så överdrivet ...

2009-07-07 @ 21:47:42


Satt och tittade på minnesceremonin för Michael Jackson. Jag tycker att allt, och då menar jag allt är så sjukt överdrivet. Jag förstår verkligen vad han har gjort som gett honom så många fans i olika åldrar. De flesta är ju riktiga fanatiker. Tycker också att det är så överdrivet att de nästan två senaste veckornas media endast handlat om honom. Finns det inga större nyheter än att en artist dött? Herregud det dör flera människor varje dag. Nej, återigen så överdrivet. Tycker också att det var riktigt löjligt att hans kista ska stå med under ceremonin. Menar dem att han låg där i? Isf EUWH! Om inte, vad var meningen med det? Klagar en hel men herregud vad överdrivet det är.


Å andra sidan kan jag inte låta bli att förundras av den mannen. Tänk bara hur mycket han lyckats påverka både människor och omvärlden, på en massa olika sätt verkar det som. Har bara under de senaste dagarna fått reda på att han sjungit och skrivit flera låtar som jag inte hade någon aning om, låtar som jag faktiskt känner till och klassar som klassiker och kult. Man kan inte låta bli att bli chockad och imponerad av allt han gjort. Men
som de sa, det kommer aldrig finnas någon som Michael Jackson och världen kommer aldrig glömma honom.

Började gråta när Paris höll tal.
Vill inte klanka ner på någon eller vara oförskämd eller hur man nu ska säga det. Men hela grejen är verkligen överdriven. Visst var/är han stor, men kom igen... när allt kommer omkring så var han bara mänsklig, precis som resten av de 6 miljarder människor som lever på jorden.


Danne kommer hem ikväll. Ska försöka vara vaken då, men vet inte riktigt hur jag ska klara det. Får se hur det går.

//Jennu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback