"Jag är från Flen!"

2010-08-31 @ 17:43:59

If I'm not dead then I'm still trying

2010-08-31 @ 15:17:12

Sömn, böcker, pengar, facebook och tvätt, känns som saker och ting bröjar gå min väg. Trots mitt enormt stora behov utav sömn igår så stannade jag uppe och såg på Soran. Han är så söt, smart och rolig. Har äntligen hittat någon som delar min filosofi om att barn är små korkade varelser, men ack så söta. Skulle så gärna vilja se honom live! Kan tänka mig att det skulle bli ett Figrenmöte all over again.


Den lilla s.k. föreläsningen man hade idag fick mig verkligen att inse hur rätt den kursen egentligen är för mig. Kom mig själv halvvägs in i det hela sitta med huvudet på sne. Efterår blev det en vad som skulle ha varit en kort vistelse hos Harry's böcker, men istället varade det i en evighet. Undra verkligen vad de har för ordböcker där eftersom den s.k. snabb kassan var allt annat än snabb. Sved till rätt så rejält i plånboken när det första bokpaket inskaffades. Men ska man plugga, så ska man. Blev sedan en tripp till banken då lönen äntligen trillade. Duktig som man är så lägg en del undan för sparandet. Man ska inte slösa på allt på en gång. Ännu mer vuxenpoäng till lilla mig!

//Jenny

ÄNTLIGEN SOVA!

2010-08-30 @ 22:56:32

Jag bor i Tockholm

2010-08-30 @ 18:09:32
Har gått konstans i närmare sju timmar idag, utan att överdriva, vilket mina fötter känner av just nu.
Vaknade upp imorse illamående och jättepigg, vilket för min del är ungefär samma sak skottet som ibland skjuts iväg efter en sprinttävlings start. Med andra ord en tjuvstart. Kanske komiskt hur jag brukar kunna fungera normalt vid sömnbrist, men så fort sömnen understiger 6 timmar så kraschar allt. 
Älskar verkligen de stunder när man befinner sig ute i allmänheten och vill inte bli sedd utav någon och man märker hur folk söker ens uppmärksamhet. Vid dessa stunder får man faktiskt vara otrevlig. Vilket var stunder man fick uppleva den största delen av färden till SU. Blev ett himmla åkandes för mig idag. När jag satt på bussen på väg för att möta upp Johanna så kändes det som klockan var fem, jag var på väg hem för att äta och sedan sova. Blev ganska deprimerad då man tittade på klockan och den ännu inte hunnit slå elva.


"Varför håller killar handen mellan benen? Undrar de ifall allt är med eller?
"

Fick en fin fin present av Johanna från Kroatien, träffade även en Emma som idag agerade nervöst nervvrak. Sedan började jakten efter hennes kurslitteratur som tog oss runt nästan hela stan. Slutade med att vi hittade dem på det mest uppenbara stället, förstår verkligen inte varöf rvi inte åkte dit först. När jakten tog slut blev det lunch/middag på vårt vanliga ställen, en snabbtur runt affärerna och sedan en promenad till slussen. På tunnelbanan hem satt vi mittemot en kille som fann ett väldigt stort intresse i vad vi sa, blev lite politiskprat för min sida då jag argumenterae för moderatera, varför vet jag inte. Men visst låtar Tockholm mycket bättre än Stockhol? Dagens kommentar/fråga står ändå Johanna för. Ska nu krypa upp i sängen och titta på Psych eller Flashforward, pyssla om mina fötter och vila.
//Jenny

Talk me down

2010-08-29 @ 23:11:08

Älskar den verkligen!

'Cos we fought an endless war,
'til we forgot what we were fighting for.
Now we can't stop but we can withdraw,
in the long night.

VART VAR JAG?!

2010-08-29 @ 12:14:04
Sitter just nu och fryser som en kossa. Men den smällen får man väl ta. Höll på att frysa ihjäl inatt när man skulle sova, men lyckades på något mirakulöst vis överleva. Är nog mer varmblodig än vad jag tror.
Gårdagen var riktigt mysig. Började med att man mötte upp Rohie vid ett tiden och åkte in till stan. Blev en liten shoppingrunda untan några större eller ett flertal inköp. Blev även lunch/middag och en ordentlig funderar om att skaffa gymkort. Riktigt härligt att när man åkte hem med 17:19 tågetså fick man sällskap av ett par som druckit lite för mycket. Men, men även de lyser väl upp tillvaron på något vis. Vid åtta tiden ringde Göran och frågade om jag ville komma över, eftersom William redan ringt tidigare under dagen och frågat "om jag ville komma över och titta på en komedi" så kunde man inte tacka nej. Så blev film och mys hos kusinerna. Gulliga som de är så hade de köpt godis och läsk utefter det de visste att jag gillar. Starxt innan man skulle åka hem fick man sms från Lisa vilket fick mig att ifrågasätta gud existens. Tydligen hade hon fått syn på en kopia av Brian på tåget. Vart var jag?!

Fick sedan cykla hem vid den tiden jag gillar minst. Avskyr att ta sig hem vid timmarna innan tolv - ett slaget. Finns alldeles för många människor som fortfarande är ute vid den tiden vilket gör mig mer paranoid än vanligtvis. Kom hem till ett kallt rum som fortfarande vägras värmas upp en aningen för lilla mig. Efter man äntligen lcykats somna i denna igloo fick man veta att vi har en ganska så förvirrad och ensam liten pojek i 20 årsålderna som ränner runt i området och letar efter saker att sno. Trolitvis samma kille som snodde Antons cykel mitt på ljusa dagen när hela famlijen samt grannar var hemma. Helt sjukt!
//Jenny

M.C

2010-08-28 @ 00:50:09

ÄLSKAR VERKLIGEN CASTIEL!

ÄNTLIGEN FREDAG!

2010-08-27 @ 12:40:29

Jag hatar verkligen när man vaknar upp på morgonen och har ingen aning om vad man ska ha på sig. Vad man än beslutar sig för så kommer man gå runt resten av dagen och ångra sitt beslut och försöka komma på ett bättre förslag. Det är ett problem som drabbat mig allt oftare den senaste tiden och det gör mig verkligen galen. Därför har jag fått som vana att planera ut morgondagens klädval kvällen innan när man ligger och vänta på ett besök av självaste John Blund.

Blev en tidigt morgon eftersom man hade tid hos tandis. Sitter nu och väntar på att klockan ska passera 13:15. För då vet jag säkert att jag kommer få äta något gott utan att mannen i vitt blir arg. Självfallet ska det bli en liten cola då också. Kan inte bskriva lyckoruset jag kände av i imorse när jag i duschen kom på att det var fredag. Cola och ännu mer Psych, det blir perfekt!
//Jenny

SÅ ÄLSKVÄRT!

2010-08-26 @ 22:27:41

Blackbay news!

2010-08-26 @ 18:39:54

Dagens uppståndelse i område skedde för bara några minuter sedan då vi blev invaderade av en ambulanshelikopter, två brandbilar samt en ambulans. Kan meddela att det blev ett jävdra liv i lilla Blackbay. Bilar stod snabbt på köa, likaså med folk som var ute och prommenerade samt nyfikna grannar som stack ut huvudena. Själv sprang jag ner till återvändsgränden ihopp om att få bättre sikt och mer klar bild över vad som hade hänt. Men det gjorde mig tyvärr inte visare i denna situation. Tog inte lång tid innan räddningspartullen återvände hem och allt blev som vanligt igen. Vad saken gällde är ännu bara spekulationer. Men de största gissningarna är att det antingen var en hästolycka eller ytterligare ett drama med paret trassel. Om ni frågar mig skulle jag sätta pengarna på hästolycka, gissar på en transportolycka. Men vem vet? Mamma håller dock tummarna för att det ska komma ut i nästa Grannsamverkans mail.

//Jenny

PSYCHTIME!

2010-08-26 @ 16:43:16

CocaCola - enjoy!

2010-08-26 @ 15:47:40

Det är verkligen konstigt hur saker och ting kan ändras så fort.

Idag var det upprop på Södertörn, när man lämnade lokalen 40 minuter senare så kändes det ganska onödigt att överhuvudtaget ens åkt dit. Men annars hade man ju förlorat platsen, så något vett låg det väl i det hela. Lyckades göra bort mig lite grann då jag glömde stänga av ljudet på mobilen och min kära tandläkare fick lust att messa mig mitt under introduktionen för att påminna mig om morgondagens möte. På vägen hem kom jag på att det hela kunde varit värre. Föredrog faktiskt att Cindys garv ljöd genom klassrummet än att ha hört Karins otroligt vackra sångröst. Fick även se en överkörd orm på vägen hem. Av att dömma på den ljusa färgen dess inälvor hade så var det inte långt innan jag traskade förbi som den hade blivit påkörd. Nästan så att jag hoppas att det var mamma som körde på den när hon skjutsade mig.

 

Sitter och funderar på hur dagens ska fördrivas idag. Ska nog försöka tvinga pappa att ta en tripp med mig till Farsta när han kommer hem. Sedan gäller det bara att sitta och be om att dagen ska passera fort så det kan bli fredag. Då jag ska häva i mig min egen vikt i cola. Åh, vad jag längtar! Jag älskar verkligen den nya Ica reklamen, låten är så klockren!

//Jenny

Heroiska handlingar

2010-08-25 @ 21:39:42

 

 

Idag har jag gjort tillräckligt många heroiska handlingar så det räcker åtminstone ett tredjedels år framöver. Vilket är passande för det är ungefär då man ska göra en likande handling igen. Idag räddade man livet på hela tre personer samt skänkte en nalle till ett sjukt barn.  När jag började röra mig hemåt så insåg jag att jag skulle missa bussen gasnka precis så beslöt mig för att vara extra modig denna dag och göra något jag inte gjort på länge, gå hem från farsta. Kan erkänn att när man närmade sig militärbron så blev man lite halv skakis, men när man väl passerade det hela så var det inge större problem. Gick mycket fortare och smärtfriare att gå hem än vad jag kom ihåg, så vetm vet. Kanske kommer våga ha det som en vana att traska hem från besöken i Farsta. Utöver detta så har hela dagen präglats av ett enda ord: Stress. Har stressat fram och tillbaka hela dagen, men så är det väl när sommarlovet börjar lida mot sitt slut.

 

Imorron är det upprop på Södertörn som gäller, har ganska blandade känslor angående det. Både skönt och inte, spännande men samtidigt ganska läskigt och nervöst. Sitter just nu och tittar på CL, eller rättare sagt pausen just nu. Är trött så känns som det blir sängen tidigt idag, kanske redan under andra halvlek. Det vore riktigt mysigt. Undra om det går någon poker på tv ikväll?

//Jenny

Day 2

2010-08-24 @ 19:26:19
Tog mig i kragen i söndags på allvar och beslöt mig för att inkaffa mina colafria veckor igen. Är nu inne på den andra dagen och skulle helt ärligt kunna döda för ett glas cola. Dessa två dgar har känts oändliga och bestått utav lättare, men långdragna huvudvärker samt ett stort sug efter något jag ej kunnat nämna. Har dessutom varit på hel spänd och sjukt lätt irriterad. Det är så sorgligt så jag skulle kunna börja gråta. Fuskade till det lite och tog nyss ett glas sprite, hoppas att det ska lätta upp på stämningen lite grann.

Har nu lyckats fixa e-legitimation samt skickat in ansökan till csn. Får se hur det blir med bidraget. Fick även brev idag från Ragnis där det stod att lönen skulle trilla in imorron. Hade helt och hållet glömt bort det, så det kommer bli riktigt nice. Ska nog ta och hoppa in i duschen snart, mysa till det med lite roliga hudvårdsprodukter och sedan titta på en serie eller film. Abstinensen efter colan är inte det enda man lider av, hålet efter Supernatural bara växer och växer så har nu lyckats hitta två andra serier. Den ena en gammal klassiker som jag missat en säsong på och den andra en ny som jag hoppas lever upp till förhoppningarna.
//Jenny

Tandisbesök

2010-08-24 @ 16:17:46

Tillbaka från tandis, gick väl hyfsat. Men pga. tidsbrist så ska man dit igen på fredag. Underbart, jag som verkligen älskar min nya tandläkare. Fredagens besök ska allt bli det sista. Ska titta på någon serie nu i väntan på pappi och middagen. Vilken det blir har jag ännu inte bselutat mig för. Har en hel del saker som ska göras idag, mest småsaker. Men det är ju tvärr de som är mest irriterande. Satt och skummade igenom några gamla arbeten från gymnasiet. Om man får säga det själv så var det gasnka intressant. Men det kan ju bero på att de alla var psykologi och kommunikations arbeten. Nu orkar jag inte med detta längre.
//Jenny

The magic sword

2010-08-21 @ 21:22:02
Usch, att spela DW själv är inget jag rekomenderar. Gjorde ett försök nyss eftersom Cracky inte var tillgänglig ikväll, men för sjutton vad tråkigt det var. Sitter just nu och tittar på Quest for camelot. Väntar på en anständigtid så man kan krypa ner i sängen och sova gott. Börjar bli ganska trött redan nu, så förhoppningsvis blir det en tidigt kväll för mig. Men så brukar det ju aldrig bli.

Dagen spenderades hos mormor och morfar. Blev fika, kortspel, prat om kycklingar och deras utveckling samt starten på min musikkarriär. Fick även en titt på Södertörnshögskola och vet numera vart Moas båge ligger. När man sedan kom hem fick man reda på att både mamma och pappa glömt bort min vän Jajö, men min brors vän Kalcko kommer de ihåg. Elakt säger jag bara.
//Jenny

The end is only the beginning

2010-08-21 @ 12:34:31

Känner hur min abstinens efter nya Supernatural avsnitt bara växer. Det känns just nu som ett stort hål inom en som vägrar att fyllas ut. Det är mer än en hel månad kvar till de nya avsnitten börjar rulla och jag håller på att bli galen. Saknar Dean och Castiel, är helt galet nyfiken på vad Sam ska hitta på i sin nya vita kostym och vad som kommer hända med lilla Ben och Lisa. Kommer Jo komma tillbaka eller kanske Jessica? Har väntat på hennes återkomst sedan det allra första avsnittet. Vad som är ännu mer spännande än det är frågan om Cas kommer supa sig full igen. 126 avsnitt hittills och det kommer komma ännu flera, men fram till dess är det verkligen ett helvete.
//Jenny

Resident evil, here I come!

2010-08-20 @ 21:13:07
Känner att mitt förra inlägg var lite geeky. Men ville sså gärna dela med mig utav den information jag bara några minuter tidigare själv hade fått reda på. Dessutom har ajg fått lära mig att man ska vara givmild och snäll.
Vissa dagar känner mig sig bara sjukt duktig och för mig var detta en sådan dag. Dessa dagar blir dessutom ännu bättre när det man gjort inte blir ouppmärksammat utan att folk som man ansträngt sig för visar uppskattning. Som tur var det en sådan dag. Vilket får mig att känna mig ännu mer vuxen och ansvarfullare än vad jag gjorde tidigare idag. Ibalnd går saker helt enkelt sin väg.


Tittade på Postkodskampen med mor och far lite tidigare, var hur kul som helst att titta på pappa när de sprang på löpbandet. Han roades verkligen av det, och likaså jag och mamma. Väntar nu på en riktigt myskväll. Ska försöka våga mig på att se Resident evil och efter det är det Supernatural i sin vanliga ordning som gäller. Först kommer jag bli livrädd för att sedan lugnas ner och känna mig trygg när lilla Deran ploppar upp i rutan. Precis så ska det vara.
Fick helt plötsligt flashbacks från när Danne och Ivan satt och nördade spelet. Var faktiskt gansak så mysigt att uppe med dem om nätterna och titta på medan de drack och lallade runt i en påhittad värld. Var dessutom alltid nog med att lägga mig innan de slutade spela så jag slapp ligga på spänt och lyssna efter några zombies. 
//Jenny

En liten nyhet

2010-08-20 @ 19:59:28

Tydligen fyller Misha Collins år idag, den bästa skådespelaren världen någonsin skådat. Det är helt stört vilken bra skådis grabben är. Så från mig till dig, grattis.

Tänk vad fort man växer upp ...

2010-08-20 @ 14:38:38
Just nu känner jag mig riktigt vuxen, har fått ringa båda tandläkaren och banken idag. Så nu har man en date med bägge två nästa vecka. Ser verkligen fram emot det, undra vad man ska ha på sig?
Är lite halvsur på mina kära vänner. Det är så att de alla lyckats tajma saker och ting så oerhört bra nu igen. Samtliga av dem jag brukar umgås har nu flytt landet och lämnat mig ensam kvar. En liten överdrift, men bara en liten. Det hela började med Karin, sedan Rohie, idag åkte Johanna och imorron är det adjöss till Jonna. Ska nu får klara mig hela 8 dagar innan Karin kommer. Man kan ju tycka att de kunde planera lite bättre, men det är tydligen för mycket begärt.


Imorse var det frukostdate med Jonna, även Cindy kom tassande när det började nära sig. Det blev nybakade scones vilket var riktigt smarrigt. Blev även lite catch up så att säga samt lite skvaller. Skadeglädje är verkligen den sanna glädjen, trots att denna skadegläjde var ingenting emot det jag fick uppleva förra året. Kan fortfarande inte låta bli att le och fyllas med lycka när jag tänker på det. Nu blir det bakning, kärleksmums på ingång. Är sjukt sugen på en riktigt lång promenad, men har ingen att gå med vilket gör att halva nöjet försvinner.
//Jenny

"Take your brother outside and ran as fast as you can!"

2010-08-19 @ 18:26:23

Brian & Supernatural, finns det något bättre?

A&W

2010-08-19 @ 17:15:34

Jag blir alltid lika glad varje gång jag går igenom min garderob. Inte för att det är speciellt roligt, nej det är rent helvete. Men blir allitd alldeles till mig av lycka när jag får syn på mina två absoluta favorit tröjor! Samma sak varje gång, jag skiner upp som en sol, springer runt med dem och försöker skydda dem med en osynlig bubbla. Slutligen tar jag på mig minst en av dem och springer runt i huset några varv och bara glädjs av att ha såna fina kläder. Det är nästan så man bli tårögd bara av att titta på dem.

 

Hahahaha, jag har fått en stalker. En ganska så patetisk och jobbig stalker om man får säga så. Tog en tripp till Farsta idag, slutade med att man kom hem med alldeles för många onödiga saker. När ska man lära sig? Jag kan verkligen inte gå i ett centrum utan att komma hem med sånt som egentligen inte behövs, men som ändå uppskattas på något vis.

//Jenny

Wednesday again!

2010-08-18 @ 14:32:14
Jaha, då var det dags att ta i med hårdhandskarna idag igen. Skulle egentligen städat både rummet och hallen igår, men det ritkigt segt så hann bara med rummet. Har haft två ganska bra dygn. Igår fick jag t.ex. besök utav en snigel, mycket trevlig prick. Vi samtalade i nästan en hel minut, eller mer att jag skrek på pappa i en hel minut tills han kom ner och transporterade iväg snigeln. Bakningen idag blev inte så lyckad eftersom jag råkade använda en alldeles för gammal grädde till krämen. Men ingen större skada skedd, jag får ju baka igen imorron! Nu är det som sagt hallen som gäller, hallen och en sjungande Harry Potter.
//Jenny

Lady Antebellum

2010-08-15 @ 20:40:12

Reachin' for the phone 'cause I can't fight it anymore.
And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without,
I just need you now.

just another sunday

2010-08-15 @ 12:52:57
Ibland är livet verkligen äckligt surt! Hade en gasnka så jobbig morgon av en mängd olika anledningar. Men det allra värsta med dagen är att Arsenal spelar sin första match för säsongen, vilket verkligen är ett måste att se. Dessutom är det mot Liverpool, vilket är ett av mina favoritmöten under hela året, alla sporter. Men jag har ju inte viasat, känner hu ilskan bubblar upp igen. Usch, det här året kommer suga.

Sitter och kollar på Paris BBF, Go Stephen! Allt känns ganska så deprimerande just nu. Det regnar ute, troligen ingen fotboll för min del idag, mitt rum behöver städas och jag måste ringa banken. Dessutom är jag sugen på något gott, smaskigt och onyttig plus att jag borde komma igång med övningskörande efter den lilla ledighet pga. sjukdom. Blä.
//Jenny

Barclays Premier League

2010-08-14 @ 13:24:13

Idag är det en riktig mysdag. Idag börjar Barclays Premier League vilket betyder att dagen kommer spenderas framför tvn och sexan. Har längtat sedan VM efter denna dag, och nu är den äntligen här! Dock kommer man inte får se så många matcher. Hur det ska lösas och behandlas diskuteras fortfarande.
Men nu, Tottenham - Manchester city, kan det bli bättre? GO SPURS!
//Jenny

koncentrationsbrist!

2010-08-13 @ 23:02:37
Fredagkväll betyder bara en sak, Supernatural! Är inte riktigt helt säker på vad som hände i detta avsnitt, men kommer ihåg att jag blev gasnak så berörd av det på något vis. Spendera dagen hos mormor och morfar, även Anton och William var där. Idag var de inte lika upptagna med sin lilla loppis så fick umgås lite med dem. Fick dessutom reda på att morfar hackat in på mitt facebook konto och spejat runt lite grann. Han såg alla mina kompisar, alla två! Fick dessutom lova William att jag aldrig skulle sluta gulla med honom. Trots att ungen är kaxigare än edboungarna så kunde jag inte göra något annat än att ge honom de löftet. Vi gav oss ut på en jakt efter den elaka piraten Dum-Dum med papegojan som vän.

Träffade även Danne för första gången sedan han kom hem. Han visade då den nya tatueringen. Var beredd att få se något stort och fult som gjorde att jag ville greppa närmaste kniven och skrapa bort det. Men så var det inte, verkligen inte. Det var inte spciellt stort, och inte heller överdrivet fult. Däremot var det så gulligt så jag nästan fick dåligt samvete.
Nej, nu måste jag sluta och titta på tv. Så jävla bra!
//Jenny

ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR!

2010-08-13 @ 15:20:52

För mig är det nästan omöjligt att förstå hur någon kan göra så många bra låtar som hela tiden överträffar sina tidigare. Älskar verkligen detta album!

Zlatan Ibrahimovic = överskattad så in i helvete

2010-08-12 @ 22:38:42
Jag hatar verkligen att det finns vissa personer som kan förstöra låtar för en. Först var A drop in the ocean och nu är det What about now. Helt ärligt så tror jag allt kommer finnas kvar. Du kan dyka upp om tio - femton år och göra mig lika förvirrad som du gör idag.

Ord kan inte beskriva den ilskan som bubblade upp inom mig idag när jag skulle läsa sportdelen. Jag är så extremt trött på snacket, hyllningarna och allt som tillhör. Zlatan, Zlatan, vad har du egentligen gjort för att få all den uppmräksamhet av svenska pressen och alla s.k. experter? Önskar att det fanns en Wikegård i fotbollsvärlden som kunde skjuta ner alla med sina snabba och kvicka svar och kommentarer.
Kom faktiskt ganska fort över min ilska och tog som planerat en sväng över till mormor och morfar, där resten av dagen spenderades. Jag älskar verkligen min slält, trots att de ganska ofta kan driva mig till vansinne. En av deras favorit sysselsättning är att reta gallfebern ur mig. Jag skojar inte, alla av de manliga könet i min släkt älskar att reta och driva med mig. Men trots de tuffa livet så överlever jag.
Sitter nu och väntar på att Snapped ska börja, hoppas att det är några intressanta avsnitt idag. Känner att jag just nu balanserar på en farlig lina med mitt humör och välmående. Men om jag nu ska lyckas med mitt löfte så är detta ett måste.
//Jenny

I'm back in the game!

2010-08-12 @ 12:25:10
Med musik på hög volym och en nattsömn utan att vakna upp med jämna mellanrum så känns det som att jag är på raksträckan mot friskhet. Tror min lilla sjukdom nådde sin topp igår när huvudvärken och tröttheten bröt ut som digerdöden under medeltiden. Funderar starkt på att besöka mina kusiner idag, de har tydligen nämligen köpt preseneter till lilla mig på deras resa till Litauen. Vem vet, kanske jag har lite baciller att ge dem som tack? Apropå presenter. Danne kom hem igår och idag fick man en tröja som kommer från det vackra Spanien. Ska bli spännande att se om jag kan ha den. Tycker det är ganska roligt att han, Magnus och hans flickvän stod och försökte lista ut vilken storlek jag skulle ha.  Upp till bevis om ett litet tag då.
Nej, duschen nu. Sedan verkar det bli frukost, låter som pappa står och steker något.
//Jenny

gäller att vara kärleksfull ändå

2010-08-11 @ 22:24:37

Hahaha, så seriöst!

2010-08-11 @ 19:50:43
BLÄ! Är så extremt uttråkad så snart klättarar jag på väggarna. Hatar att vara förkyld. Men är tillräckligt pigg för att ha lust att göra något och för att tänka ut vad man ska göra. Men när planerna sedan sak sättas i verket så skrotas allt snabbt eftersom man inte har orken. Då är det bättre att vara magsjuk, för då orkar man inte ens tänka. Jag som var lite taggad på att tvinga ut folk även denna helg, men det lär jag inte våga riskera nu. Det är farligt att vara ledig, för det första så lyckas jag alltid bli sjuk på mina lov. För det andra så virrar jag bort dagarna, vilket enligt mig är pinsamt. Förra veckan låg jag en dag före och denna vecka en dag efter, hur det gick till vet jag inte riktigt.

Ska titta på fotbollen nu och heja som en galning (iaf så mycket jag orkar) på lilla Wernbloom. Sedan ska jag bua när äckelfjollan dyker upp. Han höll på att vinna över mig där ett tag, men sedan föll jag tillbaka i det gammla spåret. Tackar du nej en gång så tackar du nej för all framtid. Nu fick jag en liten påmindelse om ytterligare en favorit. Hur kunde jag ha glömt lilla Bajrami?
Gud vad jag är trött på det här snacket! Var så skönt att slippa det för en liten stund.
//Jenny

Believe me I know

2010-08-11 @ 13:11:13

Läget är hopplöst!

2010-08-10 @ 19:20:37
Jag är så extremt trött på allting just nu! Jag är trött på mitt rum, trött på mitt hus, trött på allt jag lyckats sysselsätta mig med de senaste dagarna. jag är t.o.m trött på sims! Min lilla sjukdom som knappast kan räknas som en sjukdom i hemmet men som förvärras en miljon gånger så fort man passerar tomtgränsen vägrar att lämna mig ifred och gå vidare i livet. Åkte med mormor till Skärholmen för att hitta lite saker att pyssla med. Var inte ens där i en timme och höll på att dö. Hela bilfärden hem var det en kamp mellan mig och mina ögonlock. De ville ge upp för dagen och falla ihop, men med lite vilja lyckades man övertala dem att hålla ut ett par timmar till.

Ska nu ta och försöka installera Mulle Meck bygger hus i ett desperat försök att underhålla mig själv. Ville egentligen spela bilar eller båtar. Men de enda alternativen som fanns var hus eller rymden, och vem fan har hört talas om Mulle Meck i rymden?
//Jenny

Hösten är räddad!

2010-08-08 @ 13:53:45
Just nu är jag gasnka så lycklig. Inte bara lite lycklig, utan riktigt lycklig. All min psykologiska misshandel jag utsatt mig själv för de senaste månaderna är som bortblåst. Nu är jag stolt, glad och riktigt ... lycklig. Det blir inget jobb i höst, det blir inget jobbig CV som ska skrivas, det blir ingen panik eller stress över att inte ha något att göra, för i hlst blir det plugg för min del. Fick en chcok när jag loggade in och såg mina antagningsresultat. Psykologi A på södertörn, here I come!
//Jenny

Dagen efter ...

2010-08-08 @ 13:07:35
Jag säger som mamma sa, jag skulle nog egentligen inte ha gått ut igår. Men jag ville, så har ingen som helst ånger idag. Trots att min förkylning förvärades drastiskt. Sitter just nu och tittar på Crowned, har inte riktigt kommit på vad hela tävlingen egentligen går ut på. Vet inte riktigt vad man ska skriva nu, så ska nog sluta innan jag börjar babbla på.
//Jenny

förkylning på ingång!

2010-08-07 @ 14:06:06
Surt! Det är verkligen äckligt surt just nu. När man äntligen ska få gå ut, göra staden lite osöker och ha skoj med Karin, Johanna, Findus och flera andra människor så vaknar man upp på morgonen efter tio timmars sömn helt utslagen med en enda önskan, att somna om. Inte blir saken bättre heller när man upptcäker att halen svullnat och man har en gom är minst lika irriterad som ett helt jordgetingbo när man trampat i det. Ska nu försöka vila både mig och min hals för att göra ett desperat försöka att orka ikväll. Men just nu känns det gasnak lönlöst. Den där önskan om att somna om finns fortfarande kvar, och tvivlar på att det handlar om för mycket sömn.

Det hade varit ett perfekt läge att hämta lite cola och något gott att smaska på, krypa upp i sängen och titta på någon rolig serie. Både vädret och humöret är som upplagt för det. Men tyvärr så är de serier och dess avsnitt en aningen uttjatade. Något nytt, spännande och uppfriskande som nya färska asvnitt av Supernatural, Merlin eller Drake & josh hade varit perfekt nu. Men icke sa nicke. Istället ska jag kravla mig upp för trappan och våldgästa mor och far ett tag.
//Jenny

If I admit it, would you let me make it right?

2010-08-06 @ 15:14:48

Hallon rea

2010-08-05 @ 22:58:29
Ibland så blir saker och ting så skrattretande att man bara vill skratta folk rakt upp i ansiktet. Det är under dessa stunder ens inre styrka sätts på prov. Det gäller helt enkelt att ta ett djupt andetag, finna koncenrationen och hålla tyst samtidigt som man inte kan avslöja något utifrån.

Boda borg idag, precis som väntat roligt. Dock inte lika roligt och jobbigt som Karlskoga, men inget man direkt kan klaga på. Är riktigt stolt över faktumet att jag vågade mig in i spökhuset, flera gånger dessutom! När man sedan kom hem var det dusch och mat som gällde. Bjöd mig själv på en date nere i mitt rum i form av god mat samt Family guy. Det hela slutade med att jag fastnade med penseln i handen idag igen. Just nu sitter jag och kollar på Snapped och försöker packa inför morgondagen. Har ett extremt jobbigt dilemma eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken väska jag ska ha. Kan även erkänna att packningen inte går så bra, Snapped är alldeles för intressant.
//Jenny

Allmogefärg rock my world!

2010-08-04 @ 21:40:42
Ibland har man ett sådant jävla flyt så det finns inte. Simningen sköts upp tills på fredag. ska bli en tidigt simtur. Blev lite övningskörning då jag tvingade pappa till Farsta där jag sprang in på Panduor och shoppade loss lite grann, blev några saker att måla, en pensel samt ytterligare några färger eftersom jag ville ha svart och fstanade för ett litet set med flera färger. Dock fann jag inga schabloner och beslöt mig för att se om mormor och morfar möjligtvis sparat dem vi köpte sist. Fick åka med pappa för att kolla på gräsklippare, men det hela slutade med att gjorde ett implusköp och köpte en ny. Mormor och morfar var inte hemma så lämnade meddelande åt dem i gruset, vilket vi barnbarn gör och åkte sedan hem. När mormor ringde en stund senare fick man reda på att det fanns hela tre schablomer liggandes hemma hos dem och jag styrde stegen dit. Efter en timme av fikande där kom man hem med en massa olika saker. Bl.a. ännu mer färg eftersom den vi köpte förut inte alls torkar, vilket både jag och mamma hade trott. Så har nu spenderat kvällen åt att måla mina inköp idag. Dock har det bara blivit basen eftersom jag är ganska trött så orkar inte med något som kräver fokusering.


Ska snart krypa till sängs, är ganska trött och ska ändå upp tidigt imorron eftersom det blir avfärd någon gång runt nio - tio tiden. Destinationen är Oxulösund och Boda borg. Ska bli roligt och spännande, dessutom kommer få ett tillskott i tänkande eftersom även Josse ska med. Om jag inte ha helt fel kommer det bli en hel dag med påfrestningar både för psyket och fysiken. Vilket kommer leda till mer träningsvärk på fredag, men det är inget lite simning inte kan bota. Efter simningen ska jag nog tvinga ut mamma att för att köpa gardinstång samt fler saker att måla. Jag är så lycklig just nu. Äntligen säger jag bara!
//Jenny

Hot chicks at the park!

2010-08-04 @ 14:39:57

fucking jävla cpdag

2010-08-04 @ 14:22:43
Just nu känns det som att jag flippar på allting. Seriöst, ingenting vill gå min väg. Bestämde mig igår vad man skulle ha på sig. Vaknade upp det ett regn, vilket gör att klädvalet inte kändes så extremt lockande. Min vän som ska förbli onämnd är just nu äckli mammoluck och dessutom vägrar internet att fungera så som jag vill. Plus att jag imorse skulle ha gått upp tidigt, men väckarklockan klrade inte riktigt av jobbet och det hela slutade med att jag vaknade upp senare än vad jag gjort på länge. Skulle allra helst vilja begrava mig i sängen igen, men sånna mesfasoner håller jag inte på med. Istället ska jag söka tröst hos Joshua och Tyler.
//Jenny

simsning på G!

2010-08-03 @ 21:10:51
Blev nyss alldeles utrymd av glädje för att sedan översköljas av skuldkänslor. Bror ringde från Spanien och hade några odiskreta frågor angående storlekar i tröjor. Så förväntar mig presenter från spaninen innan den 9e nu. Fick dock lite skuldkänslor när jag kom hem utan någonting till honom efter min lilla roadtrip. Men, men ... som vanligt får han helt enkelt överleva den smällen. Träffade Johanna idag. Blev en fika inne i stan som jag lyckades snylta till mig, sedan blev det en liten rundvandring på stan och tittande i affärer. Vi letade present till Findus som fyller år nu på måndag. För min del slutade det hela med en liten lätt shopping i form av en klänning och lite sminkprodukter.

Sitter just nu och nördar sims, med andra ord inget vettigt. Lyssnar samtidigt på musik, något jag på senare tid funnit extremt avslappnande och bra för att motverka stress. Men då talar vi främst om gamla hederliga klassiker. Imorron är det simning med Karin, dock inte så tidigt som det var tänkt från början. Men ska nog ändå försöka komma upp tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna. Utvilningen efter raodtripen är nu officiellt över, coh nu finns det inga fler undanflykter.
//Jenny

"Ja, han ser lite arg ut"

2010-08-02 @ 21:37:07
Sitter just nu och messar med en okänd person via Karins mobil. Gissar dock på att det är lilla pojken Rasmus, men när det gäller Karin och hennes mobil kan man ju aldrig vara säker. Har blivit lovad av den okända att bli terroriserad fram tills att Mogot är klar för att supa, vilket betyder ett par timmar. En människa som är segare på att göra sig iordning får man leta efter, och det säger jag.
Annars har dagen varit ganska seg. Har fixat lite hemma, övningskört, simsat och blivit bortbjuden till mormor och morfar. Morfar överaskade mig igår genom att meddela att han köpt Farsan och bjöd över oss alla på mat och film idag. Resten av kvällen ska endast bestå utav slapp. Ska kanske bota mitt dolda abstinens efter DW. När man börjar höra sådana saker som Seakattack i vanliga konversationer och läsa Lu Bu på kvitton så är det riktigt äckligt illa. Men, men vad ska man göra?

När man blickar framåt ser veckan ganska ljus ut. Morgondagen kommer bjuda på bus med Johanna. Hon ska äntligen få sin present jag köpte i Ullared till henne. På onsdag är det träning i form av simning med Karin och på torsdag sak det bli Boda borg i Oxelösund med JB och Crcky, eller rättare sagt på torsdag är det dags för Cooperligan att ge sig ut på uppdrag. Lär även vakna upp på fredagen med träningsvärk. Men nu verkar det bli duschen för mig del.
//Jenny

2,01

2010-08-01 @ 21:55:09
BLÄ! Jag är så grymt trött på den här storyn och alla rykten angående Fabbie. Kan folk inte bara ge sig så historien får sig ett slut? Han har 5-6 år kvar på kontraktet, om det nu blir så länge eller inte går inte att besvara. Men det verkar iaf vara glasklart att det blir ett år till i den röda Gunnerströjan. Dessutom är en flytt i nuläget för mig helt oförståligt. Just nu finns det alldels för mycket i London och Arsenal för honom att ge upp. Men att han en dag kommer återvända till Barca är ett rent faktum, och inga kontsigheter med det.Såg nyss på den spännande höjdhoppsfinalen med fröken Green. Helt sjukt udnerbart när hon klarade de två sista höjderna, medan tyskan misslyckades. Blev dock rejält chockad när jag hörde att det bara finns två höjdhopperskor som klarat 2 meter i Sverige. Sitter just nu och sjunger i kör med Harry Potter. Myser även över mina dolda kunskaper som gömt sig långt inuti i huvudet som dök fram tidigare idag. Egentligen är det väl ingen konst att veta en av ens stora favoriters fullständiga namn, men med tanke på att den förälskelsen lade sig för flera år sedna tycker jag att man ska låta sig imponeras lite grann. Slutligen vill jag bara påpeka vilken underbart cool morfar jag har. Han är helt enkelt grym!
//Jenny

The end

2010-08-01 @ 14:30:50
Då var man hemma efter den 10 dagars långa efterlängtade roadtripen. Finns säkert över en miljon saker att skriva och berätta om, men ska inte tråka ut folket med sådana historier. Räcker gott och väl med att de inblandade känner till dem. Vägen med de olika stoppen vi färdades var Västervik, Kalmar, Markaryd, Halmstad, Ullaryd, Ullared, Skövde och slutligen Karlskoga.  Citatboken blev inte fylld. Men några sidor blev det iaf med citat och rekord. Under resans gång blev det redan snack om nästa års roadtrip, men just nu ska jag bara vila och njuta av att vara hemma. Efter 10 dagar hemifrån blir man trött på alla olika sorters förhållanden man utsätts för. Allt ifrån faktumet att ens egna säng inte kan följa med på turen till att man inte för en endaste sekund kan finna en plats där man kan få vara för själv en liten stund och känna sig trygg. Med andra ord, ganska så påfrestande, men ack så roligt. Att inte riktigt veta vart man ska ta vägen, hur det kommer se ut eller kännas. Att inte veta vad som gömmer sig bakom nästa sväng, och sedan övervinna de problem som uppstår. Det är en slags spänning som bara en roadtrip kan frambringa.
//Jenny

Dagens visdoms ord

2010-08-01 @ 00:51:25
En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende