4:20

2009-05-31 @ 19:48:25

HAN ÄR GUD!

HILARIOUS!

2009-05-31 @ 12:53:31

Helt sjukt underbar dag igår!

Började med att man fick stressa upp för att pappas gamla kompis skulle komma på besök. Fick vara trevlig mot honom och hans son. När de sedan äntligen åkte in till stan för att kolla på stockholmsmaraton så bredde jag ut mig på altan. Skulle egentligen plugga, men hann bara skriva upp allt innan jag föll för den varma solen och beslöt mig för att bara sola. Låg ute och solade i ungefär tre timmar (utan att bränna mig) innan man begav sig till Jonna. Efter den varma promenaden så fick man se Andreas och Cindy sparka boll medan Jonna satt bredvid och såg riktigt uttråkad. Slog mig ner bredvid henne såklart och började babbla, tog inte lång tid innan man blev bjuden på god middag. Blev en massa babbel och Mr.X där man gjorde bort sig totalt innan det var Robinson som gällde. Ett vad lades upp, som Cindy sedan förlorade vilket resulterade i att vi alla fyra blev tvungna att gå ut på en mysig, uppfriskande och framförallt skrattfylld promenad.

Tillbaka at the Ahvander mansion var vi sp speedade att vi beslöt oss för att gå ut spela lite kubb. Men vi tröttnade ganska fort så istället blev det en film och svullande.


Ringde och väckte far vid ett tiden och han kom så snällt så och hämtade mig. Precis som vanligt var det hur kul som helst att spendera tid med de människorna. Fick ett par gulliga ord innan man lämnade området som ställde en helt. Men kan nu i efterhand bara säga detsamma. Fick nu precis veta att det återigen är livat hemma hos dem. Jonna har tydligen hittat en orm som fräser och skrämt livet ur alla. Dessutom har den planer på att bygga bo under Cindys säng.

Resten av dagen ska gå åt till att sola, men inte för mycket. Vill ju inte riskera att bränna mig och förlorade den solbrännan man nu byggt upp. Ska även plugga lite mer än planerat idag, gjorde som sagt ingenting varken igår eller i fredags. Vilket var helt UNDERBART!

Just de, mamma blev överlycklig över fotbadet.

//Jenny

just another chapter ...

2009-05-29 @ 22:08:49

Tanken var egentligen att man idag skulle kunna skicka ett sms till Jonna och be henne fråga om vi kunde hitta på något i helgen. Svaret på hennes fråga skulle då bli "JA! Vi kan leka hela helgen!" Men eftersom man skjutit fram biologiprovet, en psykologikomplettering har tillkommit och man eventuellt ska få göra ett omprov på matten på måndag så sket sig den planen.

Tanken var även att man skulle umgås med vänner idag. Men det sket sig också, eftersom när man äntligen kom hem var jag så trött och hade värkande fötter så orkade inte med det. Har inte heller någon lust att bege mig till dem nu. De har säkert druckit alldeles för mycket och jag har ingen lust att försöka komma ikapp dem.


Har istället suttit hemma och gjort några desperata försök att hitta ett bränningsprogram. Har inte gått något vidare. Började istället rensa datorn och hittade en hel del texter. Både som jag hittat på Internet och som jag själv skrivit. Läste igenom alla och började gråta. Blev påmind om den mörkaste och hemskaste tiden i mitt liv. Vilket fick mig att tänka på hur jag har det just nu. Faktum är att när jag tittar tillbaka på hur jag hade då och hur jag har det nu, kan jag knappt förstå att det är sant. Jag älskar verkligen det livet jag har nu, och alla människor som är delaktiga i det. Att veta att allt löste sig, att veta att jag lagt allt det bakom mig och skapat något nytt och ännu bättre. Det får mig att må så otroligt bra. Det får mig verkligen att växa person, bli stolt över mig själv och framför allt blicka framåt. Jag vet nu hur stark jag är, jag vet nu att jag kan klara av såna saker, att jag kan klara av såna svackor. You can turn back the clock, but you don't need to. It's never too late to fix your life. Jag klarade av allt det helt själv, utan dig.
När jag tänker tillbaka på dig idag ... känns det inget. Varken sorg, ilska, tomhet eller saknad. Det är som om hela livet var en bok, och du tillhörde ett av de kapitelena som man inte kommer ihåg, ett av de som inte spelade så stor roll.

Med andra ord, allt känns så delat. Jag saknar den personen som du var innan, inte den du blev. Men samtidigt är det just den personen som du var innan som är bortglömd. Medan den som du förvandlades till, den som sårade mig som finns kvar i minnet.
Två kapitel, det ena är bortglömt, det andra har jag förträngt.

//Jenny

I'm freakin out!

2009-05-27 @ 20:50:39

JAG TROR JAG DÖR!

Trots allt plug man haft de/har senaste/denna veckorna/vecka och nästa så känns det förvånansvärt bra. Vet inte riktigt om det beror på att jag nu börjar se ett slut på helvetet eller om det är för att de faktiskt gått bra trots att de bara varit en massa saker inom de svåraste och jobbigaste ämnena plus en massa extra saker som kommit upp nu i slutet.

Kemin känns just nu riktigt bra, och känns som jag iaf kommer lyckas få ett ganska hyfsat IG på fredag vilket förhoppningsvis resulterar i ett fint litet G. Matten känns också rätt så bra. Hade det första provet idag och gick det åt helvetet så blir det sommarskola, vilket inte alls känns så hemskt som det egentligen borde. Fick även reda på idag att man ska göra en komplitering med Vanja nästa vecka på psykologin för att nå upp till ett MVG. Enligt Petra skulle det dessutom vara ganska soft så känns som det MVG:t redan är givet, kommer dessutom ihåg de fem perspektiven ganska bra. Fick dessutom reda på att man skrev ett MVG på Ondskanspsykologi uppsats. Så sjukt glad! Trodde det verkligen inte.


Imorron ska jag bara gå på psykologin, dels för att jag vill få allt material och dels för att jag vill försöka hitta Lisa och prata om dagens matteprov. Ska sedan hem, sola och plugga en massa. Snart är det dags för Champions league finalen. Skulle egentligen vilja reta Mr. Untied med en massa sms, men tror inte att man kommer kunna beröra honom speciellt mycket idag. Blir väl att hacka på domaren.


Har även pratat med Karin en massa under de senaste dagarna, vilket kan vara en stor anledning till mitt bra humör. Som jag sagt tidigare, det räcker med ett sms eller ett minne från den tjejen och jag kan gå runt med ett leende hela dagen. De senaste dagarna har det handlat en hel del om våra två kärlekar, Johan Palm och Johannas pojkvän.

Med andra ord så känns det faktiskt just nu att livet leker på. Avslutar detta inlägg med mitt nya motto.

You can turn back the clock, but you don't need to.

it's never too late to fix your life.

//Jenny

hemsk vecka

2009-05-26 @ 17:48:44

Riktigt underbar vecka man har framför sig


onsdag: matteprov

torsdag: samhällesredovisning (hemma)

fredag: matteprov, kemiprov.

lördag: biologiplugg, gäster.

söndag: biologiplugg, svenska plugg

måndag: svenska "prov"

tisdag: biologiprov


Helt onödig dag. Struntade i engelskan imorse, var hemma och skull egentligen plugga kemi. Men inte blev det något av det. Kom till skolan till en mattelektion där man hade förväntat sig att få tillbaka ett nationellt IG. Istället blev det ett G samt två kompliteringsprov imorron (!) och på fredag. Gick inte på biologin eftersom man inte skulle göra provet. Struntade sedan i radiojournalistiken. Åkte hem, pluggade lite matte och solade. Ska nu plugga ytterligare lite grann med pappa, sedan ska man göra kemi.

Imorron är det psykologi och matteprov som gäller. Ska sedan åka hem och plugga ännu mer och på torsdag ska dagen spenderas hemma pga. alla de prov man har. Herregud, trodde verkligen att denna vecka skulle vara lite lugnare. Känns dock inte så stressande. Kommer vara så skönt om en vecka då allt kommer vara gjort.

//Jenny

the greatest helg of them all!

2009-05-24 @ 19:53:18

Den här helgen, eller de två senaste kvällarna, känns det som man verkligen levt. Har egentligen inte gjort något speciellt, mer än att göra precis vad jag vill för stunden och så har spenderat de med underbara människor. Bröt dock mitt löfte jag gav för någon månad sedan, men alkoholhalten blev inte så stor så man märkte av det dagen efter. Så vill helt enkelt tacka de människor, ni vet vilka ni er. Vill inte bara tacka er just för denna helg, utan för att ni alltid finns där och lyser på tillvaron genom att bara existera. Vill såklart även tacka er för att ni låter en vara en del av ert liv. Ni är verkligen undrbara!"Ledsen Sam, men jag vill ha Johan Palm "

Har pluggat lite lätt idag. Fattar fortfarande ingenting av räkningen med kemin, så hoppas att provet kommer grundas på allt annat. Ska plugga lite mer på det innan man lägger sig. Idag ska man sova tidigt. Dels för att jag behöver det och dels för att jag absolut inte under några omständigheter ska titta på Supernatural idag. Ikväll är det nämligen Family remains, usch usch! Så det blir en SuperN fri söndag för mig.

Inte alls taggad inför morgondagen. Kemiprovet skulle jag kunna ha, skulle ändå inte kunna vara mer förberedd inför det. Men orkar verkligen inte med allt annat som ska göras denna vecka. Biologiprov på tisdag, kommer plugga in allt på imorron, kanske strunta i alla lektioner på tisdag innan biologin så man kan plugga. Betyder dock att man missar alla resultat på nationella, som om det är något att missa. Ska sedan springa ett coopertest och på fredag är det ytterligare ett kemiprov som jag hoppas man kan faila på. Dessutom har man en samhällesredosvining som man ännu börjat på. Med andra ord, livet är underbart.

Dock är det bara tre veckor kvar i skolan, närmare 2½. Dessutom vet man nästan, kanske vad som sker på midsommar. Förutom att man åker tåg i fyra timmar eller så.

//Jenny

humor!

2009-05-23 @ 16:34:42
 

always on my mind, always in my heart

2009-05-23 @ 14:59:40

Kvällen igår var riktigt rolig. Det blev middag och bowling med Jonna och Cindy. En massa prat under middag, bl.a. om min framtida pojkvän och hans ultimata test han kommer utsattas för. Fick även se en chockad Jonna som för en gångs skull hade svårt att uttrycka sig. Bowling gick inte bra överhuvudtaget, men det var iaf kul. Efter lite strulande åkte vi sedan hem till mig för hämta lite saker och sedan gick vi hem till Jonna där det blev lite till mys. Som sagt alltid lika kul och lätt att spendera tid med dem. Tack för igår.  Har nu pluggat lite kemi och biologi. Ska vila ett litet tag innan man drar igång igen med äckelkemin. Fattar inte hur man kan låta en sådan tråkig sak finnas. Ikväll ska man till Karin. Har inte träffat den flickan på flera år känns det som. Kommer troligen bli en massa flum, skratt och undrande över vad det är vi egentligen skrattar åt. Med andra ord hur kul som helst. Som tur är så kommer ingen få se oss i det tillståndet vi kommer hamna i, annars skulle man vara instängd på psykhemmet imorron.

//Jenny

HATAR VERKLIGEN KEMI!

2009-05-22 @ 13:32:24


Fy farao vad kemi är tråkig. Efter att ha suttit med böckerna i tio minuter har man redan fått självmordstankar. Måste dock klara det här provet. Klarar jag det nu på måndag kommer det på fredag kunna gå åt helvete utan ett IG. Livet är bra underbart ibland. Isf skulle det bara vara matten denna sommar, och det kan man klara sig på.

Kvällen är nu planerad. Det kommer bli bowling och middag med Jonna och Cindy, riktigt mysigt! Ska nu ta och titta på lite serier innan man börjar med kemin igen. Usch, vill verkligen inte.

//Jenny

something right

2009-05-21 @ 18:09:46

Planer man hade för idag fuckade sig rätt så rejält. Så nu sitter man här utan något att göra. Ringde Karin för en liten stund sedan. Pratade med henne i bara några minuter. Det är helt sjukt, det kan räcka med ett sms från henne så går man runt hela dagen med ett leende. Kan ju tänka er hur glad jag var efter vårat samtal. Var ett tag sedan vi sågs, saknar henne en hel. Men det kanske, kanske kan bli något ikväll. Det beror på om hon ska gratulera Sofia, tror jag hon henne, eller inte.


Gårdagen då, jo den var riktigt lyckad. Johanna kom förbi vid sex tiden och precis som väntat så började det dära landet snacket på en gång. Fick även lite pluspoäng för min karta jag hade gjort till henne så hon skulle hitta hem till mig. När vi kom hit fick man visa runt henne, hon ville se allt! T.o.m. min lektsuga. Hon är en av de roligaste jag sett när de kommer hem till någon för första gången.

Sen började vi laga maten som blev riktigt bra om ni frågar mig. Lite halvsvårt att laga den, men det löste sig till slut. Vid åtta tiden kom Jonna förbi och vi började titta på filmerna. Det blev Kejsarens nya stil och Superhero movie. Vilka mästerverk! Vid halv tolv gick vi ut till bussen som Johanna skulle ta. Följde sedan Jonna hem där jag sedan blev upphämtad. Alla tre kom hem utan att någon blev mördad, rånad eller våldtagen, till Johannas stora besvikelse.  Denna dag har mest gått åt till att plugga, har nästan skrivit ner all biologi, imorron är det kemi och copertest som gäller. På kvällen blir det dessutom middag och bowling. Hur mysigt som helst!

//Jenny

det finaste någon någonsin sagt

2009-05-19 @ 19:26:57

Till min busskompis


Jenny du är mitt knark så ibland undrar jag vad du har i din ficka.

När allt är tråkigt så är du inte bråkig.

biologi sucks

2009-05-19 @ 10:51:23


Har en dunkande huvudvärk just nu, och inte gör värdet saken bättre heller. Hade planer på att skippa engelskan idag, bara så man skulle kunna plugga inför biologin. Vaknade därför klockan åtta imorse. Tjugo minuter senare fick man sms från Fronter där det stod att engelskan ändå var inställd.


Har nu pluggat biologi riktigt flitigt den senaste 1½ timmen. Det mesta börja gå in nu, så känns riktigt bra. Men vet att jag ändå kommer vara grymt besviken när jag kommer ut från provet. Kommer verkligen sumpa min chans ett MVG nu... Men, men, life goes on. Har sedan radiojournalistik då allt ska bli klart. Ska sedan hem fort och städa rummet. Johanna kommer över imorron kväll. Hon ska äntligen få se mitt hus, något hon sett framemot hur länge som helst. Helt ärligt så förstår jag henne inte. Kommer dessutom bli ännu mer mobbad nu ... Men, jag kommer ändå alltid vara coolare än henne.

Nu ska man tillbaka till gentekniken och genetiken. Usch.

//Jenny

världsklass!

2009-05-18 @ 16:47:31

Killen kan inte bara spela fotboll, han kan även dansa.

LÄNGTAR!

2009-05-17 @ 22:31:43

Årets eurovison songcontest var lätt den bästa enligt mig.

För första gången på länge så var det flera av bidragen som var helt okej. Fler av dem var faktiskt bra. För första gången på länge så var det flera bra låtar som slogs i toppen. Men för den allra första gången som jag vet, så vann rätt låt.  

Nu är det dags att titta på The Winchesters boys och sedan ska man susselulla. Upp tidigt imorron, massa små pluggande vid alla de tillfällen man kan ... och orkar.

Längtar till Karins födelsedag!

//Jenny

no doubt about it

2009-05-17 @ 14:51:02

Jag önskar att skolan vore som fotbollen,
isf skulle jag ha varit Rosicky.

livet leker

2009-05-15 @ 16:33:22

Det har varit ett sådant underbart slut på denna vecka. Igår var det EU dag i skolan, helt onödig dag. Men hur slapp som helst. Idag hade vi nationella i matte C, inte någon höjdare direkt. Började halv nio, 1½ timme tidigare än vad vi brukar börjar. Var klar när jag egentligen skulle ha börjat. Gick inte så bra men är ändå glad över att det är över nu. Så sjukt skönt, nu har det gått som det har gått och det finns inget att göra åt det. Hade ingen lust att sitta kvar i skolan i 5 timmar och vänta på en kemilabb så åkte hem. Hemma vilade man kanske två timmar innan jag började pluggandet, hann även se en film innan klockan var halv tre, en halvtimme kvar innan kemilabben skulle börja. Mamma frågade om jag ville ha skjuts till den lektionen men tackade nej. Hade ingen lust alls att gå på den.

Stannade istället hemma, precis som planerat, såg ytterligare en film och skrev klart psykologiuppsatsen. Har dock skrivit ungefär en tredjedels sida för mycket så ska läsa igenom det imorron eller senare ikväll. Ska nu vila ytterligare ett tag tills middagen, sedan ska man börja med biologipluggandet. Härlig med helg, det enda som väntar en är en massa plugg.Blev tillfrågad igår av Diana om jag ville följa med på privatlektioner i kemi nu i helgen inför kemiprovet. Inte kunde man tacka nej till det. Blev jätte glad och lättad över det. Kommer nu garanterat fatta betydligt mycket mer än vad jag hade om jag pluggat själv. TACK SÅ MYCKET DIANA! Kommer dock missa Arsenal matchen imorron, men är villig att offra det för att kunna förstå kemin lite mer.

Saker och ting känns så sjukt mycket lättare nu. Allt som legat och tyngt ner mig de senaste dagarna har nu börjat lätta. Studsar nästan fram! Är också otroligt glad över att jag vet exakt hur kvällen kommer bli nu. Kommer kännas hur skönt som helst när man senare ikväll tittar på Supernatural och man vet hur duktig och effektiv man varit idag. Om jag nu vill titta på det avsnittet. Vet inte riktigt om man vill se fortsättningen efter förra veckans avsnitt, dessutom är det säsongsavslutning.

//Jenny

tråk i skolan

2009-05-13 @ 11:42:29

Sitter just nu och tråkar i skolan. Har egentligen matte, men hade verkligen inte lust att räkna idag p.g.a en mängd olika saker. Så beslöt mig för att hålla Kim sällskap och skriva lite på psykologin. Vilekt ajg kan säga att vi ägnat kanske en halvminut åt under den kvarten vi suttit här.
Orkar verkligen inte med någonting just nu. Om jag gjorde som jag ville så skulle jag ha dragit hem direkt efter psykologin. Men överhuvudet tog över och klev in, vilket är just därför jag nu sitter här och flummar på om allt och inget. har coopertest om lite mer än en timme. kommer gå åt helvetet. Har inte alls laddat upp med en massa joggningrundor som det var tänkt, så komemr troligen få ett ännu sämre resutltat än förra gången. Fy i helvetet säger jag bara. Är också jätte förbannad för vi springer faktiskt 0.3 km för mycket på den sträckan vi kör i skolan.
nej, ska väl ägna lite mer tid åt huliganer och sekter nu.
//Jenny

that's life

2009-05-12 @ 19:34:19

Jag hatar matte, och matte hatar mig.
Bra att känslan är ömsesidig, annars kunde det har varit lite jobbigt.

"I met her twice"

2009-05-12 @ 17:34:21

ännu mer ...

2009-05-11 @ 20:34:08


plugg, plugg, plugg ... tar det aldrig slut?
På fredag har man nationella i matte c, på söndag ska en psykologiuppsats vara inlämnad. På måndag har man ett kemiprov som man fattar ingenting av och som man inte ens öppnat böckerna inför, och på tisdag ett biologiprov där man ligger lika med kemin. Hur ska man hinna med detta?

Saken blir inte heller bättre när matte och kemi proven handlar om ett G eller IG, medan psykologin och biologin om VG eller MVG. Hur fan ska jag hinna med allt?


Har pluggat matte nu i ungefär 2 timmar. Är helt död i huvudet. Ska gå upp tidigare imorron, räkna matte innan skolan. För första gången vara kvar på radiojournalistiken och göra klart det mesta, sedan hem och räkna ännu mer matte. Funderar starkt på att strunta i engelskan imorron och plugga matte, men hoppas på man kommer få reda på muntliga i nationella, så vill gå ändå.

Aja, hur som helst så blir det iaf lite psykologi nu. Trots att man knappt fattar uppgiften.

//Jenny  

You know, and I know.

2009-05-10 @ 21:24:08


Är inte redo inför morgondagen. Är inte redo inför nästa vecka. Är inte ens redo inför den här månaden. Om jag kunde skulle jag stanna tiden just nu i detta ögonblick och se till att jag är redo.

Fy fan vad allt ska vara jobbigt med skolan just nu. Och människor runt omkring en gör inte saken bättre. Sommarlov ska vara en befriande sak, inte ångestfylld. Bara att ta tjuren i hornen och hålla dem hårt, och hoppas att saker och ting kommer lösa sig av sig själv.

Älskvärt!

2009-05-08 @ 21:50:52


If you're not in, you can't win.
So never lose the feeling, you gotta choose.

STORT UTROPSTECKEN!

2009-05-08 @ 18:41:49

Vid fyra tiden hade jag sett klart det senaste Supernatural avsnittet. Sitter fortfarande och kämpar för att hålla tårarna borta. Fy fan vilket sorligt och hemskt avsnitt!

Serien är så sjukt bra så det är inte sant. Fattar inte hur jag ska klara mig under sommaren. Säsongavslutningen är ju redan nästa vecka. Antingen måste man leta efter en ny serie, eller så börjar man återigen om.

Så jävla rätt!

2009-05-07 @ 15:47:25

Det hanldar inte om våld inom sporten,
det handlar om att visa de där jävla kanadickerna att de går alldeles för långt och att Sverige inte accepterar det.

Victor Hedman är min idol

2009-05-06 @ 17:56:35

Det finns tre fenomen inom sportvärlden som ger en sådan gåshud att jag kan knappt kan stå ut.

Den ena och värsta är inom hockeyn. Det är gemenskapen och skyddande av målvakten. Tycker att det är hur gulligt som helst hur en spelare kan få hela motståndarlaget på sig bara genom att snudda deras målvakt. Det största minnet är såklart från J-VM 2009 när kanadicken åker på Markström i mål och Hedman släpper klubben åker rakt fram till killen, greppar tag i huvudet och bara slår och slår. Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag känner just för det agerande.

Det andra är stämningen som publiken kan skapa. Tankarna flyger snabbt iväg till VM i tyskland, Sveriges första match mot Trinidad-Tobago när svenska nationalsången spelades.

Det tredje är när en spelare i ett lag kan råka ut för något som inte ska hända som sedan resulterar i ett baklängesmål. Tänker just nu på Gibbs hemska upplevelse igår. Trots det och trots att matchen i just det ögonblicket mer eller mindre avgjordes då så sprang flera av lagkamraterna fram och klappade om honom, puschade och tröstade honom. Det borde vara en självklarhet, men tyvärr så är det inte så.


Dessa tre saker får mig att rysa av glädje, ögonen blir helt fyllda med tårar och man fylls av en känsla som är obeskrivbar. Det är så underbart att folk kan agera så när det gäller så pass viktiga saker som det är.

talet avklarat

2009-05-04 @ 19:03:15

Vilken sjuk dag.

Började redan på morgonen då man fick sms från Johanna, tydligen skulle den fröken inte komma idag eftersom hon var sjuk. Kom till skolan en kvart innan man började och den enda man såg var Natta.

Första lektionen var svenska. Vilket innebar tal för min del. Lyssnade på först på Natta och Andreas som höll inför hela klassen och sedan skulle jag och några till hålla i en liten grupp. Efter lite strulande som innebar att ingen annan än jag skulle hålla det samt att alla i min grupp drog så var det min tur. Paniken hade ännu inte spridit sig men den kom, så fort jag ställde mig framför tavlan så dök den upp.

Kändes som jag raceade igenom talet, stammade och hakade upp mig på varenda ord och skiftade mellan att mumla och skrika. Så fort man var klar var det bara snabbt bort från tavlan och sätta sig ner någonstans. Sedan kom kritiken. Tydligen hade man lyckats hålla talet i 4½ minuter istället för de 2 minuterarna som man misstänkte. Dessutom fick man bara en massa bra saker från åhörarna, vilket var hur underbart som helst. Hatar verkligen att hålla tal. Men det allra underbaraste är när man kommer ut från klassrummet och river sönder talpapprerna. En underbarare känsla finns inte!


Det blev sedan en massa kortspel för våran del. Jag, Karro, Sofie, Challe och Mingis slogs oss ner i cafeterian och spelade.  Vi skippade även coachtiden, eftersom den är mer än onödig. På kemin insåg man att över halva klassen saknas utav en okänd anledning. Fick även höra lite roliga saker. Under lunchen fick man vad man kan kalla underhållning, men var tvungen att hålla tillbaka skrattet. Vi sysselsatte och även med att göra en egen kortlek, eftersom cafeterian var stängd. Sedan blev det lite texas hold'em.

Glömde psykologiböckerna i skolan så inte kunde man plugga det heller när man kom hem. Kommer verkligen bli några sjukt jobbiga veckor och framförallt helger framöver för min del.


Ska till Jennie vid halv åtta tiden och klippa mig, har ännu inte riktigt bestämt hur man ska göra. Får se om det hinner lösa sig innan dess.

Kom även på att Karro berättade idag att hon förra veckan gjorde en av de gulligaste sakerna någonsin!

//Jenny

done for today

2009-05-03 @ 21:29:23

Jag är så sjukt glad och stolt över mig själv just nu så det är inte sant!

Var inne i stan/Frasta idag med Rohie. Gick runt mest hela tiden och tänkte på allt plugg som jag egentligen borde ha varit hemma och gjort, men som jag inte hade orken till för att göra. Hade ganska så kraftiga skuldkänslor för det och var troligen därför jag var så trött och allmänt borta. Hur som helst var det hur mysigt som helst att träffa Rohie igen, var riktigt längesen. Tog även klivet och köpte de två väskorna jag spanat in en

längre tid nu. Dessutom fick jag äntligen tillbaka min älskade film, Kejsarens nya stil!Kom hem och tittade på hockeyn. Segade och vägrade att göra någon läxa, tills skulden och ångest tog över så vid sju tiden satte jag mig ner och började skriva på min uppsats med endast en inledning. Efter ungefär två timmar, hade jag skrivit klart, rättat den, skrivit ner stödpunkter till mitt tal som ska hållas imorron, läst det (tog mer än fem minuter!) och skickat in uppsatsen. Hur jävla bra och effektiv är inte jag?

Är sjukt trött just nu och skulle egentligen vilja sova. Men ska läsa talet ett par gånger till. Ska sedan vid tio duscha och så för att sedan krypa ner i sängen och somna till Supernatural. Hoppas bara att lugnet och detta braiga humör håller i sig även imorron.
Just det, mitt hår är fortfarande lite lätt lockigt och vågigt från gårdagen. Mamma utbrast nyligen "Vad fint ditt hår är nu!" Så det verkar som du lyckades iaf Jonna. : )

//Jenny

gårdagen

2009-05-03 @ 10:28:14

Gick precis upp. Har fortfarande lite vad man kan kalla lockar i håret. Lät Jonna leka med mitt hår igår. Hon var lika glad som en liten unge när den precis lärt sig att cykla. Såg ganska hemskt ut om jag ska vara ärlig först, men efter ytterligare lite lekande så var det ganska så okej. Eller så var man bara ovan.

Igår var det en riktigt mysig Ahvander kväll, som man inte haft på länge. Vi såg två filmer, varav en jag sett slutet på. Double Jeopardy hette den. Den andra filmen vi såg var Forrest Gump, vilket även var första gången jag såg den. Blev nästan lite kär i honom.

Fick sedan sällskap hela vägen hem av Jonna. Jag har verkligen världens underbaraste vän.


Den tidigare halvan av dygnet hade gått åt till en massa saker. Solade närmare tre timmar utan att bränna mig. Fattar verkligen inte hur jag lyckades. Såg på en massa serier och pluggade. Dessutom såg man nästan halva Superhero movie och en fotbollsmatch. Så med andra ord var gårdagen ganska så händelserik.

Ska nu skriva lite om Hutuer och tutsier. Ska sedan in till stan/Farsta med Rohie. Hem och plugga ännu mer, uppsatsen ska in idag och dessutom ska man hålla svenska tal imorron och jag har inte förberett mig överhuvudtaget.

//Jenny

den efterlängtade fredagen!

2009-05-01 @ 19:20:24

Såg precis det senaste Supernatural avsnittet. Det slutade grymt bra, med undantag från att Castiel blivit den surgubben som han var i början. Två saker slog mig under avsnittet. Det ena var att en sak som jag misstänkt så länge en viss person varit med i serien, dvs. två säsonger ungefär, verkar stämma fullt ut. Iaf om jag tolkade den lilla trailern som rullade i slutet av avsnittet rätt. Det andra jag kom på var att det snart är slut på säsong fyra. Det innebär att jag för första fången kommer få lida av det långa sommar uppehållet. Fattar verkligen inte hur jag ska klara mig. Det innebär i sin tur att sedan bara återstår en enda säsong kvar av hela serien, om det inte ändras.

Tänk om hela serien slutar så som jag misstänker. Jag kommer begå självmord!


Resten av dagen har man spenderat så mycket som möjligt utomhus och i solen. Vilket resulterade i en bränd axel och en riktig jobbig solfrossa nu  senare på dagen. Har dock nu lyckats bli av med den, men tröttheten börjar smyga upp och dessutom hettat kinderna som jag vet inte vad.

Fick påminnelse idag av min underbart gulliga vän Karin om vad som sker ikväll. Ja, detta är den fredagen som jag gått och väntat på så sjukt länge. Idag är Peter Johansson med på Så ska det låta. Och som en bonus på detta är Mojje även med. Kommer verkligen vara uppdunkad och laddad framför tv:n klockan 20:00. Kommer dessutom vara helt onårbar en timme efter det. LÄNGTAR!

//Jenny

Bruan MucFudden

2009-05-01 @ 17:54:39