Sista uppdateringen för idag

2010-01-31 @ 23:19:22

När man nämns och beröms i någon blogg, eller när egenskaps nämns som kan tolkas som något positivt, så boder det ändå betyda att den personen dyrkar en. Eller har jag helt fel?
Har nu lyckats fått Jonna att bli arg på mig. Förhoppningsvis så blir hon glad igen imorron, annars för man väl ta i med drastiska medtoder.

Ska snart lägga mig, har skirvit alldels för många inlägg idag, men så går det när man har alldels för mycket dötid. Dessutom kan folk iaf inte klaga på att man uppdaterat bloggen.
Imorron har man en endaste lektion, vilket man har varje måndag, så surt! Börjar 8:30 slutar 9:45, människan som gör våra scheman i skolan måste vara en riktigt jubel idiot. Men, men egentligen ska man inte klaga. Spenderar inte så mycket tid i skolan. Efter morgondagens lektion ska man till syon och prata med henne lite grann. Börjar få lite lätt panik nu angående tiden efter gymnasiet.
Senare på dagen blir det jakt på golv igen. Hittade inget som jag riktigt föll för sist, så ska försöka hitta kärleken imorron, annars får det bli en nödlösning.
//Jenny

I DON'T LIKE CINDY!

2010-01-31 @ 21:48:13
Just nu tycker jag inte om Cindy! Idioten skrev detta till mig på msn: "Jag vet en sak till som jag tror du kommer bli lite lyckligh över också! Men det är ännu inte tid för det!" och nu vägrar hon berätta vad det är. Hallå, jag blir ju sjukt nyfiken! ELAKT!

in this life

2010-01-31 @ 21:45:09


Let the world stop turning, let the sun stop burning.
Let them tell me love's not worth going through.
If it all falls apart, I will know deep in my heart,
the only dream that mattered had come true.
In this life, I was loved by you.

Jag säger bygg, jag säger bygg på mig

2010-01-31 @ 19:18:02
Jag är riktigt sur just nu. Jag fattar inte hur jag kan jaga upp mig och bli lika förbannad varje gång när jag vet att det är precis så det är. Tyvärr så har vi inga riktiga kommentatorer i Sverige, det får man helt enkelt leva med. Dock gillar jag Rikard Henriksson väldigt mycket, även om jag inte alltid håller med honom så är han bra. Medan den där tjejen som pratade idag var ett riktigt skämt, herregud vad hon skämde ut sig själv. Helt körd!
Vad det gäller matchen så kan man inte göra något annat än att säga att Untied var värda vinsten. De spelade bra taktiskt, vilket de alltid lyckas med. Riktigt tråkigt att Arsenal slutade spelade största delen av andra och i stort sätt gav upp, men vet ju själv hur uppgiven man kan bli. Att skylla på domaren är inte heller någon idé, han gjort inte direkt bort sig, några mindre missar men inga stora.


"You did it man"


Men den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Var i skärholmen idag med pojkvännen. Kom hem med ett par jeans, vilket jag hoppades på men trodde inte att man skulle lyckas. Så är riktigt nöjd med dagen.
Väntar just nu på mat. Börjar bli hungrig, men tyvärr så luktar det inte så gott. Ska dessutom försöker lugna ner lite grann, ganska hemskt och patetiskt att man kan bli så förbannad över vad några idioter sitter och säger.
Får spela upp sekvensen då Arshavin blivit tacklad av Scholes, klockrenaste ever! Dessutom är Vermaelens mål något man kan njuta av ett par gånger till.
//Jenny

I need you

2010-01-31 @ 11:52:50

Är så jäkla lycklig just nu. Har precis varit nere i mitt rum och tittat på den nya färgen. Var osäker innan vi började måla den, men ... nu tycker jag om den så mycket så jag nästan har blivit kär. Kommer aldrig lämna rummet. Jo, kommer springa ut och in genom ytterdörren och mitt rum, bara för att jag har en egen och kan.
Såg nyss att jag tydligen har 1920 inlägg i bloggen, gissa hur många av dem som handlar om någon av systrarna Ahvander, eller hur många som de nämns i.

Idag ska jag leka med Rohie. Vi ska till skärholmen och kolla runt lite grann, förhoppningsvis kommer man hem med lite nya fina kläder. Ska träffa henne halv två, så har lite dötid att spendera. Efter det lilla äventyret är det hem och titta på foboll! Önskar att man kunde befinna sig på Emirates idag, men sådan lycka får man inte uppleva.
//JennyKillen har precis allt och så mycket mer!

2010-01-30 @ 21:47:57

IMORRON!

2010-01-30 @ 13:47:41

"Krrrraftiga"

2010-01-30 @ 13:31:11

Precis som väntat så bjöd gårdagen på en hel del äventyr, men inte något som direkt var väntat. Åkte till skolan och hade kommuniktion. Det var eget arbete så Karrå och jag skrev klart vår ena föreläsning. Efter det skulle man möta Johanna inne i stan. Men snacka om försening, är så otroligt fucking glad över att Karrå åkte med mig, annars hade jag dött på vägen in. orkar inte dra den historien igen, men 50 minuter efter att vi lämnat skolan så började tåget rulla. Men strax innan årstaberg stötte den på fler problem som försenade mig ännu mer.

När man äntligen kom fram var man lite mer än en timme försenad. Blev då en jakt efter lunch, som varade alldeles för länge. Till slut så hamnade vi på den gamla trogna McDonalds. Efter det blev det en sväng i några väl utvalda affärer, sedan åkte vi till Farsta där jag ville prova lite kläder. Blev inget av det jag hade tänkt mig, hittade itsället ett par jeans på ett ställe som jag total sågad bara några minuter innan köpet.
Efter det åkte vi hem till mig där en trevli överraskning väntade. Introducerade Johanna till DW-världen jag blivit helt uppslukad av. Blir lika förvånad varje gång någon annan också gillar spelet, även om det bara är lite grann.

Idag är det mitt nya rum som står i centrum, det har målats en hel del där nere och snart ska vi åka iväg och leta golv. Nedflyttningen börjar närma sig med stormsteg, men om jag känner min familj rätt kommer det lång tid innan den dagen kommer.
//Jenny

HAHAHAHAHAHAHAHA!

2010-01-29 @ 19:40:36


Tänk vilka små patetiska händelser som kan förgylla ens dag!

cooling!

2010-01-29 @ 19:03:28


Hahaha, Johanna han är ju asgrym!

TORS dag

2010-01-28 @ 23:05:33

Orkar egentligen inte skriva detta inlägg, av två anledningar. Allra helst hade jag velat legat i min säng och sovit underbart gott just nu. Men har andra äventyr som ska genomföras imorron och då kommer man inte vara så taggad på att skriva om gårdagen. Och skriver jag ingen uppdatering om dagens händelser lär jag bli halshuggen. Dessutom så är detta tredje gången jag skriver det här, eftersom alla datorer som ställs i mitt rum verkar hellre vilja bli placerade på ålderdomshem. Antingen klarar de inte av det blåa i mitt rum eller så kör jag alldels för mycket med dem.

Programdag och projekttid var dagens skola. Samlning klockan nio, de enda som var närvarande då var jag, Karro, Natta och Mengmis. Vi började direkt med något nästan helt oväsentligt, nämligen spela Min pojkvän. Ett spel som Karrå fick när hon var liten, som innan sommaren ska genomgå en extrem makeover. Efter spel och en hel del skratt satte vi oss ner och fixade designen till spelplanen och korten som ska redosvisa alla poängen. Vid halv tolv åkte vi till Farsta där vi åt. Skrämde sedan nästan ihjäl mig själ när jag satt på bussen på väg hem till Jonna. Glömde helt bort flera saker idag, det ena var att jag lovat henne en paj tjugo minuter tidigare. Börjar bli gammal! Hemma hos Jonna var de matte som gällde. Hon räknade och jag pluggade projektarbete.

Efter det skulle det bli en sväng till Farsta. Stackars Cindy så ändrades planerna flera gånger eftersom bilen vägrade att samarbeta. Men efter mycket om och men så gav den upp och vi kunde, som lovat, hämta upp henne. I Farsta var presntshopping och ny outfit som gällde för Jonna. Sedan var det dags att åka och köpa mat. Det blev kinesiskt. Tänka sig att jag åt kinesiskt, unbelievable! Både Jonna och jag tog viktiga steg mot att bli bättre människor idag.
När man sedan kom hem babblade på som tusan. Det är sällan jag lyckas babbla på så mycket om absolut ingenting. Måste vara riktigt trött. Insåg även hur överbeskyddande mamma och pappa är. Men, men … man får väl se det positiva i saker och ting, man är iaf älskad.
Nu är det duschen som gäller, mor far ska ju få lägga sig någon gång.
//Jenny
Födelsedags present till mig själv!

2010-01-28 @ 22:36:52


Hittade den här boken igår när man nördade runt lite grann. Funderar starkt på att köpa den. Som en födelsedagspresent eller bara som en du-förtjänar-det-för-du-är-så-jävla-bra present. Hur som helst, så vill jag ha den!

only whole when you see it all

2010-01-27 @ 22:09:38


De senaste veckorna har verkligen inte varit mina veckor. Är så trött på vissa människor och vissa saker.
Hoppas spelet komemr imorron så det kan lysa upp min tillvaro. Efter det ser framtiden riktigt ljus ut.

update!

2010-01-27 @ 19:07:28


Vad har kemi, fysik, religion och matt gemensamt? Ingen jävle lyssnar på läraren under dessa lektioner.


Idag var det dock en annorlundare religionslektion. Vi skulle nämligen se på film och eftersom våran lärare är lite av en toffel så fick man välja mellan två filmer. Den ena filmens namn kommer jag inte ihåg. Det enda jag vet var att den innehöll scener som kan uppfattas obehagliga för känsliga personer och dessutom verkade den allmänt seg och tråkig. Den andra filmen var Narnia, så självfallet valde man den.
Det lilla man hann se av filmen fick mig att ändra uppfattning om den helt och hållet. Hela landet Narnia är fyllt av pedofiler, vad säger det egentligen om författaren?

Efter skolan blev det en färd till Farsta, hade lite ärenden att uträtta. Blev inte mycket uträttat eftersom det mesta gick åt pipsvängen. Men hittade dock en födelsedags present som jag helt ärligt föll pladask för. Men köpte den inte eftersom det inte passade idag. Drog sedan hem till Andreas där man skulle hjälpa Jonna med matte. Men det blev ingen matte överhuvudtaget. Istället blev det som vanligt en massa fotboll, blev även lite bloggläsningar och sedan lite skvaller om folk. Mysigt!
Är nu väldigt exalterad och förväntansfull inför en viss sak. Vad det är kan jag tyvärr inte avslöja, det ska hållas hemligt för vissa läsare. Längtar så pass mycket så jag kan inte hålla tyst om det.
//Jenny

Fy skäms på Jonna!

2010-01-26 @ 21:10:33
Fy farao vilken seg kväll. Sitter och väntar på att paradise ska börja, men det är så segt och tråkigt så det finns verkligen inte! Usch och fy. Kollade nyss igenom folks bloggar, men inget fångade mitt intresse. Nu ljög jag faktiskt. Jonna hade gjort en uppdatering som för ett ögonblick fick mitt hopp och lycka att stiga skyhögt. Men mer än en ny header var det inte. Fy skäms på dig! Har ingen aning om vad jag ska skriva, eller varför jag ens skriver här. Har just nu troligen feber, vilket gör mig väldigt vimsig.

Har haft en sådan stark känsla och sug efter att gå på bio idag. Men har ändå inte gjort någon större ansträning med det. Vet inte ens vilka filmer det går, och har inte haft orken att kolla upp det. Nej, nu ska jag försöka lysa upp min tisdags kväll lite grann!
//Jenny

How to break a heart

2010-01-26 @ 17:02:32


HAHAHAHAHA!

2010-01-24 @ 00:21:22

moviiiiie!

2010-01-23 @ 10:24:10


Vad hände under fredagen då? Jo, jag blev medbjuden på bio ... som sedan förvandlades till en dubbeldejt. Blev upphämtad tjugo över åtta, på vägen dit blev det pantning och sedan en bjudning på sig själv från Cindy's sida. Sedan blev som alltid en maasa roligheter väl på plats. Vi såg Sherlock Holmes, en riktigt bra film om man frågar mig. Dock lite lång, desstuom får den ett minus pga. det otroligt öppna slutet som bara skriker att det kommer en fortsättning. Så sju av sju dagar denna vecka spenderades fem med Jonna, det kan man kalla för en rolig vecka! Har nu lite plugg att göra och sedan är det nog rummet och spel som gäller resten av dagen.
//Jenny

Weekly update

2010-01-22 @ 15:16:26

Lördag: Jonna
Söndag: fotboll, Jonna
Måndag: tapeter
Tisdag: plugg
Onsdag: Jonna & Cracky
Torsdag: Jonna & Cracky


Så här har vi vecka sett ut. 4 av 6 dagar har spenderat med Jonna, varav två med även Cindy. Man skulle kunna tro att jag borde trötta på dem, det brukar man göra om man spenderar för mycket tid med samma personer. Men så är verkligen inte fallet. Av någon anledning så kan jag inte få nog av systrana. De är som´cola för mig, vilket säger mer än vad det egentligen borde.

Har nu fixat det senaste Supernatural avsnittet, fattar verkligen inte hur jag lyckats klara mig hela jul och nyår utan det. Men nu har det äntligen börjat igen! Ska snart göra det mysigt i sängen för att sedan se ett 42 minuters långt mästerverk. Efter det blöir det väl ytterligare mer tv-spel, har nu inte långt kvar till ytteligare en level 50 gubbe! 
//Jenny  

TODAY IS THE DAY!

2010-01-22 @ 15:07:32

Photoshop!

2010-01-19 @ 16:01:32


Sitter just nu och försöker lära mig photoshop. Har itne förstått förrän nu hur smart jag egentligen är. Har länge velat lära mig photoshop, men aldrig orkat tagit mig den tiden. Så till min stora lycka idag fick jag red apå att vi ska lära oss photoshop i det estiska valet jag gjort. Så sitter nu med den allra första uppgiften och försöker få ut någon hyfsat fin bild.
De senaste dagarna har ägnats en hel del åt matte. Jonna har behövt hjälp, eller hjälp och hjälp. Det verkar mer som hon behöver någons stöd under mattepluggningen eller så vill hon ha ett vittne ifall matteboken helt plötsligt skulle attackera. Var hemma hos dem igår, fick prova på Crackys nya ögonsten. Vilka nördar vi komemr förvandlas till, eller jag har redan gjort det, nu är det bara hon kvar.

I söndags hade jag en riktigt hallelujah moment. Både Fabbe och Rosicky spelade från start. Satt och log för mig själv i nästan en kvart. Då leendet bara för några sekunder förvanldades till ilska när favoriten Fabregas klappade domaren på axeln. Hatar verkligen när folk gör det, borde vara ett gult kort utan tvekan.
Nej, nu ska man väl återgå till photoshopen så att man kan bli klar med uppgiften. Idag börjar handbolls EM!
//Jenny

Elefanter är gays ...

2010-01-17 @ 14:43:16Jag är på ovanligt bra humör idag, det är riktigt underbart!
Hade en jätte trevlig dag igår med Jonna. Blev matte under dagen och till Jonnas förfäran en massa fotboll. Men hon var jätte duktig! Blev sedan bjuden på middag, Jonna måste verkligen sluta göra så sjukt god mat. Känns som man sväller upp till en luftballong varje gång man äter hennes mat.
Sov nästan tio timmar, belv sedan en seg morgon. Fick en farfar och farbrors julklap, vilket som vanligt vad lite pengar. Alltid härligt med det. Lyckades sedan få en förtidig födelsedagspresent av mor och far. Jag ifkc igår mail om att spelet äntligen hade kommit och lyckades, efter att ha tjatat i en timme på pappa att han skulle beställa, få mamma att ställa frågan om jag skulle bli glad om jag fick i present. Självfallet! Men tyvärr så dummar sig cdon, eftersom det inte alls hade kommit. Blev sedan en jakt efter det på andra ställen och hittade det till slut, nu gäller det bara att få någon att åka och köpa det.

Dessutom ringde morfar och frågade om jag vill ha deras tv-bänk som han gjort. Annars ska den slängas ut, så ska nog ta en sväng över dit snart och titta på den. Sa ju att jag kommer vara den som tvingas spara allt.
Har skrivit på psykologin resten av tiden, segt! Men den är klar nu, eller ska finslipa på den och sedan är det bara att hoppas på det bästa! Hade helt och hållet glömt bort Arsenal matchen idag, fattar inte hur lyckas. Så blev överlycklig när pappa påminde mig för kanske fem minuter. Konstigt hur sådana saker kan göra en så lycklig. Dessutom blir det kotlett till middag idag igen.
//Jenny

Faster than the speed of love

2010-01-17 @ 00:06:30
Jag önskar att sker och ting var som en bok. Då jag kunde skriva det sista ordet, slå igen boken. Ställa in den i hyllan och aldrig med öppna den igen. Varför ska det vara så jävla svårt?

stämmer äckligt bra

2010-01-15 @ 22:27:41
Den typiska Vattumannen har en viljestyrka och intensitet som få kan mäta sig med. En envis och egensinnig läggning är kännetecknande, liksom förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna.
Här hittar vi samhällets rebeller och frihetskämpar. Vattumannen är fördomsfri och okonvetionell och strävar ständigt efter radikala förändringar. Upprorsanda och reformvilja hör tecknet till, liksom samhällsengagemang och politiskt intresse.
Vattumannen är hjälpsam och solidarisk och har förmåga att se till helhetens bästa. Stora fonder av medmänsklighet och människokännedom är utmärkande. Man brukar säga att Vattumän är utrustade med ett så kallat "världssamvete" och att de i regel har egna, annorlunda idéer om hur samhället ska kunna förbättras.
Vattumannen kommer bäst till sin rätt i arbete tillsammans med andra för gemensamma mål, varför denna humanist dras till grupper och sammanslutningar av olika slag. Vattumannen har svårt att stå ut med ensamhet och brukar som de övriga lufttecknen ha en vid och brokig bekantskapskrets, men håller alltid viss distans till andra, varför det kan vara svårt att komma Vattumannen riktigt inpå livet, åtminstone till en början.
Den som är präglad av detta mångsidiga tecken är i regel mycket kreativ och företagsam och har inte sällan en skapande ådra. Ett seriöst och originellt intryck är karaktäristiskt, liksom behov av kulturell förströelse och intellektuell stimulans.
Vattumannen har ett sinne som står öppet för nytänkande, får ofta plötsliga uppslag och insikter och är känd för sina många idéer och projekt. Vissa Vattumän kan dock vara så fångade av en storslagen idé att de glömmer bort de små praktiska nödvändigheterna.
Nyckfulla Uranus är tecknets härskare, vilket ger Vattumannen en stor frihetslängtan och äventyrslust samt behov av att känna omväxling och oberoende. En dragning till det okända och spännande i tillvaron hör till bilden. Vattumannen kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Att planera är inte det lättaste för denna bohemiska natur - förändringar, överraskningar och äventyr tillhör vardagen.
Den som är präglad av detta kommunikativa lufttecken behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp. Ett omväxlande arbetsfält, där Vattumannen träffar många människor och samtidigt får möjlighet att förmedla sina idéer och visioner, brukar locka.
Fysiskt associeras tecknet med vaderna, vristerna och blodcirkulationen.

It's friday, I'm in love!

2010-01-15 @ 17:17:15
Nu är jag lycklig. Har fått min dagliga dos av cola och DW.
Men det allra bästa är att kvällen fortfarande är ung, tänkt hur många fler doser jag kommer kunna få!

Där ser man

2010-01-14 @ 20:18:33


Hade helt och hållelt glömt bort den här låten, snacka om nostalgi attack!
Fick dessutom världens chock, är jag den enda som missat att de är svenskor?

AJ! AJ! AJ!

2010-01-14 @ 19:07:30

Jag är oerhört stolt över mig själv. Jag har varken druckit cola eller spelat DW på dagar nu! Tror att ingen förutom jag förstår vilken bedrift det är.

Fy fan vad min muskler värker nu, det värker mer än vad de har gjort under hela dagen. har väl suttit stilla alldeles för länge. Väntar just nu på att maten ska bli klar, håller på att hungra ihjäl. Dessutom blir det spaghetti och köttfärssås, vilket bara gör en ännu hungrigare. Imorron ska man leka med Karin och på lördag är det mattestuga med Jonna. Däremellan har man en psykologi uppsats att skriva, vilket man nästan kommit halvvägs på. Så det är väl ingen större panik över det.

Ska nog ta och göra i ordning ett varmt och härligt bad. Mina muskler behöver det.
//Jenny

I ain't wasting no more time

2010-01-13 @ 17:47:04

Just nu så fryser jag som en idiot! Det är inte roligt någonstans. I bakgrunden sjunger Calle Here I go again bara för mig. Sitter faktiskt och sjunger med lite grann. Har börjat lite lätt med dokusåps uppgiften jag fått av Petra, hon är så snäll! Känns helt okej, men man känner ju av pressen. Vore riktigt surt och pinsamt om man inte klarade det. Idag blir det bra en massa stödsaker, orkar inte börja med själva skrivandet. Det får bli imorron, har ändå ingen skola egentligen. Har endast en lektion på torsdagar, vilket är UF. Det är nice!

På lördag är det tydligen mattehjälp som gäller. Ska hjälpa Jonna med skiten. Hoppas man kommer ihåg det bara. Har ju tyvärr kommit på att man inte är matematisk för fem öre, med vad gör man inte för sina vänner? Och vad gör man inte för Jonna? Det är inte många saker som skulle skrivas upp den listan kan jag säga.
Nej, nu har jag svamlat färdigt för idag. Blir väl lite DW nu.
//Jenny

vad säger man?

2010-01-12 @ 23:04:31

En riktig tankeställare

2010-01-12 @ 20:23:08

Vadå?! Om jag stöter på tjejer, skulle jag vara gay då … ?
                                                         - Cindy Ahvander

Sunstorm

2010-01-11 @ 22:41:19

Har nu tvingats tvätta håret och föna det, anledningen ska nog hållas hemligt. Annars lär det bli en jädra håll i gång om det.
Blev inte mycket spel för min del, faktum är att det inte blev någonting alls. Började fixa med en ny header. Hade världens finaste bild i huvudet av hur den skulle se ut, men som vanligt lyckas man aldrig med det. Resultatet dyker väl upp imorron eller på onsdag. Efter lite fixande med den blev ombedd att följa med Jonna till mediamarkt som sällskap, hon hade några ärenden att uträtta. Ditresan gick smärtfritt, men på hemresan fick jag en liten utskällning för att man var så tystlåten. Var alldeles för sällskapssjuk för att åka hem, så följde istället med hem till Jonna. Där det blev en fanatisk kväll/eftremiddag med Super mario. Helt sjukt! Vilka stört stora Super mario nördar det finns. Jonna blev av någon anledning helt inne i spelet och för henne verkade det nästan hanlda om liv och död. För att lugna ner sig lite grann startade hon ett body lotion krig, vart ifrån den fröken får alla sina ideér kan man verkligen fråga sig själv.

Det sista som sades innan jag lämnade de två busfröna kom från Cindy och var: ”Jag tycker inte om dig längre”. De allra flesta skulle bryta ihop efter detta, men inte jag. För jag vet att det inte är sant, dessutom har hon nu erkänt att hon har gillat mig
//Jenny

Cindy: När jag går på toa spelas (nynnar på en munter tuddelutt) ... sen gör korven entré ... Nej, men Cindy, vad säger du?

"Bli fadder åt en flicka"

2010-01-11 @ 12:38:58
Precis som väntat somnade man alldeles för sent inatt, vilket resulterade i att man kom upp alldeles för sent imorse. Men trots den väldiga omställningen från förra terminens schema och den mellen love och skolstarten så blev det inte så stressigt imorse. Har tydligen lärt mig att hantera den hemska morgonstressen. Kom till skolan och hade den första kriminologilektionen. Var väldigt skönt att få ha Lene igen, och slippa börja om från början emd någon lärare. Dessutom tillhör Lene ändå en av de bättre lärarna man haft.
Eftersom jag är en sån otorligt snäll vän hade jag lovat Cindy att äta lunch med henne under hennes långa håltimme. Det blev en jävla massa strul, men tills slut befann vi båda oss i Farsta där strulande forstatte. Slutade med att vi hamnade vi ett välbekant ställe, närmligen den restaurang som vi besökte i mitt första inlägg i denna blogg. Allitd lika roligt att återuppleva gamla minnen.

Blev sedan en sväng i Farsta där Cracky inhandlade lite grejor. Fick sedan veta att man ska agera mattelärare åt även Jonna denna termin. Har nu mig själv, Cindy och Jonna som ska lära sig en massa matte. Fattar inte riktigt hur jag ska kunna klara av det, men men vad gör man inte för dem? På vägen hem blev mna tillfrågad av Jonna om man inte ville äta lunch med henne. Men tyvärr var jag redan på väg hem och skulle gå av inom två stationer. Annars hade jag mer än gärna även gjort henne sällskap.
När jag sedan kom hem så fick jag det bekräftat att jag har världens bästa psykologilärare. Petra är så underbart snäll! Fick dessutom veta att jag inte får gifta mig förrän jag är 30 för mamma, svaret hon fick vad ungefär vad hon hade väntat sig.
//Jenny

sorgligt!

2010-01-10 @ 22:31:18
Jag säger bara en sak, sorgligt!
Riktigt sorgligt och patetiskt. Trodde att du hade sjunkit så lågt som du kunde, men hade visst fel. Jag är chockad, vilket är riktigt hemskt eftersom jag knappt kunde tro värre om dig.

seg dag

2010-01-10 @ 18:13:32
Jag har verkligen ingen aning om vart den här dagen har tagit vägen. Känns som tiden bara runnit iväg. Har precis som väntat spelat DW. Har nu kommit i en period då jag spelar spelet som en galning. Har dessutom hittat ytterligare en verison på det spelet som jag vill ha, funderar starkt på att köpa det. Har förutom det pluggat lite grann och sedan suttit vid msn. Låter jätte hemskt, men med tanke på att jag inte stod på benen förrän klockan ett så är det ändå inte så farligt.
Blev inbjuden hem till systrarna Ahvander, trots mina småbråk med den ena, men tackade nej. Har verkligen ingen ork eller lust att lämna huset. Ibland har man sånna dagar, och de är verkligen tråkiga och långa.

Imorron är det första dagen på vårteminen, vilket betyder nytt schema. Gillar det verkligen inte. Precis som väntat så ändrade de mitt schema, så nu är jag inte ledig en enda dag, med undantag från torsdagen. Imorron är det iaf 8:30 som gäller, första kriminologilektionen. Ska bli roligt och intressant.
Ska nog spela lite DW nu.
//Jenny

ÄNTLIGEN JONNA!

2010-01-09 @ 18:51:52


Nu kommer Jonnas efterlängtade inlägg, som handlar om nyår.


Varje år är det så att jag alltid insjuknar i sjukdom vilket gör att jag nästan är helt utslagen mellan jul - nyår. Denna jul lyckades jag på något mirakulöst vis hålla mig frisk över julen, vilket fick mig att hoppas att jag skulle klara mig även över nyår. Men icke sa nicke, kort efter jul blev jag sjuk i en riktigt jobbig och besvärlig förkylning som jag fortfarande inte återhämtat mig helt från. Hur som helst så ställdes alla planer inför nyår in och det verkade som det skulle bli en hemmakväll. Men dagen innan nyår runt ett tiden blev man inbjuden på middag hos Andreas på nyår. Eftersom jag precis vaknat och inte kännt efter hur man mådde fick man ett par timmar på sig att känna efter. Tackade sedan jag och blev medbjuden på att följa med och köpa in maten som skulle ätas dagen efter. Så det blev en tripp till Maxi med hela famlijen bestående utav jag, Jonna, Cindy och Andreas.

Dagen efter anlände man vid fyra tiden till våningen, men en halsvärk som vägrade ge sig. Andreas stod för underhållningen i form av fotboll på hög nivå, medan Jonna lagade maten. Själv hoppade jag lite mellan dessa aktiviteter. Det bjöds på en förrätt som var jätte god, tyvärr lite misslyckad tack vare mig. Varmrätten fick vänta ett tag innan den skulle ätas och det blev ännu mer fotboll. Jag måste erkänna att jag inte hade några höga förväntingar på kycklingfilén eftersom jag i sommras tröttnade rätt så rejält på det, men Jonna tog verkligen den till en helt annan nivå. Fy i helvete vad gott det var! Vi alla tre blev så mätta att det tog oss ett par timmar innan vi kunde hugga in på efterätten. Innan det blev det ännu mer fotboll, film och lite frågesport om en massa olika saker. Vid tolv slaget blev det en prommenad och champange. Fick se en hel del fina fyrverkerier och en massa korkade människor som inte verkar ha något vett i skallen för fem öre.

En timme efter man ringt taxin så kom den, lyckades på vägen ner skrämma en kille som skulle in i hissen. Trevlig start på året. Fick sedan som väntat trängas i bilen, fick dela framsätet med Nickolina. På vägen blev vi stoppade av några alldeles för fulla ungdomar. När man sedan kom hem tog det ett tag innan man kom ner i sängen, tog sedna ännu längre tid innan man somnade.
Måste säga att det var en väldigt trevlig kväll och jag tackar så mycket för inbjudan. Det var oerhört trevligt sällskap och maten ska man inte gå in på. Ber dock om ursäkt för mitt sällskap, tyvärr så är man inte så taggad på nyår när man är sjuk. Hade nog kunnat skippat det, men annars var det definitivt det bästa viset att välkomna det nya året på.

Nu har jag gjort mitt, väntar fortfarande på bilderna!
//Jenny

Vilket paradis vi lever i ...

2010-01-09 @ 18:14:04
Greps av en riktigt obehaglig och obeskrivlig känsla när jag hörde om Togo och deras overkliga missöde. Varför jag reagerat så kraftigt vet jag inte. Har en misstanke om att det är just för att jag kan relatera lite grann till käsnlan de hade innan, inte för jag har varit om något ens i närheten av så hemskt. Vad det än är så kan jag inte bli av med obehagskänslan och den bilden som fastnat på hornhinnan. Den bilden då de filmar flera spelare efter katastrofen när de står där gråtandes. En stor eloge till killen som försöker trösta alla.  
Så många frågor, aspekter och åsikter flyger just nu runt i huvudet. Vilken hemsk värld vi elever i egentligen, och fy fan vad hemska vi människor är.

Var innan Arsenal matchen började på riktigt bra humör. Fick sms från Rohie där hon meddelade att hon nu var hemma. Vi ska ses någon i veckan och sedan kanske följer hon med ut på fredag. Där snackar vi lycka! Fick dessutom träffa kosinerna som man saknat som en idiot. Konstigt att man kan känna en sådan stor saknad efter så jobbig små skitungar.
Halvvägs in i första halvlek av matchen hade man lyckats tränga undan alla hemskheter. Vilket sedan kom tillbaka i pausen, dessutom med ännu mer tråkiga nyheter. I andra blev man fort irriterad på allt som skedde i matchen. Blev överlycklig när Rosicky kom in, men den lyckan blandades sedan med mer irritation när fler spelare skaddade sig. Aja, nu drar jag igång med fotbollssnacket igen ...
Nu efter en oavgjord match längtar jag till matchen och sedan filmen som ska ses ikväll. Blir kanske lite DW däremellan.
//Jenny

En månad kvar!

2010-01-09 @ 00:29:27Funderar på att skaffa en slogan till bloggen, vet nog hur den skulle vara då.
Jenny – a life with Jonna & Cindy!

Har hänt en hel del grejer sedan det senaste inlägget. Har blivit en massa DW. Har bjudit över Cindy flera kvällar, medan Jonna roat sig på annat håll. Vi har nu blivit rikigta experter på spelet, petiga experter dessutom. Så nöjer vi oss inte längre med att klara banan plus alla targets, dessutom ska det köras på master.
Har förutom all DW hunnit med att börja skolan, vilket inte var lika roligt. Men ska bli lite skönt att återgå till alla rutiner. Har också nästan lyckats bestämma mig för hur det nya rummets väggar ska kläs. Nu är flyttningen inte långt bort, och som jag har väntat på den!

Sitter just nu och segar lite grann, bör snart lägga mig. Måste få bort vanan att lyckas stänga av väckningen i sömnen. Förhoppningsvis ska den nya väckarklockan ändra på det imorron. Den låter som i helvete, och då menar jag inte högt utan verkligen som oljud.
Nu är det bara en månad kvar tills man fyller 19 år!

Imorron Jonna, jag lovar!
//Jenny

tunga grejor!

2010-01-05 @ 17:43:14

Gårdagens hisskonversation efter att ha bevittnat gripandet av en alkholist ...

Cindy: haha, vad blev han gripen för?
Jenny: Jag vet inte ... man han kunde iaf gå själv.

följt av skratt från alla tre

Jonna: Tack för den informationen Jenny .... men vad blev han gripen för?

Only Cindy’s!

2010-01-05 @ 13:06:34

Lovade Jonna och Cindy att man skulle skriva varsitt inlägg. Så det här inlägget vill jag tillägna Cindy.

Efter en riktigt hemsk natt, som man inte vill prata om., frågar ni mig har årets J-VM aldrig ägt rum, så vaknade man upp alldeles för sent. Vilket gjorde att planerna att åka och kolla på färger inte genomfördes. Istället vandrade man mot The AH mansion, med önskan att vi skulle hitta på något annorlundare. Ett av förslagen var att sitta tysta i ett hörn, men eftersom jag var rädd för ett misslyckande så sade jag nej till det. När man väl kommit in i kylan, så fick man höra något som sedan skulle glömmas bort att tas upp några timmar senare.
Efter en stunds tittande på tv så kom vi fram till att det skulle bli middag någonstans och sedan GH hemma hos mig. Tog lite tid för systrarna för att göra sig i ordning, men till slut satt vi i bilen.

Destinationen var okänd. Vi hade varken koll på området eller vad för typ av mat som skulle ätas. Någonstans mellan Huddinge och Flemingsberg beslöt Jonna sig för att vi skulle ta en tripp till Tumba centrum. När vi sedan kom dit påbörjade en livlig och ganska kort jämförelse med Farsta centrum, vad vi kom fram till har jag ingen aning om. När hissdörrarna två minuter senare öppnades så fick vi se en bild som beskrev centrumet ganska bra. På bänken två meter från dörrarna satt två alkoholister och myset. För att beskriva centrumet lite mer omgående kan man säga att gamla skyltar och ett Lidl inomhus.

Antingen måste vi vara väldigt uppseende väckande av någon anledning, se väldigt hotfyllda och farliga ut eller helt enkelt högljudda, för vart vi än går så kollar folk alltid eftersom. Rundturen i centrumet pågick samtidigt som diskussionen om Cindys skor och stenåldern pågick, vad logiken i det låg vet jag ej. Besvikna över att inte hitta ett matställe fortsatte vi till Tumba köpcentrum. Mindre centrum, men fler blickar. Där inne kom vi på idén att bilda ett gäng, namnet är ännu inte bestämt, men snart kommer vi ha öppna ansökningar för alla som är intresserade!


the Bentleymobile


Till slut hamnade vi i Storvreten som jag inte förrän senare fick reda på är värsta ghetto stället. Kanske där vårt place ska bli? Det blev pizza för min och minstingens del. Jonna fick inte den fläskfilén hon ville ha, och inte var oxfilé någon idé att tvinga på henne. Istället blev det ytterligare en till pizza för sällskapet. Tro mig, jag skulle kunna skriva en hel bok om vad som skedde där inne, men har varken tiden eller orken för det. Det var … precis som en helt vanlig kväll med dem.

För att beskriva kvällen med lite ord skulle man kunna säga, alkisar, onda blickar, skratt, kriminalitet, blöjor, felåkningar, skrik, flams, skratt, gäng och skratt. Kan dessutom lova att snart kommer det dyka upp ett test på facbook som kommer revolutionera! Det kommer avslöja folks sanna jag och ta världen med storm!
Hoppas fröken är nöjd med detta inlägg. Lovar dig Jonna att inlägget om nyår kommer komma inom en snar framtid.
Det blev ju rätt så långt, precis som back in the days!
//Jenny

SNART!

2010-01-04 @ 02:40:16
Snart börjar det, snart avgörs det. Nervositeten kommer krypandes tillbaka nu.
Nu börjar jag bli trött. Hur fan ska jag orka med en hel hockeymatch? Förhoppningsvis och troligtvis så lär en adrenalinkick dyka upp ganska fort efter att domaren släppt pucken. Samma adrenalinkick som lär hålla mig vaken ett bra tag efter matchen dessutom. Vilket är helt underbart eftersom det är imorron man ska försöka vända tillbaka dygnet. Klockan nio ringer klocken och tio ska mamma komma in och skirka lite på mig.

Morgondagens kommer, förutom att vara plågsam, bestå utav färgkollning. Ska föröska hitta färgen till det nya rummet, vill verkligen flytta ner nu! Sedan ska man på promenad med Jonna, och vad det sedan bidrar i för äventyr vet man aldrig.

Vill bara säga att Mengmis kan dränka sig i en sjön. Jag är ingen amatör!
Skulle nog proppat i mig några sömtabletter tidigare ...
//Jenny

Äckelpannan is back!

2010-01-03 @ 12:59:36


Skrev klart min åtta sidors långa psykologirapport igår. Var rätt så stolt över det.
Har nu efter flera misslyckade försök att vända tillbaka dygnet insett att jag måste skaffa en ny signal. Hade tänkt fixa det imorse, men det gick åt helvetet. Inte kommer nattens äventyr vara till någon stor hjälp heller. Vet med all säkerhet att jag kommer vara vaken till tidigast klockan 5:00 idag. Anledningen, J-VM. Det är verkligen hockey när den är som bäst.

Sitter nu och hoppas lite grann på ytterligare en sensation från Schweiz. Men samtidigt vore det ännu bättre om Sverige slog de äckliga Kanadickerna i finalen. Men ikväll är det USA, även om jag inte vill ta ut seger i förskott så är hjärtat ändå redan inställt på tisdag. Då det antingen kommer bli heaven or hell.
Usch nej. Hockey har aldrig väckt de bästa sidorna hos mig.
//Jenny

Hatobjekt nummer 1

2010-01-03 @ 00:12:42
Hittade precis ett gammalt inlägg i bloggen så kände för en favorit i repris.

Till och börja med så ska jag bara nämna att det måste sett riktigt roligt ut idag när Karin och jag var på väg till hennes skola. Hon försökte nämligen få mig att gå vilse, vilket ledde till att jag snurrade runt i en liten cirkel.  

Som ni säkert redan listat ut så tvingade jag Karin att visa mig hennes skola. Den enda anledningen till att jag ville se den var så att jag ska kunna hitta dit på påsklovet då jag bränna ner den. Funderar på om jag ska vänta tills jag hunnit uppfylla mitt nyårslöfte.

När vi väl kom fram till skolan så blickade Karin mot skolan och sa "där är den." Jag såg ingen skola överhuvudtaget och tittade åt det hållet i säkert två minuter innan Karin var tvungen att beskriva byggnaden. Det var ingen skola, verkligen inte. Skolan ser ju ut som ett kloster. Det var också det slog mig att Karin och alla andra som går i den skolan egentligen utbildar sig till elit nunnor, nunnor inte munkar.
Är riktigt glad över att vi inte gick dit runt tolv, för då hade väl munkarna dragit i klockorna eller vad det nu heter. Jag menar, kolla på den s.k. skolan.Nu kanske det är så att ni alla undrar varför jag fått lust att bränna ner skolan. Ja, det finns många anledningar, så många anledningar så det krävs fler fingrar än dina egna för att räkna upp dem. Men jag ska försöka fatta mig kort och bara ta med det allra största och viktigaste anledningar.

Jag har känt Karin sedan vi började på 6-års, och hon har hela tiden varit den dära lilla gulliga söta ängeln, som aldrig skulle ens kunna göra en fluga förnäm. Men sedan hon började i den dära skolan så har hon förändrats helt.

  • För det första så har hennes attityd blivit ... otillfredsställande. Jag vet inte vem, men någon eller några, som har något med den skolan att göra, har lärt henne grova ord. Hon använder nu grövre ord än vad jag gör, dock använder hon sig bara av sådana ord ungefär en sjättedel av det jag gör, men ändå ... de är grövre.
  • Dessutom har hon nu fått en sån hemsk och riktigt pinsam humor, en s.k. kungsholmenshumor. Ni som har stött på den tidigare vet hur outhärdlig den är. "Skämten" som hon drar nu för tiden är inte ens roligare, de är nästan så pinsamma så man har lust att börja gråta.
  • Hon går även runt och säger saker som "du ska få snopp" eller "Aaa, jag fiskar" och tror att jag ska fatta vad hon menar. Nej, Karin bara för att ni vill leka coola och ha ett eget kodspråk så betyder det inte att vi andra normala människor fattar vad ni menar. Det hjälper inte heller att du försöker förklara för det är inte ens roligt eller logiskt.

Nej, nu måste jag sluta skriva om det där klostret. Känenr hur irritationen börjar ta över och snart kommer jag gå alldeles för långt. Det enda jag vill få sagt med detta inlägg är att håll er borta från Kungsholmens gymnasie. Håll även era vänner därifrån om ni inte vill att de ska bli förstörda för livet. 

Who I Am

2010-01-02 @ 23:02:15


Kan inte riktigt bestämma mig för om den är bra eller inte ...