Hockey är underbart!

2008-09-30 @ 22:09:00

FYFAN VAD HOCKEY ÄR UNDERBART!
Det är allt jag säger, älskar verkligen den sporten!

Hela dagen var nästan helt perfekt idag, förutom att man blev av med mobilen då André och Mattias tog den roade sig på sitt egna sätt. Dessutom saknade man både Johanna och Figren.

Orkar inte skriva nu egentligen. Ska äta lite och sedan krypa ner i sängen. Förhoppningsvis hinna se lite fotboll.

Ali<3Bali

HOCKEY IDAG!

2008-09-30 @ 07:57:03

Ska på hockey idag med Karin, ifall någon lyckat missat det. Ska träffa henne direkt efter skolan så troligen kommer detta bli dagens enda inlägg, om jag inte orkar skriva ett till sen ikväll när man kommer hem.
JOHANNA, BLI FRISK!

Johanna bli frisk!

2008-09-29 @ 18:11:11
Ska nu till morfar och gratta honom. : )
Det blev lite fysik iaf, men det kommer troligen gå åt helvetet på onsdag.


I missed you today.

Grattis morfar & Emelie!

2008-09-29 @ 16:02:21

Hemma från en skoldag som man helst skulle ha spolat förbi. Den allra största orsaken till varför var för att Johanna var sjuk. Saknade henne grymt mycket!

Dagen började med en bok diskussion på svenskan. Något som vanligtvis är bland de värsta som finns och ett av de tillfällena då man vill sjunka genom golvet. Men de var faktiskt helt okej, hon drog inga svar ur en och jag räckte frivilligt upp handen och  svarade på frågor. Snacka om aktiv för att vara Jenny. Sedan var det mänk, en lektion som man egentligen skulle kunna stryka från kursplaneringen eftersom jag inte finner någon som helst nyttig lärdom i den.

Sedan hade vi kemi, en lektion där jag och Namtal skulle ha föredrag om de två senaste lektionerna. Vi var jätte nervös inför lektionen, men när Saied började lektionen verkade det som han glömt bort det helt totalt, vilket han också hade. Men efter att han börjat lektionen så påminde Emelie honom om det. Fan ta dig Emelie, hoppas du får jätte hemska presenter idag. Namtals redovisning gick jätte bra, medan min gick bajs prutt skit fitt scortum hora och en massa andra fula ord.


Lunchen idag var hemsk. Fysiken efter det kändes som en evighet och samhälle rullade på hyfsat snabbt. Efter det följde man med Karro till tåget där både hon och Mattias var nära att bli utknuffade på perrongen av André och Christian. När tåget kom gick jag vidare till busshållplatsen där Natta och Diana satt. Blev sedan uppringd av Karin på bussen hem, men kunde inte snacka eftersom det kändes taskigt mot Natta.

Skulle nu egentligen räkna fysik, mer bestämt friktion. Men har ingen större lust just nu, det är så jävla ologiskt och kan verkligen inte tänka mig in i någon situation som jag verkligen kommer behöva kunna räkna ut det.


Dagens roligaste måste ändå vara Andrés engelska brev "They umgicks a lot."
Måste bara tillägga att Jonna är så otroligt söt. Vägrar släppa scenen.

HOCKEY IMORRON!

Friday night lights

2008-09-29 @ 07:06:31

Blev på jätte bra humör igår när jag tittade på Supernatural. Har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar den serien. Tycker alltid det är lika häftigt när man börjar titta om på en serie och lägger märke till små detaljer som är så väl planerade och som återkommer senare långt fram i serien. Igår nämndes det som hela början på säsong 4 bygger på, och det var bara 4:e avsnittet på säsong tre.

När avsnittet var slut zappade jag runt lite, ville ha ett bra program att titta på, något som var intressant men som ändå kunde få mig att somna. Slutade med att jag fick för mig att det gick poker på tvsport. Och eftersom det inte finns något som jag somnar så bra till i hela världen som poker så var det jätte bra. Men när jag fann kanalen så upptäckte jag att det inte var någon poker. Det var Green street Hooligans, en av de bästa filmerna någonsin och den hade precis börjat. Började såklart titta på den , lite ledsen över att man missat favorit scenen, men men, that's life. Fick iaf se scenen om Jonna vägrade släppa. Somnade dock efter någon timme och kändes som man vaknade tio minuter senare av den dära jävla mobilen.

Sitter just nu och trycker i mig frukost. Dagens lektioner är svenska, mänk, kemi, fysik och samhälle. Jippie.


Slog mig precis att Friday night lights börjar gå snart igen!

Ali<3Bali

Förväntansfull.

2008-09-28 @ 20:22:35

När jag tänker tillbaka på vad som åstadkommits idag så blir jag riktigt förvånad och tror knappt det är sant. Har idag spenderat åtskilja timmar åt fysiken och troligen räknar mer bara idag än vad jag gjort den senaste månaden. Har även läst halva kapitlet i samhälles boken och gjort kemiläxan. Den kanske inte är bra, men bättre att ha något än inget.

När man sedan går igenom vad som gjorts hela helgen bli man ännu mer chockad. Har räknat alla delkapitel i fysiken två gånger. Förutom friktion som jag inte orkade med en gång till, det blir imorron istället, jippie. Har läst ut svenska boken och hela kapitlet i samhälle. Helt sjukt! Snacka om rätt prioritets val. Är så stolt över mig. Men det hade sitt pris, har inte varit utomhus någon gång under hela helgen.


Vecka 40 som drar igång imorron kommer vara så jävla underbar! För det första kommer jag troligen leva på den här helgen flera dagar framöver.

Imorron fyller ju morfar år, så då blir det lite gott hemma hos honom och mormor, vilket betyder cola! På tisdag ska man på hockey med Karin! Äntligen! Igen! Hoppas verkligen att Figren spelar! Annars börjar jag gråta. Dagen efter det spelar Rosenberg champions league. På fredag är det Sverige premiär av Camp rock!!! Karro, kalla mig tönt... jag bryr mig inte. Och sedan på lördag är det Arsenal match igen. Det enda negativa är att man kommer missa Supernatural på tisdag ... troligen. Men det är lugnt, om Figren spelar dvs annars skulle jag inte vilja vara Karin.

Just det såg andra avsnittet idag av säsong fyra, fan vad jag älskar den serien. Väntar nu att kvällens avsnitt ska börja på femman, glöm inte bort att titta! Kl. 22:00 femman!

Ali<3Bali

Bläfysik!

2008-09-28 @ 12:13:30

Ännu mer plugg idag. Hittills har det blivit fysik och har försökt fattat kemin, men överväger starkt att skita i den. Det positiva är iaf att fysiken gick relativt bra. Snart blir det ytterligare ett ryck med fysiken, blä. Sedan behövs det nog ett Supernatural avsnitt så man piggas upp lite inför samhälle. Får heller inte glömma att skriva under körkortslappen.


Resan till London i vår börjar närma sig ... på ett eller annat sätt. Från början skulle vi ju egentligen ha åkt om tre veckor, så det känns lite surt nu när Everton matchen börjar närma sig.

Har därför redan börjat planera vad som ska göras i vår. Jag har bestämt att vi ska besöka Stanford bridge, eftersom det var en av de absoluta höjdpunkterna när man var där med klassen i nian. Återberättar en massa olika saker för mamma och pappa gång på gång om vad som sades och sågs under det besöket. Har även bestämt vad som skall köpas, en stor affisch på Fabbe och en t-shirt. Sedan har jag inte kommit så långt med planerna, men man har ju tid på sig. Ska inte åka förens 3 april. Åh, vad jag längtar!

DÖR AV SKRATT!

2008-09-27 @ 22:09:06

KUNG

2008-09-27 @ 20:34:19

Biljetter bokade och Agamemnon avklarad!

2008-09-27 @ 19:31:46

Läste ut boken på drygt en timme, skit tråkig och fattade nästan bara hälften. Men hur mycket måste man egentligen kunna förstå av sånt där gammalt dravel för att klara svenska B? Har nu bara samhälle, fysik och kemi kvar. Blä.

Karin den underbara människan har nu bokat biljetter till tisdags matchen. Ska be till gud varje natt innan jag går och lägger mig till dess att Figren är skadefri och kan spela.


Som ni säkert kan lista ut så sprack dagens planer. Tråkigt, men måste verkligen prioritera skolan nu. Har märkt att starten än så länge inte varit så bra på den punkten. Kändes riktigt surt när man inte kunde träffas, eftersom detta egentligen är första helgen i tvåan som jag inte kunnat.

Ska nu läsa lite mer samhälle. Men kommer troligen sluta framför tv:n och andra halvlek av Arsenal - Hull city.

Ali<3Bali

Ingen Supernatural än ...

2008-09-27 @ 15:27:06

Plugg, plugg, plugg. Det känns som det enda man gör nu förtiden är att plugga, och då har knappt tvåan börjat. Lene frågade oss här om dagen hur snopen som helst "ni är väl inte redan skoltrötta?". Vill inte ens tänka på hur resten av tvåan kommer se ut.


Dagen började vid åtta idag, ville upp tidigt så man kunde dra igång med allt och sedan få det gjort. Så vid tio började fysiken och sen dess har man spenderat närmare tre timmar åt den. Inte har man blivit mycket klokare av det heller. Eller jo jag har lärt mig en sak, hur man räknar ut friktions koefficienten.

Spenderade även gårdagen åt samhälle, och resten av helgen kommer se liknande ut. En massa skolböcker som man ska begrava sig i. Vet om det så väl och har faktiskt gjort bra ifrån mig eftersom jag sedan imorse har haft det senaste Supernatural avsnittet hemma utan att titta på det. Där kan man snacka om bra prioritering! Är ganska stolt över mig själv.


Meningen var egentligen att man skulle spendera kvällen med vänner, med en massa mys. Men eftersom man planerade helgen så bra i måndags så man hann med allt precis och sedan överrumplades igår med två andra saker som skulle göras så verkar det som planerna för kvällen kommer gå i krasch. Istället blir det som troligen lite godis och Agamemnon och politikens grunder som sällskap. Kan ni tänka er något bättre sätt att spendera en lördag på?

Ska återgå till pluggandet nu igen ...
Ali<3Bali

The Final Countdown

2008-09-26 @ 17:19:48

Det finns ingen låt som får mig på så bra humör som den här.

Gillar inte sammarbetsövningar.

2008-09-26 @ 15:19:55

Hockey igår var jätte kul. Fick en massa flashbacks från en tid som varade för länge sedan, dessutom fylldes man med en glädje som man bara kan uppleva om man heter Jenny och det handlar om hockey.

Skulle egentligen kunna skriva ett hur långt inlägg som helst om känslorna och glädjen som vällde fram när man satt där, men det skulle bara göra denna blogg ännu mindre intressant än vad den redan är.


Istället ska man som vanligt försöka sammanfatta denna dag kort. Kan börja med att säga att den var riktigt rolig. Blev mött på vägen till skolan utav Johanna. Hon saknade mig så mycket att hon inte kunde hålla sig tills jag kom till skolan. Första lektionen var kemi, en lektion som jag märkt är en av våra mest ambitiösaste. Fick en läxa som jag är tveksam till om jag kommer genomföra, ska hålla en kort sammanfattning om förra kemilektionen. Men är som sagt osäker på om jag kommer göra den, dels för att jag har så mycket annat och dels för att jag inte har aning om vad jag ska prata om.

Sedan hade vi lunch/räknepass. Men eftersom Lisa inte var där idag och vi inte hade någon närvaro så beslöt vi oss för att inte räkna någon matte idag, så busigt. Istället skulle Karro och Johanna leta efter sammarbetsövningar, men det slutade med att de började bråka och vägrade sedan prata eller titta på varandra. Så då bestämde vi oss för att vandra till centrum och köpa jordgubbar. Gick med de två dagisbarnen och stämningen var allt annat än bekväm när vi gick. När vi nästan var framme så lättade den och de började prata med varandra.Eftersom jordgubbarna knappt ens en gång var röda beslöt vi oss för att köpa annat, det blev varsin glass och en loka päron för mig, trots att jag innan jag tog den insett att det var fredag och jag får dricka cola. Det börjar göras framsteg.

På vägen tillbaka till skolan stannade vi till i våran älskade lilla park där vi gungade ett tag och lekte sedan gladiatorerna. Haha, så jävla roligt vi hade där. På något sätt lyckades vi komma för sent till svenskan tio minuter. Men det var ingen större skada skedd.

Sista lektionen var kemilabb. Jag och Johanna satt för oss själva, bokstavligen, och Said blev tvungen att säga till oss att vara tysta.. tror vi, ingen av oss hörde vad han sa, men vi båda nickade ändå instämmande när han det till oss. På den lektionen lärde jag mig att allt som löses upp i vatten är strömledande och att Johanna påminner kusligt mycket om den dära korta, lilla, rödhåriga tjejen i särskolan.

Ska nu plugga en massa.

Ali<3Bali

Ni är världsklass.

2008-09-26 @ 08:00:01
 
Karolina Erikson & Johanna Rihed <3

Karolina Karro Erikson

2008-09-25 @ 17:52:06

Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. Karolina Karro Erikson. är en alldeles underbar människa.

Hockey snart!

2008-09-25 @ 17:50:12

Har precis kommit hem från en skoldag som jag önskar att jag bara kunnat spolat förbi. Så därför har jag ingen lust att skriva om den. Det enda som är värt att nämna är att Karro idag troligen tog den där intern grejen lite väl för långt.

Sitter just nu och pratar med Karin. Hon är så jobbig att prata med.


Ska snart på hockey så det blir inte mycket mer från mig idag än detta.

Verkar som Karro, Johanna och Karin är de enda vännerna man har som fattar när man inte orkar.

Ali<3Bali

Det är förståligt.

2008-09-25 @ 06:56:31

Anna var sjuk idag.

2008-09-24 @ 16:21:38

Förmiddag i skolan är egentligen inte värd att nämna. Den var riktigt hemsk för alla förutom Johanna. Och den där egotrippade åsnan var inte sen på att se till att alla förstått att hon hade en toppendag.

Efter lunchen var det idrott, och dagens lektion var smörgårdsbord. Jag, Johanna och Karro beslöt oss för att gå till centrum eftersom jag behövde fylla på min mobil. När vi väl var där köpte de två godis för mina resterande pengar, och de lyckades även tigga till sig en krona utav kassörskan. På vägen tillbaka blev vi raggade på av en liten kille som var ute med sitt dagis. Det började med att han ropade på oss och sedan började han springa efter oss samtidigt som ropade på oss. Om en 30 årig äldre man hade gjort samma sak hade vi kallat honom för pedofil.


Sista lektionen var fysik. Vi visste redan innan lektionen att våran kära lärare inte skulle kunna undervisa oss idag eftersom han tagit tjänstledigt av någon anledning. Så istället fick vi en vikarie som hette Martin, som Karro trodde skulle låsa in oss i klassrummet och ha oss som gisslan eller döda oss. Så det första hon gjorde när hon kom in i klassrummet var att söka sig längst bort (vilket hon brukar), sänkte ner stolen till lägsta höjden (vilket hon brukar när hon och Johanna ska leka efterblivna utan ben) och seden gömde hon sig bakom Hamrin och André.

Men som tur var så överlevde vi lektionen, utan något gisslandrama. Vi fick även Martin att gå igenom kapitlet som vi håller på med just nu, och hela klassen förstod mer under den korta och icke förbereda lektionen han höll än vad vi fattat under hela året vi haft L-O.  

På vägen hem ringde Karin och störde, usch vad hon är jobbig.


Ska nu gå igenom några läxor och skriva ut offentlighetsprincipen. Har match ikväll, den sista med BSV för i år.

Imorron är det körkortsteori!

Ali<3Bali

SN, snart.

2008-09-23 @ 21:18:31

Supernatural snart! Eller om timme eller så. Ska bli så underbart roligt att se ännu ett avsnitt. Känner inte igen dagens avsnitt utav sammanfattningen så hoppas verkligen inte att det är något av de läskiga avsnitten. Hoppas verkligen inte heller att det kommer bli strömavbrott idag, det har blivit det två gånger de tre senaste gångerna jag tittat på det. Usch och fy, inte kul.


Imorron är det onsdag, vilket betyder en maffigt mysig sovmorgon. Börjar halv tolv. Woho. Men ska ta en sväng till Skogås C innan man börjar, måste ha pengar på mobilen. Har verkligen ingen aning om hur, men på något sätt har nästan allt gått åt på alldeles för kort tid.


Ska väl ta och hoppa in i duschen nu.
Har inte hört något från Karro sedan hon nästan kissade på sig. Hoppas hon överlevde.

Ali<3Bali


Us against the world - Den allra bästa videon någonsin!

GRATTIS CHARLOTTE!

2008-09-23 @ 20:07:35

GRATTIS CHARLOTTE!
Äntligen har man kommit hem!

Dagen började segt med engelska. Som tur var så behövde jag och Karro inte läsa något, vi gömde oss bakom alla andra där vi satt längst bak. Engelskan var ändå ganska rolig, eftersom vi körde charader på sen och sedan var jag och Karro extremt duktiga. Dagen fortsatte med rättskunskap då vi mest pratade. Efter det var det lunch, vi satt och åt våran älskade tisdagsmat och sedan blev jag, Anna och Charlotte ut tvingade av Karro för att hon skulle röka. Sedan var det matte, då Johanna beslöt sig för att dyka upp. Den lilla flickan hade skippat engelskan eftersom hon inte gjort läxan, vilket man fick höra från Emma, som om någon hade gjort den.

Sista lektionen var biologi då jag inte röde min mobil på hela lektionen eftersom Karolina tog hand den. Men frågar man henne så tog jag den jätte snabbt och skickade sms till Mattias utan att någon märkte. Fast egentligen var det hon och André som hade lite roligt. Vi andra elever som faktiskt var ambitiösa denna lektion fick titta i mikroskop på vattenprover.När man väl kom hem så var det bara att slänga i sig lite mat snabbt innan man skulle ål till skärholmen för att bli klippt av Finnen. Det tog ungefär två timmar, men den dära bruden kan verkligen babbla så hade hon bara haft en munkavel hade vi varit klara på max en timme. Det blev jätte fint och jag är så stolt över henne. Måste lägga till att under de 11 åren jag känt henne så har jag aldrig sett henne så fokuserad som hon är när hon klipper. Tack ännu en gång gumman!


När klippningen var klar begav jag och mamma oss för att kolla på skor. Upptäckte då att Karro bad om socialthjälp eftersom hon satt på körkortsutbildning.

Det blev inga, hittade inte två par i min storlek och sedan orkade jag inte leta längre, så beslöt oss för att åka till Länna någon dag istället. Istället för skor drog vi in på Hm där det blev lite väldigt livsnödvändiga saker.
På vägen hem stannade vi till på donken och köpte hem middagen. När vi väl kom upptäckte vi hur fel det blivit. Inkompetenta idioter.

Sitter just nu och försöka övertala Karro att kissa på sig. Hennes körkortsutbildning kommer hålla på i ungefär en timme till. Hihi, jag är så snäll.

Ali<3Bali

ZORRO

2008-09-23 @ 07:53:13

Vårat program kommer ta världen med storm!

You just don't know it.

2008-09-22 @ 19:32:00

Helt ärligt, vad skulle jag göra utan Karolina Erikson? Om inte hon fanns skulle jag inte ha någon som helst aning om vem jag var, och jag skulle inte ha någon som fyllde i min almanacka. Dessutom håller hon så bra koll på vem jag ska sova hos varje natt. Börjar bli så trött på det nu så jag orkar inte längre sudda ut allt ...Usch, usch, usch, jag hatar verkligen den här jävla fysiken. Försöker hela tiden tänka positivt, dvs. att jag bara har en halv termin kvar och sedan behöver jag inte bry mig om den skiten längre! Men samtidigt är det så tråkigt, innan vi började med fysiken hade man planer på att läsa B-kursen och det är så sjukt stört att den där jävla gubben ska kunna hindra och ändra på människors planer. Fattar verkligen inte hur han ens kunnat bli lärare.


Orkar inte ha negativa tankar längre, det är så deprimerande.

Funderar på att lägga mig hyfsat tidigt idag, vilket det känns som man gör allt oftare nu för tiden, men är ganska trött nu efter all fysik. Imorron har man bråttom hem också. Först ska man hinna hem, äta något snabbt och sedan ska man till skärholmen och bli klippt av Finnen, och efter det ska man kolla skor. : ) Så på onsdag kommer man komma med en helt ny frisyr.

Ali<3Bali

Priset går till Karolina Erikson.

2008-09-22 @ 15:39:20

GRATTIS ELAINE!
Kom precis hem från en skoldag då Karolina nästan förtjänade priset för att skämma ut mig. Konstigt nog så skäms jag inget alls över det hon utsatte mig för idag.

Dagen började riktigt segt med svenska som första lektion. Karro hade iaf jätte kul där hon satt längst bak i klassrummet, hon började nästan asgarva när Annie frågade vad sex (siffran) hette på grekiska. Efter det hade vi mänk där vi bara bestämde vad som skulle göras på terminen. Sedan var det kemi, vilket betydde prov eller läxa, eller vad man nu vill kalla det. Fick 78/80, med ett slarvfel. Sedan blev snack om jonbindningar och jag fattade inget av det.


Som vanligt gick lunchen fort, och nästa lektion var fysik med våran käre fysiklärare. En lektion där det skedde en hel del. Jag och Karro bytte bl.a. personligheter, vilket inte var så lyckat. Ingen av oss var bra att vara den andra, men jag var såklart bäst. Det var på den lektionen Karro började med sin färd mot sitt pris och fortsatte sedan på nästa lektion som var samhälle.

Anna, Challe och Johanna hade snott min mobil och roade sig med det. När vi sedan kom på dem grävde de ner den i blomkrukan. Efter det hade jag, Hamrin, André och Karro krig med solrosfrön.


Dagens nyhet är ändå att jag har lyckats fått Karro, den mest antiJonas Brothers personen man kan hitta, att börja lyssna på dem. Jag är så jävla grym.

Där ser du Karro, de är bäst!

Ali<3Bali

Så älskvärd!

2008-09-22 @ 06:55:06

För mycket fysik!

2008-09-21 @ 21:03:33

Är helt slut i huvudet. Pluggande tar verkligen på en, speciellt om det är fysik. Usch, vad jag hatar det ämnet och allt är tack vare en viss fysiklärare. Gillade faktiskt fysik innan gymnasiet, det var ett av favorit ämnena, men nu ... nu vill man nästan spy eller begå självmord varje gång man har fysik. Måste vara därför Johanna börjar sakta förvandlas till en emo. Det är en protest mot L-O, det måste man nästan ta upp med rektorn!

När tankarna börjar vandra iväg mot såna här saker märks det verkligen hur jävla inlåst man är på fysiken.


Idag har man ägnat all tid åt fysik, kemi, fotboll och idrott. Vilken underbar söndag. Kan inte tänka mig att spenderar den på något bättre sätt.
Om 1½ timme är det Supernatural. Avsnitt: "I'm batman". Haha, älskar den scenen, han är så klockren Dean. Började as garva när jag såg nya avsnittet igår. "I know, I look fantastic", fan vad man saknat dessa kommentarer.

Ska nu hoppa in i duschen.

Ali<3Bali

Du är den allra bästa.

2008-09-21 @ 12:24:50

Jag älskar dig pappa!

Det är fortfarande kvar ...

2008-09-21 @ 11:00:33

Min svullnad och blåmärke är fortfarande kvar på knogen, nu har det till och med nått grannen.

Var jätte trött igår, men tvingade mig själv att vara uppe ett bra tag till. Halv elva kröp jag ner i sängen och attackerades då av sms. Vid tjugo i tolv hade som gått som somnat, hade fått ligga där helt ostört i två sekunder till hade jag somnat. Men nej då, visst ska man aldrig få somna tidigt på en sådan kväll.

Något inträffade som fick mig att springa upp till pappa och prata med honom en stund, inom loppet av tio minuter hade jag lagt mig ner igen för att somna. Då inträffade något som fick det att kännas som varenda muskel hade ett hjärta var som försökte banka sig ut ur dem. Blev så jävla rädd att jag blev tvungen att ringa Karin samtidigt  som man utforskade mobilen.
En timme senare la vi eftersom Karin höll på att somna, själv hade jag blivit pigg som fan och fortsatte då kolla på filmen som jag halvkollat på hela tiden. Somnade efter kanske en halvtimme.

Natten som jag trodde sedan skulle bestå utav en massa läskiga mardrömmar bestod mest utav en Anna som inte var sig själv.


Idag är det fysik, fotboll/kemi och fysik som gäller. I den ordningen också. Idag är det Manchester United - Chelsea, en riktigt toppen match.  

Vill tacka Karin för igår, hade lugnat ner mig oerhört mycket efter vårat lilla samtal. Tvingade sedan mig själv att inte tänka på det. Tack så mycket, du är underbar.

Ali<3Bali

Bolton - Arsenal 1-3

2008-09-20 @ 20:36:13
 


Matchen började ganska segt. Det var inte förens efter Boltons ledningsmål som jag kom in i matchen och blev riktigt nervös. Började då sjunga och babbla på som vanligt. Fick även upp föraningar om hur matchen skulle utvecklas. Gissade på att Adebayor skulle göra kvitteringsmålet och Bendtner det andra. Fick iaf rätt på en punkt.

När Eboue gjorde första målet blev jag helt galen, som många säkert misstänkte, hoppade direkt på mamma och började krama henne och skrika att Eboue gjorde mål. Några minuter senare var det dags igen när Bendtner gjorde det andra målet. Det enda som saknades var att Fabbe skulle göra mål och sedan hade alla tre favoriterna i laget gjort varsitt. Precis innan pausen blev jag verkligen skit förbannad på killen som hoppade på Clichy. Blev också ganska nedstämd när jag kom och tänka på att Eduardo fortfarande inte kommit tillbaka efter det dära benbrottet. Hemska bilder.


I pausen var jag hur förväntansfull som helst. Eftersom första blev riktigt spännande så trodde jag att andra skulle jätte spännande. Men istället somnade man nästan. Det enda intressanta som skedde var Almunias benparad. När Walcott sedan kom in blev det en del ruscher. Fan vad löpstark den killen är.


Fick en liten chock när jag sökte på Eboue och såg en bild på honom i en frisparksituation. Hade spelade ju redan på Pires och Bergkamps tid! Och jag upptäckte honom inte förens förra året, snacka om pinsamt...

Ali<3Bali

H, He, Li, Be, B, C, N ...

2008-09-20 @ 15:47:34

Kan nu de 20 första grundämnena i periodiska systemet i ordning. Kan deras beteckning, grupp, period och antal valenselektroner. Jävlar, vilken användbar och viktigt information man tryck in i skallen de senaste tre dagarna.

Såg på det första Supernatural avsnittet tidigare idag. Så jävla underbart, älskar verkligen den serien. Men när avsnittet var slut blev det lite tråkigt, för det första för att det kommer dröja en vecka innan man får se fortsättningen. För det andra så kände det inte riktigt som Supernatural. Ber verkligen till gud (haha, ironiskt nog) att det inte kommer bli som det blev med Prison break. Den serien total förstördes verkligen ...

Aja, snart är det fotboll! Blir lite tv-pucken innan det. : )

Ali <3 Bali

ÄNTLIGEN!

2008-09-20 @ 09:06:59

UNDERBARA, UNDERBARA DAG! Äntligen är den här! Satte precis på nedladdningen till det första Supernatural avsnittet. Har väntat på detta ögonblick hela sommarlovet! Om jag inte hade precis gått upp och sovit alldeles för lite inatt så hade jag redan studsats runt huset minst tjugo gånger, nu har jag bara orkat med fem gånger.Idag kommer farfar och farbror hit, så det blir lite socialasaker och tårta idag igen. Måste även plugga, men det är ganska lätta saker. Fysiken tar jag imorron istället med pappa. Sen är det ju match idag igen! Först spelar Liverpool mot några, måste ju hålla koll på dem med. Sen är det Arsenal! !8:30 på canal+sport2. Bolton - Arsenal. Läste att Eboue blev skadad och bars ut på bår i Champions league matchen i onsdags. Men tydligen var det ingen större skada och han ska kunna spela idag igen (hoppas verkligen det stämmer). FABBE!  

En lärorikdag på naturhistoriska.

2008-09-19 @ 15:20:14

Såg precis att BSV vann matchen i ondags, WOHO och GRATTIS!
Cosmonova idag då. Dagen började ganska bra. Jag, Hamrin, Karro, Anna och Johanna lyckades hoppa på fel tunnelbana och åka två stationer åt helvete. Så det blev lite skällning på Anna, men sedan kom vi rätt.

Trots vårat lilla missöde så stod vi utanför cosmonova 10 minuter innan vi egentligen skulle vara där. Fick vänta i 40 minuter på att filmen skulle börja. Underhöll oss då genom att hålla Johanna borta från sofforna.

När man fick gå in till filmen rusade jag och Anna iväg och hamnade enskilt från resten av klassen. Filmen skrämde livet hur oss båda en gång var. Jag blev dock skrämd två gånger eftersom jag blev rädd när Anna ryckte till. Då och då under filmens gång såg man i ögonvrån Karro och Johannas fötter högt uppe i skyn gungandes med till musiken.

Efter filmen var det egentligen lunch. Men jag, Anna och Diana grep tag i varsin "frågeblad" som vi skulle besvara medan vi såg på utställningen. Vi stressade igenom dem och fick sedan sluta efter det, kl. var då strax innan tolv. Så jag och Anna begav oss sedan hem.


Lärde mig två saker idag, det ena var att vissa mediciner kommer från koraller. Det andra var något som Karro lärde mig: det är vid gärdet som alla våldtäkter inträffar, en skedde till och med på morgonen.

Kom och tänka på Karro yttrande om hennes rökning igår. "Jag har rökt i 6 år och jag är inte beroende."

Ali <3 Bali

GRATTIS PAPPA!

2008-09-19 @ 15:18:59

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ÅR!
ÄLSKAR DIG MEST PAPPA!

Cosmonova!

2008-09-19 @ 06:58:42
There she goes again ,the girl I'm in love with.
It's cool we're just friends,
We walk the halls at school, we know it's casual.
It's cool we're just...

Dagen kan aldrig börja bättre. Först vaknar man upp till de först tonerna i Shelf,  sedan fortsätter man morgon genom att lyssna på Just friends på repeat flera gånger.

Idag är det cosmonova som gäller. Ska bli skit kul att åka tillbaka dit, har ingen aning om när man var där sist. Vi ska titta på någon film om koraller och sedan se en utställning.
Ali <3 Bali

Proframdag nummer 1.

2008-09-18 @ 11:57:56

GRATTIS JENNICA!
Kom hem från skolan nyligen. Orkar inte skriva om vad som hände eftersom det var en sån meningslös dag. Kan iaf säga att jag, Johanna, Hamrin och Karro hade ganska roligt när vi skulle sätta ihop våran konstruktion. Sedan roade vi oss med materialet genom att GWL spelade musik med dem och jag försökte ta instrumenten ifrån dem. Blev ganska rörigt nu, men, men.


Så kaxar man med GWL.

Efter det fick hela klassen vandra ner till sjöängen och ta vattenprover. Inte direkt det roligaste som finns att göra, men vi hade nog en av de skönaste programdagarna på skolan. Slutade strax innan elva så jag och Johanna fick stressa för att hinna med bussen.

Ska nu äta lite, dammsuga rummet och plugga kemi. Sen ska jag och mamma kanske iväg och titta på skor. :)

Ali <3 Bali

It's grey!

2008-09-18 @ 07:55:33

Verkar som grått är en populär färg i NVARBEEIJU07.

Snart Champions leauge!

2008-09-17 @ 19:33:48
SNART ÄR DET CHAMPIONS LEAUGE!
Eftersom man fick stå över dagens match så drabbades jag utav extremt dåligt samvete, vilket resulterade i att man skrev klart rättskunskapen, började plugga kemi och började skriva kemilabbrapporten. Tror nästan jag behöver få ledigt från något varje dag. Hur som helst känns det verkligen hur skönt som helst just nu och jag är verkligen stolt över mig själv. Fattar inte att jag kunde ta mig själv i kragen och göra allt detta mitt i veckan!

Imorron är det programdag. Vi börjar kl. 9:00 och slutar kl. 12:00. Jävligt skönt. Det enda vi egentligen ska göra är att planera ett experiment och sedan lägga ner några cd-skivor i en sjö. Sen är det bara åka hem och hoppas att någon vill gå på hockey med mig.

Hur som helst så har jag och Johanna bestämt att vi ska gå på hockey den 25:e.

Finnen försöker just nu övertala mig att åka på språkresa med henne till finland. HAHA, lycka till med det!
Ali <3 Bali

Hamrin, André, Karro

2008-09-17 @ 16:33:07

Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro. Hamrin, André, Karro Hamrin, André, Karro Hamrin, André, Karro


Fick lite klagomål från vissa idag att de nämns alldeles för lite i bloggen. Hoppas nu attde  känner att de inte är bortglömda.

Dagen började bättre än de flesta andra onsdagar brukar börja. Var såklart fortfarande helt utvilad, vilket hade stor betydelse för humöret. Det första man såg och hörde när man klev in på NV avdelningen var Hamrin, vilket gjorde saken ännu bättre. Första lektionen var mattematik och var en helt okej lektion, eftersom jag förstod mer än vad brukar.  

Dagens lunch var spaghetti och köttfärssås, en ganska knepig måltid att äta fint. Efter det hade vi idrott som egentligen var till för att arbeta med grupparbetet. Men det enda som gjorde i våran grupp var att skriva ner alla frågor och börja med loggboken, sedan gick jag och Johanna till centrum och köpte chokladnappar. Hela vägen tillbaka fick man höra klagomål som gällde en själv.

När man kom tillbaka till datasalen blev man påhoppad angående bloggen. Därav blev fick detta inlägg en väldigt speciell inledning.

Sista lektionen var fysik, vilket är egentligen allt som borde sägas. Satt med Karro, Johanna och Anna, eller Anna och GWL. Karro bjöd då in dem i hennes lilla "hobby" som hon och André roade sig med på biologin sist. Får återigen ta och gå igenom almanackan...


Ska nu börja med rättskunskapen. Vet inte ännu om det blir någon match för mig ikväll, hoppas inte det. Men finns det inga spelare måste man ju ställa upp.

Ali <3 Bali

Hittade stödstrumpan!

2008-09-17 @ 10:07:02

Sov underbart gott i natt. Var så fruktansvärt slut igår att jag höll på att somna vid sju, men kämpade och lyckades hålla mig vaken till 20:30 då fotbollen började. Kröp då ner i sängen och kollade på första halvleken, somnade sedan i pausen. Så i natt sov man nästan 12 timmar, fy farao vad skönt!

Hittade även stödstrumpan imorse! Även om den inte är så nödvändig nu.Idag är det en ganska kort dag i skolan, består utav tre lektioner. Efter fysiken gäller det att springa till bussen eftersom man har bråttom hem. Ska hinna hem och dammsuga rummet, börja med rättskunskapen och sedan är det BSV-match, sen är det champions league på tv! Känner fortfarande av vandringen i måndags, snacka om att man inte är vältränad längre. Måste nog börja tjata lite på Maria och Bella igen.  

Har inte så mycket att skriva om nu, ska lyssna några gånger på Just friends. : )

Ali <3 Bali

TRÖTTER!

2008-09-16 @ 19:47:27


Har nu städat rummet, gått igenom hela almanackan, skrubbat handen, fixat pärmen, bokat tid hos min privata frisör, slängt in en tvätt i tvättmaskinen, köpt presenter till pappa och kollat upp biljetter. Har dock inte bokat än eftersom jag inte vet hur många vi kommer bli, får göra det imorron istället.


Ska nu läsa igenom rättskunskapen och göra några enkla anteckningar innan fotbollen börjar. Orkar inte sätta mig ner och ta tag i den ordentligt. Ska göra den imorron och på fredag, vilket betyder att jag troligen inte kommer spela imorron. Har även fortfarande cpont i foten. Är också cptrött, så samma sekund som tvätten är klar kommer jag slänga mig i sängen och sova. Längtar redan till sängen...

Orkar inte skriva mer än så.

Ali <3 Bali

GRATTIS!

2008-09-16 @ 18:36:23
Karro, jag vet att jag är en tönt.


GRATTIS NICK!
En av världens finaste röster.

Tisdag 16 september 2008

2008-09-16 @ 15:40:26

Kom hem från den första riktiga skoldagen denna vecka för ett litet tag sedan.

Dagen började riktigt surt, hade verkligen ingen lust att gå upp imorse eftersom man var slut i precis hela kroppen och sinnet. Hittade inte heller stödstrumpan så istället fick man stressa ut till bussen med en värkande fot. Väl på bussen missade man Johanna totalt, det är verkligen läskigt hur lätt jag har att missa folk på morgonen. Satte mig istället bredvid Sofie och klagade över gårdagen.

Första lektionen var engelska och den lektionen gick mest åt för våran del att prata om fotboll och flumma till en väl känd berättelse. Så om de ska göra en ny version utav sagan om ringen så finner de Frodo och Gandalf i NVBE07, dvs. Karro och mig. Efter det var det rättskunskap, där vi mest gick igenom förra lektionens uppgift.


Matten var faktiskt riktigt rolig. Räknade faktiskt på bra ... för att vara mig. Kom även på ett jätte roligt skämt. Karro kom även med troligen årets diss som gavs till Johanna. Den var verkligen klockren.

Sista lektionen var biologi. Upptäckte då hur dum Annas kompis egentligen är, trots att hon går natur. Lektionen spenderades med Karro som satt och ritade på allt hon kom åt. Dvs. mina, Andrés och hennes händer, mitt sudd och min almanacka. Hur som helst hade vi roligt den lektionen. Slutade dock lite surt eftersom läraren blev sur och gav oss löftet att aldrig mer visa oss en film igen.

Ska nu slänga ihop en spelningslista och städa rummet. Far fyller år på fredag och det måste ju se fint ut när gästerna kommer. Efter det ska man tvätta handen (tack så mycket Karro), gå igenom almanackan (tack igen), och sedan börja med rättskunskapen. Sedan är det Champions league. :)

Ali <3 Bali

Figren på torsdag!

2008-09-15 @ 18:11:28

Det är inte förens nu som jag börjat inse hur trött jag egentligen är. Känner i hela kroppen hur den sjunker igenom föremålet så fort jag sätter mig ner. Men inte blir det någon vila för mig inte. Nej, har ju BSV match idag. : )


Planera om Djurgårds matchen på torsdag höll på att gå i krasch när Karin fick för mycket plugg. Men lyckligtvis lyckades man för en sekund glömma bort Johannas hat mot hockey och frågade henne i samma sekund som man skickade sms kom man på att hon hatar hockey. Som jag sa var det tur för hon ville följa med, hon fick mig även att fråga Karro och Hamrin. Så Karro ska också med nu, Hamrin är dock lite osäker efter hon är äcklig (aik:are). Hur som helst ska man på hockey nu och jag är överlycklig över det. Ska äntligen få se min Figren live! Dessutom kommer det bli skit kul att umgås med sådana underbara människor.
Ali <3 Bali

En Challeäkta vän.

2008-09-15 @ 16:51:14


Vill bara skryta om att den här personen är min vän.

ÄLSKAR DIG SJUKT MYCKET!

Rufus, min räddare i nöden.

2008-09-15 @ 14:47:39

Usch, de här senaste 24 timmarna har verkligen inte varit mitt dygn.

Började redan igår när man satt och tittade på Supernatural. När de äntligen kommit på vart barnen var och vem demonen var så blev det paus, när den pausen nästan närmat sitt slut fick vi strömavbrott. Jag har egentligen inga problem med strömavbrott, utan tycker att de är mysiga. Men det är just själva chocken när allt runt omkring en dör och det är kolsvart som skrämmer mig. Börjar alltid inbilla mig en massa saker. Inte gjorde det saken bättre när Johanna och Karro skicka kedjesms.

Efter nästan en timmes förvirring i mörkret och Dannes lilla lampa på hans nyckelknipa samt radion så kom jag plötsligt på Rufus. Min älskade lille Rufus räddade verkligen livet på mig.

Efter ytterligare någon halvtimme precis innan när jag skulle somna kom all ström tillbaka och tv och skrivbordslampan började plötsligt fungera. Blev då tvungen att stänga lampan vilket gjorde en pigg igen. Vaknade sedan flera gånger under natten eftersom jag hela tiden glömde bort att sätta på sleep på tv:n.


Sedan bar det av till skolan och man hamnade med Karro och Johanna, inte så oväntat. Efter 1,5 mil kan jag helt ärligt säga att jag inte alls är trött och är stolt över våran insats. Förutom de stunderna då vi alla tre verkligen ville stena Martin så var det riktigt roligt. Allra roligast var när vi kom in i våldtäckts skogen och när vi helt plötsligt kom på att vi hade godis. Dagens klockrenaste ögonblick när man såg Karolina råka ut för fallgräss vilket resulterade i en dyngsur sko. Sedan var det ganska kul när treorna drev lite med oss. De valde precis rätt ögonblick.


När man äntligen kom till Farsta strand insåg jag och Johanna att vi missat våran buss precis och att de inte började gå oftare förens timmen efter. Vi gick därför till nästa station och fick vänta där i 15 minuter. När vi satt där sa jag till henne att det inte alls skulle förvåna mig om man lyckades springa in i någon människa där som man aldrig annars träffar. Såklart råkar man ut för det. Först nockar man nästan en kille med väskan, sedan slår man huvudet i taket, hittar ingen knapp att trycka på så busen stannar och känner inte igen killen som sitter bakom. Det var inte förens man klev av bussen som man förstod att det var Kim, och såklart kände han igen mig. Så det blev ett pinsamt hej och sedan en ännu värre konversation. Men vad kan man egentligen vänta sig av en person som är hungrig, känner av hög smärta i fötter och jätte irriterad på sin idrottslärare?


Nu i efterhand är jag bara sur på Martin som inte förvarnade oss om miljön vi skulle vandra i. När man lyssnade på hans genomgång lät det som det var grusväg hela biten, allt som allt var det kanske grus väg 1 km.

Ska nu vila och spela lite sims. Har fotbollsmatch ikväll så det gäller att tagga inför den.

Ali <3 Bali

KUDDKRIG!

2008-09-14 @ 20:42:17
Håller på att packa inför morgondagen, samtidigt som man sjunger med och dansar till den här underbara låten.
Snart är det dags för Supernatural.  

Dagens planering.

2008-09-14 @ 08:45:55

God morgon alla människor!

Sitter just nu och försöker trycka i mig frukost. Fattar inte varför jag aldrig kommer ihåg hur svårt det är att äta frukost inom en timme efter man gått upp. Det känns ungefär som magen vänds ut och in.

Idag är det bara matte, shopping till morgondagen, rättskunskap och Supernatural som gäller. Ska försöka hålla mig borta från sim, men det lär bli svårt. Mina två simar flyttade nämligen ihop igår i en lägenhet ... ifall någon brys sig.


Wohosan!

2008-09-13 @ 20:51:55

En 4 - 0 vinst på bortaplan känns som en hyfsat bra start på säsongen. : )
Skönt att Liverpool vann över Manchester United också.

Resten av dagen gick som sagt åt till matte och sims, precis som jag sa. Dock gick matten mycket sämre andra omgången. Jag hatar verkligen faktorisering.Imorron ska man upp grymt tidigt för att man ska hinna med att räkna, handla och sedan kunna somna direkt efter Supernatural. Vi har nämligen friluftsdag på måndag, ska träffas i skolan tio i åtta. Sedan ska man gå drygt 1,5 mil. Ser verkligen framemot det ...

Ska nu se några roliga Christine avsnitt.

Tack så mycket Aho. : )

Ali <3 Bali

Gooners

2008-09-13 @ 13:12:55

Har nu suttit och räknat matte i drygt två timmar och tio minuter. De dära tio minuterarna är väldigt viktiga. Har räknat ikapp hela veckan innan jag var sjuk och den veckan jag var sjuk och fattade precis allt. Är så stolt över mig själv. Har äntligen lärt mig de dära cp reglerna, konjugat- och kvaderingsreglerna, nu. Har bara faktoriseringen kvar nu innan fotbollen börjar. Arsenal - Blackburn.

Det är ungefär det min lördag kommer gå åt till, matte, fotboll, förhoppningsvis lite rättskunskap och sedan the sims. Orkar inte dra iväg ikväll på något äventyr, inte efter en hel dag med mattematik. Man blir helt snurrig i huvudet av det.Ska ta något och äta nu och vila min hjärna ett litet tag innan man ger sig på faktoriseringen.

Ali <3 Bali

Hemma från Farsta.

2008-09-12 @ 18:34:41

Har märkt att mina inlägg börjar alltid med att "kom precis hem" "Har precis", så tänkte bryta det mönstret med denna inledning som ni nyss läst.

Kom precis hem från Farsta med Rohie (hihi). Fick även träffa Frida, men hon drog hem igen efter ett tag. Hittade inte allt det jag skulle ha i Farsta, det blev spel, puder och ett födelsedagskort till pappa. På vägen hem svängde vi in i Farsta strand för att hämta upp Ellos paketet. Har äntligen fått min efterlängtade mys tröja. Den är helt underbar! Och för en gångs skull ska vi behålla allt v skickat efter.

Sprang runt ett par varv på övervåningen eftersom jag blev så glad över att tröjan var så bra som den var.


Lade nyss på ett kort och helt meningslöst samtal med Karin. Hon sa att hon snart skulle ringa upp igen, men det tror man ju inte på. Väntar just nu på att maten ska bli klar. Är så hungrig.

Ali <3 Bali

Fredag, freedom, cola!

2008-09-12 @ 15:19:18

Kom precis hem från skolan, väntar nu på att Rohie ska höra av sig angående Farsta.

Det var en helt vanlig skoldag idag. Första lektionen spenderades mest genom att skriva av Karros och Johannas anteckningar samtidigt som man messade med André. Lunchen var bra, fram tills Karro ansåg att hon var sänd från gud. Matten var fylld med ansikten från Hamrin. På svenskan satt man bredvid en grymt uttråkad Karro.

Kemin var dagens lätt roligaste lektion, labbade med Johanna, vilket säger allt.  


Nu ringde Rohie så måste kila!

Ali <3 Bali

Offentlig ursäkt.

2008-09-12 @ 08:01:13

Vill be om ursäkt. Charlotte Johanson, förlåt så mycket för igår. Hade verkligen den sämsta och jobbigaste dagen någonsin. Slängdes hela tiden mellan ett rent helvete och en ganska bra dag. Förlåt så mycket gumman.

Man lär sig något nytt varje dag ...

2008-09-11 @ 21:03:19

Fick för ett litet tag sedan reda på att en svensk har skrivit en av mina favorit låtar! Ganska häftigt. Pratar såklart om Andreas Carlssons låt Soledad som är en gammal Westlife klassiker. För övrigt vill jag bara tillägga att jag visste att Andreas skulle gå vidare innan han började sjunga, och han blev min favorit så fort tonerna började flöda ut ur munnen. Haha.Ska snart duscha och sedan kolla på Vem kan slå Fredrik och Filip, måste se vem som vinner.

Idag blev det inget plugg, fast det egentligen var nödvändigt. Aja, det får bli imorron ... förhoppningsvis. Annars blir det en plugghelg igen, och då ska det verkligen pluggas.

Ali <3 Bali

"FAN!"

2008-09-11 @ 20:17:24

Jag bor i ett område där man inte behöver vara orolig att stötta ihop med någon när man kliver utanför huset. Det finns egentligen bara en kille som man inte vill springa in i utan att vara i ordning, resten av grannskapet bryr man sig inte om eftersom det bara består utav gamlingar eller små barn. Men ändå är det sällan jag lämnar huset utan smink.

Därför är det så typiskt att när man för en gångs skull inte bryr sig, utan går ut på en promenad är helt uppe i sina egna tankar helt plötsligt stannar upp för att man ungefär 30 meter framför en ser ett gäng på 5 killar komma joggandes emot en. Första tanken var "FAN!". Har inte sett ett lag jogga runt den dära jävla sjön som ligger vid mig sedan tidigt i våras. Inte kändes det bättre när man går förbi dem upptäcker att det är ett lag på typ 18-åringar och uppåt. Så fort man passerat dem ökade man takten och bad att man skulle hinna in på min väg innan man mötte nästan gäng, men efter några steg till kom nästa gäng.


Man lär sig något nytt varje dag. Idag lärde jag mig att från och med nu ska jag stanna inne mellan 19:00-22:00 på vardagar.

Ali <3 Bali

Kommer få se min älskade Figren.

2008-09-11 @ 19:23:24

Men tanke på det senaste inlägget kan man lugnt säga att den längsta  verkar vara en av de roligaste. Som Karro sa tidigare idag, "dagen går fort fast det är den längsta dagen.", med andra ord måste vi ha jävligt kul på torsdagar.

Såg precis att en av de äckligaste filmerna jag någonsin sett går på tv ikväll, Flight of the phoenix. Såg den när jag var liten. Vågade bara se fram tills doktorn dog, sedan blev jag så rädd att jag få rysningar varje gång jag tänker på den. Ska kanske försöka övervinna en av mina rädslor här i livet och se den filmen ikväll.Idag är det verkligen en bra dag. Om en vecka kommer det första avsnitten av Supernatural gå i USA. Vilket betyder att man kommer få se bröderna Winchester i nya äventyr igen. Har längtat som jag vet inte vad!

Dessutom är det en vecka kvar till jag och Karin ska på hockey. Djurgården - Luleå. Och jag ska äntligen få se min lilla Figren. : ) Min blivande man enligt Anna. LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR! Nästa vecka kommer vara superduper bra på en massa olika sätt.

Har nästan ingen skolvecka heller, på måndagen är det friluftsdag och på torsdag och fredag programdag.

"Utan makt är vi maktlösa, jaha ..."

2008-09-11 @ 18:14:57

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, var tvungen att berätta en massa händelser som skett under dagen för familjen.

Dagen började hur hemskt som helst, var på det sämsta humöret jag varit på jag vet inte hur länge. Lyckades under tiden såra Challe, förlåt så mycket gumman! Trots att både jag och Karro var på sämst humör så var vi riktigt ambitiösa både på rättkunskapen och biologin, dvs. de första lektionerna. Vi hade sedan lunch och åt väldigt lite eftersom jag, smartskallen, hade fått snilleblixten att vi faktiskt skulle kunna hinna på dagens längre rast att ta den dära efterlängtade pizzan. Efter "lunchen" var det engelska. Jag och Anna hade hur som kul helst, ända tills vi skulle genomföra själva uppgiften, då vi insåg att vi uppfattat den helt fel och förlorade stort mot Charlotte och Henric. Satt dessutom och messade med någon utav Karin nya kompisar i hennes klass. Hoppas iaf att det var någon annan, annars har den tjejen blivit alldeles för kaxig.

På rasten gick sedan jag, Karro, Johanna och Hamrin till centrum, på vägen fick vi sällskap utav Namtal. Johanna och Karro tog varsin hamburgare meny och jag och Hamrin tog varsin pizza, vilket vi ångrade så fort vi fick dem. De var stora och riktigt äcklande. Vi försökte sedan tvinga i Henric, Natta och Alex de sista halvorna av våra pizzor, men ingen ville ha. På vägen ut mötte vi Micke Nord, lite halvpinsamt.

På vägen tillbaka till skolan kom jag och Hamrin på att Johanna är den misshandlade undernärda jugoslaven medan vi två och Mengmei är de tjocka guvernör tyskarna.


Eftersom det skulle vara brandövning idag så förväntade vi alla att den skulle ske under samhälle eftersom det endast var individuella valet kvar efter den. Så hela lektionen gick egentligen åt att läsa kapitel 9 i böckerna, knäpptyst i klassrummet så alla satt och spände sig inför larmet. Hamrin läste de första sidorna högt för mig, varav rubriken kommer ifrån. Hon läste om makt och mitt upp i det så fällde hon en egen kommentar.

Under lektionen fick vi en liten rast och det var den enda gången som snilleblixten från igår dök upp.

Efter rasten dök våran kära lärare L-O upp som samtalsämne och det verkar som vi äntligen kommer få resultat efter våran väl länge kämpade kamp mot honom och rektorn.


Sista lektionen var Körkortsteori. Lyckades såra Challe åter igen och så mycket om ursäkt. Gubben babblade på och ingen överhuvudtaget lyssnade på honom. Karro och jag satt och planerade våran framtid tillsammans. När vi fyller 21 ska vi skaffa en lastbil tillsammans som Johanna inte kommer få åka i.  

Efter lektionen fick vi göra syntestet och det var hur läskigt som helst. Blev så lättad när man hörde att Karro tyckte exakt likadant som mig, med andra ord jag har inte dålig syn.

Tack Challe och Oskar, för att ni finns och har körkortsteori med mig!

Skulle egentligen ha åkt till Farsta med Rohie idag, men eftersom min skoldag drog ut på tiden så tar vi det imorron istället.

Oj, nu blev det ett långt inlägg. Undra om någon ens orkade läsa igenom det.

På lördag! :)

2008-09-11 @ 06:56:40

Hemma igen!

2008-09-10 @ 22:47:04

Är helt slut i kroppen, på ett bra sätt. En av de skönaste känslorna som finns. Man känner verkligen i hela kroppen hur man tagit ut sig själv och mår så jävla bra av det, fast det känns som axlarna håller på att falla av pga. överansträngning. Nog talat om det nu. Matchen gick väl bra, den slutade 1-1 och vi släppte in ett mål i slutet, eller det var nog fem minuter kvar.

Det är så mycket roligare att spela med BSV än skollaget. Vet direkt inte om man har någon talan efter endast en träning där, men så som det känns nu så är det så det ligget till. För er som anser att jag svamlar mer än vanligtvis just nu så kan jag säga att det är endorfinerna. Börjar oturligt nog oroa mig över mitt lår. Har haft en liten känning från måndags träningen som påminde om den som jag hade innan cupen förra året, dessutom högg det till lite lätt under uppvärmningen idag.  Ska kanske gå till skolsystern igen, men hon kommer troligen skicka mig vidare, som förra gången.


Kan för övrigt meddela Karro, Johanna och de övriga som blev uppjagade utav "jordens undergång". Redan när vi började babbla om det så var det passé, experimentet hade tydligen redan påbörjats vid nio tiden. Så vi oroade oss alldeles i onödan. Det allra bästa var väl ändå att vi slapp spendera våra sista minuterar i skolan... med Johanna.

Ska nu kolla på Spaniens VM-kval, FABBE!

God natt på er alla, och sov gott!

Match snart.

2008-09-10 @ 19:21:27

Håller just nu på att göra mig i ordning inför matchen, packar väskan, tvättar bort sminket och så. Samtidigt så rullar Christine på tv:n i bakgrunden. Ja, det blev BSV-match för mig ikväll, JIPPIE! Lite tråkigt att man missar Sverige matchen, men, men sånt skit får man ta.Kom precis på att jag två dagar i rad nu har fått komplimanger om samma sak. Finns nästan inget som kan göra en gladare än en liten komplimang. Har ingen aning om varför jag nämner det här, kanske ett sätt att säga tack ytterligare en gång. Nej, ska väl återgå till mitt nu igen så man inte blir stressade ytterligare en gång dag.

Ali <3 Bali

Jordens undergång?

2008-09-10 @ 16:42:35

Kom hem från skolan för några minuter sedan.

En skoldag som inte var så bra tack vare Johanna som under på mattelektionen kläckte ur sig att jorden kunde gå under idag. Tydligen ska de genomföra något experiment i Österrike, eller någon annanstans. Det ska tydligen försöka återskapa en mini Big bang, och det var/är 25% risk att jorden kommer gå under idag. Sedan nämnde André att det var 5000 forskare som trodde att världen skulle gå under. Vilket inte gjorde saken bättre, Karro flippade ur totalt och var hur nojig som helst över den vetskapen. Det blev ännu värre för mig när en geting flög in i klassrummet mitt under mattegenomgången och sedan attackerade oss längst bak i klassrummet.

Lunchen flöt på som vanligt, och efter den hade vi idrottsteori. Vi gick igenom saker inför friluftsdagen på måndag. Jag blev utsedd att ta anteckningar åt mig själv och fyra andra små tjejer, men istället tog Hamrin hand om den saken... och hon antecknade, allt förutom det som skulle antecknas.


Efter idrotten hade vi en 30 minuters lång rast och sedan fysik. Under den rasten skrev jag och Johanna ut våran kemilabbrapport. Sedan fick Hamrin, Karro och Johanna en snilleblixt. Vilket resulterade i att Hamrin hoppade runt i skolan och skrek som en misshandlad bögkyckling och man blev iväg tvingad till pingisrummet.

Fysiken var riktigt tråkig, om man pratar om lektionen och dess innehåll. Satt bredvid Johanna och Karro som hade jätte roligt och flög emellan en massa olika ämnen. Det var allt ifrån L-O till jordens undergång, de sista tio minuterna av lektionen förvandlades de t.o.m. till  teletubbies.

Vägen hem i bussen var lång och tråkig, har vant mig med Johanna som sällskap. Satt och lyssnade på gamla Jonas Brothers låtar, greps av en slags nostalgi attack. Tankarna flög sedan iväg och till slut tänkte jag på jordens undergång. Kom då på en riktigt hemskt sak, om jorden verkligen går under idag så fick jag inte se Challe en sista gång. Ser henne nästan varje dag i skolan, men idag gjorde jag inte. Blev riktigt ledsen när jag började tänka på det.

Väntar nu på maten och ska sedan försöka ta reda på om det är någon BSV-match idag.

Ali <3 Bali

9 september.

2008-09-09 @ 17:22:56

Kom precis hem från dagens skoldag.

En skoldag som man fick klara sig utan Johanna, eftersom hon var sjuk idag. Krya på dig. Mengmei var iaf i skolan. Sjuk, men vill och hur förväntansfull inför dagens kunskaper som skulle läras. Dagen började med engelska, som var rätt så okej för att vara en engelska lektion. Fick dock en massa i läxa, usch. Sedan hade vi rättskunskap, som var ganska rolig. Efter det var det lunch, tisdag idag vilket betydde fisk. Jag, Hamrin och Karro gick då till centrum och köpte en kladdkaka, kom försent till matten och fick en utskällning utav av Lisa. Resten av mattelektionen gick åt till våran framtida pengainflöde, eller hur man nu ska förklara det. Sista lektionen var biologi, som var ganska okej, men lång.


Sedan åkte jag, Anna och Karro till Södertörnstingsrätt för att hämta ut varsin dom till Offentlighetsprincipuppgiften. Var ett riktigt äventyr! På vägen dit lekte vi en inte så uppskattad lek, eller den hade varit mer uppskattad om jag känt igen flera av låtarna.

Ska säga att det var riktigt intressant att se vilka domar folk hade blivit fällda för. Fick sedan vänta på Karros tåg, och vinka av henne innan det var dags för mitt och Annas nästa äventyr, att hitta från Flemingbergsperrong till Huddinge sjukhus. Tog oss kanske tjugo minuter, men vi kom iaf hem levande... iaf jag, har inte hört något från Anna än.

Väntar nu på mat och sedan är det ännu mer plugg som väntar. Sen ikväll är det Supernatural igen!

Ali <3 Bali

Lite senare.

2008-09-08 @ 21:25:54

Usch, är jätte trött. Ska bara se klart Psych avsnittet och packa ner allt i rätt väska och sedan ska jag sova. Ska försöka sova riktigt länge, väl och skönt inatt. Har en liten kort, kort sovmorgon imorron så det gör ju att man får sova lite längre.

Tyvärr så blev det ingen rättkunskap, hade glömt uppgiften i skolan. Får börja med den imorron, eller på torsdag.

Nej, ska väl sluta babbla nu och återgå till mitt.

Ali <3 Bali

19:56

2008-09-08 @ 19:56:31

Har precis fått reda på att min älskade och absoluta favorit Mengmei är sjuk! Usch och fy, krya på dig gumman! Tycker så synd om dig. Knarka halstabletter och drick äckel te så lär du bli frisk snart, hoppas jag.

Ska nu plugga en massa biologi och rättskunskap samtidigt som Kristallen står på i bakgrunden. GO SETTMAN!Längtar tills I ditt ansikte börjar. Det är verkligen få komiker som kan få en att skratta lika mycket och innerligt som Magnus Betnér. Har alltid gillat honom, hans vulgära humor är så rolig.

Usch, blä och fy!

2008-09-08 @ 17:41:34

Usch, jag är så trött. Har ingen som helst näring ta ifrån någonstans i kroppen.

Dagen började ganska segt, var riktigt trött när svenskan drog igång, men den var inte så ansträngande. Efter det skulle vi ha en mänk, men eftersom L-O aldrig kom så slog jag, Hamrin, Andreas, Natta, Mickis, Diana och Carro oss ner på golvet och började en lång varig konversation.

Sedan hade vi kemi, där man blev bombarderad av sms från en massa olika personer. Efter den hade vi lunch, sprang sedan runt med Karro i skolan lite grann. Fysiken var riktigt hemsk, och blev tillsagd av L-O hela två gånger att vara tyst. Jag var den lugnaste av dem jag satt vid, men ändå fick man skiten. Fattade faktiskt otroligt nog lite grann av det han gick igenom. Sedan var det samhälle, som faktiskt är en riktigt okej lektion. Satt längst bak, som vanligt, med Karro och hackade på Hamrin och Johanna.


Efter samhällslektionen kom Maria och vi begav oss till omklädningsrummen. Men ångrade oss sedan och gick och stod vi matsalstrappan istället.

Träningen var verkligen bajs. För det första så hade man som sagt ingen ork, hade dessutom ont i huvudet. Vi var bara fyra personer, och jag suger verkligen på fotboll nu för tiden. Träningen var alldeles för seriös också.  IV-klassen gjorde inte heller saken bättre. De hade var där när vi kom och spelade lite boll. Men när vi skulle börja så drog alla utom tre stycken som var kvar. Efter ett tag satte de sig bara ner, vridna åt vårat håll. De var till och med mindre diskreta än mig och Maria, och vi gjorde nog total bort oss innan träningen drog igång.

Ska nu äta och sedan ägna resten av kvällen åt Rättskunskap, biologi och Christine.

Kim hälsar!

Björkängshallen

2008-09-08 @ 06:49:34


Alla har vi en tillflyktszon, en plats dit man flyr när allt blir för jobbigt.

En plats som man håller djupt inom sig, en plats där bara ren lycka existerar.

Min har och kommer alltid att vara bredvid rinken.

SUPERNATURAL is back!

2008-09-07 @ 21:34:41


Har precis sett klart på hockeyn. Jävligt skönt att vinna över de dära finnarna. De kan ju ingenting om hockey. Såg inte mycket av matchen, men ändå greps man av den dära typiska Sverige - Finland känsla.


Väntar nu på det underbara ögonblicket man väntat på riktigt länge. Tror alla vet vid det här laget vad jag pratar om, men kan inte nämna det för många gånger. Supernatural börjar på femman kl. 21:55 idag. VILKEN UNDERBAR DAG! Ord kan inte beskriva glädjen man känner! Är dock lite bekymrad över att det idag kommer vara ett ganska obehagligt avsnitt. Men nästa avsnitt är iaf hur gulligt som helst!

Nej, ska väl göra mig i ordning för sängen nu. Kommer sova så gott inatt. : )

Ali <3 Bali

Supernatural kväll!

2008-09-07 @ 16:48:00

Engelskan går sakta men säkert framåt. Har snart bara jämförningen kvar.

Den här dagen har varit så jävla sjukt. Till och börja med så var ju natten ... finns inga ord för den och var som skedde. Sedan fortsatte det lite grann på morgonen. Har nu i två timmar haft en sms konversation med Oskar, och helt ärligt har jag ingen som helst aning om vad vi pratat om.

Lade nyss på efter ett telefonsamtal med Franci som greps av världens skratt attack, har aldrig hört henne skratta så mycket. Trodde inte ens en människa kunde skratta så mycket. Fick då hedersutmärkelsen som hennes solstråle på en söndag och kommer tydligen bli uppringd varje söndag av henne nu.


Nej, ska väl försöka göra ett ryck med engelskan nu igen så man hinner med dagens planering.

Ali <3 Bali

Salmonella kvällen

2008-09-07 @ 15:07:51

Har precis kommit hem ifrån Karin. Kan berätta att det var riktigt givande, inom loppet av 24 timmar hade hon skaffat en "man" till mig, vilket var samma kille som hon hade haft på g inom samma dygn.

Men man ska väl ta allt från början.

Det började med att vi ville bryta våran tradition och äta köttbullar och makaroner varenda gång vi ses. Så istället blev det kycklingfilé och pommes. Vilket vi lyckades jävligt bra med, och inte bara för att vara oss. Vi åt så mycket att vi blev helt utslagna och låg däckade i soffan medan matchen rullade på. En match som vi aldrig kom in, vilket var tur. För jag hade troligen inte varit rolig att umgås med resten av kvällen i så fall. Karin, jag lovar dig, jag ska göra i min makt för att du aldrig ska få se mig i det tillståndet.

Som vanligt så babblade jag på om allt mellan himmel och jord under matchens gång och Karin fick lida genom att lyssna. Efter ett tag började tröttheten ändras och vi satte oss en stund vid datorn där Karin visade om inte världens gulligaste så en av världens gulligaste video. Efter det kommer jag inte riktigt ihåg vad som skedde, men när matchen var slut beslöt vi oss för att ta en sväng till Trångsund Centrum för ett ärende, ett ärende som inte gick att genomföra pga. vissa brister. Eftersom vi missat bussen med fem minuter och den inte skulle komma förens om en halvtimme senare började vi gå hem till henne igen. Var en riktigt mysig promenad.Det var sjukt gott!

När vi kom igen så började iaf min trötthet ta över. Trodde nästan jag nått den värsta graden, men nu i efterhand inser jag att det finns nog ännu värre stadium för mig. Vi beslöt oss för att gå ut och spionera, eller Karin ville erkänna det. Enligt henne skulle vi bara gå ut och ta reda på vart en viss kille bodde, men vi alla vet att det var spionering. Jag tror det var när jag kom hem från det som jag bröt mitt löfte jag gav mig själv. Karin började bli så trött och tråkig så jag fick ta till drastiska metoder, dvs. hennes mobil. Spelade också in två covers som kommer slå så att man blir mörkrädd. Men vet inte riktigt om jag verkligen ska släppa dem.

Helt ärligt kommer jag knappt ihåg resten av kvällen, eller såklart jag gör det. Men det finns egentligen inget mer vettigt att berätta. Det enda som är värt att nämna är att det blev en hel del skratta till och med mycket för att vara mig och Karin.


Den här dagen starta iaf bra. Vi ringde och väckte Anna och Charlotte. Vilka sjusovare. Efter det blev det lite tv och sedan plugg. Karin satt med sin jävla matte och jag gjorde rättskunskap, engelska och körkortsteorin.

Sitter som sagt hemma nu, messar med lite människor fortfarande. Ska snart skriva klart engelskan.

IDAG BÖRJAR SUPERNATURAL!

Ali <3 Bali

Supernatural

2008-09-06 @ 17:24:25

Imorron är det söndag. Söndag den 7 september, vilket betyder att Supernatural börjar gå på femman. Hur jävla underbart som helst! Ord kan verkligen, verkligen, inte förklara hur bra den serien. För er som lyckats missa den stora nyheten, vilket borde vara helt omöjligt så kan jag meddela att det kommer gå på söndagar kl. 21:55.


 

Ett annat datum som är ännu viktigare är den 18 september. Då kommer säsong fyra börja igen, vilket betyder att fredagar kommer bli veckans absoluta favorit dag, och inte pga. det är fredag och helg. Har väntat hela sommarlovet på den dagen. Har framförallt höga förväntningar på avsnitt två. Titeln på det avsnitten är nämligen, Are You There, God? It's Me... Dean Winchester. Så gulligt! Ser mig verkligen bilden framför mig när han ber till gud. Skulle inte förvåna mig om jag började gråta. Nu skämmer jag nästan ut mig själv. Jag längtar, längtar, längtar, längtar. Shit, dags att åka till Mogo.

Ali <3 Bali

The old Christine

2008-09-06 @ 16:31:29

Håller just nu på att packa samtidigt som man kollar på hockeyn. Det blev inte mycket plugg alls idag, får ta all den skit imorron. Ska iväg till Karin om någon timme eller så där man ska äta, sova och titta på fotboll. Jag vet, jag är en sportnörd. Förhoppningsvis och tanken är att det ska bli plugg hos Karin, men med tanke på hur det brukar vara när vi två ska plugga och eftersom det kommer bli sent så tvivlar jag på att det kommer bli något. Men man får väl se.

Börjar bli riktigt hungrig nu så ska väl ta något lätt att äta.Annars har dagen mest gått åt till att titta på Christine. Älskar Matthew, han är så sjukt roligt. Allra roligaste var han när han tagit gradvidets test. Skrattade så mycket så jag slog i bakhuvudet i stolen, inte lika roligt som han. Har också fått en liten förälskelse i Ritchies lärare, Mr. Harris.

Kan knappt bärga mig till säsong fyra kommer ut.

Ska väl återgå till packandet nu.

Kim hälsar!

HUMOR!

2008-09-05 @ 17:30:02
Satt och sökte lite på youtube, när jag fann dessa sjukt roliga videor. Har sett dem säkert 15 gånger och garvar lika mycket varenda gång. Skrattar man inte åt detta, har man ingen humor alls.

Ännu mer Christine

2008-09-05 @ 16:24:00


Har börjar titta på andra säsongen av Christine. Det är verkligen sjukt kul.

Matthew är så rolig, och Ritchie är så söt.

"Det är bara män ute och går nu"

2008-09-05 @ 11:26:38

Känns verkligen som en lång, skön och mysig lördag. Dagen började dock inte så bra. Vaknade först vid halv nio och somnade sedan om, vaknade igen två timmar senare och det första man gjorde var att ge sig själv en ordentlig snyting.


Kvällen igår då, vart ska man börja någonstans? Kan väl försöka sammanfatta den kort genom att säga att den var sjukt kul. Måste, måste, måste verkligen göras om!

Började med att man mötte upp Anna i skogås, pratade lite med Karin innan det om lite viktiga saker. Challe, skulle komma senare eftersom hennes träning slutat senare än beräknat. När vi väl kom in till centralen satt Johanna och väntade, hon hade lyckats tagit ett tidigare tåg. Vi styrde stegen mot Hötorget där alla förutom Anna fick en utskällning av Karro. Sedan gick vi och köpte biljetter, filmen var Get smart. Efter det svängde vi in på McDonalds, vilket var gårdagens middag. Karro bröt nästan ihop eftersom hennes hamburgare inte var klar när hon beställdes och tvingades sedan vänta allt för länge på den. Under tiden roade hon sig lite med sin leksak, men intresset för den försvann ganska fort. Det blev en massa flumm på McDonalds och personalen försökte flera gånger bli av med oss på ett finare sätt, men lyckades inte.

När Charlotte sedan kom stannade vi inte länge utan, och Anna fick inte slänga sin bricka eftersom en av städarna hoppade på henne och nästan puttade henne ut ur restaurangen (?). Sedan blev det lite lek på Hörtoget, folk måste trott vi var galna.


Efter leken, toalettbesök och handling av godis så satt man inne på biografen. Filmen var jätte roligt, men det allra roligaste var nog att höra vad och hur alla andra garvade åt skämten.

Hittade även de två bästa människorna att gå på bio med, Karro och Johanna. Satt emellan de, kommer aldrig, aldrig, aldrig glömma Karros skrattattack hon fick mitt under filmen. Själv hade man nästan lust att pausa filmen och lägga sig ner på golvet och garva åt henne. När hon äntligen lugnat ner sig var det dags för Johannas anfall. Jävlar vilken humor den tjejen har, så dålig, så pinsam, med andra ord ... vi har exakt likadan humor.

Någonstans därefter fick man även höra Anna skratta när alla andra slutat.


Som jag sa tidigare så var det sjukt kul, och måste verkligen göras om.

Tack för en underbart, mysig och rolig kväll flickor. Tack även Charlottes pappa för skjutsen hem.

Ali <3 Bali

Första & sista skoldagen denna vecka.

2008-09-04 @ 17:10:49

Hemma igen från första skoldagen denna vecka, och den sista. Känns faktiskt riktigt bra.

Den började väl lite sådär halv segt, hade rättkunskap som var varken rolig eller tråkig. Efter det fick man sms från Karin som gjorde en riktigt sur och besviken. Hon skrev att hon inte hade titta på videon som jag skickade till henne igår, DEN JÄVLEN! Sa att det var okej, om hon såg den innan jag slutade skolan, har inte tagit reda på om hon gjort det eller inte.

Sedan hade vi biologi. Den lektionen var verkligen seg, lång och tråkig. Satt med Anna, och försökte få lite sympati efter Karins beteende men icke sa nicke. Hon stod på Karins sida, vilket ledde till att jag sade upp våran vänskap. Efter biologin var det mat, världen äckligaste mat någonsin. Åt nästan inget, så hunger satt kavr när engelskan rullade igång. Satt ute på den lektionen med Karro & Hamrin, vi gjorde upp planer för våran succé serie. Hade riktigt skojjigt med de två flickorna. Sedan satte vi oss vid Andreas och fick höra en hel del saker man aldrig trodde han skulle säga.


Efter det var det dags för våran veckliga utflykt till centrum. Denna gång fick även Charlotte & Anna följa med. På vägen dit bildades en hatpakt mot Karin, eftersom hon helt plötsligt blivit sjuk och kunde inte gå på bio med Anna ikväll. Efter besöket i centrum blev alla deprimerade eftersom det inte fanns någon kladdkaka kvar!!! (!) Jag, Johanna och Karro gick istället runt i varenda affär för att hitta något annat, men inget kunde ersätta kladdkakan.

På vägen tillbaka till skolan bestämde vi alla att vi ska äta ute och gå på bio ikväll. Mysigt, mysigt. Sedan var det samhälle där man mest satt och lyssnade på alla andras åsikter. Efter det var det dags för den första körkortsteorin lektionen. Och ännu bättre, lektion med Challe och min homie Oskar igen! Allt var precis som vanligt igen och man kände glädje. Vet inte riktigt vilket intryck Karro & Carro av dem.

På vägen till bussen med Karro som sällskap mötte vi Sinem och bjöd även med henne ikväll. Hoppas hon kan komma.


Har verkligen saknat klassen och de underbara människorna i den, vilket troligen märks på det långa inlägget.

Ska nu försöka se om man kan plugga lite eller göra någon nytta på något sätt innan man ska iväg igen.

Ali <3 Bali

Fredag!

2008-09-04 @ 07:04:25

Av alla dagar man kan börja skola igen efter sjukdom så väljer man den tidigaste och längsta. Bara för man lovat Karolina den underbara och Anna. Vill ju verkligen vara hennes sunrise. Är iaf relativt pigg, vilket betyder att tröttheten brukar komma senare idag eller imorron.

Idag känns det verkligen som fredag, vilket det egentligen är för att alla elever på Östra, eftersom vi har studiedag imorron. JIPPIE! Hela den dagen kommer verkligen gå åt till studier. Usch,  usch.Sitter just nu och äter frukost samtidigt som man njuter av Brian McFadden liveframträdande av Twisted som jag la in i det tidigare inlägget. Hans röst, det finns verkligen inga ord för den. Skulle itne förvåna mig om han egentligen kom från en helt annan dimension, som mycket mer utvecklad på alla sätt än våran, eller något liknande.
Aja, ska väl återvända till verkligheten nu.
Ali <3 Bali

Mållös.

2008-09-03 @ 22:24:01

Kan inte hjälpa det, älskar verkligen den här låten.
Och det finns inga ord för hans röst!

Pinsamt, pinsamt.

2008-09-03 @ 19:55:37

Kom på för en halvtimme sedan ungefär att Idol skulle börja idag. Kände även suget efter att röra på mig, benen bara sparkade av överenergi. Så beslöt mig för att ta en snabb promenad och slå två flugor i en smäll och ta en snabb sväng förbi mormor och morfar för att hämta Dannes iPod som jag glömde där sist jag var där.

Men när man kom ut till stora vägen så blev det genast lite pinsamt eftersom man mötte Sanna som var på väg till matchen. Kändes rätt så löjligt, man är för sjuk för att spela, men gå ut och gå kan man. Blev iaf lite bättre när man hörde att de nu fått ihop sju spelare åtminstone. Måste bara säga att jag beundrar henne lite grann. Vilken inställning hon har, hela tiden så positiv och glad. Hur som helst önskade man lycka till och fortsatte promenaden. Mötte sedan mormor som skulle skjutsa hem Majan, så fick anstränga handen/armen lite grann och vinka.

Nu är man hemma igen och väntar på att Idol ska dra igång igen. Egentligen har jag ingen aning om varför man kollar på den skiten. Visste inte det heller förra året, eftersom man inte längre gillade det. Det har liksom tappat allt, tror också att bytet av juryn kommer göra det ännu sämre. Men det är ju bara att se.

Fick inte heller mycket gjort på rättkunskapen. Orkade bara läsa 1½ sida och kunde knappt hälften av frågorna. Får hoppas på att Mingis vill vara så gullig och dela med sig av hennes svar imorron.

LYCKA TILL BSV!

Tack så mycket Mengmei.

2008-09-03 @ 19:02:50

Greps av världens panik när jag började prata med MENGMEI för ett tag sedan. Satt och hade precis sett klart på första säsongen utav Christine när den dära lilla flickan började skriva på msn. Blev såklart tvungen att fråga om skolan och om jag missat mycket. Kan säga att innan hon ens berättat hälften av allt vi fått i läxa så hade jag redan börjat skriva min kemilabbrapport och hunnit till materialet. Greps verkligen av en mega panik/ångest och slängde mig på alla böcker som jag råkade ha hemma.

Nu har jag dock lugnat ner mig en aningen men hoppar ändå mellan panik och känslan av att jag inte kan göra mer än vad som redan gjorts. De flesta böckerna är i skolan, så finns inte mycket att göra.

Kommer verkligen ihåg hur väl som helst att rektorn mr. Stefan sa att "läxa" är ett uttryck vi sällan använder på Östra. Jo, men tjena. Hör man inte det ordet på en lektion så får man en chock.  


Just det kom precis på att man skulle få tag på miss Markstedt och fråga om uppståndelsen som utspelade sig utanför hennes skola idag. Det var på vägen hem från gullmars, dit jag och far åkte för att fixa busskortet idag, som man åkte förbi hennes skola och fick syn på två polisbilar.

Nej, ska väl försöka få tag på henne och samtidigt återvända till de lilla pluggandet man kan göra.

Ali <3 Bali

The new adventures of old Christine

2008-09-03 @ 15:33:40


Det blev varken mattematik eller kemi, det blev som jag trodde en massa Christine avsnitt. Fan var kul den serien är. Nästan i samma klass som Psych. Dessutom mycket lärorikt, nu vet jag varför män gillar sport och krig. Matthew är klart den skönaste av dem alla!

Det här kom precis lagom, om jag har tur kommer jag kunna se klart alla tre säsonger innan söndag och sedan är det Supernatural som gäller för hela slanten! Åh, vad jag längtat efter den dagen.

Usch, blä och fy!

2008-09-03 @ 13:09:51

Jävla skit.

Gick imorse så jag hade gott om tid att göra mig iordning för att gå till skolan. Kände mig hur frisk som helst igår, allt var som bortblåst. Ingen hals om krånglade, ingen huvudvärk, ingenting! Men så imorse, när man precis hade gjort iordning så spred sig en värme över hela mig som fick det att kännas som man befann sig mitt inuti en vulkan. Inte för att jag någonsin befunnit mig inuti i en, de närmaste man någonsin kommit är väl när man satt i aulan och såg på den dära filmen på Scortum. Snacka om att det kan misstolkas om man vet vad scortum betyder. Misstänkte direkt att man hade feber och mycket riktigt stämde det. Så inte blev det någon skola idag heller.

Nu sitter man här några timmar senare och mår hur bra som helst och det känns nästan löjligt att man är hemma. Hur som helst så ska man till skolan imorgon, något som jag varit inställd på sedan söndags när det bröt ut. Har ju lovat Karolina den underbara det. Får inte vara sjuk eller borta en endaste torsdag eftermiddag på hela höstterminen.


Ska nu ägna mig åt lite skolarbete, usch. Ska nog försöka göra min labbrapport och sen lite matte, om jag orkar. Eller så blir det en massa The new adventures of old Christine avsnitt. Aja, får se hur det blir.

Kim hälsar!

Chandler Bing

2008-09-02 @ 20:15:21

Jag älskar honom! Så klockren! Så blåbärsmos!

ROBIN FIGREN till Djurgården!

2008-09-01 @ 22:22:48

Är jätte trött och ska alldeles snart gå och lägga mig. Men är tvungen att skriva några rader om det som jag nyss fick reda på, vilket var det enda under hela dagen som fick en att le. Saknar de underbara människorna i klassen.

Mamma och pappa var på DIF - ÖSK matchen. Innan matchen startade hade Djurgårdens hockeylag presenterats, de hade tydligen stått uppställda på planen med sina tröjor. Och mamma berättade hur glatt som helst att Robin Figren hade stått där mitt på planen med en Djurgården tröja på sig. Min lilla älskling ska börja spela i Djurgården. Nu måste man ju börja titta på elitseriehockey igen!


Haha, ja Karin, det var den FIgren. Det namnet som förändrat hela mitt liv.

Kommer så väl ihåg hans interjuv i J-VM förra året.
"Folk har sagt att vi inte är den bästa årskullen"
"Vilka?"
"... folk."

Nu ska man sova. Drömma sött och förhoppningsvis sova lika gott som man gjorde inatt.

God natt på er alla!