A Masterpiece!

2009-12-08 @ 18:40:54
Nationella matte D, vill jag inte ens prata. Inte heller vill jag prata om faktumet att jag kände mig som en zombie idag den lilla tid som spenderades i skolan. Dessutom hade aulan idag samma tempratur som nordpolen under istiden. När jag sedna kom hem såg jag på Edward Sicssorhands. Herregud, vilken sjukt bra film det är. Trost att den är så gammal. Och trots att jag visste hur den skulle sluta, och slutet var jätte löjligt så fick jag verkligen kämpa för att hålla tårarna borta.
Försökte sedna plugga, men eftersom Danne slutade tidigare idag och Jon, Kate plus eight gick på tv idag i sin vanliga ordning så hann jag inte med mycket innan man skulle bege sig ut på julhandling. Handlade in alla julklappar till familjen. Så nu är det bara de tre vännerna kvar. Ska försöka ragga julklappstips imorron.

Är långt ifrån frisk, vilket har märkts under hela dagen. Men har inte tiden att stanna hemma. Imorron är närvaro på idrotten viktigt plus projektarbetet. Om inte det hade utspelat sig så hade jag inte kommit. Men eftersom det bara handlar om pilates i aerobics salen utan någon lärares uppsyn så spelar insatsen imorron ingen större roll. Sedan är det en massa dötid och en religionslektion och sist projekttid. Underbart att de viktiga lektionerna är första och sista lektionen. Skulle ju nästan kunna tro att schemat lagts upp just för att jävlas med oss elever! Aja, har jag ork eller tid så kanske det blir en sväng till syo imorron.
Är för trött för att plugga svenska. Men lite psykolgi ska jag nog kunna orka och hinna med innan Cahmpions leauge ikväll!
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback