Jag är kär!

2011-01-31 @ 16:04:11

so I'll give a kiss and say goodbye

2011-01-30 @ 22:41:52

Av någon anledning så känner jag inget behov att dokumentera mina dagar längre. Det kan bero på att man helt enkelt kommit ur den fasen, att man håller på att växa upp eller att Jonna och Cindy mer eller mindre nu accepterat att denna blogg inte är vad den en gång varit. Sitter just nu med nymålade naglar och tänkte skriva några få ord innan man inleder den mentala uppladdningen inför sängen och den tidiga morgonen. 7:20 går taxin hemifrån, vilket är ett flertal timmar tidigare än vad man är van med vid det här laget. Ska bli spännande att se hur man mår imorron, efter en föreläsning, en ärendetur med mor och sedan gymmet.

 

Dagarna sedan min senaste uppdatering har flugit förbi och på något vis har jag lyckats fylla dem. Idag var det bio som stod på agendan, precis som förra veckan. Idag var det Burlseque som gällde. Ingen film som föll mig i smaken, tyckte den var sjukt lik Coyote ugly till handling och händelseförlopp med undantaget från att den sistnämnda filmen var bättre. Nu ska jag dock börja ladda inför mötet med John Blund.

//Jenny

kläder på ingång!

2011-01-28 @ 16:22:13

Det är konstigt att de flesta kvinnor kan bli så lyckliga av att köpa kläder. Man undrar hur det kommer sig. Själv är jag ingen outsider utan myser just nu som en galning över att vi äntligen beställt kläderna från ena katalogen. Vad som är ännu härligare är att allt fanns tillgängligt, med undantag från en tröja som mamma var tvungen att byta färg på och sedan glatt vänta ändå till den 25 april innan den trillar in. Men det var ingen större skada skedde eftersom hon ändå var lite osäker på färgvalet. Vad som gjorde mig ännu lyckligare är att kläderna ska komma inom 4-5 arbetsdagar. Vilket betyder att nästa vecka ska man ha dem här. Hur underbart som helst!

 

Orken har nu börjat smyga sig tillbaka, så idag har det inte varit något sängliggande. Vad som varit ännu underbarare var att inatt när man skulle sova kom aptiten tillbaka. Kände helt plötsligt ett enormt sug efter den lite udda kombinationen kycklingfilé och brunsås, sedan dök självfallet de älskade kotletterna upp i tankarna. Nu har jag precis stött på en ram som jag köpte för länge sedan. Ska leta upp något fint kort att placera i den och sedan ringa far och be honom köpa en värmekudde. Mamma lyckades nämligen dödade min i onsdag.

//Jenny

Den 10/2 ska jag skämma bort mig själv!

2011-01-27 @ 22:46:51

Jag är extremt uttråkad!

2011-01-27 @ 18:59:36

Jag är så lycklig inatt ska jag sova i min egen säng! Eller det har jag ju gjort de två senaste nätterna också om man ska vara petig, men inatt ska jag sova i min nya, breda och stora säng. Kändes asweird när jag klev in i mitt rum tidigare idag för att hämta datorn och jag insåg att jag inte varit där på över 24 timmar, trots att man varit hemma hela tiden. Något annat som också inte riktigt går ihop är hur lite jag ätit de senaste dagarna utan att dö av hunger. Egentligen så borde jag ha gått ner närmare 15 kg, men sådan tur har man väl inte. Nu blev jag lite halvnyfiken på hur många kg man har rasat, har dock en känsla av att besvikelsen kommer bli alldeles för stor så orkar inte göra den ansträngningen som krävs för att resa sig upp, skutta in i badrummet och ta reda på det.

 

Har bestämt mig för att söka jobb nu, eller rättare sagt så fort jag orkar skriva CV. Av någon anledning ser jag det som världens störa hinder som är extremt jobbigt att ta sig förbi och därav skjuter man på det hela. Något annat man inte heller ser framemot just nu är att ta tag i litteraturläsandet, har idag hela 54 sidor att läsa, imorron kommer det vara 74. Om jag känner mig rätt kommer jag inte ens försöka läsa något förrän på lördag. Då man troligtvis kommer slänga en blick på boken, kanske ta tag i den och sedan komma på något annat att göra istället för att läsa den. Livet som student är roligt! Kom precis på att jag inte ens lyssnat på musik på över 48 timmar.

//Jenny

The sword of truth

2011-01-27 @ 15:23:39

Om jag ska försöka finna ord för att beskriva det 22 timmars långa helvetet jag fick uppleva igår skulle jag tvingas gå igenom alla ordböcker vi har hemma minst tre gånger. I nuläget är jag fortfarande oerhört svag, var helt slut efter en tripp upp och ner för trappen, blev t.o.m. helt yr av att försöka lösa en sokudo halvliggandes i soffan som jag ändå inte fick ut. Trots att jag inte har någon ork alls nu så är jag så lycklig och glad över att det hela är över. Kort sagt så var det en av de värsta sjukdomarna jag någonsin råkat ut för. Är dock lite sur över att man inte kunde medverka under dagens seminarium, så ska väl maila Helena imorron och fråga om kompletteringsuppgift. Hoppas på att man ska slippa det, men sådan tur kommer man väl inte ha.

Ligger nu i soffan med eMac i knät och tittar på Legen of the seeker. Måste erkänna att jag gillade öppningsscenen i dagens avsnitt. Även om man ligger skönt nedbäddad så tar saker och ting löjligt mycket energi. Så känner redan att man skulle behöva en liten upphämtningsstund av något slag.

//Jenny

Cleansing wipes

2011-01-25 @ 20:11:03

När jag vakande upp imorse hade jag en riktig kassdag. Först och främst hade man ställt in klockan fel så den ringde alldeles för tidigt, sedan hade jag problem att välja kläder trots att jag hade en evighet på mig. Slutade med att jag grep tag i det första jag såg, vilket inte resulterade i något bra. Hade sedan en sådan dag så man inte ville bli sedd av någon utan bara vandra förbi allt och alla. Som tur var sprang man inte in i någon.

 

Men även sådana dagar kan vara bra ibland. När jag kom hem plockade man ur och i diskmaskinen, lagade lunch åt mamma, mormor och mig. Bakade sedan bröd till middag som man även lagade. Hann sedan med att tvätta och läsa hela 26 sidor i den nya boken. Nu har mer eller mindre precis klivit ur duschen och ska nu njuta av en sportkväll. Känner en viss harmoni i kroppen eftersom jag vet vad morgondagen har ett erbjuda. Något man verkligen ser fram emot.

//Jenny

Interkulturell psykologi

2011-01-25 @ 15:44:38

Jag ogillar väldigt starkt att ha en ny mascara samt vissa människor på tre (ingen genrealisering här inte).

 

Idag var det metodföreläsning som avslutades med att vi delade in oss i de grupperna som vi ska ha grupparbeten med. Som Sandra sa efter indelningen, så typiskt att vi ska få ta hand om de nya. Men hellre dem än de andra så att säga. Blev en tripp till Harrys böcker där vi inhandlade den första delkursens böcker. Helt sjukt hur man slösar bort på litteratur som man ändå knappt använder. På vägen hem hamnade man bredvid några småungar som högt pratade om att de senaste två veckorna hade de haft biologi varje NO-lektion och sedan diskuterade de hur snuskiga filmer de sett under dessa tider. Det var då musiken åkte på för min del.

 

Kom nyligen hem och slängde i mig lunchen, nu ska jag snart slänga in en tvätt och sedan påbörja dagens middag som jag står för idag. Efter det blir det litteraturläsning. Sandra och jag ska vara ambitiösa och seriösa denna kurs, så har hela 35 sidor att läsa ikapp idag för att hålla mig enligt schemat. Sedan blir det resten av maten som ska fixas. Senare ikväll är det handboll samt fotboll. En riktigt rolig kväll med andra ord. Blir en ordentlig vila efter det för imorron kommer man behöva krafter, kommer bli en shoppingrunda med Johanna.

//Jenny

Pappa, jag älskar dig!

2011-01-24 @ 21:51:24

JAG ÄR TRÖTT!

2011-01-24 @ 18:58:58

Idag har jag varit äckligt trött, och inte bara så pass som man känner att man skulle kunna sova en liten stund. Nej, jag har varit äckligt sjukt trött och längtat efter sängen hela dagen. Vilket är helt sjukt eftersom jag inte kan komma på en enda anledning till varför jag känner så, förutom att man i allra värsta fall blivit smittad av mamma som legat däckad någon dag. Nu vankas det mat så hoppas att det är där skon klämmer. Har vid närmare eftertanke inte ätit så bra idag. Eller så beror det helt enkelt på att b-kursen började idag och man är tillbaka i allvaret.

 

Har varit full rulle idag igen, skola, Farsta, hem och sedan med pappa till maxi och handla mat. Har dessutom tagit några små steg mot att bli en tvättäkta stalker, men var helt enkelt tvungen att ta till sådana medel. Ska nu skriva upp de datum som man är ledig på och sedan skicka till Johanna så hon kan hitta ett bra datum för Londonresan.

//Jenny

some lyrics

2011-01-24 @ 17:09:00

Hey babe, look me in the eyes and say you hate me,
pretend that you don’t know me 'cause I like it, like it, like it.

So do what you want, you like, you need, tonight,
do what you want, you like, you need,
take a bite, take a bite, take a bite, take a bite,
take a bite, take a bite, take a bite, take a bite out of me.

Full rulle för hela slanten!

2011-01-24 @ 00:16:18

Ligger nu i min varma och sköna säng, värmekudden alstrar värme vilket får mig att älska den ännu mer. Idag har det flugit många bollar i luften, vilket varit skönt. Kom inte i säng förrän halv tre och John Blund kom på besök runt tre tiden. Det gjorde att man tog sovmorgon imorse, vaknade till vid men låg kvar och drog mig. Halvsov i en timme tills Johanna messade och sa att bussen gick 13:28 från kvarnbergsplan. Var bara att hoppa upp, duscha, tvätta håret och äta. Mötte upp resten av herrskapet på bussen. Iväg till Heron, valet hade redan gjorts och lotten hade fallit på Love and other drugs. En helt okej film, dock en aningen lång och ett något halv tårfyllt avslut. Nu i efterhand när jag brukar överanalysera filmer måste jag erkänna att budskapet så som jag fattade det var oerhört gulligt.

 

Kom hem 17:45 ungefär, då var det bara att laga mat och titta på handbollen. Tyvärr så kom jag aldrig riktigt in i varken den matchen eller gårdagens match, men vad ska man göra? Tycker det andra gruppspelet känns helt meningslöst, men det är ju bara min åsikt. Ganska så direkt efter matchen traskade man ut för att möta upp Cracky som skulle hit med syfte att spela Halo. Blev spel några timmar och sedan följde man med henne halvvägs hem till henne. Kom sedan hem och började ladda för sängen och nu är man här. Imorron börjar B-kursen som ska klaras av utan Eveline, vi får se hur det går. Skönt nog så inleds det hela med en sovmorgon, börjar inte förrän 11:00. Har några ärenden att uträtta imorron efter föreläsningen, bl.a. ska några inbjudningskort skickas iväg. Nu är det bara att invänta John Blund och hoppas på en härlig nattsömn.

//Jenny  

Väldigt nödvändigt!

2011-01-23 @ 01:49:28Hej bloggen
!
Idag var Jonna och Cindy här. Vi spelade xbox. Cindy och jag spelade Halo medan Jonna sov. Hon var jättetrött. Nu är jag hungrig, ska äta något och sedan sova.
Hej då bloggen!

Underbar fredag!

2011-01-21 @ 14:06:27

Vilken underbar dag man haft hittills, och den kommer bara bli bättre.

Vill även meddela att jag gillar verkligen familjen Riggins.

GAAAAAAH!

2011-01-20 @ 17:20:49


MITT PAKET HAR KOMMIT!
Men vad det innehåller är en hemlis. Hihihi!

Leukoplast, my saver!

2011-01-20 @ 17:07:36

Fördelen med att ha en pappa och en storebror är att man alltid kan sno deras kläder. Iaf pappas, kommer ihåg när han var tränare. Då hade han ett par mjukisbyxor som jag bara älskade, lånade dem nästan hela tiden så fort de var tvättade och sprang runt med dem hemma. Det hela slutade med att jag fick dem eftersom han ändå aldrig fick ha dem för sig själv. Just nu är jag inne på att sno hans fleecetröja som han ändå aldrig använder utan den hänger bara på galgen och dammar. Så fort det blir lite kallt springer jag upp efter den, visserligen ser man helt missbildad ut i den men den är mysig så in i pipan. När det kommer Dannes grejer handlar det mest om att låna saker och ting, vilket är allt ifrån sportväskor, spel till datorer och DVD skivor.  Kort sagt så är det väldigt bra att ha dem två ibland.

 

Sitter just nu och längtar tillbaka till den extrem goda varma chokladen som man blev bjuden på i måndags. Men nu är det slut på suktandets. Har nu en jädra massa filmer hemma, så är det någon som känner för en film och kan stå ut med min filmsmak så är det bara att höra av sig. Har i stort sett allt man kan få tag i barnfilmer, komedier, drama, action, äventyr och tragedier. Allt förutom skräck dvs. men det kom knappats som någon chock. Nu är jag trött och hungrig, så ska njuta av ett till FNL avsnitt och sedan blir det lite mer kognition.

//Jenny

Tidsfördriv

2011-01-20 @ 11:15:00

Inte för att skryta men att skicka sms till någon 06:53 och skriva ”ville bara prata störde jag dig eller.” är inte okej, speciellt om mottagaren fullkomligt ignorerat dig de senaste månaderna. Nästa gång ska jag minsann skicka något dissande sms tillbaka, men har dock inte bestämt mig för vad man ska skriva. Det får man filura på ett tag.

Inatt drömde man ingen mardröm, som tur var. Dock hann jag inte vakna upp i tid och säga farväl till vår trogna bil, vilket faktiskt är lite sorgligt. Snart kommer mor och far komma hem med en total främling som meningen är att man ska omfamna med öppna armar.

 

Resten av dagen kommer vara lugn. Visserligen är det dagen innan tentan och meningen är att mans ak råplugga, men lever fortfarande på mitt löfte jag gav mig själv innan min allra första tenta. Det sköna är att jag har hållit det och att det har funkat hela vägen. Så varför ändra på något vinnande? Önskar bara att det vore 24 timmar framåt nu, hatar verkligen att bara gå och vänta på något såväl en vän som ska komma förbi, gästerna på julafton eller en tenta. Allt känns bara som patetiskt tidsfördriv.

//Jenny

sjukdom på G?

2011-01-19 @ 19:31:34

Kan erkänna att pluggandet inte alls gått bra. Blev inte ett utan har hunnit blivit tre avsnitt och ska snart påbörja det fjärde. Frågan är om det ens kommer bli något. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så sitter är det den dåliga sömnen i måndags som spökar. Vad som iaf är säkert är att när jag ta en s.k. powernap så beror det på något som är riktigt fel. Nu ska jag njuta av 1½ avsnitt till och sedan glutta lite grann på sammanfattningen. USch, kommer snart behöva en ny serie, något som hållit på i en miljon säsonger.

 

Det var länge sedan jag drömde någon mardröm, men inatt drömde jag det. Mardrömmar i plural t.o.m.! Den var riktigt obehaglig så vet inte riktigt hur man kommer våga somna senare ikväll. Trots att hela kroppen skriker efter sömn, både sinnet och musklerna. Antar att gårdagens träning tog mer än vad jag trodde när man klev upp imorse. Men ska försöka gå igenom häftet några gånger till senare och memorera så mycket som möjligt så man kan ta det lite lugnare imorron.

//Jenny

Wednesday

2011-01-19 @ 16:28:30

Även om jag hatar onsdagar och ser dem som otursdagar så måste jag nog ändå ha en aningens överseende med 2011s onsdagar. Idag är ju trots allt en dag som jag har någon form av nedräkning till och kan erkänna att jag faktiskt är riktigt glad. Om två veckor är det ju den stora dagen, då man slutar vara liten och kliver in i vuxenlivet på riktigt. Men nu ska vi inte vandra iväg så långt in i framtiden. Har en tenta på fredag att fokusera på, så nu gäller ett avsnitt av FNL och sedan plugg.

//Jenny

I want a Matt Saracen

2011-01-18 @ 22:27:34

Tycker lika mycket om speglar framför maskinerna på gymmet som jag gillar det motsatta könet.

Har precis smörjt in benen med lotion, en härlig känsla det. Ska nu mumsa på min macka och dricka mjölk ur favorit muggen medan ett avsnitt av FNL rullar efter det är det ska man krypa ner i sängen och titta på Snapped. Imorron blir det uppstigning tidigt och sedan en heldag i skolan och allt det innebär. Både ris och ros. Nästa vecka är en härlig heldag med Rohie inbokad, ska bli filmmaraton och subway, mysigt! Men nu ska jag fokusera på Julie och hennes problem.

//Jenny

plugg, gym och FNL

2011-01-18 @ 15:32:03

Tycker det är riktigt komiskt hur folk tror att jag ska bli medlem i Jehovas vittne. Har jag verkligen en stämpel i pannan där det står sektmedlem med stora bokstäver? Sitter just nu och läser om minnet, en riktigt intressant grej. Håller på att dö av uttråkning, tror jag håller på att bli skoltrött. Men inte ska något göras åt det, nej jag ska plugga vidare. Har redan bestämt att min taktik inför B-kursen ska ändras. Nu ska man bli ambitiösare och effektivare. Men nu ska jag ta mig en välförtjänt paus med lite Friday night lights. Sedan blir det ytterligare lite pluggning innan mat och gym. Känner för en hårdkörning idag faktisk.

//Jenny

Taylor Kitsch is back!

2011-01-17 @ 22:00:00

Idag fick jag ett häfte av en främmande man. I det stod det att Jesus skapade den sanna religionen och att satan inte en trevlig prick. Funderar nu därför på att följa i rektor Stefans fotspår och konvertera till Jehovas vittne. Så imorron blir att ringa blodcentralen och säga upp sig som blodgivare, tydligen finns själen och livet i den röda vätskan och det man kan ju inte ha rännandes hur som helst.

 

Nu har man äntligen fattat beslutet att börja se på Friday night lights igen. Tydligen är serien inne på sin sista säsong nu och eftersom jag trodde fram till för något år sedan att den redan var slut så passar det alldeles utmärkt att avsluta det kapitlet nu.

Om jag ska vara ärlig så blev det inte mycket plugg. Det blev både de ena och det andra och slutligen lite handboll. Blev även lite vitlöksbröd, vilket måste vara bland det godaste som finns. Nu ska jag plocka lite mer och titta på lite mer FNL innan man kryper ner i sängen.

 

Vi närmare eftertanke så kan jag tyvärr inte konvertera till Jehovas vittne. Det betyder att man isf måste döpas och eftersom jag har en sådan extrem aquaphobia så går det inte för sig. Dessutom blev mamma inte så glad när jag delade med mig av mina planer. Attans bananer!

//Jenny


That's just the way we roll

2011-01-17 @ 17:57:28

Disney Klassiker

2011-01-17 @ 15:52:17

Jag skulle så gärna vilja ha alla Disney klassiker på DVD. Just nu har man en pinsam samling som betsår utav tre stycken. Helt ärligt har jag fler, men de räknas inte eftersom de inte har sina Klassiker rutor vilket gör dem lika värdelösa som Ashley Cole eller Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget.

 

Life sucks when you feel rejected

2011-01-17 @ 15:29:00

Om man vill stöta på riktigt roliga människor ska man åka den gröna linjens tunnelbana runt ett tiden. Först tvingades man samtala med en äldre dam som inledde samtalet med ”Jag är inte psykiskstörd” när man äntligen blivit av med henne klev två alkoholister varav en, gubben hade svårt att skilja sig från sin dam. Dessutom lyckades de med endast sin närvaro få hela vagnen att lukta sprit, alltid lika trevligt en måndag då man fått alldeles för lite sömn.

 

Men innan dess var det riktigt trevligt, trots att man spenderade över 12 timmar med en psykiskstörd människa.

Som väntat fick vi alldeles för lite sömn och när klockan ringde imorse så var vi båda sugna på att somna om och skita i allt. Men icke sa nicke. Tog oss till SU där det gick som väntat, men bara det var ju en upplevelse. Åkte in till city för att utföra några ärenden men lyckades anlända innan någon affär öppnat, så blev en fika istället. Om jag ska skryta blev jag faktiskt bjuden på den! Fick sedan höra något som gjorde mig både rörd och rädd. Efter 13, snart 14 år så finns det fortfarande saker som kan säga och ge sådana konsekvenser.  Sedan sprang vi runt och köpte både onödiga och nödvändiga saker. Bröt dock ihop när Arsenalglasen var slut, vilket hemskt slut på en shoppingrunda! Men jag är glad ändå. Fick en jättegullig julklapp och har en alldeles underbar vän, så har egentligen nästan inget att klaga på. Dessutom är Rohiebohie hemma nu!

 

Nu ska jag packa upp och sedan fixa och trixa lite. Efter det ska man väl börja glutta på sammanfattningen. Men det riktiga pluggandet börjar imorron. Gymmet idag blev uppskjutet så kanske ägnar mig åt Supernatural i ett desperat försök att utveckla mina engelskkunskaper inför högskoleprovet.

//Jenny

I'm not dead so I'll keep fighting on!

2011-01-16 @ 17:23:05

För er som är lite segare och inte visste det kan jag nu meddela att jag älskar verkligen Brian McFadden och hans musik! Sitter just nu och surar lite lätt över att Karin inte svarar på mobilen och över faktumet att jag inte pluggat någonting idag överhuvudtaget. Men just nu är jag hungrig så vad det gäller pluggandet får det vänta. När det handlar om Karin så lyckas man vända på det hela genom Mr. McFadden och den skatt han lämnar åt världen.

Längtar till årets sommarprojekt

2011-01-16 @ 11:59:43

Psykologins stora fråga

2011-01-14 @ 23:49:59

Alla däggdjur har päls

En zilgidär ett däggdjur

Alltså har zilgidenpäls?

Fredagsmys!

2011-01-14 @ 19:50:00

Av någon anledning känns det så ... komiskt. Nu ska jag iaf njuta av denna fredag med lite mys.

I'm haunted

2011-01-14 @ 19:20:01

Härligt att nu när man kommit igång med träningen så angriper ett specifikt problem mig, ett problem som aldrig verkar sluta förfölja mig. Skavsår. Springer just nu runt med ett öppet sår på hälen, dock har man varit med om värre … mycket värre, så ska väl inte klaga. Ska nog dock försöka mig på att tvätta det snart.

 

Är så lycklig, nästa vecka är grupparbetet över. Nästa vecka är den sista dagen man ska spendera med en av gruppmedlemmarna. Man kommer bara inte slippa umgås med person, utan kommer slippa sen den eftersom det inte blir någon B-kurs. Fy farao vad skönt!

Men nu ska jag börja fixa med lite hemligheter.

//Jenny

"Bubblan ligger inte runt"

2011-01-14 @ 00:17:37

Medan Johanna blir våldtagen utanför sitt hus av hennes älskade pedofil gör jag mig iordning för sängen. Längtar verkligen efter att få dyka ner i den. Promenaden var inte lång, men ryggigt kall blev den när det började lida mot sitt slut.


Efter min intensiva pluggning som påbörjades efter en tid i skolan, lite ärrenande och en eller två timmars slappande var det bio som gällde. Johanna skulle äntligen få se sin älskade The Tourist. Måste säga att filmen var bra, har varit lite seg att inse de senaste gångerna man varit på bio. Men den var riktigt bra, utan att avslöja något måste jag meddela att jag älskade de små detaljerna. Efter filmen var slut hade vi precis missat bussen så fick hoppa på en annan som krävde en promenad från Huddinge centrum hem till Johanna. Inte gjorde de något eftersom den faktiskt var lite rolig. Roades nämligen av Johanna och hennes kärlek till vår följeslagare som gick några meter framför oss, nämligen pedofilen. Klockrenaste var när Johanna utbrister ”att hon skulle kunna ta honom” och sedan gjorde en inzoomning och ökade takten radikalt efter att jag påpekat hur avståndet mellan oss och han ökat. 


Men nog pratat för idag nu, ville egentligen skriva detta bara för jag vet att en viss fröken inte ville det. Godernatt för idag, imorron är det hårdkörning som gäller. Grupparbete, föreläsning, gym och plugg. Hur ska man orka med?

11Januari 2011

2011-01-10 @ 23:53:57

Stressigt värre. Nu är man iaf hemma efter en heldag av experiment. Det var riktigt roligt, men ack så krävande när sömnen och energin svek en. Allra roligast blev det efter lunch då flamsande tog över och vi blev den super ambitiösa gruppen vår lilla trio alltid är (+ Robert nu). Hem fort eftersom tider ändrats. Maten slängde man i sig och sedan fick mamma agera avreageringsplank när man släppte ut ett vis antal känslor om allt möjligt. Fick även höra den hemska nyheten att vi tydligen beställt ny bil. Nästa vecka anländer den, vilket betyder att det snart är dags att säga farväl till mina älskade SWX. Helt ärligt, det är sorgligt.


 

Det är faktiskt helt otroligt hur de få timmarna jag och Rohie spenderat i gymmet redan gett resultat. Har märkt det på en hel del olika saker, framförallt när et kommer till en av de två punkter som jag saknade mest fysiskt när jag slutade sparka boll. Tro inte att detta glädjebesked kommer få mig att lugna ner mig angående träningen. Nej, nu ska det bli hårdträning. Ska komma i samma form som man hade när man var på topp och sedan sikta ännu högre. Man ska ju alltid sikta mot månen, för missar man hamnar man alltid hos stjärnorna. Iväg till gymmet nu! Bäst för Rohie att hon kommer i tid.

//Jenny

Just when you thought everything was fine

2011-01-10 @ 22:47:29

När man blivit lämnad av Jonna och Cindy utanför deras hus fortsatte vandringen hemåt. Gjorde en ren chansning och ringde upp Karin, det samtalet var för ovanlighetens skull långt. Hela sju minuter! När det hade avslutats hann en hel del saker ikapp en som man ännu inte hunnit bearbeta och när sådana saker inträffar är det aldrig kul, iaf inte om man heter Jenny. Skönt att lilla Karin är den sanna vännen hon är och finns alltid där. Även om det handlar om de mesta patetiska sakerna.

10 Januari 2011

2011-01-10 @ 21:06:27
Jag hatar verkligen när man ser skådespelare som har en stor roll i en av de serier man följer i ett helt annat sammanhang än just den serien. Som t.ex. Jared Padalecki i House of Wax eller Gilmore gilrs, David Boreanza i Bones, Kurt Feller som brukar dyka upp lite vart som helst samt Jeffrey Dean Morgan. Igår var det Mark Sheppard som dök upp i Chuck, vilket höll på att irritera skiten ur mig. Det är inte okej, ser dem bara i en enda roll och därför funkar inget annat.

Blev inget gym idag. Istället fick man ta smällen och höra två riktigt hemska saker som inträffat den senaste tiden. Även om det inte finns något komiskt i det hela så är det lustigt på ett läskigt vis att något sådant sker och att det sker två gånger om i min närhet. Men nu över till helt andra saker. Jag har aldrig riktigt förstått varför folk klagar så vitt och brett så fort sl misslyckas med bussar eller tåg. Men idag rann det hela över. Har under de senaste gångerna jag ska ta mig från Södertörn fått stått och väntat på bussjävlen, och nu pratar vi inte om 5 – 10 minuters väntan som en del kan klaga på. Nej varje gång har varit över 30 minuters väntan. Jag kan förstå att det är halt ute och därför svårt för bussarna att komma fram. Men när 3-4 bussar av alla andra linjer (eller vad det nu heter när man pratar om bussar) har passerat en så börjar man känna sig ganska dum och temperamentet tar över. Dessutom blir det alltid så vid de tider då bussarna normalt vis alltid är överfulla utan förseningar, vilket även är samma tid så magen börjar skrika. Vilket folk som känner mig vet inte är det bästa tillfället att reta upp mig vid. Life sucks sometimes, nu ska man ut på promenix med Jonna och Cindy.

//Jenny

Vattuman

2011-01-10 @ 00:37:59
Goda egenskaper
Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande.
Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.

Mindre goda egenskaper
Ibland kan Vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara de rätta. Hos Vattumannen finns därför en viss trotsighet och en svårighet att ta goda råd från andra.
Den självständiga Vattumannen kan också ha lite svårt att släppa andra inpå livet, eftersom du gärna tenderar skärma av dig något från din nyfikna omgivning.

Så här tänker du:
Du vill gärna gå din egen väg och grunnar alltid på både stort och smått. Du funderar mycket på framtiden, och för dig är sånt som "att tillhöra nuet" och "fånga dagen" istället bara mest brist på perspektiv på vad som kommer sedan, i framtiden.
Du söker ständigt kunskap och allmänbildning eftersom det ligger i din tro på meningen med livet. Livet bör förvaltas väl, och detta med visdom och kunskap.

Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap:
När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en.Okej, jag erkänner. Jag tror ganska mycket på horoskop. Tycker det är så fascinerande att läsa. Vissa saker stämmer så bra in så det är skrämmande. Det är ungefär som Supernatural, både läskigt och förbluffande på samma gång.

Bluff eller sant?

2011-01-10 @ 00:08:15

Den 9 januari 2011 - en liten förvaring

2011-01-09 @ 22:40:34

Sitter just nu och planerar lite. Den smarta vet nog vad det handlar om, ni andra kan ställa er i skamvrån. Hoppas nu att det ska bli så som jag vill annars är den ansträngningen man gör just nu ganska så värdelös.

 

Har ännu inte hunnit packa väskorna, så lär inte dyka ner i sängen förrän runt tolvslaget ändå. Spelar ingen roll eftersom jag knappast kommer lyckas somna innan två, sov alldeles för länge idag. Vilket inte var planerat eftersom man börjar tidigt imorron, men vad ska man göra? Vissa konsekvenser får man helt enkelt leva med.

I bakgrunden rullar Eragon, Johanna sitter och tittar på den och fick äntligen en uppenbarelse om vem John Malkovich är. Jag säger bara grattis. Med lite tur kommer hon snart veta vem Misha Collins är. Men nu ska jag återgå till de roliga sakerna.

//Jenny

Ointressant pladder

2011-01-09 @ 18:41:41

Kan erkänna att kroppen fortfarande är riktigt sliten efter torsdagens hårdkörning. Dock kom inte konsekvenserna förrän igår konstigt nog, så är inte en hel mes iaf. Musklerna är riktigt trötta och skulle inte banga på en lång och härlig massage nu. Dagen till ära har varit en riktig slapp dag, vilket känts skönt. Imorron ska man ta tag i allvaret, dags att återgå till pluggandet och man gör en rivstart med grupparbete innan föreläsning sedan kommer dagen avslutas på gymmet med Rohie. Bäst att köra på så länge man orkar. Ska nu i min väntan packa väskan och lägga fram morgondagens kläder. Sedans ka det bjudas på god Karrémiddag i huset det röda huset med vita knutar.

//Jenny

Den förfärliga upptäckten!

2011-01-09 @ 00:15:43

Upptäckte precis att William snodde mer än halva mitt godis när han senast var här. Snällt frågade han om han fick ta en eller två, visserligen såg jag honom sno åt sig några till godisar och med tanke på vilken godisgris den lilla apan är så kan man inte direkt bli förvånad. Men lite sörjer jag, min förlåt-att-jag-glömde-din-riktiga-julklapp julklapp som man fick av Karin bestående av endast soda pops! Nästa gång han tittar förbi får man väl gömma det lilla godis man har.

 

Nu är jag trött och ska snart dyka ner i sängen. Tvivlar dock på att man kommer somna inom den närmaste tiden.
//Jenny

En klockers!

2011-01-08 @ 16:28:52

Mycket snack och lite verkstad

2011-01-08 @ 12:44:32
Just nu ligger man i sängen och myser. Har ännu inte klivit upp ur den, men magen börjar skrika nu så det är väl snart dags. Har legat halv vaken sedan tio tiden, vaknade ordentligt med liv lagom till Hancock som precis tog sluit, kan inte påstå att det är en bra film men helt okej tidsfördriv. Så nu är det någon fotboll som visas.

 

Gårdagen då, ja om man inte skriver några rader om den lär det väl bli giljotinen. Planerna var från början en filmkväll med Johanna och gänget men kände för lite mer action så avbokade mig från och bokade upp mig på annat. Det blev discobowling med Jonna, Cyndy och Josse. Vi anlände runt nio tiden då vi som vanligt lyckades framställa oss som fjortonåringar med ingen IQ, vi visste varken vem som skulle spela med vem, hur man räknade eller vem vi hälsade från men sådant är livet. Till min stora besvikelse så fanns inte mitt klot ledigt, vilket aldrig sker. Så kan avslöja att bowlingen gick trögt i början. Var inte förrän den sista kvarten som man verkade vakna till liv, vilket skedde efter att armen tagit sig en powernap. Efter bowlingen åkte vi hem till systrarna där vi spelade sällskapsspel. Inleddes med ett av mina top-fem-favorit spel och avslutades med det sjukaste spelet ever, MAD. Men fy farao vad kul det var. Det passade verkligen in på oss, dessutom fick man sig en chans att leva sig in i hundens liv. Förutom det så fortsatte Jonna sin resa mot en bättre livsstil. Sedan hemkomsten har hon gjort nyttgia val när det kommit till snacksstunder och igår började hon utveckla sin ödmjuka sida. Vart denna resa ska ta oss vet ingen, men det kommer bli spännande att se.

 

Vad som ska ske idag återstå att se, kanske följer med mamma och pappa in till stan för att lämna min julklapp eller så stannar man hemma och myser. Just nu känns det lite tveksamt om man ens kommer lämna sängen, den är ju så grymt skön.

//Jenny

Humor!

2011-01-08 @ 02:06:43


Nu ska jag sova, är ganska trött

Dagen hittills

2011-01-07 @ 15:07:42

Sitter just nu i sängen och tittar på Glee samtidigt som löser en Sokoloko. Har nästan en miljon olika avsnitt av flera olika serier att titta i kapp, så tänkte ha mig en liten mysdag innan kvällens aktiviteter. Vad som ska göras är ännu oklart. Kan bli allt mellan en mysig filmkväll med vänner till ett crazy äventyr med några andra människor som inte betraktas som vänner utan mer syskon.


Spenderade morgon med att se på en dokumentär om Progeri, efter det fick man se det sista avsnittet av The grizzly man. Vet inte vart man ska börja för att beskriva den mannen, förstår mig inte på honom för fem öre. Men nu ska jag återgå till Gleevärlden och sifferlekar.

//Jenny

I stort behov av energi och vila

2011-01-06 @ 23:33:10

Mina ben kommer vara döda imorron, det är allt jag säger. Som tur är så ställdes grupparbetet in . Så det blir en sovmorgon och dessutom en massa vila innan kvällen. Nu sitter man här och försöker trycka i sig den mat man fått tag på. Det går inte bra kan jag meddela för den intresserade. Ska nog traska upp och slänga allt samtidigt som man byter ut det mot mackor eller något sådant. Vet dock inte hur man ska ta sig upp eftersom benen höll på att kollapsa vid förra bestigningen.

 

Jag är faktiskt lite halvledsen över mitt och systrarna Ahvanders problem. Vi har länge velat börja med någon form av lagsport. Största intresset har legat hos Curlingen, men pga. för få spelare så är det inte möjligt. Visst skulle man kunna ta in hjälp från annat håll, men det är nog inte så lätt att ta sig in i en grupp med människor som är så tajta som vi är. Som Jonna sa, vi är ju extremt tajta, och kan ta emot både ris och ros från varandra, dessutom måste ju Cindy älska henne oavsett. Så det alternativet är mer eller mindre meningslöst.

//Jenny

JAG ÄLSKAR CASTIEL!

2011-01-06 @ 15:18:08

Vart fan är världen på väg?

2011-01-06 @ 15:16:22

Vart fan är världen på väg? Jonna var inte ett dugg brun, trots sin utomlandsresa, folk visar upp sidor som man aldrig någonsin kunnat tänka sig, det gick äckligt bra igår på bowlingen och imorse var det jag som fick traska upp och väcka mamma och pappa. Men vad som är allra värst och mest chockerande är att Ryssland slog Kanadickerna. Hur i pipans sväng lyckades de med det? Såg de två första perioderna inatt, Ryssland var totalt utspelade och låg under med 3-0. Imorse när man vaknade slog man på tvn och av en slump så var det repris av matchen. 6 minuter återstod av matchen och det stod 3-3, trodde först det var en helt annan match, sedan fick man se ryssarna göra både 4-3 och 5-3. De vann sista perioden med 5-0, efter ett målvaktsbyte … och mot Kanada! Jag är i chocktillstånd!

 

Idag var det en tur med mor och far till Bromma. Kom hem med en och annan påse. Det var ju det som var meningen och dessutom klagar jag aldrig på att få bära en massa påsar. Är man flicka så är. Insåg även att man har en del personlighetsdrag som man finner hos mor och far. Vet inte riktigt vad man tycker om det. Nu väntar jag på mat, blir kanske en tur till mormor och morfar en liten stund. William ringde och frågade efter en, sedan är det gymmet vid sju tiden.

//Jenny

"The pizza guy taught me that"

2011-01-05 @ 16:15:21

Jag förstår inte hur jag kan hålla mig så länge utan att se Supernatural. Hur kan man klara sig så länge utan Dean och Castiel? Vad som är ännu är att varje gång jag väljer att vänta med eller två avsnitt så är det alltid de mest spännande och roligaste episoderna som man låter samla på sig damm. Nu har man ett kvar och sedan är det dags att ladda inför bowlingen.  

//Jenny

Stolt över mig själv

2011-01-04 @ 23:00:53

Jaha, då var första dagen av det nya året och dess nyårslöfte avklarat. Just nu sitter man och läser den tidning som man införskaffade sig när Rohie var så sen. Är helt slut i hela kroppen efter dagens pass, om jag inte har träningsvärk imorron vet jag inte hur jag ska bete mig. Imorron blir det bowling med några människor, det är iaf så planerna ser ut. Ska väl även gå igenom klädkatalogerna och göra lite andra småsaker. Borde egentligen börja plugga inför tentan, men har förträngt allt som handlar om skola. Så just nu är man bara … ledig.

 

Men nu är det snart dags för sängen, den praktiskt taget ropar efetr mig.

//Jenny

JONNA ÄR HEMMA!

2011-01-04 @ 17:00:12


Nu är min käre vän JB hemma. Troligtvis en hel mycket brunare, en hel del rikare när det gäller erfarenhet och framför allt en hel del rikare när det kommer till historieberättande. Fast allra gladast är jag över att hon nu är i tryggt förvar hemma i Sverige. Dagens middag är på G nu, en aningen tidigare än vanligtvis, men det blev så eftersom det är gymmet som gäller klockan sju. Har lite nya saker att testa, en liten prylnörd är man minsann. Fredagens psykologimöte är även inbokat nu, klockan 12:00 blev det. Så det är bäst att man lyckats vrida tillbaka dygnet något till dess. Vaknade alldeles för sent idag, men så går det under dessa omständigheter.

 

Nu är det packning och sång som gäller.

//Jenny

JAG HATAR STRAFFLÄGGNINGAR!

2011-01-04 @ 00:13:48

Straffar är så jävla orättvist oavsett vem som vinner. Ett litet påhitt inom sporten som verkligen förstör, det handlar inte längre om spelet. Det handlar om nerver och flyt. Så jävla surt, ingen vettig människa vill ha straffläggning oavsett utgång.
Mina desperata försök att leka drake och riddare med småkronorna hjälpte inte, hur mycket jag än levde mig in i rollerna. Så jävla surt, så jävla tomt … fan vad jag hatar äckel-Ryssland just nu, speciellt Quasimodo och flintcoachen.

The easy way

2011-01-03 @ 21:25:41Det är så det ska vara ...

nyår och annat snack

2011-01-03 @ 17:14:38

Idag var man barnvakt åt min lilla söta och gulliga kusin. Vanligtvis är han extremt svårunderhållen, men idag gick det ganska lätt. Dock har han blivit så självgod och kaxig den senaste tiden så ibland har man lust att klappa till honom. Som tur är så har han en sådan snäll kusin som tar ner honom på jorden när det behövs.

 

Man bör väl skriva några rader om nyår annars lär man bli förföljd av en mordlysten Cindy. Till min moders stora besvikelse fick hon klara sig de första 17 timmarna av året utan sin lilla dotter, för hon var nämligen ute på äventyr. Det hela började dagen innan då man åkte till Cindy vid fyra tiden. Vi började med dekorationerna och förrätten. Josse anlände innan vi hann klart, så vi gjorde en liten miss med tidsbedömningen. Maten var utsökt. Trerätters blev det, med ett litet experiment från vår sida. Efter maten blev det monopol spel, eller rättare sagt Arsenal monopol. Tyvärr höll spelande på en bra bit in i hockeymatchen så kom aldrig riktigt in i det, vilket jag grämer mig för eftersom det var en sådan bra match. Ut och skjuta raketer då vissa förberedelser inte riktigt gick som de skulle. Men vi fick iaf iväg några samtidigt som champagnen flödade och tomteblossen lyste upp tillvaron. Fort in igen och se slutet på matchen. Efter vinsten som jag valt att inte prata så mycket om eftersom jag fortfarande inte riktigt kan förstå det så skulle det firas. Trodde man skulle dö i lunginflammation men måste verkligen berömma mitt immunförsvar som lyckats hålla mig frisk. Resten av kvällen ägnades åt spel, film och snack. Blev en tidig morgon och sedan uppstigning några timmar senare då det var Ivanhoe med mormor som gällde. Lyckades komma för sent och dessutom tiggde man till sig både duschning och frukost när man anlände. Var rätt så död resten av dagen men trots det la man sig in tidigt, förstår fortfarande inte varför jag inte släppte in John Blund när han knackade på.

 

Nu måste man avsluta eftersom andra äventyr kallar på en. Senare ikväll/inatt är det hockey som gäller. GO SWEDEN!

//Jenny

Ord kan inte beskriva det

2011-01-02 @ 21:10:46

Första dagen av 2011

2011-01-01 @ 18:45:19

Är så sjukt trött just nu, vill bara sova. Men sånt kan man inte göra förrän tidigast klockan nio, som om någon tror att jag verkligen kommer lägga mig då. Nu ska man fördriva tiden med lite film och annat mys, väntar just nu på att filmen ska zippas upp. Några rader om gårdagen kommer när orken finns.

//Jenny