day 05 - a song that reminds you of someone

2011-05-31 @ 22:46:38

Festis är gott ibland

2011-05-31 @ 22:44:11

Jag är verkligen helt slut nu. Ska snart göra ett tappert försök att krypa ner i sängen och sova. Behöver det, vaknade upp imorse och det första man lade märke till är illamåendet som alltid hälsar på när jag sovit för lite. Känner inte för någon uppdatering. Så ska bara säga att gårdagen var riktigt jävla kass, vilket är ganska konstigt eftersom det egentligen bara skedde två incidenter som var helt cp. Resten av dagen var faktiskt riktigt bra, men helheten sög. Dessutom avslutades den riktigt tråkigt när man låg i sängen med en miljon olika saker i huvudet, nya som gamla. Vad man dock lärde sig under dagen är att Cindy blir slak bara någon nämner Public bar.

 

Denna dag var då mycket bättre.  Började med plugg på Södertörn med Sandra. Åkte sedan hem, åt och fick sedan besök av Cracky. Blev lite spelande innan vi traskade hem till henne, bytte kläder och sedan satte fart till Huddinge där det bjöds på spektakel. Såg en mängd bakhuvuden, framhuvuden och sidhuvuden man kände igen och sedan en massa barn som trodde de var Sveriges underhållningselit. Gladast blev man över att man fick den efterlängtade mjukglassen. Kvällen och dagen avslutades med miss Okänd då det blev en mysig picknick. Vi planerade vår framtid, trots att man fick se miss Okänds riktiga bordskick så är jag helt säker på vad jag känner. Vilket jag egentligen visste redan två timmar efter jag mötte dig. Du gjorde mig alldeles pirrig och varm inombords så det började bubbla i magen och jag fick diarré. Då visste jag att jag älskade dig!
//Jenny

Lalala!

2011-05-31 @ 00:29:19
Sämsta dagen på länge ...
Hur som helst så överlevde man,
och det är väl något positivt?

Morning news, that coffee's getting cold

2011-05-30 @ 10:53:27

Ni Hao!
Nick jr. lär mig så mycket saker! Dessutom känner jag mig så delaktig och duktig när de hela tiden frågar mig en massa saker och ber om min hjälp.
Hade egentligen planer på att ligga ute och sola nu, men det blåser så in i helvete så det lockade inte för fem öre. Istället blir det att sitta inne och mysa med lite musik och eventuellt någon serie.

 

day 04 - a song that makes you sad

 

Ärligt talat börjar jag bli trött på den här 30 dagars utmaningen, men har man blivit utmanad så har man, och jag är inte den första som viker sig i något sådant.
Nu ska man leta upp allt som ska få den stora äran att följa med mig på dagens äventyr. Spännande!
//Jenny

day 03 - a song that makes you happy

2011-05-29 @ 21:58:39
Allt om Jonas Ernelind skärmmer mig, på riktigt. Men vet att om man stannar kvar i det träkset kommer saker och ting bara bli värre. Istället vill jag kommentera att jag läsa en speciell blogg idag. Den fick mig som vanligt att höja ögonbrynet och sedan börja skratta. En del människor är bara för sorgliga ... tyvärr. Tittar just nu på BB, fy fan vad hemskt att vara instängda så länge som de varit. Tänk att inte ha hört något alls från omvärlden. Inte det minsta. Varken små eller stora saker, och att inte fått prata med sina famlijemedlemar och vänner på så lång tid. Helt jävla sjuk!Jag känner en viss saknad efter mina favoritsytrar. Var alldeles för länge sedan man träffade någon av dem, vilket måste ändras! Så Jonna och Cindy ni kan ju göra förbereda er på ett desperat sms från mig inom de närmaste dagarna.
//Jenny

Duktig dag!

2011-05-29 @ 17:40:02

Sova länge idag var planen, länge och äntligen få vila ut eftersom jag kände att man hade ett stort behov utav det. Istället fick man vakna upp under natten ligga vaken ett bra tag för att sedan sova en timme och vakna upp igen. Drömma obehagliga drömmar som jag nu inte kommer ihåg, känner dock fortfarande känslan man hade när man vaknat upp och hade dem färskt i minnet. Gissar på att det finns ett samband mellan den kassa sömnen, mitt behov av sömn och den irriterande halsen. Jag börjar bli sjuk … igen. Life really sucks sometimes.

 

Ibland har man sådana dagar då man känner sig jävligt bra. Dagar då man varit grymt effektiv utan att ens försöka. Har hunnit med en rad olika saker idag som inte var inplanerade och även sådant som var inplanerade. Är väl ingen vits med att rabbla upp dem alla eftersom det skulle vara ännu mer ointressant än det jag redan skriver. Nu blir det att spela lite Sly med William och sedan återgå till bakningen av Stora stygga vargens chokladrutor, börjar redan vattnas i munnen.
//Jenny

Heja Barca!

2011-05-28 @ 21:53:36

Idag när och Johanna var i engelska shopen såg jag de sötaste napparna och nappflaskorna jag någonsin sett! Den dagen jag får reda på att jag är gravid ska jag åka dit på direkten och inkassera dem, sedan ska jag boka in en tripp till The armoury så man kan köpa matchande saker till det nya inköpet. Stackars mina barn, de kommer lida av fler störningar än vad jag lider av ... 

 

Just nu tittar man på CL finalen. Håller, motvilligt, på Barca. Egentligen tycker jag inte om något av lagen, men tyvärr har United en plats längre bort från mitt hjärta än vad Barca är lokaliserat.

//Jenny

Dagens ord: upp

2011-05-28 @ 18:20:17

Är nu helt utslagen efter att ha spenderat flera timmar i stan med lilla Johanna. Blev en del inköp som man egentligen inte har råd med, så nu kommer man leva på svältgräns vad det gäller handling. Men ibland får man skämma bort sig och eftersom allt ändå skulle köpas någon gång var det lika bra att få det överstökat. Johanna blev överlycklig när vi besökte hennes favoritaffär i gamla stan, lyckligtvis så ser jag inte ut som en person som hör hemma i såna affärer. Så dissen jag fick från tanten idag ser jag enbart som en komplimang. Lyckades övertala far min att köra mig till Maxi så man kunde komplettera morsdag presenten. Väl framme vid kassorna var det första man fick såg lilla Elaine och hennes ansikte lysa upp, så fick en liten update från den fronten.

 

Skrattar fortfarande åt moppegänget som dundrade förbi idag i väntan på bussen, minnet av dem har lockat fram skrattattacker hela dagen. Det var bara för roligt. En annan sak som känns ganska komiskt är hur jag och Johanna alltid verkar lyckas hamna bredvid de … färgstarka typerna. Idag var det alkoholisterna och de pårökta skärmarbrink invånarna.
Nu väntar mat, vilket passar alldeles utmärkt.
//Jenny

day 02 - your least favorite song

Robert Downey Jr

2011-05-27 @ 23:07:02

Av någon jävligt konstig anledning verkar jag ha förträngt hela Iron man 2 ...

inte okej!

Utmaning

2011-05-27 @ 22:06:42
day 01 - your favorite song
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep
day 11 - a song from your favorite band
day 12 - a song from a band you hate
day 13 - a song that is a guilty pleasure
day 14 - a song that no one would expect you to love
day 15 - a song that describes you
day 16 - a song that you used to love but now hate
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last yearKänner mig utmanad utan att egentligen blivit det. Dock ska man köra den på bloggen och inte facebook.

En sågning av Camelot

2011-05-27 @ 20:40:24

Efter dagens seminarium begravde jag mig i B-uppsatsen och allt det innebar, vilket gjorde att man fick en aningen bisarr känsla då man var klar med allt men kunde göra för dagen och man insåg att det var fredagskväll. Med vetskapen att de flesta av ens vänner är upptagna ikväll beslöt jag mig för att en myskväll, vilket man inte var överdrivet taggad på. Hade mycket hellre lekt med någon vän, men det sociala priviligeret ska man få uppleva imorron.

 

 

Så istället slog man på några avsnitt av den verkligen kass serie. Camelot är verkligen något av det sämsta jag någonsin sett av flera anledningar. För det första har de tagit historien om Arthur och Merlin och försökt göra om det till en ny revolutionerande version, det kreativa försöket är ett rent skämt som man inte ens kan skratta åt. Dessutom har deras skildring om små legenderna i den stora historien sett ut som parodier utan att de ens försökt vara roliga. Klassiker är klassiker och de ska man för guds skull inte mixtra med, det finns faktiskt en anledning till varför de klassas som klassiker. Skådespelarna är verkligen skit speciellt Arthur och Guinevere. Vad det gäller Morgan har det gjort hennes karaktär helt körd, och med det menar jag körd på alla vis förutom de positiva.  En annan löjligt irriterande faktor är introt som varar i en evighet, Jonna skulle hinna med hela tre powernaps under samma tidsintervall. Det enda som får mig att fortsätta titta på serien är känslan av att det någonstans längre fram kommer dyka upp världens mest oväntade och störtsa twist, och gud vet vad jag älskar twister i berättelser, varesig de är positiva eller negativa så älskar jag dem. Dessutom har den nya gestaltningen av Merlin trollbundit mig en aning. Dock om han ibland göra saker som får en att vrida sig av genanthet för hela handlingen bara är pinsam så har Joseph Fiennes lyckats behålla spänningen och nyfikenheten.

//Jenny

I find pieces of you in every song i listen to

2011-05-26 @ 23:15:48
Nej, jag förstår mig verkligen inte på dig ...

The firm

2011-05-26 @ 13:13:29

Om jag vore min mamma skulle jag vara väldigt orolig nu över min dotter och hennes besatthet av huliganism. Just nu sitter jag och läser igenom den nästsista artikeln medan jag The firm rullar på tvn. En film om huliganism som jag på något mirakulöst vis lyckats missa, har dock en känsla av att man har alldeles för höga förväntningar på den. Den enda åsikten man har hittills är att jag inte gillar skådespelarna. Borde väl egentligen ligga ute i solen, men b-uppsatsen gnagde i bakhuvudet medan vädret var alldeles för lömskt och jag hade brist på tålamod för den katt-och-råtta-leken. Det räcker med en åt gången.Har inget att skriva om gårdagen mer än att jag fick ett litet skavsår och att det var onödigt mycket dötid. Dessutom fick både jag och Sandra världens chock när Maria berömde vårt språk i vårt första utkast av uppsatsen. Dock gav hon oss fler artiklar att läsa vilket kändes lite surt, men men … sådant är livet.

//Jenny  

That's just the way we roll!

2011-05-25 @ 00:05:58

Går igenom den mapp på min dator som är döpt och tillägnad Karin. Började skratta så mycket så inget kom fram och tårarna ville väldigt gärna börja rinna när jag fann våra Supernatural filmer. Skulle kunna titta på klippet med Dean om och om igen utan att tröttna. Det är så typiskt oss två. Ett stort misstag begick 14 år sedan, ett väldigt stort och sedan dess har världen fått lida varje dag av dess konsekvenser ...

Att springa är jobbigt

2011-05-24 @ 20:31:51

Tror aldrig att vägen från busshållplatsen och Eriks lilla väg varit så lång. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det var som fick mig att fortsätta springa och orka hela vägen, men nu i efterhand är jag jävligt stolt. Såg rätt så mörkt ut ett tag där och var så trött så jag missade t.o.m. den överkörda ormen och den eventuella extra energin jag hoppades på vid synen av dess kvarlevor. Hur som helst kom allt tillbaka härligt nog när jag sprang in på min lilla väg, blev så glad så man orkade med en spurt upp för backen utanför huset. Finns få saker här i världen som kan göra en så lycklig som shopping och endorfinkickar.

 

Nu har man gjort sig förtjänt av några riskakor, pago och ytterligare ett avsnitt av den kassa och något vulgära serien Camelot. Den serien är inget jag rekommenderar efter ett avsnitt. Dock är jag för deprimerad över att alla mina andra serier nu slutar och suget efter tidsfördriv är alldeles för stort för att man ska kunna total dissa den.
//Jenny

Bläää!

2011-05-24 @ 16:27:34

Är fortfarande trött och frusen efter dagens tripp. Antar att man fick alldeles för lite sömn i natt för en sådan krävande halvdag. Kom hem från Hedlandet med både det ena och det andra. Allra gladast är man över klänningen och skorna som sticker ut en aning från allt annat man brukar köpa. Har sedan hemkomsten sprungit runt i skorna och funderar på om man ska inviga dem imorron eller inte. Får se om man är på humör för dem när man vaknar.


Nu har man hittat de två serierna som förhoppningsvis ska underhålla mig under sommaren och dess långa och plågsamma uppehåll av alla serier, eller åtminstone en av dem. No ordinary family är den enda man hunnit se ett avsnitt av.

 

 

Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu. Egentligen har man väl en hel lista med saker som borde göras, men inget lockar så skjuter nog upp det ett tag till. Dock bör man nog snart packa inför morgondagen. Blir en stor väska eftersom dagen är ganska så fullspäckad. Först är det handledarmöte på morgonen efter det huliganism och anknytningsteorin. Sedan ska man förhoppningsvis in till stan, möta upp Rohit, äta lunch med henne och sedan leka modell. Slutligen blir det lite sparka boll med korpenlaget och några fler i ens gamla fotbollstrakter.
Gissa vad som lockar allra minst …
//Jenny

Goder morgon!

2011-05-24 @ 08:27:56

Never ignore a person who loves you, cares for you, and misses you. Because one day you might wake up from your sleep and realize that you lost the moon while counting the stars.

Ibland får man glädjas över de små sakerna

2011-05-23 @ 21:27:30

Vill man se småpojkar göra bort sig eller träffa äckliga gubbar ska man åka till Farsta, det var vad man lärde sig idag.

Är sjukt deprimerad nu, läste precis klart min bok som var löjligt bra. Önskar att man kunde läsa om den ett par gånger till, lika intensivt, spänd och nyfiken som första gången. Det är skamligt att mr. Mariotte inte fått skriva fler böcker om Winchester börderna.

 

 

Känns som träningen äntligen är igång igen, precis så som det ska vara. Rohie och jag körde hårt idag på gymmet, visserligen var det inget dödligtpass, men tillräckligt jobbigt. Hatar verkligen dips. Med träningen följer även kosten och det är nu dags att sluta alla gottigheter som är onyttiga. Förutom på helgerna då sånt är okej. Dels för att det är gott, men även för min och Cindys nyfunna hobby. Nu ska man plasta in mina värdefulla böcker så de inte blir helt förstörda. En trip till London och man kände inte längre igen den boken jag hade med mig då. Sedan ska kläder inför den årliga generationsutflykten.

//Jenny

En nästintill perfekt imitation av Karin

2011-05-23 @ 13:20:15


Älskar den!

2011-05-22 @ 19:59:59

Jeff Mariotte fängslar mig!

2011-05-22 @ 15:26:27

Det känns alltid lika fel och konstigt när en person sjunker i ens ögon. Kan inte komma på ett bättre ord för att beskriva den känslan än fel.Jag tycker det är helt sjukt och riktigt imponerande hur en person kan fånga ens intresse och fokus genom att bara välja rätt ord, hur en person kan få en att försvinna in helt och hållet i en värld som är påhittad med hjälp av bara ord. Det är få författare som har den talangen, just det lilla extra som fångar en, alla gillar ju olika saker. Men när man väl läser en bok som fångar en på det viset är det bättre än vilken visuellupplevelse som helst. Tänk att ord kan påverka en mer än synen, det är ju helt otroligt. Satt som förhäxad ute i solen och läste, ville verkligen inte slita mig ifrån boken, men tvingade mig till det till slut. Har ju både skolarbeten och fotboll som ska hinnas med idag så läsa kan man alltid göra på kvällen när man inte orkar med det andra. Fast vid närmare eftertanke orkar jag inte med huliganism nu, så det får nog bli några fler kapitel. Jag var ju faktiskt lite duktig igår ...
//Jenny

Watch my life pass me by, in the rear view mirror

2011-05-21 @ 18:24:44

Baby, lovely, älsklingen … BLÄ!

2011-05-21 @ 14:04:00

250 gb serier och jag känner att ingen kommer kunna underhålla mig i sommar, ganska sorgligt faktiskt. Det blir en resning och sedan sökning efter några nya. Finns det några tips där ute lyssnar jag gärna, om de nu inte står NEJ-listan eller har-redan-sett-den-listan.Dagen hittills har bestått utav läsandet av artiklar om huligansim, lite Slyspelande med William samt stalkeri angående gårdagens samtalsämne. Vissa människor är bara för sorgliga. Ärligt talat så är det riktigt jävla fjantigt att känna ett sådant stort behov av att berätta för hela världen att man är i ett förhållande och sedan dela med sig av varenda liten detalj som sker. Gårkvällen spenderades först på gymmet med Rohie, mina lårmuskler är verkligen irriterade på mig och har absolut ingen lust att göra det jag säger till dem. Men skönt var det med lite träning. Trodde jag inte skulle orka med någonting eftersom benen strejkar redan igår, vilket gjorde att jag fick världens jävla chock när man orkade springa på rullbandet en längre tid. Tackar min otroligt fina tröja för det, det måste ha varit den som lyfte mig. Efter det blev man upphämtad av systrarna Ahvander och vi hade en av våra oslagbara kvällar. De förklarade sin kärlek till mig när de sa och sjöng låtar om mig och jag tror att jag aldrig känt mig så älskad.

 

Vad som händer ikväll får man se, Johanna och jag snackade om en utgång i torsdags men tror inte jag känner för det. Just nu lockar faktiskt att mysa med den nya boken eller se någon av de tre timmarna Supernatural man har kvar på denna säsong. Men, men för en gångs skull ska jag leva i nuet och bara tänka på det som sker nu och inte framtiden. Risken finns ju att världen går under ikväll så om det inträffar känns det som jag har valt rätt synsätt.
//Jenny

Guldet blir till sand

2011-05-20 @ 15:33:38

Det enda som egntligen saknas är en mr. Wikegård

Wonderland - Not a love song

2011-05-20 @ 15:11:03

Nu har man klivit in efter att ha spenderat de första timmarna av ens vakenhet idag ute i solen. Världspremiären av min nya bikini blev en succé med Westlifes gamla klassiker som musik samt den spännande berättelsen om bröderna Winchester. Började idag med den andra boken och har kommit ungefär en fjärdedel av boken, kan redan nu säga att den är mycket bättre än den förra boken som var en aning seg. Nu är det bara tre fjärdedelar kvar och sedan en hel bok till innan jag ska övervinna min rädsla för meningen ”käken är av” och läsa självbiografin om Johan Höglund och firman boys. Kan knappt bärga mig.

 

 

Filmen igår var helt okej, tror dock att jag och Johanna höjde den några snäpp med våra kommenterar och åsikter om den som vi så snällt delade med oss av till varandra under filmen. Det allra bästa var när Johanna fick ett litet aggressionsutbrott för att de bar skinnjackor. Priset som mest pinsammaste fick ändå killen i biljettkassan då han verkligen försökte vara rolig. Nu ska jag återgå till min bok och läsa några till sidor innan man ger sig på huliganismen och dess värld.
//Jenny

The box

2011-05-19 @ 17:18:02

Det är fan skrämmande vilken sjuk värld vi lever i, och detta klipp kommer är filmat i Sverige! Det lilla jag läste idag, i en enda uppsats, har gjort mig mörkrädd. På allvar, vilken jävla sjuk värld vi lever i.

Tordagsmys!

2011-05-19 @ 15:46:38

Jag hatar mornar, verkligen hatar dem och de kan hur lätt som helst förstör resten av dagen för mig om de är kassa. Som idag t.ex. fick stressa ut till bussen med alldeles för trötta ben och en löjligt tung väska. Allt för att sedan missa bussen, trots att man gick ut i tid. Tyvärr var den för tidig, så man hann inte. Så fick stå vid Ågestavägen och känna mig alldeles exposed som Maria Montazami skulle ha sagt. Vad som var mest irriterande när man traskade ut till bussen eftersom benen inte ville lyda mig, de ville varken gå saktare eller fortare. Stackars ben, har kört hårt med dem denna vecka. Men idag är det en vilodag för dem och sedan börjar allvaret imorron igen.

 

Nu ska man titta på lite serier och sådant annat mys innan man ska iväg på middag och bio med Johannabanna.
//Jenny

Cause I’m still here to walk right through your fires

2011-05-18 @ 22:48:18

Saker jag har lärt mig idag

2011-05-18 @ 18:44:30

Sedan mitt senaste inlägg har jag insett dessa saker:

  • Kokt korv är inte gott
  • Att läsa psykologiartiklar är roligt, om det handlar om huliganism
  • Jag har köpt en Lois-tröja
  • Stadiums fotbollsstrumpor suger
  • Personalen på Intersport är läskiga
  • Pappas bil och dess specialfunktioner är superduper läskiga

Onsdags babbel

2011-05-18 @ 17:21:45
Oh babe, I was feeling so horny
The night became a porn movie
Your performance was phoney
Auf Wiedersehen Bitch!


Är just de orden som ljuder ut ur högtalarna i mitt rum nu.Efter en tidig morgon och litteratursökning med Sandra i SH’s bibliotek och sedan ett långt seminarium är man ganska så trött. Men nu är uppladdning och föda intag som gäller. Blir eventuellt en sväng till Farsta för införskaffa sig fotbollsstrumpor i rätt färg så man inte sticker ut mer än nödvändigt i de tveksamma matcherna man kommer spela en tid framöver. Vad som gör mig så glad trots att man är trött och löjligt hungrig är att vi äntligen kom på en någorlunda frågeställning och syfte idag, så nu känns det som vi är igång. Så nu känns det som att några saker går ens väg. Dessutom hade man fått brev när kom hem, så fort man såg handstilen på kuvertet visste jag vad det gällde. Dock fick man rätta mammas åsikt angående bilden. Nu ska jag fortsätta att hoppa runt i mitt rum.
//Jenny

Så söta ungar!

2011-05-18 @ 00:04:32

Tisdagskvällen

2011-05-17 @ 20:51:58

I söndags hände tre saker, William var på besök, jag och Karin shoppade och tjeckerna spöade ryssarna i bronsmatchen.  Inget annat skedde i min värld och jag vill inte ha hjälp med att fylla ut eventuella tomrum heller.


 

Att jag har ätit god mat den senaste tiden är inget snack om saken, och det märks. Har nu tre dagar i rad fått njuta av mammas gudomliga sås som alltid får mig att sväva högt upp i det blå och gå upp ungefär 23 kg. Finns inget som ens är i närheten av den såsen. För att citera en av vakterna i Sly ”När jag dör vill jag bli begravd med den”. Skulle nu egentligen ha varit ambitiös och läst en massa artiklar inför morgondagen. Men det beslutet ändrades då varken jag eller Sandra var på humör för sånt. Istället ska jag pallra mig utanför dörren, tända alla ljus och sedan mysa med något gott bredvid mig medan några avsnitt av olika serier jag ännu inte hunnit se rullar.
//Jenny

städning på G

2011-05-17 @ 12:14:55

Det var riktigt härligt att träffa Rohie och träna för första gången på två veckor. Märktes att man var ovan med hela paket, speciellt när benen av allt var nära att svika en. Men jag tog mig igenom det, vilket verkligen märktes när man vaknade imorse. Blev en sen övningskörning med Danne igår också i hans läskiga bil, till min stora förvåning gick växling och allt annat riktigt bra. När man sedan kom hem runt tolv tiden var det bara att dyka ner i sängen, men som vanligt hade man alldeles för svårt att somna. Eftersom man tog en paus i städningen igår ska man slutföra den idag. Har precis slagit på en massa gamla avsnitt av Vampire diaries som ska hjälpa mig att ta mig igenom det. Förhoppningsvis räcker det, annars får man låta hela området återigen lyssna på Brians våldtäktslåt igen.
//Jenny

As long as you love me

2011-05-16 @ 16:03:05

Nyligen hemkommen efter en något underlig tur med mor. Idag åkte mor och jag till Ikea för att köpa en vän till min blå lykta och se till att den känner sig komplett. Under besöket på Ikea handlades det, som vanligt, en hel del saker man egentligen överlever utan. Efter det tog vi precis som planerat en tur till en skoaffär för att leta efter lite nyheter, det hela slutade med att vi besökte två till skoaffärer och lyckades komma hem med 9 par skor, varav 6 numera tillhör mig. Är man tjej så är man, och då får man helt enkelt göra det bästa av den förbannelse man har över sig.

 

Gjorde för en liten stund sedan en grej som jag inte riktigt vet om jag ångrar eller kan leva med. Allt beror på svaret man får från de utvalda. Nu ska man se till att vila lite grann innan det är dags att bege sig mot Farsta, möta upp Rohie och köra ett äckligt hårt pass på gymmet. Hello träningsvärk!
//Jenny

Frustation är inte ens förnamnet

2011-05-15 @ 22:52:56


Jag finner seriöst inga ord … Just nu är jag så frustrerad så jag skakar. Varför i helvetet ska vi glädjas över att Finland vinner VM-guld för andra gången i sin nationalsport mot Sverige?! Det är fan pinsamt hur utespelarna betalar tillbaka Fasth för hans insats. PINSAMT! Känner hur jag just nu blir irriterad på allt och alla, borde nog lägga mig men är alldeles för arg för att göra det.

”Jag har inte rökt på mig”

2011-05-15 @ 19:47:29

 

Lycka är att bära på fler påsar och känna att man gjort en riktigt bra shoppingrunda. Vilket var det man kände efter dagens möte med Karin. Flera saker köptes, utan att spendera för mycket pengar och utan att köpa tråkiga, vanliga eller onödiga saker. Det allra största var att jag äntligen, äntligen hittade min bikini som jag sökte efter hela förra året. Trots Williams sårande kommentar om att min väska är fin, men mormig så är jag nöjd och glad med dagens inköp. Nu är det en lång väntan till att pucken släpps ner och sedan är det bara att vänta på VM-guldet.
//Jenny

Pappas och min favorit från eurovision

2011-05-15 @ 14:40:42

söndag 15 maj 2011 00:47:47

2011-05-15 @ 00:47:47

Please say, what I need to hear you say,

say I’m thoughtless and foolish
but say it’s not too late ...

Lördagen i sin helhet

2011-05-14 @ 20:39:46

Johan Croneman kan hänga sig någonstans. Den idioten kan ingenting om hockey. Det är bra att hata motståndarna och man ska mangla ner dem. Hockey är en fysiskt, vilket är just charmen med den sporten. Förstår man inte det kan man lika gärna skita i att titta på det och ge fan i att kommentera eller skriva krönikor om den och andra som är involverade inom sporten.

 

Full rulle hela dagen. Började med en lång sovmorgon eftersom man kom hem ganska så sent inatt. Efter det klev man ur sängen och mös med en massa svenska hockeylåtar samt klipp från överdrivet minnesvärda ögonblick. Blev en snabbis till Farsta där jag kände suget efter shopping, men eftersom taxametern stod och tickade iväg kände man att det inte var värt. Istället bokades en shoppingtur med Karin in imorron, så glada miner ändå. När man kom hem tog man tag i städningen, har precis hunnit klart med hallen vad det gäller alla hyllor, skrymslen och allt annat förutom golvet som man i vanlig ordning tar dagen efter. Ska nu hinna med mitt egna rum innan man sätter sig ner för lite eurovisionmys.
//Jenny

Gåshud!

2011-05-14 @ 14:18:49

Lasse Granqvist i slutet är bland det klockrenaste som någonsin sagt i sportsammanhang. Fy fan vilket minne, imorron gör vi om det.

BACKIS!

2011-05-13 @ 17:43:26

'

Jag älskar när juniorerna kommer upp till Tre kronor och är löjligt bra.

 

Som vanligt när jag har haft tenta får jag ett extremt sug efter att göra något, en riktig aktivitet. Just nu har jag ett löjligt sug efter att köpa solglasögon … och shoppa i allmänheten, men just solglasögonen lockar oerhört mycket just nu. Men så kul ska man inte ha det nu. Istället ska kvällen spenderas med Cindy, vad vi hittar på återstår att se. Imorron blir det en tur till Farsta och köpa lite saker och sedan får man se vart dagen tar vägen. Ska även försöka hinna med en tentastädning i helgen och kanske gymmet. Var ett bra tag sedan man var där.

//Jenny

Världens sämsta bloggjävel

2011-05-13 @ 15:51:42

Tur att den titeln redan är upptagen, då ligger man inte i farozonen ...

Lycka till mig själv imorron!

2011-05-12 @ 23:19:20

Tycker det är ganska komiskt att min andra tenta under denna kurs skrevs den 1 april och den sista ska skrivas imorron, fredagen den 13. Extremt bra planerare på Södertörn. Tur att man inte är så skrockfull av sig så man känner att jorden kommer gå under imorron.

 

Ord kan inte beskriva hur beskviken jag är på kanadickerna just nu. De kan seriöst inte göra någonting rätt. Riktigt pinsamt var det för dem någon timme sedan. Har just nu ont i huvudet, vilket kan beror på min extremt hårda pluggning eller den feta ångesten man har eftersom man inte pluggat i närheten av tillräckligt. Min eftermiddags/kvälls pluggning utspelade sig på så vis att först var det en nordiskkamp i hockeyn, sedan en minuts tittande på papprena, Supernatural, hockey, eurovision och nu sitter man här och sjunger med i diverse låtar som spelas upp. Känns som man aldrig riktigt kommer ut ur unfreezing fasen, den känns för trygg för att lämnas.
//Jenny

Så det så ...

2011-05-12 @ 16:51:47

Dagen innan

2011-05-12 @ 16:00:04

Jag ogillar verkligen det här, väldigt starkt dessutom! Har knappt pluggat någonting inför denna tenta, vilket jag vetat om länge och varit beredd på att ta konsekvenserna av det. Men som vanligt kan jag inte plugga dagen innan. Det är helt sjukt, det är nu man ska plugga som mest, men koncentrationen är som vanligt lika med noll och jag har ingen som helst motivation till att plugga. Inställningen ”det går som det går, nu är det försent” verkar vara ett måste dagen innan för min del.

 

Man tycker jag som i stort sett varit en liten sporttönt hela mitt liv och alltid haft ganska så udda intressen som tjej borde vara van med blickarna och reaktionerna, men jag slutar aldrig att förundras över det. Oftast är det ganska så roligt att se hur folk reagerar när man springer runt med en tröja som indikerar på sportintresse eller om man säger något som antyder att man är det, men ibland blir man riktigt irriterad. Idag mötte man en kille flera gånger i affären som verkade ha väldigt svårt att veta hur han skulle bete sig när han såg min tröja. Antingen var man alldeles för modern för honom eller så var helt enkelt en liten förvirrad spurspojke. Snart blir det Finland – Norge och i pauserna förhoppningsvis lite AO psykologi.
//Jenny

Sverige är i semifinal!

2011-05-12 @ 00:06:06

Du har inte känt dig riktigt älskad förrän en av dina närmaste vänner spått din brutala död om och om igen …

 

Solfrossa är verkligen underbart! Snart blir det att hoppa in i duschen och hoppas på att man mår lite bättre. Efter det blir det väl lite tv och sedan sängen. Är ganska så trött efter dagen i solen, vilket kändes när man tittade på den ganska så konstiga och något overkliga kvartsfinalen. Under tredje perioden så kom jag och tänka på att det är ganska så komiskt hur folk kan tycka att fotboll är segt, utdraget, långtråkigt och allt annat de brukar säga och sedan jämföra det med hockey som är mycket intensivare och fartfullare. För när man väl tänker efter så håller en hockeymatch på betydligt längre än fotboll. Enda skillnaden är hur man valt att disponera tiden, vilket lett till att hockeyn utspelar sig på ett intervall uppemot 2½ timme medan fotbollen inte ens kommer upp i 2 timmar.

 

Fick för några timmar sedan reda på något som gjorde mig löjligt avundsjuk. Helt ärligt får det i stort sett allt jag någonsin lyckats åstadkomma och uppleva som varit värt att skryta om att blekna bort. Tänk att få beträda gräset på Emirates och spela fotboll på det. Tänk att ens få komma i närheten av det. Det gör mig så avundsjuk så jag blir arg. Usch, en del människor har ju äcklig tur så man kan inte göra något annat än att säga grattis. Nu blir det duschen!
//Jenny

I'm missing loving you

2011-05-11 @ 19:24:54

Sitter just nu och fryser i rummet medan man lyssnar på Brian och hans våltäktslåt. Skrattar fortfarande åt den diskussion som uppstod. Helt sjukt hur människor kan jaga upp sig. Som om jag egentligen har någon rätt att tala. Skyller frysandet på solfrossa. Spenderade i stort sett hela eftermiddagen i solen med Johanna. Blev planer för både sommaren och nästa år, otroligt mysigt måste jag säga. Precis så ska det vara. Om saker och ting blir som vi vill nu, ska det bli Danmark i sommar samt London och Dublin nästa år. Lyckades även få tag på Crackys present hon ska få nu när hon börjar bli en stor flicka. Måste säga att jag är nästan lika nöjd som en viss Jesper var med sin present.

 

När man anlände hem blev det att peta i sig lite middag och sedan plugga samtidigt som man såg USA åka på stor stryk mot Tjeckien. Kommer bli läskigt att möta dem på fredag, eftersom jag ser en seger ikväll som en självklarhet. Nu ska jag ta en liten paus i pluggandet och lägga upp och en annan bild på facebook från vår upplevelserika tur i London så Johanna blir glad.

//Jenny

Mysiga onsdag

2011-05-10 @ 23:36:59

Nu blir det duschen och sedan dyka ner i sängen. Ska upp tidigt imorron för att hinna plugga lite innan man ska hoppa på bussen för att åka hem till Johanna och piknicka i närområdet. Ska bli löjligt mysigt, en dag i solen med härligt sällskap och gottigheter. Ska sen få Londonbilderna, ÄNTLIGEN! Resten av dagen kommer troligen bestå utav plugg och självfallet hockey.
//Jenny

Leaving me dazed and confused

2011-05-10 @ 22:33:50

så sant som det är sagt

2011-05-10 @ 16:44:37
Jag pratar: för mycket när jag tittar på sport
Jag tycker om: mina vänner
Jag avskyr när folk: ljuger
Min bästa vän är: Karin
Min första vän hette: Theresé
Kärlek är: underskattat
När jag borstar tänderna: vandrar jag runt
När jag lagar mat: känner jag mig duktig
Det sexigaste yrket är: ...
Det är charmigt när: barnsligheten tittar fram
Jag är rädd för: att förlora de jag älskar
Den värsta känslan är: att känna sig otillräcklig
Den bästa känslan är: stolthet
Jag är bäst på: underhålla mig själv
Jag är sämst på: att visa sårbarhet
Om jag va ett djur skulle jag vara: en hund
Jag kommer alltid att vara: Jenny Filgren
Det finaste som finns är: vänskap
I sommar: ska jag jobba och vila
Sist jag grät var: alldeles för nyligen
Jag kan: alldeles för många nördiga saker
Jag kan inte: ett enda ord på wolof
När jag vill tänka går jag: ut
När jag bakar så bakar jag: goda saker
Min mobiltelefon är: en stor del av mitt liv
När jag vaknar på morgonen: ligger jag kvar i minst en timme
Just nu tänker jag på att: jag inte vill skriva tenta på fredag
Bebisar är: så underbart söta!
Idag har jag: pluggat
Ikväll ska jag: titta på eurovison och Supernatural
I morgon kommer jag: träffa Johanna och plugga
Jag vill verkligen: inte plugga något mer

The green men

2011-05-10 @ 14:23:57

Tentaveckan har börjat!

2011-05-09 @ 23:13:34

Älskar Wikegård när han ska referera trashtalket som sker mellan lagen. ”You’re a fucking hmhmhmhmhm … and you’re a fucking eyeyhmhmhm” Bästa censuren någonsin.

Provkörde Dannes nya bil ikväll, hela två gånger. En gång innan tredje perioden och sedan en gång till ganska så precis efter matchen. Själfallet gick det apbra. Dock var det lite läskigt att köra en sån stor bil. Imorron blir det ännu mer plugg. Men i stort sett nästan bara repetition. Dessutom kommer man gå hela dagen och längta tills på onsdag för då ska man träffa lilla Johanna.

 

Blä, mitt löfte till mig själv har skjutits upp en vecka. Men absolut inte mer än så!
//Jenny

Never say never

2011-05-09 @ 19:18:04

"Svulla sönder och nörda tvspel"

2011-05-09 @ 13:32:23
Hockey, sol och plugg. Det är så min dag sett ut hittills och så den kommer fortsätta se ut, kanske med en aningen mindre sol eftersom man nu gett upp solningen för idag. Just nu är det Slovakien - Danmark som bevakas. Känns som en kanske så br aptitretare till Ryssland - Finland som är en exemplarisk uppladdning inför den stora matchen Sverige - Kanada. Nu jävlar ska kanadickerna åka på styrk! Hann med en föreläsning innan man kom in i den dalen man alltid hamnar i. Ska nog pallra mig ut till köket och vara så drastisk så man ska ta sig en ipren. Vilket egentligen varenda liten Jennycell säger emot, men ska man hinna med allt idag så är det nog dne enda lösningen.Gårdagen bestod utav plugg och William. På eftermiddagen var det hockey och efter den gick man på en promenad med Cracky och sedan blev det en liten tur till affären där vi utförde ytterligare ett uppdrag. Efter det var hon så gullig så man fick skjuts hem till miss Okänd där jag försökte föra min och Cindys nya tradition vidare, att spela yatzy. Dock är jag och Cracky snäppet vassare. Ser verkligen framemot våra planerade tuneringar nu. The lobesters äger sönder! Nej, nu blir det att återvända till Lars och hans otroligt intressanta föreläsningar.
//Jenny

Planer går i krasch

2011-05-08 @ 00:47:34

Somna tidigt idag så man kan upp och plugga imorron var tanken. Så när man känner att det var dags att göra sig iordning för sängen påbörjade man den vanliga proceduren. Titta vilket program som går på den kanalen som är på, om det är fel byter man till något som passar bättre för en sådan uppladdning. Eftersom det just då började en skräckfilm på sexan bytte man till trean av vana. Såg då att i samma ögonblick man bytte började precis en av de bästa filmerna som någonsin gjorts. Så somna tidigt kan man ju glömma. I värsta fall är man vaken till tre och tittar på en film som man fullkomligt älskar. Lycka till med plugget imorron.
//Jenny

En pluggdag var det ...

2011-05-07 @ 19:49:14

Följde med min mor på vad som skulle ha varit en snabb tur till plantagen för att titta på parasol till min uteplats. Turen blev något längre då vi beslöt oss för att även ta en tur in på IKEA, vilket resulterade i middag och kanske några onödiga inköp. Vad som dock inte var onödigt var min blåa lykta som mamma bokstavligen avskyr. Men jag älskar den och nu står den utanför mitt fönster och lyser upp tillvaron med sin färg. Under hela denna färd hade man en låt på hjärnan, eller rättare sagt två meningar som spelades upp om och om igen och som gjorde det omöjligt att inte sjunga lite tyst för sig själv ibland. Så just nu spelas Never say never med The Fray på repeat hos mig ifall någon var intresserad.

 

Sedan man kom hem har jag överbelastat mig med diverse uppgifter som jag annars skjuter upp. Har sprungit runt som en liten duracellkanin och utfört de enda och det andra. Tror det hela handlar om att jag egentligen borde plugga, men har absolut ingen lust med det. Så försöker istället hålla mig sysselsatt med andra viktiga uppgifter. Dessutom börjar hockeyn snart och då är pluggning förbjuden, iaf idag. Men nu ska jag återgå till mitt ganska så tråkiga och ointressanta liv … om man nu inte heter Jenny och råkar lida av psykiska störningar pga. sin uppväxt.
//Jenny

Sjömän förstår inte ett eller flera nej

2011-05-07 @ 14:27:23

Denna dag började bra, riktigt bra. Blev en lång sovmorgon och sedan en nästan ännu längre belägring i sängen medan filmer som Baksmällan och Sherlock Holmes rullade på tvn. Fick även ett litet sms från Cindy angåendet vårt nästa projekt. Jag är taggad! Fick sedan reda på att tjejerna lyckades plocka en poäng i onsdags så hittills är vi obesegrade i korpen, om man nu kan säga vi efter min tveksamma start. Aja, nästa vecka ska det bli ändrig på det.

 

Idag är det hockey och tentaplugg som gäller, åtminstone tentasammanfattning. Har egentligen ingen lust med sånt, som vanligt … men tyvärr är det något som bara måste göras. Men först ska man mysa med lite musik.

//Jenny

Fredagen är här!

2011-05-06 @ 17:32:17


Idag är jag helt enkelt världens bästa kusin och senare ikväll kommer man vara världens bästa Sindydocka.

Livet som en Barbie suger

2011-05-05 @ 23:51:53
Hur kan det vara så svårt att hitta klarblåa plagg i detta land? Ångrar mig sjukt mycket att man inte köpte de blåa shortsen man såg i London, det lilla inköpet hade underlättat sjukt mycket.

Idag var det en riktigt cp dag, dessutom känns den sjukt lång när man tänker tillbaka på den. Sällskapet idag var Cracky och miss Okänd. Ska man vara riktigt petig var även Jesper med det på ett litet hörn. Fick även veta att någon har skvallrat om en privat och ganska så intim sysselsättning till honom … inte okej. Det enda positiva dagen egentligen hade att erbjuda var den underbara känslan man fick då man insåg att man sparat en inte allt för skamlig summa genom att köpa en väska i London och inte här hemma i tråkiga Sverige. Ibland är impulsinköp riktigt bra. Fattade även ett ganska så udda men roligt beslut idag. Nu ska man bara genomföra det ...

//Jenny

Jenny är glad igen

2011-05-04 @ 22:36:14

Just nu är man glad av tre anledningar. Har sett två Supernatural avsnitt, Sverige vann mot USA och nu har jag och Cracky skickat brev till OLW.

"Mmm, I like it!"

2011-05-04 @ 18:06:18

Frusen och förkyld som vanligt, vill verkligen bli frisk nu. Men man får väl dras med dessa elaka basilusker ett tag till. Idag var det dags för shoppingen inför fredagens skiva. Under färden in fick jag det bevisat varför man inte kan gillar finnar. Unga, gamla, tjocka, smala, korta, långa, onyktra … ja alla möjliga former finns det och alla verkar ha lika låg hjärnkapacitet. Utan att dra alla över en kant. Skämt åsido, det var inge roligt. Hur roligt de än hade så fann jag inte det minsta nöje i hela händelseförloppet. Mötte upp Cracky vid skanstull då shoppingen började.  Ska man vara ärlig, så gick den inge bra alls. Vi hittade ingenting egentligen och beslöt oss för att ta ytterligare en titt imorron. Det enda positiva med denna dag är att man fick reda på att folk står i kö för att få bli min vän och leka med mig. Dessutom verkar det som jag och onyktra människor verkligen klickar idag.

 

Nu blir det en uppladdning inför matchen och vad kvällen har att erbjuda. Just nu känner man sig inte så peppad på någonting, endast trött och frusen … men hoppas att det ändrar sig.

//Jenny

Det känns så jävla fel

2011-05-03 @ 23:26:44

Ferguson är ett skämt!

2011-05-03 @ 21:58:49

"Efter gårdagens förlust mot Arsenal var tränaren återigen på domaren och menade att hans lag är fångar för en konspiration." Humor på hög nivå.

 

När man bor där jag bor faller det sig helt naturligt att man då och då tar promenader. Förut var Jonna en trogen följeslagare, men det var innan hon blev för ointresserad av sporten gång och allt som liknar eller påminner henne om det. Så numera har man Cindy som sina trogna vapendragare, bokstavligen … iaf när det är risk för regn. Blev som sagt en promenad då de stora samtalsämnena var om morgondagen och fredagen. Nu sitter man inne i värmen och ljuset och tittar på fotbollen. Hade lite beslutångest över vad man skulle välja för sport, men lotten föll till slut på Champions leauge. Håller för tredje gången idag på de vitklädda.

 

Känner just nu av en rejäl trötthetsvåg så ska nog mysa till det lite i sängen medan man tittar på fotbollen och sedan hoppa in i duschen innan det är dags för John Blund att hälsa på.

//Jenny

Hockey är underbart!

2011-05-03 @ 18:42:51

Att skrika ”Gör mål era vita babianrumpor” till Schweiz när rödklädda Kanada står för motståndet känns kanske inte som det mest optimala.

 

 

Kanada vann och Schweiz förlorade. Trots det är jag sjukt glad, jävlar var Kanada fick kämpa, och jävlar vad oroliga och stirriga de blev. Älskar verkligen att se kandickerna i brygga. Alla Schweiz mål firades precis så som mål i Kanadas bur ska firas, med rejäla hopp i soffan som det vore en hoppborg. Fy farao vad jag älskar hockey. Under pausen ställde jag även frågan hur grymma jag och Wikegård inte vore som kommentatorpar. Mamma sammanfattade det hela med en enda mening, ”Du skulle sitta och skrika och gapa åt de du inte tycker om och när de du gillar spelade dåligt skulle du göra detsamma åt dem, samtidigt som du skulle skratta ihjäl dig åt Niklas kommentarer” Hur klockrent vore inte det? Jag och Wikegård skulle ta tv till en helt ny nivå.

 

Vad kan man säga? Mitt hat mot kanadickerna och min förkärlek till Mr. Wikegård går inte att dölja. För att inte tala om kärleken man känner till den sporten. Jag skulle passa så bra in i Kanada, om man bortser från vad jag tycker om den nationen.

//Jenny

den tredje maj 2011

2011-05-03 @ 15:34:01

Folk brukar klaga på att februari är en skitmånad, men under den månaden vet man iaf vilket väder man ska förvänta sig …

 

 

Redovisning, opponering och shopping, så har dagen hittills sett ut, och självfallet en massa regn. Nu väntar man på att klockan ska slå 16:10, då är det fika och hockey som gäller. Go Schweiz! Borde egentligen börja med pluggandet eftersom man inte lär orka plugga innan tidigaste söndag annars. Men att ta tag i sådana saker har jag aldrig varit bra på. Tyvärr är man fortfarande sjuk, vilket betyder ingen korpen imorron. Får dock trösta mig med den shopping jag och Cindy ska åstadkomma. Imorron ska allt inför hennes skiva införkaffas.

 

Sedan på torsdag ska man få träffa den roliga pricken jag kallar Johanna. Någonstans där ska man även hinna med att se Supernatural, fixa Williams present och förhoppningsvis lite Arbets- och organisations psykologi. Har även en mängd andra saker man skulle vilja hinna med, men sådant får man bara drömma om. Nu ska man ringa OLW.

//Jenny

En riktigt bra dag

2011-05-02 @ 14:00:35

Jag vet inte vad jag gjorde igår för att lyckas med bäddningen, dock vet jag att det var himmelskt att ligga i min säng inatt.

 

Ibland har man dagar då man känner sig sjukt duktig och effektiv. Idag är en sådan dag för mig. Har hunnit med löjligt mycket idag och nästan halva dagen är kvar. Det är egentligen nu man ska ta tag i andra saker, framförallt pluggningen. Men känner mig rätt så klar för idag, sitter nu och myser när man tänker på allt som uträttats idag. Blir nog en liten belöning i form av Supernatural och lite hockey senare.
//Jenny

Veckans låt x2

2011-05-01 @ 23:33:56

Tankar under pausen

2011-05-01 @ 16:05:30

Att spela med svarta matchtröjor är riktigt jävla gay, oavsett sport ... om man inte pratar om korpen såklart.

Är så sjukt glad över att jag inte såg gårdagens hockeymatch, vilket även mamma konstaterade idag. Jag hade varit så fruktansvärt förbannad efter den matchen och kan erkänna att jag löjligt arg bara att tänka på förlusten. Kände hur irritationen smög upp när snacket i studion nyss handlade om hur bra det är med en förlust i början av en tunering. Det är det fan inte, inte mot Norge! Har nu invigit en av mina tröjor från London, funderar även på att inviga en annan imorron. Får se om man får total blackout senare ikväll när kläderna ska väljas. Nu ska man återgå till matchen.
//Jenny

PINSAMT SVERIGE!

2011-05-01 @ 14:01:21

Jag höll mig uppdaterad fram till andra perioden, kände då att en 3-1 ledning var ganska säker. När jag sedan klickade in på livescore när man anlände hem stannade allt till och man fick världens jävla chock. Vägrade tro på det och intalade mig själv att de skrivit in fel resultat. Det första man sedan sa när man vaknade upp idag var att jag bad till mamma att det inte var sant, när hon frågade vad jag menade bekräftade hon det. Sverige torskade mot Norge på straffar. Det är fan det pinsammaste som någonsin hänt. Det är värre än min färgmiss, det är ljusår värre än när de torskade mot vitryssland och det får inledningsmatchen skräll att helt och hållet försvinna. Funderar seriöst på att bojkotta resten av VM, jag skäms så oerhört mycket.

 

Gårdagen var annars löjligt mysig. Grillningen gick galant och maten var god. Blev sedan lite yazty och albinos innan bilturen och brasan. På kvällen blev det en och annan färg samt någon hemlös. Sedan var och Cindy så extremt påhittiga att vi uppfann vårt egna kortspel! Dessutom lärde jag mig en ny pasians. Så nu kan jag hela två stycken!
Nu väntar man på att pappa ska komma hem och fixa varmvatten, sedan ska man försöka hinna med en städning innan fotbollen. Senare ikväll ska det bli två Supernatural avsnitt!
//Jenny