VILL SE DEN!

2008-08-31 @ 22:10:39

SJUK

2008-08-31 @ 11:16:10

30 augusti

2008-08-31 @ 10:25:12

Dagen började sådär, kände efter 10 minuter  i bilen att det inte skulle gå. Men efter 20 minuter flöt det på, och nästan alla spår efter någon sjukdom var bortblåsta.

Vi kom fram till Nora runt tolv och började traska runt. Efter två timmar bestämde vi oss för att gå till husvagnen för att fika och äta lite. Hade då fått tag på två väskor och en Arsenal affisch som jag ångrade mig djupt att jag inte köpte förra året. Efter ett tag i husvagnen kände jag hur all ork rann av, men alla ville gå ytterligare ett tag och jag ville inte vara den som pajjade utflykten. Vi gick ett tag till och runt halv fem var vi klara. Det hade då blivit tre väskor i olika färger, en brun, en svart och en blå, en Arsenal affisch och en lyckovätte. Somnade i bilen och blev väckt när det var dags för en sista fika innan man skulle åka hem. Satt mest och frös då. Fick en sovsäck med mig i bilen från husvagnen när det var dags att skiljas åt. Kunde sedan inte somna om. Halsen brann och det kändes nästan som befann sig i Hades.

När man äntligen kom hem var mer eller mindre direkt ner i sängen och sova. Sov riktigt gott kan jag meddela för den som är intresserad.  


Som ni säkert kan lista ut så pajjade planerna med Oskar och Challe idag. Troligen har planerna om simning på tisdag också pajjat, men ska inte ropa hej än, eller vad det nu är man brukar säga.

Ska nu bädda ner mig riktigt ordentligt så man blir frisk någon gång. Hoppas verkligen inte att jag fått Hannas infektion.

Ali <3 Bali

En riktigt hemsk förkylning.

2008-08-29 @ 20:56:31
Kvällen som skulle varit en välbehövd pluggkväll förvandlades till en riktigt sjuklig kväll. Började med att man kom hem från skolan, alla sytomer var ännu värre än de senaste dagarna. Tittade på Gummi bears och försökte sova under tiden. Sedan blev det middag och lite sällskapsspel med familjen (!).
Ska nu snart gå och lägga sig så att jag är pigg inför Nora imorron, som man ska på om inget förvärras under natten. Vilket verkligen inte skulle förvåna mig.

Vill sedan bara få en sak sagd till er alla, jag har bra musiksmak.

Ali <3 Bali

Sjuk.

2008-08-29 @ 16:00:36

Dagen började ju bra. Efter nattens hemskheter så lyckades man tro att bussen gick vid en tid som den inte gick vid. Så 6 minuter innan bussen skulle gå fick man springa ut till bussen och missa den med fem minuter (eftersom på Internet är tiderna två minuter efter). Fick då ringa efter mor som skjutsade mig till skolan.

Första lektionen var kemi med Saied. Vilken skön gubbe. Han var skit rolig och pratar så man verkligen förstår. Så förhoppningsvis kommer kemin bli ett av favorit ämnena i år, han kommer iaf bli en av favorit lärarna.

Sedan hade vi lunch som följdes av matte C. En lektion som jag jobbade på riktigt bra på, iaf under den första kvarten. Sedan blev det filminspelning med Hamrin och Karro. Livet om Pennos och hans bitches kommer bli känd över hela världen!

Sedan åkte Karro till Göteborg och vi andra fick ha svenska lektion, som faktiskt var ganska kul. Efter det hade vi sista lektion vilket var kemilaboration med Saied. Riktigt roligt. Under den lektionen fick man ett jätte gulligt sms från Karin som undrade om hon skulle komma med något åt min hals och förkylning som bara blivit värre.Sitter just nu och tittar på tredje säsongen utav Gummi bears. Fattar inte hur jag kan göra det, men känner nästan igen vartenda avsnitt jag sett hittills. Favoriten är såklart fortfarande Cubbi.

Fredags morgon.

2008-08-29 @ 08:29:11

Usch, vilken hemsk natt det var. Vaknade flera gånger av att halsen störde sömnen, somnade om och vakande igen efter ett viss antal minuter, och sedan fortsatte det så hela natten.

Precis när mobilen hade sjungit klart Shelf så kom det flera sms från Challe och Lisa. Challe som är så omtänksam messade en låt text som gick ungefär: mmmm mmmm mmmm mmmm. Det gjorde hon bara enbart med tank på mig, hon ville inte att jag skulle ha tråkigt. Så låg sedan i sängen och sjöng den, precis som hon sa.


Sitter just nu och borstar tänderna. Inte speciellt skönt om halsen krånglar ska jag säga.

Börjar vid tio, ska då ha Kemi med Saied för första gången. Den nya mentorn för andra halvan av klassen, han kan knappt någon svenska. Men verkar väldigt insatt i kemins värld.

Nej, nu ska jag fortsätta borsta tänderna utan några hinder. När man kommer hem idag ska jag bädda ner mig varm och försöka hålla mig frisk.

Ali <3 Bali


Mengmei
& Anna <3

I was fine till 7:05.

2008-08-28 @ 21:02:09

Man märker nu när man blir äldre hur snabbt allt egentligen går. Ettan gick jätte fort, även om man tyckte det nästan var ett rent helvete under den tiden så inser man hur snabbt det egentligen gick nu när man tittar tillbaka. Nu är det tvåan som gäller, vilket troligen kommer gå lika snabbt och sedan är det bara trean kvar. Sen är that's it med skolan, alla kommer gå skilda vägar träffa nya vänner och börja i nya klassen, och man kommer troligen inte ens träffa ¼ av klassen något mer.

9:A känns mer eller mindre bortglömt, inte bara av mig, utan av alla. Något som ingen kan neka till.


Men det allra värsta är när man inser hur snabbt saker  kan ändras på bara några dygn. För några dagar sedan trodde jag allt var bra, men nu har jag insett att det är allt ifrån bra. Det är inte ens okej längre. Distans tar på relationer, men trodde ändå att det var bra. Det som jag faktiskt trodde skulle kunna vara för evigt börjar nu kännas som den dröm det var i nian.

Frågan är om man bara ska låta och saker gå, vilket man måste med det vissa av dem. Eller ska man försöka kämpa för att få det att fungera? Och isf hur längre kommer man orka, och hur vet man att man inte längre ner fr mycket energi på fel saker?

ELITEN IS BACK!

2008-08-28 @ 19:57:49

image189

Japp, det är det sant! Idag beslöt jag och Maria oss för att joina skolan tjejfotbollslag som kommer bildas snart. Allt kommer vara precis som förr, hon och jag på backen. ELITEN! Kommer vara minst lika bra som förr, på den gamla goda tiden.


Har faktiskt varit riktigt duktig idag vad det gäller skolan om jag får berömma mig själv. Trodde jag inte skulle orka med ett skit eftersom jag hade en sådan jobbig huvudvärk och halsontet vägrade att gå över. Men trots det tog jag ansvar och tig tag i mina studier. Skrev in alla anteckningar i rätt böcker och räknade sedan nästan alla tal som ska vara räknade till imorron.  Det kommer bli ytterligare en tidig läggning för mig idag. Vilket egentligen bara är bra på flera sätt än som går att räkna upp på en hand. Förhoppningsvis kommer det bli ännu tidigare än igår, men får se hur de blir med den saken.

Tyvärr så känns det som planerna inför helgen ligger i fara för att inte bli av. Tror jag kommer få en s.k. monsterförkylning och den lär bryta ut inom de närmaste dagarna.


En glad nyhet i denna dystra tid är iaf att Kimlim har börjat i klassen igen. Nu är det bara Sinem som ska komma tillbaka.

Ali <3 Bali

Loserholmen

2008-08-28 @ 18:00:45

Kan verkligen inte sluta skratta åt den.
Den är så ful.

R.I.P Svenne

2008-08-28 @ 17:49:46

Nu kommer då detta inlägg som inte kommer vara roligt att läsa på något sätt.

Den 26 augusti försvann en viktig individ från en av mina bästa vänner. Svenne kom in i både mitt och Challes liv för lite mer än ett år sedan, om jag inte har helt fel. Jag träffade tyvärr honom inte många gånger, men vet att han betydde och gör det fortfarande en hel del för Challe.Trots att jag knappt träffat honom eller inte är en sån stor kattälskare så saknar man honom och känner sorg när man tänker på honom. Man har ingen aning om vad som skedde precis innan han blev påkörd. Man kan bara hoppas på att han inte led och att han sista tankar var lyckliga.  

Torsdagen avklarad.

2008-08-28 @ 15:58:18

Äntligen hemma efter en dag i skolan. Okej, så hemsk var den inte.

Dagen började med rättkunskap. Satt med Charlotte, Anna och Karro, höll på att hungra ihjäl! Efter der var det biologi, hade en genomgång och fick sedan en uppgift som ska vara klar tills på tisdag. Blä! Efter det var det lunch, ingen god mat på något sätt. Sedan fick jag, Johanna och Mengmei följa med Karro ut och röka, för vi är så snälla, eller inte, det dära en tolkningsfråga. Vi tre övriga icke-rökare och smarta flickor satt istället och smaska i oss det som var kvar från våran kladdkaka. Vi beslöt att efter engelskan gå och köpa en till.

Engelskan flöt på och gick förvånansvärt snabbt för att vara det ämnet. Så innan samhälle gick jag, Karro, Johanna och Hamrin som det istället fick bli, när Mingis sprang iväg på annat äventyr, till centrum.

Karro bjöd på kladdkaka och jag på drickan som blev LOKA päron. Vi tog en sväng till en lekpark där vi åt vårat mellis under en hel del skratt. Sedan började vi leka i lekparken.Leken gick sedan kanske lite till överstyr när det hela slutade med att Johanna på något oförklarligt sätt fick lite mindre än en halv LOKA päron flaska över sig. Hon var inte glad på något sätt och beskyllde sedan mig och Hamrin för incidenten. Nu påstår hon att hon även ska hämnas på oss. Haha, vi hade lite roligt åt Johanna hennes problem.

Samhälles lektionen gick snabbt av två anledningar, för det första var det ganska intressant. För det andra misstog Lene sig och trodde vi slutade en kvart tidigare. Så jag och Johanna hann med en tidigare buss än planerat. På bussen blev det inte lika mycket prat som innan. När man klivit av bussen blev man tvungen att plocka upp mobilen och varna henne om den äckla gubben som satt vid dörren och sa hej då.

Ska nu försöka samla mig till nästa inlägg som ska tillägnas Challes katt, Svenne.

Ali <3 Bali

Terminens första torsdag

2008-08-28 @ 06:59:24

Usch, morgon och ingen sovmorgon. En av de dagarna i veckan då man måste upp tidigt. Det onda i halsen och inte heller gått bort, det är nästan värre nu. Men jag ska inte bli sjuk, har lovat Karro att inte bli det.

Dagens första lektion är Rättskunskap med Anders Toll. Var så trött igår när jag läste sidorna som skulle läsas tills idag att jag inte fattade ett skit av dem, men jag läste dem iaf!

Usch, nej nu måste jag börja göra lite vettiga saker.

Ali <3 Bali

Den absoluta favoriten

2008-08-27 @ 20:08:10

Cubbi, the crimson avenger! Jag älskar honom, han är så fruktansvärt söt!

En liten stund senare.

2008-08-27 @ 20:01:07
 

Efter att min snälle far och jag åkt till EKO för att köpa halstabletterna. Älskar min pappa och hans sätt att resonera. Så kom man hem något piggare. Gjorde iordning ett glas varm o'boy med grädde och fick äntligen använda en av mina skedar. Satt sedan och såg de sista tio minuterna utav Monty Python and the holy graal, vilket enligt mig är den bästa av deras filmer.

Såg sedan på Gummi bears, har nu allt som allt sett 14 Gummi bears avsnitt idag.

Ska nu duscha och sedan krypa ner i sängen och titta på fotboll tills jag somnar.

Ali <3 Bali


 

R.I.P Svenne.

Usch, busch.

2008-08-27 @ 17:53:56

SHIT vad trött jag är. Håller nog på att åka på en monsterförkylning. Har precis lyckats övertala pappa att åka till EKO för att köpa min favorit halstabletter. Tack så mycket snälla underbara far! Har sedan inte tvekan en endaste sekund att lägga mig om klockan lyckats bli åtta och man inte hade någon läxa tills imorron. Men känner att man verkligen inte ska hamna efter nu i starten av terminen, och vill ju inte verka helt dum imorron när den nya läraren Anders Toll börjar prata om rättskunskap.


Fan avd min hals gör ont, och ögonlocken vill bara falla över ögonen och låta mig somna. Men usch nej, man har den dära hemska skolan att genomföra. Dessutom är det bara första veckan, och inte kan man bli sjuk under den heller. Usch, jag vill sova!

Ali <3 Bali

Tredje skoldagen

2008-08-27 @ 16:36:00

Herregud, Johanna vart ska man börja när det gäller den tjejen? Hon förgyller verkligen skoldagen!

Vart ska man börja med denna skoldag? Jo, det var en helt underbar sovmorgon. Började halv tolv med matte C som jag och Johanna mest satt och ... gjort något helt annat på. Jag gjorde nästan en helt prefekt inslagning av den nya matteboken, om Johanna nu inte hade förstört det.

Efter matten var det lunch, pannkakor! Jummie. Sedan var det idrottsteori som man mest satt och sov igenom. Fick sluta tidigare från den så jag och Johanna drog till centrum där vi köpte oss lite gott som vi stannade på vägen och åt. Fick även reda på att den lilla flickan lider av en svår fobi mot myror.

Sen var det fysik. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad som hände på den lektionen. Jag och Johanna var fullt upptagna med vårat längst bak.

Innan fysiken började fick man reda på att det pågått sexuellatrakaserier mitt under näsan på en! Tydligen har både Aho och Diana fått någon slags fixering utav Michaelas bröst. Usch, jag har sagt det förut, man tror man känner folk men får sedan en chock när man inser vilka de egentligen är.På bussen hem satt Johanna och red, vilket hon troligen fortsatte med hela vägen hem till sig. Sedan blev det en massa snack om gamla minnen. En himmla massa Johanna det blev i detta inlägg.

Tyvärr så blir det ingen BSV match för mig ikväll. Har gått runt med halsont hela dagen och har de senaste dagarna som sagt känt på mig att en sjukdom snart kommer bryta ut. Får bara hoppas på att den inte kommer nu i helgen.

Ali <3 Bali

sovmorgon.

2008-08-27 @ 10:41:22

Har som sagt sovmorgon idag, men gick upp tidigare än nödvändig eftersom jag hade lite saker att fixa.

Så underbart skönt det var att vakna i morse, vaknade en kvart innan mobilen ringde så låg bara yste i sängen tills Brian började sjunga Oblivious. Låg sedan kvar i ytterligare 20 minuter, mys mys.

Tittar just nu på Gummi bears, de är så söta!


Ikväll är det som sagt andra matchen för BSV. Har inga aning om vilka vi möter, vet iaf vart och när matchen är. Btw vilket jag inte tänker berätta för någon utomstående. Nu har jag väl gjort det glasklart?

Aja, ska väl leta upp några kläder att ha på mig idag. Vill inte göra Johanna allt för glad.

Ali <3 Bali

Matten, avklarad!

2008-08-26 @ 20:39:58

Har precis räknat klart matte läxan. Eller klart och klart, gjorde varenda a-c tal, trots att man bara skulle göra a, fram till faktoriseringen. Då försvann bara all ork, så ska ta det imorron istället. Haha, och jag som tänkte vara så duktig och inte ligga efter i matten efter redan första lektionen. Aja, det får bli till en annan gång. Ska nog iaf läsa lite rättskunskap senare så jag inte har den imorron också eftersom det är andra matchen för BSV. Så det får bli en liten mysig god natt saga om hur lagar kommer till, eller vad kapitlet nu handlade om.


Usch, är verkligen jätte skönt. Ska bli skönt att kunna lägga sig hyfsat tidigt och sova länge imorron. Har en sådan underbar onsdag nu förtiden så man har sovmorgon fram till halv tolv. Mysigt, mysigt. Slipper även idrotten imorron, ännu bättre! Men kommer tyvärr inte ifrån fysiken och den dära jävla L-O, ber verkligen att Anna inte byter individuella val isf vet jag inte vad jag gör.

Nej, ska nog stänga av datorn snart så man verkligen kan somna i god tid inatt.

Ali <3 Bali

Johanna är en emo.

2008-08-26 @ 17:32:25

Usch, har nu fallit för trycket. Eller det var inte direkt något tryck, snarare en hemsk och riktigt tråkig uttråknad. Hur som helst har jag nu skaffat Facebook igen. Var så fruktansvärt uttråkad så kunde inte komma på något roligare att göra. Vilket egentligen var hur meningslöst som helst, eftersom jag lär aldrig vara inne där. Dessutom fattar jag noll av all den skiten som finns på den sidan, men det skulle jag aldrig erkänna.


Usch, vad jag vill ha mat nu! Känner mig jätte stressad eftersom jag inte kommer kunna räkna ett endaste mattetal innan jag ätit. Har egentligen all tid i världen efter maten eftersom jag inte har något annat planerat, men ändå så stressar jag upp mig.

Messar just nu med min käre vän Charlotte. Ord kan verkligen inte beskriva hur glad jag är över att ha henne i mitt liv.

Men nu är det inte långt kvar till mat!


För er som är intresserade så är Mengmei egentligen 94:a som tycker jag är bäst i hela världen och Franci står utanför mitt fönster naken.

Ali <3 Bali

Skinka underst, ost överst.

2008-08-26 @ 16:37:50

Tittar just nu på Gummi bears och pratar med Mengmei på msn. Bumbibjörnarna är nästan lika söta som den lilla kinesen.

Skolan idag var väl lika flummig om inte värre från min och Johannas sida. Jag var iaf ännu tröttare än igår, börjar tro att jag kommer bli sjuk snart. Hoppas inte till helgen eftersom den redan är planerad. Idag gick brandlarmet i skolan, vilket gjorde allt bara värre. Fick jätte ont i öronen av den dära jävla rösten som hela tiden upprepade sig på en massa olika språk. Sedan blev det en massa strul tack vare André eller någon annan och Johanna. Vilket ledde till att man dissade Challe och Oskar.

När man äntligen kom på bussen så blev samtalsämnet mackor av någon konstig anledning.Har ingen aning vad man skriver just nu. Väntar egentligen bara på att maten ska serveras och försöker fördriva tiden, har ungefär en timme att ta död på.

Nu kallade Mengmei mig för lat. Den jäveln!

Så trött.

2008-08-25 @ 19:35:12

Usch, är så fruktansvärt trött. Höll på att somna i bilen hem från IKEA. Åt nyss en glass som piggade upp mig lite, men inte ens i närheten av vad som behövdes. Ska alldeles snart slänga in en tvätt i maskinen, titta på FRIENDS, duscha och sedan lite mer Gummi bears. Ska lägga mig tidigt ikväll och sova ut ordentligt. Det behövs verkligen.

Imorron har man första sovmorgonen på terminen, börjar tjugo i tio. Riktigt najs, iaf om man är van med att börja halv nio. Aja, slut på babblandet nu.

Ali <3 Bali


Har sparat dem.

Gummi Bears!!

2008-08-25 @ 16:34:50Gummi Bears!! 
Bouncing here and there and everywhere. 
High adventure that's beyond compare. 
They are the Gummi Bears. 


Har under de senaste dagarna nu sett på Gummi Bears. Trots att jag aldrig riktigt gillade dem när jag var liten så känner jag igen flera av avsnitten.

Varför görs det inte liknande serier idag för barn? Sådana serier så är så söta rakt igenom. Nej, nu förtiden så ska de vara coola, spännande, läskiga och innehålla så mycket vuxenskämt som möjligt. Och sen undrar vi i samhället varför dagens barn växer upp så fort och inte tillåts vara barn. Varför samhället blivit så kriminellt och rent ut sagt obehagligt att vistas i ibland. Låt barn vara barn. Vi alla vet ändå hur mycket man saknar det när man blir större.

Johanna hade emo fingrar idag.

2008-08-25 @ 15:42:26

Första skoldagen avklarad. Det var inte alls speciellt kämpigt. Det enda var att alla var så trötta och behandlade den tröttheten på olika sätt. Vissa omvandlade det tillglädje, andra flum. Själv blev jag helt borta, vilket var nog den första gången någonsin. Johanna och jag lyckades flumma till dagen riktigt rejält. Vi tog även en sväng till Farsta på lunchen och där fick man höra ett och annat om hennes förra kompisar.

Fick även reda på något som troligen aldrig kommer glömmas bort från lilla henne. Vet inte riktigt om det är något att ta upp här, men det var hur gulligt som helst och ord kan inte beskriva hur glad jag blev över att höra det.

Var jätte kul att träffa och se alla människor igen.Egentligen skulle jag vilja hitta på något eftersom man fortfarande på någotvis har lite sommarlov nu innan alla drar igång igen med sina projekt i sina ämnen. Men kände så fort jag kom hem att all ork försvann. Istället blir det nog en joggingrunda eller promenad senare, kanske ska försöka få tag på Jonna och se om hon vill med.
Kim hälsar!

Den värsta mardrömmen har slagit in!

2008-08-24 @ 22:23:06

Hela min  värld rasade samman för några sekunder sedan. Loggade in på TvTorrents för att titta på Supernatural. Hoppades på att jag råkat läsa fel och att serien skulle börja gå redan ikväll. Till min förskräckelse har något fruktansvärt hänt som gjort att serien skjutits upp i nästan en månad. Istället för att börja sändas den 31/8 om vecka som sagt så ska serien börja gå den 18/9(!)(!)(!)
VARFÖR?! VARFÖR?! Helt allvarligt, jag börjar snart gråta. Jag har gått och väntat på den dagen hela sommarlovet! Hela jävla sommarlovet och nu med bara en vecka kvar (som man trodde) så inser man att den underbara dagen är ännu längre bort än vad man trott. Det här är för fan värre än att ha L-O i matte och fysik B! Värre än att ha Henrik som pappa och värre än att vara vän med fisken! Det är till och med värre än att heta Karin!

Vad ska jag göra nu? Det var räddningen på skolstarten. Jag kommer gråta mig till sömns inatt. Usch, har lust att hoppa framför ett tåg nu ...

Uppladdning.

2008-08-24 @ 21:39:53

Sitter just nu och försöker ladda mentalt inför morgondagen genom att lyssna på en massa JB. Har verkligen fallit för pladask för det bandet, nästan lika fort som det gick för Bell ... men bara nästan!

Tänkte ta och skriva mitt sista inlägg för ikväll och troligen det sista innan man börjar skolan igen. Tvivlar att jag kommer orka/hinna skriva imorron, men ibland lyckas jag överraska mig själv.kommer helt ärligt sakna scortum lektionerna.

Om vi nu räknar med att detta är det sista innan hemskheterna bryter ut så tänkte jag ta och varna alla. Imorron börjar som sagt skolan, vilket betyder att alla på min kontakt lista kan bli utsatta när jag blir uttråkad eller när jag anser att jag sällskap som Johanna, Mingis, Anna, Micham, Challe & Co. blir alldeles för jobbiga och tråkiga så kan sms beroendet ta över. Har nu varnat er, så snälla. Ha överseende när/om ni blir utsatta imorron, iövermorron eller någon annan dag fram till jul.


Trots att det är kolsvart ute så lyckades ändå en liten solstråle nå fram hit och lysa upp tillvaron lite grann. Fick nämligen det supersöta svaret från Kim " läser din blogg xD" när frågan "vad gör du?" ställdes. : )

Ali <3 Bali (Kim hälsar!)

Lite krims krams.

2008-08-24 @ 20:36:40

Kom precis hem från en promenad. Det blev en lång och mysig liten truddelut på 45 minuter. Så skönt att vara ute och gå om det är rätt väder. Hjärnan rensas och tankarna bara flyger iväg. Har lite mer än 2 timmar nu att ta död på innan det är dags för To catch a predator! Höjdpunkten på hela veckan, om man bortser från Psych.


Försökte finna lite stöd hos mina kära vänner idag pga. en speciell sak som morgondagen innebär. Den ena fick jag mer eller mindre en utskällning för och den andra fick jag stöd ifrån ... om man frågar henne. Frågar man mig var det mer hån. Alla vet nog att den omtalade är Challe. Sen har man också blivit lovad att bli smittad av Mengmei imorron. Jag lovar, kommer du i närheten av mig så kommer du få känna på mina karatesparkar.

Aja, har inte så mycket mer på hjärtat som jag vill få sagt (om man nu kan säga så).

Ali <3 Bali


Now I'm speechless, over the edge and just breathless.

2008-08-24 @ 19:35:09

Reign over me

2008-08-24 @ 14:49:55


Har precis sett klart Reign over me. Herregud, har aldrig kastats mellan två sådana starka känslor som är raka motsatsen till varandra pga. en film. Och jag har aldrig, aldrig, aldrig gråtit så mycket över en film. Usch, var nästan rena helvetet. Tänker aldrig mer se om den filmen, aldrig. Men fan avd bra den var.

Var tvungen att skicks sms till alla människor som betyder mycket efter filmen.

Skola imorron.

2008-08-24 @ 11:51:45

Satt nyss och klistrade ihop en egen almanacka och beställde den. Men ändrade mig i allra sista sekunden och avbokade. Det blir nog gamla hederliga gymnasie kalendern i år igen, om man inte hittar någon annan i någon affär.

Usch, imorron börjar det igen. KL. 09:00 ska man vara i något klassrum och bemöttas av en troligen glad L-O som ser framemot ett år med oss, vilket såklart inte är omsidigt. Kan faktiskt komma på tre positiva saker med att börja skolan.
1. Man får träffa de underbara människorna i klassen igen.

2. Man kommer få någon slags rutin och struktur på dagarna.

3. Tiden man måste spendera i en skola blir bara mindre och mindre. Japp, nedräkningen har börjat.

Haha, kommer få springa runt som en personlig assistent åt Johanna imorron. Haha, åh vad kul jag kommer ha det. Hoppas verkligen hon är så glömsk när det gäller namn.


Ska försöka få mamma sedan att åka iväg till någon affär och köpa de saker som behövs till skolan. Ska sedan försöka få henne positivt inställd till ett besök på IKEA senare i veckan. Vill ha mina muggar!

Nej, nu ska man väl leta upp lite frukost och sånt.

Ali <3 Bali

Goal

2008-08-24 @ 00:18:13

Har precis sett klart Goal. Fattar verkligen inte varför jag sett den filmen tidigare. Den var helt sjukt jävla underbar! Precis som en film ska vara, den berörde på alla sätt och vis. Finner inga ord för den ... man måste helt enkelt bara se den. Man måste verkligen det.

Satt och log igenom hela filmen, även vi de två tillfällena tårarna kom, han var så söt. Herregud, är fortfarande helt överväldigad av den filmen. Känns som bara som jag upprepar mig. Ändrar mig om mitt tidigare inlägg idag. Om fem filmer man måste se innan man dör, det finns bara en man måste se, och det är Goal. Den gick verkligen rakt in i hjärtat.
Har nästan lust att se den en gång till nu på direkten.

Onödig fakta.

2008-08-23 @ 22:19:21

Idag har jag lärt mig en hel del saker, bl.a. jag och Johanna är lika desperata. Men lyckligtvis inte lika desperata som Karin, hon tom. ringde. Men priset måste ändå gå till Finnen som vägrade läsa hela messet.
Lärde jag mig också att min käre Johan är väldigt bra på namn ...


Hade planer på att se Goal ikväll. Har ännu inte sett den, helt otroligt! Men av någon anledning blev det inte så och har ingen större lust att starta den nu... eller så gör jag det inom loppet av 5 minuter. Antingen det, eller så kommer jag plåga de flesta på min msn eller så blir det att sova. Är ganska uttråkad just nu.


Har lovat att hålla tummarna för Johanna, hoppas du inte längre kommer gå på sånna sms efter ikväll. ;)

Ali <3 Bali

fem filmer DU måste se.

2008-08-23 @ 11:24:40
Gud vad jag älskar mina skedar jag köpte igår. Har velat ha sånna jätte länge! Måste bara övertala någon att åka till IKEA med mig och köpa muggar. Någon som känner sig taggad?I skolan har vi en bok som heter 1001 filmer du måste innan du dör, eller något liknande. Eftersom vi hade sådant jobbigt schema förra året och brist på fantasi mitt under den mesta krävande tiden i skolan så beslöt jag och Mingis oss för att gå igenom den boken och se vilka alla filmerna var. Det var inte förens de sista 50 sidorna dök upp som vi började känna igenom filmer ordentligt. Dessutom var de flesta av dem dåliga.

Igår när jag satt och tittade på tv-reklamen och filosoferade iväg så kom jag på att om jag skulle göra en sådan bok så finns det bara fem filmer som skulle ha den stora äran att finnas i den boken. Alltså enligt mig så finns det bara fem filmer som man verkligen måste se innan man dör.

Kejsarens nya stil

Green street hooligans

De tre musketörerna

Casanova

Mannen med järnmasken

  

Dessa filmer måste man bara se. Sen måste man även såklart se Supernatural, men det är som sagt ingen film.

Ali <3 Bali

Kommer alltid vara favorit serien.

2008-08-22 @ 23:12:17

CHOCKAD!

2008-08-22 @ 22:10:21
Såg nyss på kanal 5 att Supernatural ska börja där snart! Visste inte att den serien ens gick längre i svensk tv, och trodde ännu mindre att det skulle vara på femman. Men där ser man vad fel man kan. FY FARO, vad mysigt detta år kommer bli isf! Minst två Supernatural avsnitt i veckan, ett nytt och ett gammalt.

Åh, jag längtar verkligen så otroligt mycket till det börjar igen! Älskar verkligen den serien. Finns inga ord för den.

Den 7 september är ett datum alla ska lägga på minnet! Då drar det igång, HERREJÖSSES VAD UNDERBART!
Känner det är dags att avsluta detta inlägg eftersom fortsättningen inte kommer uppskattas av någon... om det inte mot alla odds finns någon där ute som känner likadant som mig och råkar läsa min blogg dvs.
Ali <3 Bali

BSV!

2008-08-22 @ 19:42:00

Haha, den smarte fattar ...

Aj, mina ben!

2008-08-22 @ 19:31:45

Värken i benen är ännu värre efter turen i Farsta än vad det var innan. Usch, vad man klagar idag.

Träffade Rohie och hennes Fazirah vän i Farsta. Åt på donken innan Fazirah skulle åka hem. Sedan började rundvandringen. Tror att jag aldrig någonsin sprungit runt med en vän och varit så kräsen när det gällt så små saker som det gällde. Tack Rohie för du stod ut med mig, trots din jobbiga dag. Du är underbar.

Måste säga det att Rohie är en av de skönaste människorna att gå med ute bland folk. Hon bryr sig verkligen inte om någon annan, på ett positivt sätt. Dagen slutade med ett par långa skedar och beslutet att beställa fotbollssaker via laget.Ska nu vila benen ordentligt. Bli nog en riktigt mysig kväll framför tv:n med popcorn och den underbara filmen Casanova. Om någon vill så är det bara att ringa och störa. : )

Ska återigen tacka Rohie. Vill även tacka Mingis, det var verkligen snällt gjort av dig.

Ali <3 Bali

Dilemma

2008-08-22 @ 14:27:52

Usch, jävla träningsvärk. Den håller på att ta livet av mig!

Ska träffa Rohie i Farsta om någon timme. Den lilla flickan går ju i skolan hihi och slutar om 40 minuter. Ska då tvinga henne att springa runt med mig och leta efter nödvändigheter. Ska sedan hem och tråka som fan. Nej, funderar på att försöka få tag på någon rolig person och höra vad som kommer ske ikväll. Känner verkligen för en mysig kväll framför tv eller så med en massa gottigheter.
Har nu hamnat i världens dilemma. Har ingen aning om vart man ska försöka slå sig in. Vet att konditionen och så måste tränas upp innan dess, men vore ändå skönt att ha det valet klart.

Stuvsta eller Huddinge?

 vs.

SuperN börjar snart!

2008-08-22 @ 10:12:48

Det sant som de säger, andra dagen med träningsvärk är värst. Det kan intyga på, med värkande vader, lår och mage, trots att det inte gått så mycket av denna dag så har det gjort mer ont än vad det gjorde på hela dagen igår.

Ska som sagt till tandläkaren idag, men hade tydligen ingen koll på tider och så eftersom jag hade fått för mig att jag skulle dit en timme tidigare än vad jag egentligen skulle. Aja, det är alltid mysigt med en seg morgon. Då fick man också se Jörgen Persson, som han visst hette, gå vidare till semi.

Sitter just nu och lyssnar på den NFL:arna. De är helt underbara! Skulle nog egentligen kunna säga NFA, men några låtar utmärker sig mer än de andra så.


Jag vet att jag hade något annat som jag ville få sagt här, men har helt och hållet glömt bort vad. Man har ju inte börjat skolan än, så man är ursäktad. Usch, bara en helg kvar och sedan bryter helvetet ut.

Apropå helvetet, SUPERNATURAL BÖRJAR SNART IGEN! Det finns inga ord!

Ali <3 Bali

Sötaste ungen!

2008-08-21 @ 21:33:37

Såg precis att 10 things I hate about you ska gå på tv om ungefär en halvtimme. En av favorit filmerna.

Är så oerhört glad över mitt rum. Det är städat, och så fint och rent ... och städat. Önskar att man kunde frysa ögonblick, isf skulle jag frysa detta och ha det fryst för all evighet. Jag är så stolt över mig själv just nu.

Imorron ska man till Farsta med Rohie. Ska köpa en hel del saker, bl.a. saker till BSV. Black is the shit. Haha, vilken tönt man är. Ska även försöka få tag på lite skolsaker. Behöver verkligen köpa sudd, massvis av sudd eftersom det jämt är mig som alla lånar sudd från. Men innan man möter henne så ska man till tandis.


Usch, träningsvärken har inte gått över än. Det blev lite bättre när man hällde på lite reparil. Kanske borde ta en dos till. Nej, nu tröttnade jag på den här skiten. Ska kolla lite youtube klipp på sötungen Frank nu. : )

Ali <3 Bali

Rummet är städat!

2008-08-21 @ 18:19:20

Det regnar ute, så mysigt...

Efter flera timmars brottande med dammråttor och dammsugaren, val mellan kläder, suckande, svordomar och påhopp av Hubert så är rummet äntligen städat. Nu kan inte en jävel klaga på mitt rum ... inte förens nästa vecka! Nej, förhoppningsvis så kommer man kunna hålla det fint lite längre än så.

Så jävla skönt att äntligen ha det gjort.


Sitter just nu och kollar igenom IKEA katalogen. Är i möbel behov av några av de viktigaste möblerna. Behöver ett nytt skrivbord och byrå. Skulle även behöva en tvhylla. Men om jag kommer ihåg rätt så gillar jag inte IKEA's design på de möblerna.

När jag städade rummet så lade jag sakta upp en framtidsplan som sträcker sig fram till jul. Om jag inte får en tv, vilket jag önskat mig i snart tre år så ska jag köpa en själv. Tror även att jag ska köpa mig en ny säng, breddare. Fattar verkligen inte hur jag kunde låta mig övertalas att ta en 90-säng. Saknar min gamla breda säng jätte mycket. Fan vad najs, kom precis på att det kommer vara mellandags rea då. Snacka om vilka kap som kommer göras. I år måste jag verkligen ge mig ut och leta efter dem.

Åh, jul, herregud vad jag längtar. J-VM! Nej, usch nu ska man inte börja babbla om sånt.

Känner att jag fortfarande går på endorfiner. Tror det är en blandning från gårdagens och dagens som troligen kom under städningen.

Ali <3 Bali

Forever friends

2008-08-21 @ 15:39:52

Var tvungen att ta en liten paus för att se Wissmans lopp. Tycker det var en riktigt bra OS-insats av honom. Jörgen Johnsson, tror jag han hette, gick även vidare. Grattis.

Är nästan klar med städningen nu. Eller har sängen, garderoben, TV:n och fåtöljen kvar. Med andra ord, det som brukar sparas till sist och det lättaste. Hoppas på att det ska börja regna igen, var jätte mysigt att städa då.

När jag gick igenom några lådor så fann jag en massa nyckelband. Ett av dem var ett som jag fick från Jonna en julafton för en massa år sedan. På ett väldigt vettigt och förståligt sätt så flög det rakt in i hjärtat under städandet och det slutade med att den sattes upp på väggen över datorn. Nu sitter det fint där, lyser, värme och fyller mig med glädje.Måste återgå till mitt städande nu innan jag kommer helt ur takt.

Ali <3 Bali

Dagens horoskop

2008-08-21 @ 10:53:38

Vattumannen 21/1-18/2

Nöjen, humor och kanske en resa skulle lyfta din torsdag till nya höjder. Våga chansa lite, det lönar sig.


och jag som ska städa idag ...

Fussball

2008-08-21 @ 10:09:36

 

Vaknade med en träningsvärk som var allt annat än lindrig. Okej, så hemsk är den inte. Men har det i låren , vilket jag anser nästan är det allra värsta stället att ha det i. Ska snart ta hand om benen riktigt väl och gå på jakt efter Reparil eller Ormsalvan. Idag är det enda som egentligen står i agendan att städa rummet. Hade egentligen gärna sprungit lite, men jag har en tendens att bli väldigt lat när jag har träningsvärk.

Är extremt trött, men känner ändå av endorfinet en hel del. Det smyger runt där bakom/i tröttheten och lurar.

Ska sluta svamla nu och leta efter lite vård för mina lemmar.


Måste åka till Farsta (eller någon annanstans) imorron efter jag varit hos tandläkaren. Har en liten inköpslista på olika saker som vore bra om jag fick tag på innan måndagen. Någon som har lust att följa med?

Ali <3 Bali

BSV!

2008-08-20 @ 23:03:13

HAR VÄRLDENS ENDORFIN KICK JUST NU. Jag skojjar inte. Hade tänkt lägga mig tidigt inatt och sova riktigt länge, eller kanske gå upp och se på handbollen imorron. Men just nu är det helt omöjligt. Kommer troligen aldrig somna eftersom jag misstänker att detta kommer sitta i till minst imorron kväll. Nu börjar också hungern komma.  FY FAN VAD KUL DET. Ni alla kan ju gissa hur det gick, men ska försöka sammanfatta allt kort, eller iaf kort för att vara mig.

När vi väl hade värmt upp och sett motståndarna värma upp så trodde jag att det skulle bli en riktigt plågsam match. Efter ungefär fem minuter spelade så väntade jag bara på att målen skulle rinna in. Men på något sätt höll vi emot och efter första halvleken så hade de utan någon tvekan haft de flesta målchanserna, medan vi hade haft den allra vassaste. Otroligt nog stod ändå 0-0. Ett tag in i andra gjorde Franci mål och vi började backa hem mer och mer. Man märkte hur motståndarna började bli mer desperat. Trots de skapade målchanser så fick de aldrig någon riktig farlig. Vi gick bara och väntade på att domaren skulle blåsa av. Men så rätt som det var så gjorde de 1-1. Lite besvikna men ändå väntat så vände vi oss upp mot avsparkspunkten. Vi slog avsparken och domaren blåste av, vi var alltså ½ sekund från vinst, ½ sekund från 6 poäng.

Aja, man ska väl inte klaga. Egentligen skulle vi ha förlorat matchen med flera mål. Hanna räddade oss helt klart. Måste bara få det sagt att laget var helt underbart! Så jävla härliga tjejer.
Anna, hoppas det inte alls var så farligt som alla trodde.


När jag åkte hem i bilen så slog det mig. Jag måste börja på fotboll igen! Det går verkligen inte utan den. Visste att jag skulle ångra mig i vintras när jag mer eller mindre tog det beslutet, men ju mer tiden gick ju mer trodde jag på att jag faktiskt skulle kunna klara mig utan den. Men verkligen inte.

Egentligen så insåg jag det för en längre tid sedan, när vi var på Blidö. Det var när Lena drog igång med det vanliga snacket som jag egentligen är ganska trött på att höra. Men det var ändå då jag insåg att det faktiskt var så ... "Det är precis som Helene, hon kan inte tänka sig ett liv utan fotboll."

Ska nu rycka tag i Alex så fort jag ser henne och fråga. Usch, det kommer verkligen bli en lång och plågsam väg, men som sagt. Jag ska fan dit igen! Imorron finns det bara två saker på att-göra-listan.

Städa rummet - har lovat mamma att städa innan skolan börjar.

Springa - Nu ska jag fan ta tag i skiten.


Ali <3 Bali

Sorry & Shelf

2008-08-20 @ 18:14:08

Har nyss bränt 17 filmer. Fick världens chock när jag såg hur mycket utrymme han nu har på sin ena hårddisk. Halva ledig. Det låter inte så märkvärdigt, men han har knappt haft 10 Gb (eller hur det nu förkortas) ledigt sedan han köpte datorn. Lovar att den nästan kommer vara fylld imorron kväll igen.

Ska nu lyssna på en massa, massa Jonas Brothers och ladda upp inför matchen. Har inte provat springa ännu, får ta den risken. Lite smärta har ju ingen dött av. Haha, kanske ska bli det nya mottot.

Usch, börjar bli lite nervös nu ...


Nu är det bara Sorry och Shelf som gäller för min del.
Ali <3 Bali

Nästan hel rygg.

2008-08-20 @ 11:49:40

Sitter just nu och väntar på att mormor ska komma. Har lovat henne och mamma att följa med dem på en liten ... utflykt? eller vad man nu ska kalla det. Ska sedan hem och fortsätta med bränningen. Har redan hunnit zippa upp fem filmer och bränt dem och nu inne på 6-8:e filmen. Känner mig riktigt snäll och effektiv.


Ikväll är det premiär match för BSV. Mitt onda i ryggen är riktigt jävla envis och har inte försvunnit helt än, men det blev mycket bättre under natten. Så ska ut och testa springa lite för se om jag kan spela ikväll eller inte. Vet egentligen inte varför jag ska göra det eftersom jag redan vet hur det kommer bli. Efter några ruscher fram och tillbaka kommer jag inse att det bästa vore om jag inte spelade. Men eftersom jag är väldigt korkad på den fronten så kommer jag ändå spela. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara.


Tror även att jag ska försöka ta tag i mitt fotbolls sug nu på allvar. Men har ännu inte riktigt bestämt mig än om jag ska börja i Stuvsta med Helene, eller gå med Bella och Maria till Huddinge. Vet iaf att jag inte ska lyssna på Franci och gå till Skogås igen.

Ali <3 Bali

Pappa är hemma!

2008-08-19 @ 22:47:12

Pappa kom nyss hem! JIPPIE! Har saknat honom som jag vet inte vad!

Ryggontet börjar också gå över. Dessutom fylls min hylla med allt fler bra filmer som man bara älskar. Sen så är det allra bästa vetskapen att Karin slutar halv fem imorron, så ni kan ju gissa hur kul jag och Challe kommer ha imorron. Så med andra ord känns det nästan som livet inte kunde ha varit bättre just nu.Kvällen spenderades med att fixa och trixa på Dannes dator. Han fyller sin hårddisk med filmer hela tiden och jag hinner knappt med att bränna filmer. Lyckades iaf övertala honom att ladda hem tre filmer idag varav en av dem var Horton hears a who! Tvingade sedan mamma att se den med mig. Den filmen är bara för gullig. Älskar namnet Whoville. Sedan gick resten av kvällen åt till bränning och upp zipning. Ska nu spendera en liten tid framför datorn för att sedan sova gott, vakna upp och jävlas med Karin. : )

Ali <3 Bali

Challe's bild

2008-08-19 @ 16:10:03

Älskar er flickor! <3
Kanske borde färga håret rött ...

Mysig kväll igår.

2008-08-19 @ 12:44:05


Den bästa uppfinningen någonsin är utan tvekan värmekudde! Jag vet inte hur många gånger den lilla havrefyllda kudden har räddat min dag/natt. Helt galet underbar!

Åkte till Skärholmen igår som sagt med mor. Vet att jag talat väl om det stället den senaste tiden men igår vet jag fan varför egentligen. Till och börja med när i kom det så var centrumet fullt med utlänningar. Inte för att jag har något emot den utländska befolkningen, oj vilka fina ord jag kan använda ibland. Men när jag nästan är den enda svensken på ett område, vilket inte händer ofta, så känner jag mig utstrirrad och det känns som alla går runt tittar på mig och tänker: "vad fan gör hon här?"

Sedan blev inte bättre när man skulle vara snäll mot mamma och hämta en annan storlek på ett plagg hon provade. Att jag alltid har varit lite paranoid i vissa situationer är något jag inte nekar till, och inte har det blivit bättre efter händelsen som skedde förra året. När jag stod och letade efter rätt storlek så dök det upp två utländska män , börjar du skratta nu Jonna? några meter bakom mig. De började snacka på deras språk och jag fick direkt en obehaglig känsla, men lugnade ner mig när jag att de gick med en liten kille på drygt sju år. När jag sedan vände mig om så såg jag att den ena hade ett äckligt smile som täckte nästan hela ansiktet. När jag passerade dem på drygt 1½ meters avstånd vände han sig om och tittade på mig med sina äckliga ögon och sa "hej". Självklart så passerade jag dem utan att svara, gav dem inte ens en blick utan låtsades leva i min lilla egna värld utan sådana människor.Efter skärholmen var det raka vägen hem till Jonna. Hemma hos Familjen Blåbär var huset tomt och man bemöttes av en Jonna som inte alls var klädd för ett möte mig. Men eftersom jag är så snäll så förlät jag henne. På menyn för Jonnas del var det pannkakor, vattenmelon, cola, grillchips och gräddfil. Min var likadan förutom pannkakorna. Det blev två filmer, Iron man och Horton. Bägge två var sjukt bra! Iron man var mycket roligare än förväntat. Älskade slutet och hans robot med brandsläckaren var bara för söt! Horton, den var bara så skön! Jävlar vad man garvade igår.

Vi kom även fram till att jag och Jonna borde göra egna filmer, eftersom jag har fantasin och Jonnas story samt de roliga tvisterna. Så vi ska påbörja projektet Iron man 4, eftersom vi redan listat ut tvåan och trean.

Efter filmerna blev det lite fyra-i-rad på blip. Kan säga att vi två nästan skrämde mig, jävlar vad man kan tävlingsinriktad. Sedan startade Jonna Djungelboken 3, men eftersom Danne skulle hämta mig och han jobbar nu för tiden så blev jag tvungen att åka hem. Kände även hur tröttheten började smyga på en. Dessutom började det bli lite obehagligt när man råkade se ett av Jonnas många mord. Man tor man känner en vän, men rätt som det är inser man att hon är en seriemördare.


När man väl kom hem var ryggontet värre än någonsin, vilket det fortfarande är.

Kan iaf glädjas mig åt att Karin började skolan idag, HAHA! Själv börjar man på måndag. : )

Det slog mig nu att otroligt nog så somnade inte Jonna igår, trots att vi tittade på film. HERREGUD! Någon gör framsteg.
Ali <3 Bali

Brasilien vann!

2008-08-18 @ 16:23:17
Nu har pappi åkt till Tyskland, eller hans plan går om någon timme eller så. Visserligen kommer han hem imorron kväll igen, men kommer sakna honom ändå. Kommer inte dras några skämt eller kommentarer ikväll som man kan skratta åt, och jag och mamma kommer troligen bli galna på varandra.

Har också extremt ont i ryggen, något jag haft under hela dagen men det har bara blivit värre ju längre dagen gått. Annars har man mest spenderat dagen genom att titta på OS. Såg damerna kvartsfinal, fan vad gött att Brasilien vann! Både jag och mamma satt verkligen och hånskrattade åt den tyska förbundskaptenen. Usch, ingen trevlig typ det.

Nej, nu är jag hungrig. Hoppas Danne kommer hem snart så det blir mat! Sen ska jag och mamma ta en snabb tur till Skärholmens centrum igen.

Ali <3 Bali

Gullungar.

2008-08-18 @ 14:48:26

Finnen hittade en gamal bild på henne och Snäckan idag.
Så otroligt söta!

Nästan helt felfritt schema.

2008-08-17 @ 21:47:33

Började titta på den nya Indiana Jones filmen för ett tag sedan, men hann inte långt. Kvalitén vad så dålig så jag orkade inte se den. Lämnade Danne ensam kvar, men tror att han stängde av den någon mint senare.

Fick precis syn på det nya schemat. Har fan kortare dagar än förra året. Såg mycket bättre och blev riktigt glad över det. Ända tills man såg luncherna. Vi har i stort sätt 30 minuters lunch varje dag, hela året! Hur jävla korkad får skolan egentligen vara?! Men annars känns det faktiskt riktigt bra. Var inställd på hur långa dagar som helst.


Väntar just nu på att klockan ska bli 22:30. Det är ungefär lagom då att börja sig i ordning för tv:n.

Åh, tanken slog mig precis att det är flera som börjar skolan imorron. Fy fabian vad skönt att inte vara en av dem. : ) Börjar nog senare än de flesta andra. Iaf om man jämför med alla stanbarn.

Nu börjar jag bli rätt så trött. Kommer nog somna hur skönt som helst efter att sett alla äckelgubbar.

Ali <3 Bali

To catch a predator.

2008-08-17 @ 15:55:18
Är på jätte bra humör just nu, trots att jag är så trött som jag är. Såg nyss i tidningen att ett av de roligaste programmen jag någonsin sett börjar gå på tv igen! Femman har äntligen tagit sitt förnuft tillfånga och börjat visa To catch a predator. Låter skit tråkigt, men det är så jävla kul att se hur de reagerar när de åker dit. Rekommenderar verkligen det programmet. Går som sagt på femman 22:50. TITTA PÅ DET!

Efter det är det även en sevärd film med Matt LeBlanc, ED - matchens lirare. Om jag inte har helt fel så är det filmen med den baseball spelande apan.

Ska nu försöka hålla en sysselsatt till 22:50.


Måste bara lägga till frågan, Vem fan smäller smällare kl. 03:00 på natten? Det var precis vad som gjordes någonstans i närheten av mitt röda hus inatt när jag vaknade för att se handbollen.

Ali <3 Bali

A little bit longer

2008-08-17 @ 12:28:26

Jag hatar när man lyssnar på en låt och verkligen vill sjunga med, men man kan inte texten. Sjunger man inte så blir man galen. Sjunger man så skäms man varesig man är ensam eller med någon eftersom det verkligen låter för jävligt.Jag kommer ihåg när jag fick Jonas Brothers nya album , A little bit longer. Jag tyckte varenda låt förutom Burnin' up verkligen var hemska och jag skämdes nästan över att jag hade det albumet. Men nu, älskar jag det verkligen. Jag skojjar inte, jag gillar varenda låt. Så typiskt mig. Kände bra för att berätta det på tal om ingenting.

Ska nu återvända till SSX.

Ali <3 Bali

Fan vad jag har saknat dig.

2008-08-16 @ 23:07:01

HANDBOLL!

2008-08-16 @ 22:35:38
Stod inför ett svårt dilemma angående handbollen, så tog mina kära vänner till hjälp och frågade dem vad man skulle göra. Om man skulle sova innan och vakna vid tre och se matchen eller vara vaken till dess. Svaren jag fick tillbaka chockerade mig. Alla i stort sätt ansåg att man skulle sova innan. Vilket jag ska göra nu, vi lever ju i Sverige, alltså demokrati! Men är tveksam till om det är det bästa om jag vill se matchen ordentligt. Tror det kommer gå som det gick när jag skulle upp och se hockey förut. Var så jävla trött att jag inte fattade vad som hände, gick och la mig i pausen mellan andra och tredje för att se fortsättningen i sängen och somnade på två minuter.

Men å andra sidan är handboll mycket lättare att se på så sätt och matcherna mycket kortare.


Det allra roligaste svaret var Jonnas, "Nej, du ska inte titta på den matchen .. sov människa!" Härligt att veta att man har en vän som verkligen bryr sig om ens bästa. :)

Ali <3 Bali

SSX!

2008-08-16 @ 20:48:33

Har precis kommit i ordning efter en kort promenad. På vägen så tänkte man bl.a. på det som sades igår när man var med Jonna. Tydligen har jag en Jennymove, vet inte riktigt om man ska ta det som en komplimang eller inte. Fick även reda på att man har en hel del söta flickor i klassen. Sedan försökte jag även övertala mina kära vänner Challe och Karin att komma hem till mig med vattenmelon, eftersom jag blev så sjukt sugen på det. Men istället fick man ett påhopp och lite ilska från Challe, blev även iväg tvingad i framtiden till någon rea i Skärholmen av Karin. Gick då istället till mormor och morfar ihop om att finna vattenmelon där, men istället satt man och svullade chips.

Ska nu spendera resten av kvällen med att spela SSX. Haha, Jonna du hade nog rätt. Har även planer på att se Sverige matchen ikväll. Men vet inte riktigt om jag ska sova innan eller ta en lång sovmorgon imorron. Får se hur det blir.

Ali <3 Bali


Favoriten!

Final snart!

2008-08-16 @ 12:50:43
Gårdagen spenderades hos mormor och morfar till ungefär kl. nio. Mötte sedan Jonna och vi traskade hem till mig där det blev som en mysig kväll. Det är faktiskt jävligt skönt att vara med Jonna, det är så himmla slappt och enkelt om man säger så. Hon gick precis hem så nu är det bara jag kvar i mitt tomma rum. Väntar just nu på att tennisen ska börja, måste ju se finalen!

Efter det har jag absolut ingen aning om vad som kommer ske. Det blir kanske bränning om Danne inte kommer hem, sen ikväll får man se. Har typ tio filmer som jag egentligen skulle kunna titta på, men är inte så kul att göra det själv. Aja, man får väl se.

Ali <3 Bali

Vilken underbar dag att vara svensk på!

2008-08-15 @ 16:29:55

YES, vi slog baugettgubbarna!

Vilken dag det har varit, fylld med os! Det började imorse kl. åtta, handboll. Sverige mot Tyskland. Första halvleken i sängen, andra i soffan ätandes en serverad frukost. Ritigt mysigt. Sedan blev det uppzipning och bränning av hur många filmer som helst. Fastnade sedan för tennisen, som nyss tog slut GRATTIS SVERIGE! Såg hela matchen, kan ni tänka er att JAG valde tennis före kvartsfinal för damerna i fotboll. Så jävla underbart att de vann, Grattis Aspelin och Johansson! Dte blev även lite simning däremellan och boxningen i dödtiden mellan handbollen och tennisen.

Nu är det fotboll som gäller, och sedan är det kräftskiva hos mormor och morfar, mys.

Ali <3 Bali

Saknar er!

2008-08-14 @ 22:24:05

Haha, satt nyss och läste en massa gamla inlägg i bloggen. Fattade knappt hälften, men vissa kom jag ihåg som det var igår. Log nästan hela tiden och ett och annat skratt bröt ut då och då. Kommer ihåg min debutbok såväl, 1003 steg mot Jennylighet. Sista steget är bäst!

HAHAHAHAHAHA, läste precis inlägget om Michams robot dance. Vilket minne! Tror seriöst att jag aldrig någonsin garvat så mycket i skolan. Låg bokstavligen på golvet minst fem gånger inom loppet av 30 minuter och skrattade.
Saknar klassen ganska mycket nu. På sätt ska det blir kul att börja skolan igen, men slipper gärna pluggande och lektionerna... och framför allt L-O.

Fattar inte att jag bara träffat Anna, Mingis och Charlotte en gång på hela sommarlovet! Ännu värre är det med Micham och Johanna som man inte träffat en enda gång. Det enda som gjorts är att prata med Micham kvart i fem på morgonen på telefon.

Promenad snart.

2008-08-14 @ 18:56:31

Ska snart ta en promenad i området. Väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem, orkar inte gå runt bärandes på ett par nycklar. När jag sedan kommer hem igen hoppas jag att Danne är borta så att jag äntligen kan få bränna filmerna i fred. Det sket sig idag, lyckas alltid tajma in fel tillfälle.

Det blir ingen simning imorron heller. Men ska ändå upp tidigt och hejja på damerna i handbollen. Usch, vad synd det kommer vara om Tyskland imorron, kommer åka på styrk två gånger om mot Sverige, såklart.


Läste för ett litet tag sedan på kanal 5 hemsida hur man ska få en Jonas brother att falla för en. Kan inte påstå att det verkade vara något direkt hjälp. Inte för att man hade planer på det, men ändå.

Ali <3 Bali

Dagens förebild, Ara Abrahamian.

Jag ÄLSKAR den serien.

2008-08-14 @ 16:51:16

Sjukt dålig kvalité, men humor slår aldrig fel.

Turtle me on!

2008-08-14 @ 12:52:16
Åkte till Skärholmens centrum imorse igen med mamma. Anledningen var för att vi skulle byta jeansen till en storlek mindre eftersom vi igår upptäckte att de töjde ut sig alldeles för mycket efter tio minuter. Köpte även då den omtalade tröjan som jag föll för förra gången vi var där. Skulle egentligen ha varit med Rohie nu, men när vi kom hem igen så insåg jag att jag var alldeles för trött för det. Så vi beslöt att skjuta upp mötet. Hoppas jag blir piggare senare ikväll eftersom Karin ville simma imorron.
Sitter just nu nere i Dannes rum, ska bränna några filmer och sånt för att vara en snäll syster, och för att jag vill ha mina efterlängtade filmer i min hylla.
Ali <3 Bali


ÄLSKAR DEN!

Ingen korpen ..

2008-08-13 @ 14:08:53

Kom ganska precis hem från en liten shoppingrunda med mor. Tanken var egentligen att vi skulle lämna tillbaka en tröja och leta efter en likadan eftersom det var ett hål i den. Men i vårat letande så fann vi en helt ny affär, som nästan var paradiset så dt blev en tröja till, ett linne och ett par jeans. Föll även för en annan tröja i den affären så troligen kommer det snart bli ett kärt återseende.

Så troligen kommer alla shoppingturer ske i Skärholmen  centrum nu under den närmaste tiden.The place to be, som Micham skulle ha sagt.


Har gått och varit hur nervös som helst sedan igår runt sju tiden till idag för en kvart sedan. Anledningen är korpen matchen som skulle spelas idag. Har ingen aning om vilka man spelar med, vet inte ens om det är ett blandlag eller bara tjejer. Men ändå var det rätt så skönt, eftersom jag alltid har spelat bättre när jag känt av lite nervositet. Hur som helst blev matchen inställd pga. vattenfylld plan. Tråkigt, tråkigt.  

Sitter just nu och hoppas på att Danne ska komma hem snart. Vi har nämligen fått brev om att skivorna är på posten, så förhoppningsvis så ska vi hämta dem och jag kommer kunna bränna hela kvällen.
 Ali <3 Bali.

Jag var uttråkad.

2008-08-12 @ 21:37:25

Alla misstag kan inte rättas till ... men jag försökte iaf.

Äntligen vet man.

2008-08-12 @ 18:39:57

Har nu precis sett klart Football superstar. Under de tre sista avsnitten satt jag och tvekade mellan de tre finalisterna vem som skulle vinna, men när det sista avsnittet började stod det helt klart vem som var vinnaren för mig. Jag är så jävla bäst eftersom Kosey höll med mig, och min favorit vann hela skiten.

Ska inte avslöja vem som vann, ifall någon nu skulle få för sig att kolla på den. Vilket jag verkligen rekommenderar. Varesig man gillar fotboll eller inte, det är underhållande nog att höra Brians kommentarer och se hur killarna beter sig. Allra roligaste var sista avsnittet, vilket moves! HAHA.

Måste bara tillägga att Brian McFadden är grymt het i kostym!


Funderar på att ta en liten promenix nu. Ska kanske försöka få tag på Jonna och se om hon vill hänga på. Får se hur det blir.

Ali <3 Bali.

Football Superstar!

2008-08-12 @ 15:51:04

Kom hem från Hedlandet för ett lite tag sedan. Turerna dit blir bara kortare och kortare, och inköpen mindre och mindre. På vägen hem var det bara att lyssna på fotbollen och när man kom hem satt man som bänkad framför tvn.

Nu har Football superstar äntligen kommit hem. Så ska kolla på de sista avsnitten nu, hejja Evan! Ska även försöka få tag på Hanna angående morgondagen.


Såg som sagt Remember the titans igår. Visste redan innan filmen började att jag kände så väl igen en av killarna från något annat än den filmen. Men har aldrig kunnat placera honom någon annanstans. Igår kom jag på det, killen som splear Petey är ju Donald Faison, dvs Turk i Scrubs. Så jävla skönt att ha det problemet ur världen.

Tyckte även att någon i filmen påminde lite om Nikolaj Coster-Waldau, som spelar John Amsterdam.
Men nu som sagt, FOOTBALL SUPERSTAR!
Ali <3 Bali.

Remember the titans

2008-08-11 @ 20:15:26
Såg nyss att Remember the titans går på tv ikväll vid klockan nio. Helt perfekt, eftersom man ska sova tidigt idag. Tänkte då krypa ner i sängen och se så mycket på den som jag orkar, förhoppningsvis så somnar jag inte på direkt. Är faktiskt riktigt trött. Sedan ska man upp vid sju, åka iväg senast halv nio och komma hem senare på dagen igen. Förhoppningsvis så ska det bli en sen träning då, vore skönt att träffa laget innan match. Annars blir det bara en massa Football superstar.

Insåg tidigare idag att det verkligen måste bli bättre på träningsfronten. Har som sagt börjat simmat med Karin, men som vanligt när det gäller oss så kan man knappats räkna med att det kommer ske under en längre tid. Fick sedan tanken att börja jogga igen för några dagar sedan. Men den tanken har ju slagit mig förut utan att något gjorts. Hur som helst så bestämde jag mig för att det är dags att köra lite styrka hemma. Dvs. armhävningar, sit ups och rygglyft i stortsätt. Det är ju iaf bättre än inget. Dessutom har man ju blivit ett fan till promenader på den senaste tiden, så det borde funka.

Nej, nu stjälpte en trötthetsvåg över mig igen.

Ali <3 Bali.

L-Y-C-K-L-I-G!

2008-08-11 @ 16:38:17ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!

Har äntligen hittat de sista Football superstar avsnitten! Så det kommer bli en hel kväll, så mysigt! Fick även alldeles nyss reda på av Hanna att det var lugnt att lira korpen.

Åhh, Football superstar! Äntligen! Och imorron släpps JBs nya album!

Livet kan vara så jävla underbart ibland!

Bup bup Babu

2008-08-11 @ 14:40:58

"So what is more important for you baby, the Internet or .. the moon?" Kan saga att jag skulle falla för den pladask, men å andra sidan skulle jag göra det så fort du titta åt mitt håll så.

Haha, har precis fått en till önskad tidning med en interjuv med Jonas Brothers. Vilket förklarar det ni nyss läst.


Väntar just nu på att handbollen ska börja. Kollar runt lite på youtube i väntan. Ska väl ta och tvätta håret nu, så det blir inte så mycket mer skrivande än detta.

Bjuder på videon som startade allt.
 

Dagens funderingar.

2008-08-11 @ 10:29:35


Efter en lång, seg och plågsam morgon så har man äntligen vaknat till liv. Sitter just nu och försöker finna något intressant i de OS-sändningar som visas samtidigt som jag försöker fundera ut vad man ska äta till frukost. Väntar också på att Hanna ska höra av sig. Vilket meningsfullt liv man har.


Om det inte blir någon fotboll idag så blir det nog lite vidja med Danne, kanske kusinerna ett tag och sedan var det snack igår om simning med Jonna. Men får se hur det blir med den saken.

Aja, ska väl ut i köket på jakt efter dagens frukost.

Ali <3 Bali.

SÅ J*VLA GLAD!

2008-08-10 @ 23:39:43
Jag är så jävla glad just nu. Sitter inne på msn och pratar med Lisa, Hanna och andra människor. Tittar samtidigt på Sinbad. Men det är inte den största orsaken till min glädje, onej. Blev nyss tillfrågad av Hanna om jag vill vara med i ett korpen lag. För er som känner mig vet ju att det är något som jag velat gjort nu i ett tag. Jag och Karin har även haft planer på att starta ett nästa år. Så nu är det bestämt. Första träningen är imorron och match redan på onsdag. Känns ju riktigt seriöst. Men fy fan vad kul det kommer bli! Är så jävla glad.

Så det blir väl en hyggligt tidig kväll iaf, även om det inte är Hedlandet imorron som gäller. Fan vad kul, KORPEN! Äntligen.

Psych

2008-08-10 @ 20:55:28

Så klockren serie.

Ut med det gamla, in med det nya.

2008-08-10 @ 18:08:11

Snacka om att denna dag har flutit på. Började med en lång och seg morgon, hur mysigt som helst. Fick sedan ta en sväng över till mormor och morfar för att tvätta. När man sedan kom hem igen så blev det Burn notice och Psych. Sedan blev det målning, det kom färg på alla ramarna förutom en som tyvärr inte fick plats.

Nu sitter man här helt mätt i magen efter två stora kycklingklubbor och potatisgratäng.Fick nyss försvara min nya musik, eftersom mamma gjorde ett angrepp mot den. Tydligen gillar hon inte längre min musik lika mycket som förut och definitivt inte volymen som slinker ut ur rummet när man lyssnar. Men men, jag älskar den och det är allt som räknas!

Funderar på om resten av dagen ska gå åt till att göra i ordning Karins dröm, får se hur det blir med den saken.

Hoppas att det kommer bli en tidig kväll, eftersom vi troligen ska till Hedlandet imorron med mor och mormor.

Ali <3 Bali.  

En smidig puma.

2008-08-09 @ 23:58:46

Kom ganska precis hem från Jonna. Precis som jag trodde så blev det hur mysigt som helst. Skulle egentligen kunna skriva ett hur långt inlägg som helst om allt som skedde idag, men just nu är tankarna så många så det bara blir korvstoppning som Petra brukade säga.
Det blev iaf två filmer, eller 1½. Den första vi såg, The illusionist, var riktigt bra. Den andra, Driven såg jag ärligt talat inte så mycket utav, vet inte riktigt vad jag tittade på. Resten av dagen bestod utav 3-5 kg frukt och en massa grädde, schack, risk, bussåkande och en väldigt konstig Pizza händelse. Sen får man inte glömma det läskiga som skedde när Jonna beställde maten, pratar såklart om "westlife" låten.

Kände mig jätte taskig när jag åkte ifrån dig gumman. Förlåt. Men du vet att jag alltid finns här för dig. Det är bara att ringa. Älskar dig.

Sitter just nu inne på msn och troligen plågar Challe. Är så sjukt uttråkad, och är alldeles för pigg för att gå och lägga mig. Blä, blä, blä, ibland är det bara för tråkigt!
Aja, ska väl sluta klaga och försöka göra det bästa utav situationen.
IBM, man.

"Westlife är på tv ... ahhhh!" ..?

2008-08-09 @ 11:30:25

Gick upp för kanske en halvtimme sedan. Efter tio minuter så ringde Jonna och ville höra beställningslistan, det kommer bli en riktig frukstund hos familjen Blåbär idag. Det betyder att alla serier som egentligen skulle vara sedda nu skjuts upp till ett annat tillfälle.

Just sitter man och tittar på fotbollen, sjunger på Burnin' up samtidigt som man väntar på att pappa ska tända i pannan så man snart kan duscha i varmtvatten. Ska väl snart ta och leta upp risk spelet.

Dagen kommer iaf bli hur mysig som helst, och ja Jonna, jag VET det.Usch, jag var verkligen inte på humör att skriva märker jag. Tack Challe för igår, har saknat stunder som dem. Haha,"ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiohooiiööööä
pååååååååååååååååpåsätting!!!
" Ja gumman, du är söt.

Boshobo!

Tristan & Isolde

2008-08-08 @ 23:35:48

Har precis sett klart Tristan & Isolde. En sjukt bra film, men som vanligt ska alla filmer jag gillar lite mer sluta så cp så man har lust att slå sönder tv:n. Annars satt jag i stort sätt och dreglade mig igen filmen. James Franco är allt jag säger.På vägen hem från Jonna idag så slog det mig att sluta nian fick en att inse vilka vänner som verkligen betydde något och vilka man kan klara sig utan. Trots att jag redan visste vilka det var så var det verkligen en bekräftelse, vilket enligt min mening var oerhört skönt. Nu vet man exakt vilka man vill bevara kontakten med, vilka som verkligen betyder mer än de andra och vilka som är de äkta vännerna. Det allra skönaste är att det inte är förens nu som det hela blivit bekräftat att det är ömsesidigt.

Tror jag börjar bli trött nu, för det känns som svamlande börjar ta över nu. Hur som helst vill jag få det sagt att jag älskar er (ni vet vilka ni är), och ett liv utan er går inte att tänka sig.
Tack för att ni finns och lyser upp min tillvaro.

En smygande puma inne på HM!

2008-08-08 @ 19:30:54

Det dära vilandet som jag nämnde i förra inlägget blev det inte mycket av. Kanske en kvart efter att det skrivits messade Jonna och undrade om jag hade lust att simma och ta en tur till Farsta då shopping samt fika ingick. Det slutade med en tur till Farsta och simningen sköts upp till ett annat tillfälle.

Fick skjuts ut till bussen av far eftersom det började regna precis när jag skulle gå, tack så mycket. När man väl satt på bussen och åkt en station klev Petter på. Han satte sig vid sättet snett bakom mig och satt och stirrade ända tills Jonna klev på, då försvann han ur siktet vilket bara var skönt.

Efter lite springandes i olika affärer, synen av en smygande och dansande puma inne på HM och Jonna lyckats springa in i en kär vän så blev det en tidig middag/sen lunch. Vi fick uppleva en once in a lifetime experience under det och jag fick syn på Karins lover inne på J&J. Vilket bara gjorde mig sur. Jonna köpte lite kläder inne på Gina och sedan tog vi bussen till Farsta Strand och började färden hem. På vägen blev vi skrämda av några pundare som Jonna uttryckte sig, eller förlåt det var Jonna som nästan blev skrämd till döds.

Blev sedan hembjuden till Jonna för att hämta mina risk-gubbar se hennes städade rum och lite spel. Den underbara människan laddade hem Burnin' Up bara för att jag fått den på hjärnan.

Vi körde även picturenary. Det framgick då väldigt tydligt vem som har bäst fantasi och ritkunskaper., såklart sög jag på bägge två.

Sedan beslöts det att man ska vara med den underbara människan imorron med. LYCKA!


Ser just nu framemot en mysig hemma kväll framför tv:n. Har riktat in mig på en film nu i fyra dagar. Så ska göra allt i min makt för att slita mig ifrån datorn och ägna all uppmärksamhet åt tv:n.

Nu är det visst mat, IBM, man.

I'm hot, you're cold.

2008-08-08 @ 13:18:58

Kom precis hem från en liten shoppingrunda med mor och far. Är verkligen helt slut i benen + den där jävla träningsvärken. Har nu bestämt mig för att ligga i sängen hela helgen och bara vila, mina benen behöver det.

Vilken lyckad shoppingrunda det blev. Tanken var att vi bara skulle hitta en tröja till mig, men istället slutade med att hela familjen fick något. Jag fick två tröjor och en jacka, äntligen! Är jätte glad för det.


Sitter just nu och lyssnar på den min nya absoluta favorit låt, Burnin' Up, med Jonas Brothers såklart. Så måste bara bjuda på den ... igen.
IBM, man.


någon Eboue?

2008-08-07 @ 16:03:56

Simturen idag var inte alls så plågsam som jag trodde den skulle vara. Vi simmade först 1250 meter, var inte ens hälften så trött som jag var i tisdags. Efter en kort paus simmade vi ytterligare några 100 meter, så allt som allt blev det 1,6 km. Känns riktigt bra. Det är så avkopplande att simma, fattar inte varför man inte fått idén tidigare. Karin, varför?


Har precis sett på fotboll, Argentina - Elfenbenskusten. Matchen slutade 2-1, vilket betyder att fel lag vann. Var inte glad när sista målet "rullade" in.

Tanken att bli Ivorian slog mig. Jag gillar verkligen det landet... eller den fotbollsnationen, vilket är tack vare Eboue. Haha, älskar deras reaktioner efter ett mål, när nästan hela laget brister ut i dans och supporterna är nästan ännu skönare. Jo, jag ska nog hitta mig en liten Eboue och flytta dit.  

Kim hälsar!

Jag och Karin har ett intern skämt och jag är snäll.

2008-08-07 @ 08:38:59

Vaknade för ungefär 20 minuter sedan. Är så sjukt trött, fast jag la mig tidigt. Somnade iofs inte tidigare för det, så hade lika gärna kunnat göra något annat. Var inte tillräckligt vaken för att plocka fram frukost så det blev bara fel.

Under de senaste vakna timmarna har jag bara tänkt på gårdagen, fy i satan i gatan vad roligt det var! Har träningsvärk i låren efter det, så det kommer bli spännande och se hur det kommer gå med simningen idag. Apropå den, vi skulle träffas kl. nio eftersom Karin ska vara optimist hela tiden. Så när jag vaknade kl. åtta blev jag mer än en aningens stressad. Såg för kanske tre minuter sedan att tiden ändrats till halv tio i stället, så nu har man en massa död tid att ta död på. Får inte glömma att köpa yoghurten och tidningen. Idag måste vi köpa nytt kort också.


Usch, hoppas träningsvärken försvinner när man hoppar ner i bassängen.
Kim hälsar!


En dag med Pinky. :D

2008-08-06 @ 20:42:44

Har precis kommit hem från en heldag, med betoning på hel, med Lisa. Orkar verkligen inte skriva om dagens äventyr, men fan vad kul det var! Helt sjukt! Den tjejen asså, så jävla klockren. Måste be om ursäkt för mitt uppförande efter The Dragonpark, blev verkligen alldeles för trött då. Sen måste man ju såklart tacka för alla dekorationer man fick. ;) Frågan är bara vart var vi inte idag?

Haha, du är underbar gumman!

Usch, stan idag ...

2008-08-06 @ 11:08:46

Finns det något mysigare än att sega framför datron/tv, äte frukost och lyssna på musik efter en riktigt god nattsömn? Tveksamt.

Om två timmar ska man sitta på en buss, ska sedan få sitta i Trångsund och vänta på ett tåg i 25 minuter Antingen blir det i Trångsund eller så får man vänta på Centralen, och eftersom jag är så kärleksfull när det gäller stan så väljer jag nog Trångsund. Ska med andra ord träffa Lisa inne i stan, kolla lite på kläder förhoppningsvis köpa några och fika.Är lite sur just nu, tack vare Karins lilla bus igår så fick jag all skit. Vilket i sin tur ledde till att Mingis messade mig och väckte mig imorse. Fan vad du ska få igen Karin. Där ser du att du måste lyssna på mig mer!

Haha, kom precis och tänka på gårdagens badbyxor, enligt mig då. Jag och Müsli blev lite osams när det priset skulle koras. Men hur som helst så vann mitt val.

Det var allt från Filbunken denna gång, Kim hälsar!  

I believe

2008-08-05 @ 23:10:42

Jag hatar såna situationer när en nära vän till en mår dåligt och är ledsen. När den personen ber om hjälp och råd, och själv sitter man hemma hos sig själv och det enda man har i huvudet är önskan att sitta bredvid vännen och hålla om den. Tala om för den att allt kommer lösa sig. Mer än så behövs inte, en kram och bara låta vännen veta att du finns där för den i vått och torrt. Istället blir det en massa ord via sms, telefonen eller msn, vilket gör att de ordval man gör ännu viktigare. Och det känns som vad man än säger så blir det bara ännu värre och att man bara säger fel saker.

Allt är så mycket lättare när man är där, då behövs det nästan inget mer. Jag vet själv hur det är när man är ledsen. Allt man vill är i stort sett är att få ur sig allt och ha någon som lyssnar, någon som bryr sig.

Det enda som spelas upp i huvudet just nu är ett minne från några dagar tidigare.


Allt jag vill att du ska veta är att jag just nu inte önskar något mer än att jag fanns där vid din sida och höll om dig. Att jag var bättre på såna här samtal och att jag kunde välja de rätta orden för att få dig på bättre humör. Men framför allt så önskar jag att jag satt bredvid dig just nu.
Jag älskar dig och finns alltid här för dig. Jag tro verkligen på er.

"You're so hot!"

2008-08-05 @ 19:20:23

Haha, kom och tänka på en sak som skedde idag på vägen till Eriksdalsbadet. Efter att ha gått fel två gånger efter Karins instruktioner insåg jag att jag verkligen aldrig med ska lita på henne och hennes vägval. Hur som helst så stod vi där inne i den stora staden och hade ingen aning om vart vi var. Ur en port bakom mig kom det ut en kille med sin hund och råkade höra våran konversation som i stort sätt bestod utav min ord "Jag ska aldrig, aldrig, aldrig mer lyssna på dig." Han frågade oss något som varken jag eller Karin hörde. Jag som vanligt brydde mig inte, men Karin är ju så nyfiken jämt så hon var tvungen att fråga vad han sa. Efter att hon  frågat honom två gånger tyckte jag det lät som han sa "vad snygga ni är tjejer ", men det kändes inte riktigt rätt när Karin svarade lite tveksamt  "Neej." Såklart var man tvungen att fråga henne vad han sa, men hon hade inte hört den sista gången och ville inte verka dum och fråga en gång till ... som hon inte redan lyckats med.
Hahaha, humor!

Myys.

2008-08-05 @ 15:56:31
Nu har jag äntligen bestämt mig för vad som ska göras ikväll. Har precis fått mamma att göra middag eftersom jag håller på att hungra ihjäl. Efter det ska jag göra mig i ordning en varm kopp o'boy med grädde och ha ett Supernatural maraton. Fy farao vad mysigt!

Ska börja om från början, vilket betyder att jag kommer bli tvungen att se det tredje avsnittet (i första säsongen) igen, som enligt mig är det läskigaste.

Åh, vad mysigt. Längtar redan till det! Hoppas det börjar regna ännu mer så man hör hur det slår mot fönstret.


Karin, jag vet att jag lovade att göra en teckning till Sara. Men tror bara att det skulle göra allt värre... för mig. Så istället får du förtroendet att framföra till henne att jag är ledsen och att jag egentligen är jätte jätte snäll. : ) ... för det är jag.

Kim hälsar!

Det regnar ute och mitt hår luktar klor.

2008-08-05 @ 14:27:56
Kom precis hem från simturen med Karin. Hade förhoppningar om att Kalle skulle vara där, men tyvärr inte.

Tanken var att vi skulle simma precis lika långt som förra gången, alltså 1 km i sträck och sedan ½ till. Men eftersom Karin är en sån jävla pain in the ass att träna med så blev det istället 1250 meter i sträck och sedan 250 till efter en minuts vila. Skojjar inte när jag säger att kroppen var helt slut. Såklart så glömde vi också att stretcha, kommer inte bli skönt imorron.

Innan vi började simma roade sig Karin med att sms bomba Mingis, från bådas mobiler. Och såklart får jag skiten för det. Jag lovar Mingis, om du "ger igen" på mig så kommer det bli synd om dig.


Efter simningen var vi båda två helt borta. Så det blev en snabbis till Farsta. Karin köpte en sjal och två linnen. Själv blev det puder och en tidning. Ser framemot att läsa interjuven med Jonas Brothers.

Tio minuter innan skjutsen/bussen kom mötte vi Challe och Oskar som var på väg hem från Challes syster. Under de tio minuterna man var med dem så lärde jag mig att Oskar är snällare än Karin och Challe tillsammans.


Har nu i några timmar sett fram emot att få lyssna på Nicks underbara röst. Vilket var det första man gjorde när jag kom hem.

Hade även tänkt att måla alla ramar som köpte igår, men tror inte jag orkar fixa allt i källaren. Istället blir det väl lite memory making.

Kim hälsar!

Sötnosar!

2008-08-04 @ 19:06:13

Sitter just nu och försöker få ihop det dära memory:t, sitter och dreglar över bilderna. Hade inte ens tänkt att göra det på riktigt, men nu har man fått Karin på sig och hon kommer med beställning på vilka som ska vara med. HAHAHA, ofta hon ska få bestämma det.

Lyssnar också på Jonas Brothers gamla låtar, har aldrig hört dem tidigare. Måste säga att jag nästan höll på att smälta när man hörde Nick sjunga deras nya låtar för första gången. Men det är ingenting emot hur han låter i deras gamla, herregud vilken söt röst.


Här nedanför ser ni bilder på Karin, Challe och Oskar. Så söta så. :)Tack Challe & Oskar!

2008-08-04 @ 18:41:24

Finaste vykortet ever.

Blä, blä, blä!

2008-08-03 @ 22:32:07


Fan vad jag när det blir sånt här cp väder! Visst är det jätte mysigt när man ska sova eller bara hör hur det öser ner regn och man hör åskan. Men det ska jämt, jämt sabba Internet och datorn blir alltid helt cp fucked up.

För er som nu undrar så har jag beslutat mig för vilka som ska få den stora äran och vara med i mitt memory. För er som verkligen inte bryr sig ett skit ger jag er två råd, det första att klicka upp någon annan sida, dra härifrån och aldrig mer komma tillbaka, det andra att hoppa över de närmaste raderna, ni andra roligare, trevligare och sympatiska människor kan mer än gärna fortsätta läsa vidare.

Det blev Joe Jonas, Brian McFadden, Jensen Ackles, Shane Filan, Nicky Byrne, Drake Bell, Wenworth Millier, Erik Segerstedt, Peter Johansson och Fredrik Ljungberg.  

Karin och Challe, nu borde ni verkligen förstå vilken mysig spelstund vi kommer ha! : )

Ska väl snart sätta igång med själva produktionen.

Hahaha, hoppas nu att Internet fungerar bättre och att msn är felfritt, vilket jag redan nu tvivlar på.
Aja, iTunes fungerar iaf som det ska och det borde vara allt man egentligen begär.

Don't let me go, when I'm this slow. Why can't we talk about it? Why can't we figure it out? ...  

Kim hälsar!

Snilleblixt!

2008-08-03 @ 20:15:54

Hade tänk ta en lång och mysig promenad nu lite senare på kvällen, men tror inte det nu. Det verkligen ösregnar utanför mitt fönster vilket inte känns så lockande.För er som undrar så fick jag äntligen tag på min tidning och kunde äntligen läsa min älskade interjuv med Jonas Brothers. Precis som jag förutspådde när jag började lyssna på dem (vilket jag aldrig misstänkt tidigare med några andra) så har de blivit de nya Westlife för mig. Dessutom så råkade man nästan ut för en riktigt pinsam situation inne i affären, förhoppningsvis vet bara Angela vad jag pratar om. Hur som helst så blev Joe ännu gulligare om det var möjligt efter jag läst klart, och nu börjar jag låta som en 13-åring.

När jag var klar med det enda intressanta i tidningen var jag ju tvungen att titta lite mer i den. Fann då ett hunk-memory som bara gjorde mig förbannad. Av 20 killar så fanns det bara tre "hunkar", men det allra västa var att de slängt in två killar som Zlatan och Cristiano Ronaldo. Seriöst, vill de att man ska bli spyfärdig av deras gåvor? Förlåt så mycket Karro.  

Efter några minuters klagan så fick jag en snilleblixt. Jag ska göra mig ett eget hunk-memory. Ska sedan tvinga Karin och Challe att spela det med mig. Ser det redan framför mig, hur Karin losar stort, konstigt tjejen går ju på Loserholmen. Så nu är frågan om jag ska ha tio olika bilder på Brian McFadden eller 10 olika människor. Ska kanske ta en smyg bild på Freddie och slänga in där.


De som inte märker hur uttråkad jag är ... hör hemma i Finland.

Kim hälsar!

Jag är en tjej!

2008-08-03 @ 11:13:07

image189

Nu har jag en jävligt bra ursäkt till mitt sms beroende. Jag är tjej, så enkelt är det. Enligt någon undersökning som gjordes utav företaget Cint så visade resultaten att tjejer helst använder sig med hjälp av textmeddelande när de kommunicerar med andra. Medan killar hellre väljer att ringa. Så nästa gång någon klagar på mina sms, så tänk efter lite grann.


Blev väckt för kanske en kvart sedan av mamma. Tydligen ska de åka iväg med mormor och morfar till Trosa på någon marknad och undrade om jag ville med. Jag som verkligen måste akut till en affär kan ju inte tacka nej. Även om jag troligen inte kommer få tag på någon tidning. Vilket kommer betyda att när jag kommer hem kommer helvetet bryta loss ... för mig alltså. Usch, vad jag börjar babbal igen.
Mogo, om du ser det här så hoppa i sjön och messa mig sedan (där har vi sms skiten igen).


Aja, magen skriker som bara den efter mat nu.

Kim hälsar!

Jag älskar er.

2008-08-02 @ 20:43:56

Om en bild säger mer än tusen ord,
hur mycket sägs det nu?

Vem är ett pervo egentligen?!

2008-08-02 @ 17:24:37

Blev imorse erbjuden att följa med och titta på pride paraden idag. Tackade väldigt snällt nej till det, även om jag var lite halv sugen på att följa med. Ångrar verkligen inte det nu, och det beror inte endast på vädret.

Mamma och jag tog istället en liten shoppingrunda. Det resulterade i att man blev kär i ett par skor, köpte en kofta och ett par shorts samt lite flirtande med killen inne på Kappahl.


Sitter just nu och messar med Lisa och Mingis. Den där lilla kinesen kan verkligen få en att skratta. Väntar också på att Dannes mobil ska ringa, han har glömt den hemma och det har ringt sex gånger i den. Mamma vägrar att svara i den så nästa gång det piper i den är det min uppgift att svara. En uppgift som jag mer än gärna få IG på.

Hahaha, blev nyss kallad pervo av en blottare.
Kim hälsar!

Ali älskar Bali.

2008-08-02 @ 12:03:22

Idag är det en riktigt dag bra. :) Visserligen kunde vädret ha varit bättre och jag lite piggare. Men inget ska få mig på dåligt humör.

Först och främst är Lisa på väg hem nu, äntligen! Det betyder att våran planerade lilla utflykt inne i stan kommer bli av någon gång nästa vecka. Karin ska även komma hem lite senare, Vilket betyder att låten och uttyrycket Makes me happy passar ännu bättre in i bilden nu. Dessutom är det fotboll idag! Arsenal - Juventus, och det är på en kanal som jag kan se!

Så ser just nu framemot en ljusdag (med ljus menar jag inte av samma anledning som i Karins brev), med den extremt goda saften!


Charlotte Johanson, du kommer alltid vara min number one Challe. Älskar dig gumman.

Ali <3 Bali.

WANTED

2008-08-01 @ 22:43:47

Gårdagens händelser.

2008-08-01 @ 10:11:21

Har precis gått upp och ska snart åka till farfar. Tänkte bara skriva några rader om gårdagen.

Förmiddagen gick åt till att vakna, ät frukost, springa runt och undra vd man skulle göra och sedan solning. Eftermiddag spenderades med Jonna och Cindy, det blev ett långt och blodigt risk.  


tönt. Bäst ... efter Dean.


Vid sjutiden tror jag det var, kom man hem till Mingis, där Challe och Anna också var. Det blev middag som bestod utav pasta sallad och kycklingfilé. Fick världens chock när Mingis hade en låt på sin mobil som jag faktiskt gillar (och som jsg inte snott från henne). Det var When you look me in the eyes, låten man lyssnar på nu. :)
Efter middagen kom Feven och det blev film, vi såg Cloverfiled. En rätt så bra film, om de hade resigerat lite bättre. Efter det tyckte Mingis det var jätte kul att slifta mellan valfri kanal och femman. Anledningen till detta var för att House of Vax gick där. Jag fick riktigt stora problem med den filmen. Såklart eftersom det är e skräckfilm, men det allra sötrsta problemet var att Jared Padalecki, mer känd som Sam Winchester spelade en av de idiot dumma ungdomarna som blev mördade. De få minuterarna jag såg satt jag hela tiden och blandade ihop hans karaktär i Supernatural, vilket gjorde mig väldigt förvirrad.

Usch, nu orkar jag inte skriva mer, ska väl leta efter lite frukost nu.

Kim hälsar!

UNDERBARA DAG!

2008-08-01 @ 00:08:16

Idag är det bara en månad kvar tills den här underbara serien börjar igen! Längtar som jag vet inte vad!
The Winchester borthers.