"Jag är lite moppad"

2009-12-22 @ 19:07:32


Jonna
Och Cindy är sådana citat maskiner. Jag vet inte hur många olika uttryck de slänger ur sig varje gång jag träffar dem. Både smarta ... och mindre smarta.
Blev hämtad igår runt halv elva. Beslutades då att man även skulle övernatta hemma hos de två små busfröna, något som alltid är lika spännande. Skulle kunna skriva hur långt inlägg som hanldar i stora drag om vad vi hittade på, skulle även kunna gå in mer detaljerat och berätta, men orkar inte. Kan istället säga att det var precis som en kväll med JB och Cracky ska vara. Finns inga människor som jag kan vara så spontan med impulsiv som jag kan vara med dem, och det finns defenitivt inga andra som jag hittar på så sjuka saker med.
Lärde mig dock en sak om dessa flickor som jag inte visste tidigare, de både har verkligen sämst minne. Blev en vad Jonna kallade det "ofarlig natt" som avslutades med en massa prat tidigt imorse. Fick mig att se på saker på ett helt nytt vis.

Ska snart klä in granen med mor och far, efter det får vi se vad som sker. Imorron ska man träffa Karin och ha tomtevaka. Kommer nog lika dåligt som det gjort de senaste två åren, men det är en ny tradition som skall leva vidare! Känns helt sjukt att det är jul om två dagar. Tiden går så fort när man blivit äldre och den där julkänslan är nästan helt bortblåst. Saker och ting var verkligen bättre förr, när man var liten.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback