"Hur gick det med tjejen i Tyresö?"

2010-06-16 @ 21:56:53
Misstänker att jag har s.k. solfrossa. Sitter och fryser lika mycket som Mengmis skulle göra på Antarktis, trots att man har hela mysdressen på sig.
Blev solning och jordgubbsätning idag. Tittade sedan på Spanien - Schweiz då jag föll lika pladask för historien om Fabbe och Senderos som när jag hörde om Alexandre Song och hans farbror Rigobert Song. Det är så gulligt när man hör sådana saker, tänk vad mycket kärlek det finns ute i världen! Höll stenhårt på Spanien, iaf de första tio minuterna. Sedan var matchen så pass tråkig att jag ösnkade Schweiz ett mål för den eventuella spänningen. Men när spanien gjorde sitt tredje byte utan att sätta in lilla Fabbie blev jag arg och byte lag. Fattar väl vem som helst att man inte kan vinna mästerskap utan Fabregas på planen.

Blev middag under matchen och sedan en tripp till Jonna. Där det blev promenix och sedan en sväng ner till badudden där vi satt vid elvan ett tag. Tillbaka till huset där det sedan blev lite kortspel innan fröken skulle lägga sig. Hårt arbete väntar henne imorron och hon kräver som sagt 8 timmars sömn för att fungera.
Dagens höjdpunkt var utan tvekan när man loggade in facabook och såg att det skapats en grupp i ens ära. Inte många som kan skryta om det inte.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback