Min tur att köra!

2010-05-31 @ 19:49:47
Väntar nu på att Danne ska komma hem efter att ha övningskört med Lina. Sedna är min tur att göra vägarna osäkra. Körtillståndet kom idag, efter en onödigt lång väntan. Vad tänkte man egentligen när man flyttade allt till en och samma plats, såklart att det skulle bli kaos!
Åkte med Jonna idag till Farsta där jag inhandlade Johannas present hon ska få på fredag. Hittade även den coolaste ramen ever, kunde inte låta bli att köpa den. Efter det blev en sväng hem där man fick brev, sedan var det dags för ytterligare en sväng för att hämta Cracky och fixa mat. Hem till dem igen och sedan lekte Jonna brevbärare. Sedan blev det lite spelande med Frodo, Sypro, the purple dragon eller vad man nu vill kalla killen.


Imorron har jag lyckats övertala Karålena att strunta i foto och gå på kommunikationen som vi fortfarande inte vet om vi har eller inte. Efter det blir det en sväng till Sjöängen där några människor i klassen ställt till med ett jippo. Får se hur det blir, annars får jag och Johanna en mysig picknik i det förhoppningsvis fina vädret.
Avslutningsvis ska jag bara påpeka en gång för alla Jonna alla parodin på Fireflyies visst är rolig. Josch fullkomligt äger och tar parodier till en helt ny nivå.
//Jenny  

Inte okej!

2010-05-31 @ 11:09:41

Det här är inte okej. Jag kom precis på att jag måste stäa mitt rum tills på fredag. SUCK BUCK TUCK! Blä, hade verkligen inte lust med det. Men, men ska man firas och ha trevligt så får man lida innan. Får väl dra igång med det rabbalbet på onsdag. Eftersom man imorron måste till skolan, har ingen lust med det heller. Men Karålena tjatade så otroligt mycket igår så jag gav till slut med mig. Jag som hade sett framemot ledighet fram tills på fredag, men icke sa nicke.

Nu ska jag logga in på fronter och spara all roligt. Ska senare idag leka med JB igen.
//Jenny

Computers, can't live with them, can't live without them

2010-05-30 @ 16:27:03Jag säger bara en sak, CYPERN!
Min vanliga otur gjorde att vi tvingades lämna in datorn ändå. Jippie! Fick dock försäkringen att ”Kunden blir aldrig lidande”. Jag undrar verkligen vad Computer Citys definition av lidande egentligen är. Får leva utan min kära Harry Potter i 2-3 veckor, om den tiden passerar utan ett kärt återseende ska jag seriöst överväga pappas något oseriösa förslag. Är just nu mest sur över att allt jag sparat det senaste året försvunnit. Men man får väl börja om från början, har ju ändå inte direkt varit ett sådant år jag sparat saker jag så hjärtligt vill minnas.

Väntar nu på att pappa ska ha klippt klart gräset, då är det dags att börja fibbla med förrätten jag lovat att stå för idag. Efter et blir det grillat och sedan ska jag fibbla lite med efterrätten. Mumsigt! Finns egentligen inte så mycket mer skoj att berätta. Balen som var i fredags var helt okej. Blev en hel del blickar mellan Johanna och mig, en hel del skratt åt de sakerna lärarna hade hittat på och sedan började kökspersonalen gråta när vi tackade dem. Dessutom var det riktigt god mat, så det var nog mer lyckat än okej.
Men nu blir det någon annan sysselsättning.
//Jenny

A new beginning

2010-05-27 @ 19:06:57


Jag tror jag kommit på vad felet är med min dator, vilket är riktigt pinsamt. Men sedan jag försökt bättra mig på den fronten så har den fungerat felfritt. Så från och med nu ska min dator få mycket mer kärlek i form av klappar och komplimanger varenda gång den gör något bra ifrån sig. Han har t.o.m. fått ett namn nu, något han borde fått för länge sedan. Så från och med nu är det inte längre min dator jag pratar om, utan från och med nu är det bara Harry Potter. Vi kommer bli så lyckliga tillsammans!
//Jenny

simsning pågång!

2010-05-27 @ 10:07:22
Med tanke på hur många datornrdar det finns ute i världen tycker jag att åtminstone en borde komma på ett virusprogram som fungerar felfritt. Oavsett om man råkat installera två virusprogram, eller om det hela tidne utvecklas nya virus. Datorn började krångla igår igen, ås medan jag var inne i stan och roade mig med några människor så omformaterade pappa datorn ytterligare en gång. Den här gången verkar det som den är på bra humör och tänker vara snäll. Medan pappa kämpade på med datorn var jag som sagt inne i tsan och åt och hade mysigt. Belv en promenad efter maten i mina skor som jag förra veckan insåg att jag inte kan promenera i. Konsekvenserna av detta blev att jag jag fick skavsår i form av små blåsor. Och den ena gör riktigt ont. Enligt en konsekvensetiker skulle promenaden vara en dålig händelse, men tur som det är så är jag en sinneslagetiker och på så vis har jag inte syndat.

Ska nu installera alla min sims spel, igen. Sedan ska jag sätta igång och göra något jag aldrig gjort tidigare, leva som en vampyr.
//Jenny

ny dator?

2010-05-25 @ 21:24:30
Jippie! Älskar verkligen elektroniksaker och dem älskar mig, det är jag allt säker på!
Tvingades omformatera datorn idag, allt raderades och jag fick inte ens en chans att rädda det som jag ville rädda. En sak är säker, Daniel kommer inte få låna min dator för att göra det han vill och brukar. Dessutom måste jag bli mer försiktig när det gäller att fixa filmer, serier, låtar och allt annat skoj man kan hitta på internet. Orkar verkligen inte med mer strul nu.
Sitter just nu och väntar på att min mapp ska föras över till datorn. Kommer ta drygt en timme till tydligen enligt den lilla rutan som visas på skärmen. Håller på att dö av tystnaden, med tystnad menas Eurovison song contest. Usch, vill höra Brian sjunga Just say so, det här är inte okej!
//Jenny

Snälla, snälla, snälla Rolf!

2010-05-25 @ 11:25:01Att jag man har s.k. kontakter har jag alltid vetat , iaf när det kommer till byggnadsarbeten så som elektriker, marknadsjobb, snickeri osv. Men att man hade garderobkontakter, det visste jag inte. Bad Jonna i söndags om hjälp att hitta en klänning till ablen nu på fredag. Börjde få lite småpanik, men det hela löste sig alldeles utmärkt när man istället för att åka in till stan och elta som en tok i folksamlingar så fick jag låna hem två klänningar. Tur som man har så var den ena av dem perfekt, så på fredag blir det uthyrning.

Spenderade gårkvällen med Jonna och Cindy. Blev sent, vilket både kändes igår och idag. Men det var det värt. Blev lite spel dessutom fick man reda på vem man är kär i. Det allra roligaste var nog när vi återupplevde barndomsminnen i form av en välkänd lek.
Ska åka med mormor och göra några inköp senare idag. Är just nu ganska lycklig. Uppnådde alla kriterier som finns i fotokursen på en enda bild och inlämmning. Är rätt så stolt över mig själv fakitskt. Så är Rolf med den otroligt charmiga lilla tuppkamen snäll, så blir det ett MVG i den kursen. Snälla, snälla, snälla!
Nu ska jag fira med lite frukost!
//Jenny

Victor Hedman

2010-05-23 @ 23:16:43


Victor Hedman, han är en av de få svenskar som borde få pris för att de är så rätta och så äkta.
Har haft en liten crush på Hedman sedan hans agerande mot idiotkanadicken på bilden ovanför. Men killen har gång på gång efter den händelsen bevisat vilken jävla lagkamrat han är. Dessutom, vilken äkta svenk han är. Det är en ära att spela i landslaget, är man frisk ska man spela, punkt slut. Nobelpriset till Hedman!

Hockey VM, over and out!

2010-05-23 @ 23:01:43
Hockey VM är över, jag tror jag bryter ihop. Fick inte uppleva sluttampen så som det ska upplevas. Men allra mest stör jag mig på att jag inte fick glädjas över segern i söndags.
Jaha, brons till Sverige och guld till Tjeckien. Skälvklart är man besviken efter gårdagens förlust, men förhoppningarna innan VM var inte höga, så ett brons är inte fy skam! Kan inte heller göra något annat än att skratta åt BÅG och hans avslut på karriären som svensk förbundskapten. Timeout med 0,7 sekunder kvar var verkligen ett briljant drag. Utan den hade det som sagt inte blivit en vinst. Lite sorgligt med ett farväl, gillar inte när folk mer eller mindre tvingas att avgå. Men ser framemot Mårts. Har alltid gillat honom i J-laget, men kommer sakna honom där.

Hade planer å att gå till skolan imorron, men när jag delade med mig av dem till far imorse tänkte jag minsann om. Pappa tyckte inte att jag skulle gå skolan, och han är inte den första, andra eller femte som säger till mig att stanna hemma från skolan, så det blir att stanna hemma imorron också. Just nu känns det som det rätta beslutet, halsen börjar bli lite smått irriterad nu och har en hel del den verkar vilja säga till mig.
Nej, ska nu försöka roa mig med något vettig.
//Jenny

några kvällstankar

2010-05-22 @ 20:27:49
En av de sötaste händelserna jag någonsin upplevet skedde nyss, pappa kom in i rummet och sa "Jenny, det finns cola och chips om du vill ha" med en sådan desperat och gullig röst så jag kunde inte ge något annat svar än ett leende tillbaka. Om jag fick bestämma skulle pappa seriöst få ett pris för det han tvingats göra den senaste tiden. Min pappa är helt enkelt bäst
Är sur efter dagens svenska förlust, är så sur så jag kan inte ens tänka på det. Ska istället titta på CL finalen, som egentligen skulle ha setts med Karro på en O'learys någonstans, men min äckliga hostinfluensa satte stop för det. Usch, måste verkligen bli frisk snart. Ska ju ut och fira på onsdag! Är så glad att vi åkte in till akuten i tisdags, med tanke på hur segt det gått med medicin så skulle jag väl annars fortfarande ligga däckad i soffan nu. Nej, nu blir det CL, imorron plugga och sedan får man se hur man mår på måndag. Måste dessutom ut och leta klänning till balen. Hur fan ska jag hinna hitta en?!
//Jenny

still confused ...

2010-05-21 @ 21:19:07

Your staring me right in the face, your something I can not erase,
I can't watch you walk away, I wanna drift right out of space,
Can we escape this drowning phase, maybe we can find a way.

Now my beds so empty, I,
I cant sleep without you, I,
Just need a love transfusion.

Im so afraid to lose it all, wont wait to see it rise and fall,
I know it's worth not letting go,
No medicine can heal the hurt thats felt, When you get torn apart,
Oh I know it's not with letting,
My heart face execution, In the end im only human,
and I just need your love, to begin my resurrection.

Swang Song

2010-05-21 @ 19:14:02


Såg nyss det sista Supernatural avsnittet. När jag såg det blev jag riktigt förstörd ... sen blev jag överlycklig och när det hela avslutades så blev jag lite gladare. Sommaren kommer bli plågsam och lång utan nya avsnitt, men den kommer inte vara lika förjävlig som förra året.
Har nu bestämt mig för att välja ut en väldigt lycklig vän, som jag ska se om alla säsonger med. För min mamma har lärt mig att man ska dela med sig till andra.

Är just nu lite sur på min fotolärare, dock lite gladare på min kommunikation och religionslärare. Dessutom är jag uttråkad. Ska nog se på film lite senare, min kära bror fixade en film åt mig som han visste att jag bara skulle älska. Men den ska jag se senare ikväll, annars kommer jag bli för deprimerad när jag tänker på vart jag egentligen skulle vara idag.
//Jenny

I want to break free!

2010-05-21 @ 09:46:50
Det är alltid lika roligt när man vaknar upp på morgonen och inleder dagen med en massiv hostattack innan man ens hunnit öppna ögonen. Förstår inte riktigt vad min s.k. hostmedicin egentligen gör, känns som jag hosat mer och värre sedan jag fått den. Kan iaf glädjas åt att jag de senaste två nätterna lyckats sova hela natten utan att vakna upp varje kvart.
Tyvärr så är det helt fysiskt omöjligt för mig att gå på Karins skiva ikväll, jag som sett framemot den så länge. Jag och Johanna som Securitas hade tagit hela stället med storm. Men istället får man snällt sitta hemma och försöka låta bli att hosta ut något som man faktiskt kan ha användning för. Ska göra ett desperat försök att plugga lite grann senare.

Måste verkligen bli frisk nu. Har de senaste Sverige matcherna inte haft någon ork eller energi att bli engagerad i matcherna. Vilket gör mig galen, hockey ska upplevas! Hockey ska kännas! Hockey ska ...
Nej, nu blir det Supernatural!
//Jenny

ett gott skratt förlänger livet

2010-05-17 @ 16:55:56
Är så glad. är så pass frisk nu så jag åtminstone orkar sitta upp utan att bli helt yr. Indsjuknande fort och häftigt igår. Vilket var blande det värsta jag upplvet, visst var sjukdomen och febern för jävligt. men att titta på en amtch mot Kanada och vara så borta så man inte komemr in den är inte roligt. Dessutom var jag så trött så jag inte kunde glädjas åt segern. Idag känns allt forfarande som en dröm. Det blev ingen kriminologi för min del imorse, dock tvingade jag iväg mig själv till religionsprovet.

När jag sedan kom hem satte jag mig vid datorn och började kolla igenom gamla inlägg. Fy farao, det är ju därför jag skriver här. För att jag sak kunna blicka tillbaka och se hur konatiga saker jag haft för mig. Satt och asgarvade. Har läst om allt möjligt. Bl.a. första samtalet jag hade med Andreas, vilket handade om att Fabbe var en bättre fotbollsspelare än Rooney, och atthan är snyggare än honom. Läste om min, Cindy och Jonnas gymperiod och om Jonnas tiopoängare på perrongen. En massa klagande om träningsvärk och faktumet att jag var tvungen att byta ut ordet mysigt, som jag tydligen missbrukade, till porrigt. Men det allra roligaste var när jag, Jonna och Cindy hade spelkväll och vi spelade monopol. Tydligen tröttnade jag så jag i konkurs, spenderade sedan resten av tiden innan de spelet klart med att leka Titanic med båten. Något som gjorde mig oerhört upprörd eftersom jag aldrig sjönk oavsett hur många gånger jag körde in i isberg. Läste t.o.m. om tiden innan Eduardo återvände från sin sakdad och jag bad att han skulle göra det. Täk vad dum man en gång varit i tiden.
Nu känner jag att febern börjar återvända.
//Jenny

sjukling

2010-05-16 @ 12:38:02
SJUK!
De dumma basiluskerna som verkar ha bosatt sig i min hals har nu både förökat och utvidgat sitt samhälle. Usch, usch, blir ingen kriminologi för mig imorron då. Dock måste man pallra dit sig för att skriva ett Islam prov. Vilket betyder att jag faktiskt måste plugga idag.

Mor och far fixade nyss min studentskylt. Sent som vanligt nät det gäller min famlij, men nu är den iaf beställd.
Nu orkar jag inte sitta här längre. Ska placera mig i sängen och spela lite DW.
//Jenny

En sommardag 2009

2010-05-15 @ 22:32:36


Det var en plågsam dag ...
 
  

deppingmusik

2010-05-15 @ 22:07:36
Blä, det här suger verkligen. Är trött som en jubelåsna, har en hosta som vägrar försvinna och verkar vara början på en riktigt jobbig förkylning. Dessutom flyger saker och ting bara runt och runt i huvudet, vilket inte uppskattas någonstans. Har ett äcklig religions prov på måndag som jag inte börjat plugga inför, har dessutom en ännu äckligare redovinsing på onsdag. Men efter det är det inge mer plugg! Ska bli så skönt när klockan slår 13:20 på onsdag. Då blir det att vila för hela slanten! Iaf fram tills på fredag för då är det skiva igen.
Skivan jag sett framemot sedan i höstas. Jag och Johanna har kommit på den bästa utklädnande någonsin och kommer total äga på Djurgården.

Sitter just nu och tittar på Ryssland - Tyskland. Håller som en galning på tyskarna. Vore så kul om alla stor nationer åkte på styrk i år. Alla förutom Sverige såklart. Försöker måla upp resten av kvällen i huvudet. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Får väl se hur det förfaller sig. Natten till idag förföll sig ändå riktigt bra.
//Jenny

I let you in where no-one else goes

2010-05-15 @ 15:52:32Att livet är som en berg- och dalbana är något som alla känner till och upplever. Men den senaste månaden har det känts som att mina dalar och toppar varit så djupa och höga att jag kastats fram och tillbaka mellan himmeln och helvetet. Just nu är jag iaf glad, vilket ger mig energi att både skriva religionen och gå ut springa ett par varv runt huset i ren glädje samtidigt som man gör några pinsamma glädjeskutt. 
Men istället ska jag njuta av Brian och hans nya album, som jag i nu läget älskar ännu mer än tidigare, samtidigt som jag försöker trycka in en massa fakta om Islam. 
//Jenny  

The night made me confused

2010-05-15 @ 13:36:36
Jag är förvirrad. Vill endast ha raka och ärliga svar just nu.
Idag är det krminologi och religion som gäller. Men kunde inte börja med något av det utan att spela lite DW först. Har nu skirvit klart krminologin och ska snart börja med religionen. Ska inte bli så mycket idag med, bara svara på frågorna och kasnke läsa igenom en gång. Senare ikväll är det hockey igen. Go Tyskland! Imorron är det troligtvis dags för huliganen att titta fram igen. Sverige - Kanada, både fasar och ser framemot dem mactherna. Finner inga ord som beksirver hur mycket jag hatar Kanada när det kommer till hockey. Och då handlar det inte om att jag är arg på dem för att det är bra. Nej, det är ingen Finland - Sverige känsla över det hela. Det är endast rent hat mot Kanda pga. deras attityd och uppförande. Men nog pratat om det, känner hur irriterad jag blir bara av att prata om det.
Nu skriver Muhammed och hans morbror att jag ska läsa om dem och deras religion.
//Jenny

Dating advice

2010-05-14 @ 23:17:14


Ska tydligen få en pojkvän senast nästa vecka.

kvällslycka!

2010-05-14 @ 22:57:49


Resultatet 4-2 gjorde mig 200 kronor rikare idag, ingen dålig fredag om ni frågar mig! Tyvärr så var det inte efter ett mål av Karlsson, men det kommer. Fick dock ytterligare ett gott skratt åt lilla Backis.
Fick precis reda på att om det finns någon som hlest gnytta av rättvisa i världen så ska det göras en ny film om De tre musketörerna om två år. Iaf om man ska jämföra med Robin Hood. Tog hela 19 år innan de gjorde en ny filmatisering om mannen i grönt och hans vilda äventyr.
HAHAHAHAHA, nu är Backis med i studion.
Åh, fy fan vad underbart. ÄNTLIGEN kommenterade någon att spelarna ska sjunga nationalsången.
//Jenny

HAHAHAHA, lilla Backis!

2010-05-14 @ 21:51:58

När den andra perioden började lida mot sitt slut, och jag var ganska uttråkad efter vad jag tyckte var en rätt så seg period så kom troligtvis det roligaste på hela veckan. Vid en tekning visades en inzooming som startade ett skrattanfall som verkligen inte gick att hejda eller lugna ner. Backis mustasch är t.o.m. värre än lilla Karlsson missalyckades moppefjun som jag blev så mobbad för i J-VM. Herregud vad jag skrattade, kunde verkligen inte hålla mig. Både mamma och pappa vände på sig och tittade konstigt på mig medan jag försökte pressa fram vad det var jag skrattade åt. Älskar verkligen att titta på de yngre spelarna, de är så ordentliga och duktiga, fast samtidigt så nervösa och oerfarna. Det är just därför man älskar J-VM så mycket.

Är dock oerhört sur på alla som klagar på Karlsson. Pappa är inte heller sen med att retas. Är fortfarande sur över det han klämde ur sig för några dagar sedan. Det var verkligen inte okej. Nu väntar jag dock på att båda lagen ska göra varsitt mål till, sedan är man 200 kronor rikare. Dessutom ska Sveriges mål göras av Erik Karlsson.
HAHAHAHA, kan inte sluta skratta. Det är nästan i samma klass som när Markström spottade på sig själv.
//Jenny

så kan det gå ...

2010-05-14 @ 19:58:01

Hockey VM har äntligen börjat!

2010-05-14 @ 15:47:34


YES
! Hockey idag för hela slanten! Om tio minuter ungefär är det Danmark som gäller och senare ikväll ska man heja fram Sverige. Blev en rejäl sovmorgon idag, vilket sedan följdes av plugg. Trots det så har man lite saker kvar att göra. Men som tur är så har man kriminologin klart i huvudet, ska bara få ut allt i ord. Sedan har man hört att religionsprovet på måndag inte är så svårt. Så har ingen direkt panik över det, ska bara bli så skönt att bli klar med allt. Sedan kan man njuta av den sisat tiden på gymnasiet.
Ska sedan börja tjata på pappa så han gör klart det sista i rummet så man äntligen kan flytta ner! Längtar verkligen till mitt rum. Ska bli så skönt att få en egen liten minilägenhet där nere. Ska vänta till sommaren och sedan ska man försöka flirta till sig ett kök och badrum där nere.
//Jenny

please let me in!

2010-05-12 @ 18:26:16

Nu ska man på skiva med mina misslyckade lockar. WOHO!
Det kommer bli super!

18 åringen!

2010-05-12 @ 17:17:31GRATTIS CRACKY LACKY TACKY!

en bra dag!

2010-05-12 @ 15:44:14


När jag somnade igår visste jag att detta skulle bli en bra dag. Somnade med ett leénde på läpparna och idag när jag tänker efter så kändes det ungefär som en av böckerna man läste när man var liten. "Och Jenny måra bra igen"
Har dock en liten stress och panik inför kvällen, var sent ute med både bestämelse och klädinköp, så får väl egentligen skylla mig själv. Har inte hittat det jag ville ha, så med Johannas hjälp fick jag ta de bästa som kunde hittas. Har inte hunnit träffa Karin och vad det ser ut som nu i dagsläget så kommer vi inte hinna träffas innan. Vilken stress inför något som i slutet av kvällen inte kommer spela någon roll. Som grädde på moset är man inte heller ett dugg taggad. Men det kommer väl, det brukar alltid komma.
Ska dunka igång med lite musik nu och föröka reda ut saker och ting. Jag är ju ändå på bra humör idag!
//Jenny

inte min dag

2010-05-11 @ 19:08:49
Dagen hade sin höjdpunkt. Men den höjdpunkten varade alldeles för kort tid vilket förvandlade hela dagen till en riktigt botten dag. BLÄ säger jag bara! Men, men I'm a survivor.
Har lite halvpanik inför morgondagen, vet inte riktigt hur man ska se ut. Funderar på att ta en sväng någonstans. Men sakerna jag vill ha finns in i Farsta och jag har ingen lust att åka ensam någon annanstans. Så vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag ladda inför matchen om 50 minuter och hoppas på vinst, både för mig och Sverige. det skulle iaf göra den här dagen lite bättre.
//Jenny

not a good day

2010-05-11 @ 14:01:22


Det har verkligen inte varit en bra dag, och av någon anledning jag har en känsla av att den bara kommer bli värre.

I want MIley Cyrus

2010-05-11 @ 07:37:41

Lets go crazy!

2010-05-10 @ 19:37:21


Mitt rum har inte varit så här stökigt sedan jag var fem år och hade slängt ut alla mina Barbie saker på golvet. Det är riktigt pinsamt! Mamma kan inte längre passera utanför mitt rum utan att börja skratta åt det.
Är ganska stolt över mig själv och vad jag åstdakommit idag. Har gjort klart religionsredovisningen och i stort sett skrivit klart idrottstentan. Känner mig som en trött, seg och sliten duracellkanin. Så varför inte utnyttja de sista krafterna och börja på nästa veckas stora projekt, städa mitt rum? Livet är bra konstig ibland. Skulle egntligen gått på skiva idag, istället blir det hockey och städning. Can it get any wilder? Jag måste seriöst sluta med mina engelska uttryck.

Ska sova itidgt inatt, är sjukt trött. Trots att jag lyckades sova nästan två timmar efter jag kommit hem från skolan. Vilket fortfarande är ett enda mysterium för mig. Känner mig så busig!
//Jenny

That's a fact!

2010-05-10 @ 12:29:05

När jag är trött eller har plugg är Scooby Doo min allra trognaste vän. Finns ingen som stöttar en så bra i dessa situationer som den stora klumpiga skraja hunden.
Så passande som det är idag är jag både trött och en hög med uppgifter att göra. Men som tur är har jag hur många nya Scooby Doo filmer och avsnitt att se, dessutom har man alla de gamla som man aldrig tröttnar på. Kommer kolla på en massa läskigehter tills jag storknar.
Onej, Daphne trillade precis ner i en fallucka!

Åh, vilken mysig dag!
//Jenny

I want to be everything you like ♫

2010-05-10 @ 09:27:13
Har inte direkt haft den bästa dagen so far. Men den smällen får man väl ta om man hade en sådan bra kväll igår som jag hade. Träffade som sagt Mogo igår. Det blev en mysig hemlagad middag och sedna var tanken att det skulle bli hockey. Men istället åkte vi till gamla stan, återupplevde en massa minnen från tiden i Trångsundsskolan, efter det började vi vandra. Två timmar efter vi anlänt till gamla stan befann vi oss en station från Fridhemsplan, så det var bara att vandra den sista biten också.
Trots att jag var dödstrött när jag kom hem så blev det itne mycket sömn inatt. La mig trött, men kunde inte somna. Så vid halv två tiden var jag uppe och sprang, utan en endaste blund ännu. Lyckades dock somna en stund efter det och fick genomlida en jobbig väckning. När man senare kom till skolan möttes jag av sräcken att vi inte hade någon lektion. Men Lene var bara mer försenad än vanligt. Sitter nu hemma och borde egentligen plugga, men tröttheten knackar på axeln. Så funderar nästan på att sova middag nu, som om jag kommer lyckas med det.
//Jenny

Not now

2010-05-09 @ 15:17:44

Not now, deal with it later,
Right now, just to complicated,
It's on my mind but it's not the time,
Why cant we deal with it later.

Strung out,
Im hearing voices and their so loud,
A crowd of noises and I'm too scared to lose,
Nothing I ever do pulls through, for you.


Accidentally in love

2010-05-08 @ 21:41:38


Vilka minnen och vilken nostalgikick!
Snacka om att jag var kär i den här serien och i Sinbad när jag var liten.

Essäskit!

2010-05-08 @ 21:23:40
Mina försök att övertala pappi att vi ska skaffa Wii fortsätter. Tror faktiskt jag börjar närma mig ett ja. Älskar verkligen min pappa och att faktumet att vi gillar samma saker. Det ens liv så mycket roligare och enklare.
Är annars väldigt glad idag, skrev klart min kommunikation utan några större problem idag. Ska bara finslipa lite grann på den och sedan ska den skickas in. Hoppas verkligen vi komemr få en chans att komplettera den iaf vi vill. Känner mig helt lost när det kommer till att skriva en essä. Varför ska samhället hela tiden krångla till det för oss och hitta på nya olika mallar och regler som ska används, det bara förvirrar en.
 

Sitter just nu och myser. Finnarna ligger under mot Danmark. Sa till pappa precis när matchen började att det finns bara ett lag som är roligare att se slagna än Finland och det är Kanada. Fast i en landskamp mellan de två töntnationerna skulle jag hellre se en kanadensisk visnt faktiskt. Finnarna skulle annars bli oumbärliga. Får bara be att Sverige inte åker på samma nitlott imorron i öppningsmacthen. Det sklle sabba en hel, och då menar jag inte bara VM. Utan hela dagen. Ska nämligen träffa Mogot imorron, äta middag och sedan kolla på matchen. Ev. dra ut någonstans och titta på macthen. Mysigt värre!
Men nu ska jag förvandlas till en lite röding en röd varmkrov.
//Jenny

saturday 8th may 2010

2010-05-08 @ 12:34:11
Idag är det en lyckosam dag. Min tå är frisk och mår bra igen! Dock mår armen inte så jätte bra. Spelade Wii igår hos kusinerna för första gången, och tog väl i lite för mycket. Men ska inte klaga, min tå är sig själv igen.
Var i stan med Karrå ett tag igår. Fixade våra tröjor. Hittade dessutom mina linnen som jag letat som en galning efter, så jag var lycklig. Blev även en lunch/middag på hatten. Tredje gången man äter där och tredje gången man tänker att man aldrig mer ska gå dit någon gång, tar evigeheter att få notan.
Åkte sedan till kusinerna och grattade bägge två, blev mest Wii för ungdomarna och pappas del. Åkte sedan hem och såg något riktigt sensationellt. Tyskland slog USA i premiärmatchen i hockey VM. Det enda som hade varit bättre hade varit ifall det var Kanada som åkt på stryk. Men det kommer de göra idag mot Italien.

Idag och en vecka framöver har man plugga att göra. Denna dag kommer spenderas på det gamla vanliga pluggviset som fungerat bäst för mig. Sittandes i sängen med en laptop och lite gottigheter medan min dator rullar en och annan Scooby Doo film. Mysigt värre! Sedan är det hockey och efter det funderar jag på att spela DW. Var ett tag sedan man gjorde det.
//Jenny

over and out!

2010-05-06 @ 22:18:32
Tydligen började min helg igår redan. Förra veckan avslutades UF, vilket betyder inga lektioner på torsdagar längre. Morgondagens lektion har ställts in eftersom läraren är sjuk. Oerhört skönt, men hade varit ännu skönare om man visste det redan igår när man lämnade skolan efter religionslektionen. Hur som helst ska jag föröska ta mig upp hyfsad tid imorron och kanske hinna plugga lite innan man inte till stan och möta Karrå. Imorron ska vi nämligen äntligen fixa våra åtråligt fina tröjor. Kommer nog praktiskt taget bo i dem i forstättningen.
Senare på kvällen ska man till kusinerna och stanna där länge, annars lär det bli tårar.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kanske göra ett ryck med min städning. Har ännu inte fått något samtal angående städning, tycker synd om alla er som tappat bort mitt nummer ...
//Jenny

need some help

2010-05-06 @ 16:27:17

STÄDHJÄLP SÖKES!


Mitt rum ät verkligen en enda stor röra just nu. Men jag har varken tiden eller orken för att städa. Så den som känner sig taggad får jätte gärna slå en pling och erbjuda sig sin hjälp. Annars vet jag hur nästa helg kommer se ut.  Plugg på lördagen och stor städning på söndag. Underbart!

JetFlash

2010-05-06 @ 14:56:27
En hel ledig dag borde betyda plugg, men så har det verkligen inte varit. Har istället gjort precis allt annat utan att plugga och städa mitt rum. Verkar som alla mina uppsatser av olika slag får vänta till helgen. Men ska dock snart försöka göra ett ryck med någon av dem. Var helt slut i kroppen när jag vaknade imorse och varit det sedan dess. Trots att det inte alls blev mycket dricka eller sent igår. Men, men, det förtjänar man väl efter att ha roat sig en kväll.

Idag fyller lillskiten år och traditionellt vis ska vi till honom ikväll. Men han ringde igår och berättade att hans kalas har flyttats tills imorron, eftersom då är det fredag och man får vara uppe längre. Hörde också hur han imorse minsann berättade för sin mor och far att det var den värsta födelsedagen någonsin eftersom han inte fick det som stod högst upp på sin önskelista. Vilken stil säger jag bara. Börjar oroa mig lite grann inför morgondagen, han lär bli riktigt sur och besviken när han öppnar våra paket. Apropå det, jag borde nog slå in dem nu. verkar som kommunikations essän får vänta lite längre på mitt sällskap.
//Jenny

C - mentos

2010-05-05 @ 18:47:30
Läste Nattas blogg för ett litet tag sedan och fick världens chock. Satt och kollade på hennes bilder på folk i klassen som var ganska roliga att se, eftersom det inte var direkt de vackraste. Rätt som det var dök det upp en riktigt hemsk bild på mig, höll på att få en hjärtattack. Men började sedan garva när jag läste kommentaren bredvid "Jenny (bilden blev suddig, eftersom det är ungefär lika lätt att få en bild på Jenny som att fånga en enhörning)" Har under de tre åren på Östra gymnasie i NVARKBEEIJU07 blivit känd som den omöjliga personen att fånga på kort.


Igår begick jag ett stort misstag. Den gången man går in i en affär och kommer ut med en cola mentos utan Jonnas sällskap ellermed uppsåtet att ge den till henne i present så vet man att man är körd. Igår köpte jag helt själv min första cola mentos. TImes to face it, I'm hooked. Och allt tack vare en viss fröken Ahvander.
Försöker ta och tagga till inför ikväll, verkar nästan omöjligt. Men var inte så taggad innan Jonnas, och det var ju riktigt rolig. Så hoppas att det ska bli lyckat ikväll. En positiv sak är iaf att jag kommer känna igen så gott som alla där. Kanske dags att börja leta fram några kläder man akn ha på sig?
//Jenny

Sign of the times!

2010-05-05 @ 15:45:17
Om jag fick den minsta vink så skulle jag hoppa på tåget utan att tveka. Jag skulle ta mig längst fram till lokföraren och kapa tåget, skulle sedan köra det ända tills jag körde in i en bergväg elelr råkade spåra ur. efter det skulle jag försöka spika ihop tåget med mina pinsamma hantverkarkunskaper för att sedan försöka köra det ännu en gång.

Sitter just nu och funderar på vad man sak göra, har en hel del saker som borde göras. Men som vanligt finner man ingen direkt ork för något av det. Har helt ärligt itne heller någon större ork med skivan ikväll. Men ska nog pallra mig dit ändå och ha skoj. Blir dock en tidigt hemfärd för min del. Hoppas bara min tå överlever denna dag.
Börjar få lite småpanik inför balen. Har inte hittat någon klänning att ha ännu, och det känns som man kollat överallt! Det sjukaste är att jag inte hittat en enda, vart finns dem?
Nej, nu ska man väl göra lite vettigare saker än att sitta vid datorn.
//Jenny

20:23

2010-05-04 @ 20:23:57
Just nu känner jag en viss lättnad och trötthet. Har hunnit med en hel del saker idag, ganska sjukt att man hinner med så mycket. Skolam fasta, rundtur med mormor och mamma, fika, skrivit klart en hel äcklig religions uppgift och sedan inhandlat presenter till kusinerna. Sitter just nu och tittar på när bajen åker på styrk, för tro mig ... det kommer dem. Ska snart ta tag i instruktionsfilmen tror jag, har ingen lust men den måste göras någon gång. Ju fortare desto bättre, dessutom vill jag inte bräcka Jonna och hennes vetenskapliga uppsats och det börjar nog närma sig nu.
Aja, tillbaka till pluggandet nu då.
//Jenny

FG på mustaschen

2010-05-03 @ 20:07:29

Jag är inte taggad, överhuvudataget. Men sak ändå snart bege mig mot Huddinge för att möta upp Johanna och sedan gå på Rohies skiva.
Fick reda på för någon timme sedan att jag har en VG-MVG uppgift som ska vara inlämnad imorron vid midnatt, något jag inte hade en aning om. Så imorron blir det att skriva. Något som egentligen vore lätt, men när det gäller religion så känns saker och ting helt plötsligt väldigt jobbigt. Har dessautom presenter som ska inhandlas innan torsdagen. Lillskiten fyller år, och den större av dem två har ännu inte fått sin.

Just nu rullar Family guy på tv. Finns verkligen ingen roligare serie. Ska nu skicka in den sista fotouppgiften jag gjorde klart tidigare idag. Är så duktig, nu har man börjat stryka saker från listan med skolarbeten att göra innan studenten. Tydligen bara 32 dagar kvar till den dagen, om man ska tro NV korridorens nedräknare. Ser fram emot den dagen, samtidigt som man har lite ångest.
//Jenny

från en annan del av Blackbay

2010-05-02 @ 22:18:03
Gud vad skönt. Skrev klart ungefär halva idrottsuppsatsen idag. Har dessutom gjort klart två av de tre bilderna jag hade kvar i foto. Nu har man endast en bild kvar som jag redan tagit, den sak bara fixas, skirvas om och sedan skickas in. Förutom det är det två fördjupningsuppgifter, idrottsuppsatsen samt en instruktionsfilm som ska lämnas in. Har sedan ett religionsprov kvar att göra och sedan tar man studenten. Oj, vad mycket mer det lät som nu när jag skrev ner allt. Tyvärr så är dessa uppgifter inte svåra, men extrem tråkiga att skirva. Dessutom har jag ingen som helst motivation eller ork till skolarbetena pga. omständigheterna.

Imorron är det projektredovising, senare på kvällen är Rohies skiva. Har tvingat med mig Johanna, men min tå värker fortfarande, vi båda ska upp tidigt dagen efter och just nu är man inte direkt så taggad inför det. Så vi får se hur länge vi stannar. Nu orkar jag inte resonera här längre, ska lyssna på lite ljuv musik innan jag skuttar ner i sängen.
//Jenny

I'm done

2010-05-02 @ 10:17:14Då var den serien avslutad för min del, måste påpeka att fortsättningen är gasnak förutsägbar. Om det beror på att den bara är så, elelr om jag är helt hjärntvättad när det kommer till serier är en fråga jag iaf inte kan besvara. Väntar dock med en liten gnutta av spänning till andra säsongen.  

The patriot

2010-05-01 @ 22:21:46


Tittar på The patriot. Har gillat den filmen sedan allra första gången jag såg den, var så liten då så jag inte fattade vad den handlade om. Men någonting fick mig att fastna för den filmen och nu flera år senare håller jag den bara ännu varmare om hjärtat.

Tik Tok

2010-05-01 @ 14:12:27

Chemical Rush

2010-05-01 @ 10:24:10


Jag älskar verkligen albumet! När Set in stones släpptes trodde jag att det skulle vara omöjligt att slå det, men frågan är om inte Brians senaste album är bättre. Fick något av ett glädjerus nyss när jag fick redan på att den nya singeln som ska släppas är en av mina favrotlåtar på albumet.

Idag är det då LG hockey games som gäller. Hoppas bara att min tå överlver. Den fick sig en törn igår är det var student fotografering och mösspåtagning i skolan. Han trivdes verkligen inte i de skorna han fick så snällt fick ha på sig i några timmar. Ska försöka plugga lite grann innan hockeyn, får se hur det går med det.
//Jenny