min framtida taxichaufför!

2009-08-31 @ 13:07:10


GRATTIS JONNA!

är så glad och stolt över dig!

inga inneboende längre!

2009-08-31 @ 13:01:48

Sitter fortfarande vid Dannes dator. Förhoppningsvis så kommer han hem idag och fixar allt åt mig. Börja sakna min dator nu, trots att den står 10 cm åt vänster om mig.

Skoldagen idag flöt förbi ganska snabbt och smärtsamt. Johanna bekrev oss två väldigt bra med en enda mening. Vi är inte mobbade, vi är bara lite egna. Tror jag att den löd. Matten kändes låg, trots att den har kortats ner med tio minuter. Fick under den lugna ner Jonna som skulle skriva teoriprov. Hon är så söt så.
När man sedna kom hem så hade man för ovanlighetens skull fått två brev. Men självfallet var de båda om studenten, med andra ord brev som bara kastas bort med detsamma att det har öppnats. Hade även fått brev om att kläderna som vi beställt har kommit. Så ska åka och hämta dem när mamma tittat klart på tv om 1½ tiomme. Så ska fördriva tiden med att spela lite spel.
//Jenny

uppdatering

2009-08-30 @ 20:16:56

Rensningen och urbränningen av hårdisken gick ganka bra och snabbt igår. Efter att ha hört Danne säga att omformateringen max går på två timmar så kändes det som jag redan vid tre tiden idag skulle ha en fungerande dator igen med alla filer och bilder som jag haft tidigare. Men då hade jag helt slagit bort att han efteråt lagt till om man vet hur man gör, och dessutom hade jag förträngt att pappa varje gång har en förmåga att glömma hur man gör så det tar honom en dag att klura ut det. Så nu sitter jag här med datorer igång ståendes sida vid sida. Får se hur lång tid det kommer ta innan man endast kommer ha en, just nu verkar det dessutom som att installations skivan inte funkar heller.
Denna dag har förflutit på som om den itne ens existerat, vilket man egentligen kan säga om hela helgen. Skulle ha blivit en massa matte idag eftersom jag hade sparat det tidsfödrivet tills idag,men inte blev det av heller. Istället blev det en massa Finnkamp och lite spelande på King som man nu skaffat igen. Har även övningskört idag, vilket gick hur bra som helst om man jämför med de andra gångerna.Pappa börjar redan tjata om att köra på Ågestavägen, men jag passar nog på det. Blev även tillfrågad av Jonna att splea Sly idag, men eftersom man skulle köra så blev man tvungen att tacka nej.

Imorron har man en enda lektion, vilket är matte. Räknepass för en gångs skull. Ska försöka hinna med åtminstonde en sida av de två som ska ha räknats. SKa sedan hem och försöka ta tag i skolan på allvar. VIlket betyder ännu mer matte och sjukt tråkiga svenska uppgifter. Kanske vore bäst om man läste boken imorron och sedan gör uppgifterna på torsdag eller fredag då man ändå är ledig.
I vilket fall som helst så ska jag tvinga Johanna att fixa matten imorron. Måste verkligen få det fixat om vi ska hinna.
//Jenny

i like it

2009-08-29 @ 22:54:05


Om jag skulle följa Jennies lilla råd så ska jag leva för Supernatural, Brians röst, Arsenal, coca-cola, fotboll och hockey ... ett jävligt bra liv om ni frågar mig.

2-1

2009-08-29 @ 20:37:39

Jag säger som mamam sa, man kan inte säga att United vann direkt. Hur jag en skriver just nu så kommer jag låta jätte enögd, men det spelar ingen roll. För att vinna en match med 2-1 efter att ha fått en straff och ett själmålgjort av motståndarna kan inte känna som en riktig seger.
De två minuterna som Arshavin hade vid målet var helt omtumlande. Skrek mig nästan hes på ett ord precis innan eftersom jag verkligen tyckte att domaren blåste för straff, i nästa sekund klappar jag händerna alldeles för hårt av glädje vid 0-1 målet så det brände i dem en bra bit efteråt.


När andra halvlek sedan drog igång spelade Diaby hur bra helst och förstod inte hur det kunde hänga ihop eftersom det hade tagit mig en halvtimme att se honom på planen. Gallas spelade hela matchen precis som han ska spela, som en kung. Helt felfri. Sedan kom straffen och man ska väl inte säga så mycket om den, det var såklar straff, varesig Rooney föll lätt eller inte så var det straff. Självmålet är inte heller så mycket att säga om, fattar inte varför han ens är där och nickar som han gör. Men har ju själv varit i den situationen flera gånger och vet hur ologiskt allt känns efteråt. Tycker ändå att han ska ha stående ovationer som fortsätter matchen och kämpar på så bra som han gjorde, många har det väldigt att falla tillbaka, grubbla och bryta ihop efter något sådant. Men inte han och det krävs en hel del av en att orka med det.
Riktigt synd att RvP inte slog in 0-2 presic innan straffen. Men det var en hel del små saker som inte fungerade för Arsenal idag, likaså för United, men de fick iaf ett till mål.


Som jag sa tidigare så kan detta inte kännas som en riktig vinst för United. Helt ärligt så förtjänade inget av lagen att vinna, ett oavgjort resultat hade speglat matchen bäst. Vilket jag tror att många United fans håller med om eftersom jag idag inte fick sms eller andra meddelanden från dem, vilket jag alltid brukar. det gör mig riktigt förbannad, efterosm det visar ännu mer hur svårt de har att ta en förlust. Nu blir jag för sur igen.
Tycker också att det var helt uppenbart att efter Uniteds andra mål hur Arsenal hade kapaciten att kvittera, men saknade någon som kunde styra upp det. Någon som t.ex. Fabregas. Vilket gjorde mig helt stum av chock när de tog ut Denilson, för han är ändå den spelare som är mest lik Fabregas på det sättet.
Måste även tillägga att Wenger är så klockren.
Nej, nu har jag babblat på alldeles för länge om den här matchen.

//Jenny

 

ett litet råd

2009-08-29 @ 16:11:23


Jag har verkligen världens snällaste bror. När han kom idag vid tolv tiden så berättade jag om min dator och bad honom om hjälp. Så vi beslöt oss att göra som vi hade tänkt förra gången datorn fucked up sig. Vilket var att jag skulle få låna hans hårdisk på 120 gb och ett minneskort på 16 gb. Det skulle då totalt bli 136 gb som jag kunde spara, vilket betydde redan då att jag var tvungen att radera några saker, vilket jag gjorde. Det var en svår utmaning att välja bland serierna men till slut så hade man t.o.m. kommit ner till 132 gb.

Men sedan så började datorn fungera så bra så brydde mig inte om att fixa den. Hittad eäven en hel del bra filmer som jag fixade hem. Sedan imorse när jag vaknade så hade datorn besämt sig för att börja bråka igen. Jag hade faktiskt en oförklarig känsla om det igår innan jag stängde av datorn, men slog bort den ganska fort. Men så var man i den sitsen igeen, nu dock med 186 gb. Och när Danne kom hem så var det enda han fann en hårdisk på 70 gb. Vilket bara gjorde det ännu svårare. Men efter lite tänkande kom jag på att man skulle kunna bränna över det som blev över skulle man kunna bränna över till DVD-skivor, vilket var en lyssande idé. Danne tyckte också så synd om mig så han tog upp en av sina datorer och sin skärm, eftersom han saknade en sladd, så att jag skulle kunna sitta och leka vid datorn precis som vanligt medan jag bränner en massa saker. För det är verkligen irriterande att försöka göra saker med datorn i felsäkert läget. Men när det började närma sig den stora utbränningen så insåg vi att skivorna inte skulle räcka på långa vägar. Vad händer då? Jo, han åker till Farsta med mig för att köpa en massa skivor bara för att jag ska kunna fixa min dator imorron. Gud, vad jag älskar min bror! Han är bara bäst!


Så sitter nu vid mitt skrivbord med två datorer igång och en massa bränningar på G. Har hur mycket som helst som ska fixas idag eftersom pappa ska omformatera datorn imorron. Känner mig faktiskt som en datornörd just nu, skulle lätt passa in på Kjell & Company.
//Jenny

snart börjar det igen!

2009-08-29 @ 10:52:21

kaputt!

2009-08-29 @ 10:49:57

Nu har min dator börjat krångla igen, vilket har gjort mig så sjukt förbannad och ledsen. Hade hoppats på att man skulle klara sig, men nej. Har några filmer just nu som gör att hårddisken innehåller alldeles för mycket för att kunna flyttas. Så ska låta dem brännas innan man fixar med allt. Tyvärr så innebär det att det kommer ta minst två dagar innan man kan få en fungerande dator och innan man kan få lyssna på musik. FAN! FAN! FAN!
//Jenny

ibland är livet riktigt roligt

2009-08-28 @ 21:21:59

HAHAHAHAHAHA, för några veckor sedan var Jonna hemma hos mig och spelade DW. Dagen efter frågade hon om jag hade sett hennes klockan hemma hos mig eftersom den var borta. Gick ett varv runt huset men fann den inte, så hon drog slutsatsen att hon tappat bort den hemma. Vi skrattade och gjorde lite narr av henne eftersom det verkligen är otroligt hur man kan tappa bort för det första en sån stor klockan och för det andra en sån kär ägodel. Sedan dess har jag inte hört något mer om den klockan.

När jag satt i soffan för fem minuter sedan och berättade om ett youtube klipp för mamma och pappa råkade foten glida in under armstödet och plötsligt stötte man emot något hårt och helt oväntat. Kände direkt att det var en klocka och var beredd på att skälla ut pappa efter att min berättelse var klar. Men när man tog upp klockan så kände jag igen den på direkten och gjorde en paus i berättande för att meddela att jag precis funnit Jonnas klocka i våran soffa, för att sedan fortsätta berättelsen.Det man kan få ut av detta inlägg är det sjuka att den för det första ens kan komma bort. Det andra är att jag, mamma och pappa har alla suttit i det hörnet av soffan utan att lägga märke till den. Det tredje är hur jag helt ärligt inte är så förvånad egentligen... det är ju Jonna vi pratar om.

Skickade precis ett sms till henne angående detta, och om jag inte känner helt fel så vet jag att hon kommer bli ganska glad över att veta att hennes klocka är i säkra händer och mår bra.

//Jenny

Hello

2009-08-28 @ 20:04:17


Fy farao vilken natt för mig. Kunde verkligen inte sova. Låg vaken och vred på mig hur länge som helst. När man sedan äntligen somnade så vaknade man upp igen någon timme senare. Då var det inget snack om vad min dag bestått mest utav, hade drömt världens flummigaste och just då läskigaste dröm som handlade främst om ljus och supernatural. Det sjuka var att det var första natten som jag har någon slags del från serien med i mina drömmar.  Det andra sjuka är att nu i efterhand kommer jag inte ens ihåg drömmen, med undantag från två bilder som inte är läskiga överhuvudtaget. Hann med andra säsongen igår, började på tredje idag, eller fortsatte där jag dit jag hade tittat för ett par dagar sedan.


Sitter fortfarande och väntar på att filmer ska börja rulla in så man kan börja med bränningen. Ljusförbrukningen håller fortfarande på, förhoppningsvis ska man slippa drömma om sånt i natt. Funderar på om man ska se på Step brothers idag eller låta Supernatural rulla på. En sak är säkert, det kommer bli en lugn kväll. Uppladdningen inför morgondagens match är igång nu. Jävlar vad jag längtar!

//Jenny

helt enkelt den bästa serien som någonsin gjorts!

2009-08-28 @ 18:17:14

ROSICKY IS BACK!

2009-08-28 @ 15:42:46

Imorron kommer han sitta på bänken. Är så lycklig just nu!

tänd ett ljus

2009-08-27 @ 17:05:30

Har nu tittat igen den andra säsongen av Supernatural, vilket är solklart den bästa! Precis lagom balans mellan läskigt och roligt. Älskar verkligen Dean och hans kommentarer.

Har egentligen matte till imorron, men orkar verkligen inte det. Vilket är helt okej att jag står över idag eftersom jag räknat de andra dagarna. Känner mig så duktigt så. Imorron ska man även tvinga Johanna att fixa allt med matten.


Mamma och jag har nu äntligen insett att vi har alldeles för mycket ljus hem, vilket gjort oss ganska galna på att elda upp dem... eller iaf jag. Så nu står det minst fyra ljus inne på mitt rum och brinner från det ögonblicket jag kommer hem efter skolan till jag går och lägger mig. Inget mig emot, tycker det är hur mysigt som helst. Längtar tills då det blir mörkare fortare, mycket mysigare då.

Har nu lite filmer och sånt som ska brännas och fixas.

//Jenny

Wondering if I'll ever get you back

2009-08-26 @ 22:25:27

... now I know, that I was being such a fool, and I didn't deserve you.

vilken nörd man är

2009-08-26 @ 15:46:53

Jag visst första gången jag hörde soundtracket till Twilight att jag hade hört den låten i något annat sammanhang. Kände så väl igen den, men kunde inte placera den någonstans. Nu när jag tittar igenom några helt random Supernatural avsnitt så hörde man hur den spelades i bakgrunden inne på en bar under någon minut. Helt sjukt hur jag lägger såna detaljer på minnet efter att bara ha sett de flesta avsnitt en gång. Har pratat om det flera gånger med folk omkring mig. Men säger en replik från serien, måste såklart vara lite unik eller speciell, så kan jag garanterat 9 gånger av 10 se scenen framför, vet vad som hänt innan, vad som händer efter, och vad som svarades på den. Efter att bara ha sett de flesta avsnitt en gång, vilken jävla nörd jag är.

//Jenny

Supernatural time!

2009-08-25 @ 20:49:39


A: "Why are you follow me?"
S: "We're lawyers."
A: "Tell the truth."
D: "We hunt demons."
A:  "What?"

D: "Demons and spirits. Things that your worse nightmares wouldn't even touch. Sam here is my brother."
S: "Dean, SHUT UP!"

D: "I'm trying. He's a psychic, kind a like you. Not really like you. But see he thinks that you're a murderer, and he is afraid that he would become one of himself. Cause you're all a part of something terrible, and I'm hope up to hell that he's wrong but I'm starting to be a little scared that he might be right.
A: "Okay, you know what. Just leave me alone."
D: "Okay."

BÄSTA NÅGONSIN!

2009-08-25 @ 09:22:08


Fullkomligt ÄLSKAR Wikegård!

0-2

2009-08-24 @ 22:07:26

Usch, blev en hel del matte idag. Räknade de talen som skulle räknas tills imorron, med undantag från fyra st. som jag inte orkade göra. Men istället gjorde jag en sidan från häftet vi fick idag. Så tycker faktiskt att jag förtjänar en eller två applåder. Imorron kommer det bli ännu mer matte, får se om jag orkar. Ska försöka räkna det mesta på lektionen, kommer väl gå med Johanna bredvid mig. Imorron är det den första psykologilektionen inom B kursen. Är både förväntansfull och inte, slog mig tidigare idag att psykologi inte riktigt är min grej. Är ganska avundsjuk på Johanna som ska få läsa rättskunskap denna termin, hade gärna läst om den kursen.


Ska så snart håret torkat lite grann krypa ner i sängen och se andra halvlek av Liverpool - Aston villa. Sedan ska tydligen Djurgårdsmatchen sändas i efterhand så hoppas på att man kommer somna till den.

Imorron börjar man tio över elva och slutar tio i tre. Ett ganska bra schema, börjar acceptera det mer och mer. Men kommer aldrig kunna acceptera min fredag eller släppa taget av de gamla schemat. Oron för svenskan börjar också komma, har två inlämningar kvar som skulle ha lämnats in innan sommarlovet, t.o.m. jullovet. Men orkar verkligen inte göra dem, de är så sjukt tråkiga!

//Jenny

first day, CHECK!

2009-08-24 @ 17:46:13

Första skoldagen i trean var då avklarad. Är helt slut nu, kan inte direkt påstå att det är pga. skolan eftersom man knappt ansträngde sig. Började på morgonen med coachtiden med våran käre lärare Lars-Olof, det inleddes med prat om vädret och vattnets temperatur. Sedan började han babbla på precis som han brukar, med andra ord att han läser innantill från pappret han fått samtidigt som han sluddrar. Efter det var det dags att börja med schema, såklart var dagens första och enda lektion matte D. Till min och Johannas stora förfäran så ska vi ha Lisa som lärare i den kursen. Kärringen jag hatar efter incidenten som skedde i våras. Vilket har bara fått mig att hata rektorn ännu mer. Vet fortfarande inte om hon är en utbildad matte D lärare eller inte.

Bussen hem, fick traska och utsättas för värmeslag. När man kom hem åt man, sedan ringde mormor och bjöd över en på en liten fika, och inte tackar man nej till det inte. Svängde över dit en liten stund sedan åkte mamma och jag till Farsta och inhandlade lite onödigheter. När man sedan kom hem stäade jag det sista, men orkar inte dammsuga så det ska göras imorron. Vad jag däremot ska göra snart är att räkna matte, och senare ikväll är det fotboll som gäller.

//Jenny

så sant som det är sagt!

2009-08-24 @ 16:11:40

They're not even a real country anyway

Don't stop me now

2009-08-23 @ 20:51:01

Det blev inge DW idag. Fick istället ett ryck och stäade rummet, och då pratar vi storstädning. Lät några Supernatural avsnitt rulla på i bakgrunden under tiden så det blev en hel del skratt också. Tyvärr så total dog jag för en kvart sedan, så det som nu är kvar till morgondagen är byrån och dammsugningen. Men det är lätt fixat imorron efter skolan. Usch, vill inte börja skolan. Orkar inte göra de där tråkiga svenska uppgifterna som jag egentligen skulle gjort i julas/våras eller nu i somras. Vill inte heller ha den där äckliga matten, annars ser jag faktiskt framemot allt annat... iaf det mesta.Ska väl snart pallra mig ut till vardagsrummet där mamma och pappa kollar på Elfsborg - Örebro. Pappa kunde ha varit lite gladare, men iskillnad från mig låter han sin ilska inte gå ut över de som är i närheten. Om jag ska vara helt ärlig så blir han inte ens hälften så arg som mig, han blir knappt arg överhuvudtaget.

En sak är säkert och det är att jag kommer sova gott i natt så trött som jag är just nu.

//Jenny  

everybody must know!

2009-08-23 @ 19:00:45

"Det luktar klor"

2009-08-23 @ 14:04:51

Igår blev det en sväng till Länna och området där omkring. Kom hem med lite olika saker. För min del blev det en ram så igår åkte äntligen min otroligt fina bild upp på väggen! När man kom hem var det fotboll som gällde, Arsenal - Portsmouth. Satt och njöt genom hela matchen fram till när dryga kvarten var kvar. Då allt hemma hos oss slocknade och strömavbrott var ett faktum. Så planerna man gjort upp med Cindy sket sig ganska rejält. Istället åkte jag hem till henne där det blev lite spelande och högläsning med en massa skratt. Någonstans där emellan så fick vi tillbaka elen så det var bara att åka hem och spela en massa DW.

Fick inte mycket sömn idag, vilket egentligen bara var bra. Förhoppningsvis kommer man kunna sova inatt då. Vaknade imorse vid åtta, skulle möta Karin fem i tio i Farsta för att simma. En simning som idag gick riktigt segt rakt igenom. Vi segade kvar en hel del både i bubbelpoolen och cafeterian. Fick även reda på att dagens planer med Rohie gått i krasch, vilket är anledningen till att man sitter här och holkar just nu. Blir troligen ytterligare en massa DW idag.


Förstår verkligen hur mina planer bara kunnat rinna iväg sådär. Var verkligen fullbokad hela helgen, vilket kändes jätte bra inför skolan som börjar imorron. Men tydligen så hade öde en annan tanke.

//Jenny

H,H,H K!

2009-08-22 @ 12:07:51

Jag tror att jag föddes till denna värld skapad för att bli två saker. Det ena var att bli en Gunners, det andra var att bli en äkta, sann, innerlig Kanada hatare. Jag använder ofta uttrycker "jag finner inga ord som kan beskriva" eller något liknande. Och när det gället Kanada så räcker inte ens den meningen till. Jag blir så förbannad bara att tänka på det landet, så jag får lust att slå sönder min dator och resten av mitt rum. Fan vad jag hatar Kanada!

Kanada har gjort två bra saker, den ena borde de få stående ovationer för, den andra har de lyckats med endast genom tur. Gud, för det måste finnas någon i detta fall, har bara tyckt så oerhört synd om Kanada så han lät dem lyckas med detta. Det första och mest tursamma är att de bidrar med miljön till den bästa serien någonsin. Det andra, som jag verkligen uppskattar, är att de kom på sporten hockey. Visserligen hade något annat land kommit på den sporten, om inte Kanada gjort det. Vad det gäller miljön så finns det hundratals bättre platser, så det var bara ren tur!
Det tar verkligen emot att berömma dem för detta. För det finns verkligen inget annat på denna jord som jag hatar mer än det där äckliga snöiga, vidriga Kanada.
Hata är ett starkt ord, men när det gäller Kanada räcker inte ens det ordet till.


H,HIdag är det tre saker som gäller, egentligen fyra, men den fjärde orkar jag inte med idag. Det första är att man lovat mamma att följa med till någon affär och sedan troligen kolla på en bädsoffa. Det andra är fotboll, Arsenal - Portsmouth. Det tredje är att det ska bli lite kinesdödande idag. Det fjärde skulle egentligen vara övningskörning, men som sagt. Jag orkar verkligen inte med det idag.

Nu ska jag göra mig irodning så allt kan ske så fort som möjligt.

//Jenny

that's how it is

2009-08-21 @ 22:34:33

I'm back in the race!

2009-08-21 @ 17:46:42

Läste nyss det klockrenaste jag läst på länge. Det var Wengers reaktion på de nya ryktena angående Fabregas flytt nästa säsong som Andreas berättade för mig igår. Kan berätta att hela min värld föll samman igår, men efter att ha sett artikelns rubrik så började jag garva och plötsligt är livet lika ljust som det var för ungefär ett år sedan då Fabregas blev lagkapten.


Dagen idag då. Vaknade upp och hörde hur mormor och mamma satt på verandan och babblade på som två kackelhönor. Efter att man varit aktiv i någon timme eller så beslöt mamma och jag oss för att åka till Ikea. Vi skulle bara titta på gardiner till Danne och köpa servetter till mamma. Men det bara tog oss över två timmar och när vi gick ut genom dörrarna så insåg vi hur vi återigen blivit drabbade av Ikeaförbannelsen. Kom hem med lite ljus och sånt, så Jonna lär väl mörda mig eller ge mig en ordentlig utskällning när hon får reda på det. Men helt ärligt, vem kan gå på Ikea utan att köpa något?


Åkte sedan och handlade mat, eller shoppade mat som jag idag fick veta att några säger. Upplevde ännu en traumatisk upplevelse då en gräshoppa hoppade upp på mitt ben. Fick även veta att morgondagens lilla äventyr med Rohie skjutits upp tills på söndag. Dessutom kommer jag tydligen få tälta själv utanför grönan eftersom Cindy idag hoppade av, den lilla narkomanen. Om tider och kostnaden inte överstiger eller krockar med annat så har man även eventuellt en Karin att gå på konsert med i slutet av oktober.

Kvällen ser ut på så sätt att det blir höjdhoppsfinal med Linus Thörnblad och fredagsmys.

//Jenny

...

2009-08-20 @ 22:46:10

Hoppet är det sista som överger människan ... och jag hoppas fortfarande.

hatar Yi Ling!

2009-08-20 @ 14:15:28


Jag är så sjukt irriterad på det där äckliga kinesspelet
! Är så irriterad att jag just nu knappt kan uttrycka mig verbalt längre. Herregud att man kan bli så påverkad av såna bagateller.

Är också riktigt irriterad över skolan och deras agerande. Fattar verkligen inte hur de tänker. Börjar bara störa mig mer och mer på den skolan. Förra året var verkligen som en hel vändpunkt när det gäller vad man tyckte om skolan. Hade hoppats på att det bara var tillfälligheter, så man kunde börja gilla den och de anställda där igen. Men icke sa nicke, är lika arg och irriterad nu innan terminen ens börjat som jag var när man slutade i våras. Inkompetenta idioter verkar endast anställas på den skolan.

//Jenny

HAHAHAHAHAHA!

2009-08-20 @ 00:08:32

"Jag tycker han filmar, han brukar göra det"

it's not quite as simple as it was before

2009-08-19 @ 23:56:23

Är fan inte redo för skolan!

2009-08-18 @ 22:52:32

Jag fattar inte vad min skola håller på. Nu har de ändrat mitt schema och fuckat upp det totalt! Visserligen är det inte ens i närheten av hur jobbigt det var i ettan och tvåan, men det jag hade tidigare var så mycket bättre! Fattar inte heller vitsen med att läsa matte D på en termin. ÅHHH, blir så sur! Mina måndagar är helt cp förstörda! Likaså med tisdagar och fredagar som jag verkligen såg framemot. Fy farao vad jag hatar min skola!

redo för skolan!

2009-08-18 @ 20:38:35

Herregud, är riktigt slut i hela kroppen och sinnet. Somnade alldeles för sent inatt, vet inte när men det var iaf någon gång efter två.  Vilket är på tok för sent om man ska upp vid åtta morgonen därpå. Att använda ordet plågsamt för att beskriva morgonen är en underdrift. Väl iväg så handlades och gjordes en hel del. Fattar inte hur vi kunde hinna med allt. Virrade runt som idioter och letade efter jeansen jag fann med Jonna, hittade dock inga. Kom istället hem med lite annat smått och gott. Det mesta var skolsaker, vilket jag tycker var jätte roligt!


Precis innan man kom hem hörde systrarna Ahvander av sig och ville göra något, så hann bara hem och äta lite grann innan de kom över och våldgästade i några timmar. Blev såklart DW och jag blev riktigt irriterad eftersom gubbarna vägrade göra som jag ville. Ibland vill jag bara slå sönder alla elektroniska saker.

Nu har man precis blivit ensam lämnad, sitter och väntar på att klockan ska bli kvvrt i nio. Champions League kval! Jävlas lite grann med Karin under tiden. Tönten började skolan idag, imorron börjar JB och Cracky. Själv börjar man på måndag.Upptäckte precis att någon har varit inne i mitt rum utan tillstånd! Hmm.. jag undrar vem.

//Jenny

HAN ÖVERLEVDE!

2009-08-17 @ 22:27:57

När man behöver Djurgården som mest så sviker dem. När heder och stolthet står på spel så sviker laget en. När det verkligen gäller att tvätta bort det äckligt retliga flinet från pappas ansikte så skiter det sig. Har aldrig riktigt brytt mig om allsvenskan och ännu mindre de senaste åren. Men de året då ett vad genomförs, det året då man satsat pengar på allsvenskan, ja det är samma år Örebro på något mirakulöst sätt lyckas hålla sig på den övre delen av tabellen samtidigt som Djurgården hamnar på en sämre placering. Men man ska väl låta pappa få detta år, det är ju sällan Örebro lyckas med någonting överhuvudtaget.


Dagen idag spenderades med Rohie. Vi åkte till Hanninge och Farsta. Jeansen jag köpte med Jonna lämnades tillbaka, tyvärr så var ena benet helt cp fel sytt. Men ännu värre blev det när de inte hade de jeansen i varken Hanninge eller Farsta. Istället blev det ett par andra jeans och de andra som jag och Jonna letade efter. Lärde mig idag hur man ska agera om man inte hör vad en människa säger. Idag lärde jag, Rohie och alla andra sig också att jag har en oemotståndlig charm. Ganska viktiga saker att veta.


Men det allra underbaraste idag var när jag spelade DW. Av någon helt underbar, fantastik och drömliknande anledning så överlevde Sun ce banan han alltid dör på. Satt på helspänd under hela videon och bara väntade på att pilarna skulle träffa ryggen så man återigen fick känna aggressionerna stiga en åt huvudet. Men de kom aldrig och han överlevde även banan efter det. Ord kan verkligen inte beskriva den chocken jag fick.

Ska nog ta och spela lite till nu. Men inte så länge, ska upp tidigt och shoppa med mamma imorron.

//Jenny

Dagens låt

2009-08-17 @ 21:30:50
I wonder as you walk through the door, are you gonna hurt me some more.
Never took you for the kind, who would play up on my mind.

Tell me what are you looking for, I can't play your games anymore.
And when there's something on my mind,
I will always find the time, to tell you
I still love you, still wanting you.
How I need you, oh.

There came a crossing on the road,
if only there were signs to show me, which direction I should go.

I live my life with no regrets, It hasn't caught up on me yet.
Well I never knew I was losing you,
losing you.


It's not for the first time, that someone else has hurt me,
by faking it too long.
Where did we go wrong?

vad ska man göra?

2009-08-16 @ 22:44:00

Tanken var att man skulle gå och lägga sig. Var verkligen dödstrött för 1½ timme sedan. Men sedan sprangs 100 meters finalen, man var fortfarande lite trött, kröp ner i sängen och helt plötsligt märkte man hur det bara inte gick. Så efter att ha legat så i kanske 20 minuter gick jag upp och satte mig vid datorn. Kan meddela att saker och ting känns så mycket bättre här. Finns verkligen ingenting att göra.


Idag kom Jonna över ett par timmar och det blev DW. Klarade av två gubbar och började på en ny, men hann inte så mycket längre. Lyckades sedan flirta till mig pizza till middag, efter det var det övningskörning som gällde. Ska bli ett pass imorron också, om inte morfar kommer kräva pappas hjälp hela kvällen. Dagen kommer iaf ägnas åt Rohie, om inte hon nu ska jobba.

Har också äntligen rett ut framtidsplanerna. Som det ser ut nu så ska jag och Hamrin flytta ner till Göteborg efter trean. Känner verkligen stödet från henne.

Nej, ska väl pallra mig ut till vardagsrummet och spela lite grann, hoppas John Blund knackar på dörren snart. Har verkligen inte lust med någonting... iaf inget möjligt.  

//Jenny

Jag tänker tillbaks

2009-08-16 @ 21:04:43

För det vi hade har det har även vart kärlek av högsta grad
Än idag finns det kvar fast det kanske inte, lika uppenbart
Som det var just då men man måste nog förstå
Man behöver inte visa så för att det ska kunna gå bli två
För det två fucking år och tiden bara går

Jag tänker tillbaks på hur det var
Jag tänker tillbaks på du och jag
Jag tänker tillbaks på varje dag
Jag tänker jag tänker jag tänker

Göteborgare?

2009-08-16 @ 13:45:04

Funderar på att bli göteborgare.
Nej, så hemsk ska man inte vara. Har ju fallit för den där Wernblom, och tyvärr, tyvärr, tyvärr så spelar han i Göteborg.

vilken sportnörd man är

2009-08-16 @ 12:04:55

Jag är en riktigt sportnörd. Tycker det är hur kul som helst att titta på sport, och de gäller inte bara de vanliga traditionella sporterna som fotboll och hockey. Nej, det är alla möjliga. En sport som jag dock aldrig riktigt fastnat för är friidrott. Visst har jag tittat om jag märker att de går på tv, eller låtit det stått på i bakgrunden. Men det har aldrig varit så som jag har väntat och bokat in mig under just en specifik tid för jag vill se någon gren. Utan har kunnat tittat för jag inte har något bättre för mig. Visst var det kul att se Stefan Holm, Christian Olsson och Carolina Klüft under Sveriges storhetstid, men dem tittade jag bara på om mamma och pappa skulle titta. Men det har alltid funnits en person som jag gillat, en person som jag verkligen önskat all lycka och framgång till för jag tycker att han förtjänar det. Men tyvärr så anser jag att han inte fått allt som han förtjänar. Vet inte varför jag tycker så, det är bara något speciellt hos Mustafa Mohammed.  


Väntar just nu på att ugnen ska bli varm, har några baguetter som ska slängas in i den och värmas. Mmmmm, me like! Får sedan se vad som sker under dagen. Har nu fått allt inplanerat inför nästa vecka. Ska även klämma in en städning någon dag, får se vilken.

//Jenny

Vad ska man säga?

2009-08-15 @ 20:48:17
Everton - Arsenal


1-6Ibland hör man riktigt roliga saker. Innan första halvlek av matchen hade gått hade man reda fått reda på hur desperata Real börjar bli på att få tag på Fabregas. Kändes riktigt skönt då man innan hade fått reda på att under den senaste presskonferensen hade Wenger fått flera frågor angående detta och svarat med en irriterad, röst som var tillräcklig bevis för att visa hur trött han är på alla rykten, "Visst om vi får Messi". Blev bara ännu roligare när man fick reda på att Fabregas inte var den enda från Arsenal Real är intresserade av. Tydligen så har även Wenger fått flera bud från dem.


Matchen då, vad ska man säga? Var så otroligt skönt, härligt och underbart att se den. Att vinna med bestämdhet och sedan se hur de leker och lattjar med bollen. Fabregas som två målskytt gjorde saken bara ännu bättre för mig. Dessutom Eduardo som gör mål i sin debut och likaså med Veermaelen. När man ändå håller på måste även nämna Gallas mål, han är verkligen en av de spelarna som förtjänar att få göra mål.  

1-6, hade gärna sett en nolla eller en repris från -05 då det blev 7-0. Men herregud, vilket resultat. Ska bli riktigt underbart att se tabellen imorron efter morgondagens två matcher. Kan inte tänka mig att något annat lag än Arsenal ligger först då.

Satt under matchen och funderade lite grann på hur startelvan kommer se ut, när både Rosicky och Walcott är friska. Kom inte fram till något överhuvudtaget, för enligt mig kan vem som helst knipa de plasterna.

Satt även och drömde mig bort till matcherna mot United, i PL och CL. Vore så jävla skönt att slå dem i alla fyra. För jag räknar med ett möte i CL i slutspel. Allra underbarast vore att slå ut dem i kvarten eller semin.


Nu är det Iron man som gäller, ska se den med mamma och pappa.

//Jenny

avspark 18:30!

2009-08-15 @ 17:20:10

Var uppe hos Danne ett tag idag. Har blivit riktigt fint där, nu har han fått in lite möbler och sånt. Såg riktigt mysigt ut, med undantag från han äckliga Hannah Montana lakan. Fattar fortfarande inte vitsen med dem.

Resten av dagen gick mest åt att tvätta och bestämma kommande veckans schema. Väntar nu bara på att två specifika människor ska svara angående två separata saker och sedan vet man nästan exakt vad som ska göras och vilka dagar som man är ledig på.

 Har även spelat lite DW, men tröttnade snabbt på det. De enda man har kvar nu är två gubbar från den roliga familjen och sedan flera stycken från de andra tråkfamiljerna. Förutom att de är tråkiga så klarar jag inte av dem själva. Så Jonna och Cindy, ni är hjärtligt välkomna att spela lite inom en snar framtid.

Sitter just nu och väntar på att både matchen ska börja. Den innebär en hel del. Det första och viktigaste är såklart fotbollen och allt som hör till den. Det andra är att det då ska ätas mat, börjar bli riktigt hungrig.


Om en vecka är man uppbokad med Rohie. Har varit det sedan ... så länge jag kan minnas. Nej, men det var någon gång runt hennes födelsedag som jag bokades upp nu på lördag. Vad vi ska göra, har jag verkligen inte den blekaste aning om. Har inte ägnat så många tankar åt det, men nu börjar jag verkligen undra. Skulle faktiskt vilja spola fram tiden och sedan tillbaka den, vill ju inte börja skolan alldeles för tidigt. Hoppas iaf att man kommer få reda på någonting innan lördagen, vill ju inte dyka upp helt i blindo.

//Jenny

Fly with me

2009-08-15 @ 14:03:05

PL IDAG!

2009-08-15 @ 13:13:14


Är på toppen humör idag! Var ganska trött, men mest uttråkad igår vid tio tiden så såg ingen mening med att vara uppe, så kröp ner i sängen kanske kvart över och somnade ganska fort efter det. Vaknade upp några gånger under natten som somnade om och sov bara ännu bättre. Vaknade sedan upp tolv timmar senare, helt utvilad. Som vanligt dröjde man kvar i sängen.

Har en hel del massa små saker som ska fixas idag, sen vid halv sju tiden är det Premier League som gäller. FINALLY! Känns ännu bättre nu när man har fått det bekräftat att Fabregas ska stanna. Har inte riktigt trott på det, men kan inte neka till att jag varit orolig. Nu är det bara Supernatural som ska starta igen och sedan är allt helt perfekt! Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter fortsättningen, men framförallt slutet. Vill se hur de löser allt.

//Jenny

DAMP CP FUCKING LYCKA!

2009-08-14 @ 17:45:22

LYCKA!

HALOHA!

2009-08-14 @ 17:40:56

Har blivit en hel del DW på senaste tiden, precis som det ska vara. Har också blivit en hel del Ahvander, precis som det ska vara.

Sitter just nu helt död i stolen, känns som det var ett tag sedan man var igång. Men ändå så känner man av vartenda litet steg från dagens äventyr.

Systrarna kom över igår, blev DW och Zorro, som vanligt mycket trevligt. Redan då förstod vi att dagens planer riskerade att medföra en viss trötthet, men inte trodde jag att man skulle vara så trött som man ändå var. De började röra sig hemåt vid ett tiden. Klockan åtta morgonen därpå ringde klockan. Lyckades på något sätt övertala mig flera gånger att jag kunde sova ett litet tag längre, tills jag helt plötsligt vid nio slog upp ögonen och satte mig upp. Hade då 45 minuter på mig att göra mig irodning, något som annars brukar dras ut under 1½ timme. Blev en jäkla stress, men hann ut till bussen helt färdig.

Väl inne i stan hade vi båda svårt att förstå två saker, den ena var att klockan inte var så mycket eftersom det kändes so en evighet, den andra var hur jag i helvetet inte kunde lyckas hitta några jeans. Tröttheten som båda kände av var riktigt plågsam och påverkade en hel del.

Jonna kom hem med flest saker, bl.a. två par riktigt fina skor. Själv kom jag hem med ett par jeans. Får se om de överlever mammas kontroll och sedan min egna, isf ska de välkomnas till garderoben.


Lärde mig två saker idag, fast det första visste jag redan. Jonna är verkligen den bästa personen att åka och shoppa med. Säger man att man vill ha t.ex. ett par jeans, då jävlar provas det jeans. Det andra var att Jonna känner mig själv bättre än vad jag gör.

Får se vad kvällen nu har att erbjuda. Blev nyss bjuden på bio, men tror nog att det blir en hemma kväll med ännu med DW.

//Jenny

full rulle, precis som det ska vara

2009-08-13 @ 18:22:08

Tack så mycket Jennie!

Blev inget bad igår, men det blev Wernblom. Om jag ska vara ärlig så tittade jag dock inte mycket på andra halvlek. Istället kom lilla Cracky över efter matchen och det blev en massa DW. Snacka om vilka nördar vi är. Spelade det till straxt efter två då tröttheten och frustrationen tog över. Skickade sedan sms när jag halvsov, vilket jag för ovanlighetens skull kommer ihåg.

Sov ut imorse och gick upp lite halvsent. Men till skillnad från de övriga liknande dagarna så märktes det inte. Johanna kom hit med bussen som anlände två. Medan vi traskade hem och en bra stund efter vi kommit hem var det en hel del som skulle berättas och pratas om, mest från hennes sida. Resten av dagen bestod utav två filmer, en sjukt rolig och bra, och en liten mindre bra. Johanna fick även ett gott skratt när jag insåg att tvätten stod ute i spöregnet och sedan på vägen ut då det blev lite pissröv och pinsamma situationer. Allt som allt, helt okej.

Kan verkligen bli förvånad över hur naturligt och ärligt det kan kännas att umgås med vissa människor.


Väntar nu på att systrarna ska anlända. De meddelade redan imorse om suget efter DW och jag är inte direkt den första som bangar på det. Får se hur länge det varar idag. Vad jag vet är att vi imorron ska 10:02 bussen från mig för att åka in och shoppa. Vilket är en helt okej och realistisk anledning till att gå upp så tidigt och åka väg för enligt Jonna.

Tydligen ska man cykla till Farsta strand nu och köpa något gott att äta.

//Jenny

can't smilie without you ...

2009-08-12 @ 21:55:29

Jag hoppas att du vet att jag finns här för dig, alltid. Oavsett vad det gäller.

lite senare ...

2009-08-12 @ 20:59:17


Läste nyss det guligaste jag
läst på länge.

Sitter just nu och tittar på fotbollen. Känns inte riktigt som det. Känns ungefär som man bara sitter och väntar på något, och visst gör jag det. Jag väntar med spänning på att Wernblom ska komma in!

När matchen är slut är planen att man ska bada med Cindy, åtminstone. Får se om det blir bad idag eller inte, lär vara ganska mörkt ute. Hur som helst kommer tiden troligen rinna iväg och man kommer nog komma hem alldeles för sent och lägga sig ännu senare. Men förhoppningsvis ska man inte upp tidigt imorron. Allt jag vet om morgondagen är att man ska troligtvis ska träffa Johanna. Vilket är roligt, var ett tag sedan man såg henne, och ska jag vara ärlig så saknar jag henne lite grann.


Nej, ska nog ta och leta upp några bilder som man kan tänka sig att visa allmänheten.

IN MED WERNBLOM!

//Jenny

det regnar ...

2009-08-12 @ 19:35:03

Idag insåg jag verkligen vilken nörd jag är.

Försov mig imorse med en halvtimme, vilket inte var så oväntat egentligen. Mötte upp Karin i Farsta fem i tio. Vid tio satt vi och rullade mot skanstull. Eftersom de på Eriksdalsbadet är så snälla och försöker hjälpa folk med vattenfobier så blev vi hel förvirrade när sträckorna inte stämde överrens. Istället simmade vi på tid. Det blev fem minuter längre än vad det brukar ta oss att simma 1 km. Det som gör mig mest förvånad är hur seriösa samtalsämnen vi hade idag, det var verkligen riktigt seriösa och allvarliga saker som kom upp. Men det mesta var rätt så skönt att få ur sig och prata om med någon annan.  

På vägen hem, som man fick åka ensam, så blev man inbjuden till Ahvander. Kunde såklart inte tacka nej, så det blev en sväng till Farsta där mat inhandlades, en sväng hem där man åt och hämtade spel och sedan cyklade man iväg. När man kom dit så möttes man av det förvånade paret, de kunde verkligen släppa att jag åkte iväg och simmade vid tio. Efter att de hämtat sig lite grann efter det så byttes tankar, åsikter och upplevelser med varandra. Efter ett tag kom även Cindy, vi tog då över spelandet. Så medan Jonna och Andreas sov så nördade vi på som fan vad det gäller spelet. Tvingade sedan Cindy att hon någon dag ska komma hem till mig och spela DW. Vi lyckades låsa upp gubbar som jag inte har lyckats med här hemma, vilket är helt sjukt. Nu menar jag inte att jag är expert och borde klara det själv, det jag menar är att det är så retligt att man gör det den gången man spelar på någon annans ps3.


Åkte sedan hem när magen började skrika ut sin missnöjdhet. Ganska så precis efter att man börjat cykla så började regnet ösa ner. Det var inte direkt något spöregn, men inte heller dugg ... mer Ma Dai regn. Tog samma väg som jag försökte ta häromkvällen, och denna gång lyckades jag. Var glad över att man inte hade någon mascara på sig eftersom min rinner mer än Niagarafallet. När man sedan kom hem fixade man middag och gladdes åt Karins olycka.

Ska nu ta en sväng upp till vidja och kolla hur det ser ut där med det nya golvet. Sedan är det hem och kolla på fotboll, hoppas Wernblom spelar! Efter det ska man troligen nörda DW, om man får.

//Jenny

I want it that way

2009-08-12 @ 00:34:23

Paradise, mjölk och choklad. Det är så det ser ut just nu i min lilla värld.

Tanken för kvällen var att mamma och jag skulle ha en liten tjejkväll och titta på Stolthet och fördom, men så blev det inte. Hade dock det riktigt trevligt med Cindy och allt dödande av kineser. Vid halvt tio började öronen värka för mycket, det är ett ganska ansträngande spel. Så vi beslöt oss för att ta det där nattdoppet vi tänkt ta.

Men när vi väl kom fram ändrade vi oss. Vandrade istället runt tills vi hittade en mysig plats att sitta på. Där satt vi och pratade i en timme eller så om sådant som kommit upp en hel del på senaste tiden.

Ska nu bara packa och sedan är det marsch pannkaka ner i sängen, hoppas man hinner somna innan sockret släpps lös i kroppen. Ska upp tidigt imorron, fem i halv tio ska man vara i Farsta för att ta halv tio vagnen in till Eriksdalsbadet. Får se hur det blir med det.

//Jenny

ÄNTLIGEN FÅR JAG SÄLLSKAP!

2009-08-11 @ 14:46:57

Jag blir helt ärligt rädd när jag läser om stjärntecken. Tycker det är kul att läsa om vilka egenskaper som ska vara en starkaste, mest omtyckta, vilket element och allt annat som brukar stå om ens stjärntecken. Men tycker det är riktigt läskigt när man läser och inser att flera av dessa saker faktiskt stämmer in på sig själv. Är det bara en slump? Eller påverkas man verkligen så mycket beroende på vilken tid på året man föds? Får människor som föds under en viss period liknande egenskaper, bara för att de är samma stjärntecken?


Gårdagen blev en mest Hej jag har sommarlov dag. Gick och segande hela dagen fram till klockan sex då Danne ville att man skulle följa med och köpa saker till hans friggebod. Tror att han ångrade sig lite grann när jag sprang runt som en idiot på Bauhaus och berättade vad han skulle ha för saker och vart. Det allt från golv i olika rum till utemöbler. Blev verkligen kär i en launch soffa. Fick honom att lova att om han vann 7000 på poker ska han köpa den. Så ska få honom att börja spela poker som en tok nu igen. På kvällen blev det en sväng över till Jonna och Cindy. Paret gick och lade sig runt halv tolv medan jag stannade kvar i sisådär två timmar till innan man började rulla hemåt.

Vaknade upp riktigt sent idag och därför har hela dagen blivit förskjuten. Bjöd över systrarna hit idag för att döda kineser. Men det var bara den ena som nappade på det. Så väntar nu på att Cindy ska ha sprungit klart naken hemma hos sig.

//Jenny

månday

2009-08-10 @ 17:27:03

Det är verkligen en dag som man kan säga bara har kastats bort. Har under dagen inte uträttat ett skit. Hade en att göra lista som jag skrev igår, men har inte gjort någonting på den. Har inte funnit någon ork.

Vad jag däremot gjort, som var nödvändigt var att jag äntligen sovit ut. Höll igår till klockan tio, kröp sedan ner i sängen men det tog ett bra tag innan man somnade. Vaknade sedan upp elva timmar senare, helt utvilad. Så otroligt skönt! Har sedan dess mest vandrat runt och funderat på vad man ska hitta på och göra idag.


Rensade för ett tag sedan lite grann på datorn. Hittade en av mina översättningar som jag totalt glömt bort, dessutom var den inte ens halvgjord. Hur som helst började jag asgarva åt innehållet. Jag borde verkligen skriva låt texter.

Har också gjort om lite på bloggen, vilket den uppmärksamme märker. Om man vill ha ett litet extra plus i kanten så känner man dessutom igen den, eftersom det är exakt samma design som jag haft tidigare. Har länge velat göra om den här skiten, men orkar verkligen inte. Ska snart se om min Headmaster kan fixa headern också, om hon nu kommer hem någon gång.

Nej, nu tror jag bestämt att CaoCao ropar om att han vill dö, och inte ska man göra honom besviken heller.

//Jenny

Han är så grym!

2009-08-09 @ 20:25:47

Nu har jag nått de stadiet jag väntat på de senaste dagarna. Är så pass trött just nu att jag skulle kunna gå och lägga mig. Men så roligt ska vi inte ha det. Är rädd för att om jag la mig nu att jag skulle vakna senare inatt eller tidigt imorron pigg som en lärka, och det skulle inte vara roligt för fem öre. Så ska försöka hålla mig vaken i åtminstone till tio innan jag kryper ner i sängen.

Sitter just nu och lyssnar på Wikegård, har nästan ingen aning om vad han pratar om. Men det är ändå så sjukt kul att höra honom prata om hockey. Man märker verkligen hur han brinner för det. Nej, ska nu ta reda på när Peter Johansson släpper sitt debutalbum.

//Jenny

the reasons ...

2009-08-09 @ 17:20:00

äckliga gubbar finns det gott om i Farsta

2009-08-09 @ 16:45:19

Tio minuter efter arr tanken, jag ville bada slog mig igår så vaknade Cindy till liv inom msnvärlden. Lät itne en sekund gå till spillo och frågade med detsamma om ville åka och bada. Lika snabbt som frågan ställts så kom svaret ja. I min förvirring packades allt ner och man bytte om snabbt och smidigt. Cyklade iväg och mötte henne, skvallret började på direkten. Trots att vi senast hade sett inom loppet av 12 timmar var det en hel del som sades. Efter ytterligare en massa snack på bryggan och en liten chock så hoppade vi i vattnet som för övrigt var varmare dagen innan. Det blev en 20 minuters skräckbad och sedan upp igen. Följde med hem, efter en liten omväg för att slippa backen. Väl hemma hos dem så hälsade men snällt på folket som hade samlats för parmiddagen. Sedan in i vardagsrummet där det blev film och lite annat skoj. Den natten som jag skulle ägna till att sova för att få tillbaka energin ägnades åt helt andra saker. Eftersom jag vid ett tiden kände hur John Blund började närma sig och jag inte ville ut i kylan eller fann orken till att cykla ringde efter bror min som så snällt kom och hämtade mig. Blev en sväng till skogskyrkogården eftersom vi båda var hungriga, sedan hem och laga mat. Kom i säng runt två.


Idag började det med att klockan ringde vid tio, kände hur man verkligen behövde sova mer. Men mer än 45 minuter blev det inte. Gick upp en aning stressad eftersom man skulle göra sig iordning på en timme. Messade Rohie och fick ändra tiden, stressade sedan lite till. Ända tills mamma kom hem och kunde skjutsa. Mötte upp Rohie i Farsta och styrde stegen mot HM och Dinsko. Fick sedan åka in till mitt favorit ställe, stan för att chansa på att de hade ett par skor. Det hela slutade med två par skor och sedan en inbjudan till att följa med på fotografering, något jag skulle följt med på. Men var tvungen att åka hem och byta skor, eftersom skavsåren börjar hälsa på igen. Väl hemma föll jag nästan ihop av trötthet så beslöt mig för att strunta i det. Vi även veta att någon delar mitt hat mot den äckligaste personen som finns i hela världen.


Ägnade istället tiden åt något som jag på senare kommit på att jag älskar att göra, pyssla om i huset. Allt förutom städning av mitt egna rum fungerar utmärkt. Älskar verkligen att springa runt och plocka undan en massa saker. Känner mig så duktig och stolt efter det. Men verkar som ingen märkt det ännu ...

//Jenny

trött som farao

2009-08-08 @ 20:55:30

Sitter just nu i mitt rum och har nog en av de tråkigaste stunderna någonsin. Är så sjukt uttråkad och helt idétom att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Skulle egentligen vilja spela DW, men tv:n är ockuperad och lär vara det ett tag till, dessutom har jag börjat tröttna på att spela det spelet själv. Funderar på att bjuda över någon imorron eller övermorgon och tvinga den att spela med mig.

Dagen till ära har inte spenderats så väl. Vaknade på tok för tidigt med tanke på sömnbrist och med tanke på att vi inte åkte förrän runt ett - två tiden. Lämnade tillbaka skor, fick min efterlängtade handduk och sedan blev det lite snabb mathandling. Efter det var det raka vägen hem där man sprang runt och tjatade om mat ända tills den låg på tallriken framför mig. Efter det har jag ärligt talat igen aning om vad som gjorts. Fattar inte hur tiden kunnat flutit förbi så fort utan att jag reflekterat över det ännu. Måste ha varit riktigt trött och seg idag, vilket man fortfarande är. Kan berätta att det roligaste på hela dagen var när jag sökte på Loserholmen på google, vilket borde säga en hel del om dagens tillstånd.

Känner att jag vill göra något nu och ikväll, men  inte kommer jag orka det. Fick nu precis lust att dra och bada. Verkar vara helt underbart väder ute! Blir kanske en liten prommenix med ett telefon samtal som sällskap. Vore egentligen bäst om jag gick och la mig om jag ändå är så trött, men inte tänker jag på sånt.


Imorron ska man iaf träffa Rohie en liten stund. Ska tydligen agera smakråd imorron, hoppas bara man är tillräckligt pigg. Får se vad som händer sedan. Blir iaf ingen solning på altanen, om man nu inte tar lite grann på benen senare på eftermiddagen. Längtar verkligen till uteplatsen där nere är klar. Då kommer man kunna ligga ute hela dagen.

//Jenny

i stort behov av sömn

2009-08-08 @ 11:20:32

Är så sjukt trött idag med, sov inget bra och sov definitivt inte ut. Torsdags blev man väldigt hastigt och plötsligt inbjuden till en tillställning hos Jonna och Cindy.  Blev lite stressigt eftersom man blev ombedd om att hjälpa till innan också. Så det var bara att hoppa in snabbt in i duschen och sedan på cykeln. När man var framme hann man knappt hoppa av den förrän man skulle på den igen och cykla med cykelmassakern och Jonna till Farsta strand för att köpa lite gottigheter. Efter det blev det lite städning och sedan middag, och en massa stress.

Kvällen blev riktigt rolig. Planerna angående om hem anländnings tiden ändrades precis innan man skulle åka hem. Kan nu säga att jag är oerhört glad över jag stannade kvar, av flera anledningar.

Slutade med att man sov över hos dem. Tyvärr, men som väntat fick man inte närheten av den sömn man behövde.


Gårdagen försvann helt totalt. Vi vaknade upp inte allt för sent, åt frukost och städade. Vi kom sedan på idén om att bada, så jag åkte hem och hämtade sådana saker man behöver och bytte om. Kom sedan tillbaka till dem efter ett tag. Då åt vi och vips var klockan halv sju. Vad hände egentligen? Cindy och jag hade en liten traskande stund då vi virrade runt i närområdet i desperat letande efter badplats. Men inte hittade man någon lämplig heller, blev iaf en massa prat och hela min värld vändes upp och ner. Hemma igen hos dem, utan ett dopp så blev det film och till Jonnas besvikelse fotbollsprat. Tyvärr så få du helt enkelt vänja dig med det, dessutom tycker jag att var värd det ... efter storstädningen. Vid tio blev det snack om film, men Cindy och jag ville bada. Så vi drog till badudden och hoppade i. När vi var där slog det mig att det nog var dags att åka hem, om jag nu skulle ta igen den missade sömnen och eftersom jag trodde vi skulle åka iväg tidigt idag. Så det blev ett snabbt bad och sedan skiljdes vi åt.

Hemma satt jag framför datorn och bara tänkte i minst en timme. Var så jäkla trött att jag kunnat somnat på stolen, men orkade inte göra mig iordning för sängen. När sedan äntligen låg där var jag för speedad för att somna, så det tog ett bra tag.


Vaknade upp för ett tag sedan, tröttare än igår. Ikväll måste jag verkligen sova. Men vem tror att jag kommer göra det? Det kommer sluta med att jag någon kväll däckar vid sex tiden och sedan sover jag i 14 timmar.

Kan iaf glädjas över att min önskan om att hålla min från DW lyckats. Kommer inte ihåg om jag spelade det i torsdags, men det blev iaf inget igår. Vilket är super duper bra. Sedan har det, precis som vanligt varit hur underbart och härligt som helst att spendera tid med systrarna.

Nu är det Robin och sedan ska man prova skor.

//Jenny

It hits me now, he's so damn good!

2009-08-07 @ 16:46:08

JITA JAÅÅÅÅ

2009-08-05 @ 21:42:54


Vår firma kommer slå stort!

Jag kommer sova gott inatt, och med gott menar jag riktigt underbart. Skulle nästan kunna lägga mig nu, så trött är jag. Men så kul ska vi inte ha det.


Dagen börjad med solning. Låg ute på altanen och myste. Tror faktiskt att jag har fått rätt så mycket färg nu, för att vara mig. Vilket har gjort mig hur glad som helst.

Vis fyra åkte man till Karin, skulle hjälpa till med flytten. Blev fönstertvättning, skurning av alla luckor, skåp och lådor i köket, skakning och ihop vikning av mattor och gardiner, sedan var så händiga så vi skruvade ner alla krokar, gardinstänger, och spikar som fanns i huset. Sedan monterades ett bord ner och lite magträning på det som avslutning. När kvällens film började åkte jag hem. Hade då haft en riktigt trevlig dag med en massa skratt. Vi planerade våra framtid och jag måste säga det, den ser riktigt ljus ut. För en gångs skull har vi verkligen tänkt på allt. Det enda negativa är att vi från och med denna dag inte kan ses något mer förrän om 12 år. För att sammanfatta dagen kan man säga att både Karin och Gudrun var riktigt glada över min hjälp, själv tycker jag att det inte var en sådan stor förstärkning. Hur som helst var jag iaf jätte glad för att jag fick träffa Karin innan hon drar ut på fälttåg igen. Fan, slog mig precis att jag glömde ta farväl av huset.

//Jenny

skrämmande tider.

2009-08-05 @ 12:04:26

Det är oroande tider just nu, och med det uttalandet syftar jag på sport världen. Känns som en ekonomisk förlust för 50 kr för min del och ett riktigt hårt slag mot min heder och stolthet närmar sig. Om nu inte Djurgården på något mirakulöst sätt lyckas samla ihop en massa poäng med dan Örebro fortsätter leva på oavgjorda matcher då alla målen gjorts av
motståndarna. Känns inte så jätte kul heller när man tänker på Djurgården och elitserien.

Men det som oroar mig mest just nu är allt snack om Fabregas och en eventuell flytt. Om han byter lag så förstår jag verkligen honom inte, och det är inte bara för att han lämnar Arsenal.

Idag beslutades det även att resa till England troligen kommer skjutas upp eftersom det dykt upp flera fall av svininfluensan där. Inte direkt det roligaste beskdet man kunde få, men sörjer inte så värst mycket. Är verkligen livrädd för att få den.

Kan iaf glädjas åt att Wernblom tagits ut till A-landskamp, att de skadedrabbade favoriterna i Arsenal börjat spela igen, dock på bekostnad av Gibbs, och såklart snacket om Vieiras återkomst.

//Jenny

GALEN!

2009-08-04 @ 17:55:51

Under de senaste dagarna har hela mitt liv kretsat kring DW. Jag skojar inte, vad jag än gör så är tankarna på något sätt kopplade till de där spelet. De små kineserna har förhäxad mig, hur hälsosamt kan det vara?

Har nu nått fram till en punkt då jag antingen kan spela med samma gubbar som jag gjort hittills och göra exakt samma saker fast på en svårare nivå. Eller så kan jag köra om banor som jag inte klarar som slutar med att jag dör eller förlorar precis på mållinjen, och då menar jag mållinjen. Helt ärligt jag håller på att bli galen på spelet, och tvingar mig själv att slita mig ifrån. Vilket jag bara lyckas med i en halvtimme eller så eftersom jag alltid hamnar framför tvn igen.

Skulle kunna köra med samma gubbar på svårare nivåer, men då är problemet att jag inte kan låsa upp min favorit gubbe, Sun ce. Och jag VILL VERKLIGEN spela med honom. Återigen, spelet gör mig galen!

Men vad ska man göra? Man lever ju på 2000-talet så det är väl fullt normalt?Funderar på vad som ska ske ikväll. Antingen blir det boken eller ännu mer spel. Ni märker hur svårt jag har att slita mig från spelet. Känns som den borde bli klar snart, men saknar flera steg. Så det kanske blir en brainstorming. Eller så håller man mormor sällskap när morfar ska komma förbi och hjälpa till med mellangården. Den som lever får se.  

Imorron ska jag iaf försöka få någonting att hända. Klarar inte av en dag till sittandes framför tv:n och spela det där helt själv.

//Jenny

KUNGEN!

2009-08-03 @ 19:56:10

just nu .... irriterad

2009-08-03 @ 19:40:44

Efter det här året och den ständiga närvaron så trodde jag att jag förstod dig bättre, men nej. Tänka sig vad fel man kan ha. Efter att ha total strejkat sen i torsdags så började du fungera idag helt själv utan några som helst desperata försök från mig. Jag känner verkligen inte min dator. Dock bör nog en omformatering ges ändå. Struntade i det sist och det kom ju bara tillbaka efter ett tag. Dessutom börjar den bli seg och helt ärligt så förtjänar den lite semester och en ny start.

Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev när jag kunde starta iTunes, spela Fly with me och skruva upp volymen hur högt jag ville för att sedan kunna sjunga med. Just nu fungerar datorn som inget överhuvudtaget har hänt.Igår var det en heldag på skansen med Lisa som gällde. Såklart jätte mysigt och trevligt. Bestämdes även att det nästa helg sak bli Junibacken följd av en picknick. När man sedan kom hem blev det såklart en masa DW. På kvällen när pappa och mamma ville ha tvn så ägnade jag mig åt min bok. Fy farao vad kul jag har när jag skriver den. Men tvivlar på att andra kommer se det roliga i den, möjligtvis Karin. Det som chockar mig är att det är ganska många som vill läsa den. Hade bara räknat med att Karin skulle läsa den, om nu ens orkar. Men har redan nu innan den ens är klar fått ett par beställningar på den.

Idag var det solning och DW som gällde. Håller nu på att städa, har blivit så fruktansvärt stökigt i mitt rum av någon konstig anledning. Morgondagens planer ställdes nyss in. Vilket helt ärligt har gjort mig riktigt förbannad. Så förbannad så det bra humöret jag var på när datorn fungerade är som bortblåst. Men avd ska man göra?


Har en massa bilder som ska läggas upp och taggas överallt. Men eftersom datorn har strejkat och jag inte haft någon ork eller lust till det så har det inte skett. Hoppas dock att det kommer ske inom en snar framtid.

Kan iaf glädjas åt att både Rosicky och Clichy gjort comeback nu. Är också hoppfull inför snacket om Vieiras comeback till Arsenal.

//Jenny

BULLSHIT!

2009-08-01 @ 11:57:17
Är just nu ganska förbannad. Sitter i vardagsrummet med Dannes laptop. Har inte varit en bra morgon eller natt för den delen. Allt fuckade sig totalt igår när man skulle splea, vilket inte var mitt fel. Så istället slutade jag gick in och surade i mitt rum. Vid ett tiden var man inte trött för fem öre, men eftersom klcokan började rinna iväg beslöt jag mig för att återigen tvinga ner mig i sängen och somna. Inte lyckades man med det heller, såg vaken ett bra tag innan man äntligen somnade.
När mobilen sedan ringde var världen inte heller så underbar, så tog en sovmorgon som inte var såmysig som man hoppades på. När man sedan tog sig upp ur sängen så hade datorn börjat strejka igen, återigen skärmen. Så ska nu försöka flirta lite med pappa eller Danne så de kan fixa det imorron när man ändå inte ska vara hemma. Men det betyder att man måste ha hjälp att fixa allt som ska sparas idag, vilket jag tvivlar på att Danne vill hjälpa mig med. Med andra ord har jag verkligen IR-lands problem just nu.

Nej, usch vill bara lägga mig igen. Om 1½ timme ungefär ska man spela igen. Då ska nattens problem och Robin Hood vara slut, så då är det speldags. Förhoppningsvis kommer bror min stusta upp snart och vara på ett toppen humör så han hjälper mig med allt, och t.o.m. spelar med mig.
//Jenny