It's so simple ...

2010-09-30 @ 23:43:11

CANCER MÅNAD: Till minne av varje cancerpatient, familjemedlem och vän som har förlorat sin kamp med cancer, och för att hedra dem som fortsätter att erövra den! Sätt upp detta inom 1 timme om du älskar någon som har eller har haft cancer. ♥

Du är min vän, den jag tycker om

2010-09-30 @ 23:07:30
"Let the world keep turning, 'cause I'll be standing still,
and the Earth feels closer to heaven just because you're here
"

Vad jag än säger Johanna, så tycker jag om dig ... lite grann.
Efter en kortare vistelse hemma åkte man för att möta upp en stressad och nyklippt Johanna. Tack vare missad evi tåget precos, men ingen större sakda skedd. Livet går vidare. På vägen in fick vi återigen några fan som halvlyssnade på vårt samtal. Belv en kortare prommenad till Gamla stan där vi traskade in i Johannas favorit affär i hela världen. Efter det en prommenix i området, sedan till gallerian för att slutligen hamna på satmstället när det gäller mat. Vår älskade Pizza hut! Vad det är som får att gå dit vet jag inte, vi klagar lika mycket varje gång vi sitter där. Men misstänker att det känns sökert och tryggt, vi vet ju vad man kan vänta sig. I väntan på beställning, mat och allt annat så blev vi en aningen rastlösa och därav flummiga. samtalet spårade ur flera gånger och ibalnd sades saker lite väl för högt vilket fick andra gäster att vända på huvudet.

Efter maten tog vi en liten promenad till odenplan, där blev det tunnelbana tillbaka samma väg och sedan tåget till Huddinge där jag ställde mig vid trottoarkanten för att sälja mig själv, enligt Johanna. Dock gick det inte så bra för mina köpare blev skrämda då civilsnuten patrullerade i området. Istället var det bara att hoppa in i bilen och göra Johanna till famlijens nya hembiträde. Hem och titta på idol, vilket fick mig att inse vilken stört bra programledare Peter Jihde är. Nästan så han går om Peter Settman. Är nu trött som bara den, ska nog krypa till sängs snart.

//Jenny

 

Fear is a luxury

2010-09-30 @ 13:45:54
"People wish to learn to swim and at the same time to keep one foot on the ground"

Jaha, då var den allra första tentan avklarad. Sitter nu här hemma med värk i hela kroppen, vilket troligen beror på att jag släpade runt på en onödigt tung väska idag eller att jag sovit alldeles för lite. Vaknade upp imorse illamående, vilket betyder att min gyllene gräns när det gäller sömn korsats. Ska om någon timme eller så traska ut till bussen för att möta upp Johanna. Har lyckats tvinga in henne till våran favorit bokaffär, ska ge mig en belöning för att jag var så duktig idag. Satt i mer än 2½ med den där tentan, vilket för mig är revolutionerande. Är annars den som är klar med prov innan man ens suttit kvar i en fjärdedel av den tiden man har på sig. 


Nu har pappa åkt iväg och jag tagit reda på dagens inköpslista. Har en känsla av att Johanna kommer mobba sönder mig, men mitt argument håller fortfarande så hon har inget att komma med. Ringde till mormor nyss för att underrätta henne om läget. Så söt som hon är erbjöd sig att skjutsa mig senare, så slipper bussen. Woho!
//Jenny

sömn? ja tack!

2010-09-29 @ 20:50:05

The goal of all life is death

Idag har mina 2981 ord utspridda på 13 sidor varit min handbok och bibel. Har sprungit med den överallt. Trots det så känner jag att jag inte alls kan saker och ting så väl som jag skulle vilja, så man får väl hoppas på det bästa imorron på tentan. Lovade mig själv tidigare idag att jag inte skulle stressa upp mig inför den, så det enda jag är lite orolig över nu är att jag inte ska hitta till skrivsalen. Har ingen aning om vart den ligger. Så det blir en överdrivet tidig morgon imorron så man verkligen hinner dit i tid. Folk i min närhet var nästan blivit galna på mig de senaste dagarna. har varit så inkörd på psykologin så en hel del begrepp har ploppat upp här och vart, vilket inte varit uppskattat.


Pappa kom precis hem från firande hos morfar som varken jag eller mammi kunde delta i. Han kom hem hälsningar, en av dem fick mig att inse att jag ska flå min lilla kusin levande.  Usch för den där lilla skitungen, han har inget vett alls innanför pannbenet. Nu blir det duschen och sedan lite skumläsning. OM en timme ungefär ska man krypa ner i sängen och säga god natt för idag. Det ser jag framemot!

//Jenny

En del har lite för mycket fritid

2010-09-29 @ 19:44:43

Pinsamt vad man kan missa ibland

2010-09-28 @ 15:54:54
"In trouble to be troubled, is to have your trouble doubled"

Igår stod en av mina favoritfilmer för underhållningen, De tre musketörerna. En oslagbar klassiker som aldrig kommer förlora mig som fantatiker. Fick då en uppenbarelse, två frågor som stört mig under en längre tid utan att någon som helt koppling för min del besvarades äntligen.
Blev igår påmind om att jag under en längre tid stört mig på hon som spelar Queen Anne, har känt igen henne utan att kunna placera vartifrån. Efter att ha stört på den lilla detaljen halva filmen blev jag tvungen att kolla upp detta. Har även sedan första avsnittet av Burn notice stört mig så in i pipan på Fiona. Har känt igen henne så väl utan att kunnat placera henne, vilket drivit mig till vansinne, har inte heller tyckt att fröken Anwar passat i den rollen. Så kan meddela att jag fick en chock när jag igår fick redan på att båda rollerna spelas utav Gabrielle Anwar. Lite pinsamt att den kopplingen inte gjorts tidigare, dock förklarade det mina åsikter angående Fiona.
//Jenny

When there are no more heroes

2010-09-28 @ 12:41:30
And through it all, and through it all,
when you're tired and you stumble I will carry you.

Kan säga att jag börjar bli gasnka trött på detta pluggandet. Skönt att det inte är långt kvar av den oändliga nedräkningen. Har sedna lovat mig att nästa delkurs ska skötas bättre, mycket bättre. Hann nästan klart med mina planer igår, så idag är det mest repetition som gäller. Vilket även står på morgondagens agenda. Dagen har knappt börjat för min del, men vet redan vilken låt som fått den stora äran och blivit framröstad till dagens låt.Har i några dagar nu haft sån lust att i helgen, helst redan på torsdag fira min allra första tenta och ledighet med trevligt sällskap i form av vänner och sedan en hel mysig kväll med middag, bowling och avslutningsvis en liten drink på något mysigt ställe. Får se om den känslan fortfarnde är kvar imorron, då blir det att slänga ut kroken och hoppas på napp.

//Jenny

Ett gott skratt förlänger livet!

2010-09-27 @ 21:11:20


Bara fyra kapitel kvar!

2010-09-27 @ 15:00:08
"The nature has left this tincure in the blood,
that all men would be tyrants if they could
"

Har nu hunnit igenom ytterligare ett kapitel och börjar känna som att jag kommit till de delarna som jag kan. Vilket kan beror på att det nu handlar om de kapitel som vi gick igenom sist. Känner dock att roken börjar svikta, så ska ta mig en liten kortare paus. Funderar på en liten uppfriskande promenad. Sedan ska man med De tre musketörernas hjälp dyka in i människans emotioner, medvetande och minnesprocesser. Morgondagens obligatoriska seminarium har blivit utbytt mot en frivillig på onsdags eftermiddagen. Så har även ehla morgondagen på mig att läsa igenom de sista och sedan plugga in allt. Funderar på att göra en hel satsning och föröska komma igenom de sisat idag, åtminstone allt förutom kapitel 4. Vi får se hur det går med det.

//Jenny

 

Mistakes

2010-09-27 @ 11:46:15

Det är nästan pinsamt hur mycket jag verkar ha missat.

It's not that complicated

2010-09-26 @ 21:55:57
You see the world can be a lonely place, but you are not alone.
When the hard times have you feeling lost, a smile can bring you home.

Usch, vad jag är trött nu. Blir sängen snart. Sov länge imorse vilket jag trodde skulle resultera i att man var vaken halva natten idag, men nu verkar det som saker och ting har gått min väg. tyvärr så har det inte gått lika bra när det kommit till pluggandet, men klarade nästan ett helt kapitel idag. Imorron lär det bli mer.
Sitter nu och kollar på Jakten på lycka. En riktigt hemsk film, kommer såväl ihåg när jag hörde den verkliga historien bakom filmen. Måste erkänna att Johanna och Emma lyckaes verkligen skärmma upp mig igår. Har kastat lite väl för många blickar mot fönstret idag, vilket inte varit roligt. Men än så länge har jag bara sett mig själv reflekteras i det.
Var tydligen tröttare än vad jag trodde, dags för sängen nu!
//Jenny

den 26 september 2010 klockan 12:23

2010-09-26 @ 12:23:59
Man vaknar upp, kollar på mobilen. Fem minuter innan den ska ringa, vad gör man? Ett belsut inom tio sekunder fattas, man kliver upp. Stänger dörren så mamma och pappas prat inte ska störa en, sen kryper man ner i sängen och försöker somna om innan mobilen börjar sin klagosång.

Det slutar aldrig förvåna mig hur mycket man egentligen hinner med om man bara försöker. Pluggade som sagt igår, var inte en direkt ambitiös pluggning, men hann iaf igenom tre kapitel. Visserligen tre av de enklare, men fortfarande tre kapitel. Gjorde mig iordning för middagen hos mormor och morfar, tio minuter innan vi ska åka messar Johanna och underade om jag ville följa med henne och Emma in till stan på en liten drink. Inte kunde man säga nej till det inte. Så blev en kortare sväng till mormor och morfar, åkte sedan hem för att kolla på lite hcokey och göra sig iordning för kvällen aktivitet. Som vanligt var det riktigt trevligt med båda flickorna, Johanna och den där andra vad hon nu heter ... har nästan glömt bort henne nu.

Denna dag kommer troligtvis handla om syn och perception. Mycket trevligt må jag säga. Ja, sedan har man ju några serier att titta ikapp. Skönt med en ledig dag imorron, eller skönt med en föreläsning/seminarium fri dag imorron.
//Jenny

I’m moving on and I’m gonna get stronger now

2010-09-25 @ 15:47:20
Har idag hunnit med hela tre kapitel, en film och dessutom lyckats besegra en hicka helt själv. Ska nu göra mig iordning inför en trevlig kväll hos mormor och morfar med middag och allt som det innebär. Tycker jag har gjort mig förtjänt av det. Blev igår för första gången besviken när jag hörde en ny låt av Brian, men idag så har den besvikelsen förvunnit. Börjar faktiskt gilla låten, oväntat.

Har självfallet sett det nya Supernatural avsnittet idag. Känner mig hel nu igen, äntligen. Den här sista veckan har verkligen varit jobbig. Dock är jag extremt ledsen över att lilla Cas inte dök upp någon gång under det. Men slutet var stört spännande så ser framemot nästa veckas avsnitt.
Ska nu hoppa in i duschen och sedan titta på Liverpool - Sunderland innan man ska iväg.
//Jenny

nothing ever really ends, does it?

2010-09-24 @ 22:36:21

Preics som jag brukar så hade jag lyckats förtränga mer än halva sista avsnittet på den förra säsongen. Min allra största och viktigaste fråga besvarades redan långt innan slutet på avsnittet. Likaväl som jag blev tårögd förra gången så försökte tårarna leta sig fram även denna gång. Men använde mig då utav selektivt medvetenade och lät hungern flöda på istället. Är så stört spänd på dagens/morgondagens avsnitt. Samtidigt som jag inte vill se. Jag vet att avsnittet kommer vara så stört bra att jag troligtvis kommer sitta med öppen mun i flera timmar efteråt. Men avslutet på säsong fem var så bra, så jag hade nöjt mig om det hade avslutat hela serien. Visserligen så vill jag inte att det ska ta slut än, inte på långa vägar! Har inte fått nog av Winchester bröderna ännu.

 

Innan jag började titta på Supernatural så skedde något som fick tankarna att börja vilma runt igen. Jag trodde jag hade glömt, jag hade glömt. Men sedna kommer det där greppet som vägrar släppa taget. För att citera Chuck, "Nothing ever really ends ... does it?"

//Jenny

The smile song

2010-09-24 @ 20:52:48

Alien hand

2010-09-24 @ 15:19:52
Efter seminariet blev det en liten tur till farsta med mor. Hade sett en annons i tidningen på en jacka som var lite intressant. När vi väl kom dit insåg vilken kalabalik det var. Väktare stod vid ingångarna till Intersport och vägrade släppa in folk. Tydligen var det en 30 meters kö som slingrade sig runt hela affären så ingen kom fram någonstans. Efter en kortare väntetid kom vi äntligen in. Blev en sväng om där inne och sedan en lång väntan i kön. Var överlycklig när man sedan fick ta en lite sväng i farsta med stora påsar fyllda med kläder.

Sitter just nu och tittar på Smallville, såg troligtvis en av de löjligaste scenerna någonsin. Riktigt pinsamt! Om en halvtimme- timme är det dags för verkligheten att ta tag i en. Har nu inget mer förutom ett seminarium innan tentan, och all ork och energi ska gå åt till pluggning. Rolig vecka man har framför sig. Men, har man gjort valet att plugga visare får man allt ta den smällen. Ikväll ska jag dock mysa till det lite med Swang song, frågan är dock om man ska vänta tills textningen sker och ta smällen med reklam eller köra utan text och reklam.
//Jenny

Ibland hatar man livet ...

2010-09-23 @ 20:37:19

BLÄ! Några idioter har betsämt sig för att byta sändningsdag. Jävla äggnötter!

see you there?

2010-09-23 @ 20:30:34
Ska väl inte gå in på vad jag ansåg om dagens grupparbete och allt som skedde under den tiden. Allt jag kan säga är att jag idag, på min lediga dag, var i skolan från 12:45 till 18:40. Inte okej. På vägen till skolan filosoferade jag mig långt iväg, längre än vad jag brukar. Slutade med att jag på en väldigt bra lösning på saker och ting. Ska nog följa Lennarts råd, nu ska jag bara leta upp en smal hängbro högt upp i blå och vänta där tills någon kommer traskandes.

Av någon anledning kändes vägen hem oändlig, om det berode på busschaffören eller något annat vet jag inte. När jag kom så var jag hur som helst vrålhungrig. Hade inte ätit sedan elva tiden och efter det bara fått i mig en pago och lite fruktkött. Så när jag kom hem slog jag på med en hejdundrande trerätters middag. Som middags underhållning satt man med famlijen och tittade på Halv åtta hos mig, det var bara jag som fann det roligt att jag åt samtidigt. Tittar på idol nu, har egentligen ett helt kapitel som ska läsas igenom imorron innan seminariet. Men har ingen ork eller lust med det. Får ta den smällen imorron och i helgen. Sedan är det bara plugg, plugg och plugg som gäller till tentan nästa vecka. Ser verkligen inte framemot det. Men man får väl hoppas på det bästa.
//Jenny

The day before tomorrow

2010-09-23 @ 09:48:27


Den efterlängtade dagen är äntligen här, nu endast 24 timmars väntan
.
Om jag vore en amerikan så skulle jag vara den lycklgaste människan på jorden idag, men så är inte fallet. Istället får man vänta en hel dag, plusa på någon timme och jag kommer vara i himlen. Ska bli kul att se hur länge jag håller mig imorron, gissar på att datorn kommer bli överfallen så fort jag kliver innanför dörren. Har längtat så sjukt mycket efter detta. Blir nog att se om Swan song ikväll, då lär man iaf drömma lyckliga drömmar senare. 
//Jenny

Handen på hjärtat, jag känner igen mig

2010-09-22 @ 22:43:35

mys på onsdagskvällen

2010-09-22 @ 20:47:35

Onsdagar är en bra dag, Idol, Efterlyst och sist Kungarna av Tylösand. Har nu skrivit mina 681 ord som refererar till en annan studie om den lingvistiska hypotesen i jämförelse till rörelser. Så en belöning i form av cola och en liten choklad är inget man ska skämmas över.

 

För någon dag sedan introducerade jag tydligen för mamma ett helt nytt uttryck hon aldrig hört förut, ”in your face”.  Efter en tid av skratt tvingades jag förklara detta uttryck för lilla mammsen, men inte förstod hon det bättre för det inte. När pappa sedan kom hem på kvällen och fick höra om vår händelserika dag så kunde han inte låta bli att applicera uttrycket i alla möjliga sorters meningar. Vilket han i stort sett spenderat sina senaste dagar med. Självfallet så varvar han med sin nya lärdom om projektion, som han fortfarande inte behärskar. Men vad ska man säga, man kan inte lära gamla hundar sitta.

//Jenny


-   ”Where’s my nose?”

-  ”In your face!”

världen slutar aldrig chocka en

2010-09-22 @ 16:44:01
Något jag verkligen inte förstår är folk som skriver till andra över internet och frågar ifall de vill ha en moneyslave eller något liknande. Om någon nappar på det erbjudandet så är det ju bara sorgligt. Visserligen går det argumentera det fram och tillbaka. Men seriöst, vem säger ja till något sådant? Anatar att jag lyckats snubbla in på mitt stora forskningsprojekt när jag blivit färdigutbildad. Har redan fått lite information att börja tugga på.

Hade sådan stört tur idag när vi samlades för att skriva grupparbetet. På något vis, fråga mig inte hur, utan att jag ens sa så mycket lyckades hela arbetet utformas utefter det jag läst och skrivit om. Det kallar jag skills. Dock måste jag skriva om en hel del, men vet i stort sett vad som ska skrivas. Har en huvudvärk som vägrar att gå bort, misstänker att det gäller för lite intag av energi. Men man kan ju aldrig vara säker. Mamma är ju sjuk samt några av medlemmarna i gruppen.
//Jenny

21:30

2010-09-21 @ 21:30:50

Bara så att folk verkligen ska förstå och sätta sig in i den situationen jag befinner mig i nu ska jag förklara den så utförligt jag bara kan. Jag är så pass trött att jag helt ärligt funderar på att krypa till sängs. har spenderat i stort sett hela dagen pluggandes, och trots det har jag fortfarande stört mycket kvar att göra. Niklas är dum och Karolina sitter på sin lektion just nu som hon inte vill vara på samtidigt är hon busig och pratar med mig på hennes balckberry som hon inte tycker om. Finns inget roligt på tv just nu, som jag har möjlighet att se och dessutom håller min mobil på att dö. Nämnde jag förresten att jag är trött? Karin har inte heller hört av sig angående min stora dröm att se Soran. Jag har precis skrivit klart mitt arbete och är sjukt orolig över att det ska vara helt fel imorron när vi ses. Dessutom vill jag sova nu.

Usch, imorron blir det ännu mer plugg. Roligt, kul, spännande. Blir en liten sovmorgon iaf, börjar faktiskt klockan 10:00. Det är ju nice. Har dock en längre föreläsning än vanligt och efter det ska det bli grupparbete. Att plugga på högskola kunde inte vara roligare! Fick dessutom reda på att min ena morot nu försvunnit. Usch och fy.
//Jenny

NYA TAG!

2010-09-21 @ 13:59:42
Tycker att debatten kring SD och deras välkommande in i riksdagen varit så överdriven så det finns inte. Men nu ska jag inte gå in i den diskussionen, mina åsikter ska jag hålla mig för själv och möjligtvis dela med mig till de närmsate. För vad man än säger i denna hetta som nu uppstått så döms man fel, oavsett vilken sida man tar. Läste dock en debattartikel alldeles nyss som jag ansåg vara oerhört vettig. Den var skirven av ingen annan än självaste Soran Ismail. En av de som arbetat emot SD enda från början, men trots det har en väldigt objektiv syn på årets val.

Apropå Soran, upptäckte nyss något som gav ett riktigt glädjerus. Han ska tydligen ha ett uppträdande på Södertörn högskola den 1 oktober och jag måste bara gå! Är så lycklig och samtiidgt orolig för att det inte sk abli något så jag inte kan tänka ordentligt. Måste, måste, måste verkligen gå! Är galet arg på både Karin och Johanna för att de inte besvarat mina sms jag skickade till dem. det var ju en hel minut sedan de skickades! Varför ska jag ha såna sega vänner?
//Jenny

life sucks sometimes

2010-09-21 @ 10:38:40
Ibland så har man svårt att inte tänka dumma tankar om andra männsikor, ritkigt svårt. Just nu är man t.o.m irriterad på favoritföreläsaren. Varför i helvete ska vi ha grupparbeten? Så stört krångligt och onödigt. Usch säger jag bara! Dessutom har man en äcklig tenta att fokusera på i bakhuvudet. Vilket inte heller känns så underbart. Kom in helt fel i det här, dessutom hadnlar det om såna tråkiga saker så man nästan kreverar. Ge mig socialpsykologi nu! Bara hålla ut till Oktober, har då två morötter att se framemot, Wall street och det efterlängtade scocial study blocket. Nu frukost och sedan plugg! Gud vad sugen jag blev på att se Green street hooligans nu.
//Jenny

Det fantastiska hårfluffet!

2010-09-20 @ 21:26:00

Hahaha
, fy vad jag och Karin var roliga när vi var små! Det är vi fortfarande, men som små var vi oslagbara!
Fick precis sms från det lilla Mogot. Tydligen har hon hittat våra gamla manus som vi skrev till våra radioprogram vi spelade in som små. Hon bifogade en av de kortare, men ändå väl ihågkomna reklamenrna. Fy farao vad jag skrattade. Jag fattar verkligen inte vart ifrån vi fick allt när vi var små. Alla radioprogram, alla teatrar, alla Markoolio framträdanden, vi var verkligen underbarn! Numera är jag det enda underbarnet. Gud vad jag längtar efter att få läsa dem. Har tänkt på dem stunderna flera gånger, försökt komma ihåg vad vi sa och önskat att vi skulle hitta banden eller de manus vi skrev. Men dessa önskningar har varit helt bortkastade, fram tills nu.
//Jenny

mr. Horner

2010-09-20 @ 18:24:24

Eftersom jag är ledig imorron så beslöt jag mig för att helt enkelt ta en myskväll. Så tog en lång och skön dusch och hoppade sedan in i myskläderna. Så sitter nu mjukisdressen i datorstolen och tittar på Legend of the seeker med en massa ljus tända. Gillar verkligen hösten för det. Det är mörkt och kallt ut, vilket syns när man tittar ut. Men ack så mysigt man kan göra det med de rätta kläderna, filmen/serien, ljus och något gott att tugga på. Börjar se liknelser mellan den serien och Sinbad. Om det är något positivt eller negativt återstå att se. Dock måste man ge den andra säsongen och några av dess avsnitt några extra plus i kanten. Vet att även Johanna håller med om det.

 

Samtidigt som dessa saker utspelar sig så väntar jag på mail från min favorit föreläsare, Lennart Högman. Idag hade han t.o.m. råkat tagit med sina egna semesterbilder i föreläsningen. Får se om det blir något mer plugg idag, annars blir det ett ordentligt tag i kragen imorron. Kommer även vara helt utvilad, vilket jag ser framemot. Finns inget som är så underbart som en lång nattsömn.

//Jenny

 

usch, nej!

2010-09-20 @ 11:38:28
BLÄ!

Känns som ett bra ord att beskriva känslan av denna dag hittills. Fast om man pratar med Karin så blir det blä blä! Precis som chocken mellan grundskola till gynmnasie så är chocken mellen gymnasie och högskolan stor. Nästan lite pinsamt att man låter sig själv bli så överrumplad av det. Sitter nu här med vad det känns som en hel hög med saker att göra, men förmår mig verkligen inte att sätta mig ner och ta tag i det.

Höll på att somna idag på föreläsningen pga. sömnbristen, vilket säger en hel del när det kommer till. Kanske ska försöka sova eller vila några timmar och sedan ta tag i allt. Borde iaf ha lite mer ork då. Ja, så får det bli.
//Jenny

It's a wonderful day for pie!

2010-09-17 @ 21:55:45

Ibland är livet helt perfekt!

Har nu skuttat runt i hela huset så att jag lyckats framtvinga ett astmaanfall, hjärtstillestånd, håll samt total ren lycka. Nej är lycka är en underdrift, passerde den gränsen för länge sedan! Men eftersom det är farligt att ge saker, framförallt känslor, namn vilket Artin lärde mig idag så ska jag inte ens försöka sätta ord på min lycka jag känner just nu. Dagen började med grupparbetet, gick väl sisådär. Föreläsningen var inte direkt en av de bättre, men fick iaf reda på att jag är fullkomligt normal. Fick sedan stressa in till stan för att möta Johanna. Då vi traskade för att uträtta hennes ärrenden och sedan mitt. Gjorde idag mitt livsköp. Om jag ska nämna något som är värt att spendera pengar på så är de det jag införskaffade idag. Kan även meddela att en av de anställda i affären vi besökte är en riktig tjuvlyssnare. Lite halv impulsmässigt beslöt vi oss för att äta middag i stan, och ännu mer impulsstyrt fattade vi beslutet att gå på bio. Middag på tacobar och sedan bio med en massa nördar och småbarn belv det. Filmen var Vampyrer suger, en ganska så sevärd film som låg nära till min och Johannas ganska patetiska och sorgliga humor. Efter filmen fick man ett ganska gulligt och oerhört värmande sms från Rasmus. Kände verkligen kärleken vakom de orden. Fick även något riktigt gott att skratta åt på tåget hem.

 

Väntar nu på att Supernatural ska börja. Under tiden ska man väl titta på mina underbara inköp, hålla dem i anden, inse verkligheten och hitta en riktigt fin plats åt dem. Tror det är mina nya favorit ägodelar. Är t.o.m. lite skeptisk till att ta bort platsen som skyddar mina otroligt fina Supernatural boxar. Tänk om något skulle hända dem?

//Jenny

snart den 24e!

2010-09-16 @ 10:30:37

Den nyda headern är ett praktexempel på ren uttråkning.
Tänk om man bodde i USA nu, då skulle nedräkningen börja redan idag. Men eftersom man bor i det mobbade Sverige så får man snällt vänta ytterligare en dag innan den kan starta. Har sett framemot nästa vecka en lång tid, och nu är den snart här. Snart alldeles nya, färska, heta avsnitt om bröderna Winchester. Första avsnittet bjuder dessutom på en rejäl överaskning. Vet att det låter töntigt, men av det jag läst inför nya säsongen verkar det här bli den bästa någonsin. En Dean Winchetser som svor att aldrig mer återvända till "the family business". Det kommer bli så bra!

Idag har jag som sagt hela två uppgifter som bör klaras av. Dessutom har man lite andra grejor som också bör göras, så man lär iaf vara sysselsatt under dagen. Men nu ska man hitta något gott och äta och se till att dagen startar någon gång.
//Jenny

Wii sports

2010-09-15 @ 22:35:05

I never gonna leave!

2010-09-15 @ 21:32:48
Det finns seriöst inget vettigare program än Efterlyst. Det är så stört bra så det är inte sant. Egentligen borde det gå fler gånger i veckan och sätta dit ännu fler idioter. Ganska så hemskt hur många sjuka människor det finns i Sverige. Ryser verkligen när man hör alla historier. Usch, finns inga ord för sånt!

Om en halvtimme ska man göra sig iordning för sängen, ska bli skönt. Om en Jenny lyckas somna under dagen så är det riktigt illa, vilket jag lyckades med tidigare idag. Sov en bra stund innan jag väcktes genom att nästan skrämmas ihjäl av pappa som stod i dörren och skrek. Ska bli så oerhört skönt att krypa ner i sängen, försvinna in i sin egna lilla värld, somna och sedan vakna upp till en ledig dag. Har bara en enda uppgift imorron att göra, vilket är att se klart det sista White collar avsnittet jag har hemma. Måste dessutom få tag på Johanna och berätta villkoren för fredagen, så har hela två uppgifter.
Nej, nu ska jag lyssna på en historia om styckmord.
//Jenny

WH

2010-09-15 @ 14:32:11

Seminarium klcokan 8:00, kan det bli bättre? Blev starten på ett grupparbete som ska pågå i några veckor framöver. Vilket känns gasnka så bra. Ser verkligen framemot slutet på denna arbetsvecka. Imorron är man ledig, har några små saker som ska läsas men ska försöka bli klar med det mesta senare ikväll. Kurslitteraturen ska inte läsas något mer förrän mr. Högman lagt ut sidanvisningar. Och på fredag är det föreläsning, sedan ska man leka med favroit Johanna. Ska tvinga in henne i stan och göra mitt livsköp! Har nu betsämt mig, på fredag ska jag spendera hela 600 kr på ren lycka! Tittar nu på White Collar. Kom gasnak nyligen hem efter en liten snabb runda av shopping med mamma, blev mest småsaker. Kom bl.a. hem med ett par leggings som känns som ett par underbart mysiga mjukisbyxor. Skulle egentligen vilja ta på mig dem på direkten, men ska spara dem till en riktig kylig dag.

//Jenny

 

you just don't know it

2010-09-14 @ 22:22:46
Tror man skulle må så sjukt mycket bättre om man bara fick en paus från internet och mobilen. Det skulle ge mig en chans att få tänka om, gå igenom allt och se på saker och ting på ett nytt vis från en annan vinkel. Men tyvärr är livet inte så enekelt. Dessutom skulle det aldrig funka eftersom studierna kräver en dator och internet och med allt det tillkommer det onda. Att något som egentligen ska vara så enkelt kan vara så svårt. Men vad har jag egentligen för rätt att sitta här och klaga? Finns miljontals människor som befinner sig i mycket värre situationer än vad jag gör just nu.Jag är övertygad om att det skulle vara lösningen på en hel del, men istället får man nöja sig med min kontinuerliga överanalysering och tankeväv som aldrig verkar finns sitt sitt fäste.

Man blir tårögd

2010-09-14 @ 21:06:22


Dina ögon glimmar ...
I dom runt jag simmar ..
Jag vill leva mina dagar tillsammans med dig ..
Lämna staden och fly med mig.
Vi kan åka till Paris och Ibiza ...
Ligga på stranden och dela på en Öl eller pizza ..
Oh, svara mig om du hör ...
Utan dig, jag dör!

Från livet, kära du ..
Varje minut är dyrbar, låt oss börja nu.
Du är mer för mig än ett ragg ...
Med dig vill jag andas och uppleva morgonens dagg.
Är du snäll bjuder jag på en raggmunk.
Kommer du inte nu, drar jag en runk.

 

- Dikt av Cracky, a.k.a Cindy


Minnen!

2010-09-14 @ 19:28:35

Gick nyss igenom bdb och dess innehåll 1½ år tillbaka. Det blev en hel del skratt. Hittade bl.a en oerhört fin dikt som Cracky skrivit till mig. Blev även påmind om vad jag, Johanna och Karro egentligen höll på med under lektionerna. Det är fan ett under att vi alla klarade av skolan med tanke på hur vi spenderade lektionstid. Kemi, matte, samhälle, fysik, biologi, svenska ... hur fan lyckades vi egentligen? Vi måste vara riktiga underbarn!
//Jenny

tv-serier slår allt!

2010-09-14 @ 13:20:33

Nu har man ett helt lager med flera säsonger av olika serier som bara väntar på min uppmärksamhet. Dessutom börjar Supernatural snart igen! Livet är bra underbart ibland!

//Jenny

 

Neil is back!

2010-09-13 @ 21:32:19

Det blev spaghetti och köttfärssås till midda tillagad av mig. Riktigt gott om man får säga det själv. Åkte sedan med mor och far och handlade mat. Blev en hel del inköp för min del också, men som jag sa till pappi. Om jag ska med så är det den smällen de får ta. När man sedan kom hem igen har det blivit en hel del tv och serie tittande. har precis börjat med andra säsongen av White collar. Inte hunnit så jätte långt ännu, var dessutom tvungen att se om sista avsnittet på första säsongen eftersom jag hade glömt det mesta. Under tiden Caffrey och Burke busar runt i Manhattan med Mozzie som sidekicke renskiver jag min översättning i psykologin. Om man får säga det själv så kan jag skriva riktigt fint om jag har orken. Ser verkligen framemot att plugga in allt till tentan. usch, usch. Men nu ska man återgå till USA.

//Jenny

En aptitretare

2010-09-13 @ 16:11:19
Jag förstår verkligen inte varför jag inte äter min lilla matsäck jag tar med mig till varje föreläsning. Det är inte direkt så att jag inte känner av hungern när det börjar lida mot sitt slut och dessutom vet jag att  så fort jag kommer hem bryter depressionen pga. energibrist ut. Men nej då, äta under föreläsningens rast är helt onödigt. Dagens föreläsning var den roligaste hitills. Första timmen bara flög iväg, belv chockad när Lennart försäkrade oss om att vi snart skulle få en rast. Den andra timmen kändes dock en aningen längre, men inget klagomål alls. Fick traska hem i det underbara vädret som drabbat Sverige. Stötte på en underlig bil och trodde nästan att jag skulle bli knivstucken av en nerknarkad nekrofil, men som tur var så överlevde jag.Håller som sagt på att dö av hunger och tänkte ringa far för att se vilken tid han tänkte komma hem så jag kunde ha ordnat maten till dess. Men som vanligt så är han okontaktbar på sin mobil och kontortelefon. han lär väl upptäcka att någon sökt honom när han kliver innanför dörren får se min arga blick och sedan höra min något irriterade fråga vad han ska med en mobil till.
Kan iaf glädjas över att min inlämningsuppgift är nu klar. Har sedan två nya kapitel att översätta och jag är inte ens klar med det första ännu. Orkade inte med något plugg igår, så det fick vara. Tv-pucken och allsvenskan var det som gällde. Fick mig ett riktigt gott skratt åt kebaben. Småkillar kan vara roliga ibland. Fick även höra att min kära storebror var nära att medverka i tv-pucken. Nej, nu ska jag titta på någon rolig serie och gråta i kör med min mage.
//Jenny

Vilken nostalgikick!

2010-09-11 @ 18:32:17

Lilla Gibbsy

2010-09-11 @ 16:35:00
Jag är riktigt förbannad. Gibbs spelar äntligen en match, från start dessutom, och jag har ingen äcklig-fucking-jävla viasat kanal. Åh, tänk om man vore på Emirates nu. Fy fan vad underbart!
Har roat mig under dagen på det mest chockerande viset man kan tänka sig, plugg och tv-pucken. Har kommit på en strategi för mitt pluggande som förhoppningsvis ska införas nästa vecka. Men lite tur kommer det inte slita ut mig lika mycket som de gjort de senaste åren. Har en hel del mer plugg som väntar en, men ska inte ta tag i det förrän magen har fått lite mat i sig. Det behövs energi nu. Har hunnit fram till den sidan som var beräknat att jag skulle hinna till, men med de nya planerna så ska jag göra minst nio till. Får se hur det går med det. Förhoppningsvis bra.
Men nu ska jag inte tänka mer på det, nu ska man heja på landslaget och roa sig med roliga saker.
//Jenny

From all the things that we are but are not saying

2010-09-10 @ 22:41:16

What about now? What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late, what about now?

Vi har en fullkomligt normal relation

2010-09-10 @ 18:21:28


Amygdala

2010-09-10 @ 16:40:57
Kom nyligen hem från föreläsningen. Beslöt mig för att vandra mot sjukhuset eftersom det skulle ta ett tag innan bussen kom. När man kommit halvvägs såg jag att Alex hade ringt så ringde upp henne, tydligen hade hon sett mig på vägen så det var bara att vända sig om och börja gå tillbaka. Tyvärr så missade vi en buss, men det blev en trelig pratstund. Älskade verkligen hennes reaktion när jag berättade att Johanna går på KTH. Bestämde att vi någon sak skulle luncha tillsammans på Matmarkarna, eftersom vi både var lite halvnyfikna på det stället.Är just nu jättehungrig, men ska inte småäta något mer innan pappa kommer hem och lagar mat. Vet redan vilken god mat det ska bli idag. Resten av dagen kommer ägnas åt fobier och rädslors centrum, närmare bestämt Amygdala. Spännande!
//Jenny

Friday, I'm love!

2010-09-10 @ 11:06:41
Planerna om att gå upp tidigare idag för att städa fungerade nästan till fullo. Gick upp lite senare än bestämt men sitter nu med ett nästintill färdig städat rum. Det enda som ska göras nu är att damsuga och sätta in några papper i rätt pärmar. Sedan är det dusch, föreläsning, hem och plugga som gäller. Vilket härlig fredag!

Fick igår ett personligt tackvykort från Fia Hedin. Hon delade med sig utav hennes egna erfarenhet av blodbrist, och kampen mellan liv och död. Tänka sig att förlossningar kan vara så farliga. Som tur är så fanns det någon snäll person där ute som givit blod så både Vega och Fia överlevde.
Dessutom imorse fick man gulligt nog sms från Karolinska då de berättade att mitt blod kommit till nytta för en patient! Denna dag har verkligen börjat bra! Jaha, lite mindre än tre månader kvar. Då ska jag ta mig fan tjata med mig Johanna, så jag kan mobba henne för klisterlappen hon kommer få ... hihihi!
//Jenny

studying = dying

2010-09-09 @ 14:42:18

Det är verkligen underbart att sova länge. Vaknade idag alldeles för sent och därför inte hunnit börja med pluggandet ännu. Men ska göra ett ryck snart. Trots att städa rummet lockar mer just nu. Ska nog gå upp tidigare imorron innan föreläsningen och städa. Aja, nu blir det mer översättning. Kommer verkligen vara apgrym på engelska i Januari.

//Jenny

 

HAHAHAHA!

2010-09-08 @ 21:00:04

Dotter: "Jag är tydligen 43% socialdemokrat enligt ett test"
Pappa: "Då får du göra om testet"

Synapsen

2010-09-08 @ 20:53:18

Sitter just nu och tittar på Idol. Har äntligen kommit igång med översättningen. Har hunnit emd en hel del idag, men tyvärr så finns det ytterligare en miljon till sidor som ska läsas igenom. Är som tur ledig imorron så då blir det att plugga. Inte mycket kvar av Idol nu, emn efter det så kommer några andra roliga program som ska lyckas hålla humöret och orken uppe. Så föhoppningsvis kommer jag sitta med min älskade kurslitteratur fram till klockan elva. Idag var det allra första seminariet, inte alls så farligt. Dessutom fick man arbeta tillsammans med en trevlig göteborgare. Fick även se och hålla i en riktig människohjärna. Det är inte alla som kan skryta om det. Måste erkänna att den var mycket mindre än vad jag hade tänkt mig. Nej, nu ska jag göra ett ryck med psykologin. Ska kämpa med den till ögonen ploppar ut, sedan sov riktigt länge. Äntligen ska man få sova ut!

//Jenny

Serienörden

2010-09-08 @ 12:14:26

Jag är verkligen en tvättäkta serienörd. Numera är frågan inte vilka serie jag har sett, utan snarare vilka jag inte sett. Försökte rabbla upp lite snabbt för mamma vilka serier jag har följt de senaste åren, kom på över 20 stycken och det allra sorgligaste är att det inte ens är i närheten av alla.

 

Dagens sysselsättning

2010-09-07 @ 18:09:30


One Piece

2010-09-06 @ 21:05:51
Har nu ganska precis laddat om efter en dusch. Innan det genomfördes gled jag runt i Jonnas present från Turkiet och tittade på The biggest loser Sverige. Måste påpeka att jag tycker det är ganska komiskt hur vi i lördags stod och diskuterade hur vi alla ville ha overaller och dagen efter är det precis vad man får av Jonna. Visserligen var det inte riktigt en overall för mjukismode vi pratade om, men en overall är alltid en overall. Kan meddela att den var riktigt nice att tralla runt i, men sjukt varmt. Så den får nog ligga på hyllan tills det riktigta Sverige vädret kommer och man ska försöka överleva den första vinterna på bottenvåningen. Kan tänka mig att den kommer bli perfekt då!

Väntar nu på att Elfte timmen ska börja med mina absoluta svenska favorit tv-profiler, om man inte räknar med Wikegård. Finns inga som slår Settman eller Soran när det kommer till underhållning. Hoppas på en riktig flipp!
//Jenny

psycINFO

2010-09-06 @ 15:59:35
När jag vandrar den enkla vägen hem så brukar jag fyllas av lycka. Finns nämligen två begravningsplaster för ormar. Men idag kunde jag tyvärr inte känna den lycka. Eftersom jag bara några hundra meter innan den första begravningsplatsen finns syn på en livs levande orm. Hade på något orförklarigt vis övertalat mig själv att de inte vistas här ute, iaf inte utan att gå samma öde som de andra två.
Dagens föreläsning sköts fram idag, vilket betyder att man skulle ha haft mer tid att plugga. Tror ni att jag ängade tiden åt sånt? Svaret är nej. Åkte hem, lagade mat, bakade, sorteradetvätt, slängde in två tvättar, bakade, plockade ur och in diskmaskinen och diskade. Så känner mig just nu som en riktigt hemamfru. Ska nu ta tag i psykologin, får se hur det går. Är ganska så trött, kanske skulle ha hängt med Rohie och gymmat ändå? Hade väl varit vettigare än att sitta här och glo. Nej, dags att rycka sig i kragen och ta tag i saken.
//Jenny

Pointless

2010-09-06 @ 09:49:12

För första gången på länge så vaknade jag under natten av en dröm. Måste erkänna att det var obehaglig känsla och att det bara blir värre när jag försöker ta reda på vart dess bakgrund ligger. Ska snart till skolan där man kommer få roa sig i en hel timme som egentligen ska ägnas åt lunch. För min del kommer det troligtvis bli mer översättning, hur det nu ska gå utan min älskade lilla Henys verk. Kanske blir en trip till Harry's böcker ihopp om ett underverk.

//Jenny

Henry Egidius, en räddare i nöden!

2010-09-05 @ 16:12:49
Hatar verkligen engelska. har dock lyckats hitta en bok som jag hoppas är räddningen. Den har iaf gjort underverk för mig den senstat immen. men tyvärr så slösade jag för mycket energi innan och dessutom är man lite påverkad av gårdagens bravader. Mötte upp Johanna coh Karin ganska tidigt, blev en liten snabbis på värdshuset innan vi började röra oss mot Byma. Hade lite problem att hitta, men tills slut sat Karin på trappen coh jag stod och steppade en bit ifrån medan Johanna sprang ifrån oss. Resten av kvällen var rolig. Den mesta underhållning fick andra människor stå för. Tack vare karin så fick jag en liten lapdance som jag hade kunnat varit utan helt ärligt.

Tanken idag var egentligen att plugga sönder, men som väntat så har man ingen ork för det. Ska lite senare tvinga iväg pappa och sedan röra sig mot the Ahvanders. Jonna och Andreas kom ju hem igår vid okänd tid. Så det ska blir ett kärt återseende, dessutom var det ju nästan hela två dygn sedan jag umgick med Cracky!
//Jenny

New York city ROCKS!

2010-09-04 @ 16:55:29

SO DAMN GOOD!

2010-09-04 @ 11:09:27


"When you were little, couldn't have been more than five, you just started asking questions. How come we didn't have a mom. Why did we always have to move around. Where'd Dad go? He'd disapp...ear for days at a time. I remember beggin' you, 'Quit asking, Sammy. Man, you don't want to know.' I just wanted you to be a kid. Just for a little while longer. Always tried to protect you. Keep you safe. Dad didn't even have to tell me. It's just always my responsibility, you know? It's like I had one job. I had one job, and I screwed it up. I blew it, and for that, I'm sorry. (tears fall from his eyes; he wipes his eyes ) I guess that’s what I do. I let down the people I love. Y’know, I let Dad down, and now I guess I’m just supposed to let you down, too. How can I? How am I supposed to live with that? What am I supposed to do? Sammy? (long pause ) What am I supposed to do? (gets up and kicks the bed ) WHAT AM I SUPPOSED TO DO?!!"

KENTUCKY!

2010-09-04 @ 10:57:39
Nu kommer man väl låta som alla andra männiksor i Sverige som tro sig kunna något om fotboll. Såg inte matchen, men hörde resultatet och såg målen. Wernbloom är bra, vilket är något jag gått runt och påstått det senaste året för döva öron. Men eftersom folket i vårt avlånga land är så lättpåverkade lär det väl låta annorlunda nu en tid framöver. Cracky och jag hade stora problem igår att bestämma oss för vad vi skulle göra. Efter att ah snott ett antal bilder från henne så slutade det hela med att det blev en tur in till stan och lite dricka. Kan tänka mig att folket runt omkring oss trodde att vi hade druckit lite mer än vad vi egentligen gjort, men vi överglänste iaf inte Ska-ni-inte-sitta-här-?-Är-det-roligt-att-sitta-där-?-killen. Med andra ord så njöt vi av en trevlig fredagskväll.

Idag är det plugg som gäller, har ett helt kapitel och några till sidor att läsa. Är sedan i ganska stort behov av en tur till Farsta, innan man ska vidare till Byma ikväll med Karin coh Johanna. Känner mig nästan som en liten alkis. Apropå alkis. Jag och Crakcy fick aldrig säga hej till någon igår. Dock fick vi höra en historia om och om igen om hur en tjej spytt på sin egen arm och sedan stått och tittat på den. Alltid lika kul att höra folks livshistorier.
//Jenny

UT MED KÄLLSTÖRM, IN MED WERNBLOOM!

2010-09-03 @ 17:13:29
Fick precis höra den glada nyheten att Källström är petad och att Werbloom ska få starta. LYCKA!
Denna dag var verkligen ingen lyckosam dag för mig. Började med vädret rörde till det en hel del för mig när det gällde klädval, efter att ändrat mig felra gånger så slutade det med att jag tog det som jag bestämde mig för igår kväll. Man ska alltid hålla sig fast med orginaltanken! När man kommit halvvägs ut till bussen kom jag på att jag glömt min lilla matsäck som jag så duktigt gjorde iordning igår. Ett kort telefonsamtal till pappa, allt var löst och man vände på kalcken för att skynda sig hem. Föreläsningen idag prydes av sådana saker inom psykologin som jag inte finner något intresse i. Att veta hur kroppens nervsystem fungerar och agerar är inte riktigt min grej. Slogs då av chocken att jag faktiskt lyckats sitta ensam i en och samma sal i mer än två timmar utan att säga ett ljud. Hur lyckas jag med det egentligen?


När föreläsningen var slut packade jag ihop allt i väskan, sprang till receptionen och hämtade ut passerkoret. Ringde sedan pappa och berättade att man skulle ta en tur in till stan. Har tagit riktigt stora steg framåt den senaste tiden, för något år sedan skulle det aldrig falla mig in att åka in till stan själv. Hatade verkligen stan, alla människor och trängseln, vilket jag fortfarande har problem med idag. Men har lärt mig att hantera sånt nu. När man kom in i stan fick jag reda på att både tröjan och linnet som jag såg i flera uppsättningar utav igår som jag tänkte köpa idag inte längre fanns kvar. Insåg även någon minut senare att jag lyckats med troligtvis det klantigaste jag någonsin gjort. För att göra historen kort så hade en halv pagoflaska tömts på dess innehåll i min väska. Fick oerhört bråttom hem för att inleda räddningarbetet, förhoppningsvis så lyckades man rädda allt. Men några liv är ännu i ganska så kritiskt tillstånd. Vad som ska ske under resten av dagen är ännu inte helt planerat. Ska bli något med Cracky, men vad som hittas på får man allt se.
//Jenny

No, not a bunch of Thursdays in a row

2010-09-02 @ 20:11:51

Skulle egentligen ha pluggat idag, men när Johanna messade imorse och frågade om man ville göra något kunde man inte säga nej. Det hela slutade med att vi mötte upp Emma i stan för att hjälpa henne att leta efter jacka. Efter en trevlig lunch så började jakten som inte varade så länge. Var riktigt stolt över mig själv när jag åkte hem utan några påsar och pengar på kortet. Kom hem och berättade den hemska nyheten att mina skor gått sönder. Gullig som pappa var så erbjöd han att åka med mig till farsta för att leta efter ett par nya. Hittade inga, men kom hem med andra saker. När man väl satt hemma och åt middag en liten stund senare berättade jag glatt hur jag lyckats åka till stan och Farsta, komma hem med saker utan att spendera mer än 70 kronor på mat. Det är bra att ha med sig pappa ibland. Har nu försökt plugga lite grann, men greps av världens ångest. Fattar inte hur jag ska kunna plugga in allt och dessutom på engelska! Nej, usch blir en riktig akttiv Jenny imorron på föreläsningen och sedan ytterligare ett försök när man kommer hem.

 

Nu är det valutfrågning som gäller. Har fortfarande inte den blekaste aning om vad man ska rösta. Verkar dock att universum förösker få mig att rösta på moderaterna. Ska försöka få mig på lite gladare tankar nu. Imorron är det fredag och det vet vi alla vad det betyder!

//Jenny

I need 6 minutes with you!

2010-09-01 @ 15:55:09

Älskar verkligen känslan när man bär på påsar med nyinköpta föremål i. Spelar ingen roll vad det är, bara det är något man köpt till sig själv. Ju fler och större påsar desto bättre! Blev ingen direkt överdriven shopping med mormor, men trevligt. Hon är så snäll och gullig. Kom hem med min efterlängtade kavaj samt ett par tygskor och en liten present till mamma. Dte är farligt att ha mycket pengar på kortet, de försvinner så fort då. På vägen hem i bilen så slog det mig hur lik jag är mormor på flera vis. Hur man ska tolka det återstå att komma fram till.

Vad som ska hittas på nu är också ganska oklart. Känner hur hjränan går på högvarv men inte finns det något att sysselsätta den med. Blir väl att prova de nya inköpen och sedan försöka ge sig på att läsa lite kurlitteratur. Var så stolt över mig själv när jag lyckades läsa ett helt stycke utan problem, men när man gav sig på det andra så stakades det sig en helt del. Hur ska jag klara av detta?
//Jenny

Phineas Gates, H.M. & K.C.

2010-09-01 @ 12:13:51
Jaha, då har klockan slagit tolv och man har redan varit ute på äventyr som gått och väl skulle räcka för resetn av dagen. Idag började kursen på allvar och den första föreläsningen drog igånng med dunder och brak. Kan erkänna att huvudet åkte på sne flera gånger även idag. Fick även det härliga beskedet att man kommer tillhöra grupp 1. Ibland är det bra att ha ett efternamn som börjar på A. Efter föreläsningen blev en tur till Huddinge centrum där jag inte hittade något av det jag skulle ha. Rättare agt hittade två saker av de som skrivit upp på listan. Men eftersom Gallerix tydligen inte tycker om mitt kort så blev det bara ett inköp. Hoppade på bussen en aningen irriterad, men all rann av under promenaden hem. Hemma blev det mat och sedan delade jag med mig av mina nya kunskaper till mina något smått intresserade föräldrar. De får skylla sig själva att de skaffade mig för snart 20 år sedan.

Tycker det är riktigt skönt, känner hur rutinerna sakta börja smyga sig tillbaka när det gäller allt. Skola, matvanor, sömn, allt pusselbitar faller som sagt på plats. Vad som är ännu härligare är att det verkar bli ett ryck för lilla mig denna höst vad det gäller träning. Snack om att skaffa gymkort med Rohie, har dessutom blivit tillfrågad om att joina korpenlaget man spelade med för något år sedan. Så en comeback inom fotbollsvärlden lurar bakom nästa hörn. Egentligen match ikväll, men tyvärr har man andra planer. Just nu väntar jag på att mormor ska ha uträttat sitt ärende på banken så hon och jag kan bege oss ut på en trevlig shoppingjakt.
//Jenny