Gael Clichy

2008-11-30 @ 21:48:52

Livet är verkligen så jävla underbart ibland, och allt vändes inom loppet av två minuter. Matchen var verkligen bra! Fast blev riktigt orolig när det närmade sig slutet. Blev också sjukt arg på de som satt i studion innan matchen och fick lust att smälla till varenda en av dem, förutom Bojan. Han kan iaf lite fotboll.

Allra skönaste var efter 1-2 målet. Pappa rättade då till sig i fåtöljen och slängde ur sig kommentaren "Nu kan Chelsea ta sitt försvarsspel och köra upp det ... någonstans" Trodde aldrig jag skulle höra min kära fader säga något sådant, och speciellt inte när det gällde sport, i sånt fall om det varit ÖSK.

Kan fortfarande inte förstå att det är sant, Fabbe är lagkapten! Matchens bästa spelare var lugnt Clichy. Han total ägde vänsterkanten i andra halvlek.


Mobilen har fuckat ur totalt nu, så har tvingats återgå till den gamla. Men ska inte ha den länge. Får jag ingen ny mobil i jul ska jag köpa en. Vet redan vilken jag vill ha. Den är underbar och kommer behandla den som en prinsessa eller prins, vet ju inte könet ännu.

Har nu under kvällen fått feber, så får se imorron hur man gör med skolan. Alla andra familjemedlemmar är ju sjuka, så det skulle inte förvåna mig om det även drabbar lilla mig.

Ska nu duscha innan Supernatural.

//Jenny

FABBE ÄR LAGKAPTEN!

2008-11-30 @ 16:21:21

Är jätte trött. Håller på att bli sjuk .. igen. Pappa har gått runt här nu i en vecka och varit sjuk, mamma började bli dålig för några dagar sedan och nu är det väl min tur. Tror jag har feber.

Började plugga för ett tag sedan. Orkade verkligen inte med någon matte, så istället blev det engelska och rättskunskap. Har inte ens kommit halvvägs med det sistnämnda, men engelskan är iaf klar. Har inte ens läst den dära jävla mänkboken heller. Har knappt öppnat den. Kommer inte orka med den heller. Är så sjukt skoltrött nuförtiden.

Om 40 minuter är det fotboll. Chelsea - Arsenal. Förvarnade mamma nyss om att hon inte får bli arg på mig när vi ser på matchen. Gjorde en koppling mellan Chelsea och Finland, fyllde även in med att det är ännu värre med de blåa små smurfarna från London. Så hon lovade att inte bli sur.  Kom sedan på att Fabbe är lagkapten så det blev lite hoppande och sånt också av lycka. Blev även glad när jag fick reda på att min middag kommer bestod utav spaghetti och köttfärssås, och den får ätas när jag själv vill. Så ska snart gå ut och värma lite.

FABBE ÄR LAGKAPTEN!

//Jenny

Psych is back!

2008-11-30 @ 12:56:19

Drömde världens hemskaste dröm inatt. Allt jag kan säga är att det sista som skedde i den handlade om ormar, och inte vilka ormar som helst. Utan de allra värsta och äckligaste som finns.

Har fram tills nu tittat på Christine och Psych !!! Det har börjat igen! Är överlycklig! Älskar verkligen den serien.

Ska nu resten av dagen plugga och kolla på fotboll. Chelsea - Arsenal. Ska få se min allra första match med Fabbe som lagkapten. Är så glad så.

//Jenny

Jag hade så fel

2008-11-29 @ 21:47:48
Tänk vad hur fel man kan ha ibland. Sa till Angela för ett tag sedan att han inte var lika fin som han var då, men herregud vad jag ångrar det nu.

Satt nere i Dannes rum och spelade. Helt plötsligt flyger dörren upp och in kommer Danne. Han såg mig och utbrast "Hej Jenny! Nu kommer det en massa folk, en massa folk." Instapplandes kommer kanske fem killar som styr stegen direkt mot poker bordet, en av dem är han, Freddie. Han och Danne dröjer kvar lite i hallen, sedan stack han in huvudet i rummet och sa "Hej Jenny".

Sedan försvann han upp på övervåningen, hörde hur han samtalade med mamma och pappa ett tag. Kom sedan ner och försvann in i pokerrummet. Efter några minuter börjar folk springa ut och in från rummet. En av dem är han, han klev in i Dannes rum och tittade på mig och ställde sedan frågan vad jag spelade. Jag svarade och han önskade lycka till, sedan försvann han återigen in i pokerrummet. Efter kanske fem minuter springer han ut igen. Fixar med något ett tag och sedan stannar han upp återigen i dörrhållet. Tittar på mig, fokuserad på spelet och rädd för att göra bort mig så sliter jag inte blicken från skärmen. "Hur gammal är du nu Jenny?" Hördes frågan, glömde för en sekund bort och svaret blev "ehm .. 17". Då slets blicken från skärmen och jag hörde hur han sa något, "Va?" blev jag tvungen att fråga. "Ska inte du vara ute och festa nu?" frågade han med ett leende.


Höll seriöst på att smälta. Hela han, och hans röst, det är så pinsamt. Men kan inte hjälpa det. Det är bara han och JK som kan få att känna sig så. "Nej" svarade jag lite försökigt och han försvann återigen in i rummet.

Efter bara någon minut blev jag såklart tvungen att messa Angela. Det komiska med oss är att vi sällan pratar nu förtiden och när vi väl gör det är det alltid om honom. Det räcker bara med att någon av oss säger han så vet den andra vem vi menar. Det är verkligen helt sjukt hur fel jag hade.

//Jenny

Sun Ce

2008-11-29 @ 20:35:12


Skulle egentligen till Jonna ikväll och döda lite asiater. Men pga. virus och sånt shit så blev det inte så. Är för trött för att orka leta upp någon annan nu, så det får bli ytterligare en hemmakväll. Mysigt. Funderar på att köra lite massmasker själv. Usch vad hemskt och tråkigt spelet låter nu.

Nej, ska väl försöka hitta på något att göra nu innan man somnar.


Efter mycket tryckande så fick man in rätt inställning på Dannes tv. JIPPIE! Ska nu spela lite. : ) Saknar verkligen KKND just nu ... : (
//Jenny

"julmarknad"

2008-11-29 @ 16:35:14

Sov hela tio timmar inatt, så underbart skönt. Vaknade inte ens av att mobilen ringde två gånger.

När man sedan vaknade runt halv tio låg man kvar i två timmar och bara myste. Struntade i att gå upp när telefonen ringde. När man äntligen tog sig upp ur sängen hann man bara hoppa in i duschen innan mamma ringde och frågade om jag ville följa med dem och mormor och morfar på julmarknad. Blev lite stressigt och frukosten fick ätas i bilen.När man väl kom dit efter en bilresa på 1½ timme så kom man fram till en julmarknad som bestod utav ett hus. Blev en snabb titt där och sedan fika. PÅ vägen hem svängde vi in på en affär vi alltid brukar gå in i på vägen hem från Hedlandet. Där köpes ett par blåa värme ljus.

Sitter nu ensam i den mörka röda villan man bor i. Mor och far ska åka och köpa lite mat och sånt och bror är nog med Ivan någonstans. Enda sällskapet man har en konversation med Jonna och Johanna via msn. Det är snack om att det ska bli Ching-chong-chang ikväll, får se hur det blir med det.

//Jenny

"mädelvärdet"

2008-11-28 @ 18:05:26

Är helt slut i kroppen. Har gått konstant hela dagen och fötterna värker.

Dagen började med ett tandläkarebesök. Fick framtandens lagningen lagad. Kom till skolan lagom till lunchen, men var inte hungrig så det blev inget för mig. Hade matte där vi fick reda på att det inte kommer bli ett matteprov nästa vecka, istället blir det en redovisning som betygsätts. Svenskan rullade på precis som vanligt. Sedan var det kemilabb. Där inget var som det brukar. Det humöret vi alltid brukar vara på under dessa lektioner hade vi redan haft på matten, så istället blev labben som en engelska lektion. Tråkig, men hur effektiv som helst.

Vi fick sluta tidigare och slapp göra en labbrapport.


Åkte då till Farsta med Johanna för att kolla på lite kläder och planera. Kommer bli hur bra som helst! Råkade även ha oturen att springa in i Karin där. Usch och fy, vad hemsk den människan är. Åkte hem runt fem, fick gå hem i den kolsvarta utemiljön vi har i dagens Sverige.

När man kom hem var maten nästan klar, men hade ingen aptit så det blev inte mycket som slank ner i magen. Ivan åt även här eftersom han kom förbi. Blev då hembjuden till honom. Tackade varken ja eller nej, kom på det såhär i efterhand, kanske lite otrevligt. Misstänker att Nikolina har tjatat på honom. Vem kan egentligen klandra henne, om jag skulle tvingas dras med min pojkvän och min broder nästan varje kväll ensam skulle jag också tröttna till slut och vilja ha sällskap från vilken levande varelse som helst. Till och med fisken.

Aja, har ett Christine och ett Supernatural avsnitt och se. Har också några Chuck och Friday night lights avsnitt som bara ligger och rostar.

//Jenny

death to Chelsea!

2008-11-27 @ 21:45:50

Only death are forever young

2008-11-27 @ 17:45:38

Ibland känner mig sig så sviken och ensam utan någon som helst anledning. Det kan slå ner direkt efter en händelse som egentligen bara är en bagatell. Men efter flera bagateller som läggs på varandra och bildar en hög så är det inte konstigt att någon gång i framtiden välter och allt slår till på en gång.


Såg för ett litet tag sedan att man fått ett mail från Djurgården hockey. Öppnade det eftersom det ibland kan stå lite roliga saker i dem. Det jag läste fick mig nästan att börja hoppa av lycka. Det stod att efter matchen på lördag kommer hela laget finns vid en viss sektion och skriva autografer. Grep genast efter mobilen för att messa Karro. Men kom då på att hon ska jobba denna helg. Messade då Karin i hopp om att hon skulle kunna gå. Kunde ju bara inte missa det! Men så fort messet skickats kom jag på att på lördag är det även fotboll, Chelsea - Arsenal. Tyvärr Figren , men du är inte ens i närheten av Arsenal och Fabregas. Så det får bli en annan gång.


Dagen började inte så himmlans bra. Trodde att en ny skola, nya människor, ny miljö och mognare människor skulle göra att man slapp allt. Inte för jag påstår att de man nu har runt omkring sig är omogna, tvärtom jag föredrar allt som utspelar sig nu om man jämför med hur det var förut. Som vanligt har man också alltid sin gamla vanliga roll, antar att man fått sin roll för livet. Inte för jag skulle vilja ha någon annan, har nog trots allt den bästa som finns. Men ibland så är inte den bästa saken alltid bra.

Hur som helst så löste sig allt och dagen fortsatte hur mysig som helst. Anna grattades flera gånger och fick lite paket och sånt. Bilder finns på bdb. Håltimmen på två timmar gick relativt fort, förutom den sista halvtimmen. På KKT var jag hur ambitiös som helst. Skrev ner och antecknade hela lektionen.

Borde nu egentligen plugga lite, men får se hur jag gör. Ska nu vila iaf ett litet tag.

//Jenny

GRATTIS ANNAPANNA!

2008-11-27 @ 17:16:39

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ANNAPANNA!

vill inte, orkar inte, tänker inte

2008-11-26 @ 19:07:34

Är så sjukt trött. Överväger seriöst att lägga mig nu. Har inte gjort någonting idag. Skulle och borde egentligen ha räknat matte idag, men har som sagt inte orkat. Beror på två saker, en av dem ska man inte ta upp här och den andra är att jag håller på att bli sjuk igen. Misstänker iaf det, pappa är sjuk och idag på idrotten kände man av vissa symtomer som brukar dyka upp vid sådana tillfällen.Ska försöka hålla mig vaken i några timmar till och sedan ska jag lägga mig.Vilket egentligen bara är bra eftersom morgondagen är utan tvekan den jobbigaste. Börjar halv nio och slutar halv sex, den längsta dagen. Dessutom har man en håltimme på 50 minuter mitt under dagen som är allt annat än uppskattat. Och för att göra saken ännu bättre så är lektionen efter den håltimmen inställd för dem som inte ska göra omprov. Så kommer få gå runt i skolan i drygt två timmar bara för att man ska kunna gå på en KKT lektion som man verkligen inte vill gå på.

Annapanna fyller också år imorron. Så det ska iaf bli lite kul. : )

//Jenny

finally home

2008-11-26 @ 15:17:17

Arsenal - Dynamo Kiev

1 - 0

(87) Nicklas Bendtner - assist Cesc Fabregas (C)


Är så hungrig så jag håller på att dö, blev ju ingen lunch idag. Ska snart gå ut i köket och leta upp något att äta.
Dagen började med matte då jag, Karro och Johanna. Var riktigt ambitiösa och för en gångs skull räknade några tal. Efter lektionen stannade jag och Mengmei He kvar lite för at fixa en speciell sak. Vi fick även lite hjälp av Karro och Johanna. Det var då vi kom på att skippa lunchen eftersom den inte god och ingen av oss var hungrig.

Så vi begav oss då till idrotten som idag var smörgårdsbord. Vi fyra beslöt oss för att spela pingis. Det blev en hel skratt och en massa fördomar, riktigt roligt med andra ord. När det var en kvart kvar av lektionen drog jag, eftersom man skulle till tandläkaren.


Efter det korta besöket där var mamma ursinnig. Besöket fick mig iaf att inse att bland de äckligaste jobben som finns så är nog tandläkare ett av dem. Tänk vad vidrigt att ha som jobb att stirra in i främmande människors munnar. Skulle egentligen hunnit tillbaka till skolan och vart med på de sista 50 minuterna av den sista lektionen. Men vem skulle göra något sådant? När sista lektionen är fysik med våran favoritlärare.

Ska nu leta upp något att äta, vila/tagga inför matteplugget som ska göras senare.

//Jenny  

Ceridalen är på

2008-11-25 @ 21:25:30

En dusch och en mysig promenad och helt plötsligt känns allt mycket bättre.

Har blivit jätte trött på benfiskar nu, eller fiskar överhuvudtaget. Slog mig nyss vilket patetiskt liv de verkligen har. Kände som huvudet skulle sprängas när jag läste om dem så frågade mor om hon ville ut på en promenad. Slutade med att även min sjuke far följde med. När vi kom hem från den hoppade jag in i duschen och sitter just nu och tittar på Arsenal live. Fabregas är lagkapten! Har även för en gångs skull kommit ihåg att smörja in kinderna. Är så stolt över mig själv.Är så fruktansvärt trött på sockersuget jag känner hela tiden nu. Önskar bara att skiten kan bryta ut inatt så jag slipper gå runt och känna hur det vattnas hela tiden i munnen.

Har en lång och mysig sovmorgon imorron, precis som vi brukar ha. Men funderar ändå på att lägga mig hyfsat tidigt idag. Alltid lika skönt att få sova ut och vakna när kroppen själv vill. Kommer kanske till och med orkar upp imorron och läsa lite ur Doktor Glas om jag har tur.

//Jenny

Bonefishes

2008-11-25 @ 19:20:34


Efter lite biologi plugg och en lång stund liggandes på köksgolvet i desperata försök att kväva all skratt så har jag nu bestämt mig för att göra ytterligare ett ryck med biologin. Ska nu ta och jobba effektivt ram till kl. 20:00. Ska sedan försöka tjata med mig någon ut på en promenad.


Ska sedan hem och återigen försöka med fler desperata försök att finna någonstans att lyssna på livefotboll. Vill så gärna se/höra matchen idag. Första matchen då Fabbe är lagkapten. Åh, jag är stolt över honom.

Aja, benfiskar nu. EN väldigt intressant djurgrupp.

//Jenny

school never ends ...

2008-11-25 @ 15:00:23
Kom precis hem från en dag som känts ganska lugn och lätt.

Det fanns bara en sak som skulle kunna ändra humöret jag hade imorse och det inträffade. Var därför jätte tjurig, trött och irriterad på rättskunskapen. Men när Karro nämnde att Fabbe blivit lagkapten var jag tillbaka i den himmeln som jag existerat i tidigare. Men det dröjde inte länge förrän jag vara tillbaka i det hemska humöret igen. Resten av dagen slets jag mellan dessa två humör hela tiden.


Eftersom vi har grupparbeten att göra på biologin så drog jag hem efter närvarokollen. Sitter nu här med lite gottigheter och ska snart dra igång med allt pluggande. Har en hel del saker som ska göras. Men känner mig ändå ganska taggad.

Kom precis på att jag glömt engelskan, vilket var det första jag hade tänkt göra. Lyckat Jenny.

//Jenny

Fortfarande glad

2008-11-25 @ 08:34:40


Vilken underbar morgon
! Det är snö ute, ingen slask, ingen blåst, men det allra viktigaste är att Cesc Fabregas är lagkapten! Kom på det för några minuter sedan och det kändes som man lättade en meter ovanför marken.

Inget kommer få mig dåligt humör idag, INGET!. Det kan bryta ut ett tredje världskrig, jag kommer även kunna sväva runt med lyckliga tankar om allt och alla. Vilken underbar dag!

Min älskade Fabregas!

2008-11-24 @ 21:58:20
Ska börja inlägget med den gladaste nyheten på år och dag. En tanke som jag själv haft under en längre tid har ni blivit sann. Den fick mig även att springa och hoppa runt i hela huset i jakt på varenda familjemedlem som sedan fick en kram var. Cecs Fabregas har nu blivit Arsenals nya lagkapten!

Är verkligen jätte trött nu, och vill inget annat än att ligga i sängen och sova. Men ska försöka sammanfatta dagen. Den har var väldigt mysig med alla snö. Älskar verkligen sånt här väder!

Innan hockeyn var väl inte allt tipp topp, men när vi väl kom på plats så var det sjukt roligt. En av de roligaste matcherna, iaf den första perioden. Sedan blev det som en helt vanligt match.


Karolina Erikson
du är verkligen speciell. Vill att du ska veta det.

Ska nu susselulla. : )

//Jenny

sovmorgon

2008-11-24 @ 10:02:10

Vilken otroligt lång, mysig och skön sovmorgon jag hade idag. Det finns ingen bättre start på veckan än en sovmorgon på några timmar. Trots att jag vaknade flera gånger och för en halv sekund glömde bort att jag hade sovmorgon och greps av fasan att klockan snart skulle ringa, så var det verkligen hur skönt som helst. Sov drygt nio timmar, det borde säga allt.


Vaknade upp till detta snöväder vi nu har i Huddinge kommun. Vet ännu inte riktigt hur man ska tolka det. Har velat haft snö hur länge som helst. Bror blir även glad eftersom det betyder plogning, vilket han gillar, och ännu mer pengar. Vilket kan leda till att man få extra fina julklappar i år. Om han inte hinner spelar bort dem på pokerkvällar dvs.

Det enda negativa är att det är hockey idag. Vilket betyder fyra timmar att ta död på, och under dessa timmar kommer man säkert tvingas ut för att röka minst två gånger plus minst en gång under matchen.


Har fått en ny favorit sida. I call it scortum.

//Jenny

Det är storm ute!

2008-11-23 @ 20:25:56


Det blåser jätte mycket ute. Riktigt mysigt. Hoppas på att det ska bli världens storm inatt.

Har nu försökt läsa Doktor Glas. Trodde helt ärligt att boken var ganska bra, men har nu tvingat mig igenom 15 sidor, och kan konstatera att den verkligen, verkligen suger. Den är så tråkig. Förutom det så gör faktumet att jag nyss läst Om jag kunde drömma saken bättre. Har fortfarande hela historien inprintad i skallen och tänker på den i stort sätt hela tiden. Är också så van och inställd på att läsa Stephenie Meyers sätt att skriva med en sådan inlevelse så blir riktigt besviken så fort jag läser något annat. Vill egentligen inget annat just nu än att läsa de övriga böckerna och se filmen. Men ska försöka vara smart och prioritera skolan före det. Vet att jag tjatat en hel del om den boken. Men som sagt, den är så grymt bra!


Ikväll är det Supernatural. Har tvingat Karin att se det med mig. Är fortfarande jätte sur på henne, men, men life goes on. Ikväll är ett av mina favorit avsnitt. Henricksen kommer få tag på dem, och det kommer bli så spännande. Kommer så väl ihåg när jag såg avsnittet. Var verkligen livrädd hela tiden. Satt och väntade på det allra värsta. Gud, vad jag längtar!

//Jenny

Doktor Glas

2008-11-23 @ 19:25:27


Efter ett tags vila och lite Supernatural tittande tog jag mig i kragen. Fick en sådan lust att gå ut och gå så tvingade med mig mor ut på en promenad. Har man ingen annan i närheten så. Riktigt mysigt måste jag säga. Efter en tidig middag satte jag mig ner med far för att klara av matteläxan som jag hittade efter desperat letande.

Borde nu egentligen plugga KKT, men orkar inte. Ska istället börja läsa mänk boken, Doktor Glas, så slipper jag läsa den i veckan.


Känns som det kommer bli något liknande för mig med KKT som det blev för Emelie. Kommer troligen sitta och panikplugga några dagar innan.

//Jenny  

CPDAG

2008-11-23 @ 14:20:57

Fan vad jag hatar den här cp dagen. Ber verkligen att bland det värsta som finns ska ske snart, annars kommer hela veckan förvandlas till ett rent helvete. Är så trött, tjurig och allt man gör blir bara fel. Håller helt ärligt på att bryta ihop.


Fick nyligen reda på av Danne att en tjej som jag bara träffat 1½ gång tjatade förra helgen på honom och sin pojkvän att de tre plus jag skulle åka till Farsta för att hon skulle shoppa och ville ha en tjejkompis med sig. Vet inte riktigt hur man ska tolka det. Vanligtvis skulle jag ta det som en komplimang, men eftersom jag inte varit så social någon av de 1½ gångerna jag träffat henne så vet jag inte riktigt.

Är så trött och deprimerad just nu så jag märker hur jag svamlar på, fattar slutsatser som inte har någon som helst logik i sig, så ska nu istället ta och vila. Orkar verkligen inte idag.

//Jenny

ingen sovmorgon här

2008-11-23 @ 11:06:51

Tänkte för omväxlingens skull ta en sovmorgon imorse. Vilket aldrig verkar kunna gå i detta hus. Väcktes av pappa, ovanligt. Sågar han inte utanför garaget, vilket är precis utanför mitt fönster så städar han badrummet, vilket ligger precis utanför mitt rum. Det var det han gjorde imorse. Tänk er att vakna upp till ljudet av hur någon river ut i stort sätt hela badrummet. En mycket effektiv väckarklocka, men den var verkligen inte uppskattad.


Väntar nu på att han ska bli klar med det, måste duscha. Ska sedan få en massa saker gjorda idag. Bl.a. matte och fysik. Sedan ska en massa kläder tvättas och förhoppningsvis kommer man kunna börja lite lätt med KKT.

Greps igår av världens nostalgi attack. Blev så sugen på att lyssna på My girl och sedan satt jag och lyssnade på en massa gamla WL låtar. Just sådana låtar som de borde sjunga, som man alltid kommer förknippa dem med. Inte för jag klagar på de nyare låtarna.


Har ännu inte tittat ut genom fönstret. Kanske ska ta och göra det nu så man inte grips av någon slags anfall senare. Tio sekunder senare. Så farligt var det inte, var bredd på världens vinterland. Enligt mig får det gärna komma en decimeter till, så länge snön får finnas kvar inte förvandlas till slask så fort den fallit.

Måste medge ett jag saknar min bok ...

//Jenny

My girl

2008-11-22 @ 23:45:39

Logiken är så slående.

"Joe, why are you wearing a helmet?"

"Why aren't you wearing a helmet?"

"Good point."

The book is outread

2008-11-22 @ 20:13:14


Läste precis de sista raderna i boken. Fy farao vad bra den boken var. Finner inga ord för den. Idag blev det 122 sidor lästa, sju kapitel och en epilog.

Vet inte hur mycket jag skrattade när jag läste det sista kapitlet, allra roligaste var Edwards åsikt om blodtransfusionerna. Satt säkert i fem minuter och skrattade åt det. Kunde inte fortsätta läsa under tiden. Till slut fick jag ta mig i kragen för att läsa vidare.

Allt jag kan säga är, LÄS BOKEN! Den är verkligen sjukt bra.


Väntar nu på att klockan ska slå halv nio, Peter Johansson.

//Jenny

En kort sammanfattad lördag

2008-11-22 @ 18:06:11

Varför har jag och flera andra gått runt och önskat att det ska börja snöa? Varför var det tvunget att komma idag, kunde de inte hållit sig åtminstone en dag till?

Har lärt mig en sak idag, skaffa aldrig ett jobb med jour.


Vaknade tidigt imorse av en enda anledning. Handledarkurs. Var riktigt segt att gå upp och därför låg jag kvar i sängen i 1 timme och en kvart innan jag tvingade mig själv upp och fick stressa för att hinna. Egentligen skulle både Danne och pappa följe med, men en halvtimme innan vi senaste kulle åka ringde morfar. Första riktiga snön föll ju ner imorse, vilket betydde att alla giriga människor i vidja och högmora vill ha plogade vägar, vilket betydde att Danne var tvungen att ploga och kunde därför inte följa med.

Fick då sitta instängd i ett litet rum med pappa, äckel läraren och en massa okända människor i fyra timmar och låtsas lyssna på honom. Som tur var fanns det ett välbekant ansikte där, Emelie.


Efter handledar kursen kom man hem och skulle egentligen plugga. Men kände en sådan stor saknad av mina kusiner och mormor, så beslöt mig för att skjuta upp det och träffa dem en kort stund.

Tiggde sedan skjuts hem av Danne. Såg då på fotbollen samtidigt som jag läste Om jag kunde drömma.

Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma hem med pizzan de nyss åkte för att hämta. Resten av kvällen kommer endast bestå av en massa mys. Ska försöka läsa ut boken, så jag kan fokusera på pluggandet nästa vecka. Har ungefär 100 sidor kvar, och sex timmar på mig att läsa så omöjligt lär det ju inte vara. Dessutom är den så grymt spännande just nu.

//Jenny

sötast!

2008-11-21 @ 22:44:32

down we fall

2008-11-21 @ 21:09:01

Idag såg vi som sagt på Det sjunde inseglet idag i skolan. Kände så väl igen en av huvudrollerna, skulle egentligen nämna namnet på rollen nu, men vet ej vad han hette. Det var iaf skådespelaren. Fick en misstanke om att det var Nils Poppe, och frågade Johanna om det, men hon hade ingen aning om vem det var. Hur som helst så kollade jag nyss upp det, och visst var det han. Blir alltid lika stolt över mig själv när jag lyckas placera någon så. Blev även väldigt glad när jag började tänka på honom. Kommer ihåg att jag någon gång för mycket länge sedan lyckades se flera av hans filmer, troligen var jag hemma och sjuk, och jag älskade alla. Han medverkade i så många roliga filmer.


Såg nyss de senaste avsnitten av Supernatural och Christine. Dean började gråta i slutet av avsnittet och jag var nära att göra detsamma. Det var så sorligt och hemskt och jag vet inte vad.

Sedan blev det ett Christine. Då jag också höll på att börja gråta, fast av raka motsatsen. Fan vad rolig en serien är. Ska nu läsa lite mer Om jag kunde drömma.

//Jenny

page 265

2008-11-21 @ 19:32:08

Bara för att göra det klart, en gång för alla. Johanna, jag har haft vänner hela mitt liv.


Imorgon måste jag se på sing-a-long. Peter Johansson ska vara med. Åh, finner inga ord för den glädjen jag kände när jag såg puffningen för veckans avsnitt och man först bara hörde en röst och hans ansikte dök upp inuti huvudet och frågan "ska han vara med?" och ungefär två sekunder fick man svar på frågan när man såg honom sitta bredvid Clase Malmberg.


Har nu läst lite mer Om jag kunde drömma. Den boken är så bra, och man blir bara mer och mer kär i Edward Cullen. Vill verkligen så gärna se filmen.

Ska nu se Supernatural och Christine. Sedan blir det ytterligare lite Om jag kunde drömma.

//Jenny

onödig programdag

2008-11-21 @ 15:57:37

En verkligen helt onödig programdag.

Den började med HLR, vilket var ganska roligt. Vi räddade livet på Bernard, Brian och Ronaldo flera gånger om. Sedan var det lunch. Den var riktigt, riktigt god. Kotlettrad och klyftpotatis med brunsås.

Efter lunchen var det dags för den naturvetenskapliga delen av programdagen. Det blev två filmer om djur. Har ingen aning om vilka djur, hörde bara att björnar, vithajar och blåvalen nämndes. Gömde mig bakom Charlotte när ormarna kom. Men i stort sätt all koncentration gick åt för att spela och skicka sms från Johannas mobil.


Vi skulle egentligen ha slutat kl. 13:00, men eftersom Annie ville att vi skulle en film, det sjunde inseglet, utan avbrott fick vi stanna kvar för att se den. Fattade inte ett skit utav den och nästan hela filmen satt man och messade från Johannas mobil och skrattade åt Hamrin och Karro som tog så många roliga bilder. Har ett par, men tänkte att jag skulle vänta med att lägga upp dem och hoppas på att Hamrin kan utöka mitt album. Måste även lägga till att Karolina Erikson frivilligt ställde upp på samtliga bilder.

Fick även en ny kompis idag, som enligt Johanna var en hur stor sensation som helst. Trodde nästan hon skulle förklara denna dag som en högtidsdag och i fortsättningen fira den mer än någon annan dag vi firar här i Sverige. På vägen stötte även den tjejen på en liten 93:a.


Ska troligen på körkorts sak imorron. Vilket betyder att kvällen kommer vara lugn. Bad bror nyss att fixa fyra filmer, varav han fann alla utom en. Twilight, vilket egentligen var den viktigaste. Men, men, får väl nöja mig med de tre andra och ett Christine samt Supernatural avsnitt.
//Jenny

JAG MÅSTE SE DEN!

2008-11-20 @ 22:05:46

Figren gjorde en zorro!

2008-11-20 @ 21:59:22

Har precis kommit hem från hockeyn. Sitter just nu och äter lite samtidigt som man kollar på tv:n. Ville skriva av mig lite grann, men vet ej vad man ska säga.


Hockeyn var grymt rolig, en av de roligaste. Den enda matchen som varit roligare var den mot Linköping. Innan hockeyn insåg både jag och Johanna att vi skulle göra ett jävligt bra radioprogram, med sådan fantasi och tankar som vi har. Funderar nästan att starta ett som kommer sändas på Östras kanal. Under hockey sades och skedde en hel del saker. Karro upptäckte min talang, bluetooth misstag skedde även, vi såg några kära vänner, spanade in fel kille och så en massa andra saker. Det var hur kul som helst, precis som det ska vara.


Tack för en rolig kväll! På måndag blir det samma sak igen ... eller ska vi gå på den matchen?

//Jenny

hockey idag igen!

2008-11-20 @ 07:11:45


Usch, vad kallt, mörkt och tråkigt det är ute.

Sitter just nu och äter, är hur trött som helst och hade gärna sovit ett par timmar till. Men det går ju inte, då hade man missat Anders Tolls rättskunskapslektion. Har packat den stora väskan, och har ingen aning vad jag ska ha på mig idag. Hatar sånna dagar, vet jag inte det på morgon brukar jag oftast inte veta det förrän två minuter innan man ska gå, då sliter man bara på sig det första bästa man ser.


Idag är det hockey. Ska gå med Johanna och Karro. Har inte hunnit bokat några biljetter, men förhoppningsvis så kommer vi inte få lika dåliga som sist. Tror inte att Frölunda lockar lika mycket folk, men, men, jag kan ha fel. Ska väl försöka lägga på ett kol nu.

//Jenny

UNBELIEVABLE!

2008-11-19 @ 21:48:11


Jag måste verkligen berätta en ska som jag nyss upptäckte. Jag bara måste! Känns som jag kommer spricka av glädje snart!

Jonna Ah Ahvander har börjat blogga igen! Hur många av er läsare hoppar inte just nu av lycka

mys, mys.

2008-11-19 @ 21:24:54

Efter att ha försökt gjort den där engelska läxa, gett upp för att sedan försöka igen och ge upp och sedan slutligen försökt göra den på msn i en  konversation med både Johanna och Caroline så får det räcka. Vi fick ut alla ord förutom fyra, och förhoppningsvis har vi inte placerat mer än hälften av dem fel.

Har även hunnit med att läsa 60 sidor i boken. Kommer ihåg när jag läste Alexander, då var 50-60 sidor jätte mycket. När jag läser Twilight (om jag kunde drömma) så är 50 sidor ingenting och ungefär det vanliga intervallerna man läser om man inte lider utav tidsbrist.


Kommer tyvärr inte kunna läsa något imorron, eftersom det är hockey direkt efter skolan som gäller. DIF - Frölunda, en match som Karro sett framemot. Denna gång ska även Johanna följa med. : )

Ska nu stänga av datorn, gå ut i vardagsrummet och läsa något kapitel till med fotbollen som bakgrundsljud.

//Jenny

Engelska läxa

2008-11-19 @ 18:16:42

Har nu ätit och gjort engelskan. Tänkte för en gångs skull vara duktig och göra den. Men när man slog upp sidan som uppgiften fanns på ångrade man sig på direkten. Den var hur lång som helst, hur tråkig och jobbig som helst. Så beslöt mig för att strunta i den. Men efter peppande och några örfilar från Caroline så beslöt jag mig för att försöka göra den. Så nu efter två genomläsningar av texten så har jag lyckats pressa in 6 ord utav 33. Hur bra är man på engelska egentligen?

Fryser som en idiot så ska snart värma lite choklad, vispa grädde och sedan börja läsa. Senare ikväll är det ju dessutom fotboll. : )


De som känner mig vet hur besatt jag var av Prison break för något år sedan. Att missa ett Prison break avsnitt var ungefär samma sak som att begå självmord eller spela hockey i NHL, det fanns inte i tankarna. Vilket gör mig väldigt förvånad och chockerad över hur lite jag bryr mig om det nu för tiden. Har nu två måndag i rad slagit på tv:n ungefär tjugo över tio och upptäckt av en slump att Prison break går. I måndags bytte jag till och med kanal efter att ha sett två minuter av det. Med andra ord, den serien är verkligen helt pajad.


Ska nu göra läxan med Johanna, kommer ju iaf gå lite bättre då. : )

//Jenny

The day after yesterday

2008-11-19 @ 17:17:34

Har precis kommit hem från en dag som varit ganska rolig.

Otroligt nog så sov jag ända till kl. nio imorse, något jag aldrig brukar göra på onsdagar. Väcktes utav väckarklockan och tvingade mig själv upp tjugo minuter senare. Gjorde i ordning frukost och läste ytterligare ett kapitel ur boken. Den är bra!

När man kom till skolan var första lektionen matte, blev lämnad ensam efter Johanna och Karro skulle på intervju. Vilket bara var bra eftersom jag förstod genomgången och faktiskt klarade av några tal i boken. Sedan var det lunch och idrott. Idrotten var verkligen bland det läskigaste. Klasserna fick bygga varsin hinderbana och skulle sedan leda en från den andra klassen genom den, och personen som leddes bar ögonbindel. Läskigt, men sjukt kul! Sista lektionen var fysik, som gick ganska snabbt för att vara fysik.Åkte sedan till Farsta med Anna, Diana och Karro. Där skiljdes vi åt och gick alla olika vägar, förutom jag och Anna som gick tillsammans. Skulle köpa lite småsaker, vilket också köptes. Men inte det allra viktigaste, eftersom Bokia i Farsta är så efter som de är. Ska nu göra engelska läxan innan maten och efter den ska jag läsa smaska på något gott. Har ännu inte bestämt mig, antingen blir det varm choklad eller grönsaksdipp.

Tittade nyss igenom all bilder från gårdagens match på hemsidan, som tur är så fanns inte jag eller Karro med på någon.

//Jenny

Dagens citat:
- "
Kulan och staven berör varandra... det låter så socialt. Kan man säga så?"
                                                            - Lars-Olof
, våran käre fysiklärare.

"det känns som det lukte zombie"

2008-11-18 @ 22:01:15
Hela dagen var blandad. Den gick från att vissa stunder vara jätte bra och mysig till botten och sedan allt däremellan. Ska inte skriva så mycket. Höjdpunkten var iaf början av hockeyn, och att man faktikst hann läsa ett kapitel ur boken imorse i väntan på alla andra. 
Ska nu värma mina fötter. De känns som isbitar.
//Jenny  

hockey imorron!

2008-11-17 @ 22:01:11


Jag kom ihåg när jag för ett bra tag sedan såg en film, och efter den sa att jag ville ha en Ted. Har nu ändrat mig, nu vill jag ha en Edward Cullen.
Har nu läst 130 sidor vilket motsvarar 8 kapitel. Vilket är 100 sidor mer än vad det var tänkt från början. Men känns bara som jag har läst 20. Fattar inte hur jag kommer klara mig imorron utan att läsa något. Kan även lova att på onsdag kommer det inte bli något KKT. Det kommer bli en massa Om jag kunde drömma. Skulle inte förvåna mig om jag gick upp tidigare bara för att hinna med att läsa innan man ska bege sig till skolan.


Funderar även på att tvinga med Karro in på Åhléns och någon bokhandel imorron. Måste verkligen ha fortsättningen när boken tar slut! Mengmei He, varför tipsade du mig inte om den här boken tidigare?!

Duktigt som man är kom man iaf ihåg att smörja in kinderna.
//Jenny

Twilight

2008-11-17 @ 18:51:03


Har nu läst 30 sidor i boken, vilket motsvarar första kapitlet. Boken  hade mig redan efter första sidan. Har målat upp världens bild utav Edward, och den är riktigt trevlig måste jag säga. Ska nu fortsätta läsa nu.

Hoppas bara att den fortsätter vara så bra, brukar inte gilla den typen av böcker.

  

Imorron är det hockey Karolina! Längtar som fan. Måste även fixa vinterjackan idag. Kände idag när man kom ut från provet att jag aldrig skulle klara mig imorron utan den.

//Jenny

DIFTV

2008-11-17 @ 18:04:16

Hockey imorron Karolina, LÄNGTAR!

57 Celsius

2008-11-17 @ 17:18:57

Dagen som började riktigt bra utspelade sig inte fullt så bra.

Dagen inleddes med lite avslappning och balladdans på svenskan, sedan delas en ny uppgift ut. Ganska roligt och annorlunda måste jag säga. Sedan var det dags för mänk, där man kom undan lindrigt trots man bara läst första stycket i boken som skulle varit utläst tills idag. Kemi efter, vilket var ganska okej. Förstod det mesta. Lärde mig även något nytt idag. Enligt Saied har vi 57 Celsius som kroppstemperatur.


Lunchen var helt okej, enligt mig. Den bestod utav lapkojs. Efter det har vi fysik, där Lars-Olof total chockade alla genom att börja lektionen med frasen "Jag har rättat proven". Tanken att man skulle få tillbaka proven med 0 rätt slog mig och jag började förbereda mig för det värsta när han sa att gränsen för G var 12. Kom ihåg ångesten som vällde fram när jag lämnade in provet, försökte sedan förtränga det och blicka framåt. Men när man blev uppropad idag och fick provet i handen så lättade minst 12 ton från en. Finns nästan ingen underbarare känsla än den lättnanden man känner när man får utdelning för något man verkligen kämpat för. För det har jag verkligen, och när man såg siffrorna 12/33 på pappret var det svårt att hålla tillbaka leendet.


Efter fysiken var det en lång samhälles lektion som var lite intressant vid vissa tillfällen. Sedan var det ett matteprov som nästan inte höll på att bli av. När halva klassen samlats inne i klassrummet sa Sara efter 5 minuter att hon inte fått något prov från Lisa. Lyckligtvis så gick Lisa förbi någon minut senare och fick avslöja att hon totalt glömt bort det. Det var bara att springa iväg till arbetsrummet och hämta proven. Så tio minuter senare fick vi dem, och efter ytterligare 40 minuter lämnade jag rummet. Ganska nöjd med vissa frågor, men riktigt irriterad på andra.

På vägen hem stannade inte heller busschauffören vid min hållplats så fick åka en till och sedan gå biten hem. Vilket inte alls var lyckat eftersom jag igår inte smörjde in kinderna. Så när man kom hem var de helt illröda, vilket är orsaken till varför jag inte orkar läsa någon KKT idag. Funderar på att istället börja läsa boken Mengmei He rekommenderade och ta KKT på onsdag.  

Shit, blev ett riktigt långt inlägg. Aja, hoppas någon iaf inte somnade efter de första raderna.

//Jenny

don't get me wrong

2008-11-17 @ 07:59:22

Om jag hade trott på karma hade jag verkligen mått skit efter detta inlägg. Men som tur är så gör jag inte det. Vilket gör att jag kan skriva detta inlägg utan några som helst skuldkänslor eller ånger.


Jag fattar inte hur vissa människor som man verkligen avskyr kan påverka ens liv så mycket som vissa gör. Jag pratar om sånna människor som jag inte vill ha något att göra med, de som man inte vill titta på, prata med, ha i sin närhet, inte vara i närheten av sina vänner, sånna människor som man inte vill veta om att de existerar. De som man önskar aldrig kommit in i ens liv, de som man på varje sätt försökt undvika sedan de olyckligtvis dök upp.

Visst, jag överdriver säkert. Mitt liv skulle fan varit så om den här personen aldrig kommit in i det, och det kan jag säga med alla säkerhet. Jag har aldrig önskat att någon ska bli så sårad som jag gör nu med den här personen. Har ända sedan jag lärt känna dig glatt mig åt varenda gång något olyckligt skett dig. Jag vet att jag låter som en hemsk människa nu. Men faktum är att jag tål verkligen inte dig. Visste från allra första början att du var problem, och du har inte bevisat motsatsen sedan dess.

i väntan på SuperN

2008-11-16 @ 21:54:57

Sitter och väntar på att Supernatural ska börja. Kvällens avsnitt är ganska roligt, dock lite sorligt. Kommer få se Dean lite mer än 100 gånger, överdriver inte.Just nu är det riktigt läskigt att tita ut. Folk som varit hemma hos mig vet hur off jag bor, och hur mörkt det bli när solen går ner. Tänk er in då i den här situationen. Ingen, och då menar jag ingen gatubelysning fungerar. Kan ju säga att en hel del olika sekvenser har spelats upp i huvudet. Har dessutom haft ett litet Supernatural maraton i helgen och man vet ju vad som brukar ske i dem, vilket gett mig ännu fler idéer.

//Jenny

006 & 008 snart Karin.

2008-11-16 @ 14:40:46
Första snön har nu fallit. Alltid lika kul att se folks olika reaktioner. Vissa uppskattar det, vissa inte. Själv uppskattar jag den om det är snö.  Dvs. att det är drygt 1 dm och det inte förvandlas till slask så fort det kommit. Då är snö riktigt mysigt, älskar att ha på sig lagom mycket kläder när man ute i snöväder och det är varken för varmt eller för kallt. Men snö blandat med slask och varmgrader är bland det hemskaste som finns. Usch, man blir så deprimerad av sånt väder eftersom det påminner om hösten.

Satt och räknade matte när snön började ösa ner. Efter ett litet tag fick jag verkligen julkänsla och det var så oerhört mysigt. Det är inte långt kvar nu, till alla julklappar, värmen, dofterna från granen och allt annat som hör till julen... men framförallt längtar jag till J-VM!


Har nu annars räknat matte ett tag. Ska se det sista Supernatural avsnittet nu innan jag drar igång igen.

Haha, när man tittar ut nu så har nästan allt redan försvunnit.

// Jenny

Don't shed a tear when my life ends.

2008-11-16 @ 11:35:55
Ska snart dra igång med pluggandet igen. Tanken är att man ska hinna gå igenom allt till det äckliga matteprovet man har imorron. Förhoppningsvis ska man även hinna med lite KKT. En sak som jag måste hinna med är det tredje osedda Supernatural avsnittet. Är fortfarande i djupt chocktillstånd att jag såg två avsnitt när det var kolsvart ute utan att bli rädd. Ett utav dem såg jag till och med precis innan jag gick och la mig, men inte skrämdes man utav det och inga mardrömmar drömdes ej. Det kanske bli någon skräckfilm snart.

När jag ser eller höra saker som du säger till dina vänner, sånna saker som man bara säga till sina närmaste så blir jag så full av skratt, och tycker att du i stort sätt är riktigt patetisk. För jag vet att du har sagt sådana saker till mig, jag vet att du sagt det till andra och jag vet att du säger sånna saker till den personen som du för stunden gillar mest. Nästan hälften av allt du sagt till mig tar jag inte åt mig utav, för jag vet att du kan säga sådana saker till vem som helst. Du är en av de personerna som betyder mest för mig, men du är också samtidigt en av de falskaste jag känner.

Sitter fortfarande och skrattar åt Chris Rock. Herregud vad rolig han är. Önskar att jag lagt märke till honom som stand-up komiker tidigare.

//Jenny

Supernatural

2008-11-16 @ 00:16:18


Herregud vad jag älskade Deans blickar i avsnittet jag nyss såg. Om ni någon gång ska se Supernatural måste ni se, Whising thinking säsong 4 avsnitt 8. Lovar att detta kommer vara ett av de avsnittet jag kommer se om flera gånger. Skulle inte förvåna mig om den hamnade på iPoden.

"Women, showers, we gotta help these people"

"The working title is Supernatural"

"Yeah, and on Thursdays we're teddy bears doctors"

Chris Rock is the man

2008-11-15 @ 23:29:19

Har än så länge bara sett ett Supernatural avsnitt. Precis när jag skulle slå på det andra två såg jag att Chris Rock: Kill the messenger gick på tv och kunde inte låta bli att titta. Han är så sjukt roligt, fattar verkligen inte hur jag inte kunnat lagt märke till att han kör stand-up tidigare. Var ganska komiskt att se hur folk i olika länder skrattar åt olika saker. Ska nu försöka se ytterligare ett Supernatural avsnitt innan det är dags att sova.


En tanke slog mig för ett litet tag sedan. Under det senaste halvåret har nästan alla mina vänner en kommentar som handlar om min förälskelse i små barn. Det sjuka med är att alla har då i dessa stunder menat att jag behöver ett barn. Så sent som igår fälldes en kommentar från Jonna i stil med att jag måste skaffa en nu. Är jag verkligen så hemsk? Isf måste jag verkligen ändra mig. Måste få Karro att smitta mig.
//Jenny

Fly Emirates

2008-11-15 @ 13:40:03
Ska nu dra igång med allt pluggandet riktigt ordentligt. Har planerat kvällen för mig, och det kommer bli en otroligt mysig hemma kväll. Troligen den bästa någonsin! Efter kl. 20:00 är det slut pluggat. Inget mer får göras efter detta. Resten av kvällen kommer bestå utav de tre missade Supernatural avsnitten som gått under de senaste veckorna. Lovade sedan Jonna att man skulle bli medlem på blip, så vi kunde spela fyra-i-rad där. Förhoppningsvis kommer jag även hinna med att se Goal 2. Dessutom kommer dagen kännas extra mysig eftersom det är fotboll vid 16:oo.

Nej, nu ska jag verkligen göra ett ryck med allt så man kan sitta och njuta ikväll.

  

En liten tanke slog mig nyss, läste någonstans att Rosicky skulle vara spelklar matchen den 11 november. Har inte sett någonstans om han spelade då, tänker inte efter det svaret. Det får bli en överraskning. Men tänk om, det skulle verkligen göra min helg!

//Jenny

dags för matte nu!

2008-11-15 @ 12:05:19

Kom hem för ett tag sedan från en otroligt mysig tid hos Jonna. Som vanligt blev det en massa skratt, flams och sådant. Alltid lika roligt. Ska nu slänga ner en tvätt i maskinen, kolla när fotbollen börjar ringa bror och sedan börja plugga. Ska försöka hinna med hälften av all matte som ska göras och kanske till och med rättskunskapen och lite KKT om jag orkar. Mor och far är hos farfar och hälsar på, följde inte med pga. allt pluggande så ska försöka utnyttja ensamheten nu så gott man kan.


Vill avsluta detta inlägg med att meddela Jonna att du är värd lite mer än 19 öre.

//Jenny  

En eftermiddag med favorit Mingisen.

2008-11-14 @ 19:14:13

Kom hem för ett tag sedan, men har inte orkat skriva något förrän nu. Är helt slut, och fötterna värker fortfarande. Dagen i skolan flöt på som vilken annan dag som helst, och som vanligt insåg man inte att det var fredag förrän man slutade. Vi fick sluta tidigare från kemin, vilket gjorde att jag tog bussen till Farsta med Mengmei istället för att vänta på mor och far i en kvart. När vi väl kom till Farsta letade vi efter present till Anna och fann en ganska snabbt. Mötte sedan mor och far för att fixa bankkortet medan Mingis fick roa sig ensam i centrum.  

Efter det drog vi till Hanninge, där Mingis desperata jakt på en bok fortsatte. Lyckligtvis fann hon den och lyckan var total. Det blev ytterligare en present köpt till Anna, hon är verkligen bortskämd. Sedan blev det mat, donken idag igen ... usch. Ska snart vidare till Jonna där det blir lite film och sånt mys, som vanligt. : ) Kan även meddela för den intresserade att det är där man kommer spendera natten.


Dagen som inte var planerad överhuvudtaget, och troligen skulle varit ytterligare en hemmakväll förvandlades till en alldeles mysig dag. Först med Mingis, och sedan med Jonna.  Älskar sådana dagar som är helt oplanerade förvandlas till riktiga mysdagar.

//Jenny

morgonilska

2008-11-14 @ 08:42:33

När jag vaknade imorse blev så arg så jag vet inte vad. Var jätte trött och hade ingen större lust att gå upp, men när denna händelse inträffade fick jag energi. Låg då i sängen och halv sov, kollade på vakna med the vocie som jag gör varje morgon. Så satte de igång någon låt som jag aldrig hört tidigare, som efter bara några sekunder skickade ut vibbar om att den kunde vara riktigt bra. Men fem sekunder senare så ändrade jag mig.

När refrängen sedan började så tog ilskan över totalt. De jävlarna som har gjort låten tagit en av de finaste refrängerna som finns, Written in the stars, och gjort den så jävla dålig. De hade till och med snott melodin, men ändå misslyckats med låten. Hur fan kan man?! Resten av låten var också kass, men det var väl inte så chockerande. Men är verkligen helt mållös över faktumet att några faktiskt kunde förstöra den refrängen.När jag och smetade på mascara imorse så flög tankarna väg, och landade på Brian. Började sedan tänka på de Angela sa sist vi pratade, och kom fram till att om hennes är Freddie, så är min Brian. Men bara två sekunder efter att den tanken slagit mig dök en annan person upp i huvudet. Den otroligt fina 21:an från MB. Den killen kommer man alltid vara extra svag för. Skulle så gärna vilja se honom idag. För att se om den bilden man har i huvudet stämmer, eller om den är helt missbildad. Försöket att glömma honom fungerade inte riktigt. Han dyker upp i huvudet lite då och då, tillsammans med det pinsammaste jag gjort.

Usch, nu kommer jag gå runt med honom i huvudet hela dagen.

//Jenny

PINKY!

2008-11-14 @ 08:08:42

And the earth feels better than heaven,
just because you're here.

Hamrin & jag.

2008-11-13 @ 21:37:59

Hamrin och jag har ett väldigt meningfullt liv. Vilket ni kan se här.

tre (små) söttroll

2008-11-13 @ 21:06:30

Har sedan mitt senaste inlägg hunnit med en hel del, har sett 2 How I Met you mother och 2½ men avsnitt, pluggat, retat Hamrin, ätit, lyckats spärra mitt Internet bankkonto, skannat in klassfotot och spelat en hel del spel med Lisa. Har även hunnit med att läsa Johannas blogg, som hon uppdaterar ungefär tre gånger om året. Känner mig ganska förberedd inför morgondagens prov nu.

Ska ta och ladda hem nya Christine avsnittet, kommer det hem fort så blir det väl att titta på det.

//Jenny

ARG!

2008-11-13 @ 16:08:58

Är så förbannad nu så man är helt likgiltig. Dagen började då tidigt för mig eftersom man skulle upp och plugga svenska innan skolan.

Kom till skolan kvart över elva, hade då engelska fem över halv. En lektion som man visste vi skulle få klara oss utan Marit, skulle se klart en film och sedan arbete med gruppuppgiften. Fick även reda på att samhällen var inställd eftersom Lene var sjuk. Blev redan då irriterad eftersom man kunnat kommit klockan tre till sista lektionen KKT, som man aldrig vill gå på. När engelskan väl drog igång så orkade jag och Johanna inte se filmen, gick istället för att skriva uppgiften. Hann inte så långt med den heller, eftersom ingen var på humör. När Anna och Challe sedan kom så beslöt vi oss för att skriva den på måndag. Hade då en håltimme på två timmar, så jag och Johanna åkte till Farsta.


Kom tillbaka en halvtimme innan lektionen skulle börja. Började då motionera, som man alltid gör när man har håltimme. Till slut hängde även Karro på och vi gick och pratade hur duktiga vi var som stannat kvar och inte dragit hem. Speciellt när vi alla tre hade så tråkiga lektioner. När det var fem minuter kvar innan lektionen skulle börja slog vi oss ner i bibblo. Då kläckte Karro ur sig: "Tänk om vi inte har någon lektion nu." Johanna blev direkt road över den tanken och jag svarade "ofta." Eftersom den lektionen aldrig skulle bli inställd. Såg då en lapp som satt på dörren och när jag meddelade de andra om det skuttade Johanna upp för att se vad det stod på den. Hon kom tillbaka skrattandes, av någon anledning så var lektionen inställd. Har aldrig i hela mitt liv varit så förbannad över en inställd lektion. Hade inte ens behövt gått till skolan idag!

Så frustrerande! Ska nu ägna mig åt lite svenska och senare ikväll är det Supernatural och Christine som gäller.

// Jenny

Room to breathe

2008-11-13 @ 08:32:41

Goder natt

2008-11-12 @ 22:40:32

Jag mår så sjukt mycket bättre nu! Min föräldrar är verkligen de bästa! När mamma kom in i mitt rum med tummarna upp kändes det som det lättnade 3678 ton från en och jag flög upp ur stolen.

Då blir det alltså en sovmorgon imorron. Börjar halv tolv (igen). Men ska upp tidigt, lovade mor och far att plugga ordentligt på svenskan, och inte tänker jag svika dem nu. Så börjar halv tolv imorron och slutar halv sex, låter väl som mysig dag? Kommer komma hem i kolmörker, men samtidigt kommer man ju börja lagom till skymningen så det gör väl inget.


Ska nu ta och lägga mig. God natt på er alla.

//Jenny

JAG ÄLSKAR MINA FÖRÄLDRAR!

2008-11-12 @ 20:21:19

JAG ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR VERKLIGEN MINA FÖRÄLDRAR
!

hockey nästa vecka

2008-11-12 @ 18:07:59
Är verkligen inte på humör för att plugga. Inte överhuvudtaget. Funderar seriöst på att skita i att plugga så får det gå som det går imorron. Kommer ändå inte får bättre än G om jag verkligen kämpar för att lära mig allt idag. Har varit så trött och deprimerad de senaste dagarna. Antingen håller jag på att bli sjuk , eller så är hösten, pluggandet och all annan skit just nu som förstör allt. Vad orsaken än är så är det riktigt jobbigt och önskar bara att det kunde försvinna.

Längtar sjukt mycket till nästa vecka. Hockey två gånger, ska bli så kul. Och så kommer man slippa allt plugg. Usch, fy sjutton vilket helvete detta är.

//Jenny  

Internationella snälla Jenny dagen

2008-11-12 @ 16:25:01

Den här dagen var riktigt rolig, om man bortser från fysikprovet och matten, vilket bara lämnar kvar lunch och idrott. Idrotten var verkligen sjukt kul! Roligaste var när vi skulle transportera stocken.Idag är det som sagt den efterlängtade (för Karin) internationella snälla Jenny dagen. Egentligen tycker jag den är riktigt löjlig och patetisk, eftersom jag alltid är snäll. Men Karin ville att jag skulle införa en så det gjorde jag. Man kan ju inte säga nej till den sötsaken. Hon är så söt och underbar.

Usch, resten av kvällen kommer bestå utav biologiplugg. Hade mycket hellre spenderat den med den bästa vännen man kan ha, Karin.

//Jenny

bästa reklamen!

2008-11-12 @ 10:45:28

för mycket fotboll är omöjligt!

2008-11-11 @ 20:39:55

Är så sjukt trött nu. Har pluggat alldeles för mycket, dessutom har man sovit för lite de senaste dagarna. Så ska nu gå och lägga mig. Kommer vakna sjukt tidigt imorron, långt innan jag egentligen behöver gå upp, men skiter i det just nu. Ska bara ta reda på vad det står i matchen och sedan ska jag sova. GAAH, vad skönt!

Idag började jag och Karro diskutera fotboll. Jag vet hur Hamrin burkar reagera när vi drar igång, men har alltid trott att hon överreagerat eftersom hon är intresserad av fotboll någonstans. Men när jag satte mig på bussen idag på väg hem så började jag inse att det kanske stämmer. För när jag slog mig ner så kändes jag hur ont jag hade i mina käkar efter allt prat. Är vi verkligen så hemska när det kommer till fotboll?

Jag har kommit fram till att antingen så hatar man Chelsea, eller så älskar man dem... finns inget där mittemellan.

// Jenny

So tell me what we're fighting for

2008-11-11 @ 16:18:37
En regning inriktningstisdag, det är precis de orden som beskriver denna dag... och onödig. För att sammanfatta den så var det en dag med mycket droger, för mycket droger, konstaterandet att jag behöver bli trevligare, hockeymålet, utan hockey och en massa motion.

Ska nu läsa lite biologi innan maten, sedan är det dags för fysik igen ... usch!


Börjar helt ärligt bli riktigt förbannad. Bestäm dig någon jävla gång. Nu säger du en sak och gör sedan något helt annat. Hur vill du ha det? Vet att jag egentligen inte borde bry mig, men blir så fruktansvärt arg när du håller på så här. Tycker hela grejen är helt absurd, men gjorde detta enbart för dig. Så snälla, gör saken inte svårare än vad det redan är.

// Jenny

P. Johansson

2008-11-11 @ 07:10:37

alldeles för mycket plugg

2008-11-10 @ 19:26:02


När jag var på väg hem från skolan kände jag hur slut. Tog därför en snabb sväng förbi mormor och morfar där man tiggde lite cola. Misstänkte att det krävdes för att klara fysiken. När jag kom hem la jag mig i sängen och tittade på tv ett tag, åt en macka, la mig ner igen. Satt mig sedan en stund vid datorn för att sedan återvända till sängen igen där jag till somnade och sov i 20 minuter innan maten var klar.

Så fort middagen var uppäten började fysikpluggandet och nu tagit en kort paus i den. Ska snart plugga lite till, duscha och sedan sova. Vilket betyder att det inte kommer bli någon biologi idag. Ska sova tidigt idag, behöver det. Dessutom så har sovmorgonen imorron dragits in för beteende människorna eftersom det är inriktiningsdag, med ettorna (!).


Nej, nu blir det lite happymusik och sedan med fysik.

// Jenny

fysiksjuka

2008-11-09 @ 21:35:52

Har nu räknat fysik sedan andra perioden av hockeyn, dvs. sedan kvart i sju. Är helt chockad när jag tänker tillbaka på det. För det första att jag ens räknade något mer, för det andra för att jag räknade fram till kl. nio. Pluggar aldrig längre än till åtta, alla ork tar liksom slut då.

Pappa kom in i mitt rum under första pausen och frågade om jag skulle räkna något mer. Nej svarade jag lite tjurigt, tio minuter senare smög jag ut i köket och hämtade böckerna och slog mig sedan ner i mitt rum och började räkna. Måste säga att det var riktigt mysigt att sitta och räkna. Nu börjar jag själv nästan tro att jag har feber. Men grejen är den att jag räknade nästan igenom hela kapitel fem och det gick som ett rinnande vatten. Fysik är riktigt roligt... när man kan det.
Så förhoppningsvis klarar jag alla frågor från kapitel fem och kan få ett G på onsdag.


Såg för en liten stund sedan något annat som gjorde mig glatt överraskad. En av mina favorit skådespelare är en stand-up komiker, och varje lördag går det ett program på ettan som han medverkar i. Pratar såklart om Chris Rock. Han är så rolig, man blir glad så fort man ser honom, och hans röst får en verkligen att le. Han är så söt.

Sitter nu och försöker bestämma mig för om jag ska se Supernatural eller inte. Med tanke på att kl. ändå snart är Supernatural så lär det inte bli något annat än att titta på det. Dessutom så har jag haft det väldigt svårt att hålla mig borta från tv:n när det gått. Hade till och med svårt när Fresh blood rullade.

Aja, nu är det väl slutbabblat.

// Jenny

ÄNTLIGEN KLAR!

2008-11-09 @ 16:23:11

ÄNTLIGEN KLAR MED SAMHÄLLEN!

Fan vad jag längtar till skolan imorron. Vill träffa vännerna, kunna skratta och bara för några sekunder glömma bort allt jävla plugg och alla annan skit som slängs på en just nu.

Skulle egentligen ha räknat mer fysik idag, men orkar verkligen inte. Istället blir det lite fika och hockey om ett tag. Ska väl börja plugga lite biologi också.


Har under de senaste dagarna kommit på hur mycket musiken egentligen betyder för en. Det är helt sjukt hur glad vissa låtar kan göra mig, och det behöver inte vara låtar som jag realetrar till någon eller något när jag hör. Jag blir bara glad av den.  

För er som undrar kan jag även meddela att Johannas dans idag kommer gå skit. Men jag tycker om henne ändå. : )

// Jenny

arsenal.com

2008-11-09 @ 14:30:19

Det gäller att finna ljuset i det mörka, om det nu går ...
Känner att jag klagat en hel del idag när det gällt allt pluggandet, men det har verkligen varit hemskt. Så nu ska jag försöka ta och förklara det på mitt sätt. Under de senaste veckorna har jag haft så mycket så jag just nu har 3 Friday night lights avsnitt hemma som jag ännu inte sett, jag har två Christine avsnitt och, håll i er nu, jag ahr två Supernatural avsnitt som jag ännu inte sett. Jag har inte haft tid för någon av dem, och varje gång jag tänker på Supernatural avsnitten börjar jag nästan gråta. Vill så gärna se dem, men försöker vara duktigt och prioritera det viktigaste.

Aja, man får väl glädjas åt vinsten igår.

// Jenny

så jävla trött på allt

2008-11-09 @ 13:20:56


Just nu har jag lust att gå och dränka mig i en sjön någonstans. Ska skriva den dära jävla vattenanalysen nu, vilket komiskt sammanträffande, men har ingen aning vad jag ska skriva och analysera. Inte står det någonstans heller och ingen annan som jag frågat fattar varför.

Är så jävla trött på allt plugg just nu. Funderar nästan på att sjukanmäla mig hela veckan så man kan vara hemma och plugga ikapp, men såklart skulle man hamna efter med allt annat då. Fysiken kan dra åt helvete, ska fokusera på svenskan och biologin, tror jag iaf.


När de sa att tvåan skulle vara så mycket värre än ettan trodde jag dem inte. Men det är sant. Inte konstigt att allt flera ungdomar hoppar av eller strunta i gymnasiet, att folka inte väljer naturprogrammet längre och att betygen är så dålig som de är. Vad fan är det för fel på samhället egentligen?

Hatar det oändliga pluggandet

2008-11-09 @ 11:33:10

Nu har man ytterligare en sådan vecka framför sig som får en att vilja börja gråta så fort man tänker på den. Har idag två inlämningar att göra, den ena är inte klar och har inte börjat på den andra än. På måndag har vi något läxförhör på svenskan på något vi gick igenom i fredags. På onsdag är det fysikprov och jag har inte ens kommit till hälften. På torsdag är det biologi som jag inte ens har tittat på än och på fredag är språkhistoria prov i svenska.


Kvällen igår var iaf hur mysig som helst. Det är verkligen så hemma hos Blåbär. Det spelar ingen roll hur länge man inte träffat de människorna, men är alltid lika välkommen och det märks aldrig hur mycket tid som flutit förbi utan att vi setts. Gårdagen bestod precis som vanligt när det gäller systrarna Ahvander, av stunder då det var så lugnt, mysigt och slappt att man skulle kunna somna (inte för att det är tråkigt) och nästa sekund bestod utav aktiviteter som var så uppspelta, konditionskrävande och flummiga så det finns inte. Har sagt det förut, men stämmer så bra in. När man är med dem vet man aldrig vad som väntar en.

Ska nu återgå till allt jävla plugg just nu. Hatar verkligen detta.

// Jenny

plugg på en lördag

2008-11-08 @ 18:21:16

Sitter nu med min samhällsuppgift. Ska skriva lite på den och läsa svenska, sedan ska man över till Jonna. Ska bli ritigt kul, var länge sedan vi umgicks. Så ska ta och vara riktigt effektiv nu. Hoppas man lyckas med det.

Är fortfarande sjukt glad över vinsten!

// Jenny

2-1, heaven is a place on earth

2008-11-08 @ 15:58:31
Fy fan vilken match det var. Precis som en stormatch ska vara. Ord kan inte beskriva hur glad jag är just nu. Ska hejda mig nu innan jag börjar prata om matchen, lär då hålla på i ett bra tag.

You're not singing, you're not singing, you're not singing any more!

Han har klippt sig!

2008-11-08 @ 14:38:26

Matchen är sjukt spännande och första halvleken har bara runnit iväg.

Ville bara skriva ett kort litet inlägg och berätta att mina böner har blivit besvarade. Fabbe har klippt sig!

Arsenal – Manchester United

2008-11-08 @ 11:26:05


Den största matchen som finns, alla kategorier!

Eller, det finns två matcher som är större. Arsenal - Chelsea och Sverige - Finland i hockey.

Men fan vad kul det kommer gå. Suger dock att Arsenal är nere i en fromsvacka just nu. Men känns som hela den här säsongen har setts tidigare.

finns inga ord

2008-11-07 @ 23:56:23

Skulle egentligen gå på en så kallad klassfest ikväll. Men saker och ting kan ändras så fort, och nu sitter man ensam i sitt rum som bara för lite mindre än en timme sedan kändes smockfull.

Det blev inte så mycket chips, choklad, glass eller något överhuvudtaget. Bara en massa ord, vilket egentligen var allt som behövdes.


Tittade på Doobidoo, Peter Johansson var där. Älskar den killen. Han är den enda som kan jämföras med Brian. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar och avgudar Brians röst. Så jag menar ... Jag reagerar likadant varje gång jag hör de sjunga. Jag blir helt mållös och känns som man svävar någonstans som är så mycket bättre än himlen.
Tittade även på Idol, upptäckte då att Kevin och Måns Zelmerlöw påminner sjukt mycket om varandra. De har i stort sätt samma rörelser på scenen.
// Jenny

Tjuvlyssnat

2008-11-07 @ 13:56:16
Sitter just nu i skolan med Johanna. Har håltimme fram till kl. 15:00. Vi satt och läste nyss på tjuvlyssnat och stötte på denna klockrena pratbubblan.

Ska nu fortsätta med kemilabben nu.
// Jenny

Power to cats!

2008-11-07 @ 07:55:12

Axeleriks

2008-11-06 @ 20:39:02

Äntligen är jag klar med den dära jävla skit samhällen, eller iaf med G-delen, vilket var det allra jobbigaste. Ska ta och läsa igenom det imorron ordentligt och kommer troligen hitta en massa fel, vilket kommer göra mig på uruselt humör. Nu har man iaf den roligare delen kvar att se framemot.

Är på ganska bra humör just nu så funderar på att börja skriva biologirapporten.


Måste bara berätta att vi har den skönaste läraren som finns, Anders Toll. Det är få lärare som kan få sina lektioner så roliga som han.

Just, har glömt att nämna den stora nyheten. Har ju haft planer på att byta efternamn till Filgren när jag fyller 18. Så är inte fallet, idag på rättskunskapen kom jag och Karolina på den utmärkta planen att byta efternamn tillsammans. Vi kom då fram till det nya, vilket är Axeleriks. Helt jävla perfekt! Så om några månader kommer jag bli Jenny Axeleriks. Längtar!

Längtar också tills Karro ska gifta sig med sin Mr. Ericsson. Då får du inte glömma att bjuda Anders Toll!


En annan glad nyhet jag kan berätta för er alla är att jag nu tror vad jag ska göra efter gymnasiet. Fick hem en katalog från Uppsalas universitet, och fann nästan det programmet med en gång. Kändes så rätt när jag läste om det, det är precis det som jag är intresserad av och vill arbete med! Men vill helst inte plugga i Uppsala, så ska försöka hitta den på närmare håll.

Hahaha, berättade nyss för mamma om våra planer och frågade om hon kunde lista ut vad vi skulle heta. Det första hon frågade vad var den andra killen på hockeyn hette. "Josefsson" svarade jag osäkert. "Men då är det väl Fison" svarade hon bestämt. När jag sedan sa att det var Axeleriks gjorde hon världens grimas och sa att Fison lät bättre. Men, men, har jag någonsin bryt mig om hennes åsikt?

// Jenny

Niklas Wikegård

2008-11-06 @ 18:46:59

Tittade på hockeyn samtidigt som jag skrev samhälles uppgiften. Niklas Wikegård, det finns inga ord för honom. Han är så jävla klockren så det finns inte, älskar verkligen honom. Han säger veklingen rakt ut vad han tycker och tänker och skiter bokstavligen vad andra anser om hans åsikter och honom överhuvudtaget. Iskillnad från alla andra kommentatorer som verkar tror att man ska uppföra sig som man är på en nobelmiddag när de kommenterar. Kom igen, det är hockey! Vad är hockey utan känslor?!


Annars kändes hela konceptet de körde på i ettan helt fel. Vad fan gjorde alla andra människor där? Har man Wikegård där så räcker det med att ställa dit en spegel som han titta i, så han har någon att prata med. Nej, helt ärligt. Skippa alla statister nästa gång och kör på Wikegård, en uppstyrare och kanske någon gäst.
Måste bara återigen säga hur klockren han är. Längtar som jag vet inte vad till hockey J-VM. Har gjorde det enda sedan finalen blåstes av förra året.
// Jenny

Helt slut

2008-11-06 @ 13:52:39

Är verkligen helt slut i hela kroppen och sinnet.

Slutade fem i ett idag. Anledningen var att vi skulle arbete med våran samhälles uppgift på samhällen och sedan var det KKT, som man aldrig vill gå på. Eftersom engelskan tog slut som sagt vid fem i ett, samhällen börjar 45 minuter senare och vi ändå skulle få arbeta fritt, och jag har haft en huvudvärk som hänt i sedan i tisdags så orkade jag inte vara kvar, inte heller Johanna eller Karro.

Så efter en helt onödig dag som egentligen endast bestod utav en riktigt lektion, vilket var rättskunskapen så fick man sluta.


Skulle egentligen vilja sova nu, men orkar inte slänga ner alla saker från sängen och inte kommer jag kunna somna i soffan. Funderar dock på att ta en cola, skulle behövas sådan energi som den ger innan man började skriva den dära samhällesuppgiften.

// Jenny

den bästa

2008-11-06 @ 07:55:59

Pushing me away

2008-11-05 @ 22:16:11

Stop! Tell me the truth cause I'm so confused,
spinning round these walls are falling down and I need,
you, more than you know, I'm not letting go.
I'm getting close, so take my hand, and please just tell me why.

You're pushing me away,
every lost word, every single thing you say.
Pushing me away,
you try to stop it now but it's all in me today.
Pushing me away,
If you really dont care just say it to my face.
Pushing me away, you push push pushing me away.

life sucks sometimes...

2008-11-05 @ 20:54:43

Allting känns så jävla fel just nu, och vad man än gör så blir det inte bättre.

Såklart, vi går ju natur...

2008-11-05 @ 18:48:45

Har nu ätit, lagt upp bilder på bdb:en, skrivit ut schemat  och växlat mynt med mor och far. Måste säga att myntrör, eller vad de nu kallas för måste vara en av universums bästa uppfinningar.  Hade ingen aning om hur mycket pengar som låg i dem, men efter en räkning på drygt tio minuter kom jag fram till att man haft 1060 kr stående på sitt skrivbord, utan en endaste tanke på att använda dem. Tänk bara hur många hockeymatcher det är! Eller hur många liter coca-cola!

Måste bara säga att jag verkligen längtar till våren. Schemat ser ut som rena rama himlen om man jämför med det vi har just nu. Sovmorna och tidigare dagar. Kan det bli bättre? Vet att det kanske inte alls är så bra om man jämför med andras. Men faktum är att man går natur, och då stämplas man tydligen av lärarna till att vara en robot som pluggar 24/7 och absolut inte har något emot svåra uppgifter som ska lämnas inom en vecka, extra uppgifter eller något liknande. Nej, absolut inte. Vi går ju natur.

Ska nu ta och göra ett ryck med samhällen. Förhoppningsvis kommer jag bli klar med alla partier idag, så man sedan kan rikta sig in på mer analys frågorna.

// Jenny

"Tänder ni på den här formeln"

2008-11-05 @ 16:42:18

Nu har de börjat på allvar, dagarna då man bara kommer hem till mörker.

Dagen började som sagt tidigare än nödvändigt. Skulle fixa en massa saker på banken, det gick fortare än vad vi trodde så fick sedan återvända hem igen för att äta lite innan man fick skjuts till skolan. Hade under tiden fått reda på att Johanna fått en av de värsta tänkbara starterna på dagen, vilket jag självklart skrattade åt (där ser du Johanna, nu var jag ärlig).

När man kom till skolan möttes man utav en alldeles för trött Hamrin, som efter mycket om och men kom fram till att hon endast fått två timmars sömn, eftersom hon tittat på valvakan. Vet inte riktigt vad man ska säga om det, ville egentligen se den själv, men var alldeles för trött. Dessutom skulle jag aldrig i livet vara uppe en hel natt själv för den sakens skull och definitivt inte om det var en skoldag dagen efter.

Matten rullade på och efter den var det lunch och sedan idrott. En lektion som jag trodde skulle bestå utav samarbetsövningar endast, men den innehöll även innebandy. Kort sagt, var det en av de roligaste idrottslektionerna, någonsin! Måste även påpeka att jag hade på mig en av de finaste tröjorna som finns den lektionen.Sista lektionen var fysik. Där L-O uttryckte sig en aningen fel. Annars bestod lektionen mest utav luffarschack för våran del. Till slut flummade det ur när vi använde oss utav hjärtan, kråkfötter/stjärnor, Blommor/ägg/bajs med en ärta i som symboler. Men roligt var det iaf.

När lektionen var slut stressade återigen jag och Johanna till bussen i tron om att vi inte hade tid. När vi sedan kommit fram till hållplatsen och andats ut i en minut så kom Natta lunkande upp från trappan. Tydligen hade hon gått i samma tempo hela vägen.  

Ska nu ta reda på vilken kanal Arsenalmatchen går på och sedan försöka lösa problemet med tittandet. Sedan är det mat, samhälle och fotboll. I den ordningen.

// Jenny

Dreams come true

2008-11-05 @ 08:44:44

Nu har både Martin Luther Kings och (troligen) Barack Obamas drömmar gått i uppfyllelse. Grattis antar jag skulle passa bra in i här nu så, grattis.

Vaknade idag en halvtimme innan klockan skulle ringa. Låg då kvar i sängen och halvdrömde om en massa sjuka saker. Tror att det var lite inspirerat från Beck filmen man såg hos Karin.


Ikväll är det fotboll! Och med fotboll menar jag riktigt fotboll, dvs champions league och Arsenal. Kommer dock inte kunna se matchen, vilket fortfarande gör mig grymt förbannad.

Aja, dags att avsluta detta inlägg och börja göra sig i ordning nu då.

// Jenny

Goder natt

2008-11-04 @ 21:20:42

När jag duschade tidigare så kom jag och tänka på att vi hade idrott imorron, jag började då tänka på Karolina och undrade om hon kommer vara frisk imorron och isf delta eller inte. Kom sedan och tänka på samarbetsövningar, vilket är vad vi ska göra imorron. Började sedan på något konstigt sätt komma och tänka på min och Hamrins favorit scortum Eleonore och ett utav av våra få seriösa samtal på scortumen. Insåg då att de två har en sak gemensamt, förutom den glädje och äran att haft scortum med mig i ett år, de båda har en pojkvän som ett år yngre än dem själva. Och då som en blixt från en klar himmel kom jag på att jag lovat Hamrin att skriva ett inlägg endast tillägnat hon och hennes tvilling. Vilket är anledningen till det tidigare inlägget.Det blev bare en timmes samhälles arbete idag. Har knappt orkat med någonting idag. Antar att måndagseffekten sköts upp en dag eftersom det var lov förra veckan och då gäller ej samma regler. Hur som helst brast det till slut och jag blev tvungen att ta en cola. Ska nu kolla på fotbollen, som jag trodde var Arsenal. Är fortfarande skit sur över det. Ska även packa väskan till imorron. Ska sedan lägga mig till andra. Har en lång och skön sovmorgon imorron, men kommer inte kunna sova länge. Ska upp vid åtta för att åka med mor och far och fixa bankkort innan skolan börjar.

// Jenny

Hamrin och hennes tvilling

2008-11-04 @ 20:59:37

Idag på biologin fick vi svaret på den fråga som vi så länge har undrat över. Hur det kommer sig att Hamrin kan vara så hyper hela tiden. Nu när man vet svaret så är det väldigt självklart och ganska pinsamt att man inte förstått det tidigare.

Det var så att dagen började tio i nio, utan någon Hamrin. Den rullade sedan på fram till biologin då hon helt plötsligt dök upp från ingenstans. Minns så väl hur hon gled in i klassrummet som den lilla isprinsessan hon är som om inget hade hänt och dagen fördelat sig precis som väntat. Hon styrde stegen rakt mot oss och slog sig ner vid oss. Hon började genast som hon brukar vara, att babbla på om allt och inget. När frågan någon minut senare dök upp, ställdes av mig ifall någon undrar, så verkade hon lite tveksam till att svara först. Snäll och förstående som man är så trodde man att hon inte ville dela med sig av den informationen. Men nyfikenheten tog över och jag blev tvungen att fråga ytterligare en gång några sekunder senare. Fick då en anledning som enligt mig verkade vettig och släppte taget.


Men bara en minut senare ställde Emelie samma fråga och då kunde Hamrin inte längre hålla sig. Hon berättade då att hon hade varit och undersökt en blodpropp som satt i hennes hjärna. När hon möttes av de skeptiska blickarna från både Christian och Emelie så var hon snabb på att fortsätta sin berättelse, precis som om hon inte ville att för många skulle få höra den. Hon berättade då att "blodproppen" var egentligen hennes tvilling. Flera människor har ju en tvilling i sin näsa, men inte Hamrin. Nej, hon har den i sin hjärna. Vilket är just anledningen till varför hon är så hyper, hon är ju schizofren. Vilket gör att hennes ena personlighet börjar tröttna, tar den andra över och på sätt kan hon fortsätta. Hon var även snabb på att ifylla att det var så därför hon kan uppfattas som konstig ibland. Samtalet varde inte så länge eftersom lektionen började, men fick tillräckligt information om situationen. Om jag får reda på något mer återkommer jag.

Hon avslutade konversationen med citatet: "Vi ska operera bort den". Vilket säger en hel del om hennes tillstånd.

Hamrin, jag tycker du gör rätt i att genomgå operationen. Du klarar dig mycket bättre utan din tvilling. Jag önskar dig alla lycka i världen och vill att du ska veta att jag kommer stötta dig igenom detta.

ibland är allt bara blä

2008-11-04 @ 17:49:54

Plötsligt så föll ens humör från nästan sämst till ännu sämre. Det är ingen Arsenal match idag, den ska spelas imorron. Vilket är botten, men det allra värsta är ändå att den matchen inte kommer visas på någon kanal som vi har. Hur fan kan man göra så? Visa en champions league match på tv viss kanal, men inte visa retur matchen som man alltid göra någon vecka senare? Nej, det är inte okej tv6! INTE ALLS! Blev så deprimerad så jag blev tvungen att ta en cola.

Har ännu inte börjat på varken biologin eller samhällen. Har inte orkat, skyller allt på att det är så mörkt nu förtiden. Man blir verkligen deprimerad av det. Mörkret, Karin och Johans drink, allt är deras fel.

Allra helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu. Men kan inte, har alldeles för mycket att göra. Misstänker ändå att inget kommer ske ikväll, men känner ändå att det inte skulle vara rätt att ge upp så lätt.

Är väl bara att bita ihop om någon halvtimme eller så och försöka göra det bästa av situationen.

// Jenny

ONT i huvudet

2008-11-04 @ 16:48:34

Att ha cpknöl och gnissla tänder är ingen bra kombination.
Usch, dagen började verkligen inte bra. Precis om igår. Började med att man vaknade upp, dock lite piggare än igår och mindre ryckigt. Men med en huvudvärk som förföljt en hela dagen. Fick stressa ut till bussen. Där man blev bemött av en otroligt mobbad Johanna. Fick sedan sällskap på vägen till skolan av Emma och Johanna, skulle vilja säga att vi gick, men har ingen aning om vad det kallas som vi gjorde.

Första lektionen var engelska där vi fick en uppgift. Andra lektionen var rättskunskap där man fick stanna kvar en stund efter lektionen för Anders Toll skulle gå igenom offentlighetsprincipen och provet med alla var och en, och såklart började han längst ner på listan. Lunchen åts med Anna och Johanna.


På matten blev vi alla utskällda av Lisa, eftersom resultatet på provet var så katastrofalt. Innan biologin dög Hamrin upp från ingenstans. Precis lagom till att jag och Johanna delat upp biologin rapporten. Under den lektionen tog Hamrin en massa kort som jag lovade att lägga upp. Så är du intresserad så är det bara att kolla in bdb. Vi fick sluta lite tidigare från biologin, vilket gjorde att vi hann med en tidigare buss, men inte utan att springa en riktigt jobbig sträcka.

Ska nu äta och sedan är det samhälle fram tills fotbollen börjar. Har längtat som jag vet inte vad!

Arsenal - Fenerbahce

// Jenny

Bli hel Rosicky!

2008-11-04 @ 08:15:06

Milkshake time!

2008-11-03 @ 20:42:24


Har nu kommit en bra bit på min uppgift, enligt mig själv och därför förtjänar jag vila resten av kvällen. Har i stort sätt skrivit ner all fakta och har de sist i huvudet, men orkar inte skriva det nu. Det får bli imorron istället och sedan ska man ge sig på delen för de högre betygen.

Blev grymt sugen på milkshake för en liten stund sedan. Fick då springa runt i hela huset och smöra för varenda familjemedlem i hopp om att någon skulle vilja göra lite åt mig. Till slut föll lotten på bror som så snällt gjorde en jätte god glass sörja.

Ska snart hoppa in i duschen för att göra mig i ordning inför programmen man ska se ikväll.


Har gått runt och varit stolt över mig själv hela dagen idag. Det första handlar om en interngrej mellan mig Karin. Allt jag kan säga är att jag är grymt stolt över att jag inte messat henne. Den andra grejen handlar om Kimlim. Idag när jag såg henne för första gången på lite mer än en vecka så märkte jag att hon tonat håret. JAG märkte det helt själv, och dessutom var det som sagt vid första synen. Helt otroligt, jag lägger aldrig märke till sådana saker.

// Jenny

samhälle nu

2008-11-03 @ 18:36:22

Så nu ska man göra ett ryck med samhällen. Ska sedan försöka sova tidigt ikväll, men vet hur det brukar bli när jag planerar något sådant. Dessutom kom jag precis på att det är I ditt ansikte och Prison break idag, så kan nog glömma planerna. Som sagt, samhälle nu. Blä.Såg klass foto för ett tag sedan. Mingis har lagt upp det på facebook. Det var hemskt! Utan tvekan, vill bara glömma det kortet nu och gå vidare.

Aja, samhälle, politik, miljöpartiet och en massa annat shit nu. Längtar till imorron!

// Jenny

hatar måndagar.

2008-11-03 @ 16:25:56

Jag hatar måndagar. Jag gör det verkligen, och inte av samma anledning som alla andra. Nej, jag har mina lite mer privatare skäll. Dagen började så hemskt som den kunde. Vaknade med ett ryck till Self, satte på snoozen och nio minuter senare ryckte man återigen till. Ansåg att jag tillräckligt pigg, vilket det verkligen kändes som. Så jag stängde av den, satte på tv:n och väntade på att vakna med the vocie skulle börja.

Öppnade sedan ögonen efter vad som kändes som bara några sekunder senare, men i själva verkat var det 45 minuter senare. Slängde mig ur sängen och möttes av den iskalla kylan som man släppte in i rummet innan man såg på Supernatural.


När man väl kom till skolan så rullade allt på, precis som vanligt. När jag satt i bilen och närmade mig skolan sa jag högt för mig själv att detta var den första skoldagen efter lovet. Varken jag eller mamma tyckte det kändes som det, det kändes som man var tillbaka från en helg som varit jätte lång.

Svenska, mänk och kemi var lektionerna innan lunch. Alla kändes lika lång och var ungefär lika tråkiga. Kemin hade dock sin ljuspunkt då man fann en massa olika roliga smileys i Johannas almanacka.

Lunchen var tyst. Lektionen efter det var fysik... alla vet nog vid det här laget vad jag anser om den. Sedan hade vi samhälle. Meningen var att jag och Johanna skulle stanna kvar efter den lektionen för att gå på fysikstödet. Men när Lene lät oss få jobba med uppgiften så beslöt vi oss för att åka hem istället.  Har inte gjort något än, ska vänta tills efter maten och sedan börja med den skiten igen.


Längtar som fan till imorron. Champions league!

// Jenny

GRATTIS!

2008-11-03 @ 07:25:31

Idag har dessa två små turturduvor har nu varit tillsammans i ett halv år.

Blä på samhälle!

2008-11-02 @ 21:06:42

Det gick verkligen åt helvetet med uppgiften. Det var inte förens vid sju tiden jag började få ordning på allt och då började jag bli alldeles för trött för den skiten. Den här veckan kommer bli grymt jobbig.

Ska snart hoppa in i duschen. Kl. 22:05 ska man vara klar för sängen för då börjar Supernatural. Åh, vad kul det ska bli att se den serien.


Usch, imorron börjar skolan igen. Vill verkligen. Var så skönt med lov, om man nu kan kalla det för lov. Var sjuk från söndagen - torsdagen. Sedan var skolan allt man oroade sig för. Usch. Dessutom har man ångest inför veckan som börjar imorron. Har så sjukt mycket att göra nu igen.

// Jenny

where's the logik?

2008-11-02 @ 11:56:45

Så nu ska man göra ytterligare ett ryck med samhälles uppgiften. Ska köra på en ny taktik idag, korta, men effektiva pass med den. I bakgrunden står Idol på, som vanligt, har ingen aning om vem ska åkte ut. Får som vanligt alltid reda på det på söndagen när reprisen går.


När man hade gått upp så fick jag en hejarramsa på hjärnan.

Djurgårn' är bäst, ingen protest, protesten försvann och Djugårn' vann.

Fattade aldrig logiken i den när man sprang runt och sjöng den i ettan - trean, eller vad det nu var. Ska jag vara ärlig fattar jag inte heller logiken i den nu. Kommer bara ihåg att alla sprang runt och sjöng den i stort sätt oavbrutet i tre år och tyckte de var jätte coola.

När jag fick ramsan på hjärnan så dök även ett minne upp från den tiden. Just det ögonblicket som fick mig att välja lag. Kommer ihåg det såväl. Som det bukar vara i alla historier från den tiden så var det en kille inblandad. Fast om jag ska vara ärlig så var det faktiskt två i den här historien (nej, jag är inte trött), fast det var bara en spelade in på valet. Djurgården eller Hammarby, så var valet. Då var det självklart, och det har det varit sedan dess, idag är det till och med ännu självklarare. Figren spelar ju där!

// Jenny

Hohoho

2008-11-02 @ 00:28:16

Kom precis hem från Karin. Fick skjuts dit av Ivan, det kan man kalla pinsamt. Sedan blev det en promenad ute i det kalla vädret, ko-jakten, vilket var det troligaste man gjort på länge och sedan blev det två filmer. Såg för allra första gången i mitt liv en hel Beckfilm.

Är grymt trött nu, så ska lägga mig på direkten. Ville bara få några ord sagda.


// Jenny

Jag älskar min bror obeskrivligt mycket!

2008-11-01 @ 18:43:47

Fick en snilleblixt för några timmar sedan, tänkte att man kanske kunde spendera kvällen med Karin. Messade då Karin och frågade om vi skulle hitta på något, som vanligt så tog det lång tid innan hon svarade. Men när svaret äntligen kom blev det ett "Ja, kan du komma hit?". Tyvärr så kunde jag inte det, eftersom mor och far hade druckit vin och därmed försvann skjutsen. Fick då ytterligare en snilleblixt och ringde bror ihop om att han skulle kunna skjutsa och hämta. Icke sa nicke, vilket var ganska förvånande eftersom han alltid brukar kunna när jag frågar honom. Men förstod eftersom han ska inte alls behöva göra något sådant.

Därför bestämde jag och Karin oss för att istället spendera kvällen vid datorerna tillsammans. Hon lovade att hon skulle sätta på camen så jag skulle kunna mobba henne, precis det jag hade gjort om jag varit med henne. Hon lovade även att vara rolig, som hon skulle klara av det. Så i en sekund, precis när man fick svaret var kvällen räddad.En timme efter allt detta utspelat sig ringde bror upp mig. Han frågade om jag fortfarande behövde skjuts och hämtning och sa sedan att han ställde upp. Just nu älskar jag min bror obeskrivligt mycket. Gör det visserligen alltid, men just nu gör jag det ännu mer.
Så kvällen ska nu spenderas hemma hos Karin och hennes mor, mer känd som min bästa vän.

// Jenny

Blir galen!

2008-11-01 @ 15:58:46

Håller på att dö av uttråkning. Hatar verkligen politik, det är så fruktansvärt tråkigt! Lene förväntar sig att vi ska läsa 270 sidor politik, och det är bara förarbetet. Håller på att somna redan efter de första tre. Dessutom står det nästan likadant på vartenda partis program.


Politik kan vara roligt att lyssna på och diskutera om. Men det är inte roligt att läsa politik. Ska nog börja läsa lite precis innan jag går och lägger mig så jag somnar snabbare.

En sak är säkert, och det är att jag kan glömma att hinna klart med det idag. Skulle ärligt talat förvåna mig om jag skrev något mer idag.

Kom precis på att det är fotboll nu!
// Jenny

samhälles uppgift

2008-11-01 @ 13:01:42

Nu har man vaknat till och bestämt sig för vilka skor och kläder som ska behållas och vilka som inte ska. Ska nu lägga all energi på samhälles uppgiften. Har läst igenom instruktionerna och den verkar väldigt rolig och intressant. När man väl funnit all fakta. Ska låta Sinbad spelas upp i bakgrunden, tog mig mer än halva första säsongen att städa rummet igår, så tänkte låta den andra halvan spelas upp idag.

Ska väl också försöka hitta på något skoj att göra ikväll. Men nu är det samhälle som gäller. Förhoppningsvis hinner man klart den idag så man kan fokusera på fysiken imorron. Orkar verkligen inte med den kemin eller biologin just nu. Snacka om att man valt rätt program.

// Jenny