sitta kvar i bilen ett bra tag eftersom Lilla bas gubben var så seg. Det blev en massa prat om allt mellan lägenheterna runt omkring till min framtida lyxlya. Dessutom blev det en hel del snack om gurka.


När man kom hem hade mor och far redan ätit, så inte blev det någon kycklingfilé heller. Nej, istället fick man resterna från igår. Spaghetti och köttfärssås. Klagar verkligen inte över det. Sitter just nu och tittar på Merlin på tv:n. Borde egentligen plugga, men orkar inte. Det blev en pluggfri helg för mig. Underbart!
Ska snart försöka gå på jakt efter det nya Ledgen of the seeker avsnittet.

//Jenny

The gummis is back!

2009-02-01 @ 14:00:45

Sitter just nu och borstar tänderna samtidigt som man tittar på Gummi bears. Började tidigare idag att fortsätta därifrån jag slutade. Om lite mindre än timme ska man börja traska ut till bussen som går 15:03. Om allt går enligt sl.s tidtabeller ska systrarna Ahvander kliva på bussen 15:07, men det kan man knappats vänta sig.


Hittade ingen tröja när jag skulle slänga ner allt i väskan tidigare. Så det slutade med att man fick sno en morfar tröja från pappa. En aningen stor och så kommer man se väldigt dyster ut eftersom den är svart, precis så som byxorna. Men iofs är mjukisarna så urtvättade så de ser nästan gråa ut. Skulle verkligen behöva köpa mig ett par till. Men, men man får väl ta och göra lite reklam för morfar då på gymmet. Tvivlar stark på att någon kommer lägga märke till det ändå. Äsch, orkar inte bry mig.

Är lite rädd för mina kinder. Verkar rätt så kallt ute och jag struntade i att smörja in dem igår kväll. Så de lär ta mycket styrk när man väl kliver ut. Förhoppningsvis är det varmare än vad det ser ut.

Nu händer det saker i Gummi bears världen. Snart blir det en riktig fight.

//Jenny