LYCKA!

2010-06-29 @ 19:43:16
Fy farao vilken underbar dag!

Är så lycklig just nu, äntligen!

Batman: Under the red hood

2010-06-29 @ 19:26:52

Måste se den, guess why!

Det kallas LYCKA!

2010-06-29 @ 16:41:16
Nu är hösten på ingång! Ellos katalogen med deras höstsortiment är nu här, vilket enligt pappa är det första hösttecknet. Så från och med nu kommer det bara gå utför. Mor och far åkte idag iväg och köpte ett temporät skrivbord åt lilla mig. Så nu är min fjärde famlijemedlem i mitt rum och därav är det helt komplett. Eller okej då, det ska finslipas lite grann. Men nu finns allt jag behöver här nere. De övriga tre famlijemedlemarna Tvn, sängen och Fido välkommnade Harry Potter med öppna armar, så ikväll blir det fest! Troligtvis en massa DW medan Harry glatt berättar hur det går i fotbollsmatcherna eller sjunger för oss. Mysigt värre! Är dock riktigt hungrig just nu och känner för ett bad, kasnke blir ett lite sms om badsällskap till systrarna snart.

Morgondagen ser ritkigt lovad ut. Först simning med lilla Karinbarin och sedan är det date med Johanna som gäller. Najs, riktigt najs. Har då blivit lovad att få höra det senaste skvallret. Hon har tydligen hittat en ny pojke att udnerhålla sig med medan saker och ting mellan henne och Elias lugnar ner sig.
Fy farao vad lycklig jag är just nu. Things are finally going my way!
//Jenny

Det måste verkligen vara svårt ...

2010-06-28 @ 23:53:11

"Men han är ju vänsterback"

2010-06-28 @ 22:07:10
Såg nyss en sak på facebook som fick mig att börja asgarva. Men sen kom jag på att man inte ska vara elak, specillet inte när det bara gör en själv lite deppig.
Seriöst, jag kommer bli värsta atleten av att bo på nedervåningen. Tvingas springas upp och ner flera gånger om dagen i trappan, vilket känns i benen efter ett par vändor.
Dagen började tidigt, gick upp tidigt för att vara klar när mammi kom hem igen. Vilket jag inte lyckades med, men det hade väl varken hon eller jag egenltigen förväntat sig. Åkte sedan iväg och gick i ett flertal affärer för att hitta saker. Slutade med att man fann ett skrivbord, som var slut. Men skulle komma in fler imorron eller övermorgon. Hittade istället flera andra roliga saker. Åkte sedan hem då det var fiak och sedan iväg till badudden för att bada med Jonna och Cindy. Men de segpannorna var försenade så gjorde upp planer med min lilla äggtoffel som jag ska träffa på onsdag. Till slut så kom de två blondinerna och det blev bad. Jonna var först i vattnet, men hon hade nog allt bestämt sig för en revansch efter gårdagen och var redan i vattnet innan jag och Cracky fått av oss kläderna. Så en liten tjuvstart där minsann. Blev en hel del trevliga möten med valrossar, sjölejon, krabbor, pedofiler, sjöhäsatr coh en och annan Martin. Efter badet blev det att åka hem till mig då det var DW och mat som gällde.
Ska nu se klart på fotbollsmatchen och sedan ska jag nog spela lite DW för mig själv innan det är dags för sängen.
//Jenny

Walk away

2010-06-27 @ 23:13:24

 

Here we are just a little older, time goes by but did I ever tell you why?
I want you so much. It came to me, when you were not around,
You'll always be the one to understand, that's why I can't miss your touch.
All my life, I waited for someone.
And all this time, you were the one so ...

If you want a man that is here to stay, swearing he's forever true.
I'll never walk away, I'll never give up on you.
And if you want a love that will save the day, no matter what you're going through.
I'll never walk away, I'll never walk out on you.

I've been a fool, I didn't see behind the friend in you,
and baby don't you ask me why. It just couldn't be love.
Cause from the start, you would be the one to cure my heart.
But I just didn't look this way, and now I can't get enough ...

 

Första doppet

2010-06-27 @ 22:14:28

Årets första dopp skedde idag, hade skett tidigare om det nu inte varit så att jag hadde såna chickens till vänner. Kan informera folket om att jag var först i, först att doppa mig och den som skrek minst vid doppet. Snacka om att man har något att vara stolt över. Fick sedan se på när Jonna brottades med en Annakonda i vattnet bara några meter från mig, och jag varken skrek eller sprang min väg, var inte ens paralyserad av rädsla. Fan vad jag är modig, kanske dags att börja kolla på skräckfilmer för min del? Mamma fyllde år idag så det blev lite tårta och sånt under kvällen, mycket mer än så hände inte idag. En ganska så händelsefattig dag med andra ord.

Sitter just nu och håller tummarna för att Mexico ska lyckas göra två eller tre mål utan att släppa in ett innan tiden runnit ut. Fy farao vad roligt det vore. Har ingen tv i rummet just nu så istället låter jag live sändingen på internet spelas upp för mig medan jag letar efter nya spännande och roliga ps3 spel. Något måste ju ändå finnas.
//Jenny

Con lo bien que te ves

2010-06-27 @ 12:04:00

Igår kväll märkte jag att jag har en förkärlek till sådana saker som jag inte helt riktigt kan förstå mig på. Jag älskar De tre musketörerna, men har aldrig förstått varför titelen är så som den är när hela historien handlar om D'Artagnan och hans äventyr. Min absoluta favorit film är Ledgen of Bagger Vance, men jag har aldrig fattat det speciella med den där mannen vid namn Bagger Vance. Är också grymt stört kär i Brians video till Twisted, älskar den verkligen. Men har lite problem att förstå budskapet i videon.
Om vi ändå är inne på det spåret kan jag meddela att det finns flera andra filmer jag gillar utan att helt och hållet förstå dem, som t.ex. The talented Mr. Ripley, Bourne filmerna, Oceans filmerna m.fl. Kort sagt verkar jag ha en förkärlek till sådant jag inte kan förtå helt till fullo, jag antar att det gör saker och ting mer öppet och intressantare. Det lämnar mer plats åt fantasin, och fantasi är något jag har överflöd utav.

Ska nu bära ner ps3 till mitt rum. Nu är det enda som saknas ett skrivbord så även Harry Potter kan flytta ner och sedan ska väggarna prydas. Ja, sedan ska ju även gardinerna upp, när vi väl hittat en sådan gardinstång jag vill ha. Efter första fotbollsmatchen kommer mormor och morfar på besök för att våldgästa oss. Innan dess ska man hinna med lite DW och bakning.
//Jenny

Att hoppa hage är roligt

2010-06-26 @ 22:28:47
Gårdagen var riktigt mysig och bjöd på en hel del trevligheter. Har just nu ingen större lust att skriva om en sådan dag, är både trött och rädd för deppigheten som kan bryta ut när man inser hur tråkigt man egentligen har just nu.
Sitter just nu och diskuterar barnprogram med Alex på msn, tydligen är vi båda stora fan av Scooby Doo. Förösker även kolla på fotbollsmatchen, men det går inte så bra. Är mitt inne i ett dilemma och har mega problem att fatta ett beslut. Ska pappa ta ner tvn till rummet eller ska den stå kvar bredvid Harry Potter och hålla oss sällskap?
Har idag städat hela hallen och bärt ner allt dit förutom då skrivbordet och tvn. För er som inte känner min bror så väl kan jag meddela att städa ett rum som tillhör är blan det värsta som finns, för den killen har ingen som helt ordning inom sig. han fick bestämma skulle man aldrig behöva städa. Vilket jag hade trott att hallen aldrig blivit om jag nu inte sett den städat ett par gånger i mitt liv. Hur som helst är mardrömmen nu över och jag ska sova för andra natten i mitt nya rum.


Sitter just nu och pendlar mellan att vara glad och ledsen. Tycker man blivit van med det efter det senaste halvåret, men icke sa nicke. Tyvärr så kan man inte göra så mycket mer än att bita i det sura äpplet och försöka hålla ihop allt. Nu väntar visst förlängning, spännande! Go Ghana! Börjar dessutom blir trött, kanske ska lägga mig snart. Ska iaf föröska göra det innan det bröjar ljusna igen, eller innan fåglarna börjar öppna käften. Det är mysigt att vakna upp till fågelkvitter, men det är omöjligt att somna till det.
Jag börjar bli riktigt äckligt trött på saker och ting just nu, men samtidigt finns det inget att göra åt saken.

//Jenny

YOU SUCK!

2010-06-26 @ 16:53:43

hahaha, han är så klockren!

25 juni 2010

2010-06-25 @ 10:58:10

Glad midsommar och Grattis lilla Johanna!
Idag känns livet lie bättre, med undantag från att jag precis spillde mjölk på tagentbordet. Men jag är glad ändå! Igår avslutades första arbetsveckan, blev en gasnka slapp dag som inleddes med en liten tråkig stämning inom arbetslaget som med tiden lättade upp. Blev sedan bjuden hem till Jonna idag på lunch, middag, mat och kubb. Så vi tog en sväng till Maxi efter jobbet för att handla maten. Blir en hel del färskpotatis att äta idag. Kom sedna hem då det böev segande med duschningen och allt annat som skulle göras. Pappa kom hem tidigare än väntat så han fick följa med på ett kortare äventyr och sedan tvingades jag med till maxi ytterligare en gång.

Ska snart gå ner och bädda det som går i min nya säng som nu är uppmonterad och klar. Om allt går enligt planerna ska jag sova i det nya rummet inatt. Hur jag nu kommer lyckas med det vet jag ej. Har varken en tv eller gardiner som kan skymma solljuset som lär leta sig fram. Men förhoppningsvis kommer jag vara så trött när jag anländer hem att jag kommer somna på två röda. Efter bäddningen ska jag packa och gör mig iordning inför The day at Ahvaners! Jonna har verkligen ladda upp inför denna dag, så man får väl göra sitt bästa för att förverkliga den planen hon har.
//Jenny

bråttom, bråttom!

2010-06-23 @ 22:17:08
Jag tror jag ska införa ett förbud som förbjuder alla som inte känner mig väldigt väl att prata med mig efter klockan 22:00. För efter det klockslaget går det bara utför med mitt sammanbeta mellan det jag tänker och det jag säger.
Tittar på Ghana - Tyskland, är ganska trött och ska snart börja göra mig i ornding för sängen. Men innan dessa ska en liten bagis fixas och sedan ska saker och ting flyga av sängen.
Efter jobbet idag tog man en sväng med mot och handlade lite saker till rummet. Slutade med att vi mötte upp pappi för att ge honom den nya sängen som köptes idag. Längtar verkligen tills jag får sova i den i mitt nya rum.
Nu är jag trött, blä.
//Jenny

Lägg ägg!

2010-06-22 @ 20:38:53
Jag är arg. Den elaka solen brände mig idag när jag jobbade, just nu hettar det om armarna. Smörjer man in så nöjer de sig i några sekunder innan de börjar skrika igen. Det allra värsta är att jag kommer tvingas gå med kortärmat imorron, hoppas det blir molningt.
I söndags var det tältning som gällde, vi tänkte ladda upp lite grann inför roadtripen vilket inte blev så lyckat. Jag lyckades inte somna förrän efter två av olika skäl. Vaknade sedan upp flera gånger under natten, så jag kan inte påstå att jag sov gott när jag väl somnade. Vilket är konstigt för så brukar det vara i tält för min del. Vaknade sedan upp fyra timmar senare då det var dags för första dagen på jobbet. När man sedan kom hem var man helt slut i kroppen. Men det var bara att hoppa in i duschen och sedan åka till Jonna och Cindy för planering förbara att sommaraktiviteten. Blev inte så mycket eftersom tröttheten tog över. Kom hem fort igen då det var det att hoppa i sängen. Kom i sängs precis när Spanien matchen började och somnade inom loppet av fem minuter, trots illmående och ett väl upplyst rum.

Vaknade sedan upp imorse, utvilad. Men hade gärna legat kvar i sängen ett par timmar till. Istället var det bara att pallra sig upp och åka iväg till Länna. Jobb i några timmar och sedan lite tävlingar inför OS på torsdag. Lyckades iaf försvara mitt guld i spjut samt förbättra mig en placering i längdhopp. Trost att varenda muskel i hela kroppen skrek nej. Hem igen, dusch sedan en trip till IKEA. Pappa var med denna gång, då är det en timme ut och in som gäller, och det är bara tillåtet att titta på det absolut nödvändigaste.
Sitter nu och kollar på Nigeria - Sydkorea. Är ganska trött, så det blir ett tidigt dyk ner i sängen idag. Planen är iaf det.
//Jenny

rastlös!

2010-06-20 @ 16:28:57
Seriöst, jag bytt kläder fler gånger idag än vad en babin gör vanligtvis. Härligt att jag dessutom jämför mig själv med en babian.
Har fått tillstånd av Caroline att slå Karin, så jag är ganska lycklig just nu. Dessutom är man just nu ännu gladare eftersom Nya zeeland leder mot Italien. Haha, era äckliga pedofilpizzaätare. Väntar nu på mat, håller på att hungra ihjäl. Ledighet är verkligen inte bra magen och matvanorna. Ska sedan gå och promenera med Jonna och Cindy för att sedna återvända hem, övningsköra och handla mat och såna tråkiga saker. Sedna är det Brasilien - Elfenbenskusten. What a game!
Ska dessutom någonstans försöka få tag på Mogot. Det blir svårare och svårare för varje månad som går. En utskällning är precis vad hon förtjänar!

Bar ner de första sakerna till rummet idag. Bokhyllan coh fotöljen fick följa med. Sedan står morfars tvbänk där nere redan. På tisdag eller onsdag ska vi till Ikea och förhoppningsvis kommer sängen köpas denna vecka. LYCKA!
//Jenny

I am the booklord

2010-06-20 @ 13:50:02
Har nu kommit på min alldeles egna catch phrase. Fast egentligen är det inte så mycket till fras, mer catch word. Jonna and Cindy, you know what I'm talking about!
Sjätte dagen nu, kan avslöja att jag är extremt stolt över mig själv. Även pappi blev förvånad idag när jag avslöjade det hela för honom. Han blev så exaltherad som jag anser att han borde bli när jag berättar om mina övningskörnings bedrifter. Men jag har blivit van med att mina föräldrar gör mig bevsiken när det kommer till sådana saker. Dock är de inte sena med att hylla andra saker som enligt mig är småsaker. Hur som helt fick pappa iaf VG på den reaktionen medan mamma fick IG.

Fick precis en utskällning av Cracky, inte okej! Ska nu se till att hitta på någonting som tröttar ut en. Ska sova tidigt inatt och upp tidigt imorron. Tiderna är inte helt spikade ännu, men sådana små bagateller löser sig. Ska nog ta och fixa lite i mitt nya rum. En nedflyttning börjar närma sig medd stora steg!
//Jenny

Not now

2010-06-20 @ 00:13:43

Man vet att saker och ting inte är borta, att problemet fortfarande finns kvar. Men man har läget under kontroll efter att ha fått kämpa ett bra tag. Sedan sker en lite skitsak, som fuckar upp allt och vips är man tillbaka på ruta ett igen. Ibland orkar man bara inte, varför ska man då alltid bli påmind om den saken just då?

SWX --> JPC

2010-06-19 @ 22:46:50
Har nu kommit på hela 100 steg till min bok, endast 3 återstå. Sedan ska jag allt sätta mig ner och skriva den på ritkigt. Så innan sommarens slut ska den iaf vara klar Karin.
Sitter nu med ansiktet insmetat med Lumenes Artic touch, snart blir det duschen och sedan sängen. Har varit trött ett tag vilket passar alldeles utmärkt eftersom man ska upp tidigt imorron. Förhoppningsvis gör det att omställningen man kommer utsättas för på måndag inte blir för häftig. Har egentligen en hel del som ska göras nästa vecka. Har presenter att köpa och sedan saker till rummet där nere. Ska desustom jaga den där jobbig krulliga saken man har till vän. Förhoppningsvis kommer man även ha ett rum att flytta ner till. Men får se hur det går med allt det. Vad som är säkert är iaf att det ska bli en trip till Ikea och övningskörning.

Övningskörningen idag gick nästan hel felfritt. Jag är så jävla bra på att köra bil så det är helt sjukt! Tog en tur till farsta där det blev lite shopping, missade dock tyvärr bröllopet. Vi var sedan bortbjudna på middag hos mormor och morfar. Fick köra Dannes bil dit, vilket var jätte läskigt. Konstig växelspak, ingen bakspegel och ovant dragläge. Men vi kom iaf fram helskinnade.
Nu skriker Ben Stiller på tv:n, vilket betyder att det är dags för duschen.
//Jenny

That's just the way we roll

2010-06-18 @ 20:30:34
Var ute och övningskörde med far. Var överlycklig när vi kom hem eftersom vi lyckats time försncaket till fotbollsmatchen prefekt. Men när tv:n slogs på var det klart att tv4 är väldigt snurriga eftersom det inte visades någon fotboll, utan istället något om bröllopet. Fick då i uppdrag, mer jag tog på mig, att baka muffins. Älskar att baka och det hela blir bara roligare när man köpt såna fina muffinsformar som jag gjort. Idag blev det fotbolls formar i sann VM anda. Men fick precis reda på att alla muffins blivit uppätna på mindre än en halvtimme. Och jag fick inte en enda. Inte för jag ville ha någon, men lite måste man ju klaga. Men blev snabbt glad igen när jag kom på att jag kan få baka fler imorron. Vilket egentligen var meningen från början, mamma måste ju ha muffins när hon ska kolla på prinsessan.


Innan körningen så satt jag skrev lite grann på min bok. Eller satt mest och skrattade åt mig själv. Helt ärligt, jag tror att jag aldrig skrattat så innerligt åt något som jag gör när jag läser boken. Det är pinsamt på samma gång som man kämpar efter luft mellan skratten. Snacka om att man kan lära känna sig själv genom detta, och snacka om att man är en störd preson. Men nu är det fotboll som gäller.
//Jenny

sometimes you just wanna ... ... ...

2010-06-18 @ 16:15:40
Ibland blir man bara så sjukt irriterad så man har lust att göra olagliga saker. Men vad gör man istället? Ta ett djupt andetag och låter det vara. Vad vinner man på att agera?
Mina steg mot en häslosammare Jenny verkar göra en del människor irriterade, men helt ärligt så skiter jga i det. Jag mår iaf bättre av det, vilket just nu är allt som räknas.

Sitter just nu med min studentmössa på, det är härlig känsla. Tittar på Slovenien - USA, fast har fortfarande inte släppt taget om matchen mellan Tyskland - Serbien. Älskar nu mera den seriska målvakten Vladimir Stojkovic. Snart är det mat, sedan blir det körning innan det är dags för England att spela sig vidare. Funderar på starta ett DW maraton med mig själv senare.
//Jenny

Kluven

2010-06-18 @ 13:09:33

Jag är kluven. Såg precis Brians nya video. Älskar låten, vidoen kunde gjorts bättre. Men med tanke på var låten egentligen handlar om så var budskapet jävligt bra. Dock har jag aldrig tittat på musikvideo och varit livrädd samtidigt. Varför i helvete ska de ha en äcklig, slingrandes och allra minst livsfarlig orm med?! Det är eriöst bara Brian som kan göra något sådant och komma iväg med det. Tyvärr så vet jag ärligt talat inte ifall jag någonsin kommer våga se den igen. Vet iaf att jag aldrig kommer våga titta på hela ordenligt. Inte okej Brian, inte okej. Pappa lär iaf gilla den, han kör ju en Audi i början.

//Jenny

Så sant som det är sagt

2010-06-17 @ 16:47:04

You can't be best friends without insulting each other constantly


"Hur gick det med tjejen i Tyresö?"

2010-06-16 @ 21:56:53
Misstänker att jag har s.k. solfrossa. Sitter och fryser lika mycket som Mengmis skulle göra på Antarktis, trots att man har hela mysdressen på sig.
Blev solning och jordgubbsätning idag. Tittade sedan på Spanien - Schweiz då jag föll lika pladask för historien om Fabbe och Senderos som när jag hörde om Alexandre Song och hans farbror Rigobert Song. Det är så gulligt när man hör sådana saker, tänk vad mycket kärlek det finns ute i världen! Höll stenhårt på Spanien, iaf de första tio minuterna. Sedan var matchen så pass tråkig att jag ösnkade Schweiz ett mål för den eventuella spänningen. Men när spanien gjorde sitt tredje byte utan att sätta in lilla Fabbie blev jag arg och byte lag. Fattar väl vem som helst att man inte kan vinna mästerskap utan Fabregas på planen.

Blev middag under matchen och sedan en tripp till Jonna. Där det blev promenix och sedan en sväng ner till badudden där vi satt vid elvan ett tag. Tillbaka till huset där det sedan blev lite kortspel innan fröken skulle lägga sig. Hårt arbete väntar henne imorron och hon kräver som sagt 8 timmars sömn för att fungera.
Dagens höjdpunkt var utan tvekan när man loggade in facabook och såg att det skapats en grupp i ens ära. Inte många som kan skryta om det inte.
//Jenny

"Flickor, flickor livet är inte rättvis"

2010-06-16 @ 10:55:35
Ibland så inser man verkligen hur orättvis världen är och hur verkligen allt handlar om tur och slumpen. Mamma visade mig nyss tidning och i den står det om en huddinge tjej 18-åring som blivit uttagen till U20. Jätte roligt för henne visst. Grejen är ju bara den att det råkar vara en gamal lagkamrat till mig, och under åren har jag stött på flera lagkamrater och motståndare som förtjänar det så mycket mer än vad hon gör. Både när det kommer till talang, personlighet och spelarmässigt. Om världen bara varit lite rättvis så hade Hanna blivit uttagen för länge sedan. Om världen varit rättvis hade hon inte haft allergier som hindrat henne. Nu är iaf Danne inte ensam längre om att kunna skryta om landslagsspelare.

Solen skinner så glatt på himmeln nu, så ska ut på altanen och sola så fort jag ätiti frukost. Sedan ska man kolla på den sista uppvärmningen Honduras-Chile innan det riktigta Fotbolls VM:et drar igång. Efter det är det bara att följa Spaniens väg till guldet. 
//Jenny

HAHAHAHAH!

2010-06-15 @ 23:24:06

Hittade denna kommentar på fotbollskanalen under ännu en artikel om Fabregas och en eventuell flytt till Barca. Måste tillägga att jag älskar "JW".

"känns som att Fábregas kommer stanna i Arsenal. Bara Xavi kan sluta jucka mot hans ben så han inte kommer tillbaka skadad från VM..."

hur gick matchen?

2010-06-15 @ 22:56:03
Det är rätt så roligt att se hur statistiken sjunkit med takt att folk börjat inse att jag blivit allt mindre aktiv när det kommer med bloggandet. Trots det så finns det några envisa jävlar där ute som vägrar att ge upp hoppet. Vad ska man säga. "Era jävla losers, skaffa er ett liv" eller bara köra den vanliga hederliga och trofasta "inga kommentarer".Att bli av med ett beroende är fan inte lätt. Dagen har präglats av trötthet och nu huvudvärk. Men jag ska lyckas, har lovat mammi det. Visserligen inte ännu, men det är väl lika bra att värma upp så det sker så smärtfritt som möjligt när det väl gäller.
Övningskörningen gick utmärkt, jag är fan bäst på att köra bil. Körkortet kommer bli mitt inom en snar framtid. Skämt åt sido, det gick faktiskt bra idag. Pappi lär väl glädjas över att jag och Danne hade vårt lilla tjafs i bilen. Ska nu leka lite i cafét och sedan sova. behöver verkligen sömn. Imorron blir det zumba och mer tvättning. Fuck, kom precis på att jag har tvätt i tvättmaskinen.
//Jenny

Zzzzz ....

2010-06-15 @ 20:36:40
Jag är riktigt trött just nu, skyller det på zumban och faktumet att det inte blivit någon cola idag. Skulle allra helst vilja lägga mig, men har andra planer. Ska övningsköra med Danne idag. Är lite rädd för att det ska bli riktiga vägar idag, men innan dess ska jag allt tvinga honom att åka och köpa en pepsi till mig. Annars kommer det inte bli en rolig bilfärd.
Fick precis redan på att Carro och Kim blivit fotbollsnördar. Tydligen tittade de på hela Nya Zeeland - Slovakien macthen idag. WOW, vilka fotbollsnördar! Kan meddela återigen att jag blev riktigt glad när Nya Zeeland kvitterade. Usch, jag vill verkligen sova. Kommer väl köra in i ett träd eller ner i diket. Vilket skulle vara jätte bra eftersom man spenderade ungefär 600 spänn på en kurs då man gick igenom alkoholen och sömnlösheten påverkan i trafiken. Snacka om väl spenderande pengar.
Ska väl ta mig några jordgubbar och hoppas på lite ny energi.
//Jenny

Gameplan!

2010-06-15 @ 15:50:12

Det känns inte riktigt helt rätt när jag ligger hemma ute på altanen och kämpar i skiftande väder för att få lite färg medan Johanna troligtvis sitter på någon bar på Kreta och super bort hjärnceller efter att ha spenderat en hel dag på stranden. Saken blir inte heller bättre när mitt under den gassande solen beslutar sig iPoden för att sjunga White christmas. Nej, ibland flyter inte livet på som det skulle. Normalt vi skulle en cola varit trösten i denna mörka period, men inte idag.

För den intresserade kan jag berätta att jag gav upp planerna om att få färg ganska fort och gick in istället och gav Zumba en chans. Herregud, det är verkligen jobbigt. Men det beror nog på att jag har zero koordination. Vilket jag tackar fotbollen för. Ska ge det ett nytt försök imorron. Kanske lite sent, men beach 2010, here I come! Har desustom börjat planera simning en gång i veckan med Karin, får se vart planerna tar oss.
Nu blir det att titta på Elfenbenskusten, heja på Eboue, Toure och lilla Svennis. Imorron börjar VM på allvar!
//Jenny

GLÖM ALDRIG PATENTEN!

2010-06-14 @ 14:28:12
När inte ens din mamma tror på dig, då sprängs man nästan av självförtroende. Frågade henne nyligen om vi hade kvar våran lilla resväska och vart den var isf. En spekulation om vart den kunde befinna inleddes. Det hela avslutades med en kort paus och sedan sa mamma: "MEn du kommer ju aldrig i livet få ner allt du vill packa i den, inte en chans!" Tack mamma, tack för stödet. Utmaningen är antagen.

Gårdagen spenderads med favorit systrarna. Fick då ett nytt smeknamn, pampers. Hängde inte riktigt med på hur det gick gick. Men det är väl ingen idé att ställa den frågan för svaret lär inte göra en klokare. Vi lyckades även fastslå att när det kommer till kampen mellan Edward och Jacob står vi på samma sida. tydligen är vi alla väldigt svaga för Pocahontas hår.
Men nu, Holland - Danmark. Go pölsekorvarna!
//Jenny

Never knew I was losing you

2010-06-14 @ 00:25:25

I'm feeling so alone now tonight, even though you're here by my side.
Is there something on your mind, from the world you'd left behind?
I feel as if the loved shared before, doesn't wanna be here no more.
And if there's something on your mind,
there's never been a better time to tell me

Do you love me, still wanting me
Like I need you, oh

There came a crossing on the road,
If only there were signs to show me, which direction I should go.
I live my life with no regrets, it hasn't caught up on me yet.
But I never knew I was losing you.

I wonder as you walk through the door, are you gonna hurt me some more.
Never took you for the kind, who would play up on my mind.
Tell me what are you looking for, I can't play your games anymore.
And when there's something on my mind,
I will always find the time to tell you

I still love you, still wanting you,
How I need you, oh

"Men du, du kan väl vara normal?"

2010-06-13 @ 23:18:34
Usch, ser verkligen inte framemot den här månaden och dess slut, ur ett ekonomiskt perspektiv. Har hela tre födelsedagar framför mig, tre födelsedagar på tre dagar. Dessutom är det inga födelsedagar som helst då man kan köpa en liten sak, nej utan det är två nära vänner och mammi som fyller år. Jag som går och snålar som bara den, avstår från shopping och allt annat för att jag ska slippa behöva låna och sno pengar till Roadtripen med ett stort R. Fy fan vad kul det ska bli, ser verkligen så sjukt mycket framemot den. kommer bli så tjockt med nice.

Igår kväll när jag spande runt lite grann på youtube dök en riktigt bra fråga upp i huvudet. Vad vore jag utan De tre musketörerna. Helt ärligt, om Alexandre Dumas aldrig skrivit berättelsen om De tre musketörerna, eller jag aldrig hört talas om dem så hade jag aldrig börjat lyssnat på Westlife och då hade jag aldrig upptäckt världens andra underverk, Brian McFadden. Men om man ska gå ännu längre så är allt faktiskt tack vare min storebror. Det är t.o.m. hans förtjänst att jag lider av den störningen jag lider av när det kommer till sport, och framförallt fotboll och hockey. Med andra ord, utan Daniel vore jag en helt annan person. Så alla mina brister och fel får ni skylla min bror för, och alla de bra sidorna och egenskaperna ... får ni tacka mig för :)
//Jenny

L-Y-C-K-A!

2010-06-11 @ 23:38:09

Vilken LYCKA! Supernatural har börjat igen på femman!
Jag skulle lätt vilja ha en liten Castiel. Han skulle då få stå bredvid Rufus och vaka över mig på nätterna. På skulle han få följa med på alla mina äventyr i säkert förvar i min väska. Vi skulle ha de så bra ihop, han och jag.

"med lite photoshop på Karin blir den jätte bra!"

2010-06-08 @ 23:01:06
Nästan varje dag besöker jag flera gånger om dagen dessa tre olika hemsidor i denna följd, fotbollskanalen, arsenal.se och arsenal.com. Varje besök sker med en enda önskan i bakhuvudet, men varje gång hittills har jag blivit besviken och dött lite grann inombords. Seriöst, när kommer jag få sluta skämmas över att se Eduardo bära
Arsenal loggan?

När jag blir stor, för det kommer jag bli en dag, och flyttar hemifrån ska jag se till att jag har ett kontor i mitt hus. Det ska vara det finaste rummet och prio ett när det gäller städning. Det ska vara stort, rymligt, prydligt och ge en käsnla av ambition, ansvar och resultat. Detta rum ska jag sedan fylla med de mest onödiga och roliga kontors prylar som jag kan hitta. För det finns helt ärligt ingenting som jag tycker är så roligt att handla som onödiga kontorsprylar (med undantag från kläder), och då pratar jag om allt som någon gång kan vara användbart i en sådan miljö. Åh, jag tror jag ändrar mig Tomas, jag vill flytta hemifrån!
Kom precis och tänka på mottagningen hos Karin idag. Fy farao vad jag trivdes i hennes släkt sällskap, de var ju helt underbara. Photoshop är räddningen på allt!
//Jenny

you can't make the little things

2010-06-08 @ 20:54:02
Känns som jag har stressat genom hela dagen. Fick dock ganska lugnt fram till klockan tolv då jag helt plötsligt fick för mig att jag skulle hinna med en miljon saker. Efter två timmar utan att egentligen gjort något annat än att känna stress och halvgjort en massa saker så var man äntligen på väg till farsta för att fira påsk med Cracky. Vilket gick galant. Är riktigt nöjd. Hittade även saker till Karin och Johanna. Hem igen i en timme då man åt och spelade lite sims. Sedan iväg mot centralen för att möta Anna och Eliana, åka till Björkhagen och sedan försöka hitta hem till Karins kusin. Vilket inte hade gått om vi inte hade haft turen att springa på några andra som skulle dit.
God mat coh lite trevligt sällskap, skratt och lite fotograferande och sedan var man på väg hem igen. Höll nästan på att somna på vägen hem. Är fortfarande grymt trött. Men det är för tidigt för att lägga sig och dessutom är jag för uttråkad. Detta är inte okej! Nej, nu ska jag föröska göra mitt liv lite vettigare, vilket kan ta sin tid och energi.
//Jenny

Love is a weakness, and I don't allow myself weknesses

2010-06-07 @ 23:12:36
Känns nästan som den här bloggen kan ta och dränka sig i sjön tillsammans med Computer city. Inte av samma anledning dock. Men kom igen, hur ofta skriver jag här? Och ännu viktigare, hur ofta skriver jag något vettigt?
Dagarna har flytit på rätt så snabbt och smidigt. Har ännu inte riktigt fattat att jag aldrig mer ska tillbaka till skolan, känns mer som man gått på sommarlov och ska tillbaka till Ö. för att träffa LO, Lisa, Saide och alla andra lärare som jag verkligen dyrkade. Har blivit en och annan promenix, lite DW, Sims och lite andra tidsfödriv. Blev nyss lämnad ensam efter att ha haft besök av systrarna Ahvander. Känns alltid lika tomt när man återvänder in i rummet efter ett tårfyllt farväl.


Har nu hela två resor som jag måste kolla upp med tid er och sådant inför morgondagen. Ska först träffa Cracky för att fira påsk coh sedan är det Karins studentmottagning som gäller. Innan dess blir det kanske en promenix med Jonna. Efter det är det dags för att bilda en grupp på facebook. jag och Cracky spenderade hela kvällen samtidigt som vi spelade (impressive!) en massa grupper vi någon ska göra. Tänkte ta på mig ansvaret och göra en av dem.
Usch, jag hatar evrkligen våra nya grannar. De kommer och kör med sin bil på sådan skumma tider, i olika bilar och kör hur konstigt som helst så jag blir orolig och undrar vad det är för idioter som kör här. Har verkligen blivit nojig efter förra årets händelse då jag råkade se några som var på rådjursjakt.
//Jenny

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

2010-06-05 @ 13:13:48
Är riktigt lycklig just nu. Tog studenten igår och hela dagen var perfekt! Fattar inte varför man var så nervös innan. Champangefrukost, tiden i skolan, utspringet, flaket, mottagningen, kvällen/natten. Hade sjukt roligt. När man tänker tillbaka på det blir man glad, men samtidigt ledsen eftersom allt nu är över. Dock känner jag i hela kroppen att studenten togs igår, blir väl ett härligt minne idag.
Har dessutom fått tillbaka Harry Potter, och allt finns kvar på den! Så ska leka lite med den nu ett tag. Ingen tid att förlora! Nu blir det cola och sims!
//Jenny

Hemkommen

2010-06-01 @ 23:21:41
Kom precis hem efter en promenix med Cracky. Är helt slut i ögonen och skulle villja lägga mig på en gång, men tyvärr så går det inte. Känns just nu som jag är projektor fullproppad med diabilder, fullt medveten om vad nästa bild kommer föreställa. Vilket inte är något jag vill se. Usch, varför ska man ha fobier? Så onödigt och löjligt egentligen. Får väl krypa ner i sängen och proppa skallen med sådana tankar jag haft de senaste nätterna. Ormar kan omöjligt ta sig upp i min säng.
Promenaden var mysig och uppfriskande. Fick uppleva ett ganska unikt ögonblick som inte riktigt kunde uppskatta at the moment eftersom jag var ganska upptagen med att vara rädd och ladda för att springa. Den lilla rutten på promenadvägen och snacket om lastbilskörkort var mycket revligare.

Nej, ska väl göra mig iornding för sängen och försöka få tankarna på annat. Förhoppningsvis lyckas man somna även denna natt.
//Jenny

time to realize it

2010-06-01 @ 20:21:54Vart är världen på väg? Igår loggade Karin in på msn för första gången på två år och nu sitter jag och pratar med Johanna på msn.
Något läskigt är vekrligen på gång!
Ska nu fika lite grann med mor och far. Sedan ska det bli en promenix med Cracky. Blir alltås ingen övningskörning idag, dock har jag bokat in pappa på söndag. Morgondagen lär bli hektisk och likaså torsdagen. Imororn är det städning, klippning och övning inför fredagen med Jonna. På torsdagen ska naglar fixas om det nu inte ändras och sedan shopping av shorts. Måste även komma ihåg att ringa och beställa kläder samt foto. Usch, ibland är livet stressigt.
//Jenny

Det närmar sig med stormsteg!

2010-06-01 @ 16:50:07
Shit, mina ben och fötter värker verkligen och jag är dödstrött. Blev en lite sovmorgon eftersom jag och Karålena struntade i fotolektionen. Kom till skolan runt elva då vi mötte Anna och frågade om projeketarbetet. Lovorden bara vällde över oss och vi fick beskedet att det hade gått riktigt bra. MVG:t var tydligen glasklart. Sen sprang vi runt och letade efter lärare för att lämna tillbaka böcker. Insåg sedan att kommunikationen inte skulle bli av eftersom Silja inte dök upp. Lite senare sprang vi in i henne och fick då reda på att det även gått bra i kommunikationen. Jag och JOhanna tog sedan en snabbis till centrum där vi köpte lite mat inför sjöängen och sedan gick vi hela vägen dit. Var där i några timmar, åt och lekte. Vilket är torligen varför jag är så sjukt trött.

Ser verkligen inte framemot fredagen nu, iaf inte den delen då man ska gå upp och göra sig iordning. Med undantag från att Jonna erbjudit sig att hjälpa mig med det. Men att ta sig upp så tidigt på morgonen, orka och hinna göra allt det innan man ska kravla sig ut till bussen för att åka till champangefrukosten. Att ta studenten är krävande. Men ack så roligt!
//Jenny