Scratch and Sniff

2008-10-31 @ 23:56:21

Hahaha, inte ens Karin skulle gått på den.

Rohie, min räddare.

2008-10-31 @ 21:45:24
När klockan var halv nio och det var kolsvart ute orkade jag inte längre vara kvar. Beslöt mig då för att gå hem. Så när jag nämnde planen för mamma kläcker hon ur sig: "Vill du gå hem själv?" Då flög alla tanker upp och oron spred sig direkt. Hade inte brytt mig alls innan. Så efter 20 minuters oavbrutet tänkande, peppning och letande efter en kompis att prata med kom jag fram till att jag inte varit orolig innan mamma nämnt det och att jag egentligen var rädd för att göra det. Fick även tag på Rohie, den underbara ängeln.

Men när jag hade gått upp för den långa backen och kom in i ett av de två mörka partierna på vägen hem så bröts samtalet och oron spred sig direkt. Ringde då upp på direkten och pratade vidare. Men det bröts ytterligare en i nästa mörka parti, just då jag började bli paranoid av mig. Gick då och låtsas pratade några meter innan jag ringde upp igen.


När man väl kom hem bröts det ett par gånger till, men då var man redan inne i huset och säkerheten så paniken kom inte. Hade ett jätte mysigt samtal med Rohie. Den tjejen är verkligen så jävla undrbar, älskar henne så enormt mycket.

Annars var kvällen ganska rolig. Dannes kompis Ivan var även där. Killen som jag brukade leka med när jag var liten. Han är rätt så rolig, och så otroligt snäll. Men ska nu våldgästa Karin lite på msn.

// Jenny

Ett år senare

2008-10-31 @ 17:48:44

För ett år sedan, ganska precis. För att vara mer specifik för ett år och 1½ timme sedan. Tänkte på det för någon sedan, det ploppade bara upp i huvudet, och försvann sedan lika fort. Dök upp nu igen för någon minut sedan. Först var det på väg bort igen, men när jag sedan skrev till Karin för se om hon kommer ihåg så kom det tillbaka igen, och nu sitter jag och tänker på det för mig själv.

Grips av en sådan jobbig känsla igen. Inte för  vad som egentligen hände, det skiter jag fullständigt i. Nej, jag blir mer skrämd över mitt egna uppförande och agerande.  


Kommer ihåg den dagen såväl. Hade varit i Farsta med Rohie. Sprang ihop med Erika där och blev tvingade att krama henne och vara snäll, låtsas som inget hade hänt. Kommer fortfarande ihåg hennes blick. Karin hade hamnat i tidningen, och jag var överlycklig över att jag fått tag på en city tidning. Om jag bara hade vetat. Ringde mamma innan Rohies buss kom. Det började mörkna och hon gillade aldrig att jag gick från Farsta centrum och hem den vägen. Så hon skulle hämta mig på andra sidan bron. Kommer inte ihåg färden fram till ip, men allt efter det kommer jag ihåg precis som allt skedde igår.


16:20, det är ett klockslag som satt sig fast i huvudet lika väl som 12 april, 28 mars 2005, 9 mars och alla andra viktiga datum. Har ingen aning om det var då det skedde men förknippar alltid den tiden med den dagen. Vilket jag även gör så fort någon säger på eftermiddagen och syftar runt fyra-tiden.

Som jag sa, det är inte vad som skedde som skrämmer mig. Utan det är mitt agerande och beteende som skrämmer mig. Fattar verkligen inte hur jag kunde vara så dum.

För ett år sedan satt man och grät i soffan, och det kände som det aldrig skulle sluta. Det komiska är att jag funderade på att ta på mig samma kjol idag som jag hade på mig den kvällen. En annan komisk sak är att man ikväll igen ska på Halloween fest hos mormor och morfar, precis som jag skulle då. Det enda som skiljer egentligen är att det var en onsdag.


Vet ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort om inte du hade svarat den kvällen Karin. Hjärtat hade troligen stannat av rädsla. Du lugnade verkligen ner mig utan att veta om vad som skedde. Tack, tack för att du svarade.

// Jenny

Äntligen klar!

2008-10-31 @ 15:33:44

Åh, äntligen har man ett städat rum. Gick mycket snabbare än vad jag trodde. Trodde inte ens jag skulle hinna klart städningen idag. Håller nu på att läsa svenskan, det är det enda pluggandet för mig idag. Ska ta tag i allt annat imorron. Fysik och Samhälle är det viktigaste. Usch, vill verkligen inte skriva den dära uppsatsen.


Hittade en massa roliga saker när jag städade. Fick ännu fler flashbacks. Ett av de starkaste var en låt som jag och systrarna Ahvander sjöng någon dag. Om jag inte minns helt fel så var det även de som kom på den, i syfte för att minnas ett recept bättre. Har ingen som helst aning om vilket receptet var eftersom när jag hör ingredienserna ringer det ingen klocka.


Sitter och funderar på vad man ska ha på sig ikväll. Kjol eller tunika.

Nej, nu ropar svenskaboken på en.

// Jenny

Effektivt

2008-10-31 @ 13:19:01

Har nu städat oavbrutet sedan halv elva. Det enda som är kvar just nu är sängen och dammsugningen utav hela rummet, sedan har man ett helt nystädat rum. Var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Gick ganska lätt och snabbt idag. Väntar nu på att lunchen ska bli klar, börjar bli riktigt hungring.

Har tittat på Sinbad nästan hel tiden. Han är så cool. Älskar att se den serien, grips av en sådan nostalgiattack. Dessutom är specialeffekterna så otroliga.

Ska väl återgå till städandet nu.
// Jenny

Dagen är här ...

2008-10-31 @ 09:23:55
Dagens uppdrag: Städa rummet
Det kommer bli svårt, tråkigt och jobbigt. Men det behövs verkligen, och har behövts under en längre tid. Så nu är det dags att ta sig i kragen och få lite saker att hända. Har ändå gått upp tidigt nu bara för den anledningen så fan ska det äntligen bli gjort.
Kommer ju få någon slags belöning senare ikväll då man blitvit bjuden på kalas, fest eller vad man nu ska kalla det. Kusinera har ställt till med ett Halloween partaj. Så det är troligtvis där kvällen kommer spenderas, om jag orkar med dem dvs.
Aja, back to the städning nu.
// Jenny

Underbart söta Karolina!

2008-10-30 @ 21:57:25

Satt och tittade igenom folks album lite här och där. Fann då denna otroligt söta bild på Karro. Blev överlycklig eftersom man knappt har någon bild på henne efter att ha känt henne i över ett år nu. Och ännu mer sällsynta är bilderna där man faktiskt ser hennes ansikte. Om jag är såhär glad över denna bild så kan ni ju tänka er hur sällsynt detta är. Vilket är verkligen synd, eftersom den tjejen är en av de sötaste som finns.
Kommer troligen också få skit för det här när hon ser bilden ... om hon ser bilden.

Ska passa på att göra en efterlysning också. Om ni har någon bild på Karolina, där men ser ansiktet så tar jag mer än gärna emot dem. Är nästan villig att betala för dem.

Ska nu försöka sysselsätta mig i några timmar. Lyssnar just nu på Brian så lär vara fast i det här skedet ett bra tag till. Förstår verkligen hur någon kan sjunga så jävla underbart som den mannen. Blir helt mållös varje gång jag lyssnar på hans låtar. De har allt man kan önska en låt ska ha, allt och så mycket mer. Det kanske blir lite Football Superstar (!) nu, kommer ju både få se och höra honom då.  
Nej, men får väl se vart kvällen för en.
// Jenny

Frågan är äntligen besvarad!

2008-10-30 @ 21:20:40

Det blev inte så mycket städning. Hatar att städa när det är mörkt ute. Istället provade jag allt som har köpts under de senaste dagarna, och sen blev det Las vegas. Tror dock att jag ska lägga mig tidigt imorron så jag kan gå upp tidigt imorron och göra allt som ska göras.



Ska nu ta reda på en sak som jag gått och funderat på under en längre tid nu. Fabbes längd. Pappa och jag har haft världens diskussioner angående den under de senaste matcherna. Så nu ska jag äntligen ta mig i kragen och ta reda på den. Tänker inte heller ge upp förens jag fått reda på den.

Fem minuter senare, varav tre endast bestått utav klagan och skrik.  

Pappa och jag gissade på att han var mellan 1,70 - 1,75. Tvingade mamma under hockeyn att gissa på något och hon drog till med 1,77. När jag sedan satte mig vid datorn för att leta upp den oerhört viktiga och betydelse fulla informationen så finner jag faktan att han är 1,77. så typiskt!


Är ändå ganska glad. Har äntligen fått reda på den länge efterlängtade vetskapen om Fabregas längd. Känns som våran relation nu tagit ytterligare ett steg. Nästa steg är sms man skrev till Karin igår.

// Jenny

Hemma .. igen.

2008-10-30 @ 14:27:13

Kom precis hem. Det blev inget bankkort, pappa hade blivit uppbokad med annat så istället åkte jag och mamma för att leta efter sakerna som nämndes igår. Det blev ett par stövlar, en tunika, underkläder och ett par tights. Riktigt lyckat om ni frågar mig. Ska nu fixa lite mat och sedan ska jag äntligen städa rummet.

// Jenny

fotboll, fotboll och ännu mer fotboll!

2008-10-29 @ 23:06:44

Så typiskt av Arsenal att låta 4 -2 bli 4 -4. Men det är väl så derbyn ska vara? Kunde inte låta bli att le när man såg Tottenham supporterna på läktaren vid kvitteringen. Men nu ska man inte prata mer om den matchen, är rädd för att ilskan som sakta börjar krypa fram nu kommer ta över.


Börjar en ny match alldeles snart, Liverpool - Portsmouth. Riktigt rolig match, Liverpool (det är ju Liverpool) och Portsmouth (Crouch!). Funderar på att sno vardagsrums kortet så jag kan se på matchen i mitt rum. Där kan man prata om mys!

Ska upp tidigt imorron, kolla alla saker, åka och fixa bankkort, leta upp de sista sakerna och sedan hem och plugga. Blä! Har verkligen ingen lust med plugg. Men vad kan man egentligen vänta sig? Man går ju natur.

Om någon känner sig för att muntra upp mig finns jag på mobilen. :) Goder natt på er alla!

// Jenny

FNL

2008-10-29 @ 18:51:09


Såg nyss förra veckans Friday night lights avsnitt. Började nästan gråta när det tog slut. Brian Smash Williams, det är allt jag säger. Serien är så underbar, älskar alla personer i. Förutom Laly Garrity, hatar verkligen henne. Fattar inte vad Riggins ser hos henne.

Ska nog se på någon mer serie nu och sedan läsa lite svenska, om jag orkar. : )

// Jenny

Överlyckligt glad!

2008-10-29 @ 16:51:08

Blev alldeles nyss riktigt tvätt äkta överlyckligt glad, så kände att det bara krävdes att skriva ett inlägg om det. Något av det mest underbaraste som kan ske har skett. Min, min älskade finne till kompis, en av de underbaraste människorna gud någonsin skapat har skaffat blogg! Nu kan jag hålla koll på den ligisten mycket lättare. Börjar bli rätt så tröttsamt att smyga runt i buskarna utanför hennes hus.

Home, sweet home.

2008-10-29 @ 16:43:20

Kom nyss hem från en liten shoppingrunda med mor. Vi hittade bara ett par stövlar, ska åka och leta vidare imorron troligen. Det blev även tights, ceridal, strumpor, sminkborttagningsmedel och ett par jeans, ÄNTLIGEN! Hittade även en tunika på ginatricot som jag blev kär i, men det fanns bara en i min storlek kvar och den var trasig så det kanske blir en jakt på den imorron också.

Mamma blev jätte chockerad och glad i bilen på vägen hem. Jag satt och tjurade över tunikan och att jag inte hade hittat några fler stövlar, eftersom vi båda var inställda på att vi skulle komma hem med minst tre par. Satt och muttrade surt för mig själv och klaga på allt och alla runt omkring när jag plötsligt hörde att det var Brian som sjöng låten vi lyssnade på. Sken då upp som en sol och röstläget ändrades från lägsta till högsta i stort sätt.

Har sagt det förut, men när den killen sjunger blir jag helt mållös. Fattar verkligen att man kan sjunga så underbart fint som han.



Innan man åkte iväg på jakt efter allt så var man i skolan på fysikhjälpen. Jag och Johanna frågade om hjälp med en fråga och fick den förklarad för oss. En timme sedan hade vi fortfarande inte löst uppgiften. Vi är så jävla bra på fysik.

Väntar nu på mat, ska sedan göra svenska läxan. Imorron ska jag städa och leta efter de ovannämnda sakerna.

// Jenny

på väg mot hockeyn!

2008-10-28 @ 16:15:11

Jag kommer ihåg när Real to me med Brian McFadden kom ut. Lärde mig den texten ganska snabbt för att handla om mig. Men kommer ihåg att jag hade jätte svårt med en viss del. Tyckte att det inte riktigt passade in och visste att det var helt fel. Men hörde inget annat än det jag sjöng och orkade inte leta upp den rätta texten.

Tänker på det varje gång jag hör just den biten i låten nu.

Hur kan man få

Hotel lobby to the aeroplane,
Another country but they start to look the same
.

till

Who can love me to the aeroplane,
Another country but they start to look the same.


Kusinerna var på besök här tidigare, de åkte nyss hem. Så fick agera lektant lite grann. Ska alldeles snart ta och börja röra mig mot gullmars. Kommer få sitta ensam på tunnelbanan och trycka i mig en massa halstabbletter. Har ingen halsont, men förkylningar brukar kännas bättre på det viset.

//Jenny

11 timmars sömn

2008-10-28 @ 12:00:29

Sov över 11 timmar inatt. Riktigt skönt. Har gått för många nätter utan tillräckligt mycket sömn nu. Men det var inte lika skönt när man vaknade upp med den förkylningen man åkt på. Visserligen har halsontet försvunnit, men allt annat verkar ha förvärrats. Skyller allt på Johans drink.

Har inte börjat med pluggandet än, men tror inte jag kommer orka med det idag heller, så det får bli imorron. Annars är det hockey som gäller idag. Ska varna Karro, Johanna och Karin nu. Är riktigt sjuk och kommer inte vara rolig på något sätt idag. Usch. Ska försöka hitta något som kan pigga upp en nu.

// Jenny

you and me

2008-10-27 @ 20:54:27


Visst kan jag störa mig på dina vanor så in helvetet, och visst kan du bli för mycket Karin ibland, och när det är dags att böja använda hjärnan kan tiden bara rinna iväg.

Men gumman, trots det är du den absolut bästa vännen man kan ha.

Genom vått och torrt, genom lycka och sorg, så finns du alltid där.

11 år, och det ska bli så många fler. När vi är 90 ska vi sitta och sticka i varsin gungstol och tänka tillbaka på livet tillsammans.

Finns ingen i hela världen som jag hellre skulle vilja ha vid min sida, än dig.
Älskar dig gumman.

I want to sleep

2008-10-27 @ 18:00:18

Om ungefär 23 timmar ska man möta Karro och de två största mobboffer jag någonsin mött och då är det hockey som gäller för hela slanten. Sitter just nu och fryser som en afrikan skulle göra på Grönland utan några kläder. Har även en värkande hals, hemsk hosta och röst som påminner lite om Lars från idol.

Har varit död hela dagen. Morgonen var nog den segaste någonsin. Träffade Johanna på bussen som var på väldigt bra humör. Orkade bara räkna fysik i 45 minuter på fysikstödet. Sedan spelade jag, Johanna och Karro in filmer.


När jag kom hem var det bara att äta och sedan åka iväg. Det blev fler affärer än räknat och eftersom jag är så pass sjuk som jag är så var det verkligen ingen bra idé. I den sista affären fick jag sluta att slå ner en tant bara för att hon gick förbi mig.

Hur som helst blev det ett par strumpbyxor och ett par stövlar. Imorron ska vi åka till två andra affärer för att leta efter kjolen jag såg med Johanna i Farsta och kolla efter flera stövlar.

Ska nu mysa ett tag till framför datorn och sedan se en film. Mannen med järnmasken eller The talented mr. Ripley.

// Jenny

älskar den serien!

2008-10-26 @ 23:18:48

sjuk igen ... ?

2008-10-26 @ 21:42:42

Har gått hela dagen med en hals som känts som en vulkan. Har hettat och bränts ända sedan jag vaknade och varenda sekund sedan dess. Har även varit sjukt trött och velat sova hela tiden, men alltid lyckats sysselsätta mig något så det inte gått. Håller nog på att bli sjuk ... igen. Hoppas verkligen det inte är någon maginfluensa, börjar även känna lite illamående nu. Ska nog kanske ta något att äta.


Skulle egentligen träffa Lisa imorron, men när hon fick höra mitt tillstånd så sköt hon fram det. Den tjejen är verkligen underbar. Riktigt tråkigt dock att vi inte kommer ses, men som hon sa, det är nog bäst så. Vill inte heller smitta ner henne.


Funderar på att se en film. Blev grymt sugen på att se Mannen med järnmasken, men vet inte riktigt om jag kan. Bestämde mig egentligen för att lägga mig tidigt, men kom sedan på att Supernatural går idag och beslöt mig för att se det. Så tror att filmen får ses imorron istället. Såg det nya avsnittet idag, för de som undrar, SJUKT KUL! Dean var klockrenare än vanligt. Ord kan verkligen inte beskriva den serien.


// Jenny

KARIN!

2008-10-26 @ 14:08:18

Pull myself away

2008-10-26 @ 10:30:29
Ungefär så här känner man sig just nu ...

två dagars uppdatering

2008-10-26 @ 09:28:19

Varför måste det vara ljust på helgmornar och mörkt på vardagar? Kan det inte vara tvärtom? Vaknade för två timmar sedan, varken utvilad eller glad på något sätt. Kunde inte somna om för att det var alldeles för ljust ute. Så det kommer bli ytterligare en dag med alldeles för lite nattsömn för min del.

Fredagen var ganska rolig. Var hos Anna vid 6 tiden, kom samtidigt som Mengmei He. Tio i sju var vi hos Karin där en klasskamrat till henne vid namn Martin även var. Mingis lovade mig att inte lämna mig där, men efter ett par telefonsamtal blev hon tvungen. Så runt tio drog hon. Anna och jag stannade kvar till halv ett, ungefär då det började spåra ut lite grann. Nu i efterhand kan jag säga att det var ganska roligt, men det var alldeles för många människor som kände varandra och för få som inte gjorde det.


Sov sedan hos Anna, det gick väl bra. Vi låg och pratade föst ett tag och som vanligt gjorde jag det i trötthet. När vi väl slutade eftersom jag märkte att Anna blev för trött så låg jag själv vaken i två timmar och filosoferade om livet. Vaknade sedan kvart i åtta och Anna vid nio tiden. Allt som allt sov man max fyra timmar.

Vi åkte sedan hem till mig där vi såg på Superhero move innan vi drog till Huddinge för att träffa Samarin, Johanna, Karro, Challe och Annika. Sedan drog vi hem till Samarin där vi såg på en film och två halva, det blev även en hel del dans och skönsång.


När jag kom hem var meningen att jag skulle se på en film som jag velat sett i evigheter. Den började kvart i ett. Men pga. trötthet och alldeles för lite mat så somnade jag efter en kvart in i filmen. Vaknade sedan tio minuter efter att filmen slutat och somnade om igen.

Vaknade sedan igen vid åtta tiden imorse, trött och med en brännande hals men kunde inte somna om. Låg då kvar och tittade på lite barnprogram och nyheterna, nu borde Anders Toll bli glad.

Så nu sitter man här, med två nätter bakom sig utan tillräcklig sömn och två dagar utan tillräcklig mat. Tanken var egentligen att man skulle plugga idag, men inte kommer jag orka med det.

// Jenny

VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE!

2008-10-24 @ 17:14:24

Efter en dag i skolan som bestod utav utdelning av kemiprov, äcklig mat, matteprov (VG/MVG delen), svenska redovisning, inlämning av fysiklabbrapport och en kemilabb så stressade man hem eftersom jag trodde jag skulle ha bråttom. Gick från busshållplatsen och hem på rekordtid, sju minuter. Kom hem insåg att det som absolut inte fick hända hade skett, duschade, åt mat och kollade på Christine. Sitter nu här och inser att man kunde undvikit all stress eftersom jag nu verkar ha all tid i världen.

Blev ytterligare ett inlägg för idag. Väntar just nu på att Anna ska höra av sig så jag vet när jag kan komma. Sedan bär det av till Anna och sedan Karin. Ska väl packa ner allt i väskan, har inte gjort det än. Mengmei kommer även ikväll (hoppas jag), kommer bli oerhört kul. Ska gömma mig bakom dem hela kvällen. Eller det är iaf planen, men den kommer nog skita sig efter ett tag, eller så håller den patetiskt nog hela kvällen.

Imorron ska det bli filmkväll hemma hos Samarin. Så vet inte riktigt när uppdateringen kommer.

// Jenny

Friday

2008-10-24 @ 09:06:20

Ska som sagt bort idag efter skolan, ska bara hem och hämta alla saker innan man drar till Annapanna. Så detta kan mycket väl vara det enda inlägget för idag, kanske till och med för imorron också.
Ska nu slänga i det sista i väskan.

Tycker att ni alla kan besöka den bästa bloggen någonsin. Lovar att ni inte kommer ångra er.

// Jenny

De är borta!

2008-10-23 @ 21:36:35

Satt nyss och tittade på hockey med mor och far. Hade fötterna mot bordet och fick för mig att känna på min vadmuskler, jag är inget psykfall. Men när jag spände dem och skulle känns så greps jag av panik, kände dem knappt! Fick spänna så att det gjorde ont. De måste ha krympt till hälften! Jag blev så ledsen och uppgiven att jag nästan började gråta. Okej, nu ska man väl inte ta i. Men blev verkligen ledsen när jag insåg att jag inte har kvar dem. måste verkligen bröja träna igen .. på riktigt.


Har nu packat inför morgondagen, ska ju sussa hos Anna sedan på kvällen. Har säkert packat alldeles för mycket, vilket jag brukar göra. Har aldrig varit bra på att packa och kommer aldrig bli det heller. Det är en av de få talanger jag tyvärr inte tilldelats. Lider dock inte så mycket av det.
Körde ett träningspass, och min armar är nästan helt döda nu. Har aldrig orkat gjort många armhävningar och idag körde jag verkligen med sig själv. Inte lika mycket som Micke Nord brukade, men var som en halv honom.

Nej, ska väl börja röra sig mot sängen och titta lite på tv innan man somnar.

// Jenny

Varför?

2008-10-23 @ 19:13:43

Varför, är en fråga som jag ställt mig alldeles för många gånger under den senaste tiden. Har i sekunden efter bestämt mig för något, för att några sekunder efter det bryta mot det jag nyss bestämt. Utan något svar på den första frågan, varför. Mår inte bra av det, men finner just nu ingen annan utväg än att fortsätta såhär.

Följde med bror och tankade tidigare. I utbytte gjorde han milkshake åt mig, något som jag verkar blivit beroende. I väntan på att han skulle betala upptäckte jag att jag faktiskt är riktigt rolig. Visste redan om det innan, men inte att jag var så rolig som jag tydligen är. Det var ju över all förväntan.

Herregud, nu är jag trött igen. Vilket mitt babblande om ingenting stärker. Börjar bli nervös för imorron, vill verkligen inte träffa Karins klass. Ångrar nu alla sms:en och sånt, somliga mer än andra.


Känns som klockan redan är nio, det är kolsvart ute och jag är trött som nerslagen huligan åsna. Ska nog lägga mig tidigt idag, hur många känner igen den frasen?  Funderar på att skippa träningen idag, men det är nog ingen bra idé. La på en massa saker igår, eftersom det hela tiden går framåt. Nej, funderar på att istället börja plocka ihop lite saker för morgondagen och sedan titta på det nya Christine avsnittet.


 

Ska väl avsluta inlägget med Samarins nya favorit skämt.
- Vet du vem som gillar att steka bacon?

- Nej.

- Akon.


// Jenny

Låång dag

2008-10-23 @ 17:53:19

Dagen idag började riktigt bra. Hade rättskunskap och Anders Toll försökte sätta dit mig på en av frågorna, visserligen lyckades han men jag hade rätt från början. Efter det har vi biologi där jag och Johanna hade extremt roligt. Lunchen gick mest till för att äta naturgodis. Engelskan rullade på bra eftersom vi skulle rätta våra jämförelser. Satte mig sedan med Johanna som var lite efter och ännu inte gjort klart det. Vi började då spela tetris på fronter. Fan, vad kul vi hade.

På den långa rasten mellan engelskan och samhällen skrev jag och Natta ihop svenska redovisningen tills imorron. På samhällen satt man med Johanna och Karro och babbla på om allt möjligt, precis som vanligt. Vi fick sluta en halvtimme tidigare vilket var katastrof eftersom nästa lektion var KKT och jag hade verkligen lust att gå på den. Det visade sig också vara en helt onödig lektion eftersom han inte ens tog närvaron. Vi blev så förbannade på det.


Resten av dagen vill jag inte prata om, det var verkligen hemskt. Inte ens Brian kunde ta mig ur det humöret, bara Johanna med sina två sms. Nu ett par timmar senare känns det iaf mycket bättre av en mängd olika orsaker. Är så glad över det just nu.

Borde egentligen plugga matte nu, men pga omständigheterna så orkar jag inte. Provet imorron får gå åt helvetet.

Vill basta tacka Karin för att hon är den underbara vännen hon är.

// Jenny

I confess ...

2008-10-23 @ 07:03:49


Jag erkänner, jag har blivit kär ... igen.
Han är så underbar på alla sätt och vis, och hans röst ...
det finns inget ens i närheten av den.

Hockey, hockey & hockey.

2008-10-22 @ 20:43:38

Hockey, hockey, hockey ... verkar som man aldrig kommer kunna komma ifrån den sporten.
Sitter just nu och kollar på hockey. Linköping mot något utländskt lag. Är ganska spännande faktiskt. Det blev ingen matte idag, orkade verkligen. Så troligen kommer detta prov gå åt helvetet. Aja, sånt får man ta.

Ska snart börja göra mig iordning för sängen. Ska försöka somna i hyfsat bra tid idag eftersom morgondagen är utan tvekan den jobbigaste och längsta. Fast den brukar gå relativt fort ... fram tills körkortsteorin. Ångrar nästan att man valde det.



Längtar som bara den tills på tisdag. Det kommer bli så sjukt kul. Inte löftet jag gjort utan det Johanna och Karin ska få göra. Kommer dö av garv, vilket betyder att jag inte kommer kunna fullfölja mitt löfte. Låter ju bättre och bättre ju mer jag tänker på det.

Aja, ska väl försöka dra mig från datorn nu.

Imorron får man se om Karro snaggade sig, eller om hon bangade.  

Ali<3Bali

Hemma!

2008-10-22 @ 18:05:38

Borde egentligen räkna matte nu, men orkar verkligen. Har inte fått suttit ner och vilat en endast sekund sedan skolan började.

Dagen började med ett matteprov som jag inte alls var nervös inför, men när väl fick provet så förvandlades man till ett frågetecken. När väl kom ut därifrån kunde man tillsammans med några andra konstatera att det var ett jävligt svårt prov. Det blev ingen lunch eftersom ingen var hungrig, istället gick vi direkt till danstävlingen och fick se lärare och elever dansa. När alla hade uppträtt drog jag, Karro och Johanna. Karro skulle klippa sig och jag och Johanna skulle gå runt i Farsta ett tag.


Efter en knappt timme var vi klara och begav oss hemåt. När jag klivit av bussen ringde Karin och jag var tvungen att lyssna på hennes skratt hela samtalet. Jag lovar, de första tre minuterarna bestod endast utav hennes försök att kväva sitt skratt. Vilket var det samtalet gick ut på.

När man kommit hem drog jag direkt till mormor och morfar för att tvätta. Blev nyss upphämtad där av pappa och sitter nu i rummet och försöker varva ner.

Ska väl som sagt snart försöka plugga lite matte.

Ali<3Bali

Så rätt och pytte lite fel.

2008-10-22 @ 09:29:05

Fabregas, jag älskar och avgudar dig. Det gör jag verkligen.
Killar i långt mörkt hår är bland det fianste som finns ... men snälla Fabbe,  KLIPP DIG!
Du passar inte i långt.

Pausvila

2008-10-21 @ 21:38:04
Fenerbahce - Arsenal
1
- 3

Fan vad jag saknat detta.

ARSENAL SNART!

2008-10-21 @ 19:33:41
Har nu pluggat matte och känner mig ganska förbered inför morgondagens prov. Det gick och till och med så bra att pappa sa att jag var riktigt duktig. Vilket betyder mer för mig än om 10 andra människor skulle säga det, usch vad hemsk jag fick honom att framstå nu. Åkte sedan till prixs med far för att köpa lite gottigheter inför kvällen. Det är ju fotboll idag! Fenerbahce - Arsenal, Champions League. Kan knappast bli bättre. Känns som det var en evighet sedan jag såg fotboll! Undrar verkligen hur det kommer gå kväll utan Gallas och Toure. Som tur var blev  Djourou hel tills ikväll, annars hade det varit tre skadade mittbackar.

Men innan det ska jag köra mitt träningspass, ångrar att jag inte gjorde det igår.


Imorron är det nästan den mest onödigaste dagen någonsin. Börjar halv tolv som vanligt, med matteprov. Kl. 13:00 är det danstävling vilket betyder inga fler lektioner och att man ska titta på alla när de dansar, vilket är obligatoriskt. Funderar på att titta ett litet tag och sedan åka till Farsta en snabbis. Kanske kan lyckas dra med Johanna dit. Sedan ska man väl hem och plugga lite mer matte, och tvätta lite om jag orkar/kommer ihåg.

Ali<3Bali

Koranen

2008-10-21 @ 15:40:46

Under de här två senaste dagarna har jag insett en sak, jag och Johanna har världens bästa humor! Den är så jävla underbar så den inte är sann, fast min är ju såklart lite bättre.

Dagen idag var ganska rolig. Engelskan kunde vi lika gärna ha skippat eftersom det knappt gjordes något på den. Sedan var det rättskunskap som gick fort.

Som vanligt var det fisk till mat och den var äckligare än vanligt. Mattelektionen gick riktigt bra, eftersom jag jobbade effektiv hela lektionen förut de tio sista minuterarna. Sedan hade vi biologi där man blev misshandlad.


När jag och Johanna väntade på bussen tjuvlyssnade på vi en konversation mellan två utländska killar. De pratade först om saker som jag inte brydde mig om, men när de nämnde fotboll blev jag plötsligt intresserad. Samtalet fortsatte sedan till att den ena av dem påstod att han brorsa, morsa, homie eller vad det nu var hade ett boxerpaket eller något sånt som gjorde att han kunde se alla matcher. Konversationen löd ungefär såhär sedan:



Kille 1: Svär.

Kille 2: Jag svär.
Kille 1: Svär på livet.
Kille 2: Jag svär på livet.
Kille 1: Svär på koranen.
Kille 2: Jag svär på koranen.  
Kille 1:
Palla.


Koranen? Blev tvungen att bita mig i läppen för att inte börja skratta. Vem svär på koranen?

När jag sedan klivit av bussen gick jag nästan och vinglade när jag gick hem. Måste sett ut som ett psykfall eftersom jag samtidigt gick och skrattade för mig själv. Det enda som fanns i huvudet, trots att jag ansträngde mig för att tänka på annat var det som vi pratat om på bussen.

Ska nu vila ett litet tag innan jag hoppar på matten.

Ali<3Bali

Karro ska snagga sig på onsdag

2008-10-20 @ 20:03:06

Funderar på att lägga mig tidigt idag.. vilket betyder att det troligen kommer bli som vanligt när jag får den tanken, det blir alldeles för sent eller normalt, iaf inte tidigt.

På onsdag ska Karro snagga sig. Ville bara få det sagt så att alla som är intresserad av hennes liv kan skriva upp denna viktiga händelse i sina små kalendrar.



Idag är det den 20:e, Prison break börjar igen på tv. Vet redan Sara kommer tillbaka. Kommer ihåg när hon dog i våras. Vägrade inse det och sa gång på gång att det inte var Sara, vem hade rätt?

Ska inte skryta om det nu. Det som jag ville få sagt om detta var att det nu är hg tid att ladda hem den serien. Tänkte göra precis som jag gjorde i våras. Ladda hem serien när den börjar gå i Sverige och sedan se den i min egna takt när jag vill.

Ska nu titta på fotbollen! Vilket betyder att den dära tidiga kvällen kan ....

Ali<3Bali

HATAR MÅNDAGAR!

2008-10-20 @ 19:10:45

Höll verkligen på att slita sönder matteboken tidigare idag ... JAG HATAR MÅNDAGAR! Något som jag känt av under en längre tid, men det var inte förens förra veckan som jag insåg varför. Det är inte för att skolan börjar igen och helgen är slut som det oftast gäller när det handlar om anti-måndagar. Nej, det har och göra med mitt löfte och mitt cola-beroende. Måndagen är den första dagen efter mina tre dagar i veckan som jag får dricka cola, vilket betyder att abstinensbesväret är större än någonsin! Och det förvandlar mina måndagar till rena helveten.

Orkade hur som helst inte göra allt som egentligen borde ha gjorts idag. Ska verkligen vara ambitiös imorron på lektionen. Imorron måste jag verkligen räkna.

Men nu ska jag bara vila. Vila den lilla hjärnan så att den orkar med morgondagen.

Ali<3Bali  

En skoldag och ett SuperN avsnitt senare

2008-10-20 @ 16:10:26

Skolan idag var ganska okej. Kändes som man inte träffat flera av människorna på evigheter, så det var kul att träffa dem igen. Annars gick dagen fort, förutom samhällslektionen som var riktigt lång och plågsam. Som tur var fick vi sluta tidigare. Det gjorde flera planer inför tisdagen. Längtar bara mer och mer till den dagen!

Såg som sagt på ett Supernatural avsnitt när jag kom hem. Fattar inte vad som tagit åt mig, i somras kunde jag se hur många avsnitt som helst på rad utan jag brydde mig speciellt mycket, blev inte alls skrämd. Nu vågar jag knappt kolla på halva de nya avsnitten.

Det jag nyss såg var ganska roligt. Älskade introt och slutet, men där emellan störde jag mig en hel del på det svart vita.  

Ska nu leta efter en bild på Ridderwall i väntan på maten, sedan ska jag plugga mattematik.

Ali<3Bali

Johanna's svar

2008-10-20 @ 07:11:57

När man väl fallit för något så går det inte att motstå det. Det är precis min situation med Supernatural. Tittade på Bad company igår, när det återstod ungefär en halvtimme av filmen slog det mig att Supernatural börjat. Slog såklart direkt över, men tittade dock inte så mycket. Det första man såg var Gordons läskig ögon och sedan var jag tillräckligt skrämd. Men somnade iaf i hyfsat god tid och vaknade sedan med ett ryck, var inte alls beredd på den gamla hederliga signalen.

Ska nu skriva ett gulligt sms till Karin.

Skrev igår om att jag hittade min dikt till Johanna, hittade sedan även hennes dikt som hon skrev till mig. Den var inte lika fin som min, men den hade dock något som inte hade ... en rubrik.


Till min busskompis
Jenny, du är mitt knark så ibland undrar jag vad du har i fickan.
När allt är trpkigt är du inte bråkig
.


Om jag kommer ihåg rätt så skrev vi dessa under en engelska lektion, eller så var det en mattelektion (vilket förklarar snacket om bråkig). Hur som helst så hade vi iaf innan det snackat om glass och Hasch ... från Björn Gustafsson. Det var en riktigt flumm dag från våran sida.
Ali<3Bali

Sjukt trött.

2008-10-19 @ 19:42:51

Jag älskar verkligen min pappa. Han är bäst, no matter what!

Matten tog nästan kol på mig efter maten. Men med pappa vid min sida klarar jag faktiskt det mesta, och det gäller inte bara i fysiken och matten.


Ska snart hoppa in i duschen. Kl. nio ska jag ligga i sängen och till somna till Bad company. Har kommit på att jag älskar filmer med Chris Rock, han är så skön. Diggar hans röst oerhört mycket.

Ali<3Bali

UNDERBARA DAG!

2008-10-19 @ 18:02:40

Väntan var sjukt lång och plågsam, och den tiden jag fick vänta för ett litet tag sedan var ännu värre, kändes verkligen som en evighet! Men nu är den underbara dagen äntligen här! Har äntligen fått tillbaka min älskling!

Blev i min väntan sms bombarderad av två personer. Hade helt olika diskussioner med bägge två, men ändå påminde de lite om varandra. Allt som allt var det tre konversationer eftersom jag och Karro hade igång två st. Kan säga att det blev lite förvirrande och stressigt ibland.

Hittade en dikt som jag skrev till Johanna på engelska lektionen förra året. Nu får ni ha i tanken att jag då gick i ettan, vilket betyder att rimmet inte var det bästa, men den funkade iaf. Lyckades beröra henne och göra henne generad. Såg till och med en liten tår i ena ögonvrån efter att jag läst den för henne.


Johanna din fina lilla flickan,

jag kan få dig att hicka.
När jag ser dig blir jag pirrig i hela kroppen,
även snoppen ... om jag hade haft en.

No Supernatural.

2008-10-19 @ 15:57:29

Har nu spenderat den största tiden av pluggandet åt matten, har verkligen ingen lust med kemi men ska väl slänga ett öga på den skiten snart. Ska även göra ytterligare ett ryck med matten efter maten tror jag.

Har även messat med Karro en hel del angående hockeyn på lovet. Vi har lagt upp planer och sånt, kommer bli så lyckat! Ser verkligen framemot den matchen nu. Har även insett att hon känner mig läskigt bra.



Det blir ingen Supernatural ikväll! BUHU, kommer gråta mig själv till söms. Eftersom jag har sparat det allra senaste avsnittet tills idag tänkte jag att det skulle bli jätte mysigt med två avsnitt idag. Men sedan slog det mig att kvällens avsnitt är det sista med Gordon. Äckligare människa får man leta efter! Han är t.o.m. värre än Karin.

Aja, nu ska man hitta på något och göra innan man är fast i böckerna igen.

Ali<3Bali

söndag morgon

2008-10-19 @ 10:17:17

Vaknade upp med ett leende på läpparna idag. Först och främst hade man drömt om en av de underbaraste sakerna som finns, hockey. Greps dock av lite ångest för en sekund, men precis innan man öppnade ögonen försvann det eftersom jag kom på att det var söndag och ingen skola.


Idag ska man plugga, har inte gjort ett skit på hela helgen så idag ska det pluggas. Och så ska det kollas på de serier man sparat till de tillfällena då mycket energi kommer krävas.

Såg nyss att Arsenals soccer school drar igång snart, funderar nästan på att anmäla mig... eller inte. Vore dock ganska roligt, men tror inte jag kommer orka pendla fram och tillbaka till London.

Ska väl gå på jakt efter frukost nu.

Ali<3Bali

Han har det alla vill ha.

2008-10-18 @ 23:04:56

Hemma och jätte trött

2008-10-18 @ 19:27:19

Kom nyligen hem från en heldag med Karolina, som väntat var den underbar.
Den började redan på tunnelbanan på väg mot gullmars då man trodde man råkat ut för en äckelgubbe. Brian McFadden lyckades lugna ner mig en hel del, men det var inte förens Karro messade mig och sa att även hon var där som man blev lugn.

Efter att biljetterna fixats så begav vi oss mot Järnkaminerans butik där vi efter att äntligen ha hittat rätt väg shoppade loss. Haha, blev två tröjor och tre för Karro. Stötte även på en riktig äckelgubbe där i Aladdin hatt. Efter det åkte vi tillbaka till globen är vi åt och träffade Sara och hennes kompisar. En av de var riktigt smarta eftersom de ansåg att Figren är bäst i laget.


Efter lite mer än halva matchen var man tvungen att bokstavligen hålla i Karro så hon inte skulle springa ner och slå ner en 93:a. Att hoppa på någon av Karros favoriter är bland de dummaste man kan göra.

Matchen var annars den roligaste hittills och det lär krävas mycket för att bräcka den. Det roligaste var nästan när Linköpingsklack flippade ut, kan ju även meddela att Djurgårdensklack inte var seg på att provocera dem lite extra.

MIssade tyvärr Arsenal matchen (den man egentligen skulle sett live på Emirates) eftersom den spelades samtidigt som hockeyn. Men har en sådan sjukt gullig pappa så han messade och höll mig uppdaterad hela matchen, utan att jag ens bett honom.
Efter matchen följde man med Karro till gullmars. När hon gick ner till perrongen ringde jag Karin och pratade med henne ett tag innan mor och far kom och hämtade mig.

Väntar nu på att maten ska bli klar. Är riktigt hungrig.

Ali<3Bali

Back again.

2008-10-18 @ 12:21:40

Tänkte upp tidigt imorse för att kunna hinna med lite matte innan man skulle möta Karro i Gullmars. Men när klockan ringde ändrade jag mig och beslöt mig för att ha en naturämes fri dag denna vecka. Istället gjorde jag svenskan som vi skulle ha gjort igår egentligen, och precis som alla hennes andra uppgifter var den lätt, men tråkig. Kunde inte heller svara på en fråga eftersom man inte såg bilden, och en annan uppgift orkade jag inte göra.



Ska möta Karro i gullmars halv två. Då ska vi fixa biljetter och sedan dra in till stan en liten snabbis innan match. Är lite bekymrad över hur vi ska hinna med allt. Men vi klarar det nog säkert.

Vet också att en viss person kommer vilja träffas efter matchen. Vet också att Karro kommer vilja träffa denna person. Men det kommer aldrig ske, inte frivilligt. Det enda som kan få mig att gå med på det är om denna person skulle kunna fixa dit Figren också. Haha, nej nu driver jag lite.

Ifall någon där ute nu skulle bry sig så tänkte jag meddela att jag hamnat i ännu en Brian McFadden period. Den ... guden, för han är verkligen inte mänsklig på något sätt, är helt obeskrivlig.

Ali<3Bali

Så 100% rätt!

2008-10-17 @ 23:08:09

Trööött

2008-10-17 @ 21:45:33

Är sjukt trött just nu. Funderar på att lägga mig.

Får en massa flashbacks när jag tittar på hockeyn. Det är både roligt och riktigt hemskt. Fylls med en verkligen obeskrivlig känsla av glädje när jag tänker tillbaka på Björkängshallen eller Huddinge överhuvudtaget. Men grips i nästa sekund av en sådan nostalgi attack att det är helt sjukt.

Kände igen ett par till namn än bara Sandgärde efter ett tag. Danne hade spelat med flera av dem. Måste också säga att Huddinge är jävligt bra.



Min "pmip my almanacka" attack blev lyckad. Kunde dock inte fullfölja den helt, eftersom jag saknar lim. Men det ska inkasseras imorron. Den kommer bli så fin ... önskar bara att man kunde fylla den med mer Arsenal och Fabbe bilder. Får se hur man gör med det.
Ali<3Bali

Huddinge på tv!

2008-10-17 @ 19:27:31

Feber från i onsdags kom tillbaka idag, eller så försvann den aldrig. Vilket är mycket troligare eftersom jag misstänkte att jag hade det hela dagen igår, dessutom var hockeymatchen en bekräftelse på att allt inte var rätt. Ja, pga. dessa omständigheter beslöt jag mig för att vara hemma ikväll och inte ragga upp några vänner att umgås med. Ska även försöka vila så jag orkar med morgondagen, som kommer bli great!


Sitter just nu och kollar på Huddinge - Leksand. Huddinge är ett lag man alltid kommer känna något extra för. Blev precis kvitterat i den matchen, 1-1. Blev riktigt chockerad när Huddinge gjorde mål tidigare, dessutom i boxplay.

Matchen är i Björkängshallen och det är helt sjukt hur mycket som förändrats i den. Visste jag inte om att matchen var där skulle jag aldrig tro att det var den hallen.

Haha, de nämnde nyss Sandgärde, en kompis bror till Danne. Det är lite halvroligt varje gång man hör namn som man känner igen i hockeyvärlden.

Aja, ska väl återgå till matchen nu.

Ali<3Bali

Pimp my almanacka.

2008-10-17 @ 15:17:24

Fick idag den underbaraste och bästa presenten någonsin av Karolina med K. Okej, nu tog jag i kanske ... men bara lite grann. : )


Har nu suttit och pluggat in låt texter, hoppas bara att jag kommer ihåg dem imorron. Är rädd för att Karro kommer mörda mig annars. Tycker det våra så mycket lättare om de sjöng Westlife låtar istället.
Ska ta och pimpa mig almanacka nu. Den kommer bli så fin.

Ali<3Bali

Tidig fredag.

2008-10-17 @ 13:01:19

Kom nyss hem från en dag som skulle kunna beskrivas med ordet "onödig". Den började 9:55 med ett kemiprov som man var klar med efter en halvtimme. Eftersom Hamrin hade tagit reda på vilken mat det var idag och sedan meddelat alla om att det var vårrullar så kände varken jag, Karro eller Johanna någon direkt längtan efter maten. Vi beslöt oss då för att gå till centrum och köpa varsin sallad, vilket vi gjorde. Vi fick sedan sitta ute i det kyliga vädret och äta dem.

När vi sedan kom tillbaka till skolan, en kvart innan matte lektionen skulle börja tog vi våra böcker och satte oss utanför klassrummet. När lektionen skulle börja kom Alex och sa att de på expeditionen inte hade någon aning om vi skulle ha vikarie eller inte eftersom Lisa skulle vara borta idag. Det slutade med att vi kunde konstatera att vi inte skulle ha någon lektion förens kl. tre då fysiken började eftersom även svenskan var inställd, och vi visste redan att vi skulle ha en helt onödig fysiklektion med en vikarie. Så beslöt oss för att göra det enda vettiga som fanns. Skriva labbrapporten och sedan gå hem.


Borde egentligen ta vara på den här tiden nu och plugga eftersom man har två prov nästa vecka, och morgondagen kommer ju gå åt. Men orkar verkligen. Har de tre senaste helgerna bara pluggat så nu är jag värd lite slapphet.
Kom precis att tänka på att jag kommer missa morgondagens Arsenal match, eftersom det är hockey. Kom även och tänka på att våra tidiga planer inte hade ändrats så hade jag nu varit på väg till London. Det var just den här helgen jag och pappa hade tänkt åka och titta på fotboll på egentligen. Men istället blir det i vår! : ) LÄNGTAR!

Ali<3Bali

Kemiprov.

2008-10-17 @ 08:12:16

Skulle egentligen ha gått upp tidigare idag så jag kunde plugga inför kemiprovet som vi ska ha nu på morgonen. Men när klockan ringde så somnade jag om och vaknade upp en kvart innan normal tiden jag brukar gå upp. Så låg kvar i sängen och tittade på tv och gick sedan upp. Sitter nu och försöker pressa i mig frukost, orkar verkligen inte plugga, och har en känsla av att man fortfarande är sjuk.



Sitter även och tänker tillbaka på gårdagen som bjöd på några riktigt roliga stunder. Engelskan var verkligen sjukt kul, ganska otroligt eftersom den annars brukar frambringa självmordstankar. Sen vet jag att Karro sa något grymt roligt på vägen till Gullmars, men kommer inte ihåg vad. På Djurgårdens uppvärmning fick vi även in ett par klockrena kommentarer angående Josefsons uppvärmning samt stretchning. "Va med mig!"
Bestämde oss för att gå på matchen imorron, om vi får tag på biljetter dvs.

Ali<3Bali

Guden på isen.

2008-10-16 @ 21:50:05
En av många anledningar till varför han är bäst.

Hockey imorron.

2008-10-15 @ 19:25:38
Har nu ägnat lite tid åt kemi och rättskunskap. Har hjälpt Mengmei He lite grann också, hon är så söt. Ska lägga mig tidigt ikväll, dvs. runt nio. Så mysigt. : ) Hoppas på att det går någon lagom tråkig film då som man kan somna till.

Imorron är det rättskunskapsprov och en lång, lång dag till körkortsteorin som man bara ska vara på i halvtimme, sedan bär det av till Järnkaminernas tillhåll. Sedan är det match! DIF - Rögle. FIGREN! Ska äntligen få se spelaren som jag velat sett live i flera år nu, Kenny Jönsson, hoppas han spelar. Förhoppningsvis kommer även Figren näta igen imorron.


Har en ganska jobbig träningsvärk och troligen fortfarande feber så det blir ingen träning ikväll.

Ska nu hoppa in i duschen. Önska mig lyckat till.

Ali<3Bali

Hockey imorron!

2008-10-15 @ 16:48:20

Sötaste djurgårdaren någonsin, efter Figren och Karro såklart...

Vill börja inlägget med att berätta att jag älskar Johanna! Den underbara människan skickade nyss sms och sa att fysik provet är uppskjutet. Ibland är hon bra, mer än helt okej faktiskt ...

- Såg Jensen Ackles idag i Samllville, har alltid velat sett de avsnitten. Är så avundsjuk på Kristin Kreuk.

- Har nu bestämt mig för vilken färg på mössan jag ska köpa. Det blir en brun, om den är helt missbildad och ful.

- Fick ett mail nyligen från mr. Novotny och fru Lindén, tydligen ska vi ha någon slags klassfest den 7/11.
- Har fortfarande feber, ifall någon undrar. Men det kommer inte hindra mig imorron, om den nu inte stiger radikalt.


Vilket informativt inlägg det blev nu. Aja, det viktigaste är iaf att fysik provet är framskjutet.

Ali<3Bali

Misstankarna stämde.

2008-10-15 @ 15:14:13

Ungefär en kvart efter det senaste skrivna greps man av en värmeattack, vilket visade sig vara feber. Beslöt mig ändå för att gå till skolan ihopp om att det bara var något tillfälligt. Men när man väl kom in på lektionen kände man att det var mycket värre än så. Orkade bara med en lektion och åkte sedan hem. Shoppingen beslöt vi oss för att ta imorron, vilket betyder att vi ska gå ännu tidigare från körkortsteorin.

När jag väl kom hem var sängen det enda som gällde. Har sedan dess legat och tittat på några serier. Mamma var även snäll och gjorde i ordning milkshake. Mår nu iaf lite bättre.
När pappa kommer hem ska det bli kemi. Måste till skolan imorron, har ju rättskunskaps prov och sedan är det hockey.
Ali <3Bali

Underbara onsdag!

2008-10-15 @ 09:26:21

Jag älskar onsdagar. De är så underbara. Sover så mycket bättre på natten mellan tisdag och onsdag än vad jag gör någon annan natt i veckan, till och med bättre än på helgerna då man verkligen kan sova ut.
Vaknade upp idag helt utvilad och pigg 1½ timme innan klockan skulle ringa. Tvingade mig själv att somna och sov i ungefär en timme till, sedan låg jag och tittade på tv. Älskar onsdagar!



Idag har man lätt den skönaste dagen, bara tre lektioner. Matte, idrott och fysik. Tråkig ämnen, men, men. Efter skolan ska man in till stan med Karro och Johanna ett litet tag, ska shoppa. Sedan ska man hem och plugga kemi. Usch, usch. Det är ungefär så hela dagen kommer se ut. Sen är det torsdag och då SMÄLLER DET! Fast inte på det sättet Anders Toll menade.

Är på sjukt bra humör. Den här dagen kommer bli jätte, jätte bra!

Ali<3Bali

klockrenaste läraren.

2008-10-14 @ 19:43:38

Känns mycket bättre nu. All oror angående rättskunskapen är som bortblåst just nu, trots att jag knappt gjort något. Gick igenom frågorna en gång och skrev upp lathunden i brottsbalken ... utan att berätta det för Anders Toll. Kemin går också framför, sakta men säkert. Kan nu det mesta av det som ska kunnas, men ändå osäker på om jag verkligen pluggar på rätt saker. Orkar inte oroa mig för det just nu, få försöka glömma det och leva på dagens mattelektion. Tror jag ska tvinga Johanna och Karro prata så imorron också.


Sitter just nu och tänker tillbaka på rättskunskaps läraren Anders Toll. Han var så klockren idag. Det borde finns en Anders Toll som lärare i alla ämnen. Kanske borde övertala honom att återutbilda sig ... eller vad det nu heter.
Hade egentligen planer på att lägga mig tidigt idag, men ju mer jag tänker på att jag kommer missa Supernatural, ju mer ångrar jag mig. Har ändå en hyfsat lång sovmorgon så borde klara mig. :)

Ali<3Bali

"Jag smittar runt"

2008-10-14 @ 16:41:52

Supernatural ikväll. Blev jätte glad när jag tidigare idag kom på att det var tisdag, hade fått för mig att det var tisdag igår av någon anledning. Känns som vi slutade jätte tidigt idag, fast det var halv tre, visserligen 20 minuter tidigare. Har hunnit med en hel del sedan jag kom hem, dock har man mycket mer att göra. Ska plugga kemi och rättskunskap.


Dagen i skolan var riktigt rolig. Idag var det Hamrins tur att vara sjuk, känner att jag själv håller på att åka på en monsterförkylning. Engelskan var ganska rolig idag faktiskt, speciellt den sista uppgiften. Jag och Karro var som vanligt riktigt effektiva och ambitiösa på den lektionen, och det höll i sig även under rättskunskapen, precis som det brukar vara. Till lunchen fick vi världens underbaraste potatisgratäng.
Sedan hade vi matte, vilket var en sjukt rolig lektion eftersom Johanna och Karro "hamnat i fel klass" för att citera Aho. Men även denna lektion var vi jävligt ambitiösa efter lite skratt, sista lektionen var biologi där vi laborerade och busade lite grann. Så kort sagt var detta en riktigt ambitiös dag ur min och Karros synvinkel.

Ska väl återgå till kemin och rightknowledgen nu.

Ali<3Bali

Frank, the tank.

2008-10-14 @ 08:01:49

"Cool, James knows how to clap his hands"

2008-10-13 @ 21:21:27

Har pluggat lite mer kemi nu, orkar verkligen inte med den skiten. Imorron ska jag vara så ambitiös på rättskunskapslektionen så det är inte sant. Kommer ändå vara död och inte ha någon energi när jag kommer hem sedan, så all kraftansträngning måste läggas på kemin. Det enda man gör nu för tiden känns det som. Livet kretsar just nu endast runt skolan och hockey. Ganska tragiskt egentligen när man tänker efter.

Om ni vill läsa otroligt vacker poesi nu eller vid ett senare tillfälle rekommenderar jag verkligen detta inlägg. Otroligt vackert.
Ska snart ta och köra ett mini-träningspass som ska göras varje dag och sedan ska jag börja göra mig i ordning för sängen. Ska sova riktigt tidigt idag så jag tar igen den förlorade sömnen från inatt.
Ali<3Bali

Kemi och Rättskunskap

2008-10-13 @ 17:58:54

Klockrenaste bilden, undra om Anders Toll har ett sådant set?


Efter några timmars vila, lite gottigheter och middag så känns det mycket bättre. Har även fått reda på att Karro kommer imorron till skolan. Vet inte riktigt om man ska vara glad eller inte för det. Självklart är det jätte kul att träffa henne och så, men lät inte som hon var frisk ännu och det är verkligen inte kul.

Ska nu ägna alla energi till att råplugga, kemi och rättskunskap. Och med råplugga menar jag såklart att kolla snabbt igenom det, eller det är iaf vad som kommer ske.


Pappa gick igenom fysikförhöret nyss, och kom fram till att L-O måste ha räknat fel på tavlan när han gick igenom uppgiften som jag pratade om i det tidigare inlägget. Med andra ord, jag är jävligt bra när det gäller fysik ... ibland. Ska nu börja med pluggandet och be far min att beställa biljetter. DIF - Rögle på torsdag.

Ali<3Bali

CP STÖRDA DAG

2008-10-13 @ 14:23:05

Det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa en macka, ta choklad och en cola. Är i stort energibehov just nu.

Dagen började så hemskt som den bara kunde. Sov max fem timmar inatt, vilket resulterade i att man vaknade upp illamående, så där illamående som jag burkar göra andra eller tredje dagen på en fotbollscup. När man kom till skolan hade jag glömt min käraste skolägodel hemma, almanackan. Dessutom var både Johanna och Karro hemma idag. Johanna fick jag tag på men inte Karro, börjar bli riktigt orolig nu.

Efter redan första halva lektionen var jag vrål hungrig och blev tvungen att gå och köpa en äckelmacka i cafeterian. Kemin var verkligen hemsk, orkade inte med något så jag och Anna kom på alla möjliga saker att gör istället för att plugga kemi.


Dagens lunch var pytt i panna. Hatar det, finns inget vidrigare i hela världen (förutom lukten av kantareller). Efter lunchen hade vi fysik, som började riktigt bra. Vi fick tillbaka våra läxförhör och jag fick riktigt bra resultat. När jag gick fram för att hämta mitt prov mumlade L-O något om högsta i klassen, men är tveksam till om det verkligen stämde. När jag sedan satt mig igen och kollade igenom frågorna såg jag att jag hade fått full pott på en fråga som jag verkligen trodde jag var helt ute och cyklade på. Blev jätte glad, så sedan att han även lyckats ge mig ett poäng för mycket, men såklart sa man inget om det.
Men den glädjen blev kortvarig, för när han sedan gick igenom alla frågorna så var svaret på den frågan 0,33 h. Jag hade kommit fram till 33,3 h av någon anledning... tyvärr så är man inte så smart när det gäller fysik.
En sak som iaf gladde mig var att Natta senare på väg till bussen kom på att jag fick 1 poäng från VG.
Ali<3Bali

"Don't objectify me"

2008-10-12 @ 21:50:18

Söndag kväll, vilket betyder ... SUPERNATURAL! Fast ikväll är det jäkligt sent. Hade det varit något annat avsnitt än kvällens hade jag övervägt om jag skulle se det eller inte. Men eftersom det är Red sky at morning, det avsnittet som innehåller troligen den skönaste Dean scenen genom alla säsonger så kan man inte låta bli att titta.
Dock blir det inget tittande nästa vecka för min del, eftersom det är Fresh blood. Har väntat på det avsnittet ända sedan serien började gå på tv:n. Hatar det! Gordon var tillräckligt läskig när han var ... sig själv och nästa veckas avsnitt vet jag att jag inte kommer klara av att se ännu en gång själv. Om jag säger det, så kan ni tänka er hur läskigt det är.


Har nu ett par timmar att fördriva fram tills halv tolv då det börjar. Har ingen aning om vad som ska göras, kanske blir lite rättskunskap. Har inte börjat med den än.

Om det är någon som inte kan sova, brukar vara uppe så länge eller bara känner sig lite social så kan den ju höra av sig. Kommer inte försöka sova förens tjugo över tolv.

Ali<3Bali

Dean Winchester

2008-10-11 @ 23:22:37


Duane:
Has anyone seen my mom and dad?
Dean: (has shot and killed both) Awkward.

Man kan inte göra något annat än älska honom.

I hate chemistry.

2008-10-11 @ 16:58:20

Har precis fått ihop sammanställning av allt det vi ska kunna till kemiprovet. Allt som allt blev det 5 datorskrivna A4. Känns verkligen inte bra ...

Sitter just nu och funderar på om man ska hitta på något ikväll eller inte. Allra helst skulle jag vilja det, men tror inte jag orkar. Den dära jävla kemin har tagit all energi ur mig.


Har tittat på intervjun med Figren ett par gånger till nu. Borde egentligen inte, blir bara mer och mer förälskad i den killen. Älskar hans reaktion när han blir påhoppad av reportern om att han bara säger så för att han gjort mål.
Just nu är det match på hovet. Hade varit ganska roligt att se den matchen, hade troligen suttit och misshandlat personen som var dum nog att följa med mig nu. Men istället är man fast här hemma med kemin.

Läste ett tidigare inlägg där jag skrev att jag trodde att kemi skulle bli favorit ämnet och Saied favorit läraren ... snacka om hur fel man kan ha.

Ali<3Bali

ännu mer kemi

2008-10-11 @ 13:02:20

Ska börja inlägget med en bekännelse. Det blev inget plugg igår ... orkade inte så jag struntade i det.

Istället drog jag igång med det tidigt idag, eller tidigt och tidigt. Satt nergrävd i böcker inom en timme efter jag vaknat, vilket är tidigt för mig. Har nu pluggat kemi sedan elva. Har nästan gått igenom allt vi ska ha prov på. När jag väl sammanfattat det så ska jag ta en lång och mysig promenad och sedan hem igen för att plugga mer kemi och rättskunskap. Haha, kom och tänka på Anders Toll och hans besök på kemin igår. Så klockren.


Får inte heller glömma att beställa biljetter ikväll. Ska försöka få tag på Johanna lite senare och se om hon ska med eller inte. Undrar hur spänd och förväntansfull Karro är just nu.
Ali<3Bali

Am I all alone

2008-10-10 @ 22:55:17

I hate you Sam Winchester, how the hell can you treat your brother like that?!
De som är någorlunda smarta förstår att jag har kollat på Supernatural. Har sagt det flera gånger förut, men måste säga det igen. Jag älskar den serien, den blir bara bättre och bättre!


Haha, satt och sökte lite grann på google för ett tag sedan. Sökte bl.a. på Jennhe. Först dök det upp lite inlägg skrivna av mig själv och sedan några som man nämnts i och lite andra saker. När man sedan gick över till bilder så dök det upp fem stycken. Fyra bilder av dem går att relatera ganska lätt och snabbt till Hamrin. Ganska komiskt.

Messade lite med Karro. Hon och Sinem hade begett sig in till grand hotell i hopp om att få se Ronaldo, Karros älskling. Men tyvärr så fick de inte det, de enda de fick se var några vakter, tränaren och några portugiser som rökte. Tyvärr Karro, men som du sa. Imorron får du se honom.

Själv längtar man som fan tills på onsdag och torsdag.


Dagens kommentar:

 "Jag går på toaletten nu, spring efter mig!"

                                                                - Karolina Erikson

You make my day.

2008-10-10 @ 16:45:09

Vilken färg?

2008-10-10 @ 08:27:09

Har svårt att bestämma mig för vilken färg jag ska köpa på torsdag. Brun, svart, grå eller vit?
Figren är så chamrig så det finns inte! Kolla bara vilken gentelman han är!

Rögle - DIF

2008-10-09 @ 21:37:35

Skulle egentligen ha gått och lagt mig för ett tag sedan eftersom jag var så grymt trött. Men när mamma ropade på mig och sa att det var hockey på tv så kunde jag inte låta bli att titta. Rögle - DIF, en förtitt på hur matchen kommer se ut på torsdag. Fick även sitta och hålla Karolina uppdaterad vida sms hur matchen utspelade sig eftersom hon var på restaurang med sin mor som fyllde år idag. Såg dock bara tredje perioden och förlängningen. Kan iaf erkänna att Josefson har en grym teknik och var hur söt som helst efter sitt friläge i förlängningen.

Längtar sjukt mycket tills på torsdag. Ska bli så kul att få se Figren och Josefson igen, oah att få se Kenny Jönsson, någon som jag velat sett länge.

Ska nog ta och krypa ner i sängen nu, så att man får en ordentlig nattsömn.

Ali<3Bali

äntligen hemma.

2008-10-09 @ 19:20:15

Börjar kännas riktigt täppt i näsan, är orolig för att man håller på att åka på en förkylning igen.

Dagen började hyfsat bra, som vanligt var jag och Karolina riktigt ambitiösa på rättskunskapen. Nästa lektion var biologi då vi inte gjorde ett skit på hela lektionen i stort sätt. Istället gick vi och åt och det skedde lite saker som man helst hade sluppit.

Sedan hade vi engelska, med våran favorit vikarie. Inget illa menat mot Marit, hon är en bra lärare, men han är bättre. Efter engelskan satte jag och karro oss vi datorerna för att titta på våran favorit sida nu för tiden, vi blev lite besvikna eftersom våra planer gick i krasch.


Efter det hade vi en rast på 45 minuter så  jag och Karolina gick fram och tillbaka på den övre gången av de vi har i skolan och pratade. Det blev en hel del saker sagt och nu i efterhand kan jag säga att det var jävligt skönt att göra det. För det första var det avslappande att gå, för det andra sades en hel del saker som gjorde annat så mycket klarare, och sedan såklart blev jag glad. Låter hemskt, men förklarade varför Karro. Tiden bara flög förbi och rätt som det var hade vi samhälle.

Resten av dagen bestod av några få pinsamma situationer, bl.a. starten på samhälleslektionen. Efter den var det Körtkortsteorin som verkligen är hemskt. Den dära gubben fattar verkligen att igen lyssnar på honom.


Efter det åkte jag till Farsta med Challe, Oskar och Karro. Träffade även Karin där och tvingade henne att följa med oss och äta på donken. Snodde pommes från Oskar, fast han betalat med mina pengar. Efter det drog tönten hem och vi började leta efter en present. Hittade en riktigt bra och praktiskt sak. Sedan ska hon få ytterligare en sak. Hon kommer bli så glad.

Ska nu spela lite SSX.

Ali<3Bali

I skolan

2008-10-09 @ 08:19:34

Idag fyller Nicky Byrne 30 år. Grattis på honom!
Sitter just nu i skolan, närmare bestämt på NV-avdelningen. Ingen från min klass är här än, nästan ingen är här överhuvudtaget. Blev riktigt chockad när man såg datorn som jag sitter vid var ledig. Natta brukar alltid sitta här när man kommer till sitt skåp och det blir alltid ett trevligt första möte.
Känns riktigt ensamt och nästan lite läskigt. det enda som hörs är mina knapptryckningar på tagentbordet och hur datorerna runt omkring mig tänker. Känns som att när som helst kommer någon smyga upp bakom mig och skrämma livet ur mig. Vore så typsikt Karolina.

Första lektionen är rättskunskap. Det enda som egentligen ska göras på den lektionen är att svara och gå igenom instuderingsfrågorna till provet. Sedan tror jag vi har biologi, engelska, samhälle och sist och allra tråkigaste körkortsteori. Sedan bär det av till Farsta med Challe, ska köpa present till en person som inte förtjänar någon. men eftersom vi är så snälla ska personen i fråga få en.
Nu börjar folk strömma in, hoppas någon snäll person kommer snart.
Ali<3Bali

den 16:e smäller det!

2008-10-08 @ 20:07:53

Kemi, blä det är allt jag säger. Det är så fruktansvärt tråkigt.

Sitter just nu och äter lite samtidigt som jag tittar på Famliy guys star wars avsnitt. Riktigt roligt.

Har bestämt mig för att lägga mig tidigt idag. När jag ätit upp ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen och somna till Tears of the sun.


Längtar verkligen till den 16/10. Ska på hockey igen med Karolina. Ska få se Figren igen! Åh vad jag längtar. Vi ska också vara så seriösa den här gången. Vi ska köpa varsin tröja och hon en halsduk. Jag längtar, längtar och längtar! Ska bli så sjukt kul. Precis som det var sist. Och den här gången ska jag inte ge min mobil till Karro, vet vad som händer då.

Ali<3Bali

Kanske ska bli rektor?

2008-10-08 @ 15:55:59
Programdag idag i skolan. En dag som verkligen kändes helt värdelös. Dels för att den var det, och dels för att våran "pjäs" var så extremt tråkig än de övrigas. En rolig sak var att flera efter pjäsen berömde mig som rektor och verkade föredra mig framför Stefan. Jag blev så rörd så jag visste inte vad jag ska säga.

Ska snart plugga lite kemi. Blä. Så kommer nog resten av kvällen att se ut. Usch ...
Imorron ska man till farsta med Challe ... och kanske Oskar. Ska leta present till en viss person som egentligen inte förtjänar något. Hur som helst kommer det bli skita roligt. :)

Nu blir det lite kemi.
Ali<3Bali

Framtiden ser ljus ut.

2008-10-07 @ 22:09:47

Dagen idag kan bara beskriva med två ord, Karolina och UNDERBAR!

Det började redan i skolan på biologin då Karro dumförklarade sig två gånger. Den första handlade om 112 och nödsamtal. Den andra var efter att vi smit planer för kvällen. Karro gick med på att underhålla vakten genom att ha sex med honom så att jag kunde smyga in och träffa Figren. Tio minuter efter detta har vi ett helt annat samtalsämne och Karro utbrister efter ett påhopp från André eller Hamrin "Jag är ingen hora!" ...


Efter skolan tvingade Karro André att följa med oss till gullmars, när vi väl var där snodde han hennes mobil och missade sin tunnelbana precis. Detta resulterade i att vi satt där i över en halvtimme utan att få tillbaka den och vi missade flera av våra tunnelbanor. Eftersom André började bli hungrig så följde han med oss till globen där vi åt, letade present till Karros mamma och hämtade biljetterna. Utan att få tillbaka mobilen. Vi ringde flera gånger i desperata försök att se vart han gömt den, eftersom han tömt sina fickor flera gånger och den syntes ingenstans. Sedan fick vi jaga honom på vägen till tunnelbanan, följa med honom tillbaka till gullmars och sedan vänta där i ytterligare en lång tid. Efter mycket om och med och hans id-kort och McDonald's kort som gisslan så tog han äntligen fram mobilen. Det visade sig att han lyckats smuggla ner den i Karros väska utan att någon av märkte det.


När vi äntligen hittat våra platser och slagit oss ner så var det en timme kvar innan matchstart. Fick då visa Karolina Josefson och Figren. Hon föll direkt för Josefson och vi hade då varsin favorit.

När laget kom ut på isen tog det flera minuter innan jag såg Figren. Det kändes som en evighet, men sen helt plötsligt såg man hans rygg och det underbara numret 13 lyste klarare än något annat. Det var verkligen ett Halleluja moment för mig, troligen dock inte för Karro. Lovar att om du har blåmärken imorron så kommer jag blåsa på dem.

Matchen rullade på och i andra perioden passade Figren fram till Josefson som gjorde mål. Lite senare gjorde Figren själv mål, köksvägen! Lyckan var total och det blev ännu bättre när André sedan skickade sms och sa att Figrens mål var snyggt.


Kort sagt så var hela dagen underbar! Karolina är verkligen så rätt person att gå på hockey med! Fick även se min och Karins favorit supporter i klacken, denna gång hade han dock kompisar.
Sedan bestämde jag och Karolina våran framtid. Vi ska bli hockeyfruar och åka till England och se på premier league matcher. Självklart ska vi även ha våran lastbil, med sidovagn för Johanna. Karro lyckades även dumförklara ytterligare tre gånger än de som nämndes tidigare. Dessutom har hon väldigt svårt att skilja på fotboll och hockey.

Tack så mycket för idag Karolina, den underbara, Erikson.

"Folk"

2008-10-07 @ 08:03:41

Ska på hockey idag med Karolina. Är så sjukt grymt lyckligt över det. Dessutom är det ingen vanlig match. Jag ska äntligen få se Figren! Den killen total charmade mig verkligen i den korta interjuven i julas.

Så med andra ord kommer det inte bli något mer inlägg för idag.

Universums bästa.

2008-10-06 @ 20:49:30

Universums bästa serie, universums bästa låt ... kan det bli bättre?

Kemi plugg..

2008-10-06 @ 19:44:14

Har nu spenderat en hel del tid åt att läsa kemi boken. Det är så jobbigt. Kemi är lätt, iskillnad från fysik så är det logiskt och man förstår den. Men det är så mycket som ska tryckas in i skallen så det blir korvstoppning som Petra jämt sa. I de små pauserna som man tagit då och då har bara två låtar körts på repeat, Play my music och Carry on my wayward son. Känner på mig att jag kommer lyckas spela sönder dessa två låtar innan helgens slut.



Imorron ska jag titta på Figren! Ifall någon nu råkat missat det.

Farfar ringde nyss och grattade mig på namnsdagen. Han var så gullig, sjöng en liten specialgjord låt för mig. Ska ta och göra ett ryck med kemin snart... eller borde göra det, men vet inte om jag orkar.

Ali<3Bali

Which smurf are you?

2008-10-06 @ 14:31:27
Gjorde nyss ett ganska roligt Smurftest. : ) Vet inte riktigt om det stämmer in så bra, men kul var det iaf.

Kemi soon.

2008-10-06 @ 14:19:37

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska snart dra igång med kemi läsandet. Men innan det tänkte jag lätta lite på hjärtat. Dagen började med svenska. Vi gjorde egentligen inget, babblade en massa, tog kort och sedan skrev vi in citaten. Sedan hade vi mänk, som vanligt en helt onödig lektion. Vi tittade på en film med Tom Hanks, och precis som alla hans filmer var den grymt seg. Kemin som vi hade efter gick snabbare än vad den brukar.


Efter lunchen skulle vi egentligen ha fysik, men av någon anledning så var det ingen lektion. Så istället gick vi till omklädningsrummen för att göra oss i ordning inför skolfotot. Hamnade på helt fel sida, men fick iaf stå. Det personliga fotot gick nog iaf mycket bättre. Kändes iaf som det.

Efter fotograferingen trodde vi att vi slutade, så jag, Johanna och Karro vandrade till våra transporter. Men vi hade tydligen fel, eftersom alla sedan gick på lektionen. Men, men ... Ska nu titta på något avsnitt av någon skojjig serie innan man börjar med kemin och alla dess konstiga tillbehör.

Fick dock inget grattis idag. Förutom från Johanna, Anna och mormor. Dessutom var det ingen snällmåndag eftersom Anna var som hon var. Natta lärde mig iaf hur man länkar, så ska väl slänga in några. :)
Imorron är det hockey!

Ali<3Bali

Figren på tisdag!

2008-10-05 @ 19:44:42

Är så jävla glad just nu. Biljetterna är bokad! Så nu är det hur säkert som helst. På tisdag ska jag se Figren! Är så glad! Karolina den underbara, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig just nu! Det kommer bli så sjukt kul! Och jag kommer få se Figren! Är lika nervös och förväntansfull som jag var när jag skulle på Westlife konserten. Okej, nu överdrev jag kanske lite, ville bara hitta en parallell att dra så ni förstod hur glad jag är. Längtar så mycket!
Karro, du är underbar!

Adjöss!

2008-10-05 @ 15:51:01


Har precis kommit hem från elgiganten nu. Åkte dit för att klaga på mobilen som blivit helt fucked up under den sista tiden. Det slutade med att killen där gjorde det ännu värre, tyckte riktigt synd om honom. Sedan skcikades den iväg till Malmö för att fixas.  Så kommer vara utan min mest älskade ägodel i två-fyra veckor. Hur fan ska detta gå?! Förhoppningsvis funkar min gamla mobil, annars vet jag verkligen vad jag ska ta mig till.  

Kvällen så långt.

2008-10-04 @ 21:31:11

Såg på Supernatural avsnittet för ett tag sedan. Den serien blir bara underbarare och underbarare. I det här avsnittet fick man reda på varför just Winchester familjen råkat ut för allt som skett dem och varför deras mamma kände igen yelloweyed. Försöker nu med andra ord lockar flera till den serien.

Läste sedan om Figren och hans match ikväll. Fick reda på att han inte spelat sedan finalen mot Kanada. Herregud det var ju i julas! Och jag såg den matchen, vilka minnen. Hittade även lite nya bilder på honom. (a)
Annars har man mest levt på att Fabbe gjorde mål. Det är något man kommer leva på i minst en vecka.


Är sjukt uttråkad just och försöker klura ut något att göra. Carro är inte så rolig. Det bästa jag kommer på just nu är att göra lillkusinen glad genom att försöka lvl med hans gubbe. Annars blir det kanske lite SSX. Får se hur det blir, den som lever får veta. eller hur man brukar säga
Nu kommer en liten länk som jag lovat på ett eller annat sätt, Carros blogg.
Ali<3Bali

Fabbe gjorde mål!

2008-10-04 @ 18:03:53

Är så glad, min älskade Fabbe gjorde mål! Den minsta killen på plan nickade in målet i slutminuten, och det var MIN FABBE! Är så lycklig. Dels för att det var han som gjorde målet och dels för att jag trodde att det var kört. Hade verkligen gett upp hoppet när hörnan skulle slås, det försvann vid hörnan innan.

Men surt känns det såklart, eftersom domaren var hel konstig och för att van Persies mål dömdes bort. Men, men, det är bättre med en poäng än ingen alls.

En vanlig lördag i mitt liv.

2008-10-04 @ 13:10:10

Har fått två nya NFL:ar. Den ena nämndes redan igår, play my music. Den andra är Chris Daughtry - Used to. Efter, jag vet ...




Har räknat matte alldeles för länge nu om ni frågar mig. Ska snart titta på ett Supernatural avsnitt och sedan blir ytterligare ett ryck med mattematiken. Fast nu med faktorsatsen. Så jävla skönt att vi läser kursen på ett hel år, annars hade jag varit körd nu.

Det blev ingen joggning imorse. För det första gick man upp senare än tänkt och för det andra så kändes matten viktigare. Antingen blir det en runda imorron eller på onsdag innan skolan börjar.

Har fortfarande ingen att gå på matchen på tisdag. : (

Nu Supernatural. : )

Ali<3Bali

FIGREN ÄR FRISK!

2008-10-03 @ 23:21:11

ÄR SÅ SJUKT ÖVERLYCKLIG JUST NU! Läste nyss att Figren är frisk och hel igen! FIGREN SKA BÖRJA SPELA! MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE verkligen gå på matchen på tisdag. Nu kommer man till nästa problem, vem ska man gå med? Någon som vill gå på Djurgården - Timrå med mig?



Har nu bestämt mig för att jag ska börja träna igen. Inte fotboll, för det kommer jag inte hinna med. Satsar på att ta upp den karriären i trean igen. Nej, ska istället satsa på kondition och styrka. Dvs. enkla träningspass och joggning. Ska börja med det redan imorron är tanken. Ska upp och springa relativt tidigt, och sedan är det mattematik och Arsenal som gäller för hela slanten. Har inget planerat inför kvällen, men det dyker nog upp något.

Ali<3Bali

Synd Karro, synd!

2008-10-03 @ 22:43:01

Jaha, nu har man sett Camp rock då. Vet inte riktigt vad man ska säga om den mer än att det var en riktigt stor besvikelse. Den var bara rolig när Kevin och Nick var med. Joe ... var Joe, vilket borde förklara en hel del. Sen blev man ännu mer kär i deras låt och i Nick's röst. Efter filmen fick man sitta och försvara sig själv i en oändlig diskussion med Karro. Mitt uppe i den hoppade även Johanna in, men försvann snabbt sedan.

Det roligaste var när Karro skickade sms och berättade hur otroligt sexig Joe var i filmen. Efter att hon påstått alla börderna ser ut som en blandning av möss och tjejer. Synd Karro, synd.

För er som vet lite vad som pågår i mitt liv så borde ni veta att min Jonas Brothers sjuka smittat av sig till Karro, och det är så kul och höra hur hon faller mer och mer för dem, för hon går verkligen igenom varenda stadium som jag gick igenom.



Fick även världens gulligaste kort av William. Det var hur gulligt som helst och när man öppnade det stod det skrivet av honom "Jag gilar dig jeny!". Det finns verkligen ingen gulligare än den ungen.

Sitter nu hemma nästan lite halvt vettskrämd. Blir alltid så när jag är ensam hemma. Inbillar mig att jag hör en massa ljud. Inte blir det bättre heller när tankarna börjar flyta iväg mot Supernatural.

Funderar på att se Goal 2, har ännu inte gjort det. Men vet inte riktigt om jag orkar, får se om ett tag.
Ali<3Bali

Behind the scenes.

2008-10-03 @ 18:28:42


Snart smäller det! Som Karro uttryckte sig imorse. Och nej Johanna, jag kommer inte glömma.

Äntligen fredag!

2008-10-03 @ 18:07:43

Var söt hela två gånger idag, är riktigt stolt. Dagen började hyfsat bra, såg Johanna på bussen för första gången någonsin så satt med henne hela bussfärden till skolan. När vi kom till skolan var det första som skedde att ett par treor glodde som fan på mig och Johanna när vi gick förbi dem, skyller på Johannas kläder, den äckliga gnagaren. Sedan blev det mer prat om det roliga som jag nämnde igår. Sedan blev man påmind av Karolina att ikväll smäller det. : )

Första lektionen var kemi, där vi egentligen inte gjorde så mycket. Sedan var det lunch, där vi ägnade den största tiden åt att viska skvaller till varandra. Måste ha sett så bra ut. Sen var det matte, som bara bestod utav en genomgång som jag fattade halvt. Efter det var den svenska. Vi började då jobba med grupparbetet, och jag insåg att jag faktiskt hamnat i en grymt bra grupp.


Efter det var det tänkt att vi skulle ha håltimme och sedan fysik. Men som vanligt trasslade allt till sig. Orkar inte berätta om det, men det slutade med att jag och Johanna samt 6 andra lämnade lektionen och de övriga i klassen satt kvar och diskuterade problemet i över 40 minuter. Jag och Johanna satt istället och var väldigt ambitiösa, vi fixade två kemilabbar och idrotten.

Sedan var det fysiklabb, och för första gången någonsin så förstod jag precis vad vi skulle göra. Var så stolt över mig själv. Men innan fysiklabben så skedde världens roligaste sak. Haha, Johanna det var jätte roligt! På fysiken upptäckte man hur skvallrig Mengmei är eftersom hon berättade för Namtal om min lilla miss med termometern, vilket var första gången man var söt. På fysiken fick man även en snäll komplimang från Alex, hon tyckte att jag och Johanna hade gulliga smeknamn åt varandra. : )

Vi genomförde labben oerhört snabbt och fick sluta 50 minuter tidigare. Vi busshållplatsen stod man med Johanna, Mattias och Diana och diskuterade L-O lite grann. På bussen hem var andra gången man var söt, denna gång enligt Johanna. Skulle egentligen ha bakat kladdkaka så fort jag kom hem, men glömde bort det totalt. Så dt får antingen bli imorron eller nästa vecka. Ska snart iväg för klockan börjar närma sig sju.

Ali<3Bali


Bilden jag gjorde på fysiklabben.

The night stars here

2008-10-02 @ 20:56:42

Har precis sett klart FNL avsnittet. Älskar alla personligheter i den serien, speciellt Matt Saracen. Han är så söt och underbar på alla sätt och vis.

Imorron är det fredag, vilket betyder sovmorgon, fysiklabb (håltimme) och Camp rock. Mysigt, mysigt.




Johanna
pratade tidigare om att förra veckan var hemskt. Jag skulle snarare säga att den här dagen har varit hemsk. Känns som all skit kommer nu och när man börjar lösa en sak får man något annat slängt över en. Sakerna blir bara allt värre och värre och till slut så orkar man bara inte.

Så vill med detta be om ursäkt till er som jag behandlat orättvist. Förlåt så mycket. Jag kan erkänna att jag gjort fel och försöka gottgöra det, men jag orkar verkligen inte om jag hela tiden ska få bemöta sån omogenhet. Hoppas allt kommer lösa sig snart iaf, annars kommer jag troligen förlora flera vänner som verkligen betyder mycket.

Ali<3Bali

Så effektiv.

2008-10-02 @ 18:47:23

Så, har nu gjort allt på min lilla lista. Förutom det sista som snart ska genomföras. Har utöver det på listan även hunnit med att äta såklart, tvätta och hjälpt pappa att skriva ett mail till gymnasie chefen i Huddinge kommun angående våran kära fysik lärare Lars-Olof. Snacka om att man kan vara effektiv om man verkligen vill. Effektiv, det är något jag märkt på den senaste tiden att jag och Karolina kan vara på vissa specifika lektioner. På tal om ingenting.


Ska snart som sagt titta på det alldeles sprillans nya Friday night lights avsnittet. Fick nyss höra en riktigt rolig sak om en viss person av Johanna. Nästan så man önskar att man var i hennes position just nu. Men mer prat om det imorron.

Nu blir det lite FNL och sedan kanske ännu en till uppdatering.
Ali<3Bali

DAGENS SCHEMA

2008-10-02 @ 15:58:29

Har nu gjort ett litet schema för dagens aktiviteter, bara varannan uppskattas och ser verkligen fram emot den sista. Så kommer troligen vara hur effektiv som helst.


[] Labbrapport 1.

[] Christine

[] Idrott

[] Chuck

[] Labbrapport 2.

[] Friday night light



Dessa bilder dök idag när jag sökte på Johanna och Karro's namn.

 
 Johanna                              Karolina

Vi är så busiga.

2008-10-02 @ 15:45:31

Eftersom jag och Karolina skulle gå och titta på en kompis som spelade en pjäs så fick vi sluta lite tidigare.

Dagen började rätt så bra med rättskunskap, en av de bättre lektionerna. Efter den hade vi biologi då vi satt och letade efter fula blommor och äckliga kryp i böcker. Usch. Lunchen såg både ut som spya och smakade spya, ingen bra blandning. När man var på väg upp från den möttes man utav anti-L-O gruppen och fick inga glada besked. Vilket är anledningen till att man av dagen kommer vara på grymt dåligt humör.


Sedan hade vi engelska, och ett läxförhör som man inte pluggat inför vilket betyder att det gick skit på det. Nästa sista lektionen var samhälle, men innan den hade vi en lång rast som egentligen skulle spenderas genom att skriva klart idrotten. Istället blev det lek och en massa skratt (åt Johanna). Skrev även på en demonstrations lista, med en synlig namnteckning! Läxförhöret som man skulle ha på samhällen gick relativt bra. Efter det fick vi sluta. Hade då en håltimme på ungefär 45 minuter, och sedan väntade körkortsteori som mest består utav att sitta på en stol i en timme eller mer. Det var jag och Karro helt plötsligt kom på att våran gemensamma vän skulle spela en pjäs som vi lovat att gå på, och att vi redan pratat med våran coacher om det. Eftersom vi inte fick tag på våran käre körkortslärare så beslöt vi oss för att ta det nästa lektion och började bege oss till bussen.

Vi fick sedan gör något som jag aldrig gör, springa till bussen. Hann med samma buss som Johanna, trots att hon gått mycket tidigare än oss. Och trots att vi lämnade våra skåp fyra minuter innan bussen gick.


När man väl kom blev det en massa prat om rektorn Stefan med mamma. Hon blev riktigt förbannad, och sa att jag skulle berätta allt för pappa igen när kommer hem. Tror att han kommer bli ännu surare och när min pappa är sur, då hade det verkligen gått långt.

Ska nu skriva idrott, tog på mig ansvaret så Johanna & Karro, ni är skyldiga mig nu ... big times! Ska även skriva 1½ kemilabbrapport. Blä! Förhoppningsvis kommer jag kunna hinna se både Christine och Friday night lights, med andra ord ... jag kommer se till att jag gör det.

Ali<3Bali

Johan är den största tönten jag vet.

2008-10-01 @ 19:18:35

Är verkligen slut i hela kroppen. Orkar knappt tänka, det skulle inte förvåna mig om jag började snubbla på mina egna fötter snart. Och nej, det beror inte på att jag har stora fötter och små lilltår.

Har pluggat samhälle nu ett tag och det har verkligen fått en att förstå hur tråkig politik är. Ska snart göra ett till ryck med den skiten och sedan ska jag nog lägga mig tidigt, förhoppningsvis till matchen så man se den från sängen. Mys! Snart eller snart, när jag lyckats slita mig från Jonas Brothers dvs.



Imorron är den längsta dagen, också den dagens då man egentligen har mest att göra. Ska skriva en kemilabbrapport, en loggbok och svara på de sista frågorna på idrotten. BLÄ! Dessutom har man körkortsteori med världens tråkigaste lärare. Han är till och med värre än L-O, på hans lektioner händer det iaf något, med den dära gubben babblar på håller man på att somna. Tror jag ska ta en dag till att läsa igenom allt vi gått igenom under kursen på höstlovet, och träna lite i teoriboken.

Nu börjar man babbla på om helt ointressanta saker, vilket betyder att det är hög tid att sluta. Men innan man gör det ska man bara få en sak sagd, GO ROSENBERG!
Ali<3Bali

den första oktober

2008-10-01 @ 16:13:18

Kom hem från ett litet tag sedan, sitter nu på rummet med min uppvärmda chiliconcarne och tittar på the Simpsons. Denna dag var ganska tråkig och hemsk.

Men det började dock bra, och inte bara bra utan nästan hur underbar som helst så egentligen var dagen inte så hemsk. För er som undrar så började den med att Johanna var tillbaka i skolan igen!

Första lektionen var mattematik, fattade det första talet, sedan sket det sig så vi satt och pratade istället. Lunchen var katastrofal, dels för att maten och äcklig och för att det började regna. Vilket var förfärligt eftersom lektionen efter det var idrott och dagens agenda stod Copertest skrivet med stora feta bokstäver. Trots att jag tvekade på att utföra det så gjorde jag det till slut. Resultatet kunde ju inte vara sämre! Fy fan vad jag måste börja träna igen. Det var riktigt pinsamt.



Dröjde kvar i omklädningsrummet med Mickis efter vi båda ville fixa oss mer än de andra tjejerna. Sista lektionen var fysikprov. Ett prov som kändes så meningslöst och patetisk, och som bringade bara fram en massa vrede mot våran käre lärare att jag inte orkar skriva om det. Gick sedan till bussen med Johanna och Karro, underbara flickor det.

Ska snart börja plugga inför samhälles förhöret imorron. Har ingen lust, men måste.

Ikväll är det säsongspremiär av Friday night lights! Dessutom kommer ännu ett avsnitt av Christine. Morgondagen kunde nästan egentligen inte bli bättre, om det nu inte var så att man imorron kommer ha två inlämningar att skriva. Skolan tar verkligen över ens liv.

Ali<3Bali