MITT! MITT! MITT!

2009-07-31 @ 22:23:42

Vaknade imorse med en endaste tanke, Idag är det fredag! Studsade upp när jag väl samlat kraft och mod till att lämna sängen. Sprang ut på altanen där man lade sig och solade i väntan på frukosten. Rätt som det var hörde man hur brevlådan stängdes igen och jag flög upp. Rusade ut för att titta. I den lilla röda plåtbruken låg endast en sak, ett litet vadderat paket. Rusade in till pappa och stod och hoppade bredvid honom. Eftersom paketet var adresserat till honom och jag har lärt mig att man inte får öppna andras brev. Han jävlades ett tag innan jag fick öppna det. Eftersom fruktosen var på gång så hann jag bara starta spelet och sedan titta på de gubbar som fanns tillgängliga. Började asgarva för att de såg så gay ut. Under frukosten steg oron man haft innan. Tänk om de har gjort det för modernt för min smak? Tänk om de hade total förstört spelet.

Nu i efterhand så var den oron helt i onödan. Visst är jag sur över att alla gubbar i stort sätt bytt vapen, iaf de med de coola vapnen. Dessutom är riktigt jävla förbannad över att de i varje historia om Wu familjen dödar Sun ce.  Det gör mig sjukt irriterad eftersom man aldrig kommer få spela honom då på det sättet.

Några av de positiva sakerna med spelet är att det finns mycket grymmare effekter nu, dessutom har flera gubbar egna historier man spelar efter, vilket är hur kul som helst.


Så det har blivit en hel del spelande idag. Ska spela till igen om ett tag, ska låta mamma och pappa få använda tv:n ett tag innan jag lägger beslag på den.

Har utöver spelet tittat på Life of Brian idag. Precis som jag kommer ihåg den så var filmen inte bra, den var t.o.m. sämre. Men nu ska jakten efter The holy grail börja på riktigt. Där snackar man om film! Danne lyckades precis få datorn att fungera också, äntligen. Skärmen har börjat fucka up sig igen. Så imorron ska man föröska ta tag i omförmateringen.

//Jenny

Godnatt!

2009-07-30 @ 23:53:09

Har varit en ganska så lugn dag. William var här hela dagen. Mitt humör växlade hela tiden, men allt som allt var det ganska okej att ha honom här. Lagom till att han skulle åka hem så kom morfar förbi och skulle börja gräva på mellangården som jag kallar det. Efter en halvtimme kom även mormor och då fick man berätta lite saker man läst från boken titigare idag. Lyckades få Danne att åka till Länna där man bara skulle köpa batterier. Men kom hem med batterier, en film och mat. Har även under dagen lyckats fixa en hel del med bilderna man har både på kameran och datorn. Har nu organiserat dem bättre och tagit bort de lite mindre nödvändiga bilderna.


Hade egentligen tänkt sitta och skriva lite på boken under kvällen, men istället så såg man på film, Dumpad, för första gången. En helt okej film. Störde mig dock som fan på Mila Kunis röst efter att Danne lyckats fått mig att lista ut att hon gör Megs röst i Family guy.  

Imorron ska spelet komma. Är så förväntansfull och laddad, men är även orolig för att det ska ha moderniserats alldeles för mycket för min smak. Har sett lite grann av den nya Sun ce, och kan säga att jag gillar det inte. Men imorron är det upp till bevis. Anton och William ska även komma förbi imorron ett tag på kvällen. Kommer äntligen få beskedet då, även om det inte kommer kunna bestämmas. Är ganska säker på att det kommer bli ett ja, men man vet ju aldrig.

Ska nu se Paradise Hotel.

//Jenny

The sun would never never find us

2009-07-30 @ 13:02:33

Har haft en riktigt bra dag hittils.

Messade med Karin imorse, som vanligt väldigt givande samtal. När vi under några korta sekunder var seriösa så bestämdes det att det ska bli simning på tisdag och en dag med shopping och grillning.

Väntade som ett litet barn på julafton på att posten skulle komma förbi. Vill så gärna ha mitt spel! När den gula fula bilen äntligen kom tvingade jag ut mamma så fort den passerat så hon skulle hämta posten. Tyvärr så hade pappa inte fått något brev eller paket från rätt personer så det kommer imorron. Istället ägnade jag mig åt att titta i Mina första år boken. Satt och inspekterade mitt hår så grundligt som det bara går. Blev helt förtrollad av det. Helst sjukt att jag en gång var så blond. Fick också veta att när jag var dryg 1½ år hade jag redan lärt mig att säga coca-cola, eller koka som det hette. Ganska sorligt, men det förklarar en hel del.


Just nu är William här, men han ska bara leka med faster Tina igår är det sagt. Vilket inte gör mig något. Hoppas dock att han bror snart kommer över så det kan bestämmas om det blir något besök till Ericsson globe eller inte. Har funderat på om man ska städa rummet. Av någon märklig anledning så behövs det, känns som det var förra veckan jag städade. Men troligtvis kommer det bara bli en massa Ching chong chang idag.  

Har nu inlett hjärntvättningen. Har sedan jag startade datorn för 1-2 timmar sedan haft Fly with me på repeat.If it's you and me forever,
If its you and me right now,
That'd be alright, be alright.

We'll chase the stars to lose our shadow,
Peter Pan and Wendy turned out fine,
so won't you fly with me.

//Jenny

en hel del nytt

2009-07-29 @ 16:18:45

Skulle egentligen ha spenderat kvällen med Lisa, hade hoppats på att få prata ut om saker och ting. Men det ställdes in och istället ska allt ske på söndag. Sitter just nu med blött hår och försöker få det att torka. Ska vara borta på middag om två timmar.

Lång tid har passerat sedan det senaste skrivna inlägget. Det har hänt en hel del sedan dess.


 • Har blivit en hel del Ching chong chang spelande. Har insett att jag spelet det spelet så många gånger nu så att banorna körs igenom så fort nu att man förlorar en hel del poäng på det. Har nu maxat två gubbar sedan uppehållet och är inne på den tredje. Så har nu kanske bara 35 gubbar kvar, bara att bita ihop. Allra sist ska man kära med favoriten Sun Ce och då ska man verkligen njuta och få en massa onödig poäng.

 • Det har kommit och gått flera olika människor här hemma. Det har varit uppskattat. De har varit allt ifrån tjuvar som snor mina muffins jag bakat till sällskap en liten stund under spelets gång. Hur som helst har det varit uppskattat.

 • Har börjat titta om på Family guy, vissa avsnitt kan man inte låta bli att skratta åt trots att man vet exakt var som kommer sägas och göras.

 • Har lekt med systrarna Ahvander också. Som vanligt alltid lika trevligt och roligt, underbara människor det.

 • Har letat som en idiot efter det senaste DW spelet. Hittade ett, men tyvärr inte rätt variant. Så letandet fortsatte. Som plåster på såret fick man istället tre par skor och en Life of Brian blueray film. Hur som helst är spelet nu beställt och ska komma senast på fredag om ingenting strular, vilket vore så typiskt. Har även planer på att åka och köpa Sly 1 eftersom det nu varit försvunnit ett bra tag utan några som helst framsteg i sökandet.

 • Danne har åkt och kommit hem. Han tog 1½ dags tripp till Tyskland med ett mål som de allra flesta säkert kan lista ut. När han kom hem steg familjens rikedomar i alkohol kraftigt. Han var så gullig så han hade t.o.m. köpt ett paket cider till mig utan att jag ens gett honom en vink om det.

 • Har under den närmaste tiden fått lite mer insikt hur man fungerar, angående en mängd olika saker. Alltid lika intressant och lära känna sig själv lite bättre.

 • Hade även det stora nöjet att få se och höra Wikegård sjunga igår på Skansen. Herregud vad jag älskar den killen. Han är så klockren!
  Missade dock tyvärr Johan Palm när han besökte Lotta på Liseberg, har gråtit floder över det missödet.

 • Har också lyckats fått 4 myggbett utsträckta på en linje diagonalt över foten. Det betyder att man denna sommar fått hela 6 myggbett man lagt märke till, och av dem är det bara tre som kliat. En ganska lyckad sommar på den fronten måste jag säga.

 • Har annars legat ute och solat, gjort ytterligare ett desperat försök att läsa Så länge vi båda andas, det gick inge bra.

 • Skrivandet på min egna bok har gått lite segt. Berättade om den för mamma och pappa igår, de båda fick dollar tecknen på ögonvitorna, så deras förhoppningar är stora. Har nu beslutat mig att lägga till ytterligare en inlednings sida i den, bara för att fånga intresset ännu mer.

Nej, ska nu ta och messa Karin och Johanna. Sedan är det kanske dags att lägga på ett koll om håret ska hinna torka i tid.

//Jenny

Snart så

2009-07-28 @ 22:09:26

väntat

2009-07-27 @ 12:04:52
Och så börjar allt om igen, precis som väntat ....

LIVRÄDD!

2009-07-24 @ 22:59:02

Sitter och tittar på Gang of New York då man plötsligt hör en hund skälla i bakgrunden. Tror först att det kommer från filmen, men eftersom jag inte kände igen det ljudet, vilket man borde, och det fortsätter så insåg jag att det kom från mitt vidöppna fönster. Kollar på klockan som jag alltid gör så fort jag hör något konstig nu för tiden, har lite skuldkänslor sedan grannens garage blev hel tömt på alla sportbilar och sånt mitt i natten. Efter ett tag hörde man hur det kom närmare och närmare men trodde först att det bara var en inbillning, tills jag plötsligt såg något röra sig utanför fönstret. Flög upp en idiot och slängde mig från fönstret. Nu hörde man klart och tydligt att hunden var utanför mitt fönster. Rusade in till mamma och pappa och började skrika om hunden. Mamma flög upp nästan lika skrämd som mig och tittade ut. Sedan sa både hon och pappa att det var ett rådjur. Min första och enda fråga var hur fan kan ett rådjur låta så? Lät precis som en hund som löper amok. Gick in i mitt rum igen, ställde mig på drygt 1½ meters avstånd från fönstret och bara lyssnade. Ville stänga det, men vågade inte går fram. Stod bara och lyssnade samtidigt som jag väntade på att något skulle komma flygandes in genom mitt fönster. Det troliga rådjuret vägrar att bege sig därifrån och fortsätter skälla eller vad man nu kallar det, tro mig det lät precis som en galen hund. Ryckte till varje gång den lät och bad verkligen att allt bara skulle spelas över.


Plötsligt försvann det. Det blev tyst ett par minuter, tittade på klockan och konstaterade att den låtit i över tio minuter så vitt jag vet om det. Satte på ljudet igen och fortsatte kolla på filmen. Efter ytterligare några minuter hör man hur den låter på avstånd igen. Höjde då volymen på tv:n och sitter just nu vettskrämd och försöker bara koncentrera mig på filmen. Är just nu riktigt vettskrämd och skakar i armarna. Så typiskt mig att jaga upp mig över ingenting. Men fy fan vad den lät. Skulle inte förvåna mig om drömmer mardrömmar om händelsen invävd med något om ormar. Eftersom man de senaste två nätterna drömt om äckliga ormar, dessutom har drömmarna bara blivit värre. Nej, usch var trött för tjugo minuter sedan, men nu vill jag fan inte sova. Det här är bland det värsta jag varit med om.

//Jenny

I throw the pistol in the back

2009-07-24 @ 17:36:52

Blev en riktigt trevlig kväll igår med Karro. Filmen var bra, över förväntan. Karro däremot var helt galet förälskad i den så kunde inte göra annat än att hålla med henne, var också för trött för att orka prata.

Vaknade upp ganska sent imorse, börjar bli en vana som inte uppskattas av mig själv. Visst är det härligt att vakna upp, känna sig helt utvilad och sedan ligga kvar i sängen en timme till eller så. Men så fort man klivit upp känns det som hela dagen sovits bort.

Blev en kort, och då menar jag riktigt kort, sväng till Farsta med Jonna och Cindy som sällskap ett litet tag. Sprang in i både släktingar och Jennie. När vi sedan skulle hem ringde Danne precis och frågade om jag skulle ha skjuts någonstans. Han mötte upp oss i Farsta strand, skjutsade då hem systrarna i en egentligen för liten bil. Åkte sedan till Länna för att köpa mobil till honom. Den han hade siktat in sig på var tyvärr slut så istället köpte han en annan som jag första inte gillade. Men ju mer det närmare sig köpet ju mer föll jag för den och nu är jag faktiskt avundsjuk på honom. Får se, om den är bra kanske man köper en till sig själv, den var inte så jätte dyr. Åkte sedan till Farsta där man skulle in på Bolaget. Den tråkigaste affären som finns.


När mor och far sedan kom hem så blev man riktigt glad. Mamma sa att den koftan som jag köpte idag var jätte fin. Var lite osäker med färgen, men man får väl lita på mammi!

Ska nu ta mig en riktigt ompysslar stund. Ska använda allt möjligt mys man kan hitta i huset. Sedan väntar en riktigt mysig hemma kväll.

//Jenny

The pass master

2009-07-23 @ 14:36:58

Man kan inte göra något annat än att dyrka honom,
man kan inte heller låta bli att undra hur fan Arsenal kan bränna så många chanser...

standing out in the rain

2009-07-23 @ 13:08:38

Gårdagen började tidigt, sjukt tidigt. Vaknade av att klockan ringde vid sex, somnade om och vid halv sju pallrade man sig upp. Då hade man en timme på sig att göra sig iordning. Hade då fått max fem timmars sömn och en hel dag på Kolmården kändes långt borta. En stressande timme senare satt man i bilen och plockade upp kusinerna som skulle åka med oss. Ingen sömn i bilen dit, vilket man redan hade räknat med.

När vi äntligen var framme åt man lite och sedan började köandet. Att det var kö till biljettkassan kan man inte klaga på. Men resten av allt köande finner man inge ord till, det var bara ett enda stort kaos. Fattar inte hur de inte kunnat organiserat saker och ting bättre, det var utom all kritik.

Utöver det var dagen riktigt rolig och trevlig, som vanligt när det gäller utflykter med familjen. Blev lek och titta på djur. Råkade tyvärr själv ut för den enda incidenten. Fick vätskebrist, som vanligt känns det som. Återigen fattar jag inte varför för jag tycker helt ärligt att jag dricker tillräckligt och nästan mest av de jag umgås med. Känns som om jag ska dricka tillräckligt måste jag dricka minst 2 liter varje kvart, och hur länge skulle det funka?


Vaknade upp imorse vid tio i tolv, hade då sovit tolv timmar och drömt flera olika drömmar. En av dem hade man gärna fått reda på fortsättningen om, men life goes on. Efter man klivit upp fick man reda på en riktigt hemsk sak, som egentligen inte borde drabba en. Känner mig också lite halvt falsk när jag reagerar som jag gör, men så länge det gäller ens bekantskapskrets så går det inte att komma ifrån det. Vet inte hur jag ska uttrycka mig mer än att jag är så ledsen för din skull.

Ikväll är det Harry Potter som gäller för min del. Ska möta Karro på Hötorget klockan åtta. Har inga som helst förväntningar på den filmen, så hoppas på att man kommer bli glatt överraskad. Innan det ska man fixa lite här hemma.

//Jenny

HÅHÅHÅ!

2009-07-21 @ 23:00:05

Sitter just nu och pimplar i mig Loka päron samtidigt som det är lite Dexter på i bakgrunden. Dagens har spenderat genom att städa rummet. Har nu äntligen fått det helt färdig städat. Har dock inte hunnit bäddat sängen ännu eftersom resårmadrassens överdrag ännu inte torkat.

Vid fem tiden åkte man till Farsta och inhandlade lite saker, sprang in i Christine och pratade med henne ett tag innan Karin kom. Var bara raka vägen till Eriksdalsbadet då. Blev en km idag igen. Kändes helt fel att vara där så sent eftersom vi är vana vid morgonpass.


På vägen hem hände en sån typisk Karin och Jenny händelse. Det var när vi skulle liva på tunnelbanan som jag såg genom fönstret hur ett stort blont hår tittade ut med två stora framtänder. Det första jag tänkte var "fan vad ful han är", det andra var "jag känner igen honom". När vi gick in genom dörrarna dyker frågan "Var det Johan Palm?" upp i huvudet, men kom fram till ett klart nej. Karin slog sig ner på sättet på andra sidan gången om killen och hans följeslagare. När hon sätter sig ner formar hon med läpparna namnet Johan Palm. Jaha, tydligen så hade jag rätt. Genast började jag och Karin kämpa för att hålla tillbaka skrattet. Vi bägge två mindes alla de gånger då vi total drivit om Johan Palm och hur mycket Karin dyrkar och älskar honom. Medan vi åkte så kunde man inte låta bli att lyssna på honom och hans röst. Hatar den verkligen. Låter som han ständigt är förkyld och har en pelikan ner tryckt i strupen. Hans vän som satt mittemot honom lät nästan likadan och jag tyckte ärligt synd om honom. Fick sedan veta att det tydligen var hans bror, vem fan håller koll på det? Efter ett tag kunde Karin inte hålla emot längre och tog mobilen för att skicka sms till mig. Jag trodde hon skickade till någon annan. Så lagom till att de skulle gå av kom sms:et. Det var precis när de hade rest sig upp som min sms signal började låta. För er som inte vet vilken jag har så är det en inspelning då Karin sjunger en BSB låt ... på sitt lilla speciella sätt. Minnen hon gav ifrån sig var priceless. När vi sedan pratat av oss så insåg båda två att vårat kämpande för att hålla borta skrattet och vårt hemska kallprat troligen misstolkats. Speciellt när Karin sedan berättade vad hon hade hört dem säga. HAHAHA, kan bara säga att det är så typiskt oss.


Måste nog lägga mig snart, ska åka iväg imorron halv åtta. Ska då sitta i baksätet och trängas med två andra människor som jag inte kommer ha någonting överhuvudtaget att prata med om.

//Jenny

The American dream can be so deceptive

2009-07-20 @ 22:32:53

Som Jonna sa, det är verkligen konstigt hur man kan gå från att bry sig så mycket om en vän till att avsky den så mycket. Men det här har du orsakat helt själv. Så du får helt enkelt skylla dig själv. Jag tänker fan inte hjälpa dig när du mår skit efter hur du behandlade mig. Du har försatt dig själv i denna situation och nu får du ta dig ur den själv. Jag säger bara en sak, du har en sån jävla tur att du fortfarande har människor som bryr sig om dig efter allt du gjort.The American dream can be so deceptive
Har nu äntligen städat rummet. Eller ja, man har ju dammsugningen och sängen kvar ... men det tar man imorron i dagsljuset. Sitter just nu och lyssnar på klassiker. Har de senaste sex timmarna lyssnat på Dexter, och om jag ska vara helt ärligt så tröttnar man rätt så fort på hans röst och problem. Men nu har man hunnit till tredje avsnittet av tredje säsongen. Börjar nu spekulera i hur serien kommer sluta. Om han inte blir tagen, upptäckt eller begår självmord, eller kanske själv blir mördad ... med andra ord om han undkommer allt så kommer slutet vara riktigt kasst. Jag är verkligen en serienörd. När man ändå är inne på ämnet kan man även nämna att 10 september känns alldeles för långt bort. Samtidigt vill jag inte att den dagen ska komma. Hur ska jag kunna klara mig mellan varje torsdag? Hur kommer jag klara mig när allt tagit slut? Men framförallt hur ska jag kunna kontrollera känslorna? Nej, får nog söka hjälp angående det.Såg en liten stund på ett program om den första månlandningen. Helt sjukt hur de kan klaga på att man kör bilen 2 meter extra när de skickade upp ett x-antal rymdraketer som total misslyckades bara för att bli de första på månen. Eller ännu mer idiotiskt, att försöka ta sig ut till ett område som vi inte ens är skapta att vistas i. Men mina åsikter om rymdfärder kan få utrymme en annan gång. Nu handlar det om USA. Mamma berättade då att hon hade sett ett annat program här om dagen då folk som då var högt uppsatta gått ut och berättat helt sjuka saker. Man har ju alltid misstäkt att saker och ting sköts på det sättet, men det chockar mig verkligen hur de kan gå ut och berätta hur de spelat in filmer som skulle föreställa den första månlandningen och hur de sedan mördat folk för att hålla sanningen gömd. Det hela blir ännu sjukare när de sedan 50 år senare sitter och berättar om det. Ja, USA är verkligen speciellt... och inte på ett bra sätt. Men det får man väl hålla för sig själv, annars lär ju FBI svänga förbi och radera en.

//Jenny  

colour my world

2009-07-20 @ 12:24:24

Hemsk, jag vet. Men fy fan vad roligt det är.

Sitter just nu och funderar på vad man ska hitta på idag. Hade planer på att åka till Farsta idag med Rohie, men de sket sig. Kanske ska tvinga med mig Karin imorron eller så chansar man på Rohie igen.

Dagens eventuella dagordning är bakning och städning. Började lite lätt med städningen igår, men hann inte långt. Vad det gäller bakningen så drömde man att man var och tittade på fotboll någonstans och sedan köpte men en varm O'boy med grädde och en liten kladdkaka. Vaknade upp precis innan man skulle smaska i sig allt så smaken satt i munnen. Haha, vilken liten tjockis man är som drömmer om sånt. Funderar även på att sola lite på altanen. Men solen kommer och går hela tiden och när den äntligen lyser är värmen inte tillräckligt varm.

Nej, det blir nog en inne dag ändå.


Läste nyss om den sorliga nyheten, troligen något som var klart för länge sedan men jag bara missat. Hur som helst så har Figren nu gått till Islanders. Vilket betyder att man inte kommer få se honom något mer om han inte slår sig in i landslaget. Vilket jag tycker han lätt borde kunna bli antagen till. Men, men, man får väl se. Då kommer det troligen inte bli lika intensivt med hockeyn i höst. Men det var ajg inställd på långt innan jag läste denna sorliga sak. En match här och där, men Frölunda är fortfarande ett måste!Längtar tillbaka till helgens äventyr!

//Jenny

I must be doing something right

2009-07-19 @ 22:04:00


Mamma och jag satt och pratade idag om en massa olika saker. Samtalet avslutades med att hon sa att det är tur att jag har Jonna, Karin, Rohie och Johanna.

Hon har så rätt så. Faktum är att jag är riktigt glad över att jag har dem i mitt liv. När jag tänker på det dyker frågan "Vad har jag gjort för att förtjäna dem?" upp i huvudet på direkten. Jag finner inget svar och kan försöka klura ut det tills jag blir galen, skulle fortfarande inte finna det. Finner inte heller några ord som beskriver hur glad och lycklig jag är över att ha er i mitt liv eller hur mycket ni betyder.

Ni är helt enkelt bäst och jag kan gråta mig lycklig över att ha er.

I’m hot, you’re cold!

2009-07-19 @ 20:47:01

Sorligt, sorligt säger jag bara ...

Är nu hemma, så folk kan sluta gråta nu. Är rätt så trött just nu, så förhoppningsvis blir det inte så mycket skrivande. Helgen var helt underbar! Spenderade nästan varenda liten sekund med två riktigt underbara flickor, några av de bästa jag någonsin kommer träffa. Vi anlände vid campingen runt fyra tiden i fredags och åkte hem idag vid halv två. Vad mer ska man egentligen säga? Blev inte så mycket bad som man hade trott, inte heller blev det någon grillning, men det får vi ta nästa gång. Blev istället en massa prat, skratt och kortspel, man blev dessutom daskad rakt i ansiktet! Jonna blev lite sur för att jag och Cindy gaddade ihop oss emot henne ibland, men vi gör så endast av kärlek! Vi fick även träffa en mycket trevlig prick vid namn Adolf. Är också väldigt glad över att helgen blev så lyckad som den blev. Var rädd ett tag att allt skulle total floppa, men usch vad man kan oroa sig i onödan ibland.

Tröttnade inte heller på någon av dem, vilket jag nästan hade förväntat mig, inget illa menat. Skulle lätt kunnat stannat kvar åtminstone en natt till. Är så taggad på att göra om det, men vi får väl se.

Som sagt är grymt trött just nu. Orkar inte skriva mer och känns just nu som man bara upprepar sig. Men tack flickor för en jätte trevlig och rolig helg. Ni är oslagbara!


Med Jonna och Cindy gäller dealen, ta två få en på köpet (den billigaste såklart). Hihihi, nej nu var jag elak.

//Jenny

Östnora, here we come!

2009-07-17 @ 13:44:14

Tältning på G! Är sjukt taggad! Är riktigt hungrig också...

Åkte till Farsta med Cindy för att inhandla allt. Kände hel fel att spring runt med en korgvagn och en matlista. Tror nog att de flesta i affären förstod att vi inte var vana mathandlare eftersom vi mest virrade runt och sprang flera varv runt den första avdelningen. Blev lite strul när vissa saker inte fanns i första affären, så vi fick traska till en annan där vi som tur var fann det sista. Åkte sedan hem till Cindy där allt packades in ordentligt. Fick sedan nästan springa fram i värmen som drabbat oss. Riktigt härligt med sol, men gud vad varmt det är!

Har nu packat ner allt. Säger bara en sak, jag är bäst på att packa för mycket. Men inte kan jag välja bort saker heller, trots att jag vet att jag skulle klara mig på hälften. Men som mamma sa, man vill ju gradera sig. Det är ju inte heller första gången jag lyckas ta med mig för mycket direkt. Väntar nu på att pappa ska komma hem så vi kan äta något. Håller på att hungra ihjäl!


Ja, så detta är nog det sista ni hör från mig på iaf de här närmaste två dagarna. Kommer hem igen på söndag om allt går enligt planerna.

//Jenny

everybody wants him

2009-07-17 @ 10:29:21

Full fart!

2009-07-16 @ 22:21:48

Vaknade och dröjde sig kvar länge i sängen. Beslutade mig i det stadiet för att idag ägna mig åt att städa. Kände i hela kroppen hur de senaste dagarna verkligen tagit på en. Ända sedan i lördags har man varit i gång hela dagarna så när man vaknade upp var kroppen verkligen utvilad.

Dagens planer sprack då man gick ut på altanen, ville då istället spendera dagen ute. Så pysslade lite inne innan man gick ut för att måla, blev kontaktad av Jonna som ville leka idag och såklart kan man inte säga nej till det. Gick ut, målade tre ramar innan Jonna och Cindy kom förbi. De hade plockat en blombukett till mig, så gulliga som de är. Slängde ihop sakerna och begav oss sedan till badet, där Jonna var så feg att t.o.m. måsarna skrattade åt henne. Gick sedan hem till dem där vi satt och spelade kort tills Andreas kom, då gick vi och fiskade istället. Blev totalt två fiskar, som jag fick upp. Jag är så jävla grym på att fiska.

Under dagen beslutade det även att tältningen skulle äga rum imorron. Men på vägen hem gick man in till morfar, där de krossades eftersom båten inte är sjösatt. Panik ringde till Danne som erbjöd sin båt om vi skulle tälta i vidja. Hörde av mig till Jonna då ett tredje alternativ dök upp. Mitt älskade Östnora. Det blev en biltur dit och sedan fattades beslutet. Blir tältning vid Östnoras camping imorron. Kommer hem igen på söndag. Fy farao vad kul vi kommer ha! Ska iväg imorron bitti med Cindy och handla allt, sedan ska man hem och packa. Vet ännu inte riktigt vad man ska ha med sig, men det löser sig väl imorron.

//Jenny

Blidö, the place to be

2009-07-15 @ 21:32:57


Kom precis hem från Blidö, är visst tröttare än vad jag trodde. Dagen började redan vid halv åtta. Väcktes av klockan, men somnade sedan om, något som verkar ha blivit en vana för mig. Vägen till Blidö tog längre tid än vad den någonsin gjort. När man väl kom dit var allt precis som vanligt. Det är sällan saker och ting förändras där ute, vilket är charmen med stället. Dessutom träffar alltid alla trevliga och underbara människorna där.

Blev som vanligt, lätt lunch, bad, middag, fika, bad och hemfärd. Där emellan skedde såklart en hel del andra saker. Som vanligt är de ju inte sena på att hacka på en för en mängd olika saker. Idag blev jag kallad tant av Lennart ett antal gånger, blev hackad på både för att inte bada och för att vara Djurgårdare, något som folk aldrig verkar tröttna på, att hela tiden jämföras med Helene är inte heller ett dugg tröttsamt. Kan egentligen babbla på hur länge som helst om den plasten och vad som gjordes idag. Älskar verkligen den plasten och de människorna. Alla från lilla William till gamla goa Lasse.

Blev bad två gånger i havet. Höll på att dö första gången, var svinkallt. Men andra gången hade det antingen värmts upp mer eller så hade man en helt annan inställning, för den gången var man faktiskt i länge. Längst av alla, men såklart var inte retstickan Lennart där då. Fick även lite tips och hjälp med boken, snart borde den vara klar. Om jag nu nöjer mig med 103 steg. 1003 är just nu bara ett drömtal, men eftersm det gått ganska lätt att komma på de 50 första så kan man kanske lyckas klämma in fler.


Det är ganska sjukt hur saker och ting kan förändras fort. Förra året sedan innan vi åkte dit kunde jag inte överhuvudtaget förstå hur de äldre barnen inte ville åka dit. När jag väl var där slog det mig att det inte fanns mycket att göra där egentligen. Idag när vi var där slog det mig att om det inte vore för människorna där skulle jag aldrig i livet åka dit. Får se hur man gör nästa år, tror nästan att jag kommer åka dit igen. Det har ju varit höjdpunkten på sommaren i alla år som jag kan komma ihåg. Men vem vet, nästa gång försöker man kanske dra med sig en kompis eller så ... blev lite ensamt vissa stunder när gamlingarna började prata om sitt och barnen lekte.

En sak känns iaf skönt att veta. Man är riktigt söt, trots allt enligt Lasse.

//Jenny  

it's not wrong

2009-07-14 @ 20:53:48

Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar den här låten.
Blir så glad varje gång jag hör den, vilket är helt ologiskt.
Den är så klockren, älskar den verkligen!

bye bye Adebayor

2009-07-14 @ 16:45:25

Jag är så jävla trött på dig, och allt som har med dig att göra. ALLT! Du säger en sak, menar något annat. Du säger en sak, göra något annat. Falsk, falsk, falsk är tre ord som beskriver dig riktigt bra. Helt ärligt har jag nästan lust att spy på dig. Det är patetiskt!
Har nu börjat med andra säsongen av Dexter. Börjar tappa suget nu, känns bara för mycket och som allt hela tiden upprepas.  Var uppe i hos Danne nyss. Har hänt en hel del sedan jag var där sist. Kommer bli jätte fint. När han väl blir klar med det ... Det lär ju ta ett bra tag om allt ska ske i samma takt som det gjort hittills.

Väntar just nu på lite lättare mat. Har inte ätit något på hela dagen egentligen. Måste även påpeka att jag mår jätte bra. Simningen gjorde mig verkligen på sjukt bra humör. Är så taggad på att på simma mer.

//Jenny

1050 meter

2009-07-14 @ 13:55:12

När man vaknade imorse somnade jag direkt om, låg och halvsov, dröm världens sjukaste dröm vilket gjorde att man stängde av klockan. Vaknade 40 minuter innan vi skulle åka, låg kvar i ytterligare några minuter innan jag tvingade upp mig själv. Förvånansvärt så hann jag faktiskt till den bestämda tiden, var t.o.m. lite tidig.

Tog ut lite pengar och sedan åkte vi inte till Skanstull och Eriksdalsbadet. Både Karin och jag var riktigt trött så vi var helt borta på vägen in. Väl i bassängen insåg man att vi återigen lyckats hitta äckliga grannar. Karin försökte även sätta ett mål, 1 km på 40 minuter. Men jag sa prompt nej. Det tog oss ungefär 41-42 minuter att simma 1 km, vilket innebar 1 minut/längd. Jag blev lite imponerad.

Vi simmade 1 km och 50 meter. Var inte speciellt trött efter, hade lätt kunnat simma ytterligare 200 meter. Men kände ändå att det var bra för att vara första gången. Känns otroligt skönt nu att man faktiskt tagit ut sig själv, utan att vara så speciellt trött nu ett par timmar efteråt.

Det bestämdes att det blir simning nästa vecka igen, på tisdag om Karin inte har dubbelbokat som vanligt. Jag är seriöst riktigt taggad. Älskar verkligen att simma, det är hur skönt och avslappnande som helst. Funderar på att skaffa en till simkompis. Funderar även seriöst på att till hösten köpa årskort eller något liknande och försöka hinna med att simma minst en gång i veckan. Men då måste man som sagt ha en simkompis, har inte riktigt nått upp till den självständigheten ännu.

Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Hade lust att hitta på något ikväll, typ bowling eller så. Men de flesta verkar upptagna. Ska iaf försöka övertala mamma att vi ska upp till Danne och titta på hans bygge. Verkar äntligen hända lite saker där.

//Jenny

ett E i pannan

2009-07-13 @ 18:35:35

Har varit riktig dålig uppdatering de senaste dagarna, men har haft fullt upp så det har inte funnits tid för det.

I lördags åkte man till grönan med Johanna, Emma och Matilde. Var egentligen inte alls sugen på det, varken i torsdags när man tillfrågad eller i lördags. Men när man väl kom dit var det bland de bästa stunderna på grönan någonsin. Hade sjukt roligt, vi åkte nästan allt! Är sjukt stolt över att jag vågade åka Insane och Blå tåget, jag tittade t.o.m. under hela färden! Roligast var lätt Lyktan. Utöver alla karuseller som åktes, så fick vi oss en stalker vid namn Tobbe Trollkarl, jag fick Walter kastad rakt upp i ansiktet, kallad för Jempa av en total främling, bara mina närmaste kallar mig för det! Sprang även in i Jennie. När man kom hem värkte det verkligen i benen och det tig ett tag innan man lyckades somna.

Söndagen spenderades med Rohie, promenerade nästan hela dagen. Vilket inte alls var så skönt, värkte i ben och fötter, fick även mer värk i hälarna och skavsåren. Vi gick från Trångsund till Farsta centrum och sedan hem till mig där vi såg på film, åt middag och lite gottigheter.


Denna dag skulle spenderas på IKEA. Gick upp vid nio imorse, men det beslutades då att vi skulle skjuta upp det till en annan dag. När jag gick upp lite mer än en timme senare så beslöt vi oss ändå för att åka dit. Efter en tur där inne kom vi ut med som vanligt, bara en massa skit grejer. Men hur kan man gå på IKEA utan att handla något sådant?

Är ensam hemma nu, och lär vara det stora delar av kvällen. Mamma och pappa är på fotboll och Danne är någonstans. Om jag fick bestämma vet jag exakt hur jag skulle spendera kvällen. Men det är sällan man får som man vill. Så istället verkar det som kvällen kommer spenderas i min ensamhet. Såg nyss klart första Dexter säsongen, ska snart se det avsnittet av Robin Hood som jag missat, sedan blir det väl mer Dexter. Har lyckats fastna för den serien nu.

Imorron, om allt går enligt planerna, så ska man simma med Karin. Men har ännu inte fått tag på henne angående tider så man får väl se.

//Jenny

nothing's ever set in stone

2009-07-11 @ 00:37:31

Gjorde under färden ner till Malmö ett tappert försök att läsa den fjärde och sista boken i Twilight serien, det misslyckades. Gjorde ytterligare ett försök en vecka efter det, även det misslyckades. Har inte heller ännu läst den sista Harry Potter boken. Brukar alltid vara så, jag kan ha en serie, bok, tv, eller någon annan slags som jag verkligen älskar. Men när den sista delen ska på något sätt tas igenom för mig, så tappar jag intresset för den på något konstigt sätt. Jag vill veta hur det slutar, jag kan gå igenom de tidigare delarna hur många gånger som helst. Men vid den sista tar det stopp. Jag brukar t.o.m. fråga mina vänner hur det slutar, men kan ändå inte ta reda på det själv.

Har nu insett varför. Jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill inte att serien ska sluta. Trots att jag vet att den är slut, och jag redan vet hur det slutar så känns det inte som den är slut, så länge jag själv inte sett eller läst det. Snacka om att lura sig själv.


Dagen började tidigt. Gick upp 50 minuter efter att klockan ringt. Så det blev stressigt och hann såklart inte tidsmässigt. Men det gjorde inte så mycket, eftersom mamma också var sen. Åkte iväg ett par timmar och kom sedan hem med två linnen och ett halsband.

Jonna hade då försökt få tag på en och undrade om man ville hitta på något. Det beslöts att det skulle bli senare. Åt lunch, kusinerna och mormor kom förbi. Mamma och pappa åkte sedan bort för att köpa någon tejp till den nya diskmaskinen pappa köpte idag. Ivan och Lina kom förbi, de spelade och åt lite. Sedan kom mamma och pappa hem, dags för oss att äta. Fjärilskotletter stod på menyn, MUMS!
Blev sedan så trött så jag lyckades somna, blev verkligen inte mycket timmars sömn inatt. Missade messet från Mr. Untied om tillåtelse att komma förbi. Väcktes ändå lite senare. Var bara att hoppa på cykeln och cykla över. Var där ett tag. Som vanligt, lika trevligt och underbara människor. Kom precis hem. Lyckades ta mig hem helskinnad, trots Jonna uppskrämmelse straxt innan avgång.

Någon som vet när Karin kommer hem?

//Jenny

HAHAHA

2009-07-09 @ 21:45:51

HAHAHAHA, jag och Peter skulle komma bra överens.

GAAAAH!

2009-07-09 @ 21:18:46


Hel sjuk dag. Började med att man segat hela dagen, fram till klockan fyra. Då fick man snilleblixten att avinstallera alla The sims 2 spelen på datorn och sedan ominstallera dem. Vilket jag visste redan då skulle bli ett heldagsprojekt. Hur som helst, när jag äntligen avinstellerat alla och skulle ta ut den första skivan för bas-spelet, så lyckas man ta sönder skivan. Var bara att be om skjuts för att köpa ett nytt. Åkte runt i flera affärer innan man hittade ett. På vägen dit svängde vi in i en skoaffär och det hela slutade med att man fick höstens förälskelse, dock i brun färg, för ett bra pris.

Efter att vi köpt spelet åkte vi till Sickla en snabbis där vi inhandlade ytterligare lite tjejsaker. Bara en massa små saker, men det är lika kul varje gång att köpa saker. På vägen hem stannade vi till vid McDonald's så jag fick köpa mig middagen. Sitter nu här mätt och belåten. Har börjat installerat spelen nu. Har nu upptäckt att Studentliv saknas av någon anledning. Vilket är riktigt synd, eftersom det är det roligaste spelet enligt mig. Misstänker vart den är, men får inte tag på människan. Så ska nu istället försöka få tag på någon som jag kan låna det av. Någon som känner sig snäll?

//Jenny

Den

2009-07-08 @ 19:51:05

Såg det första avsnittet av Dexter nyss. Föll inte riktigt för serien. Verkar vara en sådan serie som antingen faller man platt för den på en gång eller så är den bra ett tag innan man tröttnar på den. Kommer troligen se den första och kanske även andra säsongen innan jag hinner tröttna på den. Ungefär som det var med Friday night lights eller Prison break. Hur som helst kommer det bli det perfekta tidsfördrivet ett tag framöver. Inte långt kvar till Supernatural drar igång igen!


Ska nu gå ut och poppa mig lite popcorn, leta upp en läsk och sedan se ytterligare några avsnitt. Kommer nog bli en lång och ganska seg kväll. Börjar tröttna på mitt rum nu.

//Jennu

open up your eyes ...

2009-07-08 @ 12:53:04

I take the necessary steps, to get some air into my chest. Vilken teaser.


Nu har det gått en vecka sedan mina skavsår kom till världen. De har nu läkt ihop fint, men inte helt. Ska dock prova om man kan ha på sig riktigt skor idag, eller om de ännu är lite känsliga.

Tycker att mina hälar borde ha lärt sig vid det här laget hur man läker ihop sig snabbt, eller så är de så pass skadade så att de tar längre tid för dem att hela sig. Jag vet att jag en dag kommer tvingas gå till doktorn pga. smärtan efter skavsår. Vet att också att han då kommer säga "Fru Filgren, jag är rädd för att era hälar måste amputeras." Vilket inte skulle vara så roligt. Men den uppmärksamma insåg att ett av mina mål uppfyllts, så sorgen skulle nog inte vara så stor ändå.
 
Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag. Har fastnat för The sims, livets historier. Så kommer troligen sitta och nörda framför det hela dagen. Om någon känner sig för att vara my knight in shiny armor så kan den ju höra av sig och försöka rädda mig från dårskapen.
//Jennu

Danne är hemma!

2009-07-08 @ 09:57:43


DANNE ÄR HEMMA!

Just nu är jag jätte, jätte, super glad!
Träffade Danne nu för första gången på över en vecka. Orkade inte hålla mig vaken inatt, somnade och väcktes inte av mobilen när den ringde. Fick dessutom lite presenter av honom. En massa strumpor och världens roligaste tröja. Så Karins tröja har konkurrens.

Men mest glad är jag såklart över att Danne är hemma! Har saknat honom.

så överdrivet ...

2009-07-07 @ 21:47:42


Satt och tittade på minnesceremonin för Michael Jackson. Jag tycker att allt, och då menar jag allt är så sjukt överdrivet. Jag förstår verkligen vad han har gjort som gett honom så många fans i olika åldrar. De flesta är ju riktiga fanatiker. Tycker också att det är så överdrivet att de nästan två senaste veckornas media endast handlat om honom. Finns det inga större nyheter än att en artist dött? Herregud det dör flera människor varje dag. Nej, återigen så överdrivet. Tycker också att det var riktigt löjligt att hans kista ska stå med under ceremonin. Menar dem att han låg där i? Isf EUWH! Om inte, vad var meningen med det? Klagar en hel men herregud vad överdrivet det är.


Å andra sidan kan jag inte låta bli att förundras av den mannen. Tänk bara hur mycket han lyckats påverka både människor och omvärlden, på en massa olika sätt verkar det som. Har bara under de senaste dagarna fått reda på att han sjungit och skrivit flera låtar som jag inte hade någon aning om, låtar som jag faktiskt känner till och klassar som klassiker och kult. Man kan inte låta bli att bli chockad och imponerad av allt han gjort. Men
som de sa, det kommer aldrig finnas någon som Michael Jackson och världen kommer aldrig glömma honom.

Började gråta när Paris höll tal.
Vill inte klanka ner på någon eller vara oförskämd eller hur man nu ska säga det. Men hela grejen är verkligen överdriven. Visst var/är han stor, men kom igen... när allt kommer omkring så var han bara mänsklig, precis som resten av de 6 miljarder människor som lever på jorden.


Danne kommer hem ikväll. Ska försöka vara vaken då, men vet inte riktigt hur jag ska klara det. Får se hur det går.

//Jennu

date my ex

2009-07-07 @ 18:12:27

Var ett tag sedan man skrev här. De senaste dagarna har inte varit så händelserika. Har lekt med Jonna och kusinerna. Vi firade mamma i söndags i form av en grillningbjudning. William sov sedan här så det var full rulle hela dagen igår, en massa filmtittande och sånt.

Idag har det däremot varit mycket lugnare.

Hade en riktigt mysigt morgon i sängen. Vaknade kvart i tio, somnade om igen efter någon minut och vaknade igen en timme senare. Kände som jag bara blundat i en minut. Låg sedan kvar till klockan ett då man gick upp och åt frukost. Gjorde mig sedan i ordning för att åka runt i lite affärer. Hade hoppats på att hitta ett roligt ps3 spel. Suget börjar verkligen komma nu, efter allt snack om Sly 4 och efter man sett pappa spela sitt spel som en idiot. Men kom istället hem med en massa tjejsaker. Med andra ord smink och hygiensaker.


Skulle egentligen ha träffat Rohie idag också, men eftersom jag haft en lättare, men jobbig huvudvärk hela dagen så orkade jag inte. Vi beslöt för att det kanske skulle bli något imorron istället.

Tittar just nu på Date my ex: Jo & Slade. Världens löjligaste program, men herregud vad roligt det är!

Ikväll, eller natt, kommer Danne hem! Har saknat honom sjukt mycket, trots att veckan gått så fort.

//Jennu

C.F

2009-07-05 @ 09:53:59

tomrummet fylls ut

2009-07-04 @ 20:12:56


Har nu bestämt mig för att börja titta på Dexter. Har sett något avsnitt här och där, och alltid lyckats fastna för det. Trots att jag inte ens fattar hälften av det som sker. Dessutom har dessa maratonen de på sexan gjort en ännu sugnare. Tycker annars att storyn låter hur sjuk och tråkig som helst. En seriemördare som jobbar för polisen, men vilken serie låter bra egentligen när man drar dess handling? Så nu är nedladdningen på gång, likaså med Robin Hood och Family guy. Ska bli en hel del tittande nu, måste ju fylla tomrummet efter Supernatural med någonting.

//Jennu

Fínally!

2009-07-04 @ 18:14:34

Finally funkar sladden till mobilen och finally har man Internet!

Lisa åkte till cypern för några timmar sedan, Karins plan lyfter vilken minut som helst. Internet funkar inte så detta skrevs för flera timmar. Alla lämnar mig ...


Var hos farfar igår. Som vanligt hoppade man mellan att vara orolig till att le för att han är så gullig. Men denna gång mest oro. Han hade nämligen skadat sitt knä och kunde knappt röra sig utan att grimasera av smärta. Men inte ville han åka till sjukhuset heller.

Kom hem straxt efter klockan 18:00. Skulle då till Karin, så det var bara att äta lite snabbt och sedan invänta taxin som skulle komma körandes 19:15, den kom lite tidigare, närmare bestämt 10 minuter tidigare. Så det blev lite stressande och sedan fick man se ett osminkat träd som chaufför.

Våra kvällar har börjat blir galnare och galnare nu för tiden. Det är så sällan vi ses, vilket gör att vi båda två blir helt galna när vi väl gör det. I början funkade det ändå och saker och ting spreds ut över loppet av en natt. Men på den senaste tiden löper vi amok de två första timmarna vi är med varandra. Sedan har vi använt all energi för hela kvällen så resterande tid är vi som två 95-åriga tanter sittandes på ålderdomshem, för trötta för att sticka eller prata om gamla minnen.


Igår var man även miss. Populär, då utöver Karin var det fyra andra hörde av sig och frågade om jag ville hitta på något. Bara lite lagom skryt sådär. Dessutom hade jag och Karro återigen en av våra långa och mycket meningsfulla konversationer.

Apropå skryt, vi sprang ihop med Angela igår. Hon började direkt skryta om våra lilla ungdomskärlek Freddie. Blev ganska avundsjuk, men men han är ju ingen Jimmy Kyrk så.

Saknar min bror!
//Jennu

the reason

2009-07-02 @ 17:57:49


Satt nyss och läste igenom gamla inlägg, och då menar jag gamla. Skiftande mellan skratt och gråt var som en berg-och-dalbanan. Det sjuka var att jag kommer ihåg allt jag skrivit om, verkligen allt! Det kunde vara saker som t.ex. den dagen efter simningen i Trångsundsskolan då vi drog hem till Jonna till en helt vanligt bussfärd hem i den gula skolbussen. Vilket fick mig att inse, att det troligen är just därför jag skriver i bloggen. Bryr mig inte om folk läser den, de flesta fattar ändå inget, förutom de inblandade. Nej, det är för att minnas. Inte för att jag tror att man kommer kunna leta upp den om kanske 10 år eller så. Men det är just den stunden jag nyss hade som är anledningen till att jag skriver. För att bli påmind om allt från de stora till de små sakerna som jag varit med om i livet, om de sakerna som är lätta att glömma bort och de som är svåra. För att kunna se hur man såg på det då, kände och hur det känns idag när man blickar tillbaka. Så att man ska kunna skratta och veta att man klarar av de svåra situationerna.


Livet är helt sjuk upplevelse. Saker och ting vrids och vänds upp och ner hur lätt som helst. Därför vill jag tacka alla människor som något sätt varit inblandade i mitt liv. De som varit, de som är, de som jag nu längre inte har kontakten med, de som jag har kontakten med nu. Men framför allt vill jag tacka dem som funnits med länge.

Ni är helt underbara.

bakning pågång!

2009-07-02 @ 16:24:14

Tydligen är det torsdag idag, jag trodde att det var onsdag. Utöver att jag nu missat en dag, missat programmet som gick igår som jag ville se så har mina planer man planerat inför morgondagen helt fuckat sig. Men kunde lätt styra om dem så de sker senare på kvällen istället.

Imorron på dagen ska vi åka till farfar. Han fyllde 85 förra helgen och pga. Malmöresan kunde vi inte hälsa på. Så det ska göras imorron. Senare på kvällen ska man träffa Karin och hitta på en massa bus.


Vaknade imorse, hade helt glömt bort att man hade skavsår, vilket var underbart eftersom det första som uppfattas på morgonen annars brukar vara just smärtan i hälarna. Sov riktigt länge inatt, vilket var hur skönt som helst. Låg även kvar i sängen en timme eller så. När man sedan kravlade sig beställde man lite saker av mor och far som skulle åka och handla. Mest de medicinska sakerna man fann och tog slut på igår kväll. La mig ute på altanen för att sola, men orkade inte mer än en vända på rygg och mage. Så sjukt varmt. Har sedan dess fördrivit tiden genom att göra en massa småsaker som jag knappt själv kommer ihåg. Kanske har fått solsting.

Har precis slängt in muffins i ugnen. Ville göra kladdkaka, men ingen nappade på det. Föreslog då kladdkaksmuffins, eftersom Johanna babblat så mycket om dem. Har ingen aning om hur man gör dem så gick mest på känsla och gissningar. Får se hur resultatet blir.

Om ungefär 40 minuter börjar det nya programmet man fastnat för. Date my ex, with Jo & Slade. Snacka om sjuka program man kan fastna för.

Har äntligen fått kameran att fungera nu. Så ska nu få titta på bilderna på Gibbs!

//Jennu

skavsår ... igen

2009-07-01 @ 22:52:22

Vad vore sommarlovet utan mina otroligt trevliga och fina skavsår?
Hedlandet stod idag på listan. Blev en sväng dit, precis som de senaste åren var det inte mycket man hittade. Åkte därifrån med en kofta och två tröjor. Kom hem vid tretiden. Hann knappt komma hem innan Jonna messa och frågade om bad. Kunde såklart inte säga nej. På vägen dit började skavsår skapas, men höll ut hela vägen till badudden. När man hoppade ner i vattnet kände man smärtan i den västra hälen så fort man rörde den. Det blev lite lek med gummibåten, vi behövde träna lite inför tältningen som troligen ska ske nästa helg. Mitt under leken fåt Jonna lust att meta, och inte var vi sena på att hänga på den idén.

På vägen hem bar jag båten på huvudet. Jonna fick då idén att leka Jönssonligan. Så vi gick på vägen med våran huvuden under båten och truddelular på melodin. Mitt under den gladsamma leken känner man hur någonting slår emot straxt över högra fotens häl och dras ner över hälen. Kändes ungefär som om någon gröpte ur en köttbit från hälen med en sked, självklart var det Jonna som lyckats trampat på in häl. Smärtan är ett faktum och drar igång med detsamma och var under en kort sekund nästan outhärdlig. Släppte båten och började hoppa på den andra foten och skrek av smärta, samtidigt som Jonna bakom mig tjöt av smärta.


Raka vägen hem till dem där man blev erbjuden att linda in foten med bandage som skulle få det att kännas som den svävade i en värld fylld med dun. Men fotbollsspelare som man är så valde man det enklaste och snabbaste sättet. Letade upp maskar i myggskogen, blev enligt Jonna för få Men de räckte gått och väl till 14 fiskar.

När vi väl anlänt till bryggan upptäckte vi att en båt stod i vägen. Var inget större hinder för oss, vi slog oss ner i den och började bre ut oss med den picknick vi tagit med oss. Skrattar åt tanken att ägarna till båten skulle komma och undra vad vi gjorde, vilket vore riktigt pinsamt eftersom vi verkligen brett ut oss i hela båten. Efter lite fiskande kommer de såklart och det första de säger är: "Sitter ni och har picknick i våran båt?" Som tur var så var det helt okej enligt dem och de verkade mer glädjas åt den händelsen än något annat.

Medan Lee och Cracky fiskade så satt jag och njöt av det som tagits med, tog kort samt spelade in fiskande. Hoppas att bilderna kommer snart.


Som sagt så blev det hela 14 fiskar. Några släpptes ut och några togs med hem igen. På vägen hem bar Jonna på fiskarna. Hon hade också lyckats tagit på sig helt fel byxor, så det blev mitt uppdrag att hålla upp dem ... vad säger man om det?

Såg nyss en film med Zen Gesner, WOW säger jag bara.

//Jennu