SWX --> JPC

2010-06-19 @ 22:46:50
Har nu kommit på hela 100 steg till min bok, endast 3 återstå. Sedan ska jag allt sätta mig ner och skriva den på ritkigt. Så innan sommarens slut ska den iaf vara klar Karin.
Sitter nu med ansiktet insmetat med Lumenes Artic touch, snart blir det duschen och sedan sängen. Har varit trött ett tag vilket passar alldeles utmärkt eftersom man ska upp tidigt imorron. Förhoppningsvis gör det att omställningen man kommer utsättas för på måndag inte blir för häftig. Har egentligen en hel del som ska göras nästa vecka. Har presenter att köpa och sedan saker till rummet där nere. Ska desustom jaga den där jobbig krulliga saken man har till vän. Förhoppningsvis kommer man även ha ett rum att flytta ner till. Men får se hur det går med allt det. Vad som är säkert är iaf att det ska bli en trip till Ikea och övningskörning.

Övningskörningen idag gick nästan hel felfritt. Jag är så jävla bra på att köra bil så det är helt sjukt! Tog en tur till farsta där det blev lite shopping, missade dock tyvärr bröllopet. Vi var sedan bortbjudna på middag hos mormor och morfar. Fick köra Dannes bil dit, vilket var jätte läskigt. Konstig växelspak, ingen bakspegel och ovant dragläge. Men vi kom iaf fram helskinnade.
Nu skriker Ben Stiller på tv:n, vilket betyder att det är dags för duschen.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback