Mannen som får hela Sverige att skratta.

2008-02-29 @ 23:30:21

It's you.

2008-02-29 @ 12:41:12
Det är inte mycket här i livet som gör mig lika lycklig som när jag är med dig.

 

Frågetecken ?

2008-02-28 @ 18:42:32

Jag fattar inte vad det är som har hänt. Jag trodde jag skulle skriva jätte mycket i bloggen, mer än vad jag brukar. Men istället så har det blivit så att jag knappt ens orkat med att skriva ett inlägg om dagen.


Denna dag började med en sen morgon. Bestämde mig igår för att jag skulle få sova ut riktigt ordentligt idag, vilket jag gjorde. Så underbart skönt, första riktiga sovmorgonen på lovet. Sedan skulle jag och mamma kolla på Sinbad. Men när jag äntligen hade bränt klart den så hann vi bara se tre minuter och sedan kom mormor och kusinerna på besök.

När de äntligen hade gått så bestämde vi oss för att åka byta och fixa lite saker som vi köpt under de senaste dagarna, det tog nästan hela dagen. Så när vi kom hem var det bara och äta middag för att sedan övertala Danne att åka till Farsta. Jag ville nämligen köpa det nya The Sims spelet som jag inte hittade tidigare idag i alla de fem affärerna som jag var inne i.  Samtidigt så skulle Danne fixa lite saker i Farsta.

Allt sket sig för honom, samtidigt som jag fick det jag ville ha, The Sims.

Ska nu installera det. ( :  Tack Danne!

IBM, man.

image149
Kände bara för att ha en bild.

Tack mamma!

2008-02-27 @ 15:45:07

Kom precis hem från en massa olika saker.

Dagen började med ett besök på hos Lena, och hon konstaterade att det är nu över. Det blir ingen mer rehab. JIPPIE! På vägen hem så sa mamma något som även jag kände. På ett sätt så är man glad över att det nu är över, men på andra sidan känns det nästan lite sorligt eftersom vi inte kommer åka dit något mer.

Efter rehaben åkte vi hem och åt och sedan begav vi oss mot Kungenskurva för att kolla på skor. Jag älskar skopunkten där. Jag får verkligen panik av att kolla gå i skoaffärer för länge, men inte i den. Dessutom så hittar man alltid något där, vilket jag sällan gör i någon annan skoaffär. Besöket där slutade med fyra par skor och sedan ett par till på Din sko. Älskar mamma för det.

Sedan tog även en snabb sväng in på Marjhits (H&M), eller hur det nu stavas. Där fick jag en tröja och ett linne.


När vi sedan kom hem sa mamma att kläderna som vi skickade efter hade kommit och jag övertalade henne att vi skulle åka och hämta dem. Har precis provat klart dem nu och ska prova skorna igen.

Tack så mycket mamma! <3

LYCKA!

2008-02-26 @ 23:54:17
image148

LYCKA!
Jag säger bara det. LYCKA! L-Y-C-K-A! LYCKA!
Ifall någon undrar så är jag ÖVERLYCKLIG just nu. Det hela började med att jag satt nere och spelade spel med Danne. Vi lyckades komma till en nivå som jga verkligen längtat till och det var lagom till att vi båda höll på att somna. Så vi betsämde oss för att ta det imorron. När jag skulle ta mig upp för trappan så kände jag av hur trötta mina lår är, vilket betyder att träningspasset idag kommer ge resultat. JIPPIE!

När jag sedan kom upp och hade precis satt mig vid datorn så skedde det som fick hela världen att lysa upp. SINBAD KOM ÄNTLIGEN HEM! Efter mer än en månads väntan så fick jag hem den! LYCKA! Imorron kommer det inte bli ett jävla plugg, imorron ska det bli Sinbad för hela slanten. Sedan ska man tvinga mamma att kolla på det med mig. LYCKA!  

Kungsholmens gymnasie.

2008-02-26 @ 22:15:08

Till och börja med så ska jag bara nämna att det måste sett riktigt roligt ut idag när Karin och jag var på väg till hennes skola. Hon försökte nämligen få mig att gå vilse, vilket ledde till att jag snurrade runt i en liten cirkel.  


Som ni säkert redan listat ut så tvingade jag Karin att visa mig hennes skola. Den enda anledningen till att jag ville se den var så att jag ska kunna hitta dit på påsklovet då jag bränna ner den. Funderar på om jag ska vänta tills jag hunnit uppfylla mitt nyårslöfte.

När vi väl kom fram till skolan så blickade Karin mot skolan och sa "där är den." Jag såg ingen skola överhuvudtaget och tittade åt det hållet i säkert två minuter innan Karin var tvungen att beskriva byggnaden. Det var ingen skola, verkligen inte. Skolan ser ju ut som ett kloster. Det var också det slog mig att Karin och alla andra som går i den skolan egentligen utbildar sig till elit nunnor, nunnor inte munkar.

Är riktigt glad över att vi inte gick dit runt tolv, för då hade väl munkarna dragit i klockorna eller vad det nu heter. Jag menar, kolla på den s.k. skolan.


image147

Nu kanske det är så att ni alla undrar varför jag fått lust att bränna ner skolan. Ja, det finns många anledningar, så många anledningar så det krävs fler fingrar än dina egna för att räkna upp dem. Men jag ska försöka fatta mig kort och bara ta med det allra största och viktigaste anledningar.


Jag har känt Karin sedan vi började på 6-års, och hon har hela tiden varit den dära lilla gulliga söta ängeln, som aldrig skulle ens kunna göra en fluga förnäm. Men sedan hon började i den dära skolan så har hon förändrats helt.

  • För det första så har hennes attityd blivit ... otillfredsställande. Jag vet inte vem, men någon eller några, som har något med den skolan att göra, har lärt henne grova ord. Hon använder nu grövre ord än vad jag gör, dock använder hon sig bara av sådana ord ungefär en sjättedel av det jag gör, men ändå ... de är grövre.
  • Dessutom har hon nu fått en sån hemsk och riktigt pinsam humor, en s.k. kungsholmenshumor. Ni som har stött på den tidigare vet hur outhärdlig den är. "Skämten" som hon drar nu för tiden är inte ens roligare, de är nästan så pinsamma så man har lust att börja gråta.
  • Hon går även runt och säger saker som "du ska få snopp" eller "Aaa, jag fiskar" och tror att jag ska fatta vad hon menar. Nej, Karin bara för att ni vill leka coola och ha ett eget kodspårk så betyder det inte att vi andra normala människor fattar vad ni menar. Det hjälper inte heller att du försöker förklara för det är inte ens roligt eller logiskt.

Nej, nu måste jag sluta skriva om det där klostret. Känner hur irritationen börjar ta över och snart kommer jag gå alldeles för långt. Det enda jag vill få sagt med detta inlägg är att håll er bort från Kungshlomens gymnasie. Håller även er vänner därifrån om ni inte vill att de ska bli förstörda för livet.

I huvudet på Gynning.

2008-02-26 @ 21:23:47

Tittar just nu på I huvudet på Gynning. Jag vet inte riktigt vad det är som tagit åt mig. Förut så gillade jag verkligen inte henne, höll nästan på att spy varje gång jag såg eller hörde henne. Men så en kväll när jag var lite uttråkad så kom jag på att kunde kolla på det programmet och ha något att skratta åt samtidigt eftersom jag troded att hon var så patetisk.

Men jävlar vad överraskad jag blev. Det var ju jätte roligt, inte hahaha roligt, utan mer intressant roligt. Så nu har jag en helt annan bild av henne.

Jag vet inte vad jag riktigt ska säga, men nu så är hon inte längre den dära dumma blondinen som verkade helt störd längre.


image146 

Hon har en sån skön stil, det är bara rakt på. Inget bullshit, utan bara raka puckar. Påminner faktiskt lite om JB.
Nej, nu ska man återgå till tv-tittandet.

Haha, vilket fult badkar.

2008-02-26 @ 19:58:19

Jag är så trött så jag har nästan lust att gå och lägga mig nu. Men då kommer det bli en alldeles förtidig morgon imorron. Har precis satt på badvatten, hoppas att vi har tillräckligt varmt vatten, och hoppas att det piggar upp lite. Annars vet jag inte vad jag gör.
Börjar faktiskt känna av lite träningsvärk i ryggen nu. Det är en härlig, fast jobbig känsla.


image145

Så fort man loggade in på msn så vet man reda på av Angela att hon såg Freddie igår. Haha, lycka där säger jag bara.

Shit, kom precis på att jag inte packat upp väskan än :/ Karin, ditt älskade inlägg får skrivas senare ikväll ... om jag orkar, annars imorron.

IBM, man.

KLOCKREN!

2008-02-26 @ 18:44:47

Den 26:e februari - en dag med Nunnan.

2008-02-26 @ 16:45:05

Ja, tiderna höll sig ... nästan. Vi träffades en kvart senare och begav oss mot gymmet. Det tog jätte lång tid dit med tunnelbanan, och jag fattar verkligen inte hur Karin orkar med att åka fram och tillbaka den vändan varje dag.

När vi väl hade betalat och kommit in i omklädningsrummet så insåg vi både att vi glömt något väldigt viktigt lås. Jag kom ihåg hur jag igår ägnade en tank åt att packa ner lås, men slog bort den med detsamma. Dumt gjort. Så vi fick gå upp och köpa varsitt lås.


När vi sedan kom ut i gymmet så märkte nog alla ganska snabbt att vi var nybörjare. Vi viste inte hur någonting fungerade eller vad man skulle göra. Förutom spinningscyklarna, så det fick bli uppvärmningen och nästan hela passet. Vi var där i ungefär en timma innan vi ansåg att vi både blivit nöjda.


När vi sedan var klara för att bege oss ut på en s.k. shoppingrunda så verkade båda ha humöret på topp. Vid tunnelbanan träffade vi några av Karins klasskamrater så hon fick några andra att babbla med ett tag.

Sedan var det bara att shoppa loss ... Karin hittade några saker och efter ett tag bestämde vi oss för att ta en kort sväng till Farsta för att köpa några saker och sedan dra hem till henen för lunch.


Men innan det så tvingade jag Karin att visa hennes skola, ska inte gå in på den nu. Har lovat Karin att det kommer komma ett inlägg om den senare ikväll.

På tunnelbanan hem så tittade vi på ett avsnitt av Drake & Josh. Hon fastnade faktiskt för serien.

När vi väl kom fram till Farsta så köpte jag en väska och sedan drog vi hem till Karin.

På bussen så kom jag på mitt nya nyårslöfte, ska säga dig Karin att jag kommer uppnå det.


Hemma hos Karin så åt vi och roade oss på lite sätt ... som vi brukar. Jag drog ett par riktigt bra skämt om Karin och hennes skola och fick reda på att jag nästan kommit halvvägs med mitt nyårslöfte. Tänk er, hade kommit halvvägs efter bara någon timma.


Eftersom Karin sa att hon hade mycket plugg att göra, vet inte om jag ska tro de, så ringde jag mor och bad henne hämta mig.. Det var ett väldigt känsloladdat avsked som skedde i Karins hall. Det blev någon minuts tystand fylld av sorg när jag väl hade fått på mig skorna, sedan kom en del ledsna miner. Vi tog farväl genom en lång kram, fylld med värme och kärlek och en del tårar fälldes även. Sedan stannade allt och jag sa: "Ses på lördag" och så gick jag. Hann knappt gå två steg utanför dörren förens jag hörde hur dörren låstes bakom mig.


Så kort sagt, detta var en riktigt skön dag. Det är inte förens nu jag känt av att man verkligen har lov.

Hoppas bara att jag slipper träningsvärken imorron så att man kan klara av rehaben utan några problem.

IBM, man.

Nästa, gymmet!

2008-02-26 @ 08:16:57

ÄNTLIGEN ÄR DENNNA DAG HÄR!
Pratade precis med Karin. Hon har inte försovit sig, det enda som kan skjuta fram våra planer är nu om hon missar bussen.

Helt ärligt så tänkte jag på mitt och Karins lilla äventyr igår. Började nästan ändra mig, och var nära att ringa upp och ställa in det. Men sedan insåg jag att om jag nu gjorde så skulle jag ångra mig. Dessutom är det så otroligt skönt att träna, speciellet efter träningen. Den härligaste känslan i välrden! Man blir så stolt och glad över sig själv.

Nu ringde hon igen. Hon har tydligen ingen vaäska att packa i nu. Pucko, du skulle ha packat igår. (a) Dessutom tror hon att hon kommer missa bussen nu, det var ju verkligen så oväntat.
Aja, nu kan inte jag skriva längre. Måste göra mig iordning. ( :
IBM, man.

Aj, sa det lilla huvudet.

2008-02-25 @ 21:10:03

Sitter just nu med en sprängande huvudvärk.

Blev nyss tagit för en annan Jenny av Therese på msn. Visste inte att folk så gärna ville vara som mig.


Ska snart packa för imorron så man har det klart. Sedan ska jag duscha och kolla på några Drake & Josh avsnitt eller se klart Stardust som jag började kolla på för några dagar sedan.


Ja, det blev ingen bowling. Dets strulade till som alltid. Det blev inte heller något annat. Jag drabbades av en sorts förvarning om min huvudvärk, vilket gjorde att jag blev helt slut. Trodde ett tag att febern var tillbaka med det var långt ifrån verkligheten, tack och lov!

Ska nu packa väskan. ( : IBM, man

image144

Den limegröna pumpen.

2008-02-25 @ 14:07:08

Nu har man kommit hem och ätit. Det blev en lyckad liten shoppingrunda. Köpte bara saker som jag behövde. Förutom ett linne som råkade följa med.

Lyssnar nu på musik och gåt igenom allt man köpte. Är riktigt nöjd med alla inköp. Allra gladast är jag över pumpen. Äntligen har jag kunnat få in luft i fotbollarna, vilket betyder att man snart kan tvinga ut någon att sparka lite boll. Vilken härlig känsla det var att hålla i en nypumpad boll.

Haha, vet att det kan misstolkas riktigt rejält. Men å andra sidan så är det nog bara någon som som kan lyckas med det.


Väntar nu på att Challe ska svara på mitt mess så man vet hur det blir senare idag. Det är snack om bowling nu igen och middag, så vi får se hur det slutar denna gång.
WOSHA.

GOD MORGON!

2008-02-25 @ 08:38:43

Oj, igår blev det inte mycket skrivet i bloggen. Inte för att det hände något speciellt. Pluggade i stort sätt halva dagen. Tvingade sedan Danne att köra mig till maxi. Så vi fick ta en promenad till hans vän för att hämta bilen. Under den promenaden var jag väldigt lättroad, eftersom jag gick och skrattade åt min egen skugga.

Hittade inget av det jag ville ha på Maxi, men Danne tvingade mig att välja mellan tre olika spel som tydligen påminde om ett som jag spelade när jag var liten. Jag älskade det. Spelet vi köpte igår påminde faktiskt om det, men det var mycket svårare så det blev tråkigt efter ett tag. Man kunde knappt klara det med fusk.


Idag ska man ut och shoppa. Nej, men jag ska iväg och leta efter endast nödvändiga saker! Vilket kommer bli svårt att lyckas med.
Ska äta frukost nu. IBM, man.

BBmak

2008-02-24 @ 18:12:42

HAHAHA

J <3

2008-02-24 @ 16:17:31

Äntligen har jag läst klart boken nu. Satt och tvingade mig själv att läsa de 70 sista sidorna och nu är den slut!

Väntar nu på att en av världens bästa filmer ska börja. Mannen med järnmasken. Om ni inte sett den, kl. 16:35 på 6:an. Har ni sett den, så måste ni se den en gång till. Jag älskar den filmen.


image142
John Malkovich, den bästa skådespelaren som finns!

Dina näsor. <3

2008-02-23 @ 22:07:10
image141

Det är just det här som mig får att älska dig så otroligt mycket. De dära små spontana saker du kan göra eller säga. När du rätt som det är slänger ur dig något eller ger mig något som värmer så otroligt mycket.


En av de sakerna som värmer mest är när jag får ett mess av dig där du börjar med "Hej mongo" eller "mongo ..bla bla bla", det är så sällan du använder det orden när du pratar med mig.
Jag vet att du bara använder det till dem som du verkligen bryr dig om.
Eller saker som bilden här ovanför som tydligen föreställer mig som gammal.

Det är just dessa små och helt oberäkneliga sakerna som får mig att tycka om dig så mycket.  

pinsamt, riktigt pinsamt.

2008-02-23 @ 21:37:46

Melodifestivalens höjdpunkt var som väntat Björn Gustafsson. Men att han skulle ha kvällens bästa bidrag var inte lika väntat. Om man bara hade fått röstat på honom så hade han lätt gått vidare till globen ikväll.

Efter ungefär halvvägs in i hans låt, innan han nämnt Carina Bergh's namn så satt jag och tänkte på att låten påminde mig lite om min kära vän Karin. Blir påmind om henne lite då och då har jag märkt, men det måste beror på att hon finns överallt, inom mig. Hon ser mig överallt. Lite Disney film känsla över det hela.


För övrigt var det nästan pinsamma bidrag ikväll tycker jag. Inte lika pinsamma som det förra gången med Kebabpizza, men det var nära. Man verkligen hur det börjar gå ut för melodifestivalen nu. Anledningen till det tror jag är att det inte längre är schlager utan alla möjliga låtar nu, det förstör hela tävlingen.


Men trots det dåliga startfältet så tycker jag att det fanns något ännu pinsammare, och det var att Frida gick vidare medan Patrik Isaksson åkte ut. Ärligt talat, hennes bidrag var verkligen hemskt. Hela hon är hemsk och pinsam! Kom ihåg när vi såg henne i somras på sommarkrysset. Jag hade ingen aning om vem hon var när hon började repa. Men jag skämdes som fan när jag satt där och lyssnade på henne, ville bara sjunka genom marken.


Nej, nu ska man försöka få den här irritationen att försvinna genom att titta på The pacifier.

Idag skedde även en historisk händelse, eller jag tror det iaf. Tror det var första gången någonsin som Alexander Bard uppträdde utan shorts! Det var iaf första gången jag såg honom i annat än det. Helt ärligt, så passade han bättre i ... vad man nu kallar det han hade på sig.

IBM, man.

Min förebild.

2008-02-23 @ 16:24:43

Satt nyss och kollade på fotboll. Kom då fram till något som jag egentligen vetat om under en längre tid, utan att riktigt inse det. Jag har en, jag skulle inte använda ordet idol, möjligtvis förebild.


Fråga mig inte varför, för det kan jag knappt svara på. Det enda jag vet är att jag verkligen beundrar den mannen, eller gubben. Han har sådana egenskaper som jag själv skulle vilja ha. Han har kontroll på allt han gör. Han verkligen brinner för det han gör och vill hela tiden utveckla och förbättra allt som har med det att göra. Han verkar beröra alla människor har möter och har ett sådant stort hjärta. Han vill lära känna varje individ han arbetar med och tillsammans med den personen gå igenom både framgång och motgång och utvecklas med den.

Det går inte att beskriva honom. När jag tänker på honom blir jag helt mållös. Det känns verkligen som jag står vid början av en lång trappa och tittar upp mot toppen, och där allra högst upp står han, Arsène Wenger. Det låter helt sjukt, och som jag sa så har jag ingen aning om varför jag ser upp till honom. Märkte idag att det är något som jag gjort under en längre tid.


Jag ska inte säga att jag vill bli som honom, för det vill jag inte. Men när man hör vad alla andra människor runt omkring honom tycker och tänker om honom, så märker man vilken stor människa han är. En sådan människa som man knappt tror finns, ungefär som en hjälte. Inte en superhjälte utan en sådan hjälte som är vardaglig.

Det låter helt sjukt att jag sitter och snackar om en 60-årig gubbe på det här sättet. Men han, han är verkligen så otrolig? för mig.  

image140
Tummen upp för Arsène Wenger.

Jag vet.

2008-02-23 @ 12:18:31

Jag är jätte trött, har varit vaken i mer än fyra timmar nu. Är också jätte uttråkad, det finns verkligen inget att göra att göra. Var och är så taggad på att hitta på något, men alla ens vänner som man vill umgås med idag är borta eller upptagna.
Det enda roliga idag är att det är fotboll om två timmar. Men det känns inte så lockande just nu. Hade hellre umgåts med några vänner. Inte helelr har jag någon rolig film eller så att kolla på, har inte heller någon lust med det. Nej, den här dagen kommer bli en sådan dag som känns så lång och plågsam. USCH!

Fan Jennie, var du tvungen att åka till fjällen idag? Din lilla finnejävel.

image139
Jennie i fjällen, just nu i detta ögonblick.

"nappar" - HAHAHA.

2008-02-23 @ 09:07:17

Det finns inte många känslor i världen som slår den känslan att vakna upp helt utvilad med ett leende på läpparna. Det var precis det som hände mig imorse. Jag var till och med nära på att börja skratta.

Jag drömde en väldigt konstig, men ändå realistisk dröm om några i klassen och laget. Ska inte gå in så mycket mer på drömmen, men kan berätta att den slutade med ett skrattanfall och det var precis då jag vaknade. Vilket förklarar varför jag var så glad.


Ikväll är det melodifestivalen, och jag är skit taggad på att samla ihop ett gäng kompisar och titta hemma hos någon. Någon som nappar? HAHAHAHA.

I stort behov!

2008-02-22 @ 22:04:31

Det blev inget Stardust, fastnade framför tv:n i vardagsrummet där mamma kollade på A lot like love. Sitter just nu och asgarvar åt Ashton Kutcher. Han spelar en sån töntig kille.

Jag vet att jag har sett filmen, men kommer inte ihåg den nu när jag tittar på den. Har inte heller någon lust att kolla på den, men kan inte slita mig ifrån den. Den lockar fram ett och annats skratt då och då.

image138

Har märkt hur jag börjar komma i ett abstinensbesvär. Behöver en serie att kolla på! Nu är alla tre serier jag kollat på slut, jag vågar inte kolla på Supernatural och har ingen lust att titta om på de andra. Har redan gjort det med två av dem. Har funderat på att ladda hem tredje säsongen av Prison break, men det ska jag inte. Jag vet exakt hur jag blir jag då. Blir helt beroende av den serien, värre än med någon annan och blir sedan bara arg och irriterad när den säsongen är slut. . Nej, jag får helt enkelt ta och leta upp någon annan.
Någon som har något förslag?  

1,2,3

2008-02-22 @ 20:54:16
Kan inte säga hur många gånger jag kollat på trailern till Superhero movie. Längtar så sjukt mycket till den kommer ut. Känner på mig att detta vara garanterat årets film, kanske till och med deceniumet's film.
Drake Bell! Tror inte att någon kunnat missat vad jag tycker om den killen. (a)

Börjar nästan kännas som jag har tre huvudsaker som jag diskuterar i bloggen.
  1. Karin
  2. Drake Bell (Drake & Josh)
  3. Filmer

Ska nu leta upp Stardust på Danne's dator och bränna den. Ska sedan kolla på den igen, finns inte så mycket annat att göra ikväll. Tror att febern fortfarande är kvar, men inte lika hög som förut. Något positivt med denna fredag iaf.

IBM, man

Försoning

2008-02-22 @ 16:15:47

Tittade nyss på Försoning. Efter ungefär halva filmen började jag undra vad det var som egentligen fick mig att titta på den, och var nära att stänga av den. Men eftersom jag hade hört från många av mina vänner att den var så bra så ville jag ändå se klart den. Ska säga det till alla er som börja kolla på den, stänga inte av! Det är slutet som gör filmen så underbart bra. Det är verkligen värt att sitta kvar och titta klart på den.
Vill skryta lite med att jag listade ut slutet när Robbie hamnade i militären.Nu efter filmen så märker jag hur känslosam den gjorde mig. Började tänka riktigt ordentligt på en sak som egentligen tyngt ner mig i flera veckor nu. Nu vet jag inte vad jag ska göra för att få mig på bättre humör. Känner nästan för att bara börja störtgråta nu utan någon som helst anledning, tror att febern spelar lite in på mitt humör just nu. Känner nästan för att gå och sova, ska kanske prova det.
IBM, man.

image137

HAHA, sämst humor.

2008-02-22 @ 11:14:53 

Morgon bloggning.

2008-02-22 @ 09:50:37
Kände mig mycket bättre när jag vakande imorse, efter flera timmars nattsömn utöver det man egentligen ska sova så känner jag mig nästan helt frisk. Känner mig mycket piggare än vad jag gjort den senaste veckan. Men man får se hur det blir med det senare.

Det första jag gjorde när jag gick upp var att starta datorn och kolla på trailern igen. Garvar lika mycket varje gång. Har så höga förväntningar på den filmen, och tror helt ärligt att filmen kommer vara ännu bättre.
Har märkt nu under den senaste tiden att min humor blivit så mycket sämre sedan jag började kolla på Drake & Josh. Men nu är det så mycket roligare nu eftersom man garvar åt nästan allt.
Tror jag ska kidnappa Karin en kväll och tvinga henne att se åtminstonde de två första säsongerna. Hon skulle dö av garv, annars slår jag henne.

Nu ska jag fixa något att äta. ( :
IBM, man.

Superhero movie

2008-02-21 @ 20:18:19

Kollade nyss på trailern till Superhero movie som kommer nu i vår.

Höll på att dö av garv, filmen verkar vara klockren! Så jävla rolig.

Drake Bell har huvudrollen, ett litet extra plus. ( :  

Ska tvinga bror att fixa den nu!

If you open up your mind ...

2008-02-21 @ 20:06:52

If you open up your mind, see what's inside.
It's gonna take some time, to realize, but if you look inside, I'm sure you'll find.
Over your shoulder you know that I told you, I'll always be pickin' you up when you're down.
So just turn around
Börjar känna mig lite piggare nu. Men så brukar det framåt kvällen när jag är sjuk. Det är alltid som värst när jag vaknar och på eftermiddagen.

Sitter nu och lyssnar på lite Drake Bell och försöker få mig på bättre humör. Snart är det sportlov, åh underbara lov. Ska bli så skönt att vara ledig en hel vecka, och slippa skolan. Fast man har ju ändå lite plugg att göra. :/


image138
 

Seriöst Karin, jag brukar säga att du är dum. Men om man inte kan stava sitt egna namn så är har man verkligen något fel. Och försök inte nu att påstå att det var meningen, för det vet jag att det inte var.
Nu har det till och med gått så långt så att Danne hackar på dig då och då. Ibland blir jag till och med tvungen att försvara dig.
Ska nu säga det så alla vet: INGEN får hacka på min Karin, bara jag! Jag har patent på den dära bruden.
WOSHA.

Mysteriet är löst.

2008-02-21 @ 17:31:55

Ännu en dag hemma. Har inte vaknat till liv förens nu.

Hela dagen har spenderats i soffan. Har kollat på Stolthet och fördom, tv, och så har jag nästan läst en halv bok. Så fort jag rest sig upp från soffan har jag känt hur febern stiger, så kommer inte orka skriva mycket till.


Fan, jag missade friluftsdagen. Jag som verkligen hade sett framemot att spela curling. Mamma försökte muntra upp mig genom att föreslå om alla tyckte det var kul kan jag ju prova en annan gång. Men hur många människor skulle egentligen åka frivilligt och prova på curling? Förutom jag då. Vem gillar egentligen att städa?


Igår var det fotboll och förvånansvärt så spelade både Eboue och Fabregas. I början av matchen så fattade jag inte vilka som saknades men sedan kom jag på det. Rosicky och van Persie spelade inte, vilket märktes. Matchen var iaf rätt så underhållande och jag längtar till returmötet.
Jag kom även på igår vem Rosicky påminner om. Har under en längre tid tyckt att han liknat någon, men har inte kunnat avgjort vem. Men igår löste jag det mysteriet. Om man ser dem från rätt synvinkel så är Rosicky och Erik Segerstedt väldigt lika. Jag skojjar inte.

 

Hittade inte rätt bilder nu. Men det gäller mest miner och ansiktsuttryck.

SJUK!

2008-02-20 @ 18:11:12

Har inte orkat skriva något idag. Var hemma idag från skolan och det känns som jag har varit däckad hela dagen. Har spenderat den största tiden i soffan och sängen. Så fort man satt sig vid datorn så har jag blivit helt slut i hela kroppen och bara orkat med i tio minuter innan jag gått tillbaka till soffan.
Dessutom har jag haft träningsvärk i magen idag av någon anledning. Så vid de få tillfällena då man funnit något road och börjat skratta så har man blivit tvungen att sluta med detsamma eftersom man känt av de små musklerna i magen.

Ska inte till skolan imorron heller, vilket betyder att det inte blir någon curling för mig. Fan. Jag som längtade så mycket. Som det verkar just nu så blir det inte heller någon skola på fredag, och det är väl skönt ... på sitt sätt.

 De roligaste på hela dagen har varit vi de få tillfällena då man orkat sätta sig vid datorn och kollat på Found a way. Den låten och den videon. <3
Lyckades nyss övertala mamma och pappa att åka iväg och köpa juice till mig, eftersom jag drack upp den vi köpte igår tidigare idag.

Ikväll är det fotboll, fotboll på riktigt. Vilket betyder Arsenal. Ska bli riktigt kul att kolla på, men har en känsla av att ett skadedrabbat kommer få spela utan Eboue eller Fabregas.
Nej, nu känns det som febern börjar stiga igen. Ska väl dra mig tillbaka till soffan. IBM, man.


image133

I found a way.

2008-02-19 @ 19:45:21

Jag vet att jag tjatar om Drake & Josh, och jag vet att jag tjatar om Drake Bell.
Men jag är så kär i den serien, den här vidoen och hans röst!

Succer.

2008-02-19 @ 18:42:51

Nu är man så där underbart glad igen. Rehaben idag var verkligen underbar. Lena körde hårt med mig och det var riktigt jobbigt i slutet för konditionen. Kände av förkylningen. Efter träningen så frågade hon hur jag känner mig i låret och jag svarade att det kändes jätte bra. Så vi bestämde att nästa gång ska vi göra några tester, och visar dem inte något som verkligen är helt oväntat och nästan omöjligt så kommer det vara sista gången för den här skadan på rehab. Så skönt, då kan man äntligen börja fokusera på fotbollen. Om jag nu ska börja igen.  

Har fortfarande svårt att bestämma mig för om jag ska fortsätta på den eller börja på något nytt. Men troligen blir det fotboll eller inget alls. Förhoppningsvis fotboll.


Ska snart sätta på badvatten, ska bada idag igen. Mys. Tror jag ska ta med mig boken då också, fastnade faktiskt för den idag igen. Sedan är det fotboll på tv. Mamma och jag var som sagt inne i affären på vägen hem för att köpa lite saker. Lyckades då övertala henne att köpa en kladdkaka, som vi ska äta till matchen. Mmmm ... ( :

Men nu ska jag fixa lite saker. WOSHA.

Haha, vände mig precis om och såg Anna's present som hon fortfarande inte fått.

GC

2008-02-19 @ 14:28:31

Läste 70 sidor, vilket betyder nio kapitel. Vill så fort som möjligt läsa ut den boken så jag kan börja på en annan.
Blev nyss påmind av mamma att det är fotboll ikväll och imorron. Ska bli riktigt kul att titta på. Kom även på då att vi har fyra läxor tills på fredag. Men det kommer nog lösa sig, förhoppningsvis så hinner jag göra klart en ikväll. Den ena fysikläxan är jag nästan klar med och den andra gör jag på lovet. Det betyder att jag har gått om tid att göra engelska läxan imorron och på torsdag.

Ikväll ska jag be till gud att Annie's barn är sjuk imorron. Jag vill verkligen inte läsa upp talet, kommer knappats orka med det om jag nu går till skolan imorron. Just nu orkar jag knappt vara hemma ens en gång så det känns inte så säkert med någon skola imorron. Dessutom har mamma tvingat mig att gå på rehaben idag. Det enda som får mig att orka gå dit är tanken att det kanske inte är så många gånger kvar och det vore skönt att genomlida dem så fort som möjligt. Den andra orsaken är att mamma lovat mig att vi ska köpa juice på vägen hem. LYCKA!

image130 image131 image132


Natta frågade mig idag en väldigt bra fråga, hur jag kan komma på vad jag ska skriva. Jag har ingen aning. Skriver ner det första som dyker upp i huvudet. Oftast bara tråkiga saker som ingen bryr sig om, men det sköna är bara att få ut det ur en.
Ska kolla på tv nu. IBM, man.

Hemma = bäst!

2008-02-19 @ 13:05:27
Kom rätt så nyligen hem ifrån skolan. Gick efter matteprovet, precis som jag sa. Det kändes lite bättre, men inte tillräckligt bra för att stanna kvar. Får se hur det blir emd rehaben senare ikväll.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en sked Nutella och en cola. Ja, Jenny dricker cola på en vardag. Men det var bara för att juicen tog slut igår kväll. Katastrof!

Nu önskar jag verkligen att jag hade Sinbad hemma, eller någon bra film som jag ville titta på. Men har sett alla minst en gång för mycket redan och likaså med alla serier. Ska kanske ta en bok och bädda sig själv i sängen eller i soffan. Gud vad mysigt det lät. Fick upp en bild nu i huvudet, när man sligger där i soffan med en jätte stor kudde bakom ryggen, en jätte mysigt filt runt omkring sig och en brinnade brasa i den öppna spisen. Och bordet står det en stor kopp te! Som jag då tycker om... Har vi någon stor kudde?

image129

Historia lektion.

2008-02-19 @ 09:49:03
Har historia nu, men Gunnar är inte här. Så vi ska börja söka information till fördjupningsarbetet vi fick förra veckan. Men jag orkar inte, för det första orkar jag inte och för det andra så vet jag inte än vilken revolution som jag ska skriva om.

Jag fryser skit mycket, är jätte trött och mår illa. Funderar på att dra hem efter matteprovet. Hade ju planer på det igår med, men det blev inget. Så får väl se hur det blir idag. Men idag har jag också fler, tråkigare och längre lektioner. Så troligen är det hej då efter matteprovet.

Ska kanske försöka skriva klart fysik labrationsrapporten nu. Då får man ju en midre sak att göra till fredagen.
IBM, man.

En bra/inte så bra start på dagen.

2008-02-19 @ 08:44:13

Sitter nu i skolan och försöker värma mina ben, känns som de blivit till isglassar. Dagen började inte alls bra, försov mig och ville verkligen inte gå upp ur sängen när jag väl började vakna till liv.Sängen var varm och mysig medans mitt rum var iskallt.
När jag äntligen tvingat upp mig själv ur sängen så åt jag frukost och gjorde mig iordning. Tiggde skjuts av pappa till bussen, när jag kom till busshållplatsen kände jag mig väldigt ensam eftersom bussen skulle gå om en minut och jag såg ingen annan där. Efter tre minuter så blev jag riktigt orolig över att jag missat bussen så jag messade Natta och frågade om den åkt förbi. Den hade tydligen inte ens hämtat upp henne, och hon bor i huddinge. Men den kom till henne nästan sirekt efter hon svarat på mitt sms. Så jag skulle bara få vänta i en kvart på¨att den bussen skulle komma till mig.
Så efter att ha lyssnat på några låtar kom jag på att det skulle en evighet innan bussen kom. Så jag började istället titta på ett avsnitt av Drake & Josh.UNDEBAR MORGON! Det kändes bara som det bara gått en sekund när jag helt plötsligt såg bussen komma åkandes. Gick på den och bland detförsta man såg var en glad Natta. Satte mig bredvid henne och bussen började åka. Busschaffören körde nästan som en galning.
Nu börjar första lektionen. Mänk med L.O.
Skriver senare under dagen.

LYCKA!

2008-02-18 @ 21:30:44

Är överlycklig just nu! Hittade precis några avsnitt av Drake & Josh season 4. Dessutom börjar nedladdningen av Sinbad äntligen gå framåt! Ska nog låta det stå på hela dagen imorron.
Nu ska jag försöka hitta något gott i kylskåpet. Skriver imorron igen.
IBM, man.

HATAR tal!

2008-02-18 @ 20:24:20

ÄNTLIGEN! Äntligen har jag skrivit klart det dära jävla talet och skrivit ner stödord. Skulle nog egentligen kalla det för stöd meningar/stycken men men. Det blev ingen matte, orkar ingen mer skola ikväll. Det får gå som det går imorron på det dära skit provet.
Satte nyss på badvattnet så ska bada om någon halvtimma eller så, ska föriska plugga in talet så gott som det går då.

image128


Längtar som fan till tisdag nästa vecka! Dagen kommer bli helt underbar, och Karin försök inte ändra på planerna! Denna gång måste de genomföras. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar. Det är något som jag drömt om i flera år. Haha, nej men som jag velat göra i en vecka eller så.
Längtar också till torsdag den här veckan. Då man har läst talet och förhoppningsvis inte gjort bort sig för mycket och för att det är curling.
Önskar verkligen att jag kunde spola fram tiden. Kommer säkert drömma om tisdagen de närmaste dagarna och måla upp en bild av den som en förmiddag i himmelen.
IBM, man.

PANIK!

2008-02-18 @ 18:05:30

Karin ringde precis när jag skulle börja skriva svenskan och ville prata så vi snackade en stund. Under tiden så började jag förbereda mig inför talskrivandet. Så jag öppnade ett word-dokument och skrev överskiften, loggade sedan in på fronter för att hitta instruktionerna. När jag väl hade hittat svenska rummet så såg jag ett meddelande ifrån Annie och blev hoppfull när jag såg att hon hade skrivit att hon ändrat grupperna för redovisningen. Klicka mig fram och fann att det inte alls gynnade mig eftersom jag fortfarande var i samma grupp som ska läsa upp på onsdag. Och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska prata om!

Aja, jag får väl köra på mamma's förslag. Agrumentera emot alla hjärtansdag ... eller ska jag ta pappa's och agrumentera för ungdomsidrott? :/ SHIT, jag ska hålla ett argumenterande tal på onsdag och det svåra är att bestämma mig för vilket ämne jag ska välja.

My heart will go on.

2008-02-18 @ 16:53:18

Har inte gjort en endaste liten svenska sak, har inte ens försökt. Ska nog sätta igång med det snart, eller så gör jag det efter maten och skiter i matten idag. Aja, jag får se hur det blir.  Har nu under den senaste tiden fixat lite på bloggen och sedan kollat på några klipp från melodifestivalen. Haha, bli aldrig trött på Gustafsson.


image127

Karin slutar om tjugo minuter, funderar på att ringa och störa henne, men vet inte riktigt om hon är den värd den uppmärksamheten. Idag bestämde jag och den lilla saken iaf att på tisdag ska vi till ett gym någonstans. Jag tycker den planen lät alldeles utmärkt och är faktiskt lite förvånad över att hon kom på den!  


Nej, nu ska jag väl iaf låtsas att jag gör svenskan. IBM, man.

Mmmm .. Juice. ( :

2008-02-18 @ 15:42:00

Den här dagen har varit lite sämre än vad måndagar brukar vara. Det började med att vi fick reda på att Annie, svenska läraren vabbar. Detta fick vi reda på när vi hade kommit in i klassrummet halv nio på morgonen. För er som inte vet så betyder vabbar något med att man är hemma med sjukt barn. Hela klassen blev irriterade eftersom det betydde att vi hade kunnat haft sovmorgon fram till elva. Jag blev också väldigt irriterad när jag insåg att det till och med har en term för en sådan incident.
Dagen flöt sedan på som vanligt, var nära på att gå hem innan spanskan eftersom det kändes som jag hade feber men övertalade mig själv att jag var tvungen att stanna kvar för matteprovet. Ett prov som jag inte vill diskutera, ena stunden känns det bra andra skit. På engelskan så hände det inte så mycket. Vi fick sluta tjugo minuter tidigare, vilket betydde att man hann med en tidigare buss.


När jag kom hem tog jag en sked Nutella och ett glas juice. Jag älskar juice! Mamma har lyckats få tag på den godaste juicen i världen! Den är så god så att den nästan kan jämföras med coca-cola.
Ska nog försöka börja skriva mitt svenska tal nu. Usch.
Skriver senare.

Första dagen i sista veckan.

2008-02-18 @ 08:19:04
Måndag, och det betyder som vanlgigt att man är tidig till skolan. Finns ingen här man känner än, förutom Carro och Sinem men de sprang som vanligt iväg.
Idag vet jag med alla säkerhet att Jennie och Lisa lever, eller jag vet iaf att deras mobiler lever. Men Karin svarade inte på mitt sms, som vanligt. Tror att jag ska skälla ut henne nästa gång vi träffas ... och sedan misshandla henne som jag lovat. Den dära tönten svarar inte på mina sms men om jag skriver från Anna's mobil så gör hon det. Nej, jag fattar inte vinken! Det finns ingen vink att fatta, förutom att Karin försöker spela cool.
Har fortfarandde inte bestämt mig helt om vad jag ska agrmentera för på svenskan, men måste göra det innan slutet av skoldagen. Sedan måste jag hem och börja skriva på det dära talet, kom på att jag har rehab imorron så jag kommer knappast ha tid för tal då.

Usch, jag har matte prov idag. Kollade nyss på fronter och om det som står där stämmer så har jag pluggat på typ dubbelt så mycket än nödvändigt. Men om man ser det från den positiva sidan så är det vi ska ha prov på idag isf det som jag kan. Hoppas det går bra, om det inte gör det så ska jag åka till Trångsundsskolan och bränna Henrik på bål.

Nästa vecka är det lov! Ska bli så underbart skönt!
Nu börjar folk komma så ska sluta blogga. IBM, man.

Sista veckan imorron!

2008-02-17 @ 20:20:22

Okej, jag kanske överdrev lite grann när jag sa att jag skulle kunna hinna med både svenskan och engelskan om jag jobbade effektivt. Men jag hade definitivt hunnit med en. Om jag som sagt hade jobbat effektivt, vilket jag inte gjorde så jag hann inte ens med halva engelskan.

Jag längtar faktiskt till den här veckan, ja om man bortser från proven och talet som ska hållas. Cpläxan och engelskaläxan. Så egentligen så ångrar jag mig i samma sekund som jag säger det, men grejen är den att veckan kommer gå så fruktansvärt fort. Måndagar och tisdagar går alltid fort av någon konstig anledning. Likaså med onsdagar, men då har vi ju också kort dag. Sedan är det torsdag och det betyder friluftsdag, CURLING! Ska bli skit kul, det är en sådan sak som jag velat prova på under en längre tid utan att veta om det. Sedan är det bara fredag kvar, och den är lång ... men man klarar av den ganska lätt med kunskapen att det är fredag och helg. Vilket betyder att denna fredag troligen kommer vara ännu bättre eftersom det blir sportlov.
Har nästan hela lovet uppbokat med saker som ska göras, tror helt ärligt att inte ens hälften kommer genomföras. Men jag hoppas verkligen att planen med Karin genomförs.

Ska duscha nu. WOSHA.

Vinnarlåten.

2008-02-17 @ 18:42:55
Här är det Sverige's bidrag till Eurovision song contest.

Den är låten är ju i särklass bäst! Deras dans äger sönder.  
It takes just a minute to like it.Björn Gustafsson

Haha, älskar när han svävar och de filmar nedåt så man ser bänken. :'D
Eller när han sedan ska flyga på scenen. Killen är så sjukt klockren.

Runkensyn

2008-02-17 @ 18:26:57
Matte, usch! Har matteprov imorron och det kändes relativt bra fram tills för någon timma sedan då jag skulle gå igenom de allra sista. Jag fattade noll. Jag hatar verkligen den dära jävla cp bögen Henrik. Nu fattar jag verkligen hur viktiga lärare är. Nu ser jag också honom framför mig EUWH! När han sitter på bordet och ler samtidigt som han pratar med sin skånska dialekt och förklara en massa ord från ett papper som vi fått på sexualkunskapen, ord som vi inte ens skulle kunna! Vet att det dära kan misstolkas oerhört mycket, och egentligen så är det bara en eller tre personer som fattar vad jag pratar om. Ska återigen passa på och tacka Schalle.
Det var ju samma dag hon påstod att det hette Runkensyn och inte röntgensyn och samma lektion som hon frågade om Henrik var oskuld. Haha, snacka om att sätta dit honom.
Börjar nu tänka tillbaka på en massa minnen från läxhjälpen i Trångsundsskolan. Vilka minnen. Kommer ihåg när han jagade Schalle runt bordet och när hon till slut satte sig under det och pratade med Elin.

Det är helt otroligt vad mycket skit man hittar på datorn om man bara tittar lite. Hittade nyss mappen där jag sparat tidningen KARINUZ. Haha, ska kanske försöka återuppta det projektet på sportlovet eller så. Shit, nu börjar det lovet bli ganska fullbokat.

Ska snart återgå till matten och sedan ska jag försöka börja på talet. Eller så ska jag skriva engelskan, har inte bestämt mig än. Egentligen så skulle jag nog kunna hinna med båda om jag ville vara lite effektiv, men det orkar jag inte idag. ( :

The Hollywood ending it never came easy.

2008-02-17 @ 16:12:50

Har precis kollat klart på alla säsonger av Drake & Josh, iaf de jag har. Har kommit på att Drake har en lila tröja som han använder väldigt mycket, iaf i serien. Känns faktiskt lite sorgligt att jag inte kommer kunna titta på fler avsnitt. Visserligen är det bara att titta om på alla de jag har, vilket jag garanterat kommer göra flera gånger om. Men jag har ju faktiskt en film med dem också som jag inte kollat på. LYCKA! Haha, den måste man spara till ett speciellt tillfälle.

image125


Ska snart äta och efter det blir det matte. Sedan ska man väl börja med svenskan eller engelskan. Får se om jag orkar göra klart engelskan tills imorron.

Aja, har ett Psych avsnitt att kolla på. Den serien tog tydligen också slut i fredags i USA. Usch, det kommer bli en lång väntan.

IBM, man.

It take just a minute to like it.

2008-02-16 @ 23:44:26

Underhållning på hög nivå.

2008-02-16 @ 21:58:19

För första gången i världshistorien så gick rätt bidrag direkt vidare till finalen. Rongedal var ju helt klart bäst! Har alltid gillat dem. Johnson & Häggkvist, in your face! Fan vad jag garvade när de kom till andra chansen.
I dagens melodifestival så var höjdpunkten Gustafsson inte alls oväntat och Rongedal. Hahaha, höll på att ramla ner ur soffan när Gutsafsson uppträde. Så klockren när han skulle sväva i det första inslaget och sedan när man till och med såg vajarna i det andra. Tror seriöst att det inte finns en enda person i hela Svergie, ska inte ta i nu, som inte kan låta att bli garva åt den mannen. Så klockren.

Haha, måste bara dra skämtet som pappa drog precis innan melodifestivalen började.
Det var nämligen så att Nordman som ska vara med om två veckor hade önskemål att bränna en häxa på scen. Men Johnsson hade då reagerat väldigt kraftigt med protester och sagt "Carola ska ju vara med mig!"
HAHAHAHAHAHAHA.

Inget psych ... :'(

2008-02-16 @ 19:00:58

Känner mig så oerhört duktig. Har räknat matte i tre timmar idag, det är som ett nionde underverk för mig. Har som sagt matteprov på måndag och tisdag, och eftersom man älskar matte så mycket så vill man lära sig helt onödvändiga saker. Usch, matte asså. Den får en verkligen att börja undra varför man valde natur egentligen.

Lyssnar just nu på musik. Ska inte säga vilken låt eller artist, men tror nog att de flesta kan lista ut det.
Har försökt fått tag på det nya Psych avsnittet hela dagen, men tydligen så har jag glömt bort lösenordet till kontot. Om nu inte Danne har bytt. Blev därför överlycklig när han skulle komma hem med pizza till middag för då skulle jag kunna fråga honom om det. Men såklart så glömde lilla Jenny det. Skyller det på Ivan eftersom jag blev så chockad när han klev in innanför dörren.

Nu har jag också bestämt mig för vad jag ska argumentera om på onsdag. Det var inte riktigt sant, jag har två förslag och har lite svårt att välja mellan dem. Det ena är mot alla hjärtans dag och det andra för ungdomsidrott. Får se vilket det blir, måste hur som helst börja med den uppgiften imorron.

Ska hämta tvätten nu så att mamma blir på gott humör. IBM, man.

image59
Kollade igenom gamla bilder i bloggen för att hitta någon till inlägget. Hittade då en från Supernatural. Kom plötsligt på att jag inte vågat kolla på det. Kanske något att sysselsätta sig med på sportlovet? Om jag vågar dvs.

Humor på hög nivå.

2008-02-16 @ 15:29:42

Björn Gustafsson, så klockren. Längtar tills ikväll!

Panic!

2008-02-16 @ 10:15:47

Håller på att drabbas av panik. Ska hålla ett argumenterande tal på onsdag, och jag har ingen som helst aning om vad jag ska prata om. Vad ska jag ta mig till? Dessutom har man matteprov på måndag och tisdag och som det känns nu så kommer det gå skit.

Folk undrar varför så många ungdomar mår psykiskt dålig och varför de är så stressade och pressade. Är det verkligen så svårt att lisat ut det? Lärarna verkar ju tro att skolan är ens liv. Först går man varje dag till fyra, kommer hem och då har man en massa läxor och prov att plugga inför. En annan sak som också irriterar en är hur lärarna aldrig lyckas sprida ut allt så man inte får fem saker till en vecka och sen går det två månader utan ett skit. Nej, usch skolan är inget bra ställe. Usch.  

Dude & man.

2008-02-16 @ 00:21:36
Kom precis hemifrån Challe. Tack Charlotte's pappa som skjutsade hem mig. Det var väldigt mysigt att titta på film med mina goda vänner Anna och Challe. Blev idag officiellt utnämnd till Anna's dude och Challe's man. Man blev lite trött framåt slutet av kvällen, men det var inte ens i närheten av vad man brukar bli. Iaf om man är med Karin.
Aja, hur som helst så var kvällen lyckad och jag skulle gärna vilja göra om det!
Ska nog lägga mig snart, så det var slut bloggat för idag/igår. Godnatt.


Karin, jag saknar dig.

Bara onödigt babbel.

2008-02-15 @ 20:03:39
För er som undrar så har jag inte gått ut än, inte under en längre stund iaf.

Sitter just nu hemma hos Charlotte, närmare bestämt i hennes brorders rum. Väntar på att hon ska äta middag. Sedan ska vi få skjuts av hennes far till centrum, men innan det ska vi svänga förbi och hämta Anna. Den lilla latmasken orkar tydligen inte gå hit.

Jag kom hit för en timma sedan ungefär, och jag kan säga att jag och Challe har inte varit tysta sedan det. Det är ganska förvånande med tanke på att det mig vi pratar om. Jag brukar inte kunna prata så mycket med folk som jag inte känt så länge. Men när jag väl tänker efter så var det ju snart ett år sedna nästan som vi träffades, så det är nog inte så kontigt. Vilket betyder att jag nu måste hitta något att skriva om för att fördriva tiden. Hmmm...
Charlotte's pappa påminner en hel del om min pappa tycker jag ... eller så är det tvärtom eftersom hennes är äldre än min.

Hahaha, nu kom hon, Nu ska hon visa att hon nästan kan spela gitarr. Nu förösker hon tvinga en att gissa vilken låt det är hon spelar. HJÄLP! Nu spelar hon iaf blinka lilla stjärna och my heart will go on.

Men nu ska vi åka och hämta Annapanna.
WOSHA.

Snart bär det av...

2008-02-15 @ 18:12:33
Snart bär det av! Ska till Charlotte först för att invänta Anna, sedan ska vi till centrum och köpa allt smask och hyra film. Kommer blir så mysigt. ( :
Kom precis på att jag kommer dö när vi ska til centrum. Eftersom det är svinkallt ute och jag som vanligt glömde att smörja in kinderna igår. Men men, jag får väl skriva senare ikväll och meddela er alla om jag överlevde eller inte.

Aja, ska fixa mig nu. IBM, man.

Min arm är helt död.

2008-02-15 @ 17:14:07
Dagen idag var väl som vilken annan dag, fylld med en massa tokigheter och sånt.
Den började med ett påhopp ifrån Mingis, hon sa att hon funderade på att skaffa en blogg bara för att skriva allt emot mig. Ja, Pingis om du vill det så skulle jag iaf tycka det vore jätte kul. ( :
Innan engelskan gick Mingis hem, stackare. Vi fick sluta 20 minuter tidigare från den lektionen eftersom det skulle vara basketmatch och laget bestod i stort sätt endast av flickor från våran klass. Matchen slutade med överlägsen vinst för Östra/ Haga haninge.
Sedan hade vi pedled, som idag var en otroligt lång lektion. Vi skulle förberedda oss inför våran lektion som vi ska hålla samtidigt som Petra skulle prata om hur vi ligger till. Men eftersom jag och Challe itne vet vad vi ska ha för lektion så satt vi två och Anna mest och pratade.
Sedan hade vi idrott, och jag skämdes verkligen idag! Vi körde badminton och jag märkte då hur otroligt otränad jag är, eftersom jag fick träningsvärk efter tio minuter. Dessutom märkte jag hur jag förlorat all min bollkontroll. Jag kunde inte ens sevra, eller hur det nu stavas. Jag träffades inte ens bolljävlen! Men när vi väl kommit igång med spelet så flöt det på riktigt bra tycker jag, för att vara mig såklart.

Missade bussen precis eftrsom jag var tvungen att leta efter Johanna som tagit min mobil. Så bror kom och hämtade mig, vi åkte till MAXI där jag äntligen fick mina så efterlängtade ostbågar! LYCKA!
Snart är det middag. Sedan ska jag kanske räkna lite matte om jag orkar och sen göra mig iordning. Jag, Anna och Challe ska nämligen troligen hyra film och bara mysaelipysa ikväll. (:
IBM, man.

Om du inte sett det Mickis så har jag skrivit texten. "Julia har rymt".

Julia har rymt!

2008-02-14 @ 20:56:25
Marcus hör föräldrarnas samtal. Marcus är orolig och ger Julia's brev till pappa.
Pappa läser brevet och han säger: "Vår dotter. Hon skriver att hon inte vill gifta sig med GP och hon vill fly!"
Mamma gråter: "Min stackars lilla dotter, Stackars lilla Julia ......          "

Fortsättning följer .... INTE!

Varm choklad & grädde.

2008-02-14 @ 17:08:49
Det första jag gjorde när jag kom hem var att vispa grädde och värma choklad. Mmm.. livet kan vara underbart ibland.

Skolan idag var helt okej. Som jag redan förutspått så var Johanna och Mickis på dåligt humör. Den allra roligaste lektionen idag var svenskan, oväntat! Vi gjorde nämligen inte någon tråkig argumentationsövning som hon hade tänkt innan. Nej, istället fick vi pyssla. Så hela klassen satt och gjorde alla hjärtans dag kort till varandra och skrev dikter. En del läste upp dem och de var alla riktigt fina och bra. Speciellt Henric's eftersom han hade skrivit en till hela klassen. Jag fick fem stycken, allra gulligaste var Mickis.
Efter det flöt dagen på som vanligt. Det blev tyvärr ingen riktig sockerkick på latinen, men det kom en liten efter den då jag och Mickis var på väg till bussen.

Nu ska jag dricka varm choklad och kolla på Drake & Josh, sedan är det matte som gäller.
Imorron är det fredag! : )

image123
Korten man fick, syns inte så bra men de var jätte fina.

I skolan.

2008-02-14 @ 08:14:26
Nu sitter man i skolan. Är som vanligt den första och enda från min klass här, och det finns ingen som jag känner. Så datorerna är den enda sysselsättningen just nu.

Är hungirg som jag vet inte vad, fast jag nyss åt. Känner att jag håller på att bli sjuk, har känt det länge men nu börjar det bli på riktigt.

Först lektionen är svenska, inte bra alls. Vi ska hålla ett argumenterande tal om något. Jag vet inte ens vad jag ska argumentera för eller emot, och det ska vara klart nästa vecka. Usch.
Någon som har någon ide?
Nu kom Diana och mina idèer börjar ta slut på vad jag ska skriva om. IBM, man.

Morgon trött.

2008-02-14 @ 07:29:46
Macka och ett glas juice, dagen viktigaste mål. Kom precis på att jag har idrottsläxa, undra om man ska göra som Johanna och lämna in den imorron. Något säger mig att det kommer bli stressigt annars. :/

Idag var det nog den hemskaste morgonen på länge. Vaknade av mig själv och undrade vad klockan var. Eftersom jag inte orkade sträcka mig efter väckarklockan så försökte jag titta på mobilen som låg på golvet. Kämpade för att rulla fram till sängen kanten och lyckades till slut läsa av att klockan var kavrt över tre. UNDERBART, tänkte jag och vände mig om för att sova. Men precis när jag vänt mig och och lagt mig till rätt så ringde den dära jävla väckarklockan. Trött, irriterad och sur vände jag mig om och kollade på den. Tydligen så hade jag kollat fel, måste ha varit önsketänkande, för klockan var verkligen kvart över sex. Hur som helst så började fundera på om jag verkligen somnat, jag brukar alltid veta om det men den här natten gick så snabbt. Känns som jag inte sovit ett dugg.

Idag är det alla hjärtans dag. Kan berätta att både Mickis och Johanna är överlycklig, de kommer nog vara på deras bästa humör någonsin idag. Det är bra, för det lär behövas till latinen. 
Aja, nu ska man väl inte babbla skit längre. 
WOSHA.  

Dagens - skämt, citat, framtidsplaner.

2008-02-13 @ 21:20:40
Har precis kollat på ännu ett avsnitt av Drake & Josh. Herregud vad jag pratar om den serien, men den är så bra.
Imorron har jag svenska, matte och latin. Tre viktiga lektioner. Svenska för jag måste kolla när jag ska hålla mitt argumenterande tal, vet inte ens vad jag ska prata om. Matten, för imorron måste jag verkligen räkna på lektionen. Förlåt Johanna. Latinen, för att jag idag ingick ett avtal enligt Mickis. Ett avtal som jag definitivt inte kommer kunna hålla.

Måste bara berätta om två saker som skedde idag. Det ena är dagens citat och det andra dagens framtidsplaner.
Det första, dagens citat, skedde precis innan fysiken. Jag satte mig vid datorn som Johanna och Natte satt vid och loggade in för att fördriva tiden. Efter ett tag märkte jag hur seg datamusen var och sa "Vad seg den är" och kollade menande på den. "Ja, den är bög" svarade Natta. "Kan en mus vara bög?" Frågade då Johanna. Ska säga er att det tog mig kasnke fem sekunder att fatta vad de båda garvade åt innan jag själv började skratta. Men helt ärligt Johanna, den var riktigt dålig.
Den andra saken handlar om mina, Johannas och Mickis framtidsplaner för hur man ska överraska en kille. Ska inte går inte gå in så mycket på det, folk kommer tro man är helt störd då.
Kan även också slänga in att Carro idag pratade om min framtida man. Tydligen kommer det vara en stor, tjock tysk som heter Günther och har bär stringbikini för att citera henne. Tydligen så kommer jag göra allt som han ber mig om, eftersom jag älskar honom mer än något annat.
Dessa historier om mig och Günther skrämde mig, kommer troligen drömma mardrömar om det inatt. Jag menar, det är ju inte möjligt att älska någon mer än vad jag älsakr Karin. HAHAHAHA.  

Nu ska jag duscha. Ska försöka få bort glittret Johanna sprayade på mig idag. :/ IBM, man.

En favorit i repris.

2008-02-13 @ 19:35:37

Min alldeles egna Alfred.

2008-02-13 @ 18:25:58
 
image122
Jag älskar dig Alfred

Mat ( :

2008-02-13 @ 18:20:53

Åt precis middag. Idga var det pappa som lagt mat eftersom mamma är sjuk. Var ritkigt gott att få i sig något, har varit hungrig sedan svenskan idag. Fan vad tråkig den dära håltimman var.
Ska snart börja räkna en massa matte. Usch, inte kul alls.  
IBM, man.

Vart är världen på väg?

2008-02-13 @ 18:03:10
Jag blev livrädd idag. Det var på vägen hem från skolan, alldeles nyss. Gick och lyssnade på musik och tankar flög iväg, plötsligt så såg jag en gestalt som närmade sig en bit längre bort. Genaste så började jag inbilda mig en massa saker, men i samma sekund så sa jag till mig mig själv hur töntig och löjlig jag var. Slog bort tankarna så gott som jag kunde, men de försvann inte helt. Så jag försökte leta upp gestalten igen, men hittade den inte och det var då jag insåg att jag bara inbildat mig något. 
Blicken fastnade på en björk som var en bit framför mig, den vita färgen lyste upp. När jag närmade mig björken så såg jag hur det vita försvann och ersattes med något svart. Blev livrädd, kändes som hjärtat stannade och jag blev som fastfrusen i marken. Höjde blicken en aning och började genast tänka på vad jag skulle göra nu. Men sedan såg jag att det bara var en gren från en gran som hängde ner och eftersom jag hela tiden hade gått så hade den till slut kommit i synvinkeln mellan mig och björken.

Liknande saker har hänt mig flera gånger. Flera gånger på väg hem från skolan har jag fått för mig att hör steg bakom mig, precis som det var den kvällen. Ibland så får jag bara för mig att någon går bakom och är tvungen att vända mig om efter varje steg jag tar. Ibland när jag möter någon eller vet att någon går bakom mig så får jag flashbacks om inte går att ignorera, ibland drabbas jag till och med utav andnöden som jag hade för två-tre år sedan. Det är inte förens jag kommer hem som jag verkligen kan känna mig säker. Men inte ens där kan ajg känna jag mig säker, ibland när jag har fönstret öppet på kvällarna och hör något så tror jag att det är någon. Och ibalnd när jag är ensam hemma får jag för mig att de ska komma, de tog ju nycklarna. Det är sjukt jag vet, men det går inte att hjälpa.
De orden som du sa till mig för flera år sedan börjar allt oftare komma tillbaka som ett ekot i huvudet på mig. De gjorde stort intryck på redan när du sa det, men förstod inte hur mycket sanning det låg i dem förens det skedde. "Man ska aldrig tänka att det inte händer mig."

Vart fan är världen egentligen på väg? Man hör all möjlig skit som pågår, misshandel och sånt. Grejjen är den att våldet bara minksar i åldrarna och det blir allt råare och råare. Hör även på min kusin hur han beter sig, vet vad saker betyder och säger. Han är ingen bråkstake eller så, men han går bara i ettan och vet saker som jag inte visste/hörde om förens jag gick i femman. Om det fortsätter så här så kommer väl det om tio - tjugo år vara små femåringar som slår ner varandra.
Folk pratar idag om växthuseffekten och hur den kommer bli våran undergång. Om saker som detta fortsätter så tror jag att det inte kommer vara något problem. Det kommer troligen sluta med att mänslikgheten eliminera sig själv med hjälp utav våld.

Morgon inlägg.

2008-02-13 @ 07:22:51
Ännu en morgon denna vecka och snart är det dags att bege sig till skolan. Idag blir det en lång dag, har fysik så jag slutar fem. Men det är inte så farligt när man tänker på nästa vecka. Först och främst så slutar man halv två på onsdag och sedan är det friluftsdag på torsdag, och sen är det sportlov!

Igår sa jag att jag hade svårt att välja vilket program jag skulle kolla på. Det blev Drake & Josh till slut, det går bara inte att hålla sig ifrån dem.
Tur att man inte är lika dålig som Drake på matte. Haha, men det är nog nära. ;)
Efter Drake & Josh blev det Armageddo. Jag blev lite chockad när jag upptäckte vilka skådespelare som var med. Har aldrig tidigare sett varken Owen Wilson, MIchael Clarke Duncan eller kille som spelar Alex Mahoney i Prison break. Men jag kan inte påstå att jag sett filmen så väldigt många gånger, och definitivt inte så noggrant. Vet att det är inte så svåra att missa, men jag måste ju ha några "bra" argument.

Måste dra, IBM, man.

En Lennie, ingen Karin.

2008-02-12 @ 21:01:30
Känner mig just nu så duktig. Har nu läst klart det näst sista engelska kaptitlet vilket betyder att jag för en gångs skull kommer ha gjort läxan. Vet att de flesta redan läst ut boken men ändå, man ska vara glad för det lilla man har. Den dära boken blir bara sjukare och sjukare. Nu den inte längre om min Karins relation. Nej, den dära Lennie blev alldeles för konstig för att vara Karin, kan ni tänka er det? Nu har jag väldigt svårt att bestämma mig för om jag ska kolla på I huvudet på Gynning eller Drake & Josh. Hur som helst så ska jag hämta tvätten.
IBM, man.

I know what makes me happy.

2008-02-12 @ 20:05:54
Har ju som sagt under den senaste tiden känt mig väldigt glad utan någon som helst anledning. Jag tror att jag har funnit den nu.

Hittade för ett tag sedan Drake Bells senaste album och blev förälskad i det direkt. För några dagar sedan så hittade jag ett klipp på youtube, det var en interjuv med honom. Han sa då att han för några år sedan var med i en bilkrash och mådde väldigt dåligt efter den. Han var tydligen helt fuckade up, om nu kan säga så, både fysiskt och psykiskt. Han trodde inte ens att han skulle kunna sjunga eller se normal ut igen, ska inte gå in på det så mycket, kommer låta som background på en idolsida för honom. Hur som helst så slog det plötsligt om för honom när han började inse att han skulle kunna gå tillbaka till sitt gamla liv, vilket gjorde att han blev oerhört glad. Han började då skriva låtar och skapa musik till dem. Eftersom han var fylld med så mycket glädje så började han skriva musik som var väldigt inspirerad av glädje. Texterna bygger väldigt mycket på att allt komemr lösa sig.
Nu till sjävla meningen med detta stycke. Man blir verkligen jätte glad av att lyssna på dessa låtar. Vilket jag tror en av de orsakerna som gjort mig så glad.

En annan sak som jag tror spelar ännu större roll handlar om en specifik låt, Makes me happy. Nu hoppas jag verkligen att just du läser.
Låten handlar om en person som får honom att bli glad, le och sjunga utan någon som helst anledning. Jag blir verkligen jätte glad när hör den låten, för den får mig att inse att även jag har en sådan person. En sån person som kan få mig att skratta bara genom att tänka på den. En person som jag vet alltid finns där, och som alltid bryr sig. En person som alltid oavsett vad kan få mig att må bra igen. Du betyder så jävla mycket för mig. Jag ahr alltid vetat om det, men det var inte förens i höstas då jag började gymnasiet som jag verkligen insåg hur mycket.
Vi har nu inte umgåts på ett tag, knappt pratat med varandra. Men det är det som är det underbara med dig, för vi har alltid varit så. Ibland kan det gå månader och vi är som osynliga för varandra, senda är det som att någon råkar snubbla över den andra och vi är oskiljaktiga under en period för att sedan bli osynliga igen. Men jag tror helt ärligt, om ingen av oss verkligen råkar göra bort oss, som tex dödar den andras mamma, så tror jag helt ärligt att denna vänskap kommer hålla. Om inte för evigt så åtminstonde ett par årtionden.
 Karin Mongo Müsliskål, du är speciell! Älskar dig gumman.

Ryktet går.

2008-02-12 @ 18:44:04
Sitter och väntar på att badkaret ska fyllas med vatten. Samtidigt så kollar jag på Drake & Josh. (a) Haha, tydligen så har mitt tycke om den serien blivit offentligt. Johanna frågade idag om det var det dära programmet som jag gillar så mycket hette. Ska bara rätta till det och säga, jag älskar det!

Åh, Drake är så söt så jag tror jag dör.
Dessutom, har någon hört honom sjunga? Han har ju en röst som kan jämföras med McFadden! Alla som känner mig vet vad ajg tycker om hans röst.

image121
"Have you seen me?"

HAHAHAHAHA, de är så klockrena! :'D

Din mamma.

2008-02-12 @ 17:30:35

Kom precis hem ifrån skolan/rehaben.
Idag var faktikst rehaben jobbigt, men när jag väl kom ut därifrån vällde den skönaste känslan någonsin över en. Var precis som man tagit ett lykopiller och det kändes som man svävade högt ovanför på rosamoln under en blå himmel, hur det nu skulle gå ihop.

Skolan idag var precis som en vanlig skoldag. Men undantag att vi inte hade någon historia, så det blev en tidigare lunch. ( : På matten så orkade varken jag eller Johanna att räkna. Så vi fortsatte med att måla upp våran världsbild, idag gav vi oss på helvetet. Bilden blev dock inte klar, men lovar att lägga upp den så fort den är klar och hemma.
Efter matten hade vi lunch, men eftersom vi åt innan matten så gick jag och Johanna ut för att ta en promenad. Det hela slutade med att vi åkte till farsta gick runt där i tio minuter för att sedan åka tillbaka till skolan. Johanna var riktigt lycklig, hon hade ju aldrig någonsin tidigare åkt buss ifrån farsta till skolan! Riktigt trevligt att vara där och uppleva ett minne för livet för lilla Johanna.
Sedan var det pedled och vi fick en ganska halv tråkig uppgift. Jobbade med Pingis och Challe och vi lyckades flumma till det ganska rejält. Challe blev till och med orolig för att vi kanske kommer kunna få IG på uppgiften. Pingis försökte även få mig att dricka te, och hon körde med mina argument, igen.
Sista lektionen var latin. Den var nästan som den var förra torsdagen. Fast den var mycket tråkigare. Mickis var iaf nästan lika flummig som sist och hon hamnade på golvet en gång. Hon var också väldigt inkörd på repliken "Din mamma", hon svarade till och med det när Sara frågade i vilket kasus orden stod i.

När jag läser igenom mina lnlägg märker jag att jag ofta börjar med "i skolan var det precis som det brukar vara". Sedan när jag fortsätter läsa så märker jag hur mycket sjuka saker vi geentligen gör, och grejjen är den att jag inte ens nämner hälften av allt vi hittar på. VIlka sjuka människor man spenderar dagarna med ... vilken LYCKA!

Dagen börjar se ljusare ut.

2008-02-12 @ 10:24:48
Jag kom precis på en sak, en sak som verkligen får mig på bra humör. Satt och läste igenom folks blogagr och när jag nästan ahde läst alla så slog det mig att Karin kanske skrivit ett nytt inlägg, ganska otroligt men jag är verkligen uttråkad. Läste några av hennes gamla inlägg och de fletsa fick mig att le och skratta lite tyst för mig själv. Karin, du är verkligen en solstråle. Aja, hur som helst för att komma till saken nu så upptäckte jag att det var riktigt länge sedan ajg vaknade med en värkande rygg eller finger. Så otroligt skönt! Kom plötligt ihåg hur mitt finger värkte, vilket får mig att må lite bättre. ( :
Aja, nu ska man väl återgå till att tråka.

Historialektion.

2008-02-12 @ 10:03:01
Har egentligen historialektion nu, men Gunnar är inte här så vi har fått en uppgift att göra. Är klar med den, eller så klar som jag kan bli just nu. Gjorde dne på en kvart, den blev inte bra eller lång. Men eftersom vi inte fått några instruktioner på vad vi ska skriva om så orkar jag inte bry mig mer.
har ingenting att göra nu, vi börjar inte förens om 50 minuter.

Fan vad kallt det är ute, höll på att dö imorse när jag väntade på bussen. Fick som tur var skjuts ut till bussen av pappa., men kom lite för tidigt och bussen var försenad så det blev ett par minuters för lång väntan. Men kunde ju lyssna på musik, ÄNTLIGEN! så ska inte klaga för mycket.

ska väl underhålla mig själv genom att läsa andras bloggar. IBM, man.

Så j*vla kallt!

2008-02-12 @ 07:11:20
Fan helvetes jävla skit fan, vad kallt det är! Känner mig nästan som en isglass.
Hatar evrkligen mornar, de blir aldrig som förväntat sig. Vaknade en halvtimma innan klockan skulle ringa, var jätte pigg. Kunde ha gått upp då. Men övertalade mig själv om att det är mysigare att sova. Så då fick man kämpa för att kunna somna om. Sen ringde klockan, slog av den och efter två minuter så sov man igen.
Vaknade av att pappa kom in och frågade om jag var vaken.
Aja, nu ska jag äta frukost. IBM, man.

I'm swimnig in the song.

2008-02-11 @ 20:10:44

Snacka om att ha brist på fantasi.
Ska alldeles snart bada, väntar bara på att badkaret ska bli fullt. Ska nog kolla på ett Drake & Josh avsnitt inna. (a)
Ska bara svara på Mingis påhopp tidigare idag. Ja, Mingis ... jag pallar ha kort på dem. Te, är inte gott. Det är äckligt! Dessutom så vet jag att jag är grym, men snälla lilla rara gumman. Du kan väl åtminstonde försöka komma på egna argument.

Nej, nu blir det Drake & Josh! WOSHA!

image120
Men Pingis då :$ (a) <3

Vilken?!

2008-02-11 @ 18:13:12

Efter att ha letat mobiler ett tag så har kunnat kapat ner dem till fyra stycken. Nu är bara frågan vilken av dessa som man ska välja.

Sony Ericsson W200i

Nokia 5310
Nokia 6120
Sony Ericsson W580i + MMC70

Någon som har en åsikt?

Känner mig rätt så duktig.

2008-02-11 @ 17:53:01
Har precis läst klart det kaptilet i Of mice and men som skulle vara läst i fredags. Har bestämt mig för att jag ska börja dricka te, så har gjort i ordning en kopp. Mamma tvingde mig förra veckan att köpa någon smak som jag trodde jag skulle tycka om, det blev forest fruit tea. Det luktar jätte gott, så än så länge känns det som ett lyckat köp.
Johanna påminde mig precis om världsbilden, så ska väl lägga in den nu.
Smakade precis på te:t. Fy fan vad äckligt te är. :/ Fattar inte hur folk kan dricka det. Men jag önskar verkligen att jag tyckte om det. Det låter så mysigt att dricka te, sen luktar det så gott också.


Min och Johanna's världsbild (syns inte så bra).

Kände mig iaf duktig när jag började skriva detta inlägg. Ska nog leta efter en mobil nu. ( :

Info.

2008-02-11 @ 16:12:24

Ja, för er som är uppmärksamma, har bra minne och läser bloggen flitigt så har ni nog redan upptäckt att det inte blev något Farsta för mig idag. Trots att Mickis hade som önskan på spanksan att jag skulle åka dit med min morfar. De två första valen att åka dit med var upptagna och sedan kände jag inte så mycket för att åka dit ju längre dagen gick. Det får bli en annan dag.

Ska nu berätta två andra rätt så viktiga detaljer för er som är intresserade av mitt liv. Den första är att min kära JB just nu är på Birka Paradise kryssning. Så avundsjuk! Den andra är att Karinbarin har gått och blivit sjuk igen. HAHA!

Ska äta nu.

HALLELUJAH!

2008-02-11 @ 15:59:52
För er som är intresserade så ska jag börja med att berätta att alla de andra sakerna som jag laddade hem igår också var total skit. Förutom de som hette något med Drake & Josh. Det ena var tydligen en film och den anrda en skiva.

Dagen började med en svenska lektion som man lika gärna kunnat skippat. Fick inte en enda sak gjord. Satt med några tjejer och Mickisstalkern satt och snackade skit, eller mest var det vi tjejer som snackade och den dära killen bara antecknade det vi sa. Sedan hade vi en rast innan lunchen. TIll lunchan var det risgrynsgröt. ÄCKLIGT! Fast jag är faktikst riktigt stolt över mig själv, för jag åt faktiskt lite. (a)
Sedan hade vi spanska, och efetr det matte. Matten var verkligen hemsk idag! Ville titta på Drake & Josh, men kom på att man skulle bli stämplad som störd om man rätt som det är började asgarva under en mattelektion när ingen ens sagt något till en. Så det blev inget. :/
Sedan ahde vi engelska. Idag slog det mig att vi faktikst är väldigt effektiva under dessa lektioner. Vi hinner alltid med 100 saker på engelska lektionerna.

Under bussfärden hem hade man sällskap utav Johanna. Vi pratade om en hel del skit saker. Fick bland annat reda på hennes tankar och åsikter om det tillståndet som klassen nu är i.
Ska också nämna att idag var det riktigt underbart att gå hem från bussen. För första gången på kanske två månader kunde man lyssna på musik på rätt sätt. HALLELUJAH!
Ska snart äta mat och sedan ska jag läsa lite i engelskaboken. IBM, man.

Så lyckat.

2008-02-10 @ 20:23:59
Strax innan jag började titta på Psych så hittade jag en låt som jag letat efter jätte länge. Blev jätte. Det enda krångliga var att jag bara fick en träff på låten och om jag nu ville ha den skulle jag tvingas ladda hem sex andra album från samma kille. Men eftersom jag så gärna ville ha låten så intalade jag mig själv att jag skulle gilla de övriga låtarna också. Efter en timma eller så kom alla hem och jag började lyssna igenom dem. De var alla rena rama skiten, inkl. den låten som jag vela ha så länge. Var enda låt lät likdan och killen sjöng med en sådan entonig röst att man blev irriterad.
Så det första jag gjorde när jag fått hem dem var i stort sätt att radera dem. Inte så lyckat med andra ord.

Nu väntar jag på att några andra album/avsnitt ska bli klara. Hoppas att man lyckats bättre med de valen. Har tjuvlyssnat lite på det ena albumet och det verkar faktiskt riktigt bra. ( :
Funderar på att åka till farsta imorron, har en del viktiga inköp att göra. Men har än så länge så har jag ingen att tvinga med, så man får väl se hur det går med den saken då.
Nu ska man väl kolla på lite tv i väntan på leverans. WOSHA.

bla bla bla.

2008-02-10 @ 18:41:15
Är så uttråkad. Jag önskar faktiskt att jag hade engelska boken hemma så jag kunde läsa i den. Hade kanske kunnat läst "för mycket" så man slipper läsa den nästa vecka. Har absolut inget som jag kan göra.

Var tvungen att ta en liten paus. Danne kom in och hjälpte mig med att göra om videor som man kan lägga in dem i ipoden. Så fixar lite roliga Drake & Josh avsnitt nu. Det fick mig att komma och tänka på att igår var det lördag. Vilket betyder nytt Psych avsnitt! Det kom precis hem, så nu ska jag nog kolla på det. Skriver igen om en timma eller så och klagar över hur tråkigt allt är. ( : IBM, man.

Björn Gustafsson

2008-02-10 @ 16:16:43

KLOCKREN!

1+2+3+4=10

2008-02-10 @ 13:20:53

Har nu räknat matte i någon timma och börjar bli riktigt trött. Tog mig lite ostbågar och en cola nu för att kunna varva ner för att sedan räkna i en timma till. Ska nog kolla på någon film eller så.

Ikväll är det final. WOHO! Fast jag håller inte på några av lagen. Shit, kom precis på att det är hockey också. Undra när jag kommer hinna med att räkna matte. :/ Aja, man får väl se.


image118
Ännu ett helt meningslöst inlägg...

"Hajjar du?"

2008-02-10 @ 10:13:43

Det är verkligen konstig hur man associerar vissa saker med andra. Igår satt William bredvid mig och pratade om något. Jag kommer inte ens ihåg vad, men det kanske beror på att jag inte lyssnade. Hur som helst så avslutade han sin historia med "Hajjar du?". Det fick mig att direkt tänka på Karin, och jag började nästan skratta åt honom. Men beslutade mig för att inte förvirra den lilla filuren. Det dära med att jag inte lyssnade stämmer faktiskt också ganska bra in på Karin. Man orkar bara med hälften av allt hon säger.  


Rohie bad mig igår att jag skulle komma till Farsta hallen och hälsa på. Skulle jätte gärna vilja göra det, men jag kan inte. Gjorde inte ett skit igår så idag har jag jätte mycket matte och ännu mer engelska att göra, och den här gången måste jag verkligen göra allt. Eller åtminstone försöka.


Gjorde precis i ordning frukosten, så det blir väl ett Drake & Josh avsnitt till det. ( :

Baby, don't hurt me no more.

2008-02-09 @ 22:52:34

Kvällen spenderades genom att kolla på fotboll och melodifestivalen. Bägge två var i stort sätt två stora fiaskon.
Elfenbenskusten förlorade semifinalen. Men det var ju knappast ingen chock. Vad kan man vänta sig om man ställer upp utan Eboue? Helt ärligt, vad hade hänt med honom?
Melodifestivlan då, ja vart ska man börja egentligen? Först och främst så blev allt fel när jah fick reda på att Slemproppen skulle vara med, ville egetligen stänga av skiten och där ifrån. Men då hade jag fått William över mig och han tjatat ihjäl sig om att jag skulle ta in ps2 till mitt rum, så jag satt snällt kvar. Sedan blev allt värre när man fick reda på Slemproppen och den dära drogade kärringen gick vidare till dne andra omröstingen när en av de självklara finalisterna inte ens gjorde det. Sedan att han gick hela vägen till finalen var ju verkligen bara Katastrof! Seriöst, hur kan man sjunka så lågt som han?
Det allra bästa som vägde upp hela kvällen var Björn Gustafsson. Fy fan vad den killen äger. Han är så jäkla klockren asså. Det spelar ingen roll hur han än skämmer ut sig eller hur många som garvar åt honom och hans skämt. Han ser alltid så seriös ut och verkligen lever in i rollen han gestaltar. Där har man verkligen en komiker av världsklass. 

    

Han är verkligen klockren. Vet inte hur många gånger jag kollat på vissa specifika klipp på youtube med honom. Garvar lika mycket varje gång också. Den killen är som sagt begåvad.

"Allt jag behöver veta om livet har jag lärt mig av en ko"

2008-02-09 @ 18:07:41
image112
Dagens grattis kort.

Makes me happy.

2008-02-09 @ 15:18:03

I'm happy. ( :

( :

2008-02-09 @ 12:00:19
Vaknade imorse klockan åtta, kunde inte somna om så jag titta på tv ett tag. Gick sedan upp och började städa rummet. Klockan tio kom bror upp så var det dags att öppna paket. Blev gladaste för Ipoden jag fick av Danne. Han är verkligen underbar. Sedan ringde farfar och grattade mig, fick då prata med honom ett tag. Sen gratta Danne mig från Freddie. Men han glömde bjuda honom till barnkalaset som jag ska ha. : (
 
Karin ringde för ett tag sedan och började skrika och hålla på, som vanligt med andra ord. Fick även prata med Anna som lät riktigt sjuk, stackare. Först fick hon nackspärr i veckan och blev orolig för att missa tävlingen. När den äntligen lättat så blir hon sjuk. Ska iaf önska alla tävlingmänniskor lycka till, Karin & Mingis. Jag håller tummarna.
Nu ska jag väl städa klart rummet och fixa lite.Skriver senare.

en lyckad kväll

2008-02-09 @ 00:06:24
Kom precis hem ifrån bion med Charlotte. Vi såg som sagt National treasure 2 och jag kan verkligen rekomendera den filmen. Det kändes inte alls som den var två timmar, utan den var lagom lång. Riktigt underhållande med lagom mycket späning och action, kunde dock innehållt lite mer humor. Men man kan ju inte få allt här i livet.
Vill bara få en sak sagt nu. Challe, ta det som en komlimang, du är en väldigt lätt männsika att umgås med. ( :
För er som undrar så vågde jag inte lägga in stöten. Få ta det vid ett annat tillfälle.

Lyssnar just nu på Drake Bell och funderar på om jag ska lägga mig. Är trött, men har blivit lovad att bli gratulerad när klockan är 02:00 utav Danne. Tror inte jag kommer vara vaken så, men skulle allt gärna vilja se om han kommer ihåg hans lilla löfte.
Aja, den som är vaken får se. IBM, man och godnatt på alla om jag inte skriver igen.

image111

Bio.

2008-02-08 @ 18:09:48
Ja, det var planerat bowling. Men det blev de mest osocialaste man kan göra. Bio! Men det är riktigt mysigt, kommer kanske kunna lägga in stöten då. Hoppas inte att det är så många som kommer se. Det var tydligen inte så många som bokat nu sa Challe. Man får ju hoppas på att det stämmer. Hur som helst så ska vi se National treasure 2. Så det blir inget städandet eller Drake & Josh för mig idag.
Men är säker på att detta kommer bli roligare än allt annat som jag annars skulle sysselsatt mig med.
IBM, man.

  
Dagens fysiklektion. Det som blev gjort och sällskapet. ( :

Tack Karin!

2008-02-08 @ 17:34:49

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Åt middag och sedan började jag lyssna på musik.
Skolan idag var inte så märkvärdig, förutom några saker som jag nu ska nämna.

Historian var som vanligt lång och tråkig, men man orkar bara för att Gunnar är så speciell.
Efter historian fick man en present. Så gulligt. Tack så mycket Anna, Mingis och Challe! Blev jätte förvånad faktiskt. Sen blev det bara pinsamt, hatar att öpnna presenter inför folk. :/
Sedan hade vi fysik som man knappt kunde stå ut med. L.O blir ju bara värre och värre! Så jävla petig och BLÄ! Tyckte synd om han här om dagen, men nu vet jag fan. Idag visade han att han är allmänt störd.
Efter det sprang vi till lunchen för att hinna äta på tjugo minuter, stackars lilla Anna hon hann inte ta mat. Så hon tiggde av oss andra. :/ Sen hade vi engelska, Marit som aldrig brukar ställa några frågor till mig var på mig hela tiden idag kändes det som. Det värsta var att jag bara kunde besvara en ev hennes frågor eftersom jag inte läst hela kapitlet.  
Sedan var det pedled prov. Det gick faktikst bra. Har dock fortfarande ont i ena fingret efter allt skrivande. Efter det blev man tvingad att rinag Karin. Det enda hon ville var att meddela att någon fyller år imorron, och efter ett tag kom hon också på vem det var. Smarthuvud dära.

Nu sitter man och försöker planera ihop en kväll med Challe som ska bestå av bowling och kanske lite mer skojjigt. Aja, man får väl se hur det slutar. ( :

Do what you want

2008-02-07 @ 19:40:36

Jag vet att det är en skit tråkig video och att den inte har något med låten att göra, men jag bryr mig inte.
Jag är så jäkla kär i den här låten och hans röst.
Han sjunger ju sjukt mycket bättre än vad Mickis growlar!

Titta och skratta! :'D

2008-02-07 @ 19:26:56
Dagen var fylld med en sån massa tokigheter, så det är lättare att visa med bilder än ord.
De säger ju också att en bild säger mer än tusen ord. ;D 


       

image107
Sockerkicken. <3

Efter dessa bilder måste ni ju ändå förstå vad man måste stå ut med varje dag om den första föreställer Mickis innan sockerkicken. Den andra visar varför vi gillar mänken så mycket, den trejde varför Mickis skrattade som en kosa idag på fyisiken och den sista. Ja, den visar bara två små fina flickor.

Sockerkicken

2008-02-07 @ 16:46:08

Ingen Drake & Josh förens jag pluggat pedled. Så lyder dagens budord.

Ska försöka att sammanfatta denna dag väldigt kort. Det började med en svenska lektion som man inte gjorde ett skit på. Sedan var det en lång, lång rast till spanskan som spenderades genom att göra engelska läxan. Spanskan var som vanligt slapp och vi gjorde inte mycket. Matten var också som vanligt helt ointressant. Fick tillbaka omprovet jag gjorde förra veckan och det hade gått bra. Hade dock gjort en massa slarvfel.
Sedan hade vi fysik. Tycker faktiskt riktigt synd om L.O, han måste ju vara handikappad på något sätt. Han är så speciell, och itne på ett bra sätt.

Innan latinen så köpte jag och MIckis varsin läsk, något som verkligen var ett misstag för sedan drabbades vi av sockerkicken. Mickis hade en teori om att Sara favoriserar eftersom hon är lärare, efter dagens lektion som vet vi att det är inte oss hon favoriserar. Kan säga att det var en flumm lektion rakt igenom.
Lektionen började med att vi bägge två hoppade på Sara och tjatade om att vi skulle få översätta en text som vi kunde få göra hemma. Men hon vägrade, istället fick vi sitta i klassrummet och översätta en "svår" text. Vi blev klara sju minuter innan bussen skulle gå så det vara bara att stressa. Vi hann med bussen gott och väl och vårat humör ändrades inte fast vi satt på en buss i allmänheten.

När jag väl kom hem så var det en befrielse, tror bara Mickis fattar ... hon ens hon gör det. Hmm, jag tror jag ska skaffa en likadan väska som henne.


När jag kom hem fick jag även svar på min fråga som jag ställde Johanna i Onsdags. Det var på vägen ut som jag fick syn på den dära skylten som alla lärare verkar gilla att skriva på. Det stod något i stil med att det skulle hållas samtal på torsdagen för de som ville med tanke på vad som hände i Måndags. Det stod även att både rektorerna skulle vara där. Fick en känsla av att något riktigt stort hade hänt och frågade Johanna som knappt verkade bry sig. Idag när jag kom hem så såg jag ett brev som var adresserat till målsman för Jenny. Så jag öppnade och läste det. Tydligen så blev en kille från min skola grovt misshandlad precis utanför entrén i skolan i måndags runt tre tiden. Det sjuka är att jag själv slutade tjugo i tre den dagen och går från skolan runt fem i tre - tre tiden och jag såg ingenting alls. Vad jag kommer ihåg så var det inte en enda människa där.


Aja, nu ska jag plugga pedled. IBM, man.
Just det Mickis kom idag på ett namn som faktiskt konkurrerar lite grann med Filgren. Axelsnodd.

Lite senare i skolan.

2008-02-07 @ 09:08:07

Har svenska och det är verkligen skti tråkigt! Ska egentligen skriva ett agrumenterande tal, men vet itne vad jag ska prata om så det går inte så bra.
Har nyss spenderat lite tid på att läsa olika människors bloggar. Har kommit fram till två saker. Jag skriver typ tio gånger emr i min blogg än de flesta andra som ajg läser. Och den andra saken är att en väldigt nära vän till mig har förändrats så oerhört mycket, och inte till det positiva. Nej, ska inte gå in mer på. Kan bara säga att jag är grymt besviken på henne och saknar den gamla personen.

Bredvis mig sitter Challe Och Mingis och de verkar inte heller har något roligt för sig. Nej, nu ska ajg försöka roa mig själv lite. Det brukar man ju lyckas med ganska bra.
Fan, fick precis en låt på hjärnan. Nu fick jag ocksa abstitent besvär elre var man nu brukar säga. Vill kolla på Drake & Josh! Men det kommer jag nog inte få göra på hela dagen. Har ett prov att plugga inför tills imorron, en inlämning typ, och två läxor. Dagen akn ju inte bli sämre.
IBM, man.

I skolan

2008-02-07 @ 08:46:37
Kom som vanligt tidaigare än någon annan som man känner. Satte mig direkt vid datorn för att börja göra engelska läxan som ska vara klar imorron. Ska skriva en sammanfattning av två kapitel, ett som jag inte läst. Sedan ska jag typ analysera en av de "nya" människorna i boken. Usch, så tråkigt. Boken är sjukt tråkig och dessutom så får man ingen bild alls av någon förutom Lennie och George, men dem får vi inte skriva om.

Varför ska amn alltid få läsa tråkiga engelska böcker? Visserligen tror jag att jag bara läst typ tre stycken i hela mitt liv, och de har verkligen varit sämst. Varför kan man inte få läsa någon bok som är skrivern på samma sätt som triologin om Vallhall som Johanne Hildebrandt skrivit. De första två böcker kunde man ju knappt lägga ifrån sig. Varför tvinga oss att läsa tråkböcker? Man skulle arbeta så mycket bättre om man gillade boken man läste.

It's only time.

2008-02-06 @ 21:11:41

Tittar på fotbollen och lyssnar på Do what you want. Samtidigt så sitter jag och tänker tillbaka till en tid fylld med glädje och skratt. Påstår inte att dagarna nu inte innehåller det, men jag saknar verkligen den tiden, de människorna och de skratten. De tillhör en del av ens liv som man aldrig kommer glömma och som man alltid kommer sakna och önska att man har uppskattat mer. Vi alla trodde att det skulle vara för evigt, men sedan skedde det som vi trodde inte skulle ske.


Jag tänker tillbaka på en specifik händelse. Kommer ihåg den så väl. Vi var på väg upp från centrum, jag gick i mitten, till höger om mig Schalle och vänster Karin. Vi diskuterade som vanligt en massa viktiga saker. Så sa Schalle att vi verkligen var ett udda gäng, eftersom vi var så olika. Jag kommer ihåg hur hon berättade om hur mobbad Karin var/är, kan inte klandra henne hon hade ju rätt, sedan tror jag att hon pratade om hur överflummig hon själv var, eller så var det hur bra och söt hon är. Sedan sa hon med en glad röst att jag var den härliga blandningen som gjorde allt fungerade.

Fan vad jag saknar er flickor. Jag saknar allt, alla skratt, alla minnen ... jag saknar oss. Den tiden var verkligen så jävla underbar med er.

image99 image102 image101

Usch och blä.

2008-02-06 @ 14:49:21

Kom hem från skolan för någon timma sedan. Det första man gjorde när man kom hem var att sätta sig vi datorn och kolla på Drake & Josh. Jag är så sjukt lost i den serien.

Tills imorron måste jag fundera ut ett ämne som jag ska argumentera om på svenskan. Kommer nog inte gå så bra, har ingen som helst idé. Om någon har något förslag så snälla tell me!  


För övrigt vill jag bara säga att jag blir så fruktansvärt irriterade på människor. Vi tittade på en liten film idag på svenskan om Olof Palmes tal mot USA som blev så omtalat.

Jag håller med honom till fullo. USA är nutidens Tyskland under Hitlers tid. Jag fattar inte hur man kan behandla andra människor på det sättet. Jag blir så arg och jag inte finner några ord. Nu är jag så pass förbannad så fortsätter jag tänka på det så kommer jag troligen få ett utbrott för ingenting och sedan slå sönder datorn. Hur fan kan vilja trycka ner människor på det sättet? Hur fan kan man sjunka så lågt? Vad är det för fel på dessa människor? USCH och BLÄ på sådana människor!

Nej, nu måste jag verkligen lämna ämnet.


Ska snart iväg på rehab. Har ingen större lust men det måste genomlidas. Sedan ska jag hem och plugga. Hoppas jag kan göra lite matte, kanske lite engelska också. Det skulle vara fint. IBM, man.

Ett tvingat inlägg.

2008-02-06 @ 12:07:44
Siter nu i skolan. Har haft en spanska lektion som var som vanligt ganska slapp. Har nu lunch och sedan svenska, sen är det slut för idag. Eller har rehab senare ikväll.

Blev tvingad av Mingis nyss att skriva ett inlägg eftersom hon sitter bredvid mig och rättar sin bokanalys som skulle vara inlämnade för några veckor sedan. Känner mig riktigt duktig för jag har redan lämnat in den. ( :
Ska nu inte göra Mingis och Mickis besvikna genom att itne nänma den lilla incidenten som skedde idag i matsalen. Vi hade precis anlänt till matkön och diskution handlade om Mickis lilla stalker som ska spendera en skoldag med henne nästa måndag. Mickis började då snacka om att hon har honom som i en ask och uttryckte sig med orden "Jag har honom kroken på svansen". Migis reagerade som vanligt, tittade snett på henne för att sedan rätta henne "Det heter jag har honom lindad runt mitt finger". Sedan blev det lite skratt och efter det hoppade bägge två på mig genom att släng ur sig komentarer som "Det här kommer Jenny skriva i sin blogg". ja som sagt, jag akn itne göra er besvikna. men faktum är att om ni inte har påpekat det så hade det ldigr stått här.

Fan vad jobbigt, har återigen en låt hjärnan. Dock inte den som jag brukar. Men det är en låt från samma artist. Så dagens låt är: "Do what you want" med Drake Bell, inte så oväntat.
Aja, nu tog insperationen slut. Skriver senare. IBM, man.

en helt underbar morgon.

2008-02-06 @ 09:17:38

Dagen började väldigt bra. Har ingen historia idag så jag börjar tjugo i elva. Räknade ut igår att om klockan ringde åtta och jag gick upp halv nio så skulle jag ha mer än gott om tid att göra mig  i ordning och vakna till liv.
Men så blev det inte. Jag vaknade tjugo i åtta, piggare än någonsin och kunde inte somna om. Så jag låg bara och väntade på att klockan skulle ringa, vilket tog en evighet. När den slutligen ringde så var jag superduper pigg och gick upp. En timma innan jag ska börja vandra ut mot bussen så var jag klar. Efter ett litet tag nämnde även mamma något om att hon kanske kunde skjutsa mig, vilket betyder att jag egentligen inte behöver vara klar förens om 50 minuter. Men jag får se hur det blir med det.


Fick precis reda på att jag fick G+ på mitt cpprov. Vilket är jävligt bra eftersom jag inte gjorde de frågorna som man skulle göra för att få VG och MVG.

Nu kom mamma in i rummet frågade om jag ville ha skjuts. Så ska kolla på ett avsnitt av Drake & Josh nu. Kan dagen börja bättre? Jo, hade faktiskt varit härligt med träningsvärk efter den tänkta träningen igår.

IBM, man.

En liten dikt från hjärtat.

2008-02-05 @ 20:14:50

Ska börja med att be om ursäkt. Johanna, jag glömde bliden idag igen. Men hoppas att den kommer hem imorron. Det blev ingen träning för mig idga, rätt så skönt. Orkade bara inte när jag kom hem. Mamma och pappa hade glömt bort den så behövde inte hitta på någon orsak heller. Får gå på söndag eller om en vecka. då.

Har nyss kollat på Drake & Josh, och nu är det hockey som gäller. Innan det var det bara en massa pedled. Usch, kom precis på att jag har engelska och matteläxa också. Ska kanske göra någon utav dem, engelskan, snart.

Blev nyss ombed att skriva lite om Lisa. För att göra det så måste jag uttrycka mig med hjälp av en dikt,

Lisa, du är så fin. När du inte fisa gör.
Dina ögon lyser klarare än den klaraste himmeln. Vill du bli Kribbas brud?
I din ficka har du en blåklocka, själv har jag en i silver på armen min.
Nu orkar jag inte skriva mer, gråt bara inte för mycket. Jag vet att jag berör.


Jag har verkligen dikter.

image98

Barbiie blue <3 Pinky

Kolsvart ute.

2008-02-05 @ 16:57:19

Ja idag var det programdag i skolan. Det var helt okej, hamnade i en bra grupp som bestod utav Johanna, Mickis, Anna, Aho och Carre från klassen och några andra från den andra NV-klassen.

Vi slutade kvart över tre vilket betydde att vi missade bussen. Så jag och Johanna gick till centrum där vi köpte choklad, sedan tog vi bussen till slutstationen och gick på den igen.

När man väl kommit hem tittade jag på ett avsnitt av Drake & Josh. Oväntat.


Det roligaste som egentligen hände idag var vid lunchen då jag, Aho och Anna satt och filosoferade. Sedan började det hela spåra ut när Eliana kom och jag och Aho fortsatte samtalet själva. Haha, vi kom på det perfekta tricket för att få killen att falla på första daten.
Ja, sen var ju Mickis framtidsplaner om bröstförstoring också ett rätt så roligt samtalsämne som under hela dagen återkom. Om jag känner henne rätt så kommer man få höra mer om det under den närmaste tiden.  


Fick även höra den glada nyheten att vi inte har någon historia imorron. SOVMORGON!
Nu ska jag plugga peddo, har prov på fredag. IBM, man.

Programdag ...

2008-02-05 @ 07:51:12
Vilken underbar morgon! Eftersom det är programdag idag så börjar vi nio, en kvart senare än vanligt. Det betyder att man hinner med en senare buss, som också betyder en sovmorgon på 45 minuter! :D
Fick också ett jätte gulligt sms ifrån Karin för någon stund sedan. ?Godmorron mongo?. Den tjejen är verkligen bra med ord.

Hoppas verkligen att season 2 kommer hem idag. Åh, nej ? det är tisdag, det betyder träning. Lovade Micke i söndags att jag skulle gå idag. Fan, fan, fan.
Men samtidigt Jippie, jippie, jippie.

Åh, nu kom Makes me happy. ( :
Ska dra nu. IBM, man.

Humor på hög nivå.

2008-02-04 @ 21:29:06

Drake & Josh. Seriöst, det enda som är roligare än de två är Kejsarens nya stil.

image97

"Hey, I kinda forgot that I supose to have a story "


"I hope they cancel Opera"

"Take that back!"


Imorron är det programdag, hoppas det iaf blir lite kul. Längtar faktikst till att få kolla på den andra mänkgruppens filmer. Hoppas också att man hamnar i en bra grupp, och att vi blir klara snabbt med allt så man kan få gå hem.

Everyone would love me, if I could fool the world.

2008-02-04 @ 19:58:25

Usch vad deprimerande rubriken blev.


Well, hello let's go.
Everybody must know,
love's in my heart like a bomb.
It's blowing a song inside I'm singing.
Sunshine that your bringing now, and it makes me happy.


Happy, en känsla som jag känt av allt mer och mer under de senaste dagarna. Ja, en av anledningarna är ju såklart att man nu bara går och väntar på att helgen ska komma. (: En annan är väl att vi inte har några läxor, prov eller inlämningar att göra denna vecka, förutom peddon men den är lätt.

Men sen är det också det dära sjuka och nästan pinsamma. Har varit på världens bästa humör efter jag börjat titta på Drake & Josh. Vet att jag tjatar en hel del om dem, men de är verkligen så underbart klockrena!
Dessutom blev jag bara ännu gladare efter jag fått på Drake's album. Killen kan ju sjunga på riktigt. Sen blev jag också riktigt glad när Mingis skickade Over you. Med andra ord, jag har en riktigt lyckig musik period.

Haha, önskar att jag visste den riktiga  orsaken till mitt humör.image95
Tänkte på dig idag. Hörde en dikt som handlade om en person som beskriv sin vän som sitt allt.

Up Periscope

2008-02-04 @ 15:55:52
Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på Up Periscope på högsta volymen. Har haft den på hjärnan hela dagen.

Dagen känndes faktikst väldigt kort idag, kortare än vad den brukar. Som vanligt så kändes det som en evighet i skolan och man verkligen plågades när man satt på rasten mellan svenskan och spanskan och tänkte på hur långt det var kvar innan man skulle sluta för dagen. Men efter spanskan så kom matten, som faktiskt flöt på rätt så bra. Vi hade en jätte lång genomgång, men den kändes inte så lång. Sen gick jag och Anna och köpte kladdkaka i cafeterian och sen var det bara en kvart kvar av lektionen.
Efter matten var det engelska som gick rätt så snabbt när vi väl började arebeta. Jag läste klart kaptielet som skulle vara utläst tills idag och sedan var det bara att gå till centrum med Johanna och vänta på bussen. På bussen snackades det bland annat om dagen som infaller om exakt en vecka.
När jag sedan gick av bussen så undrade jag varför jag redan var hemma. Kändes som det var någon timma sedan jag åkte ut från infarten.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Drake & Josh. Sen ska jag väl tvätta bort alla konstverk som jag fått målade på händerna och hela vänster armen och sedan är det bara att plugga peddo.
IBM, man.

Hemma.

2008-02-03 @ 19:38:04
Kom precis hem ifrån avslutningen. Vad ska man säga, kändes inte alls som en avslutning. Det var som avslutningen i nian, det var inget farväl, det var bara Hej då, vi hörs! Men grejjen är den att vi inte kommer ses något mer. Det känns så sjukt, och orättvist. Fattar inte hur man kan göra så.
Det var roligt att bowla och käka med tjejerna igen. Det enda tråkiga var att Hann var sjuk och kunde inte komma. Och att jag inte slog pappa i bowling. Han fick typ 40 poäng mer än mig. :/

Men men, nu ska jag kolla lite på Drake & Josh och sedan ska jag läsa om mig och Karin. IBM, man.

HUG ME BROTHER!

2008-02-03 @ 12:33:31

Det snöar ute, så mysigt.

Har nyss suttit och räknat matte i en och en halvtimme. Ska nu kolla om första säsongen utav Drake & Josh.
Har sedan avslutning med fotbollen. Ska bli kul att träffa alla igen. ( : Vi ska ut och äta och bowla, ganska vanligt men med laget så blir det allt en upplevelse.image94
Haha, hittade den här bilden som Schalle skickade för jätte länge sedan.
Hon påstod att hon var den blåa och Karin den gröna, påminner lite om dem faktiskt.

Du och jag, Alfred ...

2008-02-03 @ 00:22:49

I engelskan så håller vi just på att läsa en bok. Den heter "Of mice and men". Boken handlar om två kompisar. Den ena verkar vara vad man kan säga normal. Han verkar har ett stort hjärta men visar gärna inte sina känslor utan döljer det genom att spela cool och säger ofta raka motsatsen till vad han egentligen känner eller så försöker han slingra sig ur de känslofulla situationerna. Hans kompis är en väldigt stor människa som gillar att klappa mjuka djur. Han ser alltid till så att de hamnar i olika problem vilket gör att de hela tiden måste flytta runt och jagas ibland av folk. Hans kompis som heter Lennie, är efterbliven ... om ni inte förstod det.

Det som slog mig när jag läste det lilla som jag läst är att deras sätt att prata med varandra påminner en hel del om mina och en kär väns konversationer, nämligen Karins och mina.

George som då den först nämnda heter verkar ofta prata om hur hans liv skulle vara bättre utan Lennie, men som sagt så vill han ändå inte leva utan honom. Eftersom Lennie säger att om George bara säger det så ska han lämna honom och leva bland bergen. George som har svårt att visa känslor säger då bara att Lennie inte skulle klara sig där och att han har det bättre med honom.
Lennie ser även George som sin idol, han härmar honom med allt han gör. Hans språk påminner också väldigt mycket om ett barns, eftersom han inte har rätt grammatik eller använder svåra ord. Kan inte påstå att Georges språk är så rätt, men det är iaf bättre än Lennies.
Som sagt så fick deras konversationer mig att tänka på mina och Karins konversationer. När jag sedan tänkte lite mer så insåg jag att vi faktiskt har en hel del gemensamt med dessa två. Jag med George då och Karin med Lennie. Ska inte gå in på varför Karin är så fruktansvärt lik Lennie, men vill att du lilla gumman ska tänka på vad egentligen sagt nu. Ungefär i mitten av allt.

image92

BLÅBÄRSMOS!

2008-02-02 @ 22:45:45
image91
"Now it's mine turn to throw up"

Har precis tittat på ehla första säsnongen utav Drake & Josh. Det är utan tvekan ett av de roligaste serierna som finns. Så klockrena asså, speciellt Drake. Kan inte sluta garva åt Josh när han skulle spela gitarr.
Nu ska man återgå till att lyssna på Drake's album.

Drake fever.

2008-02-02 @ 17:43:43

Bloggwar.

2008-02-02 @ 12:53:25

Karin, för i helvete vad är Slibbiglugg? Snälla snälla söta rara lilla gumman, lär dig att komma på egna saker att säga! Och när du ändå håller på, lär dig att stava mitt namn FILGREN!

Dessutom har du redan fått min förklarning till varför brukar rulla på golv. Jag är en global människa, en stolt global människa.


 

Vandrande pinnar? Okej, alla har ju rätt till sin åsikt. Men vandrande pinnar? Kunde du inte kommit på något värre? Som typ ett golv som påminner om dig.

HAHAHAHAHAHAHA, oj oj vad det dära kan misstolkas. Kan säga så här, då skulle jag iaf inte vilja rulla på det.
Jag relaterar inget till golv, nrä har du någonsin hört mig prata om golv? Om inte du nu tagit upp det som ett samtalsämne.

Till äckelpannan.

2008-02-02 @ 12:10:42

Pedagogiskt ledarskap, Liselotte Ohlson. sid. 50.

"Motsatsen är de som har en dominant höger hjärnhalva, de globala människorna. De håller ofta på med flera uppgifter samtidigt och gör gärna även något annat under tiden som t.ex. småäta eller dricka kaffe. I inlärningsmiljön får det gärna finnas ljud, en något dämpad belysning och informella platser (golvet, soffor eller kanske en säng). Ska vi stimulera dessa människors inlärning ska vi använda helmetoden. Uppgifterna ska också utgå från verkligheten och fokuseras på personliga behov och känslor. De individerna föredrar uppgifter som illustreras, och de uppskattar humor, udda inslag, överraskning och grupparbeten."

Om du inte läst "bloggkrig" så gör det.

Morgonsplanering.

2008-02-02 @ 10:53:00
Återigen morgon och man är på sitt allra bästa humör. Morgon har varit nästan så bra som den kan vara, men nu är det dags att ta tag i det tråkiga, men dock nödvändiga. Ska snart sätta igång med pluggandet inför pedledprovet som är nästa vecka. Men komemr ha en morot framför mig hela tiden. Det passets morot är nämligen det allra senaste pysch avsnittet som precis kom hem.
Sedan måste man även räkna lite matte ... och sen ännu mer pedled.

Sen är det dags att fundera ut vad som kommer ske ikväll. Känner mig faktiskt väldigt taggad på att hyra en film eller så, men då måste man ju ha någon att kolla på filmen med. Aja, jag får se hur det slutar.
Det kanske bara blir ett Drake and Josh marathon, om serien är så bra som jag kommer ihåg att den var.

Skrattattack!

2008-02-01 @ 21:05:52

Hahaha, ligger nästan på golvet och skrattar varje gång jag ser den.

Finally!

2008-02-01 @ 18:53:58

Dagen började med att strömavbrott, underbart! Kunde inte sminka förens fem över halv åtta, vilket betydde att det var uteslutet att hinna med bussen. Så det blev skjuts till skolan utav mamma. ( :

Skoldagen spenderades med alla underbara människor i klassen. Fysiken idag var faktiskt inte så hemsk, jag och Johanna satte oss längst bak i klassrummet, eftersom vi är så ambitiösa. Lektionstiden spenderade vi åt att måla upp våran bild på universum och vi funderar seriöst på att skapa en egen religion. Glömde tyvärr bilden i skolan, men lovar att lägga upp den så fort jag tagit hem den.

Sista lektionen var idrott. Idag hade vi "smörgåsbord" och jag och Challe spelade pingis hela lektionen. Känner mig riktigt nöjd med den första riktiga idrottslektionen för denna termin, i ettan, med denna klass, en himmlans mycket "första".

När vi väl hade slutat fick jag stressa iväg till bussen, ringde upp Karin eftersom hon under idrotten hade försökt ringa mig åtta gånger.

Nrä jag väl kom av bussen kunde jag äntligen lyssna på musik. Har haft en låt på hjärnan hela dagen, höll på att bli tokig.

När jag sedan kom hem så stod bror min och väntade utanför dörren, men när jag kom närmare så stängde han den. När jag väl kom in genom den så stod han där och log, så jag frågade vad han ville och han svarade att han väntade på att jag skulle plocka fram min gamla mp3. Lagom till att jag tagit av mig skorna så hoppar den dära lilla spelevinken William fram bakom mig. Han hade då fått hjälp av Danne att gömma sig. Den här gången skrämde han mig faktiskt. Sedan fick jag leka med honom i någon timma innan han blev hämtad. När han blev hämtad fick vi en massa choklad utav min underbara kusin Anton.


Och nu sitter man här och studsar utav lycka. Mingis skickade precis en låt som jag velat ha jätte länge.
Tack så mycket MM. : )

image90

Bloggkrig.

2008-02-01 @ 13:01:59
Okej, nu är det allvar. Karin Kerstin Äckelpanna, nu har du gått alldeles för långt!
När vi senast pratade med varandra och du nänmde något nämnde igelkottar så sa du att jag skulle läsa din blogg så skulle jag förstå. Jag gjorde det, och det enda ditt inlägg handlar om är just golv.
Jag frågade även om du sa att ditt golv ser ut som en igelkott och du svarade ja.

Och vad i helvete är Slibbiglugg? Ska man ge någon ett smeknamn så måste man ha en poäng med det hela. Något som du nästan aldrig har med något ... förlåt, jag menar något som du aldrig har med något överhuvudtaget.