Jag har blivit kär!

2010-02-27 @ 23:37:58


JAG MÅSTE HA DEN MÖSSAN!

Min rumpa strejkar

2010-02-27 @ 23:12:29

Jag betsämde nyss för att jag nu är frisk. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att jag har några få baciller kvar någonstans i kroppen, men ska inte låtsas om dem. Om jag inte vet om dem, så existerar de inte! Det enda problemet man har nu, förutom en massa plugg, är min strejkande rumpa. Annars är väl livet som vanligt, dagarna flyger förbi som en berg-och dalbana och Cindy knarkar på ... Life is just too good.

Var självfallet vaken inatt och tittade på curlingfinalen. Lyckades dock somna någon gång i sjunde omgången, men vaknade sedan så passande när det var tre stenar kvar av tioende omgången. Upptäckte sedan under dagen hur jag i min trötthet missat helt och hållet dramatiken i tioende.

Ska snart krypa ner i sängen och sova, är ganska trött. Ska dessutom ägna morgondagen åt plugg. Skulle egentligen ha svarat på alla instuderingsfrågor under söndagen, men sjukdomen sade nej. Så den deadline:en har jag skjutit upp tills på tisdag. Ser verkligen inte framemot att krångla med religionen. Men morgondagen bjuder även på positiva saker. Det är nämligen den 28 februari imorron. Vilket betyder att Crackys gymkort går ut, och efter det är planerna att skaffa simkort med systrarna och börja simma en gång i veckan. Har längtat!
//Jenny

Shadows

2010-02-27 @ 16:45:02

I don't understand it, where did you go?
I hate that you're all that I know.
I'm not gonna tell ya.
I'm not gonna say that I'm okay, no.

Det var bättre förr ...

2010-02-27 @ 00:00:44
Det finns inget som ger en såna starka och kraftiga nostalgikickar som att titta på gamla intron till barnprogram man tittade på när man var liten. Det är ju t.o.m. farligt att titta på det för man vill bara se mer och mer och drabbas dessutom av en sådan ångest över att man lämnade dne tiden för länge sedan.
Dagen barnprogram är ju skamliga! Tycker så synd om min lilla kusin som inte fått växa upp med vettiga program utan bara sån skit som visas idag. Det allra bästa barnprogam enligt mig utan tvekan, är ett program som jag inte gillade så mycket som liten. Tyckte det var helt okej att titta på, men såg hellre på andra saker. Men idag så inser jag verkligen att det hade precis allt!

It's not a game, It's a lifestyle!

2010-02-26 @ 20:02:13

 
Hahaha, så nördig har man inte blivit ännu.
Men så längt kvar är det nog inte, först ska man fixa musik och sedan är det nog rollspel som gäller.

att vara sjuk är inte kul

2010-02-26 @ 19:57:54
Helt sjukt hur känslig man är när man har feber. Igår hade jag lust att ta en stor hink och placera den under hakan medan man lätt tårarna falla. Vad det nu hade gjort för nytta har jag ingen aning, men förhoppningsvis hade det känts lite bättre. Nu lät man ju inte tårana falla, var alldeles för trött för att hämta den där hinkan och hade säkert varit alldles för trött för att ens låta dem falla. Istället fick man genomlida en riktigt hemsk natt då mina tappra vita blodkroppar kämpade mot de äckliga bacilluskerna som stormat mig. Kan meddela att det troligen aldrig utspelats en sådan hemsk och jämn kamp någonsin under denna jords levnadstid.

Idag har jag iaf mått mycket bättre, med betoning på mycket och att man ändå är långt ifrån frisk. Har faktiskt lyckats sitta upp nästan hela dagen, vilket var nästan var fysiskt omöjligt igår. Om jag hade fått som jag velat idag så hade både jag och Cracky varit tillräckligt friska för att spendera tid och energi tillsammans med curlingfinalen som underhållning. Men nu blir det inte så. Om jag också fick betsämma så skulle jag såklart också fatta hur man skulle göra på mitt spel för att behålla alla poäng och vänner samt att Sverige inte totalt misslyckats med en förlust mot Slovakien, dessutom skulle jag säkert ha önskat mig en mängd andra saker. Men nu har man ju inte den turen att vara ett av guds eller djävulens favorit barn, istället är man hatad av bägge två. Får istället leva på den lycka man fick uppleva i onsdags när Norge med lilla rödluvan som ledare fick sig en ordetlig käftsmäll. Härliga minnen! Nu ska jag väl återgå till mitt alias och mitt otroligt hopplösa spel.
//Jenny

another day of my life

2010-02-24 @ 17:45:02
Den senaste tidens dåliga humör fick dig allt en förklaring idag. När man kom hade man feber, vilket jag tog med emot med glädje. Har känt mig riktigt dålig under en längre tid och bara väntat på en insjuknad. Men eftersom den tig sin lilla tid började man bli lite smått orolig.
Skolan idag betod utav UF-dagen. Marknadsförde vårt UF företag hela dagen, inte så krävande men lite långtråkigt. Efter det åkte jag och Johanna till Farsta där vi åt, fick sedan åka tillbaka till skolan och uppleva en massa stul som till slut löste sig. Åkte hem, upptäckte feber men tog ett djupt andetag och åkte med mamma till IKEA och gick runt och kollade där. Hittade inget av det vi skulle ha, men hittade en massa andra oönigda saker.

Fick sedan på hemvägen beställa dagens mat, blev spaghetti och köttfärssås. Nu sitter man och väntar på att maten ska serveras, orkar inte plugga idag. Imorron ska man försöka kämpa sig till matten och sedan hem för att plugga. Vilket jag troligen inte kommer göra. Ska dessutom upp och kolla på hockeyn imorron, hoppas man lyckas somna tidigt idag.
//Jenny

EN RIKTIG KLASSIKER!

2010-02-23 @ 19:59:48

Mitt uppsåt förbli onämnt

2010-02-23 @ 19:48:01Något som verkligen gör mig irriterad är dubbelmoral. Sitter just nu och pluggar lite kriminologi och har nu insett hur äckligt mycket dubbelmoral Sverige har i sitt rättssystem. Usch och fy! Något som dock är ännu värre är religionen. Under hela mitt liv har jag aldrig, aldrig, aldrig brytt mig om religion. Har aldrig gjort en anträngning att ens förstår religion för jag tycker det låter så befängt, sjukt och idiotiskt. Men jag respekterar ändå folk i min omgivning som är religiösa och tror på något. Jag älskar däremot när man har en diskussion med någon om ett vuxenämne, då man kan komma med vettiga argument och framförallt att personen/personerna lyssnar på en.

Imorron är det UF, ser verkligen inte fram emot det. Hade lätt hellre suttit med projektarbetet hela dagen. Istället ska stå och snacka om Ung i stan i flera timmar. Mer sitta ner på en bänk och föröska se glad och underhållen ut. Det kommer ju gå galant! Ser inte heller fram emot filminspelningen som kommer ske. Varför ska våra skola ha en egen tv-kanal? Det enda positiva är att jag kommer slippa limma ihop flera kort.
//Jenny

OS - is the shit!

2010-02-22 @ 17:03:26

Den här dagen känns som en evighet! Fattar inte hur lång den kan vara. Sömnbristen börjar ta mer och mer på mig. Kommer dock tyvärr inte kunna lägga mig förrän klockan 23:00, vilket betyder att i bästa fall kommer man få en nattsömn på 6½ timme. Alldeles för lite! Men ska inte klaga mer nu. Det är ju just det här som är charmen med OS.

Har ännu inte orkat göra någon reoligion. Får se om det blir någon efter maten, annars gör man det rycket imorron, kan man ju alltid hoppas på. Har en massa saker att se ikväll. Bla. sprintfinalen, vilket är en av favoritgrenarna. Kommer såväl ihåg när när Lind och Fredriksson tog guldet direkt efter att damerna lyckats, vilket minne. Men innan dess blir det väl lite mer DWE. Är snart ensam härskare över Japan.
Installerade nyss explorer 8 på Danne dator, med lovorden att det skulle gå snabbare och enklare. Det är minst 5 gånger så mycket segare.
//Jenny

och så föddes en liten Cindy

2010-02-22 @ 12:05:50

Från zero till hero

2010-02-22 @ 11:29:38
Sitter just nu och fryser som en galning, har inte heller någon lust eller ork att göra någonting. Skyller allt på sömnbristen. Helt otroligt hur känslig jag egentligen är när det gäller sömnen, och ännu mer otorligt hur jag aldrig kan ta hänsyn till det under sånna här omständigheter. Om jag hade fått som jag ville, mer om jag hade haft möjlighet. Så hade jag utan tvekan varit uppe hela natten, från klockan 23:00 - 8:20 hade jag suttit bänkad framflr tv och varit helt okontaktbar. Var jätte arg igår över att programdagen var förra veckan och inte denna måndag.
Men tog faktiskt mitt förnuft till fånga runt småtimmarna vilket resulterade i att jag inte såg klart Kanada - USA. Istället vaknade man en timme tidigare än vanligt för att se Sverige - Finland, vilket var den viktigaste matchen. Är dock lite butter över att jag missat två matcher nu som skulle ha gjort mig hög av lycka i en vecka.

Om jag inte varit så trött så hade jag blivit ännu argare när jag sedan kom till skolan och dagens enda lektion. Det som skulle göras var att läsa i tre häften som vi redan fått. Vad var egentligen meningen med att åka dit? Så det var bara att åka hem igen, orkade inte väntan på att syon som skulle börja vid tio, så det får man ta en annan dag. Ska dock tillabka till skolan och hämta lite saker till UF senare runt halv tre. Ska fram tills dess spela DWE och förhoppningsvis göra religionen. Vore jätte bra om jag orkade, men det är just det ... om jag orkar.
Ska senare träffa Cracky och ta tag i UF. Stackars lite, hon har badat isvak idag.
Tillbaka till Japan ohc det kalla klimatet i mitt rum.
//Jenny

JUST ENJOY!

2010-02-21 @ 15:28:55


ÅH, VILKEN LYCKA!
Läste precis att det kommer komma en sjätte säsong av Supernatural!

vilken sportnörd man är

2010-02-21 @ 12:12:59

Fan vad jag är sur. För det första så kommer mina planer angående tidigt nattsömn gå åt helvete, finns ingen chans att jag kommer vara tillräckligt trött om nio tmmar. Vilket betyder att man kommer leka zombie imorron i skolan, roligt. Men det som just nu gör mig allra surast är att inatt är de troligen två av de fyra roligaste hockeymatcherna, och jag kommer bara kunna se en av dem. Visserligen är det den allra roligaste och viktigaste matchen jag ska se. Funderar faktiskt om jag ska göra ett tappert försök att se bägge två, eller slutet på den första och sedna den andra matchen. Det kommer vara ett under om jag orkar komma upp i tid imorron.

Igår var det en riktigt underbar kväll. Det skidlandslaget gjorde var helt otroligt! Kan in beksirva hur gulligt jag tyckte det var när de körde på sin lilla taktik. Kommer troligen komma ihåg det lika länge och med lika mycket värme som när Hedman hoppade på kanadicken i J-VM finalen. OBESKRIVLIGT! Det är så det ska vara, En för alla och alla för en!
Ska nu försöka plugga lite mer religion, har ett Supernatural avsnitt att se om jag vill och sedan har man ju alltid DW. Kan ju sedan ta en jogging tur ute i snön.
Tittar just nu på interjvuen med Hellner och Olsson, får rysningar. Olssons avslutning, Hellerns sprut, hela loppet. Så mäktigt! HAHAHA, in your face norway!
//Jenny

lite uppdatering för de intresserade

2010-02-20 @ 21:43:13
Det sena födelsedags firandet av mig skedde igår. Fick världens finaste tårta som var bakad med mycket kärlek och som dessutom hade en riktigt gullig historia. Bilder lär komma upp senare.
Idag borde jag egentligen ha pluggat, men bjöd in Cracky istället. Vi spelade en massa DWE och kollade på OS. Skulle ha fixat lite med UF, men glömde bort det totalt, så det får bli en annan gång. När hon sedan återvänt hemt till sin lya var det melodifestivalen som gällde för min del, var lite osäker på om jag verkligen ville se deltävligen men lotten föll på så vis. Nu ska man fördriva tiden i ungefär en timme innan skidor och curlingen. Efter det blir det nog läggdags. Förhoppningsvis så pluggar jag imorron, men tvivlar starkt på det. Som planerna ser ut ska det inte bli mycket sömn i natt, ska helst vara så pass trött så jag somnar runt nio imorron kväll.

Igår led jag och Karro troligen av extrem trötthet, vilket resulterade i något ganska så pinsamt. Men, men det ska vara kärlek åt alla!
//Jenny

den glider in, den glider in i mål igen!

2010-02-19 @ 15:16:33

Hade egentligen tänkt göra lite religion idag, men så blev det inte. Istället beslöt jag mig för att ge DWE en ny chans, vilket var otorligt tur. Har nu kommit på hur man ska spela spelet, så nu lär jag väl sitta och nörda det en hel del i helgen. Tittar just nu på Schweiz - Kanada. Är ganska sur över att jag missade den matchen. Hade blivit hög av lycka. Nu vet jag ju tyvärr hur den slutade, men måste ändå höra det. Åh, vad jag önskar att Sverige möter dem i finalen och går all the way! Ska snart hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan fördriva tiden till hlav sju då alla gäster kommer. Längtar verkligen till då man får se Görans min, och Williams reaktion. Längtar också till jag får se min otorligt vackra tårta, kommer ta en miljon bilder på den. Sedan är det hockey som gäller och då jävlar ska jag vinna pengar!
//Jenny

något senare

2010-02-18 @ 19:53:37

Med lite mat i magen känns livet helt plötsligt mycket lättare!
Är så lyckligt just nu eftersom jga lyckats hiitta ett program samt två kurser man ska läsa efter gymnasiet. Ska gå och prata med min kära vän syoLena på måndga eller tisdag för att se vad hon anser om min lilla plan. Ska snart ringa mormor och morfar och fråga om tippning inför morgondagens match, viktiga grejer!Tittar fortfarande på curlingen och hatar kanadicker lika mycket, om inte ännu mer. Känner just nu ett enda stort lugn, ingen speciell tid man ska upp imorron. Kommer få sova ut ordenligt inatt igen, skönt. Kommer dock behöva hjölpa mammi med städningen. Hon har fått ett återfall av sin sjukdom, vilket gjorde att det var helt omöjligt för henne att städa idag. Kommer dessutom behöva städa mitt rum igen, mer plocka undan allt. Ser framemot morgondagen, har kommit på ett nytt litet hys man ska utsätta kära morbror Göran för, det kommer bli great! Så bollen kommer fortfarande vara på hans planhalva efter morgondagen.
//Jenny

Hungry woman!

2010-02-18 @ 18:48:52
Jag blir så irriterad på vissa människor för saker de säger vid vissa tillfällen. Visst, det är löjligt och jag skäms helt ärligt för det. Men om det nu är så det är, så kan man väl ändå göra det bästa av situationen? Jag påstår inte att jag är helt perfekt när det gäller samma sak, men när det väl är ombytta roller så tänker jag i två steg innan jag öppnar min käft. Skapar bara en massa onödig irritation som tar en jävla massa energi.

Kom hem från Cracky för ett tag sedan. Den lilla ängeln hjälpte mig med UF och broschyrerna. När det kommer till datorer så vet jag precis allt jag bör veta för att kunna använda dem på det viset jag önskar och behöver, ingen överkurs här inte. När man var där började vi planera lite sker och ting. har snart ett helt fullbokat schema tack vare de där systrarna. Roadtrip, camping, kryssning, utgång och jag vet inte vad som det snackats om det senaste året. Just sen den där tankningen jag och Cindy lovat Jonna. Herregud, hur ska vi ha tid med allt?
Sitter just nu och kollar på Curlingen, vi kommer väl åka på styrk av Kanada som vanligt. Fan vad jag hatar den nationen. Är så butter och tjurig just nu, skyller allt på hungern. Det brukar bli så då, men orkar inte krypa ut i köket för att laga mat. Så sitter och hoppas på att det ska trilla ner något gott från himmeln.
//Jenny

I'm no superman!

2010-02-17 @ 17:17:12


Det snöar ute, man sitter inomhus lyssnar på hockey, fryser lite lagom mycket med mysig belysning samt tända ljus. Så mysigt! Håller på med projektarbetet, håller på och betalar för den lilla missen man gjorde. Men, men ... som man bäddar får man ligga. Är på ganska bra humör just nu. har nyss insett, vilket jag gör ibland vilken underbar pappa jag har. Är så glad så jag hat t.o.m gjort ett litet Diplom han ska få när han kommer hem.

Kändes lite sorgligt idag när man lämnade skolan med Karålena för att åka till Farsta. Det var sista gången jag såg denna vecka. Kommer inte återvända till den förrän på måndag, då man dessutom kommer leka zombie i skolan. Men det är så värt, för det är klart som korvspade att man ska se Sverige - Finland macthen.
Hur som helst var jag nära att fälla en tår när jag styrde stegen mot busshållplatsen. Och att man sedan blev tvungen att springa för att hinna med den gjorde inte situationen bättre.
//Jenny

L-Y-C-K-A!

2010-02-16 @ 21:46:31
Är så lycklig just nu! Tittade på premiärmatchen i hockey, eller satt och höll på med datorn medan det rullade på i bakgrunden. Helt plötsligt så hör man en välbekant röst som fick man att hoppa och skrika till av lycka, snurra runt et halvt varv på stolen och slänga mig efter kontrollen tryckandes på volymknappen. Favoriten, the and only hockeygod Niklas Wikegård är kommentator. För mig är det en självklarhet, men verkar inte vara det för alla andra. Nu har man ytterligare ett starkt argument till varför man ska se hokceymatcherna under OS.

Har nu mer eller mindre skrivit klart UF:en och gjort klart fotouppgifterna. Det enda man har klar nu som jag kan göra är projektet. Vilket jag ska ta tag i imorron. Ska till Farsta efter skolan och köpa mer papper och sedan åka hem och mäta upp en massa kort. Förhoppningsvis har pappa kollar upp klippmaskinen på sitt jobb så jag vet om man kan använda sig utav den eller inte.
Nu är det dags för duschen och sedan mer hockey och Wikegård!
//Jenny

don't ask!

2010-02-16 @ 17:59:10
Plugg, plugg och mer plugg ... är det enda man gör om dagarna nu för tiden. Känns det iaf som om man jämför med hur vårterminen sett ut hitills. Men vill ändå inte klaga, då har man något att göra om dagarna, dessutom så känner man sig så duktig. 
Lyckades tigga till mig hjälp med UF av Cracky - the computer expert! Ska få ta del av hennes tips på torsdag.
Har nu en hel del små saker som måste göras, vilket bara känns jobbigt och irriterande. En massa med foto, UF och projektarbetet. Blir nästan galen på

Dessutom har pappa åkt iväg nu för att fixa min otroligt fina tårta tills på fredag. På fredag kommer nämligen släktkalaset äga rum. Mina försök att övertala mamma om att tårtan ska göra Ljungberg bakelsen sällskap kommer inte upphöra förrän den första biten blivit skuren. Förhoppningsvis så kommer det aldrig.
//Jenny

tänk om ...

2010-02-14 @ 23:29:04
Tänk om och Jag önskar är två uttryck jag ofta använder i mina tankar. Ibland är det deprimerande, ibland är det bara Whatever, och ibland är det ritkigt roligt.
Om det nu finns flera dimensioner av vår värld, som en del människor tror, så hoppas jag verkligen att minst en av dessa tankar är verklighet i varje värld. Tänk vad roligt det skulle vara ... Det är nästan lika fascinerande som att tänka vad som hände innan man föddes ... Nej, nu ska man inte bli så djup. Det uppskattas aldrig. Dags för sängen!
//Jenny

Jag älskar historien om räven!

2010-02-14 @ 22:13:05
Har nu äntligen lagt ifrån mig projektarbetet. Trots att jag verkligen är dödstrött efter att ha koncenrerat mig på det hela dagen så var det svårt att slita sig från det. Hur som helst så är det nu äntligen gjort och helt plötsligt blev man sjukt rastlös.
The mask of Zorro gick som sagt på tv i fredags och självfallet satt Jenny som klistrad framför den. Men lyckades tyvärr somna i en av pauserna. Kommer så väl ihåg känslan jag fick i början av filmen, fick ett sådant sug efter att läsa boken jag läste för flera år sedan. Så tänkte nu ta och ge mig på den. Trots att jag blev så besviken när jag läste den sist, så måste jag bara läsa den nu. Jag kommer väl sitta uppe halva natten och läsa den. Men den smällen får man isf ta.
//Jenny

I do not care

2010-02-14 @ 20:38:31


Vilken underbar alla hjärtans dag man haft. Faktum är att det inte slog för bara några minuter sedan att det var idag. Hela dagen har ägnats åt projektarbetet. Jag har mätt, och klippt och klippt och klippt och klippt, har klippt så mycket att jag har lyckats fått en liten blåsa på fingret. Har tagit mig mer än sex timmar att få allt utklippt. har nu precis börjat med att limma ihop korten. Jippie! Får se hur det blir imorron med allt som måste göras.

Är verkligen dödstrött just nu, komemr sova så underbart gott inatt, vilket jag verkligen ser framemot. Upp tidigt imororn igen för att plugga ännu mer, skoj skoj! Men, men saker och ting kunde ha varit mycket värre.
Ska väl återgå till mitt limmande och lyssna på Las vegas.
//Jenny

måndag idag!

2010-02-14 @ 11:52:36
Inlägg om gårdagen kommer seare ... om jag orkar.
Idag är man rätt så seg, ingen direkt bra nattsömn. Men, men jag överlever. Idag skulle jag egentligen jobba med lite restsaker samt UF grejamojen. Men har ingen ork för sådana energikrävande saker. Så har bestämt mig för att byta plats på måndag och sönda. Så idag är det måndag, vilket betyder projektdag. Så ska jobba med projektarbetet idag. Ska så fort man funnit orken traska över till mormor ochmorfar för att skriva ut lite papper. Har ju lyckats tagit slut på färgen här hemma. Ska sedan trasak tillbaka för att klippa och klistra med en massa grönt papper. Det ska bli skoj!

Har dessutom ett Supernatural avsnitt som ligger och dammar på datorn. Så det ska bli riktigt mys att se det efter en jobbig arbetsdag. Aja, bästa att jag börjar ta tag i saker och ting, annars lär väl sitta hela dagen och glo på någon skärm.
//Jenny

"I wanna be friends with it"

2010-02-12 @ 21:49:25


Tittar just nu på Anchorman, ska ge den filmen ett försök. Har hört två helt olika åsikter om den, så ska skaffa mig en egen åsikt nu. Om dne är helt kass så har jag Zorro som börjar om en halvtimme. Om jag ska vara ärlig så krävs det en hel del för att få mig att inte kolla på Zorro, speciellt nu när det är ettan.
Ser framemot mogrondagen. Iaf allt som sker efter klockan ett. Fram tills dess är det bara jobbigt. Ska upp tidigt så man hinner med allt. Tänka sig att det kan vara så jobbigt att ha kalas.
//Jenny

You'll make me work, so we can work to work it out

2010-02-12 @ 15:27:01

Är på jäkla bra humör just nu, trots att man missat fotoinlämningen. Har nu inhandlat allt förutom tårta och bullar till kalaset imorron. Har dock några få små saker att fixa, men det löser sig ikväll. Har nu lite plugg att göra innan man kollar på Supernatural och Cougar town. Snacka om en bra fredag!
//Jenny

Everytime I try it feels so real

2010-02-11 @ 22:56:35

Så stolt!

2010-02-11 @ 14:07:13


Just nu är jag riktigt mega äckligt stolt över mig själv. La mig ganska tidigt inatt, vilket gjorde att jag fick en god och lång nattsömn trots att klockan ringde och väckte mig tidigt imorse. Låg och tittade på mitt collage jag fick av Karålena ett tag innan jag stutsade upp och började med städningen.Har nu hunnit med en stor städning och då emnar jag stor, har gjort allt förutom att moppa golvet. Fattar inte hur jag hunnit, men är man bra så är man.

Ska till skolan till fyra, tydligen har UF-läraren blivit lite arg och ska nu tvinga oss att komma till lektionen. Ska efter skolan åka hem till Cindy för att hjälpa henne med matten. Får se hur det går med det.
Åh, vad jag är stolt över mig själv!
//Jenny

so far, so good!

2010-02-09 @ 12:49:16
När ens kompis kommer till skolan halvdöd, och då menar jag verkligen halvdöd, endast för att gratta en, och delvis för en redovisning, då känner man sig verkligen älskad och uppskattad! Tack så jätte mycket Karro! Själfallet hamnar den på väggen och blir det sista jag tittar på innan jag somnar varje natt.
När någon sedan verkligen får kämpa för att vara snäll mot en, inte för jag brukar bry mig om Johanna säger, så känner man sig också uppskattad. Hon anstärnger sig ju för min skull.
Får inte heller glömma bort alla gulliga sms man fått idag, priset går utan tvekan till Jonna. Höll helt ärligt på att fälla en tår inne på bibbloteket när man läste det.

När jag kom hem blev jag glad för två saker. Hade fått ett gratulationskort från Majan, så söt som hon är. Dessutom har mitt spel äntligen kommit! Tänkte att jag skulle bryta mitt löfte jag gav mig själv igår angående inget plugg idag. Men fuck that! Jag har fått mitt spel, nu blir det DW resten av dagen!
//Jenny

NO AIR!

2010-02-08 @ 22:37:21


Livet vore så jäkla tråkigt utan pappa.
Kommer seriöst ha träningsvärk imorron efter allt skratt.

see you never Bourne!

2010-02-08 @ 17:06:19


Jag måste säga att Matt Damon sjönk oerhört mycket igår i mina ögon. En stor besvikelse, kommer aldrig mer kunna se Bourne filmerna. Dock kommer Ledgen of Bagger Vance gå utmärkt, älskar den filmen alldeles för mycket för att bojkotta den.

Helt oroligt hur mycket man egentligen hinner med om man bara försöker. Har hunnit med en rad olika saker idag som inte var inplanerat. Känns riktigt bra. Tyvärr så kom inte mitt spel idag, fattar verkligen vad det är som kan ta så lång tid. Är lite sur över det, det var ju min förtidiga födelsedagspresent. Är just nu jätte hungrig, vilket gör att jag inte kan fokusera på de sista skolarbetet jag ska göra idag. Det får bli efter maten.
Känns som hela veckan är fullbokad. Denna dag har gått hur fort som helst, imorron ska vi ut och äta. På onsdag eller torsdag ska man städa rummet och fixa mer på projektet. Dessutom ska man hjälpa Cracky med matten och hon ska hjälpa mig med word. Ska även åka och köpa godis och andra gottigheter till lördagen. Har säkert glömt bort andra saker som ska göras.
//Jenny

time to grow up?

2010-02-08 @ 16:07:35


Jag väntar forfarande på den dagen då ska jag växa. Blev lovad för en massa år sedan att den dagen skulle komma, den dagen då jag inser att det enda laget man kan heja på är AIK, eller om det nu var bajen? Hur som helst så närmar min 19 årsdag sig med storm steg, vilket betyder att man snart fyller 20 dessutom, snacka om gammal. Men jag ser inga tendenser överhuvudtaget att jag håller på att växa. Somliga kanske aldrig växer upp?

Vad jag dock märkt, till min fasa, är att de 50% av mig som tyvärr har närkeursprung börjar ta plats mer och mer. De 50% har under det senaste året börjat leta sig fram till ytan. Har t.o.m ibland tänkt tanken att man är en stolt närking, vad jag har att vara stolt över vet jag inte riktigt. Misstänker att det egentligen är småsyskon instinkterna som styr det där. Att känna sig i underläge och ge sig in i fajter som man egentligen är helt körd i redan från början, att komma med urkassa argument som är helt oväsentliga. Det har alltid varit en rolig sysselsättning för mig. Vem vet, man kanske kommer bli ÖSK:are snart? USCH!

"Sam Winchester must die"

2010-02-07 @ 20:47:33Idag såg jag bland de gulligaste någonsin. Tycker det är jätte gulligt när lagkaptenerna pratar med de barnen som får gå in med dem på planen. Tycker att det är en självklarhet och skyldighet, men smälter lika mycket varje gång jag ser det. Idga såg jag någon som nästan fick mig att avdunsta. Fabregas och Almunia stod och passade med den lilla killen i mittcirkeln, hur gulligt är inte det?

Matchen och resten av dagen har just nu inget att säga om, såg nyss Supernatural som fått mig att tappa andan het och hållet. Den serien är så jävla sjukt bra så det finns inte, och det allra konstigaste med den är att den blir bara bättre och bättre. Den är jätte löjlig, när man väl tänker på hur de låtit historien utspelat sig, och när man tänker på hur hela serien är uppbyggd runt kristendomen. Men ändå, alla detaljer som måste ha varit uträknade från allra första början är så väl genomtänka och detaljsrika så det är helt stört. Den är så cool!

Ska nu föröska avbryta mig innan jag börjar babbla alldeles för mycket om hur stor min kärlek till den serien är, eller innan jag börjar diskutera hur mycket jag imponeras av flera skådespelare. Ska nu skriva lite på projektarbetet, eller renskriva allt på datorn. Ska sedan om en kvart ungefär se Spider-man 3. Har fortfarande inte sett så ska ta tillfället i akt nu när den går på tv. Måste ju se den innan fjärde filmen kommer ut.
//Jenny

Fußball = viele gut!

2010-02-07 @ 12:07:56
Jag tror att jag fick besök inatt av Freddy Krueger. Har nämligen ett riv märke på armen som värker rätt så rejält, och jag har inte den blekaste aning om hur det kom dit.

Har inte orkat göra något projekt idag, har istället kämpat för att hinna uppnå mitt mål. Vilket är helt bortkastad tid. Ska Ta tag i projektet efter kommunikations redovisningen. I brist på annat sitter jag just nu och tittar på EM-lottningen. Experterna pratade nyss om att Spanien underpresterat så länge, men på senare tid levt upp till de förväntningar de har på sig. Om jag skulle peka ut den avgörande orsaken till detta skulle jag utan tvekan påstå att allt ät Fabregas förtjänst. Men tror att jag inte är för objektiv för att kunna ha en seriös åsik om detta.

Vid två tiden är det handledarkurs som gäller, sedan ska jag stressa hem för att hinna se Chelsea - Arsenal. Är inte speciellt taggad inför det mötet, är nästan aldrig det. För mig betyder den matchen alldeles för mycket för att jag ska kunna njuta av den, likaså med mötena mot United. Däremot finns det inget bättre än matcherna mot Liverpool, så ser verkligen framemot onsdag. Sen längtar jag ju självklart sjukt mycket till lördag! Princesstime!
Nu börjar lottningen, spännande! 
//Jenny

parmaskinka och mozzarella

2010-02-06 @ 23:17:51Härlig vinst idag, det tycker t.o.m Jonna.
Allt som behövdes var lite frisk luft och ett miljöbyte, sedan var allt som bortblåst. Blev en trevlig middag med Jonna och sedan hockey. Alltid lika kul att umgås med henne. Hon är så underbart snäll och omtänksam. Andreas är också otroligt snäll som både fixade biljetter och sedan fixade bättre plaster. Riktigt trevliga människor som man fått nöjet att lära känna.

När jag sedan kom hem blev det precis som Jonna förutspått DW. Har kommit på ett sätt att fuska på. Vilket är helt okej för det är inte riktigt fusk, utan bara en jävligt smart liten grej. Hur som helst så närmar jag mig mitt mål, med små minimala myrsteg. Men det går iaf fortade än hur jag spelade förut. Nu ska jag slkuta svamla och maxa minst en gubbe innan jag kryper ner i sängen och stänger av mig själv för idag.
//Jenny

BLÄ!

2010-02-06 @ 16:05:54
Jag har verkligen en riktigt dålig dag idag. Har ingen aning om varför, vilket gör mig ännu mer irriterad och argare. Är trött och irriterad på allt i nu läget. Så som jag känner just nu skulle jag vilja begrava mig i sängen och titta om på alla favorit filmerna som om det var första gången jag såg dem.
Men så mysigt ska man inte ha det. Ska snart åka in till gullmars då det är hockey som gäller. Vilket också är mysigt på ett helt annat sätt. Förhoppningsvis ska man bli lite gladare av det, vet iaf att man kommer bli gladare så fort man träffar Jonna.

Om jag får komma med en gissning så tror jag att jag börjar bli sjuk, eller så pågår det just nu ett väldigt stort och viktigt slag inuti i min kropp som kan avgöra hela nästa vecka.
Lyckades idag se klart hela första säsongen av Cougar town, lite sorgligt. vad ska man då titta på i mellandagarna? Ikväll när man kommit hem eller imorron, i dagsljuset, är det Supernatural som gäller. Har fortfarande inte riktigt insett att det börjat igen, så är lite seg på att se de nya avsnitten.
//Jenny

"Wow, that's kind of like getting fired over the Internet "

2010-02-06 @ 10:31:37


Idag har Karolina världens bästa dag. Är så glad för hennes skull.


Sitter just nu och tittar på Cougar town, börja falla lite lätt för den serien. Hade en jätte mysig kväll med Karin igår. Det blev middag och bio. Mys, mys!
Idag har man projektarbete att göra eller städning. Ska vänta innan jag bestämmer mig vilket det blir, snacket just nu handlar om att vi ska skjuta upp släktkalaset till nästa vecka. Alla fokus för pappa ligger just nu på farfar, med all rätt.

Ikväll är det iaf hockey som gäller. DIF - MODO med Jonna. Ska bli kul, var ett tag sedan man såg på hockey. Imorron är det troligtvis handledarkurs. Danne ska börja övningsköra med en kompis så det är väl lika bra och hänga på den kursen. På så sätt kan jag åka med både honom och pappa, precis som det var tänkt från början. Aja, back to Cougar town!
//Jenny

Jonna - "åtta timmars sömn"

2010-02-04 @ 21:00:42

Utskällningar för dålig uppdatering börjar bli en vana för mig. Höll på att åka på en idag, men när man ställde frågan när under dagen jag skulle haft tid för det så märkte man hur den drog sig tillbaka.
Hann inte mycket mer än att vakna imorse och känna av träningsvärken, trots att man låg helt stilla innan Jonna messade och bad om sällskap. Kravlade sig upp och rörde sig långsammare än en skäldpadda i huset. Gick riktigt sakta, men efter ett tag så var man klar att börja vandra hem till Jonna. Hade ställt in mig på en hej dundrande träningsvärk, men så farlig var den ändå inte. Har varit med om värre, mycket värre. Den efter boxningen sitter fortfarande väldigt färskt i minnet, trots att det var flera år sedan. Hur som helst, en prommenad var precis vad jag och mina ben behövde.

Traskade hem till Jonna där det blev tv. Åkte sedan och hämtade Cindy, resten av dagen spenderades med dem två. Det blev bakning, kortspel, en masa plugg, klippning och sedan middag. Kom på nu att jag inte tackat tillräckligt mycket för plugghjälpen, inte på långa vägar. Tack så jätte mycket för hjälpen! Det var riktigt undebart snällt gjort av er.
Nu är det made in sweden som gäller. Imorron är det fredag,vilket betyder lätt och ganska smärtfri skoldag, UF och sedan Karin! Har längtat! Kommer ha riktigt underbara 8 närmaste dagar nu. Fredag med Karin, lördag med lite plugg och sedan hockey med Jonna. På måndag är det eventuellt kalas, på tisdag är det en riktigt underbar dag och sedan på lördag kommer det bli riktigt kul! Dessutom ska jag inom de närmaste vardagarna få spelet! Tänka sig att så mycket roligheter kan ske i dystra tider.
//Jenny

three little words

2010-02-03 @ 22:17:42

Jenny beskriven med tre ord enligt the Ahavnders

Kitkat, Soda pops, Serier

I'm in!

2010-02-03 @ 21:48:05
Har nu skrivit lite på projektarbetet. Har även kollat på Family guy och Cougar town. Vet inte riktigt vad man ska säga om den serien. Har inte hunnit se tillräckligt många avsnitt ännu, dock älskar jag Travis!
Ska snart krypa ner i sängen. Har bestämt mig för att sova tidigt så man kan sova länge, men ändå komma upp tidigt imorron. Ledig dag betyder inte pluggfri. Har en hel del att göra imorron, även om det inte är direkt energikrävande så tar det tid. 

Ser verkligen inte framemot att vakna upp imorron och känna träningsvärken utan att ha rört en endaste muskel. Gäller helt enkelt att se det positiva i situationen, om man nu ska säga att det egentligen finns någon.
Nu ska man ladda för sängen, goder natt!
//Jenny

 

I'll never ask for more than your love

2010-02-03 @ 16:06:02
Har i stort sätt kännt av alla förkylnings symtomer som finns. Dagens idrott var kondition, och scnak om kondition. Skidfys, Martin körde verkligen med oss. har aldrig haft en ens i närheten av så jobbig idrottlektion, men var verkligen död i benen efter det. Kommer ha en rejäl träningsvärk imorron.
På religionen såg vi klart Narnia, tydligen har man förstört filmen för Johanna. Själ lär jag väl kunna se på den fler gånger, men inte utan att börja skratta och tänka på alla äckliga pedofiler. Tänk att de gjort en barnfilm så barnförbjuden. Lär inte heller kunna titta på den utan att se Emma som Peter. Haha, klockren!

Stannade sedan kvar i skolan och höll folk lite sällskap. Har tydligen inget liv. Fick sedan vandra till bussen i detta plågsamma väder. Även en vandring fårn bussen, dock inte lika hemsk eftersom man fick gå i medblåst. Fösöker nu få upp lite värme, ladda och tänka på annat än förkylningen som sakta verkar smyga på mig. Har planer på att jobba lite med projeket idag. Skulle vara skönt att få det gjort.
//Jenny

Jonna Ahvander

2010-02-03 @ 09:37:10


Jag vet att det är fult att skryta,
men när man har en sådan underbar vän som jag har så är det svårt att låta bli.

min livsfilosofi

2010-02-02 @ 23:14:06

Light up your face with gladness, hide every trace of sadness.
Although a tear may be ever so near, that's the time you must keep on trying.
Smile, what's the use of crying?


Party time!

2010-02-02 @ 22:36:53
Sitter nu och tittar på paradise. Just nu är det paus och eftersom man fick en liten utskällning av Jonna pga. brist på uppdatering så kände jag mig mer eller mindre tvungen att skriva lite grann.
Skoldagen och ett par timmar efter den spenderades med Karolina. Fick agera räddande ängel för hennes del, men det gör jag gärna. Fick även lite egna ärenden uträttade. När man sedan kom väntade en sista golvchecking, så nu är den biten avklarad. När man sedan kom hem igen så fick man reda på att personerna på posten inte hade gjort bort sig mycket som jag trodde. Så nu är lördagen den 13/2 planerad! Tyvärr så kommer flyttningen inte vara klar, men lovar att det kommer bjudas på tårta Jonna!


Vid fem tiden åkte man hem till Jonna, då det var presentöppning för hennes del. Inget stor slaget direkt, bara en liten påminnelse om att hon betyder ganska mycket. Blev sedan film, Hajar som hajar. Hade aldrig sett den tidigare, så satt och skrattade åt det mesta. Fick sedan reda på världens gulliagste sak om Jonna och hennes sömnvanor. Så gulligt, kommer ligga och tänka på det inatt när det är dags för mig att sova. Kankse t.o.m försöker med det själv.
Tips från coachen: Cindy, om du lyckas hitta hit lägg på minnet JENNHE.blogg.se eller lägg in det bland favoriter.
//Jenny

Johanna är en tjallare!

2010-02-01 @ 19:47:03
Har nu spelat en massa DW, har faktiskt börjat tröttna rätt så rejält på alla banor nu. Men vad gör man om målet är att maxa alla? Fick precis reda på att Johanna haft den bästa dagen på länge, nästan som tror att hon käkat en massa lyckopiller. Men så är inte fallet, hon har nämligen fått JOBB. Förstår mig inte riktigt på den människan som anställer henne, men vi alla har ju olika smaker.

Väntar just nu på att tvätten ska bli klar, känns som jag väntat i en evighet. Sedan är det duschning och paradise som gäller! Väntar nu med spänning på att två saker ska inträffa. Dessa två saker borde egentligen inträffat för länge sedan. Men verkar som att någon på posten gjort bort sig big times!
Jonna, krya på dig. Johanna, på fredag kommer det regna tegelstennar, Karin ... gå och dränk dig.
//Jenny

brrr, it's cold in here

2010-02-01 @ 15:34:34
Jag fryser just nu som idoit. har tänt vart enda ljus i rummet och försöker desperat värma mig.
Skolan idag bestod utav en halvtimmes kriminiologi, sedan fick vi gå med uppmaningen att några frågor skulle vara besvarade till nästa lektion. Lycklig som man var över att få sluta tidigare stutsade man iväg mot syon som tydligen inte börjar förrän klocken tio. Tanken att åka hem och träffa henne imorron frestade, men kände ändå behovet av att få det överstökat. Så slog mig ner på naturavdelningen och gjorde de frågor som skulle göras. Gjorde klart alla inom loppet av 50 minuter, gick sedan ner för att vänta på henne de sista tio minuterna, men hon var redan där. Pratade med henne i drygt 40 minuter och nu har den lätta paniken som började spridas försvunnit helt.

Åkte sedan hem där det i stort sätt var bara att lämna alla saker och sedan leta golv. Hittade inget som överträffade det vi såg i lördags, så troligen blir det den nödlösningen. Hade även ett par andra ärenden att uträtta. Måste även påpeka att jag verkligen måste ha världens bästa mamma! Hon är så snäll, gullig och underbar på alla sätt och vis.
När man sedan kom hem hade jag förhoppningar om att det skulle ligga ett spel i brevlådan, men icke sa nicke. Istället hade kläderna kommit till posten, men mamma orkade inte åka och hämta det. Så det får bli senare.
//Jenny