varuhuset bytes ut mot en kyrka ...

2011-02-28 @ 17:18:04

Ibland blir man så irriterad på människor så det är inte sant. För de som undrar skedde det för mig idag, det rann helt enkelt över. En arg och hungrig Jenny är ett verkligen ett scenario man bör undvika. Det var precis det mamma fick uppleva i bilen så hon fick agera plank åt mig. Men efter 20 års erfarenhet vet mamma hur hon ska agera så responsen jag fick var felfri.

Så fort man kom hem fick man sätta på pokerfacet när man tvingades ringa både frisören och banken. Känner mig oerhört vuxen, känner även hur man mognar lite grann man för första gången ska hämta ut ett paket skrivet och betalt i ens egna namn på posten. Så när man kommer hem från gymmet senare ikväll blir det att mannekänga i hallen.

 

Imorse lärde jag mig en viktig lärdom. Hur gärna jag än vill så får jag inte se fortsättningen av The walking dead, jag är alldels för lättpåverkad av sådant. Vilket är synd för jag hävdar fortfarande att serien är bra. När man vaknar upp mitt i natten helt livrädd för att sedan somna om och spela upp ett liknande scenario i drömmarna om och om igen så har det gått för långt. Hade sovmorgon idag till åtta, men när jag vaknade för kanske femte gången 05:30 var jag seriöst redo att gå upp. Visserligen var jag fortfarande trött, men var alldeles för skärad för att återvända in i drömlandet. Den enda gången jag kan komma ihåg att jag sovit så dåligt var när jag var magsjuk.  Måste erkänna att serien lyckas skapa känslor hos publiken iaf.
Två andra saker man lärde sig idag är att pappa, av alla människor, klassas som kreativ medan jag själv är en person med hög imaginationen.
Nu blir det att packa om två väskor så man slipper den ena imorron. Verkar som det blir hela tre heldagar efter varandra nu.
//Jenny

Göra en Katerina ... ?

2011-02-27 @ 19:27:43

 

Jag funderar seriöst på att bli kristen och påstå att gud testar Arsenal just nu. Skulle vara rätt så skönt att finna tröst någonstans nu. Tycker inzoomningen på Szcesny och Koscielny efter målet sa allt. Sedan kan man ju saga en hel del om den idiot som sprang förbi dem och försökte leka cool mitt i glädjeruset. Men nu ska man inte prata mer om fotbollen, det gör mig alldeles för deppig.
Istället ska man nu packa väskan, vika kläder och ladda upp för morgondagen då allvaret börjar igen. Nu är det dags för estetisk psykologi.

//Jenny

"Northug I'm coming for you!"

2011-02-27 @ 13:29:41

Marcus Hellner, vilken jävla kille.
Vilken idrottstjäna, vilken förebild, vilken krigare ... jag tror nästan jag är lite kär.

underbara söndagsmorgon!

2011-02-27 @ 11:56:57

Jag älskar verkligen min säng. Har nu legat och halsovit samt rullar runt i den i nästan 3 timmar efter jag vaknat. Borde väl egentligen kliva upp, men har ingen lust med det. Min säng är alldeles för mysig för att lämnas nu. Har även en känsla av att mina fötter kommer värka som i helvete när man kliver upp efter allt gående igår, vilket man helst vill skjuta upp. Just nu tittar man dessutom på reprisen av melodifestivalen och om tio minuter börjar VM i skidor, HELLNER!
Igår var en rätt så hoppig dag. Först lekte man gammal med Jonna och Cindy hela eftermiddagen. När jag och Johanna sedan åkte in till Gamla stan blev vi nästan påhoppade för att vara för unga. På vägen hem sedan fick Johanna ragg, men valde att dissa för att två minuter senare fick vi varsitt fuck you från en random kille. Det är verkligen trevliga människor ute på lördagskvällarna i stan. För att inte tala om alla fulla femtonåringar i Huddinge, de är riktigt underhållande. Eftersom min tenta var i fredags borde jag egentligen köra min tenta städning idag. Men sådant trams orkar jag inte med. Ska istället ta det på någon av mina lediga dagar nästa vecka. Istället ska man idag skriva den restuppgift man har från första seminariet´. Tråkigt! Som lilla William hade sagt. Sedan ska man se Carling cup finalen på den riktiga tvn! Det kan man kalla lycka.
//Jenny

Hell yeah, tenta imorron!

2011-02-24 @ 23:14:41

Nu ligger morgondagens kläder framme samt skyddsängeln jag fick av Johanna. Tror den varit med på varenda tenta och den har inte svikit mig ännu, så man kan ju inte ändra på ett vinnande koncept. Har några småsaker som ska läsas imorron innan tentan, men det har man ju gått om tid med. Tycker fortfarande det är helt cptid som vi har fått. Men en fredagseftermiddag slår ändå en lördagsförmiddag. Har man riktigt tur imorron så har paketet trillat in och man kan flirta med mamma så fort man hunnit hem, men endast om man har tur. Annars lär den lilla lappen bosätta sig temporärt i brevlådan på måndag.

 

Imorron blir det inget gym, men istället ska man leka med Johanna. Vad vi två hittar på får man allt se under morgondagen. Har man tur hinner man dessutom med ett Supernaturalmaraton efter tentan och innan mötet med Rapeface. Vad det gäller helgens bravader kan jag erkänna att jag just nu är innehavare till troligtvis det största förrådet av stearin världen någonsin skådat. Kommer bli en massa nya ljus om vi nu inte total sabbar det. Vilket inte skulle vara den mest chockerande saken som inträffat, om resultatet blir helt magnifikt skulle jag inte heller höja ögonbrynen. Men nu ska man väl börja ladda för sängen så man somnar någorlunda tidigt.

//Jenny

En riktigt jävla bra förebild

2011-02-24 @ 16:50:27

All day long

2011-02-24 @ 14:53:09

yeah this is getting old

2011-02-24 @ 12:01:01

De köttätande zoombiesarna byttes inatt ut mot något värre, något mycket värre. Huggormar i alla möjliga storlekar, allt från 10 cm – 2 meter långa som krälade runt på golvet och hängde i taket. Jag undrar vad den där drömbocken vi läste på psykologin på gymnasiet hade sagt om det. ”Du känner dig sexuelltdragen till din far och vill därför slå dig fri, vilket ormen representerar” eller något liknande. Att den var helsjuk och extremt överdriven var nog det enda vår klass någonsin kom överens om.

 

Har nu börjat titta på en elfte serie, trumvirvel … Modern family! Älskar verkligen den serien. Allra klockrenast är pappa Phil. Skrattat fortfarande lika mycket åt det allra första avsnittet, ”WTF – why tha face?” Ska nu se ett avsnitt till och sedan börjar den sista pluggningen inför morgondagen. Ska bli så skönt att slippa väntan. Hatar verkligen det, vad det än handlar om.

//Jenny

Ärligt talat?!

2011-02-23 @ 23:39:43

Eftersom man läser psykologi så vet jag att man inte kan känna flera emotioner på en och samma gång. Så just nu skiftar jag hejvilt mellan förvirrad, irritation, ledsamhet och uppgivenhet. Ett riktigt bra avslut på en onsdag. Har sedan fredags levt som en bergochdalbana, vilket inte varit roligt. Vad som är ännu värre är att veckan ännu inte nått sitt slut, är lite orolig för vad som väntar på en bakom nästa hörn.
Just nu längtar jag så sjukt mycket till London av en mängd olika anledningar. Ska bli så skönt att lämna landet och allt här hemma för att åka bort med härliga människor och få sig en liten semester utan allt som tynger ner en. Men tyvärr så känns London en aningen långt bort, förhoppningsvis och troligen kommer det mesta vara löst då. Dock är det lika troligt att det då dykt upp helt nya saker som man flyr från.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Försöker rensa tankarna lite innan man krypa ner i sängen. Vilket är ett stort problem för mig. Brukar ligga i sängen och tänka på allt möjligt mellan himmel och jord. Det är där man tänker bäst, men även där man övertänker saker och ting. Har jag tur så slipper jag iaf ligga och tänka på människoätande zoombies som jag gjorde igår tack vare en viss Johanna Rapeface. Dagen hade dock något riktigt lyckofullt att erbjuda, vi klarade idag 100% på sly and the thievius raccoonus. HELT OTROLIGT!
Nu ska man börja ladda för sängen snart. Förhoppningsvis kommer man upp tidigare imorron.

//Jenny

LOVE IT!

2011-02-23 @ 15:03:43

Bokrean har startat!

2011-02-23 @ 13:37:57

Att man tog ut sig igår märktes rejält imorse. Handen beslöt sig tydligen för att ta en sovmorgon och stängde därför av väckarklockan imorse istället för att snooza ett tag. Det hela resulterade i att man 1½ timme senare väcktes av vibrationerna från mobilen när Johanna messade. Tydligen missade den en viktig detalj, mobilen låg fortfarande kvar i sängen. Till min glädje, och troligen Johannas så tog hon emot min bokbeställning så nu är man indirekt två böcker rikare.

 

Ska snart börja plugga, vilket känns sådär. Som vanligt känns det som man har koll på läget, men det vet man aldrig säkert. Kan nu nästan hela min sammanfattning och är lika förbryllad över det som jag varit de senaste fyra delkurserna. Nu är det bara att hoppas det räcker, det är ju trots allt B-kursen nu och en aningen seriösare.
Vad det gäller gårdagens träning kan jag erkänna att den känns, i nästan hel kroppen. Framförallt ryggen, vilket var ett bra tag sedan man kände något där. Måste verkligen skaffa handskar, vägrar att följa mammas råd och börja med grovarbeten. Nu blir det sprite och kultur, kognition och organisationer. Senare ikväll ska det bli mys med favorit tvättbjörnen och favorit systrarna!

//Jenny

Just say so

2011-02-22 @ 23:53:43

En liten uppdatering

2011-02-22 @ 22:07:14

Är nu hemkommen efter ett pass på gymmet. Kroppen är rätt så trött så träningsvärk imorron är ett faktum. När man anlände till Farsta var man ganska så nere och en aningen upprörd, men när man passerade Six skedde något som fick mitt hjärta att hoppa över ett par slag av glädje och ren förvåning. Efter gymmet såg man på mobilen att hela två personer försökt fått tag på en, så populär är jag! Av dessa två har jag fortfarande inte fått kontakt med hälften, min broder. Ska försöka ringa honom igen om ett litet tag.

 

Imorron är det plugg som gäller, plugg, plugg och måla naglarna. Kanske lite spel också. Låter som en riktigt rolig dag. Nu känner jag av den lilla hungern så bäst att man letar upp lite mat innan ett gult monster dyker upp.

//Jenny

M5

2011-02-22 @ 16:47:17

Känner mig faktiskt trött och sliten i kroppen. Om det beror på gårdagens träningspass eller en hel dag i stan med Johanna kan jag svara på, troligen en form av kombination. Dagen var mysig, blev lunch på ett nyfunnet ställe som vi garanterat kommer gå tillbaka till. Till Johannas stora glädje så bjöd de även på lite humor.

 

Köpte endast nödvändiga saker, inget slösande alls. Vilket jag är otorligt stolt över. Ännu stoltare är jag över hur lätt och smidigt jag löse situationen då vi missade tunnelbanan. Ibland är man så sjukt bra så det finns inte. Nu ska man vila lite och möjligtvis läsa på lite innan dagens träning. Sliten kropp och tentaplugg är inget som hindrar mig från att träna på en tisdag.

//Jenny

Before it's too late

2011-02-21 @ 23:39:51


All things come to those who wait, sometimes they just come too late

and if we never speak again, I don't wanna make that mistake

We never seem to find the place or time,

to say what's on our minds so

 

Tell me everything now don't leave anything out

I'll tell you all my fears, my mistakes before it's too late

 

I don't wanna wake up one day, wondering if I shied away

From something that once seemed so hard,

one thing that's so simple to say.

Why do you always hide your tears when you cry?

Isn't it time you try to tell me everything now

Hugs for everyone!

2011-02-21 @ 22:08:39

Det måste finnas ett hemligt korrelationssamband mellan Sly and the thievius raccoonus och interkulturell psykologi. Det måste bara finnas ett. Idag under min paus tog jag tillfället i akt och spelade lite grann, på den korta tiden lyckades man klara hela tre banor på master sprint.

Idag lärde jag mig, förutom en jädra massa saker om interkulturell psykologi, att kramar gör så man lever längre. Tydligen behöver man 4 kramar varje dag, 8 för att må bra och 12 för att växa som människa. Har nu bokat in klippning nästa vecka, ÄNTLIGEN! Har velat få det överstökat hur länge som helst men av flera orsaker har det blivit uppskjutet. Men inte nu längre, på måndag nästa vecka ska det klippas. Punkt slut!

 

Igår var så modig så man vågade se hela första avsnittet av The walking dead, misstänker att mina drömmar blev påverkande en aningen av det eller så hann hjärnan inte bearbeta klart efter det senaste Vampire diaries avsnittet, vem vet. Vad som är säkert är att jag nu är nyligen hemkommen från gymmet. Ska verkligen genomföra min storslagna idé om tröjor. Nu är det Big brother och sedan sova. Ska upp tidigt imorron och möta Johanna. Måste bara påpeka att vår planering är verkligen … nice!
//Jenny

Tentaveckan har börjat!

2011-02-21 @ 15:02:59

Man känner sig riktigt smart när man förstår vad vissa termer som ingen annan i familjen förstår sig på. Dock känns det ganska löjligt att folk känner ett sådant stort behov att komma på termer som ingen förstår sig på bara för att låta smarta när man lika gärna kan använda tre vardagliga ord som gör att alla förstår vad man menar. Nu ska jag titta på det senaste Glee avsnittet och sedan spela lite Sly innan nästa ryck med Interkulturell psykologin. Senare ikväll är det gymmet som gäller. Man kanske har tentavecka, men det är ingen ursäkt att inte träna.

 

Nästa helg kommer bli helmys! Har redan planerat att när tentan är avklarad ska man hem och mysa ner sig i sängen med hela tre avsnitt av Supernatural. Ska dessutom ha ljustillverkning i helgen och antar en massa Sly nördande. MYS!
//Jenny

Nu blir det att krypa in i skalet

2011-02-20 @ 23:03:29

I LOVE SLY COOPER!

2011-02-20 @ 22:49:26

Efter en viss påtryckning så har jag nu blivit tvingad att göra en uppdatering ”efter nästan 2 dygn”. Helgen har varit hur mysig som helst, om man nu bortser från fredagsnatten. Igår följde man med JB och Cracky för att kolla på en lokal inför den stora påskfesten! Efter det blev det en tur till Huddinge centrum där det blev fika och det allra första köpet på systemet. Dagen fortsatte med det trevliga sällskapet då vi åkte hem till mig och nördade Sly. Klarade tills slut av Clockwerk efter mycket om och men och kampen mot klockan började. Hann inte med så överdrivet mycket eftersom man var bortbjuden till Johanna. Blev lite vuxendricka och melodifestivalen med trevliga flickor så det mest handlade om att klaga på SVT och dess väg utför.

 

Idag var det finslipning på sammanfattningen. Har precis som beräknat gjort klart den och ska nu leva med den de närmaste fyra dagarna. Blev en kortare promenad med Jonna och Cindy och sedan ännu mer Sly. Blev riktigt stolt över mig själv då jag i ensamhet och desperation lyckades klara av vad jag helt ärligt trodde var omöjligt. Har nu nyligen sett klart på Big brother och ska nu försöka samla allt mod jag har i kroppen och titta på The walking dead. Sitter samtidigt och myser över faktumet att det känns som man funnit sin blivande man, äntligen har man hittat någon som förstår djupet i Sly. Jonna, han är min nörd!


Ska avsluta inlägget med att berätta att Niklas tjatade ihjäl sig efter en uppdatering och det är nu bäst för honom att han är nöjd!
//Jenny

min favoritplats

2011-02-19 @ 01:57:49

Ibland så önskar jag att man kunde byta hjärna eller personlighet med någon. Att man kunde få slippa de karaktäristiska drag man har och få vara någon annan med andra unika egenskaper och vanor. Man brukar säga att diamonds are a girls best friend, jag skulle vilja säga att sängen är min bästa vän. Det är ett av de få ställena man kan känna sig riktigt trygg. Trygg från monster, trygg från bedömningar och andras blickar. Det enda den inte skydda emot är mardrömmar, men ingen är ju perfekt. Nej, sängen är bäst så enkelt är det.  

Nu ska man väl göra ett nytt desperat försök att somna. Har dock en känsla av att om två minuter kommer värmekudden vara för kall så man kommer tvingas springa upp och värma den igen.

//Jenny

Endorfiner, here I come!

2011-02-18 @ 11:34:37

Känner av en viss stelhet i hela kroppen. Antar att det är eftersom man idag ska gymma för första gången på nästan två veckor. För de som är intresserade kan jag berätta att jag är hopplöst förälskad i mina Mimmiörngott. Älskar dem verkligen! Nu ska man se på det senaste Vampire diaries avsnittet och sedan blir det sammanfattning. Roligt, verkligen. Ska försöka hinna med en föreläsning innan kvällen hårda gympass, för ikväll ska jag ta ut mig så in i norden.

//Jenny

tordagsångest

2011-02-17 @ 21:45:10

Johannas samtal

2011-02-17 @ 20:03:40

CHOCKTILLSTÅND
!
Jag trodde jag hade upplevt den värsta chocken,
men allt annat är ju ett skämt i jämförelse med detta.

Vill till London NU!

2011-02-17 @ 19:40:53

Att köpa skor och kläder är verkligen en underbar känsla ... iaf om man är tjej. Jag undrar hur det kan vara så universellt som det verkar vara.
Hur som helst idag var det en liten tjejdag för mamma och mig. Vi åkte runt i lite olika affärer och köpte skor, kläder och annat. Fick äntligen det andra paket idag som innehöll fler saker som gjorde en lycklig. Så imorron ska man bädda med de nya efterlängtade Mimmi örngotten! Ska snart påbörja opponeringen och i bästa fall även hinna med lite sammanfattning. Men innan dess väntar man samtal från Johanna, vad det gäller blir en överraskning. Kan erkänna att det pirrar lite i magen, hoppas bara det inte är något negativt.

 

Frågan är om man verkligen kommer överleva London med dessa två saker

 

Jag längtar så in helvetet till London nu. Längtar så mycket så jag redan nu planerar vad som ska packas ner, vilka kläder man ska ha på sig under vistelsen, hur vädret kommer bli och t.o.m. hur man ska packa ner allt på bästa vis när vi ska hem igen. Inga souvenirer eller presenter ska köpas med hem är det bestämt. Om jag nu inte finner mammas drömmugg där borta, den bara måste köpas isf.

//Jenny

Dagens lärdom

2011-02-16 @ 18:29:43


Multikulturell identitet forskning visar att det finns multipla psykologiska system hos individer med flera kulturer.


Cultural frame switching:
Individer med två kulturer har flera kulturella system och byter mellan dem beroende på kontext.


Cultural reaffimation effect
: Individer med flera kulturer har till och med starkare traditionella värderingar som förknippas med deras ursprungskultur än de individer som lever kvar med bara en kultur.

JAG VILL HITTA MINA MJUKISAR!

2011-02-16 @ 13:50:22

Jag är döende. Jag kommer dö knottrig och röd i ansiktet och på min begravning kommer det vara en stängd kista just pga. det. Vilket hemskt öde för en 20åring.

 

Idag är det föreläsnings sammanfattningar som gäller. Målet är två om dagen och att man ska bli klar senaste söndag. Målet för dagen är två föreläsningar, men gissar att man kommer med en, möjligtvis 1½. Men innan man ska påbörja den roliga dagsaktiviteten ska man se klart ett avsnitt av Vampire Diaries. Sedan blir ett ryck och när kommit halvvägs en paus med en nystart av DW. En riktigt mysig dag måste jag säga. Den kommer iaf avslutas med förstaklassik underhållning i form av Cahmpions leauge åttondelsfinal, Arsenal – Barcelona. Måste erkänna att jag känner mig lite halvseg och trött efter gårdagens bravader. Blev en sen spelkväll med systrarna Ahvander.

 

Även resten av veckan ser rolig ut. Har en rapport på drygt 3000 ord att läsa och opponera imorron. På fredag börjar man 07:45 och på lördag ska man följa med Jonna och titta på lokalen. Resten av tiden ska man plugga. Man måste ju bara älska tentaveckor! Lyckligtvis för mig är denna tentavecka förlängd. Lovely!

//Jenny

DW med systrarna Ahvander!

2011-02-15 @ 17:26:43

I'm in love with a fairytale!

2011-02-15 @ 16:01:48

Igår tyckte Cindy att min kärleksförklaring inte var tillräckligt personlig, så ska nu göra ett nytt försök. Min lilla smultronpaj, om valet stod mellan dig och en påse kokain skulle jag lätt välja dig.

BLOGG INLÄGG!

2011-02-15 @ 13:40:02

Idag är det en sådan dag som det känns att man har hunnit med hur mycket som helst, och som att man har hela dagen på sig att hinna med ytterligare en massa andra saker. Har dock en känsla av att man kommer gå runt med den inställningen hela dagen och helt plötsligt är det dags för middag och sedan är man för trött. Just nu väntar jag på att mormor ska komma över på en liten fika och sedan ska man försöka ta tag i saker och ting.

 

Har nyligen hittat en referens till min del av grupparbetet, eller rättare sagt jag utnämnde den källan som min referens. Den stämde bara in delvis, men är man desperat så är man.  Har även försökt tagit reda på varför mina kinder beter sig så som de gör, dock utan något resultat. Verkar som det är ett mysterium som man inte kommer få svar på, vilket irriterar mig. Vad som irriterar mig ännu mer är att mina favoritmjukisar fortfarande är spårlöst försvunna. Fattar inte vart de tagit vägen, sist jag såg dem var när jag bytte om från dem till lite festligare kläder i lördags och sedan dess har de varit ute på vift i huset utan översyn av någon vuxen.

Nu hörde jag mormors trevliga stämma från övervåningen.

//Jenny

Sly Cooper, here I come!

2011-02-14 @ 11:30:31


Tydligen har de idag sett till att globen färgats till röd för att hedra alla blodgivare. Jag misstänker att de även färgat alla blodgivare eftersom jag vaknade upp imorse med röda kinder och en röd hals samt en lättare huvudvärk. Sitter just nu i vardagsrummet och nördar Sly. Efter att ha försökt slå master rekorden på banorna tröttnade jag, så ska nu spela igenom mig en av de läskigaste världarna i alla sly spelen. Ruby’s hood. Spöken och läskiga myggor ät inte riktigt min grej.
//Jenny

Världens bästa födelsedags firande med världen bästa människor!

2011-02-13 @ 20:57:16

Är nyss hemkommen efter en riktig degardag med Jonna och Cindy. Torts att man kände allmänt ofräsch och ville inte överhuvudtaget ville bli sedd av någon så var det en av de mysigaste dagarna någonsin.  Den spenderades helt och hållet i soffan och av någon anledning flög bara tiden förbi.

 

Det var igår som man skulle fira lilla mig med vänner, kan inte beskriva dagen på något annat vis än LYCKAD! Har t.o.m. ett blåmärke var på mina knän som kan bevisa det. Skulle kunna prata om dagen i evigheter, men ska göra det kortfattat. Började med barnkalas, sedan middag, utgång och slutligen efterfest. Jag hade så sjukt kul och är så nöjd med det hela av en mängd olika faktorer. Skulle nog t.o.m. kunna påstå att det var den bästa födelsedags firningen någonsin för min del. Allra gladast är man nog över att Arsenal hatten överlevde trots sitt stora och farliga äventyr. Den ligger nu tryggt i Cindys jacka där den ska få vila ut ordentligt innan nästa äventyr. Nu blir det duschen för min del.

//Jenny

En fixardag!

2011-02-11 @ 13:27:35

Åh, vilket underbart väder!

Snöade så mycket inatt så min lilla gång utanför dörren snöade igen och är nu lika hög som muren var tidigare. Har ett stort snöberg precis utanför mitt fönster, så imorse när jag vakande trodde jag först i en hast att jag blivit insnöad. Men trots det och allt kaos med trafiken så kan jag inte låta bli att mysa lite grann av vädret. Det är faktiskt rätt så mysigt om man ändå inte ska ut. Vilket man ska senare ikväll, men det är ett annat problem. Idag ska man fixa inför morgondagen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller vad man ska underhålla gästerna med, men det brukar lösa sig.

 

När allt är fixat ska jag nörda Sly. Klarade till min stora förvåning av första världen igår utan några större problem. Dock kommer det bli svårare på den andra eftersom en av banorna tillhör min absoluta favorit över sådana saker jag varken gillar eller är bra på. Funderar på att ringa in experthjälp. Men nu ska man ta tag i alla sysslor.

//Jenny

Kladdkakedagen

2011-02-10 @ 16:43:31

Idag var dagen då man skulle skämma bort sig själv med filmer och spel. Vad det gäller filmer så ha intresset svalnat en aning, brinner inte lika mycket för Disneyfilmerna men visst vill jag ha dem. Spelet fick men igår, men dock fungerar inte konsolen längre. Så istället åkte man direkt efter skolan hem till Emma och beställde en Londonresa. Nu är flyget bokat, så mellan torsdagen den 7 april och söndagen den 10e kommer alla i Sverige slippa mig. Blev sedan hembjuden till Johanna på lunch, snodde några bilder innan man blev tvungen att traska ut i snöstormen för att ta sig hem.

 

Nu väntar jag på min käre fader ska komma hem, i väntan ska man sortera bilderna som Johanna så snällt gav till mig. Imorron ska man återigen hänge i huddinge hoodsen. Ska då hem till Johanna med tårta för att boka hotell. Mysigt värre!

//Jenny

I wont let you down

2011-02-09 @ 22:54:16
Your life's hard enough and your not strong enough,
to be bleeding from your heart. The strain has got to much,
I feel your losing touch. You let your inner beauty slide
and if I'm gone tomorrow, would you feel my sorrow?
Dont you know that I'll be there, till the bitter end?
Wont you be my baby 'cause ..

I wont let you down I only want to be a part of you
No I wont let you down I'll do everything you want me to
I'll never let you down each day I'm falling more in love with you
You dont know my mind but your on it all the time

Inte långt kvar nu

2011-02-08 @ 21:19:30

Idag hade man en riktigt äckligt lyckad morgon, bokstavligen talat äcklig. Man kan även styrka lyckad. Med tanke på den starten är det kanske inte så konstigt att man inte hade någon lust med varken grupparbete eller föreläsningsdiskussioner. Hem och fortsätta med städningen, är nu precis färdig. Det tar mig hela två dagar att städa mina två rum, så pedantisk som jag är när det gäller städning. Tänk hur det kommer bli när man flyttar hemifrån. Kommer ju bli tvungen att börja om så fort jag hunnit igenom hela bostaden. Som de flesta säkert vet så måste man möblera om lite grann när man städar. Kom då på den bästa möbleringen någonsin. Tänk om man hade sängen kant i kant med skrivbordet. Hur underbart vore inte det? Provade och det var apmysigt.

 

Har dock hela tre uppgifter som jag nog ska sitta och fila med. Åtminstone två av dem eftersom de ska vara klara till torsdagens seminarium som börjar klockan åtta, och av någon anledning så lockar det inte att plugga imorron. Tänka sig nu är det bara 4 timmar och 40 minuter kvar och sedan har jag andats i över 20 år. Känner hur krisen jag gick igenom förra året sakta smyger sig tillbaka.

Nej nu blir att skriva om det svenska skönhetsidealets utveckling samt läsa om våldtäkter.

//Jenny

STÄDA! STÄDA! STÄDA!

2011-02-07 @ 11:58:24

Har precis sett två avsnitt av Friday night lights. Vilken lycka, Taylor Kitsch är tillbaka! Nu gäller det att städa. Blir ingen tur på gymmet idag så blir en hårdstädning istället. Funderar även på att ha ett litet miniträngspass ikväll, om man orkar dvs.

//Jenny

Det finns så mycket man vill ha

2011-02-06 @ 21:34:55

Så underbart mysiga!

 

Lätt att mina barn ska äga sådana kläder


Skulle aldrig vilja lämna sängen

 

GLÖM ARSENAL ALTARET!

melodifestivalen 2011

2011-02-05 @ 18:00:00


45 skunder
in i matchen ville Walley säga hej, 0-1
Efter 2:50 minuter tyckte Djourou matchen var lite tråkig, 0-2
När matchen var 9:50 minuter gammal ville RvP stänga macthen, 0-3
25:50 ville RvP leka handbollsspelare och hängde sig kvar i luften, 0-4

Vad det gäller andra halvlek kan jag bara säga att jag tycker det är riktigt patetiskt och sorgligt hur kommentatorer kan vara så pinsamma som vissa är. SORGLIGT!

Nu blir det sminkning och påklädning samt mat, sedan ska det bli melodifestivalenmys hemma hos mig. Kommer blir sådär mysigt trångt i rummet idag igen. Men sådant är ju bara trevligt.
//Jenny

500 kalorier lättare

2011-02-05 @ 14:44:24

Gårdagens planering gick som en smäck, nu får man bara hoppas att Karin kan lösa det med jobbet och sedan ska biljetter och annat bokas så fort som möjligt. Har dock lite dåligt samvete över att man kommer vara borta på Antons födelsedag. Funderar på att anordna ett privat litet kalas åt honom innan eller efter London.

 

Idag var det gymmet klockan elva som gällde. Blev alldeles för jobbigt av någon anledning så skippade stairs busig som man är. Väntar nu på att bror min ska komma skuttandes ner för trappen och hjälpa mig med en liten sak. Tanken var att man egentligen skulle plugga nu fram till fotbollen. Men har en känsla av att det inte kommer bli av, nåväl det är ju en dag imorron med. Får sedan köra hårdstädning på måndag, tisdag och eventuellt onsdag. Senare ikväll är det melodifestivalen som kallar med trevligt sällskap.

//Jenny

London calling

2011-02-04 @ 17:42:13

Tittar just nu på The big bang theory och blev plötsligt av någon anledning påmind om gårdagens blottare. Det var en härlig syn. Ska nu få tag i något man kan bära i allmänheten och sedan invänta folket. Idag är det Londonplanering som står på agendan. Emma och Johanna ska titta förbi runt sjutiden och lilla Karin skulle komma intrillandes runt åtta. Sedan får vi se hur många turer det blir till London i vår. Planerna var att pappa och jag också skulle åka, men det kanske skjuts upp ytterligare ett halvår eller ett år.

 

Av någon konstig anledning tycker jag det känns som lördag, antar att det är pga. ledigheten idag. Vilket är lite synd eftersom man inte alls tagit tillfället i akt och utnyttjat denna extra dag. Istället har man segat hela dagen och inte gjort något vettigare än att spela lite sims och göra en fuskstädning. Den verkliga städningen ska man ta tag i på söndag. Imorron är det gym och plugg som gäller, blir en tidig dag eftersom man ska vara på gymmet redan vid elva.

//Jenny

In the eye of the storm

2011-02-04 @ 10:35:50

Åh vad mysigt det är med snö! Iaf när man ligger nedbäddad i sin varma och sköna säng medan man tittar ut genom fönstret. Lär inte vara lika mysigt när man ska traska ut i stormen.
Ligger just nu som sagt i sängen och surar över gårdagen. Den nästsista filmen jag såg har verkligen naglat sig fast och nu är jag riktigt arg över slutet. Samtidigt som det var precis som jag vill att ett slut i en film ska vara, men just nu är jag sur ändå. Hahah, jag var bara tvungen!


Kom nu och tänka på vad jag och pappa diskuterade igår i bilen. Tänk vad coolt att befinna sig i stormens öga. Vilken rädsla och vilken upplevelse. Det skulle bara vara att börja röra sig åt ett håll och chansa på att det var rätt. Tycker faktiskt att snöoväder borde ha ögon.

//Jenny  

God will give me justice

2011-02-03 @ 20:49:45

Såg tidigare idag The count of monte cristo. Vet inte riktigt vad man ska säga om filmen. Den var helt okej, men inte alls så bras som jag kommer jag ihåg att jag tyckte när jag var liten. Handlingen är riktigt bra, men märktes att den hade några år på nacken. Tycker de borde göra en ny inspelning av filmen. Men det lär väl inte ske förrän om nio år om man känner filmbranschen rätt. Man kan iaf glädas över den nya filmen om d’Artagnan och hans äventyr. Ord kan inte beskriva den lyckan.

 

Efter Monte cristo kände man för ytterligare en film, lotten föll då på Remember me. Utan att egentligen veta vad den handlar om startade man den. Ibland måste man göra sådana chansningar, sätter lite extra krydda på livet. Det var nog inte det mest optimala valet eftersom jag egentligen inte kände för att gråta. Men blev dock lite småförälskad i storebror Tyler. För övrigt var det en riktigt bra film. Vad det gäller slutet både avskydde jag det och älskade det. Nu har tårarna runnit klart för ikväll förhoppningsvis och nu återstår en lugn kväll och sedan en lång sovmorgon. Är ledig imorron så ska ta tillfället i akt och sova ut ordenligt och sedan plugga lite grann.

Så kan säga att man haft en deppdag idag, men sådana dagar har man ibland också.

//Jenny

He was 2 happy 2 soon

2011-02-03 @ 10:38:17

Hinna till skolan, vara där 40 minuter innan vi börjar ha seminarium och hinna hem innan Efter tio börjar känns ganska så delat. Skönt att ha den biten avklarad, men ganska så onödigt. Dessutom finns det ytterligare ett antal faktorer som gör denna dag mindre omtyckt. Snart kommer iaf mammsi hem, då ska vi iväg köpa några saker och sedan hämta ut paket på posten. Ska även troligen göra nästa beställning av kläder. För min del blir sedan film eller plugg, beroende på vilket jag orkar och känner för. Daniel var så snäll som kom förbi för någon dag sedan och lekte macho då han fixade filmen som inte funkade när jag vill se den för några dagar sedan.

 

Igår var det stan med Johanna. Hade verkligen ingen lust att prova kläder, anledningen till varför fick man idag. Istället blev det nödvändigt shopping, så är just nu en stolt ägare till två Arsenal glas och en mugg. Blev precis som vanligt bio också. Vi gick på The town som visades 15:00. Vi kanske var tio personer i biografen varav de yngsta människorna där inne förutom jag och Johanna var kanske 30 medan resten var pensionärer. Under tystnad undrade tydligen både jag och Johanna om vi lyckats gått till fel salong, men när filmen rullade igång så insåg vi att vi är tillräckligt smarta för att läsa av en biobiljett. Men nu ska jag traska upp och jaga efter mat, håller på att hungra ihjäl.

//Jenny

BLÄ!

2011-02-02 @ 23:49:02


Blä och helvetes jävla skit fan

Rosicky + Fabregas = sant

2011-02-01 @ 21:02:59

Sitter just nu och tittar på Arsenal – Everton, bilden suger men är en svensk kommentator så jag överlever. Tog nyss ett bad efter ett tuffare pass på gymmet som inte bara bjöd på gammal och ny träningsvärk utan en hel del andra saker också. Funderar på att till nästa besök ha tryckt upp tröjor med en kortare dissande mening, om man nu kan lyckas med något sådant utan att sända ut fel signaler till Rohit. Fick mig även en uppläxning om vilka typer av personer man ska undvika, så tillsammans med den lärdomen och det morfar sa till mig i somras lär man överleva.

 

Morgondagen kommer bjuda på något jag väntat på länge, shopping! Ska in stan till med lilla Johan, förhoppningsvis blir det ingen favorit i repris och man slipper magsjukan. Ser dock inte framemot att traska runt med träningsvärk i stan. Men lite ska man väl få lida om man vill ha roligt. Ska dessutom intervjua min shoppingkamrat till det nya grupparbetet i psykologin. Men nu ska man packa väskan och plocka fram morgondagens kläder.

//Jenny