Dagens råd

2010-04-29 @ 22:19:16

Efter en tio minuters lång UF lektion kom man äntligen frå skolan. När man klivit av bussen styrde jag stegen mot mormor och morfar. Där mormor så söt som hon är glatt lagade ihop lite mat åt mig så fort jag klev innan för dörren. Morfar drabbades sedan av något ryck och gav mig dagens råd: "Jenny, spring ifrån killar." enligt morfar är de inget att ha. Men efter ett litet tag ändrade han sig och berättade att jag minsann skulle ta dit flera stycken så skulle han skirva ner en masa kluriga frågor åt dem, och de som inte kunde svaret skulle bli utslängda. Ja, min mormor och morfar är rätt så gulliga ibland.

Hade helt och hållet förträngt att LG hockey games började idag, blev ingen bra start. Men förhoppningsvis går det mycket bättre på lördag. Det måste det, när pappa och jag kommer närvara måste de skärpa sig.
Sitter nu och väntar på att DaAnne ska rulla in efter bandyn. Har lite saker jag måste prata med min broder om.
//Jenny

"Annars får jag väl gå ut och ragga på Patrik Ekwall, han borde ju ha kontakt med honom"

2010-04-29 @ 15:01:34

Tisdagen spenderades i skolan, kom hem och pluggade lite. Åkte sedan till Jonna för att spela in instruktionsfilmen. Det hela slutade med att man sov över nere i källaren medan en galen Lotus sprang runt som en idiot. Jonna börjar bli mer och mer otålig inför hennes planer om dubbeldejter, så verkar som hon snart kommer sätta igång med Operation Fabbe. Morgonen efter traskade jag hem ganska tidigt. Segade hemma med White collar fram tills mormor och jag tog en tur till haninge. Resten av dagen var inte någon höjdare överhuvudtaget.
Jag har aldrig gillat tiden man spenderar i sängen innan sover, och nu har jag börjat hata den, utan någon som helst överdrifter. Hatar även all form av vistelse i badkaret  och även onsdagar. Vad har den dagen egentligen gett människan?Om en halvtimme ska man traska ut till bussen. Hoppas att min tå inte kommer må dåligt av det, tror faktiskt att den börjar läka riktigt ordetnligt nu. Har den absolut sista UF-lektionen idag, vilket endast är betygsnack, men eftersom jag och Johanna är så ambitiösa så ska vi gå ändå.
//Jenny

If I'm not dead then I'm still trying

2010-04-29 @ 14:28:13


ibland får man bli glad för småsaker

2010-04-27 @ 13:06:56

When you coming home

2010-04-26 @ 10:37:50
Om man får klaga lite grann så måste jag gråta lite grann över att min tå bara blir värre och värre. Trots att jag förösker med allt som jag kan komma på. Spelar t.o.m Brian McFadden låtar för den nästan dygnet runt, trots att han påstår att inte är någon healer. Börjar bli riktigt desperat nu, kommer bara kunna frisk om jag bosätter mig i sängen i en hel vecka och det skulle aldrig i livet ske.
Har haft kriminologi idag, fick fördjupningsuppgiften som vi skulle arbeta med. Så lilla jag åkte hem. Är gasnka sugen på att skriva så funderar på om man ska börja med den eller kommunikations uppgiften. Religionsprovet lär nog skjutas upp för till omprovstillfället. Har inte hunnit plugga på det överhuvudtaget och korvstoppning har aldrig funkat för mig, så lär inte kunna det på onsdag.
En sak är iaf säker och det är att det inte kommer bli någon matte idag innan klockan tre.
//Jenny

Kickin Around The Love

2010-04-25 @ 21:33:47I want you, to need me, I want to be everything you like,
I could be the only one again, kickin around the love again,
I could be getting it back to how we were when we began,

I want you, to need me, I want to be everything you like.

Kirurgtejp is the shit!

2010-04-25 @ 11:50:59

Sitter just nu med två ihop tejpade tår. Känns helt sjukt och fattar fortfarande inte hur jag lyckats vricka den. Trots att jag har mina misstankar om när och hur och det skedde så går det inte ihop i huvudet. Man skulle kunna tro att vila hela gårdagen skulle ha läkt ihop den, men iicke sa nicke. Dessutom verkar jag tydligen vara expert på att vrida till den det sista jag gör innan jag kryper ner i sängen.
Ska snart sätta mig ner med matten, trots att jag inte har någon lust överhuvudtaget. Som det känns just nu skulle jag lika gärna kunna skita i den och låta det gå som det går imorron. Men vet att jag skulle ångra mig så in i helvete efteråt. Om jag fick spendera dagen som jag ville så skulle jag nörda sims hela dagen medan Brian sjöng för mig i bakgrunden.Är iaf lite glad idag eftersom pappa och jag funderar lite grann på att gå på LG hockey games den här veckan som kommer. Något som vi brukade göra när jag var mindre och något som vi sagt i flera år nu att vi ska göra, men helt plötsligt har det bara börjat och då varit för sent.
//Jenny

Min pappa är bäst!

2010-04-24 @ 21:32:21

Efter att ha hört en lång diskussion om Arsenal, deras spelare, styrelsen och dess verksamhet, Wenger och hans "negativa" tränarstil samt ett långt och meningslöst tal om hur naiv han är ...

Jag: Tydligen så är Arsenal intresserade av Joe Hart.
Pappa: Jaha, jag trodde de ville ha en bra målvakt.

min klocka är 20:59

2010-04-24 @ 20:59:07
Jag antar att jag egentligen brode vilja skjutas. När jag vaknade imorse så hade jag en hel helg framför mig med matte och religion, men med lite cola och Brain's nya album kändes det som inget kunde få mig på dåligt humör. Tyvärr så har man ju fel ibland ... och då syftar jag inte på Djurgårdens förlust eller matchen mot City. Satt dock och bad som vanligt att Adebayor skulle förlora rörelseförmågan i lem eller två.

Gårdagen då, jo den var riktigt trevlig. Var bjuden hem till Andreas för lite födelsedags firande. Jonnabonna fyllde ju heal 19 år och självfallet ska det firas! Precis som väntat var det trevligt och roligt och det bjöds självfallet på god mat. Men tyvärr för min tå och allt plugg så blev det ingen utgång för mig. Hade nog egentilgen behövt det, men sparar det till ett mer passande tillfälle.
Nu ska jag njuta av riktig bra musik och sova tidigt idag. är redan dödstrött. Morgondagen kommer också kräva en hel del energi, så all sömn är nödvändig.
Grattis i efterskott Jonna!
//Jenny

WALL OF SOUNDZ

2010-04-24 @ 10:50:01


ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!

hurt so good ... not

2010-04-23 @ 16:43:18
Min tå värker, jag är trött och religionen är så tråkig så jag kan dö.
Jag har fortfarande inte förstått varför man ska läsa religion, det kanske är hur respektlöst som helst men jag förstår det verkligen inte. Det är så tråkigt, ointressant och helt värdelöst ... enligt mig då.
Det sista till presenten inhandlades ganska snabbt. Hoppas nu bara att den kommer uppskattas, annars lär jag känna mig gasnka så misslyckad. Hade på mig nya tröja och den är så skön så jag kommer få separationsångest när man ska byta om till middagen. Ska nu vila ett litet tag innan man hugger tag i religionen igen. usch, ser verkligen inte framemot denna helg.
//Jenny

I'm a little teacup!

2010-04-23 @ 10:42:33

Dear diary, it has been four days and I'm still sober. Today I'm gonna party! Det är få som fattar vilken personligbedrift detta är. Blev överlycklig när jag insåg att det var fredag idag.
Har en hel del saker som ska göras idag, men ska nog satsa mest på religionen. Ska se till att alla instuderingsfrågor har besvarats innan kvällens tidiga minuter.

När jag kollade på Vakna med the voice här om dagen visade de ett youtubeklipp som en kille gjort. Har sedan dess suttit inne på youtube och tittat på nästan alla hans klipp. Herregud vad rolig han är, är nästan lite kär i honom. Såg nyss att han t.o.m har en hemsida där man kan köpa hans t-shirts. Seriöst, hur jävla klockren är inte han? Skrattar så mycket så jag knappt kan sitta kvar på stolen.
//Jenny

älskar Kjell Eriksson!

2010-04-22 @ 21:57:02

Hur lyckas man?

2010-04-22 @ 21:15:15
Seriöst, hur i helvete lyckas man? Har under några dagar nu gått med smärta i min stortå. Har hela tiden skrattat åt mamma när hon föreslagit att jag kanske vrickat den. Jag menar, vem vrickar stortån? Men idag när mamma frågade om det var svullet och pappa om jag stukat den kunde jag inte låta bli att titta ... vilket gjorde mig rädd. Jag har vrickat den, den har nu svullnat upp och blivit dubbelt så stor. Nu till den stora frågan, hur fan lyckas man? Pappa föreslog att han kunde hämta tången och demostrera på min andra tå hur det går till, men det lockade inte så mycket för stunden. Har ändå aldrig riktigt varit en person som lär sig genom praktiskt arbete.

Min tå gör ont, kan inte ens röra den utan att känna av den troliga inflamationen. Usch, nu förtjänar jag verkligen cola, men får gott nöja mig med avslagen pepsi. Livet är grymt ibland.
Får nu glädjas över den spännande SM-finalen som spelas just nu. Blir inga pengar idag, men hoppas på en vit seger.
//Jenny

please buy me a rabbit

2010-04-22 @ 20:01:34
please buy me a rabbit, har gått runt hela dagen med dem orden i huvudet. Störde mig dock inte så mycket på det förrän man var i skolan. Vilket kanske itne är så konstigt.
Stan med Johanna idag var som väntat trevligt. Vi lallade runt i det stora vida området i ovädret och försökte hålla humöret uppe. Jag blev iaf glad när jag till slut kom hem med det som jag letade efter. En kofta till studenten och Jonnas present. Karåöena och jag lyckades sedan förgylla varandras dagar genom att i stort sett bara existera ... och informera varandra om några saker.

Morgondagen bjuder på en hel del saker. Är ledig, men trots det har man en jävla massa plugg att göra eftersom inget verkar bli gjort idag. Ska sedan ut och leta efter de sista små detaljerna till presenten. På kvällen är man bjuden på middag hos födelsedagsbarnet, vilket kommer bli mys. Resterande tid av helgen ser ut på detta vis: matte & religion. Kommer vara helt död på onsdag efter provet.
//Jenny

LYCKORUS!

2010-04-21 @ 22:46:06


Det finns inget som jag kan både hata och älska så oerhört mycket på samma gång som hockey. Det är det underbarsate och bästa som någonsin har skapats av mänskligheten och tvivlar starkt på någon annan skapelse någonsin ens kommer vara i närheten av den sporten.

Fireflies goes Kangaroos

2010-04-21 @ 22:14:30


Det är så låten ska sjungas Jonna!

Hade jag rätt eller hade jag rätt?

2010-04-21 @ 22:00:46


Matchen mellan HV71 och Djurgården är så spännande så det är inte okej. Blev så exalterad och nervös i ordinarie matchtid att jag helt och hållet glömde bort tippningen. När pappa sedan frågade mig tre gånger om jag vunnit fick han svaret "2-2 förlängning" alla gånger. Det var inte förrän den fjärde gången han frågade som jag bröjade undra hur seg han egentligen är och det helt plötsligt gick upp för mig vad han frågade. Blev så glad så jag ställde mig framför mamma och började dansa. Sa jag inte att jag skulle vinna 75 kronor idag?
//Jenny

update!

2010-04-21 @ 15:57:38
Har kollat på sjukt många serier idag och inte alls pluggat så mycket. Trots detta är jag på ganska dåligt humör, skyller allt på det trista vädret vi har samt ångesten jag känner över allt plugg just nu. Dessutom är jag arg på Karålena, INTE OKEJ!

Längtar till morgondagen då jag och Johanna ska ta en tripp in till stan innan UF. Ska inhandlas present till födelsedags barnet och förhoppningsvis en kofta till studenten. Ikväll är det hockey som gäller, då ska jag ta mej fan vinna 75 svenska riksdaler!
//Jenny

No school for me!

2010-04-21 @ 09:13:58
Nehe, igen skola idag för min del. Johanna det där arselet messade mig för ett tag sedan och sa att hon inte tänkte på idrotten pga hennes håltimme efteråt. Toffel som jag är så gör jag detsamma, inte för rädsla ööver håltimme eftersom jag inte har några mer lektioner idag, utan för att jag har ingen lust att riskera att träna styrka helt själv och och mobbad, för jag vill inte uppleve ytterligare en till tisdag. Så valet att göra ensam ahde varit självklart då. Istället blir det en pluggdag hemma, hur många tror att jag kommer plugga något?

Har kommit in en otroligt bra rutin nu, har de senaste dagarna varit så trött på kvällarna så kommit i sängs riktigt tidigt. Inte lika tidigt som Jonna, men något liknande. Vilket gjort att jag vaknat upp utvilad och pigg innan klcokan ringer och kunnat legat kvar och myst riktigt länge. Är dock rädd för att helgen kommer förstöra denna nya livstil jag påbörjat.
Är dessutom överlycklig. På fredag är det den 23:e vilket vi alla vet vad det innebär! Världens bästa Jonna fyller hela 19 år och så släpper Brian sitt nya album. Vilken dag fylld av lycka! Ska väl ta och ladda inför allt plugg med lite Supernatural nu.
//Jenny

klockrenaste anfallet någonsin!

2010-04-20 @ 20:32:44

mini max lite

2010-04-20 @ 18:32:40

Vart är mitt hår?! Känns hur kort som helst när jag drar handen igenom det. Men är ändå lycklig idag, känns som man just skrivit klart ett kapitel i en bok om ens liv och man kan äntligen lämna det för att gå vidare till nästa kapitel. Skolan flöt på ganska smärtfritt, hatar dock verkligen tisdagar av en mängd anlendingar. Åkte sedan hem och bakade lite muffins innan jag plugga lite matte. Men koncentrationen försvann snabbt så började städa och fixa ute i köket istället. Nu väntar jag på att pappi ska laga klart maten, är riktigt hungrig.

Resten av kvällen ska åt till lite mattehjälp och sedan en massa serier. Har flera avsnitt att se dessutom har jag fortfarande White collar som skriker efter uppmärksamhet.
//Jenny

The bear has spoken

2010-04-20 @ 10:11:42
Jag hoppas att Jonna inte hatar mig alldeles för mycket efter gårdagen. Igår skedde årets första vårprommenad. Mycket roligt, som de alltid är. Tycker dock lite synd om dem som bor i närheten av lekparken och fick både se och höra oss när vistades där. Fick även reda på igår att jag spelat Just say so alldeles för mycket, pappa satt vid matbordet och nynnade till melodin vilket aldrig är ett bra tecken. Om pappa lagt märke till det är det riktigt illa. Dessutom stod jag igår i Farsta på trottoaren helt själv och sjöng låten, vilket är riktigt illa!

Kändes som det mesta gick emot mig igår, men trots det så var det en bra dag. Danne kom äntligen hem vilket gjorde mig lycklig, tills jag kom på att han inte köpt med sig några presenter till mig. Inte okej! Tycker dock att jag akn få deras nyinköpta bil när Johan lekt klart med den. Men har en känsla av att de inte håller med mig.
Lyckades paja armen i en timme igår också. Blev lite för glad när Djurgården kvitterade så något hoppade fruktansvärt fel inuti armen. hade värkar i hela armen som sträckte ner sig till handflatan.
Såg till så att jag och Karrå tog en liten sovmorgon idag, det är vi båda värda. Så ska snart traska ut till bussen för att sedan anlända till Fredde Johanssons hoods. Trevlig kille.
//Jenny

Love can take me for a ride

2010-04-19 @ 13:49:30

Tänk vad mycket man hinner med om man verkligen vill. Har idag varit på lektion, åkte sedan och klippte mig vilket strulade till sig lite grann. Hem och åt, åkte sedan och shoppade loss. Sitter nu här hemma och ska snart traska ut till bussen för att sitta bredvid Johanna, samtala tvinga med henne till centrum för att köpa en pepsi. ja gott folk, ni läste rätt. En pepsi och ingen cola! Efter det är det möte sedna hem för att plugga matte och kolla hockey.


Är sjukt stolt över mig själv. Vi tvingades idag på kriminologin att se Silence of the lambs. Snacka om att jag är stört modig. Men hade dock lite problem eftersom jag hela tiden såg Zorr framför mig. Anthony Hopkins kanske ses som Hannibal Lecter för de flesta, men för mig kommer han alltid att vara Don Diego de la Vega.
//Jenny

Twice upon a time

2010-04-19 @ 07:13:06
Missförstånd på missförstånd, borde egentligen släppa taget. Men trots det så kan jag inte.
Forfarande sjukt irriterad över gårdagens fotbolls händelser. Besvikelsen över Wenger är även färskt i minnet. Iag har man en enda lektion. Om jag orkar tänkte jag ta en tur till farsta och kolla runt där lite grann för att sedan möjligtvis äntligen klippa mig. Annars blir det bara lektion, hem och sedan tillbaka till skolan för att gå på prövningsmöte. Kommer även bli matte idag, längtar så sjukt mycket till den stunden!

När jag lite senare framåt kvällen känner mig riktigt duktig efter dagens hårda prövningar så har jag en mass aserier att ser. Tror att jag har hela tre Supernatural avsnitt att se, hur jag lyckats med det är verkligen ett under. Har dessutom en helt ny serie som skriker efter att få uppmärksamhet.
//Jenny

Önskelista

2010-04-18 @ 22:51:09


Den här tröjan, ett par jeans, jackan och Fabbe, sedan är jag nöjd Jonna.

once upon a time ...

2010-04-18 @ 22:32:54

En rikigt deppdag, om jag känner mig själv kommer hela veckan bli en deppvecka. Kommer endast ha en sak i huvudet, matematik. Usch och fy, vad jag hatar de äckliga besserwisserna som kom på allt inom D kursen. Varför krångla till det så otroligt mycket? Nej, idag var det ingen rolig dag. Var riktigt besviken och arg på en av mina stora idoler idag, något jag inte kommer ihåg att jag varit tidigare. Men tyvärr så skötte sig lilla Wenger sig inte så bra som han brukar enligt mig. Dessutom blev jag ritkigt irriterad på kommentatorerna som hackade på Fabianski.

Hittade dock nyss den bästa bloggen någonsin, så lite ljus fick man åtminstone uppleva idag. Dessutom lyckades jag med något riktigt nördig som jag pga. skam inte vill nämna. Det enda jag kan säga är att min sims M står iaf för magic.
//Jenny

Det är majsroligt!

2010-04-16 @ 19:25:19

HAHAHA, vilket skämt!

2010-04-15 @ 19:29:39


Jag har inte sett filmen, men dör ändå av garv.

Oh, happy day!

2010-04-14 @ 20:42:12


Fabbe är kvar, RvP är tillbaka, jag är klar med mattefördjupningen, temat till skivan är fixat, jag är typ bäst  i hela världen. Vilken bra dag!

ordet trött är en underdrift

2010-04-13 @ 18:13:26
Tråkis?! Jag sov två timmar inatt, planerna för kvällen är glasklara: Jag ska sova! Trots detta blir man kallad för tråkis av Jonna, den skyldige till min bristande nattsömn.
Ja, vad säger man om gårdagen. Efter en gansak så misslyckad start så kom vi äntligen ivä, och visst var det trevligt och roligt. Vet inte riktigt vad man ska säga just nu, är så trött så det är helt tomt i huvudet.

Nu ska man snart äta, och sedan ska jag nog försöka börja titta på White Collar eller något annat roligt.
Är nu tydligen värd lite sömn enligt Jonna, tack så mycket för stödet.
//Jenny

Jag lever fortfarande

2010-04-12 @ 13:59:24
Tänk om man kunde ta en paus från livet lika lätt som en paus från bloggandet. Gud vad hätligt.
Nu är påsklovet över då, för mig var det en riktigt botten vecka man lär komma ihåg hela sitt liv. Men den hade även sina ljusa stunder. Sov inte tillräckligt länge inatt, vilket man inte heller kommer göra efter kvällen bravader. Runt fyra tiden ska man över till Cracky för att hjälpa henne med skolarbeten, som tur är det bara analysering vilket oftast är ganska lätt om man väl börjar. Ska sedan göra oss i ordning inför kvällens studentskiva. Får se om man kan leva upp till Hera eller om man kommer bli straffad inom en snar framtid. Vem vet vilka krafter vi lyckas väcka?

Är på riktigt bra humör just nu, har lyssnat på Just say so med Brian McFadden om och om igen sedan jag upptäckte den. Den är så sjukt jävla bra att jag vet itne vad jag ska ta mig till!
Har nu lite saker att packa, lägga fram och fixa med projektarbetet innan man ska traska iväg.
//Jenny

Jag är mållös

2010-04-12 @ 13:12:56


Han är så sjukt jävla bra!

JAG VILL!

2010-04-07 @ 22:30:28


Åh, jag vill så gärna ha en!

The truth and nothing else

2010-04-02 @ 23:12:38

Jag hatar min säng

tjuvlyssnat

2010-04-02 @ 22:34:58

The Twilight of reason

Tunnelbanan, Stockholm
Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.