ADHD!

2009-10-31 @ 00:16:10
Jag skulle i början av nattens inlägg vilja sprida ett tips ut till alla er som läser min blogg. Umgås aldrig med mig om ni har druckit och jag inte lyckats fått i mig något.

Dagen började med en sen start. Kom igång med matten runt ett tiden och fortsatte sedan i omgångar. Runt fem hade jag fått nog så det blev middag och fixning inför kvällen. Drog till Karin runt halv åtta. Fick spendera de första minuterna utanför det tomma huset eftersom hon inte lyckats komma hem i tid. Sedan var det presentöppning och jag måste säga att det var över förväntan. Ritkigt roligt att ge bort presenter när de uppskattas så mycket. Resten av kvällen flöt på precis som den brukar när det gäller oss två, så inga fler kommentarer angående det. En kvart innan jag skulle ringa far och be honom komma och hämta mig så ringde Danne och frågade vad som stod på. Efter lite prat så erbjöd han mig skjuts hem i form av att Robin skulle hämta och skjutsa hem mig. Weird, men skjuts är ju ändå skjuts. Fick sitta i bilen med en något onykter bror och hans nyktra kompis. Jag kan meddela att jag tycker det är jobbigt att vara i närheten av vilken människa som helst när de är onyktra medan jag inte fått i mig tillräckligt. Så bilturen hem var inte så jätte trevlig. Men iaf hur snällt av Robin som helst.
Är nu ganska trött så ska nog ta och krypa ner i sängen snart. Känner mig dock väldigt social så funderar på att hitta någon att sms med ett innan man somnar. Förhoppningsvis blir dne konversationen inte så lång.
//Jenny

you better hold on tight

2009-10-30 @ 12:10:04

Efter att ha drömt två obehagliga drömmar två nätter i rad om Farsta centrum börjar jag misstänka att mitt undermedvetna försöker säga mig något. Antingen så vill jag shoppa, eller så gillar jag helt enkelt inte Farsta. Eller så är det helt enkelt så att jag påminns om händelsen som skedde för två år sedan.
Idag kom skolfoton, alltid lika hemskt att öppna kuvertet och inse att det blir samma visa i år igen. Alla porträtt bilder skickas tillbaka och kvar blir klassfoto och skolkatalogen. Tyvärr så misstänker jag att den misslyckade bilden hamnar i katalogen i år. Alltså den då vi var tvungna att ta bort all rekvisita och istället se normala ut.

Just nu väntar jag på att lunchen ska bli klar, efter det ska jag se klart Las Vegas avsnittet och sedan blir det en massa matte. Efter det är det Supernatural, önskar man kunde spola tillbaka tiden.
//Jenny

M.A.C

2009-10-29 @ 22:55:27
Tänk vad mycket man egentligen hinner med om man verkligen vill. Gick upp imorse, inte alldeles för tidigt. Gick upp, tog det hur långt som helst innan man fick ryck och började plugga. Efter en timme fick man nog, då kom kusinerna och mormor förbi på en fika. Efter det var det Las vegas som gällde. När Danne sedan kom hem följde jag med honom på en liten shopping runda. Sedan hem då man åt, slog in presenter, titta på Las vegas. Vid halv nio började jag, JAG, räkna matte helt frivilligt. Kan ni tänka er? Börjar ju förvandlas till en riktigt nörd. Något som var riktigt roligt, och kanske t.o.m. ännu nördigare var att pappa lyckades lösa ett mattetal som min mattelärare inte ens fattar vad de frågar efter. Snacka om fail!

Imorron är det pluggning som gäller, matte för hela slanten. På kvällen ska man träffa Karin, troligen hemma hos hennes. Hur som helst så är det paketöppning för henne som gäller, sedan blir det väl det vanliga. Jag mobbar och skämmer ut henne. Ser verkligen emot det.
//Jenny

Så mäktigt!

2009-10-29 @ 22:12:39


Önskar så innerligt att jag hade varit mer inne i den världen 1994. Vill så gärna uppleva något sådant!

Jenny es muy duktig!

2009-10-29 @ 12:48:08
Har nu äntligen kommit igång med svenskan, och precis som vanligt var det bara själva grejen att börja som var jobbig. Annei lyckas verkligen alltid ge oss tråkiga uppgifter. Mästarnas möte var helt okej, bara för att det var rätt så kul att låtsas vara någon och samtidigt se och höra andra när de gestaltade en någon känd författare så satiriskt så det bara skrek om det. Dessutom lyckades jag knippa åt mig ett MVG kriterie vilket bara göra det ännu roliagre. Det gav mig också ork till att lägga ner mer energi på språksocilogin så man kanske kan lyckas få ett VG på det och sedan ett VG till i slutbetyg. Var annars så trött på svenskan så ett G hade räckt gott och väl.

Har nu tagit en liten paus från pluggandet. Snart ska mormor och kusinerna komma över och då blir det fika. Efter det ska man väl slå in Karins present och plugga mer svenska. Middag och sedan matte. Vilken rolig dag man har framför sig! aja, blir väl lite Las vegas i väntan nu.
//Jenny

BÄSTA REKLAMEN NÅGONSIN!

2009-10-28 @ 21:40:36

en seg dag

2009-10-28 @ 16:22:56
Har varit så sjukt trött idag att jag inte orkat göra någonting överhuvudtaget. Skulle egentligen ha pluggat, men skjutit upp det ytterligare en dag nu, verkar som det kommer bli en plugghelg.
När jag vaknade imorse så insåg jag tre saker, de ena var att Karins present påverkat mig alldeles för mycket eftersom jag drömt mardrömmar om den. Det andra var att jag förvånatsvärt sovit riktigt bra och länge och det tredje var att jag är i behov av serier igen. Då menar jag inte serier som jag verkligen följer, för de har jag gått om. Nej, utan serier som bara fördriver tiden när jag har tråkigt. Lotten föll direkt på Las Vegas, ska även ge How I met your mother en chans till.

Så hela dagen har egentligen gått åt till att kolla på Las vegas och gå en promenad. Riktigt mysigt! Imorron ska pluggandet som sagt dra igång, har två äckligt jobbiga och tråkiga svenska uppgifter att skriva och sedan en massa matte. Inte ger mörkret utanför en heller någon extra insperation till det.
//Jenny

ett ganska lyckat skämt

2009-10-27 @ 23:03:54


Var så fruktansvärt uttråkade tidigare idag så beslöt mig för att titta på film. Lotten fall på en Barbie film som jag fastnat för tidigare under dagen. Anledningen till varför var helt enkelt att den hette Barbie och de tre musketörerna. Trots att jag var oerhört skeptisk och nästan avskydde den i början, så måste jag erkänna nu efter att ha sett den att den var ritkigt underhållande. Självfallet var den inte ens i närheten av De tre musketörerna och jag anser att det egentligen var ett stort skämt att ens försöka sig på något liknande.
Det enda som de gjort riktigt bra i filmen var att skapa en lite biroll i form av en katt. Han var oslagbart söt och riktigt rolig i mellanåt.
//Jenny

The one and the only

2009-10-27 @ 21:20:11Niklas Wikegård

- kungen!

Butterfly kisses

2009-10-27 @ 16:16:50
Är så trött och glad på samma gång. Är nu äntligen klar med presenterna. Det tog sin tid, och jag är så trött på dem så kan inte yttra mig om det blev bra eller inte. Så överlåter det till födelsedagspersonerna.
Siter nu och lyssnar och sjunger med till Butterfly kisses, låten som haft på hjärnan hela dagen dagen. Vet inte inte hur många gånger jag sjungt den idag under pysslandet. Det är få låtar som är så fina som den. Håller också på att hungra ihjäl så väntar med spänning på maten. Idag blir det en riktig höjdar middag, spaghetti och köttfärssås. YUMMIE!

Imorron ska man dra igång med allt plugg. Usch, hemskt att man försatt sig i den sitsen då man inte kan ha lov när det är meningen. Men, men man har ju bara sig själv att skylla.
Har dessutom fixat en ny header, men vet inte riktigt om jag kan fixa till den. Får se hur det blir med den saken. Om jag har tur så funkar det. Kan inte direkt påstå att dne finare, men kände för en förändring och orkar inte ändra hela designen, så bekvämlig som man är av sig.
Igår övervägdes man av komplimanger, om man bortser från det som kom ut ur munnen på JB och Cracky. Verkar som många var på bra humör igår. Kan berätta att det är väldigt sällan jag blir så mållös så jag inte kommer på något att säga överhuvudtaget. Jag kommer alltid på något att säga, men om det sedan är bra eller inte och om jag väljer att säga det högt är en helt annan femma. Men igår så gick det verkligen. För att avsluta detta innan det blir för mycket så kan jag säga att jag blev oerhört glad av det.
//Jenny

De är så gulliga

2009-10-27 @ 13:22:51

LÄNGTAR SJUKT MYCKET!

2009-10-27 @ 11:49:35I år ska vi fan slå de äckliga kandickerna i finalen!

HIT YOU WITH THE REAL THING!

2009-10-26 @ 20:31:35

Falsk, patetisk, mesig, feg .. orkar inte ens lägga ner energi på det.
Denna dag var ganska så enformig, iaf till en början. Gick upp tidigt imorse för att åka till Farsta med mamma och köpa lite grejor. När man sedan kom hem började fixandet och trixandet. Kan meddela folket att det är riktigt jobbigt att ha två nära vänner som fyller år så tätt inpå varandra. Både för ekonomin och sinnet.
Efter ett par timmar frågade Jonna om jag ville följa med henne på presentjakt, då till Andreas. Tackade såklart ja eftersom man var i ett ganska stort behov av en paus från mina egna. Fick agera mentaltstöd i sökande, och dessutom slagpåse eftersom tydligen allt man gjorde idag inte passade fröken. Vi spred även lite glädje bland befolkningen i Farsta centrum eftersom folk vid flera tillfällen försökte skratta åt våra konversationer lite diskret. Presenten som inhandlades var jätte bra enligt mig, försökte inte avslöja för mycket nu. Men nu i efterhand efter ett visst påhopp från den snart fyllda 25-åringen så önskar jag verkligen att jag tvingat Jonna att köpa någon Arsenal grej till honom. Jag har ju ett par dagar på mig så kanske kan lyckas med en övertalning?

Efter denna händelse blev man bjuden hem till Jonna, en sak man inte tackar nej till. Det blev hemköpt middag. Sedan en massa flumm och skratt med systrarna. Måste säga att det verkligen märks att de är syskon eftersom båda två idag angrepp mig med personliga påhopp. Men, men ibland måste man få genomgå lite motstånd. Efter regn kommer sol!
//Jenny

lördagen the 24th

2009-10-25 @ 22:55:16

Folk påstår att de har varit med om hel galna kvällar. Men det är få männsikor som varit med Jonna och Cindy under en vanlig kväll, och låt mig försäkra er om att det är så crazy så det finns inte ord som kan beskriva det.

Lördagen började med Walking with dinosaurs med Anton. Var riktigt roligt och häftigt att se, dock höll det på lite för länge. Efter det var det raka vägen hem och det började trixas lite grann. Runt fem tiden satt man i Jonnas rum och fick titta på medan hon förjävles försökte locka sitt hår. Efter mycket om och men fick hon lite skuldkänslor eftersom det enda jag hade att göra var att titta på henne och hennes desperata försök, så gullig som hon är fick man lyssna på en Halv Westlife låt som plåster på såren.
Efter det var det taxi för Jonnas del, medan jag mest agerade framsäte. Det blev inskjutsning in till slussen och sedan skulle vi ta oss till högdalen helt själva. Något som vi alla tre kan hålla med om det kunde gått mycket bättre. Men det sades i bilen, det är nog en kväll vi kommer komma ihåg länge. Efter närmare en timmes bilåkning och förvirring så var vi äntligen i Högdalen. Där det blev bowling i en timme, något som jag skulle vilja påstå mer såg ut som ett 60 minuters workout pass på Friskis och svettis.

När bowlingen äntligen var över, och måste nog skriva att vinnaren blev Jonna, så var det dags för mat. Donken var det självklara valet och likaså med drive in. På vägen ut blev Jonna helt upprymd av att se polisen köra mot enkelriktat in på parkeringen.
Fick sedan skjuts hem av Jonna, vilket var både ritkigt skönt och otroligt snällt av den lilla flickan. Börjar vänja mig vid att hon numera både är brunett och bilchafför.

Kan berätta att hela händelseförloppet var som en berg-och dalbana, då det var mils djupa dlar och höga toppar. Men det är alltid lika roligt att umgås med dem. En kväll med Jonna och Zindy är verkligen oslagbart.

Home, sweet home

2009-10-22 @ 19:46:56
Kom precis hem från Jonna. Filminspelningen tog inte lika lång tid denna gång, den var inte heller lika krävande som sist. Blev riktigt lyckat om ni frågar mig. Men denna ominspelning har tyvärr sina konsekvenser, vilket gör att den inte kommer visas på bio förrän hösten 2010. Ska snart duscha och tvätta håret, efter det ska väskan packas och det ska väljas kläder inför morgondagen. Ska även föröska få tag på Finnen så man kan reda ut saker och ting inför lördagen. Sedan blir det väl bara häng framför datorn, som vanligt.

Har verkligen lust med att gå till skolan imorron och springa runt på den där jobbiga håltimmen. Men tyvärr så har man inget val. Förhoppningsvis kommer Johanna bli klar med sitt prov imorron ganska fort så man kan lalla runt med henne. Mulipuppi!
//Jenny

regning dag

2009-10-22 @ 15:59:26
Har nu äntligen skrivit klart psykologin. Jonna messade mig tidigare idag, när man läste mellan raderna verkade hon lite halvtpanikslagen. Så lovade att jag skulle komma över att hjälp henne med filmen som vi gjorde förra veckan. Ska bara få i mig något snabbt i magen innan jag börjar min vandring. Är verkligen riktigt lycklig över att ha gjort psykologin nu.
Imorron ska jag fixa Karins present och räkna lite matte kanske om jag orkar. Hur som helt ska det bli en lugn kväll eftersom jag på lördag ska på Walking with dinosaurs med Anton. Förhoppningsvis blir det riktigt kul.

Tycker det är helt sjukt att det är fredag redan imorron igen. Veckan har gått så fort. Dessutom är det lov nästa vecka, så det gäller att bara njuta. Tänka sig att det redan är höstlov, dags att lägga in slutspurten nu eftersom vissa kurser snart avslutas.
//Jenny

The Rapture

2009-10-21 @ 20:49:00


Sitter just nu och kollar på mitt absoluta favorit Supernatural avsnitt. Jag vet att jag är en nörd, men jag är stolt över det och står för det. Hur som helst så är det inte The monster at the end of the book jag pratar om. Nej, det är The Rapture, det avsnittet som Misha Collins fullkomligt briljerar. Fattar inte hur en människa kan spela så sjukt bra som han. Får nästan gåshud bara när jag tänker på det. Däremot börjar hatet mot Sam komma tillbaka. Blir så förbannad.
//Jenny

ÄLSKAR MISHA COLLINS!

2009-10-21 @ 20:12:44

What about now

2009-10-21 @ 17:29:46

Den här veckan är verkligen helt onödig för min del. I måndags hade jag en lektion, precis som vanligt. I tisdags skulle jag ha psykologi och matte, eftersom det var redovisning på svenskan och jag redan hade gjort den. På morgonen fick man reda att på psykologin så skulle det vara eget arbete, så på den dagen hade man också bara en lektion. Idag var det teori på idrotten, efter det håltimme och sedan religion då man efter halva lektionen fick gå hem eftersom det var grupparbete som gällde och vi delade upp arbetet. Imorron har jag också bara en lektion, vilket är matte. Och på fredag har jag som vanligt mina två lektioner.

Idag roade jag och Johanna oss genom att tapetsera om Karros skåp. Efter det åkte vi till Farsta där vi åt, vilket gjorde Johanna helt hyper. Fick sedan veta vad den lilla flickan drömde om inatt, och efter det hade jag helt plötsligt en fru. Livet är inte alltid en dans på rosor.
//Jenny

Det kallas lycka, men det är så mycket bättre!

2009-10-21 @ 16:14:43
Jag är så jävla glad just nu så jag börjar nästan gråta. Det är så mycket bättre än när Castiel inte var död.
Satt och tittade på videon till Bop bop baby, råkade sedan komma in på en Westlife video som jag aldrig sett. Efter det har jag ingen aning om hur jag lyckades, men helt plötsligt spelades en låt upp som jag aldrig tidigare hört, och den var så fin att jag blev helt mållös. Det konstigaste med låten var att det var Shane's röst som ljöd, men inte har jag hört den låten tidigare. Så tittade på infon, och gissa vad. Jo, det är Westlifes nya singel, som kommer den 26 oktober. Den 30 November kommer det nya albumet. Jag är verkligen helt mållös och svävar högt, högt ovanför molnen i en helt annan galax. Jag trodde uppehållet betyde att bandet skulle läggas ner, men nej då. Det kommer ett nytt album. JAG ÄR HELT TILL MIG! Det första jag gjorde när det äntligen gått in i huvdet var att springa ut till mamma och krama om henne i två minuter utan att säga ett ord om vad som hade skett. Har sedan dess spelat upp den lilla demon om och om igen. JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD!

Knickers found!

2009-10-20 @ 21:26:14HAHAHAHAHA, hittade precis mina gamla knickers som jag hade på mig när jag var liten och sparkade boll. Otroligt nog så kommer jag fortfarande i dem. Helt sjukt hur snygg man var på den tiden. Dagen i skolan bestod utav en enda liten lektion, matematik. Där man inte blev något klokare. Åkte sedan hem och inte mer än att lämna alla saker innan man skulle vidare. Kom hem ett par timmar senare med en ny väska, klänning och sedan lite saker till Karins födelsedag. Känns så otroligt skönt när det enda som nu behövs göras innan nästa torsdag är bara att slå in skiten och sedan är den klar.

När jag sedan kom hem så skulle jag egentligen ha pluggat, men orkade inte. Så ägnade mig åt andra roliga saker. Tittar just nu på Liverpool – Lyon, skulle så mycket hellre se Alkmaar – Arsenal, men orkar inte leta efter en fungerande stream. Tyvärr så blir min och Johannas fest inte av nu under höstlovet. Alldeles för mycket trix här hemma som är igång just nu. Istället så blir det en ny satsning till jullovet. Hur som hlest så ska det bli av!
//Jenny

Vill ha en Castiel figur!

2009-10-19 @ 21:54:32
Att jag är en Supernatural nörd kan folk omöjligt ha missat, och efter avsnittet jag såg idag så blir stämpel ännu djupare och mer synlig. Jag skulle så sjukt gärna vilja ha en sån där liten Castiel figur. Fy fan vad coolt. Skulle be till den minst fem gånger om dagen.
Idag var även första gången på evigheter som jag blev rädd när jag tittade på Supernatural. Då emnar jag så rädd så jag t.o.m. hoppade till. Det var inte så kul.

Har precis lagt på efter en timmes långt telefon samtal med Karin. Det var roligt. Det blev en massa trams, flumm och skratt, som vanligt. Helt ärligt så kommer jag knappt ihåg hälften av det som sades.
//Jenny

there's a rainbow above you

2009-10-19 @ 16:22:41
Precis som alla övriga mornar nu för tiden lyckades jag försova mig. Det blev en jäkla massa stress för att hinna med bussen. Väl på dne kunde man konstantera att Johanna inte befann sig på den. Så skickade iväg mitt andra sms för dagen till henne, kort efter det fick man reda på att den lilla flickan lykats försova sig och inte skulle komma till skolan. Mattelektionen gick åt att gå igenom provet och smsterring. Tog sedan bussen till Farsta där man fick vandra runt själv i en timme innan bussen hem till Jennie gick. Hittade varken klänningen eller strumpbyxor som man skulle ha. Hittade dock en annan sak som jag i ganska stort behov utav.

Åkte sedan hem till Jennie där man blev klippt. Syns knappt, men känns. Gud vad skönt det är att håret ätnligen känns lite vårdat. Insåg verkligen under klippningen hur mycket man saknar att umgås med den lilla Finnen, allt är så enkelt med henne. Så på bussen hem beslöt vi oss för att bowla i helgen.
Har dessutom under hela dagen gått runt med Desperado i huvudet. Eller vissa snuttar, så kan säga att jag börjar bli ganska trött på orden above you.
Ska nu resten av dagen kolla på de serier man missat pga. helgen event. Ska sedan fortsätta fixa på presenten.
//Jenny

Desperado

2009-10-18 @ 19:13:55
Herregud vilken rasande fart den här helgen har passerat förbi i.
I fredags var det dags för mamma och pappa att utnyttja pappa's present han fick när han fyllde år. Vilket för min del betydde barnvakter, hade hela fyra stycken som hade koll på mig. Kände mig rikrigt säker. Det blev middag och bowling, mycket trevligt och mysigt måste jag säga. Denna helgen var också den första på evigheter i skolan som jag inte hade någon läxa eller uppgift som skulle göras. Så beslöt mig för att verkligen sova ut igår. Sov nästan 12 timmar, underbarare nattsömn får man allt gå tillbaka långt i tiden för att hitta. När man sedan kommit upp ur sängen bokade man biljetterna för kvällen saktivitet. Spenderade resetan av dagen med att fixa inför en viss persons födelsedag. Mötte sedan upp Johanna vid kvarnbergsplan runt sju tiden och resan mot heron började. Det var filmen Up i 3D som skulle ses. Blev en hel del skratt, både åt filmen och 3D glasögonen.

Idag träffade man Rohie runt hlav två tiden. Åkte sedan till Sickla centrum, där det inhandlades en hel del saker som inte skulle köpas. Men det var riktigt roligt att få springa runt med påsar. Har verkligen velat shoppa hur länge som helst. Var t.o.m. mysigare än vad det brukar vara att spendera tid med Rohie. När man sedan kom hem förslog pappa världens bästa idé till mitt nya rum, men tyvärr så kommer det inte genomföras.
Sitter just nu och fixar lite grann med presenten igen, samtidigt som man sjunger, eller skriker, med till Desperado. Fick låten på hjärnan på vägen hem. Vilket är den värsta låten man kan få på hjärnan. Så nu står den på repeat. Hörde precis hur Danne frågade mamma och pappa ute i köket om de hört den här låten förut.
//Jenny

Så sjukt jävla bra!

2009-10-16 @ 15:50:13

en jävla massa rödljus

2009-10-15 @ 23:03:38
Är nu hemma efter ännu en rätt så fullsmockad dag. Känner verkligen nu slut och trött jag är i hela kroppen så borde nog sova snart.
Dagen började med att man gick upp lite tidigare för att kunna sammanställa allt om Daniel Defoe, gick sedan igenom det sista. Åkte sedan till skolan där man gjorde ett matteprov som kändes rätt så onödigt. Efter det hade man en håltimme då man samlade mod, och läste igenom allt inför svenskan. Sedan var det dags för den fruktade svenskalektionen och debatten. Men jag måste säga att nu i efterhand så förstår jag inte alls vad jag oroade mig för eftersom det var riktigt roligt. Lyckades få Johanna att komma till skolan mer än en timme tidigare innan började, bara för att jag skulle slippa ensamheten. Tvingade sedan med henne till centrum, som vanligt. Ung företag gick rätt så fort, eftersom vi alla ville hem.

Blev hämtad av JB eftersom jag lovat att hjälpa henne spela in en film idag. Det här med hämtning börjar bli en bortskämd vana. Till min stora förvåning och glädja fick jag en Kitkat av dem som tack för hjälpen. Så oerhört gulligt av dem måste jag påpeka! Vi åkte hem till dem och filminspelningen började med en gång. Precis som vanligt så blev det en massa skratt, flams och omtagningar. Så framåt halv nio tiden var inspelningen klar, utan att någon middga hade ätits. Så det blev pizza. Är verkligen proppmätt nu efter det, och lite lätt illamående efterosm jag verkligen proppade i min pizzan. Ångrar nästan att man åt den.
Ska väl lägga mig snart, har en ganska så planerad morgondag inför mig.
//Jenny

Hur kan Berg heta berg?

2009-10-14 @ 23:13:00


Du kommer ihåg?

Är nu äntligen hemma för idag efter en hel hektisk dag. Måste säga att jag nu i efterhand är riktigt stolt över att jag lyckades hinna med allt som skulle göras idag, plus lite till.
Dagen började med idrott då vi visade upp dansen för lärarna eftersom jag och Johanna inte ska vara med på danstävlingen. Det gick väl, okej. Efter det åkte vi till Farsta där vi åt, och gick runt och letade efter en vissa sak som användas till en viss persons present. Istället så kom vi båda på världens idé. För att inte avslöja för mycket så kan jag meddela så ska jga kort berätta att vi ska annordna en fest med ett väldigt specifikt tema som vi två iaf tycker är hur kul som helst. Efter trippen till Farsta var det dags för dagens andra lektion, vilket var religon då vi började informera folk om planerna. Efter det var det dags för mötet med handledaren, vilket gick hur bra som helst och likaså gick skrivandet av projektplanen. När jag precis skulle messa Cindy och meddela att jag hade slutat fick man sms från henne där man blev tillfrågad om man ville bli hämtad. Inte direkt en fråga som man tackar nej till. På vägen hem fick man namnet på en av sina läsare här på bloggen, vilket var helt otippat.

Väl hemma hos de två tokfiorna så började mattpluggande. Hoppas bara att man inte förvirrat Cracky ännu mer. Efter ett tag så ringde min kontakt som jag skulle möta, vilket gjorde att det blev snabba ryck hem för att äta och träffa kontaktpersonen. Innan man åkte hem blev man erbjuden hjälp med pluggande om Daniel Defoe, något som man heller inte kan tacka nej till. I bilen hem så slår det en att det även var fotboll idag. 
Så kanske en timme efter man lämnat Ahvander mansion så är man tillbaka igen, denna gång för att plugga svenska.  Är numera igenkänd där som Cindy's mattelärare. Blev lite plugg och sedan en massa flumm. Tyckte ärligt talat lite synd om JB som ett tag fick stå ut med mig och Crackys galenskaper. Har sagt det förut, och kommer säga det många gånger. De där systrarna är helt underbara! Fick sedna skjuts hem av JB, hon är verkligen bara för gullig. Sitter nu här och tänker tillbaka på dagen och kan inte låta bli att le.
Imorron lär det väl bli lika galet eftersom jag lovat att hjälpa JB med en film som ska göras. Verkar ha blivit våran grej att hjälpa varandra med vårt pluggande. Jag klagar inte, gör pluggande bara roligare. 
//Jenny  

SÅ GLAD!

2009-10-13 @ 21:34:43

Den här dagen har varit så uppdelat så det är helt sjukt. Hela vistelsen i skolan kändes bara så extremt fel så det fanns inte. Allra värst var svenska lektionen då jag verkligen insåg hur mycket jag hatar min svenska lärare. Lars-olof, Saied, bild-Antia och äckelHenrik, släng er i väggen. Ni är inte ens i närheten av svenskahäxan. När jag sedna kom hem fortsatte otur att förfölja mig. Vad gör man när allt går emot en då? Jo, jag tar iPoden, lyssnar på Brian McFadden på högsta volymen, vandrar över till mormor och morfar för att hämta äckelpapper till skrivaren och låter tankarna flöda helt fritt. När jag sedan kom hem kändes allt så mycket bättre.

Efter lite snabbpluggning så vandrade man hem till Cindy där man genast hamnade i den obekväma rollen som mattelärare. Jag har ju svårt med matten, och även om jag kan vissa tal så har jag sjukt svårt att lära ut. Hur som helst, blev jag jätte stolt när jag kunde flera tal. Blev också ännu stoltare över mig själv när jag lyckades komma ihåg hur man gjorde efter att ha läst och resonerat mig fram. Önskar att man kunde läsa om kursen så man kunde få bättre. Efter matten belv det en lite crusing i närområdet. Vi blev jagad av en våldtäcktsman, men tack vare Jonnas otroliga bilkörning så kom vi undan.
När man seden kom hem så bad jag pappa om hjälp på de tre tal vi inte klarat. Två av dem var busenkla när man väl fick de förklarat, och den tredje hade vi inte läst igenom, vilket var korkat eftersom jag kunde helt själv.
Så just nu är jag på sånt jväla bra humör för jag faktiskt kunde mattetalen! Vet inte riktigt om Cindy förstod mina förklaringar, får försöka igenom imorron. Vet inte egentligen om hon ens behöver dem, eftersom hon verkade fatta mer än mig. 
Hur som helst så jag är iaf jätte stolt över mig själv. Vilken underbar dag det ändå blev.
//Jenny

FCZ

2009-10-12 @ 22:53:37


Fick en chock tidigare idag när Cracky från ingenstans frågade om jag kunde hjälpa henne med matte inför hennes prov på torsdag. Tänka sig att någon frågar mig om hjälp när det gäller matte. KUnde ju inte göra något annat än ställa upp. Hoppas bara att mina försäkringar om min inkopentent kom fram tillräckligt. Är fortfarande ganska chockad över det fortfarande. Hoppas att man åtminstoende kan få henne att förstå någonting imorron. Allra värst vore det om jag inte ens kommer ihåg hur man gör.

Sitter just nu och kollar på Berns. Betnér ägde sönder, men det klockrenaste skämtet går ändå till Fredrik Andersson som såg likheten mellan André Wiklund och Tore från FCZ. Har aldrig lagt märke till dem! Vilket även fick mig återigen att inse hur mycket jag saknar FCZ. Måste vara ett av de bästa programmen någonsin de senate tio åren. Så jävla underbart.
//Jenny

realist, javisst!

2009-10-12 @ 19:39:03

Realistiskt sätt så borde jag få ett G imorron på provet ... men den teorin har svikit mig många gånger tidigare.
Jag tycker verkligen synd om Lagerbäck. Jag har sagt i kanske ett halvår nu att jag vill att han ska avgå. Det ahr jag inte sagt för att jag anser att han är dålig, tvärtom. Han är en bra föbundskapten, men ingen människa kan vara bra på vad han gör hela tiden, någon gång gör vi alla misstag. Det senaste året har varit fylld av mindre floppar, och när de blir för många eller för stora så tappar folk tålamodet.
Så det jag hoppades på var att han skulle hinna avgå i tid innan nästan hela svenska folket började avsky honom och ville avsätta honom. Det är verkligen att synd hur folket kan glömma de bra stunderna med honom, de stunderna och ögonblicken då han presterat mer än det möjliga och väntade. Hur de istället kommer ihåg honom som mannen som total floppade. För visst var detta kval en enda stor flopp. Men det är inte en enda mans fel, utan det är hela lagets fel. Det är inte Lagerbäck som spelar och springer på plan, det är spelarna, och trots att han kanske coachar och ger ut fel uppgifter så bör ändå de spelarna som så många tidigare lyckats lyckas även en gång till, om det nu inte är så att bäst före datumet gått ut. Vilket det gjorde på flera av spelarna.
Nu när jag börjar spekulera dyker ännu fler argument upp i huvudet, för båda sidorna. Så för att korta ner detta så mycket som möjligt kan jag kort säga att diskussionen kan fortsätta i alla oändlighet.

Det jag hoppades på var att han skulle avgå innan han för alltid kommer bli förknippad med denna flopp. Att han skulle hinna avgå med lite heder, om man nu vill kalla det för det, istället för att nästan tvingas avgå. Att han skulle bli ihågkommen som mannen som förde Sverige vidare från dödens grupp, mannen som vann den där något historiska matchen mot Spanien hemma på Råsunda, och mannen som faktiskt tog oss till flera mästerskap i rad, och även lyckades ta oss vidare från grupperna. Han gjorde en hel del bra saker, som många nästan skulle klassats som omöjliga. Men inte kommer vi minnas honom från de stunderna inte.

I frågan om vem som ska ta över så tycker jag det är ganska självklart. Jörgen Lennartsson, är den självklara ersättaren om ni frågar mig. Vad det gäller spekulationerna om Hasse Backe eller Svennis så grips jag direkt av ett obehag. Backe verkar inte vara den typen av ledare, och Svennis anser jag att vi i Svergie ser upp till alldeles för mycket. Dessutom skulle han troligen bara skapa helt fel rubriker. Pia Sundhagen som ersättare kan man inte göra något annat än att skratta åt.
//Jenny

16:26

2009-10-12 @ 16:26:19
Sitter just nu och tittar på Sinbad. Har några avsnitt kvar, sedan måste jag hitta en ny serie att glutta på. Har kommit in i den vanan nu tyvärr. Borde egetnligen hitta någon annan redan nu, andra säsongen har verkligen varit en total flopp. Dagen i skolan var rätt så lång idag. Matten varade i en evighet, sedan gick jag och Johanna till centrum där vi köpte lunch och sedan vandrade vi tillbaka till skolan. Sedan var det dans som gällde. Löste sig ganska bra till slut då jag och Johanna beslöt oss för att köra lite eget i bakgrunden. Skulle seriöst kunna ställa upp i danstävlingen nu, om vi har våra skyltar såklart.
Ska nu vila mig fram tills att pappa kommer hem, då blir det matteräkning som gäller. usch!
//Jenny

sms, sparat!

2009-10-11 @ 23:45:54


OMG!


Johanna erkände nyss att Supernatural är bra!

The monster at the end of the book

2009-10-11 @ 23:24:02
Nu kommer uppdateringen Jonna!
Sitter nu och tiitar på Supernatural, det bästa avsnittet någonsin så jag är så glad som man bara kan vara. Dagen utspelade sig precis som en söndag ska vara. Segade hela dagen i myskläder och tittade på en massa repriser. Vilket är just det jag älskar med söndagar, alla repriser går då. Det enda negativa med dagen var att det blev en massa matte, men det gick ganska bra idag. Vid fyra tiden så orkade jag inte med den skiten längre så istället åt jag middag, tittade på Merlin och lite andra serier.

Vid halv åtta tiden fick man först sms från Jonna och sedan meddelande på msn från Andreas. Vilket löd ungefär "Vi kommer över till dig om fem minuter, vi vill prata med dig." Paniken började sprida sig lite lätt, och inte blev det bättre när bilen sedan rullade förbi huset och Jonna ringer till mobilen och ber mig komma ut. Trodde att vi skulle ha världens seriösaste snack om något som jag inte hade en aning om. Så fick gå ut i spöregnet för att prata med dem i en minut, för att bli medbjuden till att följa med och plocka upp Cracky och sedna åka hem till dem för att se på film. Så fick psringa tillbaka in igen, plocka med mig det som skulle tas med. Kändes gasnka roligt att det var Jonna som körde. Fick sedan se vart Andreas lägenhet som han flyttar in i vid jul ligger. Grattis igen! På vägen hem från upphämtningen fick vi se en rätt så rolig syn vid macken då en häst stod precis vid ingången till den lilla kiosken. När vi sedan kom hem till familjen fungerade inte filmen, så istället blev det kortspel och lite skräckdokumentärer på tv. Kommer troligen drömmar mardrömmar om elefanter, tigrar och uppätna vader inatt. Blev sedna hemskjutsade av Jonna och sitter nu här med blött hår och tittar på Supernatural som sagt. Med andra ord så har jag haft en jävligt bra söndag!
//Jenny

Nostalgi!

2009-10-11 @ 18:13:41

I’ve been touched by the hands of an angel

2009-10-10 @ 14:10:16

I put my faith in tomorrow, and try to sleep for a while.
Maybe a new day will follow, that'll make it all right.
Now when I feel so down and out, somehow you're still by my side.

And I hope, life is good where ever you are.
You will be, forever in my heart.
Where you couldn't hold on, I will try to be strong.
I just hope you belong, where ever you are.

If I had told you the right things, would it matter at all?
If I only knew you were standing, on the edge waiting to fall.
Oh, I would give just anything, to see your face, to hear your voice, just one more time.


Ibland tar sorgen, saknaden, ovissheten och skulden över, och allt bara brister. Jag skanar dig mer än vad jag någonsin saknat någon/något annat. Förlåt för allt, förlåt. Jag älskar dig.

plugging snart!

2009-10-10 @ 12:21:45


Har precis ätit frukost, sitter nu och tittar på ett avsnitt av Sinbad. När det är slut så ska jag ätta igång med pluggandet. Usch, ser verkligen inte framemot det. Vad jag dock ser framemot är matchen ikväll. Försöker övertala mamma och pappa at vi ska bjuda hit mormor och morfar, blir alltid roligare så.
Sitter som sagt och tittar på Sinbad just nu, med en pago bredvid mig och myskläderna på, vilket betyder kjol, tjocka strumpbyxor och benvärmare. Älskar verkligen det!
Pago har nu blivit den nya favorit drycken, efter cola såklart, inget kommer någonnsin kunna gå om cola. Nu ska man väl inte fortsätta babbla på här.
//Jenny

SÅ JÄVLA BRA!

2009-10-09 @ 22:40:59

Be the change that you want to see in the world

2009-10-09 @ 19:32:41


Trots att jag visste exakt hur det skulle sluta så kunde jag inte låta bli att berörs så mycket så man fick rysningar och gåshud. Dessutom fick jag kämpa för att tårarna inte skulle bröja rinna. Usch,vad jag hatar och älskar sånna filmer/serier!

slutet

2009-10-09 @ 19:17:26


En helt värdelös dag i skolan en dag. Då man bl.a. påmindes om hur det var att spela fotboll, knät fucked sig igen. Riktigt rejält. Så när man seden kom hem och började inse att det inte skulle vara så bra att gå ut. Så blev tvungen att ställa in det. Så istället blir det en lugn hemma kväll.

Såg sedan det nya Supernatural avsnittet. Precis som förväntat var det riktigt dåligt, om inte det sämst så var de det näst sämsta avsnittet någonsin. Det enda roliga under det var när House of Wax togs upp. Tittade sedan på de sista Prison break avsnittet. Börjar tröttna riktigt rejält på den här skiten, de slänger in så många tvister så det bara blir jobbigt. Fattar inte heller visten med att låta alla komma tillbaka. Väntar nu bara på att pappan ska komma tillbaka och det kommer fram att han egentligen inte dog, och de begravde hans dubbelgångare. Och när de ändå håller på kan väl Brad komma tillbaka också?Fattar inte heller hur Lincoln lyckats överleva så länge när Michael dör inom en halvtimme. Men, men det är väl bara att acceptera. Är också så grymt sur över hur de hela tiden kan låta Sucre hamna i skiten. Blir tårögd varenda jävla gång. Hoppas bara att Michael får reda på att Sara är gravid, annars är det verkligen riktigt skit serie.
//Jenny

paprika!

2009-10-08 @ 21:52:37

Torsdagar är verkligen hemska. Glömmer alltid bort att jag slutar och kommer hem sent, vilket gör att matteräkningen alltid går åt helvete. Klarade dock räkna de två sista talen själv, vilket gjorde mig glad. Sitter nu och tittar på  Prison break. Har nu fyra avsnitt kvar, så saker och ting börjar lösa sig. Morgondagens tomma planering löste sig idag när Jonna frågade om jag ville följa med på ut krogen. Tackade såklart ja. Senare på kvällen fastslågs det att Johanna också skulle följa med. Så har jag fattat rätt så blir vi ett gasnka så stort gäng. Så blir lite halvstressigt hem imorron för att fixa sig och så.

Har även äntligen fått reda på när Rohie ska ha sin skiva. Ska bli riktigt skoj, ska föra in den i almanackan snart. Har egentligen inget mer att skriva nu så det känns ju bara onödigt att babbla på här.
//Jenny

Forskardagar

2009-10-07 @ 15:56:57
Har precis slagit på ett nytt avsnitt av Prison break. Ska försöka hinna med att se det 13:e avsnittet idag, vilket betyder 6 avsnitt. Men det lär jag nog klara.
Mötte upp Challe idag i skogås vid åtta, precis som jag hade käning av så var hon försenad, men inte så försenad som jag trodde. På vägen till universitet så köpte jag frukost, en riktigt äcklig frukost. Vi båda två var sjukt trötta och att sitta och lyssna på en 45 minuters föreläsning med en negativ inställning plus att ljudet där inne var helt fucked up så man hörde inte ett ljud av vad som sades. Efter det var det en föreläsning om ett ganska intressant ämne, men tyvärr en riktigt tråkig föreläsare. Sista föreläsningen var på förhand tippat som det tråkigaste. Men när den inleddes så kom det fram att föreläsaren var sjuk och därför hade de i panik fått sätta in en annan. Vilket inte kunde ha blivit bättre eftersom vi istället för att få lyssna på likheterna mellan militären och Amnesty så fick vi lyssna på en föreläsning om kollektiva självmord, där vi fick en inblick i tre olika sekter. Dessutom var föreläsaren den bästa och klockrenaste människan någonsin. Det var hur roligt och intressant som helst att lyssna på honom.

Efter föreläsningarna blev det en trip till Pizza hut med Anna, Challe, Hamrin och Therese. Yummy in my tummy. Åkte sedna hem för att skriva religonen och ta det lugnt. Är så sjukt trött, sov verkligen inte bra inatt. Ska nu skirva ett a4 med mina reflektioner efter dagens föreläsningar och sedan ska jag renskriva religonen en sista gång. När pappi sedan kommer hem är matematik som gäller.
//Jenny

I don't think it's wrong

2009-10-06 @ 23:05:17


hjärnan är död

2009-10-06 @ 21:18:45
Är verkligen helt slut i huvudet. Hela dagen har spenderats åt skolan. Skola fram till klockan tre, inte för att man kan påstå att den var speciellt ansträngande. Men det tar alltid på krafterna att vara där. När man kom hem var det religon som gällde och sedan hann jag faktiskt med matte med pappa. Har nu renskrivit religonen ännu en gång. Imorron ska man läsa igen den och fixa det sista innan man lämnar in den.
Tittar just nu på Prison break, ska snart hoppa in i dushen. Ska försöka komma i säng tiidgt idag, dels för att jag behöver det, dels för att det är skönt att sova och dels för att man ska upp sjukt tiidgt imorron. Men kommer bli skönt att komma hem tidigt och ha hela dagen att slappa, eller fram tills att pappa kommer hem.
Nej, nu var det färdigt babblat för idag. Grattis ännu en gång Jonna! Måste även säga att det verkligen känns så jävla att sitta vid sin dator med sitt tagentbord.
//Jenny

en oväntad överraskning

2009-10-06 @ 17:40:21

Har lovat en nära och väldigt kär vän till mig att dokumentera och föreviga denna dag och storlagna händelse här på internet, i min blogg. Imorse fick jag ett telefonsamtal från ett oigenkänligt nummer. Hade mina aningar om vem det kunde vara, vilket var rätt. Men hade verkligen ingen aning om vad meningen bakom detta telefonsamtal var ...
Det hela började med att jag kom ut från duschen och upptäckte att jag hade två missade samtal. Så skickade iväg ett litet sms och frågade vad det var som stod på. Inom loppet av en minut ringde mobilen och man svarade. Responsen man fick tillbaka var ett "Hej" och genast kände jag igen den välbekanta och mycket älskvärda rösten. Det var mycket väl Jonna, som jag hade misstänkt. Hon fortsatte sedan med den retoriska frågan "Gissa vem som har körkort nu." För någon sekund så stängde hjärnan ut allt annat som jag hållit på med eller tänkt på och jag sökte frebilt efter ett svar. Hjärnan arbetade på högvarv, bilder av folk flög runt i huvudet samtidigt som den sorterade upp dem i olika kategorier. Allt detta skedde under en och samma sekund, men sedan blev allt så klart. Jag överrumplades av en våg av stolthet, återigen pga. Jonna. Min kära vän Jonna Ahvander fick idag den 6 oktober körkort! Är så stolt och glad för hennes skull. Snacka om att vi ska leka taxi! Men måste tillägga att jag är lite sur över att jag inte fick reda på uppkörningen innan.GRATTIS JONNA!

inga gratulationer

2009-10-06 @ 17:12:42
Dagen började rätt så katastrofalt måste jag erkänna. Men efter lite uppmuntran och lovord från Jonna kändes det genast så mycket bättre. Kom till skolan där vi lyckades få Petra att ge oss extra tid att fixa inför spexfotot. Blev lite trassel och sånt, men till slut fick vi till allt som skulle fixas inför det. Blev lite klagomål när det gäller lokalen och sedan en oro över temat. För att sammanfatta den händelsen kort kan man säga att om det blir så pass bra som det kan, så blev bilden nog helt okej. Om det däremot blir så som fotograferna misstänkte så kommer allt gå åt helvete. Man får helt enkelt hoppas på det bästa.

Svenskan gick sedan ganska snabbt och ganska så smärtfritt. Vi reda på saker angående morgondagen så en hel del planer ändrades. Ska bli en forskardag på universitet imorron. Så jag och Charlotte beslöt oss för att få det överstökat så tidigt som möjligt. Så imorron klockan åtta ska man stå på skogås perongen, glad som en lärka.
Ska nu äta middagen som betsår utav korv med bröd. mums! Efter det är det religon som gäller hela kvällen eftersom pappa tydligen kommer vara upptagen.
En sak som däremot gjort mig oerhört ledsen är att ingen, förutom Jonna, Jenna & Jennie , kommit ihåg min namnsdag. Om jag ska vara ärlig så räknas jag själv med in i den gruppen. Ibland känner man sig verkligen obetydlig.
//Jenny

it's a fun day

2009-10-05 @ 14:43:49
Har nu kommit hem från skolan och sett det nya Family guy och The Cleveland show. Bästa öppningsscenen i Family guy någonsin, skrattade åt det genom halva programmet. The Cleveland show har fortfarande inte fallit mig i smaken.

Skolan idag var helt okej. Gick inte så bra att räkna, men det beslutades om spexfotot som ska tas imorron. Temat ändrades, så imorron får man se hur det blir. Förhoppningsvis bra, men är tveksam till folk kommer överdriva tillräckligt mycket. Efter matten åkte jag och Johanna till Farsta där vi åt och jag köpte pennor. När jag sedan kom hem försökte jag ringa till en väns pappa för att fixa en grej, nämner inga namn för att inte avslöja något, men inte svarade pappan heller. Så ska ringa imorron igen.
Ska alldeles snart börja med pluggandet. Har svenska och religon att göra, och när pappi kommer hem är det matte som gäller.  Vilken rolig dag jag har framför mig.
//Jenny

GAAAH!

2009-10-04 @ 19:36:06
Jag är så trött, sur och irriterad just nu. Har haft en ganska så effektiv plugg idag. Blev matte, religon och svenska. Har kanske 30 sidor kvar att läsa i boken som ska läsas imorron. Har alla stöd ord till religonen. Så det gäller nu bara att skriva ner det, och sedan korta av en massa. Vad det gäller matten har jag kvar två tal som jag knappt orkade titta på idag.
Men vad som är den största orsaken till mitt dåliga humör är den där äckliga loggboken. Om jag kunde skulle jag begrava mig i sängen och titta på ett helt nytt Merlin avsnitt. Men kunde tyvärr inte hålla mig tidigare idag så har redan sett det. Så ska nu slå på ett gammalt Supernatural avsnitt från favorit säsongen och tjura tyst i min ensamhet.
//Jenny

stay and bleed

2009-10-03 @ 16:50:10


There's something in the way, cause' I can't breathe.
Something in the way, cause' I can't see.
I guess I will just stay like this and bleed.

SORLIG KATASTROF SKANDAL!

2009-10-02 @ 18:52:05

Det är riktigt katastrofalt sorligt och patetiskt. Sverige har två stora NHL lag i stockholm som ska inleda sin NHL säsong här, idag, live i globen. För mig är det en så simpelt självklart att Sverige's och hela världens hockey kung ska kommentera detta. Men Niklas Wikegård kommer inte göra det. Han kommer varken vara kommentator eller ens sitta med i studion i pausen. DET ÄR SKAMLIGT OCH SORLIGT! Jag hade inte ens tänkt titta på matchen, men är ändå djupt upprörd. Hur fan hade man tänkt att det ska gå ihop?
I min värld så existerar inte det, det är helt fysikst omöjligt och helt otänktbart. Dte är t.o.m. förbjudet att ens tänka så.

CASTIEL!

2009-10-02 @ 16:55:43"It's okay, I just wait here"

why don't we get away?

2009-10-02 @ 15:35:23

Idag var det förtsa och sista gången jag går över ängen på väg hem, snacka om panik. Vilket jag även fick uppleva imorse då man kom till skolan fme minuter innan lektionen börjar och då får man reda på det som skulle ha gjorts i tisdags skulle göras idag, och självklart har inte jag gjort ett skit på det. Så fick skriva ihop det lite snabbt och sedan skämma ut mig för några i klassen.
Efter psykologin var det dags för den långa och älskade rasten. Lunch och kort blev det. Vilket var hur kul som helst eftersom jag och Karro kom på ett sånt grymt system! Sedan insåg vi alla hur onödigt den rasten varit eftersom mattelektionen var helt bortkasad med tid.

På vägen hem klev Cracky på i Farsta strand, men inte såg hon mig inte. Är jag verkligen så tråkig och alldagligt? Gråter nästan en tår. På vägen hem, efter den traumatiska tiden på ängen så kom jag kom på dne perfekta spelningslistan. Man börjar med Cervello- stay and bleed, blir på lite fåligt humör och låter tankarna flyta iväg på helt oönskat vatten. Efter det dansar man i huvudet till ett funked up beat, med andra ord, Twisted. Och som grädde på moset blir det Get away efter det. Längre än så har jag inte kommit.
Nu är det dags för dne heligaste stunden under hela veckan. Nämligen Supernatural!
//Jenny

ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR EN MASSA!

2009-10-01 @ 11:29:40

one day I'll become blind

2009-10-01 @ 10:52:12


Fick för ett litet tag sedan flashbacks från den tiden då jag kallades för Lillen. Kommer så väl ihåg när Hanna och jag sprang på uppvärmningen och pratade om Ludde och sedan föll allt som det gjorde. Det var jag och Danni som bildade backparet, Lillen och Jätten, sedna hade vi lagets motor Heli på mittfältet. Vilke tider!
Har nu betsämt mig för att se Prison break säsong 3 och 4. Egentligen är jag bara intresserad av att mse den sista. Men eftersom jag blir helt lost bara om man missat tio minuter av ett avsnitt så skulle jag väl virra runt på mars om jag inte såg den tredje. Vill se om serien är som de flesta säger, "Det bästa de någonsin sett". Vilket jag redan vet inte stämmer eftersom Supernatural är det bästa som någonsin setts! Skulle inte förvåna mig om mina ögon råkade ut för samma sak som Pamela en dag när jag ser på det.

Igår såg jag på Efterlyst, vilket fick mig att inse att det verkligen måste vara det mest intressanta och vettigaste programmet som finns. Såg även på en sjukt rolig och intressant dokumentär, har aldrig skrattat åt så mycket åt en dokumentär tidigare. Det handlade om David Smith som under hela sitt liv varit överviktigt (skrattade inte då, det roliga kom efter halva dokumentären). Han vägde vid en tidpunkt över 285 kg. Det var efter hans mammas död som han insåg att måste gå ner, så han tog kontakt med en fitness tränare och sju år senare var de bästa vänner och David vägde straxt under 100 kg. Helt sjukt, man fattade verkligen inte att det var samma kille. Sedan hände en hel andra saker under tiden som fick mig att gråta, hemska saker.
Den andra halvan var dock mycket roligare. Nu ville killen skaffa sin allra första flickvän, så han skulle gå på speeddating. Under hans första kyss råkade han kyssa tjejen på ögat/kinden, han var oskuld, kunde inte prata med tjejer överhuvudtaget, och det var så kul! Satt och asgarvade åt honom. Rekomenderar den dokumentären verkligen!
//Jenny