Love is a weakness, and I don't allow myself weknesses

2010-06-07 @ 23:12:36
Känns nästan som den här bloggen kan ta och dränka sig i sjön tillsammans med Computer city. Inte av samma anledning dock. Men kom igen, hur ofta skriver jag här? Och ännu viktigare, hur ofta skriver jag något vettigt?
Dagarna har flytit på rätt så snabbt och smidigt. Har ännu inte riktigt fattat att jag aldrig mer ska tillbaka till skolan, känns mer som man gått på sommarlov och ska tillbaka till Ö. för att träffa LO, Lisa, Saide och alla andra lärare som jag verkligen dyrkade. Har blivit en och annan promenix, lite DW, Sims och lite andra tidsfödriv. Blev nyss lämnad ensam efter att ha haft besök av systrarna Ahvander. Känns alltid lika tomt när man återvänder in i rummet efter ett tårfyllt farväl.


Har nu hela två resor som jag måste kolla upp med tid er och sådant inför morgondagen. Ska först träffa Cracky för att fira påsk coh sedan är det Karins studentmottagning som gäller. Innan dess blir det kanske en promenix med Jonna. Efter det är det dags för att bilda en grupp på facebook. jag och Cracky spenderade hela kvällen samtidigt som vi spelade (impressive!) en massa grupper vi någon ska göra. Tänkte ta på mig ansvaret och göra en av dem.
Usch, jag hatar evrkligen våra nya grannar. De kommer och kör med sin bil på sådan skumma tider, i olika bilar och kör hur konstigt som helst så jag blir orolig och undrar vad det är för idioter som kör här. Har verkligen blivit nojig efter förra årets händelse då jag råkade se några som var på rådjursjakt.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback