Vad ska man säga?

2009-08-15 @ 20:48:17
Everton - Arsenal


1-6



Ibland hör man riktigt roliga saker. Innan första halvlek av matchen hade gått hade man reda fått reda på hur desperata Real börjar bli på att få tag på Fabregas. Kändes riktigt skönt då man innan hade fått reda på att under den senaste presskonferensen hade Wenger fått flera frågor angående detta och svarat med en irriterad, röst som var tillräcklig bevis för att visa hur trött han är på alla rykten, "Visst om vi får Messi". Blev bara ännu roligare när man fick reda på att Fabregas inte var den enda från Arsenal Real är intresserade av. Tydligen så har även Wenger fått flera bud från dem.


Matchen då, vad ska man säga? Var så otroligt skönt, härligt och underbart att se den. Att vinna med bestämdhet och sedan se hur de leker och lattjar med bollen. Fabregas som två målskytt gjorde saken bara ännu bättre för mig. Dessutom Eduardo som gör mål i sin debut och likaså med Veermaelen. När man ändå håller på måste även nämna Gallas mål, han är verkligen en av de spelarna som förtjänar att få göra mål.  

1-6, hade gärna sett en nolla eller en repris från -05 då det blev 7-0. Men herregud, vilket resultat. Ska bli riktigt underbart att se tabellen imorron efter morgondagens två matcher. Kan inte tänka mig att något annat lag än Arsenal ligger först då.

Satt under matchen och funderade lite grann på hur startelvan kommer se ut, när både Rosicky och Walcott är friska. Kom inte fram till något överhuvudtaget, för enligt mig kan vem som helst knipa de plasterna.

Satt även och drömde mig bort till matcherna mot United, i PL och CL. Vore så jävla skönt att slå dem i alla fyra. För jag räknar med ett möte i CL i slutspel. Allra underbarast vore att slå ut dem i kvarten eller semin.


Nu är det Iron man som gäller, ska se den med mamma och pappa.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Mickis

Joooo jag vill veta!!! :D:D:D Berätta nu =))

2009-08-15 @ 23:04:24
URL: http://micaelahamrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback