Det glömda landet

2009-12-29 @ 17:05:59

NI är helt enkelt bäst!

2009-12-27 @ 23:48:32I get by with a little help from my friends,
I get high with a little help from my friends,
I'm gonna try with a little help from my friends.


I'll see you again

2009-12-26 @ 12:12:13


Grattis på födelsedagen Farmor!

Hungry Heart

2009-12-25 @ 22:02:18

"Jag är lite moppad"

2009-12-22 @ 19:07:32


Jonna
Och Cindy är sådana citat maskiner. Jag vet inte hur många olika uttryck de slänger ur sig varje gång jag träffar dem. Både smarta ... och mindre smarta.
Blev hämtad igår runt halv elva. Beslutades då att man även skulle övernatta hemma hos de två små busfröna, något som alltid är lika spännande. Skulle kunna skriva hur långt inlägg som hanldar i stora drag om vad vi hittade på, skulle även kunna gå in mer detaljerat och berätta, men orkar inte. Kan istället säga att det var precis som en kväll med JB och Cracky ska vara. Finns inga människor som jag kan vara så spontan med impulsiv som jag kan vara med dem, och det finns defenitivt inga andra som jag hittar på så sjuka saker med.
Lärde mig dock en sak om dessa flickor som jag inte visste tidigare, de både har verkligen sämst minne. Blev en vad Jonna kallade det "ofarlig natt" som avslutades med en massa prat tidigt imorse. Fick mig att se på saker på ett helt nytt vis.

Ska snart klä in granen med mor och far, efter det får vi se vad som sker. Imorron ska man träffa Karin och ha tomtevaka. Kommer nog lika dåligt som det gjort de senaste två åren, men det är en ny tradition som skall leva vidare! Känns helt sjukt att det är jul om två dagar. Tiden går så fort när man blivit äldre och den där julkänslan är nästan helt bortblåst. Saker och ting var verkligen bättre förr, när man var liten.
//Jenny

Calle Kristiansson

2009-12-21 @ 22:04:47


JAG VILL HA HANS SKIVA NU!

erkänn, lite avundsjuka är ni minsann!

2009-12-21 @ 18:44:28
Dagen idag spenderas genom städning. Har nu städat hela rummet från topp till tå. Nästan lite pinsamt hur jag trodde att jag skulle kunna slippa undan den städningen. Men nu är den iaf avklarad. Efter det kollade på lite tv innan man blev hämtad av Jonna och Cindy då det blev Risk. Umgicks med dem i två timmar innan de skulle på vad jag tror var en skinkkväll. Kan ha hur fel som helst med detta yttrande. Ska kanske lite senare tillbaka hem till dem så vi kan fortsätta med spelandet.
Hahaha, helt plötsligt fick jag flashbacks från kvällen jag såg Hubert Julskinka, och lilla Benny! Snacka om att Micke hade roligt över det.

Fick världens finaste julkort idag. Så gulligt så, har nästan dåligt samvete över att man inte skicka ett till dem. Fick dessutom en förtidig julklapp, i form av en påse soda pops. Den slank ner i magen ganska fort måste jag säga, men som tur var så var det inte bara min mage. När man loggade in på fronter idag fick man även reda på att Språksociologin gick utmärkt! Uppnådde de kriterier som man skulle uppfylla, nu är det bara att hoppas på komparativa litteraturanalysen.
//Jenny

Jag har blivit kär i en vers och en röst.

2009-12-20 @ 19:12:12


'Cos we fought an endless war, 'til we forgot what we were fighting for.
Now we can't stop, but we can withdraw, in the long night.


Happy!

2009-12-19 @ 17:34:49
Är så oerhört glad just nu. Alla klappar är köpta och inslagna, visserligen ligger man back 720 kr men sånt är livet. Dessutom ligger United i detta nu under med 2-0 medan Sverige leder med 2-0, vilket är ren glädje för mig. Hoppas bara nu att Arsenal spelar över Hull idag och sedan bjuder Chelsea på en förlust imorron. Det skulle vara himmelskt!
Ska imorron/inatt äntligen få min efterlängtade utsovning. Har sedan ingen aning om hur resten av dagens ska spenderas. Vad jag vet är iaf att på måndag är det städning som gäller, på tisdag ska julgranen köpas och göras i ordning. Ska även någon dag försöka få mamma att åka med mig och köpa min tidiga julklapp. Får se hur det går med det.

Kom faktiskt på just nu att jag har en julklapp kvar. Vilket är Görans, kanske ska fixa med den imorron.
Hörde precis att det nu står 3-0 till Fulham, vart är världen på väg?
//Jenny

No, this is not goodbye

2009-12-18 @ 12:28:42


When I’m lost, when I’m missing you like crazy,
I tell myself I’m so blessed,  to have had you in my life, my life.

uncut & uncensored

2009-12-17 @ 11:29:14
För er som undrar så springer Cindy just nu runt med en massa burkar i ansiktet för att skydda sig från kyla. Jonna går runt i skolan och säger "Briing" till allt och alla, och jag har spenderat hela morgon genom att fasa tur och retur resa till skolan.

Jag älskar snöstormar, tycker det är jätte mysigt att sitta inomhus och titta ut medan man själv myser i vrämen. Eller vandra ute i den, om man är väl klädd och inte känner av kylan. Men den stormen som är nu tvivlar jag att någon på denna jord kan vandra i oberörd.
Gårdagens skoldag bestod av en enda lektion. Idrott. Det var faktiskt en rolig lektion, den roligaste hitills under terminen. Efter det var jag och Johanna tvunga att gå till centrum, ta ut pengar för att sedan vandra tillbaka till skolan, lämna pengarna och sedan vandra till bussen. På vägen fram och tillbaka fick vi se världens uppståndelse skapade av vad vi tror Edbo ungarna, men vid närmare eftertanke skulle det lika gärna kunna vara skogåsskolan. Hur som helst resulterade deras lilla dagsäventyr i två gripande av polisen.

12:16 klev man av tuben i skanstull. En minut senare än vad Jonna utlovat. Fick då en liten present i form av lypsyl. Fick sedan se ett kärt återseende i Jonnas väska och fasan inför det pinsamma talet överrumplade mig. Blev bjude på lunch av Jonna, efter det vandrade vi till henen skola där jag fick sitta med på internationell ekonomi lektionen innan svenskan skulle börja. Fick dessutom köpa biljetten till studentskivan, först av alla i henens klass! Trots att jag redan hade hört talet sju gånger innan Jonna ställde sig upp och höll då var tårarna nära att komma i slutet. Det var riktigt gulligt och jag är fortfarande rörd efter det, oavsett vad du säger.
Efter detta blev det en tur för att köpa Andreas julklapp. Sedan åkte vi hem till Jonna där vi egentligen skulle skriva hennes uppsats. Men istället blev det tv, kortspel, Twilight och sedan kortspel. Satt och asgarvade åt Twilight. Vilket troligen förstörde filmen för henne en hel del, men det fick hon helt enkelt ta.

Som tur var så rungde mor för ett tag sedan och sa att hon inte ville att jag skulle gå till skolan idag. Tydligen så är det totalt kaos i trafiken och en massa förseningar inom kommunaltrafiken väntas. Men Danne erbjöd isg att skjutsa mig, vilket jag annars hade tackat nej till. men vill verkligen veta hur det gick på matten så jag vet vad som ska göras på jullovet.
Ska avsluta detta inlägg nu, blev för långt för flera mil sedan.
//Jenny

please just tell me why

2009-12-15 @ 18:50:48

julshopping!

2009-12-14 @ 17:18:19
Efter en hel dag inne i stan på jakt efter julklappar med Johanna är jag helt slut. Är just nu sjukt trött, frysen och hungrig. Skulle verkligen inte tacka nej till en fotmassage just nu, vilket är något jag aldrig brukar uppskatta. Så har någon inget att göra ikväll så är det en sysselsättning jag kan erbjuda.
Har nu lyckats nästan köpa alla julklappar, har 1½ kvar. Vilket är saker som vet vart jag kan hitta och i stort exakt vad det är. Längtar redan till tomtevakan då Karin ska få sin. Hon kommer bli så glad så!

Ska snart skicka in komapartiva, orkar inte plugga någon svenska idag så det är skönt att den redan är klar. Ska väl ta och bege mig ut till köket nu för att hitta något att äta.
//Jenny

MARDRÖM!

2009-12-13 @ 20:24:35
Jag håller seriöst på att bryta ihop. Få ett nervöst sammanbrott, en panikattack. Passerade spegeln i en hast, stannade upp och bakade tillbaka och tittade in i spegeln. Vad jag såg var så skrämmande så att jag troligen kommer drömma mardrömmar flera nätter framöver. Mitt hår har blivit ljusare! det har blivit sjukt mycket ljusare och jag har ingen aning om hur. Jag har nu fler ljusa slingor än jag har på flera år, dessutom är de tjockare, större eller vilket ord man nu ska använda. Det blev en skräckinjagande rusning mellan speglar, rum och olika ljus i en kvart efter det. Efter det kom jag på en slutsats. På något vis har Johanna smittat mig! Hennes ljusa slingor har på något sätt fortplantat sig och hoppas över till mig. Önskar att detta bara är en mardröm som jag snart vaknar upp ur. Önskar så innerligt att någon stoppat i roofie i min cola som jag drack under matchen och att jag sedan somnade in och drömmde denna hemska mardröm. För vinsten mot Liverpool måste vara sann!

Ska nu se Merlin, hoppas den serien kan bringa lite glädje i denna dystra tid för mig. Kan annars glädjas åt att komparativa uppgiften nu är klar. peppar, peppar! Imorron är det julklappshanlding med Johanna som gäller. Jävlar vad jag ska skälla ut henne då!
//Jenny

The talented Mr Ripley

2009-12-12 @ 22:52:29


Jag faller alltid för de konstiga filmerna.

MOVIETIME!

2009-12-12 @ 19:30:01
Har spenderat hela dagen åt komparativa litteraturanalysen. Har skrivit klart den helt och hållet. Så det enda jag har kvar att göra imorron är att finslipa både på den och språksociologin. Sedan är man klar med allt inom svenskan! Så jävla skönt.
Anser att jag gjort mig förtjänt av att titta på The talented Mr Ripley. Har velat sett den filmen i fler aår och nu är det äntligen möjligt!
//Jenny

Min kära vän JB

2009-12-11 @ 23:41:57


We survived the storm,
made it through the hurricane.
Standing here at last.

"We don't trust fifth members anymore"

2009-12-11 @ 21:44:39


ledig fredag = plugg

2009-12-11 @ 18:04:50

Gårdagen tog verkligen på krafterna. Visserligen var det ingen ansträngande skoldag, det var i stort ingen skoldag alls. Nästan all tid spenderades med Caroline då man som vanligt nu för tiden fick reda på en massa sker. Slutade ungefär en timme innan Karro så åkte till Farsta centrum för att fördirva tiden. Lyckades hitta en julklapp, så har man en mindre att leta efter. Dessutom hittade jag en julklapp till mig själv och en jätte fin tröja jag bara måste ha, lyckades tigga till den av mamma idag. Så på måndag ska jag köpa jullappar till fyra olika personer och leta efter ett midjeskärp man kan ha till tröjan.
Vi fick sedan stressa som bara den för att hinna äta och komma till globen i tid. När man väl kom dit hade huvudvärken som jag haft hela dagen trots efter att ha tagit två tabletter gett sig. Vilket inte var det bästa eftersom det inte direkt är tyst inne på hovet. Varken Karro eller jag var inte direkt på hockey humör, men vi lyckades göra det bästa av situationen. Trots att vi bakom oss hade en hel galen gammal kärring och bredvid oss världens fanatiker som skrek och sparkade på allt i sin närhet. Småpojkarna bakom oss som försökte få uppmärksamhet genom att kasta popcorn på oss var inte heller så mycket bättre.

Har pluggat hela dagen idag. Den komparativa uppgiften är verkligen tråkig. Har nu total tröttnat på den och funderar på att arbeta lite grann med språksociologin, om jag orkar dvs. Har hunnit kollat igenom två filmer och är nu inne på det andra Glee avsnittet. Kanske ska se det senaste innan jag börjar plugga igen?
Ikväll är det idolfinal, jippie! Snacka om att de måste vara nervösa.
//Jenny


torsdag 10 december

2009-12-10 @ 13:00:36

Sitter just nu och kollar på Family guy. Sov sjukt underbart inatt, vilket förvånar mig. Trodde jag skulle ligga vaken halva natten och tänka på allt, men istället sov jag som en prinsessa. Klockan ringde nio imorse eftersom jag ville hinna plugga lite grann innan skolan. Gick upp 45 minuter senare och segade en hel. Men har ändå hunnit med allt som jag skrivit upp på listan, trodde inte ens jag skulle hinna med hälften. Ser verkligen inte fram emot de närmaste timmarna, kommer bli en massa åkandes fram och tillbaka. Men har ju bara mig själ att skylla för det.
Kommer dessutom bli en lång dag, vilket gör det ännu skönare att man sov så bra inatt. Är verkligen glad över det, har inte sovit bra på flera dagar, skulle nog nästan kunna sträcka mig till veckor.

Om åtta dagar är det jullov. Hur konstigt känns inte det? Inga mer mattelektioner, ingen mer svenska, ingen mer psykologi. Kommer kännas hur fel som helst nästa termin, eller så vänjer man sig. Vad som lockar riktigt ordentligt är att man kommer ha lediga fredagar. Hur underbart är inte det!
Nej, nu ska jag leta efter några kläder att ha på mig. Ingen mjukisstil idag heller.
//Jenny

NOSTALGI!

2009-12-09 @ 20:56:38


JAG VILL SE!

Christmas time!

2009-12-09 @ 20:14:18Usch, vilken dag! Har sedan jag ko hem runt fyra tiden begravt mig i en massa skolarbeten. Vilket har varit bra på sitt sätt, för nu är jag nästan klar med språksociologin. Men vid varje liten ledig sekund då jag inte är helt uppe i något annat har gråtattackerna smygit sig på. Jag har gjort precis samma sak som jag insåg inatt hur fel det var. Men den här gången måste jag verkligen det. Ingen vill ha ett sådant besked någonsin, och allra minst nu. När man har så sjukt mycket att göra och runt julen. Men vad gör man? Precis som med allt annat lyckas jag väl förstora upp det hela. Men när man hela tiden har det allra värsta tänkbara scenariot uppspelandes i bakhuvudet så går det inte att låta bli att deppa ihop. Hatar verkligen att känna mig svag, men om jag inte skulle göra det nu skulle det vara ett allvarligt problem på mig.

Ser framemot måndagen. Då är det julklappshandling med Johanna, ska då föröska handla klart alla förutom den till Johanna. Men vet redan vad och vart jag ska köpa den, så det är lugnt. Förhoppningvis ska även alla uppgifter vara färdigskrivna. Har en sjukt jobbig morgondag som väntar mig imorron appropå svenska uppgifterna. Trodde jag skulel få en sovmorgon till klockan fyra, men icke sa nicke. Så farligt är det ändå inte. Dock låter morgondagens lilla äventyr inte så lockande. Efter mogrondagens två lektioner är det iaf hockey. Det ser man framemot.
//Jenny

sömn!

2009-12-09 @ 00:06:24
Jag har alldeles för mycket i huvudet just nu för kunna slappna av. Alldeles för mycket för hjärnan att hantera, och då pratar jag inte om skola, utan om allt! Saker och ting bara flyger runt och när jag äntligen bestämt mig för att släppa en grej dyker det upp något helt annat.
Läste idag i psykologiboken i jakt efter frågor att det finns två sätt att hantera stress på. Självklart så väljer jag alltid det sättet som är helt fel och bara kommer igen ännu värre. Låter det bekant?

Det sjuka är att om jag sitter vid datorn, kollar på tv eller gör något helt annat så är jag trött. Men så fort jag lägger mig i sängen är det som en spärr klampar in och säger "Nej, Jenny ingen sömn för dig på åtminstone tre timmar". Dessutom är det så t.o.m. de nätter då jag redan har för få sovtimmar från natten innan.
Jävla skit fan! Nej, tio över tolv ska jag göra ett nytt försök.
//Jenny

A Masterpiece!

2009-12-08 @ 18:40:54
Nationella matte D, vill jag inte ens prata. Inte heller vill jag prata om faktumet att jag kände mig som en zombie idag den lilla tid som spenderades i skolan. Dessutom hade aulan idag samma tempratur som nordpolen under istiden. När jag sedna kom hem såg jag på Edward Sicssorhands. Herregud, vilken sjukt bra film det är. Trost att den är så gammal. Och trots att jag visste hur den skulle sluta, och slutet var jätte löjligt så fick jag verkligen kämpa för att hålla tårarna borta.
Försökte sedna plugga, men eftersom Danne slutade tidigare idag och Jon, Kate plus eight gick på tv idag i sin vanliga ordning så hann jag inte med mycket innan man skulle bege sig ut på julhandling. Handlade in alla julklappar till familjen. Så nu är det bara de tre vännerna kvar. Ska försöka ragga julklappstips imorron.

Är långt ifrån frisk, vilket har märkts under hela dagen. Men har inte tiden att stanna hemma. Imorron är närvaro på idrotten viktigt plus projektarbetet. Om inte det hade utspelat sig så hade jag inte kommit. Men eftersom det bara handlar om pilates i aerobics salen utan någon lärares uppsyn så spelar insatsen imorron ingen större roll. Sedan är det en massa dötid och en religionslektion och sist projekttid. Underbart att de viktiga lektionerna är första och sista lektionen. Skulle ju nästan kunna tro att schemat lagts upp just för att jävlas med oss elever! Aja, har jag ork eller tid så kanske det blir en sväng till syo imorron.
Är för trött för att plugga svenska. Men lite psykolgi ska jag nog kunna orka och hinna med innan Cahmpions leauge ikväll!
//Jenny

Skoldag imorron!

2009-12-07 @ 19:41:58
Är så trött på matte just nu! Ska bli skönt att imorron senaste 10:30, troligen mycket mycket tidigare, kunna släppa allt som har med matte och göra. Visserligen måste man börja fokusera på svenskan då och köra råpluggning med den. Men ingen matte!
Ska dessutom förhoppningsvis, om orken tillåter, köpa de sista julklapparna till familjen. Kommer även förhoppningsvis kunna köpa flera av de andra.

Hoppas bara jag kommer kunna somna i hyfsat tid inatt. Ser verkligen framemot morgondagen. Börjar bli rätt så trött på att sitta hemma och uggla. Ser nästan allra mest framemot att ha på sig riktiga kläder och smink, eller med andra ord den där vardagliga känslan.
Morgondagen kommer vara ganska så fullsmockad. Först nationella i matte D, ska sedan kanske ta en sväng förbi syon, se om hon är där och eventuellt har tid, annars blir det på torsdag eller nästa vecka. Ska sedan hem, skriva svenska, skippar svenska lektion för uppgifterna. Ska försöka hinna skriva klart Språksociologin tills på fredag. Sedna blir julklappshandling!
Men nu ska jag in i duschen!
//Jenny

When you’re tired and you stumble I will carry you

2009-12-07 @ 16:13:46
Det var verkligen ingen roligt morgon för mig, kan inte heller påstå att reseten av dagen varit så mycket bättre.
Dagen har gått så fort, och knappt någon aning om vad jag gjort för att fördriva den. Har kollat på handboll, vilket känns som den enda sysselsättningen man gjort idag. Har dessutom haft en halsduk virad flera varv runt halsen under den vakna tden. Fasar för ikväll när man kommer tvingas ta av den, kommer frysa ihjäl!

Ska snart försöka plugga lite matte, vilket är den enda matte jag räknat i sånt fall sedan i torsdag. Ett stort fail imorron är vad man kan förvänta sig.
//Jenny

Jon Bovi!

2009-12-06 @ 15:04:05


Saker och ting hänger i än idag, får se om det blir någon mattelektion imorron eller om man stannar hemma och räknar i sin ensamhet.
Har precis slagit in årets julklappar, eller iaf det inköpta. Vi har fortfarande två att köpa, sedan har man ju tre vänner som är så krävande och behöver julklappar. Giriga jävlar!

Såg på SNL inatt. Låg och asgarvade för mig själv när Jon bovi dök upp och började sjunga sin låtar. Har sedan spenderat lite tid av dagen för att hitta ett klipp på detta. Men antingen är jag för korkad för att hitta det eller så jag helat ensam i hela världen om att skratta åt det.
Har anbars spenderat den största tiden liggandes i soffan i vardagsrummet tittande på skidor och handboll, har även lyckats peta in lite fifa09 emellan det.
Ska nu fortsätta mitt letande och förhoppningsvis finns orken till att plugga lite matte.
//Jenny

sjukling!

2009-12-05 @ 21:25:18
Mina misstankar om en sjukdom i början av veckan har nu visats sig vara väldigt realistiska. Sov nästan elva timmar idag, vilket var himmelskt. Vaknade upp med en värkande hals, när man en timme senare satt vid matbordet och åt frukost efter en dusch så steg febern. Sedan dess har den kommit och gått under hela dagen. Det enda som kvarstått är tröttheten. Om jag fick bestämma skulle jag lagt mig redan vid fyra, men att vrida på dygnet har aldrig varit en stor favorit hos mig.
Ska nu se på Merlin och Glee, efter det blir det nog alldeles lagom att säga godnatt för mig.
//Jenny

I JUST LOVE THEM!

2009-12-04 @ 23:25:19
through it all

2009-12-03 @ 19:27:08
Det finns inget värre än att svika dem som man älskar och bryr sig om, de som litar på en. Att svika dem, för att man inte räcker till, att svika dem genom att total misslyckas. Jag har gjort det många gånger i mitt liv, och kommer göra det flera gånger.
Jag är inte perfekt, jag är ingen superhjälte som klarar av allt. Jag är bara en vanlig enkel människa. Det enda jag kan erbjuda är min kärlek och mitt löfte, att jag aldrig tänker sluta försöka. Så länge jag tillåts ska jag göra mitt bästa för att vara tillräcklig.


Happiness for everyone

2009-12-03 @ 16:15:10
Bland det bästa som finns är känslan man får efter att ha gjoprt någon annan glad. För lite mer än en månad sedan var det Karin, idag var det Karro. Jag och Johanna hade köpt världens bästa present och gjort världens finaste kort. Hon blev jätte glad, men inte fullt lika glad när hon kom på att hon inte hade någon väska att gömma presenten i.
Idag var det verkligen en onödig dag i skolan. Om man bortser från att Karro fyllde år, vilket egentligen inte gjorde den till någon onödig dag. Fick iaf skolkatalogen, dessutom blev man inbjuden hem till Jonna's vän Clara på frukost imorron. Har dessutom blivit mer eller mindre övertalad att följa med Karro ut imorron, tredje helgen irad man kommer spendera alldeles för mycket pengar. När jag sedna kom hem blev man dessutom inbjuden på en övernattning hemma hos Jonna inatt. Så ikväll ska man sova bort, på en skoldag, så busigt!

Ska börja nege mig dit runt sju-åtta tiden, innan dess ska det bli matte. Usch, har verkligen inte lust med nationella nästa vecka. Men ändå verkar man inte kunna släppa taget om det lilla hopp som finns.
Dagens höjdpunkt (efter Karro's presentöppning) var MVG som man fick på religionsuppsatsen. Det var riktigt oväntat.
//Jenny