Jag hatar att klura ut rubriker!

2008-04-30 @ 18:06:47
- "Do we have a map?"

- "Yes, I have a map."


image292

Jag älskar verkligen Matt Saracen. Han är så jävla gullig! Nu har jag ändrat mig, jag ville inte hitta Ted. Jag ska vänta på Matt Saracen.


Fuck, fuck, fuck, det började precis regna. Mysigt på valborg.

Nej, nu ska jag skriva en källkritiskanalys. BLÄ!

Dress up day.

2008-04-30 @ 09:44:46

Vilken skön skoldag man har framför sig.

Har nu först sovmorgon till tjugo i elva, eftersom vi inte tyckte vi behövde någon historia. Visserligen så har vi inte ens börjat med arbetet som ska vara klar på onsdag nästa vecka, men men.
Första lektionen är spanska, som är tråkig, men inte så ansträngande. Sedan är det svenska, där vi troligen ska börja med något nytt. Sedan är dagen slut.


Då ska man hem, skriva en källkritiskanalys och sedan måste jag bestämma mig för vad som ska göras ikväll.

AJ! skriker hälarna.

2008-04-29 @ 19:53:03

image189

Kom precis hem från skolan/Farsta. Har så fruktansvärt ont i mina hälar nu.
Skoldagen rullade på som vanligt, med undantag från nationella i engelska. Innan det tog jag, Anna och griskorven en powerwalk till centrum där vi köpte mjukglass.


Efter nationella skippade jag och Micham i scortum. Jag var helt död efter provet.
Så jag och Anna åkte till Farsta, började leta presenter till hennes föräldrar och inväntade Rohie. När vi satt och svullade på donken kom den dära underbara ängeln och vi alla tre gick runt ett tag innan Anna var tvungen att åka. Då började shoppandet för min del.


Blev inte de kläderna som jag tänkt mig. Hela shoppingrundan slutade med en klänning, en vöska och ett linne. Trots de tveksamheter som uppstod så är jag riktigt nöjd nu. 
Dessutom vet jag kanske vilken bikini jag ska köpa, är ännu lite osäker.

Ska egentligen skriva min källkritiska analys nu, men orkar inte

det. Ska istället duscha och sån shit och sedan slappa framför tv, troligen medan fotbollen står på.

Tack Rohie för en riktigt trevlig shoppingrunda. (som vanligt när det gäller dig) Älskar dig gumman

Set in stone

2008-04-29 @ 07:11:36

God morgon! 
Sitter just nu och äter frukost och försöker klura ut hur dagen kommer vara och när jag kommer vara färdig med allt. Samtidigt sjunger man med till Get away.

Dagens schema är; skola, nationella, träffa Rohie, källkritiskanalys. Hade gärna sluppit allt, förutom Rohie såklart. 

image290


Såg klart få första FNL säsongen igår. Börjar nog på andra imorron eftersom jag troligen inte kommer ha någon tid för den idag.  

Blev just nu helt tom på idéer. Skriver senare.

Twisted

2008-04-28 @ 20:43:59

Fan vad jag älskar området jag bor i. Det finns bara en nackdel, och det är att det ligger lite för långt bort. Men annars är det så jävla underbart.

Promenaden började med att man möttes av doften från nyklippt gräs så fort man kom utanför dörren. Den näst bästa doften i hela universum. Promenaden avslutades sedan med ett möte med mina grannar, då gubben sa "nu ska du säkert och kolla på Idol eller något liknande". Jag bara skrattade och gick vidare.


Jag måste bara berätta att jag mått så fruktansvärt underbart! Igår upplevde jag den timmen som troligen var den värsta i hela mitt liv. Jag vet inte vad som tog åt mig, men jag fick en sådan lust att sätta mig i ett hörn och börja gråta, utan någon som helst anledning.

Men sen vände allt och jag hade en av de bästa stunderna någonsin, kände mig nästan oövervinnlig. Det har ajg gjort även idag.

När jag var ute på promenaden så slog det mig vad det var som ändrade allt. Dessa ord:


Dancing in my head to a funked up beat,
tripping on the corner of a two way street.
And I, smile a twisted smile when i say...

Let the world keep turning, cause I'll be standing still.
And the earth feels closer to heaven,
just because you're here.
I've been chased by angels,
I've been drunk out of my mind.
And the earth feels better than heaven,
Just because you're here.
Twisted, twistedimage289

Ska nu kolla på ett eller två avsnitt FNL.  

Alexandre Dumas

2008-04-28 @ 20:01:42

Har nu skrivit 3½ sidor om Alexandre Dumas. Är riktigt stolt över mig själv. Kan även passa på och meddela att jag börjar bli rätt så trött på den gubben.  

Ska nu ta en liten promenad och sedan se ett till avsnitt av Friday night lights. Längtar redan!


Haha, kom precis och tänka på när Jennica skulle ha en redovisning om Isaac Newton.

Ibland leker livet.

2008-04-28 @ 18:05:33

Ingen fysik denna vecka, ingen scortum. Fy fan vilken underbar vecka!
Dessutom har man i dagsläget tre olika planer för onsdagen. Är ännu osäker på vad man ska välja. Men känns nästan som det lutar åt Schalle och Oskar just nu.

Lurade även i Karin idag att jag ska gå i skolan på torsdag och fredag. Men hon ringde sedan och påstod att det inte kunde stämma. Sa då att jag bara skulle gå på fredag. Man får väl se hur lång tid det tar för henne att fatta sanningen i det.  


Har precis tittat klart på två avsnitt av Friday night lights. Inte för att jag tror att någon bryr sig, men bara så att ni vet. Ska nu ägna mig åt Alexandre Dumas och hans liv i några timmar och sedan ska jag ta en mysig promenad.

image288

Ingen snällmåndag!

2008-04-28 @ 15:52:55

Kom precis hem från skolan, som var precis som vanligt. Förutom engelska lektionen idag som faktiskt var rolig. Jag driver inte! Vi spelade Alfapet, fast på engelska då. Kommer inte ihåg vad det heter. Var på samma lag som Johanda, och vi var bäst!

Idag skulle det egentligen vara snällmåndag, men det var långt ifrån det. Anna var en jävla åsna. Hon och Johanna gick emot mig och det hela slutade med något som påminde om en brottningsmatch på engelskan som utspelade sig i hela klassrummet. Trots att jag var ensam mor de två så slutade det med vinst för mig. Är riktigt stolt faktiskt.


Ska nu kolla på ett eller kanske två Friday night lights, och sedan ska jag skriva om Alexandre Dumas.

   
Alfapet och Annas och mina tatueringar som vi fick när vi satt inne.  Jag är coolare, för jag har två 

Johan är ...

2008-04-27 @ 18:25:15

Johan är snäll.
Johan är rolig.
Johan är smart (för han går natur).
Johan är Jennys polare.
Johan är väldigt feminin.
Johan är en dissare.
Johan är en griskorv.
Johan är en tönt.
Johan är en bitch.
Johan är mobbad.
Johan är en transa.

Friday night lights

2008-04-26 @ 20:49:10

image282 image283
Jag måste bara säga det. Jag älskar Friday night lights. Jag trodde inte att jag skulle gilla den serien så mycket som jag gör. Den är så sjukt bra. Matt Saracen är så gullig, och coach Taylor är bara för rolig.

Såg nyss det elfte avsnitt, vilket var det roligaste hittills.

Ska inte försöka förklara hur bra den serien är, allt jag säger är att man måste se den.

Karin fann en ny kärlek.

2008-04-26 @ 13:19:18

Sitter just nu ute på altanen och pluggar matte. Känns som jag ligger flera ljusår efter alla andra. Har precis också fått Brians nya album Set in stone på nedladdning.


Tänkte berätta väldigt kortfattat om gårdagens lilla äventyr.

Kom till Karin straxt efter sju, vi gick ut tjugo i åtta ungefär. Anna ringde och vi bestämde att vi skulle mötas. Möte Anna runt nio, och började då dra runt lite för att sedan bege oss mot badmintonhallen där Karin skulle skriva på papper. Vid Skogås IP var det några små ungar som började skrika och hålla på, jag brydde mig inte om dem. Men Anna och Karin verkade gilla dem. Hallen var stängd så vi drog vidare mot Trångsund.
Vid rödluvan kom det en kille som lyckades charma oss alla tre, men han lyckades inte speciellt bra med att få oss att följa med honom till rampen. Karin gick sedan och tjatade om att hon ville gå tillbaka hela vägen till Trångsund centrum och hem till henne.

Men eftersom vi var trötta efter den långa promenaden på två timmar så begav vi oss hem till Karin där vi flummade till det lite. Runt ett var vi alla så trötta så vi höll på att somna på Karin golv så det var hög tid att bege oss hem.

Låter kanske som en tråkig och seg kväll, men som sagt så var den bara sammanfattat väldigt slarvigt.


Nu ska jag återvända till min mattebok.  

Griskorvarnas lilla äventyr.

2008-04-25 @ 15:39:04

Kom precis hem från skolan.

Idag var det en hel del skratt från både mig och Johanda åt ingenting. Vi båda har varit sjuka ett tag så vi skyller på det. Eftersom vi inte hade någon engelska pga. nationella prov så åkte vi till Farsta där jag uträttade några ärenden och sedan åt vi lunch. Eftersom den dära bitchen går ekonomi så hade hon bara en lektion idag, så hon åkte hem efter Farsta besöket.

Jag hade pedled och sedan idrott, men eftersom Martin vabbar så hade vi bara en kortare pedleds lektion som bestod av innebandy. Rikligt roligt.

På vägen hem bestämde jag och mongot att vi ska träffas hemma hos henne ikväll kl. sju. Har jag tur så hänger även Anna på.


Ska nu kolla på några Friday night lights avsnitt.

"Vänta ett par år, era jävlar!"

2008-04-25 @ 08:33:48

Jag tittade på Insider igår. Det var ganska roligt att höra Aschberg svära i direkt tv och sedan se hur den dära Linda Larsell gjorde bort sig totalt. Är man anklagad för något och ger sig på åklagarens (?) (förlåt Micham, jag kan inte juridiska termer) dotter och säger att hon är fet så kan man lika gärna erkänna.


Nu ska lilla Jenny ge alla ett råd. Om ni får för er att vakna någon gång under natten, gör inte det runt fyra. Jag gjorde nämligen det misstaget och fick ligga och lyssna på alla jävla fåglar som kvittrade, ska säga er att det var inte alls vackert... bara extremt störande. Kunde inte somna om, det var värre än Karin när hon börjar sjunga.


Jag är sugen på att göra något ikväll. Ska kanske vara med mongot, annars raggar jag kanske lite på någon annan i klassen. Om inte så blir det en massa Friday night lights, vilket inte alls är så dåligt.

Om det är någon rolig person som vill göra någon kan den ju höra av sig.

I'm feeling good.

2008-04-24 @ 20:20:03

Jag mår så jävla bra just nu. Är på det bästa humöret som finns.
För det första är förkylningen nästan helat borta, för det andra har jag hittat en ny serie som jag bara älskar.
Just nu känns det som att livet inte kan bli mycket bättre.

image281


Har nu bestämt mig för att börja titta på alla AIK matcher som går på tv. Inte för att jag hejjar på dem, de suger. Utan för att jag ska kunna skratta åt dem. Skratta åt dem och Finnen. Hihihi.


Rule, Arsenal! Arsenal rules the waves

 Gunners never shall be slaves!


Ibland skrämmer jag mig själv.

Edepol

2008-04-24 @ 13:48:01

Har precis kommit hem från Ikea. Mamma skulle dit och köpa en sak, och eftersom jag var så extremt trött på det här huset, mitt rum och allt som har med hemmet att göra så följde jag med. Var riktigt skönt att få komma härifrån.
På vägen till Ikea och hem igen så lyssnade jag på en skiva som varit i bilen i evigheter, på den var Drake Bells album. Så på vägen hem satt jag och filosoferade lite samtidigt som jag lyssnade på musik. Kom då fram till att jag förvånar mig själv ibland. Ibland kan jag vara hur korkad som helst. Om jag bara hade lyssnat på Drake Bell låtar så hade jag varit frisk för flera dagar sedan.
Skämmde nog ut sig själv lite när man man kom till kassorna. Kändes som man återupplevde 21/11-06, med andra ord den dära snygga killen jobbade idag. Tur att Sofie och Jennie inte var med. (a)


Av någon konstig anledning började jag tänka på drömmen jag drömde inatt. Den var verkligen hur sjuk som helst. För att sammanfatta den så handlade det om en kidnappad Karin, Footloose, Umeå, en missad buss, en bullbesatt hund och en häxa. Även finnen och henns famlij kom med på ett litet hörn.
Ja, den var ganska unik.


Ska till skolan imorron. YES! Eller nej ... eller ja.

Hittade precis de scortum svordomarna som Sara lärde oss.

Don't let me go.

2008-04-24 @ 09:59:03

En av de bästa låtarna genom tiderna.
Det finns inga ord för den.

Dagens skratt.

2008-04-23 @ 21:36:12
image279
Är man en Axelsnodd så fattar man.


Kom precis på att jag har varit hemma i 142 timmar i sträck nu! HJÄLP! Jag vill här ifrån nu!

Vissa människor ...

2008-04-23 @ 21:11:44

Kollar på fotboll just nu. Har ingen aning om varför jag gör det. Det är de två fjolligaste/divigaste lagen som möts och vad gör jag? Jo, jag sitter i soffan och tittar på matchen. Det är något med Champions League.
Dessutom är jag riktigt trött.  Är så trött så jag orkade inte skratta åt Ronaldo då han brände straffen och sköt en riktigt usel frispark.


Ska vara hemma imorron med. Ska förhoppningsvis känna mig så pass bra så jag kan börja med lite plugg. Men just nu känns det helt omöjligt. Vore iaf skönt om jag kunde skriva lite spanska och svenska. Matte vore också bra, men just nu existerar det i drömvärlden.

Det är helt sjukt, för en kvart sedan hade jag planer på att titta på en film efter fotbollen. Sen var det som en bomb slog ner och nu tror jag att jag knappt kommer orka med fotbollen.
Man får väl se hur detta drama kommer sluta.

GRATTIS PSYCHO!

2008-04-23 @ 14:40:35
image278
GRATTIS JONNA BLÅBÄR!
Hoppas du får en underbar födelsedag.

Ibland är du lite söt Karin.

2008-04-22 @ 22:58:40

Jag har känt mig så mycket bättre idag än vad jag gjort de senaste dagarna, men är ändå inte frisk än. Men nu går det iaf åt rätt håll. ( :

Började dagen med två filmer, eller en film. Började titta på Brokeback mountain, har velat sett den i evigheter nu. Alla snackar om att den är så bra. Men efter en halvtimma ungefär bytes filmen. Den var helt enklet för seg, ska nog ge den en ny chans imorron.
Såg då istället Dogma. Den var faktiskt rätt så rolig, så länge/när Matt Damon var med. Annars var den bara skum.
 

image277

Fick sen på kvällen äntligen se lite fotboll. Blev uppringd av Karin i puasen. Hon ringde nog för den gulligaste anledningen någonsin. Andra saken hon sa till mig var en fråga som hon ställde med en liten generad och lätt nervös röst "Jenny, vilket lag hejjar vi på?". Karin, ibland så är du riktigt gullig.
För övrigt kan jag meddela att jag fortfarande är sur för resultaten i den tidigare omgången i Champions league och Premier League för delen också

Nej, ska väl försöka sova snart. Är inte alls trött, vilket är väldigt chockerande eftersom jag de senaste dagarna varit helt utslagen vid den här tiden.

Aja, men får väl se hur det går med sovandet.  


Imorron fyller JB år!

"Dude, I love this album more then I love myself"

2008-04-21 @ 19:25:18

Idag har allt varit mycket värre än de senaste dagarna. Det har runnit i ögonen oavbrutet hela dagen och jag har ytan tvekan nyst över 800 gånger.


Runt tre total kollapsade jag, vilket betyder att jag var i stort behov av sömn.  Eftersom jag har så himla bra självinsikt så visste jag att jag aldrig skulle kunna somna mitt på ljusa dagen. Försökte då lista ut vad det är som får mig att somna, och efter ett par minuters tänkande så kom jag på att inget får mig att somna så bra som poker.
Ladda då hem två avsnitt av något poker program, möblerade om på skrivbordet och la mig i sängen för att sova. Somnade efter en halvtimma och sov sedan tills pappa väckte mig. Hann se de sista tio minuterna och såg hur killen som jag höll på vann hela skiten.


Efter maten blev det några Drake & Josh avsnitt, har nu bara fyra avsnitt kvar av hela serien. Lite sorgligt. Såg nog den roligaste kommentaren genom alla säsonger (rubriken).
Tror nu att jag ska försöka få tag på någon bra film.

BG & JG.

2008-04-20 @ 20:47:38

image189

Sitter just nu och tittar på parlamentet, blev riktigt glad när jag såg att flera roliga personer var med. Eller flera och flera, Björn Gustafsson och Johan Glans.
Känner mig faktiskt mycket bättre nu, men det brukar vara så framåt kvällarna. Men imorse kändes det som hela världen höll på att falla samman, så var det även i natt när jag skulle sova.
Det betyder såklart att det inte blir någon skola för mig imorron. Usch, saknar de underbara människorna i klassen.


Jag brukar vilja vara sjuk för att slippa i skolan. Ville det senaste i onsdags, sen blev man sjuk på torsdagen och man hamnade i ett helvete. Så är det alltid.
Ikväll är det The bourne identity, jag älskar de filmerna! Hoppas bara att jag är så pass pigg så jag kommer orka se den. Haha, i fredags gick jag och la mig vid halv tio. Sov sedan i 12 timmar, men det var riktigt mysigt.

TA.

2008-04-19 @ 23:06:10

image275
Oh,
And I had no choice, no.
It was something that I believed,
a dream that was driving me,
a fire inside of me.

I, tried to do my best, to do the best I could.
And I , had to give my all, it's what I had to do.
I'd do it all again,
And that's the honest truth.
I... I did it for you.

Snart så :)

2008-04-19 @ 22:15:53

Sjuk.

2008-04-18 @ 20:47:45

Tio minuter efter mitt senaste inlägg fastslogs det att jag var sjuk och att jag inte skulle till skolan. Vilket var väldigt synd, har faktiskt längtat lite grann till historia lektionen.
Istället spenderade man de närmaste timmarna i väl nerbäddad i sängen utan att kunna somna. Vet inte om det var ljuset som lös igenom gardinerna eller om det var hostan, den brännande halsen eller att jag frös hela tiden som hindrade mig från att somna.

Det är ungefär så dagen har varit idag, och så har den varit lång och tråkig.


Funderar just nu på att gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött trots att jag sov någon timma runt fem. Men känns som det ännu är lite för tidigt för att sova. Kommer troligen vakna klockan 6 imorron isf och det skulle inte uppskattas.
Ska försöka hitta något roligt på datorn nu som förhoppningsvis kan pigga upp en lite eller hålla mig sysselsatt i några timmar.

Ingen bra fredagstart alls.

2008-04-18 @ 07:12:18

Den här dagen ser verkligen inte ljus ut. För det första kunde jag knappt sova natt, när jag äntligen somnade drömde en dröm som fick mig att nästan vakna gråtandes. Den onda i halsen har inte gått över, det har bara blivit värre.

Det enda som jag faktiskt ser framemot idag är historia lektionen, eftersom vi håller på med ett sånt spännande arbete. Sen ser man ju såklart framemot när man kommer hem och inser att man inte kommer behöva gå upp tidigt de närmaste två dagarna.

Footloose fixat!

2008-04-17 @ 20:10:37

Förutom en väldigt irriterande hals så har den här dagen varit som vilken annan. Men undantag från den barnsliga mattelektionen och att man träffade Jonna idag för första gången på evigheter.


Ja, äntligen så träffade man Jonna och det blev lite mer än ett bara hej på bussen. Var där i drygt två timmar och det var lika mysigt som alltid. Jag har verkligen saknat den dära mysiga hemtrevliga känslan man får hemma hos familjen blåbär.

Ska nu läsa igenom mitt engelska referat och se om något behöver ändras. Troligen är det en hel del.

Ska sedan försöka leta upp något som kan lindra den otroligt irriterade halsen man har just nu.  


image274
Footloose biljetterna är äntligen fixade! Snart ska man få se Peter Johansson!

Redan torsdag!

2008-04-17 @ 07:08:48

Herregud vad snabbt tiden går nu förtiden. Vet att jag har påpekat det i nästa vartenda inlägg på den senaste tiden. Men den här veckan har verkligen gått i räserfart.

Det är redan torsdag och jag har inte varit ute och sprungit än, och det är imorron som vi ha coopertest. USCH! Börjar dessutom bli sjuk igen.


Den här dagen tror jag kommer gå rätt så fort faktiskt. Hat nationella nu på morgonen följd av spanska, matte, fysik och sist och nästan tråkigaste scortum. Hoppas hon har rättat provet, önsketänkande.

image273

Flera tusen ord.

2008-04-16 @ 15:20:36

Ska försöka sammanfatta denna dag hitills med några bilder.

image269

image270

image271

image272


Jag vet, jag brode skaffa en seriös bilddagbok. Men jag orkar inte.

No air - BLÄ!

2008-04-16 @ 14:18:50
Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra hitills.
Skolan var helt okje, den bestod utav två lektioner. Spenderade den strösta delen av tiden med Micham som verkade vara fotokåt idag.
När spanskan var slut så underhöll vi oss i 45 minuter genom att leka fotografer. Eller Micham lekte det och Anna var modellen, jag hängde mest på och bara skrattade.
Vi kom även på en alldeles lysande idè som vi ska hålla för oss själva. Men jag akn säga att Svergie kommer bli tagna med storm.

Efter det tog jag och Micham tåget mot stan. Hon skulle in och leta efter en väska, själv skulle jag möta gravdia Karin.
Vi tog en tur in i våran gammla skola och hälsade på lite grann och sedan gick vi hem till henne. Det är just där jag befinner mig nu. Vi förösker fixa Footloose biljetter. Får se hur det går, känns som vi försökte med detta flera gånger tidigare utan att lyckas.
Ska sedan hem cohs kriva engelska referat och springa. WOHO!

Halva april avklarad!

2008-04-16 @ 07:07:13


image268

Onsdag den 16 april, det betyder att det bara är halva april kvar. Sen är det bara en månad och 5 dagar kvar!

Herregud vad snabbt tiden går ibland. Känns som man började ettan för kanske fyra månader sedan och att jullovet var förra veckan.  


Idag är det en riktigt najs majs dag. Har två lektioner, historia och spanska, sedan slutar man 11:35.  Ska då hem till Karin och fixa biljetter och sedan ska man hem skriva engelska referat och springa en liten runda.

Du är min vän, den jag tycker om.

2008-04-15 @ 20:10:15

Vill du inte, så säg det bara. För jag orkar inte längre med den här jävla leken som du hela tiden kör. Känns som vi hållit på så här ett riktigt bra tag nu, och jag är så jävla trött på det.

Vill du så vill jag det är inge problem. Men vad fan det gäller att ge och ta. Jag vet att det oftast är jag som inte kan, men när en sak ändå bestäms så är det bestämt.
Vare sig det gäller någon jag hatar eller älskar så håller jag mina löften.


Jag vill verkligen inte förlora dig som vän och jag har inte varit orolig för att göra det heller. Det känns som du alltid har haft båda fötterna på jorden och förstått. Men nu på den senaste tiden så känns det inte så längre som dig. Vilket har börjat gjort mig orolig. 
Kanske jag bara inbillar mig, kanske inte. Kanske är det jag som har ändrats eller bågge två.
Hur som helst så gillar jag inte det som håller på att ske just nu.
Allt jag vill är att ha tillbaka den gamla tiden, som det en gång var. Den var så jävla underbar med dig.
Du har och kommer alltid vara en av de bästa.

Klagan, klagan...

2008-04-15 @ 16:50:42

Herregud vad snabbt dagen gick. Det kändes nästan som en onsdag utan fysik! Vilket det är imorron, ingen fysik och ingen svenska!

Mänken var iaf riktigt seg, segare än vad den brukar. Under den lektionen fick vi reda på vilket omdöme vi har, hela klassen fick MT. Vilket betyder VG eller MVG. Känns lite halvt om halvt eftersom L.O tydligen sagt till Carro att ibland kommer lärare och elever överens om ett betyg gemensamt i för hela klassen.

Under mattelektionen hade jag och Johanna lite svårt att sluta skratta eftersom vi kom in på Superhero movie. Men trots alla de skratt så gjorde jag och Micham allt som skulle göra den lektionen, så olikt oss.

Scortumprovet gick faktiskt mycket bättre än väntat. Men tog mycket längre tid än väntat också. Aja, huvudsaken är som sagt att man får G. Vilket jag vet med alla säkerhet att jag kommer få.


På bussen träffade man Jonna. Vi pratade lite och jag fick reda på det allra senaste i den unga damens liv. Dessutom sades det något om att träffas senare ikväll. Får se hur det blir med den saken.

Hela dagen har jag varit inställd på att gå ut och springa efter skolan. Men när man äntligen klev av bussen så ångrade jag mig direkt. Vädret säger nej. Ett sådant nej som Gunnar visade idag.

Shit, och jag som lovade Hanna idag att jag ska börja träna igen i maj. Dessutom är det cooperteset på fredag.

Snälltisdag.

2008-04-15 @ 07:08:28

Idag är det snälltisdag, då måste man vara snäll. Men imorron kan man ge igen... ANNA. ( :


Jag gjorde ingen scortum alls igår. Så provet kommer verkligen gå åt helvete idag, men men får jag ett G så är jag nöjd.
Istället satt jag och tittade på film, Chuck och Drake & Josh igår. Mycket troligare än scortum måste jag säga.


Igår fick jag även reda på att Karin Müsliskål har skämt ut mig igen. Tydligen har jag blivit någon slags mini kändis i hennes klass, iaf om man ska tro henne.

Snälla lilla gumman, jag vet att jag är väldigt unik och cool. Men du behöver väl inte skryta om att du känner mig?

Me like. : )

2008-04-14 @ 18:08:26

Dan Schneider är ett geni! Utan tvekan.
Är så glad just nu. Drake & Josh har äntligen laddat klart. Har bara hunnit med att se ett avsnitt men har garvar mer under de senaste 22 minuterna än vad jag gjort den senaste veckan. Jag älskar verkligen den serien.
Ska inte skriva mer nu, vill se mer Drake & Josh.


image267
Johanna nämnde nyss Superhero movie som hon såg igår. Jag sa ju att den var. Varför tror ingen mig när det gäller saker som Drake Bell medverkar i?

Yours, mine and ours

2008-04-14 @ 12:29:58

image266
Har precis sett klart på Yours, mine and ours.  Det var världens gulligaste ungar med i filmen. De var så otroligt söta, har nog aldrig så söta ungar någonsin.

Den var faktiskt riktigt bra. Satt och garvade åt mig själv när jag insåg varför jag gillade den så mycket. Det var ett bra tag sedan jag såg en riktigt gullig barnfilm, vilket detta var.

IT MAKES ME HAPPY!

2008-04-13 @ 23:48:05

Just nu är jag så jävla lycklig så det finns inte. Har äntligen hittat den fjärde och sista säsongen utav Drake & Josh.

SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBART!

Skulle vilja titta igenom hela nu, men den har tyvärr inte laddat klart och lär inte vara hemma förens runt två inatt om jag ska vänta. Så det får vänta tills imorron.

Usch, detta kommer verkligen göra det så mycket svårare att ägna dagen åt att plugga inför scortumprovet.


image265

Det enda som saknas nu om kvällen skulle vara helt himmelskt är att jag skulle hitta en bra Superhero movie, eller Brians nya album.

En liten bild.

2008-04-13 @ 21:16:33
image263
En liten prommenad.

plugg plugg & ännu mer plugg.

2008-04-13 @ 16:22:25

Eftersom jag inte pluggade ett skit igår så har jag allt kvar nu.

Hittills idag har jag gjort svenska och engelska. Ska göra lite mer svenska senare. Så det betyder att hela dagen imorron kommer gå åt för att plugga in för det dära jävla scortum provet.  Jag vet att jag kommer vara så körd på det provet, men hoppas att jag iaf klarar det. Orkar längre om de ämnet.
Måste ändå påpeka att det har varit jvligt skönt att få en gångs skull inte ha en massa sidor i matteboken att räkna denna helg.


Det är fotboll om 40 minuter nu. Manchester United - Arsenal. Ber till Mhammed att Arsenal vinner. Vore så jävla kul att se de dära soporna i United förlora guldet, helst till några andra än Chelsea då.

Tror jag ska kolla på ett till avsnitt av Chuck nu.
Skriver senare.

Lättnad.

2008-04-12 @ 21:09:35

Jag satt nyss och gick igenom en massa gamla dokument. Hittade då ett som jag skrev för ett halvår sedan.
Det handlade såklart om farmor. Jag började gråta på direkten, alla dessa minnen dök upp i huvudet.
Jag tycker det är så konstigt. Att en sådan sak som den, som fick att må så dåligt just då nu nästan är helt bortglömd.
Men det är en otroligt lättnad att inte längre tänka på det på det sättet. Det känns som man liksom har gått vidare, och jag vet att det är precis vad du hade velat.


Livet har nu helt enkelt gått vidare nu, utan dig. Men jag skulle fortfarande göra vad som helst för att få dig tillbaka.

Denna fredag i skolan.

2008-04-11 @ 20:02:22
image261
Sitter just nu och väntar på att Anna och Karin ska komma hit. Det blev inget med Jonna.

Vad ska man säga om denna dag?
Jo, nationella gick väl sisådär. Både jag och Mingis tycker det gick skit för oss själva men bra för den andra, så troligen gick det helt okej.

Pedleden var definitivt den roligaste lektionen. Vi körde badminton. Jag och Aho ägde sönder totalt.
Idrotten var faktiskts helt okej, är riktigt stolt över min insats. Jag orkade springa mycket mer än vad jag trodde.


Nu kom en bil tror jag.

Fredags morgon.

2008-04-11 @ 08:11:17

image189

Känner mig faktiskt riktigt bra. Har sovmorgon idag och lyckades ställa klockan fel. En timma för långt. Så enligt min klockan så skulle jag bara få en kvart på mig att äta frukost och göra mg i ordning.

Hur som helst så lyckades jag vakna av mig själv, fan vad bra jag är.


Det har precis slagit mig att jag ska ha muntliga nationella i engelska idag. Det jobbiga är att det påminner om nationella muntliga i 9an och det gick inte bra alls. Men man slipper iaf fysiken. : )
Sen kommer det som Anna sa igår bli en friluftsdag. Först ska vi har badminton på pedleden, efter det har vi ute idrott, kondition. Sen har jag tankar på att gå ut och springa när jag kommer hem innan jag ska träffa Jonna.

Men får se hur det blir med den saken


Lycka till idag på provet Karin!


(bilden är tagen från gårdagens Scortumlektion, konstnären heter Micham.)

Lite torsdags snack.

2008-04-10 @ 20:49:44

Skulle egentligen börja med engelskan var det tänkt idag, men inte blev det så. Har istället spenderat dagen med några Chuck avsnitt och sedan musik.

Skolan idag var rätt så lugn. Johanna var sjuk, krya på dig. Vi hade ingen spanska vilket gav oss en lunch på 2 timmar och 20 minuter. Jag och Anna gick då till centrum och åt pizza, på vägen tillbaka tävlade vi mot en kille som jag hoppas lyssnade på musik och att han inte har någon superhörsel.

Scortum idga var faktiskts rätt så okej ... för att vara Scortum. Vi har prov på tisdag och jag vet att det kommer gå åt helvete.


Sitter just nu och lyssnar på musik och pratar med lite människor på msn. Stör bl.a. Karin i hennes pluggande. Och så pratar man med fina fröken Lisa.

Har nu fått reda på att Karin kommer få IG på sitt prov imorron och att hon tycker att jag är roligare än plugg. Kan livet vara bättre?


Imorron har vi dessutom sovmorgon, eftersom historian återigen är inställd. Har också nationella i engelska och ute gjympa. Usch.

image259
Saknar dagarna som var som denna.

VILL SOVA!

2008-04-09 @ 21:03:58

Är jätte trött nu. Ska bara göra mig i ordning för sängen och sedan är det möte med John Blund. Funderar på att ligga och kolla på fotbollen som jag tror går på tv, men får se hur det blir med det.


Tänkte lägga in lite bilder från dagen och samtidigt berätta att Michams önskan slagit in. Laddade hem Chuck idag. Har bara sett första avsnittet än och serien verkar rätt så rolig.
 

      

image258
En insändare skriven av Karin, 16 år, alias Michelle, 11 år.

Fotbolls "snack"

2008-04-09 @ 16:17:44

Denna dag har varit riktigt hemsk. Under hela dagen så har det legat små saker och gnagt, och det allra värsta har och göra med gårdagen.

Jag skäms ärligt över mig själv och min relation eller vad man nu ska kalla det till sport. Det känns faktiskt som det ligger något i det mamma säger till mig ibland, att svordomar är första steget mot huliganism. Inte för att jag aldrig skulle kunna bli huligan, men ändå.


Har inte haft något som helst lust att prata om gårdagens match under hela dagen, har inte ens velat prata om eller tänka på fotboll. Vet att irritationen kommer bli oerhört hög då.

Ska bara säga att jag hatar Reina, och det har jag alltid gjort. Han och Van sär är två spelare som jag verkligen inte, föredrar till och med Zlatan framför dem.   
Den dära lilla fula 13åriga Torres kan gå och dra något gammalt över sig. En riktig fjolla.

Dessutom blev jag ännu mer irriterad igår på straffsituationen som uppstod förra matchen. Det skulle ha varit straff! Blåste man straff igår så skulle det andra även också varit straff.

Sist ska jag bara säga att jag är riktigt imponerad av Wallcotts löpning igår. Äntligen såg jag honom göra något bra förutom att springa snabbt.


För övrigt så var dagen rätt så okej. Joh-anna och jag flummade till det lite under fysiken med namn. Pjäsen gick väl bra att spela bort, gjorde iaf inte bort mig.

HJÄLP!

2008-04-08 @ 21:42:36
image250
FOTBOLL!
Jag håller på att dö. DET ÄR SÅ SJUKT ÄCKLIGT SPÄNNANDE.

Vilket jävla väder!

2008-04-08 @ 18:12:03

Har nu duschat och gjort mig i ordning. Snart ska vi åka till Anton och fira honom, den lilla pojken fyller nämligen 12 idag. Ska väl passa på att gratta Mickis och Bibbi igen då.

Är på riktigt dåligt humör. Risken finns att jag kommer missa den första kvarten av fotbollen ikväll, eftersom vi ska vara hos Anton. Har redan hotat mamma med att om jag missar mer än en kvart av första halvlek så kommer jag begå självmord. Men det känns som hon inte riktigt köpte det.

Hur som helst så kommer jag vara hur uppjagad som helst ikväll. Nu längtar jag, men vet att jag kommer ångra mig ikväll.


Fick ett tips idag/igår av Micham angående serier. Hon föreslog oväntat Chuck. Så funderar faktiskt på att ladda hem den. Får se vilket humör jag är på imorron.

Ska åka nu. GLÖM INTE FOTBOLLEN IKVÄLL. 20:30 på sexan.

Usch busch.

2008-04-08 @ 17:18:04

Idag var en händelserik dag i skolan, eller kanske inte händelserik. Men den händelsen som inträffat räcker gott och väl ett tag framöver.

Det allra obehagligaste idag var egentligen att se Gunnar tycker jag. Man märkte verkligen på honom att något allvarligt hade hänt.  
Det var nämligen så att imorse så blev två kvinnor knivskurna imorse, en i 40-årsålder och en i  20-årsåldern. Efter en kort historia lektion pga. personalmöte för all personal på skolan så fick vi det bekräftat att Gunnars gissning varit verklig. Kvinnan eller var man nu vill säga som jobbar i cafeterian på skolan och hennes dotter som brukar vara i skolan nästan varje dag var de två som blivit knivskurna.

Jag tycker det är riktigt obehagligt, även om jag inte kände någon av dem.


En rolig händelse som skedde idag var när Anna gick bakom hämta-maten-disken för att vara lite busig, och fick till sin stora förvåning syn på en mattant. "EN TANT!"
Sedan hade man en extremt lång rast mellan pedleden och Scortum som spenderades med Karro, Sinem, Sofie, Elaine och Jennica.

Sen gjorde man ju bort sig rätt så ordentligt på bussen hem med Mickis. Men det är ju Mickis vi pratar om, hon borde ha överseende ...

Man vet inte allt.

2008-04-07 @ 21:03:01

image189

Har precis rensat igenom alla mina bilder. Skojjar inte när jag säger att jag troligen rensat närmare 1000 bilder.

Sitter nu och lägger in en massa på ipoden. Helt plötsligt fick jag en flashback från mattelektionen idag.


Anna och jag satt och lyssnade på min ipod då vi på något oförklarligtsätt kom in på Westlife. Efter en tids pratande så berättade jag att jag varit på en av deras konserter. Då knäckte Johanna som satt bredvid mig ur sig att även hon gjort det. Tydligen så var vi på samma, vilket jag tycker är lite halv speciellt.

Men det som verkligen förvånade mig och ännu gör det är att Johanna tycker eller tyckte om Westlife.

Haha, där ser man vad man kan ha fel om folk.


Ska lägga mig tidigt ikväll. Är jätte trött och har varit det sedan halv åtta.
Det är så jävla skönt, slipper känna pressen att jag måste titta på Prison break. Men ... ska nog göra det ändå.  : )

Allt för att slippa matten.

2008-04-07 @ 19:22:36

Det blev inte mycket matte, inte mycket alls. Fick en sådan lust att titta på en serie, men eftersom jag inte hade någon hemma fick det bli Drake & Josh go to Hollywood. Kan säga att det gjorde inte min Drake Bell fas lättare.

Kan också meddela att jag kommer vara så körd på matte provet imorron.


Ska kolla på hockeyn nu och försöka hitta någon bra serie att ladda hem. Har någon några tips så är det alltid uppskattat. ( :

Fotboll imorron. :)

2008-04-07 @ 15:50:50

Skoldagen var väldigt kort idag. Den bestod utav tre lektioner eftersom engelskan var inställd.

Hände egentligen inget speciellt, men än att jag kom fram till att jag måste rensa alla bilderna på ipoden.

Det var även snäll måndag idag och eftersom jag och Anna är så snälla så lät vi Johanna vara med, ett misstag som inte ska upprepas.


När jag väl kom hem hände inte så mycket. Huset var helt tomt så jag gick till mormor och morfar ett litet tag. Ska nu försöka ägna resten av dagen till matte, men känns som det inte kommer gå så bra.

Imorgon är det fobtoll! UNDERBART! Anton, Bibbi och Mickis fyller även år.
Om jag missar fotbollen imorron pga att vi ska vara hos Anton så komemr jag seriöst att slå ungen gul och blå.
Matteboken kallar på en.

HAHAHA

2008-04-07 @ 15:27:59

Hahaha, superhero movie. Jag älskar den filmen.

"You, thinking you can outsmart my uncle"

2008-04-06 @ 20:41:48

image189

Har precis kollat klart på hela säsongen av Prison break . Det blev inte så mycket matte idag.
Men har bestämt mig för att plugga riktigt seriöst imorron på lektionen och sedan hemma. Fan vad jag kommer hata mig själv imorron.

Prison break, jag fattar verkligen vad det är som får mig att kolla på det. Jag berörs lika mycket av det varenda gång.
Den serien är inge rolig, ingte på något sätt alls!
Jag hatar den där bitchen Gretchen. Sucre, hur fan kan man göra så mot honom?
Jag är så irriterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är ju Sucre för i helvete!
Man kan med all rätt säga att han är en sådan vän som man vill ha, en äkta. 
CP break.  

Måste bara tillägga att jag brukar garva åt Michael Scofields kommentarer och tycka att de är klockren. Men LJ kom verkligen med den bästa genom alla säsonger.

Gårdagens bilder.

2008-04-06 @ 11:00:33

Det är så underbart att vakna upp helt utvilad.

Vet exakt vad den här dagen måste gå åt till, matte. Usch, är verkligen inte på humör för matte. Har matteprov på tisdag och torsdag, blä.

När Danne vaknar om några timmar ska ajg be honom fixa Superhero movie, förhoppningsvis så kan man titta på den idag.  Känner att det har blivit ett jävla tjat om filmen på den senaste tiden, men helt ärligt. Det var Karin & Jenny humor rakt igenom den.


Ska fixa frukost nu. 

    

Ännu en kväll med m0ng0t.

2008-04-06 @ 00:17:34

Dagen med Karin började så bra som den kunde...

Efter att vi handlat allt vi ville ha så begav vi oss mot bussen som aldrig kom. Istället fick vi sitta i tjugo minuter i det iskalla vädret innan nästa buss kom. Träffade då Angela och Sofie, två personer som vi allt för sällan springer in i nu för tiden.
När vi kom hem till Karin började hemligheterna. Vi bakade en tårta till Schalle och gjorde hattar. Sedan åkte vi och lämnade av det hos Oskar. Träffade Schalle och Elin och så grattade vi såklart det lilla födelsedagsbarnet.


Efter det åkte vi hem till Karin där det blev som en vanlig kväll tillsammans. Förutom att Karin blev lite elak då och då, men hennes mamma ställde sig min sida.

Enligt Karin så skulle vi aldrig ha sett Superhero movie, hon tycker att jag förknippar allt till en viss scen då det sades en väldigt opassande sak.


Just nu är jag skit trött och verkligen längtar efter sängen. Men kände för att skriva lite här innan jag stänger av datorn.


Kom precis på att det sista som hände innan jag stängde dörren bakom mig hos Karin var att jag lärde mig något nytt om henne. Kommer nu inte ihåg vad det var.

Shit vad trött jag är.

( =

2008-04-05 @ 18:00:57

Var Superhero movie verkligen tvungen att komma nu? Kunde den inte ha haft premiär för en månad sedan eller så. Jag som precis hade kommit ifrån min besatthet av Drake & Josh och alla hans låtar. Nu är jag där igen, och faktum är att jag tror att det är ännu värre nu än förut.

Han var så söt i filmen, speciellt i den scenen då han mötte hourglass för första gången. " I'm not wearing any diamonds".

image241 image246

En kille med brunt/mörkt, lite halv långt hår (långt enligt mig), mörka ögon och som kan sjunga. Det är allt som krävs för att få mig på fall. Såklart raggningsrepliken också. Haha.

Premier Leauge

2008-04-05 @ 13:40:14

Jag trodde att Rovdjursfilmerna var bra filmer, eller såna filmer som nästan blivit kultförklarade eller något sånt där. Men enligt de olika tv-kanalerna så verkar de vara en film som de slänger in när de har ett tomrum att fylla.
Det känns nästan som filmerna visas en gång i veckan på någon av 3:an, 4:an, 5:an eller 6:an. Nästan varje fredag/lördags natt jag slår på tv:n eller byter kanal så går den. Dessutom lyckas jag alltid tajma in så att jag ser samma scen.


Snart är det fotboll. JIPPIE!
Arsenal - Liverpool i Premier league. Ska inte ens behöva saga vem jag håller på, tycker att det borde vara uppenbart för länge länge sedan.

Ska hinna med att räkna lite matte innan/under matchen. Sedan ska man till Karin och fixa lite, och sen är det hemligt uppdrag på gång. Hahaha, inte så hemligt som det var senast.

Skriver senare.

Who am I? I'm Dragonfly

2008-04-04 @ 23:21:19

HAHAHAHAHAHAHAHA, jag är så extremt trött. Sitter och asgarvar åt filmen. Så klockren. Vi satt och skrattade hela filmen, hela vägen hem till Karin. Sedan satt jag och garvade för mig i baksätet på vägen hem och nu sitter jag i mitt rum och skrattar. Skrattar så mycket så jag knappt kan gå rakt eller sitta på stolen ordentligt.

Grejjen är den att jag vet inte vad i filmen jag skrattar åt längre, har inte vetat det sedan jag gick ur bilen.


 

Folk har snackat om att den filmen suger, men tro mig den är så värd att se! Så klockren! Och det säger jag inte bara för att Drake Bell är med, den var rolig.

En liten bonus var att han sjunger i slutet, eller när eftertexterna rullar.


 

HAHAHAHA, sökte på eniro efter mitt hus. Enligt dem så bor jag inte i något hus, utan på en väg. Dessutom är tältet som jag och Karin tältade i förr förra året typ med på bilden.

Mmm... pizza. : )

2008-04-04 @ 17:08:26

Hade ett jätte mysigt aerobics pass på idrotten idag, som Johanna G. Blev jätte glad efter det, som jag brukade bli efter rehaben. Känns inte så jätte bra nu när man tvingat broder att åka och köpa pizza till oss, men det väger ju upp det nyttiga man gjort idag. : )


Jag har kommit på en sak om mig själv. Jag är kär i kineser. De är så otroligt söta! Iaf den kinesfamlijen jag känner. Mingis är ju bland de sötaste människorna jag mött. Hennes bror är så jävla klockren. Skrattar fortfarande åt "Vem är du?". Jag har sett deras föräldrar en gång, men när jag sa att de var söta skällde nästan Mingis ut mig.

Idag fick jag reda på att hennes far heter Mingjing, herregud vad gulligt namn. Tror jag ska döpa mitt barn till det.


Nu måste jag åka med och hämta pizzorna.
Skriver senare.

Love is in the air.

2008-04-04 @ 13:57:27

Kom nyss hem från skolan, ska tillbaka dit om någon timma. Vi hade nämligen en fyra timmas lång håltimme mitt på dagen.

Men den kändes/känns inte så lång ändå. Började med att jag och Johanna klistrade upp en lapp på Annas skåp. Sedan skrev vi ett kärleksbrev till Mickis som vi la i hennes skåp, men eftersom Johanna inte kan hålla masken så avslöjade hon oss på direkten.

Den övriga tiden av rasten i skolan spenderades genom att skriva pedled uppgiften som vi fick. Förlåt Anna, Challe och Mingis för jag smet, men det hade blivit ont om tid om jag tagit nästa buss.

Haha, under tiden fick jag reda på varför Mingis är så barnslig som hon varit på den senaste tiden. Luggen. ;D  


Håller på att explodera av förväntan och längtan! Det är helt sjukt och pinsamt. Längtar så in i helvete till ikväll när vi sitter där på biografen och tittar på Drake Bell. Det är helt sjukt. Den enda gången jag har känt så här var inför WL konserten med Angela. Känns som jag har sagt det förut, men men.

En sak är iaf säkert, jag kommer vara helt borta ikväll.

image240

Dagens lilla romans

Karro med K.

2008-04-03 @ 20:21:09

Jag vet inte hur, men på något sätt har jag övertalats av någon eller några att åka med Danne till hans bandy för att träffa Schalle.

Hade planer på att räkna matte, men är så trött nu så det var omöjligt. Så detta blir nog det sista inlägget för idag eftersom risken finns att man kommer hem efter elva.


Ska därför lägga in en bild på Karro och några andra bilder nu. Det var nämligen så att Karro kände sig förolämpad när det inte fanns någon bild på henne i min blogg.
 

   
  

En underbar torsdag.

2008-04-03 @ 19:51:46

Kom precis hem ifrån skolan och dagens lilla äventyr. Ska försöka fatta mig väldigt kort eftersom risken finns för att det kommer bli ett långt inlägg.


Skolan var precis som vilken annan skoldag. Fylld med skratt och skämt med de underbara människorna i klassen, Johanna, Mingis, Anna, Challe och Mickis.
Mingis verkar precis lärt sig rimma eftersom hon flera gånger ropade efter mig Jennypenny. Mickis och jag kom på vad vi ska köpa för present till Johanna när hon fyller. Dessutom lovade jag Johanna att hon imorron ska få sin efterlängtade lapp på ryggen. Lägger ner tejpen i väskan nu.


Under sista lektionen så ringde Karin, men svarade inte eftersom Sara satt precis bredvid oss och gick igenom vår uppgift. Efter henne ringde Schalle och sedan ringde Karin en gång till. Ringde upp Schalle på direkten efter lektionen och fick förfrågan om jag ville till Trångsund C och äta glass med Karin. Hängde såklart på och det blev en massa flumm och skratt där. Karin var lika dum som alltid och snackade om alla hennes kompisar, medan vi nu är hennes f.d. klasskamrater.

Hon försvarade två av henne kompisar i henne klass trots att den ena av dem har skickat sms till mig fyllda med sexuella trakasserier.


Efter den drog jag hem till Karin där jag blev bjuden på mat. Mmm :) Sedan kom vi fram till att folk i Karins skola är bland de mest patetiska i Sverige, eftersom de enligt Karin har henne som förebild. Tvivlar på det upp till 98,8%. Men å andra sidan så vet jag att Karins skola verkligen är speciell, så det skulle inte heller förvåna mig.

  

HAHAHA, Rektor Stefan.

Blä.

2008-04-03 @ 07:14:21

Om jag säger att jag var sur igår, skulle någon tro mig?

Jag kan säga att jag var riktigt irriterad på den dära jävla pool domaren. Det var straff, det var frispark och det var inte frispark. Sen var jag också såklart irriterad på att Arsenal aldrig fick in den där bollen, och det  fick mig att komma på varför jag inte gillar Reina.

Blev jätte glad när Bendtner kom in, hade ropat efter honom i en halvtimma, men jag fattade inte varför man skulle byta ut Eboue.

Jaha, då avgör det nästa vecka då. Tror att jag vet hur det kommer sluta, men jag hade ju fel förra gången.


image233
tisdag den 8 april, 2008.

Försöker fundera ut hur den här dagen kommer bli. Tror att den kommer ha sina ljusa stunder, som spanskan. Inte för att spanska är roligt, utan de människor som man har spanska med. Sen är det svenskan, då ska vi bara öva på pjäsen. Sen har vi fysik och matte, BLÄ. Sen är det cp. Har läxa tills idag, kan den inte. Men de lektionerna brukar faktiskt vara roliga, om rätt människor är på rätt humör dvs.

efter en plågsam joggingtur.

2008-04-02 @ 18:25:40

Kom hem från en joggingtur för ungefär 40 minuter sedan. Har hunnit äta emellan.
Kan säga att jag vet nu vad Jenny ska göra imorron, i helgen, nästa vecka och några veckor framöver. Träna kondition. Det var riktigt pinsamt när jag var ute och sprang, tänkte på hur trött jag var och hur min kondition en gång varit. Just nu är den katastrof!


Väntar nu på att pappa ska tända eld i pannan så jag får varmt varm vatten. Ska bada och plugga lite cp samtidigt.

Sedan är det fotboll. Åh, vad underbart! Har längtat så länge efter den här matchen!

Om nu Liverpool, mot alla odds (a) skulle vinna matchen, så ber jag till gud att Crouch avgör matchen. Men det kommer inte ske, eftersom Arsenal kommer vinna.
 

image232
Mobilen med sina två nya vänner. Han blev tydligen framröstad till dagens pimp.

UNDERBART VÄDER!

2008-04-02 @ 14:25:43
image231

Kom precis hem från skolan, vi hade tydligen ingen fysik idag. : )

Vädret är ju så jävla underbart så man tror inte att det är sant. Hur varmt, skönt och mysigt ute som helst. Ska snart bege mig ut på en liten joggingrunda hade jag tänkt mig.


Idag var det en riktigt slapp och mysig dag i skolan. Vi hade inga krävande lektioner och det var en hel roliga saker som sades under dagen. Roligast var det nog på lunchen då jag hjälpte Micham att plugga repliker.
Är dock lite ledsen över att vi inte fick se teknik klassen ha aerobics på spanskan och att Karro aldrig visade sin dans med fingrarna. Fick istället se Mickis version som verkligen sög.

En annan väldigt rolig sak var att min mobil fick två mobilkompisar, så nu är han inte mobbad längre.

Ska kolla på ett Burn notice avsnitt nu innan jag går ut för att springa.

På HM's underkleds avdelning.

2008-04-02 @ 07:04:33

Nu är det morgon igen och man sitter vid datorn, lyssnar på musik och äter frukost. Jag har kommit på en sak, egentligen går jag upp alldeles för tidigt. Om jag verkligen ville så skulle väckarklockan kunna ringa e halvtimma senare, vilket betyder att jag skulle kunna gå upp en kvart senare. Varför ställer jag inte om klockan då? Jo, troligen så är det för att jag är livrädd för att det ska bli en stressig morgon, hatar det! Mornar ska vara lugna, sega och "ta allt i ditt tempo".


Idag är det onsdag. Vad det betyder hoppas jag alla vet, annars kan jag meddela det till er som är lite segare. Det är champions league. Arsenal - Liverpool. Självfallet är det uppenbart vilka som är bäst, Arsenal.


Nej, nu ska jag göra mig i ordning.

image229 image230

onsdag & fredag.

2008-04-01 @ 19:57:35

image189

Lade nyss på telefonen efter att ha pratat med Karin. Fick en utskällning som jag inte alls förtjänade eftersom jag nämnt hennes skämt redan i det tidigare inlägget.
Så jag fick skälla ut henne tillbaka.
Ska ge ditt ett litet tips nu lilla gumman, innan man skäller ut någon så ska man alltid ha koll på all fakta. Annars kan det skita sig riktigt ordentligt, som det nu gjorde i ditt fall.

Måste bara säga att jag är så glad över att bloggen funkar nu igen.

Väntar just nu på att klockan ska bli 20:30, Champions league. Förmatchen till morgon dagens stor match, om ni frågar mig. Ska heja på det laget som inte heter Manchester United idag, tror det är ett italienskt lag. Men men, United kan skita på sig. Ser hellre några diviga italienare som vinner än United de segrande. Trots att jag hatar alla italienska lag/spelare.

Är så otroligt lycklig och förväntansfull. Karin och jag ska se Superhero movie på fredag! Har väntat på den filmen hela vintern och nu äntligen kommer den.

Fotboll snart, ska äta och duscha innan det. Har lite pressat tids schema med andra ord.

Första April.

2008-04-01 @ 19:13:16

Jag fattar verkligen inte att klockan är tio över sju, så här ljust var det runt tolv för någon vecka sedan. Känns som klockan är typ ett. Aja, ska väl inte klaga.


Usch, de här två senaste dagarna har verkligen inte varit sköna. Förutom vädret som varit underbart, äntligen är våren verkligen på väg!

Hur som helst så har jag haft en riktigt fruktansvärt jobbig huvudvärk både idag och igår, och båda dagarna lyckats komma hem för att sedan somna under ett Burn notcie avsnitt.

Annars har det varit riktigt mysigt, skolan började igår och precis som efter alla andra lov så märkte man inte ens att man haft lov efter halva dagen. Dessutom var det super duper mega kul att träffa alla igen.


Ska väl ge lite beröm till Karin, hon lyckades faktiskt lura mig idag. Låter otroligt, men som jag sa till henne även hon lyckas ibland. Grattis.