Du är min vän, den jag tycker om

2010-03-31 @ 23:35:46


Jag finner inga ord. Jonna, du är oslagbar och jag älskar dig.

outfit den 12/4

2010-03-30 @ 22:23:40


Detta är vad man har att leva upp till

1433 dagar kvar

2010-03-30 @ 22:21:06

Fick ingen ordentligt sömn idag heller, väcktes av pappa imorse och hade då lyckats försova mig med mer än en halvtimme, vilket är panik för mig. Fick stressa till skolan där vi hade foto. Varken jag eller Karro orkade med lektionen och speciellt inte analysera bilder. Istället satt vi och kom på det bästa film manuset någonsin. lovar att våran film skulle få minst fem Oscars! Vi kom t.o.m. på vilka skådespelare som våra roller var som klippt och skurna för. Resten av lektionen höll vi oss undan med ursäkten att vi redigerade bilder.
Ingen kommuniktaiotn idag, istället var det konsert i aulan och på kriminologin fick vi besöka en brottsplats som våra lärare så gulligt i scensatt.

Direkt hem och hjälpa Cracky med matten, efter det gav vi oss ut på en s.k. stalkerjakt. Lite pinsamt, men ändå inte. JIPPIE, CPLYCKA MÜNCHEN KVITTERADE PRECIS! Blev sedan middag med en oerhört vacker utsikt. Vi åkte sedan hem till fröknarna där vi äntligen kom på tema och klädsel till Jonnas stuidentskiva. Ska bli shopping på måndag, ser verkligen framemot det.

Älskade verkligen Jonnas kommentar idag när jag skulle yttra min mening om Mats Alm. Så jävla rätt och hemskt.
"Inget jävla psykologsnack nu!"
//Jenny

1434 dagar kvar

2010-03-29 @ 23:16:19
Seriöst, vilken jacka har ingen inneficka?
Imorse när jag vaknde och i stort sätt hela dagen så lovade jag mig själv att lägga mig tidigt, men försökte även inse att det aldrig skulle ske. Nu sitter jag här igen och inte så värst trött, kommer väl bli ont om sömn inatt igen. Skyller det på endorfinerna som frilöstes efter dagens joggingrunda. Har gjort en hel del på projektarbetet idag, är jävligt effektiv om jag bara vill. Vilket bara är skönt, vill ha så lite plugg som möjligt till påsklovet. Dels för jag vill ha lov, men även för att jag misstänker att ett par systrar som ska bli onämnda i detta sammanhang kommer lyckas vrida på mitt dygn en hel del. Det brukar bli så av någon anledning.

Sitter nu och pratar med Cindy angående att ha Jonna som en slav i en hel månad, tro mig det är hon skyldig oss. Har lite lätt panik inför Jonnas studentskiav som är måndagen efter påsklovet, vi har ännu inte kommit på något tema. Men har fått löftet att det ska lösa sig imorron när man ska agera mattehjälp.
Nej, nu tror jag att John Blund knackar på fönstret.
//Jenny

studying - dying what's the difference?

2010-03-28 @ 22:16:10
Plugghjälp, de är det man blivit känd som nu. Man får väl ta det som en komplimang, det borde ju betyda att man anses vara lite smart med rätt så hyggliga åsikter. Nu blev det dock inte mycket plugg när man red på sin ädla röda springare till Jonna. Istället blev det planering inför sommaren och campingen. Nu är man iaf uppbokad vecka 30.
Ska nu lägga in bilder man fick från Jonna. Är bilder som jag velat ha hur länge som helt, men snåljåpen har inte delat med sig. vet visserligen inte vilka bilder det är, eftersom hon la in dem. Vem vet, kanske får världens chock när man ser en massa andra saker liggandes på minneskortet.
//Jenny

Dean Winchester is well-fed

2010-03-28 @ 12:33:37


Att titta på My bloody valentine samtidigt som man äter frukot är inget jag rekomenderar. Och om man nu råkar hama i den sitsen så ska man inte börja äta igen för att man tror att det är lugnt, tro mig det blir äckligt igen.
Ska snart hoppa in i dsuchen, efter det blir det förhoppningsvis Friday night lights och sedan lite Scooby Doo. Älskar verkligen den teckande filmerna, de andra är inte så mycket att hurra för.
//Jenny

1434 dagar kvar

2010-03-28 @ 10:44:22
Så var man i samma sits igen. Är i stort behov av en serie som man kan kolla igenom bara för att fördriva tiden. Tittade på alla avsnitt av The vampires diaries igår, och nu måste man vänta en hel vecka innan man kan kolla på nästa avsnitt. Är osäker på om man ska börja på en ny serie, med flera säsonger, eller om man ska fortsätta kolla på en annan som man lämnade när den tog slut. Dexter skulle vara ett bra alternativ, men även Friday nihgt lights. Orkar inte med någon mer komedi, det är så svår och jobbiga att följa på det viset.

Hade planer på att springa idag, men eftersom mitt högerlår är som det är efter sin skada för snart tre år sedan så säger den nej med stora bokstäver. Så ingen löpning idag inte. Istället blir det lite matte med pappi när han senare kommer hem från sin tennis och jag lär väl kasta mig in i någon halv b serie. Låter som en riktigt mysig söndag.
//Jenny

inte glad

2010-03-26 @ 21:25:07

Jag är arg .... mormor vann MINA pengar! MINA pengar!

1436 dagar kvar

2010-03-26 @ 19:54:58


Gårdagens våfflor och sällskap var precis som väntat, jätte mysigt! Tackar så mycket för allting! Efter middagen lämnades jag och lilla Cracky för att pyssla lite, blev en hel misslyckande i både korsord och soduko. Sedan började vi filosofera i stora kontroversiella frågor utan några större framgångar. Vad vi faktiskt lyckades med var att skapa låtar, eller jag lyckades iaf. Fick dessutom den finaste presenten ever igår som premiär används idag, just nu. Man tackar så mycket Mr. United!

Dagen till ära var det kommunikation i skolan, en timme och 15 minuter senare var man klar med skolan och åkte hem. Blev inte mycket andrum eftersom det var bara att hoppa in i bilen och åka på en vild och galen jakt efter vissa saker. Kom senare hem med det som skulle inhandlades plus lite andra roligheter. Har sedan dess ägnat mig åt både The vampire diaries och hockeyn. En helt okej serie som fördiver tiden rätt så bra utan någon större ansträngning.
Nu verkar det som andra perioden börjar snart.
//Jenny

Isoleringen är min bästa vän

2010-03-25 @ 17:27:25
Jippie, nu har man skaffat sig ytterligare en serie som man kan titta på för att fördriva tiden.
Ska snart åka till AH för att svulla i min våfflor, kommer troligen blir riktigt trevligt. Nej, jag vet att det kommer bli det. Shoppingrundan idag gick både bra och dåligt. Det allra roligaste var att man hittade min eventuella studentklänning, vilket är skrämmande nära idealklänningen!
Nu ringde fröken Jonna Ah och meddelade att om 7 minuter rullar en taxi in på återvändsgränden. Bör väl smala ihop det sista nu, annars blir det inge glada miner.
//Jenny

1437 dagar kvar

2010-03-25 @ 09:33:59
Det är just såna spelare som man älskar.
Dålig uppdatering, har ännu inte fått någon utskällning men av rädsla för ett riktigt åskväder så skriver jag några meningslösa radera här. Tisdagen spenderades medd Jonna, blev film. Såg New moon för första gången. Gårdagen var ganska härlig. Började med en idrottslektion jag och Johanna höll. Kändes som allt och då menar jag precis allt gick fel. Men när det var dags för feedbacken sa en kille från andra klassen att det var den rolgaste lektionen på hela året.
Efter skolan träffade man Jonna, tanken var att vi skulle ta en promenad men istället satt vi och lagrade fett framför tv:n. Min favorit vann på top model, det är inte illa det. sedan tog vi en snabbis till Farsta där det inhandalde lite grejor. Jag köpte nya hörlurar, fick sedan skjuts hem där man stressade för att hinna bli klar på en halvtimme. Sedan var det kalas hos mormor och morfar.

Idag ska jag och mammi åka och shoppa lite grann, har sedan på kvällen blivit inbjuden till AH på våfflor, mys!
//Jenny

Kjellgurun

2010-03-22 @ 20:11:47


Jag älskar verkligen Kjell, han så underbart mobbad och töntig.
Ett riktigt litet charmtroll.

31 mars 2010

2010-03-22 @ 20:07:04

Jag ser verkligen framemot den dagen samtdigt som jag inte gör det. Jag trodde att matcherna mot United och Chelsea i PL var de värsta, men toppmatcherna i CL slår verkligen allt! Det finns roligare, mer spännande eller underhållande i hela fotbollsvärlden än Champions leauge.

Det är ganska konstigt hur lag som man annars ratar på en halvsekund helt plötsligt kan bli hur spännande och roligt som helst att titta på.
Hur som helst, Arsenal - Barcelona kommer ett riktigt bra möte, det tvivlar jag inte en sekund på. Och förhoppningsvis så kommer man vara riktigt lycklig efter det.
//Jenny

Glädjebesked på hög nivå!

2010-03-22 @ 10:38:07

1440 dagar kvar

2010-03-22 @ 10:23:03
Det är inte okej! Inte ens lite okej överhuvudtaget.

När jag var ute och vandrade i det tillfälligt kalla och ganska dystra området jag bor i igår så slog någonting mig. Om jag får göra det jag vill i framtiden så kommer jag bli riktigt nördig och jobbig. Så nördig och jobbig att folk kommer ta avstånd från mig. Illa, hur ska man nu priotera saker och ting?
Är nu hemma efter dagens enda lektion. Ska dock snart iväg och räkna matte med Natta och G. Fick tillbaka proven idag på kriminologin. Vilket var ett glattbesked, fick det betyg man ville. Nu är det bara en inlämning kvar i den kursen, vilket vanligtvis är min starka sida. Dessutom är det en valfri fördjupning, vilket bara gör det ännu bättre.

Ska nu ta och äta lite lunch, efter det blir det kanske lite projektarbete eller en snabbis till Belladonnabukten.
//Jenny

Oh horrible day!

2010-03-21 @ 18:31:47
1 ,2, 3 och sen är allt borta. BULLSHIT! Tänk om det ändå var så, istället isoleras det någonstans och ploppar upp vid ett senare tillfälle då ordet överreagera är det minsta man kan säga. Ska bli spännande och se när utloppet sker denna gång.

Tänka sig att något som egentligen borde få en på bra humör fick det att vända så tvärt. Det fick iaf mig att inse ytterligare en gång vart en liten, men samtidigt stor del till problemet ligger. Måste verkligen göra något åt det.
Fick uppleva en ny känsla idag, vilket var ... en upplevese. Påminner om det man fick genomgå för snart tre år sedan.
Aja, imorron är det en annan dag, det är helt enklet så man får tänka.
//Jenny

1441 dagar kvar

2010-03-21 @ 13:50:10
Känns lagom kul att min brors kompisar har sett mig i mina värsta stunder. men, men man får väl helt enkelt bjuda på det.
För den smarta och Johanna kan man nog lätt lista ut vad jag gjort i ungefär två dagars tid. Nördat mig som vanligt, men denna gång med sims. Fattar inte hur man kan bli så lost och frånkopplad av det där spelet. Förhoppningsvis tröttnar jag snart på det. Det är verkligen inte bra, varken för mig eller studierna att sitta med det varje ledig stund.

Var duktig nyss och räknade matte, gick bra. Fram tills consinus satsen, då fattade jag noll. Kommer ihåg att jag hade problem med principen i höstas också, men allt lossnade efter några tal. Så måste nu vänta på att pappi ska komma hem så han kan hjälpa mig. Då blir han nog glad. Han bad mig nästan för någon timme sedan att be honom om hjälp, med anledningen "Jag vill lära mig något nytt, det är roligt". Det är inte kul att lära sig matte.
//Jenny

I'm ready

2010-03-19 @ 18:14:54
Har väntat på den här stunden sedan början av sommaren, och nu är den äntligen här!
Jag är nu redo att försvinna in i den värld som alltid lyckas fängsla mig och koppla bort mig från det verklige livet. jag är redo att börja spela det spelet som gör mig så oerhört nördig att det inte ens är roligt. Har spenderat de senaste timmarna att installera det, och nu ätnligen kan jag ta det sista steget. Kommer ta en paus från livet och alla annat. Nu ska man fan spela sims!
//Jenny

1443 dagar kvar

2010-03-19 @ 15:25:45

Håller på att föra över allt som finns å DVD-skivor till datorn. Snart har man allt på sin rätta plats. Ska sedan installera The sims. Gick upp en timme tidigare imorse för att gå på morgonprommenad med Jonna. Var riktigt mysigt och uppfriskande. Kändes sig hur duktig som helst. dessutom är Jonna så en sådan gullig vän. Fick sedan skjuts till skolan, där kommunikationen väntade. Som vanligt på fredagslektionerna så fick vi en uppgift som vi skulle gå iväg och jobba med. Lyckligtvis hade både jag och Karrå redan gjort den, så vi satte igång med projektarbetet på en gång. Vi hann klart med spelplanen så nu är det inte mycket kvar att göra.

Blev sedan hämtad av mammi, som tack så lagade jag lunch så fort vi kommit hem. Har sedan dess hållt på med min dator. Har varit jätte trött idag efter prommenaden. Vet inte riktigt om jag fick för lite sömn inatt eller om det beror på att prommenaden var alldeles för krävande.
Blir en lugn kväll för mig med andra ord. Inga drickande, förutom cola drickande såklart.
//Jenny

ETT MÅSTE FÖR ALLA BARN!

2010-03-18 @ 20:37:40

Lägg märke till Närke!

2010-03-18 @ 20:03:52
Höll på att dö av garv när jag först hörde det uttrycket, blev bara ännu värre när jag sedan fick höra att det var deras slogan. Kom igen, ni gör det bara för enkelt!
Hockey är bra underbart, har så många minnen från den här tiden av året som jag håller så varmt. Kommer ihåg känslan såväl när man satt hemma hos mormor och morfar och tittade på hockeyn och hoppades så inerligt att man skulle vinna pengarna. Nu får man itsället sitta hemma och hoppas på ett litet tillkost inom ekonomin.

Har varit hur duktig som helst idag, är så stolt över mig själv. Sitter just nu och längtar till morgondagen. Ska upp tidigare imorron för att gå på en morgonpromenad med Jonna. Sedan ska man till skolan och gå på fredagens enda lektion. Efter det ska spelplanen äntligen bli klar och desista korten ska lamineras in. Känns så oerhört skönt! Jag och Karrå har dessutom äntligen hittat våra flak kläder, vi kommer vara så fina om några månader!
//Jenny

1444 dagar kvar

2010-03-18 @ 12:47:02
Jag hatar verkligen förkylningar. De är alldeles för mesiga för att anse att man är sjuk, men de är alldeles för jobbiga för att man ska orka med allt. Sov idag elva timmar, vilket vanligtvis för mig är helt omöjligt. Om jag nu inte hoppat över ett dygns sömn. Fuick sedan nästan med detsamma fixa lunchen, vilket var frukost för mig. Har ännu inte börjat med pluggandet. Ska göra det om två minuter. Har fyra saker inom utbildningsfacket som ska göras idag. Skoj, skoj! Ska bara blicka framåt mot kvällen, för idag drar slutspelet igång. LYCKA!
//Jenny

usch och blä!

2010-03-17 @ 22:44:24
BLÄ!
Har suttit med projetarbetet ett bra tag nu, det tar verkligen mycket energi av en. Ska alldeles snart börja mig iordning för sängen. Väntar och hoppas på att Karin ska svara på mitt sms, den där knäppgöken kan verkligen gör mig orolig och fundersam. Är verkligen dödstrött nu, men tyvärr så krävs det lite energi även för att lägga sig. Det är just det man sitter och samlar på sig nu.

Imorron är det ingen skola eller matte för min del. Vilket betyder att man är ledig. Dock har jag en massa skolarbeten att göra så kommer vara sysselsatt hela dagen imorron. Men kommer ändå vara grymt skönt att vara hemma hela dagen och inte behöva gå ut. Bara sitta inne och mysa. Har desustom lovat pappa att stå för morgondagens lunch och middag, så de tblir en liten utmaning för mig.
//Jenny

Kjelleman äger!

2010-03-17 @ 20:03:39

1445 dagar kvar

2010-03-17 @ 10:44:53


Usch, har religionsprov idag. BLÄ!
Ska snart börja vandra ut till bussen. Blev ingen idrott för mig och Johanna idag, men vi belöst oss för att ta en tidigare buss till sklan så vi verkligen hinner till provet, och för att kanske äta lite lunch i skolan. Om den nu är ätbar. Så den enda lektionen man har idag är ett äckligt prov som jag allra helst hade haft förra veckan, men man kan ju inte alltid få som man vill. Ska efter provet sitta kvar med Natta ett tag och räkna matte, det ser man verkligen framemot. Sedan ska man hem och jobba med projektarbetet. Tänka hur man lyckas få ens dag att låta så deprimerande och tråkig.

Morgondagen ser inte så mycket bättre ut heller. Mattehjälp och sedan ska man hem och skriva kommunikationen som ska in på fredag. Roligt, roligt. Aja, man en dag och en vecka i taget. Snart är allt över, och då blir det lite roligare. Är fortfarande sjukt glad över min dator och att jag fått tillbaka både iTunes och min iPod, men vågar knappt installera nya saker elelr föra över allt gammalt till den. Har dessutom beslutångest vad det gäller tagentbordet och musen. Vilka problem dagens ungdomar har ... Kan också glädjas åt att imorron börjar slutspelet!
//Jenny

1446 dagar kvar

2010-03-16 @ 18:55:07
Bara för att Johanna påpekade det idag så bjuder jag på en låt.


projektarbete i skolan idag. Vi hann emd en hel del och helt plötligt känns det hur bra som helst. Vi har gjort en riktigt fin spelplan som ännu inte är helt klar, dessutom har vi en låda som är så jävla fin så det är helt sjukt. Är så stolt över oss.
Åkte hem till Johanna en liten stund sedan för att fixa idrotten. Blev en massa barnprogram dessutom. Sitter nu hemma och ska snart göra något som jag borde ha gjort för länge sedan. Nämligen plugga till religionsprivet imororn. Har inte haft någon ork eller lust. kunde allt redan förra veckan, men ska försäkrighetens skull kolla igenom det ännu en gång.

Nu kom mormor och morfar med min nya tv-bänk!
//Jenny

The new shit!

2010-03-15 @ 21:33:18


Duckbutt
& Då föredrar jag Cindy's bajs

1447 dagar kvar

2010-03-15 @ 21:24:43

Under de senaste dagarna har det skett en hel del förändringar, precis som lilla Cracky spådde igår. Gårdagen spenderades på så vis att far och jag åkte för att köpa lamineringsfickor, vi kom hem med det, galgar, CD-väska och en ny dator till mig. Är fortfarande helt till mig av lycka. Den fungerar, den är min, allt går så sjukt mycket snabbare, den är knäpptyst och den är min! Dessutom är den, enligt datorexperter, sjukt bra. Vilket alltid är ett litet extra plus. Har dock inte haft tid att installera saker. Åkte hem till Jonna och cindy igår för att göra insturktionsvideon som jag spyr på.
Idag var det skola, mattehjälp och sedan över till Jonna och Cindy. Det blev promenad och en massa mys, som vanligt. Skulle egtnligen åkt hem och pluggat, men precis som alltid när man är med dessa fröknar så springer tiden bara ibäg och när man äntligen inser det så är det alldeles för sent eller så har man alldeles för kul för att avbryta saker och ting. Med andra ord är det farligt att spendera tid med dem, men fy sjuttsingen vad skoj det är!

Ska väl föröska leta upp iTunes nu, så man äntligen kan lyssna på iPoden igen! har dessutom en miljon saker att föra över till datorn, om jag nu vågar det. Vill inte fucka upp den.
//Jenny

It cuts me like a knife

2010-03-13 @ 22:20:30


I mina ögon är detta vinnaren.

Jag tycker det alltid är lika fascinerande att se vem som vinner melodifestvialen. Det är alltid lika svårt att förutse det och man blir alltid lika chockad. Fast i år berodde det inte på att den som vann var ett dåligt bidrag. Nej, i år verkar det som det var sjukt jämnt. Är som sagt iaf glad över att Timotej inte vann.

Väntar nu på att klockan ska slå halv, då är det kälkhockey. Har aldrig sett det så det ska bli riktigt kul.
//Jenny

1449 dagar kvar

2010-03-13 @ 15:21:57

Jag är så jäkla trött på människor som är egocentriska, själviska med en krydda av dubbelmoral. Ska bli skönt att slippa dessa människor. Ska bli så skönt att ätnligen kunna lämna dem bakom sig och sedan umgås bara med de människorna man vill umgås med.
Har jobbat med projektarbetet hela dagen, ska jobba ännu mer senare idag. Ska äntligen börja med laminerringen. Har tröttnat riktigt rejält på det, men nu är det inte långt kvar. Ska snart börja med kommunikationen, ska gå igenom den lite grann så det inte bli ett tredagars projekt nästa vecka. Har verkligen ingen lust eller ork, vilket inte beror så på att man är skoltrött utan helt andra saker. Är så förbannad på hela skolgången och dess uppbyggnad. Fattar hur folk som fattar beslut om detta tänker. 


Bara tänka positivt, se framemot fotbollen och hoppas att vi får in den kanalen.
//Jenny  

I will try again, if that doesn't work I will cry

2010-03-12 @ 23:14:34
Usch, min vad väeker så in i helvete och jag har ingen aning om varför. Är dessutom dödstrött. Sitter och samlar orken och energin för att kunna göra sig i ordning för sängen. Men om jag känner mig själv kommer det ta sitt lilla tag.
Kollar just nu på National treasure, en riktig bra film om någon frågar mig. Älskar Riley, han är så mobbad och söt. Bör nog egentligen lägga mig snart, har en massa småsaker som ska göras i helgen. Dessutom är jag i ganska stort behov av en lång nattsömn. Som tur är så började det någon poker runt tolvslaget, kanske blir att krypa ner i sängen och somna till det. Kommer ihåg hur mysigt det var förut när jag varje natt somnade till pokertittandet. Ja, det var ju poker och vissa sms konversationer som fick mig att somna då.

Imorron är det lördag, vilket betyder melodifestivalen. Kan inte direkt påstå att jag är så passionerad för det som jag var för några år sedan. Inte för jag dirket varit så extremt passionerad när det kommer till melodifestivalen. Men trots att man inte vill bry sig, så kan inte låta bli att göra det. Favoriten är då You're out of my life, har fortfarande inte riktigt kommer över faktuem att det är Darin som sjunger den, självfallet så är det stora pluset angående Huskysar kvar. Men till skillnad från andra år så skulle jag inte börja gråta om något annat bidrag vann. De flesta ligger på samma okej-nivå enligt mig. Förutom om Timotej vann, skulle skämmas ihjäl då. Vilket endast beror på att ders låt påminner så sjukt mycket om en låt som var med i eurovison för några år sedan. Kommer inte ihåg vad den heter, men vet att den slog igenom ganska stort. Så fort jag hör Timotejs låt tänker jag på den och vill sjunga helt andra ord på ett annat språk. Det är hur störande som helst.
Men, men ... nu ska man inte hänga upp sig på det.
//Jenny

It's too late, but still ...

2010-03-12 @ 19:46:02


Jag vill inte ha något med dig att göra, men jag kan inte bara radera något som varit en sådan stor del av mitt liv och betytt så mycket.

1450 dagar kvar

2010-03-12 @ 19:40:18
Fick en utskällning idag eftersom jag tydligen varit dålig med uppdateringen. Folk kräver så mycket av en ...

Fick skjuts av pappa imorse till skolan, eftersom han inte skulle jobba heltid idag. Väl i skolan var det som vanligt, en enda lektion där vi får en uppgift som ska skrivas på ett valfritt ställe och lämnas in vid ett senare tillfälle. Så vi satte och ss ner ocj jobba med projektarbetet. Skulle egemtligen ha träffat Rohie idag, men eftersom det just nu snurrar så mycket saker i huvudet så kändes det som att orken inte fanns där. Åkte istället hem för att äta och sedan åka över till AHs som skulle hjälpa mig med en skoluppgift.

Sitter nu här hemma och är ganska uttråkad. Vet inte riktigt vad man ska göra, inget roligt på tv och inte heller kommer man på något att sysselsätta sig med. Det kanske blir lite skolarbeten snart, har ju lite foto saker och ännu mer projektarbete att göra. Haha, vilken rolig fredags kväll. Men har kommit in i en sådan period nu när det känns som man hela tiden måste sysselsätta sig. Annars snurrar tankarna alldeles för mycket.
//Jenny

If we have a million more to go

2010-03-11 @ 19:36:43
Johanna och jag gick och jämförde våran dag tidigare idag, vi kom fram till att vi haft ungefär lika kassa dagar ... tänka sig vad fel det var.
Började med en lång och härlig sovmorgon. Dock råkade den bli lite för lång, så fick stressa lite grann för att hinna till Huddinge i tid. Mötte upp Natta där, ingen av oss var egentligen sugen på matte men vi får väl skylla oss själva. Vi började då våran färd mot KTH. När vi kommit till älvsjö stannar tåget och det ropas ut att det är en brand någonstans och räddningstjänsten har stängt av all ström. Vi fastslog ganska fort att vi inte skulle komma mycket längre än så på ett tag. så ringe upp G och ställde in lektionen.
Efter mycket om och men lyckades vi dock ta oss till Farsta strand där vi sedan vandrade till Farsta, inhanlade en väska och tog en snabb fika.

Åkte sedan till skolan där det var tre timmar kvar innan min lektion skulle börja. Räknade lite matte och gjorde projektarbetet. Föredrev de tre timmarna ganska så smärtfritt, men självfallet var det grymt tråkigt. När vi sedan kom till UFen där det var obligatorisk närvaro var allt klart efter bara en kvart. Kändes ju underbart. Traskade sedan hem på ganska bra humör eftersom klockan var halv fem och det fortfarande var ljust ute. hela vägen hem gick man med ett leende på läpparna, ända tills man kommit halv vägs upp för den lilla backen utanför mig. Då försvann det fort och inte kommit tillbaka sedan dess.
Som vanligt tar jag avstånd från det, vägrar inse det trots att all fakta läggs upp framför mig. Jag försvinner in i min lilla egna värld där det inte finns något liknande, men så gör jag ju alltid. Det är inte förrän långt efteråt som jag inser vilket misstag det är.
//Jenny

1451 dagar kvar

2010-03-11 @ 19:17:27

NEJ!

CG!

2010-03-10 @ 19:26:48
You’re out of my life, it cuts me like a knife. I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts, since I can’t tell you.
Skolan idga var ganska tråkig. Spenderade hela idrottslektionen med att skriva om att hitta balansen för att kunna leva ett hälsosamare liv. hHade sedan religion då vi skulle titta på film, men jag och Johanna satt istället och kom på våran egna religion. Snacka om good stuff! Efter lektionen var det så att endast tio stycken av alla på hela skolan hade fått sina studentmössor, nio av dem gick i våran och klass och jag var en av dem! Så nu ligger min studentmössa i en liten svart låda på sängen.

Åkte sedan till skärholmen med mor och tittade runt lite grann. Blev besviken när jag inte kom hem med någon plånbok eller väska, men kom hem med andra nödvändigheter. När pappa sedan kommit hem åkte vi till länna för att kolla datorer. Hittade en som pappa blev sugen på att köpa, men vi beslöt oss för inte vara impulsiva och istället vänta tills pappa kommit hem från Japan. Så lär få klara mig utan en egen dator i 1½ - 2 veckor till. Men det överlever man nog. På vägen ut från City Gross snodde jag  en ballong, satt sedna i baksättet under hela bilfärden hem och sjöng att jag hade en city gross ballong och mamma och pappa hade ingen.
Väntar nu på att maten ska bli klar, ska sedan föröska orka med lite projektarbete och bränning.
//Jenny

1452 dagar kvar

2010-03-10 @ 09:31:43


Jag har alltid gillat Darins låt i melodifestivalen. Men det var inte förrän nyss jag bestämde mig att hålla på den på lördag. Anlendingen är först och främst att låten är bra, men också för att den är till hans vän som begått självmord och helt plötsligt får man svar på en massa frågor och dessutom har låten ett budskap. Vad har egentligen Manboy och alla andra låtar att sätta emot det?
Det allra konstigaste är att nu när jag vet det, så gillar jag helt plötsligt att hans framträdande är så tråkigt. stelt och lite bart. Men det förstärker ju bara känslan. Fy fan vad bra låten är, kommer väl gå runt och sjunga den i huvudet i flera veckor nu.
//Jenny

1453 dagar kvar

2010-03-09 @ 22:13:26
Sitter nu och tittar på Arsenal - Porto. Är ganska glad nu, men vet att det kan vända snabbt så börjar bli lite orolig.
Veckans längsta skoldag avklrade idag och den var riktigt lång. Även veckans enda prov avklrades. Lilla Elaine lyckades få våran mes till religionslärare att flytta fram provet ytterligare en vecka, så det är nästa vecka nu. För min del spelade det ingen större roll eftersom Danne fyllde år idga och jag redna pluggat klart allt.

Börjar nu sakta komma tillbaka till fotbollsvärlden. Var som jag hade glömt bort den helt och hållet när det var OS. Nu satte Nasri precis 3-0 målet, riktigt jävla snyggt! Och Arsenal klarar itne av topplagen ... Ser framemot morgondagen. Har visserligen idrott som man inte direkt längtar efter, har sedan religion som förhoppningsvis kommer gå smärtfritt. Men efter det ska man äntligen få åka på shoppingtur! 4-0! EBOUE!Kommer sova underbart inatt. Shavin är KUNG! Vilket får mig att längta till dne befrielse jag kommer få uppleva den dagen jag flyttar ner. Har betsämt mig för att rensa min garderob då och slänga allt som inte används, så jag kan få köpa nya kläder utan att känna skuldkänslor.
Nej, nu ska man kolla fotboll!
//Jenny

You light up my life

2010-03-08 @ 21:59:48Att hela tiden söka svar är människan största brist, vi nöjer oss aldrig med den kunskap vi har. Vi är girga i naturen och vill hela tiden ha mer än vad redan har. Vi söker svar på ställen vi aldrig kommer finna dem, vårt sökande skapar bara fler frågor som inte är lättare besvara än den första.

Jag har ställt mig frågan flera gånger, men fakutmet att jag inte finner svar på den gör mig driver mig till vansinne. Jag har lärt att helt enkelt acceptera det och inte grubbla alldeles för mycket, för det är aldrig bra. Men jag är ju mänsklig och kan inte låta bli att ibland ställa de frågorna.
Varför har jag tilldeleats den lyckan? Vad är det för speciellt med mig?
Vad har jag egentilgen gjort för att förtjäna att ha er två i mitt liv?

1454 dagar kvar

2010-03-08 @ 20:40:55
Är så trött just nu. Projektarbetet fuckade upp sig som vanligt, och som vanligt tar det all must ur en. Ska snart gå ut i köket och tigga till mig lite cola innan jag kör ett sista ryck med kriminologin. Usch, orkar verkligen inte ... men måste.

Hela dagen har verkligen gått åt till plugg, så borde sova ganska bra inatt, om jga någon gång lyckas somna dvs. Projekt, matte, religion, projekt, kriminologi, religion, projekt, kriminologi. Snacka om en rivstart efter lovet.
//Jenny

can somebody tell?

tomorrow is another day ...

2010-03-07 @ 23:11:50

 


Shadows fill an empty heart, as love is fading.
From all the things we are, but are not saying.
Can we see beyond the stars, and make it to the dawn?

Change the colors of the sky, and open up to.
The ways you made me feel alive, the ways I loved you.
For all the things that never died, to make it through the night,
love will find you.

What about now, what about today?
What if you’re making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it’s lost behind words we could never find?
Baby, before it’s too late, what about now?

The safety of yesterdays child

2010-03-07 @ 20:18:20

Det här har verkligen inte varit en bra dag att vara hemma på. Med andra ord, en riktigt botten dag. Hade en liten ljusglimt när man blev inbjuden till AHs på fika och lite Sly. Men som sagt var den tiden mycket kort.
Sitter just nu och är på riktigt kasst humör, hade så mycket hellre spenderat den med Karin som det var tänkt. Men istället får man göra det bästa av situationen vilket är att lyssna på riktigt musik i ens rum.
Jag hatar verkligen dagar som denna. När några få saker går emot en och helt plötsligt låter man allt välla över en. Alla små saker verkar helt plötsligt väga flera ton. Ser verkligen inte fram emot tiden liggandes i sängen man somnar, men det har jag ju inte gjort de senaste dygnen heller.
Det är verkligen komiskt hur folk tänker och resonerar. Hur det agerar efter den kuskapen de har. Ett år, ett år tillbaka i tiden och saker och ting hade varit så mycket bättre.
//Jenny

1455 dagar kvar

2010-03-07 @ 11:48:44
Idag är det en sorglig dag för alla svenskar. Tydligen blev Zlatan sågad efter gårdagens matchinsats och utvisning. Buhu ... våran gud har fått lite kritik och blir nu hatad. Åh, snälla ... killen har aldrig gjort sig förtjänt av all hyllning, uppskattning och uppvaktning han fått om ni frågar mig. Jag gråter av lycka över att han inte är emd i landslaget och Hamrén inte svansar efter honom.
Vad man däremot kan kristisera är tv4sportens sänding igår som var under all kritik! De påstod att Arsenal vunnit med 2-1 över Burnley när matchen var avslutad långt innan och dessutom hade den slutat med en 3-1 vinst för Arsenal. Inte okej tv4!

Tittade på melodifestivalen igår som inte heller var okej. Min favorit åkte ut mot någta gamla gubbar som verkarde ritkigt förvirrade. Dessutom bad Johanna mig att gå och dö, så om hon frågar hoppade jag i sjön.
Skulle egentligen ha lekt med Karin ikväll, men eftersom jag har ganska mycket plugg och annat att fixa tills på tisdag respektive onsdag så ställdes det in igår. Riktigt surt eftersom det var sjukt länge sedan jag träffade henne. Får väl gråta en liten skvätt inatt innan jag somnar.
Nu kom min bror hem och spred lite evangelium, han tror att han har löst mysteriumet med min dator så förhoppningsvis kommer den börja fungera snart.
//Jenny

IT'S PERFECT!

2010-03-06 @ 23:54:47


Min framtida man och Mengmis idealson, vi har sådana stora planer!
Usch, kommer aldrig bli av med den kinesen ...

inte roligt

2010-03-06 @ 23:12:03
Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu. Är tillräckligt uttråkad och rastlös för att lägga, men inte tillräckligt trött. Vad gör man då? Mina vanliga sysselsättningar funkar inte nu av någon anledning, och fantasin har tydligen gått på semester. Försöker just nu tvinga den stackars lilla kinesen Mengmis att underhålla mig ... lär ju inte gå bra.
Blir väl att tracka några väl utvalda människor på msn ett tag innan man motvilligt lägger sig.
//Jenny

och folk kallar mig för nörd ...

2010-03-06 @ 18:44:59

Jenny: Fabbe och Rosicky är jätte bra vänner, de brukar spela tv-spel tillsammans.
Pappa: Vad brukar de spela? Ps3?
Jenny: Jag vet inte ...
Mamma: Jag tror de brukar spela ps5, för de är så märkvärdiga.
Pappa: Är de märkvärdiga?
Mamma: Ja, de är ju hjältar.
Pappa: Det har du ju rätt i .... jag tror de brukar spela ybox också. *följd av pappas välkända gud-vad-jag-är-rolig-min*
Jenny: Någon tog det här för långt ...

Jag säger bara en sak, Fabregas mål var så sjukt snyggt!
Nu ska man heja på vargarna och sedan blir det andra chansen i Örebro. Pappa är stolt, även om han nu inte räknas som en örebroare.

JENNY ÄR GLAD!

2010-03-06 @ 15:46:20

1456 dagar kvar

2010-03-06 @ 13:07:52Sitter just nu i mina pyjmasbyxor jag fick av mor och far i födelsedagspresent och tittar på Friday night lights. Säger bara en sak, dem är inte barnsliga!
Har nu eller mindre bestämt hur och rett ur hur de näramste dagarna kommer se ut. Idag är det krimminologi som gäller, ikväll blir det väl ännu mer nördande. Imorron är krimminologi och religion, på kvällen städning. På måndag skola, plugg och kanske städning. På tisdag skola och plugg. Sedan på onsdag kommer man äntligen vara ledig! Då är de båda proven avklarade och man kan fokusera på annat. Som t.ex. projektarbetet, känns som man har hur mycket som helst att göra på det.

Ska väl börja förbereda mig och ladda upp inför pluggningen nu. Usch, har verkligen ingen lust. Varför kan vi inte bara få uppsatser att skriva? Det är så mycket lättare och roligare.
//Jenny

melodifestivalen har sjunkit ytterligare en nivå

2010-03-05 @ 19:48:52Jag har hört Erik Saades Manboy ett fåtal gånger och aldrig riktigt hela låten. Av det lilla jag hört så har jag inte förstått hur den låten kunnat gå vidare. Så fick nyss lust att lyssna på den, så sökt på youtube. Måste erkänna att efter den först inzoomningen så var man ganska fast. Dock är låten inte bra, men den smyger sakta upp och kommer torligtvis vara en av favoriterna om någon vecka eller så. Men killen är definitivt ingen bra artist, och regnet i slutet verkar enligt mig helt meningslöst.
Min favorit är utan tvekan Neo med Human frontier.

Som det verkar nu ska man snart till Cracky och spenderar kvällen där. Kommer bli en massa Sly nördanade. PS-spel är verkligen det bästa!
//Jenny

Det kallas för monoteism

2010-03-05 @ 17:49:55

En hel dag med religion, Sly och Cougar town som sällskap. Nu är jag riktigt trött. Väntar på att maten skall serveras nu. Efter det blir det duschen och sedan en massa nördande. Om det nu bli My bloody valentine, Sly eller DW är inte betsämt ännu. Men något av det ska det iaf bli! Har dessutom fixat special chokladmouse tidigare idag, så det ska bli spännande att smaka på det.

Men nu ska jag ut och retas lite med pappa. Har knappt sett honom på flera dagar.
//Jenny

1457 dagar kvar

2010-03-05 @ 11:47:14

Det slog mig nyss att jag egentligen borde ha nedräkning till årets hödpunkt. J-VM i hockey. Trots den slående likheten mellan de små pojkarna och Bambi på isen så lyckades de alltid bjuda på mer spänning och underhållning än vad de vuxna karlarna gör.Idag är det pluggning som gäller, rätt så skönt med tanke på hur mycket mina fötter värker efter allt traskande de senaste dagarna. Ska sätta igång med allt så fort man fått i sig lite mat i lilla magen. Har ingen lust med det, men vet att det är något man måste göra. Dessutom har jag ett rum att städa innan tisdagen. Skoj!
Ska dock använda mig av de enkla knepet att jobba mot ett mål. När jag börjar tröttna för mycket ska jag gå på jakt efter ps2 och förhoppningsvis kunna spela Sly, om inte det funkar har jag en massa olika serier att se.
//Jenny

1457 dagar kvar

2010-03-04 @ 23:03:11
Livet är så jävla underbart ibland när man tänker på vad man en gång hade och var man har idag. Jag vet att jag gjorde rätt val och jag vet att jag kan ses som den största svikaren av folk. Men om man inte varit i min situation så kan man aldrig tänka sig in i vilket helvete det var. Jag är så glad att jag idag slipper all ångest, oro och skuld.

Halva gårdagen spenderades med Rohie. Vi drog in till stan och shoppade loss. Åkte sedan till farsta där man fyllde i några små hål. Hade det jättre trevligt som vanligt, men något annat kan man ju inte tänka sig. Var helt till mig av lycka eftersom jag lyckades, mot alla drömmar, odds och förhoppningar första Sly spelet.
Tog sedan en hetig och ganska stressande sväng till skärholmen med Jonna och Cindy där de allra sista glappen fylldes i. Vi åkte sedan hem till dem där vi åt och sedan spelade Sly. Kom sedan hem någon gång runt halv två då det bara var att hoppa i sängen.

Upp tidigt imorse och göra sig i ornding, ännu mer stress av tidpress och sedan bortglömda miniräknare. Mötte upp Natta och fick återigen jaga upp sig på väg in till stan. Matte i två timmar och sedan blev det mat. Blev hämtad av Jonna och Cindy i Huddinge och åkte sedan till skärholmen för att fixa gårdagens att göra. Blev ännu mer stress pga. missförstånd och lite sådant trams. Men hann i tid till tandläkaren och fick ett mer än väl godkänt av honom. Sedan back to the AHs för mer Sly. Sitter nu hemma och myser.

Imorron ska man upp tidigt igen och försöka plugga. Har en hel religion och krminiologi att tyrcka in i skallen. Ser verkligen framemot det. Men nu kallar duschen!
//Jenny

the ugly truth

2010-03-03 @ 13:03:34


I guess your heart has got to learn to cry, before it grows it's wings to fly.
Everything must fade and die to move it on.

1458 dagar kvar

2010-03-03 @ 12:28:28
Fick precis ett väldigt lockande erbjudande från en kille.  Han erbjöd sig att bli min moneyslave eftersom jag "fortfarande" söker efter en. Ska döpa honom till Machim Moneyslave Filgren 2.
Måste erkänna att jag saknar OS, oerhört mycket. Triots att jag ändå lyckats hålla mig sysselsatt de senaste dagarna så saknar jag charmen med att sätta på tv:n och se en sport som jag annars följer flitigt eller som trots sin konstighet lyckas fånga mitt intresse. Det är en mysig känsla helt enkelt.

Gårdagen bjöd på bowling och Sly. Det ena gick bättre än det andra. Klockan nio hade vi äntligen lyckats med ett av våra delmål i livet, att hitta till parkeringen utanför bowlinghallen. Det blev enligt Jonna, en lätt seger. Frågar ni mig och lilla Cracky så var den inte lätt. Men visst belv det en seger för Bent. Blev sedan en sväng till donken där det inhandlades tre flurrys. Fick dessutom höra Manboy för första gången, snacka om sorgligt ifall det är de bästa bidragen vi kan kamma fram i vårt avlånga land. Men jag ska väl inte ropa hej än, kommer väl vara helt såld på den om två veckor.

Lagom till att vi ätit upp våra goda glassar var vi hemma hos AHs igen. Vi traskade in och fastnade såklart framför det gamla trogna ps2. Det blev Sly för hela slanten. Fick sedan skjuts hem av Jonna, gullig som hon är.
Ska idag träffa Rohie. Ska ut och försöka shoppa lite grann. har dock två viktiga saker som ska hanldas idag. Det ena är presenter till min bror som fyller år nästa vecka, det andra är första Sly spelet. Måste ha det! Planerna för senare aktiviteter är bowling, och idag ska det bli vinst.
Dagens tummen upp - Bourne går på tv!
//Jenny

you think alot ...

2010-03-02 @ 19:22:33
Vad roligt. Verkar som någon elledning pajat någaonstans för det är verkligen kolsvart i mitt lilla område. Och när jag säger kolsvart, så är det verkligen kolsvart. Om man klev utanför dörren och tittade ner mot sin fötter skulle man trolitvis inte se dem. Om nu inte snön lyckas lysa upp så pass mycket. Det blir ingen nattprommenad för mig idag inte. Sitter nu och väntar på att man sak få direktiv från Jonna, angående tider och så. Bowlingbanan är bokad klockan 21:00, det är allt jag vet. Fick precis ett litet bowlingbidrag från pappi, han är så snäll så.

Från högtalarna sjunger just nu Brian McFadden att han vill bli lämnad ensam och inte längre bryr sig om någon. Tänka sig hur man kan känna igen dessa känslor så väl. Det är just därför jag gillar hans musik så mycket, den känns så äkta och relaterbar. Men nu ska jag inte sitta analysera musik. Ska nu ut och flirta lite med föräldrarna så man kan få skjuts och sedan blir det kanske lite DW.
//Jenny

1459 dagar kvar

2010-03-02 @ 16:09:52

Sitter just nu och kämpar med religionen. har bara en fråga kvar och svaret på den står skrivet rakt av i boke, men det är så tråkigt så jag gåller på att dö.
Cracky hjälpte mig igår med religionen, vilket var hur skönt som helst. hade aldrig i livet varit ens i närheten av klar nu annars. Så tack så mycket. Sedan kom Jonna hem och det blev lite Sly spelande och middag. Sly måste verkligen vara det bästa spelet som någonsin gjorts. Det är så sjukt roligt. Hoppas verkligen det kommer ut ett fjärde spel snart.

Har inte hunnit göra så mycket idag, kom hem sent och gick upp sent. Vilket gjorde att det enda man hunnit med är att plugga idag. Ska fortsätta med det snart och sedan blir det någon aktivitet ikväll med systrarna. Det snckas bowling eller bio, vi får se vilket det blir.
//Jenny

It's the final countdown!

2010-03-01 @ 15:46:35
Nu är OS över och det är endast 1460 dagar kvar till nästa vinter OS. Nedräkningen kan börja!

Kusinerna kom hit och var i kanske två timmar. De tog all energi och ork jag lyckats bygga upp under den korta nattsömnen man fick. Så har nu ingen ork att plugga överhuvudtaget. Men Cindy, söt som hon är erbjöd sig att göra ett försök att hjälpa mig.
Så nu väntar jag på att beslöt om plats ska fattas och sedan får vi se hur det blir med religionen. Jag är så trött och har sådan ångest angående den att jag nästan hela tiden förtränger skiten. Varför ska man ens läsa religion?
//Jenny

I'm on a highway to hell

2010-03-01 @ 11:49:14
Igår greps jag av ett sådant colasug som bara jag kan drabbas av. Slutade med att jag lyckades övertala mamma att åka till affären och köpa det. Följde självfallet med henne, då jag gjorde en stor upptäckt. Har ni tänkt på att det är alltid bihanget som drar på korgen eller vagnen? Vilket nästan alltid är mannen.
När man sedan kom hem så började DWspelandet. Bjöd in lilla Cracky som dök upp efter ett tag och en intensiv ansträngning att leda sin famlije till seger. Och oavsett vad du tror Jonna, så var det de enda vi gjorde.

Vid tio blev vi upphämtade av Jonna då vi åkte och köpte lite gottigheter. Jag och Cracky köpte mat, vilket gjorde att Jonna flippade ur totalt. Sedan hem där vi och jag lyckades få se slutet på hockeyfinalen. Efter det blev det vet jag faktiskt inte hur vi lyckades fördriva tiden. Vi babblade på som vanligt, spelade spel och såg på Jerry Springer. Att bara se ett enda avsnitt av den där skiten vänder ju hela ens världe upp och ner.
Vid fyra gick man en kort men väldigt uppfriskande prommenad, när man sedan kom hem var det själfallet valet sängen. Lyckads dock inte somna förrän runt fem tiden. Vaknade sedan upp kvart över elva, så nu är de på statistiska centralbyrån inte så jätte glada på mig. Ska nu föröska plugga, emot alla odds. Har dessutom fått reda på att man kommer få besök om ett tag av mormor och några små skit ungar, jippie!

När vi satt farmför tv:n och hockeyfinalen hade nyligen avslutats på det enda viset jag inte ville att den skulle sluta på så utspelade sig denna konversation.

Jonna: Jag har ett öga för vad killar passa i.
Jenny: Vad skulle han, den där lilla rödtotten passa i då?
En kort betänketid inleds, då slänger sig den kvicktänkta missbrukaren in i konversationen.

Cindy: En likkista ...?
Jonna: En marinbnlå piké.