Viljornas kamp

2010-10-31 @ 19:06:18

Att något är fel är uppenbart, men vad det är vet jag ej. Jag har försökt ta reda på det. Så nu är bollen på planhalva, bokstavligt talat.

 

Jag har seriöst världens bästa bror! Idag satt han utan tvång bredvid mig och tittade på hela två Supernatural avsnitt efter att jag kommit uppspringandes för trappen rädd för Gordon råkade dyka upp i introt. Bad honom snällt sitta bredvid under det första avsnittet och när det andra startade så satt han kvar frivilligt. Dock fick han bråttom hem när jag startade det senaste Merlin avsnittet, antar att det räckte gott ovh väl för honom med Dean & Sam x2. Dessutom frågade han från ingenstans om jag ville ha hans mobil ifall han skulle skaffa en ny, vilket han troligen skulle göra idag. Så nu behöver jag inte oroa mig över ekonomin och definitivt inte grubbla över om jag skulle bryta mitt löfte ifall jag köpte en ny i dagsläget. Kort sagt, min storebror är den bästa!

 

Har i stort sett inte läst något alls idag. Har en sådan jobbig huvudvärk som vägrat lämna mig ifred trots att jag vidtagit alla möjliga sorters knep som brukar funka för min del. Imorron börjar pluggande på allvar. Ska läsa igenom alla handouts och sedan memorera allt. Shortcut, I know. Men har misslyckats i pluggandet till även denna tenta. Så man får göra det bästa av situationen. Har istället njutit utav Calle Kristianssons stämma idag, och nu på kvällskvisten lär det väl bli lite quality time med min kära vän ps3.

//Jenny

Five days

2010-10-30 @ 21:16:11


Stop, tell me the truth, cause I'm so confused.
Spinning round, these walls are fallin down.
And I need you, more than you know. I'm not letting go,
I'm getting close so take my hand, and please just tell me why you're ...

Pushing me away, every last word, every single thing you say
Pushing me away, try to stop me now but it's already too late
Pushing me away, if you really don't care then say it to my face
Pushing me away, push push pushing me away

Chapter 8

2010-10-30 @ 21:10:32
Efter att ha läst kapitel 8, Kärlek och romantiska relationer i kurslitteraturen så är man seriöst rädd för att prata med killar. Frågan är om man inte ska köra med morfars uppmaning inför roadtripen ”Jenny ser du några killar, så spring åt andra hållet”. Det är faktiskt lite läskigt hur annorlunda man tänker och tolkar saker beroende på ens kön. Inte konstigt att man kan bli helt galen på killar för de inte fattar saker och likaså åt andra hållet.

 

 

Har nu lagt undan böckerna för ikväll, blev inte så mycket plugg som man hoppats på. Men lyckades fuska mig igenom en hel del så ligger ändå före tidsplaneringen. Har varit med om två vinster idag. Dessutom var det härligt att höra om Citys förlust mot vargarna. Vad som inte var lika härligt var den svidande förlusten mot pappa. Idag torskade jag med 3-0. Så just nu står det 3-1 till pappa om man räknar matcher, räknar man ronder så ser det lite bättre ut för min del. Men lovar att vändningen kommer snart!

//Jenny

Var du vill, när du vill

2010-10-29 @ 16:28:56

Usch, är helt slut i hela kroppen. Vaknade upp extra tidigt imorse så jag skulle hinna plugga och så innan man åkte för att leka med Johanna. Hann inte med så mycket som man hade hoppats på, men rycket kommer i helgen. Mötte upp den lilla sötsaken i Huddinge, blev en tur in till stan då vi som vanligt hade problem med att välja matställe. Efter vi lyckats och man bara fått ner halva den portion man blivit tilldelad så blev en rundtur. Medna jag var på gåhumör så led Johanna av extrem lathet, självklart så vann hon den kampen. Kom hem med en kofta, en förlovningsring till Karin samt kvällens underhållning. Ska utmana pappa i Fotbolls-MIG, förhoppningsvis kommer det gå bättre än Trivial Pursuit Fotboll. Kan erkänna att man redan skummat igenom frågorna och de verkar mycket roligare, så det bådar gott.

 

Nu ska jag drar igång med Social psychology så jag hinner med lite mer idag. Kvällens planer blev ju inställda när lilla Mogot till födelsedagsbarn blivit sjuk. Så istället blir det en mysig hemmakväll med fotboll och DW.

//Jenny

Många frågetecken

2010-10-27 @ 11:13:32
"Carry on my wayward son, there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest, don't you cry no more
"

Pinsamt nog har man ännu inte sett förra fredagens Supernatural avsnitt.
Efter nattens drömmande har jag insett att jag tittat alldeles för mycket på amerikanska filmer och serier. Är det någon som tror jag kommer sluta med det för den anledningen? In i skamvrån i sånt fall.

Gårdagen bestod utav komplettering av grupparbetet innan deadline, tack vare att våra föreläsare är så otroligt sega. Jag saknar Lennart! Efter det åkte man till Farsta strand där man fick vänta på Jonna i fem minuter, under dessa fem minuter kom hela två personer fram och bad om vägbeskrivningar. Kändes mig så intelligent och hjälpsam. Åkte sedan med Jonna och köpte en liten hemlig grej. Hem till henne där det blev mackor, kortspel, tv, skvallerläsning och yatzty. När man sedan kom hem var tanken att man skulle plugga. Men tiden rann iväg medan man satt och spelade Giutar Hero.

 

Får just nu uppmaningar från Jonna om att man ska plugga, vilket jag borde göra. Men har verkligen ingen lust. Börjar man möjligtvis bli skoltrött? Eller är det bara besvikelsen över socialpsykologin som spökar?

//Jenny

Don't say it's too late

2010-10-26 @ 20:05:40

So tell me what's the deal

2010-10-25 @ 22:49:25
It doesn't take much to cry when you're living in a lie,
and deceiving that someone who cares

Jag sa NEJ!

2010-10-25 @ 15:26:56
"Hard to find a way to get through, It's a tragedy
Pulling at me like the stars do, you're like gravity
"

Är helt ärligt död just nu. Vi satt tre timmar med den rapporten, men nu är den iaf klar. Gick sedan för att hämta tentan och den individuella uppgiften, om det verkligen var en syn man ville se vet jag inte. Men hur som helst så är den första delkursen avklarad och godkänd. Fick sedan sitta och vänta på en buss som aldrig kom. Men som tur var så dök Hanna upp efter en liten stund. Var riktigt trevligt att träffa henne, sjukt länge sedan. Dessutom fick man veta en hel del som Östra som man inte visste om. Alltid lika kul att bli presenterad för nya olika vinklar.

 

Känner just nu att jag är i stort behov utav näring och energi. Vet exakt vad som skulle lösa mitt problem, men ska inte falla för frestelsen. Har lovat och jag bryter inte mina löften! Ska nog snart traska upp och leta fram något att äta. Känner för en lång och mysig höstpromenad, men inte har man sällskap som krävs för sådana event. Skulle ha varit perfekt att ha en liten hund att skutta runt med nu. Måste nog ringa och boka tid hos frisören imorron, lär annars inte bli någon klippning.

//Jenny

money never sleeps

2010-10-22 @ 19:15:16

Sometimes life breaks, in mysterious ways

 

Mjukiskläder, cola, DW och Brian, kan man beskriva en perfektare fredagskväll? Jag tror nog inte det!

Igår var det en mysig kväll med Karinbarin som gällde. Träffades på Hötorget runt 18:00, som väntat kom lilla Karin något senare. Men man har ju vant sig med det nu. Styrde stegen mot biografen där lotten till slut föll på Wall street. Efter det blev en liten rundtur innan vi beslöt oss för att slå oss ner vid taco bar och äta. Hade över två timmar att fördriva inne i stan då alla affärer stängt och inget direkt lockade. På något mirakulöst vis så lyckade vi fördriva den tiden riktigt bra, vi var nästan lite stressade när vi gick för att köpa med oss något gott att äta. Jag gjorde precis samma misstag som jag alltid göra. Köpte smågodis för en femtiolapp, åt två st. och sedan var jag glad. Har inte ätit någon mer sedan dess, nu ligger allt i en skål i närheten av pappa. Så gissar att i slutet av kvällen kommer allt vara borta. Hade alldeles för höga förväntningar på filmen, eller så visste jag alldeles för lite om den. Så en liten besvikelse var det ändå. Men ingen större skada skedd.

 

 

Idag var det bara att studsa upp och ge sig ut i snöovädret. Helt stört hur mycket längre tid det kan ta att ta sig fram bara för lite snö fallit på marken. Kom hem till systrarna AH som hade dukat upp en riktigt mysig och jättefin frukost.  Blev en hel del skratt och flams under dagen, precis som det ska vara. Men pluggandet fick vi klara oss utan. Önskar att man också kunde slippa morgondagen, men så lätt ska man väl inte slippa undan. Det fiaskot blir väl också en merit på ett eller annat vis. Blir iaf sängen tidigt idag och troligtvis likaså imorron. Lär väl vara död imorron runt halv fem tiden. Men nu ska jag återvända till Asien.

//Jenny

IT'S A WONDERFUL DAY FOR PIE!

2010-10-22 @ 17:41:40

Helt nyförälskad!

2010-10-21 @ 15:37:27

Everything changes from now on

2010-10-20 @ 21:11:42

Could somebody translate for me and make it more clear?

2010-10-20 @ 12:58:18

And I like that way you like this song because it makes you hum along and tap your foot to the beat. Well that's the way you make me feel, when we're doing it for real, I can feel it from my head to my feet

 

Handen på hjärtat, jag tror iTunes har saknat mig! Har inte lyssnat på musik på flera dagar, startade den imorse och sedan dess har den spelat favoritlåt efter favoritlåt. Har aldrig behövt klicka upp programmet för att hoppa över en låt för jag inte känner för att lyssna på den. Har dock behövt spela om en och annan låt. Vilken nostalgikick man får av gamla låtar!

Enligt pappi börjar man låta som farfar nu också, eftersom det enda jag prata om dagarna till ända är ved. Bor man på nedervåningen och har Skogsmulle till granne så är det inte konstigt att det  blir ett av favorit samtalsämnena.

 

Nu är de resterande dagarna av veckan planerade. Imorron blir det grupparbete i skolan under dagen, på kvällen ska man leka med lilla Karin. På fredag är det frukostdejt och plugg inför högskoleprovet med systrarna bäst. På lördag det efterlängtade högskoleprovet, har nästan lust att skippa det. Och på söndag är det dags för socialpsykologin att invadera min hjärna, eller så väntar med det till på måndag.  Fick mig en trevlig överraskning när jag idag fick reda på att jag tydligen inte köpt an av de obligatoriska böckerna till kursen. Har tydligen missat den orange statistikboken som nämnts ett par gånger. Det komiska med det hela är att vi hade sidor i den till den förra tentan. Nu känns det dock ganska onödigt att köpa den, trots att den även gäller för denna tenta.

//Jenny

BLÄÄÄÄ!

2010-10-19 @ 23:16:32
"God, I am afraid he won't give me his answer today. If only somebody would help me - it is all so terribly depressing."


Allt känns så sjuk deprimerande just nu. Trots att man fått reda på att tentan gick galant och likaså hela första delkursen. Arsenal vann, jag börjat äntligen bli frisk, dessutom är man föreläsningsfri fram till tentan. Ska inom en snar framtid få köpa gottigheter att sitta och smaska på, livet leker när det kommer till DW och social psykologin känns en miljon gånger lättare än neuropsykologin. Trost det, så känns det mesta just nu blä. Gissar att jag nått min kokpunkt nu, så ett s.k. utlopp är väl inte långt bort nu heller. Ska bli skönt att träffa lilla solstrålen och Mogot på torsdag. Får se om man tar sig i kragen eller om man bara njuter av sällskapet. Var sjukt länge sedan, så lär bli glad och glömma allt bara vid åsynen av den gröna lilla babianrumpan.
//Jenny

I'M BATMAN!

2010-10-17 @ 18:14:41

Om jag vore en superhjälte så jag utan tvekan vara Batman. Han är den coolaste av dem alla. Den enda som inte har några superkrafter, men är ändå mätbar med de övriga patrioterna i USA.  Skulle definitivt inte vara någon av de kvinnliga hjältarna. Det är fan löjligt hur de framstås. Måste dock erkänna att man i nuläget är lite avdunsjuk på Kara. Tänk att få shoppa en helt ny garderob medan någon annan betalar.

 

Har tittat på film hela dagen, har dock bara hunnit med två. Är nu inne på min tredje därav superhjältesnacket. Allra bäst hittills var Wolverine. Föll pladask för den när lilla Taylor Kitsch dök upp i sin lilla halvcoola karaktär. Blev dock grymt besviken på Johanna, att hon låtit det undgå mig. Fy på dig!

//Jenny

rolig lördag!

2010-10-16 @ 22:35:02
Mjukiskläder, två tjocktröjor, två par strumpor varav ett är yllestrumpor, halsduk, mössa samt inbäddad i en filt och täcke, trots det fryser man. Visst är det underbart att vara sjuk?

 

Är så stört uttråkad just nu så vet inte vad man ska göra därav de kortare meningarna här.  Har spenderat hela dagen i soffan. Vilket har både sina positiva och negativa delar. Alltid mysigt att vila framför tv:n och bli lite ompysslad. Men febern och halsvärken hade man gärna sluppit. Hoppas bara man hinner bli frisk innan tisdag, allra helst reda måndag.

Nu sjunker tydligen febern igen.

//Jenny

Fotboll är fan farligt!

2010-10-13 @ 21:17:54

HELVETES, JÄVLA, SKIT, FAN, PIPSVÄNG! Är så besviken på mig själv så jag vet inte ens vart man ska börja. Men nu blir det nya tag, ska inte sitta hemma och gråta över det. Måste ju någon gång komma över detta. Den närmaste tiden framöver är det huskurer som gäller!

"JÄKLA BLÅBÄR!"

2010-10-11 @ 21:10:57

"Hela bollen måste ligga still innan frisparken slås"

 

Har kommit in i en s.k. badperiod nu och allt vad det nu innebär. Lyckas alltid på något mirakulöst vis bada i alldeles för varmt vatten så jag blir alldeles snurrig efteråt. Men det är de värt, för det är så man ska bada! Hade två föreläsningar idag, vilket betyder fyra på Södertörn högskola. Som tur var så dök Catherine upp efter ett tag, så jag slapp sitta ensam och mobbad under hela tiden. Första föreläsningen var dödstråkig. Tack vare föreläsaren, saknar verkligen Lennart. Dock var andra mycket roligare. Emba är nästan i klass med Mr. Högman. Finner det vi läser just nu mycket intressant, dock känns det hela som en upprepelse från gymnasiet, eftersom allt vi går igenom är saker jag redan kan.

Tog mig hem i min lilla egna takt. När man väl kommit hem så tvingade jag ut lilla mammi på äventyr. Vi hade en del ärenden att uträtta. Kan meddela att jag blev kär i kungens kurva, de har en MQ outlet! Ska nu titta på U21, sa till mor och far innan pausen att Schweiz kommer göra mål i andra så de ”bara” två målen inte var så bara. Mycket riktigt två minuter in i andra gör de 1-1, pappas reaktion var bäst. Älskar verkligen den närkingen.

//Jenny

Man mår så bra av lite ...

2010-10-09 @ 16:39:04

 

NYHETER!

2010-10-07 @ 21:53:44

Nu kommer Johanna och hennes far få en chock. Trots den lilla westlifetönt jag är, och trots de hundratals låtar som jag har på datorn och i stort sett kan utantill så finns det låtar de sjungit som lilla jag inte hört. Fann nyss tre stycken, och av de tre föll jag direkt för en. De andra får kämpa lite för att få min uppmärksamhet. Tycker synd om mamma och pappa som troligtvis kommer bli hjärntvättade inom den närmaste tiden. Dock borde de vara vana vid det här laget, jag menar that’s what it’s all about!

//Jenny

Hej underbara träningsvärk!

2010-10-07 @ 16:11:39
"Träningsvärk eller fördröjd muskelvärk, en. förkortning DOMS, är den smärta i musklerna som ofta framträder 24-72 timmar efter fysiskt arbete"

Precis som väntat har man träningsvärk. En utav de jobbigare dessutom, den då musklerna inte gör ont utan bara är extremt trötta och sega och bara skriker efter uppmärksamhet. Skulle inte tacka nej till en helkroppsmassage nu. Ser framemot det varma, långa och mysiga badet som ska tas senare ikväll. Men fram tills dess ska man mysa till det lite med andra saker. Blir nog ingen läsning idag, som vanligt. Istället blir det lite ljus och sista avsnitten utav Legen of the seeker. Måste snart leta reda på nya serier, usch det är aldrig roligt.

 

Åkte på jakt med mormor och mamma för att hitta stövlar tidigare idag. Inte hittade man något föll en in i smaken.  Istället kom man hem lite kläder, vilket självfallet aldrig är fel. Ska nog ta mig en hel dag snart och bara kolla på stövlar och jeans. Är i stort behov utav båda! Ska väl gå igenom allt snart, sedan klättra upp för trappen för att hitta något gott att smaska på.

//Jenny

oälskad och bortglömd

2010-10-06 @ 23:13:24

"Det gäller att ha känsla för feeling"

Usch vad jag är trött. Sådär härligt trött när man känner att man verkligen tagit ut sig. Benen är helt slutkörda, kommer bli ett kärt återseende utav träningsvärk imorron. Tvingade pappa att efter matchen smörja in mitt lår med lite ormsalva. Mistsänker att det behöver all omsorg den kan få. Efter det lyckade jag tvinga både mor och far att fika med mig. Dels för att de behövde ett straff och dels för att jag ville firas. Kan säga att det inte var muntra miner från pappas håll eftersom han ville sova och blivit tvingad till att utföra två saker innan sängdags.

Känner mig verkligen så oälskad idag. Har inte fått ett endaste grattis från någon idag utan att behöva påminna dem. Allra mest besviken är jag på mormor, hon kommer alltid ihåg och har alltid något att ge mig på mina namnsdagar. Vilket kan vara allt från ett litet grattiskort till en liten slant. Men inte idag inte, idag hade hon inte ens tid att umgås med sitt favorit barnbarn!

 

Snart är det dags för sängen, längtar. Ska bli skönt att somna in när kroppen befinner sig i detta läge. Är ledig både imorron och på fredag. Så under morgondagen har man ett, två om man är duktig, kapitel att läsa. Ska även försöka få tag på lilla Rohie för att boka in ett möte.

//Jenny

Autumn is my name

2010-10-06 @ 16:33:22

"Delicious autumn!  My very soul is wedded to it,
and if I were a bird I would fly about the earth seeking the successive autumns
"

 

Kalla mig dum, knäpp eller korkad, men faktum är att jag gillar hösten. Nästan alla mina vänner avskyr höst och vinter, men dyrkar våren. Själv är jag tvärtom. Älskar verkligen ta höstpromenader ute i blåsten. Man tar på sig mössa, vantar och halsduk och ger sig ut i det kalla vädret. Man har tillräckligt lite kläder på sig för att känna att det är kallt, men man fryser inte överhuvudtaget. Dessutom älskar jag färgerna. Till skillnad från våren då allt grönt börjar titta fram och alla bli så lyckliga. Jag blir mer trött på det gröna. Har alltid dragit min uppmärksamhet mer mot det färgglada hållet, vilket gjort att hösten som årstid med sitt gröna, gula, röda, orange och allt annat som tillkommer tilltalat mig mer. Finns inget mysigare än att traska runt helt perfekt klädd vädermässigt i ett färgglatt område. Jag blir så lycklig av det på så många olika vis. Nu blev jag faktiskt sugen på att ta mig en liten promenad.

//Jenny

En liten groda

2010-10-06 @ 11:24:39

"Tyskarna spelar mer tysk än Kanada"

 

Tänk om man vore autistisk eller led utav någon form av genetiskt fel. Tänk om man slapp bry sig om vad andra tyckte och tänkte, om man slapp oroa sig för normer och folkigt vett. Tänk om man kunde leva i sin lilla egna värld, med sina egna regler, utan att oroa sig för konsekvenser eller morgondagen. Eller ännu bättre, tänk om man vore en psykopat. Tänk att få vandra runt helt likgiltig och inte känna något. Eller om man vore pårökt hela ens liv, så man hela tiden svävade högt ovan på rosa moln. Tänk om det fanns en Dean och en Castiel på riktigt! Får väl börja hänga med Jonna och hennes pundarvänner.

 

Är aptrött. Kunde inte somna inatt, av en mängd olika anledningar, vilket gjorde att man började messa med en lärka runt ett. Strax efter det såg man att Supernatural började, vilket gjorde att en timmes vakenhet till var ett faktum. Lyckades dock slita mig ifrån det scenen innan allt sorgliga började, vilket var ungefär samtidigt som lärkan verkade tappa intresset eller tuppade av. Vaknade sedan imorse med ett ryck och fick sedan påbörja dagen som zombie. Vilket i nuläget kändes riktigt onödigt eftersom jag nu har hel 7 minuter på mig innan vi man ska åka till södertörn och dagens seminarium. Måste erkänna att jag saknar Lennart Högman.

//Jenny

Bara för att jävlas

2010-10-05 @ 21:29:19
"Man måste vara elak ibland, annars har man inte levt livet"

Idag fick vi verkligen leda upp vårt rykte som den sanna Cooperligan. Dagen började med en seg morgon och sedan en föreläsning. Var de mest bortkastade två timmarna i mitt eftersom allt som gick igenom kunde redan. Dock fick man vara lite trevlig socialisera sig med övriga människorna i gruppen. Fick slutade tidigare från föreläsningen, vilket gjorde att man hann med inte bara den tidigare bussen, utan en ännu tidigare buss. Raka vägen till Cindy som spenderat sin dag i koma, men som den lilla solstråle jag är ryckte jag henne ur det mörkret. Blev en mysig höstpromenad ute i blåsten. In i värmen igen för att titta på medan Jonna gjorde sig iordning för middag med lite Lyxfällan som underhållning.

 

På vägen till middagen fick vi oss ett gott skratt som såg ut att bli dagens skratt, men ack så fel man hade. Skymten av John Travolta var inte i närheten av det skratt som bröt ut senare under kvällens gång. Väl framme vid middagsstället upptäcktes en oväntad detalj. Men magarna kallade och istället för att lösa det problemet styrdes stegen mot maten. Under måltidens gång satt Bentley och smidde planerna medan vi övriga två medlemmar fyllde på förrådet. In i bilen och jakten började. Måste påpeka att mina två vänner är väldigt lättskrämda. Jakten varade ändå från Kärrtorp till Ågesta så vi slutligen fann vår efterlängtade och väl eftertraktade skatt i Pundarlandet. Kan då fylla i att kvällen och troligen veckans skratt skedde en stund innan, men vad det var som sades ska nog stanna mellan oss tre. Nu ska man bädda sig ner med lite Legen of the seeker, borde egentligen läsa men har ingen lust.

//Jenny

Man smälter

2010-10-05 @ 12:49:20

social study

2010-10-04 @ 20:45:31

"What women want"

 

En gång när det var föreläsning klockan 8:00 på morgonen slängde Lennart ur sig frågan ”Vem är idioten som lagt schemat?”. För min del var det inget större problem, förutom att nattsömnen blev lite lidande. Men man var ändå hemma vid elva och hade hela dagen framför sig. Dock undrar jag vilken jubelidiot som lagt schemat för dagens föreläsning. 16:00 – 19:00, det är inte okej! Tack vare det så missade jag korpen matchen, har inte spelat en enda match trots att jag anslöt laget för flera veckor sedan.  Men som tur är så insåg även föreläsaren att det var fysiskt omöjligt att sitta instängda i det rummet i tre timmar. Så man kom därifrån lite tidigare.

 

Sitter nu i mitt nystädade rum, älskar verkligen den känslan. Har ganska så nyligen slitit mig från Ullared som sågs med mor och far som sällskap. Pappa mer eller mindre tvingades att titta på det, vilket inte gjorde honom så glad. Men han sken upp som en sol när han fick se en VMS.
Nu ska jag försöka läsa klart första kapitlet i boken, har lovat mig själv att jag inte ska hamna efter denna delkurs.

//Jenny

Min & Johannas akilleshäl

2010-10-04 @ 12:49:35

You don't have to be cool to rule my world

2010-10-03 @ 12:39:31

"Jag tänkte tänka det"

 

 

Har lyssnat om och om igen på denna låt hela veckan. Så kände inte mer än rätt att utnämna den till veckans låt. Och nej, det är ingen idé att fråga vem som sjunger. Fick mig minsann en liten käftsmäll från pappa igår när jag berättade vem min favorit i idol är. Så nu har man iaf något att titta/lyssna på under fredagarna. Men trots att han var elak mot mig så var jag snäll nog att inte bara bjuda honom på mina bakverk, utan även göra en specialbeställning.

Sitter nu och tittar på repriserna av Idol. Känner mig just nu väldigt oälskad. Mamma lovade mig igår att vi skulle se på repriserna, men hon var så trött så hon gick och la sig, och nu idga har hon ingen lust att titta. Så nu sitter jag helt själv i mitt kalla rum med cola oh choklad bredvid mig. Kan det bli mer patetiskt? Men snart ska lilla Daniel sjunga, så jag är glad ändå.

//Jenny

LYCKA!

2010-10-02 @ 19:21:26

WOHO!

Lilla Jenny är ledig och vill inte sitta hemma och tråka. Så nu ska hon snart hem till Johanna och busa där!

HE'S BACK!

2010-10-02 @ 16:31:36

"'Cos we fought an endless war, til we forgot what we were fighting for.
Now we can't stop, but we can withdraw in the long night.
"

 

Lördag idag, vilket alla borde veta vad det innebär. För er som är lite segare kommer här ett tips, the Winchesters! Självfallet har man redan tittat på avsnittet, och sjävfallet har man en miljon åsikter och tankar i huvudet som jag mer än gärna skulle vilja dela med mig av till någon kunnig, men som vanligt får man snällt behålla allt inom sig. Avsnittet innehöll iaf världens gulligaste bebis, Dean och ett apbra slut. Dessutom var det troligtvis den bästa titeln någonsin på ett avsnitt, Two and a half men. Så jag är nöjd. Längtar till nästa lördag!

Idag är det tydligen endast 90 dagar kvar innan det nya året börjar. Tänk vad mycket man lär sig tack vare Wikipedia!

//Jenny

"Softa, ofta du åt min kofta"

2010-10-02 @ 12:24:47

"Regerande mästarna HIV71 blev igår utslagna ur SM-slutspelet av MoDo"

 

Jag måste verkligen ha gått på helspänn den senaste veckan. Enda sedan torsdag förmiddag runt halv tolvtiden har det känts som kroppen gått i ide. Den har känts en miljon gånger lättare samtidigt som man börjat känna av lite värk på olika delar som jag inte alls lagt märke till tidigare. Enda sedan jag klev ur sängen idag har varenda fiber i hela kroppen skrikit att den vill tillbaka till sängen, med undantag från magen som först ville och sedan återvända till sängen.  Känns även i hela kroppen som man har träningsvärk för tredje dagen i rad.

 


Igår var tanken att det skulle bli städning, middag och biljard. Men istället blev det en vilodag, promenad och middag. Var hur som helst riktigt mysigt. God mat och riktigt trevligt sällskap. Men nu ska man traska upp och tvinga mamma kolla på idol.

//Jenny