2008-2009

2008-12-31 @ 17:52:45

Så då var man klar
. Det blev inget pluggande kan jag meddela för de intresserade. Väntar nu på att mormor och morfar ska komma. Kommer få vara social då i 20 minuter eller så innan det är dags att vandra mot Ahvander. Kommer som sagt hem någon gång runt tio igen. Ska väl ta och sparka lite boll med mitt hemliga alias.

GOTT NYTT ÅR!

nu är det klart

2008-12-31 @ 15:14:58


Så nu var det spikat.
Ska vara hos Ahvander klockan 19:00, då bjuds man på middag. Sedan någon gång mellan 21:00 - 22:00 ska man bege sig hemåt eftersom de ska vidare. Har inte blivit något plugg ännu. Det blev dock lite Fabbe. Han har nu blivit kapten i Arsenal. Dets sista som hände innan jag slutade spela var att han blev avstängd en match och lagkapten i landslaget också.

  

Har även tittat på när grannarna smällt raket. Oliver och Jennifer hade troligen tjatat om det, så de fick se en raket skjutas upp i luften. Kommer ihåg hu söta de var förra året. Ska nu försöka plugga lite, men tror att jag verkligen kan fet glömma det.

//Jenny

bästa platsen på hela jorden

2008-12-31 @ 14:15:05

nyåsraftonsmorgon

2008-12-31 @ 11:13:55

Är så stolt över mig själv just nu. Igår blev jag riktigt rädd eftersom jag trodde att min effektivitet var borta med vinden, haha.  Men denna morgon har bevisat allt annat. Gick upp vid tio, har sedan dess hunnit med en snabbstädning i rummet, frukost , duschning, tvätta håret och Challemärkt mig. Ska nu eller snart dra igång med lite pluggande, vore skönt att få vissa saker ur världen.

Vem vet, det kanske blir lite Fabregas istället. Var ett tag sedan han visade upp sin färdigheter.


Får se hur det blir ikväll sedan Vore rätt så skönt om man fick även det uträttat ganska snart. Antingen blir det något hos JB, eller så stannar jag hemma. Saker och ting sket sig ganska rejält när jag blev sjuk. Trodde det skulle hålla i sig ända tills idag, vilket det gjorde förra året. Men usch vad fel man kan ha ibland.

//Jenny

flamingo

2008-12-30 @ 21:56:23

Har nu provat kläderna, kollat i katalogen och kollat på hockey. Alla plagg passade perfekt, och inget av det jag köpte idag ska lämnas åter. Vilket måste vara om inte den första gången så någon av de "topp 3, tredje, andra eller första" för att citera Wikegård.  Apropå Wikegård, fy fan vad jag älskar honom. Han är så klockren. Klockrenare människa finns verkligen inte!


När man läser olika bloggar så är det en sak som återkommer gång på gång. Utvärderingar på alla månader under detta år. Jag kommer inte ens ihåg vilken månad de händelser som skett under året utspelades sig i, orkar inte heller lägga energi på att ta reda på det och ännu mindre att utvärdera året som gått. Är det ett tecken på att livet varit för händelsefattigt eller bara ren lathet? Eller kanske till och med så att det sker så mycket roligt i mitt liv att jag inte kan lägga allt på minnet? Aja, man får väl ta och se det positiva i allt, för att återigen citera min svenska idol, Niklas Wikegård.


Funderar på två saker just nu, om man ska ta och städa upp på rummet så man istället kan fokusera på plugget imorron eller om man ska göra pappa sällskap i vardagsrummet och spela lite med Fabregas.

Får se vad som sker...

//Jenny

VÄRLDENS SÖTASTE!

2008-12-30 @ 18:53:28

Nu är det någon här i närheten som har det riktigt roligt. Det smäller som bara den titt som tätt. Fattar helt ärligt och har aldrig fattat vitsen med att smälla fyrverkerier överhuvudtaget, inte ens på nyårsafton. Men det har som mycket annat blivit en tradition som man inte vill gå miste om varje år. Vilket också gör  det ännu svårare för mig att fatta varför folk smäller som galningar flera dagar innan.


Har nu äntligen kommit hem. Träffade Karin typ vid tolv i Farsta. Vi sprang runt där ett tag och det blev inte mycket köpt. Fick tag på en annan storlek i koftan och två tröjor. Det var allt, men mysigt var det iaf. Sedan åkte vi hem till Mogo där det vi åt, makaroner och köttbullar. What a shock. Efter det blev det inte mycket gjort. Blev hämtad av mor och far och sedan med tvingad till maxi, där det absolut inte var lite folk. Höll på att bli galen.

Men det fanns en ljusglimt där, och det var en liten kille. Ska nu uppmana Anna och alla andra som är trötta på mitt snack om barn att skumma igenom de närmaste raderna. Har aldrig i hela mitt liv sett en sådan söt unge. Det var helt sjukt! Jag var hur nära som helst att rusa fram till honom när mamman eller pappan tittade bort, gripa tag om honom och sedan springa iväg med han. Jag skojar inte, han var ... han var idealet för barn. Det är precis en sådan liten sak jag vill ha. Frågade till och med mamma om vi inte kunde kidnappa honom, men fick bara ett skratt tillbaka som svar så tolkade det som ett nej.

Ska nu prova lite kläder och sedan gå igenom katalogen och se om, snarare hur mycket jag ska beställa.

//Jenny

morgon igen

2008-12-30 @ 11:21:22
Sitter just nu och väntar på att man ska få klartecken från Karin om när vi ska ses i Farsta. Hon sa halv - kvart i tolv, vilket betyder att det troligen kommer bli tolv - kvart över tolv.

Precis som väntat kom jag inte upp tidigt imorse, dock av en helt annan anledning. Hade också problem med att somna inatt, men när det väl var avklarat sov jag som en stock.


Så nu fick man svar, tidigast om en halvtimme påstår hon att hon kommer vara där, återigen det betyder tolv. Ska gå runt och titta lite idag. Får se om det blir något och hur länge jag orkar, känner redan hur humöret sviker en för en sådan utflykt. Får se vad som sker efter också. Kanske blir något mer, annars ska jag väl hem och försöka få rummet städat. Har inte gått så bra de senaste gångerna jag försökt.

//Jenny

Karro förbjudet!

2008-12-29 @ 23:17:22

Har följt J-VM, vilket har lett till en riktigt pinsam sak. Något som jag tror Karro kommer bli rasande över, slå mig gul och blå för och sedan aldrig mer prata med mig. Jag har blivit kär i en Frölunda spelare. Usch, jag skäms så över det. Men... aa, det går liksom inte att kämpa emot.


Ska nu ta och börja göra mig irodning för att krypa ner i sängen. Är ganska trött och det skulle vara bra om jag kunde vända på dygnet. Ska även upp relativt tidigt imorron, har lite saker jag vill hinna med innan det blir en galen dag med Mogo. Men om jag känner mig själv rätt kommer inte ett skit hinna göras innan det är dags för att vandra iväg.

God natt på er alla.

//Jenny

Goder morgon

2008-12-29 @ 14:21:57

Vaknade sent återigen. Skyller allt på hockeyn. Låg kvar i sängen för länge, som vanligt. När man äntligen kom upp blev det Fabregas och frukost. Sen ringde mormor och frågade åt killarna om jag ville komma över. Var inte så sugen just då, men nu lockar det väldigt mycket, så ska nog ta en sväng dit snart. Funderar på vad man ska ha på sig. Det är så fruktansvärt kallt ute.


Läste nyss något på Arsenals hemsida som fick mig att smälta. Tydligen har Xabi Alonso ringt Fabregas varje dag sedan tackling och bett om ursäkt. Vilket jag tycker är jätte gulligt. Om man läser hela intervjun så märker man sedan hur mogen och storsint Fabregas är för att vara en så pass ung fotbollsspelare. En del kom nog när han blev lagkapten, tro mig det ändrar en oerhört mycket. Aja, ska nu ta och leta upp några kläder man kan ha på sig utan att skämmas för mycket.

//Jenny

Goder natter

2008-12-29 @ 00:04:16

Efter flera timmars spelande har jag kommit fram till en sak, Ballacks kondition suger verkligen. Pappa lyckades på något mirakulöst sätt övertala mig att spela med Chelsea, efter tre matcher var det ett faktum. Den var verkligen hemskt dålig.

Spelade ännu mer Fabbe, det sista som hände var att han blev med i spanska startelvan och fick spela sin första landslagskamp där han gjorde ett mål. Var så stolt över honom.
Sa att det skulle bli plugga imorron, men tvivlar på att det kommer bli något. Funderar dock på att åka till Farsta en pytteliten stund bara för att köpa extra kontroll. De var tydligen slut när pappa köpte konsolen. Får se om jag tigger skjuts eller sällskap. Om någon känner sig taggad på att ge sig ut i folksamlingen med en människa som kommer få massaktankar kan ni ju höra av er.


Snart börjar J-VM matchen. JIPPIE! Funderar på att ta något att äta, hungern börjar smyga upp på en. Annars är jag rätt så trött. Kommer troligen somna fort och sova riktigt gott efter matchen ... om jag inte kommer över min tröskel innan slutsignalen dvs.

Nej, detta var väl det sista från mig för idag. Sov gott allesammans!

//Jenny

Pappa du är verkligen bäst!

2008-12-28 @ 20:12:41

Det blev inte mycket sims idag, och det finns en väldigt bra och enkel anledning till varför.

När mamma och pappa kom hem efter deras lilla sväng till affärerna tittade jag på fotboll. Pappa stannade till vid köksdörren och tittade in i mitt rum, sedan frågade han vad det var för match. Jag svarade lite halvirriterat vilka det var. Då frågade han om det inte var någon Arsenal match idag. Jo, klockan tre svarade jag ännu mer irriterad. Fast jag vet inte om vi har den kanalen la jag till. "Annars får väl jag fick en match" svarade han. Tyckte hela kommentaren var så dum så jag orkade inte ens kommentera något tillbaka. Då ropade han på mig. Irriterat vände jag på huvudet åt honom. Han stod med ett sådant leende som bara pappa kan ha, sken som en sol gjorde han också. Tittade åt hans hand där han höll något så högt upp så att det i jämnhöjd med hans huvud.

Då stannade precis allt. I handen höll han ett ps3. Något han pratat länge om att han vill ha, men trodde aldrig han skulle köpa ett. Jag studsade ut ur rummet och blev nästan lika glad som pappa. Sedan dess är det fifa09 som gällt. Så sjukt roligt, vi har till och med tvingat mamma att titta på när vi spelar. Har nu tagit en liten paus från det. Men ska nog snart sätta mig ute i vardagsrummet och spela lite mer som Fabregas.

//Jenny

He's back today

2008-12-28 @ 13:25:56

Fick verkligen sova ut inatt. Så otroligt skönt. Vaknade vid tolv och gick upp för tjugo minuter sedan. Tanken var ju att man skulle plugga idag, men orkar inte med det. Skjuter upp det till imorron istället. Denna dag ska istället ägnas till lite mys saker. Ska spela lite mer fram till fotbollen som börjar vid tre, efter den får vi se vad som händer. Inatt är det dessutom J-VM igen! Ska dock inte lägga mig innan nu, det var alldeles för jobbigt att gå upp. Kommer nog även kunna hålla mig vaken så länge det krävs.

Det slog mig imorse att jag äntligen kan ha på mig mina strumpbyxor, nu när jag har hittat en kjol. Så idag är det världspremiär för dem. Är så glad så.

//Jenny

Zzzz ...

2008-12-28 @ 00:20:10

Är sjukt trött nu. Sedan det senaste inlägget har hunnit spela lite, provat jackan, spelat lite block party och tittat på tv. Ska nu göra mig i ordning för sängen och krypa ner i den. Titta på tv tills jag somnar. Imorron ska jag sova ut riktigt ordenligt och sedan börja plugga lite lätt. Dessutom är det fotboll imorron. Vi ska möta Crouch!

Nej, nu ska jag stänga av allt. God natt sms uppskattas!

//Jenny

hemma igen

2008-12-27 @ 20:59:10

Har nu kommit hem efter fika och 2½ timmes monopol spel
. Slutade på en andra plats. Tvingade kvar mamma och pappa där i 45 minuter till, bara för att se Erik i körslaget. Man smälter verkligen varje gång man ser honom. Har även checkat med tv och om den skulle få plats i rummet. Visst skulle den det, så nu är frågan bara om jag verkligen vill ha de eller om jag ska vänta till min födelsedag. Det har getts vissa vinkar om att man möjligtvis kommer få en då.

Ska nu prova min jacka ännu en gång till. Blir bara mer och mer förälskad i den. Sedan ska man väl spela lite sims.

//Jenny

Hem - mat - bort igen

2008-12-27 @ 15:56:05

Är nu hemma från en kort sväng i Kungens kurva på mellandagsrean. Det blev ingen mobil, den kändes inte så jätte bra, så ska klura på det ett tag till. Hittade dock en tv jag blev sugen på att köpa. En 26 tum, större än vad som var tänkt, men den var ganska billig. Inte ens 5000 kr kostade den. Pappa och jag gick också runt ocj lekte night vison. Fan vad jag älskar min pappa och hans humor.

Istället blev det en jacka, en kofta och ett spel. Ska till Farsta med Karin på måndag, om inget annat ändras innan dess. Ska leta lite mer efter mobil och kläder då.


Morfar ringde precis och bjöd över oss. Jag blev så glad så jag landade på golvet. Hade precis frågat mamma om inte vi kunde bjuda över dem.

//Jenny  

stackars Markström

2008-12-27 @ 10:22:47

Det gick bra att komma upp och se matchen. Det gick till och med bra att somna innan. Men det var lite segt den där halvtimmen innan matchen började, men så får jag hörde Wikegårds röst så vaknade jag till liv. De visade klipp från förra året, så sjukt kul att höra hans kommentarer.

Började tycka riktigt synd om Sveriges målvakt. Killen zoomades in någon gång i början. Det slog mig då att han såg ganska bra ut, så satt och tittade lite extra. Medan han var in zoomad, vilket han såklart inte visste, så skulle killen spotta lite snyggt på isen, vad det snygga med det nu är.  Hur som helst så total missade han och spottade på sig. Började asgarva när han upptäckte det och skulle torka bort det lite diskret. Men som han hade ändå rätt så tur, det är nog inte så många i Sverige som tittar, bara resten av hockey världen och hela Kanada. Jag tror knappast någon av dem bryr sig så mycket om den svenska målvakten.
Fick iaf en ny favorit, Marcus Johansson. Ifall någon bryr sig.


När jag sedan väl somnade efter Sverige vinsten, vilket gick på bara någon sekund så drömde jag världens hemskaste dröm. I drömmen precis innan jag vaknade så grät jag, när jag vaknat och lugnat ner mig började jag gråta på riktigt. Fick också världens skuldkänslor för vad som nyss utspelat sig i huvudet. Kom fram efter någon minut att drömmen var överdriven, men så sann. Vilket gjorde det hela så mycket värre.

Nu vill jag bara glömma den. Ska försöka hitta något att äta, sedan är det lite mellandagsrea som gäller.

//Jenny

Från Arsenal till Erik

2008-12-26 @ 20:09:38

Bacary Sagna du är helt otrolig. Så nu är Arsenal matchen slut, den slutade 0-0 efter att Arsenal blivit snuvade på vinsten i slutminuterna. Ingen Bendtner tyvärr, men jag är glad ändå. Trots poängförlusten som känns som en storförlust.
Nu är det körslaget som gäller, trodde aldrig jag titta på det frivilligt. Stänger av datorn och allt nu också så jag kommer kunna somna lätt sen. Mobilen kommer ringa kl. 00:00, då är det J-VM som gäller!
//Jenny

"mystiskt"

2008-12-26 @ 17:22:47

Nu är julen officiellt över för min del. Förutom alla kläder och andra saker man blev tilldelad fick man även 5600, så kan ju verkligen inte klaga. Visserligen var/är det inte roligt att vara sjuk, men, men sånt är livet.

Är så fruktansvärt trött, de få timmars sömn man fått de senaste tre nätterna börjar märkas nu. Skulle gärna säga att det kommer ordnas till ikväll men icke sa nicke. Ska nu hålla mig vaken i en timme eller så till, sedan är det fotboll. Duschning i pausen, mer fotboll, körslaget, sova, vakna, J-VM. ÄNTLIGEN! Hoppas verkligen Wikegård är med i år igen, han är oslagbar! Sedan sova igen och sen vakna tidigt för att åka ut på mellandagsrean.


Fick nyss sms från Johanna. Hon fick Om jag kunde drömma i onsdags och jag mer eller mindre tvingade henne att börja läsa den igår. Nu har hon fått samma problem som jag fick, hon kan inte lägga ifrån sig boken. Så diskussionerna om den boken fortsätter än i dag.

//Jenny

Annandag jul

2008-12-26 @ 12:02:51

Annandag jul, Grattis farmor! <3
Idag har man en rätt så fullproppad dag och vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Just nu är farfar och farbror här på besök. I år är det dock inte lika jobbigt som förra året eftersom det nu gått en tid sedan det hände. Känns nästan som det var en evighet sedan farmor dog, men faktum är att det bara gått 1½ år.

Besökarna kommer nog stanna kvar till fem tiden ungefär. 18:10 är det fotboll. Arsenal - Aston Villa. Utan Fabbe förvisso, kommer vara som ett hål på mitten. Men förhoppningsvis få Bendtner spela nu när Adebayor är avstängd, det skulle isf lysa upp planen lite grann.


Efter fotbollen är det körslaget, ERIK SEGERSTEDT! Ska titta på det ett litet tag och ringa in och rösta. Förhoppningsvis kommer jag kunna göra det ett par gånger. Sedan ska jag lägga mig, ska upp inatt och titta på Sverige premiären i J-VM. Har längtat i ett år nu, enda sedan finalen avgjordes och tänker verkligen inte missa det nu bara för att det är i Kanada och kommer visas mitt i natten.

Ska väl återgå till den övriga familjen nu. Maten är nog klar snart, håller på att hungra ihjäl.

//Jenny

onödigt babbel

2008-12-25 @ 21:11:08

HAHAHAHAHA, nu förstår jag verkligen vad alla försökt få mig att fatta det senaste halvåret. Såg nyss Jonas Brothers nya låt på youtube. Skämdes verkligen över den. Efter att titta runt lite ytterligare så slog det mig igen hur mycket jag hatar Miley Cyrus. Och det beror inte på att jag gillar Jonas Brothers, som många kan tro. Hatade henne innan jag ens visste att de existerade.

Vet inte riktigt varför jag försvarar mig just nu.


Jag hatar att vara förkyld. Det låter för jävligt när man sjunger vanligtvis, men man klarar av det eftersom man oftast tycker att det låter bättre än vad det egentligen gör. Men när man är förkyld är det nästan outhärdligt att höra sig själv sjunga. ¨

Aja, kommer väl fortsätta sjunga tills någon tappar öronen.

//Jenny

middag på gång!

2008-12-25 @ 17:26:51

Nu är julen över. Eller visserligen är det en mini julafton för mig imorron med, men annars är den nu över för våran familjs del. Har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna, och det finns en enkel förklaring till varför. Under de senaste dagarna har jag varit sjuk, vilket verkar ha blivit en tradition för min del runt jul. Så kan lugnt säga att julaftonen detta år kunde ha varit mycket bättre. Började med en sömnlös natt som varade mellan 22:00 då jag gick och la mig, till 04:00 då jag äntligen somnade. Där emellan fick jag max 50 minuters sömn, gick sedan upp 03:30 och la pussel i en halvtimme innan jag gick till sängs igen och somnade omedelbart. Gick sedan runt hela dagen med feber som bröt ut ordentligt under julklappsutdelningen. Så Danne och jag åkte hem runt sju tiden. Fick ändå en massa fina klappar och nu i efterhand är frågan om Görans ändå inte tar priset.


Har nu under denna dag mest slöat. Gick ut och träffade Malin en timme, fick då skavsår av mina skor. När man väl kom hem provade jag kläderna jag fick igår. Och nu håller jag på att fixa dagens middag helt själv. Känner mig så duktig. Pizza i micorn. Har ingen aning om vad som kommer ske ikväll, troligtvis inget storslaget eftersom man ska upp tidigt imorron och jag misstänker att jag har lite feber.

//Jenny

it's the truth and nothing else.

2008-12-25 @ 12:51:57

So if I get to grow old, with many years behind me.
There's only one thing I want,
one thing I need beside me.
For all that you are, for everything you do,
for all that you've done.
Just for showing me the truth,
baby it's you.

GOD JUL!

2008-12-24 @ 13:08:39

KATASTROF!

2008-12-23 @ 15:40:14

Det som inte får hända har hänt. Fabregas är skada upp till 3-4 månader!
Förutom katastrofen att han är skadad, vilket gör på sämre humör än vad nästan är tänkbart så är match jag och pappa ska på i fara. Han kanske itne hinner tillfriskna ens till den. Vilket betyder att vi måste boka om det. Tur att vi inte hunnit boka biljetter och sånt ännu utan bara planerat.

sjuk ... igen

2008-12-23 @ 11:37:54

Verkar som min tur jag haft de senaste två åren håller på att förvandlas till en tre år i rad. Har nu återigen vid juletiden blivit sjuker. Har spenderat de senaste 13 timmarna i sängen, och inte har de fått mig att må mycket bättre. Har nästan ingen ork till något alls. Ska försöka göra ett ryck om ett tag och städa rummet. Har lyckats övertala att dammsuga mitt rum om jag torkar och dammar allt. Men får se om jag ens kommer så långt.


Blev nästan helt lust bara av sitta vid datorn i tio minuter. Ska nog ta och lägga mig i sängen och soffan ett tag till och vila inför den ev. städningen.

//Jenny

pojkvän på blip sökes

2008-12-22 @ 22:19:59

Följer just nu Carros råd att leta pojkvän på blip. Okej, nu ska man inte ljuga. Då får man en mindre julklapp, precis det jag sa till William idag och helt plötsligt ändrade han sin historia. Det hör inte riktigt hit så ska återgå till något som låter lite mer logiskt och sammanhängande. Är på driva humör just nu. Så försöker övertala Lisa att hon ska komma till datorn på ett sådant diskret sätt att jag knappt själv inser det. Hoppas att hon iaf inser det.


Håller på att bli förkyld, och nu pratar jag inte om någon liten meningslös förkylning. Nej, nu pratar jag om en tvätt äkta monsterförkylning. Har haft känning av den i några dagar, men det var inte förrän idag som den verkligen började kännas. Har gjort slut på nästan en hel påse halstabletter idag., Förhoppningsvis har vi flera, annars kommer jag dö imorron.

Nu erbjöd sig Lisa att låtsas vara någon annan bara så jag kan driva med någon. Är hon inte helt underbar?

//Jenny

Tack Rohie!

2008-12-22 @ 18:28:12

Halsen och fötterna värker, men humöret är ändå på topp! Har nu kommit hem från en mycket lyckad dag. Började dock lite segt. Kombinationen att komma upp för sent och att Rohie slutade tidigare är ingen lyckad kombination. Detta resulterade i att man fick lite sällskap i hemmet på morgon och man dröjdes kvar lite längre. Vi lyckades även med att missa bussen så det fick bli en lång promenad till busstationen, tre stationer längre bort. Hur som helst, när vi äntligen kom till hanninge så äcklade det, men det stoppade oss inte. Det var inte heller så svårt att hitta saker. Fann allt förutom en klänning och strumpbyxor i rätt färg. Men fann en kjol som jag letat efter hur länge som helst. Det blev även ett par tights och en kofta, så man kommer iaf bli lite fin på onsdag... förhoppningsvis.


Vi tog sedan en sväng till Farsta efter att gjort ett snabbt och helt meningslöst stop hos Rohie. I Farsta träffade vi Hassan och gick sedan runt och letade efter de sista julklapparna. När fötterna började värka för mycket så var det dags för mig att börja dra mig. Blev hämtad av pappa och fick sedan skjuts till mormor och morfar där kusinerna var, så man fick leka lite med dem. Försökte tigga fot massage av William, men den ungen var helt speedad så det var bara att glömma.

Sitter nu här hemma och kan inte låta bli att le. Har äntligen hittat kjolen!

Funderar på att dra igång med städningen, vore skönt att få den överstökad. Får se hur det blir med den biten.

//Jenny

VILKET MINNE!

2008-12-21 @ 21:52:11

Haha, måste nästan ladda hem serien bara för att ...

Alonso, du ska döden dö

2008-12-21 @ 19:07:16

Fabregas är skadad ...


Nu har man fått skrika av sig lite grann. Redan innan matchens start grep nervositeten tag i mig. Den försvann efter andra då den istället ersattes med ren ilska. Redan när Adebayor blev utvisad att om Liverpool vann matchen kunde de knappast bli glada, men spelade de lika skulle det vara riktigt dåligt.

Nu med facit i handen måste jag säga att Arsenal verkligen visade att de tillhör ett utav de fyra topplagen. Ett medioker bra lag spelar inte så jävla bra mot de stora lagen, och de skapar inte mest, styr inte, försvarar sig inte så bra under matcher mot serieledaren med en man mindre.

Ska även lägga till att om jag vore Alonso, skulle jag vara riktigt rädd just nu. Har en sådan lust att slå ner honom. Vilka aggressions problem jag har.
//Jenny

Vart är Bojan?

2008-12-21 @ 15:37:16

Sitter just nu i mitt rum med min tomtemössa på huvudet. Älskar verkligen den! Den är så mysig, stor, lång och röd.

VILKEN UNDERBAR DAG! Väntar just nu på att maten sak bli klar. Det kommer bli så himmelskt gott så det inte är sant. Mamma och pappa har köpt grillad kyckling. Det finns verkligen inget godare på denna planet! De har även köpt ostbågar, något som jag varit sugen på sedan i fredags. Så väntar just nu bara på att maten ska bli klar, sedan ska det bli fotboll! Arsenal - Liverpool. Detta är egentligen den enda matchen jag inte ser framemot. Den allra största anledningen är Reina. Jag hatar verkligen honom i dessa situationer.


Börjar undra vad det finns i Dannes julklapp till mig. Vet att det är från mediamarkt, men kan inte lista ut vad det är. Vet vad jag önskat mig i den storleken. Men om han köpt det tänker jag lämna tillbaka det. Hoppas bara han inte köpt något alldeles för dyrt. Blev bortskämd förra året på julafton med för mycket pengar av honom och på min födelsedag hade han köpt en iPod. Så hoppas verkligen att han inte slösat alldeles för mycket pengar på mig.

//Jenny

home, sweet home

2008-12-21 @ 13:49:28

Kom hem från stan för ett litet tag sedan. Är lite frusen och så, men, men man överlever. Hittade inte så väldans mycket. När man väl kom hem hade man två påsar, i den ena en tomteluva, den andra en parfym. Mamma och pappa ville vidare till ytterligare en, men jag kände att jag verkligen inte hade någon ork. Fick den dära känslan jag brukar få när det är mycket folk runt omkring mig. Bli irriterad och tjurig så fort saker och ting blir som inte jag ville., Får panik över att jag inte kan gå eller komma fram så som jag ville och vart man än vänder sig så står alltid någon i vägen. Så fick skjuts hem. På vägen hem messade Rohie och frågade om jag ville följa med till Farsta, men orkar inte med det heller.

Ska istället vara hemma och ta det lugnt och invänta fotbollen. Skulle egentligen ha gjort svenskan idag, men orkar inte det nu. Ska ta tag i allt plugg direkt efter julafton.

Nej, ska hitta något roligt att göra nu.

//Jenny

NOSTALGI!

2008-12-20 @ 23:59:08

mysdag

2008-12-20 @ 23:32:06


Den här dagen har varit så mysig
. Hela dagen har gått åt till att sova, mysa, vila och ta vara på lovet. Med andra ord, har jag haft en sådan vilodag man egentligen borde ha minst en gång i månaden för att ladda om allt. Men pga. allt plugg är det fysiskt omöjligt.

Det enda negativa med denna dag är att jag tog fel på fotbollsmatchen med en dag, tydligen är den imorron. Men, men då får man ju det roliga imorron sitället.

Ska lägga mig snart. Ska upp relativt tidigt imorron för att åka på julmarknad. Hoppas man hittar något skoj.

//Jenny

Underbara dag!

2008-12-20 @ 14:55:42

Bästa starten på lovet! Gick och la mig ganska tidigt igår eftersom det ändå inte fanns något roligt att göra. Somnade relativt snabbt. Hade redan tidigare i veckan bestämt att denna dag skulle bara vara vilodag. Vilket resulterade i att jag sov nästan 12 timmar inatt. UNDERBART! Har sedan jag vaknat egentligen inte gjort något alls. Det är inte förens nu jag börjat vaknat, bytte nyss om till vanliga kläder istället för tröjan man sov i och mjukisar.


Pappas gamla barndomsvän ringde nyss. Har inte hört något från honom på över ett år, så när jag svarade kände jag inte igen hans röst. Blev lite små rädd när en gubbe vars röst jag inte kände igen svarade med "Tjena Jenny, det är Göran. Hur läget?" och "Hur är det med farsan då? Är han där?" Visserligen misstänkte jag att det var han då han frågade efter pappa. Men var tvungen att dröja kvar en extra sekund när jag överlämnat telefonen. Pappa reagerar alltid på samma sätt när Göran ringer.

Aja, ska väl gå tillbaka till mitt vilande. Om lite mer än en timme är det hockey och en timme senare är det fotboll! Arsenal-Liverpool. Har längtat efter denna match i över en vecka nu.

//Jenny

Nu är det slut på det roliga

2008-12-19 @ 19:53:08

Julklappshandlingen för i år är nu över. Har nu kommit hem och slagit in alla julklappar. Lite sorligt, tycker det är så mysigt att slå in sånt. Speciellt om man tycker man hittat bra saker... vilket jag har. Har visserligen en julklapp kvar, men den ska jag fila på ett tag nu innan den ska slås in.



Turen till Farsta var riktigt gynnsam. Vi hittade en hel till DanneDressman så allt prickades av där. Vi tog sedan en tur till cubus för att köpa det jag ville ha. Kunde då fastställa att jag skulle agerat på impulsen tidigare idag eftersom det inte fanns i min storlek längre.

Det blev även en tur i skoaffärerna innan vi åkte vidare till en annan skoaffär i Hanninge. Där inkasserades ett par stövlar. Valde mellan dem och ett annat par, funderar på att lura dit pappa efter jul och få honom att köpa det andra paret också. Så denna kväll/dag var mer än lyckad för min del.
Glöm inte att gratta Finnen.

//Jenny

GRATTIS FINNEN!

2008-12-19 @ 16:01:14

GRATTIS ÄLSKLING!
Hoppas du får en alldeles underbar födelsedag. Älskar dig.

JULLOV!

2008-12-19 @ 15:57:02

Har nu äntligen kommit hem från en händelserik dag. Mina ben värker verkligen, fötterna nästan lika mycket.

Dagen började med en samling i skolan där vi fick lite lussebullar, pepparkakor och festisar. Fick även lite skönsång från Andreas och Saied. Sedan var det lite musik och dans på den stora samlingen som sedan följdes utav ett långt och plågsamt tal från rektorn. Slutade kvart över tio, vilket betyder att det var då jullovet började. Det blev lite kramande och sedan satt man på en proppfull buss med Karro som sällskap.

Hann vara i Farsta i två minuter själv innan mamma ringde och undrade om jag ville åka hem. Hon var själv i närheten. Blev hämtad och åt hemma innan man var tillbaka i Farsta för att träffa Karin. Som vanligt blev det en massa flumm och skratt. Vi sprang även in i människor som vi båda kände, några av dem var mina kära klasskamrater Aho, Diana, Andreas, Kim och Caroline.


Någon minut innan Karin skulle ta sin buss sprang vi ihop med systrarna Ahvander. Beslöt mig två minuter senare för att stanna kvar i Farsta och vandra runt med dem, vilket man fick. De är så snälla. Så när Karin klivit på bussen sprang jag iväg till dem. Som vanligt var det mysigt och avslappnande att vara med dem. Men efter någon timme värkte benen och fötterna för mycket så ringde mor och åkte hem.

I bilen hem var jag glad över att jag lyckats köpa en av återstående presenterna och den andra kom jag på. Blev dock lite besviken över att jag inte köpte två presenter till mig inne på Cubus.

Fick precis reda på att man nu ska tillbaka ut i julhandlandet. Ska fixa de sista nu med mor och far. Ska bli skönt med en mysig vilodag imorron.

//Jenny

If tomorrow never comes ...

2008-12-18 @ 21:53:50


Imorron fyller världens underbaraste finne år!

Ord kan inte beskriva hur jävla underbart det är att inte har något överhuvudtaget att göra ikväll. I stort sätt allt är klart. Ingen mer skola, nästan alla julklappar är avklarade. Bara slapp. Känner verkligen i hela kroppen hur avslappnad man är.

Alla tankar har nu flugit iväg till en av universums underbaraste plaster, Emirates stadium. Längtar tillbaka så sjukt mycket! Har nästan börjat räkna ner dagarna nu.

Tror att jag snart ska lägga mig. Börjar bli riktigt trött. Känner hur hela kroppen behöver vila och sömn just nu. Så kommer troligen sova så där underbart gott inatt!

//Jenny

Hittade honom!

2008-12-18 @ 20:40:31

Har nu kommit hem från julklappshandling. Hittade något till alla, förutom till Karin och Danne dvs. Detta år var det år vi köpte minst julklappar, trots det har vi lagt ut mer än någonsin. Ska snart ta och räkna ihop hur mycket man är skyldig bror, sedan ska man på jakt efter tomteluva.

Sitter nu och tittar på någon hockey turnering. Har världens ångest och oro över att jag inte kommer på något som ska vara klart tills imorron. I min värld är varken julen eller jullovet nära. Det är verkligen hemskt!


Hittade idag en bok som jag velat ha en längre tid, Fotbolls stjärnor 2009. Anledningen till det är för att jag har 2004 och 2005, och hade en känsla av att Fabbe skulle vara med i årets. Såg då boken idag och var tvungen att titta. Blev först överlycklig när jag såg målvakter, Almunia. På backarna var Gallas en av de förstnämnda, om inte den förstnämnda. Sedan kom man till mittfältet och jag vet inte vad som skedde i mitt huvud när jag såg dem. Höll på att börja hoppa och skrika av lycka i affären, såklart var ha med där, Francese Fabregas. På anfallet fann man även Adebayor, vilket betyder att det var en Arsenal spelare på varje kategori. Är så stolt.

Ska nu leta efter en liten tomteluva.

//Jenny

"Jenny är den odummaste av oss"

2008-12-18 @ 16:27:57

Träningsvärken tar verkligen livet av mig! Sov verkligen alldeles lite inatt, vilket märktes på rättskunskapen. Var så trött att jag till och med vinglade fram. På frågor som lät ungefär: Peter ger Johan tre kronor Är Johan tre kronor rikare nu? Svarade jag ja. Så var riktigt trött. Hur som helst var lektionen ganska roligt eftersom vi fick höra en historia om en galen Anders Toll och en hämndlysten Aho.

Sedan var det biologi, var inte alls nervös innan. Men ville verkligen inte redovisa om fåglar. När man väl satte sig i klassrummet kändes allt suveränt. Fick sedan världens chock när vi drog lapparna och vi alla tre fick just den gruppen vi ville redovisa om. Men inte hjälpte det mig så mycket. Redovisningen gick åt helvetet. Skönt att ha den avklarade nu iaf. Hade sedan jätte svårt att inse att vi skulle ha KKT prov senare.


På engelskan gjorde vi ett IQ test, blev överlycklig när jag klarade en fråga som majoriteten av klassen inte verkade klara. Fick dessutom mest poäng utav mig, Johanna och Karro. Resten av lektionen gick åt till att spela Scrable, ville så gärna slår ner en viss person. Sedan var det en lång rast som Karro och Johanna roade sig genom att hindra mig från att gå på toaletten. Samhällen var lång och tråkig, Karro och jag satt till slut och gick igenom en massa frågor inför provet. Vilket vi fortsatte med på rasten innan KKT.

Provet gick väl sisådär. Kom en massa saker som vi inte pluggat på, men känner ingen större oro över den just nu. Är mest chockad över att jag inte kommer på en enda grej som ska vara klar, inlämnad eller ha prov på imorron. Dagen är äntligen här!

Väntar nu på Danne ska komma hem så vi kan åka och köpa julklappar.

//Jenny

simpley the best

2008-12-18 @ 07:21:26

Bästa låten, bästa serien.

KÄRLEK!

2008-12-17 @ 23:50:54
 
Det är få saker här i livet som man älskar så innerligt som dessa.

The league 2

2008-12-17 @ 23:16:22

Hann inte sätta igång med det som skulle få mig på bättre humör. Istället hände något ännu bättre. Precis innan man skulle sätta igång musiken ringde det och två sekunder senare kommer pappa in med telefonen. Efter man svarat vänligt i den får man svaret "Hej Bajs" tillbaka. Pratade med henne fram till en kvart sedan. Hon tvingade in mig i en konversation med en kille i hennes klass, så är fast i den nu.

Har helt och hållet glömt bort tiden, dessutom har man smörjt in kinderna för första gången på evigheter. Så kommer inte kunna lägga mig än på ett tag. Kommer inte bli en sådan sömnrik natt med andra ord.

Glömde dessutom bort att The league var ikväll, så missade nästan hela första timmen. Sen var det ingen idé att se den. Men, men har sett den så många gånger förut. Önskar verkligen att det kommer en tvåa, filmen slutar så bra. Men visserligen är det nog lite för sent för att göra en tvåa nu.
Ska väl återgå till konversationen med nunnan och munken.

//Jenny

carry on my wayward son ...

2008-12-17 @ 21:15:56

Just nu är jag så jävla trött. Har inte kunnat plugga ett skit på KKT idag. All energi och tid har gått åt till biologin. Inte har man blivit klokare på den för det, hoppas verkligen att jag inte får fåglar imorron. Kan inte ett skit om dem. Vilket betyder att jag kommer vara mer än körd imorron på både redovisningen och provet.  

Håller dessutom på att bli sjuk. Hade världens huvudvärk tidigare och troligen feber. Skulle så gärna vilja skippas morgondagen, men kan inte.

Aja, förhoppningsvis kommer jag få benfiskar imorron och sedan kunna plugga på varenda lektion fram till KKT. Nej, nu måste jag verkligen muntra upp mig själv. Finns bara en sak att göra ...

//Jenny

sista pluggandet!

2008-12-17 @ 16:27:26

Skolan gick relativt fort idag

. Matte, lunch, idrott och fysik. Kommer ha en trevlig träningsvärk imorron. När man äntligen kom hem blev man tvungen att värma lite mat, har sedan dess tittat på Freddie. Ska se ett eller två avsnitt till innan man börjar med pluggandet. Ska ta en cola då också så jag orkar med allt. Har så svårt att förstå att imorron kommer allt vara över.

Ikväll är det The league.

//Jenny

He's back!

2008-12-17 @ 09:09:54


Eduardo gjorde comeback igår!
Efter tio månaders benbrott pga. äckel Taylor.

Det borde verkligen inte vara tillåtet att messa med folk kl. fem på natten. Vaknade då, upptäckte att jag fått sms. Så tog upp den, läste och tänkte svara med "stackare". Fick börja om med det ordet 7 gånger innan jag fick det rättstavat. Var då tvungen att skärpa till mig ordentligt. Vilket ledde till att det tog min 5 minuter extra att somna om igen. Dessutom upptäckte jag för tio minuter sedan att trots mina ansträngningar så lyckades jag skicka det till fel person.


Börjar egentligen halv tolv. Men har nu gått upp endast för biolgoin. Sja börja läsa igenom den och göra stödpunkter. Ska sedan på matten, där det kommer bli ännu mer biologi. Sedan idrott och efter den ska jag försöka få Challe eller Anna gå igenom biologin innan eller under fysiken. Kommer troligen dra när han tagit närvaron sen.

Hoppas verkligen Johanna kommer idag. Vet att Karro inte kommer komma, för onödig dag för henne. Johanna började tänka i sånna banor igår också, men meddelade aldrig vad hon bestämde sig för. Förhoppningsvis kommer hon.

Nu biologi!

//Jenny

älskar videon

2008-12-16 @ 21:30:18


Orkar verkligen inte
! Sitter just nu och svarar på en massa sms från Karro. Handlar om svar som hon inte hittar i boken, känner mig så smart när jag kan svaren på dem.

Slog mig precis att det är det är tisdag idag ... vilket betyder som ni alla vet, SUPERNATURAL! Om jag kommer ihåg rätt så är dagens avsnitt riktigt bra. Åh, vad glad jag blev. Detta lyste verkligen upp min tisdag.
//Jenny

I wanna retcha on the school

2008-12-16 @ 17:06:02

Fy fan vad trött jag är på all skola och sån skit just nu. Har två saker kvar den här veckan, allt annat total skiter jagi. Har en biologi redovisning och ett KKT prov på torsdag. Har inte börjat plugga på något av det. Orkar inte heller plugga på något av det. Funderar på att skippa matten imorron och gå upp tidigt och plugga biologi. KKT ska pappa hjälpa mig med ikväll, vilket betyder att vi troligen ska ha en kärt fysik/matte liknande pluggstund. Har blivit på sådant dåligt humör p.g.a. att jag låter det gå ut över allt och alla andra. Vilket inte heller gör situationen bättre. Inte heller finns det mycket som kan få en att glömma ångesten man har hela tiden. Fattar verkligen hur lärare och politiker tänker.


Imorron är det bara raka vägen hem och plugga skiten. Ska bli så skönt när man lämnar skolan på fredag. Lovet kunde inte heller börja bättre, ska träffa Karin i Farsta och sedan ska det bli en shoppingrunda där. Förhoppningsvis kommer det inte vara allt för mycket folk där.

Nu blir det mat iaf. Mamma ska laga den underbaraste matträtten som finns. Spaghetti och köttfärssås!

//Jenny

BLÄ på all skola.

2008-12-16 @ 15:02:58

På vägen hem från skolan fastnade blicken på en löpsedel. Det stod något om att allt fler ungdomar måste ta piller för att orka med stressen. Är det verkligen så konstigt? Med tanke på all den pressen och stressen skolan utsätter oss för så är jag mer chokad över att fler ungdomar inte går in i vägen eller bli självmordsbenägna. Det är verkligen helt sjukt va de utsätter oss för. Speciellt om de gång på gång upprepar att detta är den "viktigaste tiden i vårat liv".


Har nu sett klart på alla The class avsnitten. Riktigt sorligt att man inte kommer få se fortsättningen, hände ju sjukt mycket i slutet. Ska nu börja med allt plugg. Har bestämt mig för att endast bry mig om KKT och idrotten idag. Orkar inte tänka på något mer, dessutom så har jag inte fått allas del till biologin.

//Jenny

Chokisar!

2008-12-16 @ 13:08:41

Ända sedan jag hörde talats om jordbävningen i skåne, så har jag varit jätte orolig för att några av de filmer då något sådant händer i ska bli verkligenhet. Det börjar ju alltid så i naturkatastrof filmer, saker som egentligen inte ska eller brukar hända sker som en förvarning. Så har försökt fått mig på andra tanker genom att skämta bort allt. Kom t.ex. på imorse att om tsunami skulle svepa in över skåne och allt där nere skulle ju hela Danmark täckas med vatten. Har aldrig slagit mig att Danmark är så litet.


Dagen började med ett engelskaprov som gick ganska bra. Skulle sedan egentligen ha rättskunskap, men jag och Karro orkade inte med det. Så satt istället och störde Johanna i hennes tillverkning av en julkalender. Hon blev nog ganska glad när vi drog.

Tog bussen hem, 1½ tidigare än vad egentligen skulle ha gjort. Gick av vid busshållplatsen innan, ville ha en liten promenad. När man väl kom hem så fick man se några nya roliga bilder från London med klassen, började även baka chokladkakor som precis togs ut ur ugnen. Ska låta dem svala en stund och sedan ta mig några och titta på några The Class avsnitt innan jag börjar med pluggandet.

//Jenny

så trött

2008-12-15 @ 21:28:51

Orkade inte plugga så mycket. Det får gå som det går imorron på provet. Satsade istället på att fixa om designen på bloggen, det tog sin lilla tid eftersom jag dessutom kollade på The class. The new favorite serie.  Älskar verkligen Ethan Haas, så klockren.

Ska väl snart ta och hoppa in i duschen. Sedan sova, är riktigt trött... ovanligt att vara trött en måndag. Har varit så sjukt skoltrött den senaste veckan. Är verkligen orolig för att det kommer gå skit på biologin och KKT, just av den anledningen.


På vägen hem från skolan slog det mig att i helgen kommer det inte behövas pluggas något. Nej, för på fredag får man jullov! Längtar, det är väl det enda man gjort i stort sätt sedan höstlovet. Kommer bli så skönt att slippa all ångest... iaf ett par dagar, för sedan lär den komma tillbaka.

Aja, back to The Class.

//Jenny

Jo, men visst ...?

2008-12-15 @ 18:10:12

Dagen gick fort idag, iskillnad från hur måndagar brukar gå. Började med en sovmorgon, som aldrig är fel. Den följdes utav en tråkig och onödig mänklektion och kemilektion. Sedan av en äcklig lunch och en lång rast. På fysiken försökte man skriva klart idrotten, men utan någon större framgång. På samhällen fick man chansen att överdriva lite grann, men sådant händer. Efter ungefär 20 utav den lektionen orkade jag och Johanna inte mer, så vi drog. Efter lite förhinder så var hemma, ungefär en timme tidigare än vad man egentligen skulle ha varit. Kusinerna var då här så man fick umgås med dem ett tag innan man plöjde igenom 7 The class avsnitt. Har blivit kär i Ethan och Kyle. Älskar också Ethan och Kat's relation.

Ska nu börja plugga på engelskan. Orkar inte med KKT idag. Har troligen en av världens underbaraste dagar imorron. Börjar med ett engelska prov sedan rättskunskap och sen slutar man. Ska visserligen hem och plugga då, men, men skönt att slippa skolan.

Fick även precis reda på att Karin och någon kille vid namn Sam som jag aldrig träffat eller pratat med letar efter en bilnddate åt mig. För det första: okej? För det andra, så sa jag ändå nej sist. Men Karin verkar inte riktigt förstått innebörden av det ordet.
//Jenny

The class

2008-12-14 @ 21:31:32

Är verkligen jätte trött på skolan just nu. Har nästan svarat på alla hans dumma frågor nu och orkar inte mer. Har kollat på första avsnittet av The Class. Sån sjuk humor, precis sån som jag gillar. Har redan börjat falla för en av dem... eller två.  Ska se klart två till innan Supernatural. Ska så störa en massa folk i en timme innan man ska försöka sova.

Sovmorgon imorron, börjar halvt tio. Inte så himmlans lång, men kommer bli skönt att få sova ut lite längre.

//Jenny

Sovmorgon!

2008-12-14 @ 18:33:34

Har nu varit tyst i nästan 45 minuter. Mamma bad mig att vara tyst under innebandyn för jag gjorde henne nervös. Är faktiskt ganska förvånad över att jag lyckats med det så pass länge. Så ska se hur länge det kommer hålla sig.

Fick precis sms från fronter. Tydligen har vi ingen svenska imorron eftersom Annies barn är sjuk. Skönt, då slipper man oroa sig för den dära ev. sovmorgonen.


Ska fortsätta plugga nu, känns lite tungt efter första förlusten för Sverige någonsin i ett mästerskap. Speciellt om det var i finalen mot Finnland. Men, men, life goes on. Ikväll är det Supernatural! Sam kommer vara helt dum i huvudet och försöka rädda livet på Dean.

Men nu KKT!

//Jenny

FINAL NU!

2008-12-14 @ 16:05:50

Pluggandet gick väl sådär. Tyckte jag var jätte duktig som förstod allt och skrev ner så mycket om varje sak. Sen när jag tittade hur långt jag kommit så låg jag på andra stora punkten. Vilket betyder att jag svarat på 5 frågor utav 37 frågor. Så det gick väl inte så bra som jag hoppades på. Ska nu titta på bandyn som börjar snart och sedan jag gör försöka göra ett riktigt ryck med KKT.


Jag funderar på att anlita en sittrygg. Alltså någon som sitter på min rygg. Kom på under mitt pluggandet när jag skulle gå ut till köket för att fråga pappa om en sak att det är jätte skönt när man trycker något mot ryggen. Stod i dörröppningen med ryggen mot ena karmen och tryckte handen mot den andra. Det var hur underbart som helst.

Beslöt mig även under pluggandet att mitt dagliga träningspass ska dra igång igen nästa vecka, med andra ord imorron. Har nu haft alldeles för mycket plugg utan någon träning så nu ska man dra igång igen. Längtar också till nästa år då jag lovat mig själv att jag ska börja träna upp konditionen igen. Har märkt hur mycket jag tappat och skäm verkligen över den jag har nu.

//Jenny

KKT plugg

2008-12-14 @ 14:11:48

Så, nu ska jag dra igång med pluggandet. Bredvid mig står en cola och en halv chokladkaka. I bakgrunden står även bronsmatchen i handbolss EM på och rullar. Snart kommer man även få lite mer ljus och ljud utifrån, eftersom svettnings platsen är precis utanför mitt fönster.

Om två timmar är det bandyfinal. Då ska man ta en liten paus, för att sedan fortsätta igen. Sen ikväll när man tröttnat på den skiten ska jag återgå till engelskan. Kände mig så duktig när jag pluggade igår, kunde en hel del.


Aja, nu till KKT. Kan inte ett skit. Är orolig för provet kommer gå åt helvetet, tror knappats att närvaron kommer kunna rädda mig.

//Jenny

Unbelievable

2008-12-14 @ 11:16:13


Såg på en film igår kväll innan jag somnade. Den hette Passageraren 57. Blev en ganska besvikelse eftersom storyn var bra, men filmen hade några år på nacken vilket gjorde att spänningen och sympatin aldrig kom. Istället var det mest höjda ögonbryn åt alla fajtscener och önskan att filmen skulle ta slut så man kunde somna.

Mitt uppe i filmen blev jag plötsligt mjölk sugen, så sprang ut till köket för att hämta lite. Hörde då hur kommentatorerna skrek till från fotbollsmatchen. Så gick in i vardagsrummet. Tydligen var det straff efter en solklar fällning, något jag inte riktigt höll med om. Det konstiga med straffar är att man tar för givet att det ska bli mål, men ändå finns den dära sjuka spänningen som inte försvinner förrens bollen nuddat nätet. Om målvakten räddar, vilket väldigt sällan sker, så förvandlas den spänningen till adrenalin eller till en stor besvikelse och hat. Men trots de oddsen så är det något väldigt speciellt och fängslande med straffar.

Hur som helst så var det något äcklig Barcelona spelare som ställde mot Casillas i mål. Hade ännu inte riktigt kopplat för mig vilka lag det var, eftersom jag hatar alla andra serier förutom Premier league och Champions league. Jag har i stort sätt alltid gillat Casillas, han är en målvakt i världsklass, så kunde ju verkligen inte gå ifrån då. Trots att man inte sett ett skit av matchen så var spänningen olidlig. När straffen väl slagits och nått målet kunde jag inte hålla tillbaka ett högt skrik. Casillas räddade.  Han är verkligen helt otrolig!


Ska inte dra igång och börja prata fotboll nu, då blir väl alla anti-fotboll människor som läser bloggen förbannade. Ska istället återgå till ämnet som under hösten blivit denna bloggs stora huvudämne, skolan. Har en massa plugg att göra idag, KKT, så vet inte riktigt varför jag sitter här och babblar på.

Önska mig lycka till.

//Jenny

SÅ CHOCKAD!

2008-12-13 @ 17:54:53

Har nu fixat tre säsonger till jullovet, vars uppgift är att fylla tomrummet efter Supernatural. Vilket är ett omöjligt jobb. Den ena är Prison break, har visserligen haft den länge men har varken kollat på den eller följt med på tv. Sen är det Freddie, som gick på tv för ett tag sedan och vad jag kommer ihåg från den så var det riktigt roligt. Den sista är The class som jag lyckats tajma in varenda helgen under de senaste helgerna, ganska underhållande. Men som sagt, ingen av dessa kommer fylla tomrummet.


Det hände något otroligt nyss. Fick ett sms från Karro, hon har tydligen sett Twilight nu. Bara det är otroligt. Nej, det som jag nu ska berätta kommer troligen chocka alla som överhuvudtaget känner till henne. Men jag lovar och svär på mitt egna liv att detta är sant. I ett av sms:en sa hon att Robert Pattinson nästan var snyggare än Ronaldo. Jag lovar det är sant! Blev tvungen att fråga om hon mådde bra, tvivlade där ett tag att det ens var hon jag pratade med.

Är så chockad så jag kan inte ens fungera rätt just nu. Som jag sa till henne, detta kommer ta ett bra tag att smälta.

//Jenny

english is fun!

2008-12-13 @ 13:43:13

Slog mig precis att det idag är Lucia. Blir det säkert lite fika med familjen senare idag.

Ska jag vara ärlig så gick pluggandet inte så jätte bra. Började med att skriva ner alla frågor vi fått på KKT, när jag sedan inte kunde svaret på första sket jag i resten. Orkar inte med det just nu. Men ångesten hann i fatt så beslöt mig för att göra engelskan idag och gå upp tidigare imorron för att göra KKT. Och det är nu chocken kommer. Engelskan gick super bra. Kunde nästan allt på The Green mile redan första gången och de andra två gångerna har jag kommit på saker fler hand. Allt tack vare Mengmei och vårat panik pluggande inför det läxförhöret. 
Den andra texten var dock lite svårare, men det löser sig. Den där CD-skivan var faktiskt jätte rolig att lära sig från, om man jämför med hur man brukar får lära sig.


Väntar nu på att fotbollen ska börja, Middelsburgh - Arsenal. Sedan blir ytterligare en massa engelska plugg, ser nästan faktiskt fram emot det.

Vet inte vad som händer senare ikväll, hoppas att viss person ska ringa. Men tvivlar starkt på det.

Nu kommer nog Ivan och knackar på dörren snart, så får väl avsluta detta inlägg.

//Jenny

Man får aldrig en ledig helg

2008-12-13 @ 12:03:51

Har nu en timme och 45 minuter på mig att plugga KKT, innan fotbollen börjar igen. FABBE ÄR HEL IGEN!  Har bestämt mig för att idag är det de enda jag ska plugga, imorron och på måndag engelska, resten av veckan kommer bara bestå utav en massa trafikregler. USCH!

Fattar verkligen inte att om mindre än en vecka har man jullov. Terminen har varit plågsam, men gått sjukt fort. Snart har man gått halva tiden på gymnasiet, och fortfarande har man ingen aning om vad som ska ske efter det.


Aja, ska väl dra igång med pluggandet.

//Jenny

Finns bara ett mogo för mig

2008-12-12 @ 22:44:57

Sometimes I feel like, the world is against me.
The sound of your voice, baby thats what saves me.
When we're together, I feel so invincible.

Cause its us against the world. You and me against them all.
If you're listening to these words, know that we are standing tall.
I don't ever see the day that I won't, catch you when you fall.
Cause its us against the world tonight.

IFHC

2008-12-11 @ 20:48:33

Har pluggat ännu mer kemi nu, känns som huvudet kommer sprängas snart. Måste plugga ännu mer ... Antingen kommer det gå skit bra imorron, eller kommer det gå åt helvetet. Troligen det sistnämnda. Men tror ändå inte man kommer få IG av Saied, förde ett långt utlägg för mamma tidigare om detta.

Har även matte redovisning imorron, det blir bara VG-delen. Kommer dock inte lämna in den förens nästa vecka så får se om jag gör den i helgen. Är lite smått nervös inför den, men kommer knarka icke-nervös-tablett innan så förhoppningsvis kommer det gå bra.


Dagens goda gärning har även gjorts idag. Hjälpte Jennie med bloggen. Haha, i stort sätt det enda jag kan om bloggar och deras funktioner. Känner mig så stolt så.

Ska väl duscha, visa mor och far skoltröjorna och sedan plugga mer.

//Jenny

bara en vecka kvar!

2008-12-11 @ 17:35:51

Frågan är om vi kommer få en favorit i repris nästa fredag ...

Har nu pluggat lite kemi. Kan inte påstå att det går, men kan lugnt säga att det går mycket bättre. Har även kommit på ett löfte, eller mål som skall för omväxlingens skulle hållas. På jullovet ska jag räkna matte minst en halvtimme varje dag. Har hela två kapitel att ta igen, och då är en halvtimme per dag inte så mycket.

Förutom det finns det en hel del saker som ska göras under lovet. Ska få besök av farfar och farbror har en svenska uppgift, två kemi labbrapporter och en fysik labbrapport att skriva samt ett samhällsprov att plugga inför. Ska shoppa, gå på bio och simma med Karin,  har lovat Anna att umgås med henne. Ska bowla med Lisa.  Förhoppningsvis träffa både Rohie och Jennie. Titta på fotboll och J-VM. Shoppa ännu mer. Och såklart det allra viktigaste, retas med William. Åh, gud vad jag började sakna honom nu.

Ska väl återgå till pluggandet nu.

//Jenny

en ganska mysig dag

2008-12-11 @ 15:02:22

En sån ganska mysig dag var det idag. Det enda negativa var att jag glömde iPoden hemma, och att man måste plugga kemi som fan idag.

Började med att man kom till skolan, fick tillbaka testen på rättskunskapen. Fick ett OK och ett bra! På en av frågorna. Stolt som fan. Sedan fortsatte det med biologi, där det var grupparbetena som gällde, satt mest och störde Anna. Följde sedan med Johanna till bussen. På vägen tillbaka fick Karro en filmidé, själv tyckte jag inte att den lät så bra. Engelskan var helt okej. På rasten innan samhällen satt jag och Karro mest och babblade. Vi kom fram att det ev. kanske (mycket tveksamt) kommer bli en London resa någon gång i vår. Med inriktning United, har ingen aning om hur jag kommer klara av det, men, men. Vad gör man inte för Karro?

På samhällen skulle vi bara svara på frågor, så jag och Karro drog, eftersom det inte heller var någon KKT idag för våran del.


Innan man klev på bussen upptäckte man att iPoden låg kvar hemma på skrivbordet. Fick då sitta tyst för mig och filosofera om allt och inget. På vägen hem fick man även för första gången på evigheter se killen igen. Så var tvungen att meddela Karro om det.

Ska nu vila hjärnan lite grann innan man börjar med kemin.

//Jenny

NICKLAS BENDTNER SPELAR!

2008-12-10 @ 21:15:19

Blev inte mycket handboll. Satt istället och försökte förstå mig på den dära jävla kemin. Blev inte mycket klokare av det heller. Sitter nu och tittar på Arsenal - Porto på datorn. Ska snart hoppa in i duschen och sedan plugga på frågorna i kemin.


Måste bara säga att Lisa Nordh är en av världens underbaraste människor. Hon betyder verkligen så sjukt mycket. Gumman du är bäst. Finns alltid här för dig.
Barbiie Blue <3 Pinky

allt fler onödiga dagar

2008-12-10 @ 16:22:16

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ännu en onödig dag.

Började med matte, då vi fick beskedet att bara de som skulle redovisa skulle komma till lektionen. Sura som vi blev letade upp Lisa för att fråga om vi skulle redovisa. Tydligen hade det blivit ett missförstånd, så man skulle vara närvarande under lektionen. Men varken jag eller Johanna skulle redovisa. Överlycklig som man blev för att man slapp den skiten idag slog man sig ner i klassrummet och lyssnade på genomgången, som jag förstod. Eftersom Henric inte var där på lektionen skulle jag egentligen redovisat, men snabb vit lögn räddade mig. Så jag ska göra det på fredag.

Lektionen bestod utav hela 6 matte tal och försök på 2 till, men förstod dem ej. Vilket är riktigt ambitiöst för lilla mig. Sedan satt jag och Johanna och diskuterade musik. Jag måste säga att Johanna har riktigt bra musik på sin mp3, iaf typ tre låtar eller så.


Det blev ingen lunch för min del eftersom det var blodpudding. När vi kom till idrotten Så var inte Martin där, vilket betyder att man egentligen hade kunnat struntat i den lektionen. Det blev lite medeltidslekar och ringdans, ganska roligt faktiskt.

Under den lektionen fick vi reda på att L-O var sjuk, och vi skulle ha vikarie på den fysiken. Eftersom vi kom fram till att det skulle vara en ännu onödigare lektion än om han hade varit där så drog vi.

Karro var inte så glad när vi lämnade skolan, det slog henne att hon hade till skolan för att bara delta under en ringdanslektion.  

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.


Ska nu försöka hinna plugga lite kemi innan handbollen.

//Jenny

I miss you like crazy

2008-12-09 @ 18:49:42

Läste precis Finnens blogg. Blev bara tvungen att länka två inlägg.
1 + 2 = 3


 Jennie, älskling. Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Saknar dig så sjukt mycket! Blir helt nostalgisk när jag tänker tillbaka på alla dagar vi haft. Börjar nästan gråta när minnena från nian och sommaren-07 dyker upp. Du och jag, Finnen och Svennen, det är så det ska vara.

ännu mer kemi

2008-12-09 @ 18:24:26

Vad jag älskar min myströja! Har en tröja som jag sätter på mig varje gång jag kommer hem från skolan, något annat eller så fort jag är ensam. När man bär den blir allt så mysigt.


Helt sjukt onödig dag. Jag och Johanna tänkte egentligen dra redan efter första föreläsningen, men som tur var gjorde vi inte det utan bestämde oss för att stanna kvar på en till, där närvaron återigen kollades. Tänkte sedan dra från den, men pga. mingel och våran rädsla för Annie så stannade vi kvar på en till. Sedan drog Johanna, hon försökte få mig att följa med. Men eftersom jag bara hade hunnit varit hemma i en kvart och inte hinna äta något under den tiden så stannade jag kvar. Synd för henne, hon missade den intressantaste föreläsningen av de alla.


Sedan var det biologi som jag och Anna drog ifrån så fort vi kunde. Åkte hem till mig där meningen var att det skulle bli kemipluggningen. Men istället blev det film och vänner tittande. Det blev ytterst lite kemi, men förstod ändå lite mer utav det som ska kunnas på fredag.

Ska snart gå igenom matten med far ännu en gång och sedan försöka förstå kemi.

//Jenny

somnar snart

2008-12-08 @ 18:06:16

Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få lägga mig nu. Är så sjukt trött. Men kan inte. Ska nu titta på handbollen, ska sedan plugga ännu mer. Har inte ens kommit igenom hälften av frågorna, visserligen fattar jag alla de jag redan svarat på.

Är verkligen så trött, sömnbristen börjar visa sig nu. Måste nog ta en cola för att orka mer.


Måste bara berätta om en liten komisk sak. Hon som står i studion har en likadan tunika som mig, fast i en annan färg. Känns lite konstigt att se den på tv, i något annat sammanhäng än reklam.

Usch, vad trött jag är. Får nog bli en cola redan nu. Ska nog försöka skriva klart kemin nu. Isf skulle jag kunna se den mest spännande delen, slutet och sedna kunna lägga mig tidig idag, vilket verkligen skulle behövas.

//Jenny  

Chemistry here I come

2008-12-08 @ 16:18:41
Så har nu ägnat mig åt lite annat än skolan ett tag. Dags att ta tag i allt pluggandet nu. Överst på listan står Kemi, egentligen det enda som står på dagens lista. Ska börja med instuderingsfrågorna. Formlerna och det ska jag försöka träna på imorron med Annapanna efter skolan.

Ska försöka plugga effektivt fram till kl. 18:00 då det är handbolls EM. Så det är bara att sätta på lite McFadden musik och bita mig i läppen så ska detta gå vägen.

Måste tillägga att jag är grymt besviken på en viss Hamrin. Den lilla fröken lovade mig att skriva ett inlägg i sin blogg idag så fort hon kom hem. Har hon gjort det? Nej.  
//Jenny

REN LYCKA!

2008-12-08 @ 14:24:00

Möttes av denna lycka när jag startade explorer. Dagen kasnke inte var så hemsk iaf ...

VILL SOVA!

2008-12-08 @ 14:21:21

Har länge vetat hur mycket jag älskar Brians röst, och det fick jag verkligen bevis för i helgen. Både inatt och i lördags blev jag ner lugnade bara genom att tänka på den, när jag sedan började lyssna på den flög tankarna iväg på annat och jag blev genast mycket mer sansad. Vilket gjorde att jag somnade ganska kort efter det.


Idag var det verkligen inte min dag. Klockan ringde kvart över, visste då att jag var tvungen att gå upp nästan med detsamma eftersom jag och Johanna skulle åka tidigare till skolan. Ville verkligen inte gå upp och övervägde att bara skita i hela dagen. Anledningen var nattens sömnbrist. Vet inte när jag somnade, vet iaf att jag senast tittade på klockan kvart i två och var då klarvaken. På bussen vinglade jag mig fram till sättet där Johanna satt och höll på att somna när konversationen tystnade. iPoden hängde även upp sig imorse, vilket gjorde dagen ännu sämre.

I skolan gick det väl sådär, allt var bra fram till svenskan började. Vi orkade inte läsa allt, utan lärde oss bara ordningen på de nio kretsar i helvetet. När vi sedan kom in på lektionen möttes man av en ursinnig Annie. Inte alls trevligt.

Fick även reda på att L.O var sjuk, vilket betydde ingen mänk eller fysik. Så jag och Hamrin drog till centrum och köpte godis. SODA POPS! Kemin gick sisådär eftersom jag borde förstod och inte förstod. Efter den skulle vi egentligen ha en lång håltimme, men eftersom Lene gick med på att skjuta fram lektionen och ha samhälle under fysiktimmen fick vi sluta tidigare.


Har varit trött, tjurig och känt av abstinensen. Vilket gjorde mig på dålig humör hela dagen. Borde egentligen plugga kemi, ska väl ta mig i kragen och försöka göra det snart.

//Jenny  

Soran Ismail

2008-12-08 @ 06:49:57

accidentally in love

2008-12-07 @ 21:24:10

Så har nu skrivit klart all biologi. Blev säkert jätte konstig, men, men, har iaf skrivit den nu. Hittade inte heller en punkt, men tog med lite annat så det borde väl funka. Ska nu hoppa in i duschen och sedan är det Supernatural som gäller. Ska plugga lite kemi under tiden jag tittar på det, idag kommer det ändå vara ett av de tråkigare avsnitten.


Kom på när jag lyssnade på Parlamentet att jag har blivit kär i  Soran Ismail. Han är så söt och rolig.

//Jenny

dags för plugg

2008-12-07 @ 16:58:55

Hela dagen har bestått utav allt som hållit mig borta från allt plugg. Har verkligen inte orkat, kommer inte bli några roliga två veckor nu. Ska iaf göra ett riktigt ryck nu. Har glömt engelskan boken i skolan, bra Jenny, så det blir bara biologi och kemi. Vilket bara är bra, eftersom jag troligen inte skulle ha gjort någon kemi annars. Får se om jag ens orkar göra något nu.

Innebandy om fem minuter. Snacka om att man är sportintresserad. Ska låta det stod på samtidigt som man skriver en massa om benfiskar.

//Jenny

så skoltrött

2008-12-07 @ 14:25:26
Har verkligen ingen lust att plugga, inte överhuvudtaget. Funderar på att läsa engelskan, biologi och plugga på det allra lättaste av kemin. Sedan får det bli hårdpluggning i veckan. Sedan är det innebandy VM.

Väcktes imorse av Karin som ringde. Vi höll en konversation i en halvtimme som i stort sätt gick ut på ... ingenting. Vi fick det iaf konstaterat att hon är en hora. Jag kallade henne bitch, men hon rättade mig. Vi bestämde även att under lovet kommer det bli 00power, Supernatural maraton och Twilihgt på bio. Längtar redan, speciellt till Supernatural.


Kom igår på vad problemet är. Öppenhet. Det slog mig igår att jag inte haft någon riktigt nära vän som jag kan berätta allt för under de senaste fyra åren. Det finns en bra anledning till varför också, jag är rädd för att bli sviken igen. Men igår slog det mig att jag inte kan fortsätta så, har ibland brutit ihop för känslan av ensamhet bli alldeles för mycket, och det har blivit allt vanligare under de senaste 7 månaderna, pga. ytterligare en anledning som jag skäms över. Hur som helst ska det bli ändring på det. Vet att jag kan lita på de vänner jag har.

//Jenny

Min bästa vän

2008-12-06 @ 23:43:10


Ibland saknar jag dig så himla mycket. Förutom alla de sjuka sakerna vi kunde hitta på och alla underbara minnen, så saknar jag dig verkligen för den vännen du var. Du var den enda som jag delade allt med, den enda som jag ville dela allt med. Den enda som jag kunde berätta allt för. Nu berättar jag bara olika delar av sanningen för olika vänner, och behåller mer än hälften för mig själv. Blir så förvirrad ibland att jag vet knappt vad som är trovärdig och vad som bara är fantasi.


Varför var våran vänskap tvungen att ta slut? Varför tog den slut på det sättet som den gjorde? Du var verkligen mitt allt. Det var du som gjorde mig till den personen jag är idag, det var du som byggde upp mig. Det var du som gav mig allt. Självförtroende, mod, ljus, skratt .. allt. Det var du. Saknar dig så mycket, du var verkligen min bästa vän. En riktig bästa vän. Vi sa för alltid, även om jag vet att det sällan håller. Vart tog det vägen? Du lovade att alltid finnas här för mig, jag vet att jag bad dig skulle du ställa upp, men vi har förlorat så mycket nu, så det skulle ändå inte kännas rätt. Du har gått din väg, och jag har gått min. Önskar att vi kunde valt samma istället och gått den tillsammans, så jag kunde luta mig mot dig när allt blev svårt.


Sakta börjar minnen dyka upp nu inuti mitt huvudet, och tårarna börjar komma. Allt jag kan säga nu är att jag önskar dig all lycka, och att jag saknar dig. Samtidigt mumlar jag en allt för välkänd låt tyst för mig själv ;

I'm gonna take this moment, and make it last forever.
I'm gonna give my heart away, and pray we'll stay together.
Cause you're the one good reason, you're the only girl that I need.
Cause you're more beautiful than I have ever seen.

I'm gonna take this moment, and make it evergreen.

Bara två veckor kvar!

2008-12-06 @ 11:48:23

Nätter är alldeles för korta!

Skolan tar verkligen på en, något jag märkt på den senaste tiden då jag börjat sova allt längre. Idag har jag en hel del saker att göra. Ska snart, närmare bestämt kl. tolv dra igång med kemi pluggandet. Ska sedan vid runt halve tre tiden sticka över till mormor och morfar och tvätta och förhoppningsvis leka med kusinerna. Ska efter det hem, titta på fotboll. Lite mer kemi, sedan fixa bilder och försöka skriva klart biologin.


Lördag

Kemi []
Tvätta []
Fotboll []

Bilder[]
Biologi []


Någon som tror man kommer klara av det? Kan säga att jag tvivlar starkt på det.

Misstänkte igår att jag hade åkt på förkylningen som både mamma och pappa haft. Fick jätte ont i halsen igår någon timme innan jag gick och la mig. Men verkar ha turen på min sida eftersom jag vaknade upp imorse utan någon som helst känning av värk och hittills har det varit så. Har verkligen inte råd att bli sjuk nu.

Har också kommit på en megabra idé. Eftersom alla serier jag tittar på just nu har juluppehåll, så är det ett utmärkt tillfälle att börja titta på någon annan. Har några på förslag som verkar lite roliga. Får se vilken som blir den lyckliga utvalda.
Bara två veckor kvar nu och sedan får man en paus från helvetet!

//Jenny

LYCKA!

2008-12-05 @ 18:58:46

En sådan hemsk dag

2008-12-05 @ 15:44:43

Det har verkligen inte varit min dag idag. Började med försovningen som gjorde mig uruselt humör. Kände mig så oerhört dum. Kom till skolan och möttes av Karro, Johanna och Therese. Blev uttvingad av dem. Gick av på fel våning när vi åkte hissen, inte så hemskt men det gjorde att man kände sig ännu dummare. Vi gick sedan och kollade på futsal matchen. Fick lite ångest över att man inte var med, såg ganska roligt ut, men pinsamt eftersom förlusten blev så stor. Vi kom försent till matten, med flit för att slippa redovisa. Skippade svenskan för att kunna se Therese. Sedan slutade vi och det lite saker hände.

Är verkligen jätte trött. Vill egentligen bara lägga mig nu och vakna upp helt utvilad imorron. Men det går inte. Ska snart kanske till Sickla och sedan ska man hem och plugga lite grann. Ska försöka skriva klart biologin.

Vilken hemsk dag!

//Jenny

Vilken hemskt start på dagen.

2008-12-05 @ 10:03:54

Det här är verkligen inte min dag. Började redan inatt då jag förberedde mig inför en lång diskussion med Karin. Men eftersom det var ganska sent beslöt vi oss för att skjuta upp den. Tänkte också sova med ljudet på inatt på mobilen, eftersom den är som den är och inte ringer annars om jag inte ställer om larmet varje dag. Så runt tolv, precis när jag höll på att somna fick man sms. Svarade och en konversation inleddes. Greps då av en blackout och stängde av ljudet.

När man sedan vaknade imorse och tittade på mobilen var det tio minuter innan den skulle börja ringa. Vad bra då får jag sova lite tänkte jag och somnade om. Somnade om och vaknade sedan igen, utan att ljudet tjöt. Kunde utan att titta på mobilen konstatera att det gått alldeles för lång tid, och visst hade det gjort det. Två timmar senare, hade missat bussen med fem minuter och skulle börja om en halvtimme, då bestämde sig lilla Jenny för att vakna. Greps av panik, men bestämde mig för att strunta i kemin och komma till matten istället. Efter lite velande fram och tillbaka var det så det blev.


Lyckades även övertala Johanna att vi ska igenom kemin idag på håltimmen innan fysiken, istället för att göra de labbrapporter som skulle varit inne för två månader sedan. Hon är verkligen den lilla ängeln idag.
Ska även ha ett samtal sedan med Karin, som troligen kommer vara skönt, men något man helst undviker. Sen när man kommer hem efter en olagligt långt och tråkig dag är det dags för plugg. KKT, kemi och biologi är det man har och välja mellan idag.

Fick precis reda på att fysiken är inställd. Någon man annars skulle hoppa av lycka för. Men eftersom Johanna skulle gå igenom allt innan den lektionen grep paniken tag i mig igen. Vet inte vad det är med mig idag. Men snäll som den ungen är, ibland är hon verkligen underbar, så lovade hon att gå igenom den med mig ändå.

Så idag kommer man sluta halv två, tre timmar tidigare, och dessutom får en privatlärare i kemi.

//Jenny

Har så in i helsike ont i magen.

2008-12-04 @ 22:04:15

Är hur hungrig som helst, trött och har värk i hela kroppen. Men FY FARAO VAD ROLIG DAGEN VAR!

Den började under KKT, då vi skulle gå till en datorsal för att kolla på några sidor. Dum som läraren är så tar han närvaron innan vi går dit. Såklart sticker man. Så efter att vi fått lekt agenter på uppdrag ett tag i kopieringsrummet så var kusten klar och friheten var inte långt borta. De få minuterna som detta utspelade sig under gav oss en riktig kick.

När vi väl kommit fram tillgullmars, ätit och sånt så råkade vi ut för inte pinsamt, men en aningen udda och lite annorlunda situation som inte uppskattades. Kan säga att allt utspelade sig vi Nisseverkstaden och upprepades två gånger till efter första incidenten.


Efter att vi suttit ett tag på våra platser, som vi för övrigt satt på hela matchen, så fick vi sällskap av två flickor. Varav en Karro inte tålde. Det dröjde ända till tredje perioden innan det sprack totalt och vi inte längre kunde hålla oss. Så det blev lite hånande som hon troligen uppfattade. Men det var inte det roligast. Nej, det var till och med roligare när Karro satt och planerade hur hon skulle lägga in stöten på en jätte fin kille. Efter att hon vänligt gett mig tillståndet att ta hans cola när de strulade tystnade hon, eftersom jag upptäckte och informerade henne om att killens far och bror stod bredvid henne. Men kvällen var inte slut där. För att inte skämma ut oss alldeles för mycket och mer än vad vi gjorde idag så ska jag bara säga att väntan på våra föräldrar var bäst. Skrattade så mycket att jag fick ont i magen, och lite utan som man får när man har träningsvärk och måste anstränga en muskel. Fy fan vad kul det var.

Ångrar lite att jag inte lät Karro lägga in stöten. Hade gärna haft en cola nu istället för fantan man dricker.

Får bara hoppas på att våra plener för mogondagen kommer gå som smort.
//Jenny

Du är den bästa

2008-12-04 @ 07:08:23

Folk kommer komma och gå i mitt liv, men det spelar ingen roll. För jag kan lova dig detta, du är den bästa i mitt liv.

Jag älskar dig pappa.

A happy as I can be

2008-12-03 @ 20:01:41

Livet leker verkligen just nu. Trots att det är sjukt mycket plugg och jag är jämt och ständigt småsjuk nu, vilket är väldigt påfrestande. Trots det och alla annan skit så är det så ljus som det bara kan vara just nu. Räcker bara med att tankarna flyger iväg till fotboll och Arsenal så dyker en United och Chelsea vinst upp i huvudet. Sedan kommer det riktigt stora glädjen. Vilket troligen alla som känner redan gissat sig till att jag syftar på nu. FABBE ÄR LAGKAPTEN! Det är helt sjukt hur den tanken kan göra mig så glad. De flesta har nog ingen aning vad det verkligen innebär. Men jag vet hur mycket det lyfter en som person, och hur mycket man utvecklas tack vare den lilla tygbiten på vänsterarmen.


Har nu pluggat en hel del rättskunskap. Usch, vad tråkigt det är! Har även fått förfrågan av Karin om jag vill gå på blinddate. Vet inte riktigt om jag vill det eller inte. Det är just det dära blind som skrämmer mig. Man vet ju aldrig, hon kasnke har bestämt sig för att ge igen för allt man gjort mot henne genom åren.

Ska nu plugga lite till.

//Jenny


3 december- "bästa datumet"

2008-12-03 @ 17:45:41

Herregud vilken rolig dag. Den började ganska segt och tidigt för mig. Skulle ju till Farsta innan för att hämta ID-kortet. Kom till skolan kvart i elva, en kvart innan bestämt. Johanna och jag började direkt med att fixa allt. Så när Anna kom 20 minuter senare fick hon välja kort och fixa serpentinerna. Vi fick då beskedet att Karro inte skulle komma förens kvart över tolv, vilket var en timme senare. Det gav oss tid till en hel del saker. Hamrin fick idén att även hon ville fixa lite, så hon tog alla återstående ballonger och blåste upp dem, klottrade ner dem. Sedan gick vi runt tillsammans i skolan och hängde upp dem där vi tyckte de passade.
Minuterna innan Karro kom greps vi av världens panik. Vi hade ingen aning om hur hon skulle reagera. Och tanken på att hon skulle bli sur spred sig. När hon väl kom fick hon det största leendet jag någonsin sett henne ha, vilket troligen är det näst största någonsin, Karin hade ett större första gången jag såg henne. Hur som helst blev hon jätte glad och tyckte det var jätte gulligt. Presenten blev hon överlycklig för.

På idrotten var det styrka som gällde. Riktigt kul, och man känner sig duktig nu efteråt. Resten av dagen bestod utav fysik och sedan en tur till Farsta där vi åt glass, och tittade på mobiler. Karro gick också runt med ballonger hela dagen runt sin hand. Hon måste sett rolig ut när hon åkte hem ensam.

Väntar nu på att maten ska komma hem. Förhoppningsvis ska den bota huvudvärken man har. Sedan blir det Rättskunskapsprov plugg.
Måste även tillägga att Anna sårade mig djupt på fysiken idag. PÅ RIKTIGT! Tror helt ärligt att jag aldrig någonsin kommer förlåta henne.
Bilder kommer upp på bdb. Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén. Har den gamla mobilen nu, eftersom min fuckat up sig totalt.
//Jenny  

saknar det redan ...

2008-12-02 @ 20:59:16

Vill bara få det sagt att jag älskar min pappa!
Usch, har suttit alldeles för länge med mattegrejen nu. Har gjort alla talen som jag tänker göra, men ska ändå inte redovisa imorron. Nej, den lyckan sak någon annan få uppleva.
Resten av veckan kommer väl vara något liknande. Har en massa plugg ...


Idag skedde en riktig stort katastrof. Blev så deprimerad så jag höll på att bryta ihop, en och annan självmordstanke dök även upp. Anledningen till detta humör var enkel, Supernatural har nu gått på juluppehåll. Kommer inte får se Dean eller Sam fören den 15 Januari. HUR FAN SKA JAG ÖVERLEVA DETTA?! Kommer sitta och sträcktitta på en massa gamla avsnitt, kommer troligen också tvinga Karin att titta på allt från början. Vad kul det skulle vara, och mobba henne när hon blir rädd.


Imorron är den dagen som man längtat efter de senaste dagarna. Hur den än utspelar sig så kommer det vara fruktansvärt roligt.

//Jenny

Vi lyckas alltid

2008-12-02 @ 17:35:03

De senaste dagarna har jag verkligen gått runt som en zombie. Halva dagarna har jag sovit bort och resten av dagarna har jag bara segat och försökt listat ut vad man ska hitta på och göra, helt plösligt har det blivit kväll och dags att sova igen. Antingen håller jag på att åka på en riktigt ordentlig sjukperiod, min gissning är maginfluensan eftersom jag mådde illa igår kväll, eller så kommer jag gå runt de närmaste dagarna och vänta på en sjukdom som aldrig kommer bryta ut. Troligast är det sistnämnda.


Läste igenom några konversationer jag och Karin haft igår på msn. Herregud, vad hemska vi är. Vi lyckas alltid skämma ut varandra, både för oss själva och inför andra. Folk måste ju tro vi är helt dumma i huvudet. Och vi som brukar undra varför alla blir sura på oss hela tiden, det är ju inte så svårt att lista ut. Fattar verkligen inte hur de människor som faktiskt står ut med oss klarar av det. De borde få nobelpriset.
//Jenny

Perfect match (?)

2008-12-01 @ 18:06:33

Vaknade imorse efter en hemsk natt där man inte sovit mycket. Kämpade mig ur sängen för att kolla om febern fortfarande var kvar och visst var den. Så idag fick man stanna hemma. Somnade sedan om och vaknade igen halv tolv. Sedan dess har det inte hänt mycket. Har försökt plugga lite, men orkade inte göra matte och rättskunskapen har jag verkligen kämpat mig igenom. Har nu läst kapitel 5, vilket var läxa.

Fick nyss sms från Karro. Tydligen har den dära lilla fröken förföljt en kille, som hon tyckte var otroligt fin. Den lilla stalkern. Nu är det inte själva förföljelsen som är det man ska bry sig om. Nej, det mest uppseendeväckande kommer nu ... killen var svensk (!) Tänka sig att lilla Karolina kunde hitta något intressant hos svenska killar. Det var då det slog mig, vilka olika smaker vi har. Vilket är väldigt konstig, vi båda har väldigt olika åsikter om saker och ting. Vi är väl vad man kan kalla en perfect match. Nej, ska väl återgå till Rättskunskap J2000.

//Jenny