two in one

2010-07-20 @ 19:03:27
Vilken lycka! Vilken storslagen dag! Hörde precis att lilla Eduardo ska lämna Arsenal. ÄNTLIGEN!
Gårdagen spenderades med systarna Ahvanderz. Blev en trip till Nacka Forum, Sickla och sist Farsta. Under den tidne hann jag få tag på två par skor utöver det nödvändiga. Efteråt tog vi en sväng till badudden där det minst sagt hettade till. Big mama mötte sin överman ... BIG Mac! Planeringen för roadtripen blev litestörd, men den genomfördes och dagen avslutades med en lite fisketur.
Idag sprang man ut till bussen för att åka mot Huddinge, mötte upp Johanna för att tillsamans åka in och göra en god gärning. Som man får hoppas är genomförbar. Resultaten får jag reda på i augusti. Blev sedan lunch på vårat stammisställe och slutligen en lång promenad. Blev även lite mobbning av gäss.
Ska nu slå på lite musik, slänga iväg ett sms till Karin coh börja lite lätt med packningen. Måste se vilken väska samt om allt är tvättat.
//Jenny

VILKEN LYCKA, ZORRO!

2010-07-18 @ 21:03:45

haha, så söt!

2010-07-18 @ 16:05:25

Önskar att jag hade en sådan söt liten kusin

Charlie är snart min!

2010-07-18 @ 14:21:08
Gårdagen bjöd på en hel del saker. Blev riktigt sviken när min kvällsdejt ställdes in eftersom mannen man skulle träffa redan var gift sedna några år tillbaka. Sökte då istället tröst hos någon som blivit lika sviken som jag och det hela slutade med ett frieri och giftermål som jag inte kan komma ihåg. Hoppas iaf jag lyckades bjuda alla som skulle vara där. Så vaknade upp imorse nygift med ett dubbelnamn samt ett löfte om att jag äntligen ska få min husky!

Roadtripen börjar närma sig med stormsteg och jag är just nu sjukt taggad! Kommer bli så skoj! Är dock livrädd för jag ska glömma något viktigt, så som ipoden eller lypsylet. Åh, herre min gud tänk om jag glömmer lyspsyl! Det skulle vara värre än att glömma plånboken eller kudden. Usch, hemska tankar!
//Jenny

M&M

2010-07-17 @ 13:36:54

Hade planer på att se Micke och Molle ikväll. Mysa ner mig i sängen och återuppleva en del av barndomen i den nostalgikick jag garanterat kommer få. Men för bara några minuter sedan dök två helt nya filmer upp i huvudet så beslöt mig för att göra denna lördag till en filmdag. Startar med Micke och Molle och sedan de andra två filmerna beroende på vilken jag har lust att se först. Åh, vad mysigt! Ska bli spännande och se ifall tårarna kommer rinna lika mycket nu som de gjorde när man var liten. Helt sjukt hur mycket jag grät varje gång jag såg den filmen. Fattar inte hur jag kunde vara så dum som ville se den om och om igen.

//Jenny

SÅ JÄVLA BRA!

2010-07-17 @ 13:16:10


Man inte göra något annat än att ÄLSKA dem!

I väntan ...

2010-07-16 @ 22:33:01

HAHAHAHAHA, håller på att dö av garv! Kollar på Underworld i väntan på Supernatural. Har försökt att kolla på Underworld evolution en gång, men det gick åt helvete. Men försöket att se dne första av filmerna går lite bättre iaf. Hur som helst så började jag asgarva, verkligen asgarva när jag såg att lilla Wentworth Miller hade en roll i filmen. Som en töntig liten doktor. Inte som en psykisk störd gullig lillebror, utan som en nördig doktor. Hahaha! Nu dök han upp igen, det här funkar verkligen inte.

//Jenny

I LOVE IT!

2010-07-16 @ 20:11:57

"'cause I'm Frodo!"

2010-07-16 @ 15:58:33
Jag håller på att dö av hunger! Men ska försöka hålla ut tills pappa kommer hem. Lär väl springa och plocka något att äta var tionde minut. Sitter nu och tittar på The big bang theory. Är nyligen hemkommen från Hedlandet. Blev som väntat inte mycket handling, fattar inte hur jag lyckades när jag var liten. Men, men dagen var iaf mysig och trevligt. 
Nej, nu blev jag uttråkad. Ska väl prova de nya kläderna.
//Jenny

Sometimes life smilies at you

2010-07-15 @ 21:43:01

Är aptrött just nu, men ändå lycklig. Just nu pågår ett fint sammarbete mellan mig, iTunes och Harry Potter. Lät dem få vila idag och som tack för den vilostunden sjunger de just nu en massa fina låtar för lilla mig. Ska lägga mig tiidgt inatt, och idag menar jag det verkligen. är helt slut efter ett dygn med Karin allt vad det innebär, dessutom ska man upp tidigt imorron för att åka på ytterligare en shoppingtur.

//Jenny

"I think he thinks vampires are real"

2010-07-15 @ 19:09:05
I förgår upptäckte jag att min garderob började strejka genom att vägra låta mina kläder få plats. Gjorde misstaget att berätta det för mamma som på en gång kommenterade det, dock lyckades jag slå bort det ganska enkelt och smidigt. Gårdagen var riktigt mysig och trevlig. Mötte upp Karin vid fyra, åkte då in till Eriksdalsbadet för att simma. på vägen hem stannde vi till i Farsta för att köpa hem mat. Det blev Tacos. Bråttom hem eftersom båda höll på att svälta ihjäl. Märktes riktigt ordentligt att vi båda var i stort behov av mat, eftersom det blev ganska ... flummigt. Trodde seriöst att grannarna skulle komma över för att se hur vi egentligen mådde. Efter maten började Supernaturalmaratonet. Blev bara 7 avsnitt, sedan somnade Karin nästa. Så vid halv tre tiden ungefär gick vi till sängs.

Vaknade sedan alldeles för sent, dock utan att ha drömt några mardrömmar så jag var glad ändå. Karin stressade på som en galning och till slut hade vi gjort ett snabbt besök hemma hos henne och befann oss i Farsta. Blev en shoppingrunda där som var riktigt lyckad enligt mig. Hem igen då man fick ta en smäll från mamma. "Du har ingen plats i garderoben, du har betsällt kläder, imorron ska vi till Hedlandet nästa vecka ska du till Ullared och så har du shoppat ännu mer nu", men sedan kom det lilla leéndet, dock var jag itne så snabbtänkt denna gång. Har dessutom tyvärr upptäckt att jag beställt fel färg på klänningen. Eller fel och fel, beställde rätt. Men såg den i en annan färg idag och den var jätte fin. Men vi får väl se när det kommer nästa vecka. Om jag fortfarande är hemma då. dvs.
//Jenny

sovdags?

2010-07-13 @ 19:44:03
Vilken värmebölja! Börjar nästan bli orolig för att boken Hanteringen av odöda ska bli verklighet. Inte för jag kom så himmlans långt med den boken, men tillräckligt långt för att bli skrämd och sluta läsa. Borde kanske ta tag i den och försöker läsa hela denna gång, efter jag lyckats läsa sista Twilight och Harry Potter boken dvs.
Har gått runt här hemma och skrytit om vilken bra myggdödare jag blivit sedan jag flyttat ner till rummet. Har skrytit om hur jag lyckats spåra upp dem mitt i natten och sedan fångat dem i en lyra med fel hand. Men nu har jag mött min överman. En liten äcklig mygga har nu överlevet hela tre nätter i mitt. Jag lovar att den är hjärnmanipulerad och kommer från ett forskningscentrum där Stellan Skarsgård arbetar, men tyvärr blev mördad av den hemska varelsen.Usch är trött, hoppas mitt försök att somna tidigt inatt kommer gå bättre än gårdagens. Namnet Daniel klingar inte bra med en god nattsömn. Och för alla er som missuppfattar allt så kan berätta att det hela handlade om sms och inget annat. Den här månaden som för övrigt varit den längsta någonsin och gett mig en hel del tid att tänak och nu belsutat mig. Hoppas bara att det håller i sig, tror det. Men den punkten som från början var själv har nu delats upp i två, då den ena fortfarande är stensäker medan den andra blivit lite osäker. Skulle så gärna vilja spola fram tiden för att få reda på en massa olika saker som flyger runt i huvudet just nu. Men istället får man snällt ta en dag i taget.
Morgondagen lär iaf bli mysig.
//Jenny

To be loved by you

2010-07-13 @ 12:40:44


I know what it is I need, it's clear as a shallow stream

It's as it seems, my only dreams, to be loved by you

"Don't ever talk to my caddie again"

2010-07-12 @ 22:04:21

Jag är så svag för golffilmer!

Dessutom är Shia LaBeouf och Josh Flitter så stört bra i filmen.

trött, trött, trött ...

2010-07-12 @ 20:19:55

Då var man hemma, har ätit och varvat enr en aningen. Måste erkänna att Johanna hade rätt, det var den bästa av filmerna. Dessutom var det en helt okej film. Men de andra två är dock fortfarande katastrofala, och allra värst är ettan. Så pinsamt att den överhuvudtaget existerar. Efter bion så blev jag lycklig när jag fick ta en liten snabbis på Media markt och deras urval av serier. En dag ska jag tvinga dit mamma så jag kan få vandra runt och gotta mig i hela deras sortiment.

Är lika trött just nu som en åsna som fått vandra genom en öken med fullpackning på ryggen. Förhoppningsvis blir det en tidigt kväll för mig, en lång nattsömn utan att bli störd av varken värmen, myggor eller en irriterande fluga. Ska nog kolla på Family guy som börjar om en kvart, sedan blir det lite DW och slutligen sängen.
Filmen gjorde det bara ännu tydligare Johanna
//Jenny

CINEMA TIME!

2010-07-12 @ 13:39:58
Spanien vann igår, efter en mästerlig framspelning av Fabregas. För övrigt tyckte jag macthen var ganska konstigt, vilket gjorde den tråkig. Blev en kort men livlig diskussion om Jimmy Jump med mor och far, men den avslutades som sagt snabbt efter det vart tydligt att vi hade väldigt extremt olika åsikter om det som skedde.
Johanna och jag har börjat smida onda planer, så min mapp som jag köpte igår kommer komma till användning fortare än beräknat. Lovar att den ska ligga framme nästa gång mitt crew svänger förbi. Har dessutom kommit på vad lilla Karin sak få i födelsedags present. Nu gäller det bara att få skrivaren inkopplad i någon dator. Om det blir min eeller den som jag planerar att pappa ska köpa till sig själv får vi se.

Idag är det bio som gäller med Jonna och Cindy. Jonna ska äntligen få sin stora dröm uppfylld, vi ska nämligen se Eclipse. Fats nu har jag lite problem att skilja den riktiga handligen och filmen från Vampires suck trailen. Tänk om Jacob och hans crew börjar sjunga It's raining men, det vore något det! Nej, nu ska man väl börja göra sig iornding, blir upphämtad om en halvtimme.
//Jenny

om det ändå vore så väl

2010-07-11 @ 23:07:57

tell me who made these rules, obviously not you.

Fotboll på G!

2010-07-11 @ 18:29:24

Jag håller på att dö av hunger och värmeslag! Lyckligtvis är det mat snart, så om jag kan bli undviken att bli slagen för mycket och hålla ut ett litet tag till borde jag kunna överleva. DW geek! Blev en sen natt och en tidigt morgon. Åkte med mor och far för att kolla på trädgårdsmöbler och handla mat vilket de beslutat utan att meddela mig. När man sedan kommit hem blev det lite mat och sedan en tripp till Farsta med Johanna. Var sjukt äckligt varmt ute, men i centrumet vad det svalt och skönt. Efter det åkte vi hem till mig och svalkade oss genom att titta på några roliga youtubeklipp. Måste bara påpeka att det är riktigt härligt att ens vänner berättar om en för sina respektive, när man sedan frågar vad de egentligen sagt får man svaret allt. Det svaret gillar jag verkligen inte, det finns för mycket saker som ska stanna inom vänskapskretsen och de finns alldeles för mycket saker som man absolut inte vill att folk ska sprida vidare till andra. Blev dock glad över att min present till Johanna var uppskattad.

 

Ikväll är det fotboll, FINAL! Har laddat hela dagen. Nej, men har bestämt mig för att jag idag ska bli spansk och verkligen heja. Mina föräldrar kommer inte undan ett helt VM utan en fanatisk dotter. Onej, verkligen inte.

//Jenny

Jag håller iaf på dig Jihde!

2010-07-10 @ 22:43:00
Jaha, då vann tyskarna bronset. Vet inte riktigt hur man känner inför det. Vad jag vet är iaf att jag fått en ny favoritspelare. Den tyska målvakten Butt. Spenderade hela andra halvlek med att skratta så fort hans namn nämndes eller man såg honom. Sitter fortfarande och garvar åt det. Imorron är det Holland - Spanien som gäller, fy fan vad Spanien ska vinna. Annars blir jag lite ledsen. Imorron är det mer än en VM final, det är mer än två nationer som möts för att göra upp om en åtråvärd titel, det är fan min egna heder och stolthet som står på spel!

Jag är ganska trött just nu och vet att jag egenlitgen inte borde prata med någon överhuvudtaget och lägg mig. Skyller allt på värmen och ryggen. Men vem lurar jag egentligen, inte kommer jag lägga mig på ett tag.
Usch, vad jag hatar när folk diskuterar fotbollslag och deras resultat och prestation efter deras unga ålder. Vad fan spelar det för roll? Det handlar om personlighet, inte ålder. Är så sjukt trött på de snacket!
//Jenny

Tough Love

2010-07-10 @ 13:04:43
Då var det dags för ytterligare ett inlägg. Cracky kom hit igår, blev en massa DW. Vill inte räkna efter hur många timmar vi satt och nördade det, vill inte heller veta. Allt jag kan säga är att om vi inte var nördar innan dess så var gårdagen definitvt invigningfesten. Operation gömma benen har lyckats, dock misstänker jag en rejäl fjällning eftersom ena benet fortfarande är lite rött och känsligt. Den enda som jag delat denna hemlighet med, med undantag från alla läsare, är min broder. Känner mig alltid så busig när och jag vet om saker som mamma och pappa inte vet, iaf saker som jag inte vet att de vet. Vad som inte är lika roligt är att min rygg fortfarande värker, men lite pain får man allt genomlida och överleva.


Lever fortfarande på lyckan att Spanien vann. För det första var det stört roligt att de slog tyskarna, för det andra var det jävligt roligt att ge en sådan käftsmäll till i stort sett alla jag känner, eftersom de var så säkra på att Tyskland skulle krossa Spanien. Fast det allra roligaste är allt snack om bläckfisken Paul, uppäten, dödad whatever, han gick emot Tykland och det hela stämde. Får vad som sker idag, imorron ska man iaf leka med lilla Johanna. Hon avgudar och älskar mig så mycket så hon kunde klara sig en hel vecka utan att se mig. Dessutom ser jag framemot nästa vecka då kommer det kommer bli simning och Supernaturalmaraton. NICE! I väntan på frukosten ska jag nu återvända till Tough love tittandet.
//Jenny

Böcker är farliga, BEWARE!

2010-07-09 @ 14:16:55

Dagen började jävligt bra kan jag meddela för alla er som är så pass intresserade av mitt liv att ni läser vad som skrivs här. Skulle vara snäll och hjälpa mamma att bära upp alla böcker från bokhyllan som står ute i min hall. Det första som sker när jag ska bära den första kassen är att man genomför lyftet oergonomisk och ryggen fuckar up sig. Kände mig som en gammal 70årig gubbe med ryggskott. Har sedan dess inte kunnat gått normalt för det värker som in i pipsvängen. Efter att ha lyft upp resten av kassarna fick man lägga sig i sängen medan lilla mamma smörjde in ryggen med någon magisk salva vars namn ej ska nämnas eftersom jag fortfarande hävdar att det är för gamlingar och deras värkande leder. Mamma fick dock lite dåligt samvete och gav mig cola så jag är ändå nöjd. Nu har jag iaf en anledning till att ta det lugnt idag. Den där mirakel salvan som farmor och farfar hade från Thailand som man blev alldeles hög av skulle inte sitta fel nu. Jävlar vad den gjorde susen under Örebrcupen.
Vad har vi lärt oss idag då? Jo, böcker är farliga. Om ni inte tror mig så är det bara att fråga Harry Potter, han har ju stött på några köttätande böcker.
//Jenny

Vampires suck!

2010-07-09 @ 12:11:28

 

Känns som en film man borde se med Jonna, eller vad säger du Cracky?


Igår hade jag verkligen ingen ork med någonting, men efter ett litet prank från Jonnas sida hade jag inte längre orken att stå emot så föll för frestelsen och blev helt enkelt kidnappad mitt i natten. Kan då passa på att informera alla andra som har eller kommer få framtida planer att kidnappa mig, jag är helt på så länge ni uppfyller det lilla krav jag har. Att en hemleverans av offret sker. På vägen till den enda öppna macken i hela Sverige fick vi se en hel del ansikten som vi kände igen. Hela två stycken och en katt i nöd som Jonna inte hade modet att rädda.
Blev lite Cluedo, debatt, pimp my ride, HIMYM, lite mer debatt, årets sommarplåga och en massa babbel. Med andra ord en ganska vanlig kväll med de två systrarna. Kom hem sent, så pass sent så det redan hade börjat ljusna och känner rean nu att man fått för lite sömn inatt. Men vem bryr sig? Jag har sommarlov och en busfri dag framför mig.
//Jenny

Brian's got talent!

2010-07-08 @ 20:45:16

Mrs. Happy

2010-07-08 @ 20:28:20
Tanken var att detta inlägg skulle vara ett glatt ett, men känner just nu att jag inte orkar låtsas vara glad. Jag är van med att ha kontroll på saker och ting, att vara den som styr. Men just nu har jag ingen som helst kontroll på någonting i mitt liv. Att inte längre ha den auktoriteten driver mig till vansinne. Måste även påpeka att man verkligen känner sig älskad när ens kusin cyklar förbi utan att lägga märke till en. Man ropar efter honom så vänder han sig om säger "hej" lite nonchalant och cyklar sedan vidare. Slår vad om att han inte ens kände igen mig.

Äsch, lite Brian på det och saker och lär kännas mycket bättre.
//Jenny

HAHAHAHA!

2010-07-07 @ 19:24:38

Hahahaha, fast Soran är fortfarande roligare!
Bara jag som direkt tänker på våran kära fysiklärare L-O?

Westlife Live @ Croke Park 2008

2010-07-07 @ 16:25:43

MÄKTIGT! Önskar verkligen att jag hade varit där. Hade varit sweet att sett det live!

I wanna break all the madness, but it's all I have.

2010-07-07 @ 15:36:30

Nu ska jag nörda DW, sedan är Tyskland -Spanien som gäller!

huvudvärk!

2010-07-06 @ 14:38:04
Usch, vilken huvudvärk jag har. Den är extremt seg och vägrar lämna mig i fred. Ska snart vandra upp och plocka med mig minst två liter av olika drycker i hopp om att bli av med den.
Slog mig tidigare idag att av mina 19 år jag levt så finns det en person som jag varit vän med i hela 13 år. Tänk er, 13 år! Det är helt stört. Hur fan lyckas man stå ut med en människa så länge som inte tillhör ens famlij eller släkt? Men med de åren bakom oss så förklara det väl en hel del hur jag och karin beter oss när vi är tilllsammans eller pratar med varandra. Det förklara definitiv hur vi inte kan prata med varandra i 365 år och när vi sedan träffas är det som vi inte gjort något annat än att leka med Barbie varenda dag. Kom precis och tänkta på en grej som Jonna sa en gång som fick mig att börja asgarva nu. Hon sa något i stil med att när folk möter henne och Cindy i början så kan de tycka att de är ganska dominanta, rak på sak och hel tokiga, medan jag är med blyg och tillbakadragen för att senare blomma ut och bli lika tokig som dem.
Nej, nu ska jag påbörja kampen mot huvudvärken!
//Jenny

with one honest touch, you set me free

2010-07-05 @ 18:25:12
Har precis kommit hem från en heldag med Johanna och Emma på stranden. Var jätte mysigt och var hur glad som helst tills jag ätit klart och gått ner till mitt rum för att granska mina knän som troligen brändes en aningen. Helt ärligt så har jag ingen aning om hur jag lyckats. Den färgen jag fått idag ser ut som den föddes en dag när man bar en specialdesginad byxdress med en kombination av en sol som fungerade som en motsats sol till den som jag iaf såh idag. Så nu blir det att gömma benen i ett par dagar för mamma för att se hur färgen utvecklar sig. Jag är chockad  över att jag lyckats bränna benen.

Jag kommer ihåg att min fotbollstränare var i chocktillstånd på en cup en gång. Han kunde verkligen inte förstå hur jag varje cup lyckades få sådana skavsår som jag fick och att kroppen inte reagerade som den brukar vid sådana förteelser, alltås att bygga upp ett extra skydd där. Men håll i hatten nu Ulf, för nu kommer något ännu mer banbrytande. Jag har fått ärr på bägge mina hälar. Har inte upptäckt det förrän nu. Så numera har man på knät, handen och hälarna, snacka om en slagskämpe.
Har svårt att bestämma mig för vad som ska hittas på att göra nu. DW, bok eller film.
//Jenny

I say hey whatever!

2010-07-05 @ 11:21:11

Jag hatar verkligen det här. Tiden mellan de två klockslagen då man ahr gjort klart allt och det då man ska göra något. Egentligen finns det en miljon saker jag skulle hinna med på den här halvtimmen. Skulle t.ex. kunna spela minst en bana på DW, skulle kunna fila lite grann på boken. Skulle kunna se ett Family guy avsnitt, skulle kunna ogranisera alla mina strumpor efter färg samt inköpsår. Men om jag nu skulle ta mig i kragen och göra något av detta så skulle jag troligtvis bli så stressad så allt blir pannkaka. Så väl känner jag mig själv. Nej, istället sitter jag på en stol och gnäller. Nu börjar jag dessutom bli hungrig, undrar vad jag och Johanna egentligen ska köpa med oss att smaska på. Kanska ska vandra upp och elta efter några praktiska saker att ha med sig, så som muggar, bestick, tallrikar ... och servetter!
Känns inte direkt som värsta toppen vädret för en dag på stranden. Vilken miss, imorse kunde jag inte ens sova eftersom det var så äckligt ljus ute. Aja. jag är iaf taggad på bad och ska tvinga ner Johanna i vattnet.
Yes, nu har man lyckats fördriva tio minuter iaf.
//Jenny

ETT STORT FET NEJ!

2010-07-04 @ 22:40:00
Nu känner jag mig seriöst älskad. Jonna lovade att jag inte skulle bli bortglömd. Ett löfte, hur jävla betryggande är inte det? Dessutom betsämdes det att jag leka med lille Johanna imorron. Tydligen blir det en sväng till Farsta näset och allt vad det innebär. Ska äntligen få höra en massa smaskiga detaljer om saker och ting.
Är seriöst aptrött just nu. Om klockan vore lite mer hade jag gått och lagt mig. Men idiotisk som man är så vägrar man göra det sähär tidigt. Som om jag skulle förlora något på det.
Känner att jag msåte ringa Karin och babbla av mig snart, det funkar inte längre. Dessutom förtjänar hon en rejäl utskällning. NEJ är NEJ och då menar jag det verkligen. Lägger in min vetorätt nu, och har jag ingen så införskaffar jag mig en. I'm puting my foot down!
Nu är jag trött.
//Jenny

Känner mig så älskad!

2010-07-04 @ 18:55:45
Dagens diss
Mamma: "Vad fin du är i den där klänningen"
Jag: "Nej, jag ser ut som en säckpotatis i den"
Mamma: "Men du ... jag gillar potatisar"


Idag under min lilla solning så flög tankarna iväg och jag kom fram till detta. En av mina närmaste vänner har ett fast förhållande som varat relativt länge nu. Min andra bästa vän har nyligen skaffat pojkvän och är så kär att hon svävar högt upp på rosa moln så inte ens jag kan skjuta ner henne därifrån. Ytterligare en nära vän är på G med en kille, vilket känns oerhört seriöst och bara en tidsfråga innan de bli officiella. Själv är jag ensam och olycklig, inte konstigt att självmordstankarna kommer fram på nätterna. Nej, nu kände jag att min sarkasm drog iväg även lite för långt för lilla mig. Hur som helst så är jag superdeuper glad för dem alla och deras lycka, så länge jag inte blir bortglömd dvs.

Som sagt idag var det solning, tog sedan en sväng över till mormor och morfar där Anton var, så lekte lite med honom ett tag. Klarade även av gårdagens uppgift, så senare ikväll blir det lite uppdatering bland bilderna och sedan ska allt överföras till min illla miljövänliga hårddisk. Just nu är det Tough love som gäller, har ännu inte riktigt fattat vad det går ut. Men programmet är ju fyllt med dramatik, skrik och tjafs ... vilket man som människa tyvärr dras till.
//Jenny

A tale of two idiots

2010-07-03 @ 18:18:01

Hahaha, den här påminner om två personer. Fast de brukar bara inte spela in sånt här, för pinsamt!

3 juli 2010

2010-07-03 @ 11:17:51

 GO GHANA!

2010-07-02 @ 21:54:41
Usch, var är brorsan när man väl behöver honom? Jo, på festival. Han ska allt få en utskällning när han kommer hem igen, det förtjänar han flera gånger om! Tänkte jag skulle vara lite duktig och roa mig genom att välja ut bilder till min otorligt fina ram som ska ställas upp så fort bilderna skrivits ut. Kom även på att eftersom jag gick foto som estetisk verksamhet så är jag ju expert på photoshop och kunde därför leka lite grann med bilderna där också. Men icke sa nicke eftrersom jag aldrig orkat lägga ner någon engeri på hur man letar upp serienummret till program. Om jag nu verkligen ville skulle jag väl lätt hitta det, men orkar inte ödlsa onödig energi på något jag inte kan göra i sömnen. Istället får jag nöja mig med att endast leta upp bilderna medans man tittar på Spartacus. Samtidigt kommer Harry Potter få meddela mig hur det går i fotbollen. Det kommer bli super!

Appropå super, just nu är Caroline ute och super skallen av sig med några riktigt gamla klasskamrater till mig. All lycka till dig Caroline, bara tuta och köra!
Fuck, kom precis på att Supernatural går 22:40, vad fan ska jag välja?
//Jenny

"Då blir djungeln lika skallig som en babianrumpa"

2010-07-02 @ 20:24:50

Tog mig i kragen idag och spelade med lilla Pangis, nu är han nästan maxad. Men ögonen tröttnade så rejält på att spela så lät dem ta en paus nu när fotbollen började. Dagens lyckorus var utan tvekan Hollands vändning mot Brasilien. Var seriöst länge sedan jag skrek så innerligt när de båda orangea målen rullade in. Rätt åt era brassar! Nu är det bara Argentina som ska ut och sedan blir hela VM till en riktig fest. Sitter och vänta på att jag ska samla ihop tillräckligt pengar för att köpa ett pink power rum till mitt hotell. En lång väg dit, går dock fortare än vad man tror ibalnd ... och ibland går det riktigt segt. Väntar även med spänning på att Spartacus serien ska börja. Kommer dock störa mig sjukt mycket att det är just en serie. Jag har endast sett den dramatiseringen som en enda film, och frågar ni mig så är den riktigt bra. Under tiden ska jag glädja min favorit äggtoffel genom att skriav på min bok, som jag för övrigt kallar för Faster than the speed of love. Dock kommer den i utgiven form ha ett annat namn. Lite rolig och helt onödig information, om man söker på äggtoffel på google dyker min blogg upp. Wow, coola grejor! Måste även tillägga att Disney channels Djungel George äger sönder!
//Jenny

Waking up in the morning feeling like Nick Jonas

2010-07-02 @ 10:27:33
Blev en tidigt morgon för lilla mig idag, har idag en uppgift som kräver ett heltidsarbete från mig. Så klockan ringde vid sju tiden, traskade upp och var lite social mot föräldrarna innan pappa åkte till jobbet och jag kravlade mig ner till sängen för att vila ett tag. Det hela slutade med att jag somnade och sov en timme till, riktigt mysigt. Älskar verkligen mitt nya rum nu. Sängen är helt underbar, tapeten fick sin plats i hjärtat ajg såg den och har funnits där sedna dess. Vad det gäller resten av rummet så känns det ganska litet, men mysigt. Tror att det är hela känslan av att jag äntligen bor här nere som gör det, att allt är mitt.

Känner mig lite hungrig nu så ska kanske vandra upp för att äta frukost. Resten av dagen ser väl ut på så vis att det blir lite solning, DW, fotboll och Spartacus ikväll medan jag filar lite på boken. Men vid det här laget borde jag veta att det spelar ingen roll vad jag beslutar mig för att göra på morgonen, allt ändrass ändå under dagens lopp.
//Jenny

bara för att du inte ska glömma!

2010-07-01 @ 22:33:34

Det finns säkert många, som är smartare än vad jag är,
som kan mer än jag ... kanske
.
Men ingen annan kan nånsin älska dig,
mer än jag, varenda dag, grabben.

Så låt bara åren gå, och låt dina hår bli grå.

Jag hänger med, det kan du lita på.
Jag är din bäste vän

ett steg närmare ...

2010-07-01 @ 21:01:47

Har geekat i stort sett hela dagen, vilket är helt okej att göra ibland enligt mig. Har spelat DW och nu är Zhang He (Jonna och Cindy läs: bögen) full maxad. Har även hunnit med att tvätta, plocka undan en massa saker och åkt och handlat med far. Har dessutom under hela dagen låtit Harry Potter berättat den underbara berättelsen om Family guy. Planerade imorse att jag under kvällen skulle skriva lite på boken så man kan slippa få höra Karins tjat och gnäll, hennes röst är så jobbig och vägrar försvinna ut ur mitt huvudet. Men som det ser ut nu kommer det inte bli mycket skrivande, lär fastna på vägen mot ytterligare en maxad gubbe.
Men nu ska jag föröska hitta på någit vettigt att göra.
//Jenny

Take a bite

2010-07-01 @ 14:01:06
Plötsligt känner jag mig så hel! Glädjen är oslagbar, min lilla iPod och iTunes kommer få sjunga den här låten många gånger inom den närmaste framtiden.

Faking, you just gotta trust me I ain't faking.
Tie me up and beat me I can take it, take it, take it.
Hey babe, look me in the eyes and say you hate me.
Pretend that you dont know me cause I like it, like it, like it.

So do what you want, you like, you need, tonight,
do what you want, you like, you need.
Take a bite, take a bite, take a bite, take a bite,
out of me yeah, out of me yeah, out of me yeah,

"onej, du är i min pupiller"

2010-07-01 @ 11:33:32
Ingen sol idag så Jonna och Cindy måste vara överlyckliga. Om jag ska vara ärlig så är jag själv ganska glad, det betyder att man kan spendera dagen åt inomhusaktiviteter utan att få dåligt samvete.
Gårdagen började med simning med äggtoffeln, blev den avnliga sträckan på en mil på ungefär samma tid. Nästa vecka blir det simning igen, can't wait! Åkte sedan till farsta där vi lunchade tillsammans och sedan köpte jag Johannas presenter. Åkte hem och tiggde till mig skjuts av far och sedan befann man sig i huddinge. Picknik/kalas ien park i närheten i flera timmar. Fick se en hel dle intressanta person, dessutom blev det lite tittande på moln. Det allra sjukaste var att vi nästan alltid såg samma saker, och om vi inte gjorde så gjorde vit det så den andra beskrivit fenomenet med ett eller två ord. Blev sedna bjuden på middag hemma hos dem som följdes av en promenad i området. Slutingen fastande vi fram en riktigt b-film.

Ska snart pallra mig upp för trappen för att göra mig i ornding för omvärlden. Kan bli en seg dag, sov inte så jätte bra inatt tack vare en mygga som var mer irriterande än något annat på denna jord. Tror hans lik fortfarande ligger kvar i rummet någonstans, om han nu inte återuppstod. Vad som händer resten av dagen får man väl se.
//Jenny