Planer i krasch.

2008-05-31 @ 15:39:56

Mina planer på att se klart Supernatural säsongen i helgen har verkligen skitit sig, eftersom jag inte sett avsnitt varken idag eller igår, och ungefär halva är kvar.

Har spenderat nästan hela dagen ute i solen. Eftersom jag trivts så mycket där ute så har förhoppningar om lite färg i sommar skapats. Hur som helst har det varit en jätte mysig dag och något säger mig att den bara kommer bli bättre. Ska till mongot senare ikväll.


För er som undrar hur det gick igår med Green street hooligans kan jag meddela att jag sov i kanske två timmar innan, vaknade tio minuter innan det började. Hann se favorit scenen och lite till innan jag somnade. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom den utspelar sig precis i början. Ska be bror fixa den så jag kan se den någon annan gång. Den DVDn jag har är helt repig.


Ska nu duscha och titta på Supernatural i väntan på maten.

Kim hälsar!

Den bästa filmen någonsin.

2008-05-30 @ 21:16:58

Herregud vad jag har gått mycket idag. Känner det i hela kroppen, framförallt i benen och fötterna. De värker som jag vet inte vad. Känner mig rätt så nöjd över denna dag. Har som sagt gått jätte mycket. Har knappt druckit någon cola, jag lovar! Har inte heller tittat på någon Supernatural idag, snacka om hemskt!




Ikväll är det verkligen världens underbaraste och bästa film på tv. Green street hooligans. Jag verkligen älskar den filmen. Den börjar tio över tolv på trean. Eftersom jag är så fruktansvärt trött nu så funderar jag på att sova en liten stund innan filmen. Så jag orkar se hela och sedan gå upp tidigt imorron. Har stora planer för imorron.
Aja, får se hur det blir med det.

Kim hälsar!

Äckligt varmt ute.

2008-05-30 @ 18:33:30

image189

Idag var det ingen bra dag. Det enda positiva idag var att jag insåg redan imorse att det skulle bli en varm dag och tog på mig något annat än jeans.
Historian och fysiken var precis som väntat. Engelskan var både tråkig och rolig. Vi såg American history X. En bra film, men inte så rolig att se under tvång flera gånger enligt mig.
Pedleden var inställd vilket betydde 2§ håltimme innan idrotten, en lektion som jag var tvungen att gå på. Så jag och Challe traskade runt i Skogås/Trångsund. Satte oss sedan med Mikcis, Eliana och Carro och samtalade lite.

Sen hade vi idrott, lektionen började inte förrän efter en halvtimme av de hade gått, eftersom vi skulle vara nere i sjöängen. Det var en softlektion vilket betydde att man fick göra vad man ville. Vi satt på bryggan i en kvart, sedan fick man sluta. Känns ganska onödigt att man stannade kvar i skolan för en sådan lektion nu. Han tog inte ens närvaron.


Gick sedan hem till Karin där man fick middag. Om ni väntar på överraskning nu angående middag så kan ni glömma det. Vi åt som alltid hemma hos Karin köttbullar och Makaroner.
Tog sedan bussen hem eftersom Karin skulle vara barnvakt och plugga.

Kändes som jag babblade oavbrutet om allt och ingenting när jag var med Cahlle och Karin idag, inget att vara stolt över. Dagens roligaste var nog när vi var inne i det "Hemliga" matte rummet och fick höra lite gossip från Lisa.
Tror nog att alla kan gissa vad jag, Jenny Axelsnodd ska göra nu. Om inte är det ändå värt att skrivas:
Nu ska jag titta på Supernatural.
Kim hälsar!

You light up my life.

2008-05-29 @ 21:19:43

Ibland är det riktigt konstigt. I de allra flesta fallen för mig iaf så är impulsbeslut bland de sämsta besluten som finns. Men när det gäller impulsbeslutet om håret är jag inte alls ångerfull. Tvärtom, det blev riktigt bra tycker jag. Känns mycket bättre nu.



Jag älskar dig gumman.

Måste bara berätta om en lite komisk sak som hände i lördags när Jennie och Jonna var hemma hos mig. Jonna satt vid datorn medan jag låg på madrassen och messade med någon, Jennie låg bredvid mig. Just då var Rysslands bidrag och eftersom jag blev en aningen besviken på hans låt (då) eftersom jag verkligen älskade hans förra låt så tittade jag inte på tv. Rätt som det var utbrast Jennie: "Oj, nu knäppte han upp skjortan. Titta Jenny!"

HAHA, troligen är jag den enda som skrattar åt det.
En annan sak som precis slog mig att Jennie kallade mig för Yxa idag, vilket ingen har gjort på hur länge som helst. När hon gjorde det kunde jag inte låta bli att le. Vet inte varför.

Kim hälsar!

Jag blir galen, INGEN SUPERNATURAL!

2008-05-29 @ 18:01:21

Helt seriöst, jag borde verkligen få nobel priset i vänskap. Så som jag ställde upp för Jenniepennie idag. Måste berömma mig själv.
Jag satt i över två timmar och det dära segot klippa mig, samtidigt som hon klagade på allt mellan himmel och jord. Först hade jag för långt hår, något hon klagade på i säkert en halvtimme innan hon pressade ur sig att det var lättare att klippa långt hår. Sedan svängde allt och helt plötsligt hade man för kort hår. Sen var man för lång. Tänk er att höra detta i två timmar i sträck, samtidigt som hon står och skrattar åt sig själv och klagar över att hon har gjort fel på för många ställen. Den allra sista klagan gick ut på att hon aldrig mer skulle klippa någon med långt hår, utan att hon istället ska ta och klippa en fyraåring nästa gång och sedan endast bara klippa män. Dessutom somnade min arm. 

Men för att sammanfatta allt så blev jag faktiskt nöjd.



Har precis bakat klart chokladkakor. Blev inte så lyckat. Tänkte göra dubbelsats men när jag väl hade stoppat in kakorna i ungen, efter att tyckt att de var lite för kladdiga kom jag på att jag glömde fördubbla mjölet.

Ska nu rätta pedleden och lägga till det allra sista, sedan ska det förhoppningsvis bli Supernatural. Eller det måste bli det. Det kan ju inte gå en dag utan någon Dean & Sammy Winchester.

Nobelpriset.

2008-05-29 @ 10:28:27

Kom precis hem från skolan. Idag var det ungefär en 40 minuters svenska lektion som bestod utav fika. Vi lyckades sedan få tag på L.O när han var hemma och fick fysiken inställd. När jag och Micham skulle elta upp Sara för att kunna skippa scortumen så var hon inte där, hon börjar kvart i tre. Samma tid som våran lektion börjar.
Dessutom har man haft Jennie på sig hela morgonen. Hon ska tydligen ha klippning idag i skolan och alla henne modeller har bangat. Så hon ville att jag skulle ställa upp.


Blev hämtad av mamma och mormor som varit och handlat. Fick världens chock när jag berättade situationen och mormor först sa, "kan du inte skita i den?" med syfte på lektionen. När vi sedan pratade vidare och jag kom fram till att jag aldrig skulle hinna tillbaka till scortumen ifall jag skulle ställa upp för Jennie sa mamma bara: "Nej, men då gör du inte det." Trodde aldrig i livet att mamma skulle säga en sådan sak.



Så för att sammanfatta detta så betyder det att jag ska till Jennies skola halv ett för att bli klippt av finnen.
Är lite halv sur för att hon förstörde mina planer, tänkte hem och sola nu och sedan titta på Supernatural. Men nu kommer jag bara hinna med solningen. Men vad gör man inte för den dära lilla blonda saken?

Tycker jag borde få nobelpriset i vänskap.
Kim hälsar!

[] ögon.

2008-05-29 @ 07:12:45


Hade världens jobbigaste natt. För det första så drömde jag en dröm som definitivt var inspirerad av Supernatural. Den var inte så rolig. Dessutom vaknade jag säkert varannan timme från kl tolv. Lyckades alltid tajma in så det var precis innan tv:n skulle slås av, så ändrade bara sleep tiden vilket till resulterade i att den har stått på hela natten.

Det låter inte jobbigt alls, men det var det.

Har precis som förra torsdag en riktigt trevlig håltimme efter första lektionen. Ska troligen åka hem på den. Även om rätt personer är i skolan och har rast så är fyra timmar alldeles för lång håltimme för att spenderas i skolan. Jag kanske tjatar lite på Johanna så vi åker till Farsta, om inte hon måste gå på mattelektionen.

Kim hälsar!

SNart, ÄNTLIGEN!

2008-05-28 @ 19:22:46
Såg precis det avsnittet av Supernatural som jag väntat på ända sedan jag började titta på serien. Det var samma avsnitt som jag såg för lite mer än halvt år sedan, det avsnittet som fick mig att vilja se serien. Kan säga att jag våga titta ordentligt på de här gången och inte som sist då det var mitt i natten kolsvart ute och jag gömde bakom kudden. Vill kunna säga och tro att det är för att jag blivit modigare, men tvivlar på det. Tror att det bara var för att jag visste när allt de läskiga skulle hända.

Jag måste bara säga det en gång till, jag gillar den här serien mer och mer för varje avsnitt. Höll på att tröttna någon gång i mitten av första, men andra säsongen är sjukt spännande! Ska återgå till det nu.
Tror att man snart äntligen ska få reda på vad pappan sa till Dean om Sam innan han dog.
Kim hälsar!

"Jag tror jag är Jennys trognaste vän."

2008-05-28 @ 18:31:55

Det är konstigt vart tankarna kan flyga iväg ibland. När jag satt och tittade på reklamen som rullade på tv för att ta en paus från de äckliga andarna så dök plötsligt ett minne upp i huvudet. Eller minne vet jag inte riktigt om man ska kalla det. Hur som helst spelade en sekvens från i lördags upp och Jonnas ord ekade i huvudet.
"Jag tror jag är Jennys trognaste vän."
Tänkte inte så mycket på det hon syftade på då, sa bara att vi alla var så löjliga då, vilket jag tycker. Men om sanningen ska fram Jonna, så är det troligen sant. Du är nog den trognaste vännen jag har, iaf den som verkligen har bevisat det. Det jag gjorde mot dig, kan jag inte make it up for you (kom inte på den svenska översättningen just nu). Har sagt det förut, men det är sant. Jag ångrar verkligen att jag gjorde det, att jag skötte det på det sättet som jag gjorde.  Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle det vara en av de sakerna som jag skulle ändra på.



Du är min trognaste vän, ja det tvivlar jag inte en endaste sekund på. Du vet redan hur mycket jag älskar dig och vad det är med dig som gör dig så jävla unik. Du är JB, man vet alltid vart man har JB.
Jag är så jävla glad att jag fortfarande har dig kvar som min vän. Du betyder så sjukt mycket.

Älskar dig min psykopat.

“Neil, it's your griefcounsellor. We're here to hug!”

2008-05-28 @ 16:02:22

Har precis skrivit klart pedleden, förutom en liten sak som pappi ska hjälpa mig med ikväll eller imorron. Annars har dagen gått åt till att titta på Supernatural, någon som är förvånad? och lite solning.
Ska nu titta på ännu mer Supernatural. Jag lovar, den serien blir bara bättre och bättre för varje avsnitt. Och Jensen Ackles blir bara snyggare och roligare. (a)
Aja, ska väl börja titta nu. Vill höra fler sköna kommentarer från Dean Winchester som man kan skratta åt.



Karin, här är din nummer tre.

Kim hälsar!

Så sant som det är sagt.

2008-05-28 @ 11:01:14

A forgotten moment

2008-05-28 @ 10:10:14

“Well I leave you two crazy kids alone while I’m going to do something …. somewhere.”

2008-05-27 @ 16:09:59

image189

Det blev knappt en timmes närvaro idag i skolan. Vaknade med en sprängande huvudvärk som vägrade att gå över. Så efter mänken orkade jag inte längre. Åkte hem och la mig i sängen, somnade efter kanske en kvart och sov sedan i drygt en timme. Sedan dess har huvudvärken kommit och gått.



Har ganska precis sett det sista avsnittet av Supernatural säsong 1, slutade så irriterande så man höll på att spy. Skönt att man inte behöver vänta en evighet på fortsättningen.
Ska nu ge mig på pedleden och ska sedan börja på säsong två. Funderar på att ha maraton i helgen och se klart åtminstone säsong två, kanske till och med tre, om jag orkar.
Måste bara tillägga att Jensen Ackles är sjukt snygg, och att Karin Mongoström tycker att jag är söt. : )

Kim hälsar!



Karin vad var det jag sa? ;)

Legobygg.

2008-05-26 @ 20:03:14

Det blev en tur till Farsta idag igen, dock med mamma. Efter lunchen hos mormor och morfar åkte till Farsta och sedan till maxi. Resultatet blev bara en massa saker till mig. En klänning, en blus, ett par solglasögon,  två bh:ar, trosor, ansiktsvatten, jordgubbar och vattenmelon.
Fast ska troligen lämna tillbaka klänningen.


Åkte sedan hem och tittade på Supernatural och Family guy, så det blev ingen pedled idag. Inte heller någon historia.

Ska nu titta på fotbollen. Ska bli roligt, förhoppningsvis. Längtar till EM.
Kim hälsar!


Var tvungen att leka med lego med småkillarna idag.
Byggde då det här coola rymdskeppet.

Believe

2008-05-26 @ 18:48:56

Kim hälsar!

2008-05-26 @ 10:17:26

Så var dagens skola över. Det blev knappt en halvtimmes svenska där vi fick lyssna på två person som höll varsitt tal. Jag och Johanna sökte sedan upp Marit och lyckades få engelska lektionen frivillig.

Blev sedan hämtade av mamma som var på väg hem från sin mathandling.

En ganska onödig dag kan tyckas, men den kunde ha varit värre som sagt. Flera hade prov i spanska och matte idag så det var skönt att slippa det.


Ska snart till mormor och morfar där man blivit bjuden på lunch. Ska sedan hem, kanske skriva lite pedled, historia och titta på Supernatural. Det blir nog ingen solning som det var planerat, orkar inte.
Kim hälsar!

IKVÄLL Karin, inte igår!

2008-05-26 @ 07:42:41

Jag har verkligen fallit för All night long och Believe. Fast ajg tycker att Dima Bilans förra låt han ställde upp med i eurovision var mycket mycket bättre och att han borde ha vunnit med den.

Dessutom är han lite äcklig tycker jag, söker man efter bilder på honom på google borde man förstå.


Måste bara skryta om att jag känner mig själv så jävla bra. Sa igår att jag troligen för första gången efter jag börjat titta på Supernatural skulle drömma en liten mardröm. Jag gjorde. Jag vet inte riktigt om man kan klassa den som mardröm, men den var läskig iaf ... vilket betyder att det var en mardröm.


Kom på att jag glömde skriva om en ska igår. Karin har blivit lite kärr i en kille, eller hon har alltid haft något för honom. Men nu är det vårkänslor inblandad. Hon var så söt igår när hon försökte säga allvarligt till mig att det inte alls var så. Det lät ungefär såhär:
"Jenny. Sluta hihihi, det är inte hihihi alls så hihihi."
Nej, nej, inte alls Karin... inte alls.



IDAG ÄR DET FOTBOLL! :D

Kim hälsar!

“Hey Sam, don’t take this the wrong way, but your girlfriend is a BITCH!”

2008-05-25 @ 21:34:00

Supernatural, jag säger bara det. Jag älskar den serien mer och mer för varje avsnitt. Såg nyss det läskigaste och roligaste avsnittet hittills. Kan nästan förvänta mig en liten mardröm inatt. Dean är så jävla klockren, älskar sånna kommentarer han lägger in i sånna tillfällen. Ska nu göra mig i ordning för sängen så man kan somna direkt efter Stolthet och fördom. Är skit trött, så ska bli riktigt skönt att få sova ut.




Kom precis på att jag en sån där underbar håltimme imorron igen. Har bara min första och sista lektion imorron, vilket betyder svenska halv nio i en timme och sedan engelska halv två. Men men, det kunde ha varit värre. Det kunde ha varit en massa prov, läxor, inlämningar och sån shit.

Det är ju helst sjukt ljust ute nu! Aja, ska dra nu.

Kim hälsar!  

Sunglasses!

2008-05-25 @ 16:52:05

Kom precis hem ifrån Farsta. Eller från Farsta, mormor och morfar och Farsta.

Åkte ju först med Schalleballe, riktigt mysigt. Vi träffade en riktigt trevlig kille, som visste precis vart han skulle gå. Sen var det en som enligt Schalle raggade på mig, men han var lite för ung för min del.

Åkte sedan till mormor och morfar där mamma grattade mormor. Fick lite fika och så ringde mongot. Åkte sedan hem i två minuter för att sedan åka tillbaka till Farsta med mor.


Allt slutade iaf med tre linnen, en tröja, tre leggings och ett par solglasögon som jag bara älskar!
Tack så mycket Chatlotte.

Ska nu titta lite på Supernatural innan maten, kanske bli lite pedled sen om jag orkar.


KIM HÄLSAR

"Vi går till turken på hörnet"

2008-05-25 @ 09:30:18

image189

Natta, nu är du väl glad? Först VM guld och nu Eurovision.

Kvällen spenderades med Jonna & Jennie. Har verkligen saknat dem och våra stunder tillsammans. Det hände inget speciellt, men ändå var det jätte mysigt. Allt var precis som det brukar, trots att jag inte träffat Jennie överhuvudtaget sedan sommarlovet och Jonna bara några korta stunder på bussen.

Det enda som egentligen förändrats var Jennies humor som blivit mycket sämre, något som jag inte trodde var möjligt. Ja, och som vanligt överdrev Jennie med godiset, hon köpte ett kg smågodis till sig själv.


När det gäller eurovision så är jag rätt så glad, det här är första gången som jag gillat vinnarlåten. Började faktiskt hejja på Russia efter de fem första utdelningarna av poäng, eftersom det gick så dåligt för Sverige. Halvvägs in i poängutdelningen började fick jag och Jonna ett annat mål, vi skulle komma före Finland. Vilket vi till slut gjorde.
Vi alla tre satt och garvade åt Björn Gustafsson när han kom. Haha, Europa måste trott att han var cpstörd. Sen klagade vi på finnarna när vi inte fick högre poäng från dem. Stackars Jennie.

Nu i efterhand när jag lyssnar på låtarna hör man att flera av favoriterna som jag tyckte var okej, verkligen är dåliga. Ukrainas suger verkligen, medan Perrellis  låter så mycket. Men allra bäst är Danmarks All night long.


Ska till Farsta idag med Chatlotte. : ) Ska bli riktigt roligt. Sen ska man hem, kanske göra lite pedled. Det blir iaf Stolthet och fördom ikväll, älskar den filmen!
Återigen, tack för en mysig kväll flickor.

Kim hälsar!

Good moorning!

2008-05-24 @ 09:18:46

God morgon allihopa!

Gick upp för någon halvtimme sedan. Har spenderat tiden genom att titta i olika fotoalbum. Var en hel del söta bilder där i måste jag säga.

Ska nu dra igång och börja städa, i racerfart. Funderar på att ta en sväng till Farsta innan jag ska möta Jennie där. Men har än så länge ingen att åka med, vilket för det lite motigt att åka. Aja, får väl se hur det utvecklas.


Längtar tills ikväll. : ) Det ska bli riktigt mysigt, hoppas jag.
Ska väl börja städa nu.
Kim hälsar!

Uttråkad?

2008-05-23 @ 20:16:24

Har nu skrivit klart svenskan, vilket betyder att man inte har något mer denna helg. Förutom pedleden. SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBART!
Ska nu återgå till Supernatural. Blev verkligen överlycklig när jag för någon halvtimme sedan skulle titta om det kommit några fler avsnitt. Tydligen finns det tre säsongen, och jag har sett halva första. Har också fått reda på att nya Friday night lights avsnitt kommer komma i augusti. Är det inte fantastiskt?



Jag är verkligen översocial nu. Håller på att sprängas, måste bli av med allt. Springer ut och in i vardagsrummet och berättar helt oväsentliga saker för mamma och pappa. Messar för fullt med de människorna som man brukar kunna messa med, men har en känsla av att alla kommer tröttna på ganska snart. Så känns det som du vill göra en god gärning idag elelr om du känner dig lite uttråkad och ensam så är det bara att messa eller skriva på msn. (a)
Nu, supernatural. : )

Kim hälsar!

MYS FREDAG!

2008-05-23 @ 19:13:48

Jag har haft det så mys idag. : )

Dagen började väl inte så himmla bra. Hade historia första lektionen, vilket betydde att Gunnar babblade på som vanligt. Andra lektionen bestod av ett fysikprov. Sedan engelska, höll på att dö av hunger på den! Åt sedan lunch med Anna, Mingis, Challe, Namtal & Carro.
13:25 drog pedleden igång. Denna gång var det Diana och Kims tur att hålla lektion. Vi fick lära oss lite om kubbens historia och förbättrade våran kubbteknik, och så blev det lite spel.
Blev sedan lämnad av Karro & Sinem på fotbollsplan mot Casimir och Junior efter att de två tjatat på mig att vara med. Fick se idrotten från sidan med Eliana och Namtal som sällskap. Haha, jag och Eliana hade rätt så roligt vissa stunder. Vi kom bland annat fram till att vi fotbollsspelare gillar att göra vissa övningar bakifrån, i skillnad från handbollsspelarna som kör allt framifrån.
Skulle sedan åka till Farsta för att möta Johanna och Emma, men vissa problem hindrade mig. Så istället åkte jag hem och fick börja titta på mina efterlängtade Superntural avsnitt.  


Ska nu skriva klart det allra sista på svenska inlämningen och sedan ska jag återgå till Dean och Sam.
En sak som verkligen förvånar mig med Supernatural är att jag inte drömt några mardrömmar efter jag kollat på det! Jag kanske börjar göra framsteg i min skäckkultursfobi. Vem vet, snart jag kanske kan titta på skräckfilmer med Jonna, på riktigt
Kim hälsar!


Imorron flicks!

All night long.

2008-05-22 @ 21:59:56


Är på rätt så bra humör just nu. Trots att jag har fysik prov imorron och nyss insett att jag missat en lag helt totalt. Nej, imorron är det fredag. Vilket betyder att man ska vara glad! Den här helgen har så mycket roligheter att se framemot. Först imorron ska man till Farsta med Johanna efter skolan och shoppa. Förhoppningsvis hittar man några fina kläder. Sen ska man hem, skriva det sista på novell uppgiften. Sen kommer morgondagens höjdpunkt, Supernaturalmaraton! Ska får höra hur många sköna kommentarer som helst ifrån Dean.

På lördagskvällen ska man vara med de två finaste flickorna som finns, Jonna & Jennie. Herregud vad jag saknat de två och alla våra stunder tillsammans. Ska bli hur kul som helst!

Ska nog återgå till eurovision nu.


Kim hälsar
!


 

"Oh don't worry, we're leaving town."

2008-05-22 @ 21:05:28
Skrev ett inlägg tidigare idag, men eftersom datorn fuckade upp sig lagom till det skulle publiceras så hann det inte läggas ut. Så lägger ut det nu.

Idag fick man två varma välkomnanden när man kom till skolan. Det första var vid entrén, precis när jag tagit upp brickan för att komma in i skolan öppnades dörrarna. Det var den världsberömda Yomi från särskolan som kom ut, kan tillägga att han är svart, förklaringen till denna fakta kommer snart.  När han såg mig började han klappa händerna tittade på mig och "negro". Jag lovar Schalle, jag var riktigt stolt efteråt.

Det andra skedde vid NV-korridoren.  När jag kom fram till dörren och sträckte mig efter att öppna den fastnade blicken i det lilla utrymmet utanför toaletterna. Trots att det nästan var kol svart där kunde jag se Karros leende som hon får vid speciella tillfällen och hennes glittrande ögon. Jag visste precis vad som väntade. Så fort jag kom innanför dörrarna sa hon något i stil med "United vann champions League!" Sedan sprang hon inte, utan hon bokstavligen hoppade efter mig hela vägen till mitt skåp, vilket är i slutet av korridoren. 

Efter den lilla hoppturen påstod hon att hon hade sagt allt hon ville, men icke sa nicke. Hon kommenterade det flera gånger och slängde blickar emot mig som inte går att beskriva, bara upplevas.
men jag måste säga det, hon var riktigt söt.


Känns som jag har mycket upprepelse i bloggen nu för tiden, men så blir ibland. Eller så blir det när Jenny har hittat en serie hon gillar.

Har nyss tittat på Supernatural, ska nu skriva klart novellen och sedan förhoppningsvis hinna se ett till avsnitt.

Kim hälsar!

kommer inte på någon.

2008-05-22 @ 07:36:41

Idag vakande jag tio i fem och höll på att gå och göra mig i ordning för skolan.
Gick och la mig ganska tidigt igår, eller gick och la mig för att titta på fotbollen. Men det blev inte så mycket tittande. Låg istället och messade med Karin och Schalle. Fick reda på en hel del saker, Karin tex. vill inte veta i för väg om jag planerar att ta självmord, för hon kommer inte kunna sova isf. Schalle skulle iaf vilja veta så hon skulle kunna stoppa mig. Fick upp en bild i huvud där hon knutit fats mig i ena bordsbenet och tvingar mig att sjunga lilla snigeln. Snälla, missuppfatta inte det där.
Somnade innan andra förlängningshalvleken drog igång. Nr jag vaknade hade man fått två mess från Karin, i ett av dem frågade hon om Chelsea var de blåa eller röda, och då hade hon tittat på matchen i minst en halvtimme. Jag visste det redan innan, men den frågan dumförklarade henne verkligen.


Fick reda på för en halvtimme sedan att United vann. Grattis? Bryr mig inte så egentligen, gillar inget av de lagen. Men fan vad glad jag blev när Ronaldo brände sin straff.
Det är iaf skönt att man inte ska spendera så mycket tid i skolan idag, och att jag bara har två lektioner med Karro. Ska försöka undvika henne, annars kommer hon troligen tjata om matchen hela tiden.

image338

"Cause am a awesome brother"

2008-05-21 @ 22:05:27

Ett år har gått, tiden går verkligen fort.


Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Har inte suttit vid datorn idag en endaste stund.

Utan har istället ägnat dagen åt nyttiga saker, eller vad man ska kalla det. Det första jag gjorde när jag kom hem, var som planerat, kollade på Supernatural. Måste bara säga att jag faller för den serien mer och mer för varje avsnitt jag ser.

Åkte till Farsta en snabbis för att köpa nödvändigheter (puder och parfym). Fick sedan åka hem och räkna fysik. Lärde mig Newtons tredje lag och kraftmoment.


Tittar just nu på fotbollen. Chelsea gjorde nyss mål, YEES! Ska snart gå och lägga mig och titta på fotbollen. Är hur trött som helst.
Imorron har man verkligen världens underbaraste dag ... not. Börjar halv nio som vanligt. Första lektionen är svenska som håller på i en timme. Efter den har jag en håltimme på fyra timmar. Anledningen till det är för att jag varken har spanska eller matte längre, är så jävla bra så har klarat kurserna och slipper omproven. Ska troligen åka hem då, skriva novell och titta på Supernatural. Längtar redan : )

Men nu ska jag göra mig i rodning för andra halvlek och möte med John Blund.
God natt på er alla!

240721-337

Just det, lovade Karro att lägga upp bilderna. Den tjejen hade en del saker att vara stolt över idag.
Aja, bilderna finns på bilddagboken.

JAG VILL SE SUPERNATURAL!

2008-05-21 @ 12:11:26

Sitter i NV korridoren, har fysik om en timme. BLÄ!
hade spanska prov för ett tag sedan, det är orsaken till den låånga håltimman vi har nu. Vi har precis avslutat en kort konversation som gick ut på att killen att Anna är konstig.
Jag önskar verkligen att jag hade Supernatural på iPoden. Måste lägga in några avsnitt idag.
Så fort jag kommer hem ska jag slänga mig på datorn, lägga in tre avsnitt i spelningslistan och sedan bädda det mysigt i sängen och bara mysa mig igenom avsnitten ... sen måste jag plugga fysik. Ännu mer blä den här gången!

Messar just nu med Chatlotte. har ingen aning om vad det är vi pratar om. Men kan tänka mig att vi båda är lika uttråkad. Hon var så snäll idag den lilla filuren. Hon räddade mig återigen och följde med mig till centrum. men det kostade mig en muffins.
Nu ska vi dra vidare någonstans.

Inte en sak, ett namn.

2008-05-21 @ 07:16:45

Såg ytterligare några avsnitt av Supernatrual igår. Jag säger bara en sak, DEAN. Dean Dean och Dean, okej det där var fyra ... och ingen sak.

Den dära killen kommer så roliga kommentarer ibland. Men eftersom jag är för upptagen med att vara rädd tar det en liten stund innan jag fattar det han nyss sa faktiskt var roligt. Så skrattet brukar komma en minut efter skämtet. Känner mig lite mobbad, men vad spelar det för roll? Det är ju ingen som sitter bredvid mig och hånar mig.


240721-336

Idag blev skulle jag visst bli strypt av en liten flicka precis innan jag vaknade. Det hände inte. Snacka om tur.
Har spanska prov om några timmar, börjar bli lite nervös nu, trots att jag vet att jag kan det mesta. Får läsa igenom allt en gång till på historian.

Just det, det är fotboll idag också. Blev påmind igår av Micaela Hamrin. Av alla människor så är det hon som påminner mig. Blev lite chockerad.

WOSHA.

Flera ljusår senare.

2008-05-20 @ 20:02:16

Har nyss räknat fysik i ytterligare två timmar. Börjar bli riktigt mysigt med allt plugg.

Jag längtar verkligen till den här helgen. Det kommer bli den första helgen på 3 månader troligen mer som  jag inte har något plugg överhuvudtaget att göra. Ska bara ta det lugnt och vila hela helgen. MYS MYS!


Ska nu börja skriva novellen, är så glad för att jag äntligen kommit på vad jag ska skriva om. TACK CHATLOTTE!
Om någon timme eller så ska jag se ett till avsnitt av Supernatural, ifall någon var intresserad.

Supernatural

2008-05-20 @ 18:05:56
image335

Tittade precis på första avsnittet av Supernatrual, äntligen. Slutet av avsnittet gav mig ett abstinensbesvär som tvingar mig att se alla de övriga avsnitten, kommer drömma flera tusentals olika mardrömmar nu i två år framöver. Men det är värt det.

Ska nu plugga en massa fysik. Kan all spanska som ska kunna inför provet. Är riktigt stolt och känner mig så förbered man kan vara (om man inte vore en spanjor såklart).

Aja, fysiken boken väntar. 

En del är ju lite underliga ...

2008-05-19 @ 20:37:00

Har precis räknat fysik i två timmar. Känner mig faktiskt rätt så förbered inför provet, iaf när det gäller densitet och massa samt Newtons första lag (HAHAHA, Isaac Newton). Ska nu vila i en halvtimma eller så innan jag ska hoppa ner i badet och plugga spanskan. Ska bli rikktigt mysigt. : )

240721-334

Pratade med Schalle tidigare idag, var riktigt trevligt. Allt mysigt och roligt att prata med henne, trots att dagens stora samtalsämne inte var så himmlans roligt. Men men, du vet iaf att Ali alltid kommer finnas där.

För er som vill se Johannas s.k. konstnärliga verk (som hon gör på bilden) så kan ni ta en titt på bilddagboken. 

En hemsk tanke.

2008-05-19 @ 16:29:52

Jag på ett sådant extremt dåligt humör just nu. Tror att det är för att jag är hungrig, men vet inte säkert.

Är helt slut i hela kroppen och är jätte trött, och hängig.

Ska snart börja plugga spanska och efter det fysik.


Den här skoldagen var inte så himmlans rolig. Fick reda på att jag klarat NP i matte B (jippie). Fick sluta en timme tidigare från engelskan, men det var bara skit eftersom jag hade scortumprov vid tre.  Michm och jag gick och frågade Sara om vi inte kunde få göra det tidigare men den scortumen sa nej. Kändes jävligt onödigt när provet var klart. Fick vänta en timme för få skriva et prov som jag skrev på tio minuter. Vet även att jag garanterat inte kommer kunna höja mig.

För övrigt blev jag trackad på gång på gång för att jag skuriver om hockey och fotboll i min blogg. Men men, vem bryr sig? Man ska ju skriva om de sakerna som berör och påverkar än. Och vad vore Jenny utan hockey och Arsenal? 


image334

Grattis Russia.

2008-05-18 @ 22:17:02

image189

Har precis tittat klart på VM finalen.

Satt och hoppades på straffar, bara för att. Men det kändes ändå som jag höll lite mer på Kanada.

Grejen är den att de två allra värsta lagen för min del möttes i finalen. Om det hade gällt några andra lag så hade jag lätt kunnat bestämt mig för vilket lag som jag skulle hejja på. Om det varit Kanada - USA hade jag lätt hållt på USA. Ryssland - Finnland, utan tvekan Finnland.


Jag har verkligen något emot bägge lagen.

Har byggt upp ett litet anti mot Kanada efter J-VM och Wikegårds hatkupp mot dem. När det gäller Ryssland så avskyr jag verkligen deras coach. Kan nästan sträcka mig till att han är topp fem (med fiksen inräknad där) på de personer som jag stör mig mest på.  

Men nog pratat om hockey nu. VM är över och därför kommer det troligen gå fram till jul innan snacket om hockey drar igång igen för min del. Längtar verkligen till J-VM.


Nu över till det vardagliga. Det blev inget mer plugg. Eller jo, en snabb genomgång av scortumen. Men inget mer. Fann ingen ork till något mer, och förklaringen kanske är att jag börjar bli sjuk igen.

Hade feber för en timme sedan ungefär, men känns som den försvunnit nu. Om jag nu absolut måste bli sjuk den här veckan så får jag bli det på tisdag och torsdag, de andra dagarna är heliga.


Ska nu försöka hitta något bra på tvn, längtar efter den nybäddade sängen. : )

I remeber the summer 2007.

2008-05-18 @ 20:02:03

Har idag haft tre timmar effektiv pluggning. Dock blev det bara pedled och scortum som pluggades. Trots all tid och kraft jag lagt ner på det så har jag inte kommit så långt/kan det som jag ska.

Tanken var att jag skulle plugga nu under hockeyn, och låta tv:n stå på i bakgrunden. Men eftersom Danne och några till skulle spela poker i källaren och ville se hockeyn så var man snäll nog att låna ut tv-atennen. Med andra ord, det har inte blivit mycket mer plugg.

240721-331

Jag längtar tills lördag nu. Jag och Jennie har nämligen pratat lite lätt om vi ska in till sommarkrysset då. Var så jävla underbart förra sommaren. Sommarkrysset varje lördag. Vilka minnen, vilken sommar.

Hoppas att det blir något, eller iaf att det kommer bli så senare i sommar. 

S,S,S,P & F

2008-05-18 @ 13:04:11

God morgon allihopa!

Synd bara att det inte ät någon god morgon. Har hur mycket plugg som helst den här dagen. Scortum, spanska, svenska, pedled och fysik. Så underbart, eller vad säger ni?

Vet redan nu att de defenitvit inte kommer bli någon fysik. Troligen heller ingen svenska. Det allra viktigaste idag är ändå scortum, spanska och pedled. Har nu pluggat scortum i en timme ungefär och orden börjar fastna så det ser rätt så ljust ut.


240721-330  240721-329

Är jag vaknade imorse var jag på shoppinghumör. Var nära att ringa någon, men ändrade mig när jag såg högen med alla skolböcker. Nu har shoppinghumöret försvunnit och ersatts med en annan önskan.

Jag tycker att det vore skit kul med en tjejkväll igen. Sånna kvällar är alltid så extremt roliga och fyllda med en massa skratt och flumm.

P.J

2008-05-17 @ 22:33:00

Hockey snart.

2008-05-17 @ 20:23:35

Tittade nyss på Jumper, en ruggigt bra film. Nu förstår jag exakt vad Mingis pratar om (a). Fast ska jag vara ärlig så gillade jag Griffin mest. Älskar den irländska dialekten.

Skrattade åt " Could've dropped you with the sharks" kommentaren i säkert tio minuter.


240721-328

Pluggandet har väl inte gått så super bra. Hade en riktigt effektiv timme under dagen då jag pluggade spanska och scortum, men tröttnade totalt efter den och sedan har jag inte orkar igen.

Skulle kunna börja nu, men det är ju hockey om en kvart så känns lite onödigt. Kanske gör pedleden efter, får se.

Español y/et scortum.

2008-05-17 @ 13:42:38

Det var ju Footloose igår. Det var helt underbart, om man bortser från min plats. Blev på nytt kär i Peter Johansson, han är så söt. Jag älskar hans utstrålning, och hans röst är helt underbar. Utan tvekan Sveriges bästa.
Återigen, Tack Anna. <3


240721-327

Idag och imorron är det bara plugg som gäller. Inte kul alls, jag har blivit så fruktansvärt skoltrött. Trots att jag nästan är helt säker på att detta är den sista helgen med plugg, så finner jag ingen motivation att plugga. Hur jag än försöker så finns det verkligen ingen ork.

Fast des två prov jag har i början av veckan är väldigt betygsavgörande. Om jag skriver ett bra scortum prov på måndag kommer jag få VG i slutbetyg, ganska osannolikt eftersom jag inte fattar sista sidan. På onsdag har jag spanska prov. Ligger just nu på ett VG, men om jag skriver bra kan jag kanske förhoppningsvis få ett MVG.

Aja, jag har ingen att förlora. Ju tidigare jag börjar desto bättre.

FOOTLOOSE SNART!

2008-05-16 @ 16:59:21

Jag är på ett sådant jävla bra humör just nu (anledningarna är troligen det jag nu ska berätta och att jag börjar bli övertrött).

Snart är det Footloose, äntligen! Har längtat så länge efter detta! Efter det har jag super duper bråttom hem, eftersom det är hockey på tv. Blev så otroligt lycklig idag när jag såg i tidningen att matchen skulle gå kl. 23:00 och inte 19:00 som jag trodde.


image274



Har tyvärr inte fått något känsla än om vem/vilka som kommer avgöra ikväll (kan beror på att jag tvivlar att Sverige kommer vinna). Men såklart kommer Lundqvist att storspela, som vanligt. Tror även lite Murray idag igen, och också en liten känning av att den dära Johansson eller vad han nu heter kommer göra något.

Tycker iaf att det är bättre att Sverige möte Kanada än Ryssland. Tycker det känns lite bättre att förlora mot Kanada, eftersom Kanada ses som det bättre laget. Medan när det gäller Sverige och Ryssland är det hur jämt som helst.


Nu är det mat! : )

Jag vet, alla vet, hela världen vet.

2008-05-16 @ 15:33:56

image189

Sitter just och lyssnar på Get away med Brian McFadden. Känns skönt att vara hemma och göra det man ska.

Tänkte sammanfatta gårdagen/dagens tältning snabbt. Men med tanke på hur det är med mig och mitt skrivande ska jag varna för ett långt inlägg. Lovade ju Anna en bok om dessa timmar, men hoppas att ett inlägg räcker.


Gårdagen började med en massa skiftande förväntningar, allt ifrån positiva till negativa. Det kom även en hel del tveksamheter från Anna och var faktiskt rädd för att Anna inte skulle åka ett tag. Men hon följde med, som tur var. När vi äntligen kom fram, och jag var helt död i min arm eftersom min väska vägde ton, fick vi reda på tält grupperna. Det var jag, Anna, Karro, Sinem, Aho, Mickis, Andreas, Tess och Emelie i tält nummer ett. Med andra ord, det kunde inte ha varit bättre.

Första uppgiften var att montera ihop tältet. Vilket fungerade bra för oss, tills vi kom halvvägs. Vi upptäckte då att vi vänt hela tältet ut och in, så det var bara att börja om igen.


Efter uppsättningen av bostäderna så var det dags för middag. Den bestod av korv med bröd, potatissallad, bulle och mashmallows.

Efter maten blev det en massa olika lekar och tre kamper. Vilket var rätt så roligt. Det roligaste var när vi körde en variant av doppboll. Hamnade i skönaste laget.

Vid kvart över åtta var allt klart och vi fick vandra runt som vi ville. Efter kanske 20 minuter började det regna så hela tältgruppen kröp in i tältet och försökte sysselsätta oss. Efter ett tag kom Elaine, Johanna, Sofie och Vanja så det blev högläsning ur Andreas bok då. Runt halv tolv gick hälften av gruppen till sängs.


Kan börja med att säga att det var verkligen svinkallt när vi läste boken. Men när man sedan kröp ner i sovsäcken för att sova försvann all kyla... tills man vaknade igen vid halv tre.

Trots att jag hade på mig dubble strumpor + raggsockor, långkalsonger, pyjamasbyxor, mjukisbyxor, underställströja, t-shirt, två tjocktröjor, mössa och vantar så tror jag att jag aldrig har fryst så mycket.


Vi tjugo i åtta vaknade alla i tältet och började göra sig i ordning för samlingen som  skulle vara halv nio. Vi kom då fram till att det hade regnat oavbrutet hela natten. Vilket var lite komiskt eftersom Filip hade sagt att det kanske skulle komma lite lite lite regn under natten.


Vid samlingen sades det att vi skulle packa ihop och åka tillbaka till skolan eftersom det inte var någon ide att ha sammanbets övningar ute i regnet.

Vägen tillbaka till skolan var lång och tröttsam. Hade inte känt av tröttheten innan, men den smög sakta fram under färde och tillslut längtade men bara efter sin säng.

När vi kom till skola sa Martin att vi skulle ha idrotts lektion (vi slapp pedleden), men troligen kommer nästan ingen gå på den lektionen som för övrigt började för en kvart sedan.


Det första jag gjorde när jag kom hem var precis som jag sa, bytte strumpor. Har sedan spenderat tiden i sängen. Gjorde i ordning en macka lite snabbt och min efterlängtade varma choklad och grädde. : )



image326

För att sammanfatta allt så ska kan jag säga att förutom värdet var det riktigt kul. Men om det nu inte hade varit för vädret så hade vi kommit hem ungefär nu, så med allt negativt medföljer något positivt. Gäller bara att avgöra vilket som väger mest.

Dessutom träffade man en hel del roliga filurer så, ja det var ju lyckat på sitt sätt.

En Novell

2008-05-15 @ 09:25:37
Så här bra gick det med arbetet:

En Novell

 



Hej mitt namn är Benny och jag är dum och cp :D

Fast jag heter egentligen Jenny och jag tycker att Johan (Johanna) är Bäst.

Men Aho tycker att jag är bra. :D

Carro är kär i Johan. De är ett par, de är så söta tillsammans. Fast det Carro inte vet är att Johan är bög.

Och Benny är hemligt kär i Carro så Benny försöker ta Carro ifrån Johan.

Johan har röda tomtar på sina strumpor.

Och Benny har rosa hjärtan på sina strumpor.

Johan har en röd tröja, han är lite gay.

Aho har prickiga skor och såna vill Johan också ha... Gay Gay Gay!

Men Benny gillar dom också fast han vågar inte säga något för då tror alla att han är GAY GAY GAY.

Fast Aho tycker att skorna är söta, men de passar inte på killar för då är de GAY GAY GAY.

Nu har Benny kommit på att han är hemligt förälskad i Aho. Men säg inte det till någon.

De kan stämma eftersom Benny INTE är normal.

Och han är en MobilNÖRD.

Johan är på dåligt humör idag, för igår tappade han ett kassaskåp på sin tå.

Michaela och Johanna är bajsiga.

Benny håller med.

Benny är sämst.

Johan kan gå och ta sig någonstans ....

Och Benny är avundsjuk.

Nej, för Benny...

Han vill ha Carro <3

BENNY VILL HA AHO! (hemligt)

Men eftersom de är hemligt så vet ingen de och då säger alla att de är Benny + Carro = Forever

Fast egentligen är det Johan och Carro.

Nej de är Benny och Carro och så kan Aho vara älskarinnan.

Oj, nu blev Benny glad (utom det dära med Carro.)

Förståligt :D



THE END

Av Jenny, Johanna & Aho.

Jag & Karin i SWAT?

2008-05-15 @ 09:04:50

Sitter just nu i skolan bredvid Aho. Har egentligen svenska nu, men orkar inte börja med uppgiften. Sitter istället och konverserar. Det stora samtalsämnet är våran lilla tältning som kommer bli av senare idag. Det är en massa snack om den, allt från vilka ska med till att krig kanske kommer bryta ut imorron. ja, vi har en rätt så livlig fantasi här.

Jag drömde verkligen världens sjukaste dröm inatt. Drömde att jag och Karin ingick i ett SWAT team emd en massa andra människor. Rätt som det var hade vi fastnat på ett berg. Då ringde Karin någons i hennes klass föräldrar som kom och hämtade oss. Så skjutsade de mig till ett höghus där några terrorister höll tid. Så vi gick in idt och började skjuta på dem, den snälla mammam och pappan som skjutsat oss blev döddade. Sedan blev vi upp jagade på taket på höghuset. Där låg en fotbollsplan som AIK herrlag tränade på, så då blev vi tvungna att rädda dem. Sen blev allt för grötigt för att jag ska orka skriva om det. Sjukt var det iaf.

Ska nog föröska jobba lite nu.

Så jävla stolt över mig själv.

2008-05-14 @ 21:39:47

Jag är så jävla stolt över mig själv just nu. För er som såg hockey matchen kan ni läsa mitt förra inlägg, den undre delen. Jag sa att Lundqvist skulle står spela, han var som vanligt en gud. Jag sa att Murray skulle göra något avgörande. Han var väl en av de bättre backarna.

Jag sa att Weinhandl skulle göra det avgörande målet, och vem gjorde 3-2 målet? Jo Weinhandl.


image300

Nu ska jag packa. Ska ju till Östnora camping imorron med beteende klassen och fotbollsklassen.

Hoppas iaf att vi inte kommer blåsa bort i någon orkan. Men hoppas att det kommer ösregna imorron så vi slipper åka.

"Han kan släppa in vad som helst."

2008-05-14 @ 18:52:35

Ska nu alldeles snart gå till vardagsrummet och kolla på hockeyn. Men innan det måsta jag bara få det sagt ännu en gång. Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att jag kan messa med Schalle igen.


240721-324



Nu är det hockey då. Måste även få mina teorier sagda om matchen. Jag har en känsla som säger mig att Lundqvist kommer stor spela, ett faktum. Sedan kommer Weinhandl göra ett avgörande mål och Murray kommer göra en väldigt avgörande sak, ingen tackling eller så.

Haha, jag har saknat Niklas Wikegård hela turneringen, men Stefan Liv är fan minst lika roliga.
 

240721-323

Blähä.

2008-05-14 @ 14:31:21
image322
Kom precis hem från skolan. Har inte så mycket att säga om denna dag, men än att Karro den underbara var verkligen mycket idag. Med mycket menar så otroligt jävla söt.

Dessutom ägde jag och Sinem på ... att ... leka med den röda saken. (?)


Åkte bussen hem med Natta. Satt då och diskuterade lite serier, speciellt FNL. Älskar den serien!  Det gjorde mig återigen påmind om att det är hockey ikväll! JIPPIE!


Lovade Schalle och Mickis att lägga in alla bilder på bilddagboken, så de kommer dyka upp där.

Har börjat känt ett lätt illamående nu. Tror inte att jag håller på att bli sjuk, men med tanke på Anton och William var det för två veckor sedan och vi var hemma hos dem tre dagar efter de blivit friska och att jag åt mycket idag i skolan så känns det lite riskabelt.

Får väl se hur det blir senare ikväll.

Sista dagen hemma denna skolvecka.

2008-05-14 @ 07:05:41

Min sömnsak (kom inte på ordet)  börjar bli bättre har jag märkt. Har vaknat på det bästa humöret som finns både idag och igår. Det är så underbart att vakna och faktiskt känna mig utvilad och pigg.


240721-321
Idag måste jag verkligen plugga. Jag har tre prov nästa vecka, ett på måndag, ett på onsdag och ett på fredag. Så ska man ju bli bortrövad imorron till östnora.

På fredag är det FOOTLOOSE! Har längtat så efter den dagen, Peter Johansson.


Nej, nu har jag nog lite bråttom.

HAPPINESS!

2008-05-13 @ 21:04:12

ÄNTLIGEN! Äntligen har jag köpt mobilen. Är så glad just nu.

Det underbaraste med det, som verkligen få mig att hoppa av LYCKA är att jag återigen kan ta emot Schalles sms! ÄR SÅ IN I HELVETE GLAD!  


Ska nu duscha och sedan kolla på ett till avsnitt av New Amsterdam. Samtidigt som man leker med mobilen (a)

Tack.

2008-05-13 @ 16:58:16

image189

Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra, vissa stunder. Dvs. fram till mänken, en liten stund på lunchen, scotrumen och vägen hem.


Förmiddagen var nästan ett rent helvete, så segt och tråkigt. På lunchen fick man sällskap av Joey och Oskar. De var även snälla sedan att följa med till centrum, men tvivlar på att det var pga. snällhet. De tiggde nämligen en massa saker. Sedan tog de varsin vaniljmunk (Joey två), halva min sprite och halva min chokladkaka på vägen tillbaka. Men ord kan verkligen inte beskriva min tacksamhet och hur mycket ni räddade mig.


Sedan var man tillbaka i helvetet, spenderade ungefär en timme på att spela kort på iPoden. Hanna kom där ett tag och lös upp tillvaron genom att fälla någon kommentar.

Pedleden var väl helt okej. Gjorde en massa skratt övningar, typ.


Sedan var det scortum, som vanligt en av veckans lektion med mest skratt under. Eleonore härmade töntar och pratade som dem. Sedan förklarade USA krig mot Tyskland, men Tyskland vet inte om det än.

Eftersom Micaela var sjuk så ställde vi upp en bild av henne mot fönster och satt och pekade på henne när vi saknade henne lite grann.


På vägen hem mötte jag Venus, lika glad och söt som alltid.

Ska nu äta lite mat, åka och förhoppningsvis köpa mobilen och sedan plugga.

Schalle, bilderna finns på bilddagboken ;D

Underbara morgon.

2008-05-13 @ 07:10:44

VILKEN UNDERBAR MORGON! Är så utvilad som man kan vara. Gick och la mig kvart i tio igår, och somnade inom en halvtimme.

Karin har nu äntligen skrivit i sin blogg, efter tre månader utan något livstecken överhuvudtaget. Skulle gärna vilja läsa, om jag bara kom ihåg vad den heter.


Är verkligen på ett sådant bra humör idag. Först och främst för att jag sovit så gott och länge. Sen för att det är så underbart väder. En annan orsak är för att Johanna inte ska komma till historian, vilket betyder Ingen redovisning!



 
240721-318

plugg?

2008-05-12 @ 19:20:52

240721-317
Tanken var att man skulle plugga är jag kom hem. Men har nu ända sedan jag kom hem spenderat all tid i sängen  tittandes på tv, första säsongen utav The Big Bang Theory och nu ska jag börja se på New Amsterdam.

Jag orkar verkligen inte plugga. Mamma tror det är pga hockeyn inatt, men jag tror och hoppas lite (vill slippa tältningen på torsdag-fredag) att jag håller på att bli sjuk. Men man får väl se hur det blir med det.


En sak man iaf kan glädjas åt, imorron kommer jag köpa den mobilen. : )

Idag ska jag verkligen lägga mig tidigt.

Programdag@skansen.

2008-05-12 @ 16:35:59

Jag lyckades faktiskt gå upp inatt! Är riktigt stolt över mig. Vaknade av väckarklockan halv ett, gick då upp och såg två perioder med bror. Men efter andra gick vi båda till sängs för att fortsätta kolla där. Jag somnade nästan på direkten och vaknade sedan vid halv fem av Bengt-Åke Gustafsson ljuva stämma.


Mobilen ringde sedan klockan sju, men gick inte upp förens kvart i åtta. Åt frukost, gjorde mig i ordning och åkte sedan till Skogås för att möta upp några från klassen.


240721-316

Skansen var faktiskt rätt så roligt, förutom vädret och de första två timmarna. Gick sedan runt med Johanna, Anna & Challe och tittade på djuren. Challe är verkligen en djurvän. Först blev hon rabies smittad av en älg, sedan blev hon attackerad av en kanadagås. Får inte heller glömma bort att hon var världens player med djuren. Hon försökte strula med tre getter och en påfågel, varav hon bara lyckades med en get. Anna strulade också med en get medan Johanna gjorde något som jag för tillfället inte kommer ihåg. Själv gick jag runt och tittade på alla otroligt gulliga barn som var där idag.

Inte min dag.

2008-05-11 @ 20:27:19

image189

[/] Köpa mobil
[x] Historia
[ ] Fysik
[/] Pedled
[] Svenska



Som Karin sa, detta har verkligen inte varit min dag.

Den började dock hur bra som helst. Vaknade riktigt tidigt så låg kvar
i sängen och mös länge. Sedan gick man upp för att invänta solen
på altan. Började plugga och hann nästan klart med alla historia.
Låg sedan och solade i 40 minuter innan Karin ringde och ville göra
någon slags plugg grej. Hur som helst skulle vi plugga på till klockan tolv (40 minuter) för att sedan ta lunch. Jag tror att jag aldrig jobbat så effektivt som jag gjorde. Blev sedan tvingad att plugga en halvtimma
till.


Efter det messade hon och ville till Farsta. Så jag och pappa var tvungna att stressa iväg till elgiganten för att köpa mobilen. Dom krånglade till det riktigt ordentligt där och min mobilen råkade ut för
ett äventyr som jag hoppas att jag aldrig råkar ut för.

Efter allt krångel slutade det med att det inte blev någon mobilen. De kommer tidigast på tisdag. USCH.

Hämtade upp Karin och åkte till Farsta. Det slutade med ett linne, en klänning och en skjorta. Men ska troligen lämna tillbaka skjortan.

Om det inte hade varit för Karin och hennes Farsta så hade jag faktiskt hunnit med ett eller två kryss till. Men vad gör man inte för den tjejen?


Imorron är det programdag. Vi ska åka till Skansen med den andra NV-klassen. Ska faktiskt bli riktigt kul.  

Ska dessutom gå och lägga mig tidigt idag. Det är hockey inatt, ska upp och kolla på den. : )

Dagens att göra lista.

2008-05-11 @ 09:21:51
[ ] Köpa mobil
[ ] Historia
[ ] Fysik
[ ] Pedled
[ ] Svenska

Har jag tur så hinner jag kanske med två - tre saker.

Har fortfarande svårt att bestämma mig för vilken jag ska köpa. Lila eller grå?

240721-314240721-314

Sverige vs Ryssland

2008-05-10 @ 23:22:47

240721-312
Tittar just nu på hockeyn. Ska inte säga så mycket mer än att jag ÄLSKAR hockey!
Och att Henrik Lundqvist är en gud.

Like only a woman can.

2008-05-10 @ 12:45:53

Älska är ett stakrt ord,
men jag älskar verkligen Brians röst.

RMK&co.

2008-05-10 @ 11:38:23

Precis som jag förutspådde så har jag träningsvärk i hela benen. Och precis som jag förutspådde så vill jag nu köpa W380i.  Snacka om att man känner sig själv bra.


Var med Karin igår. Precis som vanligt så var det ... nästan mentalsjukhus varning. Vi båda var extremt trötta vilket kanske inte var så jätte bra vid alla stunder. Dessutom kände jag av att jag hade vätskebrist hela kvällen, men orkade inte göra något åt det.  
Det roliga är att varje gång man är hemma hos Karin så hittar man alltid så roliga saker. Igår fann vi tex. legot som vi brukade leka med.


240721-311
Min kamera suger verkligen ...

Idag ska man till Johanna och plugga historia. Vi och Micham hade en redovisning i tisdags, men eftersom ingen var klar sköt vi fram allt en vecka.

Men nu ska jag ut och sola ett litet tag. : )

HJÄLP!

2008-05-09 @ 19:43:26

Nu kommer information som kommer få intresseklubben att hoppa av lycka. Jag har haft på mig fyra olika uppsättningar av kläder idag.  

Som sagt så åkte jag iväg för att kolla på mobiler tidigare. Den mobilen som ville köpa var låst hos telia och att köpa den olåst skulle kosta alldeles för mycket enligt mig. Så istället hittade jag två andra mobiler som jag inte kan välja mellan.
Så med andra ord, jag behöver hjälp!

Sony Ericsson W380i
Sony Ericsson W610i

Den här köpa ny mobilen operationen har blivit för jobbig.
Aja, ska åka till Karin nu. Nås på mobilen.

Stackars JB!

2008-05-09 @ 17:54:44

Har precis gjort mig i ordning efter 2½ timma på mossen. För som inte vet vad det är så är det en fotbollsplan som ligger på en platå, som alltid har mest, längst och varmast sol lysande på sig.


image310

Kom för sent till fysiken imorse, inte alls med flit. Kommer troligen låta sjuk nu, men den lektionen var ganska intressant enligt min mening. Sedan hade vi engelska, fick då reda på vårat betyg på NP. Jag fick VG, helt okej.

Sen skulle vi hålla våran egna pedled lektion, vilket betydde fotboll. Jag tyckte att det gick skit, och därför blev jag väldigt förvånad när fick ett VG+ på lektionen. Är riktigt stolt.

Efter det hade vi idrott där vi fick öva på våran springteknik. Tänkte vara med Hanna en stund efteråt, men hon drog innan jag slutade. Så istället gick jag och Johanna till centrum och köpte en 50cl flaska vatten. Drack upp den på fem minuter.


Ska nu iväg och förhoppningsvis köpa en ny mobil. : )

Karin&Challe.

2008-05-08 @ 20:06:03

240721-308

Jag är mig själv igen.

2008-05-08 @ 18:12:10

Ska sammanfatta denna dag väldigt kort.

NP i matte B, gick okej. Lunch i Farsta med Johanna. Lååång fysik lektion (55 minuter). En riktigt tråkig scortumlektion, vi gick inom prästers olika klädsel.
Den här dagen har verkligen varit underbar. Allt har varit precis som det brukar. Med andra ord, jag har inte varit extra snäll mot någon. :)

Måste bara berätta om en händelse som gjorde mig så oerhört glad. Läste Michams blogg, såg då att jag fanns med som en av länkarna till andra bloggar.


Ska nu iväg och kolla efter en mobil och sedan ska man hem och titta på hockeyn. Är så otroligt glad över att jag inte har något tills imorron.


image307
Din lilla sötunge.

NP.

2008-05-08 @ 07:51:37

Vaknade med ett leende på läpparna (Mingis style). Anledningen till var att jag förstod att idag skulle allt vara precis som vanligt. Idag behöver jag inte tänka mig för innan jag säger något till någon, överhuvudtaget. Idag får jag vara hur dum jag vill, mot vem jag vill. Fats ska kanske vara lite snäll mot Johanna, känns som jag tog ut allt på henne igår istället för på Karin.


Hur som helst är det nationella idag. Kan meddela att Karin är så taggad och sugen på att göra detta prov som kan vara. Den tönten. För att vara ärlig är jag mer nervös inför scortum förhöret. Hur man nu kan vara det.

Shit, vad snabbt klockan går.

Måste hitta miniräknaren!

Imitations guden

2008-05-07 @ 21:58:31

image189

HAHAHAHA, tror att det här är tretionde gången på tio minuer som jag lyssnar på Johans imitation av Karins skratt. Så klockrent! Kan inte sluta skratta åt det.


Usch, imorron är det nationella. Även om det känns som jag kan det nu, så vet jag att jag imorron kommer få världens ångest efter provet.
Dessutom har vi scortum läxa tills imorron, tack vare Micaela Hamrin, och jag har inte ens tittat på det än. Nästa scortum lektion ska jag ta med mig en påse som jag kan sätta på huvudet. Så jag inte kan se hennes hundvalps ögon som hon får när hon försöker övertala mig till något.


För övrigt kan jag berätta att jag är riktigt stolt över mig själv. Bestämde mig imorse för att jag idag skulle vara snäll mot Karin, något som jag helt oväntat faktiskt lyckats med. Har under dagen kommit på mig själv flera gånger när jag kommit in på mitt sanna jag, men har i sista stunden ändrat mitt ordval till något ... snällare.
(Åter igen, tack Karin!)


 

Som avslutning för detta inlägg och bloggandet idag vill jag bara säga:

Schalle jag saknar dig, jätte mycket.


Ali <3 Bali.

y=kx+m

2008-05-07 @ 19:01:49

Har räknat matte sedan jag kom hem. Känner mig faktiskt ganska välförberedd inför nationella imorron. Hoppas bara att det kommer gå så bra som det känns som just nu.

Ska nu ägna den närmaste tiden åt hockey. Måste bara påpeka att jag fortfarande är arg och förvånad över hur man kan ha hockey VM på tv utan Niklas Wikegård som kommentator. Han och hockey, är en oslagbar kombination.


För övrigt var det ännu en underbar skoldag. En massa skratt och trams för mig och Johanna, vilket börjar bli en vana.
Hade troligen även den roligaste fysiklektionen någonsin idag! Haha, tack Karro, Sinem ... och Johanna.


image305

Dagens goda gärning gjordes av Karin.
Dagens citat sades av Johanna, "Men jag är ju smart!"
Dagens patetiska information,  mamma.com



Är hur glad som helst just nu. Hittade precis Niklas Wikegårds blogg!

I don't ever see the day that I won't catch you when you fall.

2008-05-07 @ 07:48:45
image304

Sometimes I feel like, the world is against me.
The sound of your voice, baby thats what saves me.
When we're together, I feel so invincible.

Jag ber om ursäkt.

2008-05-06 @ 22:08:02

Jag vet att min blogg på den senaste tiden har blivit så upprepande och tråkigare än tidigare. Men vi (jag) har haft så sjukt mycket i plugget på den senaste tiden. Vilket jag även kommer ha i den närmaste framtiden.

Men lovar att när dessa två närmaste veckorna är över ska jag försöka hitta på roligare samtalsämnen än hur min skoldag/pluggande varit idag. Fram tills dess får ni helt enkelt stå ut.


Nu måste jag nog börja mig i ordning. Mormor och jag bestämde att vi skulle träffas på Anton och Williams tomt ikväll vid midnatt för att hoppa på deras studsmatta. Måste knuta ihop lakan nu så jag kan klättra ut genom fönstret för att inte riskera att bli upptäckt av pappa.

Tror även att jag ska ta med mig en picknick korg.


image302 image303

Underbara tisdag!

2008-05-06 @ 20:29:24

Idag var det riktigt underbart i skolan. Egentligen så hade ingen riktiga lektioner förens efter lunchen, men alla i klassen var där iaf.
Dagen spenderades mest med Johanna och bestod av en massa berättade historier från våra liv. Kan säga att Jennies sanna jag kom fram i flera utav de historierna.

Snacka om att jag skrattade, fick reda på en hel roliga saker om Johanna. Varje gång vi snackar om sånna saker tycker jag att vi bara verkar ha mer och mer gemensamt.


image301

Sen hade vi en jätte rolig pedled lektion som Emelie och Tess höll i. Efter det spenderade jag lite med Schalle innan Scortumen. Saknar den tjejen.

Sedan var det dags för scortum. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men fan vad jag har saknat de lektionerna. (Nej, jag är inte sjuk). Helt ärligt, jag, Micham och Eleonore har så sjukt roligt på de lektionerna. Så Micham och jag bestämde att vi nästa år ska träffas en timma innan skolan på tisdagarna.


Sen hade man bråttom hem. Fick räkna matte i en halvtimma, slänga i sig maten för att sedan åka till William och gratta honom. Lillkillen fyllde nämligen 8 år idag.

Nu ska jag duscha och sån skit och bara ta det lugnt.

Bara 5 veckor kvar!

2008-05-05 @ 20:11:37

Har nu räknat matte oavbrutet i två timmar, kan säga att det inte gjort mig klokare inom det området. Har inte ens börjat med fysiken, kommer troligen inte göra det imorron heller. Vilket betyder att det kommer inte ske förens på onsdag, alldeles för sent.

Just nu är jag så jävla trött så jag sitter och fryser. Men det är iaf lite positivt på ett sätt. Hade planer på att gå och lägga mig tidigt så jag kunde orka upp och se hockeymatchen inatt. Var orolig att jag inte skulle kunna somna, men det verkar ju inte vara något större problem nu.


image300

Fan vad jag önskar att den här veckan vore över. Det är bara för mycket just nu i skolan och det går inte att vända allt till något positivt. Dessutom innehåller nästa vecka en händelse som jag verkligen har längtat efter. Footloose på fredag, Peter Johansson!


Ska väl försöka ge mig på fysiken nu...

För mycket plugg!

2008-05-05 @ 17:28:38

Vad skönt det var att äntligen få sitta ner. Känns som man är i himlen.

Lyssnar just nu på Us against the world, har fallit för den låten på nytt.


Har så sjukt mycket plugga den här veckan att jag har lust att börja gråta.

Den här dagen var lika underbar som alla andra dagar. Johanna och jag var hel tokiga ett på svenskan imorse.

Efter lunchen hade vi spanska, som faktiskt var rolig idag. Inte bara för att jag och Micham satt och var i våran lilla egna värld, utan för uppgiften vi gjorde idag var både lätt och rolig. Matten var som vanligt och sedan hade vi engelska. Vi fick spela upp en konversation i små grupper.

Sedan var det matteprov, som jag inte har någon lust att kommentera. Har verkligen ingen aning om hur det gick på det.


240721-299
Johanna, Casimir, jag & Anna.

Ska nu skicka in svenskan och sedan räkna matte/fysik.

Us against the world

2008-05-04 @ 21:23:07

Jag älskar den här videon.

Schooltrött.

2008-05-04 @ 16:17:58

Jag har märkt på den senaste tiden att jag har blivit så jävla skoltrött. Det är riktigt hemskt. Jag har aldrig någonsin tidigare varit det. Eller visst har jag velat haft lov och så, men jag har aldrig varit skoltrött på riktigt. Det är jag nu iaf. Har tre prov den här veckan och jag har bara pluggat till ett. Har 5 inlämningar som måste lämnas in senast imorron, har bara gjort två av dem. Sen ligger jag efter mer än en vecka i matten.

Jag har verkligen ingen lust eller ork för skolan längre.


image301 image300

Städade nyss garderoben. Hitta två riktigt fin fina tröjor. :)

Ska titta på fotbollen nu.

Clear eyes, full hearts, CAN'T LOSE!

2008-05-04 @ 12:16:12
image296

Har precis tittat klart på alla säsonger av FNL ... alla två.

Ska nu resten av dagen ägna mig åt matte och svenska, kanske lite fysik också om jag orkar. Jag har inte pluggat ett jävla skit inför fysikprovet, och jag har inte heller gjort en endaste uppgift i boken någonsin heller.

Jag tror också att vi har historia redovisning på tisdag, och vi har inte ens börjat med det.

Aja, nu måste jag börja vakna till liv.

Skriver senare.

Minnen!

2008-05-03 @ 23:17:49

You know, I really love you.

2008-05-02 @ 22:26:27
image295

När han är som bäst.

2008-05-01 @ 20:02:38

Inlägg på Karins begäran.

2008-05-01 @ 19:33:42

Detta inlägg är tillägnat till Karin Mongot Stördsson, eftersom hon vill ha något att läsa.

Ska börja med att säga att jag har absolut inget att skriva om. Sedan ska jag även säga till dig Karin, tänk vilken underbar VÄN jag är. Släpper allt som jag håller på med bara för att du bad mig. (Tro inte att det har något och göra med att du är bäst eller något liknande).


image294
"Nej jag bara skojja. Jenny, du vet att jag är mongot i våran relation"

Med önskemål från Karin så ska jag skriva om våran, som hon uttryckte sig med, "speciella relation".

Alla människor som känner mig eller de som någon överhuvudtaget pratat med mig vet att jag hela fäller kommentarer om Karin. Kommentarer som kan låta nedtryckande. Det kan vara allt ifrån "nu var du nästan lika dum som Karin" till "Jävla Karin" (vilket är ett annat ord för scortum).

Som sagt kan dessa kommentarer låta nedtryckande, men tro mig det är de inte.

Varje gång jag och Karin träffas så försöker hon ge igen ... på hennes speciella sätt. Antingen så försöker hon genom att copy alla andra, eller så kommer med sådana löjliga kommentarer som till och med barnen på dagis skulle hånat henne för.

Med andra ord, Karin är väldigt patetisk och pinsam. Hon är egentligen ideal clownen, utan att ens försöka.


Nu kanske ni alla ställer er frågan varför jag är vän med henne. Nu är det väl dags för mig att komma med alla dessa smarta väl igenomtänkta  argument om varför. Men faktum är att det bara krävs tre ord som svar till den frågan: Det är Karin.

Det finns ingen annan människa på denna jord som ens är i närheten av henne. Hon är så jävla underbar på alla sätt. Hon kan alltid få en att le, hur dåligt man än mår. Dessutom finns det ingen annan människa som man kan skratta så mycket åt som hon.

En chockerande händelse.

2008-05-01 @ 10:54:46

Ska nu ta och skryta lite om två händelser som skedde igår.

Den första var att jag gjorde klart poesi uppgiften och Alexandre Dumas saken. Är också rätt så stolt över min dikt som jag skrev.

Den andra händelsen var att jag igår offrade mig för Anna. Jag sa till Karro att hon skulle kasta en penna på mig, istället för att kasta den på Anna. Det gjorde jag enbart för att vara snäll, trots att det inte var snällmåndag eller snällonsdag! (kan säga att jag själv blev väldigt chockad när jag sa de orden). Jag lovar, det var utan någon som helst baktanke!

Det värsta av allt var att Karro verkligen kastade pennan på mig sen. Men vad gör man inte för lilla Anna?


image293

Är på riktigt bra humör just nu. Har precis fixat klart min ram och farfar och farbror är nu. Ska väl gå ut till köket och vara lite social nu.