Det är fortfarande kvar ...

2008-09-21 @ 11:00:33

Min svullnad och blåmärke är fortfarande kvar på knogen, nu har det till och med nått grannen.

Var jätte trött igår, men tvingade mig själv att vara uppe ett bra tag till. Halv elva kröp jag ner i sängen och attackerades då av sms. Vid tjugo i tolv hade som gått som somnat, hade fått ligga där helt ostört i två sekunder till hade jag somnat. Men nej då, visst ska man aldrig få somna tidigt på en sådan kväll.

Något inträffade som fick mig att springa upp till pappa och prata med honom en stund, inom loppet av tio minuter hade jag lagt mig ner igen för att somna. Då inträffade något som fick det att kännas som varenda muskel hade ett hjärta var som försökte banka sig ut ur dem. Blev så jävla rädd att jag blev tvungen att ringa Karin samtidigt  som man utforskade mobilen.
En timme senare la vi eftersom Karin höll på att somna, själv hade jag blivit pigg som fan och fortsatte då kolla på filmen som jag halvkollat på hela tiden. Somnade efter kanske en halvtimme.

Natten som jag trodde sedan skulle bestå utav en massa läskiga mardrömmar bestod mest utav en Anna som inte var sig själv.


Idag är det fysik, fotboll/kemi och fysik som gäller. I den ordningen också. Idag är det Manchester United - Chelsea, en riktigt toppen match.  

Vill tacka Karin för igår, hade lugnat ner mig oerhört mycket efter vårat lilla samtal. Tvingade sedan mig själv att inte tänka på det. Tack så mycket, du är underbar.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback