fredagens händelser

2007-11-30 @ 17:53:19
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, doften av kött börja nå fram till rummet. Är helt slut i kroppen, fattar inte varför. Det hände inget speciellt idag i skolan. Hade redovisning på historian, utan några nior som tittade på. Det gick bra. Sedan hade jag NK, då fick vi reda på att våran lärare har ljugit för oss,och för att citera Sinem "han börjar få det som vana." Efter det åt vi, fast det inte är våran riktiga lunchtid. Sen ahde vi engelska som för övrigt är jätte tråkigt nu för tiden. Vi jobbar med Shakespeare. =/ Efter det hade vi den riktiga lunchen, några spenderade den genom att julpynta våran avdelning och vi andra gick och åt igen. (a)
Efter lunchen hade vi pedled, på den fick vi göra affischer som visade våran ledarfilosofi. Jag och Mingis gjorde en tillsamans, jag måste säga att vi var väldigt fokuserade under den lektionen. Vi sa knappt ett ljud till varandra. Efter pedleden så gick vi för att kolla på innebandy matchen mellan elever och lärare. Det var väldigt kul att se Gustav, våran NK lärare spela. Han var ruskigt bra, aktiv och delaktig. ;D
Sedan skulle jag till farsta och möta Karin, eftersom planerna om Trångsundsskolan ändrades .... Tajmade in bussen perfekt. När jag väl kom fram påstod Karin att det skulle ta tio minuter innan hon skulle vara framme, det tog henne 3 minuter. Vi kollade runt lite på jeans och letade efter en försenad födelsedagspresent till en kompis.
Sen var Karin tvungen att dra eftersom hon hade träning 25 minuter efter att hennes buss gått.

Idag blev Jenny jätte glad, för när hon gick till innebadnymatchen trodde hon inte att en sak skulle inträffa och sen gjorde den det när hon kom in i idrottshallen. =D hihi (a)
Nu ska jag äta, WOSHA.

En vanlig morgon i ett "normalt" liv.

2007-11-30 @ 07:37:52

Nu ska jag snart gå ut till bussen, det är mörkt.. och jag kommer bli rädd. Men jag kommer ringa Karin, och jag hoppas verkligen att hon svarar nu.
Idag har jag historiaredosvisning, direkt på morgonen. Tydligen ska det vara några nior där och kolla, eftersom dom kasnke vill börja på Östra. Så vi ska redoavisa för dom med, hoppas att dom är lika små som Jennie eller Danni så man inte lägger märke till dom.
Idag slutar jag tio i tre, då ska jag få vänta på Challe i en timma eftersom vi ska till Trångsundsskolan sneare. Förhoppningsvis kan jag prata med Karin under tiden, hon ska kasnke också med. Men jag och Challe är inte så säkra på om vi verkligen vill det. =/
Ska dra nu, WOSHA.

En torsdag.

2007-11-29 @ 21:04:47
Ska väl ta och skriva ett litet inlägg innan ajg stänger av datorn för idag. =)
Kollar just nu på fotboll, Helsingborg - Austria Wien. Inte för att jag är så intresserad av matchen, men det är ju fotboll och det är alltid kul. Saknar den så grymt mycket, ska bli riktigt kul att börja spela igen. =)
Vad hände för skojjigt idag då? Inte så mycket faktiskt... fick sovmorgon imorse (med andra ord fick skjuts) väckarklockan ringde en halvtimma senare än vanligare och jag gick upp efter en kavrt. Otroligt att jag vaknade till så fort, men jag var faktiskt pigg när klockan ringde. Sedan var det så skönt och mysigt i sängen så tog ett tag innan jag gick upp. Hade svenska första lektionen och kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Sen hade man lunch och sen spanska. Så tråkigt, blev jätte glad när Javier sa att vi skulle till datorsalen. Hade glömt bort att vi brukar vara där på torsdagar. Efter det hade vi matte, som inte alls tillhör favoritämena.
Efter det hade vi teori på idrotten, ska tacka Challe för alla dom snälla kommentarerna hon slängde ur sig. Värmde riktigt ordentligt. Sen var det bara en lektion kvar, latin. Ska väl inte säga så mycket om den, var som en vanlig lektion. Fattade nästan inget och det känndes som den höll på i en evighet. Ska väl bara påpeka lite snabbt att Mickis kan vara riktigt läskig ibland. ;D
Pratade med Karin på vägen hem, det var väl lite sådär halvmysigt. Bara för att vara extra tydlig nu Karin så gäller x15 regeln med mig och med dig /15 regeln. Dsv att man tar allt med mig x15, tex min smarthet x15 så får man reda på min riktigt IQ ;) Med Karin delar man med 15, tex smarthet /15 ... ja så kommer hennes riktiga IQ. Så Karin ta det dära resultatet du fick fram när du var med mig och Anna och dela det med 15 så ... ja, det är din IQ.
Haha, sen lurade jag i Karin att det var torsdag imorron. Jävlar vad rädd hon blev ett tag där.
Karrin: "Men då har jag ju gjympa på onsdagar"
Jag: "Ja... eller det vet jag väl inte jag, men troligen eftersom det är onsdag idag."
HAHAHAHA, så söt du var gumman.
Nu kom jag på vad vi gjorde på svenskan! Vi diskuterade vad boken vi ska läsa ska handla om och hur vi ska redovisa det.

Lisa, du är verkligen underbar. Man kan prata med dig om precis allt. Det är bara att plocka upp mobilen och skriva hej och sen har man någon att prata med dom närmaste timmarna. Och våra diskussioner, det är ju egentligen ingenting vi säger och ändå så är det allt. Du vet ju mitt favoritsamtalsämne just nu, kan hålla dig underrättad imorron med om du vill. Hahaha, som du orkar lyssna på mig och allt snacka om  ...... ='D

Ska duscha nu, WOSHA

EXTRA EXTRA!

2007-11-28 @ 19:58:26
Kollar just nu på extra extra, Magnus Betnér är med. =D
Jag har tråkigt, Karin babblar bara om .. ja Karinsnack och Lisa har inget internet. =/
Ska bara berätta om den läskiga killen som jag åkte buss med imorse... När jag klev på bussen så är det första jag ser hur proppfull den är, inte kul. Det blir bara mer och mer folk för varje gång man åker känns det som. Iaf så var det andra man såg en kille, han såg ganska ung ut fast ändå inte, kanske runt tjugo. Eftersom bussen var så full så var många inkl. jag och han. Ställde mig kanske en meter ifrån han, kom på att så fort jag hade klivit på bussen hade han kollat på mig och sedan vägrat att släppa mig med blicken, dessutom hade han en sån där läskig blick. =/ Jag vände mig om, emot honom för jag ville inte kolla på han eller se hur han kollade på mig. Kände hur han fortsatte att kolla på ett bra tag efter att bussen hade börjat åka. Usch, det var läskigt.
När bussen stannade vid Farsta strand vände jag mig om för att se om det blev någon ledig sittplats, eftersom många brukar gå av där. Då såg hur han tittade på mig och sedan vände han sig om och gick av bussen, och såklart så fanns det ingen sittplats. Var tvungen att fortsätta bakåt istället. =/
Nej, nu ska jag duscha och sen är det soccer! WOSHA!

Min onsdag.

2007-11-28 @ 18:58:13

Kom nyligen hem från rehaben. Idag var det faktiskt väldigt roligt, men låret var tröttare än vad det varit på ett tag. Det var jätte jobbigt att cyckla och jag cycklade med mycket saktare tempo än vad jag brukar. =/ Jag och Lisa ahde en trevlig diskussion när jag var där. (a) Fortsätter gärna med diskussionen när som helst. =)
Ska skanna in en bild nu, hihi.

Fick reda på att min "tränare" hade ringt till min fader idag och frågat om hur det var med mig och hur jag hade tänkt med fotboll, om jag hade tänkt att spela med damerna.  Får väl tolka det på bästa sätt. (a)
Har inte riktig bestämt mig än hur det blir, men tror nästan att det blir så.

Fick precis reda på att Karin har inte bara skämt ut sig själv, utan även mig. Tack så mycket Karin. Nu i fortsättningen så ska jag alltid ha ett förhör innan jag gör något som Karin ber mig om, för att vara säker på att saker som detta inte upprepas. Karin, TÄNK lite för omväxlingensskull!

Ska väl duscha och sånt snart och sedan är det fotboll, WOSHA.

Min dag... hitills.

2007-11-28 @ 15:11:06

Idag var det ingen ordning alls i skolan...
 Först kom man till skolan, då hade vi naturkunskap. Hel den lektionen ägnades åt att kolla på stenar ... eller "mineraler" som Gustav kallade det. Vi fick sitta i en timma och 20 minuter och glo på dom, riktigt skojj... Eller vi fick faktiskt en liten rast där någonstans, följde med Anna för att köpa macka och då hände en liten grej som bara Lisa förstår. Sen kunde jag inte koncentrera mig något mer på den lektionen. När naturkunskapen var klar hade vi en timmas rast och sedan spanska. Vi hade en spanska läxa som ingen ifrån våran klass, eller någon av dom andra egentligen hade gjort. Vilket ledde till att Javier inte alls var glad. Under rasten satt jag och Namis i cafeterian och pluggade på just den dära spanska läxan, men det gick inge bra alls. =/
Spanska lektionen var så lång ocg tråkig idag, vilket den alltid är men idag var det något speciellt som gjorde den extra blä. Efter spanskan mötte jag och Anna Bebbe. Han hade precis som flera andra inte haft något språk, eftersom många lärare var på kurs idag. Så han och de övriga hade haft två timmars håltimma. Sen påstod han även att vi inte hade någon svenska, vilket stämmde. Så då hade vi en håltimma på två timmar. Usch, och i våran skola finns det ju inget att göra. Satt ner på några mobbade "soffor" i en timma tills challeballe kom och ville umgås, efter ett tag fick vi tag på Hanna. Under den tiden jag var med dom fick jag känna på hur det känns att vara Karin. =/ Vi bad om att Jorge skulle ställa in datakunskapen, eftersom det var den sista lektionen och det enda vi skulle göra var att ha en genomgång på power point och sedan får man gå hem och plugga. Av erfaenhet så vet vi att hans genomgångar tag ungefär en halvtimma, så det känndes onödigt att vara kavr i skolan. Men nej då, det gjorde han inte. Den här genomgången var ju "viktig".
Nu med facit i handen (hahaha) kan jag säga att den inte alls var viktig. Dessutom var det den kortaste genomgång han haft med oss någonsin och den kortaste genomgången jag någonsin varit med om. Han var klar efter en kvart och då fick vi gå hem. Aja, jag hann iaf med en tidigare buss.
Nu sitter man här, dricker läsk och kollar på tv. Ska snart iväg på rehaben.
Ikväll är det ju fotboll igen, jippie. =D

Lisa, jag lovar han är så fruktansvärt söt. Man smälter nästan. ;) (a)
WOSHA.

bla bla bla ...

2007-11-27 @ 20:45:18

När jag för kanske tio minuter sedan tänkte tillbaka på hur dagen har varit så dök orden "vanlig", "tråkig", "lång" upp i huvudet... men faktum är det att denna dag var inte alls som alla andra dagar.
För det första så fyllde ju AIAAA (Avskyvärda icke attraktiva apan Anna) år.  =D
Så hade vi ju matteprov, usch. Det ska vi inte tala om.
Men så var det en sak som hände idag, som gjorde min vecka... eller kasnke till och med mitt år. Sinem sa en sak till mig som verkligen värmde, eller hon sa två saker. Ja, ni har rätt. Sinem, hon som går natur sa något till mig! Det första var på pedleden, hon sa att hon inte visste att jag var så rolig. Tänk er Sinem tycker att jag är rolig. (a)
Sen när jag loggade in på msn sa hon att jag var hennes Idol. Tänker er Sinem, (S=supderduper bra) sa att jag är hennes idol! Det är ju helt otroligt. När hon sa det känndes det som jag svävade högt ovanför molnen och jag blev alldeles varm inombords.
Ikväll är det fotboll, jag gillar egentligen inte att kolla på något spanskt, italienskt eller något annat lag föruom de engelska och svenska. Men Champions Leauge är faktiskt kul, spelar ingen roll vilka lag det är. Oj, det har visst redan börjat, WOSHA.
Kom precis på att jag har spanskaläxa tills imorron, och dum som är har man glömt böckerna i skolan. =/ Inte bra asså, usch.

det gammla vanliga...

2007-11-27 @ 07:40:25
Ja, idag är det tisdag och jag tror nog att de flesta kan lista ut vad Jenny ska prata om nu .... precis, Prison break.
Michael var så fruktansvärt söt när Lincoln berättade att Sara var död. Man tyckte så synd om han. Sen utmanade det dära jävla offret Whitsler. Vad sur jag blev, snacka om att sabba allt, och speciellt för Lincoln. Men eftersom det är Prison break så finns det ju en anledning till det. Antingen så flippade han ut totalt och ja, blev dum i huvudet. Eller så har en plan för att uppehålla alla vid den tiden dom ska rymma. Om han nu flippade ut totalt så kommer han nog iaf inse hur fel det och sen ändra sig.
Vad var det jag sa för ett tag sen? Dom dödar alla i Prison break, det kommer trötta ut en. Igår var det ju visserligen ingen viktig person direkt som dog, men ändå! Snart kommer dom väl av misstag råka döda Michael men tror ändå att folk kommer kolla. Usch.
Hahaha, asså jag är ju en riktigt nörd när det gäller Prison break. Men jag blir så upprörd när jag ser det. Men jag blir iaf inte sur på folk (vänner och sånt) som jag blir i vissa andra diskusioner. SHIT! nu måste jag dra, WOSHA.

Veckans skämt! ='D

2007-11-26 @ 07:32:01
Usch, var kallt det är.
Idag ska jag till farsta med min kära vän Charlotte, (hihi) sedan ska man hem och plugga matte. =/ Har prov imorron, men jag tror faktiskt att det komemr gå bra. Det funkar iaf att räkna i boken. =)
Idag har jag svenska, jag gillar inte svenska, sen har jag spanska, jag gillar inte spanska. Efter det har jag matte, jag gillar inte matte. Sist har jag engelska... det är väl okej. Sen ska jag till farsta! =D
Idag är det Prison break! =D Har längtat hela veckan! Det är så sjukt bra, men ärligt det börjar att bli utdraget nu. Det tar ju aldrig slut. Dom kommer nog sabba hela serien genom att döda en massa folk, eftersom det verkar vara det enda dom gör nu för tiden. =/
HAHAHAHA, nu drog dom ett jätte roligt skämt på tv.
Oskar önskade sig en röd cyckel. Så han gick till sin mamma och sa det. 
Oskars mamma var religös och sa att han skulle skriva ett brev till gud och be om en cyckel.
Så oskar tog fram papper och penna och skrev ett brev till gud och förklarade att han önskade sig en röd cyckel och att han hade varit snäll hela året.
Sedan tänkte han efter ett tag, och kom fram till att det där itne stämde. Så han rev sönder brevet och tog fram ett nytt papper och skrev ett nytt brev. I det skrev han att han önskade sig en röd cyckel och att han hade försökt vara snäll hela året. Men när han hades skrivit klart brevet så tänkte han efter igen och kom fram till att det inte heller stämmde.
Så han rev sönder det andra brevet också. Sen gick han till kyrkan. I kyrkan fanns en liten guldstaty av Maria. Han gick fram till den, och stoppade den under jackan. Sedan gick han hem igen och tog fram ett nytt papper. Ï detta brev skrev han "Jag har kidnappat din morsa, ge mig en röd cyckel!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, klockren! Men ska dra nu,  WOSHA

snart jullov! =)

2007-11-25 @ 20:26:57
Jag är så sjukt trött, återigen. Har pluggat nästan hela dagen, matte, datakunskap och historia. Vill bara lägga mig ner och sova i ett par år.
Men ska inte lägga mig än, väntar på att parlamentet ska börja. Hoppas på att få se Björn Gustafsson eller Magnus Betnèr. =) Lyssnar just nu back home, för att vara specifik I'm already there. Vilket underbart album! Låtarna är så underbart fina. Bland dom bästa som Westlife någonsin gjort. Something right, ord kan ju itne beskriva den. Den är bara så ... in i helvete bra.
Snart är det jullov! (man måste ju vara positiv) ska bli så skönt att slippa skolan och allt jävla plugg. Sen så kommer jag kunna spela fotboll då! =D Ja, ÄNTLIGEN! Kommer troligen kunna börja igen innan jul, men känns som ingen idè. Så efter jul, då jävlar! Och då är det inte heller långt kvar till Footloose! Det kommer ju ockås bli riktigt kul! HAHAHA, jag sitter redan och diskuterar var jag ska göra efter jul. Det är ju en evighet kvar. Men men, som sagt, det gäller att blicka framåt. Allt det här julsnacket gjorde mig faktiskt lite piggare, eller så var det musiken. För att återgå till lite normalplanering nu då, undra vad man ska hitta på i helgen... föutom att plugga igen på NK och matte. =/ Ska kanske dra med mig Challe till trångsundsskolan och hälsa på, haha det vore nästan lite kul. Aja, ska väl dra och duscha nu lite snabbt innan parlamentet börjar. WOSHA på er alla!

tråkig lördags kväll.

2007-11-25 @ 00:44:13
Jag har jätte tråkigt och är egentligen inte på något skriva humör, men Karin är så seg på msn och jag har tyvärr inget annat att sysselsätta mig med än att skriva.
Idag var det både en helt underbar dag och en förfärlig dag. Fram till klockan två ungefär var det den mysigaste dagen på jag vet inte hur länge. Började med att man vaknade helt rätt tid, kanske en aningens för sent. Låg kvar i sänegn ett tag, gick sedan upp och gjorde mig i ordning. Åt frukost och skulle sedan börja plugga, har jätte mycket att göra i helgen och eftersom matten är jobbigast började jag med den. Var beredd på att kanske hinna göra tre tal på en timma, som det brukar vara. Men det var verkligen jätte lätta tal, gick så lätt att jag trodde jag hade tagit fel mattebok. Tog en liten paus ifrån pluggandet, vilket jag inte skulle ha gjort för sen gick det bara inte att börja igen. Blev så trött, och det var ungefär då dagen blev botten.
Kollade på lite fotboll, Arsenal - Wigan. Fick se Eboue, han är så grym. Arsenal vann med 2-0.
Nu vaknade Karin till liv! Ska försöka få henne att hålla sig vid liv också, annars går jag och lägger mig. Nu satte hon på camen, jag vet inte om hon har den på för någon annan... men hon sitter och fixar sig hela tiden. Jag menar herregud Karin, lilla gumman jag vet hur mobbad du ser ut. <3
Nu kom min bror, ska se om han är roligare än Karin (vem är inte det?). WOSHA

fredag.

2007-11-23 @ 14:55:07

Ska väl egentliegn plugga datakunskap just nu, men orkar inte. Har varit trött hela dagen.
Idag hade vi redovsing, ämnet var universum och bla bla bla .... det gick väl ganska bra. Fattade knappt vad jag sa, vi skrev i stort sätt halva arbetet imorse och såklart skulle jag få prata om det. Usch känner på mig att det inte komemr gå bra, varken i svenskan eller på Naturkunskapen. =/ Men man kan ju glädje sig åt att vi slutade kvart över elva. =)
Aja, ska väl försöka plugga lite grann nu då. WOSHA!

sova =D

2007-11-22 @ 20:39:14
Jag är så sjukt trött just nu. Väntar bara på att Malin ska svara, sen ska jag duscha och sedan sova. Åh, vad härligt det kommer vara att sova. Måste upp tidigare imorron också imorron, eller så måste jag stressa. Ska ta en tidigare buss till skolan, vi ska ha redosving om ett arbete imorron om universum och sedan får i sluta. Så jag kommer sluta senast halv tolv. Gud vad mysigt, vi är nog den enda klassen i hela skolan som inte fått sluta tidigt en enda dag varesig det gäller programdag eller inte.
Aja, ska duscha nu. WOSHA

en dag i skolan

2007-11-22 @ 18:32:41

Idag var det SM i skolan. =D Fotbolls SM. Inte för att jag vet om det verkligen var det, gissar att det var några utvalda skolor i stockholm. Det kanske bara var från huddinge kommun. Hur som helst hade vi ingen idrott, eller det hade vi, men vi hade ingen lärare. Så jag, Natta och Elaine kollade på fotbollen. Östra kom tvåa och ett vitt lag vann. Kännde inte igen någon alls ifrån Östra, förutom målvakten... och kanske en till. Men jag komemr iaf ihåg det vita laget målvakt (a)
Det var rätt så kul och titta på fotbollen, för det första var det fotboll. Snacka om att jag har saknat det. Kännde hur det ryckte i bennen när jag såg dom spela. Sen så blev alla så upprörd och det blev nästan slagsmål vid ett par tillfällen. Det låter kanske hemskt, men det är alltid kul att se. Iaf inom hockeyn.

Sen orkade jag inte Latinen, missade min buss precis så åkte till farsta strand för att gå hem. Men när jag väl kom dit kom jag på att jag inte orkade gå, så ringde mor min som hämtade upp mig. =) När jag kom hem gjorde jag lite svenska och sedan gick jag och kollade på tv. Tjatade tilkl mig pizza till middag och somnade sendan en halvtimma eller så. Blev väckt av att polisen ringde och ville snacka. Sedan kom pappa hem med pizzorna och nu sitter jag här. Ska egentligen skriva om feodalismen, men det blev så tråkigt när jag börjde söka information.
Ska dra nu. Skriver kanske lite senare, WOSHA

=)

2007-11-22 @ 07:35:09
Så skönt, låg kvar i 45 minuter i sängen efter att klockan hade ringt. Kollade på tv och halvsov. Det var helt perfekt, lagom trött, lagom kallt, lagom varmt, lagom intressant på tv.
Ni kanske undrar hur det gick med mitt tagentbord igår. Ja, det blev lite segt på pilarna ... men det försvann efter ett tag. Så det överlevede utan några större men. Tror inte ändå att livräddar yrket är något för mig.
Sitter här nu igen med min frukost bredvid mig, en macka och ett glas mjölk. Är inte speciellt rädd att spilla igen och gör jag det så är det okej. För det är ju nästan redan förstört.
Idag ska Westlife "chatta" på pa. Jag har ställt två frågor. =D Hoppas dom svara på en iaf.
Svergie är klart för EM! =D Fan vad nice. Älskar stora tävlingar i fotboll. Nästan varje gång man sätter på tv:n så är det en match som man alltid kan se på. Vad jag längtar. =)
Men ska gå och göra mig i ordning nu, WOSHA!

så smart Jenny

2007-11-21 @ 07:33:43

Ibland blir man verkligen överraskad över hur smart man egentligen är...
Hade all tid i världen i morse, gjorde i ordning en frukost för att sedan kunna sätta mig vid datan logga in på msn och så. Fick syn på tidningen och kom på att det är fotboll i kväll, jag blev överlycklig. Då hade man något att göra ikväll.
Så hamnade man framför datan. Som vanligt blev den helt cp när jag försökte sätta på musik. Hela datan hängde sig och jag var tvungen att starta om den. Men den är så seg på att starta om sig, så samtidigt när jag satt och höll in knappen så kom jag på att jag var törstig. Så jag sträckte mig efter min mugg med mjölk i, såklart välter man ut muggen. Mjölken rann ut över musen, tagentbordet, i stort sätt hela skrivbordet och ner på golvet. Jag fick panik.
Tog tag i tagentbordet och försökte få all mjölk att rinna ut. Men såklart är mjälken envis som en åsna och vägrade rinna ut. Efter ett tags försök med det kom jag på att skrivbordet och golvet också var drabbat så fick rycka tag i papper och torka upp det, sedan var det bara att ta hand om tagentbordet igen.
Men jag fick bort det emsta iaf och det verkar ju funka. Visserligen så spillde jag nästan inget på bokstäverna, men det gäller ju att se det positiva iaf.

Så man kan säga att imorse fick ajg leka livräddare, hoppas bara att "offret" överlever. Annars ska jag nog tänka på ett annat framtidsjobb.

WOSHA

Tankar om morgondagen, idag och fredagen.

2007-11-20 @ 18:52:08
Nu är det såhär får jag inte mer än VG imorron på mitt datakunskapsprov så blir jag riktigt sur. Har gjort två examenstest. Det första gjorde jag i helgen, fick 86 % det andra gjorde jag alldeles nyss utan att ha pluggat innan ... det fick jag 94 % på. Gränsen för G är på 50%, VG 70% och MVG 80%. Så får jag inte VG imorron så bevisar det bara hur lite den dära sidan egentligen hjälper.
Dessutom skulle jag behöva ett VG för att hålla kvar mitt betyg. =/ Misslyckade ju totalt med Word provet förra gången. Vore också väldigt skönt att klara det här provet, som Jorge påstår är det svåraste.
Höga krav man ställer på sig själv.

Idag hade vi en vikarie på latinen, eller egentligen var det två. Men ingen av dom var ju egentligen där ... så man kan säga att vi inte hade någon lärare alls. Vi gjorde ett läxförhör och fick sedan kolla på en film om vattentorn. Tror att dom till och med satte på fel film, för Sara sa att vi skulle kolla på någon film om läkekonsten. Ja, ni hör hur roliga lektioner vi har. Vi fick en ny läxa, som man fattar ingenting om tills på torsdag.
Ska ge ett litet tips till alla vikarier, ta med er en penna till varje lektion. Då slipper ni låna en av elvernas så fort ni behöver.

På fredag är det programdag. Jag undrar verkligen vad det är vi ska göra då. Vi har hållt på emd ett grupparbete som jag vet att vi ska redovsia då, men dom har inte sagt något mer än det. Dom kan ju inte heller mena att vi bara ska komma dit, redovisa och sedan gå hem... då vore dom ju alldeles för snälla. =/ Aja, dom hittar säkert på något hemskt och tråkigt att göra. Det lyckas dom alltid med.

Ska väl plugga lite mer, har både datakunskap och spanska tills imorron. Mina favoritämnen (!)
WOSHA

En måndag eftermiddags tankar.

2007-11-19 @ 16:47:08

Nu är det så att Jenny är på skrivahumör. Innan jag börjar babbla på så ska jag varna alla för att detta kan bli ett långt inlägg.


Ska väl börja med att berätta om filmen jag såg i helgen, Pirates of the caribbean - at the worlds end. Den var så fruktansvärt dålig. Satt hela filmen och bara väntade på att den skulle börja. Dom försökte bara överträffa de två övriga filmerna, med både skämt och handling. Det var så dåligt. Skämten var inte ens kul, förutom några få. Handlingen var bara krånglig och svår att förstå, sen var det en massa sjuka scener som man inte ens förstod. Scener som dom kunde ha klippt bort.
Slutet då, det var så konstigt så det vill man knappt prata om. Det var bara fel, helt fel.
Jag såg typ kulisserna bakom Pirates of the caribbean - at the worlds end, eller vad man nu ska kalla det i torsdags när jag var hos Rohie. Dom snackade om filmen som den vore mycket bättre än de övriga två filmerna. De visade även klipp som var rätt så roliga och hade säkert varit jätte roliga om man sett det som skett innan. Den verkade helt enkelt fantastisk. Sen såg man filmen, skämten som man hade sett någon dag innan var inte ens roliga. Att jag redan hade sett dom förstörde det roliga. Det är väl jävligt klantigt att visa i stort sätt alla skämt i syfte för att få folk att vilja se filmen, för den blev sedan helt förstörd. Varför inte istället bara välja ut kanske tre-fyra skämt och sedan spännande scener som får en att undra varför det hände och vad som kommer hända efter det?

Nej, den var verkligen en besvikelse. Det positiva var iaf att i slutet av filmen så fanns det en scen som fick en att tro att det kommer komma en till film. Trodde det redan innan, men det kändes nästan som man fick det bekräftat. Hoppas verkligen att det kommer en till och att den är minst lika bra som ettan eller tvåan.


Sedan ska man såklart nämna fotbollsmatchen i lördags. Kan ju börja med att säga att redan när man fick reda på att varken Elmander eller Linderoth skulle spela och att Allbäck inte var med i startelvan så insåg jag iaf att det var kört. Ännu värre blev det ju när jag kom på att Francesc Fabregas spelar i Spanien.

Man kan ju inte förvänta sig så mycket mer av Sverige när dom möter Spanien borta, dom ska ju egentligen inte slå Spanien överhuvudtaget. Varken hemma eller borta. Hemma spelade de underbar fotboll, men det är såklart att Spanien är revansch efter den förnedrande matchen och såklart att dom ännu mer taggade om det är på hemma plan.

Sen blir jag så jäkla sur på folk som hyllar Zlatan, ofta riktar jag min ilska mot honom. Men helt ärligt, han är bra.. han kan göra otroliga saker med bollen som ingen annan svensk och väldigt få andra i världen kan. Men han visar det aldrig i landslaget. De gör mig så arg när folk klagar på alla andra och hyllar Zlatan, för han lyckas inte heller. Han har inte lyckats i landslaget på flera år, och man kan inte skylla på att han måste få passningar ifrån andra. Om man är en fotbolls spelare på den nivån som han är på så måste man ju för fan kunna fixa lägen själv. Man kan inte vara en jävla diva som alla får honom att framstå som när dom säger så. Titta på Allbäck, han fixar säkert 30 chanser varje landskamp nästan helt själv, men han bränner dom alla också. Inte för att jag menar att det är bra. Men Zlatan kan göra mål, han måste bara lära sig att fixa chanserna själv och inte få allt serverat på ett silverfat. Usch allt snack om Zlatan gör mig verkligen frustrerad.

DAGEN KUNDE INTE HA VARIT BÄTTRE!

2007-11-19 @ 16:24:15
DAGEN KUNDE INTE HA VARIT BÄTTRE!
Det hela började med att vi fick sluta tidigare idag, tio minuter tidigare och jag missade min buss precis... men det gör inget. =D
På busen hem fick jag en underbar idè. Jag lade märke till att det inte var så mörkt ute och att jag troligen skulle hinna hem innan det mörknade ännu mer, vilket skulle ge mig chansen att gå ut och springa. Så jag skyndade mig, fick skjuts den sista biten av min kära mormor som jag mötte på vägen. När jag väl kom så var det bara att skynda sig att byta om, för att sedan ge sig ut i det kalla vädret. Satte på musiken och började springa. Jag tänkte springa min gammla vanliga vända som är en oval cirkel. Man springer ut till en stor väg väner och tar sedan en annan tillbaka. Jag kunde inte låta bli att le hela vägen ut. Det avr det underbaraste jag gjort på minst tre månader. Tänk, jag har varken tränat eller sprungit på minst tre månader (då jag deltig på kanske tre matcher och två tränigar som jag var tvungen att bryta) och innan dess två månader. Jag orkade srpinga hela min vanliga sträcka, och när jag väl kom hem så jag var jag inte ens hälften så trött som jag brukar vara. Jag hade lätt kunnat springa en runda till.
Och nu sitter jag här och bara känner hur den lilla trötthet man nyss hade försvinner och iställer erstätts av ren lycka. Jävlar vad jag har saknat det hära alltså. Det finns verkligen inget bättre än att träna.

måndag morgon.

2007-11-19 @ 07:31:54

Detta är en historiska dag! Idag skedde det omöjliga. Jag försov mig inte imorse, och jag vaknade pigg! PÅ EN MÅNDAG! Once in a lifetime.
Sitter just nu och kollar på tv, väntar på att Mattias ska dyka upp i rutan för att prata om vad det var som gick fel i fredags ... eller det brukar iaf vara en av frågorna dom får.
Idag har jag matte, vad jag längtar. Men innan den lektionen har jag spanska. an dagen bli bättre? =D (Det gäller att börja dagen med en positiv inställning, annars kommer det inte gå).
Nu kom Mattias, måste kolla. =)

WOSHA

i väntan på fotbollen ...

2007-11-17 @ 20:31:19
Jaha, nu sitter man här igen och har inget vettigt alls att skriva. Inte för att jag brukar ha det.
Kollar på The League just nu, en av de bättre filmerna som finns här i världen. Sitter faktiskt och försöker lista ut en sak som inte riktigt går ihop i filmen. I "gänget" som det handlar om finns en vampyr, konstigt nog så kan den vampyren vistas utomhus i dagsljus. HAHA, jag måste ha väldigt tråkigt som försöker lista ut hur det kan gå ihop.

Väntar på att klockan ska bli nio så man kan få kolla på lite fotboll. HEJJA SVERGIE! Det är väl egentligen det man gjort hela dagen, väntat på fotbollen. Hoppas Zlatan gör bort sig totalt så att hela svenska folket hatar honom och att i framtiden inte blit uttagen till landslaget, iaf inte i startelvan.
När man ändå pratar om Zlatan just nu så kan jag väl berätta vad lilla smarthuvudet Karin sa idag. Idag berättade hon stolt för mig att hon vet att Zlatan är född i Malmö, och hon hörde Peter Jidhe säga det på fotbollsgalan. Eftersom hon nu vet det så påstod hon att hon vet något om fotboll. (när man pratar om Karin så menar hon att hon vet allt om fotboll isf). Ja, för så är det ju... vet man vart Zlatan föddes så vet man allt om fotboll. =S

Nu kom jag på att jag är hungrig, ska kanske leta efter något att äta.
WOSHA!

Du är den bästa.

2007-11-17 @ 17:06:53
240721-4
Now baby I know I don't deserve the love you give me. But now I understand that ...
If you want me I must be doing something right.
I got nothing left to prove, and it's all because of you.
So if you need me, and baby I make you feel alive.
I know I must be doing, doing something right.

Jag älskar dig, du är den allra bästa.

Lördag morgon.

2007-11-17 @ 09:57:48
ONEJ! Mitt JA märke som Mingis stämplade mig med igår och nästan försvunnit! =O Hur kommer jag klara mig utan det? Vad kommer Minigs säga? 

Ja, idag är det är lördag. Undra vad man ska hitta på idag. =/ Har egentligen en massa plugg att göra, som vanligt. Men precis som vanligt så orkar man inte.
Ikäll är det fotboll. JIPPIE! =D Hoppas Zlatan halkar och slår sig, börjar gråta och tar flyget hem till ... ja vart han nu bor.

Nu ska jag äta frukost. =)

WOSHA!

:@

2007-11-13 @ 20:07:12
Jag är så fruktansvärt arg, frustrerad, irriterad och alla andra synonymer som man kan stoppa in där.
Varför ska det alltid vara så? Varför ska det alltid krångla och tjafsas och hålla på. Varför inte bara hålla sig tiull det man säger? Det hela handlar ju om att ge och ta, att offra sig. Men det verkar ju somliga inte ha fattat.  Det är alltid så, det är inte kul ... inte det minsta. Och jag blir så arg för att det är alltid så just med dig. Dig och ingen annan. ALLTID! Lär dig någon gång, livet funkar inte så. Man måste kunna bestämma sig och sedan leva upp till det. Visst kan man ångra sig, ändra, misslyckas eller svika ibland. Men inte var en gång. Jag vet inte varför jag blir så sur över en sån liten sak, den är ju knappt märkbar. Men ändå så finns den dära och inträffar alltid.

Självklart räcker det inte med bara det dära, nej då. Såklart  måste Jenny's dag förstöras ännu mer. Ja, vi pajjar hennes tagentbord och mus sen när man ändå håller på kan man ju se till att hennes internet pajjar. ÅH, jag vill bara lägga mig under täcket och försvinna! Vilken hemsk dag detta har varit!

En händelserik dag.

2007-11-13 @ 17:36:46
Ja, detta var verkligen en händelserik dag på alla sätt.
För att börja deteta inlägg ska jag åter igen påpeka hur fel det blev igår. Hur kan man ta livet av Sara? Hon är ju nästan det som allt kretsar runt om! Snacka om att dom har förstört HELA serien nu! Men jag och Johanna diskuterade det idag ... och vi båda tror att det var en docka eller en annan person som liknade henne. För seriöst, det strider mot alla lagar att döda henne. Vad är det för mening med att göra det? Vad fyller det för funktion, INGEN!
Herregud vilken nörd jag är som är så upprörd över ett program. Kan verkligen inte släppa det, man gör bara inte så.

Imorse vaknade jag kvart över sex av min väckarklocka, tjugo i sju gick jag upp. Runt tjugo i åtta gick jag ut för att hinna med min buss som går åtta. Allt detta visade sig vara helt onödigt. Jag kunde lika gärna ha vaknat sju av min väckarklocka för att sedan gå ut kvart över åtta tiull bussnen (en timmar senare än vad jag vaknade). Anledningen till detta är att min älskade buss, som jag verkligen älskar oerhört mycket inte kom idag. Istället fick jag vänta på nästa buss, den som går en halvtimma efter. Alltså klockan halv nio då jag börjar. Men istället fick jag tillbringa en timma ute i detta härliga väder som vi hade. Okej, om jag ska vara ärlig så gillar jag faktiks snö.. när det väl är snö och inte slask. På bussen fick man iaf en sittplats, men jag kunde knappt gå när jag klev på den. Mina tår var som isbitar. Fick syn på Finnen när man stannade till i farsta strand, vilket troligen var ett av de lyckligaste ögonblicken på dagen (tro mig, det var inte många). Jag kom ungefär tjugo minuter för sent till Mänken. Men min coach, Lars-Olof brydde sig knappt. Efter ett litet missförstånd fick jag lappen med mina omdömen på. Var rätt så kul att läsa... förutom idrotten där man har IT. Fattar egentligen itne varför, jag gör ju mina cp rehabövningar. Hade MT i NK, historia och Datakunskap. T+ i pedled och spasnka och resten T. Den storaq överraskningen var matten, jag har T! =O

Senare samma dag lyckades man tappa bort sina nycklar, jag är vekligen begåvad.. =/ Fattar inte hur jag lyckades med det. Men innan jag gjorde det hade vi matte. Dom första tjugo minuterna kändes som en evighet. Vi hade en genomgång och jag kollade på klockan och förväntade mig att det bara skulle återstå tjugo minuter. Jag var tvungen att fråga Johanna när vi började, vi både fick världens chock när vi insåg hur mycket det var kvar av lektionen. Men då fick vi en uppgift som vi faktiskt gjorde, och vi arbetade på väldigt effektivt. Vi gjorde i stort sätt hela och hade rätt också! Bästa mattelektion för mig hitills! Är riktigt stolt just nu. 
Sedan tappade man som dagt bort mina nycklar. =/
På pedleden inledde vi lektionen med lite tjafs om vad vi skulle göra. Det slutade med att jag och Anna gick till centrum, medan Challe och Mingis satt kvar i skolan. Anna och jag lyckades faktiskt hitta några att betrakta och vi gjorde det väldigt bra enligt min mening. Men på vägen till centrum läckte det in i mina skor och det blev som en swimingpool. Inte mysigt alls.
Efter pedleden hade jag Latin. Återigen ställde jag mig frågan, hur kunde jag välja det? Men man är ju tvungen att stå för sina misstag. Kom för sent med flit, det brukar man göra dom dagarna man inte orkar. Hade ingen lust att gå på latinen idag, men tvingade mig själv att göra det. Vilket faktiskt var väldigt bra, för idag var det nästan roligt. Man fattade iaf vad man höll på med. Vi fick leta upp låndeord från latin både i det svenska och engelska språket. Dte låter jätte tråkigt, men det var faktiskt lite kul. Det var lätt också så man fick lite gjort.
Känner mig så duktigt efter allt plugg nu. Ska käka snart och sen ska jag skriva ett tal om Magnus Betnér som jag ska läsa upp imorron.

WOSHA!

USCH.

2007-11-13 @ 07:16:43
Det snöar ute. Inte för att det är något fel, men det är som en storm. Och jag kommer återigen vara tvungen att gå ut i mörket helt själv, utan att kunna ringa någon. Gå hela vägen ut till bussen utan att säga ett ljud, sedan få stå där ute och nästan frysa ihjäl i väntan på bussen. Livet är inte lätt. =/

Igår höll jag verkligen på att göra en hemsk sak. Jag höll på att stänga av Prison break när det precis hade börjat. Anledningen var att dom total förstörde serien igår... dom tog livet at Sarah. Hur kan man göra något så dumt och korkat? Helt seriöst, jag höll faktiskt på att stänga av tv, man kan bara inte göra så. Det går inte! Hoppas verkligen att det bara var en docka eller något sånt. =/ Jag blev så frukansvärt sur. Jag trodde det var Haywire's huvud innan han öppnade den, men nej då. Nej, låt oss förstöra hela serien genom att döda Sarah! Jag är så sur och upprörd, hela veckan är ju förstörd.
Aja, nu måste jag göra mig iordning.
WOSHA!

måndag kväll.

2007-11-12 @ 18:36:37
Nu sitter man här igen och har det jätte tråkigt. Har börjar på svenska talet som man ska läsas upp på onsdag, skulle också göra latinen. Men då tog det bara stop, jag har verkligen inge lust att göra den.
Ja, hur var denna måndag då. Jo den var lika hemsk som alla andra måndagar. Men egentliegn så är dom itne så hemska, det enda som tar emot är ju spankan... den är fruktansvärd. Men sen när man väl sitter där så är det inte så hemskt. Sen har man ju matte, men den klarar man ju igenom. Vi gör ju nästan inget ändå på lektionerna, förutom att prata (a).

Fick precis tag på Franci's nummer, fan vad jag saknar den tjejen asså.. fattar inte att man kunde vara så dum och behandla henne så som jag gjorde. Bland det största misstagen jag någonsin gjort! Hoppas hon kan förlåta en och sedan bli vän med mig igen. Det vore verkligen ritkigt skojj! Alla sjuka minne asså, kan ju bara finnas en som hon. Seriöst, det vore verkligen LYCKA!
En annan sak som också är LYCKA är Prison break! =D bara nåra få timmar kvar till det nu. Åh, vad jag älskar det programmet asså. Så sjukt bra och ... ord kan ju inte beskriva det! Så sjukt underbart helt enkelt.

Nu lyssnar jag på Lilla fågel blå med Staffan Hellstrand. Den är så sorglig ... älskade den jag var liten. Hahaha.
Kom tillbaks, den här världen är så underbar.
Kom tillbaks, hela världen var så underbar.
Och det kunde lika gärna varit jag, lilla fågel blå.
Så fin. =)

Nu fick jag sms, trodde det var ifrån Franci. Men icke sa nicke.. det var Maria Blond som försökte roa sig själv. =/ Suck suck ... får väl hoppas på att Franci snart svarar. =/
Nu ska jag bada! =D

WOSHA!

Helvete!

2007-11-12 @ 07:40:16
Satt nyss och tänkte på vad jag gjorde igår kväll...
Kollade på Stardust, en riktigt bra film faktiskt. Mycket underhållande. Men efter en timmas tittande ungefär kom smarthuvudet Jenny på att hon kasnke skulle tvätta sina jeans. Så hon pausade filmen och hämtade alla par jeans hon kunde hitta och la in dom i tvättmaskinen och fortsatte sedan att kolla på filmen. Imorse gick jag upp och märkte direkt hur kallt det var ... frös rätt så mycket. När jag hade sminkat mig och ätit frukost var det dags för tandborstningen. Då dök Stardust filmen upp i huvudet ... och tvätten. Det var nämligen så att jag glömmde bort jeansen helt totalt. Vilket betyder att just idag, denna kalla måndag kommer jag vara tvungen att ha på mig kjol! Jag kommer frysa ihjäl!
Aja, återigen ska jag avlsuta ett inlägg med att säga att jag ska borsta tänderna. Det blev ju inte av sist, var tvungen att hämta några "nytvättade" jeans.

WOSHA

Usch måndag ...

2007-11-12 @ 07:25:45
Jag har kommit på en sak ... jag gillar verkligen inte måndagar. Dom är så hemska som dagar bara kan vara. Det är inte bara för att helgen är slut och skolan börjar igen. Nej, dom är bara sega, tråkiga och långa. Dom är alltid så dystra, kalla och gråa. Det är alltid svinkallt när man ska ut till bussen, det är jätte svårt och jobbgit att ta sig ur sängen. Sen när man äntligen gått upp och tittar ut får man bara lust att gömma sig under täcket igen och försvinna i några timmar. Måndara är inte alls lika hemska som tisdag, onsdagar eller någon annan dag. Varför kan man bara inte skippa måndagen helt och börja vekcan med tisdagar. Dom är iaf lite ljusare och trevligare.
Eller nej, det ska dom inte, för det finns faktiskt en sak som väger upp allt annat om måndagar. Prison break går ju på mångdar. =D Det finns verkligen inget bättre.
Aja, nu ska jag borsta tänderna.
WOSHA!

Morgon, den 9/11 2007.

2007-11-09 @ 07:41:09

Vilken underbar morgon. För första gången den här veckan försov jag mig inte, och lyckades vakna inte allt för trött. Väntar nu på att man ska kunna gå till bussen. När man tittar ut genom fönstret ser det inte allt för kallt ut, hoppas solen dyker upp så fort jag öppnar dörren.
Denna dag är helt fullbokad. =) Först ska man till skolan, slutar runt tre. Då ska jag inte till rehaben. Hoppas jag slipper det snart, saknar fotbollen. Sen ska man shoppa! =D Sedan kommer självahöjdpunkten denna dag/vecka. Jag ska vara med JB. Kan göra något roligare en fredagskväll? Längtar efter att ligga i sängen och kolla på film, för att sedan upptäcka att JB har somnat. Eller så överraskar hon mig idag genom att inte somna. Vi får se. Oj, nu måste jag skynda mig till bussen.
WOSHA

Savage Garden

2007-11-08 @ 19:15:52
Haha, satte på några gamla låtar nyss... nästan alla var Savage Garden.
Kommer ihåg att jag verkligen älskade vissa av låtarna, jag lyssnade på dom nästan hela tiden.
Så försökte sjunga med lite grann nu ... fan vad dåligt det gick. Det var så pinsamt så jag sa till mig själv att hålla käften.
Usch imorron har jag NK prov och ett engelska tal att läsa, det komemr ju knappast att gå bra. Vet knappt vad man ska kunna till NK provet. Aja, man får väl hoppas på det bästa. Hade ju Latin prov idga också. Det var lättare än ajg trodde, men ändå inte. Det är så sjukt Latin, varför ska man ens lära sig hur man ska böja verb och sånt när det är ett dött språk, som kanske bara ett par tusen i hela världen kan idag. Varför var man så dum så man valde det? Aja, bara man får Godkänt i det så får man väl vara nöjd. =)
Nu ska jag kolla på tv. =D

WOSHA!

day out, day in.

2007-11-08 @ 18:55:16
And everyday begins the same,
Get up, go out, come back again.
Same old, same old.

A thousand faces pass you by,
You never look into their eyes.
You feel so ordinary, they feel so ordinary.

När jag hörde den här låten för kanske ett halvår sedan fattade jag inte vad den innebar. Jag fattade inte hur någon kunde mena att den liva var likadan dag ut och dag in. Men nu gör jag det verkligen. Det hela ändrades när man började på gymnasiet. Då blev det verkligen så, varje dag börjar nu mera med en seg morgon då man alltid lyckas försova sig. Sedan får man skynda sig ut till bussen som alltid är försenad och fullproppad med folk. Sedan komemr man till skolan, vissa dagarär värre än andra... men alla är ju jobbiga. Även om en del inte känns långa så är dom det. Sedan ska man hem, få vänta på den försenade bussen eller så lyckas man precis sluta när den gå så att man får väna en halvtimma på nästa. Sedan ska man hem, varva ner för att sedan igen börja plugga. Man duschar, och sedna ska man sova. Dagen efter är likadan. När fredagen kommer så ser man till att ha något att göra så att man för en gång skull kan få koppla av och tänka på annat. Lördagen går åt till en vän eller till de eventuella proven man ha, medan söndagen är vilodagen ... sedan börjar allt om igen. Det är som en ond circkel och den bryts aldrig. =/

Snacka om att jag behöver fotbollen, håller ju på att bli galen.

WOSHA!

KK - Konstiga Karin

2007-11-07 @ 18:34:05
Idag när jag pratade med Karin så gjorde hon något väldigt underligt ... hon skickade en förfrågan om jag ville se hennes cam och så skrev hon acceptera. Så jag gjorde det. Det första jag fick se var en tom stol.. det enda var att jag såg halva Karin genom dörröppningen in i hennes rum ... efter några sekunder kom hon ut ur rummet och sprang ner för trappan ... för att sedan komma upp med en gång nästan, gå in i sitt rum och städa.. =S Kul och se det i camen.. jag hade ju väntat mig lite action, och inte sån action =/... Sedan när hon äntligen satt sig ner stängde hon av den. Men men man kan väl inte förvänta sig så mycket mer utav Karin. =/
HAHAHA, älskar dig gumman.

WOSHA

KÄRLEK! <3

2007-11-07 @ 18:15:03
image3

Jag saknar er... er och den tiden vi hade .. så jävla mycket.
Med er var det bara skratt, med er var det bara ren och skär lycka.
Lycka och så mycket skratt.
Jag saknar er så mycket så att det gör ont.
Ni var underbara, det är ni fortfarande.


vad ska man göra?

2007-11-07 @ 18:06:42

Vad ska man göra då man inte vill åka hem? Vad ska man göra när man känner att man inte vill åka hem för att komma bort ifrån allt? Då man känner att det är hemma all skit drabbar en, när man känner att det är när man är hemme som man inte mår bra? Det är så jobbigt just nu, jag kasnke klagar på skolan ... men det är inte det som är problemet. Iaf inte det största.
Det är när jag sitter hemma, i lugn och ro. Då jag får chansen att andas och tänka .. på allt. Det är då all skit kommer, då man tänker på allt som hänt det senaste halvåret ... farmor, fotbollen, plugget, CPbarnen, alla vänner som man förlorat ... allt! Det är bara för mycket. Idag följde jag till och med Carro hem, tvingade henne att gå en omväg för att sedan lämna henne vid hennes hus och sedan åka hem. Det är ju sjukt. Det är ju hemma som man ska känna sig säker, det är ju hemma som man ska kunna koppla av.

6/11 - 2007

2007-11-06 @ 17:26:33
Nu kom man precis hem från skolan, tog direkt tag i en läsk och choklad. Mmm... =) 
Idag var ännu en sån där seg dag =/ Värst var som vanligt Latinlektionen... precis lagom till att jag insett att dom itne är så farliga tittade jag på klockan.. det hade bara gått en halvtimma och det återstod 45 min! Dom längsta 45 minuterna i mitt liv! Vilket helvete, hur kunde man välja det? =S
Aja, snart måste jag plugga.. har prov på torsdag och fredag, sen har jag ett tal som ska läsas upp på fredag. Usch =/ Imorron ska man ockås vara kvar efter skolan för att göra klart Enegriarbetet. =/ Skolan är bara skit.. Men det borde ju betyda att jag kommer vara sysselsatt vilket gör att det snart kommer vara helg. =D
Just det, nu kom jag på en väldigt trevlig diskussion vi hade i skolan. Den handlade om att Carro ser ut som en flygvärdinna. Hon gör det verkligen. ;) HAHAHAHA, muppar! ='D (bara Carro som fattar, om ens hon gör det).

WOSHA

5/11 - 2007

2007-11-05 @ 19:18:41

Nu sitter man här igen och fortfarande har jag inget att göra. Usch vad tråkigt allt blivit på den senatse tiden. =/ och inte funkar MSN heller just nu. =/
Pluggade för ett tag sen, men det var så tråkigt så jag somnade. Sov en timma eller så, det vrar mysigt. =) Är jätte trött, väntar bara på att få gå och lägg mig. Men det kan jag inte göra än, då kommer jag ju missa Prison break ... och det går ju inte! Som sagt så är det Prison break idag, det är just det som gör ens måndag. =D
HAHA, nu är den nya Topptipset reklamen. Den är lite rolig den. Approåpå roliga saker... igår fick jag en ny idol =D Björn Gustavsson (Gustafsson), jag är osäker på hans namn eftersom det står olika överrallt. =S Vilken klockren kille asså. "pratar du med mig eller med en elefant?", "Om jag kommer in, jag komemr nästan inte ut!", "Du är som en priest som inte kan heala", "Håll koll på den hära siffran." Seriöst, han är ju bara för rolig. ='D 

WOSHA!

Lite senare samma dag ...

2007-11-05 @ 19:11:06
Jag är på skriva humör.. men jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om .. =/
Sandor/slash/Ida började precis... den filmen är verkligen dålig.. den påminner om Hip hip hora, som är ännu sämre. =/ Jag kommer ihåg när jag, Cindy och JB såg den bio, det var en rolig dag.  =) HAHA, Per Elfosson ='D Vilka minnen! Snart ska Challe ringa! =D Då blir man iaf lite sysselsatt ett tag, sen börjar parlamentet (hoppas Bjön eller Magnus är med), sen ska jag bada! =D
HAHAHA, vilken fjolla på filmen ='D "oj oj oj ..." HAHAHA ='D Herregud vad töntig filmen är!

4/11 - 2007

2007-11-04 @ 19:53:08

Nu sitter man här och lyssnar på gamla låtar ...

Denna dag spenderade man med Anna. Det avr riktigt kul, Anna är rolig liten prick. =)
Vi gjorde klart vårat engelskatal, inte så himmlans kul. Sedan tittade Anna igenom några av mina låtmappar. Vilka minnen som dök upp. =D Sen så satt hon och drev med Challe.. det var lite taskigt (a). Haha, sen hade vi en mycigt diskussion om skräckfilmer... =/
Imorgon börjar skolan, usch och fy ... jag som började bli van med att ha lov. =) Aja, bara att bita ihop... kan ju inte vara så långt kvar till julovet. (a)

:)

2007-11-04 @ 00:14:12
När jag tänker tillbaka på dig så ser jag bara dina ögon framför mig, dina så otroligt underbart fina ögon. Herregud, man drunknade verkligen i dom. Sedan ditt leende, finns det något sötare? Svaret är nej. JAg lovar om jag såg dig idag skulle jag falla på direkten, precis som jag gjorde då. HAHA, det är så pinsamt, efter alla dessa år och jag kan ändå inte låta bli att tänka på dig ibland. Jag varje gång jag tänker på dig kan lag inte låta bli att le. Så fin och söt på alla sätt. Nummer 21, jag glömmder det aldrig. Minst på isen, gick inte att missa dig. Du var så söt när du virrade runt där bland alla stora bjässar. Närmare tio år sedan.. och ändå ... ändå så tänker jag på dig.

2007-11-03 @ 21:13:34

Bland det bästa som hänt en och allt tas ifrån en så jävla fort.  Vad ska man göra nu? Jag har ju inte gjort något sen i början av sommaren med er... och nu aldrig igen. Helvete, om man bara hade vetat. :/ Trodde att vi åtminstonde skulle ha vintern på oss också, så man kunde tänka och fundera lite. Men nej då, allt släpptes som en bomb och nu har man ingen aning om vad man ska välja. Alla säger välj det, välj det... Usch, vad fan ... ge oss vintern åtminstonde. Låt oss få avsluta detta på ett roligt sätt och inte bara genom att se alla gå olika vägar.
Stunderna med er är ju verkligen bland dom lyckligaste i mitt liv, man har upplevt så mycket med er, både glädje och sorg ... och nu ska allt tas ifrån en som om det inte betydde något överhuvudtaget.  Vad fan ska man göra nu?  Allt är bara så fel och falskt. Snacka om att verkligen förstöra för flera människor, det är ju jätte många som inte vill spela med några av dom, och det är ju inte heller lätt att börja i ett nytt lag bara sådär i den här åldern.