Bläfysik!

2008-09-28 @ 12:13:30

Ännu mer plugg idag. Hittills har det blivit fysik och har försökt fattat kemin, men överväger starkt att skita i den. Det positiva är iaf att fysiken gick relativt bra. Snart blir det ytterligare ett ryck med fysiken, blä. Sedan behövs det nog ett Supernatural avsnitt så man piggas upp lite inför samhälle. Får heller inte glömma att skriva under körkortslappen.


Resan till London i vår börjar närma sig ... på ett eller annat sätt. Från början skulle vi ju egentligen ha åkt om tre veckor, så det känns lite surt nu när Everton matchen börjar närma sig.

Har därför redan börjat planera vad som ska göras i vår. Jag har bestämt att vi ska besöka Stanford bridge, eftersom det var en av de absoluta höjdpunkterna när man var där med klassen i nian. Återberättar en massa olika saker för mamma och pappa gång på gång om vad som sades och sågs under det besöket. Har även bestämt vad som skall köpas, en stor affisch på Fabbe och en t-shirt. Sedan har jag inte kommit så långt med planerna, men man har ju tid på sig. Ska inte åka förens 3 april. Åh, vad jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback