Idolfinalen redan klar!

2009-09-30 @ 21:42:10
Om ingenting helt oväntat inträffar så vet alla att Idolfinalen kommer stå mellan Erik, Tove och Erika. Calle kommer kanske kunna komma fyra, om man vågar släppa taget lite grann.
Sitter just nu och väntar på att omröstningen ska presenteras, om jag ska vara helt ärligt så vänntar jag nog på något helt annat.
Har haft en hur mysig dag som helst idag, en massa, massa Merlin hela dagen. Fattar inte hur jag kunde ha glömt bort hur bra den serien är. Längtar mer till söndagarna nu än till fredagarna, okej där överdrev jag en aningen. Men det var inte mycket överdrivelse. Såg nyss Dagens man. Vad ska man säga? Det var väntat som en flopp, men det där var ju nästan pinsamt.

Märker nu hur jag varit hemma alldeles för länge för nu börjar babblande och flummande på allvar. Imorron är det skola för min del. Inget som lockar, men man måste ju tyvärr spendera tid där också. Det positivta är iaf att man får träffa människor och prata av sig.
Ska nu ta mig några mackor, är lite hungrig.
//Jenny

lååång onsdag

2009-09-30 @ 15:40:32

Känner mig rätt så sliten, gissar på att det är för att man inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget. Imorron blir det iaf skola. Om man inte råkar ut för något akut under kvällen/natten.
Fick det nya csn kortet idag. Gick in för att aktivera det, och fastnade då på en rabatt på en hemsida. 15% på en egen designad tröja. Vilket lätt oerhört lockande. Jag har alltid haft en liten dröm om att ha en tröja med efternamnet tryckt på baksidan. Har aldrig blivit av, vilket är ganska konstigt. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, med tanke på att jag vill köpa skoltröjan i år om den inte är het förfärlig. Så har nu hamat i ett dilemma. Ska man köpa en nu när jag har rabbat, eller vänta och besluta mig efter att man sett skoltröjorna och ev. köpa en utan rabbat. Eller ska jag köpa en nu och se hur det blir med skoltröjorna? Isf kommer det kanske bli en himmla massa mjukis kläder liggandes hemma. Vilket egentligen bara är mysigt och roligt, att lite varaition på sånt.

Har nu lugnat ner mitt behov av Merlin lite grann genom att titta på avsnitt från första säsongen. Har sett favorit scenen flera gånger om, Merlin is in love. Men har blivit ännu mer förälskad i Arthur nu. Han är så gulligt och charmigt arrogant.
Väntar just nu på att pappi ska komma hem, ska bli en massa matteräknande då. Sen ska man kolla på idol, troligen messa med Johanna och snacka skit om alla deltagare och hylla de som kan sjunga.
//Jenny

It's a wonderful day for Merlin!

2009-09-30 @ 11:23:24

Merlin NU!

2009-09-30 @ 11:08:37


Jag vill se nu nya Merlin avsnitt nu! NU! NU! NU! Hade helt och hållet glömt bort den serien så igår när jag upptäckte att den startat igen unnade jag mig själv genom att se på två avsnitt. Och redan tio sekunder in i det första var jag lika fast i den som jag var i våras. Hade glömt bort hur sjukt bra serien är, och hade glömt bort Bradley James. Men allt kom tillbaka igår. Bästa serien efter Supernatural och Family guy, utan tvekan! Känner just nu abstinens efer nya avsnitt. Sitter just nu och tittar om på båda avsnittet. Har även sett Family guy avsnittet tre gånger och dinsey scenen säkert 15.
Valde helt fel tid att börja titta på serier, skulle ha väntat tills nu. Har ändå så mycket extra tid nu eftersom skolan itne ens är hälften så jobbig så den varit de två senaste åren. Funderar starkt på att fixa tredje och fjärde säsongen av Prison break och se slutet på den serien.

Tanken var att man skulle till skolan idag. Men när klockan ringde imorse vid sju så vaknade jag inte. Den ringd s länge dne kände för utan att få någon som hlest respons från mig och kvart över nio vaknade jag med en väldigt otrevlig hals. Så beslöt mig för att stanna hemma, hade ändå inte hunnit till idrotten och då var det bara religon kvar. 
Ifall någon undrar så anser jag fortfarande att man inte ska rädda små 9åringar undan från dödstraff. Utför de magi får de skylla sig själva.
//Jenny

sjukling?

2009-09-29 @ 22:55:39
Jag funderar helt stenseriöst på att köpa två Djurgården örngott. Dels för att de är så coola. Och dels för att jag faktiskt behöver blåa örngott, nu när jag har tre kuddar i sängen istället för två.
Är fortfarande osäker på om det blir någon skola imorron eller inte. Var säker på att det skulle bli det när jag åkte till mormor och morfar idag. Men efter att ha varit där en timme eller så drabbades jag av en av de värsta huvudvärkerna någonsin. Dessutom höll den i länge och långt efter att man tagit ipren. Varken luft eller mat hjälpte. Hade så ont att jag inte kom in i Arsenal matchen förrän andra hlavlek, dessutom har jag sedan fyra varit sjukligt trött igen. Men det allra värsta var att jag inte kände smaken av cola idag, det smakade som vatten. Jag håller på att bli sjuk.
//Jenny

GRATTIS MORFAR!

2009-09-29 @ 13:15:55
Bestämde att jag skulle åka med mamma och köpa present till morfar idag innan skolan. Vilket betydde att sovmorgonen kunde man glömma. Blev överlycklig precis innan jag skulle krypa till sängs då jag upptäckte att det regnade ute. Tycker det är så otroligt mysigt att ligga i sin varma mysiga säng och somna till smattrande utanför och vetskapen av att det spöregnar ute. Somnade nästan på direkten och sov hela natten. När jag sedan vaknade var jag hur trött som helst, men kämpade mig upp ur sängen. Åkte till maxi men kände snabbt hur all ork och kraft svek en. har verkligen ingen om varför jag varit så trött den senaste tiden, för det handlar knappats om sömnbrist. Hur som helst beslöt jag mig att strunta i skolan idag och istället vara hemma och vila.

Har sedan dess ätit och kollat på det nya Family guy avsnittet. Jag fattar verkligen inte vart det får allt ifrån. Just nu känns det relativt bra, men är fortfarande ganska trött. Får se om det blir någon tur till morfar eller inte ikväll. Troligen blir det de, men frågan är hur länge för mig.
Såg precis att det kommit nya avsnitt av Merlin! LYCKA!
//Jenny

It's a wonderful day for pie!

2009-09-29 @ 13:09:31

steady as she goes

2009-09-27 @ 18:21:06


Kommer somna i natt med vänster handen formad som en klo med ömande fingertoppar med låttexten Find yourself a girl and settle down, live a simple life in a quiet town. Steady as she goes (steady as she goes), steady as she goes (steady as she goes) i bakhuvudet. Förhoppningsvis somnar man fortare och sover bättre än vad man gjorde inatt. Vilket helvete säger jag bara ...

Mars attacks!

2009-09-25 @ 22:31:14

Runt tio tiden plockade jag undan lite saker i rummet medan musik spelades. av en slump råkade jag slänga en blick på tv:n och fastnade till ett intro efter att jag plötsligt gripits av en igenkännande och nästan nostalgiskkänsla. Så inte kunde man slita blicken från det, utan var bara tvungen att se vilken film det var. I samma sekund som förtexten rullade igång så visste jag vilken film det var. Så sprang ut till vardagsrummet där pappa satt och ropade att det var Mars attacks på tv.
Det är en film som jag alltid förknippat med pappa och en mysig känsla. Varför vet jag inte riktigt. Det var en kväll för en massa år sedan som jag och pappa satt ensamma framför tv:n och den filmen rullade, så vi tittade på den. Det blev en massa skratt, men jag var ändå så pass liten att jag skrämdes av den och vågade inte se slutet, vilket jag forfarande inte gjort. Så hur jag nu kan bli så nostalgisk och hålla den filmen så varmt vet jag ej.

Hade itne heller den blekaste aning om att det var så många kända skådespelare med i filmen. Vilket är helt ofattbart eftersom jag inte vet att den blivit så stor. Har knappt hört talas om den filmen, så trodde att det var en dålig B-film de körde med jämna mellanrum.
Hur som helst så har jag nu betsämt mig för att se slutet på filmen. Måste ju veta hur allt slutar.
//Jenny

number one!

2009-09-25 @ 18:36:34
JAG ÄLSKAR MISHA COLLINS!

happiness!

2009-09-25 @ 16:21:52
Shit vilken dag! Hade verkligen ingen som helst lust att gå till skolan idag, men precis som de andra dagarna då känslan varit detsamma så tog jag mig i kragen och gick ändå. Anledningen till att man inte hade lust var att man på morgon har psykologi, efter det har man en håltimme på 2,5 timme innan man har en mattelektion på en timme och sedan får man gå hem.
När man kom till skolan var det första som skedde att man blev påhoppad av Karro för att man inte hade en jacka på sig. Alltid lika trevligt med såna påhopp. Psykologin bestod av en genomgång om det som skulle göras idag och på tisdag. Halva klassen delades in, ena halvan ska agera patienter och den andra ska agera terapeter, sedan på tisdag ska man gå på små möten då terapeterna ska diagnosera patienterna och patienterna ska babbla på. Som tur var krävdes ingen lottning så jag fick vara patient. vad jag lider av är ännu okänt.


Karro har en Michael Jacksson näsa!Sedan började då den långa rasten som spenderades med Karro och Hamrin. Ska väl inte gå in så mycket på vad som gjordes, men fy farao vad kul vi hade. Blev sportmästare efter att ha gjort två sporttest, efter det var det sagostund då Hamrin berättade en påhittade historia.
Sista lektionen var matte då vi gick igenom nya saker, enligt mig var det exakt samma saker som igår. Men vad vet jag? Hur som helst var det busenkelt och man hann med de uppgifter som skulle göras. Karro och jag fick t.o.m. rätta till i facit efetrsom det var felskrivet. Någon som verkligen gjorde intryck på henne. På bussen hem berättade jag för Hamrin hur hungrig jag var, vilket var väldigt intressant. När jag sedna kom hem gjorde jag och mamma köttfärspaj. Efter middagen är det Supernatural som gäller.
//Jenny

Get away

2009-09-24 @ 19:48:23


What happened to the great escape? We've ended up on a merry go round.
Now all we have are shadows on the wall, we could have had it all.

When did life get in the way? Striking matches in the rain.
Now there's only me and you, living on this dead end avenue.

Why don't we get away, out of this town?
Shake all those yesterday's, they're dragging us down.
There's nothing left round here for you and I.
All the signs, tell me to get away.
So why don't we get away?

EA sports, it's in the game

2009-09-24 @ 15:48:04

Har nu kommit hem från skolan, lite tidagre än tänkt. Vi orkade inte gå på UF så sket i den denna vecka. Men ska göra upp för det busig humöret genom att plugga en massa idag.
Förtsa lektionen idag var matte då Lisa som vanligt var försenad, dessutom hade hon inte rättat proven som hon hade lovat. Det blev en ytterligare en genomgång som jag fattade noll av, men när började räkna i boken så hade jag fattat mer än vad jag trott. Sedan var det svenska, vi såg på den spännande fortsättningen av den kultförklarade Oliver Twist. I denna episod dök t.o.m. pedofiler upp! Sedan blev det färd hemåt.

Ska nu skriva lite saker på min dator, vilket betyder att man kommer ha båda datorerna igång ett bra tag framöver. Det som ska göras är loggboken och religon uppgiften. När pappa kommer hem sen ska man dessutom räkna mer matte.
Är fortfarande grymt arg, sur och besviken över att Lee & Cracky inte kommer kunna komma på studentskivan. Det kommer vara ett stort tomrum utan dem.
//Jenny

EA sports, save the game

2009-09-24 @ 10:52:38

Dagen som började så bra har redan gått åt helvete. Kan inte pappa komma hem och göra livet lite bättre? Studentskivsdatumet bytte både dag och plats. Vilket gjorde att de två som jag allra helst ville ha där kan inte komma. Det allra västa är att en av dem är min allra bästa vän och hon kommer varken kunna vara med på min student eller studentskiva. FAN! Jag som trodde den här dagen skulle vara bättre än gårdagen. Jag är argare nu än vad jag var igår. Känner verkligen hur hela min dag är sabbad just nu.
All tacksamhet till er som fixat det, det är jätte gulligt av er som fixat studentskivan, flaket och allt annat.

Nu ska man väl föröska hitta något att ha på sig.
//Jenny

Min pappa är den bästa!

2009-09-23 @ 19:37:27Jag måsta bara säga att min pappa är den bästa som finna! Både den bästa pappa och den bästa individen. Hade världens hemskaste dag då allt verkligen var emot mig och allt kändes som ett helvete. Ville bara lägga mig så jag kunde vakna upp och gå vidare i livet. Men sedan kom pappa hem, sa ett par enkla simpla saker som fick mig att asgarva och rätt som det var satt man och räknade matte och livet kunde nästan inte kännas underbarare.
Gud vad jag älskar min pappa! Han är helt enkelt bäst!When I am down and, oh my soul, so weary,
when troubles come and my heart burdened be.
Then, I am still and wait here in the silence,
until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains.
You raise me up, to walk on stormy seas.
I am strong, when I am on your shoulders.
You raise me up... to more than I can be
.

 

HERRE MIN GUD VAD FINT!

2009-09-22 @ 19:30:34
Åkte iväg på en liten biltur med mamma för ett tag sedan, kom precis hem. Det blev en massa småsaker som man drog, något jag verkligen älskar att handla! Sånna där små onödiga saker som man egentligen inte behöver, men som på något sätt förgyller tillvaron. Hittade dessutom två par skor!
På vägen hem svängde vi förbi Jonna för att hämta upp spelet. När dörren öppnades kände jag först inte igen människan som stod framför, men efter någon sekund så kände jag igen lilla Jonna. Sa inte så mycket, för jag försattes i ett ännu värre chocktillstånd än vad jag hamnde i, i söndags.  Men herregud vad fint det var! Lyssna definitivt inte på Andreas Jonna för det verkligen riktigt fint.
Väntar nu på att idol ska börja, har blivit som en liten tradition att titta på det med mamma. Nu är det ju inga roliga med längre, men än så länge är det lite kul att titta på det. När det sedan är tittarnas tur att börja rösta tröttnar man och sedan när fredagsfinalerna börjar så tittar man igen. En hemsk vana man kommer in i.

Ska nu ner och titta på alla tapeter igen i ett annat ljus. Funderar på när man kommit ner till tv¨- tre stycken att bjuda in några vänner som smakråd. Hatar verkligen att välja ut sånna här saker. Men ändå så underbart när allt är nytt i rummet.
//Jenny

vill tillbaka!

2009-09-22 @ 16:39:53

För två  år sedan var man på väg till Picadilly circus för att äta efter att ha varit på Emirates och sett Arsenal utklassat Derby. Snacka om att man nästa skulle göra vad som helst för få uppleva allt det där igen. Istället så sitter man på sitt rum och fryser. Ett riktigt rugigt väder ute. Den enda likheten från vistelsen i London och nuet är att jag är lika hungrig nu som jag var eftr matchen. Men inte blir det någon pizza hut idag inte.
Ska traska över till Jonna någon gång efter klockan 18:00, den fröken har nämligen kommit hem då. Etfer det så ska jag försöka räkna lite matte med pappi.

Idag var det en ganska onödig dag i skolan. Det som gick igenom på psykologin fattade jag knappt, trots det klarade jag och Karro av uppgiften mycket bra. Rasten efter det var bara jobbig och likaså med matten. Blev en massa prat om flak och sedan är såklart alla mattelektioner tråkiga. Svenskan var också tråkig då vi fick en sammanfattning av realismen och började se på Oliver Twist, i svartvitt.
Det mest komiska med dagen var att Johanna var sjuk idga, den dagen jag hade siktat in mig på att vara sjuk på. Men tog mig i kragen imorse och gick ändå. Hoppas hon kommer imorron.
//Jenny

I must be doing, doing something right

2009-09-21 @ 22:22:42

studentfix!

2009-09-21 @ 12:46:11


Hade verkligen världens hemskaste morgon. Kan sätta en hundring på att febern som jag upptäckte precis inna jag gick hemifrån fortfarande är kvar. Men orkar inte kolla efter, vill inte heller veta. När man sedna anlände till skolan möttes man av Karro och det var en hel del som sades. Det beslutades även att man skulle fråga om utlåning av Bildo tills på onsdag, vilket man fick låna av Jonna. Sedan var det en riktigt lång och plgåsam mattelektion.
När den tog slut började kalabaliken. Först och främst meddelades det att Studentskivan är bokad, den 13 maj blir det. Vilket alla som ska och måste komma blivit meddelade om. Sedan kom snacket om flak. TYdligen så ska vi ha den med den andra naturklassen, vilket jag och flera av mina vänner inte vill. Så efetr en massa gnäll och klagan så kom vi på egna planer. Vi får se hur det blir imorron efresom flera andra började klaga på förslaget. Hur som helst är det jätte skönt att studentskivan är bokad och att det blev så bra som det blev. Ett riktigt stort extra plus att lilla Cracky kan vara närvarande om hon vill.
//Jenny

måndag 21 september

2009-09-21 @ 08:27:02
Fick igår reda på att man kommer dö den 16 november 2010. Med andra ord inte långt kvar nu. Borde nog tänka över hur man ska göra efter studenten, blir nog inget mer pluggandet. Såg en positiv sak med detta hemska besked. Man kan ju dra en parallel mellan mig och Dean. Apropå Dean så kan jag berätta att jag var helt exhaltherad igår när jag såg Supernatural.
Kom även på igår att i och med att Karin fick lägenheten så har jag nu tillstånd att döpa om henen till Achmed. inte för att jag egentligen hade brytt mig om hennes tillstånd eller inte, men känns lite bättre nu.

Vilket underbart väder vi har idag! Hade planerat att ha på mig leggings idag, men när man drog upp gardinerna för ett tag sedan så var man tvungen att tänka om snabbt. Nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig istället för leggings, resten är ännu oklart.
It's every little thing you do, that makes me fall in love with you.
//Jenny

Ska ha hemmafest

2009-09-20 @ 19:14:54
Danne kom nyss hem från kryssningen, lite halvt berusad. Spenderade den första hlavtimmen åt att springa runt och skrika åt honom av en mängd olika anledningar. Riktigt roligt måste jag påstå. efter det kom dagens skratt. Hanfrågade mig från ingenstans när jag skulle flytta till vidja, efter någon minut så kom resten av frågan som löd: När ska du flytta till vidja och ha fest. Sedan erbjöd han sig att låna ut sin tomt för att jag skulle kunna ha fest. Skrattet kunde inte hållas tillbaka. Hörde det inuti mitt huvud. "Hej, jag ska ha fest idag. Det är i min brors friggebod i Vidja." HAHAHAHA! Fast iofs så skulle en mysig grillkväll med några vänner och lite dricka inte vara så pjåkigt... och alla vet ju hur lätt det är att sånt rinner iväg.

Började sedan tänka på studentskivan. Vi har ju besämt att vi ska ha en själva, vi har t.o.m bestämt vart, om det nu passade, och det kommer bli hur mysigt och bra som helst! det enda problemet är att i och med att vi ska ha den själva så kommer varje person bli tvungna att bjuda minst 7 personer. När jag tänker efter så kommer jag garanterat kunna få ihop 2. Okej, en av dem vet jag säkert, den andra skulle jag bli ledsen över om hon inte kunde. Om jag sedan har tur kan jag lyckas med fem till. Fast å andra sidan så kommer det nog inte vara sårt överhuvudtaget när man väl börjar fråga runt. Så förstår inte riktigt vad det är jag svamlar över just nu.
//Jenny

Jag är i chocktillstånd

2009-09-20 @ 14:26:07


Dagens chock skulle man kunna tro går till Djurgårdens 4-0 vinst över BP, eller mitt humör som gjorde att jag inte hängde med i Supernatural ... men nej, inget av dessa är ens i närheten av vad jag nu ska berätta. Det ajg fick reda på idag kommer t.o.m. kunna klassas till månadens chock, kanske t.o.m. årets, och nu överdriver jag inte. Jonna Ahvander har blivit brunett! Jag kan inte förklara vad det är som får mig att vara så chockad över det. Det är en av de sakerna som man aldrig kunnat tänka sig ske. Det är större än om jag helt plötsligt skulle bli blondin. Jag är verkligen i chocktillstånd.
Hur som helst så blev det riktigt fint, och precis som väntat är hon lika söt som alltid ... kanske t.o.m. lite sötare.

Fick precis den glada nyheten att Aderbayor kasnke kommer stängas av 5-6 matcher!
//Jenny

sjuk?

2009-09-20 @ 12:32:50
Känns som det var en evighet sedan man var i skolan, vilket gör att det känns riktigt overkliget att man ska dit imorron. Har iaf onsdagen att se framemot då vi ska såela Game of life för att få lite idéer till spelet.
Såg nyss på Supernatural. Men hade svårt att hänga med i vad som skedde, var inte riktigt på humör för det idag, vilket har fått mig att misstänker att jag trots altt håller på att bli sjuk. Är dessutom ritkigt trött och seg, och att skylla på slithet efter  tältningen känns lite för överdrivet. Har dessutom lyckats knapa åt mig närmare 24 timmars sömn efter den så det kan inte vara det. Möjligtvis så blev man sjuk under vistelsen där. Vilket inte är så troligt eftersom den största delen spenderades inne på ett hårt och taggit golv med Johanna.
Usch så jag babblar nu, ska sluta ägna tid åt datorn. Vända mig om och njuta av Superderbysöndag.
//Jenny

tankar runt midnatt

2009-09-19 @ 23:38:17

Lyssnade nys på You must have had a broken heart. Kan säga att det är få låtar som berör mig så mycket som den, och trots det så gillar jag den ändå inte så mycket. Det fick mig att tänka, jag kom fram till att under hela mitt liv har jag sagt jag älskar dig till 11 personer, då har jag självklart inte räknat med famlijen. Av dessa 11 personer är det två som jag helt ärligt ångrar att jag kommit så nära, och ytterligare två sa jag det till utan att egentligen göra det. De resterande 7 kan jag säga att jag än idag älskar på ett eller annat sätt. Kan även säga att två av dem har jag bättre kontakt med och är närmare dem än vad jag någonsin varit.

Lyssnar just nu på Something right, och tänker på just dessa två männsikor. lir nästan tårögd när jag tänker på hurlyckligt lottad jag är som har er och hur mcyket ni betyder för mig. Jag tror och hoppas att ni vet vilka ni är. Karin och Jonna, ni är verkligen de bästa jag har!

 

Now baby I know I don't deserve, the love you give me, but now I understand that.

If you want me I must be doing something right.
I got nothing left to prove, and it's all because of you.
So if you need me, and baby I make you feel alive.
I know I must be doing, doing something right.

trött

2009-09-19 @ 23:01:24
Jaha, då var årets födelsedag för pappa avklarad. Blev bara Göran, Anton och William som kom över eftersom morfar tydligen blivit sjuk. Och när morfar säger att hanär sjuk är det riktigt illa.
När de sedan åkt hem blev det Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Trots att jag sett ungefär halva den filmen en gång tidigare så hade jag inte en aning om att Shia LeBeouf var med i den. Satt och störde mig på det under hela filmen.

Fick även reda på hur borta jag verkligen avr igår. I torsdags messade Karin mig och berättade att de lagt bud på en lägenhet och bad mig att be till gud om att de skulle få den. Idag fick jag från ingenstans en känsla av att hon messat mig igen och berättat att de fått den, men det var endast en mycket svag och luddig känsla. Så messade henne och frågade, och visst hade de fått den. Tydligen messade hon mig igår under min andra timmes sömn och jag måste ha vaknat, läst det, klickat bort det och sedan glömt det. Ber verkligen om ursäket och gratulerar ännu en gång!
//Jenny

SUPERNATURAL FÖR HELA SLANTEN!

2009-09-19 @ 17:07:25


Upptcäkte precis att Supernatural börjat gå på tv igen i Sverige! Samma tid, och samma kanal. Hur underbart är inte det? Vad som dock inte är fullt underbart är att jag bara för några veckor sedan kollade igenom gammla avsnitt och såg då den fjärde säsongen. Så kommer ihåg alla avsnitt mer detaljerat än vad jag brukar. Men vad fan spelar det för roll egentligen? Dessutom kommer jag vara mer förberedd på den hamska säsongsavslutningen nu.

Morgondagen kommer bli helt underbar. Imorron är det hela tre toppderbyn man bara måste se. Dessutom har jag ännu inte sett andra avsnittet på säsong fem ännu. CAN'T WAIT!
//Jenny

JA, MÅ HAN LEVA!

2009-09-19 @ 13:22:45GRATTIS PAPPA!

HEMMA!

2009-09-18 @ 19:03:45
Sitter just nu och försöker hålla mig varm s gott det går. har råkat ut för ännu en frysattack nu, ett riktigt helvete. Jag har ont i hela kroppen, men tvivlar starkt på att det inte är svininfluensan eftersom jag har en bra anledning till att ha ont. Tänkte skriva några ord om gårdagaens äventyr, men som alla vet nog mycket väl att detta troligen kommer bli ett långt inlägg.
Alla som känner mig ganska väl vet hur svårt jag har att sova på andra ställen än sängen. För mig finns det bara en plats man kan sova på och det är i sängen. Så det är extrem sällan jag somnar i t.ex. soffan eller bilen. Om jag nu skulle göra så är det antingen för att jag är i stort behova av sömn eller för att jag är sjuk. Och dessutom pratar vi då endast om max tio minuters sömn och sedan en uppvakning då det känns som munnen blivit sönderslagen i ett huliganbråk efetrsom jag spänner den.

Samling igår vid nio tiden utanför skolan. Inpackningen sköttes gasnka fort så det blev en hel del dötid i skolan. Fram tills att aktiviteterna började så var det mycket klagomål, dålig inställning och helt förhoppningslöst. När vi sedan skulle styra upp Frågefyllan var det en massa regler och ingen verkade riktigt förstå den. Efter det flöt på rätt så bra. När det var dags för den andra gruppens uppdrag så blev jag påhoppad av en av ettorna. Enligt Karro kunde det nästan klassas som väldtäckt. Resten av dagen bestod återigen av en massa klagomål, mest på lärarna och vädret. Hela anordningen är helt idiotisk om ni frågar mig.
Kvällen spenderades med Johanna, oväntat. Det blev en hel del djupa konversationer om allt möjligt, rymden, döden och sånt. Blev även en massa flams och skratt. När mörkret sedan föll och det blev bryggförbud så var det lägerelden som gällde. När vi sedan skulle gå och vämra oss inne på toaletten så slog det oss under prommenaden att vi aldrig i livet skulle somna i den kylan. När vi äntligen kom in på toaletten satt vi och skakde okontrollerat i nästan en kvart. Helt sjukt kallt! Då  beslöt vi oss för att spendera hela natten inne i dusch rummet. Så när vi tröttnade på att sitta vid elden fick vi tyst som små möss smyga in i tältet för att inte väcka någon annan och plocka med oss allt vi ville ha med. Sedan spenderade vi lite mer än fyra timmar sittandes inomhus. Det blev prat, spel, tittande på min iPod, kort och lite besök då och då av folk som kom in för att värma sig.

Vid fem tidne var vi både alldeles för trötta, så jag föreslog att vi skulle lägga oss. Johanna låg på sin jacka och lutade sig mot vägen medan jag låg på min tjocktröja, med mössa som kudde och filt som täcke. Har aldrig varit med om att det varit så skönt att bara ligga ner och blunda. Lyckades, otroligt nog, somna på det där hård, obekväma, taggiga golvet. Sov tydligen 40 minuter. Sedan kom Alex in och vi vandrade runt lite grann med henne. Under den promenaden fick vi reda på att vi nu var kända som folket som sov inne på toaletten. Vi tar det iaf som något positivt efersom det vekligen är omöjligt att förstå hur kallt det var ute. Flera gånger under natten och morgenen kom folk in på toaletten och vi kunde höra hur de skakade och hakade tänder.
Resten av dagen orka jag inte dra, var bara en massa tjat, gnäll, sura miner, grinighet, klagomål, trötthet, önskningar men framför allt hemlängtan.

När jag sedan kom hem beslöt jag mig efter mycket om och men att hålla mig vaken så jag kan somna inatt istället för att sova. Men efetr att ha tvättat håret la jag mig ner på änden av min säng och kurrade ihop mig en halvmeter med håret insnurrd i en turban. Slöt ögonen och tänkte hur pinsamt det skulle vara att somna. Sedan spelades det upp en massa olika situationer i huvudet som liknande de drygt 24 timmarna man nyss varit med om. Ryckte sedan till och hörde en röst långt bort säga "gumman?". Öppnade ögonen, det första som skedde var att en våg av pinsamhet for över mig, sedna slog det mig att jag hade lyckats somna, det tredje var att man såg mamma stående bredvid mig och den misshandlade munnen började sedan göra sig märkbar. Hade tydligen sovit en timme. Kröp efter det ner i sängen emd blött, kallt hår för att sova en timme till men det slutade med två. Har sedan dess föröskt hålla mig vaken.
Tycker så synd om Johanna som ska göra en sådan rolig sak idag som att gå på Betnér, i detta tillstånd. Usch säger jag bara!

Haha, vad var det jag sa? Ett långt inlägg. Troligen är Cracky den enda som orkar läsa igenom hela... hon brukar iaf påstå att hon gör det.
//Jenny

lustprincipen kallas det!

2009-09-15 @ 21:25:27

The old Jenny is back!

2009-09-15 @ 09:56:30

Sitter just nu och lyssnar på Unbreakable, It's the little things that only I know, har en känsla av att jag under den närmaste tiden kommer gå tillbaka och lyssna en hel del på dessa låtar.
Idag hatar jag Karin, och någon kille i hennes klass. Det hela började med att pulvret messade mig en timme innan klockan skulle ringa, vaknade och kunde sedan inte somna om. Men vägrade att läsa hennes sms. En timme senare fick jag reda på att hon messat mig bara för att meddela att det börjat en ny kille i hennes klass som jag inte pratat med. Det där lät lite för likt Johanna, såska nog förklara mig. Precis som vanligt när det gäller Karins kompisart så har jag skämt ut mig inför i stort sätt alla i hennes klass, och likaså med alla badminton människor. Funderar seriöst på att blocka hennes nummer under natten.

Börjar 11:10 idag, var tveksamt om jag ens skulle gå eftersom jag igår efter att Jonna lämnat mig greps av en otrolig trötthet och ett par timmar senare en dunkande huvudvärk som vägrade att försvinna och gjorde det nästan omöjligt att ens existera. Men när man vaknade imorse var jag helt utvilad utan ett endaste spår efter gårdagens traumatiska händelser. Helt ärligt så vill jag inte gå till skolan, orkar inte ha varken matte eller bokdiskussion. Har resten av dagen planerad i mitt lilla huvud.
När man kommer hem ska man kanske äta något snabbt, ska sedan iväg och kolla på tapeter och sådant. Hoppas jag hittar något fint! När man sedna kommit hem från dagens lilla äventyr så är det film som gäller. Ska se den bästa berättelsen som någonsin skrivits, De tre musketörerna. Finns verkligen ingen berättelse som ens är i närheten av den.
//Jenny

 

udnerbara dag!

2009-09-14 @ 18:11:28Blir glad bara när jag tänker på det !

Jonna på ingång.

2009-09-14 @ 11:56:16

Är nu äntligen hemma efter ett matte D prov. Ska inte yttra mig så mycket angående det, mer än att Lisa verkligen slösade min tid genom att inte skriva en kort liten mening om att vända på bladet.
Blev ingen sömn inatt, eller visst blev de det, men inte mycket. Somnade någon gång vid två och vaknade sedan upp igen någon timme senare då det tog sin lilla tid att somna om. Vilket verkligen känns som den rätta uppladdningen inför ett matte prov. Gick det skit så skuller jag på det.
Skulle egentligen åkt till Farsta idag coh sedan till mormor och morfar för att tvätta. Men orkade inte med Farsta så åkte hem istället. Hann inte ens kliva av bussen förrän Jonna messade och ville hitta på något. Vi beslöt att hon skulle komma hit. I sin hast nämnade hon att om jag ville ha något så skulle det meddelas eftersom hon befann sig i Farsta. Självklart så lät jag henne sköta mitt ärende inne på HM, så sitter nu och väntar på att hon ska komma. Sedan blir det väl lunch och så får vi se vad som händer.

Märker nu att jag verkligen borde städa mitt rum, tack vare två familjemedlemar så ser rummet värre ut än vad det gjorde igår när jag lämnade det i några minuter. Men vet inte riktigt om det är någon menning. Som det ser ut nu så är nedflyttningen till nedervåningen inte så långt borta och då kommer rummet ändå städas av mamma eller någon annan. Så varför slösa energi och tid på det nu?
//Jenny

 

Dör varje gång!

2009-09-13 @ 21:15:20
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

TV-pucken

2009-09-13 @ 17:04:59
Matte och hockey kan beskriva min söndag. Lägg till en fobtollsmatch som jag inte vill påminnas om, finns alldeles för många frågetecken angående den, så är hela helgen sammanfattad. Kan även tillägga att jag hade den bästa tänkbara fredagen som finns!
Såg nyss på tv-pucken. Har aldrig tittat eller följt det, men de här två senaste åren har mamma och papa inte varit så sugna på det, vilket fått mig att skälla ut. Så tydligen så är TV-pucken en tradition som man bara måste se varje år. Mamma satt och hoppades på en stocklholms vinst när det återstod två minuter av matchen. Själv satt jag och skrek om en kvittering. Ville att Stocklholm skulle vinna, men ville ha lite spänning, dessutom förtjänade Skåne ett mål. Vet hur hemskt det är att förlora mot ett lag trots att man varit det bättre laget, men motståndarna råkar bara ha en så otroligt bra målvakt.
Men när prisutdelningen började ändrade mamma sig helst plötsligt när hon såg att Olle Hjerpe var coach. Tydligen är han en gammal hockeytränare till Danne från den tiden då han spelade i Huddinge. Dessutom verkar det nästan straffbart att vara medlem i min famlij och inte hata honom. Helt körd coach om man ska tro på mamma, och helt ärligt så håller jag faktiskt med henne. 

Väntar nu på att maten ska bli klar, börjar bli riktigt hungrig. Efter det är meningen att man sak räkna mer matte. Har inte ägnat ens i närheten av så mycket tid som jag hade velat åt det i helgen. Men har verkligen inte haft ork eller lust. Så hoppas på det bästa imorron.
//Jenny

Get away

2009-09-11 @ 22:57:34

Folka anar inte

2009-09-11 @ 16:36:44

Det finns verkligen ingen människa på denna jord som har en aning om hur sjukt jävla lycklig jag är just nu. Är så glad och upprymd så jag skakar i benen. Kan knappt skriva för jag är så uppspeedad, och finner verkligen inga ord. Skulle bara vilja skrika av ren lycka. Kan inte komma på någon annan stund då jag varit en i närheten av så glad som är jag just nu. Var inte ens hälften så glad när Fabregas blev lagkapten, eller när Sverige slog Kanada i J-VM eller när jag skulle på Westlife konserten. Tror seriöst att det är så här det känns när man är hög.
Såg precis Supernatural avsnittet. Fem minuter in i avsnittet så får jag reda på att killen som är min absoluta favorit och som inte ska kunna dö på något sätt har dött. Han blev tydligen sprängd i bitar, en annan kille hade t.o.m. hans tänder i håret. Jag var så sjukt nära på att börja gråta, helt ärligt.
I mitten av avsnittet så håller även en annna viktig och gasnka omtyckt person på att dö. Men när det är ungefär tio minuter så är det en scen då det sker en jätte cool tvist. För er som inte vet så älskar jag filmer och serier med tvister. Den var så häftig så jag bara gapade och väntade på vad som skulle ske och sedan helt plötsligt från ingenstans så dyker han upp. Rätt som det är så står Castiel bara där. Blev så chockad och glad att jag hoppde till och utbrast CASTIEL! samtidigt som jag slog handen för den öppna munnen som pinsamt nog fanns där. Sedan kom nästan tårarna igen ... nu av lycka.

Har sedan avsnittets slut hoppat runt som en galning i hela huset och berättat historien för de som varit i närheten. Kan knappt stå rakt för mina ben skakar så mycket och har problem med de allra lättaste meningar.
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!
//Jenny

You just don't know it

2009-09-10 @ 21:19:29


You just don't know it, it's getting hard to say hello. You just don't know it,
 I'm on the edge of crossing the line. I don't want to blow it, or show it,
before you know you're mine. You just don't know it.

Oh, you won't see me break, won't make that mistake oh no.
I'll just walk away There too much at stake, right now.
I go on and on Singing this song about you, and that's what's wrong with this song.

You don't know the way I feel, so I'll stay alone.

SÅ JÄVLA BÄST!

2009-09-10 @ 11:29:55

TORSDAG DEN 10 SEPTEMBER 2009!

2009-09-10 @ 11:19:56


Sitter just nu och försöker bestämma mig för vilket halssmycke man ska ha på sig idag. Har lyckats tigga till mig skjuts idag till skolan, så har all tid i världen på mig just nu. Skulle t.o.m. kunna se ett avsnitt av den nya serien jag hittat. Men känner inte riktigt för det.
Idag är det torsdag den 10 september som bara innebär en sak som varenda människa i hela världen borde veta om, men berättar ändå för er som är lite efter. Idag kommer det första avsnittet på säsong 5, Supernatural såklart. Har väntat på den här dagen sedan den 14 maj. Världens största uppladdning med andra ord, med undantag från J-VM uppladdningen. Kan knappt bärga mig tills man imorron får logga in på tvtorrents och se filen. Hoppas Sam tar självmord.

Det är verkligen märkligt hur man kan sitta i flera timmar i sträck och prata om endast fotboll som en galen fanatiker med folk som man inte känner överhuvudtaget. För er alla icke fotbolls älskare där ute i världen som läser min blogg, vilket är den största marioteten av mina läsare, oja man kan prata om fotboll i flera timmar. Det är rätt så sjukt att man kan ha så mycket att säga om en sak. 
//Jenny  

minnen

2009-09-09 @ 22:04:04

Du har då aldrig trott på tårar,
det passar inte för en karl.
Om man är över femton vårar,
finns inga känslor kvar.


JAG VILL!

2009-09-08 @ 17:48:45
JAG VILL HA TILLBAKA MIN DATOR NU! NU! NU! NU! Är så sjukt trött på att inte kunna använda datorn jag sitter vid precis som jag vill.
Borde egentligen plugga idag, men orkar inte. Kommer väl bli matte om en timme eller så när jag laddat upp lite grann och när pappa ätit och så. Är så sjukt trött. Misstänker att jag håller på att bli sjuk. Danne har varit det ett bra tag och nu har mamma börjat insjukna.
Vet helt ärligt inte varför jag skriver. Är så uttråkad och trött på allt!
//Jenny

TREASURE PLANET!

2009-09-08 @ 10:20:33

så stolt över mig själv!

2009-09-07 @ 22:02:56

Är faktiskt riktigt stolt över mig själv just nu. Kan gå tillbaka till dagens mattelektion då jag lämnade in matteläxan. Kunde svara på några frågor som ställdes under genomgången, hade rätt på dem men såklart så sa man inget förutom till Johanna. Fick sedan tillbaka matteläxan med ett OK på papper och sedan en kommentar vid tillbaka lämningen som löd "mycket bra uträkning". Hur stolt ska man inte vara över det?

Kom sedan hem och segade en hel del fram till klockan fem då man började med pluggandet. Skrev klart psykologin, läste t.o.m. svenskan fram till sidan som den första bokdiskussionen ska handla om och sedan räknade jag de sidorna vi fick idag på matten. Återigen så fattade jag allt på matten, och återigen utan något tjafs eller bråk med pappa. Är så tolt över mig själv på så många olika nivåer.
Sitter nu framför tv:n med blött hår. Ska se på Roast på Berns medan håret torkar. Ska sedan sova, har världens underbaraste sovmorgon imorron eftersom psykologin är inställd. Så börjar 12:45. Men ska innan det upp och läsa lite mer svenska så man har så lite som möjligt kvar. Ska sedan till skolan, hem och läsa mer svenska. När pappa kommer hem är det mer matte som gäller. Sedan är det onsdag då man förhoppningsvis kommer vara läxfri, med undantag från de uppgifter som skulle ha varit inne innan sommarlovet, så man kan ägna tid åt dem. Sedan är det fotboll och vips så är det torsdag. Mer matte och en eller två läsning igenom redovisningen som ska hållas på psykologin på fredag. Sedan är det helg, vilket innebär en ledig kväll och sedan två dagar med intensivt mattepluggning inför måndagens första prov i matte D. Jag ska ta mig fan ha G på det här provet!
//Jenny

trött på det mesta

2009-09-07 @ 16:34:14

Sitter just nu hemma och lyssnar på det gamla USB minnet. Börjar tröttna rätt så rejält på min situation jag hamant i emd datorn.
Har fortfarande inte hunnit varvat ner efter skoldagen, inte för att den var så ansträngande men känner hur hela kroppen går på helvarv. Vilket troligen betyder att jag fortfarande ör riktigt förbannad. Varför jag är det tar vi inte här, vill nu bara glömma det och helt enkelt gå vidare. Skulle också gärna slå ner den äckliga gubben med ett baseballträ, idén kom från Johanna, men så roligt ska vi inte ha det. Får väl istället använda mig utav försvarsmekansimen förskjutning. Ska eller bör snart ta mig i kragen och plugga. Har svenska, matte och psykologi som ska göras innan torsdag. Men återigen så har jag ingen ork eller lust.

Tänkte egentligen se en film innan jag började med det, men hittade ingen som jag ville se. Skulle lätt kunnat se Treasure planet nu, men den sågs ju igår så är inte taggad till 100%. Ska försöka börja och skriva klart psykologin snart. Så har man den ur världen. Sedan är det väl matte som gäller. Svenskan får jag ta imorron.
Har iaf torsdagen att se framemot. Supernatural börjar igen då, så på fredags morgonen kommer man kunna fixa första avsnittet. Snacka om fredagsmys!
//Jenny

Några av de bästa stunderna någonsin!

2009-09-06 @ 21:26:41


Kommer aldrig, aldrig någonsin glömma Sundins min efter 6-5 målet.
Helt sjuka minnen! Blir så lycklig bara när jag tänker på dem.

HAPPY!

2009-09-06 @ 19:25:41
Jag är så sjukt stört glad just nu! Har precis räknat ikapp de tre mattelektionerna som jag legat efter på mindre än tre timmar, har t.o.m. gjort matteläxan. Och det allra bästa är att jag fattar allt! Jag är så glad! Och jag fattar evrkligen inte hur Lisa kan vara utbildad mattelärare, hon förvirrad bara skiten för en så man fattar mindre än vad man gjorde från början. Vilken jävla kärring.Ska nu vila lite grann, ska sedan vid 20:00 så på Treasure planet. Har velat sett den hur länge som helst och idag har jag verkligen gjort mig förtjänt av den mysiga stunden. Får läsa och sånt imorron.
Jag är så glad ... och trött.
//Jenny

matematik och icehockey

2009-09-06 @ 15:33:03
Har nu räknat matte i två timmar, hann med två av de tre tredjedelar som jag låg efter. Är riktigt förvånad över att det gick smärtfritt och att jag faktiskt förstår det nu. Men allra mest förvånad är jag över att det skedde utan något tjafs överhuvudtaget. Har även hunnit se två perioder av hockeyn. Sitter just nu och beundrar Omark medna man lyssnar på Kaj Kunnig, eller vad han nu heter. Är riktigt hoppfull inför tredje och sista perioden. Kollade i den förra pausen på lite gamla klipp på youtube som verkligen fyllde en med förhoppningar. Helt stört lyckliga minnen!

Ska efter hockeyn äta och sedan är det ännu emr matte som ska göras. Imorron ska man föröska tjata med Johanna till gullmars och fixa busskortet. Ska sedan hem, läsa svenskan som man ännu inte gjort, göra psykologin och plugga mer matte. Kommer bli sjukt mycket matte den här veckan. Dels för att det är mycket, men också för att det är prov nästa vecka om saker och ting inte har ändrats.
Shit, fick precis veta att det är OS i Kanada, snacka om hockeyfest! Komemr faktiskt bli mysigt med matcher mitt i natten.
//Jenny

more then words

2009-09-06 @ 00:02:54

Så typiskt sverige!

2009-09-05 @ 22:04:43


Det svider verkligen så sjukt mycket att säga detta. Men imorron har media, fotbollsexperter, fans och alla andra människor i hela vida världen rätten att hylla Zlatan.
Vilken äcklig match. Sa redan i början av andra att antingen kommer Sverige släppa in två mål, ett jävligt snytt och ett skitmål eller så blir det 1-1. Blev så förbannad när det återstod en minut kvar så jag gick ifrån tv:n. Gick in, satte mig i mitt och visste att om jag hade stannat kvar och sett slutminuten hade jag verkligen dampat. Tanken att ett mål kunde slinka in slog mig fakttiskt, men det händer aldrig när man tänker det. 10 sekunder senare hör man mamma och pappa skrika så högt som man bara hör dem skrika när Sverige slår Finland eller Kanada i hockey. Så jävla underbart!

Men helt ärligt, varför i helvete ska de krångla till det så jävla mycket? Varför inte bara avgöra tidigare i en match som man total dominerar. Så typsikt sverige!
Måste även ta av hatten för Mellberg, vilken lirare.

vad är oddsen?

2009-09-05 @ 17:17:42
Har äntligen blivit av med Karin och Mingis nu. hahaha.
Blev en hel del strul och oplanerat igår, precis som det alltid är när det gäller mig och Karin. Hur som hlest anlände man till Farsta tio över fem, hade då lite egen shopping att ta hand om. Sprang runt som en idiot och letade efter ärr produkter. Efter ett tag anslöt Mingis mig, då hon helt plötsligt insåg att hon behövde smink. Så det blev samma affärer som vi sprang in i. Efter ett tag kom även Karin men hon fick glatt vänta i tönttrappan innan vi hade samlat tillräcklig energi för att umgås med henne. Blev sedan inhanlding av mat och en halvtimmes tidsfördriv innan vi satt på bussen. När vi sedan kommit av bussen gick Mingis och klagade nästan hela vägen om hur långt det var hem till mig. Snacka om att människan är lat!

Efter maten fick man en utskällning, trots att man varit så snäll och bjudit folket på dricka. Aldrig mer säger jag bara. Erbjöd även Karin en madrass på mitt golv, eftersom hon annars skulle bli tvungen att åka hem till Täby. Mingis tänkte egentligen ta 22bussen hem, men eftersom jag är så rolig så stannade hon kvar en timme till. Vi vandrade med henne ut till bussen. Hon tyckte det var jätte läskigt. Vi kom ut till bussen 5 minuter innan den skulle komma. Väntade tills en kvart efter den skulle gått innan vi fastslog att den inte skulle komma. Så vi vandrade hem igen. Bäddade klart åt Karin och vandrade sedan ut igen den läskiga vägen enligt Mingis. Kom fram lite mer än 5 minuter tidigare denna gång. Kanske någon minut efter den egentligen skulle ha kommit så ser vi bussen på långt håll. Vi reser oss upp och börjar ta farväl. den sista bussen närmade sig busshållplasten och åker förbi. Det var så komiskt och overkligt att jag inte fattade ens fattade det. Mingis var riktigt förbannad medan Karin bara längtade efter att få sova. Så fick vandra hem till mig en sista gång, därt jag fick i lite halvt panik leta upp täcke och kudde till Mingis och sedna var det bara att tvinga sig själv att somna. Det mest komiska var att under hela tiden vi gått till bussen, båda gångerna åt båda hållen, så pratade Mingis om hur bussar ibalnd på natten bara kan åka förbi. Men vad är oddsen?

Imorse var det ganska tröttsamt och ganska oklart för mig. Karin sprang runt och virrade runt som jag vet itne vad i huset och kom sedan in och väckte mig och Mingis. Hon åkte sedan hem någon gång innan tolv iaf. Mingis stannade kvar och åt rester ffrån våran middag och seda var det So you thing you can dacne som gällde för oss. Helt ärligt så vet jag itne riktigt vad vi gjorde. Jag har nämligen varit riktigt seg och haft en förjävlig huvudvärk nästan hela dagen. Håller troligen på att bli sjuk.
Sitter nu och kollar på hockeyn, alltid lika roligt att höra Wikegårds stämma. Väntar även på att maten ska bli klar. Skulle egentligen ha räknat matte idag, men sköt upp det igen till imorron. Ska föröska hinna emd svenskan iaf. Förhoppningsvis blir det även övningskörining med pappa lite senare.
//Jenny

season 5!

2009-09-04 @ 14:30:27


Det slog mig nyss att det nu är mindre än en vecka kvar till Supernatural börjar igen. Blev så uppslukad av glädjen att jag fick lust att läsa lite om den kommande säsongen. Så sökte runt lite grann och hamnade till slut på gamla trogna Wikipedia. Läste där om vilka nya skådespelare som ska vara med i säsongen. Men när man kom ner till den sista skådespelaren så började skämmas, inte nog med det så skämdes man t.o.m. när man läste vad det avsnittet handlar om. Hur fan kan de förstöra en sån underbart perfekt serie på det sättet? Tydligen ska Paris Hilton vara med i ett avsnitt. USCH! Det asvnittet kommer handla om, och jag citerar: "Paris Hilton has also been signed for an episode to play a demonic creature that takes the form of Paris Hilton". VARFÖR?! VARFR?! VARFÖR?! Misstänker att det kommer vara det femte avsnittet, om man kollar på episoid listan. Så det kommer man verkligen få härda igenom.
//Jenny

Freddie comeback?

2009-09-04 @ 12:38:48Gårdagens ledighet skulle egentligen ha ägnats åt en massa plugg, har en miljon saker att göra känns det som. Men när en nästintill desperat Jonna hörde av sig så försvann motivationen på direkten. Hade knappt hunnit klivit upp ur sängen innan hon var på väg hem till mig, så det blev lite stressigt. Så dagen spenderades med henne, det blev en riktigt lyxig lunch (frukost för mig) som jag bjöd på, sedan blev det film och lite spel.
18:10 satt man på centralen och väntade på Johanna. Efter det traskade vi glatt iväg till Hötorget där biljetter uthämtades och middag på pizza hut. Riktigt mysigt och gott måste jag säga. Sedan blev en prommenad ute i regnet. Fick se lokalen som Johanna dansade i förut, kallat Sushi corner. Fick även se den fruktade våldtäcktsparken, som jag fortfarande inte fattar. Efter det blev det dötid att fördriva och sedan bio. En av de roligaste sakerna var att biografen var fylld med endast killar plus jcg och Johanna. Som tur var satt man inte bredvid någon så man slapp de blickarna vi tydligen fick enligt Johanna när vi skrattade. Men det klockrenaste var ändå Johanna och hennes perfectmacth! Det var Year one som sågs, det man kan säga om filmen var att första scenen med överprästen var helt klart bäst. Blev även förälskad i Oh, något som jag inte kom på förrän en stund efter filmen.

Denna dag ser ut på så sätt att det nu ska bli lite pluggning och städning. Ska sedan möta upp Karin i Farsta där mat ska inhandlas och sedan blir det middag hemma hos mig. Får se hur vi lyckas med det.
Just det, fick även red apå igår att brandkåren tydligen hade tvingats rycka ut i London efter att Farbregas grannar ringt om rök som kommit ut från hans fönster. När de sedan anlänt hade de blivit bemötta av en generad Cesc som lyckats bränna sin mat.
Fick även reda på imorse av fotbollsprofessron Andreas att Ljungberg kan vara påväg till Arsneal. Något som jag först tolkade som pinsamt. Dels för att han troligen är inte alls i närheten av Freddie, men framförallt för att vi knappast behöver några fler yttrar. Men å andra sidan så bevisar det bara ännu mer hur mycket klubben värnar om sina gamla storspelare och hur respelterade och älskade de fortfarande är. Vem vet, jag ksnke får återfall vad det gäller honom.
//Jenny

vad ska man göra?

2009-09-02 @ 19:09:33
Besviken, trött och sur är bara förnamnet...

Hade bara en lektion idag, vilket var religon. Vi gick igenom pliktetik, konsekvensetik ohc sinneslagsetik. En av de sakerna som jag kommer ihåg allra bäst från grundskolan. Kommer faktiskt ihågf hur mycket jag skrev om varje grej på provet och det mesa som Jealine (helt fel stavning, men har ingen aning hur hon stavade sitt namn) gick igenom så det kändes riktigt bra idag. Vilket bara får mig att inse ännu mer hur mycket jag saknar min f.d samhälleslärare. Hon och Azadeh, helt sjukt underbara lärare!
Innan lektionen tog jag och Johanna en tripp till Farsta där det blev frukost för min del och uttag. Var skyldig både mamma och Danne pengar. Men nu när jag tänker på de kommande två dagarna så verkar det som jag kommer behöva låna mer. Ska flirta lite med pappa imorron.

Kom sedan hem och skulle ha läst boken, men har inte börjat ännu. Har verkligen ingen lust överhuvudtaget att göra Annies otorligt tråkiga uppgfiter. Men ska väl försöka ta tag i det snart, det är ju trots allt bara 90 siodr som ska läsas.
//Jenny

man måste bara älska honom!

2009-09-01 @ 18:51:04

stum

2009-09-01 @ 17:20:02


Det är verkligen så att man undrar ifall hon är seriös eller inte. Det enda man hör är Mhm, hihihi vem bryr sig?
Herregud, tycker verkligen synd om vissa människor. Snacak om att vara hjärndöd.

VAD HAR DU GJORT?!

2009-09-01 @ 16:35:11

Det finns verkligen inget underbarare än att vakna upp ett bra tag innan man måste gå upp, vara klarvaken och sedan somna om. Man känner verkligen i hela kroppen hur utvilad och lugn man är. Det är exakt vad som hände mig imorse. Jag vaknade mer än 2 timmar innan kloackan skulle ringa, två sekunder efter det fick jag sms från Karin, läste det och somnade sedan om. Vaknade sedan upp av klocka och då låg man och segade kvar ett tag innan man kämpade sig upp.

Det blev fika på psykologin, sedan delade vi upp arbetet så det blir ännu mer plugg de här lediga dagarna nu. Lisa lyckades förvirra oss ritktigt ordenligt på matten, vilket bara gjorde mig och Johanna ännu mer irriterade på henne. Hatar den kärringen. Fick sedan genomlida en tråkig föreläsning om Romantiken, kom då fram till Johanna skulle passa väldigt bra in där.
Imorron har jag bara en lektion, religon. Ska efter den möta Chuttlutt och få mina spel, äntligen! ska sedna hem och räkna och läsa en massa. Motivationen som fanns förra veckan blåstes bort i hlegen på något konstigt sätt. På torsdag är det middag på Pizza hut som gäller, tyvärr med både Karin och Johanna. Men man får väl göra det bästa av situationen.


Igår skedde en hel under den lilla tid som jag låg och tittade på tv innan jag bestämde mig för att sova. Fick bland annat se Bojan s nya extreme makeover, och tro mig den är extrem! Killen ser nu mera ut som guldlock i en mörkare hårfärg. När man tittade på La liga igår så såg man en kille i studion och jag undrade direkt vad det för för gay liten filur som satt där och när inzomningen genomfördes, vilket skedde i sekunden efter, så såg man på direkten att det var han.
Såg även min och systrarna Ahvanders reklam. Att säga att det är våran favorit reklam skulle vara en lögn, men vi alla tre är lite svaga för den. Hur som helst så stod det klarare för mig igår än någonsin att tankningen i vinter är ett måste. Ett lika stort måste som tältningen. Var ett tag sedan man umgicks med dem, saknade dem faktiskt. Vet iaf att de lever, eller vet att Jonna lever.
Nu ska man ladda inför pluggning och övningskörning.
//Jenny