Bolton - Arsenal 1-3

2008-09-20 @ 20:36:13
 


Matchen började ganska segt. Det var inte förens efter Boltons ledningsmål som jag kom in i matchen och blev riktigt nervös. Började då sjunga och babbla på som vanligt. Fick även upp föraningar om hur matchen skulle utvecklas. Gissade på att Adebayor skulle göra kvitteringsmålet och Bendtner det andra. Fick iaf rätt på en punkt.

När Eboue gjorde första målet blev jag helt galen, som många säkert misstänkte, hoppade direkt på mamma och började krama henne och skrika att Eboue gjorde mål. Några minuter senare var det dags igen när Bendtner gjorde det andra målet. Det enda som saknades var att Fabbe skulle göra mål och sedan hade alla tre favoriterna i laget gjort varsitt. Precis innan pausen blev jag verkligen skit förbannad på killen som hoppade på Clichy. Blev också ganska nedstämd när jag kom och tänka på att Eduardo fortfarande inte kommit tillbaka efter det dära benbrottet. Hemska bilder.


I pausen var jag hur förväntansfull som helst. Eftersom första blev riktigt spännande så trodde jag att andra skulle jätte spännande. Men istället somnade man nästan. Det enda intressanta som skedde var Almunias benparad. När Walcott sedan kom in blev det en del ruscher. Fan vad löpstark den killen är.


Fick en liten chock när jag sökte på Eboue och såg en bild på honom i en frisparksituation. Hade spelade ju redan på Pires och Bergkamps tid! Och jag upptäckte honom inte förens förra året, snacka om pinsamt...

Ali<3Bali

Kommentarer
Postat av: Diana

Självklart sötnos!:D

2008-09-20 @ 22:16:36
URL: http://bittrasanningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback