The Rapture

2009-04-30 @ 19:49:02


Såg precis trailern inför nattens Supernatural avsnitt. VILL SE DET NU! Så sjukt spännande! Älskade Castiel kommer försvinna.
VILL SE NU NU NU NU NU!

valborg

2009-04-30 @ 17:07:26

Min fötter värker och jag är helt slut i mina ben. En riktigt bra början på denna kväll.

Gårdagens kväll var jätte rolig. För att sammanfatta det kort så är Andreas en av de roligaste människorna jag känner att titta på fotboll med. Dessutom var det skönt som helst att se en Arsenal match utan att komma in i den på riktigt. Att slippa jaga upp sig på små saker, skrika, svära, klaga på allt, men framförallt slapp man skämmas över sitt beteende. Men så kommer det inte vara nästa vecka, då ska man minsann kolla hemma i vardagsrummet och få ur sig all olika sorters känslor.


Dagen idag var helt okej. Fick tillbaka psykologiproven. Fick VG+ på det, vilket jag är jätte stolt över, eftersom jag bara hann svara på en av VG/MVG frågorna. Ska få komplettera den biten och få chansen till högre betyg lite senare i kursen. Hade sedan biologi som var riktigt hemsk. Lärarstudenten som har oss just nu är så tråkig, seg och blä.

Efter biologion var det lunch då man fick en utskällning för man blogga för lite. Bryr mig inte så mycket om folk läser eller inte, men om de nu påstår att de gör det så kan de inte ha missat att jag klart och tydligt skrivit i ett inlägg att jag ska trappa ner på bloggandet. Sista lektionen var engelska, som var helt onödig.  
Snäll som man är åkte man sedan till Farsta med Johanna och undehöll henne i väntan på hennes vänner. När saker och ting sket sig för dem så följde man även med in till globen för att yta biljetter.

Ska nu hoppa in i duschen, äta och sedan ta kontakt med Jonna. Får se om det blir någon brasa ikväll, det vore mysigt.

//Jenny

MATCH!

2009-04-29 @ 17:57:54

Är helt uppspelt! Adrenalinet pumpar runt i en hejdundrande fart.
Manchester United - Arsenal ikväll! På O'leary's.

the day after yesterday

2009-04-25 @ 23:34:00

Ja, så var den här dagen efter då.

Kunde verkligen inte somna inatt, kan aldrig göra det när man varit ute och haft lite för roligt. Men man sak väl börja lite innan det. Middagen hos Jonna var trevlig och mysig. Var inte många människor där som jag kände, men tyckte att det flöt på bra iaf. Efter några timmar kom ytterligare ett ansikte man kände igen, men den personen försvann snabbt ner till födelsebarnets rum för att sova, och sedan såg man inget mer av den herren för resten av kvällen. Efter ytterligare ett så kom det ännu fler människor och festen drog igång. Total dog någon gång runt elva. Blev sedan hämtad en timme senare av min käre och gick och la mig så fort man kommit hem. Men som sagt lyckas jag alltid ta på mig en evighet att somna när alkohol är med i bilden och det var inte förens tre tiden på natten då jag gått upp och slängt i mig ett helt mjölkpaket inom loppet av några minuter som jag lyckades somna.  


Vaknade sedna imorse vid elva tiden och vid halv ett hade man lyckats rulla ut ur sängen. Kände då suget efter pizza, men det fanns inte hemma så istället blev det toast till frukost och sedan solning på altanen. Resten av dagen bestod utav bara segning. Spelade sims och lyckades tjata till mig pizza av mor och far. Runt halv sju tiden blev man även tvungen att skicka sms till Mr. United med matchrapporter eftersom han inte hade möjligheten att se matchen. Fick även uppleva en av Karros lyckligaste stunder i livet, då Ronaldo stod för underhållningen. Blev sedan inbjuden till Jonna för kubbspel. Men när man väl kämpat sig dit med cykeln så blev det inget. Istället blev det Robinson och sedan en Irene Huss film. Åkte sedan hem eftersom Jonna började få en sådan huvudvärk och illamående ochjag inte ville vara i vägen. Men andra ord, en ganska så mysig lördag. Med undantag från de påhopp man fick från Kicki och Jörgen dvs. *blink blink*

//Jenny

vill ha!

2009-04-25 @ 11:56:43

SJUKT SUGEN PÅ PIZZA!
Den som vill får mer än gärna komma över med en vesuvio.

fredag den 24:e april

2009-04-24 @ 13:42:13

Stannade hemma även idag, pga. tre anledningar. Dels för man börjar bli sjuk och vill undvika det, för man inte hade pluggat ett skit på matten och för att man ville vara frisk tills ikväll.

Kom precis in från en liten solning ute på altanen. De övriga i klassen lutade precis och måste nu börja bege sig hemåt. Själv har man varit hemma hela dagen och myst. Funderar just nu på om man ska se på film eller spela lite sims. Tror att lotten kommer falla på filmen, men får se hur det blir. Ska även fixa i ordning det sista på Jonnas present, som hon för övrigt inte alls förvänta sig något stor slaget över. Som hon själv sa för en tid sedan, det är tanken som räknas.


Dagen har gett en två frågor att tänka på.
Vad är med alla att skicka sms klockan 08:00 på morgonen? Och Vad ska man har på sig ikväll?

//Jenny

Ännu en till 18åring i världen

2009-04-23 @ 11:09:43

Idag fyller Jonna Ahvander år. Jag hade en önskan om att jag skulle komma på någon kort text, på högst tre meningar som förklarar allt jag vill få sagt. Jag skulle vilja få in i de meningarna att du är en av mina allra närmaste vänner. Att det inte finns ord som förklarar hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Jag skulle berätta hur glad jag är över att fortfarande ha dig i mitt liv, trots allt vi gått igenom. Att jag är så oerhört glad över att ens ha träffat dig. Jag skulle berätta om hur viktiga och mycket alla minnen med dig betyder. Jag skulle berätta att med dig har man aldrig en tråkig sekund och att man aldrig kan vara säker på vad som kommer ske när man umgås med dig, vilket gör allt bara ännu roligare. Jag skulle berätta vilken underbar människa du är och att jag aldrig träffat någon stabilare än dig.

Men let's face it. Jag har aldrig varit bra med ord, och definitivt aldrig på att sammanfatta mig kort. Så hoppas att du inte hatar mig för mycket för allt babblande nu.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JONNA!


Jag älskar dig.

hUDDinge

2009-04-22 @ 18:40:31
Har nu kommit hem från en rätt så plågsam dag. Hade ytterligare en sovmorgon idag eftersom det var öppet hus i skolan och Petra, våran käre psykologilärare hade hand om det. Så började 11:35 idag. Johanna den lilla busungen skolkade från sin ekonomi, så tanken var att vi skulle åka bussen tillsammans. Men inte blev det så heller. Den var nämligen proppfull med små skitungar från någon skola från HUDDinge.

Första lektionen var matte, då man räknade några av de uppgifter vi har prov på nu på fredag. Efter den lektionen var det bara raka vägen till idrotten. Då det stod smörgåsbord på schemat, eftersom vi redan gjort HRL. Det blev badminton, trots att jag inte ville. Var ganska roligt, och blev bara roligare när vi körde rundbadminton. M;in arm kommer vara död imorron.  

Slutade egentligen 14:00, men var tvungen att vänta på Johanna som hade samhällesprov, eftersom vi skulle till Farsta. KL. 15:00 blev man ensam lämnad och fick läsa igenom engelska texten. Tjugo minuter senare var den lilla fröken klar och vi satte av mot Farsta.


På vägen dit ropade de små edboungarna fjortis efter oss, vilket verkligen gjorde Johanna på bra humör. Väl i Farsta hittade vi vad vi sökte fort, men gick runt och tittade i de övriga affärerna ändå. Fick se en snattare åka dit på bar gärning på Gallerix. I väntan på bussen hem fick man höra historien om hur Huddinge fick sitt namn, väldigt intressant. På bussen fick vi även syn på Andreas så vi satte oss vid honom och samtalade.

Sprang även på en viss människas lillasyster ett antal gånger idag. Fiskar är verkligen fula.

Är nu helt slut i hela kroppen och känner mig sjuk. Funderar på att stanna hemma imorron och vila. Måste vara pigg inför helgen. Men får se hur det blir med den saken.

Kom nu på Karins present hon ska få när hon fyller 18. Ska nog börja planer på den. Skulle egentligen följt med till mormor och morfar, men fick inte det eftersom Johan troligen skulle titta förbi och låna ett par målvaktshandskar.

//Jenny

for the first time, it's not you

2009-04-21 @ 10:49:37

Sovmorgon idag. Börjar kvart i ett. Hade planer på att gå upp tidigare och plugga. Vaknade tjugo över åtta, 40 minuter innan klockan skulle ringa. Låg kvar i sängen en timme och segade sedan. Har nu skrivit klart RJ och funderar på om man ska göra något annat. Vore bra att plugga matte, men känner fortfarande inte för att ta tag i den.


Såg på Misstänkt igår, TV4's motsvarighet till Efterlyst kan man nog säga. Hur som helst så pratade de om huliganism. En av experterna fick yttra sig om vad han ansåg om det och avslutade sitt lilla tal med att säga att han ansåg att det var dags för klubbarna att ta ansvar för det. Helt ärligt, vad fan ska klubbarna göra? De har ingenting med saken att göra. Blir så fruktansvärt förbannad på den s.k. experten när han sa och blir det nu också när jag tänker på det. Klubbarna har verkligen ingenting med den saken att göra, de är helt oskyldiga. De kan väl inte hjälpa att några idioter råkar hålla på deras lag och kallar sig supporter.


Blir påmind om all skit nu vad man än gör, och vart man än går. Är det inte det ena så är det andra. Det var precis som jag sa, max två dagar och sedan skulle man vara där igen. Hur mycket frid fick man egentligen? 24 timmar? Jippie. Önskar man kunde spola tillbaka tiden till den senaste helgen. Både fredagen och lördagskvällen var så bekymmerslösa och helt fantastiska. Såna dagar borde man få uppleva flera gånger i sitt liv.

Har världens dilemma inför fredagen. Vad ska man göra?

//Jenny

En riktigt uppdatering

2009-04-19 @ 21:05:44

Skulle egentligen springa denna helg, men igår hade jag ingen tid och idag ingen ork, så istället blev det en promenad. Efter ett tags vandrande och filosoferande så kom jag fram till att jag från och med nu ska släppa allt. Orkar inte längre vara den personen som hela tiden försöker hålla ihop allt och få allt att fungera. Nej, ska från och med nu släppa allt och ta det som det kommer. Som Johanna brukar säga, om man inte har några förväntningar så kan man inte bli besviken. Det hemska är bara att jag vet att inom loppet av max två dagar kommer jag vara tillbaka till samma gamla vanliga Jenny. Förhoppningsvis så kan man iaf få några timmars frihet.

Kom även på en annan sak under promenaden. SUBLIMERING! Det är svaret på de snart senaste två åren. Att saknade och tomrummet från fotbollen alltid funnits och länts av har jag alltid vetat, men inte att det var så stort som det egentligen har varit hade jag ingen aning om.


Fick igår en utskällning av två flickor eftersom det inte skrivs så mycket i bloggen som det en gång gjorde. Tog inte åt mig överhuvudtaget eftersom ingen av de två små flickorna verkar veta innebörden av ordet uppdatering. Men kände ändå för att sprida lite glädje i deras liv genom en uppdatering.


Fredag

Blev en mysig sen eftermiddag i skolan med Johanna, eftersom det nu är våran tur att ha den sena kemilabben. Åkte sedan hem och hann dammsuga lite i rummet innan det var dags att bege sig till Farsta för att möta Karin. Mat inhandlades och lite strul blev det, men det hör ju till.

Tog sedan en promenad på en sträcka som man inte gått på 1½ år. Kändes bra i början, fram tills man kom till skogen. Där fick man kämpa för att inte börja hyperventilera. Kändes ungefär som man gick där för första gången eftersom jag inte ens kände igen mig. Måste ha förträngt allt med omgivningen. Men så fort man kommit över bron så släppte allt och saker och ting blev precis som vanligt. Jag skrattade så mycket så jag knappt kunde gå.

När vi kom hem blev det middag tillslagning. Egentligen så var det mamma som gjorde det mesta, men jag och Karin tog som vanligt åt oss all ära. Våran tre rätters middag förvandlades snabbt till en två rätters. Vi bjöd även Ivan på lite mat och fick ett klart godkännande från honom. Men eftersom det var han så vet man inte riktigt hur godkänd maten ändå var. Resten av kvällen gick egentligen åt till att titta på Resident evil 5 . Något som både jag och Karin fick lida av under natten då de små gulliga zombiena kom på besök i våra drömmar.


Lördag

Skulle egentligen gått åt till att plugga matte. Orkade bara med två timmar, vilket egentligen borde vara tillräckligt, men tydligen inte. Sedan bar det av till Jonna. Ska inte säga avd som försiggick, sades eller gjordes där. Det skulle göra så både jag och Cindy stämplades som lika psykisk störda som Jonna. Jonna själv skulle troligen skickas till Neptunus i brist på andra sorters behandling av  världens alla expertpsykologer  Kan iaf avslöja några saker som skedde.

Det blev filmtittande, 10 things I hate about you och Tjocka som tjuvar. För er som undrar så började Jonna gråta av den första filmen. Sedan blev det kortspel. Kan även nämna några citat för er som inte var där men ändå vill känna er som av de närvarande denna kväll. "Det är fan najs.", "Jag har inte kommit än." "Varför har du två kort Jenny?"  Dessutom försökte Jonna gifta bort mig till "gullrumpan", men sa sedan nej till det s.k. frieriet.

När man sedan kom hem blev det lite pratande med Mr. United. Han förslog en ännu bättre kandidat till det framtida makevalet.


Denna dag vill jag inte prata om. Allt jag kan säga är att den varit så hemsk så jag ska nu i väntan på Supernatural låsa in mig på mitt rum och i min egna lilla värld. Krypa ner i sängen och lyssna på Brian McFadden eller titta på nostalgi filmer.

//Jenny

Önskad uppdatering!

2009-04-19 @ 00:00:44

Underbarare människor får man leta efter.

Jag bor inte på landet!

2009-04-14 @ 20:59:34

Lever fortfarande på Figren händelsen.
Första skoldagen efter lovet avklarat. Var inte så ansträngande som man hade trott. En engelska lektion som egentligen gick ut på att skydda mina hemtrakter för min del. Sedan en sväng som vanligt till Farsta för lunch. Matteprov tillbaka på matten, inget mer att säga om det. Sedan biologiprov som gick så bra att det inte är sant. En lång håltimme där Karro hade ett dilemma. Fick höra lite roliga historier och sedan tog detets impulser över. Hade ingen radiojournalistik, vilket gjorde att Karros dilemma löstes.

Ställdes inför lite tuffa situationer under dagen, situationer som jag tycker man skötte riktigt bra. Är extra nöjd med en specifik.


Kom sedan hem då psykologi pluggandet började. Fattar verkligen inte hur jag ska kunna pressa in allt tills på torsdag. Blev lite stalkerier på facebook, mer än så sägs det inte. Tog sedan en joggningsrunda. Hur skönt som helst. Beslöt mig för att ta minst två stycken i veckan, en under vardagarna och en under helgerna. Längtar så mycket tills i höst, då man kommer få endorfin kickar nästan var och varannan dag. Beslöt mig även för att prata med Lisa imorron, måste verkligen.
Har nu precis kommit ut ur duschen och ska nu börja plugga med Chelsea - Liverpool matchen som sällskap. Ska försöka hinna plugga in så mycket så man kan sluta när andra halvlek börjar, vilket betyder att man har ungefär en timme på sig.


Vissa människor kan man verkligen alltid ha vettig konversationer med. Syftade just denna gång på Karro. Våra konversationer innehåller alltid så vettig åsikter och resonemang. Och detta menar jag trots att vi ibland har helt skiljda åsikter.

Ska avslutningsvis bara berätta hur avundsjuk jag är på Diana. Dessutom var Hamrin hur söt som hlest idag med sin nya frisyr.

//Jenny

påsklovet i korthet.

2009-04-13 @ 17:54:28

Sista dagen på påsklovet, ska väl försöka sammanfatta det. För att göra det enkelt kan man citera Cindy från en vecka sedan "Nej men hej Jenny, är du här nu igen?" Som vanligt spenderades lovet en hel del med Jonna. Vilket är ett av de bästa sätten att spendera på. Har blivit en hel del fotbolls snack och så har man träffat Lisa. Har inte ens gjort hälften av allt skolarbete som skulle och behövdes göras, vilket gör att man haft en lätt panik och ångest idag och igår. Däremot har det blivit en massa filmtittande och massaker av kineser. Lyckades även hinna med att träffa Jennie i ungefär fem minuter.


Så för att sammanfatta detta lov så kan man säga att det varit hur skönt och lugnt som helst. De tre höjdpunkterna inträffade på första lördagen, tisdagen och igår. Men om man ska vara ärlig så har varje tillfälle med Jonna varit en höjdpunkt för sig så det kan räknas till betydligt fler.

Håller på att hungra ihjäl så ska leta upp något att äta.

//Jenny

The legden of Bagger Vance

2009-04-13 @ 09:19:52

The best movie ever made.

GRATTIS!

2009-04-12 @ 21:24:20

Idag fyller världens perfektaste människa år.

GRATTIS BRIAN!Anden rules!

2009-04-09 @ 19:09:02
Dagen hittils har bestått utav en massa Ching Chong Chang medan man lyssnat på den 7 timmars långa filmen The 10th kingdom . Har även lyckats hinna med Aladdin och rövarnas konung. Lade märke till den klockrenaste kommentaren på länga som kom från anden.

Måste även berätta för alla människor vilken underbar vän man har. Skulle egentligen spenderat även denna kväll med Jonna. Men eftersom pluggandet kom igång så sent så ar hon så snäll och sa att vi kunde skjuta upp kvällen. Ska väl samtidigt ta tillfället i akt och berätta för alla er där ute att Jonna inte alls en diktator som hela tiden söker nya ställen och människor att dominera över, som jag tydligen kan få det att låta som. Nej, hon är en av de snällaste, mest accepterande och mognaste människorna jag någonsin mött.

Kan även påpeka att jag inte heller är någon mespropp som inte kan säga emot henne. Nej, det sker faktiskt ibland. Dock inte så ofta eftersom vi för det mesta har samma åsikter.


Nej, ska väl köra ytterligare en bana med någon kines nu och starta en ny film. Sedan ska man väl försöka plugga lite biologi Har ingen aning om vad det är vi ska ha prov på nu på tisdag.

//Jenny

The ledgen of Bagger Vance

2009-04-09 @ 00:04:30


Upptäckte min stora lycka denna kväll att min The ledgen of Bagger Vance skiva inte alls fuckat up, utan att det vad DVD:n som krånglade. Så kan äntligen se filmen när jag vill! Kan tänka mig att jag kommer se den många gånger om framöver.

ÄLSKAR den verkligen.

spelgalen!

2009-04-07 @ 13:36:49

YES! Har nu klarat av en milstolpe i mitt liv. Klarade precis Rymdjakten. Jakten började den 4 juli i slutet av 1940-talet och avslutades den 4 september 2002. En härlig insats. Har även lyckats flirta lite grann med Jennie så ska få låna hennes tredje klass, eftersom mitt verkligen är spårlöst försvunnet. Ska nu gå in helhjärtat och även klara av det spelet. Den där jävla Klara ska allt få styrk. Funderar även på att försöka skaffa Mulle Meck spelen. Herregud vad roliga de var. Älskade Mulle Meck bygger bilar.

Borde väl egentligen sätta igång med pluggandet nu. Usch, har en hel del att göra. Men finner ingen ork att väl ta tag i allt.


Såg precis att The sims 3 har kommit ut. MÅSTE HA! HAr tyvärr inte pengar för det just nu. Fattar hur jag lyckats spendera nästan allt på bara några dagar. Vad fan har jag gjort?
//Jenny

Never trust a thief

2009-04-06 @ 12:22:24


Har precis sett klart Thick as thieves. En riktigt bra film, älskade tvisten. Önskar bara att man hade sett den i sträck och inte under två tillfällen med ett par dagarnas mellanrum som jag gjorde. Ska nu börja plugga. Ska senare ikväll över till Jonna igen då det ska bli ännu mer Ching-Chong-Chang. Hade planer tidigare idag att försöka tjata med någon att titta på DIF-ÖSK med. Men blev istället sugen på lite kineser och deras interna bråk, så planerna ändrades snabbt.

Aja, ska nu försöka skriva en hel uppsats om Heliga Birgitta och Det sjunde inslaget. Kommer nog gå långt ifrån bra.

//Jenny

It's my life, and it's now or never.

2009-04-05 @ 10:56:06

En dramatisk dag

2009-04-01 @ 15:01:45

Blev klar sjukt snabbt imorse. Det tog mig bara en halvtimme efter jag gått upp och sedan satt jag vid datorn, fullt påklädd, sminkad och hunnit ätit frukost. Fick då ett väldigt jobbigt dilemma. Åka bussen, eller tigga skjuts så man skulle kunna läsa mer  Ljudet av ditt hjärta. Men efter en liten tids betänkande så insåg jag att jag inte kände för att läsa den, så tog beslutet att ta en morgon promenad till busshållplatsen. Men eftersom jag helt plötsligt blev osäker på om vi hade psykologi eller inte och både Karro och Mingis aldrig svarade så tiggde jag skjuts istället.

Men morgonen bjöd inte bara på dessa trevligheter. Nej fick imorse reda på, så som många andra människor i vårat avlånga land, att Jacob Öqvist i stort sätt blivit kickad från Vakna med the vocie. Hur fan kan man sparka honom? Det är ju han som är programmet. Hoppas verkligen att detta bara var ytterligare ett sjukt tråkigt och helt meningslöst aprilskämt. Fattar verkligen inte meningen med första april.


När man väl kom till skolan fick man reda på att Karro blåst Sinem riktigt rejält, vilket var hur roligt som helst. Vi beslöt oss även för att blåsa Johanna. På psykologin tittade på en film, fick en att tänka en hel del. Och med en hel del menar jag att resten av dagen. På lunchen lurade vi i Johanna att Karro och hennes familj skulle flytta till Göteborg. Innan matte utspelades världens drama inna på naturavdelningen. För att sammanfatta detta så bevittnade vi en av fiskarnas död. May you rest in peace. Matten flög förbi. Var duktig och räknade en hel del tal medan Johanna satt bredvid och lät sin barnsliga sida komma fram.Sitta lektionen var idrott då Martins försök till ett aprilskämt total misslyckades.

Är nu hemma, borde egentligen plugga matte. Man har en massa andra saker som jag hellre skulle vilja göra, och vissa saker som måste göras. Får se hur det blir med det hela.

//Jenny