Get back to reality

2010-11-30 @ 22:15:33

Jag tror jag har bestämt mig angående mina nya skor. För sjuttioelfte gången. Dem ska stanna … tror jag. Jag älskar dem verkligen på alla sett och vis. Det enda problemet med dem är att jag har så jävla korta vänner så när jag kommer gå bredvid dem med mina skor kommer jag se ut som en jätte. Kommer påminna lite grann om de gamla dagarna på femmanna, då backparet bestod utav mig och lilla Danni. NU ska väskan packas och kläder plockas fram, imorron är det en ny dag!
//Jenny

älska livet mer än dess mening

2010-11-30 @ 17:09:13

Tydligen går snacket att det kan bli uppemot 20 minus grader inatt. Det låter ju riktigt underbart. Det är just vid ett sådant tillfälle som en Siberian Husky vid namn Charlie skulle vara perfekt att ha som inneboende. Skulle då ropade upp honom så han skulle få ligga bredvid i sängen och värma mig i vinterkylan. Stod nyss och argumenterade med mamma angående det. Det hela slutade med att hon sa att om vi nu hade en hund så hade det inte varit en Charlie som var bög, blev så upprörd så jag rusade ut ur vardagsrummet och ner till mig.


Hade hela två föreläsningar idag om vuxenlivet och ålderdomen. Tiden flöt dock på rätt så med en rolig föreläsare och ganska så intressanta saker. Men som alltid så försvinner koncentrationen de sista 15 – 30 minuterna och hungern tar sakta över. När jag klivit innanför dörren kunde jag fastslå att jag även denna vinter måste leta upp den där krämen för kinderna. Hade förhoppningarna om att man skulle slippa den i år igen, men icke sa nicke. När man genomlider den kallaste november i Stockholm på de senaste 40 åren så blir det mer eller mindre ett måste. Nu ska jag roa mig det sista innan det är dags för mat och sedan översättning av den otorligt omtyckta kurslitteraturen.

//Jenny

DÖR AV SKRATT!

2010-11-29 @ 21:16:23

SÅ KLOCKREN!

Längtar till 14 oktober 2011!

2010-11-29 @ 19:30:00

En barnfilm som varar i 2½ kan man verkligen kalla för långfilm! Hur kan de förvänta sig att barn ska orka sitta stilla och titta på hela filmen? Jag säger då det, snart kommer filmerna bli uppmot 4 timmar och man kommer tvingas att dela in dem i två akter med en 15 minuters paus. Hemma går det väl an, men att sitta i en biograf och titta på en film som håller på i över två timmar är ju rena ramar tortyren. Om det nu inte råkar vara en Supernatural film. Det är verkligen på tiden att de gör en sådan film. Om jag ska vara ärlig så skulle även en riktigt lång och bra film om De tre musketörerna komma undan med något sådant. Anderson, Davies, Bloom och Lerman m.fl. har verkligen en hel del att leva upp till. Men man kan ju inte misslyckas med ett sådant mästerverk om man nu inte skriver om allt. Nej, slut snackat om film nu. Mitt skrivande är alldeles för segt för mitt tänkande och tvivlar på att någon lyckades hålla sig vaken efter halva detta stycke.

Den tuffa sanningen

2010-11-29 @ 15:50:22

Just nu är min koncentrationsförmåga lika med noll och det finns en väldigt enkelt förklaring till varför. Har inte varit utanför huset på riktigt på hela fyra dagar. Det är inte bra överhuvudtaget. Tanken var att man skulle ut och röra på sig idag, men av någon anledning så blev det inte så. Det glömdes bort och istället kom man på den briljanta idén att börja plugga inför tentan, vilket gick åt helvete. Ska nu titta på en film och göra ett nytt försök lite senare.

//Jenny

Tentaplugg!

2010-11-29 @ 12:57:30

Faster than the speed of love

2010-11-29 @ 12:54:50

Äntligen är jag klar med min Faster than the speed of love! Det tog sin tid, men nu är den klar. Måste påpeka att jag verkligen älskar att skriva om mig själv i tredje person, speciellt när man ska skriva sarkastiskt med s.k. självinsikt och självdistans. Nu ska den bara sättas ihop så den blir hel och sedan tryckas. Sedan återstår den värsta biten, träffa Karin. 
//Jenny

Första advent

2010-11-28 @ 00:48:27


I loved you before I even knew your name and I wanted to give you my heart,
but then you came back after leaving me one time.
Är nog de gulligaste textraderna jag någonsin hört.

 

Då var första advent snart över, kan inte påstår att det varit en vettig dag. Fick nästan en hjärtattack imorse när jag på något vis lyckades få för mig att tentan var nu på lördag. Om jag ska vara ärlig så var inte gårdagen heller så vettig, såg 4½ filmer vilket borde säga sitt. Sitter just nu och tittar på The big bang theory medan man kämpar med Karins present. Pinsamt nog så är den grymt försenad, men jag har min ursäkt till varför. Lagom till att den är klar lär väl paniken över julklappen bryta ut. Varför måste människan ha födelsedag så nära inpå julafton? Varför måste hon ens fylla år? Ska väl återvända till sakerna nu så de blir gjorda någon gång.
//Jenny

I get weak

2010-11-27 @ 23:06:38


But I get weak, I'm giving it all away
I know it's not wise to leave myself so open but
All the rules get broken in your eyes I give it all up to you
And everything that’s been keeping me together brings me to my knees
I get weak

Camp scare

2010-11-27 @ 16:50:58

Kalla mig fegis, men de tecknade Scooby Doo filmerna är fan läskiga. Tycker helt ärligt att ”spökerna” är riktigt äckliga och skulle inte vilja springa någon utav dem i en mörk eller ljus gränd, inte någonstans överhuvudtaget. Dessutom störde jag mig så in i pipsvängen på de nya rösterna och figurerna. Usch, varför ska de alltid ändra på saker och ting? Har nu pimpat uteplatsen ännu mer. Har nu en gran med fin belysning ståendes där ute. Riktigt mysigt att titta ut och se mörker med en svävande ljusbelysning. Extra mysigt blir det när man tittar ut och ser alla tända lyktor också. Men nog pratat om det, nu är det Scooby Doo som gäller!
//Jenny

another day

2010-11-27 @ 12:16:35

Har äntligen vaknat till efter den något förskjutna sömnen. När man vaknade imorse var inte tröttheten det allra värsta. Nej, det värsta var att man drömt en dröm som man bara inte ville vakna upp ifrån, så samma ögonblick som ögon öppnades stängdes de igen och önskan att återvända tog över. Tyvärr så gjorde man inte det utan fick istället minnas tillbaka och halvsova igenom Mortal kombat som visades på tv. Igår var det finbesök på min våning. Systrarna tittade förbi med en liten julstjärna som present samt en massa gottigheter att smaska på. Ska inte nämna antal timmar, sysselsättning eller nördighet. Låt oss lämna allt det osagt. Dock blev det en liten besviken stämning när oväntade och helt ologiska saker inträffade. Har nu två helt nya gubbar att maxa upp, vilket inte kom som en glad överraskning. Kanske blir lite mer spel senare idag. Annars ser dagen ut på så vis att det ska mysas. Har några få uppgifter som ska uträttas, men inget storslaget.

//Jenny

men allt som jag vill är att krama dig

2010-11-26 @ 18:40:44

Sitter nu och väntar på att systrarna ska titta förbi. Idag blir det DW för hela slanten. Dagen med stort L och B är äntligen här. Dags att börja spela med Lu Bu! Så man har längtat, trånat, slitit, nördat och verkligen mördat för denna dag. I min väntan och iver så lyssnar man på Nicke och Nillas gamla hit. Blir alltid så sjukt glad när jag hör den av någon anledning.

//Jenny

”Somebody ring Brian!”

2010-11-26 @ 16:41:51

Kan avslöja att jag iaf skrattade

”Å andra sidan fick vi salta pinnar till filmen, det är så fel”

2010-11-25 @ 23:45:16

Rymdmän?! Scooby varför måste du alltid tänka på det läskigaste?”

 

Blev fyra läskiga och nervkittlande avsnitt av What’s new Scooby Doo? Älskar verkligen Scooby Doo. Det är tillräckligt läskigt, spännande, lätt att hänga med i, lagom gulligt och fylld roliga scener. Dessutom är kommentarerna så klockrena. Dock gillar jag inte konsekvenserna av tittandet. Lär drömma mardrömmar inatt om Giftmonstret och Demonbonden. Kommer inte vilja ha popcorn på ett bra tag.  Vad det gäller den spökande fyrvakten så vill jag bara glömma honom, har dock en känsla av att man kommer få återkommande besök av honom i drömmarna ett bra tag framöver.

//Jenny

Murray vs. Ferrer

2010-11-25 @ 22:00:00

Jag blir seriöst galen på Hanna Ketylnaflnsdljnlgdfn. Hur lång tid kan det egentligen ta att rätta tentor och grupparbeten? Pinsamt! När det tog Anna-Lena i stort sett en dag att läsa igenom våra grupparbeten och bedöma dem som godkända och överambitiösa så är det fan löjligt att det inte gått fortare än avd det har gjort. Speciellt när hon även inför hela klassen erkände att hon har något liv och sitter hemma ensam hela dagarna utan att prata med en själ. Jag vill ha besked nu!

 

Klantarsle som man är så råkade jag radera alla sms i inkorgen. Vilket betyder att alla gulliga sms man fått genom åren och så varsamt sparat är nu borta för alltid. Nästa som en tår vill leta sig fram till tårkanalen och trilla ner för kinden. Ber nu desperat efter gulliga sms att fylla min inkorg med! Fast lite positivt var det ändå. Min mobil, som varit med om ganska mycket den korta tiden vi varit tillsammans, kan ju tyvärr inte hantera så många sms samtidigt. Så att ha en inkorg man kan radera hur lätt som helst utan att blinka vid behov - vilket är i stort sett varje dag -, är ju inte helt fel. Slut på klagosången nu. Har ett svårt dilemma, att nörda DW och försöka klara av Chaos eller titta på samma tennismatch som den ryska tsaren Shavin gör.
//Jenny

Tummen upp!

2010-11-25 @ 17:05:35

Är så lycklig just nu, besöket inne i stan med Johanna var riktigt lyckat för min del. Kom hem med idéer till julklappar samt nyinköpta. Så har nu endast två klappar kvar att fundera ut, vilket är till Danne och Karin. Är dessutom extremt stolt över två paket som ska slås in och ges bort. Kan verkligen se ögon tindra i de lyckostar som känner mig.

 

Annars var det som vanligt att träffa Johanna, något som verkligen uppskattas. Fick agera veteran på blodcentralen. Dock var det lite surt när man kom hem och hade fått en kallelse därifrån. Men, men om jag åker in någon gång nästa vecka så kommer vi iaf kunna göra sällskap gången efter det. Nu ska jag välkomna de nyinköpta filmerna till familjen och sedan försöka hitta något att äta innan man ska ut på äventyr igen.  
//Jenny

Leka med Johanna!

2010-11-25 @ 09:55:05

Nu iväg och leka med denna lilla sötsak!

DW nörd

2010-11-24 @ 20:18:10

Jag måste nog haft den turen och träffat den gulligaste människan ever. Lilla Eveline är så söt. Hon är just på Martin Olsson och erbjöd sig att köpa en platta med Pago till mig, bara för att hon och jag har blivit Pago-vänner. Hon hade t.o.m. lagt på minnet vilken sort jag gillar mest. Ibland känner mig sig så omtyckt av sin omgivning.

 

Tittade nyss på Ung och bortskämd, missade det i måndags. Börjar skratta bara när jag tänker på det programmet. Bluff eller inte, programmet är jävligt bra underhållning. Blir alltid lika arg när Jean Pierre blir framröstad till av de tre, men sedan glad igen när han sitter säkert. Han tillhör ju ändå en av de vettigaste personerna där. Är så grymt stolt över mig själv just nu. Gav Jonna och Cindy i måndags ett löfte om att alla gubbar förutom två skulle vara maxade tills på fredag. Igår trodde jag aldrig att jag skulle lyckas. Men har man endast en gubbe kvar som redan ligger på 41. Om man verkligen vill och inte har något liv så kan man lyckas med det mesta. kanske en merit att skriva ner i ens CV?

//Jenny

Lite beröm skadar ju aldrig

2010-11-24 @ 15:34:25

All things come to those who wait,
sometimes they just come too late.


Jag älskar verkligen pappas kommentar igår när han skulle hjälpa mig med uppgiften. Han skulle läsa igenom och se till så det inte var några större missar med språket eller innehållet. Efter att han har läst den frågar han om jag hade skrivit det på första sidan. Ja, svarade jag och han fortsatte imponerande med att berömma mig för de fina ordvalen och språket överhuvudtaget. Lite generat svarar jag att det endast var teorier och det på andra sidan bestod utav åsikter och egna funderingar. Svaret då blev: Ja, jag märkte att du blev lite trött mot slutet. Men man får väl helt enkelt nöja sig med det lilla. Skönt nog så blev grupparbetet helt godkänt när det skumlästes idag och likaväl min individuella uppgift, så ska inte lägga ner mer tid på dem sakerna nu.

 

Imorron ska jag följa med lilla Johanna till blodcentralen och mobba henne när hon får den lysande klisterlappen med de två stora bokstäverna NY. Sedan ska man väl börja läsa lite grann inför tentan, tredje gången gillt? Ska inte börja med sådana tråkigheter idag. Nej, idag är det DW och mys framför fönstret med tända ljus och blicken fäst ut mot snöstormen som gäller.

//Jenny

Make up my mind

2010-11-24 @ 15:24:58

Jag blir galen, kan inte bestämma mig. Är den fin eller inte?

red is the coulor

2010-11-23 @ 23:54:30
Psykisk är jag där,
fysiskt är jag så långt bort som man bara kan vara.

2861

2010-11-23 @ 21:23:56

Äntligen Jonna har vi en diagnos på vår lilla hoppitossa. Ambivalent anknytning kallas det, vilket innebär att man vid vuxen ålder kan hur lätt som helst kan kasta sig in i intensiva och kärleksfulla relationer.


 

Blä, håller på att dö av uttröttning. Satt alldeles för länge och intensivt med den där uppgiften. Men nu är det iaf klart, imorron ska den bedömas och sedan skrivas om helt och hållet. Underbart.
Sitter just nu och tittar på fotboll samtidigt som man försöker hålla sig vaken. Hör även hur torktumlaren skriker efter uppmärksamhet, men den får gott vänta ett tag till. Blev plötsligt lite halvsugen på att slänga in en till tvätt så man kan få somna till torktumlaren inatt. För den som undrar kan jag berätta att det nya rekordet i DW när det gäller K.O. är 2861.

//Jenny

hemma, något välbehållen

2010-11-23 @ 17:05:17

 

Tell me it's love, that's all I want to hear you say
That we're in love, that you're always gonna feel this wayHemma från stormen, lovely! Höll faktiskt på att blåsa bort när man traskade ner för trapporna mot bussen. Men som tur var så gjorde man inte det, hade även den härligt turen att bussen var försenad så man slapp stå där och vänta på nästa. Dock kan jag inte påstå att bussfärden var så härlig, men jag överlevde. Om man hade lyckats plåga sig igenom den sista halvtimmen av föreläsningen hade det varit riktigt surt att misslyckas på bussen. Blev påmind om att jag aldrig ska åka med den bussen igen, hur jag ska ta mig hem efter nästa föreläsning vid den tidpunkten återstår att se.

Har nu ett helt arbete som ska skrivas klart tills imorron. Men det ska påbörjas efter maten, har just nu ingen ork att smyga upp för trappen och sno åt sig den första laptopen man får syn på. Istället blir det DW, har hela tre gubbar som ska vara färdig maxade tills på fredag då man får storbesök. Nåväl, åtminstone en ska vara det.

// Jenny

BORTTAPPAD ALEX!

2010-11-22 @ 20:46:02

Jag älskar verkligen att folk tror att man har svaret på allt bara för man läst har läst de psykologikurserna man har läst. Denna dag skulle ägnas åt pluggande, eftersom det var behövligt. Lyckligtvis så har jag lyckats med allt som jag hade planerat. Men eftersom man total dog efter det så beslöt jag mig för att ägna resten åt mer roliga saker, såsom kolla efter datorer och spela DW. Har nu blivit riktigt sugen på att köpa mig en dator, så skulle inte bli förvånad om man har en inom en vecka.

 

Vad som just nu känns riktigt bra är att man snart maxat den andra gubben idag och att man har förvirrat bort Alex i den psykologiska världen. Usch, jag vill verkligen veta hur det gick i socialpsykologin.

//Jenny

So tell me I'm dreaming!

2010-11-21 @ 21:07:08

Sitter just nu och myser medan HP låter mig lyssna på Gravity. Ska snart försöka mig på några omgångar DW, om det inte går som planerat har jag flera avsnitt av olika serier som ligger och väntar på att få uppmärksamhet. Hoppas på en bättre nattsömn idag än de två senaste. Natten mot lördagen var verkligen ett helvet, hade inte ont i halsen men trots det så var den tillräckligt irriterande för att väcka mig minst en gång i timmen. Som om det inte var allt så somnade man inte förrän sent heller. Det senaste nattäventyret var lite bättre, men kombinationen då blev några uppväckningar under natten och en värkande hals de första timmarna av dagen. Dock inget som en kortare sömn i soffan medan skidstafetten utspelade sig kunde bota. Sedan blev det Supernatural åt hela slanten.  Hade hela tre avsnitt att se och blev så stolt över mig själv att jag vågade se det allra första av dem. En personlig vinst må jag säga.

 

Nu ska man planera för morgondagen och sedan leka Wei Yan. Inte långt kvar nu tills alla är maxade och man kan börja om. Saknar att spela med roliga gubbar.
//Jenny

pinsamt värre

2010-11-21 @ 14:29:38

Som tur är så låter inte Cooperligan riktigt så när vi spelar Gitar hero

Jaha, sjuk igen

2010-11-20 @ 20:27:56

Klockan är halv nio på en lördagskväll och det enda jag vill är att sova, inte okej!

You're like gravity

2010-11-19 @ 22:45:42
Doesn't even matter to you, to see what I can see.
I'm crawling on the floor to reach you, I'm a wreck you see.
When you're far from home now, makes it hard to believe ...

Chokladkaka med tryffel!

2010-11-19 @ 19:56:02

En heldag med Johanna i stan var verkligen mysig, dock var vi duktiga nog att inte fatta impulsbeslutet att gå på bio. Så kom hem med en mindre utkomst än vanligt. När jag väl tänker efter så vet jag inte riktigt avd vi gjorde så länge i Stockholms innerstad. Visserligen spenderade vi onödigt lång tid för att hitta ett mysigt fik att slå sig ner vid i Gamla stan. Ska nu ladda upp inför morgondagens informationsrika aktivitet med en riktig mysig hemmakväll. Självfallet så ska man spela DW, allt snack om spelet under fikan väckte mina nördiga drifter. Inte heller är det någon hemmafredag utan Idol, så ska låta HP hålla mig informerad angående det.

 


Tänker nu tillbaka på den där fikan och den självinsikten jag och Johanna fick. Vi båda är lika mobbade. Sorgligt, men sant. Lyckligtvis så behöver man inte så många vänner. Mysigt nog så har tjuvstarten för julmarknaden i Gamla stan börjat. Längtar verkligen till snön kommer och man vandrar runt där inne. Men nu börjar playstationet bli lite otålig. Längtar verkligen tills man maxat alla gubbar. Då är det bara att radera och börja om igen.
Roade mig genom att söka på Rapeface namn på google, en hel del roliga bilder som dök upp. Dock ingen bild på mig, hur ska man tolka detta?

//Jenny

true story

2010-11-18 @ 23:12:36

5 sidor kvar!

2010-11-18 @ 17:17:13

 

Antisocialtbeteende och Patterson är ingen direkt rolig kombination, men tyvärr nödvändig just nu. 7 sidor varav 2½ består utav referenser borde man kunna läsa igenom gansak så fort. Men när texten är en av de minsta man någonsin och engelskan även får ens föreläsare att nästan drabbas av panik så är saken inte så enkel som man kan tro. Inte blir det bättre när hela uppgiften känns ganska så förvirrande och luddig. Nej, om jag fick bestämma skulle man befinna sig i ett helt annat scenario. Men tyvärr så kan man inte få allt man vill ha här i livet. Efter att ha läst mina två sidor så kan man faktiskt inte göra något annat än att hålla med Mr. Patterson. Nu ska man leta reda på Hanna Ginner-Hau avhandling, ännu mer rolig läsning!

När allt det är genomfört och man har ätit så ska man över till Jonna och Cindy. Blir en ytterligare en kväll med dem som sällskap. Fan, nu tappade man den lilla koncentrationsförmåga man har. Kan verkligen inte fokusera framför HP, måste skaffa mig en laptop. Så mycket mysigare, och dessutom slipper man sno pappas och Dannes hela tiden.
//Jenny

Mars 2011

2010-11-18 @ 15:29:35


Jaha, då längtar man till mars!

I guess what goes around comes around

2010-11-18 @ 12:27:19

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag. Det var behövligt för en mängd olika anledningar. Denna dag är fullspäckad med roligheter. Har en individuell uppgift som jag ska börja med, ska även försöka smöra in mig hos mamma så vi kan ta en tur till Panduro hobby dessutom har jag ett litet sug efter med DW. Men först ska man duscha och sedan slänga sig På Pattersons artikel om antisocialtbeteende. Sedan ska man få kasta liter skit på föräldrar.

//Jenny

Snart anländer favorit systrarna!

2010-11-17 @ 16:15:15

Av någon konstig anledning känner jag mig just nu fri som en fågel. Om det gäller att grupparbetet i stort sett är klart eller om det är för man fått helg. Kanske är för lördagens planer eller någon helt annan anledning. Kanske är det för att man snart ska få hjälp ute på slagfältet någonstans i Asien. Anledningarna kan vara många. Vad som är det viktigaste är att det är en underbar känsla.

 

Hade egentligen planer på att plugga, men så kul ska man inte ha det. Blir väl en tankekarta senare ikväll inför den individuella uppgiften och sedan kanske påbörja läsa Patterson. Kan erkänna att den artikeln lockar så oerhört mycket!

//Jenny

RESULTATET!

2010-11-16 @ 17:12:33

Rörde lite grann på en igår, vilket var första gången på länge. Har varit alldeles för länge sedan man tränade på det viset. Kan erkänna att benen är en aning trötta, men inte mer än så. Dock har magen en rejäl träningsvärk. Vilket är riktigt pinsamt, usch och fy! Men nu ska det bli ändring på det.
Tittar just nu på det nya favoritprogrammet, Ung och bortskämd. Fy farao vad roligt det programmet är. Folk är så pinsamma och sorgliga. Dock blev jag lite arg igår när JP fick en liten utskällning. Känns ändå som han tillsammans med tvillingarna är de vettigaste i huset.

Nej, nu ska man väl försöka göra något vettigt.

//Jenny

 

Nog kommer man alltid vara en Tigers!

2010-11-16 @ 15:30:55

Jag måste verkligen lära mig att inte rita på mina jeans. Vet inte hur jag lyckats fått in den omedvetna vanan och har ännu svårare att komma på en lösning för att eliminera det beteendet. Kanske måste tvingas att ge hypnos en chans, vilket skämt. Idag fick jag själv uppleva hur luktsinnet kan påverka en. Lyckades nämligen hamna bredvid en kille som hade en välbekant doft. Efter att den uppmärksammats så tog det inte många sekunder innan jag kommit på vad det var men blev riktigt irriterad för jag inte kom på det. När ljuset äntligen slog en så blev det ganska pinsamt hur det hela fick mig att agera. Men den störningen man fått efter alla vistelser i hockeyhallar Sverige över och alla bilresor hem så får man väl helt enkelt acceptera att doften av hockey har den påverkan på mig.

 

Ska nu ringa storkusinen och försöka boka upp honom och lillebrorsan i helgen.  Sedan är det Merlin som gäller. Efter middagen ska mamma och jag försöka lura iväg pappa på upptåg. Får ser hur det blir med det, brukar inte vara några större problem.

//Jenny

BLÄÄÄ!

2010-11-15 @ 21:59:07

Åh, jag blir så galen! Hur kan det vara så svårt att hitta en tavla jag vill ha? Vet exakt vilken stil jag vill ha, vilket format och ungefär motivet. Men trots det är tavlan omöjlig att hitta. Det mest irriterande är att jag sett flera som jag verkligen älskade, men det var innan man började med själva letande. Så vad lär man sig av detta? Jo, ser du något du vill ha ... KÖP DET! Oavsett vad det är. Man ångrar sig ändå alltid senare när man lät tillfället försvinna.

Fördomar is the shit!

2010-11-15 @ 19:49:49

Jaha, då har man varit duktig. Riktigt duktig idag! Började tolv idag men efter vår grupp är så ambitiösa så träffades vi klockan tio för att jobba med grupparbetet. Fick t.o.m. beröm från läraren för vi börjat så tidigt. Genomled sedan en hel föreläsning medan regnet sakta smög på oss. Lyckades hinna med en tidigare buss så hamnade i Farsta centrum halv tre. Fick då traska runt helt själv i ungefär 45 minuter innan Rohie kom. Bad om smakråd vilket resulterade i att man köpte en helt ny kofta, en lila dessutom. Blev sedan gym, inte så länge men det räckte för mig och min otränade kropp. Efter det traskade man till Ica för att köpa mat och inte blev det något onyttigt inte.

 

Sitter nu hemma med boken i handen. Har läst igenom det skulle läsas igenom i boken tills imorron. Artiklarna var så långa och jobbiga att jag fick huvudvärk bara av att titta på dem, så låter dem vara tills vidare. Ska nog börja med att läsa de olika kapitlen vi har inför tentan så jag slipper sitta och stress läsa allt sista veckan. Snart börjar nya favorit programmet, ung och bortskämd.
//Jenny


22 november, längtar!

2010-11-14 @ 20:20:52

Viktig landskamp!

2010-11-14 @ 16:56:11

Ingen bra dag. Är verkligen glad över att man inte ska träffa någon idag. Känner att min sömn jag fick inför denna dag är inte ens i närheten av det behov jag hade. Förhoppningsvis så kommer jag somna fort ikväll och sova som en stock. Men läser man statistiken så kommer det inte bli så. Usch, vilken söndagsångest! Imorron är det grupparbete, föreläsning och sedan gym med Rohie som gäller. Ska tvinga mig till Panduro Hobby efter det och möjligtvis börja med översättningen av boken. Ska försöka vara duktig denna gång, får se hur det går med det. Annars tar man tag i det på tisdag.

 

 

Har en massa ljus i rummet nu och gjort det riktigt mysig. Varför jag gjorde det vet jag inte. Har lite kvar på städningen så det var ganska så onödigt och dumt gjort.  Men ville väl ha lite mysigt. Har just nu igång tv matcher. Everton – Arsenal och Finland – Sverige. Den sist nämnda har man satsat pengar på. Så förvänta mig att kamma hem lite pengar ikväll. Är riktigt hungrig, har varit så upptagen med saker och ting idag att man glömt bort att äta. Men så blir det ibland. Aja, nu ska jag återvända till städningen så det inte blir slarvigt gjort i allra sista minuten.

//Jenny

When you coming home?

2010-11-14 @ 10:53:59


lite mer klass nästa gång Mr. Bartender


Lovlie dag igår. Var helt slut efter att ha städat ute i hallen, hann nästan med allt. Men man hade ju andra planer för kvällen så fick låta resten ligga kvar och vänta på morgondagen. Mötte upp halva herrskapet i Huddinge. Av någon anledning hade Johanna fått för sig att jag skulle bestämma ställe och sedan meddelat alla att det var jag visste vart vi skulle. På något vis lyckades man slingra sig ur det. Vi hamnade till slut i Gammal stan på något ställe vars namn jag tror ingen av oss ens uppmärksammande. För att göra det hela kort så var det riktigt roligt, mysigt och en aning ur flippat ett tag då det blev då observationer och flirtande genom glaset. Fick en känsla av att det bara var en försmak av hur det kommer vara i vår ifall Johanna får sin vilja igenom.

När man sedan kom hem så hävde man som vanligt i sig från mjölkpaketet och hade bråttom ner i sängen. Hade glömt bort baksidan av att överstiga ett viss mått alkohol för min del. Jag kan verkligen inte somna då, hur trött jag än är. Låg och väntade ett bra tag på att tankar och alla annan onödigt innehåll skulle lugna ner sig så man äntligen kunde få sin sömn. Gissar på att nattsömnen inte understeg min lilla gräns för vad som få mig att bli dysfunktionell.  Ska nu äta mat, håller på att hungra ihjäl. Sedan ska man ringa Danne och traska över till mormor och morfar, efter det blir det hockey. Någonstans däremellan har man lite mer än ett rum att städa och jag mår verkligen suveränt. Hur ska man klara av detta?

//Jenny

Undanflykt från kurslitteraturen

2010-11-13 @ 13:19:09
Usch, ju fler gånger jag springer förbi bokhyllan på väg upp för trappen ju fler böcker fastnar blicken på som jag vill läsa. Senast är mina två favoritböcker från den tiden då jag slukade böcker. En nyfikenhet ifall de fortfarande är lika bra sprider sig, men frågan är om man vill ha svaret. Risken finns ju att en besvikelse kommer sprida sig.
Blev inget mer läsande igår. Istället pysslade man lite med Idol som sällskap. Målade presenter till mamma samtidigt som jag gjorde mina egna bokmärken med Dannes lamineringsmaskin som sidekick. Hittills har den inte svikit mig, trots mitt stora misstag av dess omvårdnad.
Vill så gärna till Panduro hobby och shoppa loss. Ska nog ta mig en sväng in dit efter mitt lilla möte med Rohie på måndag, om man nu kommer ha krafter kvar till det. Kan ju använda det som en morot under gymvistelsen.

Höll på att dö av garv när man tittade på Karjala cup med pappa. Fick nämligen höra en historia om Andreas Jämtin och hur han vid 10-års ålder fick matchstraff i Festis cup. HAHAHA, vem får matchstraff i en tunering vid namn festis cup? Tydligen lyckades han även tre år senare i Lions cup. Kan fortfarande inte komma över, en tioåring fick matchstraff i festis cup. När vi var tio och sparkade boll stannade alla upp och tittade efter helikoptern när den svepte förbi över planen, iaf om man ska tro på den 27årige Micke och hans historier.
Haha, festits cup!
//Jenny

"Paul har fått något anfall"

2010-11-12 @ 22:44:54

GRATTIS MIN ÄLSKADE PSYKOPAT!

2010-11-12 @ 22:39:03

Jag skulle vilja säga ett stort GRATTIS till min kära vän, Jonna. Nu när du fyller år och börjar bli stor. Herregud, känns nästan som det var igår vi sprang runt på tomten och hade som vana att leka burken eller Camp Molloy ute i skogen. Kommer även ihåg hur busig vi var när vi tog fyrhjulingen utan att ha frågat om lov, åkte runt i skogen och lyckades köra fast några 100 meter från huset. Snacka om att man varken ha en lugn eller tråkig stund emd en sådan liten sprallig sak som du. Oj, minnen är många och alldeles för härliga! Jag vet inte riktigt vad man ska säga, känns som allt redan sagt en gång. Vilket gör att det bara känns löjligt att dra allt igen. Men jag vet ju vad du vill ha.

Så denna dag, den 23 April skulle jag vilja gratta dig Jonna och ingen annan. Detta är din dag, så njut av den och ha en underbar födelsedag! Jag älskar dig, otroligt mycket. Mer än vad jag kan beskriva med ord.

 

Måste dock klaga lite grann, jag nämnde faktiskt att du fyllde år i ett inlägg dagen efter som beskriv kvällen innan 2010. Vilket var den enda gången jag inte grattat dig på rätt. Så börjar nu egentligen undra varför jag skrivit detta inlägg.

//Jenny

Hej då!

2010-11-12 @ 19:41:59

Nu har man precis läst ut den fjärde och sista boken, hela tre dagar tidigare än beräknat. Det tog sin lilla tid att ladda upp mentalt för att lämna den serien och få ett avslut på det hela. Något som jag verkligen har svårt med, vilket är den största anledningen till att serier faller mig mer i smak än filmer. Men nu är det iaf över, ska väl börja med HP imorron eller på söndag. Blev ingen städning idag så lär väl ägna morgondagen åt det innan man ska ut på kvällen och roa sig med härligt sällskap.

Har fotfarande inte fått något tecken på att Karin uppfattat vilken dag det är. Ganska komiskt. Hon har tjatat om denna dag i minst ett halvår och efter förra årets fiasko som hon kallade det så lovade hon att hon skulle ladda upp med en hel del saker. Ser verkligen framemot klockslaget.
Nu lockar det faktiskt att börja läsa en ny bok. Har ju klarat av en av fem. Kanske ska sätta igång med den andra på en gång?

//Jenny

JAG HAR INTE DÖTT!

2010-11-12 @ 11:45:53

Inlägget som skrivits i tre dagar.

Det har inte varit nice de senaste dagarna. Känns som allt har gått emot mig, tappat busskortet, varit utan internet och telefon och sedan är det ju alla småsaker som förstorats upp tack vare humöret. Men nu känns det äntligen som saker och ting börjar gå min väg. Har trots dessa motgångar lyckats fått dagarna att flytta förbi och fylla dem med aktiviteter och skratt.
Tisdagen spenderades mest i en olycklig tillvaro, då man förlorat både busskort och internet. Under onsdagen blev det lite matteplugg med Cindy och sedan en mysig kväll efter att Jonna anslutit. Fick även en utskällning av Jonna och sedan tog det inte lång tid innan Cindy öppnade upp hjärtat och lät hatet strömma ur henne. Så har nu lovat hela tre inlägg som ska skrivas till damerna. Så inom en snar framtid kommer det dyka upp inlägg som endast handlar om systrarna Ahvander.

 

I torsdag skulle man egentligen städa, men träffade Johanna istället. Till min stora glädje fick jag mitt busskort i samma minut som man skulle börja röra på sig mot Huddinge, helt otroligt hur snabbt det egentligen går. Skulle ha blivit en fika inne i stan, men som vanligt när det gäller mig och Johanna så görs impulsbeslut och denna gång föll lotten på bio så som många gånger tidigare. Det blev The social network, en ganska så bra film. Innan dess lyckades vi även förgylla en av arbetarnas dag på SL center, genom att bara vara och själva, alltså allmänt söta och omtänksamma.  Under denna dag fick även Johanna ett nytt nicknamne, Rapeface! Till min stora förtjusning så kom mina eftersända kläder till posten även denna dag.

Vilken lycka det var när man vaknade upp imorse och hörde hur det klickade i telefonen. En halvtimme senare var allt som vanligt igen. Lyckades ramla i trappen idag igen innan man åkte iväg med mor för att hämta ut kläderna. Sedan fick man uppleva den sanna lyckan av att Google som startsida när eldräven startades. ÄNTLIGEN HAR MAN INTERNET! Idag är det Karins favoritdag, men trots det har hon inte sagt ett knyst om det. Dock var hon gullig nog att meddela att hon hittat ett par svarta stövlar utan klack ifall jag var intresserad. Förhoppningsvis inser hon inte vilken dag det är, och då ska jag messa min gulliga lilla rosenknopp efter tolvslaget och minsann berätta för henne hur söt och gullig hon är. Men innan dess är det städning som gäller. Suck.

//Jenny

Så sant ...

2010-11-09 @ 15:54:40

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN!

Storebror & lillasyster

2010-11-08 @ 23:16:32

Storebror och lillasyster:

Ofta en idealisk kombination. Om det är tre, fyra år mellan syskonen har storebror fötts till en given ledarställning och behöver inte lägga så mycket energi på att försvara sin position. Eftersom han aldrig behövt kämpa för makten riskerar han visserligen att inte bli särskilt uthållig, men å andra sidan gör umgänget med systern honom till en hänsynsfull lyssnare som får lätt att samarbeta med kvinnor.
Lillasystern lär sig å andra sidan tidigt att förstå den manliga världen. Hon blir ofta självständig, tuff och modig – samtidigt som hon godtar broderns ledarställning och får trygghet genom hans beskydd.

skönlitteratur på G!

2010-11-08 @ 15:54:36

Är helt slut nu i hela kroppen och dessutom är man hungrig som jag vet inte vad. För lite sömn och en tidig morgon är ingen bra kombination för en Jenny. Lyckades dock somna på ett gott humör, så ska väl inte klaga. Introduktion idag till den nya delkursen, kommer nog kännas som en repetition från psykologin med Petra. Men inte ska man klaga på det heller. Känns skönt att det äntligen börjar dyka upp saker som man kan relatera och koppla ihop gammal information till och framförallt att det äntligen känns som psykologi. Mötte upp Alex efter föreläsningen och köpte ytterligare en burk kakor, föll ju pladask för dem. Allt lika trevligt att möta gamla bekantskaper och prata med dem.

När man sedan äntligen kom hem var det inte så mycket mer än att slänga i sig maten och sedan åka till det nya köpcentrumet. Inte mycket att hurra över, men ganska mysigt att traska runt i och titta lite. Lyckades ändå kommer hem med en massa små saker. Framförallt smink och en ny väska. Förstår inte riktigt vad felet med mig är. Har alldeles för mycket väskor, ändå envisas jag med att söka efter nya och köpa dem ifall de faller mig i smaken. Tog mig ändå i kragen och slängde några idag. Nu är det bara en träningsväska som ska införskaffas och sedan är det stopp på ett tag! Fick även tag på pappas halva fars dag present. Tydligen är han effektiv och professionell, medan hans lilla dotter är romantisk och känslosam, som om namn avgör det.
Ska nu sätta mig ner med min lilla bok. Beslöt mig igår för att läsa de olästa böckerna som står i bokhyllan och bara skriker efter uppmärksamhet. Första ut var den påbörjade sista boken i Twilight serien. Måste ju läsa den någon gång.

//Jenny

You make me feel

2010-11-06 @ 23:45:14

Ten thousand light years away from you, keep thinking maybe it's time to let go.
But by the end of the day, I still want to say "Do you?"

Mulipuppi ... ?

2010-11-05 @ 20:02:14

Det är verkligen en helt underbar känsla att släppa allt som gäller tentan när man lämnar salen. Även om man inte direkt känner pressen av att man måste klara den så är allt en rejäl påfrestning för psyket. Hann bara hem och slänga i sig alldeles för lite mat innan man skulle iväg igen. Fick ta mig hela vägen hem till Karin eftersom det där segot helt enkelt var seg. På vägen dit fick jag en riktigt obehaglig känsla i hela kroppen. Usch och fy säger jag säger jag bara, var skakis ett bra tag efteråt också. Men överlevde gjorde man tack och lov, trots att det var lite tveksamt där ett tag. Annars var dagen hel mysig, Blev en shoppingrunda på stan, med endast bra inköp. Så jag är helnöjd.

 

När man sedan kom hem blev det en rejäl rensning i både garderoben och i den svarta pärmen. En hel del kläder ska skickas iväg till myrorna och välgörande ändamål. Gick sedan igenom pärmen som innehöll allt från årskurs 4 – 9. Herregud vad roliga saker man hittade. Var en fröjd att se alla NO prov, måste erkänna att självförtroendet steg en hel del. Var även roligt att läsa omdömena från varje år samt se anteckningsböcker som var nerklottrade med en massa namn. Snacka om att man saknar grundskolan. Då man utan några större ansträngningar fick till riktigt bra resultat.
Nu ska man iaf njuta av en mysig hemmakväll med Idol som underhållning. Mina ben håller på att dö, så ska vila ut dem riktigt ordenligt innan det blir träning med Rohie.

//Jenny

Safe

2010-11-05 @ 18:47:57

The best friend in the whole world!

2010-11-04 @ 21:04:40


Vilken underbar vän jag är! Har nu fixat första säsongen av Mad men till lilla Jonna. Måste vara den bästa vännen i hela världen! Nu ska vi lägga den sarkastiska tonen åt sidan. Är faktiskt lite glad över att man blev ombedd att göra det. Då har nämligen jag, utan någon yttre påverkan, möjlighet att se varför all den hysterin kring den serien uppkommit. Ska bli mycket spännande.
Alla verkar även ha spanat in Lanvin kollektionen som HM snart ska släppa, så inte ville jag vara sämre. Tog mig minsann en liten snabbtitt. Fann endast en sak som jag kanske skulle kunna tänka mig, om man funnit den på en rea någon gång och man råkade ha 50 kr i rabatt eller något liknande.

 

Matchen är sjukt spännande. Sitter och skriker en massa saker som mamma nästan kreverar, något man är mindre stolt. Men inget slår pappa igår när han plötsligt kom på den äckliga Chelisten Coles riktiga namn. Arslet Cole.
Men detta var det sisat från mig idag. Ska krypa ner i sängen så fort matchen är över, förhoppningsvis med ett leende på läpparna. Förhoppningsvis slipper man även de drömmar man tyvärr plågats med de senaste dagarna. Nästan så jag börjar tro att jag är alldeles för lättpåverkad.

//Jenny

NI ÄR SÅ SÖTA!

2010-11-04 @ 19:04:23

Preskriptiva normer

2010-11-04 @ 19:03:04

Det känns helt ärligt riktigt tomt nu. Är det bara ett enda missförstånd eller är det vad man kan kalla för sanningen som kommit fram?


 

Varje gång jag ser reklamen för det nya Star Wars spelet så fylls jag med aggressioner. Som den tvättäkta Star Wars nörden jag är så anser jag att det inte är okej att ändra storyn på det viset de verkar ha gjort. Usch och fy på er!
Längtar sjukt mycket till imorron, veckan har gått fort, fast samtidigt inte. Denna torsdag har känts som en evighet. Har bara gått och väntat på att det ska bli fredag, är inte ett dugg nervös eller stressad. Vill bara få skiten överstökad. Om man nu råkar faila på det så är det ingen större grej, det är ju ändå social psykologi, ser det bara som ett nöje att läsa om det. Kommer helt ärligt sakna den. Är också lite kluven inför morgondagen. Har laddat upp med pengar på kortet så man kan unna sig en rejäl shopping ifall det nu skulle förfalla sig så. Men inte kommer det bli något inköp av en ny Supernatural box imorron. Lite sorgligt.

 

Nu ska håret fönas och sedan är det derby som gäller. Har väntat sjukt länge på dagens match.

//Jenny

"Bros before hoes"

2010-11-03 @ 20:00:10

Usch, vad trött jag är. Ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen lite senare ikväll, funderar på om man inte ska göra redan i andra halvlek av Chelsea - Spartak Moskva. Är äntligen klar med mitt älskade social psykologihäfte, så belönade mig själv med lite Paradise tittande. Faktiskt riktigt lärorikt! Har en hel del små saker som ska göras imorron, vilket gör att man längtar ännu mer till fredag eftermiddag. Ska bli så skönt att få släppa allt igen och förhoppningsvis shoppa loss med lilla Mogot vid min sida. Nu är det Champions leauge som gäller!

//Jenny

önskar det vore lördag

2010-11-01 @ 19:26:49

Om man råkar sparka in en frispark i sitt eget mål, vad blir domslutet då?


Oj, nu har man ett fullspäckat schema! På fredag är det tenta, träffa Karin och sedan halloween partaj på kvällen. Den 10 november är det föreläsning med Blondinbella som gäller sedan ska man någon dag pyssla med Cracky. Utöver det ska man hinna plugga inför tentan, fixa kostymen och skyltar. Genomföra en rapport som utspelar sig under minst en 6 månaders period samt hinna göra klart Karins present och köpa julklappar till alla jobbiga idioter som kräver det. Dessutom måste man ju hinna med att göra vändningen mot pappa innan vi tröttnar på spelet. Det är väl bara att sätta igång då.

 

Imorron ska man plugga och beställa nya fina kläder. Hoppas att man för en gångs skulle blir nöjd med köpet så man faktiskt behåller lite saker. Blev nu helt plötsligt sjukt sugen på Frozen strawberry daiquiri, nästan lite alkisvarning på en nu. Skyller allt på dagens seminarium som ska från och med nu aldrig mer entra mitt medvetande.  Nej, nu är det Paradise och social psykologi som gäller.

//Jenny

DW!

2010-11-01 @ 17:06:26