I heard the sound of a broken heart

2009-11-30 @ 23:50:00
In so many ways I tried to reach you, and I don’t know why I couldn’t get through.
When I tried so hard to break your guard, didn’t know it would leave this scar,
leave this scar.

Now I’ve made it this far, and the pain isn’t over.
But the sun keeps on risin’, and I keep getting stronger.

I never thought that I’d survive you.
But I will be free.
And there’ll be so many nights I gotta get through.
But now I see.
You’ll never be the end of me (no),
Cos when my world fell apart, and I didn’t know where to start,
I heard the sound of a broken heart.

(I still feel the pain)
I heard the sound of a broken heart
(It still beats the same)
When will the world start spinnin’, and what happened to my happy ending?
Learning what it takes, to turn this page, didn’t know how to walk away.
Walk away.

Now I’ve made it this far, and the pain isn’t over.
But the sun keeps on risin’, and I keep getting stronger.

I never thought that I’d survive you.
But I will be free.
And there’ll be so many nights I gotta get through.
But now I see.
You’ll never be the end of me (no),
Cos when my world fell apart, and I didn’t know where to start,
I heard the sound of a broken heart.

And I won’t stay down, I know my heart’s still beating.
Cos I hear the sound, tellin’ me I’m alright,
tellin’ me to move on.

Still feel the pain for you

The day is here

2009-11-30 @ 22:38:36


Har nu lyssnat igen det nya albumet. Kan berätta för allmänheten att jag inte gillar det, men ger mig två dagar och jag kommer älska varenda låt. Det är så det brukar vara. Minns helt plötsligt hur det var med Nothing is impossible.
Sitter just nu och försöker bestämma med Mengmis när vi ska dricka lemonad för första gången. Vi har under de senaste dagarna lidit av en svår häst abstinens, vilket fått oss båda att inse att ett av våra mål här i livet är att dricka sweet lemonade. Pinsamt nog har ingen av oss någonsin gjort det.  
//Jenny

but it's cool 'cause we're just friends

2009-11-28 @ 18:07:22

vilka minnen!

2009-11-26 @ 23:05:01

dagen efter gårdagen

2009-11-26 @ 16:25:50
Om jag hade kunnat mörda med min blick så hade min mamma idag kunnat ställt upp i Mamma till en mördare. Men nu ska jag inte ge dig den tillfredsställningen Johanna och skirva ett inlägg om dig eller lägga upp en ful bild på dig.

Dagen började med en lagom härlig joggingrunda runt om i skolan. Som tur var så slapp jag den första halvan. Den fortsatte sedan med en mattelektion då jag förvånade mig själv och lyckades lösa en hel del tal. Men efersom Johanna ibland verkligne kan bete sig som en barnunge så blev jag tvungen att underhålla henne efter halva lektionen, och min effektivitet sjönk drastiskt. Dessutom startade världens diskussion mellan henne om mig, som jag fortfarande inte finner ord till.
Sedan var det dags för svenskan och svenska talet. Precis som vanligt så fattar man inte i efterhand vad det är som man jagade upp sig så för. Men det är iaf skönt att ha det avklarat.
Tack vare träningspasset i skolan idag så blev det ingen UF. Vilket betydde att man slutade direkt efter svenskan. Var otroligt skönt att komma hem tidigt, dock gör vinterhalvårets dystra mörka nätter så att det knappt märks om man slutar tidigare eller inte.
Imorron har man endast en lektion eftersom det är eget arbete på matten. Jippie, börjar tjugo i tio och slutar elva. Dessutom kommer det knappats bli någon lektion överhuvudtaget eftersom vi ska prata betyg med Petra. Förhoppningsvis så är madet en lektion då vi ska jobba med fördjupningsuppgiften så man inte får någon ny uppgift, plus att man blir den första som får prata. Vilket betyder att man kommer kunna komma hem tidigt imorron.
Nu är det en massa filmer som ska zippas upp och brännas, tänka sig att det aldrig tar slut!
//Jenny

the 25th november 2009

2009-11-25 @ 22:48:33

Så nu var denna onsdag avklarad. Började en liten sen start på dagen, något som börjat bli allt vanligare för mig. Första lektionen var idrott, vilket idag hölls av några i klassen. Blev bolllekar och en massa skratt, framförallt under den första leken.
Åkte sedan till Farsta med Johanna och åt, köpte mormor och morfars julklapp. Sedan blev vi förföljda inne på Stadium innan vi hoppade på bussen där vi helt oväntat sprang ihop med Karro. På religionen fick vi till vår stora glädja reda på att det inte blir något prov för oss på judendomen, utan att hon nöjer sig med de pinsamt dåliga redovisningarna. Resten av lektionen spenderades genom ännu mer lekar.

Kom sedan hem då man tränade på svenska talet som ska hållas imorron. Hoppas bara man håller tiden nu. Räknade lite matte med pappa. Har självfallet också fixat med en massa filmer och bränningar. Har under de tre senaste dagarna bränt över 30 filmer. Blev dessutom riktigt glad för några minuter sedan då man helt oväntat blev inbjuden till Anna på fredag, om hon är frisk. Så det kommer bli en mysig fredag med roliga människor.
//Jenny

Jag blev riktigt berörd!

2009-11-25 @ 22:23:03

I don't wanna bring down tomorrow, I just wanna live another day.

2009-11-24 @ 17:40:32
Idag är jag på riktigt bra humör! Känns som allt har gått min väg idag. Imorse blev Petra överlycklig när jag och Karro sa att vi skulle skriva om hulganism i vårt fördjupningsarbete. Det lilla vi gick igenom på matten fattade jag, sedan hjälpte jag Mingis med lite tal och räknade på rätt så mycket helt själv. På svenskan var Annie ovanligt trevli mot mig och Johanna.
På vägen hem från bussen slog det mig vilka underbara vänner jag har och hur lycklig jag är över det. Kan verkligen inte fatta vad jag gjort för att förtjäna att kalla dem för mina vänner. Sedan flöt svenska talet på hur bra som helst, så oroar mig inte för det längre.

Allt gick min väg idag, och nu vet jag exakt varför jag är så glad. Allting är bara småsaker som jag lyckats för stora upp pga. en händelse som skedde igår som gjort mig såhär glad. Karin, jag tror du hade rätt ...
//Jenny

Waiting, longing, hoping, dreaming

2009-11-24 @ 15:07:44Trodde att låtar som dessa aldrig mer skulle göras.

NFL!

2009-11-23 @ 21:21:53

Helgen flöt på ganska segt. Vad jag kommer ihåg har jag inte upplevt någon segare helg. Var helt död på lördagen, något både min famlij och Jonna kan intyga på. Söndagen var mest seg och lång, men spenderades lite mer varsamt. Blev en massa fri leech, och bränning, lördagens natt gav mig också en hel del att tänka på, så en och annan hjärncell brändes nog under söndagen. Hade en hel pluggfri helg, vilket var skönt. Men precis som väntat, så märktes det så fort man kommit hem efter skolan idag.

Ska väl inte klaga alldeles för mycket på helgen. Fredagen spenderades med den allra bästa, Karin. Jag hade stört kul, för första gången på riktigt länge så kände jag mig för en gångs skull fri. Måste verkligen göras om!
//Jenny

one tattoo

2009-11-22 @ 13:03:54


Baby, tell me, are we heading into trouble, is it my imagination taking hold?
Do I read too much into the way we sleep? The way you move away from me.
I may feel that you're the one, but when all is said and done.

Love takes two, time after time we've talked it through.
'cause baby, I need you, what am I supposed to do?
Love takes two.

The lady of the lake

2009-11-21 @ 23:23:59


Såg nyss det roligaste Merlin avsnittet någonsin! ÄLSKAR verkligen relationen de har! Vet inte hur många gånger jag kommer se om det avsnittet, kommer iaf skratta lika mycket varenda gång ... om inte mer.

MÅSTE GÖRAS OM!

2009-11-21 @ 13:11:40Fy fan vad kul jag hade!

Abandon All Hope

2009-11-20 @ 17:46:04


Såg precis det sorgligaste Supernatural avsnittet någonsin. Det var omöjligt att hålla tårarna tillbaka. Önskar verkligen att jag sparat det tills imorron.

only death are forever young

2009-11-20 @ 15:37:16


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar finnar! Jag hatar de pga. en mängd anledningar, men den allra största anledningen är för att de är just från Finland.

Dagen började med att man vaknde upp med en arm som definitivt inte mådde som den borde. Glädjes ändå åt att jag till skillnad från flera andra kunde röra den utan någon större värk. Vad som dock var lite halv jobbigt var febern. Åkte till skolan där det var läxförhörpå psykologin, vilket gick åt helvete. Hade sedan den älskade håltimmen, som man ser framemot varje vecka. Gick först till centrum för att ta ut pengar till dagens event. Traskade sedan tillbaka och satte mig ner med Caroline och Alex. Något jag funderar på att göra varje vecka eftersom man fick reda på en hel del chockerande saker.
Sedan var handledarmöte, då vi fick en utskällning. Alltid lika roligt, efter det satte vi oss ner och började planera spelet och vips så hade hela håltimmen gått. Fattar inte vart tiden tog vägen.

När man sedan satt i klassrummet och skulle räkna matte kom den lilla finnen Anna in och slogs sig ner bredvid samtidigt som hon smällde till mig armen. Inom tio minuter slog hon mig tre gånger i just det ömade området, visserligen var första gången inte med flit, men de andra var det utan tvekan. Att jag sedan hade en värkande arm roade både henne och Karro. Det hela slutade med att Anna petade mig rätt på spruthålet (?) Vilket var droppen för mig så hon åkte på en smäll i huvud med min almanacka som vapen, efter det fick min värka i fred.
Kan säga att den är gasnka irriterad just nu. Ska nu skicka in svenska pm:et och sedan packa det allra sista. Klockan sju ska man befinna sig hos Karin och se den nya lägenheten. WIIE!
Kan dessutom meddela att jag redan tröttnat på den nya desginen.
//Jenny

five me some mildness

2009-11-19 @ 20:13:31
Just nu är jag fruktansvärt arg och trött på min arm som verkar vilja hämnas på någonting. Börjar dessutom bli riktigt orolig inför morgondagen eftersom jag hitills fått stått ut med stickningar i armen, kalla duschar längs hela armen, trötthet och någon lättare yrsel. Vaccinationer är kul! Hoppas verkligen att man inte råkar ut för någon feber imorron eller att det bara blir värre. Skulle inte förvåna mig om jag inte lyckas somna inatt tack vare armen och ligger vaken halva natten och filosoferar. Helt ärligt så har jag fått nog av filosofi nattetid!

Den uppmärksamme har märkt att det blivit ny desgin på bloggen. Kände för en lite förändring. Vet inte ritkigt varför det blevrosa, eftersom rosa aldrig varit en särskillt om tyckt färg hos mig. Men, men det är alltid kul att göra något annorlunda. Känns dock lite fjortis och för Hej jag är 12 år och gillar att leka med Barbie. Får se hur länge jag orkar med detta.
Har ingen aning om vad som ska göras nu, känner mest för att sova. Men det lär inte bli aktuellt för om ett par timmar.
//Jenny

I JUST LOVET IT!

2009-11-19 @ 17:57:22

lite senare, lite ondare

2009-11-19 @ 16:12:57

Min arm har börjat värka nu, hoppas det inte blir värre än vad det redan är.
Sitter just nu och tittar på Merlin, har snart tittat igenom hela säsong två. Pluggade lite grann samtidigt, helt sjukt hur mycket effektivare jag blir med en laptop sittandes i sängen medan min dator spelar upp något intressant.
Skrev klart svenska talet och pm:et. Skrev sedan lite grann på språksociologin, så nu är det bara undersökningen kvar och sedan källförteckningen på den. Ytterligare en uppgift och sedan är man förhoppningsvis klar med svenskan. Skulle vara riktigt surt om jag blev tvungen att skriva medeltiden också. Men då har jag ändå mig själv att skylla.
Skulle verkligen vilja ha en egen laptop. Men vet att det bara är drömmar, skulle inte ha råd med en och att få det i julklapp är lika troligt som att jag skulle vinna en miljon på triss och sedan lyckas skrapa x10 i den lilla rutan längst ner i högra hörnet. Men, plötsligt händer det.

Resten av kvällen kommer inte vara så rolig. När pappa kommer hem blir det middag och sedan som vanligt blir det lite matteräkning. Kommer så faila nästa prov, vilket även betyder att man kommer faila hela kursen. No way in hell att jag kommer klara detta till jul. Men kan ändå inte riktigt ge upp hoppet. Om jag vore smart så skulle jag ägna all energi år svenska och psykologin, men vem har någonsin påstått att jag är smart?
Nej, slut på trackande nu. Överlämnar det till Merlin och Arthur.
//Jenny 

vaccination, CHECK!

2009-11-19 @ 12:02:19
Måste säga att det var riktigt surt att vakna upp imorse vid sju tiden med vetskapen att man vanligtvis skulle få ligga kvar i sängen utan problem fram till klockan nio. Men eftersom man lider av rädlsa för svininfluensa och skolan är så extremt dålig på att ta hänsyn till vårt schema och oss elever överhuvudtaget så hade man vaccinations tid vid hlav nio. Övervägde länge att komma till skolan i mjukisbyxor och endast fonduation eftersom man så snabbt som möjligt skulle kunna osva när man kommit hem. Men istället blev det jeans och den vanliga sminkningen.

När jag sedan kom hem fanns det ingen lust överhuvudtaget att återvända till skolan. Det skulle vara en mattelektion som jag ändå bara skulle sitta och glo på, sedan en håltimme och efter det en lång UF lektion. Så istället beslöt jag mig för att stanna hemma. Har nu sett det nya Glle avsnittet och ska nsrt göra i ordning i sängen och datorn för lite pluggning. Låter riktigt underbart!
Fasar lite grann inför kvällen, eftersom jag hört att det är då biverkningarna kommer. Är dessutom rädd inför morgondagen då det är mys med Karin som gäller. Hur kommer det gå?
//Jenny

upp till bevis Hamrén!

2009-11-18 @ 20:20:19


Den skriftliga delen i nationella svenska B var den enda lektionen idag. Blev sedan lång sväng med mamma för att hitta tapeter. Lyckades hitta en riktigt bra kandidat. Åkte sedan hem, tyvärr hade tiden runnit iväg alldeles för fort. Vilket den fortsatte med, fördrev två timmar hemma utan att veta vad jag egentligen gjorde. Kom sedan ihåg hur jag lyckades vara så effektiv i våras under sport eller påsklovet, kommer inte ihåg vilket. Hur som helst så beslag tog jag pappas laptop och gjorde det bekvämt i sängen medan jag slog på en film på min egna dator. Så samtidigt som jag pluggade såg jag på en massa olika filmer och serier. Tror jag lyckades se upp mot fem filmer varje dag. Gjorde detsamma idag och på 40 minuter hade man ett riktigt bra utkast till talet.

Efter det var det middag, sedan mattepluggning som gick rätt så bra. Ska nu snart se på fotbollen. Ska sedan duscha och krypa ner för att se den andra halvleken. Man började idag 8:30 istället för 10:00 pga. Nationella. Imorron börjar man 12:20, men eftersom jag vill ta vaccinet så måste jag vara i skolan 8:30 då min klass ska ta den. Så förbannad över det!
Längtar tills på fredag & lördag!
//Jenny

Q&F

2009-11-16 @ 17:06:13


Vanan att ha problem med att somna verkar inte släppa taget. Men lyckades somna iaf i hystad tid. Första, sista och enda lektionen idag var matte. Flöt på rätt så fort, förutom sista halvtimmen som kändes som en evighet. Gick direkt hem till mormor och morfar efter skolan, tanken var att man skulle ändra på studentbeställningen. Men det gick inte på deras dator. Så fick istället följa med till krossen och sedan hem till Danne för att fixa beställningen. Vilket var dagens höjdpunkt. Fick åka lastbil! Vad jag kommer ihåg så har jag endast åkt lastbil tre gånger tidigare, vilket är ganska konstigt.

När jag sedan kom hem blev mer tittning på tapeter. Åkte sedan iväg med mamma och tittade på några stycken. Blir helt galen av den här tapetjakten. Hur jävla svårt kan det egentligen vara att hitta någon fin? Sitter nu hemma och tittar på Glee, snart är det mat. Ska bli rester från igår, kotlettrad. LOVE IT! Ska sedan räkna matte, göra lite svenska och UF. Usch.
//Jenny

little uppdatering

2009-11-15 @ 21:02:45

Har en jävla massa plugg den här veckan. Har lyckats boka in lite för mycket aktiviteter inför helgen, det värsta är att det mesta varit inbokat länge. Så har sjukt mycket plugg att göra under veckan för att man ska kunna få leva livet i ungefär ett dygn. Snacka om en morot!
Sitter just nu och tittar på Filip och Fredrik, ett helt perfekt program på söndagskvällen.
Är riktigt sur just nu, missade Soran på parlamentet!
Har inget mer att berätta om just nu, så känns lite onödigt att babbla på här.
//Jenny

Do you love me

2009-11-15 @ 17:06:23

Jag älskar verkligen hans röst!

två favoriter

2009-11-15 @ 15:57:40

are you getting fat?

2009-11-15 @ 15:10:29

Helgen har passerat med en hastighet närmare ljusår, men som tur är så spelar det ingen större roll eftersom även veckodagarna nu för tiden sveper förbi i ett ögonblick. Jag har helt och hållet glömt bort vad jag gjorde i fredags, vilket kanske inte är ett sådant bra tecken. Igår var iaf farfar och farbror här. Så blev lite fika. Spenderade halva dagen framför tv och den andra framför datorn då det blev en massa serier. Såg två avsnitt av Supernatural, älskar verkligen den serien. Den är så sjukt genomtänkt in i minsta lilla detalj. Såg sedan en massa Glee avsnitt. En sån typiskt serie för mig.

Den här dagen har hittills spenderats med en massa matte, har nästan räknat ikapp hälften av de 30 sidor som jag låg efter i början av helgen. Ska göra ytterligare ett ryck efter middagen som jag hoppas serveras snart. Ska bli kotlettrad idag, föreslog två middagar men ingen nappade på det.  
Längtar så oerhört mycket till Supernatural avsnittet ikväll. Kommer så väl ihåg när jag såg det den 11 augusti. Kraftigare och häftigare humörsvängningar har jag aldrig varit med. Är fortfarande lite chockad över att de visar säsong fem redan nu, men man ska absolut inte klaga!
//Jenny

 

whatever he says

2009-11-13 @ 23:10:41

one day at a time

2009-11-13 @ 20:22:56

Tänka sig vad mycket man kan om man bara sätter sig ner och tar tag i saker och ting.
Internationella-snälla-Jenny-dagen flöt förbi smärtfritt igår. Alltid lika härligt! Skolan idag var riktigt seg, rasten mellan psykologin och matten är verkligen alldeles för lång. Den är dessutom ännu längre utan Johanna. Men hon fick sitt straff, vilket var både mitt hat och väntan på att få reda på det roliga jag hörde idag. På måndag kommer jag dessutom få säga Told you so! På bussen hem träffade jag Anton, pratade lite med honom innan jag beslöt mig för att följa med honom till mormor och morfar för att vara social ett tag. Var där i en timme tills Danne slutade, tiggde sedan skjuts hem där jag genast började skriva på psykologin. Lyckades sedan tjata till mig pizza till middag. Har nu skrivit klart och skickat in personlighetstestet, har dessutom skrivit ner stöd ord till mitt nya svenska tal. Ska nu se på idol, skriva loggbok och sedan dammsuga rummet.Imorron kommer ju farfar och farbror så det måste se lite städat ut iaf. Ska dessutom skriva talet imorron, har dessutom hela tre avsnitt att se. Om jag orkar ska jag dessutom fixa hem Glee. Har nu insett att jag måste göra ett ryck vad det gäller skolan, har svenska uppgifter att göra, dessutom ligger jag just nu hela 30 sidor efter i matten. Usch och fy!
//Jenny

 

Där ser man

2009-11-11 @ 20:27:25

ny mobil!

2009-11-11 @ 16:39:48

Jag tänker inte vara bitter, I don’t wanna bring down tomorrow.

Skoldagen började med att man missade bussen. Idag var det faktiskt inte mitt fel eftersom den var hela tre minuter för tidigt. Kom till skolan där man bytte om till idrotten. Idag var det några Alex och Mickis som höll lektionen så det blev lite lekar och sådant. Riktigt skoj! Känns dock lite halvskoj att klassen blivit ihop satta med två andra klasser som man knappt känner. Var så mycket roligare förra året med andra NV-klassen. Men det är ju bara att bita ihop.

Håltimmen mellan idrotten och religionen spenderades genom att fixa inför religionsredovisningen och sedan UF. Gick ganska bra måste jag säga och tiden flöt på. På redovisningen hade det hänt så mycket så jag orkade inte bry mig överhuvudtaget. Så raceade igenom det, läraren har ändå inte lärt sig våra namn än så vad spelar det för roll?
Efter man kommit hem var det raka vägen hem till mormor och morfar för att skanna in några papper åt Johanna som sedan skulle mailas. Sitter nu och sjunger lite grann på några låtar. Ska börja med psykologin nu så man har den klar. Ska sedan kanske räkna lite matte med pappa om jag orkar.
Ska tydligen först och främst välja nu mobil åt Danne, pojken ha lyckats paja ytterligare en.
//Jenny

tisdag, 22:54, 10 november

2009-11-10 @ 22:54:39Okej Johanna, du hade rätt. Men jag gillar inte refrängen ...

Sportkommentator så kompetenta

2009-11-10 @ 21:29:23

I don't wanna bring down tomorrow, I just wanna live another day.
What's going through my head now, that I'm about to throw it all away.
I don't wanna bring down tomorrow., I just wanna live another day.
I don't care, what I swear!Såg idag den klockrenaste Merlin scenen någonsin. Har gått runt och skrattat åt den hela dagen. Ska nog ta och se om den ett par gånger snart. Har nu insett att Merlin börjat ta över Supernatural mer och mer. De senaste veckorna ha Supernatural avsnitten fått väntat ett par dagar, har ännu inte sett förra veckans avsnitt och det är redan tisdag, medan Merlin ses antingen samma dag eller dagen efter. Det säger ju en hel del. Anledningen är glasklar. Har alltid älskat relationen mellan Merlin och Arthur och i andra säsongen blir det bara ännu bättre! Nej, nu ska jag sluta babbla serier.

Har de senate dagarna spelat samma låt om och igen. Det är NFL. Bring down tomorrow med Di-rect. Sjukt bra!
Såg nyss Djurgården matchen. Det fick mig att inse att vilken idiot som helst kan bli sportkommentator. De tänker ju inte efter vad de säger för fem öre. "Om pucken legat löst där hade vilken modospelare som helst kunnat slagit in den". Nej shit, är det sant?! Inte för att jag påstår att jag alltid talar korrekt, men om jag var med på tv skulle jag aldrig i livet kläcka ur mig något som en fyraåring kunnat gissat sig fram till.
//Jenny

Har alldeles för mycket att tänka på

2009-11-10 @ 14:34:25

Sån otroligt seg dag hittills. Gick och la mig runt tolv, såg klart på How I met your mother vände mig sedan om för att somna. Efter att ha stirrat in i madrassen och taket i kanske en halvtimme så vände jag mig om mot tv:n och hoppades på att den skulle få mig att somna. Till min stora förvåning så var den avstängd. Timern jag ställt in hade alltså avverkats. Vilket betydde att det timmarna sedan halv tolv hade passerat på och klockan var nu kvart i tre. Slog på tv:n igen och titta en halvtimme innan jag insåg att jag inte skulle lyckas somna. Gick då istället upp, drack mjölk och vandrade runt på altanen några minuter. Vilket annars alltid funkar. Men icke sa nicke. Slog mig då ner i stället i soffan och började titta på Get smart och hoppades att man skulle somna in.

Mycket riktigt så lyckades man somna, men bara en dryga halvtimme. Precis efter man vaknat kom mamma in vandrande i vardagsrummet och frågade vad som stod på. Berättade då att jag ännu en natt inte lyckats somna. Hon slog sig då ner bredvid mig och vi började prata lite grann. På en paus från pratande på bara några minuter somnade jag och lyckades sova två timmar i soffan. När jag sedan vaknade igen kände mamma på min panna och sa med barska ord. Du har feber, du ska inte till skolan. Var alldeles för trött för att tjafsa emot och orkade inte heller bry mig om mitt tal. Så gick och la mig igen.
Vaknade igen vid ett tiden. Då jag var fruktansvärt trött, men utan feber. Har sedan dess kollat på några serier och sådant. Förutom att de märks att jag inte fått mycket sömn inatt så känns ingenting.
Ska snart försöka plugga lite grann, så får vi se hur det blir med morgondagen senare ikväll. Som det ser ut nu blir det skola imorron.
//Jenny

"X+7 är coolt lixom"

2009-11-09 @ 23:33:13
Blev ett väldigt hastigt skrivet inlägg tidigare idag. Kan dock inte lova att detta har någon bättre struktur.
Matteprovet gick väl så bra som det kunde. Kändes bra, men så har det känt förut. Senast gjorde de det just på provet för kapitel två, så man får inte hoppas för mycket på det.
Blev hämtad av Jonna efter provet. Blev då ytterligare en sväng till Farsta för att leta efter ett par byxor. Men eftersom de var slut där åkte vi itsället till Huddinge ihopp om att finna dem där, men icke sa nicke. Istället blev det lite inhandling av gottigheter och sedan upphämtning av Cracky.

Väl hemma hos famlijen så blev det ätning av allt och lite kortspel. Efter det blev det mattepluggning. Måste sga att jag är bättre på matte än vad jag tror. Vilket har gjort mig oerhört chockad. Vore så nice om man läste om både matte a och b nu. Skulle lätt kunnat kammat hem ett bättre betyg. Efter ett par timmars mattepluggning så blev det ytterligar elite kortspel innan man åkte hem. Då det blev informationsmöte med föräldrarna. Efter det satte jag mig ner och renskrev allt från UF-mötet förra veckan. Något som jag egentligen skulle ha gjort redan i helgen, men hade glömt bort totalt.
Ska nu lägga mig. Har svenska muntliga nationella imorron.
//Jenny

i skolan

2009-11-09 @ 13:35:31
Sitter nu i skolan. har just nu en trevlig håltimme som pågått sedan halv tolv. Börjar igen vid tre då man har omprov i matte, ett prov som kommer gå på mindre än en halvtimme. Bredvid mig har jag Johanna som snart kommer slå sönder datorn. Tittar mig omkring ibland för att försäkra mig om den snabbaste vägen här ifrån ifall det spårar ur.

Imorse beställde vi student mössa och lite kläder. Pengar förvsinner verkligen lätt, känner mig så fattig. Ska nu tydligen bli hämtad av Jonna efter omprovet för att sedan åka till Farsta ytterligare en gång idag. Vad vi ska göra idag har jag ingen aningn om, men det gör saken lite spännande.
Nu ska vi visst vandra
//Jenny

throw it all away

2009-11-08 @ 22:57:30

Fattar verkligen hur livet kan ändras så fort. Tyckte att jag hade koll på allt, men nu känner jag mig lika lost som jag gjort de senaste tre åren. 
Fann några nya låtar igår som föll mig helt i smaken. Har därför fått nya favoritlåtar nu, de passar perfekt in på humöret man haft de senaste veckorna. Vilket är ungefär samma humör som jag nästan alltid är på.
Just nu står Supernatural på, sista avsnittet på säsong fyra. Klarar inte av att se det, blir så arg bara när jag tänker på det. Hade egentligen planer på att lägga mig tidigt idag, men saker och ting ändras. Fick först lust att bara lyssna på musik, upptäckte sedan hur rörigt mitt rum är så började helt oväntat att plocka undan det mesta. Nu återstå bara dammsugningen och allt de där andra jobbiga. Vilket jag fortfarande hoppas jag kommer slippa göra.

Känner mig så laddad inför morgondagens prov som kan vara, dock är jag så säker som man kan bli på att man inte kommer klara. Men bara man gör sitt bästa. Vilket tydligen inte räcker långt överhuvudtaget om man frågar Lisa.
Ska hjälpa Cracky imorron med matten igen. Har ingen aning om hur det kommer gå, eftersom jag lyckats glömma bort det kapitlet.
Ska väl börja göra sig iordning för sängen nu. Är ganska trött och olyckligtvis nog så ska man upp tidigare imorron än vad man brukar tvingas upp på måndagar.
//Jenny

Have you ever seen anything like this?

2009-11-08 @ 21:57:11

En helt vanlig diskussion

2009-11-08 @ 19:24:26


Handlar om varför sportkommentarerna skiftar mellan att kalla Djurgårdens målvakt för Toure och Touray.

Jag
: Varför säger de Toure? Det finns bara ett u och ett a i namnet. Inget e!
Pappa: Det finns också ett t med tror jag …
Tystnad i två sekunder
Jag: Nej, det är ett afrikanskt B, det uttalas så. Precis som att Van uttalas Fan.
Pappa: och Van der saar uttalas Van den säär?
Jag: precis!


En kvart senare efter en inzoomning av Tourays rygg.

Pappa
: Jag tror nog att det var ett T där.   
Jag: Nej, det är ett afrikanskt B, det ser ut så …

SWEDEN!

2009-11-08 @ 16:18:24We have a colour, yellow is the name.
We are all together, hockey is the game!


SWEDEN! SWEDEN! SWEDEN!

GSH

2009-11-07 @ 21:26:44

7 november 2009

2009-11-07 @ 17:16:31


Fido och kudden är oslagbara dagar som denna!

Östnora 2009

2009-11-06 @ 18:59:06DET MÅSTE GÖRAS OM!

VILL HA FIGREN I LANDSLAGET!

2009-11-05 @ 21:25:02
Ännu en händelserik dag. Började med att man åkte iväg med mor för att köpa farsdag present, och ytterligare en liten present eftersom vi tyvärr förlorade årets vad. Fick sedan klara mig utan Johanna idag i skolan eftersom hon var sjuk. Måste säga att skoldagen av någon anledning kändes oerhört kort. Den bara rusade förbi. Allra roligaste var när vi spenderade hlav mattelektionen åt att räkna ut när jorden ska gå under och vi ska göra för att förhindra det. Fick även reda på vilken grym mattelärare man är. Man lär ut så bra så att eleverna får bättre betyg än vad mansjälv fått på något prov någonsin. Vilket resulterade i att Cracky bad om min hjälpa nästa vecka. Direkt efter skolan åkte man hem till Susanna där vi hade UF möte. Det pågick ganska länge, men kändes ändå inte som det. Väldigt givande var det också. Blev sedan hämtad av mor och far, då fick pappa sin lilla vadpresent, sedan åkte vi och köpte mat till mig medan pappa köpte sig ännu en present.


Blev jätte glad på vägen hem då jag ätnligen kom på vad jag ska prata om i mitt tal. Ska bara söka upp Annie imorron för att höra om det är godkänt. Måste även komma ihåg att söka upp Annelie och fråga om religions bok och om reformisk judendom. Måste även komma ihåg att lämna in vacinlappen. Som tur är har Johanna nu bestämt sig för att ta sprutan så vi kommer ha det så roligt tillsammans nästa vecka.
När jag kom hem tittade jag på Las vegas, sedan blev det hockey. Blev en massa skratt när jag låg helt utslagen i soffan med pappa i fotöljen. Det är få människor som kan få mig att skratta så mycket.
På måndag är det tydligen mössprövning i skolan!
//Jenny

V. Hedman är min hjälte!

2009-11-04 @ 22:09:08
Sitter just nu och tittar på Arsenal - AZ Alkmaar. Har för första gången någonsin hittat en bra stream som överträffar alla andra jag någonsin tittat på. Just nu ser det riktigt bra ut, vilket är raka motsatsen till vad jag kan säga om Djurgårdens match. Men den ska bara förträngas just nu.
Har imorron sovmorgon till 12:20, men som vanligt ska man tidigare till skolan. Är på ett sådant bra humör idag att jag t.o.m känner för att komma till skolan redan vid halv tolv och göra Johanna sällskap.

Imorron blir det en lång skoldag. Imorron måste jag även komma på vad jag ska hålla tal om på tisdag, börjar få lite lätt panik över det. Så hela fredagen kommer väl gå åt till att fixa talet och köpa present till pappa. Tänka sig vad jobbiga föräldrar är. De ska ha dagar då de ska hyllas. Som om det inte räcker med att deras barn springer runt, levande och lyckliga. Nej, de ska även ha presenter och bevis på att man tycker om dem, snacka om giriga!
Läste tidigare idag att RvP hade bett Wenger om att få spela i Carling cup kvartsfinalen mot City. Han vill tydligen ha revanch mot både City och Aderbayor. Kan inte sägförklara vilka känslor jag fylls med när jag tänker på det. De påminner lite grann om Hedmans agerande mot den där äckliga kanadicken i finalen förra året. hur som helst så hoppas jag med hela mitt hjärta att han får spela och att han akapr benen på Aderbayor och sedan gör ett hat-trick
//Jenny

en comback?

2009-11-04 @ 14:19:11
Är ganska slut i kroppen just nu, vilket inte är så kontigt eftersom det styrka och kondition idag på idrotten. Konstigt nog så värker mina armar mest just nu, och de använde jag knappt. Tror mig kropp försöker sända vissa signaler till. Vilket är helt bortkastat med tid och energi eftersom jag redan vet hur otränad jag är.
Efter idrotten började en jakt på Annelie, men fann henne tyvärr inte. Skickade då istället ett mail och berättade att våran grupp skullle jobba på en annan plats idag, så vi inte skulle få frånvaro. Pkte sedan till Farsta med Johanna där vi köpte de viktiga blocken och åt lunch. Sedan fick den lilla flickan tillbaka sin mobil.
 


Kom nu hem ganska nyligen och bli riktigt galen på tapeter. Fattar verkligen inte hur man inte kan hitta någon fin. Har nu lite religion att skriva och sedan matte. Har ett svenska tal som ska hållas om 6 dagar och inte den blekaste aning om vad jag ska prata om. Börjar få lite smått panik över det.
Har även börjat med planer inför nästa vecka då jag ska försöka komma igång med träningen igen. Ska göra ett nytt försök med att börja sparka boll till våren. Ska nu bara hitta ett lag som jag vill börja i. Tänka sig att vissa saker i livet ska vara så svårt.
//Jenny

Happy today!

2009-11-03 @ 20:56:00


Äntligen en ordetnlig nattsömn! Om nu kan kalla den ordentlig, hade ju gärna sovit några timmar till. Vet inte riktigt vad som hänt med mig, vanligtvis så brukar jag kunna somna inom en kvart efter jag gått och lagt mig om jag är trött. Men de senaste nätterna har det tagit mig 2 timmar, 3½ timmar och igår en timme. Det är ganska frusterande. Tyvärr så kan jag nästa gissa vad som är orsakerna till detta beteende och inget av dem är något som jag kan göra något åt, iaf inte i nu läget.

Vaknade imorse lite tidigare än vad som egentligen behövdes. Men eftersom planerna ändrades på morgonen så fanns det inte så mycket att göra åt saken. I skolan flöt psykologin på rätt så fort. Matten spenderades genom att lyssna och sedan spela luffarschack med Johanna. Vi bägge två är lika dåliga på det, så det var en riktigt hjärnkamp. Slutade lika mellan oss, dock förlorade Johanna den kortaste omgången. Även svenskan gick fort.
Kom sedan hem och slängde i sig lite energi för att sedan åka vidare till Farsta där man klckade om skor, hittade äntligen mjukisbyxor, hela två par! och sedan mer tittning på tapeter. Har nu mer eller mindre bestämt mig, ska bara hitta en bra nyans till de andra väggarna och sedan är nedflyttningen ett steg närmare.
Har även hunnit med lite matteräkning inför provet på måndag. Klarar jag inte detta kommer jag verklige bryta ihop. Känns riktigt surt att den kursen man lägger ner mest tid och energi på för att klara inte är tillräckligt mycket enligt äckelLisa.

Ska nu se på fotbollen som går på tv. Ska även läsa igenom lite religion och fakta om Lundsuniversitet. Känner mig ganska trött och sliten idag med, blir förhoppningsvis en tidig kväll även idag.
//Jenny

Jag har skådat framtiden ...

2009-11-03 @ 17:42:58och den ser inte ljus ut ...

GE MIG SÖMN!

2009-11-02 @ 19:33:02

Om jag fick bestämma så skulle jag gå och lägga mig på direkten. Skulle ha sovit redan vid halv sju, men eftersom det kommer ge jobbiga konsekvenser imorron så försöker jag lida igenom detta helvete. Somnade halv tre i natt och vaknade sedan upp vid sju. Två nätter utan nästan ingen sömn överhuvdtaget och plus en massa plugg och tapetchecking är inget jag rekomenderar. Skulle kunna jämföra detta med tältningen vi gjorde med ettorna. Höll nästan på att somna på mattelektionen idag.
Ska försöka hålla ut till åtminstonde nio innan jag kryper ner i sängen. Som värst kommer det ta mig ungefär 3½ timme att somna och då sover jag ju vid halv ett. Har sedan sovmorgon imorron till hlav elva då man ska vara i skolan och fotograferas. Jag behöver verkligen sömn!Har nu beställt biljetter av min kontaktman till Djurgårdsmatchen nästa tisdag. Förhoppningsvis en trevlig vinst som kommer bevitnas med Karolina.
Orkar verkligen inte tänka just nu. Det enda som finns i huvudet är skrik efter sängen och önskan att blunda några sekunder extra. Kommer bli några långa timmar nu.
Just det systrarna Ahvander om ni läser detta, och inget oväntat inträffar och ni inte har något annat inplanerat så har jag funderingar kring att anordna en DW kväll på fredag.
//Jenny

AIK har lyckats med några saker här i världen

2009-11-01 @ 19:53:40

I know everything!

2009-11-01 @ 18:13:36

Vad riktig händelserik dag igår. Ska väl inte gå in så mycket på den, utan sammanfatta mig kort geneom att säga att det blev en hel del skratt, både igår och idag över händelserna som utspelade sig. Dessutom är det nog en kväll vi kommer komma ihåg en lång tid framöver.

Tänka sig hur mycket man egentligen hinner med bara om man sätter igång med saker och ting. Tog en riktig sovmorgon, något som inte var planerat. Men råkar man ha en sådan jobbig natt som jag hade förtjänar man det. Tog mig först två timmar att somna efter jag lagt mig i sängen, vaknade sedan upp 2,5 timmar senare och spenderade de närsmaste timmarna med att sitta upp i taket och titta på någon dokumentär om Spice girls reunion. Väcktes sedan av mobilen som man glömt stänga av klockan på.
Mattepluggningen var tänkt att den skulle starta innan klockan tolv, istället blev det vid ett. När den plågsamma dryga timmen åkte man hem till Ahvanders. Blev lite väntan där innan vi rullade vidare till hökarängen som för övrigt is the place to be. Fick uppleva det konstigaste någonsin i Cindy's livshistoria. Vilket bevisar, precis som hon sa, vilken bristande livserfarenheter hon har. Vi köpte sedan hem lite gottigheter och samlades som vanligt i Jonna's säng. Det blev kortspel, ännu mer skratt och flams än vanligtvis, och sedan toppade det vi det med ett mörkt rum och spökhistorier med ljudeffekter. Skulle dock inte kalla det för spökhistorier, utan mer bushistorier men det är bara min åsikt.

Kan även meddela för alla nyfikna där ute att jag även kom på den bästan punschen (?) någonsin. Tyvärr så fungerar den endast på Cindy, Jonna och Andreas ... kanske även Jonna's vänner. För er ännu mer nysikna kan jag även berätta att jag idag låg på en pennis, och vid ett annat tillfälle såg jag ut som en bubblehead docka.
Glädjs fortfarande över att mina teorier om Fabregas och Rosicky's starka vänskap bevisades igår. Ska nu titta på lite Merlin och kanske Supernatural. Ska sova tidigt idag, håller på att somna reda nu.
//Jenny