GRATTIS OSKAR!

2008-07-31 @ 11:39:18

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAG OSKAR!

Gårdagen.

2008-07-31 @ 11:34:17

Det blev ingen mer uppdatering igår, var så extremt trött igår när jag väl kom hem så orkade verkligen.
Efter det senaste inlägget fick jag en sådan lust att bada. Så frågade Jonna om hon hade lust. Så hon, jag och Cindy styrde stegen mot badudden. Där kom vi fram till att många människor som inte bor i området, och inte har något att göra där, åker dit. Vilket vi alla tre stör oss på. Efter ett snabbt bad och lite solning kom ett gäng killar som simmade ut till bryggan där de började brottas med varandra typ. Jonna sa direkt med en riktigt Jonnaton "är det fortfarande så barnsliga". Efter ytterligare ett tag gick vi hem till Famlijen Blåbär, där man blev bjuden på sen lunch. Vi började även spela lite texas hold em. Eftersom vi inte hade några marker fick det bli det vi hade, dvs. cocktailpinnar. Efter ett tags spelande började saften göra sitt och Jonna tyckte nog inte att de dära killarna var så barnliga längre.
Sedan blev det strömavbrott, och jag ska inte gå in på Jonnas ilska. Men arg var hon iaf.


Vid sju var vi bortbjudna till kusinerna. Så jag lämnade Blåbärs huset när klockan slagit sju. Vi fick lite fika och sånt där och jag fick smaka på ett te, håll nu i hatten, jag gillade faktiskt det! Så mina förhoppningar om att falla för te kanske inte är helt omöjliga. Efter två timmar hos dem så kände jag av tröttheten. Den slog ner som en blixt från en klar himmel och helt plötsligt längtade jag bara hem till min underbara säng.
När vi äntligen kom hem spenderades en liten stund vid datorn. Precis lagom till att jag lyckats städa bort allt från sängen så drabbades vi av ett strömavbrott. Jävlar vad rädd jag blev. Sprang direkt in till mamma och pappa och började klaga och jämra mig. Men Danne kom upp efter bara någon minut och frågade om jag ville ha en korv. Så han och jag gick ut och grillade korv. Klockan var då ungefär tolv, och som jag hade haft planer på att somna tidigt hade pajjat totalt. Istället fick man sitta ute i kylan och lyssna på cp-grannarna när de tältade och skrek. Korven blev äntligen klar en halvtimme senare och så fort jag fått i mig den så sprang jag nästan upp och la mig i sängen. Slog på tv:n som vanligt och bad till gud att strömmen inte skulle gå innan jag somnat.



Ska väl äta frukost nu och så. Kim hälsar!

För er som undrar varför jag inte var med Anna, Mingis och Challe igår som planerat så var det just pga. sömnsvårigheterna natten innan. Var rädd för att jag skulle drabbas av grinighet, vilket jag med all säkerhet hade gjort. Så vi sköt fram planerna till idag, får se om det går bättre.

Ännu en rolig kväll.

2008-07-30 @ 14:24:53

Är verkligen hur trött som helst utan att egentligen känna av det. Förstod det när jag för ett tag sedan kom och lyckades under de första 20 minuterna irritera varenda familjemedlem flera gånger om. Sov som sagt hos Karin inatt och det blev inte mycket sömn. Men ska väl ta dagen från början ... eller från där jag sist skrev.


Åkte som sagt till grönan med kusinerna. Det blev inte mycket att åka men, det var ändå roligt att vara där. På vägen hem somnade nästan William i mitt knä. Vilken söt unge.

När man kom hem var jag helt slut och det tog nästan emot lite grann att åka vidare till Karin. Men, det hade varit den händelsen man såg framemot hela dagen så man kunde inte ändra sig då.


Det som tog emot försvann direkt när man redan vid ytterdörren attackerades av Oskar, Chatte och Karins påhitt. Ska inte berätta avd de gjorde för att inte skämma ut dem, men det var verkligen en bra start på en oerhört rolig kväll. Filmkvällen förvandlades i stället till en "ska vi lägga oss kväll" eftersom det bara blev ungefär en halvtimmes film tittande. Istället spelades det ett spel som var enligt min mening för en riktigt Stockholms nörd.
När det sedan var dags för att lägga oss tog det oss nog närmare två timmar innan vi kom i sängs. Jag drabbades direkt av slags övertrötts symtom och kunde verkligen inte koppla av för en endaste sekund, något Karin fick lida för. Höll henna vaken i minst två timmar extra. Vi ringde runt lite grann, men ingen jävel var vaken! Förutom Mingis som ringde och störde oss precis när jag äntligen lugnat ner mig och Karin nästan somnat. Så då fick man prata med Mingis, Anna, Mickis, Erik och sedan Mingis igen. Efter det gick det bara inte att somna. Så efter att nästan tvingat Karin att stanna kvar i sängen och sova, eftersom det var vad hon egentligen ville, så gick jag ner till tv:n och tittade på barnprogram. Efter tio minuter återvände jag upp till sängen eftersom jag började frysa om fötterna. Karin sov då som en stock så tog ner täcket och kudden till soffan och tittade på Spin city. Lyckades då helt otroligt nog somna i pausen och vaknade sedan runt nio helt chockad över att jag sovit. Resten av dagen har bara bestått av en massa segande.


Till slut vill jag bara få det sagt till er alla därute (Mingis) att om man tycker någon är mobbad för att den skickar sms kl två på natten och pratar om tummar så kan det knappats anses vara bättre att ringa någon vid halv fem på morgon utan att ha någon som helst anleding.

Vill be om ursäkt till alla som vi, mest jag, störde. Vet att ingen av dem läser min blogg eftersom de knappt vet jag är, men ändå. Jonna & Erik, förlåt så mycket, det var inte meningen.

Men framför allt vill jag be om ursäkt till Karin ... för allt. Förlåt gumman.

Nattens sovplats.

Jag älskar Drake & Josh!

2008-07-29 @ 16:56:08

D&J

Josh: "Wait, Mrs. Hafer said you couldn't break up with Kelly right? But what if Kelly breaks up with you?"

Drake: "Dude, have you seen me?"


Josh: "All you need to do is act un-youish"

Drake: "I'm not Jewish"

Josh: "NO! Un-Drakeish"

Hemma... ett tag.

2008-07-29 @ 14:37:06

Kom precis hem från Jonna. Det första jag i stort sätt gjorde var att sätta på When you look me in the eyes, så jävla fin låt. Kvällen/natten/dagen blev precis som planerad. Oerhört mysig och flamsig, kan inte tänka sig något annat när det gäller Jonna. Middagen var jätte god och som underhållning blev det frågesport. Sedan blev det Skipbo, ett spel som man enligt Jonna hade spelat ... men enligt mig så hade jag aldrig hört talas om det. Hur som helst var det ett roligt spel och gjorde inte flamsigheterna mindre. Hahaha, skrattar fortfarande åt det.

Sedan blev det nattbad, om man kan kalla det för det. Vid elva ungefär styrde vi stegen mot badudden. Precis lagom till att man kommit ut så började Jonna och Cindy berätta alla dessa historier som i mina öron klassas som spökhistorier. Inte blev saken bättre heller när vi kom ner till vattnet. Kom då på att man sett alldeles för många Supernatural avsnitt och ännu inte övervunnit sin rädsla. Inte heller blev det bättre när Jonna berättade en liten saga som hon själv sa att hon inte borde säga, men berättade den ändå. Vatten var jätte varmt och det var hur skönt som helst att bada, men som sagt kunde man inte riktigt koppla av.

Efter badet styrde vi stegen mot familjen Blåbär igen. Eftersom det var varmt och ingen riktigt orkade byta om så gick vi hem i bara handdukar och bikinis, Cindy i en liten mindre täckande än mig och Jonna. Hahaha, skrattar fortfarande av den odiskreta killen i bilen som körde förbi. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning för sängen. Men jag var inge trött så låg och messade med folk, fattar inte hur det gick till eftersom jag nu i efterhand förstår att jag måste ha somnat mellan messen.

J&C!
Tack för en jätte mysig kväll!

Så nu är jag hemma igen. Har nästan ett full späckat schema för denna dag. Ska nu göra mig i ordning och äta middag, ska sedan med Göran, Anton och William till grönan och vara en rolig stor/lill-kusin. Ska sedan ha filmkväll med Chatte, Oskar och Karin och sova över hos Karin.

Ja, så ser schemat ut, om inget spricker någonstans. Försöker förbereda mig mentalt inför en skräckfilm, vilket det troligen kommer bli.

Aja, ska väl hoppa in i duschen nu.

Kim hälsar!

Destination famlijen Blåbär.

2008-07-28 @ 17:42:26
JONNA! :D
Ska till Jonna nu! JIPPIE!

11:16

2008-07-28 @ 11:16:56

Dricker just nu av den extremt goda och välomtalade saften och tittar på Drake & Josh, älskar den serien. Dagen var tänkt till slapp, men JB messade för ett tag sen och ville hitta på något så hon kommer över om ett tag. Ska försöka hinna med lite solning innan det eller ett par till avsnitt.


Känner mig ganska splittrad just nu. Är jätte glad för att dagen ska spenderas med JB. Men samtidigt är jag på dåligt humör. Football superstar visade i torsdags i Australien. Men det har fortfarande inte kommit ut än, och jag som börjat gilla den serien mer och mer. USCH OCH BLÄ! Förhoppningsvis inträffade något som gjorde att de inte visade avsnittet. Annars har n av världens snällaste människa blivit elak.


:)

Blidö igår var underbart, som alltid. Mammas familj är verkligen underbar, men nästan lika elaka. Vet inte hur många elaka kommentarer man fick stå ut med igår.

"Det är bara en huggorm, de vi har brukar bli 1-1½ meter långa" "Jag slår den bara mot Jenny" "Vi brukar ha huggormar precis här, det brukar vara fullt med dem!" "Nu kommer den mot Jenny. Nej, ta det lugnt, de brukar bara bitas ganska hårt." Och jag som säger att de är underbara ...

Kim hälsar!

Snart bär det av!

2008-07-27 @ 06:52:09

Sitter just nu och försöker tvinga i mig frukost. Det går segt som jag vet inte vad. Önskar nu att jag gått och lagt mig tidigare igår, eller åtminstone somnat tidigare. Men får väl skylla på Lisa, eftersom hon inte levde och kunde därför inte messa en vaggvisa. Aja, lyssnar på musik nu med låg volym, förhoppningsvis ska det pigga upp mig lite. Måste då isf troligen byta till Brian McFadden.

Snart bär det av till Blidö, jippie! Ska försöka sova i bilen, men det brukar aldrig gå bra. Men tar jag med kudde kan jag lyckas kanske en gång av fem.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.


:D

BLIDÖ IMORRON!

2008-07-26 @ 21:23:13

Jävlar vilken varm dag det har varit. Trodde att jag skulle svimma av pga. värmen.

Dagen har gått åt till att fixa alla möjliga små saker inför morgondagen. Det är ju Blidö som gäller imorron! Höjdpunkten på sommarlovet.


<3
Den underbaraste platsen på jorden.

Det är bland det första som dyker upp i huvudet när jag tänker på sommar och sommarlov. Det allra första är dagarna på kärringbadet förr förra året och sedan är det Blidö. Älskar verkligen den platsen. Alltid så sjukt kul. Mammas sida av släkten är verkligen underbar, och man hittar alltid på en massa roligheter med dem.

Synd att vi inte skaffat en ny kamera som jag hoppades. Får väl bli några kort med mobilen.
Blidö imorron! UNDERBART!
Blir en riktigt tidig kväll och morgon ... iaf morgon. Hahaha.

Kim hälsar!

Hemma hos Kerin.

2008-07-25 @ 15:52:39

Sitter just nu hemma hos Karin Mogosson, närmare bestämt i hennes rum. Vi har precis varit nere vid drevviken och tagit ett snabbt dopp, andra gången i år för min del. Hon håller på att duscha just nu. Vi båda har ju små planer för kvällen. Inte för att de är så märkvärdiga som de låter, men planer är ändå planer.

Är inne på Karins msn, men det är ingen rolig människa inne. Hon måste verkligen skaffa nya vänner.


Annars har man varit i Farsta idag. Tycker jag förtjänar en massa beröm eftersom jag ansvarfullt nog struntade i att köpa flera saker eftersom jag ansåg att pengarna bör sparas till planerade "utflykter". En masas beröm till mig.

Ska nu återvända till Karins msn. Förhoppningsvis kan jag göra någon rolig.

Tjejmiddagen.
Haha, bjuder på den bara för att man är hos Kerin.

09:19

2008-07-25 @ 09:19:37
We had fun under the sun, and when winter came she'd be my angel.
We were so in love, yeah she went away.
Left my heart in two, left me standing here,
singing all these blues.

Just nu är det de orden som flyger ur munnen. Man låter förkyld, rösten spricker vid de högre tonerna, det låter bara allmänt hemskt. Precis som det gör på mornarna (Är nog lite förkyld också).

Det är ingen på msn, eller ingen nämnd värd iaf, bara en massa konstiga människor som antingen inte lagt sig än, eller sånna som är sjuka och går upp tidigt på sommarlovet.

Ska träffa Karin i Farsta om 45 minuter. Jag lovar är hon försenad idag så tänker jag aldrig komma i tid till våra "möten". Ska alltid kommer 30 - 60 minuter för sent, och detta är inget tomt hot!
Aja, ska väl försöka roa mig på något annat sätt än den här bloggen nu. Oj, vad länge sedan det var jag hörde Seasons in the sun. Måste nog lyssna lite på den. ;)


Jävlar, nu fick jag en chock. Maria av alla människor loggade nyss in!

Kim hälsar!

Du är fan underbar!

2008-07-24 @ 22:51:22

Kom precis hem från Finnen. Åkte dit vid sex tiden för att bli klippt. Efter en timmes sittande på en stol och en massa jävla babblande var hon klar. Fick även ett visdoms ord från Jennie, "Getingar är inte taskiga om man är snäll emot dem". Blev sedan bjuden på middag som man verkligen inte kunde tacka nej till. Var jätte gott, och trevligt sällskap hade man också.

Efter middagen fastnade vi i sofforna där vi satte i ungefär en timme och bara pratade en massa minnen. Vi gick ju i samma klass från 6års - 9:an. Så vi hade en hel roliga saker att prata om. Blev sedan avbrutna av den berömde Gävle-Dennis. Lärde mig då att hans ordförråd inte är så stort samt att Jennie är nästan en minikändis i Gävle. Sedan fastnade vi framför en av de filmerna som jag allra minst egentligen vill se, någon beckfilm. Helt ärligt, svenska filmer är verkligen så B.
Allt som allt fick man klippning och middag för ingenting eftersom Jennie vägrade att ta betalat.
Jennie,  jag älskar dig. Har verkligen saknat stunderna med dig, och allra mest förra sommaren. Du är underbar.


du&jag.

Dagens skämt:


Det var två äpplen som satt på en gren bredvid varandra. Rätt som det var ramlade den ena ned, då sa den andra:
"moget"

HELL YEAH!

2008-07-24 @ 17:34:04

Nedräkningen har börjat...

2008-07-24 @ 14:37:06

Ord kan inte beskriva hur underbara måndagar kommer vara om lite mer än en månad. Eller jo, det finns ett ord ... Supernatural. Den 31:a augusti drar det igång igen, vilket betyder att måndagen efter kommer det finnas ute på TVTtorrents och allt kommer vara helt perfekt. Detta år kommer inte ens skolan kunna få mig på dåligt humör, nej inte så länge jag har Supernatural. Åh, jag längtar som in i jag vet inte vad.


C&M

Längtar också sjukt mycket till imorron, av två anledningar. Den ena är såklart att nya Football superstar avsnittet kommer då. Den andra orsaken är att det troligen ska bli tjejkväll imorron med Chatte och Karin, om Oskar får Iron maiden biljetter, *hoppas*. Har verkligen saknat stunder som dem, bara vi tre och en massa massa ... oss.
Får nu en flashback från när vi var på väg upp från centrum en dag. Chatte kom då fram till att Karin är extremt mobbad, själv var hon den dära coola och snygga typen, och jag var den där härliga blandningen.
Flickor, ni är bäst. Älskar er.

When you look me in the eyes

2008-07-23 @ 21:57:58

"Är det där ett bajs?"

2008-07-23 @ 21:27:15

Nu sitter man i ett nästan helt nystädat rum, har bara garderoben och några lådor kvar, ÄNTLIGEN!
Tänkte då skriva lite om gårdagen. Vill varna alla för ett långt inlägg.


Ja, dagen började egentligen runt halv fem. Det var nämligen då Karin kom hit och våldgästade mig. Mamma och pappa var på väg ut när Karin kom, och de första som slank ur munnen på den dära lilla Pipp-Lottan var "Nu kommer barnvakten."  Svaret på den meningen blev bara en blick, som egentligen sa en hel del.

Vi drabbades direkt av en idé torka, något som verkar drabba oss allt oftare. Efter en hel del dåliga förslag från Karin, bl.a. pling, så beslöt vi oss för att baka. Det blev chokladrutor. De är verkligen oemotståndliga. Karin fann min bakbok (?) väldigt rolig, fattar verkligen inte varför. Efter ungefär en halvtimme stod vi där och var väldigt skeptiska, choklad krämen hade nämligen blivit hel sjuk och såg bara så fel ut som den kan vara.

Hur som helst beslöt vi oss för att strunta i det och satte igång med middagen som bestod utav en BigOne. Efter att blivit bortjagade av de förbannade getingarna på altanen satte vi oss framför tv och åt, tog sedan lite efterrätt, trots att Karin egentligen inte fick.

Sökte oss sedan som vanligt till datorn, det är farlig uppfinning det. Men efter att suttit där ett tag blev vi lite rastlösa eller mer rädda för den kommande rastlösheten som skulle drabba oss. Vi kom då på idèn att leta upp mina sparkcyklar och sparka runt lite i samhället. När vi sprang runt nere i källaren så slog tanken mig att om vi begav oss på ett sådant äventyr så skulle killen garanterat se oss, eller rättare sagt mig. Som tur var så fann vi inte spark cyklarna. Beslöt oss då för att ta cyklarna och cykla lite. Efter en cykel tur på kanske 500 meter kom jag på idén att picknicka. Så vi återvände sedan hem och började göra ordning allt.  


Det var egentligen då själva äventyret började. Vi beslöt oss för att cykla till Kärringbadet och vara där, eftersom vi förr förra sommaren hade så otroligt mysigt där. På vägen dit höll vi på att köra på en fyllegubbe, han gick och vinglade lite i sin egna värld. Kom sedan på att jag inte varit i närheten av den vägen på snart ett år. Var där senaste när jag blev rånad, så det var inte en av favorit vägarna man valde. Sedan blev vi omsprungna av några joggare, riktigt pinsamt. Det hade varit bakom oss sedan mitt hus nästan och nu var på andra sidan sjön.

När vi väl kom till Farsta centrum så insåg att det verkligen var en plast som man inte vill vara på senare på kvällarna. Men vi cyklade snabbt igenom den hemska platsen och närmade oss Kärringbadet med stormhjul.


När vi väl kommit fram dit så fick vi sällskap av två andra människor som satt där, den ena hade gått i förra skola. Tror faktiskt att vi mötte honom i första fotbollskuppen.

Picknicken blev tio minuter lång, sedan var återigen uttråkade. Tog då en snabb sväng in hos Karin. Började sedan vägen hem, som skulle visa sig vara allt annat än lätt. Ville helst undvika vägen vi tagit dit, vilket betyder att den enda vägen var genom Farsta Strand. För er som inte vet så håller de på att bygga om där i området, vilket gjorde det ännu svårare. Kan säga att vi åkte vilse några gånger, vilket vi alltid brukar lyckas med. För övrigt blev det en massa tjejskrik och tjejproblem. Som Karin sa, de som såg oss måste ha skratta. En stäcka som normalt sätt egentligen skulle ta allra max 7 minuter att cykla tog oss närmare en halvtimme.
Set sjukaste med det är att Karin har sämst lokalsinne, men jag däremot har faktiskt ett ganska, så länge jag inte är med Karin dvs. Men men, som sagt vad skulle livet vara utan misslyckade utflykter med henne?

När vi äntligen kom fram till Statoil macken så var det bara raka vägen hem.


När vi sedan kom hem var vi nästan helt utslagna och slog oss ned vid datorn. Efter ett tag piggnade Karin till och började sno en massa bilder från mig. Din scortum!  


Under färdens tur bestämde vi oss för att tältningen snart ska genomföras och att även Chatte skulle bli bjuden. Vi beslöt oss även för att en dag packa den stora väskan, ta med oss en karta med utmarkerad vägval och cykla till Flatén badet. Det skulle verkligen vara en milstolpe för oss två att klara av att hitta vägen dit helt själva.

Kim hälsar!

H-U-N-G-R-I-G

2008-07-23 @ 17:57:32

Håller på att hungra ihjäl just nu. Har väntat på mat i över timme och kommer bli tvungen att vänta ytterligare tjugo minuter. Har gått så långt så jag plockat upp det som blev över från min och Karins picknick som vi hade igår och börjat smaska på det. HUNGRIG!  

För er som undrar, vilket egentligen bara är Karin (möjligtvis) så kommer inlägget om gårdagens lilla träff upp senare.


HUNGRIG!

Dagen har annars gått åt till solning. Solen har äntligen kommit tillbaka. UNDERBART! Har även bestämt morgondagens events. Först ska man upp till vidja och måla. Ska sedan hem en snabbis för att sedan återvända dit igen, dock till Finnen. Ska äntligen bli klippt. : )

Funderar även på att försöka få tag på Karin och bestämma åtminstone ett datum för planerna som smides igår.
Kim hälsar!

Planer ändras så lätt.

2008-07-22 @ 10:45:10

Skulle egentligen ha städat och simmat idag, men allt blev inställd av olika anledningar. Simningen igår och städningen imorse när jag vaknade och insåg att jag inte orkade.

Istället har man en kväll med Mogo framför sig. Men innan det ska man väl plocka undan lite och sedan fälja med mor och far och handla.


Måste be om ursäkt för allt som skrev igår på alla möjliga ställen. Var så extremt trött, så det blev inte mycket tanke bakom det.

Kim hälsar!

Din glädjespridaren.

2008-07-21 @ 20:50:30

Måste bara skriva några få rader om en viss person.

Egentligen kan man säga att jag knappt känner henne. Vi spelade fotboll i några år tillsammans och när vi pratade var det mest flumm och skratt av det jag kommer ihåg. Hon var/är en sådan person som går runt med ett leende på läpparna och något annat än det går inte att föreställa sig. Hon går helt enkelt runt och sprider glädje, värme och trygghet. Varje gång man såg henne kunde man inte låta bli att smittad och börja le själv, och varje ibland när hon pratade sa hon så söta saker som man visste inte vad man skulle ta sig till (okej, låter som jag är kär i henne nu. Men kan försäkra er alla om att så är inte fallet).  

När laget sedan lades så har vi bara träffats en gång, det mötet varade i knappt tre minuter. Den enda kontakten man egentligen har med henne är genom att läsa hennes blogg, om man nu kan kalla det för kontakt.


Hur som helst så är hon en av de få bloggar jag följer, vilket borde säga en hel del. Och nu till själva huvudsaken som var anledningen till att jag började skriva detta inlägg. Vill helt enkelt få det sagt det går inte att läsa Venus blogg att få ett leende på läpparna. Varje gång jag läser den så ser jag henne framför mig med ett stort leende som lyser lika klart som solen. Jag rekommenderar verkligen folk att läsa den ... Tyvärr så har alla inte den möjligheten..

Så in i helvete trött.

2008-07-21 @ 19:40:45

Har precis kommit hem från Eskilstuna Zoo. Är helt slut i hela kroppen, mest i sinnet. Fy fan vad mysigt det var. Åkte med mamma, pappa, mormor, morfar och kusinerna. Bättre kunde de inte ha blivit. Vi spenderade ungefär 1½ utanför parken i husvagnen innan vi gick, både för att vi var hungriga och pga. regnet. Höll på att dö när vi hade ungefär en fjärdedel av parken kvar, håller troligen på att bli sjuk. Men annars var det super duper mysigt. Orkar inte skriva något djupingående just nu.

Vi såg iaf Tomas Brolin (ja, den riktiga). Kom oturligt nog på att fotografera djuret som var bland de sötaste (när tanken slog mig hade han redan försvunnit iväg).


Ni är bäst.

En dag med Rohie.

2008-07-20 @ 19:23:37
A,S,T

Rohie åkte hem för någon timme sedan. Det blev precis som planerat, en massa godis och en riktigt gullig film. Vi såg Alvin och gänget, eller Alvin and the chipmunks. Herregud vad söta de var!

Vad ska man mer säga om dagen? Jo, Rohie insisterade att jag är lik Mischa Barton och att jag lätt skulle passa in i en One tree hill serie (tror hon nämnde den serien). Men hon var dock osäker på om jag skulle klara engelskan... och säger att jag är elak!


Ska nu ägna mig åt lite U-19 fotboll och lyssna på musik. Måste lägga mig tidigt idag eftersom man ska vara färdig klädd och vaken imorron vid åtta, usch!  

Kim hälsar!

Tralalala

2008-07-19 @ 22:29:55
Gangs of New York
Har precis sett klart Psych avsnittet. Jävlar, det var ju läskigare än Supernatural! Blev livrädd andra gången hunden reagerade och när telefonen ringde. Trodde aldrig att det skulle vara så läskigt.

Sitter just nu och halvtittar på Gangs of New York. Gillar inte den filmen på något sätt, men har ändå lyckats fastna för den.

Har verkligen ingen lust att skriva något mer.

Kim hälsar!

Mogo är hemma!

2008-07-19 @ 20:19:53

Blev nyss beordrad av Finnen att titta på Sommarkrysset. Så man vågar väl inte göra något annat...

Är på dåligt humör just nu. Har gått runt hela dagen och väntat på det nya Psych avsnittet som visade i USA igår, men ingen snäll och underbar männsika har laddat upp det än.
Annars har dagen gått till att titta på hus. Åkte med mamma till Expohus eller vad det nu heter. Var såklart där och tittade på hus åt Danne. Var riktigt roligt, trodde jag skulle dö efter tio minuter eller så men icke sa nicke.

Sedan har det såklart blivit lite sims spel.


Mogo kom hem idag. Blev lite glad när jag såg henne inne på msn, lika mobbad som alltid. Precis som det ska vara.

Nej, ska väl börja lyssna på lite musik nu. Kim hälsar!


<3

I've been to the year 3000. Not much has changed, but they lived underwater.
And your great-great-great-grandaughter,
is doing fine, doing fine
.

GRATTIS SÖTBOLL!

2008-07-18 @ 18:05:44
Kom precis på att Hanna fyller år idag. Förlåt gumman, känner mig så taskig.


ÄLSKLING!
GRATTIS GUMMAN! Älskar dig, hoppas du får en alldeles underbar födelsedag!

Fredag den 18 Juli

2008-07-18 @ 15:43:38

Hahaha, har precis sett det senaste avsnittet av Football Superstar. Fan, vad rolig Brian är och alla bara driver med honom. Min nya favorit, Rhys, åkte tyvärr ut. Så nu får man väl se till att skaffa en ny ... Evan får det bli.  

Ska snart duscha och gör mig i ordning, ska sedan hjälpa mor och far med förberedelser. Vi har nämligen bjudit över släkten på en liten grillkväll. Så man vara lektant idag, precis som Karin.


Ska nu bjuda på en av de senaste NFL:ar. Återigen, TACK VENUS!

Kim hälsar!



I saw everything, boy bands, and another one, and another one... 
and another one.

HAHAHAHAHA

2008-07-17 @ 20:29:26

Keating, släng dig i väggen.

En vanlig hemma kväll.

2008-07-17 @ 16:24:51

image189

Tror att jag hr kvällen planerad nu.

Mamma och pappa ska åka bort och titta på någon teater långt bort åt helvetet. Skulle egentligen velat bjuda över några vänner och ha en vanligt mysig kväll, men eftersom alla underbara människor har åkt bort för tillfället så går det inte. Chatte är som sagt i Kroatien och kommer inte hem förens i början av nästa vecka (om jag kommer ihåg rätt), Karin är i Danmark (Mogo), och kommer hem i helgen. Samma sak är det med Finnen som är i skärgården. Jonna har jag ingen aning om vart hon är eller när hon kommer tillbaka, men har inte fått något livstecken från henne än så gissar på att de är ute någonstans i världen och reser (typiskt familjen Blåbär beteende). Rohie och Lisa är visserligen hemma, men har för mig att Rohie var upptagen och Lisa är troligen med Marcus.


Hur som helst så ser kvällen ut ungefär såhär:
Först en massa serie tittande (fick hem ny serie idag).

Efter det blir det popcorn och film (Tror jag sak se Constantine, om den inte är för läskig för mig. Försöker ta reda på det nu.)
Sedan blir det en massa tid att dö på ... BLÄ.

Efter dödtiden blir det Prison break! (Ska försöka hålla mig vaken till det ikväll. Lyckades vakna mitt under det igår, men somnade på direkten. Kände sedan suget efter den serien imorse när jag vaknade igen).


Haha, får väl se hur det går med planerna. Brukar alltid lyckas pajja allt eller ångra mig när sådant görs.
Kim hälsar!

NFL

2008-07-17 @ 12:27:29

Den här låten ... så jävla bra.

Chatte, jag saknar dig!

2008-07-16 @ 20:29:53

Saknar dig.
Some say love it is a hunger, an endless aching need.
I say love it is a flower, and you it's only seed.


Chatte, gumman snälla kom hem. Jag saknar dig. Jag saknar att få något som helst livstecken från dig. Jag sknar att kunna plocka upp mobilen skicka ett sms och skriva något om Karin, eller att få ett sms om henne och hur ... hon är. Jag saknar att överhuvudtaget kunna skicka sms till dig, och sedan få ett typiskt Chatte svar. Saknar att kunna ringa dig bara för att prata, om allt eller ingenting.

Jag saknar dina kommentarer som i stort sätt innehåller allt förutom någon som helst poäng. De kommentarer som du bara slänger ur dig utan att ha en aning om varför eller vad du egentligen menar med dem. Men framför allt så saknar att skratta på det sättet som bara du kan få mig att skratta på.

Snälla, kom hem snart.
Ali <3 Bali

Han är så klockren.

2008-07-16 @ 19:48:24

FL, peach passion

2008-07-16 @ 19:21:20
Peach passion is the shit.

Har under de senaste dagarna skaffat mig en ny älskling.
Har på tre dagar i stort hävt i mig nästan 10 liter av denna underbart goda dryck. Så jävla god. Jag brukar inte gilla saft, eller ett eller två glas då och då kan vara gott, men inte mer än det. Men sen vi köpte hem den här saften så har blivit minst en liter vid varje "saftintag". Är också den enda i familjen som gillar den, vilket är helt underbart. Mer till mig! : )
Bara för att få er att förstå hur god den är så kan jag meddela att under de senaste dagarna har jag valt saft före Cola. Nej, jag skojjar inte.

Kim hälsar, och beordrar er alla att provsmaka saften!

Räddaren i nöden.

2008-07-16 @ 15:35:55

Scrubs

Vad segt tiden går när man väntar.

Sitter just nu och väntar på att Rohie ska höra av sig. Vi ska som sagt till Farsta en sväng, och den där lilla fröken jobbar på ett dagis någonstans. Hon slutar egentligen runt halv fem, men brukar få gå vid fyra, vilket har gör att jag ännu inte vet vilken buss jag ska ta. Som sagt, vad segt tiden går när man väntar ...

Usch, ska försöka få tiden att gå lite snabbare med ett eller två Scrubs avsnitt. Hoppas det funkar.

Kim hälsar!

Smile

2008-07-15 @ 22:09:56

Vilken mysig dag detta har varit.

Det började med att man vaknade helt utvilad. Var en sån otrolig skillnad från igår, kändes nästan som inget var omöjligt. Blev sedan ut tvingad av pappa, så låg på altanen och solade samtidigt som jag lyssnade på Supernatural. Sedan gick Danne upp och vi åkte iväg för att spela den dära omtalade golfrundan, utan Freddie. Det var jätte kul och Danne tyckte att jag var riktigt bra, för att vara första gången jag spelar.

Åkte sedan hem, låg och solade ett tag till. Kom sedan in i en liten kort nere moment, men det ändrades snabbt efter lite Psych. Sedan började De tre musketörerna, såg på den i en timme innan jag gick ut och tog en promenad.

Kom hem lagom till filmens slut och nu sitter jag här. Pratar med folk på msn och Lisa. :) Ska nu fortsätta emd att vara social.

Kim hälsar!

Underbara tv4.

2008-07-15 @ 18:11:21
:D :D :D

Är verkligen på världen bästa humör just nu. Trots att jag har huvudvärk och känner av en extrem trötthet, men ändå är nästan så glad som det går att vara på en tråkig och seg tisdag. Anledningen till detta är att jag nyss fick reda på att fyran idag fem i åtta visar min älsklingsfilm, den bästa berättelsen någonsin. De tre musketörerna. Åh, jag verkligen älskar den filmen. Underbara, underbara, super underbara tv4.
Synd bara att man inte råkar ha något gott som jordgubbar hemma just nu ...

2005-03-28

2008-07-15 @ 11:30:41

Nostalgi, det är allt jag säger. NOSTALGI!

"No matter what, Westlife are unbreakable"

2008-07-14 @ 20:35:13

Började plocka undan lite i rummet för ett tag sedan. Hittade då DVDn jag köpte idag och kunde såklart inte låta bli att sätta igång den. Tog bara någon minut och sedan var jag fast, blev inte så mycket mer plocka undan efter det.

Ska väl återgå till "städandet" nu ... om jag orkar dvs.




En liten snutt från medleyt


JAG SAKNAR SUPERNATURAL!

2008-07-14 @ 17:35:43
:O

"They don't understand english"

2008-07-14 @ 16:47:06
Play the game


Har precis ett ytterligare ett avsnitt av Football Superstar. Jävlar vad bra det programmet är, de måste bara börja visa det i Svergie! DE MÅSTE! Killarna är bara för sköna, de beter sig som små barn. Sitter och asgaravar åt dem hela tiden.

Sa någon gång förut att jag höll på divan Oscar. Tyvärr så åkte han ut i det avsnittet jag nyss såg, men men life goes on. Fick en s.k. snilleblixt i början av programmet, eller mar en känsla. Något säger mig att Rhys kommer kunna gå jävligt långt, han känns som en riktig ledare och någon som de andra kan luta sig emot. Vad fan skriver om detta för? Det är ändå ingen jävel som fattar något...


Hur som helst så spelade de deras första match idag (4:e avsnittet). Brian fick vara med och spela. Haha, det enda man såg av honom var när han missade bollen och träffade motståndarnas målvakt i huvudet. Någon av de andra killarna sa något i stil med att han inte alls var bra och att han bara babblar en massa, men att de förlåter honom eftersom han har några miljoner på bankkontot och en snygg fru. HAHA!
Just det, han hade även the greatest number in whole wide world. Nummer 16 såklart! ;)

Ber verkligen till gud att den underbara männsikan som lagt upp de övriga avsnitten kommer fortsätta med det.

Kim hälsar!

Chain of fools

2008-07-14 @ 12:39:32
CoF

Vilken hemsk natt det var! Gick och la mig runt tolv, hade då börjar halv kolla på en film som gick på sexan, den verkade hur sjuk som helst så jag trodde jag skulle somna snabbt till den. Men när jag äntligen la mig så fastnade jag för filmen, den var hur kul som helst. Kunde inte slita mig från den. Drabbades också av en "jag måste attack", vilket betyder att jag måste se om den.

När filmen hade tagit slut så hade jag kommit över den dära tröskeln. En serie som jag kanske sett tre avsnitt av började rulla igång. Det blev allt varmare i rummet och till slut var det nästan som en bastu. För att göra resten av berättelsen kort så ska jag avrunda med att säga att jag låg i över tre timmar och försökte somna. Vilket inte alls var roligt på något speciellt, inte gjorde vetskapen att jag skulle upp tidigt idag situationen bättre.

Usch asså, usch och blä.

Kim hälsar!

Hur kan man?

2008-07-13 @ 23:47:38

Idag har jag varit en tvättäkta riktig nörd. Om man räknar med de oundvikliga pauserna så har jag spelat The sims i över 12 timmar i sträck. Jag skojjar inte. Började imorse vid elva tiden och slutade för bara någon minut sedan. Frågan "hur kan man?" dyker upp gång på gång, men har inget bra svar på den frågan.

Herregud asså.


Just det fan, ska ju bli klippt imorron, om inget ändras. Aja, får väl försöka få tag på Finnen imorron när jag vaknat. Ska sedan övertala att spela golf på tisdag, och på onsdag blir det Farsta med Rohie. På torsdag tandläkare och förhoppningsvis en ny bikini. Ifall någon är intresserad av min nuvarande veckoplanering.

Ska nog sova nu, lovade att följa med mamma och handla imorron.

Kim hälsar!


Hur kan man?

Så söta...

2008-07-13 @ 11:36:06

Att jag tycker att barn är söta är något som alla min vänner vet om, och alla vet också att det är få barn som inte är det egentligt mig. Anna är en av de få som verkar ha svårt att förstå mig eller acceptera det. Hur som helst så finns nog nästan inga barn som är sötare än våra grannar. Bägge två är under fem och så otroligt söta så man vet inte vart man ska ta vägen. De springer runt och gör och säger saker hela dagarna som man inte kan låta bli att le åt.


Mamma berättade nyss om hur den äldsta av dem två, Oliver hade sprungit runt på deras tomt och skrikit "boom, boom, boom", eller något liknande. Han hade sedan skrikit till sin pappa "Pappa, det är bara jag." Ointresserad som alla föräldrar verkar vara (något jag kommit på ganska nyligen, allas barndom är egentligen en enda lögn) hade han svarat, "Aaa, okej." Oliver hade sedan svarat sin pappa genom att ställa en fråga, "Trodde du det var åskan?"

Herregud, kan man vara sötare?


Kim hälsar!

Football Superstar

2008-07-12 @ 17:41:07

Me really like.

I love that show tooho... u.

2008-07-12 @ 12:38:20
Har fastnat för den igen ... finns inget roligare.

"Do you wanna touch my ball?"

2008-07-12 @ 11:36:44
Brian McFadden

Har precis sett klart på första avsnittet av Football Superstar. Måste säga att jag är grymt överraskad. Det var skit roligt! Jag har alltid gillat Brian McFadden och tyckt att han varit, för att citera Karin, "störtskön". Men jag hade ingen aning om att han var så rolig som han varit i det här programmet, och vilka fotbollstalanger han har! ;)

Trodde inte att Australien skulle ha så bra spelare som de verkar ha. Har redan skaffat mig en favorit, han heter Oscar någonting och var verkligen grym.


En liten tanke som slog mig efter ungefär halva programmet var att Adam verkar vara ett populärt namn i Australien. Nästan var tredje person verkar heta det där, eller iaf av dem som är med i programmet.

Aja, ska baka bullar nu och sedan blir det nog ett till avsnitt.

Måste verkligen hitta hela säsongen nu!

Kim hälsar!

CHECK!

2008-07-11 @ 22:54:06

Okej, nu för er som undrar hur det gått med min att göra lista- fredag - söndag idag så kommer resultatet nu:


[ ] Städa rummet (på riktigt)

[ ] Sola (en massor, om vädret tillåter)

[x] Få tag på Finnen (måste klippa mig!)  - På måndag.

[x] Burn notice (Nya avsnittet kommer imorron!) - Har inte sett det än, men det är iaf hemma.

[ ] Tvätta

[x] Jonas Brothers (självklart!) - Väldigt lätt.

[ ] Mannen med järnmasken/En riddares historia/ Green street hooligans

[ ] Kolla Katalogerna


Jag har iaf två dagar till på mig ;)

Ska kolla på Burn notice nu.

Kim hälsar!

BIG MISTAKE!

2008-07-11 @ 21:19:04

Okej, nu har man gjort ett STORT misstag. Har i flera dagar sagt att jag varit suger på att test på golf, någon som resten av familjen tyckt varit en ide som är mer än bra. Danne hakade såklart på och sa att vi kunde åka till någon i tyresö tror jag det var.

Tidigare idag nämnde Danne att Freddie fält någon kommentar om att han var sugen på att spela golf och ville göra det med Danne. Dum som Danne är berättar han att jag ville prova på det, och Freddie vill jätte gärna följa med.


För er som inte vet vem Freddie är så är han min broders vän. Låt mig säga så här, han är skit snygg. Han är som en blandning av Shane Filan i Westlife och Erik Segerstedt, och ingen kan väl ha missat vad jag och typ flera miljoner andra tycker om dem? Om ni har det kan ni fråga Angela ... eller någon annan av mina vänner, förutom Rohie.


Hur som helst är Freddie hos oss nu, och när jag var nere i Dannes rum för att hämta en film så prata vi lite grann. Han sa då att han hörde att vi skulle spela och när jag sa att jag OCH Danne skulle spela han att han också skulle spela. Nekade till det till och sa att jag skulle skämma ut mig alldeles för mycket. Han började då med en övertalning som inte alls tog lång tid. Det enda han egentligen behövde säga var att jag måste bjuda lite på sig och att vi då skulle kunna gå och skratta tillsammans. Kan berätta för er att när han sa det sista dök det upp en snabb bild i huvudet och sedan var övertalningen klar....

Fan vad jag ångrar mig nu, kommer göra bort mig så in i helvetet.

Kim hälsar!


P.s jag känner Superman.

Football superstar

2008-07-11 @ 20:27:41
BM.

YES! YES YES! Har äntligen fått hem Football superstar. För er som inte vet vad det är så är det en Australisk serie som går ut på att de ska finna Australiens nästa fotbollsstjärnor (nej, jag är ingen fotbollsnörd).

Programmet har två programledare, en tjej och ... Brian McFadden (Anledningen till varför man tittar på serien).


Ska nu gå ut på en liten promenix ska sedan hem, se på Burn notice och något avsnitt av Football superstar. Längtar redan .... Brian McFadden.

Kim hälsar! 

P.s
Jennie, när någon säger att man är underbar ska man inte neka det. Man ska ta emot det, dölja sin glädje och säga: "Såklart jag är...?"

Psych

2008-07-11 @ 14:15:41

Det är inte mycket här i världen som håller samma höga klass som Psych.

Verkligen?

2008-07-10 @ 21:03:48
This is the city that raised me.

Jag berättade nyss för mamma och pappa vad det är som jag och Karin egentligen gör när vi är och "simmar". Mamma kom på oss när jag hela tiden sa till dem att lukta på mina händer och känna kloret, kände då att det var lika bra att erkänna.

Så jag berättade om hur vi kommit på idén när vi fått syn på Karins grannes hink fylld med klor till poolen. Jag berättade hur vi lyckades sno, jag uppehöll dem och låtsade vara vilse medan Karin smög in och snodde den. Varje gång vi sedan ska "simma" dränker vi in handdukarna och våra bikini i kloret och sedan oss själva så att lukten ska finnas där.  

Sen har vi spenderat varsin hundralapp på knark som vi sitter och sniffar i oss på plattan med våra andra "färgglada" vänner. Det är just därför också som vi går ner i vikt.

Fan, att de kom på oss ... Nu är det adjöss med det lilla äventyret.


Ska gå en promenad nu. Är grymt sugen på att simma nu igen. Jävla endorfiner.

Kim hälsar!

Ni är bäst.

2008-07-10 @ 19:34:39
KÄRLEK!
Chatte & Mogo <3

Fredag - Söndag

2008-07-10 @ 18:09:23

Har nu gjort en "att göra lista" som gäller från fredag - söndag. Innehåller egentligen inga större saker, men saker som måste göras.


[ ] Städa rummet (på riktigt)

[ ] Sola (en massor, om vädret tillåter)

[ ] Få tag på Finnen (måste klippa mig!)

[ ] Burn notice (Nya avsnittet kommer imorron!)

[ ] Tvätta

[ ] Jonas Brothers (självklart!)

[ ] Mannen med järnmasken/En riddares historia/ Green street hooligans

[ ] Kolla Katalogerna


  

Usch, usch, usch ...

En händelse som jag ser framemot är iaf att på tisdag kommer Rohie över efter jobbet. Ska då kolla på film. 

Kim hälsar!

VARJE TORSDAG, det är ett måste!

2008-07-10 @ 16:28:47

Kom hem från Karin för kanske fem minuter sedan. Luktar fortfarande klor om händerna, blä. Är inte alls i närheten av så trött som jag var i tisdags. Hade till och med planer på att fråga Danne om han ville åka och spela golf, men han var inte hemma.

En halvtimme + en kvart senare än bestämt möttes vi i Farsta. Karin försov sig som vanligt. I väntan på bussen insåg jag att jag verkligen inte gillar Karins klasskamrater. En av dem, han-som-inte-ska-nämnas-vid-namn, hade skickat ett sms till Karin om att det var internationella CP dagen eller något sådant. Karin tog som vanligt illa upp och började käfta upp, han-som-inte-ska-nämnas-vid-namn svarade sedan med ett sms som han avslutade med hon skulle skicka det till mig, eftersom jag skulle behöva lite pisk. Karin hade inte ens nämnt mig vid det skedet och dessutom har jag nästan aldrig pratat med honom. Undrar verkligen vad hon egentligen drar för historier om mig när hon är med sina nya kompisar. Troligen saker som hon själv råkat ut för.


När vi äntligen kom fram och var lagom taggade på att simma så insåg vi att det är de första 100 meterna som är allra värst. Usch, vad hemska de är. Vi simmade 1 km i sträck och under den tiden insåg vi att vi började bli rätt så hemma i hallen. Vi känner faktiskt en hel människor, Iris, Micke, Carlos, Carlos kusin samt hans bror.

Efter en liten vila hade vi tänkt simma 500 meter till. Dessa 500 meterna förvandlades till värsta flum humöret och det ploppade ur en hel saker ur våra munnar, saker som man egentligen borde skämmas för. Speciellt Karin.


På vägen hem föll Karin för en kille som heter Filip. Hon ville sedan åka tillbaka till hans station för att leta efter honom. Själv hade jag Kalle i tankarna (a). En kille som vi träffade i simhallen. Han var grymt söt.
Efter denna dag blev saker och ting ännu klarare. Karin tycker att Jonas börjar räknas som familj. Dessutom insåg vi återigen hur olika våra smaker är... med andra ord, Karin smak suger. Vi bestämde oss även för att återvända varje torsdag samma tid, ihop om att Kalle kanske är där då.


Vet att det var typ 1000 andra saker som jag tänkte skriva om, men orkar inte. Det är ändå bara vanligt Jenny&Karin larv.

Kim hälsar!

PANIK!

2008-07-09 @ 23:08:52

Tänkte för en gång skull ändra designen på bloggen. Började då klippa och klistra och allt. Gick skit bra, fram tills jag helt plötsligt insåg att jag glömt bort allt med html. Vilket resulterade i att allt bara blev helt fel. Muttrade då lite surt över mig själv, en och annan groda kan ha hoppat ur munnen. Men det var ju inte helt katastrof eftersom det är bara att låta bli och spara och bli tvungen att ha kvar den gamla.

Nej, icke sa nicke. Tydligen hade jag lyckats spara skiten också, fattar inte hur.

Så den senaste halvtimmen har gått till att desperat slänga ihop en design utan att ha någon som helst aning om vad jag egentligen gör. Livet är inte alltid en dans på rosor.


Ska nog lägga mig nu och titta på Scrubs och 2½ men. Hoppas jag hinner somna innan de slutar, annars kommer jag vara vaken hela natten.

Kim hälsar!

Simning imorron igen!

2008-07-09 @ 19:11:19

Då var det bestämt. Det blir ytterligare ett besök på Eriksdalsbadet imorron med Karin. Ska träffa henne i Farsta halv nio, troligen senare eftersom det alltid blir så med tidiga möten med Karin.

Det ska bli riktigt roligt att simma igen. Man kände verkligen hur bra träning det var, dessutom var det så mycket lättare och mer avkopplande än att gå ut och springa.


LYCKA!

Ska nu återgå till mitt sims spel. Tror att katterna ska få ungar snart. Haha, vilken tönt man är.  

Hade tänkt se en film ikväll, men vet inte om det är så bra. Måste ju upp tidigt imorron så det är bra om man lägger sig i hyfsad tid. Aja, scrubs på sexan blir det iaf. ;)

Kim hälsar!

JAG KÖRDE EN BIL!

2008-07-09 @ 16:58:25

Har färg nästan över hela mig. Shortsen är helt nedstänkta med en massa vit grundfärg, händerna lika så, har till och med lyckats fått hela knät insmord i färg. Lyckat.

Precis innan vi åkte kom Freddie förbi med sin flickvän och hund, de skulle hämta hans bil. Tydligen hade de gått från Trångsund hit, vilket var jävligt jobbigt... det syntes på honom. Kände knappt igen honom när han kom och gick på vägen. Jävlar, han blir bara mer och mer lik Shane.

Åkte sedan till Rusta där vi köpte penslar och varsin glass. Sedan målade vi i drygt 1½ timme.

På vägen hem tvingade Danne mig att övningsköra på våran väg. Fattar inte hur alla kan säga att det är så läskigt. Så hemskt var det inte. Men iofs, han har en automat, jag bromsade hela vägen och körde i 20 km/h. Men jag parkerade. : )


( :

Haha, väntar nu på mat och sedan tror jag att det blir en massa sims idag. Min ena familj fick en liten David igår precis innan jag slutade.

Kim hälsar!

Youtube sjukan.

2008-07-09 @ 11:49:08
Kollade runt på youtube lite grann och drabbades av youtube sjukan.
De två första dog jag nästan av garv när jag såg dem och den sista kallar jag skills.
Hahaha.

God morgon!

2008-07-09 @ 10:51:18

God morgon!

Var inställd på en extrem träningsvärk igår när jag gick och la mig. Trodde att när jag vaknade igen skulle ett helvete bryta ut med värk så fort man rörde sig. Det kändes inte heller bättre när Karin messade och berättade om hennes träningsvärk. Men när jag äntligen kom upp ur sängen så kände jag ingenting. Det enda som kände svar hur utvilade benen och armarna var efter en natts sömn, en känsla som jag inte haft på länge.

Om jag verkligen vill leta efter träningsvärk någonstans så kan jag påstå att jag har en extremt lätt känning i låren. Men inte mer än det. Känns skönt, samtidigt lite tråkigt. Det finns inget härligare än att känna träningsvärk efter ett träningspass, men å andra sidan kan det göra ont så in i helvete.


Idag har jag ingen aning om vad som ska göras. Tänkte fråga Danne om han ville skaffa såna där små brädor till huset för isf skulle jag kunna ställa upp och grundmåla dem alla. Annars fick jag iden att baka bullar igår. Får se hur det slutar.

Up and down you're all around,
say goodnight and goodbye.

Kim hälsar!
 

BULLAR!

Lite senare.

2008-07-08 @ 21:12:51

Efter lite mat, vila och huvudvärkstabblett så mådde jag genast mycket bättre. Sitter just nu och lyssnar på Hello Beautiful. En jätte fin låt, som får mig att tänka på min speciella finne. Saknar henne sjukt mycket.


.

Jag luktar fortfarande klor efter mitt och Karins besök på Eriksdalsbadet tidigare. Vi åkte dit med målet att efter tre besök ska vi ha kunnat simmat en km. Det målet klarades redan under första försöket då vi lyckades simma 1,2 km. Vi hade lugnt kunnat simmat åtminstone en halv km till. Men vi ville ta det lugnt första gången.

Vi köpte varsitt tre gångers rabattkort, eller vad man nu ska kalla det. Har planer på att återvända dit redan på torsdag, om inget oväntat inträffar, vilket det alltid brukar göra.

Efter simturen var vi båda helt utslagna, vilket jag skrev lite lätt om redan i förra inlägget. Ska nu ta mig en cola, kanske leta upp någon film jag vill se. Annars blir det en massa musik och något annat ...

Kim hälsar!

8 timmar och 8 minuter senare.

2008-07-08 @ 19:02:31

Kom precis hem från Karin. Är helt slut i hela kroppen och sinnet, troligen blandningen av kloret och simningen. Orkar därför inte skriva så mycket nu.

Ska istället i väntan på middagen lägga mig i sängen och titta på några Psych avsnitt. Ska också ta den dära efterlängtade huvudvärkstabbletten.

Kim hälsar!

The rules of the game are about to change.

2008-07-08 @ 10:54:21

image189

Såg som sagt Gracie igår innan jag somnade. Vad ska man säga om den filmen? Den hade verkligen allt, allt man kan önska att en film ska ha.
 Allt förutom den där lilla lilla saken som ändå är det allra viktigaste. Det som får en att dras in i filmen. 

Blev så fruktansvärt besviken på den. Även om man försökte att verkligen sätta sig in i situationerna så berördes man inte på det sättet man ville beröras på. Allt skedde så fort och filmen hoppade hela tiden mellan de olika sekvenserna så man fick tänka själv vad som måste ha skett däremellan. Blä. blä, blä. Trodde verkligen att detta skulle vara en seklets bästa filmer. Typ som Remember the titans eller Men of honor. En film med sån stil. Men tydligen inte ...
Nej, det var verkligen inte den höjdarfilmen som jag trodde det var.



Ska nu äta lite frukost och sedan hålla mig sysselsatt tills Karin hör av sig, troligen blir det att städa rummet. Om det inte blir något då, så ska jag troligen upp till Dannes tomt och hjälpa honom lite grann.

Kim hälsar

I brist på annat ...

2008-07-07 @ 21:28:00
: )
Saknar stunder som dessa.


Kom precis hem från promenaden nu. Är helt slut i hela kroppen. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så har jag sovit för lite. Troligen det sist nämnda eftersom jag inte alls sov något bra inatt. Tror jag ska stänga av väckarklockan för imorron och verkligen sova ut.

Ska snart gå ner till Dannes rum igen och satte igång den sista bränningen. Sedan jag ta en varm, skön, lång och härlig dusch, och efter det kommer den efterlängtade filmstunden. Hoppas verkligen att filmen är bra, den har alla förutsättningar till att den ska en superduper bra film.


Det betyder att detta troligen är det sista inlägget för idag, men får se. Man vet inte, jag kanske få lust att skriva lite mer efter filmen. Brukar oftast få en massa tankar när jag ser på tv/film.

Imorron ska jag kanske, men bara oerhört osäkert kanske till Eriksdalsbadet med Karin och simma. Vi ska skaffa något kort där i ett desperat försök att komma in i tränandet igen. Får se hur det går, annars ska jag kanske köra lite pilates. Har lyckats få Danne att ladda hem några filmer.

Nu plingade det nere i rummet.

Kim hälsar!

Jennie, jag saknar dig.

2008-07-07 @ 20:17:33


Älskling, jag saknar dig. Dig och våra stunder.
Önskar att allt var som det var förut, som det alltid varit.
Du och jag.

Gracie

2008-07-07 @ 18:54:19
Gracie

Har nu bränt ungefär 15 filmer åt Danne. Ganska snällt gjort av mig, eftersom han knappt har något utrymme kvar på datorn. Har bara bränt filmer som han tack vare mig, men det är ju tanken som räknas!

Väntar nu bara på att Gracie ska ladda klart. Hare så extremt stora förväntningar på den filmen. Ska sedan ta en promenad, försöka få tag på JB och sen titta på filmen, i den ordningen.  

Har en otroligt mysigt kväll framför mig.


Fick precis en flashback från när jag, Sinem, Karro och Micham lekte en lek. Den var inte så himlans rolig. Kan bero på att jag var den som fattade lekens regler sist, vilket gjorde att jag var ensam mot dem tre och utmobbad. Ja, för några minuter där fick jag kännas hur det var att vara Karin.

Hur som helst så kom jag precis på vad jag skulle ta med mig till en öde ö, troligen det allra viktigaste. Jensen Ackles. Karro tog Kroatien, Sinem Sverige, Micham ... kom jag inte ihåg. Själv tog jag Jugoslavien, men byter lätt ut det mot Jensen. Klarar mig alldeles utmärkt med en enda kille. ;)

Kim hälsar!

Två gånger på en dag!

2008-07-07 @ 16:49:33

Jag kommer däcka tidigt idag, det är en sak jag kan säga med all säkerhet. Överväger faktiskt tanken att sova en liten stund nu. Men satte nyss igång Goodnight And Goodbye, och förhoppningsvis kan låten pigga upp en lite grann.


Blidö.
Längtar tillbaks!

Brände kanske 7 filmer, åkte sedan tillbaka till IKEA med mor och far. Fick lite saker som jag blev jätte glad. Fick även syn på "Kille mysig". Tydligen så jobbar han bara på eftermiddagar. Tyckte det var lite konstigt att vi inte såg honom imorse, eftersom jag alltid lyckats tajmat in honom de senaste gångerna.

Aja, väntar nu på maten. Håller nästan på att dö av hunger. Ska sen troligen bränna några fler filmer, om jag känner mig snäll. Annars blir det nog lite filmtittande och sims. :)

Kim hälsar!

Ka: 16 Tr:48

2008-07-07 @ 12:54:52

Kom precis hem ifrån IKEA. Det var riktigt roligt att gå där med Karin och Gudrun. Blev en hel skratt och lite annat. Allra roligast var nog väntan på madrasserna, hahaha Tr: 48. Synd, Karin, synd.

Karin sprang såklart inte helt oväntat och plockade på sig en massa pennor samtidigt som hon försökte vara diskret. För er som känner henne eller vet om henne genom mig, vet att det är totalt omöjligt för den tjejen.

Tyvärr så fick vi inte se Kille "mysig" eller "gosig" eller vad det nu var han blev döpt till. Men Karin hittade iaf flera andra som hon trodde var honom... mer i gubbstilen, men om det är hennes smak så.


Herregud, nu börjar jag svamla igen om saker som bara jag egentligen förstår.  

Det spöregnar ute, BLÄ! Ska väl egentligen ta den här dagen till vara och göra alla innegrejer, men kommer inte på några just nu. Ska kanske vara smart vilket jag alltid är och snäll och bränna några filmer åt broder. Aja, får se hur det blir.

Tack Karin och Gudrun igen!

Kim hälsar!

IKEA med Mogo och G.

2008-07-07 @ 08:24:10
Försöker just nu att trycka i mig lite frukost, fruktsoppa och keso. Ska bli hämtad om mindre än 1½ timme. Är sjukt trött trots att jag la mig riktigt tidigt igår, men lyckades inte somna så snabbt och har dessutom vaknat flera gånger under natten.

Äsch, men men.


Snart bar det av till IKEA. När jag gjorde i ordning frukost för kanske tio minuter sedan så kom jag inte på varför vi så gärna ville åka dit. Det enda jag kom på efter någon minuts tänkande var att Karin ville se den dära killen. Kanske blir en till ram då... JUST DET! SNILLEBLIXT! JAG SKULLE JU KÖPA CHOKLAD!

Det var därför jag ville till IKEA, för chokladen! :)


Ifall någon undade så vann nyss Benji So you think you can dance. Grattis(?)  

Kim hälsar!


HAHAHHAA

En vanlig dag.

2008-07-06 @ 16:45:34

Kom precis hem ifrån en liten tur till Farsta med bästa vännen. Sitter just nu och lyssnar på Still In Love With You, och såklart sjunger man med lite lätt. Om en timme eller så är det mat och sedan ska jag försöka få tag på Malin för att träffa henne en liten stund. Måste verkligen lägga mig i hyfsad tid idag, ska upp tidigt imorron och åka till IKEA med Karin och hennes moder. Ska bli hämtad tjugo i tio.


du&jag

Men nu tillbaka till Farsta. Var där i lite mer än en timme, besöken där blir allt kortare och kortare. Det slutade med fyra halsband för min del. Rohie köpte bara en klocka till sin vän, om jag inte har allt för fel.

Usch, det stället börjar ju bara bli konstigare och kontigare. Fylld med en massa konstiga och äckliga människor. Men å andra sidan, vilket ställe här i världen har inte sådana människor?

Nej, nu blir det nog lite mer Jonas Brothers och sedan kanske sista Big shots avsnittet.

Kim hälsar!

Hata mig inte Rohie.

2008-07-06 @ 11:12:53

Hold on tight,
It's a roller coaster ride we're on so.
Say goodbye,
cause I won't be back again.
Up and down you're all around,
say goodnight and goodbye.

BS.

2008-07-05 @ 15:29:12
Big shots.

Har precis kommit hem. Har under de senaste timmarna stått under en stekande sol och målat Dannes halva en vägg. Fan vad varmt det var. Trodde det skulle vara skit kallt dr eftersom det blåste men icke sa nicke.

Ska nu titta på de allra sista avsnitten av Big shots innan jag tar en snabb dusch, vilket innebär en dusch på tio minuter. Sedan kommer mormor och morfar över på middag. Ska bli mysigt.

Aja, James och de andra väntar på att få spela upp sina liv.

Kim hälsar!

Usch, usch usch & blä!

2008-07-04 @ 20:33:06
Älsklingen.


Sitter just nu och raderar en massa saker från datorn. Den börjar bli seg, vilket betyder för lite utrymme kvar. Usch, usch usch & blä!
Det är nog dags att lära mig hur man ska bränna en sån där fil nu, så att jag kan bli av med en massa serier och filmer.

Har varit hos/med systrarna Blåbär. Har egentligen en hel del att skriva om efter vårat lilla äventyr, men orkar inte just nu. Kan säga att det som vanligt var oerhört roligt och trevligt med dem och att idag var det nog mer skratt än vanligtvis.

Tror jag ska ta en liten promenad när datorn är färdig rensad. Hoppas sedan att mina beställda ostbågar kommer. ;)

Kim hälsar!

På väg till JB!

2008-07-04 @ 13:52:26

Hold on,
Cause an empty room can be so loud.
It's too many tears to drown them out.
So hold on, hold on.

Hold on, hold on.


Ska alldeles snart gå till Jonna. Fick bara lust att skriva några rader, eller kopiera några... ;)

Kim hälsar!

JB!

Hittade iaf en skiva!

2008-07-03 @ 16:22:53
Jonas Brothers

Herregud vad mycket man hunnit med idag. Som sagt så blev det en tidig morgon. Mötte Karin i Farsta kvart i elva. En ganska bra dag att gå på, tidigt och folktomt, troligen pga. buss strejken. Sedan fick vi ta en promenad till Farsta Strand för att kunna ta tåget till Tomten där Elin också var.

Under tiden man var med dessa människor hände det en hel del saker. Karin tex. kissade på sig tre gånger, sista gången kom det riktigt mycket. Kom även på ett nytt ord som beskriver Karin, mogo. Självklart så försökte hon sno det och göra det till hennes ord, men fuck you. Fick också reda på att skivan jag köpt var, bildsförvirrande ... eller vad det nu var.


Åkte hem efter någon timme och lyckades precis tajma in mormor, Anton, William och Göran som kom in på en liten fika. Målade sedan ett lager på ramen och nu sitter jag här.

Tittar just nu på de allra första avsnitten av Scrubs. Mina Big shots avsnitt är slut, men tror jag ska tjata på Danne att föra över dem. : )

Kim hälsar!

Big shots.

2008-07-02 @ 21:05:49

Idag har inget som helst speciellt roligt hänt.

Började dagen med de 4 första avsnitten utav Big shots. En ganska bra serie faktiskt. Åkte sedan och tittade på skor, handlade lite mat och hämtade kläder som vi skickat efter. Det fanns inga fina skor och kläderna vara bara skit.

Det var nog det mest märkvärdiga som gjorts idag. Eller, åkte med mamma och pappa till Byggmax och visade fönstret Danne ska köpa. En viss person jobbade då, vilket var lite extra lyckosamt. Blev sedan iväg tvingad till OBS eller vad den affären heter nu för tiden. Köpte en pensel där som jag ska ha till ramen.


Imorron kommer det dock bli en lite roligare, men bara lite. Ska träffa Karin i Farsta och köpa den där bikinin som jag kollat på så länge, sen får vi se vad som händer.

Kim hälsar!

It's a girl boy thing

2008-07-01 @ 20:50:59
I. Casillas

Idag har det varit en ganska hattig dag.
Åkte först till IKEA där man var i några timmar. För er som undrar så jobbade killen. Olyckligtvis för mig så gick det alldeles för fort vid kassorna. När man sen kom hem hann man bara med en kort kort fika innan Danne kom hem och jag följde med honom till brädgården.
Efter ett snabbt besök på brädgården åkte vi till hans tomt och lämnade allt virke. Träffade sedan Dannes kompis kompis och blev inbjudan på fest på lördag. Efter det åkte vi och köpte mat, åkte sedan hem och tittade på en film, It's a girl boy thing. En rätt så rolig film.
Fick även precis reda på att Malin kommer hit i helgen. Det var ett tag sedan. : )
Ska väl hitta på något annat att göra nu.
Kim hälsar!