Äntligen hemma i säkerhet!

2011-08-08 @ 18:20:19

Alla flickor vet hur det är att uppleva en dag då allt känns fel. Man kliver upp på morgonen och vartenda litet plagg man kan finna eller komma att tänka på känns helt fel. Antingen sitter det fel, känns fel, matchar inte eller så känner man sig inte bekväm i det, och då har man bara hunnit till kläderna. Sedan är det skor, väska och hår som ska fixas. Jag hade en sådan dag, inget kändes bra överhuvudtaget och då skulle man dessutom in till stan. Som tur var fick Rohie det att kännas lite bättre genom att säga något som menade motsatsen när vi möttes utan att jag ens hunnit berätta om min dag. Innan hon dök upp blev man dessutom på lite bättre humör då man stod och pratade med en främmande man och hans otroligt gulliga son i barnvagnen. Den lilla killen verkade finna det oerhört roande att han lyckades charma en äldre flicka med sitt leende.

 

Inne i stan shoppade man loss och spenderade hela 79 kronor på kläder. Rohie fann det hon skulle ha och jag föll pladask för HM och deras herrkollektion. Skojar inte när jag säger att jag önskar att jag vore kille denna höst. Varför ska de få alla fina kläder? Jag vill också springa runt i klarblåa kläder!

Tycker det är ganska komiskt att jag igår, efter att min mobil åkt i golvet för säkert sjätte gången under en dag, upplyste Emma och Johanna om jag fann det konstigt hur alla klagar på iPhones. Att de varken är stöttåliga eller vattentåliga medan min mobil åkt i golvet en miljon gånger utan att krångla. Sekunderna efter började den för första gången krångla och har gjort så sedan dess. Ibland vore livet så mycket bättre om man bara höll tyst.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback