Priset går till Karolina Erikson.

2008-09-22 @ 15:39:20

GRATTIS ELAINE!
Kom precis hem från en skoldag då Karolina nästan förtjänade priset för att skämma ut mig. Konstigt nog så skäms jag inget alls över det hon utsatte mig för idag.

Dagen började riktigt segt med svenska som första lektion. Karro hade iaf jätte kul där hon satt längst bak i klassrummet, hon började nästan asgarva när Annie frågade vad sex (siffran) hette på grekiska. Efter det hade vi mänk där vi bara bestämde vad som skulle göras på terminen. Sedan var det kemi, vilket betydde prov eller läxa, eller vad man nu vill kalla det. Fick 78/80, med ett slarvfel. Sedan blev snack om jonbindningar och jag fattade inget av det.


Som vanligt gick lunchen fort, och nästa lektion var fysik med våran käre fysiklärare. En lektion där det skedde en hel del. Jag och Karro bytte bl.a. personligheter, vilket inte var så lyckat. Ingen av oss var bra att vara den andra, men jag var såklart bäst. Det var på den lektionen Karro började med sin färd mot sitt pris och fortsatte sedan på nästa lektion som var samhälle.

Anna, Challe och Johanna hade snott min mobil och roade sig med det. När vi sedan kom på dem grävde de ner den i blomkrukan. Efter det hade jag, Hamrin, André och Karro krig med solrosfrön.


Dagens nyhet är ändå att jag har lyckats fått Karro, den mest antiJonas Brothers personen man kan hitta, att börja lyssna på dem. Jag är så jävla grym.

Där ser du Karro, de är bäst!

Ali<3Bali

Kommentarer
Postat av: Evis

Vilken givande dag det måste varit för er !

2008-09-22 @ 15:45:37
URL: http://evisevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback