Break me down.

2008-01-31 @ 21:12:26

Break me down enough I'll take your side.
And all your attitude,
I would like for you to just decide, What you're gonna do.

Maybe I'll decide I've had enough, of what you put me through.
Then perhaps you could return my stuff,
and all my records too.
My 78's and my 45's give them back!


image89

Om någon känner sig sugen på att fixa några låtar åt lilla mig så får den gärna höra av sig. (a)

Långt långt långt!

2008-01-31 @ 20:48:28

Ska nu försöka skriva om det dära inlägget som försvann spårlöst för några timmar sedan. Är fortfarande arg för det. Ska innan jag börjar skriva varna er alla för att det hände en del under denna dag, vilket kommer göra inlägget långt. Om någon känner sig glömd eller mindre omtalad så tar inte åt er, skulle jätte gärna skriva mer utförligt men det skulle bli alldeles för jobbig och tråkigt att läsa.


Dagen började egentligen på spanskan som var precis som vanligt, oerhört rolig och mysig. Med rätt personer kan allt bli roligt! Precis som vanligt så var vi inte i datorsalen, det blir alltid så de dagarna man kommer ihåg att vi egentligen ska vara där.

Efter spanskan hade jag det omtalade matteprovet. Har under hela veckan spenderat minst två timmar per dag över den dära jävla matteboken. Vilket verkat lönat sig eftersom det kändes rätt så bra efter provet. Känns bra bättre och bättre ju mer jag tänker på det. Eftersom vi inte behövde återvända till våran lektion efter provet så hängde jag med Karro och Sinem. Det var jätte roligt, fick reda på en hel del saker om dem och deras liv och det blev en hel del skratt. De är verkligen härliga de dära två. Både var för sig och tillsammans. De är så söta tillsammans verkligen, som ett gift gammalt par, ta det som en komplimang. Önskar verkligen att jag hade en sådan vänskap med någon vän som de har.

Jag kan säga att jag hade ont i mungiporna när jag in på fysiklektionen. Ja, den lektionen var också jätte mysig. Jag, Challe och Namtal satte oss i cafeterian och pluggade. Samtidigt som jag och Challe smaskade i oss dagens erbjudande, en kladdkaka och varm choklad med grädde.

Efter fysiken hade vi cplatin. Under denna lektion skedde två saker som jag verkligen kommer ihåg. Det ena hände precis i början av lektionen. Jag råkade komma för sent ungefär fem minuter. När jag öppnade dörren och klev in i klassrummet var det första jag såg Mickis som satt på sin stol med världens uttråkade blick, hon tittade upp på mig och något i stil med "Gud" och man såg lättnaden i ansiktsuttrycket. Hon satt nämligen helt själv stackare. När det sedan var meningen att vi skulle ha kommit in i latintänkande, som man någonsin gör det, så började vi tjejer som vanligt är lite segare än de andra med att komma igång med arbetet att prata. Ska nog inte gå in på vad samtalet handlade om idag. Men när jag väl kände att även jag skulle bli aktiv i konversationen så sa jag "man känner sig lite busig då." Både Mickis och Eleonore började då asgarva. Jag vill verkligen inte skryta, men jag har aldrig någonsin sett Mickis garva så mycket, och när den tjejen skrattar så skrattar hon.


Sedan var skoldagen slut och jag åkte till Farsta med Schalle. Fast hon kunde inte stanna mer än tio minuter där, men det är alltid lika kul att umgås med henne. Köpte de sakerna som jag skulle köpa, minus en tröja. De tröjorna som jag skulle titta på var så fula. Men jag hittade fyra andra som jag vill ha, men bestämde mig för att det krävdes smakråd för att veta vilka som skulle köpas.

När jag väl hade kollat klart på allt ringde jag pappa och bad honom att hämta mig på vägen hem. Vilket han också gjorde, men han kom lite senare än vad han sagt. Så jag fick stå ute i den kalla blåsten, vilket fick mig att fundera över hur jävla korkad man kan vara. Har varje morgon i flera veckor nu tänkte "ikväll måste jag smörja in kinderna", men sedan när kvällen kommer så glömmer jag bort det totalt och nästa morgon är det samma visa igen.

Beslutade mig även för att nästa tisdag så ska jag ta tag i Hannas krage och hon i min och sedan ska vi dra varandra till träningen. Om jag nu ska börja så måste jag ju börja snart, annars är det ingen ide. Dessutom kommer jag bli tvungen att förklara mig för Micke på söndag, usch.


Nu är det dags för mig att avsluta detta inlägg. Blev lite långt ...     IBM, man.  

Äckelpannan har talat.

2008-01-31 @ 19:00:59

Nu är jag riktigt sur, skrev ett jätte långt och roligt inlägg om hur dagen varit. Sedan fuckade datorn upp sig och det hela slutade med att Explorer stängdes ner och såklart så sparades inte inlägget.  


Ska nu läsa engelskaboken, får se om jag orkar skriva om det senare.

IBM, man.

  

Karin ville att jag skulle meddela att hon är tjock och billig ... och att hon snackar skit om Schalle.
För er som inte vet så är det Karin som är Äckelpannan.

Blä dagen fortsätter.

2008-01-31 @ 08:17:46
Vad gör amn om man kommer till skolan en halvtimma innan man börjar och man inte har sett en skymt av någon man känner? Precis, man sätter sig vid en dator. Det är precis vad jag gjorde.
Men lagom till att man hunnit sätta sig ner och datorn hängt sig så kom Diana och efetr någon minut även Henric och Andreas.

Usch, jag är verkligen inte taggad inför matteprovet. Är man det någonsin egentligen? Men just idag känner jag att det bara inte kommer gå. Önskar jag kunde byta plats med någon smartjävel. *någon som är bättre på matte än mig. Eller att jag ahde någon annat prov istället. Vilket annat prov som helst skulle jag föredra, bara itne matte!

Aja, nu börja jag få slut på något intressantare idèer att skriva om. IBM, man.

Blä dag.

2008-01-31 @ 07:47:32
Sitter just nu och söker på lite olika vidoer med NFL på youtube. Shit, kom precis på att jag lovat Karin att skriva en ordbok. Men det får väl bli idag innan jag läst engelskan.
Ja, snart är det dags att transpotera sig till skolan. Idag har jag bara tråklektioner. Svenska, matte, fysik, och cp. Tycker det är riktigt synd att vi fick L.O i fysik, fysik är ju faktiskt ett roligt ämne ... men inte med honom som lärare. Jag har egentligen inget emot honom, men han är så fruktansvärt seg och verkar ha stora problem med kontrollera en klass. Som Mickis sa i tisdags, "Hur kan han ha blivit en lärare?" Haha, i tisdags. Får se om Mickis är lika hyper idag som hon varit de senaste lektionerna.

Idag måste jag verkligen till farsta, men ahr ingen att åka dit med. Det är ett litet problem, men plikten kallar. Får väl åka själv då, japp så modig är jag. : ) Sedan ringer jag pappa och ber honom att hämta mig på vägen hem. (a)
Ja, det är nog ungefär så min dag kommer se ut.
En massa tråklektioner. Förhoppnigvis så kommer spanskan blir rolig, den brukar vara det med de underbara människorna som man har lektion med. Sen är det matteprov! Känndes skit bra ända fram tills igår, nu är jag faktiskt lite orolig.
Sedan är det fysik och sist men inte minst, och absolut den tråkigaste och längsta lektionen, är det latin. Sedan bär det av till farsta.

Jävlar vad jag kan babbla på om ingenting. IBM, man.

en "liten" olycka.

2008-01-30 @ 20:20:32

Nu är det så att jag nyss kom på att jag glömt berätta Carros favorit historia för idag.
Vi slutade en halvtimma tidigare idag från historian eftersom Gunnar inte verkade speciellt nöjd med vårat arbete under hans frånvaro. Så istället fick vi en läxa tills på fredag, men det var inte själva historian jag ville förmedla.
Eftersom vi nu hade en ännu längre rast än vad vi brukar, vi hade 1½ timmes rast innan spanskan istället för en timma, så kan jag säga att vi ännu rastlösare än vad vi brukar. Så vi hamnade efter ett tag i biblioteket, där jag satte mig vid datorn för att ta reda på vilka aktiviteter man kan välja på friluftsdagen. Carro som hade köpt en te ställde sig bakom mig, med muggen i handen och Namtal stod på andra sidan.
När jag hade redogört för allt man kunde välja så kände jag rätt som det var något konstigt på min höger skuldra. Jag reagerade inte så mycket först, men när jag sedan kände hur det började bli varmt, riktigt varmt, så började jag undra. Då förstod jag på direkten att det var Carro som spillt te över mig, lite halvsurt sa jag med hög röst "Carro!" Men Carro som redan fattat vad jag syftade på skrek på Johan Järver, som precis passerat oss. Tydligen så hade han stött till Carro när han kom in i biblioteket, omedveten om vad hon hade i handen. Jag hade inte innan känt av tempraturen på det dära te:t innan så blev jag ännu surare när jag kände hur det bara blev varmare och varmare så tittade jag surt på Johan och sa "Tack så mycket." Sedan reste jag mig upp och tog emot Johanss vad man kan kalla patetiska och mycket oförlåtliga ursäkter och sedan gick vi till media korridoren för att tvätta bort lite, eftersom jag fick det i håret.

Just det, jag får inte heller glömma det som Carro anser var allra viktigast, nämligen hennes reaktion när det skedde. För när det väl hade inträffat och jag äntligen kommit på vad som skett så skrek hon efter Johan Järver "Är du helt dum i huvudet?" Ja, det var den allra viktigaste delen för Carro.
Vet inte om jag inbildar mig bara men det börjar göra ont där nu igen ...

Så hoppas nu att du är nöjd Carro, skrev om det ... precis som du ville.

svar på tal ... typ.

2008-01-30 @ 19:55:58

Känns nästan som ett telefonsamtal nu eftersom jag i detta inlägg tänkte besvara Karins efterlängtade inlägg. Ja, äntligen så har den lilla flickan skrivit i sin blogg igen.

Hon skrev om att jag tydligen spenderar en hel del tid på att ligga/sitta på golv, och helt ärligt, jag har tänkt på det med. Saken är den att jag tycker att golv är väldigt mysiga och bekväma.

Vill bara pointera att din tanke om att jag skulle gilla ett golv som ser ut som en igelkott inte håller. När någon säger igelkott är bland det första man tänker på deras taggar. Jag kan inte påstå att något som få en att tänka på taggar kan vara speciellt välkommande, iaf inte om man heter Jenny Filgren.  

Sedan vill jag bara påpeka att jag mycket väl kommer ihåg dessa händelser, och jag kommer ihåg att tiden emellan dessa två händelser var lång. Vilket egentligen borde få dig att skämmas, eftersom kortet var kvar på exakt samma ställe som jag lämnade det på. Jag lovar, om jag kom hem till dig idag så skulle jag hitta det där.


Ja, Karin jag är sur ... på riktigt.

Fysik är lite roligt.

2008-01-30 @ 18:19:38

Okej, jag ska inte skriva något långt inlägg om dagen i skolan idag, faktum är det att denna dag inte var så speciell om man bortser från fysiken.

Vi har halvklass varannan vecka i fysiken och det innebär att halva klassen har lektion medan den andra har håltimme i två timmar. Anna och jag hade lyckan att hamna i den tidiga gruppen. Men när dagens lektion började så klagade L.O om att det var så många i våran grupp och att han ville att två stycken skulle gå över. Eftersom vi ändå kommer byta grupper efter påsk, vilket betyder att man då kommer sluta 17:00 varannan onsdag med en otroligt jobbig håltimme innan sista lektionen så beslutade vi oss för att vi skulle gå igenom helvetet först för att sedan kunna sluta tidigare under sista halvan utav vårterminen. Så med andra ord, vi bytte grupp.

Under denna fysik lektion så lärde vi att mäta en cylinders volym med felberäkning, vad meningen med det nu är eftersom vi i matten lär oss att ge det exakta värdet av allt. Men men, hur som helst så hade L.O tagit med sig klossar till lektionen som man skulle beräkna volymen på. Vi fick även en annan uppgift som alla andra "par" rusade iväg för att genomföra. Så jag och Anna tänkte börja med klossuppgiften. Det gick väl bra, vi tog hela lådan till våran plats ... där vi började bygga ett slott. Det blev mycket fint. Efter detta mycket krävande arbete så räknade vi ut volymen och sedan fick jag springa/gå i en trappa. När vi var klara med alla uppgifter så kom det några spanjorer och bombade sönder vårat slott. Men vi byggde upp det igen,  och vi fick även en ingång och en exit utav Elaine.


Efter det ringde jag Karin och babblade en hel del viktiga saker, medan Karin endast sackade skit. Precis när jag gick av bussen började det regna, verkligen underbart. Så jag gick hela vägen i regn ... i motvind. När jag sedan kom in på min väg mötte jag bror som sa att Anton och William var hos mormor och morfar, och då var det bara att hoppa in i bilen och åka dit. Har saknat dem så otroligt mycket!

Nu ska jag läsa Karins blogg och räkna matte. Har prov imorron. IBM, man.

image85 image86

Happiness!

2008-01-29 @ 20:07:54
Jag är så jäkla lycklig just nu!  Cpprovet är äntligen avklarat, bokanalysen är klar. Matten fattar jag äntligen. Dessutom fyller man snart år! GRATTIS DIANA! Nu är det bara matte prov på torsdag. sedan en - två dagars ledighet och sedan är det bara en massa plugg inför pedledprovet.

Haha, kom precis på att jag och Karin fortfarande inte gett Anna hennes present. Snacka om att vara sega. Hoppas hon kan förlåta oss. Ska hitta på något roligt att göra nu. ( : IBM, man.

image84

bokanalys ... blä.

2008-01-29 @ 19:30:26

Skriver just nu en bokanalys som ska vara klar imorron. Har hört runt lite grann och de flesta verkar ha skrivit 2-3 sidor, själv är jag nu inne på fjärde och är itne klar än. Men det är så typiskt mig, både i tal och skrift ... kan aldrig fatta mig kort. Innan jag satte mig vid datorn satt jag sopm väntat och räknade matte, idag var det potenser som skulle besegras. Vilket man lyckades med efter ett tag.

Så jävla skönt att gjort cpprovet nu. Berättade om det tidigare, gick inte speicellt bra men nu slipper man tänka på den skiten iaf. Haha, missade bussen precis så jag gick från skolan till rondovägen. Det var ju mysigt.

Helt ärligt så känner jag mig lite sviken just nu. Igår så lovade nämligen Karin att hon skulle skriva i sin blogg, vilket hon inte gjorde. Så idag när jag pratade med henne så påstod hon att hon började skriva, men var inte alls nöjd med det så hon sket i att publicera det. Hon påstod att hon fick ihop hela 4 reder. WOHO, YOU GO GIRL! Det gäller faktiskt Karin. Hur som helst så släppte jag lös min ilska på henne och det heola resulterade i att hon lovade mig att hon skulle skriva ett dubbelt så långt inlägg idag. Med andra ord, ett som innehåller 8 rader. Men hon ahr inte gjort det än! Och eftersom jag känner Karin rätt så vet jag att hon inte kommer skriva ehller, om hon inte blir påmind på något sätt. Ska bara säga det till alla där ute som har en kompis som heter Karin, säger hon att hon ska göra något så måste det göras på en gång, annars blir det inte av. Man kan ta ett sådant exempel på "Jenny, jag ringer dig senare." Det betyder egentligen "Jenny, jag ringer dig inte senare för jag kommer glömma det." Herregud vad jag känner mig älskad och omtyckt idag ...

Nej, nu blev det för mycket snack om Karin. Ska återgå till min bokanalys. IBM, man.

Vem höll inte tummarna?

2008-01-29 @ 16:36:18
Så sjukt sönt att äntligen gjort det dära cpprovet! Var jätte nervös innan det, varför vet jag minte. Sen när vi väl fick det var det ganska lätt, fast en del saker fattade jag inte och en del saker hade Sara sagt innan att vi inte skulle behöva kunna. Men ett G kommer jag iaf få garanterat, och det är ju det som är själva poängen. Även om det hade suttit fint med ett VG.
På vägen prtade jag med Karin och det hände en hel del saker, som jag inte orkar skriva ner. Sen mötte jag bror när jag hade gått av bussen. Så jag fick åka med till mormor och morfar en stund. Där upplevde jag ännu en traumatiskhändelse. Mrofar frågade om jag hade några snälla kompisar i skolan, och eftersom jag fortfarande var sur på Mingis efter hennes svek så svarade jag "nej, jag har inga. Jag är mobbad". Då svarade morfar helt oberörd "Jaha, men det är ju kul". Snacka om att man känner sig älskad och uppskattad.

Idag svek Mingis mig igen. Återigen så ställde hon sig på Annas sida mot mig. Idag gick det så långt så de båda lutade sig bakåt pekade på mig och skrattade. Eller Mingis pekade på mig och Anna pekade på dörren som var 30 meter bort. Det hela slutade med att jag sade upp min vänskap med Mingis, något som jag nu på efterhand börjar ångra. Man gör så mycket dumma saker i stundens hetta.
Idag hade vi också matte. Jag var verkligen jätte ambitiös idag, räknade 2½ sida! Unbelievable! Jag fick även lyssna på Mingis ipod. Hon hade faktiskt en bra låt, blev förvånad över att jag gillade den. Ska försöka hitta den nu.

Ska räkna lite mer matte nu. Sedan är det svenska som gäller och kanske lite mer matte. IBM, man.
Just det! Någon höll inte tummarna idag. För serien håller fortfarande på att "tanka".

"Gullungen"

2008-01-29 @ 07:27:36
Försov mig rikitgt ordentligt idag, var jätte stressad. Sminkade mig på 11 minuter, vilket är väldigt snabbt för mig. Vet alla som känner mig. Sedan var det bara att slänga sig ut i köket för att fixa en snabb frukost, men som tur var så upptäckte jag att även pappa försovit sig idag. Så nu har jag tio minuter extra på eftersom jag får skjuts ut till bussen av honom.

Inte fan heller skrev den dära gullungen något inlägg i sin blogg heller! Var väl inte så oväntat, men ändå. Har man sagt något ska man hålla det. Något jag borde insett att Karin inte kan klara av. Aja, hur som helst så är jag arg .... på riktigt.

Jag verkligen sakanar att ha en serie som jag följer, precis som jag haft de senaste veckorna. Tror jag ska låta datron stå på hela dagen, för att förhoppningsvis, emot alla odds ska ha en Sinbad season1 när jag kommer hem. Det är riktigt pinsamt, men det finns inget bättre än Sinbad! och den här gången mer menar jag det verklligen. Har i stort sett sedan serien togs bort från tv sörjt och letat efter dne på något annat sätt, och den togs bort när jag gick i ettan eller så. Efter kanske 9 år av tjatande så fixade Danne den till mig i höstas, men sedan tog han bort den när jag hade kollat igenom det en gång. Snacka om att jag blev sur.
Så håll tummarna nu.

Ska väl leta upp några kläder att byta om till. IBM, man.

Someday, somehow.

2008-01-28 @ 21:06:23
Det blev rätt så tidigt iaf . Ska skriva lite i bloggen, snacka skit på msn en stund till, sedan är det godnatt datorn. Ska nog titta lite på tv med mamma eller pappa en liten stund för att sedan sova. Ska bli riktigt skönt.
Har precis skrivit lite svenska, usch Annie gör verkligen världens tråkigaste uppgifter!

Kollade nyss Karins blogg, hon lovade mig att hon skulle skriva ett inlägg någon gång idag. Men inte har hon gjort det. Aja, hon har ju några timmar på sig. Annars kommer jag bli sur ... på riktigt. Funderar på att ringa och väcka henne imorron .. om hon nu är hemma och är sjuk. Haha, det vore lite skojj.


image83
"Aha, det är därför han kommer kl. ett"
Someday, somehow,
I'm gonna make it alright.
But not right now ... saknar oss.

"en ensam romans"

2008-01-28 @ 20:06:35
Karin, det första som hände när jag loggade in på msn var att jag såg att hon var online. Sedan kunde jag inte hålla mig för garv och skrattade i säkert tio minuter innan jag lugnade ner mig.

Är så otroligt sjukt trött. Har räknat matte två timmar idag igen, och det var inte kul alls. Het ett cp-prov imorrron som jag inte kan, så kommer bli tvungen att plugga varenda ledig stund imorron. Dessutom har jag en och en halvsida i matteboken som måste göras imorron på mattelektionen.  Troligen så hinner jag med en tidigare buss, eftersom provet är sista lektionen. Förhoppningsvis så klarar man sig ganska bra om man kan citaten, för de kan jag. Det jag inte kan är årtalen, får väl flumma ut hur mycket som helst för att kanske kunna få lite "smörpoäng". Men tor inte ritkigt att Sara är en person som faller för sådant. Efter provet gäller det iaf att komma hem snabbt, eftersom jag då har ytterligare en sida i matteboken som måste göras och pluggas in.

Seriöst, jag kan inte sluta skratta åt det. Snacka om att vara efter.

Har bestämt mig för att jag ska lägga mig rirkigt tidigt idag. Fast de dagarna som jag påstår att jag ska göra det brukar alltid sluta med att det blir senare än normalt. Hoppas verkligen att det blir som jag tänkt idag, behöver verkligen en god natts långa sömn.  
Fan, kom precis på att jag har svenskan att skriva. :/

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jag tycker ärligt talat synd om dig Karin. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Okej, jag vet att jag lovade att inte skriva något, men fatta vad jag garvar åt det. Det är ju roligare än att folk frågade om du var en trea, roligare än oboypulver och roligare än "beviset" :'D

image82
Mingis, jag trodde att det var du och jag mot Anna. Men efter det du gjorde mot mig idag så började jag fundera om jag skulle säga upp våran vänskap. Men efter noga övervägande så har jag kommit fram till att alla kan göra misstag.

"Igår kvittrade fåglarna för första gången"

2008-01-28 @ 15:59:23
Har ganska precis kommit hem från skolan och avslutat en timmas långt telfonsamtal med Karin. Det var ... inte givande, utan ... underbart? Grejjen med Karin är den att man kan verkligen snacka med henne om allt, och hon både bryr sig och förstår vad man snackar om. Något som hon är bättre på än någon annan. Ett tydligt exempel är bara när man säger pucko eller dumhuvud, hon förstår lixom vad jag egentligen menar.
Haha, måste bara säga att jag inte kan sluta skratta åt vissa saker. Som tex, "en romans med sig själv" och det som fick oss att komma in på det samtalsämnet. Sedan dem dära jävla fåglarna som kvittrade på bussen.
Kort sagt så vill jag bara berätta hur underbar du är Karin och att jag verkligen älskar dig, x antal gånger till z och tillbaka multiplicerat med  3. Huvudet är helt igenproppat med matte.

Idag upptäckte jag en väldigt chockerande sak. Jag har alltid trott att Karin legat som ensam etta på "Vem sjunger finaste listan", men idag insåg jag efter spanskan att hon faktiskt har lite konkurans där "uppe" utav Karro. Må bästa kvinna förlora.

Ska plugga matte och cp nu. Har prov imorron och på torsdag. IBM, man.

Blueinfluensa

2008-01-27 @ 20:43:58
 

Jag har aldrig gillat blue, förutom kanske tre låtar, därför fick jag världens chock idag när jag insåg att halva geuppen faktiskt sjunger bra. Inte bara bra, utan jävligt bra också.
Så nu sitter jag här, helt lost i blue låtar med det bajsbruna Schalle märket i hela ansiktet och bara njuter. : )

Lite senare.

2008-01-27 @ 20:23:46
Ja, det blev inte direkt så som jag hade hoppats. Det blev kanske fem tal och sedan segade jag framför tvn samtidigt som kollade på den extremt dåliga Superman returns.
Sedan blev det en stund framför datorn. Lyssnade på låtar som aldrig förr hört men som ändå låg i någon mapp och skräpade. Det resulterade i att man fastnade för en av dem. Egentligen känns den så oerhört oseriös så jag nästan skrattar åt den, men så brukar det vara när jag börjar lyssna på NFLar.

Ska snart duscha och sedan börjar en film på tv jag ska se, allt en tjej vill ha. Efter det ska man väl fördriva tiden ett tag för att sedan sova. Sen när man vaknar igen så är det en ny vecka. Kommer troligen komma på planer för nästa helg, som vanligt, som kommer att ändras flera gånger om, som vanligt.

matte, usch.

2008-01-27 @ 16:54:48
Efter att ha pluggat matte i två och en halvtimma nu så kan jag lugnt säga att jag är jävligt trött på den dära formlen "y=kx+m". Har glömt bort vad man kallar den och vad man egentligen räknat ut med hjälp av den, men jag kan iaf använda mig utav den.
Men jag måste ändå säga att jag är väldigt glad. Äntligen så känns det som att jag kan hänga med i tempot som total chockade mig i början av ettan, dessutom känns matte B lättare än matte A. Vilket har fått mig att börja tänka positivt med matten. "Matte är kul" Det är det faktiskt, när man kan det.

Men lite "normal"lycka har även lyst upp dagen. Finnen har äntligen kommit hem och man börjar nu få kontakt med henne. Karin verkar ha hittat sin hjärna nu, efter snart 17 år av sökande.
Nu ska jag kolla på handbollsfinalen. Skriver senare, ska förhoppningsvis då ha räknat en sida till i matteboken.

Smartskalle.

2008-01-27 @ 10:26:55
Idag vaknade jag riktigt tidigt, satte, "haha", oj vad kul Schalle,  på tvn och kollade på barnsprogam. Det var något som hette typ smartskalle, hur som helst var det med Tobbe. : ) Han sa en del smarta saker, men nu har jag glömt bort vad det var han sa. :/ När det var slut somnade jag om och sov i två timmar till, sedan fortsatte jag kolla på tv.

Nu har man en lång och tråkig söndag framför sig. Gjorde nästan inget plugg alls igår, vilket ebtyder att allt är kvar för idag. En massa matte, svenska, latin och sedan ännu mer matte väntar nu på mig.
Jag som så gärna vilja träffa Anton och William idag, har inte träffat någon av  dem sedan julafton!
Har också kommit på att jag måste till farsta imorron och handla lite saker. Hoppas jag hittar någon atta åka med, annars blir det inte kul. :/

Ska äta frukost nu. IBM, man.

saknar en hel del.

2008-01-26 @ 20:03:58
image81
Satt och kollade igenom gamla bilder, något som jag brukar göra allt oftare nu för tiden. Man kan lugnt säga att jag saknar tiden med en del kompisar, en del minnen och framför allt sommaren 06. Den var verkligen oslagbar! Älskar er flickor, och saknar er. Alla de galna sakerna man hittade på med er, det är något man bara kan uppleva med er. Memories never dies.  

Framtidsplanen.

2008-01-26 @ 15:30:39

image80
Jag är nästan, nästan överlycklig. Jag har äntligen hittat mitt kall här i livet. Nu vet jag exakt vad det är jag vill ägna mitt liv åt. Jag ska bli en mästerskaps maskot. Tänk vad roligt att springa runt i en stor stinkande dräkt längs planen, stanna upp lite då och då för att vinka till barn, dansa eller se nervös ut. Fy fan vad kul. Dessutom är de så fruktansvärt söta... eller mobbade. Känns som jag börjar se min framtid framför mig nu. Har mer eller mindre målat upp en framtidsplan nu för några år. Ska byta namn om ett år, ska till Ullared om två. Ska sedan bli en utbildad mästerskaps maskot. Ja, sen det dära med famlijen har jag redan dragit en gång. Men det är fortfarande en liten pusselbit som saknas ... Men, jag har ju några år på mig, det kommer nog lösa sig.

LYCKA!

2008-01-26 @ 12:24:05
LYCKA! Jag säger bara det.
Har precis laddat hem det seanste Psych avsnittet, ska kolla på det nu och sedan är bara att återvända till pluggandet. Började för kanske tio minuter sedan med att försöka plugga in en massa historia om Rom, men kände att jag behövde en paus när jag upptäckte att nedladdningen var klar.
Aja, nu kan jag inte dra ut på längre. Måste kolla! : )

Plugg&fika.

2008-01-26 @ 10:14:11
Farfar och farbror är här. Snart ska farbor åka på någon mässa och lämna lilla farfar kvar här ensam med oss. Så det blir troligen fika hela dagen. En massa fika och ännu mer plugg. Det är egentligen var hela helgen berstår utav, bara en massa plugg. Ska plugga matte, svenska och cplatin. Kommer inte vara något roligt alls, men det måste göras. :/

Igår var nog den segaste fredagen någonsin, men den var riktigt mysig. Det enda jag gjorde var att kolla på en massa olika serier. Låter skit trist, men alla har ju sina egna åsikter.
Nej, nu börjar jag bara svamla på om ingenting alls och då är det bättre att sluta skriva innan man har ett sånt långt inlägg om ingenting.
Skirver senare.

Den "sjukt braiga" överraskningen.

2008-01-25 @ 23:29:46

Jag har bara skivit tre inlägg idag! Seriöst, jag borde få något pris. Typ nobelpriset i litteratur, jag förtjänar verkligen det. TRE inlägg på en hel dag. Kan knappt fatta det själv.

Usch jag har verkligen inga bra vibbar inför Karins så kallade "helt sjukt braiga överraskning". Kan inte heller påstå att det blev bättre när hon frågade om hon fick dra in Bob i det hela. Med tanke på allt jag skrivit om henne och hennes Bob:ar genom åren så tror jag nog på ungefär vad det kommer handla om. Jag kan nästan föreställa mig henne framför mig när hon håller på med den dära grejjen. Sittandes där vid datorn och kan inte hålla sig garv. Tycker att hon är den smartaste i världen och kanske till och med försöker "ge igen". Men Karin, jag ska säga dig att det kommer krävas mycket för att få mig att sjunka till dina patetiska ageranden, förnekelser och yttranden "Det har aldrig varit något emellan oss och det kommer aldrig bli något" "Fast egentligen är det Jenny som tycker så." är bara några av de sakerna hon slängt ur sig för att försöka slippa pinsamheter. Men vem kan klandra henne? Fast jag ska ändå vara ärlig och säga att jag längtar till att få reda på vad det är. Hoppas det verkligen är något "Sjukt bra" ... eller åtminstone  lite bra, eller roligt. För mer kan hon knappats åstadkomma. För nu har hon gjort en alldeles för stor grejj av saken för att det ska vara ytterligare ett av hennes desperata försök att hitta på något roligt. Vad i helvete är det jag egentligen babblar om?


Snart kommer finnen hem!
image79
Saknar oss, tjejer. <3

Much.

2008-01-25 @ 21:47:57
image78

Jag vet att jag brukar berätta om mina nya idoler/förebilder som jag upptäcker nästan dagligen nu för tiden känns det som. Eller så berättar jag om alla dessa klockrena personer, men i det här fallet kan jag verkligen itne låta bli. Har egenlitgen aldrig gillat Much så speciellt mycket, fram tills jag såg de tre sista avsnitten i andra säsongen.
Jag kan verkligen inte sluta garva åt honom när han ramlar eller när Djaq berättar om att det finns en av dem som hon gillar mer. Han är bara sig själv, så jävla klockren! Det finns kommentarer och händelser från vissa filmer/serier som man aldrig kommer glömma. Detta är två sådanna exempel.

Haha, tror jag måste kolla om scenen då han ramlar... :'D

Dagens ord - ponera

2008-01-25 @ 17:21:16
Oj, tror det är första gången som jag skriver mitt första inlägg såhär sent. Brukar annars börja bloggandet på morgonen, men imorse hann jag inte. :/

Ja, som vanligt sket sig även denna fredag. Skulle egentligen haft en mysig kväll med Hanna, men det sket sig. Då var det bara att ta back up planen, Karin ... men efter att den dära lilla gullungen blivut sjuk så sket det sig också. Nu är alla andra upptagna eller så har de andra planer som jag inte orkar hänga med på, så det verkar bli en hemmakväll ... som vanligt. Har man tur så kommer någon rolig person kunna förgylla ens kväll, om inte så är det väl bara en massa film och tv tittande som gäller.

Idag var våran kära historielärare Gunnar tillbaka efter sin hjärtinfarkt. Han verkade piggare än någonsin! Inte heller blev det någon idrott för mig denna vecka. Vi skulle ha beeptest, men eftersom jag vaknade imorse med en hals som sa "aj aj aj" så kände jag inte för att ta med mig några kläder.
På bussen hem satt jag och ponerade som vanligt, har ingen aning om jag använde ordet rätt nu. Kom på en massa underliga saker som sker i världen och det hela slutade med att jag började tänka på MIngis fråga hon ställde innan hon gick hem. "vad behöver man ta hem?" Engelska, ja den dära engelskan ... usch, eneglskan som jag glömde. Aja, det gör väl inte så mycket. Får göra den på måndag eller så.
Efter skolan stannade jag och Challe kvar, i tjugo minuter, och skrev klart den dära peddon. Ska snart läsa igenom den igen för att kasnke lägga till eller rätta något. 

Det som verkligen skänte mig lycka och glädje idag var två saker. Den ena var att Anna och jag verkar ha samma fundering. "Hur skulle Anna kunna leva utan mig?". Det är nog ett utav livets mysterium som mänskligheten aldrig kommer kunna besvara. Den andra saken var att jag hitatde Sinbad igen! CPDUBBELYCKA! Det kommer jag leva på länge.
Nu ska jag tjata på mamma att laga mat, är hungirg. :) IBM, man.  

Dagens inlägg.

2008-01-24 @ 20:43:32
Detta inlägg är tillägnat Karin, eftersom hon igår sa att hon ansåg att jag endast skulle skriva ett inlägg om dagen så att hon kan hinna med att läsa allt. Så här kommer det Karin, dagens inlägg.

SCHALLE MÄRKT & HANDBOLL

Sitter här återigen med Schallemärket i hela ansiktet, men denna gång är det handboll på tv:n. Väldigt spännande. Måste bara säga att jag verkligen älskar Schallemärket. Man känner hur det tränger in och regör, haha.
Har egentligen inget att säga, ville bara lägga in ännu ett av mina konstverk som jag gjorde idag på fysiken. Skolan är en sådan inspirerande plats.
Funderar faktiskt på att börja arbeta som matchmaker igen.

image77
Denna bild föreställer som ni ser Kurre. Kurre är en arbetsnarkoman i sin 40-årskris. Han gillar långa promenader och att prata om det allra senaste tvättmedeln inom hans yrke. Nu undrar ni förstås vad han jobbar som. Jo, han är städare på Jensen Södra. Vilkert han gjort de senaste 25 åren. Kurre tycker att det är viktigt att ta hand om ungdomarna, eftersom de är framtiden.  


DAGENS ...

Dagens humör: glad/uttråkad.
Dagens borde: räkna matte
Dagens frisyr: utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: jeans, linne och tröja.
Dagens planer: plugga cplatin & kolla handbollen.
Dagens längtan: HELGEN!
Dagens fundering: När ska jag hinna med allt plugg?
Dagens beroende: musiken!/bloggen
Dagens tråkigaste: pluggandet.
Dagens personer: Karin, always <3
Dagens skratt: "är hos Anna och gör peddo"  & Isaac Newton
Dagens låt: Accidentally In Love - Counting Crows


VANLIGT SKITSNACK

Så nu har jag ägnat all ledig tid åt den dära jävla latinen. har nu skrivit ner all historia som vi ska kunna i punkter. Inte har det gjort det hela lättare. Trodde det skulle vara lätt det här, historia brukar jag kunna lära mig ganska snabbt med alla årtal och så. Men nej då, inte denna gång. Jag måste verkligen plugga ordetnligt inför detta prov, jag har kollar igenon mina tidigare resultat och kommit fram till att jag faktiskt kan få VG om jag anstränger mig lite. Vilket skulle vara underbart, eftersom jag i höstas var glad om jag bara fick ett G

Kom precis på att imorron är det fredag. Förutom att jag får dricka cola så sker en annan helt underbar sak. JENNIE KOMMER HEM! :D Ska bli så underbart härligt att höra hennes dumma komentarer, få höra om hur min spådom stämmde inte och så kommer jag få höra om alla de gångerna som hon skämmde ut sig sig på Thailand, med andra ord varenda miniut. Men framför allt så kommer jag få tillbaka min älskade lilla finne. Har saknat dig gumman.


image76


STOLT

Det känns som jag har hur mycket som helst att skriva om, men när jag tänker efter så kommer jag inte på något. Det enda som jag kommer och tänka på är hur mycket plugg jag har att göra.

Idag hade vi redovisning på fysiken. Det gick väl inte så bra som jag hade trott, stakade mig fram genom det lilla jag hade att säga. Men ibland så skre ju även sånna saker. Sedan började L.O prata om Newtonslagar, han nämde speciellt tröghetslgane. Det fick mig att undra om hon han själv inte råkat ut för den.
Det allra största jag har att berätta om idag, något som verkligen är stort. Är att idag så fattade jag matten, och idag jobbade jag på riktigt bra och effektivt. För första gången någonsin hann jag med det som skulle göras på mattelektionen. Helt otroligt! Är så stolt över mig själv. :)

Anna var också sjuk idag, vilket gjorde att jag inte hade någon att ... vara extra snäll emot. Men till min stora glädje så bad Aho mig rent ut sagt att vara det mot Carro.
En annan sak som Aho sa som verkligen chockade mig var att hon påstod att man måste vara försiktigt med vad man gör och säger runt omkring mig. För jag skriver sedan om det i bloggen, jag menar är inte det lite själva menningen med blogg? Och vad spelar det för roll om jag skriver om det i min blogg? Men jag lovar Aho, jag skulel aldrig skriva "carroberättelser" om dig. ;)
Just det, sen satt Carro hela fysik lektionen och frös ut Alex! :O Hur kan man? Man ska faktiskt vara snäll mot de som är mindre, eller vad det nu är man brukar säga.

På vägen hem ifrån skolan fick jag inte prata med Karin, fast hon lovade mig det igår. Ska jag behöva dra historien igen? Det började med att jag bara var din klasskamrat ....
Nej, nu ska jag plugga en hel del. IBM, man.

KALLT

Orkar inte skriva nu egentligen, men kan inte låta bli. Har man gått så långt börjar det bli allvarligt. :/
Sitter som vanligt och äter frukost nu och lyssnar på musik, nej det är inte accidentally in love... just nu. Pluggar lite också på en redovisning som ska göras idag på fysiken. Fick reda på det igår, men det är inte så mycket som ska säga. : ) Kallt som fan är det också.

Tittar just nu på Karins tomte som hon fortfarande inte hämtat. Det fick mig också att tänka på Anna's present som hon inte heller fått än. :/ Hon fyllde år i November. Men jag skyller på sega Karin.

Ska nog kolla på lite tv nu. Trots att jag gick upp så sent så har jag mer tid på mig n någonsin. IBM, man.


Så nöjd nu?

Schalle märkt & Handboll

2008-01-24 @ 20:39:23
Sitter här återigen med Schallemärket i hela ansiktet, men denna gång är det handboll på tv:n. Väldigt spännande. Måste bara säga att jag verkligen älskar Schallemärket. Man känner hur det tränger in och regör, haha.
Har egentligen inget att säga, ville bara lägga in ännu ett av mina konstverk som jag gjorde idag på fysiken. Skolan är en sådan inspirerande plats.
Funderar faktiskt på att börja arbeta som matchmaker igen.

image77
Denna bild föreställer som ni ser Kurre. Kurre är en arbetsnarkoman i sin 40-årskris. Han gillar långa promenader och att prata om det allra senaste tvättmedeln inom hans yrke. Nu undrar ni förstås vad han jobbar som. Jo, han är städare på Jensen Södra. Vilkert han gjort de senaste 25 åren. Kurre tycker att det är viktigt att ta hand om ungdomarna, eftersom de är framtiden.  

Dagens ...

2008-01-24 @ 19:11:37
Dagens humör: glad/uttråkad.
Dagens borde: räkna matte
Dagens frisyr: utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: jeans, linne och tröja.
Dagens planer: plugga cplatin & kolla handbollen.
Dagens längtan: HELGEN!
Dagens fundering: När ska jag hinna med allt plugg?
Dagens beroende: musiken!/bloggen
Dagens tråkigaste: pluggandet.
Dagens personer: Karin, always <3
Dagens skratt: "är hos Anna och gör peddo"  & Isaac Newton
Dagens låt: Accidentally In Love - Counting Crows

Vanligt skitsnack.

2008-01-24 @ 18:56:54

Så nu har jag ägnat all ledig tid åt den dära jävla latinen. har nu skrivit ner all historia som vi ska kunna i punkter. Inte har det gjort det hela lättare. Trodde det skulle vara lätt det här, historia brukar jag kunna lära mig ganska snabbt med alla årtal och så. Men nej då, inte denna gång. Jag måste verkligen plugga ordetnligt inför detta prov, jag har kollar igenon mina tidigare resultat och kommit fram till att jag faktiskt kan få VG om jag anstränger mig lite. Vilket skulle vara underbart, eftersom jag i höstas var glad om jag bara fick ett G

Kom precis på att imorron är det fredag. Förutom att jag får dricka cola så sker en annan helt underbar sak. JENNIE KOMMER HEM! :D Ska bli så underbart härligt att höra hennes dumma komentarer, få höra om hur min spådom stämmde inte och så kommer jag få höra om alla de gångerna som hon skämmde ut sig sig på Thailand, med andra ord varenda miniut. Men framför allt så kommer jag få tillbaka min älskade lilla finne. Har saknat dig gumman.

image76
Jennie på stranden i Thailand.

Stolt.

2008-01-24 @ 16:53:48

Det känns som jag har hur mycket som helst att skriva om, men när jag tänker efter så kommer jag inte på något. Det enda som jag kommer och tänka på är hur mycket plugg jag har att göra.

Idag hade vi redovisning på fysiken. Det gick väl inte så bra som jag hade trott, stakade mig fram genom det lilla jag hade att säga. Men ibland så skre ju även sånna saker. Sedan började L.O prata om Newtonslagar, han nämde speciellt tröghetslgane. Det fick mig att undra om hon han själv inte råkat ut för den.
Det allra största jag har att berätta om idag, något som verkligen är stort. Är att idag så fattade jag matten, och idag jobbade jag på riktigt bra och effektivt. För första gången någonsin hann jag med det som skulle göras på mattelektionen. Helt otroligt! Är så stolt över mig själv. :)

Anna var också sjuk idag, vilket gjorde att jag inte hade någon att ... vara extra snäll emot. Men till min stora glädje så bad Aho mig rent ut sagt att vara det mot Carro.
En annan sak som Aho sa som verkligen chockade mig var att hon påstod att man måste vara försiktigt med vad man gör och säger runt omkring mig. För jag skriver sedan om det i bloggen, jag menar är inte det lite själva menningen med blogg? Och vad spelar det för roll om jag skriver om det i min blogg? Men jag lovar Aho, jag skulel aldrig skriva "carroberättelser" om dig. ;)
Just det, sen satt Carro hela fysik lektionen och frös ut Alex! :O Hur kan man? Man ska faktiskt vara snäll mot de som är mindre, eller vad det nu är man brukar säga.

På vägen hem ifrån skolan fick jag inte prata med Karin, fast hon lovade mig det igår. Ska jag behöva dra historien igen? Det började med att jag bara var din klasskamrat ....
Nej, nu ska jag plugga en hel del. IBM, man.

Kallt.

2008-01-24 @ 07:13:17
Orkar inte skriva nu egentligen, men kan inte låta bli. Har man gått så långt börjar det bli allvarligt. :/
Sitter som vanligt och äter frukost nu och lyssnar på musik, nej det är inte accidentally in love... just nu. Pluggar lite också på en redovisning som ska göras idag på fysiken. Fick reda på det igår, men det är inte så mycket som ska säga. : ) Kallt som fan är det också.

Tittar just nu på Karins tomte som hon fortfarande inte hämtat. Det fick mig också att tänka på Anna's present som hon inte heller fått än. :/ Hon fyllde år i November. Men jag skyller på sega Karin.

Ska nog kolla på lite tv nu. Trots att jag gick upp så sent så har jag mer tid på mig n någonsin. IBM, man.

Karin, är en speciell liten person.

2008-01-23 @ 21:19:01
Sitter just nu och pratar med Karin, kan inte direkt påstå att det är speciellt givande. Mongot har varit på öppet hus i sin skola och varit guide. Det gick väldigt bra påstår hon, men efter det hon ahr berättat så kan jag inte säga att jag håller med. Hon har bland annat berättat om sina misslyckade försök att beskriva vägen för folk, då hon upptäckt att hon inte kan skilja på höger och vänster. Hon påstår också att folk frågade om hon gick i trean på gymnasiet. Det fick mig att börja asgrava och efter två sekunder låg jag på golvet. Där jag låg kvar i kanske en kvart innan jag kunde kontrollera skrattande, så jag kunde reda mig upp.

Nu babblar hon på om en massa shit som jag inte lyssnar på. Bland annat om hur hon går och spottar, att hon litar på mig, att hon är ensam hemma och att hon ska sätta på sig mössan. Sen babbalr hon ockås på en hel del om hennes kärlek, Stille, även känd som ***** d eyes.

Karin, du vet att jag älskar dig. <3

image75


Jag vet vad hon heter, men jag kallar henne Idol.

2008-01-23 @ 19:27:32
image74
Seriöst? Har ni sett någon gulligare? (:
 
Jag måste bara berätta att i min klass går världens coolaste tjej. Hon är så cool så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det bästa av allt är att hon säger att jag är hennes största fan, och att vi är som ett delat rött äpple. På alla hjärtansdag ska vi klä ut oss till ett hjärta.
Jag tror seriöst att jag ska starta en sekt där man dyrkar henne varje timma. Någon som vill joina den? ;)

*=*

2008-01-23 @ 17:56:03
Sport är bara för underbart! Det är allt jag säger.
Stressade mig igenom rehaben för att man kanske skulle kunna hinna hem och se de sista minuterna utav handbollsmatchen. Men i bilen hem tvivlade jag mer och mer på det ... kom hem och rusade in för hinna se de sista 13 minuterna. Spännande. Avslöjade slutet utav matchen innan Spanien avslutat sitt frikast. Fast jag sa att Svensson skulle skjuta själv. Nej, nu ska jag inte prata om handboll, jag blir verkligen hemsk när det gäller större tävlingar inom vissa sporter.

Ska nu skriva lite pedled, sen är det mat och sedan latin. USCH!

Idag är det en ny dag.

2008-01-23 @ 14:49:44
Kom precis hemifrån skolan, det blev två lektioner. Försöker just nu att smaska i mig en pizza. (:
Avslutade nyss ett väldigt underligt samtal med Karin. Hon ringde mig när jag nästan hade kommit hem och den första frågan hon ställer mig, efter att hon frågat om jag kan prata, är "har ni bokat eran studentskiva?". Svaret hon fick var inte speciellt trevligt kan jag erkänna. När jag sedan frågade vad det var för frågade svarade hon med att ställa mig en ny fråga. Med andra ord, det var nog det skummaste telefonsamtalet jag någonsin haft med Karin. Hon lät ungefär som Schalle när hon är lite borta. Så ni som känner Schalle kan ju tänka er hur det lät.

Det stora samtalsämnet i skolkan idag var Heath Ledgers död. Eller stora och stora, det pratades inte så mycket om honom. Men de som sa något om honom hade iaf en sak gemensamt. Snacka om att man kommer bli trött på allt snack om honom och överdosen.

image73
Var tvungen att lägga in en bild på honom, för Currys skull.

Fick precis mail från Emi med Röntgentexten som ska redovisas imorron. Ska nog öva lite på det snart och sedna är det ännu mer cplatin. Ska kunna 26 citat till provet plus en massa historia om Rom. USCH, hur kunde vi välja latin Mickis?

Hahaha, Emi .. vad söt du är. (:
Nej, nu är det dags för lite plugg innan rehab. :/ Har verkligen ingen lust att gå dit idag ... :/
IBM, man.

Hihihi, roligt. (:

2008-01-23 @ 09:07:59

onsdag den 23/1- SOVMORGON!

2008-01-23 @ 08:56:44
Det är så sjukt underbart med sovmorgon. Varesig det gäller tre timmar eller en. Man är så mycket piggare och glader de dagarna. Kom precis på att jag inte gjort spanska läxan, aja frågar han mig får man väl dra en liten historia om att man inte kunde den frågan.

Försöker lista ut vad det är som ska göras idag. Ska iaf hitta Hanna och fråga om fredag. Ska kanske göra pedleden, beroende på om vi har någon svenska eller inte. Sedan ska man iväg på rehab, och när man kommer hem blir det kanske lite matte. Har matteläxa tills imorron. :/

Ska göra mig iordning nu. Skriver senare!

Innan mörkret har lagt sig.

2008-01-22 @ 22:06:57

Så var det dags nu igen, denna gång Tomas Svensson. Så ... så .. så härlig bara. Han påminner lite om en kompis pappa. Haha, och han var också rätt så rolig.
Nu är det handbolls EM som gäller. Usch, borde verkligen inte kolla på sådant, jagar bara upp mig för ingenting.


image72


Tror jag ska stänga av datorn och lägga mig snart. Har visserligen sovmorgon imorron och så, men just de dagarna är det extra skönt att sova länge. Tror att jag ändå ska upp ganska tidigt, extra mysigt om man får en lugn morgon. Ska också be lite innan jag somnar. Hoppas att gud hör mina böner om att Annie ska vara hemma imorron med och att det inte blir någon svenska. (a)

Såg precis att det är fotboll på tv, blir väl lite sånt innan man stänger ögonen för ikväll.
IBM, man.

Usch och nej!

2008-01-22 @ 18:28:28
Onej, nu har det hänt igen, Mitt bloggberorende börjar bli riktigt akut nu. Kanske kommer bli tvungen att gå igenom samma smärtfyllda terapi som jag fick göra med Schalle när jag skulle glömma Jimmy.  ...... Åh, Jimmy...  Jimmy Kyrk. Nej, honom har jag glömt.

image71

Mingis hand, detta var vad hon sysselsatte sig med under pedleds genomgången, ja och så gjorde hon en liten fläta på mig. Själv satt man och antecknade allt som Petra sa. (a) 
Men helt ärligt, Anna är lite sötare i verkligheten.  

Ska bara tillägga att jag saknade att se Schalle idag i skolan. Hon var hemma och var sjuk, men hon har lovat att komma imorron. Krya på dig gumman. <3

så underbart.

2008-01-22 @ 18:13:53

Ibland så känns livet bara så underbart, utan någon direkt anledning. Fast egentligen är de där, men troligen så små och många, så man inte lägger märke till dem. Just nu är en sådan situation. Har egentligen jätte mycket plugg att göra, men ändå känns livet helt perfekt.
Skulle egentligen på träningen idag. Men eftersom det är så kallt ute och det är uteträning, så skippar jag den. Kände bara under den korta stunden jag gick hem att jag inte är helt frisk ännu, ja Schalle, jag är aldrig fullt frisk.

Ska nänma lite kort de speciella sakerna som skedde i skolan idag.
Idag så fortsatte den sjuka sysselsättningen som vi på senare tid har fastnat för, dra dåliga ordvitsar om Sam. Här om dagen dök det upp en som "Vad är en Sam?" "Ensam." Idag fortsatte Anna efter att jag berättat för Carro om en viss Sam som är väldigt snäll och vill hjälpa flickor i nöd. "Ja, han är hjälpsam" sa Anna. Herregud, börjar känna mig som Karin nu. :/
Sedan gjorde vi klart för oss att min och Annas relation bara går framåt. Idag gjorde jag det offentligt att hon är lite snäll, söt och att jag tycker om henne lite grann.
På latinen så gjorde vi i stort sätt ingenting. Vi satt och snackade om andra saker... (a) Elenore och Mickis ritade i mitt block, inte så ovanligt ... men vad de ritade var lite speciellt.
Vi fick också reda på att Gunnar, våra historielärare, fått en hjärtinfarkt. Riktigt hemskt. :/

Längtar till morgondagen. Den kommer vara ännu underbarare. Det börjar med en inställd historielektion, vilket betyder att jag börjar med spanska 10:40. Eftersom Annie, svenska läraren, har varit hemma med sjukt barn i två dagar så hoppas alla i klassen på att hon kommer vara det imorron med. Vilket kommer isf betyda att vi bara har en lektion, eftersom vi inte har någon fysik imorron. Älskar B-veckor!

Förlåt Schalle, kände mig riktigt taskig efter vi avslutat samtalet idag. Men själsfrände, du vet att jag jag älskar dig. hoppas jag.

Nsöd
2008-01-22 @ 08:40:56
Jag hatar verkligen att försöka klura ut någon bra rubrik till inläggen och ibland så orkar jag bara inte.

Nu sitter man i skolan, börjar om en kvart. Har mänk, usch. :/ Sitter här med Natta, Diana, Mickis och Emelie. Vi allihopa är knäpptysta och det ändåa man hör är tryckande på tagenter på datrerna. Med andra ord,vi laddar inför mänken.
Har egentligen bara en enda sak att berätta som skett mellan mina två inlägg. Det var inte alls många som åkte bussen idag, vilket var oerhört skönt. Men jag fick ändå stå. Men det gjorde inget, pratade med Natta. : )
Jo, förresten det gick på en snygg kille på en utav busshållplatserna. För er som vill veta så var det på samma ställe som den andra snygga killen brukar gå på.

Måste gå nu, vill inte missa en endaste sekund utav L.O's lektion. IBM, man.

Aja baja Karin.

2008-01-22 @ 07:20:26
Morgon igen! Så härligt underbart ... Äter en otroligt god macka just nu och funderar på alla mornarns stora mysterium, vad ska man ha på sig idag? Det får mig att börja önska mig en ny garderob.
Nu på morgonen har jag mänk med L.O. Jippie, vad roligt. Börjar en kvart senare, så jävla onödigt. Så jag komemr få sitta i skolan i en halvtimma innan lektionen börjar. Hoppas att det är max lika många som åker bussen diag som det var sist, och hoppas man får en plats bredvid Natta. ( :

Jag kom på en sak igår, eller egentlien var det Anna, det är februari snart. Då är det bäst att man börjar bestämma sig för som kommer ske den 8:e, eftersom den första planeringen som vanligt sket sig. :/
Nu kom jag också på att jag är sur på Karin. Varför vet jag inte riktigt, tror det var för hennes anklgelser som hon slängde ur sig igår mot moig, utan någon som helst bevis.

SNART ÄR DET TORSDAG! :D
image70
Saknar sig finnen. <3

SOVA! SOVA! SOVA! ( :

2008-01-21 @ 20:24:38
Sitter just nu framför datorn och kämpar för att inte somna. Är jätte trött, somnade under matchen. Sov i stort sätt hela andra halvleken och prtade tydligen också i sömnen, för pappa pratade och sikuterade matchen med mig.
SKa kolla på några avsnitt nu av någon serie för att sedan sova. Ska lägga mig riktigt tidigt idag. Hoppas bara att jag kommer kunna somna, känner sakta hur jag bara blir piggare och piggare.

Det blev många inlägg idag, många inlägg och en massa skit snack om ingenting alls. Med andra ord, precis som det brukar vara.
Ska dra nu, skriver troligen imorron. IBM,man.

ännu mer babbel.

2008-01-21 @ 17:03:19

Jag tycker det är väldigt komiskt. Jag kan lyckas skriva jätte många inlägg under en dag och ibland orkar jag knappt med ett. Men de dagarna då jag skriver mycket, så skrivs allt inom loppet utav kanske två timmar. Då kan jag skriva  kanske fem - sju långa inlägg om precis ingenting. Då kan man snacka om uttråkad.


En annan sak som också är sjukt är att det nu är måndag och jag börjar redan planera för helgen. Ibland börjar jag planera för nästa helg redan på lördagen. Det sjukaste är att jag vet att de planerna som jag gör aldrig hålls så varför ska jag då lägga ner tid på att planera? Kanske för att jag då vet att min helg inte kommer bli så.  

Fredagen kommer iaf spenderas med den personen som jag lyckas övertala att gå på bio med. Har redan bestämt allt, ska bli middag på pizza hut och sedan ska vi kolla på försoning. Kommer bli hur mysigt som helst. Lördagen ska ägnas åt matte och latin, har prov på tisdag. :/ Lördagskvällen har jag ingen aning om än så länge.

Söndagen ska spenderas som den brukar, med lite allt möjligt. En chans att verkligen koppla av och njuta av den lilla ledigheten man får.


Nu blev det ytterligare ett långt och helt meningslöst inlägg. Nej, nu ska jag inte skriva på ett tag. (a) : )

Hmm... undra om jag ska ut och springa senare ikväll.

mer prat om ingenting ...

2008-01-21 @ 16:51:08

Vet att jag redan för länge sedan skrivit mina fem inlägg för dagen. Men den hära dagen var så annorlunda så det måste skrivas en hel om den.

Idag fick jag världens chock, det var när jag väntade på saga Anna för att sedan bege oss till bussen. Karro stod då kanske fem meter ifrån mig, hon tittade mot mig och sedan sa hon "Shit vad smal du är Jenny." Sedan hoppade hon förbi mig till Sinem, hamnade i chocktillstånd.

Senare på engelskan, tror jag det var, fick jag reda på att vi ska ha beeptestet på fredag. JIPPIE! Första idrottslektionen jag ska vara med på och vi har beeptest.  Kan säga att jag inte var den enda som klagade. Men när Anna klagade över att hon inte sprungit sedan oktober, kunde jag inte låta bli att nämna min meritlista över detta halvår. Jag har inte tränat sedan början av sommarlovet, förra året. Shit, kom precis på att jag måste ringa Micke senare. Vet inte om jag vill det, tror jag kommer åka på en utskällning för att jag inte varit på någon träning och för att jag inte hört av mig.


Klockan är fem! Om en timma är det fotboll, EBOUE! Seriöst, GUDEN!

Fan, kom på en annan sak nu ... hittade inte Hanna idag. :/ Aja, det får bli imorron då. Hoppas jag kommer ihåg alla andra saker som ska göra då också, som att ta hem spanska och latin böckerna.

Favorit Annan. : )

2008-01-21 @ 16:42:18
Tyckte att det saknade en bild i bloggen. Vilket passade alldeles utmärkt, eftersom Mingis lyckades ta en riktigt bra bild på Anna idag.

image69
Den här bilden är visserligen tagen på matten, ska inte ljuga nu. Anna brukar sitta och porra sig på lektionerna när hon känner att hennes MVG:n börjar rinna iväg. Kan säga att hon var ännu värre på naturkunskapen då vi hade Gutav, det ryckte en hel i ena ögat då också. Vill inte ens veta hur hon kommer vara nu på fysiken med L.O.

Aj aj aj, mitt huvud.

2008-01-21 @ 16:17:30
Kom hem för någon halvtimma sedan med en sprängande huvudvärk. Men det börjar lätta nu efter mackan som jag nyss åt. :) Ska nu försöka börja på pedled uppgiften med Challe via msn. Tanken var att egentligen göra det i skolan efter vi hade slutat, men eftersom det uppstod ett litet problem så sket det sig.

Ska försöka kortfatta dagen så fort som det går. Som ni vet, om ni läst mitt inlägg innan, så ställdes svenskan in. Det betydde mer än två timmars håltimma innan vi skulle ha spanska. Eftersom man då är i skolan så finns det itne mycket att göra, men snälla Anna bjöd hem mig till sig så det var bara att tacka och buga ... eller kanske niga. Åkte hem till henne, på vägen dit fick vi prata med Karin ett tag, och hemma hos Anna åt vi och kollade på Annas stora idol. Killen i den rosa morgonrocken.
Efter det hade vi spanska som gick som vanligt smärtfritt. Kom precis på att jag glömde spanska böckerna i skolan, så läxan får jag göra imorron. :/ Sedan hade vi matte. Var jätte trött och orkade inte ens läsa ett tal, något som jag faktikst brukar göra ... för att sedan skita i dem. Roade mig genom att kladda lite i boken och få se Mingis bilder som hon ritade. Hon kluddrade lite på mitt papper och fick det till en sak och sedan var det kört. Vad hon än ritade så fick hon det till samma sak.
Sista lektionen var engelska. Vi skulle då redovisa och var riktigt nervös inför det undet hela dagen. Men strax innan så kände jag inte av det och intalade mig själv att det skulle gå bra. Precis innan vi gick upp fick vi reda på att vi inte alls skulle framföra det på det sättet som vi skulle, vilket gjorde att vi fick improvisera. Men det var bara bra, för det var mycket lättare.

När man väl satta sig vid datorn efter man kommit hem fick man även reda på att man inte får vara glad åt allt som glädjer en. Fråga Carro.
Ska jämföra svar nu, usch. IBM, man.

BLÄ MÅNDAG!

2008-01-21 @ 08:45:02

Nu är jag arg, och jag skojjar inte! Man kommer hit till skolan tidigit för att man ska slippa den dära proppfulla bussen. Har svenska första lektionen, skulle då se på Briget Jones dagbok. Men efterson svenska läraren Annie är hemma med sjukt barn så är lektionen inställd... vilket betyder att jag inte börjar förräns elva!
Inte har någon jävle heller lämnat ett meddelande på fronter, nej det enda de gjorde var att sätta upp en lapp på dörren till klassrummet. Som det hjälpte oss något.

Jag är så sur så jag vet inte ens vad jag ska göra. Ska försöka fokusera på något annat nu, som tex engelska skiten. USCH!

skolblogg.

2008-01-21 @ 08:19:23
Sitter nu i skolan, tjugo minuter innan man egentligen börjar. Men så brukar det vara på måndagar. Bredvid mig sitter Emlie och gör någon tyska sak. Är verkligen glad över att jag inte fortsatte läsa tyska, inte för att det fanns något i hela världen som skulle kunna övertala mig att plugga vidare med det. HATADE DET VERKLIGEN! Känner mig verkligen taskig när jag inte kan hjälpa henne, men jag lovar att det kommer gå bättre om jag inte lägger mig i det.

Nu verkar det som att folk börjar vakna till liv. Man hör hur dörren öppnas och stängs nästan heal tiden. Undra vart Diana är, hon brukar alltid komma innan mig eller samtidigt. Nu kom Namtal.
Skriver senare. IBM, man.

mm - måndag morgon.

2008-01-21 @ 07:17:53
Dagen började i stort sätt så bra som den kan göra. Vaknade utav väckarklckan och märkte att jag var piggare än någonsin, trots mitt problem med att somna inatt. Satte på tvn och låg och kollade på den i en halvtimma innan jag gick upp för att göra mig iordning. Allt rullade på bra, tills jag kom ut i köket för att göra mina mackor. Jag upptäckte då att någon jävel hade tagit mina mackor som jag lade fram igår kväll för att de skulle hinna vara upptinade nu. När jag tänker efter är jag osäker på om jag kasnke är den dära jävlen eller inte. Nu sitter jag här med några äckliga mackor och försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig.

Berättade igår hur jag hittade mina översättningar utav vissa texter. Varje gång jag hör någon av dem så tänker jag på min översättning, men bara vid vissa ställen. Det känns inte direkt rätt när man går runt och tänker på refrängen i Something right och sedan börjar det dyka upp ord om en fet hund som jagar bort en söt katt som påminner om Bob.

Ja, Mingis. Kalla mig tönt eller vad du nu sa sist. Jag bloggar på mornarna. ;)
IBM, man.

en vanlig söndagskväll.

2008-01-20 @ 21:01:13

Ännu en tråkig söndags kväll och man har lyckats fastnat fram det program som måste vara det mest patetiska och tråkigaste i hela världen, singing bee. Men fast det är så oerhört tråkigt så kan jag inte slita mig ifrån det, det brukar vara så med de tråkiga programmen. Det är så pinsamma så man måste få se hur/när de gör bort sig, det är samma sak med filmer.  

Ibland förvånar jag faktiskts mig själv, har märkt jag den senaste timmen bara lyssnat på två låtar. En av de låtarna är samma låt som jag i stort sätt lyssnat på minst en gång varje kvart hela helgen. Hur kan man inte tröttna?
Längtar faktiskt lite till imorron. Det är inte fotbollen eller att få träffa vännerna igen som jag menar. Anna, jag har till och med saknat lilla dig. Ska försöka söka upp Hanna imorron, tigga och be henne om att spendera fredagskvällen med mig. Har lust att gå på bio, vill så gärna se Försoning. Någon annan som kanske vill med?

Haha, jag nänmde Anna kom jga och tänka på en sak som hände på spanskan förra veckan. Anna berättade för mig hur Mingis tidigare hade bett henne att följa med på tävlingen som skulle vara denna helg. Anna blev såklart överlycklig för att hon frågade, men när hon sedan hörde Mingis anledning till varför just Anna skulle med så var hon inte lika glad. Mingis ville ha med Anna för om det nu skulle gå dåligt så skulle det vara skönt och veta att det fanns sämre människor i närheten. Mingis är alltid så bra med orden. Men jag tvivlar starkt på att Anna egentligen behövdes.

Nej, nu var det slutbloggat för ikväll. Skriver imorron. IBM, man.
Hanna, se upp imorron. ;)

image68

fotboll & Schallemärkt.

2008-01-20 @ 20:00:48

Ja, rubriken säger i stort sätt allt. Tittar just nu på afrikanska mästerskapen med schalle märket i ansiktet. Har precis badat, riktigt skönt.

Imorron är det skolan igen då, och engelska redovisning. Usch, vet inte nes vad jag ska säga eller när jag ska säga det. Spanska har man också, och svenska .. och matte! Usch, har inte räknat något av det som alla andra gjorde i torsdags, och troligen fick vi i läxa att göra alla de sidorna. Ja, det är ungefär så min dag ser ut imorron.
Kom också precis på att den dära killen kasnke åker samma buss som mig imorron. :/

Men det är inte bara negatvia saker som sker imorron, även om de är betydligt fler så finns det något som väger upp dem. Nej, det är inte Prison break. Elfenbenskusten spelar kl 18:00. Det betyder EBOUE! :D Längtar. : )

Ska ta bort Schalle märket nu, skriver kanske senare.
 IBM, man.

ÖVERLYCKLIG!

2008-01-20 @ 19:07:34
I'm In Love, I'm in Love,
I'm in Love, I'm in Love,
I'm in Love, I'm in Love.

Ibland leker bara livet! Ibland är det så underbart så man tror att man drömmer. Efter all väntan, tjatande och alla böner så har det äntligen hänt! Jag är så glad så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Tror seriöst att detta är ett utav de lyckligaste ögonblicken i mitt liv.

//
EnÖverlyckligJennyDu är så mobbad.

2008-01-20 @ 14:40:16

"Idag såg jag en liten kattunge,

den var jätte söt och fick mig att tänka på Bob.

Sedan kom en ful hund och skrämde bort den, då blev jag påmind om dig.

Ta det inte fel, men den var fet. Det fick mig att förstå"


HAHAHA,
jag måste bara säga det. Jag är gud på att beskriva mina känslor med ord. Iaf när det gäller Karin.

Lyssnade på Auf Wiedersehen Bitch då jag helt plötsligt kom på att jag hade en översättning som låg och skräpade någonstans. Letade upp den och hittade två andra låtar som jag också översatt. Jag kan berätta att jag skrattade en hel. Kommer ihåg den kvällen då jag översatte dem så väl. Just detta stycke kommer från Du är så mobbad (Something right).

Som ni alla säkert kan lista ut så är Karin inspirationskällan, eftersom alla tre låtarna är skriva till henna ... utav mig. Karin som har lite problem med engelskan måste sedan få dem översatta, vilket jag också gör. Då kan man fråga sig varför jag inte skriver dem på svenska på direkten. Jo anledningen är den att jag tycker personligen att efter finska så är engelska det mest romantiska språket som finns. 

image67
       

http://Jennhe.blogspot.com

2008-01-19 @ 14:20:21

NY BLOGG!

2008-01-16 @ 17:50:15

Idag lyckades Carro övertala mig, det krävdes inte så stor ansträning utav henne, att skaffa en ny blogg. Vet egentligen inte menningen med det, men men ... får se, jag kanske återvänder till den hära gamla trogna bloggen.
Länken står här nedanför:
http://jennhe.blogspot.com/

IBM, man!

TRÄNING PÅ TISDAG! :)

2008-01-16 @ 10:16:03
Sitter och tittar på Challe (Schalle) just nu som har lektion. Har en timmas rast nu innan spanskan, har absolut inget att göra. Förutom att sitta vid datorerna och bara göra ingeting.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja träna igen på tisdag, ÄNTLIGEN! Ska hinna med att springa åtminstonde en gång i helgen, helst flera. Usch, är faktiskt nervös. Men jag ska få låna Katten's nio liv, så jag hoppas att jag överlever. :) Hoppas att konditionen iaf är någotlunda bra, annars kommer det blir riktigt jobbigt. Men fan vad skönt det ska bli att träna igen.

Nu har jag även skaffat ny blogg, vet inte riktigt vad meningen med det engentligen är. Men enligt Carro är det bättre, så man får väl lita på henne.

Usch, efter spanskan har vi svenska. Det betyder "bokförhör". USCH OCH DUNDER BLÄ!
Sedan har vi den allra första fysiklektionen med favoritläraren L.O. Känns som jag redan nämnt det, men det gör inget lite upprepning får man allt tåla.
image65
Just det Karin, om du läser detta och jag inte pratat med dig än så ring mig!
Ska dra nu. IBM, man

 

Karins tomte är en fjortis.

2008-01-16 @ 07:20:46
Ännu en ny dag och älsklingen är fortfarande inte hemma. Saknar dig grovt mycket!
Äter en liten frukost just nu och lyssnar på gamla låtar. Läste nyss igenom mina översätta låtar till Karin. Jg lovar, om de släpptes så skulle de bli årets hitlåtar. Den dära lilla sötungen är en sån inspirationskälla.

Jag tycker att ajg är ltie busig just nu. :) Bloggar på morgonen fast jag inte får för Mingis. Hon har i i stort sätt tagit rollen som min mamma. Varje gång hon ska ifrån så måste ajg fökja med, eftersom jag inte får vara iufrån på henne på ett avstånd mer än 100 meter. Dessutom här om dagen när jag inte orkade ta någon sallad skällde hon nästan ut mig.

Oj, nu såg jag att jag har lite bråttom. IBM, man.

bloggnytt ;:; 08.01.15

2008-01-15 @ 20:22:35
Har återigen inget specifikt som jag kan knappt kan vänta på att få ur mig. Man kan alltså säga att denna dag var helt vanlig.
Har nyss räknat matte, och det gick rikitigt bra. :) Har bestämt mig att inför matte B nu börja om från nytt med allt och verkligen lägga ner mer tid på matten. Den är faktiskt inte så hemsk när man väl ger den en ärlig chans.  

Jag har aldrig funnit nöje i att läsa folks bloggar. Det är bara skönt och kul ibland att få ur sig en massa saker, vilket är den enda anledningen till att jag skriver blogg själv. Men som sagt så har jag aldrig funnit nöje i att läsa andras. Om det nu inte är så att de skriver om något väldigt speciellt, som tex en händeslse som även jag deltagit i. Men på den senaste tiden har jag märkt hur jag minst en gång om dagen besöker en blogg. Jag kan inte säga vad det är som får mig att vilja läsa den, den har väl charmen. 
Aja, hur som helst så är detta länken till den, http://alchera.blogg.se/  Aho, du har fångat mitt hjärta. ;)

image66  image67

Ja, här är två bilder som Mickis ritade idag på latinen. Den första ska tydligen föreställa mig, hur hon nu kan påstå det. Ser ut som Carro gjorde idag när jag och Johanna berättade att vi hade mänk imorse. Jävlar var bicthig hon blev. Den andra skulle först bli ytterligare en bild som föreställde mig, men det slutade med att det blev en bild på Sara.

Imorron är det första fysik lektionen, med L.O! Aja, bara börja be om att han inte sabbar fysiken allt för mycket. Skönt iaf att jag har den tidiga lektionen. :)  IBM, man!

Kommer inte på någon rubrik.

2008-01-15 @ 12:45:15
Har egentligen lunch nu, men eftersom vi var hungriga redan innan matten så åt vi på den rasten.
Sitter just nu utanför datasalen och hjälpaer Namtal med en insändare. Har egentligen inget att skriva om men jag brukar kunna flumma på rätt så bra vid sådana tillfällen.

På matten satt jag och Anna för oss själva längst bak i klassrummet. Vi satt och lyssnade på Anna's ipod medans vi jobbade på riktigt bra, om ni frågar mig. Vi lyssnade på väldigt bra musik, enligt Anna iaf. Enligt mig så finns det ju bättre, förutom den första låten. (a)

Fick precis reda på att Karin nu har lagt in stöten, precis som jag förutsåg igår. Hon gjorde bort sig totalt, precis som jag förutsåg. Hon är lite nere just nu, och låter sin ilska gå ut över andra. Men men, vem kan klandra henne? hennes hjärta krossade nyss och hon gjorde bort sig totalt.
Ska skriva lite pedled frågor nu. IBM, man.
Usch, slutar om tre timmar. :/

Anna är en bla bla bla bla kossa.

2008-01-14 @ 21:09:41
Har nyss sett Stolthet och fördom, jag älskar verkligen de filmen! Den har allt... mer eller mindre.

Kom precis på att jag inte kollat på någon tv idag! Som tur är så fixade pappa min boxer igår, eller han tog in mammas och pappas som de hade i sitt rum. Sen blev den kvar här inne, så nu kan jag kolla på tv igen! :) Slog på den nyss och fastnade på sexan, Simpsons.
Fick precis ett sms ifrån min tränare om att jag har låg närvaro. Konstigt, har inte börjat tränat sedan min lårskada, och lär inte heller göra det på ett tag. :/

Pratar just nu med favorit flickorna, CPLYCKA! och Hamham. De har alltid så intressanta saker att säga, iaf den först nänmda. Karin babblar just nu om sin lilla romans med Stig. För er som inte vet så har Karin träffat sin drömgubbe. Säger bara en sak, you go girl!

image65
Ja, helt ärligt Anna är faktiskt en .... kossa, kommer inte ihåg vilka ord det var däremellan... kommer bara ihåg att hon var en kossa iaf. Det stod så i en tidning idag. JAG LOVAR! Till och med Mingis, Namtal och Carro kan intyga det, Anna kan inte heller neka. När jag ändå pratar om dessa människor kan jag också passa på och säga att det som sades under lunchen, när vi pratade om min "personlighet". Jag förstår inte alls vad ni menade. 

I got this pitcure in my head.

2008-01-14 @ 18:07:41

Nu vet jag exakt hur min framtid kommer se ut.


Jag ska ha tre barn, två pojkar och en flicka. Flickan ska vara mellanbarnet.

Minst en utav pojkarna måste gå på hockey.

Vi ska ha en hund, troligen en husky.

Vi ska antingen bo i en villa eller lyxlägenhet.

Vi ska ha en sommar stuga vid vattnet, kanske på Blidö.

Vi ska ha en husvagn eller husbil ... eller både och.Jag vet till och med hur jag kommer se ut om tio år ... enligt Anna, Mickis och Johanna iaf.

image63

Så det enda som saknas just nu är killen ... man kan inte direkt strunta i honom, han är tydligen rätt så viktig. :/

Lunes.

2008-01-14 @ 16:54:54
Kom alldeles precis hem, ska föröska sammanfatta denna dag lite kort. Vilket man aldrig lyckas med.
Dagens "intressanta" händelser skedde inte förräns under och efter Mattelektionen, med undantag från händelserna då Karin gjorde bort sig och när en kille vinkade till Namtal två gånger. Hon flippade ut totlt och det hela slutade med att hon bad Johan Järver att slå ner honom. Ja, hon tog det helt enkelt inte på det sättet som killen hade hoppats på.

På matten idag började vi med matte B, skit tråkigt! Satt och messade med Challe (Schalle). Carro friade till mig, och eftersom jag inte ville krossa hennes hjärta genom att säga nej ... så sa jag inget alls. Mickis satt som vanligt och babblade på om allt och inget mellan himmel och rymden. Hon fick bland annat ur sig att hon ville spela in mig när jag gör något allavarligt som tex diskutera växhuseffekten coh sedan lägga ut den i sin blogg. Vad man nu kan tycka som är det roliga med det. Sedan skrev hon också något om min kontaktannons i sin blogg, ska in och kolla snart. Hon funderade också över Carro's sexuellaläggning. Nu kommer jag inte ihåg något mer som sades under den lektionen, men jag kan lova att det avr mycket mer saker och värre än de jag nänmde. Det sista som Mickis tex tänkte på.

Eftersom engelskan var inställd och matten slutade precis när min buss gick så tänkte jag gå med Anna på hennes väg, och sedan ta bussen därifrån. När vi började närma oss insåg vi att vi hade fem minuter på oss innan min buss skulle gå. Vi ökade farten, men det hjälpte inte. Missade bussen med en halvminut eller så. Precis när man kom fram till busshållplatsen kom Mingis och Namtals buss, efter ett kort samtal med dem så fick ajg följa med Mingis hem för att spendera ungefär 20 minuter i hennes hem.
När vi hade satt oss ner i soffan så sa Mingis "Det är så här det ser ut hemma hos kineser." Ja, det var verkligen fascinerande att se. Sedan fick jag se ett kort på Bob för ett år sedan. Jag säger bara ... han var så söt

Nu ska man snart äta för att sedan titta på Stolthet och födom. IBM,man.

HAHAHAHAHA, synd Karin.

2008-01-14 @ 08:58:05
Har svenska just nu, satt inne i klassrummet och väntade på att Annie skulle babbla klart om allt. Såg då att jag hade fått ett sms, hoppades på att det avr från någon kompis men efter ju mer Annie babblade desto säkrare blev jag på att det var ifrån comviq som bara ville berätta att mitt comviq kompis skit är slut.
Men det var det inte , det var ett sms ifrån Karin som mig att inte göra narr av henne pga det som hon nu skulle berätta. Såklart att jag inte skulle göra det! :O

Tydligen så skulle Karin sätta sig på tunnelbanan, hon fick syn på en gemensam kompis som vi just nu kallar för Z. Det fanns en ledig plats mittemot Z, så Karin satte sig där. Men Z reagerade inte på att det var Karin eftersom Z var fullt upptagen med att läsa en tidning. Elak som Karin är så satte hon sin påse på Z's fötter, för att få uppmärksamhet. Karin som var jätte glad över att få träffa Z och tyckte att hon varit lite busig kunde inte låta bli att le, troligen hade hon lika fult och stort leende som första gången jag såg henne. Till Karins förskräckelse och min glädje så upptäckte Karin att det inte alls var Z, det var itne ens samma kön på personen.

Karin, sancka om att vara dum.

Vårterminens första morgon ...

2008-01-14 @ 07:23:17

Vad underbart det är när man vaknar tidigt på morgonen och är pigg, iaf relativt pigg.
Sitter just nu och äter frukost blä och kollar på tv. Vakna med the vocie har äntligen börjat gå på tv:n igen, har saknat knäck komikern. :)

Idag börjar vårterminen vilket betyder nytt schema. Jag hade hellre haft kvar det förra. CPFREDAG! Kommer troligen få åka hem med tjugo i fem bussen varje fredag, väldigt roligt. Aja, då kasnke bussen itne är så full, eller så är det då alla andra kommer hem ifrån jobbet. :/
Kom precis på att jag har engelska idag, fan vad kul! Jag gillar verkligen min grupp.

Ska dra nu. IBM, man.

Saknar dig ...

2008-01-13 @ 21:10:21


Jag vet att vi sist pratade i torsdags, och jag vet att det ibland kan gå en vecka utan att vi pratar med varandra. Men det är annorlundare, för då vet jag att du alltid finns i närheten. Jag vet att det bara är att plocka upp mobilen, messa eller ringa dig och så fylls man med den dära glädjen igen. Jag vet då att du är på andra sidan om skogen och sjön, där ute mitt i vildmarken. Men nu är det inte samma sak, nu är du på andra sidan jorden! Fan vad jag saknar dig älskling. Önskar att jag kunde spola fram tiden just nu. Jag vill bara veta att du finns här hemma, det skulle få allt att kännas mycket bättre. Vart jag än är och vad jag än gör så märker jag av att allt är inte som det ska, att någon är annorlundare. Gumman, kom hem snart. Jag saknar dig, mer än någonsin.  

Someday.

2008-01-13 @ 19:51:23


Nöjd nu Rohie? Det enda jag har lyssnat på idag är Nickelback. ;)

Stolthet och fördom.

2008-01-13 @ 16:38:48
Nu har jag äntligen läst ut stolthet och fördom. Nu har jag också kommit fram till att filmen måste vara baserad på den andra halvan av boken, iaf den nya med Keira Nightly.
Jag älskar filmen, och den andra halvan utav boken var till och med bättre än filmen! Kanske lite förvirrande pga hennes sätt att skriva. Men det värsta som hände var att man ibland blev tvungen att läsa om ett stycke.
Nu ska man börja med den dära bokanalysen, den verkar nästan busenkel att skriva. Men när jag säger så brukar det alltid vara tvärtom.

image62

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Psych. Det förtjänar jag. :) (a)
IBM, man. 

Jobbiga söndagar.

2008-01-13 @ 13:08:33
Jag hatar verkligen att gå till mormor och morfar på en mysig helgdag, speciellt söndagar. Det är allitd en massa människor ute och går då. Och det känns bara fel när man själv, en 16årig tjej är ute och går en sådan dag helt själv och möter en massa pensionärer. Ibland blir det till och med så många människor på samma ställe så det känns som att det är gruppsamling.
Usch, det låter säkert skit töntigt. Men när väl är i den situationen så förstår man vad jag menar.

tidig södagsmorgon.

2008-01-13 @ 09:10:52

Sitter just nu och lyssna på Never knew I was losing you, nya droglåten.
Tanken var ungefär som igår, jag skulle upp tidigt för att gå ut och springa och göra klart en massa skolsaker. Men jag orkar inte gå ut och springa, och just nu är jag alldeles för trött för att plugga. Istället sitter jag här och väntar på att klockan ska slå halv, då ska Erik sjunga på tv. :) Eller egentligen är det E.M.D ... men han är ju med där.

Vad ska man göra senare då? Ska försöka läsa ut boken och kolla igenom engelskan igen. Sen ska man kanske ta en liten tur över till traktorfarbrorn och se om William är där. Annars är det väl bara en slapp dag med "lite" pluggande. Upttäckte nyss att jag har två stora arbeten som ska vara klara till slutet utav Januari.

IBM, man.

En kväll med Karin. :) <3

2008-01-13 @ 00:25:18
En del, ytterst få människor, kan man kan låsa in själv med i ett tomt, kolsvart vadderat rum och ändå ha så sjukt roligt så man märker inte omständigheterna. Du är en sådan människa.

Kom precis hem ifrån Karin. Tänkte bara skirva några få rader innan jag går och lägger mig. Är jätte trött, som vanligt.
Vad ska man säga om denna kväll då? Jo, som vanligt bestod den mest utav flumm, måste citera Karin's fråga "Varför blir vi alltid så flummiga när vi är tillsammans?". Ja, det är en fråga som man verkligen kan fundera på. Tvivlar på att man kommer komma fram till något vettigt svar. Som Sagt, kvällen var fylld med en massa skratt och flumm. Karin upptcäkte även, trots att jag alltid är det, att jag är snäll. Som tack för de fina kommentarerna jag gav henne, sa att hon var söt, så kastade hon en ostbåge i ögat på mig. Hon hade även tidigare under dagen försökt förgiftat mig genom att rita mig i ansiktet, när hon misslyckades med det gav hon på sig min hand och kluddrade ner den den istället. Men för att vara ärlig så ska jag säga att det som står på den faktiskt stämmer.

Kan också meddela er alla att Karins säng är väldigt obekväm, den är knölig och verkar bestå utav små berg. Dessutom har hon ett för litet täcke. Vill även berätta för er alla att jag verkligen gillar Karins alla olika sorters skratt. De är som musik i mina öron, så gulliga och unika läten hon ger ifrån sig ibland, väldigt ofta.
Tycker lite synd om Johan som hela tiden verkar utsättas för våran sociala sjukdom, eller hur man nu ska säga. De andra på Karins msn får helt enkelt skylla sig själva. Säger som Henric sa igår, "Jag har aldrig skadat någon i hela mitt liv... Men har jag gjort det, så har de förtjänat det."

Nu ska jag sova, hoppas jag lyckas med det. Lyckade ju se de första fem mintuerna utav Supernatural idag, de var inte trevliga, och nu kan jag inte glömma dem. IBM, man

image61
Me love you very much. <3

EvenwhenyouletmedownIforgiveyou.

2008-01-12 @ 15:26:01

Herregud, är klockan bara tre! :O Har varit vaken sedan kvart över åtta. Hade planer på att gå ut och springa, läsa och skriva ett engelska arbete. Har också hunnit med. Lyckades gå ut och springa efter två och en halvtimmas metalpeppning, ska väl tillägga att det inte gick bra. Orkade inte ens springa min vanliga sträcka, och då tänker jag verkligen inte börja spela. När jag väl klarat av den så ska jag väl överväga vart man ligger konditionsmässigt.

Avslutade nyss ett telefonsamtal med Karin. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vem som lade på i vems öra. Det blev lite konstigt. Vet inte heller just nu hur planerna ser ut för ikväll. Ska kanske leka med Karin, men det får man se.
Nu ringde hon upp igen. Hon klarar sig verkligen inte utan mig (a). Det andra samtalet avslutades nu med att hon ska ringa upp igen inom en viss tid. Som jag inte vet.

Försökte titta på Supernatural idag. Lyckaes titta på kanske fem minuter utav det första avsnittet, sedan stängde jag av. Texten funkade och jag orkade inte anstränga mig då. Blev också lite äckligt när mamman hängde uppe i taket död. Men gud vad söt bebis-Sam var. Hur som helst så ska jag lyckas kolla igenom den serien någon gång, när jag vågar, den verkar skit grym. Istället tittade jag på tre avsnitt utav Psych. :)

Nu ska jag läsa Stolthet och fördom, boken ska vara utläst på onsdag.  IBM, man.

orkar inte bry mig längre.

2008-01-12 @ 14:46:20

Det är så jävla jobbigt att små missförstånd och händelser kan tolkas så fel och sedan bara vända allt upp och ner. Sedan får man skit för en massa saker som bara ska kunna strykas om allt får bli förklarat. Men nu är allt för sent och det enda som finns kvar är bara en massa tankar och irritation.
Allt känns bara så fel, för en sådan liten skit sak. Jag orkar inte ens försöka förklara mig, för det känns som att ingen ändå kommer lyssna, eller ens försöka se det från mitt perspektiv.

Tro vad fan du vill, jag bryr mig inte längre.

Fråga inte heller om det gäller dig, känner du dig träffad så finns troligen en anledning.

Psych

2008-01-11 @ 23:29:44
Det blev ingen Supernatural. :'( Texten funkade inte och då orkade jag inte titta, så det blev Psych istället. :) Kankse ändå var bättre, eftersom den serien vågar jag iaf kolla på och så kommer jag kunna sova inatt utan att drömma mardrömmar.


image60

Herregud vad den serien är klockren. Ligger nästan på golvet och skrattar varje gång jag tiitar på den. Älskar Shawn och Gus när de hela tiden tjafsar. Dom är så söta tillsammans, de är som ett gift gammalt par. 
Jag lovar, jag kommer nu inom den närmaste tiden drabbas utav en psychpsykos. Vilket kommer innebära att jag varken kommer kunna titta på eller prata om något annat än just den serien. Om nu inte jag börjar titta på Supernatural. Den som lever får se. ;)

 

hej då facebook.

2008-01-11 @ 21:28:17
Har precis gjort i ordning rummet, det blev skit fult och skit tomt. Nu väntar jag bara på att Supernatural ska komma hem så att jag kan kolla på det. Känns egentligen som det är helt fel serie för mig, eftersom jag är sä jäkla lättskrämd när det gäller filmer och sånt. Men men, det var något med den som fick mig att fastna.

Shit, kom precis på att jag måste ladda hem undertexter också... och jag har typ glöm bort hur man gör det :/ Aja, hur kan det vara? Det är väl bara att klicka lite, vad är det värsta som kan hända? Känns som detta kommer bli lyckat.

Tog nyss bort min facebook, för de som är intresserade. Orkade inte ha kvar det. Det är bara jobbigt, tråkigt, krånligt och ... deprimerande. Dessutom vill jag vara före alla andra och tröttna på facebook. Så när folk tröttnar på det kan man berätta för dem hur sega de är som inte upptäckte det innan. (a)
Haha, ska försöka roa mig själv nu ett tag. IBM, man!

image59

WOHO, bara 7,3% kvar av Supernatural! :)

All out of love

2008-01-11 @ 17:36:33


Nicky & Shane. (a)

Work of art.

2008-01-11 @ 17:01:05
Har precis kollat på en fotbollsmatch, den sämsta jag någonsin sett. Höll på att somna. :/ Är snart klar med min källkritiska analys. Ska bara skriva lite om en till hemsida och sedan är det bara att skicka in på fronter. Får inte heller glömma att skicka in pedleden då. Sen ska man väl tänka ut lite frågor. Usch, här sitter jag och pluggar på en fredags eftermiddag. Men man ska väl köra på så länge tills det verkligen säger emot, då slipper iaf att ha så mycket de andra dagarna.

Håller på och funderar över vad man ska hitta på ikväll. Just nu lutar det åt en mysig hemmakväll, fast det har varit snacka om annat. Tror inte jag orkar göra något ikväll, men eftersom jag känner mig så vet jag att det kan ändras snabbt.

image58
Kände mig tvungen att lägga in den omtalade bilden på Anna som Aho ritade idag. Glöm inte bort att det är jag som ritat näsan. :) Hahaha, måste säga att den var finare på datorn än i verkligenheten.

Hamlet.

2008-01-11 @ 13:29:27

 

Kom precis hem, fick sluta tidigare idag. :)
Ska snart börja på min källkritiska analys och sedan börja fila lite på frågorna till pedled arbetet, manligt och kvinnligt. Gjorde inget utav testen tidigare idag, orkade inte.

Idag hade vi världens underbaraste engelska lektion, den var skit rolig. Som Karro sa, sånna lektioner är roliga. I was the picture girl. Sedan ritade vi av Anna ... eller Aho gjorde det, jag fick rita näsan. Det var också just det som Karro tyckte stämde mest in på Anna. :)
Det enda trpåkiga var att man fick ytterligare en sak som måste skrivas i helgen. Ska skriva om Shakespeare och hans verk. :/

Men men, IBM, man.
       

fetmatest

2008-01-11 @ 10:20:33
HAHAHA, kunde inte låta bli att meddela detta till alla trogna läsare.
Efter att Mingis hade lugnat ner sig efter hennes utbrott för att hon troligen är dum, så försökte hon glömma det genom att göra ett nytt test. Detta handlade om fetma. Det hela slutade med att hon tydligen är det barnet i skolan som alla andra kallar tjockis och skrattar åt .. fast hon är inte den som är mest utsatt. Ja, ni kan ju tänka er hur hon reagerade.

Nu tvingar hon mig att göra samma test ... Måste logga in på facebook, usch!
IBM,man.

Ingen höjdardag direkt.

2008-01-11 @ 10:13:08
Det har verkligen inte varit en bra start på dagen ...
Sitter just nu i skolan. Kan inte påstå att man är på det allra bästa humöret.

Det hela började med världens längsta och segaste historia lektion, höll på att dö den sista halvtimman. Den var riktigt jobbig, jobbigare än vad de brular vara.
Tittade nyss på mitt schema, de har tagit min enda sovmorgon och så har lagt in idrotten på fredagen som sista lektion. Jippe, kommer åka med med tjugo i fem bussen. 
Fick också nyss reda på mitt troliga betyg i naturkunskap, inte nöjd överhuvudtaget!

Sitter nu med Anna och Mingis, blev lite osocial för en stund nu. Men det får de tåla. Mingis har nyss gjort ett test som visar att hon är lite Slow. Stackare.

Nu ska jag bli social igen, skirver senare. IBM,man.

idag är det torsdag.

2008-01-10 @ 19:10:02

Har precis läst några sidor ur Stolthet och fördom. Den boken nådde nog sin "höjdpunkt" för några sidor sedan, men nu känns det som att den blir långtråkig igen. Har inte gjort någon pedled än, har inte orkat. Inte heller har det blivit någon matte. Haha, sa ju att det inte skulle funka.

Jag har märkt att många utav mina vänner inte tar mina planer på att byta efternamn nästa år så seriöst. Jag kan då säga er att jag ska byta efternamn, och om jag inte kommer på något finare än det som just nu har tänkt byta till så kommer det ockås bli det namnet. Det är ju ett unikt namn!

Usch, imorron är det fredag. Visst är det skönt att sluta skolan, och visst längtar jag till att få dricka cola igen. Men helgen innbär även en massa tråkiga saker:

  • Jennie åker till Thailand imorron, tråkigt. Kommer sakna henne. Dessutom har jag lovat att skriva ett GB till henne varje dag, som jag gjorde när hon åkte till Suomi.
  • Jag måste ut och springa i helgen, har inte märkt förens nu, på olika sätt, att jag inte tränat på ett tag.
  • Jag måste göra minst två skolarbeten, helst tre.
  • Ska kanske vara med Karin och JB, haha bestämer igen utan att fråga. (a) (inte för att det är tråkigt, TVÄRTOM!)
  • Måste fixa busskortet. :/


Ska försöka läsa igenom pedlden nu. :/ IBM, man.

den 10 januari 16:48

2008-01-10 @ 16:48:54
Idag lärde jag mig att jag kan klara av en hel skoldag utan min mobil ... om Anna och Mingis har med sig sina.

Kom precis hem ifrån skolan. Det första jag gjorde när jag kom innan för dörren var att rusa in i mitt rum och slänga mig på mobilen, höll om den i flera minuter och ville inte släppa taget om den. Ska aldrig lämna den ensam igen. 

Dagen bröjade med att man försov sig, något som har börjat bli en vana. :/ Höll sedan på att soman i bilen, inte mysigt .. eller det var det väl, men inte kul när man sedan upptäckte att man framme vid skolan. Precis när jag kom fram till dörren och skulle ta upp brickan så märkte jag hur tomt det var i fickan, det var också då jag upptäckte den hemska saken som jag redan har nänmt. Jag hade glömt mobilen hemma. Det som irriterade mig mest var att när jag samlade ihop alla sakerna som skulle med idag så kändes det som att jag hade glömt en sak, men att det var mobilen kunde jag aldrig gissa. Det var då jag ställde in mig på att det skulle vara en plågsam och lång dag utan den.
Första lektionen var svenska. Spenderade den med Johanna ute i korridoren där vi låtsades läsa så fort vi fick syn på Annie. Anna och Mingis satt också där ute, men vid datorerna ... fan vad dom babblade. (a) Efter svenskan hade vi en jätte lång rast och sedan lunch. Den spenderade Anna genom att skicka en massa sms ifrån Mingis mobil för att sedan skylla på oss. Snacka om taskigt! Lunchen var jätte äcklig, vi fick vattenkorv och mos. Korven bestod endast av vatten. :/ Sedan hade vi spanska, vi hade tydligen en läxa som ingen i min klass visste om.
Efter den var det matte, orkar inte berätta om den. Blir så sur på den dära kärringen Ewa då...
Sedan hade vi idrott. Skulle egentligen vara med, men eftersom jag har en träningsvärk ifrån rehaben, pinsamt, och jag ska börja lite lätt så kändes inte hinderbana som det bästa att starta med. Så jag satt med Challe och Elin när de skrev sina konditionsuppsatser.
Efter der var det latin. Jag lyckades flirta lite med Sara vilket resulterade i att jag fick sluta en halvtimma tidigare.
Det var inte förens då, på vägen till bussen som jag upptäckte hur mycket jag saknade min mobil. Okej, att jag inte kunde prata med någon eller lyssna på musik ... men jag hade inget att vända all uppmärksamhet åt. Iaf inte när jag gick till busshållplasten eller väntade där på bussen.

Men nu ska jag slipa lite på pedleden ... IBM, man.

Första idrottslektionen idag.

2008-01-10 @ 07:30:44

Världen är verkligen full utav klockrena människor när man väl börjar titta. Under den senaste tiden har jag verkat få ett flertal idoler, först kom Daniel Breitzholt och sen Niklas Wikegård, iaf utav de nya. Menningen med detta lilla inlägg var egentligen att Citera ytterligare en utav de härliga männsikor som finns där ute.

Idag är det Mojjoe, han är verklilgen så rolig. Idag skulle han uppträda på en skola. Så när han kom in i klassrummet och utbrast hej, utan att få respons så blev han tvungen att fixa till situationen.

Mojje: "HEJ!"
....
Mojje: "Då ska nu säga hej."
Barnen: "HEJ!"
Mojje: "Jag älskar när publiken är spontan."

HAHAHA, det kan man kalla sköning. Nej, nu ska jag återgå till min frukost. Shit, kom precis på att jag måste packa ner gjympakläder också. Ska vara med på gymastiken på riktigt idag för första gången med denna klass. Man får väl se hur det går.
IBM, man!

bra insats Anna, verkligen.

2008-01-09 @ 19:58:29
Ska skriva bajs pedleden nu ... har inte räknat någon matte och det kommer nog inte räknas något idag heller. Orkar verkligen inte, dessutom är pedleden viktigare eftersom jag troligen inte kommer vara hemma imorron.

Imorron är det den 10:e och två års jubileum! Skulle egentligen hitta på något då, men eftersom den ena troligen glömt det eller inte orkar och den andra har planerat in annat så blir det inget. Tänker itne så mycket på längre, har hänt så många gånger ...

Hahah, kom precis och tänka på när Anna skulle lära mig facebook idag. Kan ju säga att det kanppast hjälpte mig något, fattade typ ännu mindre. Inte för att hon sa så mycket. ;D
Men men, nu över till pedleden. IBM, man!

Anna <3 Gustav

2008-01-09 @ 18:23:49

Ska nu berätta om en händelse då Anna faktiskt erkände att hon har vissa känslor för Gustav. När jag väl tänker efter så kommer jag på att jag glömt berätta om den händelse som fick oss att förstå hur allvarligt det egentligen var. Det var nämligen så i måndags, första skoldagen efter lovet, som vi satt inne i SPkorridoren. Vi satt och samtalade om saker som intresserade oss, då Anna helt plötsligt utbrast "TITTA!" Vi alla vände oss om mot det håll som Anna tittade åt och såg ingen mindre än Gustav, våra naturkunskapslärare komma gående. När vi alla sedan vände oss om igen, eftersom vi inte direkt fann något intresse med att bevaka honom, så såg vi Anna sittandes med en stirrig, men samtidigt nervös blick mot honom ... samtidigt såg man hur hennes ansikte skiftade färg, Anna började rodna. Vi alla förstod då hur det stod till, och eftersom vi är sådana snälla kompisar så lät vi Gustav försvinna utom hörhåll för att sedan prata ut med Anna. Anna nekade såklart att hon gillar honom, men hennes blick flyttade sig hela tiden utav nervositet och hon gjorde många desperata försök att byta samtalsämne.


Nu över till den händelsen som inträffade idag, som jag verkligen lovar och svär hände på samma sätt som jag nu berättar. Jag, Anna och Mingis stod inne på biblioteket, Mingis ville visa Anna en bok som vi hade börjat prata om under lunchen,  jag fick sedan vad man kan kalla en utskällning utav Anna för att jag pratat om den i matsalen. När Mingis hade visat den boken och uttryckt sin känslor och lovord för den så började vi titta runt på alla andra böcker. Anna blickade ut mot Korridoren och sa sedan "Titta, de går in sex stycken killar på toaletten. Ska vi också gå in?" Mingis och jag skrattade lite åt henne för att sedan upptäcka att Anna fortfarande tittade mot toaletten, vilket fick oss att inse att Anna verkligen ville gå in där med dem. På det snällaste sättet jag kunde sa jag till Anna att om hon ville kunde hon gå in där, eftersom de hade dörren öppen. Anna tittade då på mig, sedan på toalettdörren för att sedan vände sig mot böcker och säga "Nej, jag har ju Gustav där uppe."  Är inte det vad man kan kalla för ett erkännande? Anna, vi alla vet vad du egentligen känner för Gustav. Synd bara att du själv inte vågar erkänna en sådan uppenbar sak till din vänner ...

image56 image57
Anna och Mingis <3

dagen som var idag.

2008-01-09 @ 17:52:42
Kom precis hem ifrån rehaben nu, är skit glad och pigg. Om det inte vore så mörkt ute så skulle jag lätt kunna gå och springa typ två mil känns det som.
Pratar just med Karin, och nej det är inte orsaken till min glädje.

Ska ta och sammanfatta min dag lite snabbt. Det hela började med att man total räknade fel igår när man ställde in klockan, och sedan gjorde jag samma sak när jag vaknade imorse. Men det är ändå förståligt eftersom man var så trött.  Men en sak jag är väldigt stolt över är att jag imorse satte världsrekord i snabbast tid att göra sig iordning till skolan. Sminkade, klädde på mig och åt frukost på 32 minuter! Helt otroligt! Är jätte stolt.
Sedan bar det av till skolan, började 10:40 med spanska och favorit läraren Javier. Sedan hade man lunch och svenska. På svenskan hade vi "läxförhör" på Stolthet och fördom, det gick skit.

Ska snart äta och sedan ska jag göra pedleden ... eller räkna matte. Fan måste ju räkna idag .. :/

RÄTTVISA SKA SKIPAS!

2008-01-08 @ 21:04:24
Helt ärligt, apan Abo är så underskattad! Jag menar, vad vore Aladdin utan sin apa? Det är ju han som hjälpt Aladdin under alla år, det är ju han som alltid funnits där för Aladdin och det är ju han som alltid stöttat Aladdin. Han är ju egentligen den enda famlijen som Aladdin har, och det kan verkligen ingen säga emot. Han har ju lärt Aladdin allt han kan. Det måste ju egentligen vara han som lärt Aladdin alla de dära "coola" sakerna, som hur man ska stjäla bröd, ta sig fram genom staden och hur man ska klättra. Så Aladdin vore egentligen ingenting utan Abo.

När jag väl tänker efter så är det så egentligen med varenda såkallad "sidekick" som finns. Vad vore Batman utan sin Robin eller Albert? Eller Barbie utan Ken? Vad vore Bumbibjörnarna utan Erik? Och vad vore Robin Hodd utan Lille John eller Will Scarlett? Eller Sinbad utan Duobar eller Maeve? Man kan till och med ta en sådan enkel sak som vad vore ett framgångsrikt lag utan sin sammanhållning. INGENTING är svaret! Med andra ord, att vara en sidekick är status och respekt. Det finns nog inget viktigare att vara än det, för alla hjältar räddar ju liv.
Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man står en framgångsrik kvinna, jag tror jag snarare skulle vilja säga bakom varje framgångsrik hjälte finns en otroligt mycket tuffare "sidekick". Egentligen så tror jag att anledningen till alla dessa "hjältar" blev hjältarna och inte deras "sidekick", som egentligen är de äkta hjätarna. Är för det dära andra talesättet man brukar höra från dessa berättelser:
"De människor som verkligen är hjältar, är de människor som varje dag gör något för mänskligheten utan att någon egentligen lägger märke till dem."
Och vem passar bättre in på den beskrvningen än Abo? Tänk på den du Karin. ;)

image54 image53 image55

Lisa ska sova nu. (:

2008-01-08 @ 20:14:43
Nu har jag kommit på mitt nyårslöfte! Jag vet, det är lite sent för det, dessutom har jag redan två st, som jag för övrigt vet att jag inte kommer kunna hålla. Fattar inte heller varför jag just ska ha det som jag nyss kom på heller, eftersom jag vet att det kommer brytas redan immorron. Men men, då kommer man iaf kunna säga att man försökte. Hur som helst har jag nu bestämt mig för att räkna matte, VARJE DAG! Spelar ingen roll om det blir tjugo eller två tal, ska åtminstonde göra ett varje dag. Skit trist, jag vet. Men jag behöver det verkligen, resultaten jag har fått får mig verkligen att skämas! Känns som jag har en rikitg anledning till att hoppa framför tåget nu.

Ska bara tillägga att Lisa, som är sjuk, ska gå och lägga sig nu. Så gulligt, och skönt! Önskar att jag också kunde lägga mig nu. Men såklart kan man inte göra det, har pedleden att göra. :/
Har sovmorgon imorron, igen! Fast imorron är den längre, så skönt. :) Dagen kommer kännas helt onödig. Har spanska första lektioen som kanske är tråkig, men helt smärtfri, sedan har man lunch och efter den en jätte kort svenska lektion på drygt 40 minuter. Sen missar man precis bussen eftersom svenskan slutar fem minuter innan den går. Får då vänta en halvtimma på nästa... om jag inte åker till farsta och går hem. Men det tror jag knappats att jag kommer göra.

Dag nummer 2

2008-01-08 @ 17:14:09
Har precis avslutat ett 32 minuters långt telefonsamtal med Karin. Det var riktigt plågsamt och ska aldrig göras om igen. Återigen så pratade hon om sina kompisa och vänner samtidigt som jag blev nänmd som hennes förra klasskamrat, ord kan inte berskriva hur sårad jag blev. Det skedde faktiskt vid ett antal tillfällen, vilket KArin kan intyga på eftersom jag började gråta ibland.

Hur som helst var dag nummer två på denna termin, om man nu kan säga så eftersom vårterminen börjar nästa vecka, avklarad. Den var väl ungefär som igår, fast med lite mindre skratt. Vi fick en ny uppgift på pedleden som ska vara klar på fredag, så ska snart skriva den. Sedan fick vi några matte stenciler som vi ska kunna tills på torsdag, för då ska vi ha förhör på det tydligen.
På latinen roade jag och Mickis oss genom att spela in filmer, något som blivit allt vanligare för oss under tråkiga lektioner. Idag tittade till och med Sara lite snett på oss och skrattade.

Pratar just nu med Challe på msn CPLYCKA! och några till såklart, men de är inte värda att nänma.
Ska försöka leta upp några goda kakor nu, är hungrig. IBM, man.

Östra.

2008-01-07 @ 21:05:04

image50
Ska lägga mig nu, tidigt .. jag vet. Men är fortfranade otroligt trött. Kommer väl ändå ligga och titta på tv i ett par timmar, men men ... isf får det väl bli så, kan iaf försöka intala mig själv då att jag åtminstonde försökte sova.

Efter första skoldagen nu då så kan jag lugnt säga att det var riktigt mysigt att börja skolan. Fick träffa alla härliga och underbara människor i klassen igen. De kan verkligen få en att skratta.
Har sovmorgon imorron, så jäkla skönt. Men nu ska jag gå och borsta tänderna.

IBM, man och godnatt!

Finnen. <3

2008-01-07 @ 20:40:55
Älskling, en bild säger mer än tusen ord är det inte så man brukar säga? Bilden som jag har på dig & mig,även om den är mobbad så betyder bilden mer än alla ord jag har sagt till dig. hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket du betyder för mig. Har känt dig i 11 år och mer ska det bli. Alla minnen som jag har med dig är oslagbara. Vad ska jag säga för att förklara för dig hur mycket jag saknar skolan med dig? Skolan utan dig känns tom, det va du gumman som förgyllade min dag. Va det inte du som fick mig ett leende på läpparna när jag inte va på humör? Var det inte du som fick mig att skratta? Var det inte du som mobbade mig för allt jag gjorde? Var det inte du som sa att jag va störd och förklarade hur mobbade jag va? Va det inte du som började garva åt allt jag sa? Jenny, det finns bara en som kan göra min skoldag till den bästa och det va du som kunde det.. Jag saknar det så mkt så det bara svider om det. I alla stunder så tänker jag på hur det skulle vara att ha dig på gymnasiet, att få skratta med dig under lektionerna, det är något jag vill spola tillbaka. Jag skulle kunna göra allt för att spola tillbaka till 9an då allt va som bäst. Efter alla bråk det va då klassen va som tajtast, under alla bråk så va det en tjej som jag alltid kunde lita på, även om jag hatade henne under stunden så älskade jag henne innerst inne. Namnet på denna tjej är Jenny Axelsson. Jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå att jag älskar dig så mkt som det bara går, utan dig så blir jag aldrig hel igen. Det känns som att en del av mitt liv saknas när du är borta, att inte ha sett dig på ett halv år gör ont. När jag tänker tillbaka på skolavslutningen, när jag grätt i dina armar, jag ville inte släppa taget om dig. Och det är något jag aldrig kommer göra, den dagen då jag tar mina sista andetag så ska jag fortfarande kunna säga till dig att jag älskar dig. Jag älskar dig jenny, du är speciell för mig. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Med dig är jag lycklig.

Jag älskar dig Jennie, börjar gråta varje gång jag läser detta.

Zzzz ...

2008-01-07 @ 18:52:33
Nu är jag sådär sjukt trött igen ... jag är i den dära situationen då man är för pigg för att vara hemma, men för trött för att orka med allt som man brukar. Man kan varken säga att man är frisk eller sjuk, man är lixom något där mitt emellan.

Jag är också jätte sugen på choklad, kan inte någon komma med en marabou mjölklchoklad? Vore så fruktansvärt gott nu. 
Nej, usch ... nu ska jag nog duscha och blir jag inte piggare kommer nog seriöst överväga om jag inte ska gå och lägga mig.

IBM, man.

IBM, man.

2008-01-07 @ 16:35:23
Dagen som verkar bli den hemskaste av de hemskaste förvandlades till nog av de bästa. Ja, skolan är faktiskt en underbar plats ibland. Det låter hemskt, men sant. Allt började med att en viss Mengmei hade sovit över hos en kompis. Eftersom hennes vän inte börjar skolan förens imorron så kom hon på idén att de skulle vara vakna hela natten, vilket Mingis inte sade nej till. Inte direkt en av de smartaste sakerna du gjort Mingis. Hur som helst kan man lugnt påstå att Mingis var trött idag.
 
Som första lektioen hade vi svenska, både Mingis och Anna hade läst ut boken så de hade väl ingen direkt uppgift att göra. Så de satt bredvid mig och Carro och störde oss i vårat läsande. Anna började precis som Karin brukar, att babbla på om sitt liv, de verkar inte tro att vi andra människor tycker att det finns intressantare saker än just det ämnet. Hon börjde babbla på om sina betyg och om att hon kanske skulle kräva sina föräldrar på pengar eftersom hon tydligen var väldigt nöjd med dem. Helas betygssnacket avslutades med att Anna kom fram till att hon troligen bara skulle få ett G i datakunskapen, eftersom hon trodde att Jorge skulle säga "Du skrev väldigt bra på proven, men du är tyvärr för ful för ett MVG" Ja, om han nu sa det så skulle iaf jag inte klandra honom, vilket jag ockås lät Anna få kunskap om. Sedan gick pratet vidare, och eftersom Anna redan börjat med att tracka ned sig själv ville inte vi andra, jag och Mingis, vara sämre så vi fortsatte glatt med det. När Anna lite senare kom in på samtalsämnet som man verkligen kan somna till, hennes liv, så dök även dagens citat upp. Jag tror nog inte att det räcker med dagens, det är lugnt veckans, troligen månadens ... kan även vara med och fajtas om årets citat.
Hur som helst så berättade Anna om när hon och hennes kompis, tror det var Antonia, hade träffats en dag. Hon berättade om hur de hade suttit ner och filosoferat om livet, då avbröts utav Mingis som ställde henne frågan "Vilket liv?" Ja, men kan faktiskt undra det.
Resten utav konversationen gick mest ut på att Anna och Karin är rätt så lika, och flera gånger sa jag att jag faktiskt tyckte synd om Anna, eftersom hon verkar sakta men säkert ta över Karins roll i skolan. :/

För att göra detta inlägg så kort som möjligt nu så ska jag bara säga att denna dag var verkligen rolig! Anna, Mingis, Karro och Aho ... sjukt rolig! Tack så mycket för alla härliga skratt. Mingis, lyckats du inte sova inatt så ska jag bara säga dig en sak ... vad var det jag sa? ;)

IBM, man
!

skola igen ...

2008-01-06 @ 20:49:57

Skolan imorron, usch usch usch ... Den är väl egentligen inte så hemsk, förutom alla läxor, prov, tidiga mornar, uppgifter, latinen, spanska lektioner och den dära jävla matten. Egentligen är det bara för vännerna som man går dit, och för att "bygga upp" framtiden, allt annat som inte nämnts är så pass smärtfitt att man kan klara av det utan att tappa humöret helt och hållet.
Kommer troligen inte heller kunna vakna imorron när klockan ringer. Sen kommer man bli tvungen att åka den dära proppfulla pensionerade brandbilen varenda dag. Varför var lovet så kort för?Jag menar alla vill ju öndå ha ett långt lov, tror inte direkt att lärarna skulle klaga om det var en veckas längre lov.

Kollade nyss på punk'd, det är rätt så kul ibland. Nu är det femman som står på här och någon film med Viggo Mortensen, Hidalgo. Den verkar ... lite speciell.
Tjatar just nu på Karin att hon ska logga msn ... har vad man kan kalla en liten present till henne. Men den lilla fröken är upptagen, hon håller på att skriva en labbraport och påstår att det kommer ta minst två timmar. Är man seg eller vad?

Nu kom jag på en enda bra sak med att börja skolan igen, jag kommer få reda på betyget i Naturkunskap. Orkade inte gå den morgonen vi hade chansen att få reda på det, eftersom vi hade sovmorgon. Har nästan gått och längtat efter att få reda på det under lovet. Men på samma gång så vet jag inte rikigt om jag verkligen vill ha reda på det, känns som att det kanske kommer bli en besvikelse. Har redan fått höra från flera olika håll att jag inte ska ha så höga förväntningar som jag har, men det ska man väl ha? Ska man inte lägga ribban högt?
Aja, det är bara att bita ihop.

Fan, jag har inte skrivit min källkritiska analys eller poesi arbetet än. Aja det får väl bli nästa helg då, om man inte hittar på något skojj. :/

WHL. <3

2008-01-06 @ 17:17:23
 image52
Du är den sötaste saken jag vet.

Trött

2008-01-05 @ 19:53:58
Jag är så fruktansvärt trött. Idag ska jag verkligen gå och lägga mig tidigt, och då menar jag tidigt.
På den senaste tiden har jag märkt hur gammal jag börjar bli. Har ont i lederna (lillfingret) och ruggen, sedan har man jag ju också bara levt med ett lår hela hösten. Ja, man märker att man fyller 17 snart ... åren går så snabbt nu för tiden.

Jag har ont i huvudet nu också känner jag, aja snart är det hockey. Hoppas det går över, kommer troligen bli bara bli värre. Tittar just nu på Dagispapporna. Ben är verkligen så söt. Alla ungarna är väl söta, men speciellt han.

image49

hemma. (:

2008-01-05 @ 17:52:44
Kom precis hem ifrån Glanshammar. Det var inte så hemskt som jag hade väntat mig. Visserligen är det inte alls kul att vara där, men idag "hände" det lite saker iaf som inte gjorde att det kändes helt dött. Dessutom fick vi en spegel som jag alde beslag på med detsamma.
Eftersom vi skulle åka så tidigt och jag väcktes halv åtta så sov jag i bilen dit. På vägen hem fanns det inte heller så mycket annat att göra så jag messade lite med Lisa och lyssnade på NFL för att sedan somna efter ett tag. Faktiskt riktigt mysigt att sova i bilen, synd bara att man lyckas med det så sällan.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan är det J-VM final! :D Hoppas att de kan slå Kanada idag igen, men tror knappast det. Hoppas också att Wikegård är minst lika uppjagad som sist de möttes, han är så klockren!

Två ord.

2008-01-04 @ 23:11:13
Tänk om du skulle få beskriva ditt liv med två ord, vilka ord skulle du då säga? Skulle du ens skulle kunna komma på två, eller skulle det dyka upp flera? Det kankse inte ens skulle dyka upp ett endaste huvudtaget.

Jag vet exakt vilka två ord jag skulle säga. Mongo och Skratt. Översättningen skulle helt enkelt blit Karin och Challe (schalle). Anledingen, jo det är så att alla har ju ett mongo eller flera mongon i sitt liv. Jag har bara ett, och det är såklart lilla Karin. Mongots "uppgift" är egentligen att finnas där så att man kan ha någon att hacka på, mobba och trycka ner, men inte för mycket, vid behov. Men det ska även finnas där när man behöver någon att prata med eller bara vill umgås, med andra ord mongot är allt-i-allot.
Sedan har man skratt. Visserligen så sa jag att det var mongots uppgift, men man måste ju ha en back up ifall mongot helt plötligt skulle förlora sin förmåga att underhålla en, vilket mitt mongo har gjort, nu kan jag bara skaratta åt det... inte med. Skrattet i mitt liv är Challe (Schalle) det är hennes "uppgift" att håll en på ett bra humör, skänka en lycka och se till att man skrattar. Det är dessutom skrattets uppgift att se till att man kan skratta åt mongot, vilket Challe klarar av alldeles utmärkt.
 
Nej, men ärligt nu. Anledningen till att dessa två flickor skulle beskriva mitt liv är för att de är i stort sätt det viktigaste för mig just nu. Det är just dessa två vänner som är mig allra närmaste just nu och det har de även varit de senaste två åren. De är just dessa två flickor som gör mig lycklig och får mig att le. Jag älskar dem väligt mycket. Det enda jag egentligen vill få sagt är att ni betyder oerhört mycket för mig.
Tack för att ni finns och bryr er, ni är och kommer för alltid att vara blåbärsmos. <3

den 4 januari 2008

2008-01-04 @ 22:46:04
Ja så har ännu en till dag gått. Hur ska man sammanfatta denna dag?
Kan väl börja med att berätta att jag idag insåg att jag faktiskt är lite sjuk. Orkade inte gå runt och kolla på affärer, tror vi bara var borta i en och en halvtimma innan vi vände hemåt. Då åkte vi till mormor och morfar, och fikade lite. Mormor kan verkligen få en på ett härligt humör.
Sedna åkte vi hem, var menningen att jag skulle läsa i boken, mer har inte orkat. Gör inget, läste för "mycket" igår så jag ligger före i min planerning.
Sedan var det dags för hockey, hade ingen hockey känsla och var inte nervös förens i sista perioden. Konstigt att man kan jaga upp sig så mycket över en sport. Aja, det blev iaf final imorron hörde att det troligtvist blir mot Kanada eftersom de ledde stort mot USA. Men det kan ju alltid vända, det gjorde ju det mot Svergie. Hoppas också lite att det gör det, vore kul om Svergie slog ett nytt lag i finalen. Tror inte heller att det kommer kunna vinna över Kanada igen, de kommer vara förberedda den hära gången.

Ska lägga mig snart, vi ska till Örebro imorron. Men mor och far säger att det kasnke ska bli dåligt väder och isf ska vi inte åka. Hoppas att det blir det, vill verkligen inte åka dit, så tråkigt.

Usch, snart börjar skolan igen. Hemskt hemskt, då började alla de förfärliga sakerna som tidiga mornar, läxor och prov. Usch, usch ...
Aja, ska nog börja göra mig i ordning för John Blund. :/

Hockey! <3

2008-01-04 @ 12:56:53
Idag är det JVM! WOHO! Ska få se idolen och lyssna på Wikegård, hahaha.

image45
Hejja Svergie!

CJK

2008-01-03 @ 23:55:46


Om man inte längre litar på varandra, så kan man knappast kalla det för vänskap.
Karin jag är ledsen, men jag orkar inte längre och jag tror inte heller på det hära.
 Du fick dina chanser, för många ... och du sumpa allihopa.

Ibland leker livet!

2008-01-03 @ 23:08:53
WOHO, gladare än vad jag är nu kan man inte vara. Har nyss gjort en deal med Lisa, för hennes skull. Vi sa nyss att om ingen av oss är gifta när hon fyller 98 så ska Lisa bli en bock och så ska vi gifta oss med varandra.

Eftersom folk genom åren har haft det väldigt svårt att sklija på mitt och Jennies namn ska jag nu berätta för er att det kunde ha varit mycket värre. Jag skulle tydligen egentligen döpas till Jennie, om det nu inte varit så att pappa fått för sig att farmors mamma hette Jenny. Aja, tur var väl det för isf skulle man ju inte fått de underbara smeknamnen som yxabyxa, yxa, Jennu, Jennö ... underbara?

image46

Vad skulle man göra utan CJ? Hon finns alltid där och skyddar en ... mot alla mongon. *host Karin*
Ska bara meddela att Karin blirs om vanligt väl omhändertagen i våran konversation med mig och Challe, the one.
Vi kom nyss på en sak. Karin härmar folk med en hel del, och med det menar jag inte att hon tar det andra säger och låtatsas att hon själv kommit på det, det gör hon också. Nej, hon härmar mig och Challe med en massa saker. Det gjorde hon redna första gången vi sågs, då härmade hon mig genom att sätta sig bredvid läraren! Sen dess har det bara flytit på med saker som bla att hon skaffade pa efter mig coh Challe, sedan skaffade hon blogg efter oss, och nu ska hon skaffa facebook snart. Dessutom föddes hon efter oss! Man har ju hört talas om galna fans, men snälla rara. Hon kan helt enkelt inte komma på egna saker och köra en egen stil. Men vi älskar henne ändå. 

13 sidor senare ...

2008-01-03 @ 20:39:23

När man pratar om händelserna så kommer de. Med andra ord, jag tror att jag nyss läste favorit "händelse/scen". Den var helt olik den i filmen, mycket tråkigare och mycket svårare att förstå.  Kan iaf glädjas åt att boken verkar komma till sin mest intressanta del nu, efter ungefär halva boken.
Måste bara påpeka att jag finner det lite komiskt att författaren Jane Austen har döpt den flickan som är den allra vackraste och mest godhjärtade i handlingen, efter sig själv. Där kan man prata om självfötroende.

Ska sluta analysera boken, kan inte vara kul för de som läser. Ska bara uppmana folk att se filmen, iaf den nyinspelade. Den är faktiskt riktigt bra! Gillar man den så kan man orka sig igenom boken. Det är den enda anledningen till att jag orkar läsa den. Ja förutom att jag måste läsa den, eftersom det är en skoluppgift.

Lite onödig information... som vanligt.

2008-01-03 @ 20:05:43
image44
Har precis läst 44 sidor i boken, ska försöka roa mig en liten stund vid datorn innan jag återgå till den.
 Har kommit på att jag måste lägga mig ännu tidigare idag och gå upp ännu tidigare imorron än vad som gjordes sist. Imorron ska man nämligen lämna tillbaka julklappar och sånt med mor. Hoppas också att jag kan få ett par jeans som ajg såg idag med Challe (Schalle). Sedan hoppas jag att jag ska finna orken att skriva min källkritiska analys om det dära jorden och universum arbetet vi gjorde för kanske två månader sedan.

Igår så total tröttnade jag på alla mina låtar, orkade inte lyssna på dem längre. Så jag letade upp gamla låtar som jag alltid lyckats kunna lyssnat på utan att plågas. De flesta låtarna som hamnade i den nya spelningslistan var i stort sätt gamla låtar ifrån melodifestivalen, som jag i övrigt verkar vara den enda som fattat tycket om.

Nu bad Lisa mig att skicka bra låtar ... det kommer ju verkligen gå bra. :/
Men nu ska jag återgå till Stolthet och fördom, vill komma fram till min favorit scen från filmen.

Några timmar med Schalle.

2008-01-03 @ 15:14:26
Kom precis hem ifrån farsta, har spenderat några timmar med Challe (Schalle). =) Det var som vanligt mycket .. väl spenderade timmar, haha. Vi hitta en alldeles utmärkt julklapp till Karin, den kommer lite sent men men.

Inatt kom det en massa snö, det var väl både bra och dåligt. Bra för att det är mysigt. Dåligt för att det kom försent och för att man måste använda sig utav benen för att komma någonstans. :/ Danne är nog iaf glad, då får han ploga idag.
Nu ska jag läsa drygt 30 sidor i stolthet och fördom. Kommer vara tvungen att titta på den på onsdag efter rehaben. Annars kommer jag nog inte komma ihåg mycket ifrån boken.
Wosha.

"nää, men såna här ............:D"

2008-01-02 @ 23:07:24
Ostbågar och Aladdin chokladhjärtan, det finns inte mycket i denna värld som är godare än det. Det är i stort sätt det enda jag ätit under de senaste veckorna. :)

Kollar just nu på 40 days and 40 nights, elelr halvkollar. Det är väl vad man egentligen har gjort hela dagen, gjort lite saker så där halvhjärtat. Skulle egentligen ha läst en massa sidor, men orkade inte. Så det ska läsas imorron. Ska gå upp tidigt imorron och läsa innan man ska träffa Challe i farsta kl. 12:00. Så morgon måste jag verkligen gå upp när mobilen ringer. Det är en sak som jag verkat ha missuppfattat de senaste dagarna. När mobilen ringer låter jag den bara ringa i en halvtimma för att sedan somna om. Nej, usch imorron måste man gå upp. Vilket betyder att jag måste somna tidigare ikväll.

Fick nyss världen finaste kommentar utav Challe, eller framtidaplans erbjudande. Ska väl inte gå in på det så mycket, eftersom det sades lite saker och för att de kasnke inte blir satta i verket. Men Challe, jag tackar mer än gärna ja.

image48
Dagens citat:
"JA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CP LYCKA"
sades utav Charlotte Johanson

Ivanhoe ... hoe?

2008-01-01 @ 17:44:32
Sitter just nu och kollar på Ivanhoe. Haha seriöst, finns det någon sämre film? :'D Den är så dålig, men ändå kan man inte låta att titta. Iaf inte låta bli att tita lite grann, kan inte påstå att jag följer hanldingen och filmen så jätte bra.
Jag såg hela filmen när jag kanske var tio, sedan dess har jag alltid lyckats se små snuttar varje år ifrån filmen. Ibland på bara några minuter ibland kanske drygt halva filmen, och varje år så fattar jag något nytt som jag inte förstått innan.

Nu börjar Tillbaka till framtiden på en annan kanal. Ska nog kollar på den istället, har aldrig sett hela. Tror egentligen att jag inte att jag har missat något, men alla andra verkar ju ah sett den så vill inte vara ensam.
HAHA, vilken filmfreak man börjar låta som. Men jag bli sån när jag har tråkigt. :/
Kom precis på att jag måste läsa 15 till i min bok, usch. Finns bara en sak som får mig att orka läsa den boken och det är för filmen är bra. Sitter och tänker bara på hur scenerna i filmen utspelade sig när jag läser.

John Malkovich

2008-01-01 @ 12:12:55
Igår drabbades jag utav världens glädjekick. Det var direkt efter hockeymatchen. Var redan på ett ganska bra humör, eftersom Svergie vunnit matchen och eftersom Wiekgård som vanligt hade slängt ur sig så härliga kommentarer. Hur som helst så skulle ta en snabb liten koll på vad det var på de övriga kanalerna, så jag började "zappa" uppåt från ettan. När jag väl kom till fyran stannade jag upp, tänkte någon sekund för att sedan gå tillbaka till trean. Tyckte då att jag hade sett en scen som jag väldigt väl kände igen, och visst hade jag det. Det var ju Mannen med järnmasken. Ganska pinsamt, men en av mina favorit filmer.

image45 

John Malkovich, vad ska man säga om den skådespelaren? Han ser jävligt speciell och äcklig ut i verkligheten, för att vara ärlig. Men han lyckas alltid få sånna extremt klockrena roller. Det spelar ingen roll om det är världens sämsta film, jag kan klara av titta igenom den bara för att få se honom. Han är en helt otrolig skådespelare, och han ... han är helt enkelt bäst. Jag har aldigr sett en film med honom i som inte är bra, och jag har aldrig sett honom göra en dålig roll.

SNÖ?!

2008-01-01 @ 11:49:07

Första dagen på året 2008, och det snöar! =) Visserligen kommer den drygt två veckor försent, men men mysigt är det ändå. Uttrycket bättre sen än aldrig passar knappast in nu. Snö ska finnas under veckan mellan jul och nyår, annars vill man inte ha den, iaf inte jag.

Vaknade upp för någon timma sedan med ett dunkande finger, värre än någonsin. Vet att jag kanske har pratat lite väl för mycket om mitt finger på den senaste tiden, men det gör verkligen ont. Mamma börjar spekulera om det kasnke är dags att åka och kolla på närakuten vad det är för fel. Jag vill inte åka dit, känns nästan som vi börjar bli satmkunder där. :/

Just nu lyssnar jag på klippet från youtube som jag la in för några inlägg sedan. Jag älskar verkligen den! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det till alla mina nära och kära, men Brian McFadden har verkligen världens finaste röst. INGEN är ens i närheten utav honom, och låten ... den är så underbart fin. Aja, nu ska man inte bli för löjlig.
Ska äta frukost nu. Wosha.

image43

GOTT NYTT ÅR!

2008-01-01 @ 00:29:49
Ett litet kort inlägg:
Ska börja med att önska alla ett gott nytt år
Vill bara få sagt att jag älskar min famlij! De är verkligen underbara. Morfar, det finns inga ord för dig. Du är bara ... så jävla rätt!
"Jenny, ge oss poäng nu. Morfar vill ha poäng"

Grannens gäster (små ungar) stod på deras tomt och tittade på våra fyrverkerier, de skrek efter varenda en. Jag fattar inte hur dom orkade. Sedan skrek de på sina egna fyrverkerier också. Men men de var ju små ungar, de är ju hur exalterade som helst idag när de får vara uppe "länge". De har man ju hört ifrån William hela veckan, för idag får han faktiskt vara uppe till kl. 01:00! :O

Gott nytt år igen!