livet leker

2009-05-15 @ 16:33:22

Det har varit ett sådant underbart slut på denna vecka. Igår var det EU dag i skolan, helt onödig dag. Men hur slapp som helst. Idag hade vi nationella i matte C, inte någon höjdare direkt. Började halv nio, 1½ timme tidigare än vad vi brukar börjar. Var klar när jag egentligen skulle ha börjat. Gick inte så bra men är ändå glad över att det är över nu. Så sjukt skönt, nu har det gått som det har gått och det finns inget att göra åt det. Hade ingen lust att sitta kvar i skolan i 5 timmar och vänta på en kemilabb så åkte hem. Hemma vilade man kanske två timmar innan jag började pluggandet, hann även se en film innan klockan var halv tre, en halvtimme kvar innan kemilabben skulle börja. Mamma frågade om jag ville ha skjuts till den lektionen men tackade nej. Hade ingen lust alls att gå på den.

Stannade istället hemma, precis som planerat, såg ytterligare en film och skrev klart psykologiuppsatsen. Har dock skrivit ungefär en tredjedels sida för mycket så ska läsa igenom det imorron eller senare ikväll. Ska nu vila ytterligare ett tag tills middagen, sedan ska man börja med biologipluggandet. Härlig med helg, det enda som väntar en är en massa plugg.



Blev tillfrågad igår av Diana om jag ville följa med på privatlektioner i kemi nu i helgen inför kemiprovet. Inte kunde man tacka nej till det. Blev jätte glad och lättad över det. Kommer nu garanterat fatta betydligt mycket mer än vad jag hade om jag pluggat själv. TACK SÅ MYCKET DIANA! Kommer dock missa Arsenal matchen imorron, men är villig att offra det för att kunna förstå kemin lite mer.

Saker och ting känns så sjukt mycket lättare nu. Allt som legat och tyngt ner mig de senaste dagarna har nu börjat lätta. Studsar nästan fram! Är också otroligt glad över att jag vet exakt hur kvällen kommer bli nu. Kommer kännas hur skönt som helst när man senare ikväll tittar på Supernatural och man vet hur duktig och effektiv man varit idag. Om jag nu vill titta på det avsnittet. Vet inte riktigt om man vill se fortsättningen efter förra veckans avsnitt, dessutom är det säsongsavslutning.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback