gårdagen

2009-05-03 @ 10:28:14

Gick precis upp. Har fortfarande lite vad man kan kalla lockar i håret. Lät Jonna leka med mitt hår igår. Hon var lika glad som en liten unge när den precis lärt sig att cykla. Såg ganska hemskt ut om jag ska vara ärlig först, men efter ytterligare lite lekande så var det ganska så okej. Eller så var man bara ovan.

Igår var det en riktigt mysig Ahvander kväll, som man inte haft på länge. Vi såg två filmer, varav en jag sett slutet på. Double Jeopardy hette den. Den andra filmen vi såg var Forrest Gump, vilket även var första gången jag såg den. Blev nästan lite kär i honom.

Fick sedan sällskap hela vägen hem av Jonna. Jag har verkligen världens underbaraste vän.


Den tidigare halvan av dygnet hade gått åt till en massa saker. Solade närmare tre timmar utan att bränna mig. Fattar verkligen inte hur jag lyckades. Såg på en massa serier och pluggade. Dessutom såg man nästan halva Superhero movie och en fotbollsmatch. Så med andra ord var gårdagen ganska så händelserik.

Ska nu skriva lite om Hutuer och tutsier. Ska sedan in till stan/Farsta med Rohie. Hem och plugga ännu mer, uppsatsen ska in idag och dessutom ska man hålla svenska tal imorron och jag har inte förberett mig överhuvudtaget.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback